Renault ZOE sähköistää näyttelyvieraat Genevessä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Renault ZOE sähköistää näyttelyvieraat Genevessä"

Transkriptio

1 LEHDISTÖTIEDOTE Renault ZOE sähköistää näyttelyvieraat Genevessä Renault ensiesittelee Geneven 82. autonäyttelyssä kaikkia kaupunkiasujia kiinnostavan ZOEn, joka on alusta asti suunniteltu pelkästään sähköautoksi. Mielenkiintoinen ensituttavuus on myös uudessa Cliossa esiteltävä kolmisylinterinen bensiinimoottori. Renault valitsi Geneven autonäyttelyn ZOE-sähköauton lopullisen ilmeen paljastavaksi ensiesittelyareenaksi. Kokonaan sähköautoksi suunniteltu uutuus on profiloitu ensimmäiseksi jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuksi ajokiksi, joka kilpailee markkinoilla myös edullisuudellaan hinnat Ranskassa alkaen euroa (hinnasta vähennetty Ranskassa myönnettävä euron tuki sähköautoille. Sveitsissä jossa ei tällä hetkellä myönnetä verohelpotuksia ZOEn hinta alkaa eurosta). Yksi Renaultin Drive the Change ohjelman tavoitteista on tehdä päästöttömästä liikkumisesta tavallisen autoilijan arkipäivää. Twizyssä on hauskuutta ja sähköä ZOEn ohella pieni Renault Twizy sähköistää kaupunkiliikkumista. Auto vai moottoripyörä? Ei kumpikaan, vaan uudenlainen hieman yli kaksimetrinen urbaaniajokki, joka lyhentää matka-aikoja ennen muuta näppärän pysäköitävyytensä avulla. Twizy näyttää kaksipyöräiseltä, mutta se on nelipyöräinen ja kulkee kuin auto. Vain 450 kiloa painavassa ajokissa on turvavarusteina turvavyöt ja kuljettajan turvatyyny. Akkujen täyslataukseen kuluu vain 3,5 tuntia. Uudet puhtaat Energy-moottorit Geneven autonäyttely esittelee myös Renaultin F1-teknologiasta osaamistaan ammentavaa moottoritekniikkaa. Kiivastahtinen julkaisuohjelma sisältää peräti kahdeksan Energy-moottoria 16 kuukauden aikana. Näistä kuusi on dieseleitä ja kaksi bensiinimoottoria. Bensiinikäyttöinen TCe 90 ja dieselversio Energy dci 90 ovat Renaultin Energy-perheen uusia ajamisen nautintoa korostavia, vähäpäästöisiä voimanlähteitä. TCe 90 on kiinnostava edeltäjäänsä pienemmän iskutilavuutensa (0,9 litraa) ja kolmisylinterisyytensä vuoksi ja on saatavissa ensimmäisenä uuteen Renault Clioon joka esitellään syksyllä. Mégane Collection 2012 Mégane on Renaultin laatuajattelun maailmanlaajuinen ykkösmalli, jossa tätä ideologiaa viedään läpi auton elinkaaren eri vaiheissa: suunnittelussa, myynnissä ja asiakkaalla. Esimerkiksi saksalainen ADAC on nostanut Renault Méganen yhdeksi luokkansa luotettavimmista autoista. Etu- ja takaosan ilmeeltään uudistuneeseen Méganeen on tulossa kolme uutta moottorivaihtoehtoa ja varusteparannuksia. Energy dci 110 dieselmoottorisesta Méganesta on tulossa luokkansa taloudellisin malli, jonka yhdistetty kulutus on vain 3,5 l/100 km. CO 2 -päästöt putoavat 15 prosenttia arvoon 90 g/km.

2 ZOE madaltaa sähköautoilun kynnystä Renault tuo päästöttömän* sähköauton yhä useamman asiakkaan ulottuville. ZOE on lajissaan ensimmäinen, joka on alusta pitäen suunniteltu vain sähköautoksi Geneven autonäyttelyssä esiteltävä Renault ZOE täyttää kaikki sähköautojen massatoimitusten edellytyksinä olleet kriteerit. Lanseerauksen myötä sähköautot tuodaan kaikkien autoilijoiden ulottuville. Renault kuvaa ZOEa ensimmäiseksi edulliseksi, tavallisen autoilijan ulottuvilla olevaksi sähköautoksi. Sen hinta on Ranskassa alkaen (sis verohelpotuksen). Ensimmäisenä volyymimallina se on yltämässä yli 210 km (NEDC) toimintasäteeseen. Asiakas vuokraa erikseen ZOEn akun alkaen 79 /kk (36 kuukauden sopimus, ajokilometrillä/vuosi). ZOEn lopullinen muotokieli paljastuu Genevessä. Alusta asti sähköautoksi suunniteltu ZOE on kompakti viistoperä, jolla on virtaviivaiset ja aaltomaiset linjat. Ulkomuoto antaa ketterän ja dynaamisen vaikutelman. Keulaosan ominaispiirteisiin kuuluvat ilmanottoaukon viereisiä syvennyksiä jatkuvasti valaisevat LED-huomiovalot. Sisätilojen muotoilua hallitsee moderni eko-ilme kirkkaine väreineen. Kojelaudan lista on muotoiltu kuvastamaan tuulimyllyn turbiinisiipeä. Uutuus pullollaan ominaisuuksia ZOEn vakiovarusteisiin kuuluu Range OptimiZEr järjestelmä, jonka avulla toimintasädettä voidaan kasvattaa kaupunkiliikenteessä jopa 25 prosenttia. Ensimmäisenä sähköajoneuvona sitä voidaan ladata Chameleon-laturin (suom. kameleontti) valinnaisilla varaustasoilla latausaikojen vaihdellessa 30 minuutista aina yhdeksään tuntiin. ZOElle on myös helppo luoda edullisesti kattavia, kaupallisia pikalatausasemien verkkoja.

3 ZOE on ensimmäinen Renault, jossa on R-Link-multimediajärjestelmä varustettuna seitsemän tuuman kosketusnäytöllisellä tietokoneella, navigaattorilla sekä ajonhallinta- ja lisäsovelluspalveluilla. Nelimetrisessä ZOEssa on viisi istuinta ja 338 litran tavaratila. Moottorissa on tehoa 65 kw ja 220 Nm huippuvääntö. Ranskan Flinsissä valmistettavan uutuuden huippunopeus on 135 km/h. ZOEn toimitukset alkavat syksyllä. Suomen tuontiohjelma käynnistyy vuonna *ajossa Uudet puhtaammat Renault-moottorit Renault esittelee Genevessä kaksi uutuusmoottoria. Energy TCe 90 bensiinimoottori on turboahdettu ja kolmisylinterinen. Energy dci 90 diesel on jalostettu Energy dci 110 moottorista, joka esiteltiin 2011 Frankfurtin autonäyttelyssä. Uutuudet kasvattavat 16 kuukauden aikana julkaistun Energy-perheen moottoreiden kokonaismäärän kahdeksaan. Renault näyttää pitkää F1-osaamistaan myös volyymimallien Energy-moottoreissa. Ranskalaismerkillä on 10 valmistajamestaruutta F1-sarjassa. Se on myös yksi sarjan johtavista moottoritoimittajista. Yhtiön yli 100 vuoden innovaatiokyky auttaa kehittämään luotettavia ja huipputehokkaita moottoreita, joiden ominaisuuksiin kuuluvat sekä ajamisen nautinto että polttoainetehokkuus. Energy TCe 90 on kolmisylinterinen talousihme Renault esittelee Genevessä ensimmäisen kolmisylinterisen moottorinsa. TCe 90 on markkinoita mullistava, erittäin taloudellinen voimanlähde. Se on kooltaan pieni, mutta edistyksellisen teknologiansa puolesta suuri. Renaultin suunnittelema uutuus on täysalumiininen, 899-kuution kolmisylinterinen bensiinimoottori. Yhtiön moottorispesialistit saivat tuotekehitykseen selkeän toimeksiannon: maksimoikaa ajonautinto ja pitäkää kulutus kaikin keinoin kurissa käyttökulujen alentamiseksi. Markkinoiden matalakierroksisimpaan turboon yhdistettiin muuttuva venttiilinajoitus (VVT) ja tulokseksi saatiin Energy TCe 90 -moottori, joka tarjoaa parhaan ajonautinnon ja kulutuksen suhteen. Energy TCe 90 lanseerataan tulevassa Cliossa ja se korvaa asteittain TCe 100 moottorin. Energy dci 90 tekee Kangoosta luokkansa piheimmän Energy dci 90 diesel on jalostettu dci 110 versiosta. Ensimmäiseksi se tulee Kangoo- ja Kangoo Express -malleihin. Voimanlähde sopii täydellisesti Renaultin Energy-sarjan strategiaan, koska se tarjoaa erinomaisen polttoainetalouden ja alentaa reilusti käyttökustannuksia. Kangoo loistaa kuluttamalla vain 4,4 l/100 km (NEDC yhdistetty) ja CO 2 -arvolla 115 g/km. Käyttökulujen alentamiseksi öljynvaihtoväliä on kasvatettu kilometriin tai kahteen vuoteen. Stop&Start-järjestelmällä varustetussa 1,5 litran dci 90 hv moottorissa on kiinteäsiipinen turboahdin. Se on muunnos Energy dci 110 moottorista joka tulee saataville uudistuneisiin Mégane ja Scénic-mallistoihin kierrokselta alkava 200 Nm:n vääntö varmistaa ripeän kiihtyvyyden jo alhaisilta kierroksilta. 90 hv:n moottori tulee Keski-Euroopan markkinoille toukokuussa ja sitä seuraa kesäkuussa tuleva Energy dci 75 (75 hv), jossa on 180 Nm:n vääntö.

4 Mégane Collection 2012 Quality Made Méganen kolme uutta moottoria ja uudet ominaisuudet tekevät Renaultin laatukampanjan ykkösmallista yhä houkuttelevamman. Mégane on merkittävä suunnannäyttäjä Renaultin valmistamille ajoneuvoille. Erinomainen luotettavuus ja laatutaso on saavutettu parannuksissa mallin jokaisessa kehitysvaiheessa. Mégane on määritetty kaikkien Renault-autojen maailmanlaajuiseksi laadun mittapuuksi, painottaa laadusta vastaava varatoimitusjohtaja Jean-Pierre Vallaude. Uudistuneessa Mégane-mallistossa menestyksekkään muotoilun ilmettä on tuoreutettu hienovaraisesti. Kaikki muutokset kertovat huomion kiinnittyvän laatuun, joka nähdään Renaultilla ensisijaisena päämääränä. Auton etuosan ilmeessä erottuvat selkeästi uudet LED-huomiovalot (vakio- tai lisävaruste versiosta riippuen). Puskuria on viimeistelty kiiltävällä mustalla ja kromisomisteilla. Myös takaosan ilmettä on uusittu. Sisustusta on päivitetty uusilla verhoiluvaihtoehdoilla, joihin kuuluvat kaksivärinen nahka/alcantara-paketti. Mukavuuden ja turvallisuuden teknologiaa Renault panostaa enemmän kuin koskaan jokapäiväiseen turvallisuuteen tekemällä ajamisesta helpompaa ja matkanteosta mahdollisimman mukavaa. Uutta teknologiaa edustaa Visio System, joka hyödyntää sisäpeilin taustan kameraa yönäkemiseen ja kuljettajan valppaana pitämiseen. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti koko/puolivaloille sekä hälyttää kuljettajaa, jos auto ajautuu ajoradan ulkopuolelle. Mukavuuttakaan ei ole unohdettu. Meganen uusia toimintoja on muun muassa peruutuskamera. Luokkansa taloudellisin Uuden Stop&Start-tekniikalla varustetun Energy dci 110 dieselmoottorin myötä Méganesta tulee luokkansa taloudellisin ja pienipäästöisin malli. Yhdistetty kulutus on vain (NEDC) 3,5 l/100 km. CO 2 -päästöt putoavat 15 prosenttia arvoon 90 g/km. Mallistoon kuuluvat myös markkinoiden tehokkain 1,2 litran Energy TCe 115 (119 g/km) bensiinimoottori ja diesel-versio Energy dci 130 (104 g/km). Uudet Méganet saavat

5 ensimmäisinä vaihtoehdoikseen kaikki uutuusmoottorit. Jokainen niistä tarjoaa nautintoa ajoon ja taloudellisia tankkausvälejä. Voimanlähteet on varustettu Stop&Start- ja moottorijarrutuksen/jarrutusenergian talteenottojärjestelmillä. Tarkkaan suunnitellun äänimaailman ansioista moottorit käyvät huomaamattoman pehmeäkäyntisesti. Melutasot ovat puolittuneet edeltäjiinsä verrattuna. Uudistunut Mégane saapuu Suomeen vaiheittain loppukevään ja alkusyksyn aikana. Suomeen tuotava mallisto tarkentuu kevään aikana. Loppuviikosta lisäkuvia suoraan Geneven autonäyttelystä. Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, Helsinki. Lehdistön yhteyshenkilö tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen, puhelin , sähköposti

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E.

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Lehdistötiedote 13.1.2016 Renault Pro+ uutuudet Brysselin tavara-autonäyttelyssä Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Renault Kangoo Z.E:n toimintamatka

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ

TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ LEHDISTÖTIEDOTE 9.9.2013 Dacia Frankfurtin autonäyttelyssä TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ Uusi Dacia Duster säilyttää hyväksi havaitun muotokielensä myös uudistuksen jälkeen, jolla sitä on

Lisätiedot

Lehdistötiedote RENAULT MYYNTI 2016 RENAULT YHTYMÄN KOLMAS PERÄTTÄINEN KASVUN VUOSI KOKONAISMYYNNIN KASVU

Lehdistötiedote RENAULT MYYNTI 2016 RENAULT YHTYMÄN KOLMAS PERÄTTÄINEN KASVUN VUOSI KOKONAISMYYNNIN KASVU 18.1.2016 RENAULT MYYNTI 2016 RENAULT YHTYMÄN KOLMAS PERÄTTÄINEN KASVUN VUOSI Renault Yhtymän rekisteröinnit kasvoivat 3,3 ja saavuttivat uuden ennätyksen, 2 800 242 ajoneuvoa. Euroopassa Yhtymän rekisteröinnit

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 UUSI MALLISTO ANTAA ENEMMÄN VASTINETTA RAHALLE Koko Land Rover -mallisto on uudistunut vuoden sisällä. Uudet mallit täyttävät

Lisätiedot

RENAULT CAPTUR Renaultin tyylikäs crossover

RENAULT CAPTUR Renaultin tyylikäs crossover 6.6.2013 RENAULT CAPTUR Renaultin tyylikäs crossover Captur on uusi kompakti crossover, jossa yhdistyy kolmen korimallityypin parhaat puolet; katumaasturin, tila-auton ja perinteisen henkilöauton. Renault

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Sähköautot tulevat. Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy TransEco tutkimusohjelman aloitusseminaari 4.11.2009

Sähköautot tulevat. Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy TransEco tutkimusohjelman aloitusseminaari 4.11.2009 Sähköautot tulevat Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy TransEco tutkimusohjelman aloitusseminaari 4.11.2009 Sähköautot tulevat Sähköautoja jo yli sata vuotta Autoteollisuuden murros: sähkö

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Helsinki * smart-tuotenimi kirjoitetaan aina pienellä alkukirjaimella

Helsinki * smart-tuotenimi kirjoitetaan aina pienellä alkukirjaimella Helsinki 26.8.2003 smart *-mallistoa täydentää urheilullinen huippumalli smart BRABUS, huipputaloudellinen cdi-diesel ja hämmästyttävä crossblade tyydyttää vaativintakin individualistia * smart-tuotenimi

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Sähköauton historia I

Sähköauton historia I Puhtaasti sähköllä! Sähköauton historia I Ensimmäinen sähkömoottori 1821 Ensimmäiset sähköautot 1820-luvulla Ánvos Jedlik kehitti 1828 ensimmäisen sähköauton Sähköauton historia II Camille Jenatzyn "Le

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN

DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN PARIISIN AUTONÄYTTELY 2016 LEHDISTÖTIEDOTE 29.9.2016 DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN Uudistuneet Dacia Logan, Logan MCV, Sandero ja

Lisätiedot

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Lehdistötiedote 9.1.2013 UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Dacia Sanderon ja Stepwayn ennakkomyynti on käynnistynyt. Uusi Sandero on tulevana viikonloppuna nähtävillä seuraavilla jällenmyyjillä/paikkakunnilla:

Lisätiedot

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS LIIKKUMINEN SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS S12 VITA Nelipyöräinen sähkömopedi S12 Vita kuljettaa sinut paikasta toiseen mukavasti, turvallisesti ja vaivattomasti. S12 Vita on moderni nelipyöräinen sähkömopedi,

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta

Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Lehdistöinfo Volvon Trucksin uudet voimansiirtolinjat lisäävät voimaa ja pienentävät polttoaineenkulutusta Volvo Trucks esitteli tammikuussa maailman voimakkaimman kuorma-auton, jossa on tehoa 700 hv.

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen

Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Lehdistötiedote 12.9.2017 Uusi Dacia Duster Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Löydä Renault uudelleen. Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä

Lehdistötiedote. Löydä Renault uudelleen. Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä Lehdistötiedote 29.9.2016 Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä Löydä Renault uudelleen Renault on uudistanut hurjalla vauhdilla koko mallistonsa ja nyt kierroksen viimeisenä uusi Koleos esitellään

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

OMAA LUOKKAANSA. Kuvat MARKUS BOLSINGER. Teksti TOBIAS NEBL

OMAA LUOKKAANSA. Kuvat MARKUS BOLSINGER. Teksti TOBIAS NEBL 53 OMAA LUOKKAANSA Teksti TOBIAS NEBL Kuvat MARKUS BOLSINGER Mercedes-Benzin coupé-maailma monipuolistuu taas yhdellä mallisarjalla. Nuorekas itsetietoinen design ja dynaaminen ajettavuus ovat uuden CLC-sarjan

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1

PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 LEHDISTÖTIEDOTE 2.3.2010 PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 Peugeot juhlistaa 80. Geneven autonäyttelyä esittelemällä 200-vuotisen toimintansa kunniaksi

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Henkilöauton energiankäyttö ja hybridiauton energiatehokkuus

Henkilöauton energiankäyttö ja hybridiauton energiatehokkuus Henkilöauton energiankäyttö ja hybridiauton energiatehokkuus Markku Ikonen Turun ammattikorkeakoulu markku.ikonen@turkuamk.fi 1 Miksi polttoaineenkulutuksta pitäisi alentaa? Päästöt ja säästöt 1. HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖT

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa.

FIRST -MALLISTO. First -mallisto. Trukit tehtaan perusvarusteilla nopeaan toimitukseen! Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa. First -mallisto Mikä on First-mallisto ja mitä se tarjoaa Nykypäivän hektisessä materiaalinkäsittely-ympäristössä on tärkeää, että trukkikalusto on oikein valittua. Oikein valitulla kalustolla toiminta

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta!

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Alkuperäiset Eberspächer-autonlämmittimet. AUTOILUN YKKÖSLUOKKA Varhaisaamun viileys saattaa olla niin ihanaa varsinkin kun tiedät, että pääset lenkin jälkeen lämpimään

Lisätiedot

Sähköinen liikenne Ratkaisuja Energia- ja Ilmastostrategian haasteisiin

Sähköinen liikenne Ratkaisuja Energia- ja Ilmastostrategian haasteisiin Sähköinen liikenne Ratkaisuja Energia- ja Ilmastostrategian haasteisiin 2 Energia- ja ilmastostrategia 2030 Sähköautoja liikenteessä vähintään 250 000 kpl 2 950 000 *) 2030 - Vaikutus 2016 - Lähtötilanne

Lisätiedot

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN Geneven kansainvälisen autonäyttelyn yhteydessä järjestettiin kysely näyttelyn kauneimmasta maailman ensiesittelyyn tuodusta uutuudesta.

Lisätiedot

Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja

Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja LEHDISTÖTIEDOTE 30.9.2010 Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle 2011 2011 Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja Land Rover Freelander 2:een tehdyn päivityksen tärkein anti ovat entistä

Lisätiedot

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS

VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA CLASSIC PARTS VOLVO PENTA ALKUPERÄISOSAT VANHEMMILLE MOOTTOREILLE CLASSIC PARTS GENUINE VOLVO PENTA PARTS for CLASSIC engines Classic Parts vanhemmille Volvo Penta moottoreille Vanhemman Volvo

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Henkilöautoliikenteen energiatehokkuuden parantaminen käyttäjälähtöisin toimin EFFICARUSE. TransEco Seminaari Jukka Nuottimäki, VTT

Henkilöautoliikenteen energiatehokkuuden parantaminen käyttäjälähtöisin toimin EFFICARUSE. TransEco Seminaari Jukka Nuottimäki, VTT Henkilöautoliikenteen energiatehokkuuden parantaminen käyttäjälähtöisin toimin EFFICARUSE TransEco Seminaari 3.11.2011 Jukka Nuottimäki, VTT Polttoaineen kulutus / CO 2 päästö 3.11.2011 2 LIIKENTEEN ENERGIATEHOKKUUDEN

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI

TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI TEHOKKUUDESTA TÄYSI KYMPPI PONSSE GAZELLE KETTERYYTTÄ JA VOIMAA KOMPAKTISSA PAKETISSA PONSSE Gazelle on kooltaan pieni, mutta voimiltaan suuri. Pieni omapaino ja tasainen painonjakauma yhdistettynä tehokkaaseen

Lisätiedot

Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote

Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote 23.5.2013 Vuoden 1963 jälkeen, jolloin Canter esiteltiin, on sitä myyty 3,7 miljoonaa kappaletta. Canter kärkenään

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Mökin ja kodin tuhattaituri

Mökin ja kodin tuhattaituri Suomi Mökin ja kodin tuhattaituri Vahva 20 hv moottori Hämmästyttävän tehokas Turvavyö ja ROPS/FOPS turvakaari vakiona Kun haluat enemmän tehoa Väkivahva Kohler EFI-moottori Työlaitehydrauliikka 42 l/min

Lisätiedot

Luxury Collection By Auto-Outlet

Luxury Collection By Auto-Outlet LEASING UUDISTUS 2017 Luxury Collection By Auto-Outlet FERRARI 488 GTB 492 kw / 670 hv Kiihtyvyys 0-100km/h 3.0 sekuntia Huippunopeus 330 km/h Uutuusmalli 488 GTB on autoalan superautopalkintoja voittanut

Lisätiedot

KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU- SEKÄ AJONEUVOHANKINNOISSA

KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU- SEKÄ AJONEUVOHANKINNOISSA Motivan HANKINTAPALVELU KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU- SEKÄ AJONEUVOHANKINNOISSA KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖKRITEERIEN KÄYTÖSTÄ JOUKKOLIIKENNE-, HENKILÖKULJETUSPALVELU-

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157 Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Volkswagen Polo -Trendline 1,2 Opel Corsa- 1.2 TWINPORT Advantage 3-ov Toyota Yaris -1,0 VVT-i Linea Terra

Lisätiedot

Sijoittajavierailu Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman

Sijoittajavierailu Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman Sijoittajavierailu 22.3.2019 Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman Brändiportfolio Henkilöautot Hyötyautot syksyllä 2019 2 22.3.2019 Autokauppa lyhyesti Volkswagen-konsernin autoihin liittyvä liiketoiminta

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin PRESS info P13X02EN / Örjan Åslund 24.10.2013 Scanian Euro 6 -mallisto: Toimivaksi todistettu teknologia ja ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Scanian moottorimallistossa on nyt 11 Euro 6 -moottoria, joiden

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

DACIA DOKKER VAN: MATKUSTUSMUKAVUUTTA JA KULJETUSKAPASITEETTIA

DACIA DOKKER VAN: MATKUSTUSMUKAVUUTTA JA KULJETUSKAPASITEETTIA Lehdistötiedote 4.2.2013 DACIA DOKKER VAN: MATKUSTUSMUKAVUUTTA JA KULJETUSKAPASITEETTIA Dacia esittelee täysin uuden automallin: Dacia Dokker Van -tavara-auton. Dacia Dokker Van on kevyt tavara-auto. Se

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

SÄHKÖAUTO PERHEAUTONA - KOKEMUKSIA SÄHKÖAUTOILUSTA. Kevätkummun kirjasto, Porvoo 5.2.2014 Kasperi von Schrowe - Celes Oy

SÄHKÖAUTO PERHEAUTONA - KOKEMUKSIA SÄHKÖAUTOILUSTA. Kevätkummun kirjasto, Porvoo 5.2.2014 Kasperi von Schrowe - Celes Oy SÄHKÖAUTO PERHEAUTONA - KOKEMUKSIA SÄHKÖAUTOILUSTA! Kevätkummun kirjasto, Porvoo 5.2.2014 Kasperi von Schrowe - Celes Oy PERHEEN AUTOT Perhe asuu Ähtärissä: vaimo, kolme lasta ja koira. Kesämökki Hollolassa

Lisätiedot

Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013

Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013 LEHDISTÖTIEDOTE 20.2.2013 Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013 Uusi Peugeot 2008 ensiensittelyssä Urheilullinen 208 GTi & ralliautot 208 R2 ja 208 T16 parrasvaloissa Hybriditeknologian viimeisimmät innovaatiot,

Lisätiedot

Voimakas muotoilu ja sulava sivulinja sekä dynaamiset mittasuhteet korostavat sen asemaa omassa segmentissään.

Voimakas muotoilu ja sulava sivulinja sekä dynaamiset mittasuhteet korostavat sen asemaa omassa segmentissään. Lehdistötiedote 26.8.2015 Uusi Renault TALISMAN farmari Renault paljastaa nyt uuden Renault TALISMAN farmarin 6.7. julkaistun sedan version rinnalle. Uusi farmarimalli tarjoaa samat teknologiset hienoudet

Lisätiedot

Sähköautot osana älykästä energiajärjestelmää

Sähköautot osana älykästä energiajärjestelmää Muistio 1 (8) Sähköautot osana älykästä energiajärjestelmää Sähköinen liikenne vähentää merkittävästi liikenteen energiankulutusta Suomen koko henkilöautokannan sähköistäminen lisää sähköenergian kokonaiskulutusta

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT

FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT www.carsport.fi/ford Nyt saatavana myös automaattivaihteistolla FORD TOURNEO CONNECT Esteetön taksi 1+6 tai vaihtoehtoisesti 1+4 ja 1 pyörätuolipaikka/paaripaikka

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA!

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA! SEATNews 1/2010 TERVETULOA! UUSI SEAT IBIZA ST Ensiesittelyssä NYT! SEAT IBIZA ST Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua SEAT Edistyksellinen, dynaaminen, laadukas ja persoonallinen SEAT tuo markkinoille

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot