ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 24.3.2014 61"

Transkriptio

1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Kunnanhallitus Sivu 60 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone Pukkinen Jaakko Tuuri-Tammela Helena Kuusikko Erkki Hahtola Sami Jokinen Tero Kauppinen Pentti Mäkynen Jouni Perttilä Elina Rinta-Korkeamäki Paula Viljanmaa Pirkko Myllyniemi Hanna puheenjohtaja I varapuheenjohtaja II varapuheenjohtaja jäsen Elina Perttilän varajäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Heinilä Miko Antila Ari Rinta Jaakko Toivola Eino Järvi-Laturi Jaana kvalt:n puheenjohtaja kvalt:n I varapuheenjohtaja kvalt:n II varapuheenjohtaja kunnanjohtaja, esittelijä hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Todettiin Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Jaakko Pukkinen Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Isonkyrön kunnanvirastossa Jaana Järvi-Laturi Allekirjoitus PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Helena Tuuri-Tammela Erkki Kuusikko Aika ja paikka Isonkyrön kunnanvirastossa tiistai klo Virka-asema Allekirjoitus Todistaa Kanslisti Tarja Soini

2 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Khall 42 Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 43 Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Helena Tuuri-Tammela ja Erkki Kuusikko.

3 Kunnanhallitus VALTUUSTOALOITTEET JA KUNTALAISALOITTEET SEKÄ TOIMENPITEET JA KANNANOTOT NIIDEN JOHDOSTA Khall 44 Kuntalain 28 :n mukaan kunnan asukkaalla on oikeus tehdä kunnalle aloitteita sen toimintaa koskevista asioista. Hallintosäännön 87 :n mukaan kunnanhallituksen on vuosittain maaliskuun loppuun mennessä esitettävä valtuustolle luettelo sen toimivaltaan kuuluvissa asioissa tehdyistä kunnan toimintaa koskevista aloitteista ja niiden johdosta suoritetuista toimenpiteistä. Valtuusto voi samalla todeta, mitkä aloitteista on käsitelty loppuun. Valtuutetun aloiteoikeudesta ja aloitteiden käsittelystä määrätään vastaavasti valtuuston työjärjestyksen 5 :ssä. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. 1. FBC Remix:n, Isonkyrön Voimistelijoiden, KyVo:n Lentopallon ja KyVo:n Voimistelun puolesta allekirjoittaneet ovat jättäneet kuntalaisaloitteen liikuntahallin laajennuksesta ja maton vaihdosta. Aloite on liitteenä. Liikuntahallin maton kunto on tarkastettu keväällä Syksyllä 2012 liikuntahallin käyttö lisääntyi ja maton korjaustarve on konkretisoitunut, mihin perustuen on pyydetty budjettitarjous maton uusimisesta. Tekninen osasto ehdottaa maton uusimista vuoden 2014 talousarvioon. Kunnanvaltuusto on todennut aloitteen keskeneräiseksi. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt vuoden 2014 talousarviossa euron määrärahan lattiapinnoitteen uusimiseen. Liikuntahallin laajennus ei sisälly hyväksyttyyn talousarvioon eikä suunnitelmaan. Tekninen lautakunta on valinnut liikuntahallin lattiapinnoitusurakoitsijan ja työ tehdään kesän 2014 aikana. 2. Diana Mäenpää on lähettänyt liitteen mukaisen kuntalaisaloitteen Valtaalan koulun laajennuksesta. Valtaalan koulun tilajärjestelyt on tarkasteltava laajemmin, mm. henkilöstöresurssien osalta. Kunnanhallitus on kokouksessaan , 112 käsitellyt Valtaalan koulun tilojen ja henkilöstöresurssien puolesta 215 henkilön allekirjoittamaa adressia ja

4 Kunnanhallitus kuntalaisaloitetta. Päätöksessään kunnanhallitus pyytää tekniseltä toimelta ja sivistyslautakunnalta eri vaihtoehtoja Valtaalan koulun tilajärjestelyistä. Sivistyslautakunta on , 24 valtuuttanut sivistystoimenjohtajan ja Valtaalan koulun johtajan Riitta Vallin neuvottelemaan lukuvuoden alusta alkaen Valtaalan koulun opetustarpeisiin liittyvästä Ylipään Nuoriso-seuran talon käytöstä talon edustajien kanssa. Lautakunta päätti lisäksi, että ko. tiloista järjestetään tilakatselmus, johon kutsutaan koulun johtokunnan, vanhempainyhdistyksen ja sivistyslautakunnan jäsenet sekä koulun henkilökunta ja Ylipään Nuorisoseuran edustajat. Sivistyslautakunta on kokouksessaan päättänyt pyytää tekniseltä toimelta kustannusarviota yhden tai kahden lisäluokan rakentamisesta Valtaalan koululle. Tekninen lautakunta on kokouksessaan , 82 todennut, että normaalin opetustilan suuruus on noin 60 m², joten koko tarkasteltavan hankkeen arvioiduksi laajuudeksi tulee aputiloineen annetuilla lähtötiedoilla m². Karkeaan rakennusosa-arvioon perustuvalla kustannus-laskennalla saadaan hankkeen neliömetriperusteiseksi yksikköhinnaksi /m² (alv 0), joten hankkeen kokonaiskustannusarvioksi saadaan Lautakunta toteaa lausuntonaan, että tekninen toimi aloittaa hankkeen valmistelun, mikäli kunnanhallitus/valtuusto myöntävät hankkeelle investointimäärärahaa. Sivistyslautakunta on , 54 todennut, että Valtaalan koulun alkuopetuksen oppilasmäärän kasvusta johtuva opettajaresurssien ja opetustilojen lisätarve on otettu huomioon siten, että vuoden 2013 talousarvioon on lisätty määräraha luokkatilamuutoksia, sisäliikuntatilan vuokraamista ja yhden määräaikaisen opettajan palkkaamista varten. Tilanne tarkastetaan uusien tilojen tarpeen suhteen vuonna 2013, kun koulun toiminnallisuus ja mahdolliset investointituet on selvitetty. Kunnanhallituksen kokouksessa , 36 ovat tekninen johtaja Juha Försti ja sivistystoimenjohtaja Raija Leikola esitelleet asiaa ja kunnanhallitus on keskustellut alustavasti asiasta. Kunnanhallitus palasi asiaan kokouksessaan ja merkitsi tiedoksi, että kuntoarvion tekemisestä on pyydetty tarjoukset sekä päätti, että tilatarveselvitys käynnistetään virkamiestyönä välittömästi ja asiassa kuullaan myös Valtaalan koulun johtokuntaa. Kunnanhallitus on käsitellyt sivistyslautakunnan ehdotusta luokanopettajien virkojen lisäämiseksi kokouksessaan ja päättänyt esittää kunnanvaltuustolle, että Isonkyrön kuntaan perustetaan alkaen kaksi luokanopettajan virkaa, joissa toisen sijoituspaikka palvelusuhteen alussa on Kylkkälän koulu ja toisen Valtaalan koulu. Kunnanvaltuusto on todennut aloitteen keskeneräiseksi.

5 Kunnanhallitus Valtaalan koulun kiinteistön kuntoa on tutkittu teettämällä kiinteistöön kuntoarvio ja kuntotutkimus. Näistä saadut rapotit toimivat mahdollisten tulevien toimenpiteiden lähtökohtana. Kunnanhallitus on todennut, että Valtaalan koulun tilanne oli lukuvuoden alussa sellainen, ettei ollut tarvetta perustaa uutta opetusryhmää, palkata siihen opettajaa eikä varata luokkatilaa. Niin ikään lukuvuosi voidaan järjestää olemassa olevissa tiloissa nykyisellä henkilöstömitoituksella. Oppilasmäärän kehitystä seurataan koko ajan. 3. Johanna Kuhmonen on päivätyllä kuntalaisaloitteellaan esittänyt, että Valtaalan koululle taattaisiin riittävät tila- ja henkilöresurssit. Aloite on liitteenä. Kunnanvaltuusto on todennut aloitteen keskeneräiseksi. Aloite on vastaavan sisältöinen kuin aloite nro 2, jossa on selostettu aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. 4. Outi Maunuksela on lähettänyt kuntalaisaloitteen Valtaalan koulun tiloista. Aloite on liitteenä. Outi Maunuksela on toimittanut adressin Valtaalan koulujen tilojen ja henkilöresurssien puolesta. Kunnanvaltuusto on todennut aloitteen keskeneräiseksi. Aloite on vastaavan sisältöinen kuin aloite nro 2, jossa on selostettu aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet.

6 Kunnanhallitus Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä on jättänyt valtuustoaloitteen, jossa esitetään kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen esityslistojen julkaisemista netissä, Isonkyrön kunnan sivuilla ennen kokousta. Aloite on liitteenä. Kunnanvaltuusto on todennut aloitteen keskeneräiseksi. Kunnanvaltuuston esityslistat on vuoden 2014 alusta alkaen julkaistu kunnan internetsivuilla kokouskutsun yhteydessä. 6. Diana Mäenpää ym. ovat jättäneet kuntalaisaloitteen koskien Valtaalan koulun tilaongelmia. Aloitteen etusivu liitteenä. Aloite on vastaavan sisältöinen kuin aloite nro 2, jossa on selostettu aloitteen johdosta suoritetut toimenpiteet. 7. Jaakko Ristimäki on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen Kyrönjoen hyödyntämisestä paremmin. Tekninen lautakunta on päättänyt lähettää aloitteen Kyrönjokityöryhmään tiedoksi.

7 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että aloite on teknisen lautakunnan osalta loppuun käsitelty. 8. Ulpu Assinen on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen, jossa hän ehdottaa, että Isonkyrön kunta järjestäisi airsoft -pelejä ja määrittelisi pelaamista varten alueen, jota voisi käyttää ympäri vuorokauden. Vapaa-aikalautakunta on todennut, ettei kunnalla ole sellaisia maa-alueita, jotka se voisi ympärivuorokautisesti varata airsoft-pelien pelaamiseen. Nuorisotoimi pyrkii järjestämään kokeiluna airsoftiin tutustumispäivän yhtenä monista kesätapahtumistaan. 9. Hanna Myllyniemi on jättänyt liitteen mukaisen valtuustoaloitteen Kyrönmaan lukion markkinoinnista. Sivistyslautakunta on päättänyt markkinointityöryhmän kokoonpanosta. Kyrönmaan lukiosta on tehty esittelyvideo ja uusi esite. Myös lukion internetsivut on uudistettu. 10. Jenni Ruokonen on jättänyt liitteen mukaisen kuntalaisaloitteen Tervajoen vanhan neuvolatilojen käyttämisestä nuorisotiloiksi.

8 Kunnanhallitus Vapaa-aikalautakunta on todennut, ettei sillä ole taloudellisia eikä henkilöresursseja laajentaa nuorisotoimen palveluja. 11. Kai Lehtimäki on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen Kalpatien leikkikentän valaistuksesta yms. Tukipalvelulautakunta on päättänyt, että leikkikenttien valaistusta parannetaan, kun toiminnalle on varattu määrärahaa ja että alueen kuivatusjärjestelmän toimivuus tarkastetaan kevättulvien jälkeen. Tukipalvelulautakunta esittää kunnanhallitukselle, että aloite on tukipalvelulautakunnan osalta loppuun käsitelty. 12. Marjo Mäkinen on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen tontin tarjoamisesta Ikealle. Ympäristöministeriö on vahvistanut Pohjanmaan maakuntakaavan vaihe-kaavan 1: Kaupallisten palvelujen sijoittuminen Pohjanmaan maakunnassa. Vahvistetun vaihekaavan mukainen kaupallisten palvelujen enimmäismitoitus Isonkyrön keskustan alueella on kerros-m2 ja keskustapalvelujen ulkopuolella yksittäisen yksikön tai myymäläkeskittymän raja on kerros-m2. Tervajoen osalta vaihekaava sisältää kmt2-merkinnän, jonka mukaan alueelle on mahdollista sijoittaa keskustatoimintojen ulkopuolelle merkitykseltään seudullinen suuryksikkö tai myymäläkeskittymä yht kerros-m2, jossa on paljon tilaa vaativan erikoistavavaran kauppaa eli moottoriajoneuvojen kauppaa, huonekalukauppaa, rauta- ja rakennustarvikekauppaa, maatalous- ja puutarha-alan kauppaa sekä kodin-konekauppaa. Mainittuun kerros-m2:n rakennusoikeuteen sisältyvät jo toteutetut tilaa vaativan kaupan myymälät.

9 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston hyväksymä Tervajoen osayleiskaava mahdollistaa vaihekaavassa tarkoitetun tilaa vaativan kaupan toteutumisen. Ikean hankkeet ovat kuitenkin luonteeltaan (osin päivittäistavarakauppaa) ja kooltaan sitä suuruusluokkaa, että vaihekaava ja mitoitukseltaan siihen perustuva Tervajoen osayleiskaava eivät mahdollista niiden toteuttamista Isonkyrön kunnan alueelle. 13. Maarit Koskinen on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen uimakoulun järjestämisestä erityisryhmille. Vapaa-aikalautakunta on päättänyt selvittää kevään aikana mahdollisuutta erityisryhmien uimakoulun järjestämiseen. Vapaa-aikalautakunta on päättänyt järjestää muiden uimakoulujen yhteydessä myös erityisryhmille suunnatun uimakoulun, mikäli siihen saadaan soveltuva uimaopettaja ja ryhmä muodostuu. 14. Satu Mannila ym. ovat jättäneet adressin, että kunta selvittää työ- ja koulumatkojen sujuvuutta mm. riittävien junavuorojen turvaamiseksi Orismalan asemalta. Adressin etusivu liitteenä. Orismalan asemalta lähtee adressin mukaisesti arkipäivisin sekä Vaasan että Seinäjoen suuntaa seitsemän junavuoroa. Asemalla pysähtyvät kaikki henkilöjunat. Sen sijaan Pendolino-junat eivät pysähdy Orismalassa lukuun ottamatta Helsingistä klo saapuvaa vuoroa, joka kohtaa Orismalassa Vaasasta tulevan henkilöjunan. Sähköistämisen jälkeen yhteysosuudelle on lisätty klo 8.10 Vaasaan lähtevä henkilöjunavuoro. Pendolino-junien pysähtyminen Orismalassa on tulevaisuudessakin hyvin epätodennäköistä, johtuen näiden vuorojen nopeustavoitteesta, ellei Orismala ole junien kohtaamispaikka. Vaasasta lähtevistä kolmesta Pendolino -vuorosta kaksi pysähtyy Tervajoella ja kaikki kolme seuraavan kerran Seinäjoella ja Tampereella.

10 Kunnanhallitus Pohjanmaan liitolla ja Vaasa - Seinäjoki -radan vaikutusalueen kunnilla on käynnissä hanke, jonka tavoitteena on junaliikenteen sujuvoittaminen, joka edellyttäisi junien kohtauspaikkojen lisäämistä, jolloin Seinäjoen ja Vaasan välistä lähijunaliikennettä voitaisiin nykyisestään lisätä. Isonkyrön kunta on aktiivisesti mukana kaikissa alueen junaliikennettä koskevissa kehittämishankkeissa, jotta junavuorot palvelisivat mahdollisimman hyvin matkustajia sekä Orismalan että Tervajoen asemilla. 15. Krista Saarela on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen koirapuiston saamiseksi Isoonkyröön. Tukipalvelulautakunta on todennut, että Isonkyrön kunta on vuokrannut maa-alueen Laurilantien varrelta Kyrönmaan koiraharrastajat ry:lle. Vuokrasopimuksessa on maininta, jossa vuokralainen sitoutuu rakentamaan tontille koirapuistotoiminnan edellyttämät laitteet ja rakennukset. Tukipalvelulautakunta esittää kunnanhallitukselle, että aloite on tukipalvelulautakunnan osalta loppuun käsitelty. 16. Anna-Maria Koski on jättänyt liitteen mukaisen aloitteen infrapunasaunasta. Tekninen johtaja on todennut, että infrapunasaunan rakentaminen uimahalliin otetaan käsittelyyn, kun uimahalliin tehdään seuraavan kerran laajempaa peruskorjausta.

11 Kunnanhallitus Marjo Ulvinen ym. ovat jättäneet liitteen mukaisen aloitteen lapsiperheiden kodinhoitaja-avun saamisesta. Perusturvalautakunta on todennut, että kotipalvelun henkilöstöresurssia on lisätty syksyllä 2013 ja että lapsiperheiden kotihoitoapupyyntöihin on kyetty vastaamaan, joten kotihoitoapupalvelun lisäykselle ei ole tarvetta. Lautakunta on todennut, että informointia lapsiperheiden mahdollisuudesta saada kotipalvelua on tärkeää lisätä. 18. Kokoomuksen valtuustoryhmä on jättänyt liitteen mukaisen valtuustoaloitteen eläkeläisten uimahallin käyttömaksujen poistamisesta tai alentamisesta. Vapaa-aikalautakunta on todennut, että eläkeläisiltä perittävät uintimaksut ovat nykyisellään varsin kohtuulliset sekä vertailukelpoiset muiden käyttäjäryhmien maksuihin eikä niiden alentaminen tai poistaminen tässä taloudellisessa tilanteessa ole perusteltua.

12 Kunnanhallitus TERVAJOELLA SIJAITSEVAN LIIKETILAN MYYMINEN Khall 45 Kunnanhallitus on kokouksessaan päättänyt, että Tervajoella neuvolan käytössä olleet Tervajoen liikekeskuksen kaksi huoneistoa myydään. Kohteista on ollut käytössä kiinteistövälittäjän hintanäkemys ja kunnanhallitus on päättänyt 88,5 m 2 :n huoneistosta hintapyynnöksi euroa. Kunta on markkinoinut kohteita itse mm. Etuovi.com:ssa. 54,5 m 2 :n huoneisto on myyty vuonna Arto Kujala Isonkyrön Kuljetus Oy:n puolesta on tarjonnut 88,5 m 2 :n huoneistosta euroa. Lisätietoja antaa tekninen johtaja Juha Försti, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. Kunnanhallitus päättää, että - huoneiston hallintaan oikeuttavat Kiinteistö Oy Tervajoen liikekeskuksen osakkeet nrot myydään Isonkyrön Kuljetus Oy:lle euron kauppahinnalla.

13 Kunnanhallitus KUNNANVIRASTON PITÄMINEN SULJETTUNA Khall 46 Kunnanvirasto on ollut viime vuosina suljettuna heinäkuussa kolme viikkoa. Suljettuna pitämisestä saatava hyöty on pääosin siinä, että lomat tiivistyvät lyhemmälle ja hiljaisemmalle ajalle. Vuonna 2014 toukokuussa on kaksi arkipyhää, torstai 1.5. vappu ja helatorstai. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus päättää, että - pidetään Isonkyrön kunnanvirasto suljettuna perjantaina , perjantaina sekä kesällä neljä viikkoa ajalla ; - myös puhelinkeskus pidetään suljettuna; - osastot järjestävät tarvittavat päivystykset ja huolehtivat välttämättömistä töistä.

14 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Khall Pohjanmaan pelastuslaitoksen palvelutasopäätös ja perustelumuistio 2. Pohjanmaan pelastuslaitoksen valvontasuunnitelma Pohjanmaan liitto, tilinpäätös Kyrönmaan opiston kannatusyhdistyksen vuosikokous : Rahastovarojen palauttaminen ylläpitäjille. 5. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston päätös Ähtärin sairaalan lakkauttamisesta kesällä Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi, tyytyy päätöksiin ja saattaa ne asianomaisille tiedoksi mahdollisia toimenpiteitä varten.

15 Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJOJEN JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN TIEDOKSISAATTAMINEN Khall 48 Isonkyrön kunnan hallintosäännön 75 :n mukaisesti kunnanhallitukselle annetaan tiedoksi seuraavat pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee tiedokseen seuraavat pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset: - Vapaa-aikalautakunta Sivistyslautakunta Tekninen lautakunta Tukipalvelulautakunta Perusturvalautakunta Ympäristölautakunta Tekninen lautakunta Tukipalvelulautakunta Vapaa-aikalautakunta Hallintojohtaja : KL-Kuntahankinnat Oy:n toimistopapereita koskevaan puitesopimukseen liittyminen - Hallintojohtaja : Kustannuspaikkojen menojen, tulojen ja nettomenojen vahvistaminen sekä vastuuhenkilöiden ja laskujen asiatarkastajien nimeäminen - Kunnanjohtaja Otto-oikeuden käyttäminen

16 Kunnanhallitus VALTIONOSUUSJÄRJESTELMÄN UUDISTAMINEN 2015 Khall , 7 Valtiovarainministeriön Kunta- ja aluehallinto-osasto pyytää mennessä kuntien mahdollisia kommentteja selvitysmies Arno Miettisen alustavasta ja Hallinnon ja aluekehityksen ministeriötyöryhmän käsittelemästä valtionosuusuudistusehdotuksesta. Kunnat voivat kommentoida alustavaa ehdotusta ja ottaa kantaa erityisesti ehdotuksen järjestelmän sisältöön, kriteereihin ja laskentaperusteisiin. Ehdotuksen keskeiset pääperiaatteet ja laskentakriteerit: 1. Verotuloihin perustuva valtionosuuksien tasaus tasausraja 100 % (nykyisin %) tasauslisä 80 % (nykyisin 100 %) tasausvähennys 30 % lisättynä tasausrajan ylittävän osan luonnollinen logaritmi>tasausvähennys liukuva (nykyisin kiinteä 37 %) tulojen tasaukseen siirretään 700 milj. euroa (kustannusten tasauksesta, euroa/as tasasuuruisesti kuntien omarahoitusosuutta kasvattamalla) 2. Laskennallisiin kustannuksiin sisältyvät erät: ikärakenne ja sairastavuus (painot THL:n ja VATTin selvityksistä, muutettu ikärakenteen ja sairastavuuden perusteella jaettavia kokonaissummia) työttömyysaste (kunnan kerroin = kunnan työttömyysaste/koko maan keskiarvo) kaksikielisyys (kaksikielisille kunnille = kaksikielisyyden hinnasta 7 % koko asukasluvun perusteella ja 93 % ruotsinkielisen väestön perusteella, asukasluvun perusteella jaetaan n. 35 % ja ruotsinkielisten perusteella 65 % koko summasta) vieraskielisyys (kunnan kerroin = kunnan vieraskielisten osuus vähennettynä sen kunnan osuudella, jonka osuus on maan alin) asukastiheys (kunnan kerroin = koko maan keskiarvo/kunnan asukastiheys, kerroin rajattu maksimissaan 20:een) saaristo (varsinaisille saaristokunnille = asukasluvun perusteella ja saaristokunnalle, jonka asukaista vähintään puolet asuu ilman kiinteää tieyhteyttä mantereeseen = korotus on kolminkertainen) koulutustausta (kunnan kerroin = ilman tutkintoa olevien vuotiaiden osuus vastaavasta ikäluokasta vähennettynä sen kunnan osuudella, jonka osuus on maan alin) 3. Lisäosat syrjäisyys (syrjäisyysluvun perusteella, jos syrjäisyysluku on yli 1,5 = kunnan kerroin on kolminkertainen) saamelaisten kotiseutualueen lisä (saamelaisten kotiseutualueen kunnille = asukasluvun perusteella kerrottuna saamenkielisten osuudella koko väestöstä) työpaikkaomavaraisuus (kunnan kerroin = kunnan työpaikkaomavaraisuus vähennettynä sen kunnan osuudella, jonka osuus on maan alin)

17 Kunnanhallitus Valtiovarainministeriön taustamuistio uudistuksesta sekä kuntakohtaiset koelaskelmat on toimitettu kokonaisuudessaan kunnanhallitukselle sähköpostitse Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , Isonkyrön kunta esittää lausuntonaan valtionosuusuudistusehdotuksesta seuraavaa: - Kiinteistövero tulee palauttaa kokonaisuudessaan valtionosuuden tasausjärjestelmään, koska se on täysin verrattavissa kunnan muihin verotuloihin, joilla rahoitetaan kunnan palvelutoimintaa. - Työpaikkaomavaraisuus valtionosuuden perusteena tulee poistaa, koska se ei aiheuta kunnalle käytännössä merkittäviä lisäkustannuksia vaan päinvastoin lisää kunnan saamia yhteisöveroja ja tuloveroja. Työpaikkaomavaraisuuteen vaikuttaa merkittävästi myös valtion sekä yhteisten kunnallisten palvelujen keskittäminen maakuntakeskuksiin seurannaisvaikutuksineen. - Yli 85-vuotiaiden osuus ikärakenneryhmien painoarvossa tulee olla esitettyä suurempi. Peruskoulun kustannukset jaetaan jo tällä hetkellä kuntien kesken asukasluvun suhteessa, joten vuotiaiden painotuksen merkittävä lisääminen ikärakenneryhmien kesken ei ole perusteltu. - Vastuu Suomen vanhusväestön hyvinvoinnista on kansallinen, jonka vuoksi myös vanhusväestön palvelujen rahoitus tulee järjestää kansallisesti. - Vieraskielisyys ja kaksikielisyys painottuvat valtionosuuksissa kohtuuttoman paljon, painotukselle tulee esittää selkeät laskennalliset perusteet ottaen huomioon, että kaksikielisyys huomioidaan jo vahvasti peruskoulutuksen yksikköhinnoissa. Samoin vieraskielisyys painottuu työttömyysasteessa sekä tutkintoa suorittamattomien osuudessa. - Valtionosuusuudistusehdotus siirtäisi merkittävästi voimavaroja entisestään maaseutualueilta kasvukeskuksiin. - Valtionosuusuudistuksen perustelut tulee avata ja kaikki tehdyt kustannus- ja rahoitusaskelmat esittää myös kuntien tarkasteltavaksi. - Laskelmissa esitetyt valtionosuuksien osuudet kuntien tulorahoituksesta eivät ole yhteismitallisia, koska kuntien omat käyttötulot vaihtelevat usein monikertaisesti siitä riippuen tuotetaanko palvelut itse, kuntayhtymänä tai ostetaanko ne isäntäkunnalta. Näin harhaanjohtavia lukuja ei pitäisi esittää keskeisissä valtionosuuslaskelmien perusteissa. Khall , 49 Valtiovarainministeriö on lähettämällään kirjeellä pyytänyt kunnilta lausuntoa selvitysmiehen luonnoksesta hallituksen esitykseksi valtionosuusjärjestelmän uudistamiseksi. Lausuntopyyntö löytyy osoitteesta name.jsp

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päättää antaa lausuntonaan seuraavaa: Edellä olevan antamansa lausunnon lisäksi Isonkyrön kunta painottaa edelleen, että kiinteistövero tulee palauttaa alkaen verotuloihin perustuvaan valtionosuuden tasausjärjestelmään, koska kiinteistövero on täysin verrattavissa kuntien muihin verotuloihin. Muilta osin valtionosuusuudistus tulee valmistella yhtä aikaa sote-uudistuksen (viiden sote-alueen malli) kanssa, koska molemmat uudistukset vaikuttavat merkittävästi kuntien väliseen taloudelliseen kantokykyyn sekä rahoitusvastuuseen ja kytkeytyvät tältä osin selkeästi toisiinsa. Näiden lainsäädäntöjen kokonaisuudistusten tulee tulla voimaan samanaikaisesti alkaen.

19 Kunnanhallitus LAUSUNTO LUONNOKSESTA KUNTARAKENNELAIN MUUTTAMISESTA Khall 50 Valtiovarainministeriö pyytää lähetetyllä kirjeellä kuntien lausuntoa kuntarakennelain muuttamisesta. Esityksessä ehdotetaan, että valtioneuvosto voi päättää kuntien yhdistymisestä viime kädessä vastoin kuntien tahtoa laissa säädetyin perustein. Edellytyksenä olisi koko yhdistettävän alueen asukkaiden enemmistön tahto. Lakiehdotuksen kriteerit yhdistämiselle täyttäisi tällä hetkellä Vaasa ja Mustasaari. Lausuntopyyntö liitteineen on ositteessa Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , Kunnanhallitus päättää lausuntonaan todeta, että - Valtioneuvoston oikeutta päättää kuntaliitoksista vastoin yksittäisen kunnan tai sen asukkaiden tahtoa ei tule laajentaa nykyisestään.

20 Kunnanhallitus ALUSTAVAT TILINPÄÄTÖSTIEDOT Khall 51 Kunnanhallitukselle annettiin alustavat tilinpäätöstiedot kunnan tilinpäätöksestä ja jaettiin kunnan tuloslaskelman toteutumavertailu ja rahoituslaskelma, liitteenä. Lisätietoja antaa hallintojohtaja Jaana Järvi-Laturi, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi em. tiedot.

21 Kunnanhallitus PÄÄTÖS ERITYISEN KUNTAJAKOSELVITYKSEN TOIMITTAMISESTA SEKÄ KUNTAJAKOSEL- VITTÄJÄN ASETTAMISESTA Khall 52 Valtiovarainministeriöstä on saapunut päätös erityisen kuntajakoselvityksen toimittamisesta sekä kuntajakoselvittäjän asettamisesta. Päätöksen mukaan valtiovarainministeriö määrää toimitettavaksi erityisen kuntajakoselvityksen Isonkyrön, Korsnäsin, Laihian, Maalahden, Mustasaaren ja Vöyrin kuntien sekä Kaskisten, Kristiinankaupungin, Närpiön ja Vaasan kaupunkien välillä. Samalla ministeriö asettaa kuntajakoselvittäjäksi valtiotieteiden maisteri Jan-Erik Enestamin ja yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Ossi Revon. Päätös on lähetetty kunnanhallitukselle tiedoksi sähköpostitse Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi valtiovarainministeriön päätöksen.

22 Kunnanhallitus SIVISTYSLAUTAKUNNAN ESITYKSET TALOUDEN TASAPAINOTTAMISEKSI Sivltk , 12 Kunnanvaltuuston hyväksymän talousarvion mukaan talouden tasapainottamisohjelma tulee laatia mennessä. Olennaista talouden tasapainottamisen onnistumisessa on, että palveluja tuottava henkilöstö ja tehtäväalueiden luottamushenkilöt osallistuvat tasapainotuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Lautakunnille on asetettu tavoitteeksi talousvuoden aikana etsiä toimialaltaan säästökohteita, tarkistaa maksuja ja arvioida palveluprosesseja uudelleen. Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja, puh. (06) STJ:N Lautakunta keskustelee talouden tasapainottamistoimenpiteistä. Ehdotus hyväksyttiin ja sivistyslautakunnan keskusteluissa esiintuomina ajatuksina kirjattiin seuraavat asiat: - sivistystoimen johtamisjärjestelyjen tarkastelu - yhtenäiskoulujärjestelmän selvittäminen - Nuppulan päiväkodin esiopetuksen siirtäminen Keskustan kouluun - Lehmäjoen ryhmäperhepäivähoitokodin lakkauttaminen - avoimen päiväkodin mahdollisuuksien selvittäminen - koulujen johtokuntien lakkauttaminen Sivltk , 18 Lautakunnalle esitellään edellisessä kokouksessa esiin tulleiden säästökohteiden laskelmia ja valmistelutilannetta. Talouden tasapainottamistyöryhmä on päättänyt esittää sivistyslautakunnalle, että esikoulu siirretään Nuppulan päiväkodista Keskustan koululle, kuntaan perustetaan avoin päiväkoti ja Lehmäjoen ryhmäperhepäiväkoti lakkautetaan. Muutoksesta käydään tarvittavat yt-neuvottelut. Tasapainottamistyöryhmä päätti lisäksi, että sivistystoimen johtajuusjärjestelyiden sekä opinto-ohjauksen yhteensä n euron kustannuksista on tavoitteena euron vähennys. Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja, puh. (06) ja päivähoidonjohtaja, puh. (06) STJ:N Sivistyslautakunta keskustelee tasapainottamistavoitteista ja päättää että - Nuppulan päiväkodin esiopetus siirretään Keskustan kouluun lukuvuoden alkaen. Keskustelun kuluessa Hanna Myllyniemi esitti, ettei Nuppulan esiopetusta siirretä Keskustan kouluun ja Maria Nurminen kannatti ehdotusta.

23 Kunnanhallitus Khall , 53 Puheenjohtaja totesi, että esittelijän ehdotuksesta oli tehty poikkeava vastaehdotus, jota oli kannatettu ja että esityksestä äänestetään nimenhuutoäänestyksenä siten, että esittelijän päätösehdotus on JAA ja vastaehdotus on EI, mikä hyväksyttiin. Äänestyksessä ei annettu yhtään JAA-ääntä ja EI-ääniä annettiin 8. Puheenjohtaja totesi, että sivistyslautakunnan päätökseksi tuli Hanna Myllyniemen vastaehdotus äänin 8-0 eikä Nuppulan päiväkodin esiopetusta siirretä Keskustan kouluun. Lisäksi sivistyslautakunta esittää säästökohteiksi: - johtamisjärjestelyiden uudelleen organisoinnin, mihin osittain sisältyy yhtenäiskoulujärjestelmän huomioiminen; - koulujen johtokuntien korvaaminen vanhempainyhdistyksillä alkaen; - sivistys- ja vapaa-aikalautakuntien yhdistäminen; - Lehmäjoen ryhmäperhepäivähoitokodin lakkauttaminen alkaen ja - avoimen päiväkodin mahdollisuuksien lisäselvittely. Kunnanjohtaja on päättänyt käyttää kuntalain 51 :n mukaista ottooikeutta sivistyslautakunnan :ään ja ottaa asian kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Otto-oikeuden käyttäminen merkitsee sitä, että lautakunnan käsittelemä asia siirtyy kokonaan kunnanhallituksen käsiteltäväksi ja kunnanhallituksella on sama toimivalta kuin lautakunnalla on ollut on käyty yt-neuvottelut, jossa esiteltiin järjestelyä, jonka mukaan Nuppulan päiväkodin esiopetusryhmä siirretään Keskustan kouluun ja Nuppulaan perustetaan päiväkotiryhmä kokopäivähoitoa tarvitseville lapsille. Ns. virikepaikkaa tarvitseville lapsille perustetaan avoin päiväkoti. Lehmäjoen ryhmis lakkautetaan, koska päivähoidon tarve siellä vähenee. Järjestelyssä yksi lastentarhanopettaja siirretään Nuppulan päiväkodista Keskustan kouluun perustettavaan esiopetusryhmään ja Nuppulan lastentarhanopettaja korvataan Lehmäjoen ryhmiksestä siirrettävällä lastenhoitajalla. Henkilöstöjärjestöjen edustajat hyväksyivät järjestelyn. Liitteenä järjestelystä syntyvät nettosäästöt vuositasolla. Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Toivola, puh. (06) , etunimi.sukunimi@isokyro.fi. Kunnanhallitus päättää ottaa asian käsiteltäväkseen ja päättää, että - Nuppulan päiväkodin esiopetus siirretään Keskustan kouluun lukuvuoden alkaessa - Lehmäjoen ryhmäperhepäiväkoti lakkautetaan alkaen - avoin päiväkoti perustetaan alkaen - sivistystoimen johtajuusjärjestelyn valmistelua jatketaan

24 Kunnanhallitus hallintosäännön valmistelu aloitetaan tavoitteena sivistys- ja vapaaaikalautakuntien yhdistäminen sekä koulujen johtokuntien korvaaminen vanhempainyhdistyksillä alkaen. Kunnanhallitus päätti ottaa asian käsiteltäväkseen ja ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Merkittiin, että puheenjohtajan ehdotuksesta kokouksessa pidettiin neuvottelutauko ennen tämän asian käsittelyä klo

25 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOSOITUS Oikaisuvaatimusoikeus Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen voi tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) tai kunnan jäsen. Pykälät: 45, 46, 53 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Isonkyrön kunnanhallitus Pohjankyröntie 136, ISOKYRÖ telefaksi (06) , sähköposti: Määräaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen. Hakemukseen on merkittävä oikaisua vaativan ja kirjelmän laatijan nimi ja kotikunta sekä postiosoite ja puhelinnumero. Oikaisuvaatimukseen on liitettävä - päätös, johon oikaisua haetaan - asiakirjat, joihin vedotaan. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: Pykälät: 42, 43, 44, 47, 48, 49, 50, 51, 52 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 45, 46, 53

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 14/2016 Kunnanhallitus Sivu 166 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Kunnanhallitus Sivu 1. maanantai 13.1.2014 klo 18.15 20.25 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Kunnanhallitus Sivu 1. maanantai 13.1.2014 klo 18.15 20.25 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Kunnanhallitus Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2015 Kunnanhallitus Sivu 113 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 27.4.2015 klo 16.00 16.07 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 35. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 2.5.2019 kello 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 61 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 61 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.8.2018 klo 18.00-20.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 42. Isonkyrön kunnanvirasto, hallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 8.5.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina 5.6.2017 klo 17.00

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 9.11.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanhallitus Sivu 34 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.2.2017 klo 18.15 19.40. Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivistyslautakunta Sivu 19 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 19 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstaina 20.3.2014 kello 18.30 20.58 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105. maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105. maanantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2014 Kunnanhallitus Sivu 105 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Kunnanhallitus Sivu 47 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 31.3.2016 kello 18.15 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 11. Maanantai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Sivu 11 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 17.3.2014 kello 18.30 20.05 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 27.6.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 22 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 10.6.2019 kello

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone

Keskiviikko klo Kunnantalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 20.12.2017 klo 16.30-17.49 Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 11/2014 Kunnanhallitus Sivu 155 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 4.8.2014 klo 19.00 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 10/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 196 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantaina

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 14 KOKOUSAIKA keskiviikko 30.8.2017 klo 9.01 10.45, 11.40 12.45, 12.53 13.50, 14.10 15.20 ja 15.30 16.55. KOKOUSPAIKKA Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2014 Kunnanhallitus Sivu 178 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.9.2014 klo 18.15 18.35 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1. Maanantai kello ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantai 28.5.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57

ISONKYRÖN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 12.4.2016 57 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2016 Kunnanhallitus Sivu 56 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 24

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 24 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 24 KOKOUSAIKA maanantai 28.4.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 12/2015 Kunnanhallitus Sivu 174 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2015 Kunnanvaltuusto Sivu 1 KOKOUSAIKA maanantai 19.1.2015 kello 18.30 19.49 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 13/2015 Kunnanhallitus Sivu 188 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 21.9.2015 klo 18.15 19.05 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 3/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 52 KOKOUSAIKA maanantai 16.6.2014 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA KOULUKESKUS, Kyrööntie 15 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana)

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

22V alitse e pvm.]

22V alitse e pvm.] ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 11/2018 Kunnanhallitus 22V1222222225alitse 123257e pvm.] Sivu 206 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 6.8.2018 klo 18.15 Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

maanantai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Teknisen johtajan Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.10.2017 klo 15.30 16.00 Isonkyrön

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 7 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 14.8.2017 klo 17.00

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 6/2014 Kunnanvaltuusto Sivu 84 KOKOUSAIKA keskiviikko 17.12.2014 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Isonkyrön

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 1/2019 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 11.3.2019 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivistyslautakunta Sivu 65 KOKOUSAIKA. Keskiviikkona kello Kunnanvirasto khall:n huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2016 Sivu 65 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 21.9.2016 kello 18.32 19.47 Kunnanvirasto khall:n

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Ympäristölautakunta Sivu 89 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 28.8.2018 klo 18.30 20.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 23 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikko 20.9.2017 klo 17.45 17.49 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 2.9.2014 klo 17.00 17.40 Isonkyrön

Lisätiedot

Valtionosuusjärjestelmän uudistaminen

Valtionosuusjärjestelmän uudistaminen Valtionosuusjärjestelmän uudistaminen 21.1.2014 Hallitusohjelma Valtionosuusjärjestelmä uudistetaan osana kuntarakenneuudistusta. Järjestelmää yksinkertaistetaan ja selkeytetään. Järjestelmän kannustavuutta

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Ympäristölautakunta Sivu 52

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Ympäristölautakunta Sivu 52 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2017 Ympäristölautakunta Sivu 52 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 16.5.2017 klo 18.30 19.53 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Liikuntahallin rakennustoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) torstai 13.9.2018 kello

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 4.2.2014 kello 18.30 20.35 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Sivistyslautakunta Sivu 30 KOKOUSAIKA

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Sivistyslautakunta Sivu 30 KOKOUSAIKA ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2014 Sivu 30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 kello 18.34 20.22 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus KHALL 4 Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Eila Valtanen puh

Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus KHALL 4 Lisätietoja antaa kaupunginjohtaja Eila Valtanen puh Kaupunginhallitus 4 07.01.2014 Kaupunginhallitus 248 08.07.2014 EDUSKUNNAN APULAISOIKEUSASIAMIEHEN VASTAUS KUHMON KAUPUNGIN KIRJEESEEN VALTIONOSUUSJÄRJESTELMÄN UUDISTAMISESTA 47/1.112/2014 KHALL 4 Lisätietoja

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 16.30 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti

Kokousaika Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 16.30 Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti 266 Kokousaika Maanantaina 11.6.2012 klo 16.00 16.30 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Taavetti Kutsutut jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Suoanttila Hilkka

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Ote: Yhtymähallitus Yhtymävaltuuston kokouksen päätösten täytäntöönpano

SISÄLLYSLUETTELO Ote: Yhtymähallitus Yhtymävaltuuston kokouksen päätösten täytäntöönpano SISÄLLYSLUETTELO Ote: Yhtymähallitus 30.01.2018 1 Yhtymävaltuuston 18.12.2017 kokouksen päätösten täytäntöönpano Osallistujat, laillisuus ja päätösvaltaisuus/ yhtymähallitus... 1 1 Yhtymävaltuuston 18.12.2017

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 27 UIMAHALLIN KORJAUSVAIHTOEHDOT (LIITE1) 3

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 27 UIMAHALLIN KORJAUSVAIHTOEHDOT (LIITE1) 3 TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Kokousaika 29.04.2013 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Ympäristölautakunta Sivu 148. Tiistai 16.12.2014 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Ympäristölautakunta Sivu 148. Tiistai 16.12.2014 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Ympäristölautakunta Sivu 148 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 16.12.2014 klo 18.30 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

Ähtärin kaupunki PÖYTÄKIRJA Nro 7/20 18 Tarkastuslautakunta RAKENNUSTARKASTAJA MATTI PAKKALAN KUULEMINEN 2

Ähtärin kaupunki PÖYTÄKIRJA Nro 7/20 18 Tarkastuslautakunta RAKENNUSTARKASTAJA MATTI PAKKALAN KUULEMINEN 2 Ähtärin kaupunki PÖYTÄKIRJA Nro 7/20 18 Tarkastuslautakunta 2.11.2018 KOKOUSAIKA 2.11.20 18 klo 14.00 16.05 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 27 RAKENNUSTARKASTAJA MATTI PAKKALAN KUULEMINEN

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Tekninen lautakunta Sivu 42 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Keskiviikko 28.5.2014 klo 18.07 18.51

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 117 25.03.2014

Kaupunginhallitus 117 25.03.2014 Kaupunginhallitus 117 25.03.2014 KUHMON KAUPUNGIN LAUSUNTO VALTIONOSUUSJÄRJESTELMÄN UUDISTAMISESTA 47/1.112/2014 KHALL 117 Talousjohtaja 18.3.2014 Valtiovarainministeriön Kunta- ja aluehallinto-osasto

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Tekninen lautakunta Sivu 15

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Tekninen lautakunta Sivu 15 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2017 Tekninen lautakunta Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 28.3.2017 klo 18.00 18.31 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 18/2014 Kunnanhallitus Sivu 255. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 18/2014 Kunnanhallitus Sivu 255. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 18/2014 Kunnanhallitus Sivu 255 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 8.12.2014 klo 18.25 19.05 Isonkyrön

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 32. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 32. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2014 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 20.5.2014 kello 18.30 19.10 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2015 Ympäristölautakunta. Torstai 5.11.2015 klo 18.30 19.40 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2015 Ympäristölautakunta. Torstai 5.11.2015 klo 18.30 19.40 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2015 Ympäristölautakunta Sivu 75 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Torstai 5.11.2015 klo 18.30 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Kunnanhallitus Sivu 113

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Kunnanhallitus Sivu 113 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2014 Kunnanhallitus Sivu 113 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 12.5.2014 klo 18.15 19.40 Isonkyrön

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina klo 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 8/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 29.04.2019 Kokoustiedot Aika Maanantaina 29.04.2018 klo 19.17 Käsiteltävät asiat Paikka Valtuuston kokoushuone, Koulutie 2 B (Raharinne)

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä:

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 7/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 25.04.2019 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 25.04.2019 klo 12.30 Vastaukset: torstai 25.4.2019 klo 22.00

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA Maakuntahallitus 10/2015 Kokousaika: 6.11.2015 klo 12.00 13.40 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Kunnanhallitus Sivu 86 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 24.4.2017 klo 18.30 19.43 Isonkyrön

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 Tarkastuslautakunta 03.10.2013 AIKA 03.10.2013 klo 16:50-19:10 PAIKKA KPMG:n toimisto, Isokatu 32, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2018 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 15.1.2018 klo 16.30

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2016 Ympäristölautakunta Sivu 35

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2016 Ympäristölautakunta Sivu 35 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2016 Ympäristölautakunta Sivu 35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 15.3.2016 klo 18.30 19.13 Isonkyrön

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila

MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/ klo Marttilan kunnanvirasto, kokoustila MARTTILAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2016 10 Rakennuslautakunta 25.04.2016 KOKOUSAIKA 25.04.2016 klo 18.00 18.21 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Marttilan kunnanvirasto, kokoustila Jäsen Varajäsen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51. Isonkyrön kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51. Isonkyrön kunnanvirastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 7/2017 Elinkeino- ja kaavoitusjaosto Sivu 51 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 20.11.2017 klo

Lisätiedot