MALLISTO Talvi 2013 IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MALLISTO Talvi 2013 IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET"

Transkriptio

1 MALLISTO Talvi 2013 IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET

2

3 PALveLuMMe, IkkunAMMe ja OveMMe, OLe hyvä. 4 Ovien ja ikkunoiden asiantuntija 6 FeneService apunasi 8 Mitä oviltasi ja ikkunoiltasi haluat? IkkunAT 10 Mitä ominaisuuksia haluat? 12 Nopean toimituksen FeneOne 14 Monipuolinen FenePlus 18 Mittatilattava FeneTech 22 Erikoislasit 24 Ikkunoiden mallit 25 Yksityiskohdat 26 Lisävarusteet 28 Hinnasto 30 Hallittua valoa turvallisesti ulko-ovet 32 Mitä ominaisuuksia haluat? 34 Parvekkeen ja puutarhan ovet 36 Nopean toimituksen FeneOne-ovet 38 Laajan valikoiman FenePlus 40 Räätälöitävä FeneTech 45 Autotallin ovet 46 Levikkeet 47 Yksityiskohdat 48 Hinnasto 50 Ovilla säihkettä kotiin SISäOveT 52 Mitä ominaisuuksia haluat? 54 Nopean toimituksen FeneOne 58 Monipuolisesti varusteltava FenePlus 62 Yksilöllinen FeneTech 66 Yksityiskohdat 68 Hinnasto 70 Tekniset tiedot 78 Fenestran tuotetakuu 79 Tilausohjeet AnnA kodillesi uusi ILMe.

4 4 hyvä tietää Ovien ja ikkunoiden ASIAntuntija. Fenestra on Pohjoismaiden johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Monipuolisten mallistojen sekä harkittujen lisävarusteiden ohella tarjoamme sinulle hiotun palveluketjun alkaen suunnittelusta aina toimituksiin ja asennuksiin saakka. Fenestralla on vuosikymmenten kokemus pohjolan vaativista olosuhteista. Siksi uskallamme luvata, että niin ikkunasi kuin ovesi toimivat moitteettomasti myös silloin, kun myrsky mylvii ja pakkanen paukkuu. Lämpimästi tervetuloa!

5 MeIdän kanssamme On helppo OnnISTuA. 5 hyvä TieTää Kun valitset Fenestran, saat paljon muutakin kuin ovia tai ikkunoita. Harkitut tuoteperheemme helpottavat valintojasi. Mittava lisävarustevalikoimamme sekä mittatilaustoimituksemme toteuttavat villeimmätkin toiveesi. Ja FeneService-palvelut säästävät sinut niin stressiltä kuin rakoiltakin. Ei hassumpaa, vai mitä? Kolme eri tuoteperhettä helpommat päätökset. Koko ikkuna- ja ovivalikoimamme muodostuu kolmesta tuoteperheestä, joista kullakin on omat erityisvahvuutensa. Jos sinulla on kiire, valitse nopean toimituksen FeneOne. Arvostatko monipuolista muunneltavuutta ja kattavaa valikoimaa lisävarusteita? Silloin paras ratkaisu on FenePlus. Vai tarvitsetko täysin uniikkia ratkaisua? Sellaisen tarjoaa vaativimmatkin toiveet ja tarpeet täyttävä FeneTech-mittatilaustuoteperhe. Lisää mahdollisuuksia lisävarusteilla. Haluatko äänieristyksen oviin? Tai turvalasituksen ikkunoihin? Tai design-kahvat kaikkialle? Lähes kaikkiin ovi- ja ikkunamallistoihimme on saatavana erittäin monipuolinen valikoima lisävarusteita. Niiden avulla viimeistelet helposti sekä tarkoituksenmukaisen toimivuuden että tyylikkään ulkonäön. Lisätietoa lisävarusteistamme löydät sivuilta 21, 23, 24, 25, 44, 45 ja 62. Myös Fenestra-kauppiaasi kertoo mielellään lisää. Erityisiä toiveita? Mittatilaus täyttää ne. Mittatilauspalvelumme on ratkaisu silloin, kun valmiit vaihtoehdot eivät vie maaliin. Olipa kyse teknisistä ratkaisuista, erikoisesta koosta tai muodosta, erityisen vaativasta ympäristöstä tai vaikka tapettien kuosiin sovitetusta eksoottisesta värisävystä, mittatilauspalvelumme täyttää toiveesi. FeneService. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. FeneService on palvelukokonaisuus, johon kuuluvat suunnitteluapu, tavarantoimitukset ovelta ovelle sekä kaikki tarvittavat asennukset. Toteutuksista vastaavat omat ammattilaisemme sekä luotettavat yhteistyökumppanimme. FeneServicen kanssa aloittelijakin onnistuu! Lisää FeneServicestä seuraavalla aukeamalla. OveT ja IkkunAT. Sekä SuunnITTeLuAPu.

6 6 hyvä tietää Vältä stressi. Käytä hyödyllisiä lisäpalvelujamme.

7 7 hyvä TieTää SuunnITTeLuPALveLuT Kaipaatko apua tai työkaluja ikkunaratkaisujesi suunnitteluun? Ikkunaasiantuntijaltamme saat molempia. Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi optimaalisen ratkaisun löytämistä helpottavat monipuoliset suunnittelutyökalumme verkossa. MITTATILAuSPALveLu Valmistamme ikkunasi aina mittatilaustyönä. Saat myös kaikki ovemme mittatilattuina. Mittaustöistä huolehtii oma edustajamme. Häneltä saat myös asiantuntevaa tietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja eri vaihtoehdoista. nopean TOIMITukSen PALveLu Jos tarvitset ovesi tai ikkunasi erityisen nopeasti, valitse Nopean toimituksen palvelumme. Saat ovesi ja ikkunasi jopa 72 tunnin kuluttua tilauksesta. Nopean toimituksen palvelumme on lisämaksullinen. ASennuSPALveLu Kukaan ei osaa kaikkea. Fenestralta saat monipuolista ja ammattitaitoista apua niin pieniin kuin suuriinkin asennustehtäviin. huolto Ikkunoiden ja ovien säännöllinen ja ammattitaitoinen huolto pidentää omalta osaltaan niiden käyttöikää. Fenestran FeneServicehuolto toteutetaan huoltokonseptin mukaisesti toiminnallisuuteen, energiansäästöön ja vaurioiden ennaltaehkäisyyn keskittyen. varaosat ja LISäTArvIkkeeT Parhaatkin tuotteet kuluvat käytössä. Kattavasta varaosa- ja lisätarvikevalikoimastamme löydät uudet osat ja tuotteet pieniin korjaustöihin. Toimitamme tilaamasi tuotteet lähimpään postitoimipaikkaan noin 2 5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. kuljetuspalvelu Ei kuljetukseen sopivaa autoa? Ei hätää. Meiltä saat luotettavat toimitukset ovillesi ja ikkunoillesi. feneservice. PALveLuA joka PeLAA.

8 8 hyvä tietää ALOITA MIETTIMÄLLÄ, MITÄ OVILTASI JA IKKUNOILTASI HALUAT?

9 Jokainen ikkuna ja ovi on ominaisuuksiensa summa. Perusominaisuudet riittävät mainiosti peruskäyttöön, mutta esimerkiksi asumis- ja käyttömukavuutta sekä turvallisuutta voit helposti kasvattaa lisäominaisuuksien avulla. Vieläpä sangen kohtuullisin kustannuksin. Tärkeimmät ikkunoihimme ja oviimme saatavat lisäominaisuudet löydät tästä. Miten olisi huurtumaton ikkunalasi olohuoneeseen? Tai äänieristetyt ovet teinien huoneisiin? Tai murtovarma lukitusjärjestelmä koko asuntoon? Kaikki järjestyy. Näin luet lyhenteitämme FE tarkoittaa ulko-ovia (sanoista Fenestra Exterior doors). FI tarkoittaa vastaavasti sisäovia (sanoista Fenestra Interior doors). FW tarkoittaa ikkunoita, kuten varmaan jo arvasitkin (sanoista Fenestra Windows). FB tarkoittaa parvekkeen ovia (sanoista Fenestra Balcony doors). Näin helppoa se on. Antoisia suunnitteluhetkiä! 9 hyvä tietää F-Temp Energiatehokas vaihtoehto rakennuksen vaatimusten mukaiset lämmöneristysratkaisut matalaenergiaratkaisut F-solar Auringonsuojaus rakennuksen auringonsuojauksen ratkaisut sälekaihtimet, auringonsuojalasit, SunSeal-kaihdinjärjestelmä F-fire Palonsuojaus palonsuojavaatimukset täyttävät ovet ja ikkunat testatut ja tyyppihyväksytyt palonsuojatuotteet (VTT:n hyväksymät) ikkunoissa palolasi ja palotiivisteet paloluokittelut El15 ja El30 (15 ja 30 minuutin palamisajat) F-wATer Kosteussuojaus/säänsuojaus roiskevesisuojaus, erikoispintakäsittely kosteiden tilojen kestävät lasi- ja paneliovet vaativiinkin olosuhteisiin sateenpitävät ja säänkestävät tuotteet F-strong Erikoisvahvistettu rakenne vaativiin olosuhteisiin erittäin kestävä esim. raskaat turvalasielementit F-shine Korkeakiiltoinen pintakäsittely yhtenäinen ilme sisätiloihin ja/tai julkisivuun helposti puhdistettava F-lock Edistyksellinen lukitusturvallisuus ovien turvalukitus valmius sähkölukitusjärjestelmiin F-sound Äänieristys rakennuksen ikkunoiden ja ovien äänieristysratkaisut 25 db, 30 db ja 35 db luokat saatavilla sisäoviin ulko-ovissa paloluokan mukana db-ominaisuuksia ikkunoiden äänieristysominaisuuksia saatavilla eri kaava-alueiden vaatimusten mukaisesti F-safe Kattavat turvaominaisuudet rakennuksen ovien murto-, ilkivalta- ja henkilösuojaus ikkunoiden turvalasitus F2-vaatimusten mukaisesti mm. laminoidut ja karkaistut turvalasit laaja valikoima lisäturvavarusteita esim. potkupelti, ovisilmä

10 10 ikkunat FeneSTra-ikkunat. koska jokainen koti on ainutlaatuinen. Me Fenestralla tiedämme, ettei ole olemassa kahta samanlaista kotia. Siksi me valmistamme tarvittaessa ikkunasi mittatilaustyönä alusta loppuun. Suunnittelupalvelumme ja lisävarustevalikoimamme kanssa tämä varmistaa, että saat kotiisi juuri oikeanlaiset ikkunat vuosikymmeniksi eteenpäin.

11 MITä OMInAISuukSIA IkkunALTASI haluat? 11 ikkunat Paraskaan ikkuna ei sovi kaikkialle. Siksi me tarjoamme käyttöösi yhden markkinoiden monipuolisimmista erilaisten ikkunoiden ominaisuuksien ja lisävarusteiden valikoimista. Ikkunaratkaisujen suunnittelussa otamme huomioon kotisi erityispiirteet, energiatehokkuuden, asumismukavuuden, käytettävyyden, toimivuuden ja valon huoneen tarkkuudella. Viimeisteltyä ulkonäköä unohtamatta. Ikkunoittemme ominaisuuksia ja lisävarusteita voit tarkastella sivuilla Toki saat lisätietoa ja opastusta myös osoitteesta ja omalta Fenestrakauppiaaltasi. Valaisevia suunnitteluhetkiä! 1 f-temp Energiatehokas vaihtoehto 2 f-safe Kattavat turvaominaisuudet f-sound Äänieristys f-fire Palonsuojaus f-water Säänsuojaus 6 f-solar Auringonsuojaus Tuotteisiin saatavissa olevien ominaisuuksien symbolit tuotetietojen yhteydessä. Fenestran ikkunat ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä on uuden menettelyn mukaisiin direktiiveihin perustuva vaatimustenmukaisuusmerkintä. Rakennustuotteeseen liitetyllä CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että tuote täyttää sitä koskevien Euroopan yhteisön direktiivien asettamat vaatimukset. Fenestran tuotteet valmistetaan ISO laatujärjestelmän mukaisesti.

12 12 ikkunat Kun nopeus on valttia. Jos tarvitset ikkunasi erityisen nopeasti, valitse FeneOne-ikkunaperhe. Saat ikkunasi jopa 72 tunnin kuluttua tilauksesta! FeneOne-ikkunoiden poikkeuksellisen nopeat toimitusajat perustuvat valmisvarastoon. Kokoja on rajallinen määrä, mutta kaikki standardikoot löytyvät aina. Eikä ominaisuuksista tai laadusta tarvitse tinkiä.

13 feneone nopean ToimiTuksen ikkunaperhe 13 ikkunat fenestra fw SyMMeTrIc alk. 235 /m 2 (sis. alv) kätisyyttä vaihtava nopean toimituksen perusikkuna Fenestra FW-Symmetric on sisään aukeava kaksipuitteinen kolmilasinen MSE-tyypin puu-alumiini-ikkuna, jonka karmin uloin pinta ja ulkopuite ovat alumiinia. ikkuna toimitetaan varastomittaisena ja yksiaukkoisena toimitetaan aina oikeakätisenä asiakkaalla mahdollisuus kätisyyden vaihtamiseen pintakäsittelynä vakiovalkoinen (puuosat NCS S 0502-Y, alumiiniosat RAL-9010) karmin uloin osa ja ulkopuite säänkestävää ja helppohoitoista alumiinia karmit liimattu useasta puuosasta perinteinen suoralla tapituksella rakennettu sisäpuite täysin oksattomaksi sormijatkettu karmi tyylikäs ja helppokäyttöinen heloitus hyvä tuulettuvuus puu- ja alumiiniosien välillä Nopean toimituksen kokoluettelo sivulla 71. U-arvo: 1.0 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw + Ctr): db Karmisyvyys: 170

14 14 ikkunat edistykselliset ikkunaratkaisut. FenePlus-ikkunaperhe on oikea valinta silloin, kun haluat ikkunoiltasi enemmän. Olipa kyse energiatehokkuudesta, avausmekanismeista, auringonsuojauksesta tai vaikka itsepuhdistuvasta lasista, FenePlus tarjoaa ratkaisun. Viimeisteltyä ulkonäköä myöten.

15 feneplus monipuolisesti lisävarusteltava ikkunaperhe 15 ikkunat fenestra fw PrIMuS alk. 260 /m 2 (sis. alv) kustannustehokas a-energialuokan ikkuna, u-arvo 1,0 Fenestra FW-Primus on taloudellisin ikkunaratkaisu, kun etsitään perinteistä ja energiatehokasta MSE-ikkunarakennetta. Primus-ikkuna kuuluu A-energialuokkaan, ja se täyttää vuonna 2012 voimaan tulleet lämmöneristysvaatimukset. Taulumaisen kauniit jiiratut sisäpuitteet reunustavat valitsemaasi maisemaa. karmin uloin osa ja ulkopuite säänkestävää ja helppohoitoista alumiinia karmit liimattu useasta puuosasta jämäkkä, jiiriliitoksilla varustettu sisäpuite ja tukeva ulkopuite täysin oksattomaksi sormijatkettu karmi tyylikäs ja helppokäyttöinen heloitus hyvä tuulettuvuus puu- ja alumiiniosien välillä monipuoliset varustemahdollisuudet: tuuletushelat, korvausilmaventtiilit, jakopuitteet, hyönteispuitteet ja sälekaihtimet monipuoliset lasivaihtoehdot saatavissa myös tasaisiin julkisivuratkaisuihin erinomaisesti soveltuvalla FeneTech Plano -rakenteella Energialuokitus: A U-arvo: 1.0 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyydet: 130, 150, 170, 210 fenestra fw PrIMuS fixed alk. 235 /m 2 (sis. alv) kustannustehokas a+-energialuokan ikkuna Kiinteä Fenestra FW-Primus Fixed -ikkuna antaa mahdollisuuden suunnitella suurempia ikkunapintoja. Erittäin hyvän lämmöneris- tävyyden ansiosta ikkunaseinien lähellä sijaitsevat lattiapinnat on mahdollista käyttää entistä tehokkaammin asumiseen. tukeva ja vääntymätön karmirakenne mahdollistaa suurten ikkunakokojen valmistamisen ulkopuolella huoltovapaa alumiiniverhoilu kolminkertainen eristyslasi takaa hyvän lämmöneristävyyden sisäpuolinen lasitus takaa helpon lasin vaihtamisen saatavana huurtumattomalla Fenestra Non-Frost TM -lasituksella Energialuokitus: A+ U-arvo: 0,85 1,0 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyydet: 130, 150, 170, 210

16 16 ikkunat FW-Fenix on saatavana myös Patio -liukuparvekeovena.

17 feneplus monipuolisesti lisävarusteltava ikkunaperhe 17 ikkunat fenestra fw fenix alk. 295 /m 2 (sis. alv) käyttömukavuus vakiona Erityisesti omakotitaloihin suunniteltu viistoprofiilinen ikkuna. Näyttävästi muotoiltu Fenix yhdistää keskieurooppalaisen tyylin suomalaisiin eristävyysvaatimuksiin. Yksipuitteinen Fenix on jännittävä uutuus suomalaiseen ikkunakulttuuriin. Lämmöneristykseltään Fenix on testattu jopa 0,89W/m 2 K-tasoon, jolla arvolla tuote kilpailee täysiverisesti muiden tuotemallistomme tuotteiden kanssa. kaksi avautumissuuntaa (sivu- ja alasaranointi samassa puitteessa) kolmilasinen ikkuna, kaikki lasit ovat yhdessä puitteessa massiivinen puukarmirakenne säänkestävä alumiiniverhoilu ulkopinnoissa saatavana peittomaalattuna, tilauksesta myös kuultomaalattuna runsaasti värivaihtoehtoja koko täysin räätälöitävissä erittäin laadukas ja monipuolinen heloitus saatavana myös liukuparvekeovena helppohoitoinen, vain kaksi pestävää lasipintaa U-arvo: 0,89 1,0 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyys: 84 fenestra fw basic alk. 225 /m 2 (sis. alv) Täyspuuikkuna Fenestra FW-Basic on oikea puusepäntyön taidonnäyte. Se on sisäänpäin aukeava kaksipuitteinen kolmilasinen MSE-tyypin puuikkuna. Basicikkuna soveltuu erityisesti vanhoihin rakennuksiin, joissa halutaan säilyttää alkuperäisen puuikkunan ulkonäkö ja tunnelma. perinteiset puuprofiilit karmissa ja puitteissa karmit oksatonta useasta puuosasta liimattua mäntyä puurakenteiden ansiosta erittäin hyvä lämmöneristävyys, nelilasisena avattavana rakenteena jopa A+-energialuokkaan asti tyylikkäät maalatut tai kuultovärjätyt pinnat monipuoliset varustemahdollisuudet: tuuletushelat, korvausilmaventtiilit, jakopuitteet, hyönteispuitteet ja sälekaihtimet Energialuokitus: A A+ U-arvo: 0,66 1,0 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyydet: 130, 170

18 18 ikkunat Millaisen haluat, sellaisen saat. FeneTech-ikkunaperhe on ratkaisu silloin, kun valmiit vaihtoehdot eivät vie maaliin. FeneTech-ikkunat näet räätälöidään toiveittesi mukaan pienintä yksityiskohtaa myöten. Valikoimaan kuuluu myös runsas valikoima erikoislaseja muun muassa äänieristykseen, palonsuojaukseen ja murtosuojaukseen.

19 fenetech mittatilauksen viimeistelemät ikkunat 19 ikkunat fenestra fw PASSIve alk. 295 /m 2 (sis. alv) energiatehokkuutta ja äänieristystä Fenestran FW-Passive-ikkunassa yhdistyvät matala U-arvo (0,79) ja hyvä ääneneristävyys. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ikkuna on suunnattu sekä omakotitalo- että kerrostalorakentamiseen. Ikkuna soveltuu passiivirakentamiseen eli erityisen energiatehokkaaseen rakentamiseen. kustannustehokas ratkaisu matalan U-arvon ja ääneneristysvaatimusten yhdistämiseen erittäin hyvä valonläpäisevyys lisää asumisviihtyvyyttä hyödyntää ilmaista aurinkoenergiaa auringonsuojalasilla varustettuna suojaa asuntoa ylilämpenemiseltä U-arvo: 0.79 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyydet: 130, 150, 170, 210 fenestra fw PASSIve fixed alk. 260 /m 2 (sis. alv) matala energiankulutus suurillakin ikkunapinta-aloilla Fenestran uusi kiinteä FW-Passive Fixed-ikkuna mahdollistaa suurempienkin ikkunapinta-alojen suunnittelun. FW-Passive Fixed soveltuu erinomaisesti erityisen energiatehokkaaseen rakentamiseen. kustannustehokas ratkaisu matalan U-arvon ja suurien ikkunapinta-alojen yhdistämiseen ulkopuolella huoltovapaa alumiiniverhoilu hyödyntää ilmaista aurinkoenergiaa auringonsuojalasilla varustettuna suojaa asuntoa ylilämpenemiseltä energiahyödyn maksimoimiseksi suosittelemme SunSeal Screen -rullakaihdinjärjestelmää (ks. s. 26) saatavana myös huurtumattomalla Fenestra Non-Frost TM U-arvo: 0,76 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyydet: 130, 150, 170, 210

20 20 ikkunat fenetech mittatilauksen viimeistelemät ikkunat fenestra fw POLArIS alk. 320 /m 2 (sis. alv) energiaa säästävä ikkuna Fenestra FW-Polaris on vastaus avattavien ikkunoiden vaativim- paan lämmöneristystarpeeseen. Perinteisestä kaksipuitteisesta MSE-ikkunasta poiketen Polariksen uloin alumiinipuite on varustettu kaksilasisella eristyslasilla. Tämä rakenne varmistaa ikkunan entistä paremman lämmöneristävyyden ja soveltuvuuden esimerkiksi matalaenergia- ja passiivitaloihin. passiivitason lämmöneristys huippuluokan auringonsuojaus Superlasilla kauniit jiiratut sisäpuitteen kulmat rankatkin sääolosuhteet kestävä alumiininen ulkoverhous vankka kaksilasinen ulko- ja sisäpuite Energialuokitus: A+ U-arvo: 0.80 Ääneneristävyys (Rw): db Ääneneristävyys (Rw+Ctr): db Karmisyvyydet: 130, 150, 170, 210 fenestra fw-french alk (sis. alv) MSE-ikkunarakenteinen ranskalainen parvekkeen ovi hyvä ääneneristävyys parvekeoven pitkäsulkija painiketoimisella aukipitolaitteella

21 21 ikkunat FeneSTra FW FenFire alk /m 2 (sis. alv) Ikkuna vaativaan palonsuojaukseen. Fenestran FENFIRE-palonsuojaikkuna suojaa sinua ja omaisuuttasi äärimmäisissä tilanteissa. Tulipalon uhatessa sen avulla estetään palon leviäminen rakennuksesta tai kerroksesta toiseen tai annetaan aikaa turvalliseen poistumiseen huoneistosta. Fenestra paloikkunat ovat VTT:n tyyppihyväksymiä (VTT-RTH ) ja täyttävät hyväksynnän mukaan paloluokan EI30, E30 tai EI15 vaatimukset. tyyppihyväksytyn ikkunan maksimileveys on 12M ja korkeus 18M. ikkunat ovat rakenteeltaan kaksipuitteisia jakokarmittomia ja sisäänpäin avattavia ikkunoita. ne voidaan avata esim. pesua tai huoltoa varten, mutta niiden käyttö varsinaisena tuuletusikkunana on kielletty. paloluokituskoodit: E = tiiviys, liekit eivät läpäise rakennetta ilmoitettuna aikana I = eristävyys, ikkuna eristää liekkien muodostamaa lämpöä ilmoitetun ajan 15 tai 30 = E ja I ominaisuuksien säilyminen 15 tai 30 minuutin ajan ikkunoiden puisten karmien ja sisäpuitteiden pintakäsittelynä on peittomaalaus, vakiosävynä valkoinen NCS S 0502-Y. alumiiniosat RAL-sävyjen mukaisesti saatavissa Polaris- ja Primus-tuotteille fenestra FW fenair alk. 345 /m 2 (sis. alv) Nerokas tuloilmaventtiili korjausrakennuskohteisiin Fenair-tuloilmaventtiilillä saadaan Passive-, Primus- tai Polaris-ikkunasta kustannustehokas ja ratkaisultaan yksinkertainen tuloilmaikkuna. Raikas, kylmä tuloilma lämpenee puitteiden välissä kiertäessään jopa 20 astetta. Uudenlainen suodatinpalkki mahdollistaa optimaalisen termisen kierron ja suuren suodatinpinta-alan. Fenair-tuloilmaventtiilissä on edistyksellinen takaisinvirtauksen estin sekä manuaalinen virtauksen säädin. Talviasento Kesäasento soveltuu erityisesti korjausrakennuskohteisiin, joissa koneellinen poistoilmajärjestelmä vedoton ja lämmin raitis ilma lisääntynyt asumismukavuus sisään tuleva ilma lämpenee talvella jopa noin 10 0 C suuri suodatinpinta-ala kaksi sähköstaattista korvausilmasuodatinta saatavissa Polaris-, Primus- ja Passive-tuotteille Ikkunoilla voi vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon. Etenkin ikkunavaihdon yhteydessä on tärkeää varmistaa huoneiden tehokas ilmanvaihto. Vakiokorvausilmaventtiilien lisäksi valikoimassa on Fenair-tuloilmaventtiili. Sähköstaattinen kennosuodatin, erinomainen siitepölysuodatus Fenestran FW-Fenair-tuloilmaventtiili on tehokas, varmatoiminen ja yksinkertainen ratkaisu.

22 22 ikkunat Monitaitoiset erikoislasit Ikkunalaseissa on eroja. Monitaitoiset erikoislasit lisäävät asumismukavuutta ja energiatehokkuutta perinteisiin laseihin verrattuna aivan tavallisessa arjessakin. Erikoislasin saat lisävarusteena lähes kaikkiin mallistomme ikkunoihin.

23 fenetech lisäominaisuudet 23 ikkunat kirkkaasti kirkkaampi OPTIwhITe alk. 30 /ikkuna-m 2 (sis. alv) Talvella vähäinenkin auringonvalo ja energia voidaan hyödyntää aiempaa paremmin rakennuksen energiataloudessa kirkkaiden Pilkington Optiwhite -lasien ansiosta. Niissä raudan määrää on onnistuttu vähentämään ja näin sen aiheuttama vihertävyys lasissa on saatu minimoitua. huurtumaton nonfrost-lasi alk. 45 /m 2 (sis. alv) Nykyiset energiatehokkaat ikkunat saattavat tietyissä olosuhteissa huurtua, kun sisätiloista tuleva lämpö ei säteilekään ikkunan ulkolasin kautta ulos ja pidä sitä näin sulana. Matalan U-arvon ikkunoihin suositellaan uutta Fenestra Non-Frost -lasia, jossa uloimman lasin pinnoitteen avulla vähennetään merkittävästi ulkopuolisen huurtumisen aiheuttamaa riskiä. ITSePuhdISTuvA AcTIv-LASI alk. 65 /m 2 (sis. alv) Fenestran ikkunoihin on saatavissa myös ainutlaatuinen itsepuhdistuva Pilkington Activ -lasi. Lasin erikoispinnoite hajottaa orgaanisen lian luonnollisessa UV-valossa ja levittää sadeveden lasin pinnalle kalvoksi, joka huuhtoo irronneen lian pois. Sinun tarvitsee pestä ikkunoita entistä harvemmin ja silti ne näyttävät puhtaammilta. AurIngOLTA SuOjAAvA SuPerLASI alk. 30 /m 2 (sis. alv) Fenestran Superlasi on huippuluokan lasi, joka eristää erinomaisesti lämpöä sekä estää auringon liiallisen lämpö- ja UV-säteilyn. Superlasilla varustettu ikkuna ei hohkaa kylmää kovillakaan pakkasilla, eikä auringonpaiste pääse kuumentamaan sisälämpötilaa kesähelteillä. Fenestra Primus Superlasi -ikkunan U-arvo on argontäytöllä 1,0.

24 24 ikkunat ikkunoiden mallit HarkITut yksityiskohdat viimeistelevät ikkunavalintasi Ikkunoiden malliesimerkkejä A-malli A-malli koristeristikolla 2P-malli 2P-malli koristeristikolla 2P-malli koristeristikolla T-malli D-malli BA-malli B-malli tuuletusluukulla B-malli tuuletusikkunalla B-malli koristeristikolla A-malli koristeristikolla T-malli koristeristikolla CA-malli CA/CY-malli 3P-malli T-malli koristeristikolla B-malli leveällä koristeristikolla TT-malli 2P-malli vino koristeristikolla T-malli koristeristikolla T-malli kaareva Kaareva malli koristeristikolla 3P-malli vino Pyöreä malli koristeristikolla Salmiakki

25 yksityiskohdat 25 ikkunat Alumiiniosien vakiovärit RAL 9010 valkoinen RR 32 tummanruskea RAL 7024 tummanharmaa RAL 7015 harmaa RAL 7040 keskiharmaa Painoteknisistä syistä mallivärit saattavat poiketa aidoista sävyistä. Vakiovärien lisäksi erikoisvärejä on saatavilla laaja valikoima. Erikoissävyt alumiinille RAL-180-kartan mukaan. Myös kaksiväriratkaisut ovat mahdollisia. Puuosien vakiosävy on valkoinen (NCS-S 0502-Y), mutta halutessasi ne voidaan maalata myös erikoissävyillä. Erikoissävyt puuosille NCS-kartan mukaan. Pintahelat Pintahelat sisältyvät ikkunatoimitukseemme. Meiltä saat lapsiturvalliset tuuletusheloitukset haluamiisi ikkunoihin. Helojen vakiovärit ovat valkoinen ja kromi. Käyttöä ja aukipysymistä helpottamaan on saatavilla erilaisia lisälaitteita. Fenestra-parveke ovissa pintahelat ja aukipitolaitteet ovat vakiona. Myös lukitukseen on valittavissa useita vaihtoehtoja. feneplus -sisustushelat Tanskalainen Randi on tullut jo vuosikymmenten ajan tunnetuksi korkealaatuisista ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetuista erittäin tyylikkäistä design-tuotteistaan. Osoituksena tuotteidensa laadusta Randi myöntää niille kymmenen vuoden takuun. Suomessa Randin ikkunapainikkeet myy yksinoikeudella Fenestra. Painikkeet ovat yhteensopivia kaikkien Fenestran ikkunoiden kanssa. fw (sis.alv) fw (sis.alv) fw (sis.alv) fw (sis. alv) fw (sis.alv) fw (sis.alv) Sisustushelat tilattava erikseen. Sisustushelat toimitetaan pussipakattuina ikkunatoimituksen mukana.

26 26 ikkunat lisävarusteet FENESTRA SUNSEAL alk. 350 /m 2 (sis. alv) Aurinkosuoja SunSeal-aurinkosuoja on korkealuokkainen uuden sukupolven tuote, joka suojaa haluttaessa lähes täysin aurinkoenergian pääsyn sisätiloihin. Täysin uudenlainen ja lähes huoltovapaa tuote mahdollistaa sisätilojen pimennyksen kokonaan tai osittain. SunSeal-aurinkosuojatuotteet pysäyttävät auringon säteilyn ja kuumuuden jo ikkunoiden uloimpaan lasipintaan, jolloin luonnollinen ilmavirta jäähdyttää lasipinnan. SunSeal-kaihtimella saavutetaan yhtä tehokas aurinkosuojaus kuin ulkopuolisilla aurinkosuojatuotteilla, kuten esimerkiksi markiiseilla. Tuote on julkisivulta huomaamaton ja pysyy täysin sääsuojattuna MSE-ikkunoiden välitilassa. Asennus on lähes näkymätön, eikä edellytä läpivientireikien porausta. SunSeal-kaihdin on turvallinen ratkaisu. Se asennetaan ikkunoiden välitilaan, eikä mekanismin osia jää huoneen puolelle. SunSeal-kaihdin on valmistettu pyyhittävästä epäorgaanisesta materiaalista. Näin se ei homehdu välitilassa, vaikka lämpötilanvaihtelut ovatkin suuria. Pystysuuntainen SunSeal-kaihdin ei kerää pölyä ja likaa, toisin kuin esimerkiksi vaakatasoiset sälekaihtimet. Materiaalin lämpökestävyys on ja sen valonkesto on 7 8 (maksimi 8). Erittäin luotettava mekanismi toimii helpolla RTS-käyttöjärjestelmällä. RTS-järjestelmän yhdellä ohjaimella on mahdollista hallita useita SunSealkaihtimia sekä automatisoida aurinko-, lämpö- ja viikkokalenteritoiminnot. SunSeal-kaihdin voidaan liittää myös älytalojärjestelmiin, kuten KNX- tai X10-järjestelmiin vain vaihtamalla moottorityyppiä 24V ja 230V moottoreihin. SunSeal Screen ei peitä maisemaa, eikä pimennä huonetilaa. SunSeal Screen MSE-ikkunoiden välitilassa alaslasketulla SunSeal Screen -kaihtimella voidaan saavuttaa jopa 95 % aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä huonetilaa. Tuotteen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan vähentämättä liiaksi luonnollista valoa sisätiloissa. SunSeal Black Out SunSeal Black Out pimentää huoneen. MSE-ikkunoiden välitilassa alaslasketulla SunSeal Black Out -kaihtimella voidaan saavuttaa lähes 100 % pimennys. Tuotteen tarkoituksena on saavuttaa mahdollisimman tehokas pimennys huonetilaan sekä estää mahdollisimman hyvin lämpöenergian karkaaminen ikkunoista. Alaslaskettuna kaihtimella saavutetaan lähes täysin tiivis pinta ikkunoiden välitilaan.

27 27 ikkunat sälekaihtimet Tyylikkäät ja kotisi sisustukseen sopivat sälekaihtimet lisäävät asumisen mukavuutta. Kätevintä on tilata sälekaihtimet samalla, kun tilaat ikkunatkin. Energiansäästölasien kanssa suosittelemme vain vaaleita kaihtimia. Voit valita myös integroidut sälekaihtimet, joissa narut ja säätömekanismi ovat ikkunan puitteiden välissä. Huoneen puolella ikkunan puitteessa näkyy vain kaihtimen säätönuppi. perinteinen sälekaihdin alk. 35 /m 2 (sis. alv) antaa näkösuojaa kaihtimet turvallisesti puitteiden välissä pinta-asenteiset käyttömekanismit huom. kiinteisiin ikkunoihin saatavana vain pinta-asenteiset sälekaihtimet integroitu sälekaihdin alk. 45 /m 2 (sis. alv) käyttömekanismit integroidusti puitteiden välissä kaihtimen ollessa ala-asennossa, säätönarut piilossa helppokäyttöinen, säätö vain yhdellä nupilla puiterakenteessa vain yksi reikä säätönuppia varten Sälekaihtimien vakiovärit: kiiltävä valkoinen V1, mattavalkoinen V2, kerman vaalea V3 ja vaalean harmaa V4. hyönteisverkot alk. 65 /kpl (sis. alv) tukevassa alumiinikehässä oleva hyönteisverkko on helppo asentaa ja käyttää soveltuu Polaris-, Primus-, Passive- ja Fenix-tuotteisiin

28 28 ikkunat hinnasto IKKUNAT IKKUNAT FENEONE FENEPLUS FENETECH Hinta alk. sis. alv Nopean toimituksen tuote Mitat ja hinnat hinnastotaulukosta x x Vakiovärit, alumiini (5 sävyä, ks. s. 23) x x x Erikoisvärit, alumiini ( RAL 180 kartta) x 400 /toimituserä 2-väri maalaus alumiini, vakiosävyt x 600 /toimituserä 2-väri maalaus alumiini, erikoissävyt 900 /toimituserä Vakioväri, puuosat (NCS S 0502-Y) x x x Erikoisvärit, puuosat (NCS S kartta) x 400 /toimituserä Muut sävyt selvitetään erikseen x Erikoismuotoiset ikkunat Kaareva ikkuna x Vino ikkuna x Lasitus 6 mm:n lasi sisäpuittessa x x x 25 /m 2 6 mm:n lasi ulkopuittessa x x x 25 /m 2 Kirkas Optiwhite-lasitus (2+1 tai 3k) x x 45 /m 2 Huurtumaton NonFrost-lasi x x 45 /m 2 Itsepuhdistuva Active-lasi x x 65 /m 2 Auringonsuojalasi Superlasi x x 30 /m 2 Varusteet Saunan ikkuna, puupainikkeella (ikkunan puuosien saunasuojaus ja puupainike) x x 90 /kpl Tuuletusikkunaheloitus x x x 25 /kpl Hyönteispuite (toimitus ikkunan mukana) x x 65 /kpl Perinteinen sälekaihdin, valkea sävy x x 35 /m 2 Integroitu sälekaihdin, valkea sävy x x 45 /m 2 SunSeal Screen -auringonsuojakaihdin x 350 /m 2 SunSeal Blackout -auringonsuojakaihdin x 420 /m 2 Erikoisikkunat FW-FenFire-palonsuojaikkuna x 1120 /m 2 FW-FenAir-tuloilmaikkuna x 345 /m 2

29 29 ikkunat

30 30 ikkunat Hallittua valoa turvallisesti Helsingin Lauttasaaressa As. Oy Merenkulkijanrannassa on ainutlaatuiset näkymät. Taloyhtiö on rakennettu osittain meren päälle pilarien varaan, ja asuntojen ikkunoista avautuu upea merinäköala. Paahteisena kesäpäivänä merestä tai kirkkaana talvipäivänä jäältä heijastuva huikaiseva auringon valo siilautuu asuntoon sisään lempeästi. SunSeal-kaihtimien läpi merimaisema näkyy sisään samalla kun kaihtimet torjuvat lähes kaiken auringon lämpöenergian. Näin asunnon sisätilat eivät kuumene epämiellyttäviksi. Kaihdin on turvallinen ratkaisu, koska mekanismin osia ei jää huoneen puolelle. SunSeal-kaihtimet on asennettu ikkunoiden väliin ja niitä säädetään ohjaimella. Asunnon oleskelutiloissa SunSeal Screen -kaihtimet takaavat sen, että maisema näkyy ja tilat ovat valoisia. Asunnon makuuhuoneissa on käytössä SunSeal Black Out -kaihtimet. Niiden avulla edes yöttömän yön auringon valo ei häiritse yöunta. Kun SunSeal Black Out -kaihdin lasketaan alas, makuuhuone pimenee täysin. Samalla ikkunoiden välitilassa on täysin tiivis pinta ja myös ikkuna tiivistyy, eikä lämpöenergia karkaa ikkunoista. Kaihtimet ovat talon julkisivun puolelta huomaamattomat. Koska kaihdin on asennettu ikkunoiden välitilaan, ne ovat myös sääsuojattuja eli niitä ei mereltä puhaltava tuuli tai vaakasuoraan pieksevä sade turmele.

31 31 ikkunat fenestra SunSeAL suojaa aurinkoenergian pääsyn sisätiloihin turvallinen, ei lapsille vaarallisia roikkuvia naruja tai ketjuja asennetaan MSE-ikkunoiden väliin huoltovapaa lähes näkymätön asennus, siistit, reiättömät ikkunapuitteet julkisivulta huomaamaton sääsuojattu antibakteerinen kangas, ei pölyä kerääviä vaakapintoja hallitaan yhdellä ohjaimella, voidaan liittää myös älytalojärjestelmiin

32 32 ulko-ovet fenestra-ulko-ovet. AvAA uusia MAhdOLLISuukSIA. Fenestran ulko-ovet kestävät niin katseet kuin käytönkin. Oviemme näyttävä muotoilu, monipuolinen varusteltavuus sekä koeteltu toimivuus yhdessä suunnittelupalvelumme kanssa avaavat toiveittesi toteuttamiselle aivan uusia mahdollisuuksia. Katso vaikka!

33 MITä OMInAISuukSIA ulko-oveltasi haluat? 33 ulko-ovet Haluatko murtovarman lukitusjärjestelmän? Kiinnostaako korkeakiiltoisuus? Kaipaatko äänieristystä? Vai tarvitsetko paloturvaa? Useimmat ovemme ovat erittäin monipuolisesti muunneltavissa ja lisävarusteltavissa niin teknisesti, toiminnallisesti kuin tyylillisestikin. Oviemme ominaisuuksiin ja lisävarusteisiin voit tutustua sivuilla Lisätietoa ja neuvoja saat myös osoitteesta sekä omalta Fenestra-kauppiaaltasi. Sujuvaa suunnittelua! 1 f-temp Energiatehokas vaihtoehto 2 f-safe Kattavat turvaominaisuudet f-strong Erikoisvahvistettu rakenne f-sound Äänieristys f-lock Edistyksellinen lukitusturvallisuus f-fire Palonsuojaus f-solar Auringonsuojaus f-shine Korkeakiiltoinen pintakäsittely Tuotteisiin saatavissa olevien ominaisuuksien symbolit tuotetietojen yhteydessä. Fenestran ulko-ovet ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä on uuden menettelyn mukaisiin direktiiveihin perustuva vaatimustenmukaisuusmerkintä. Rakennustuotteeseen liitetyllä CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että tuote täyttää sitä koskevien Euroopan yhteisön direktiivien asettamat vaatimukset. Fenestran tuotteet valmistetaan ISO laatujärjestelmän mukaisesti.

34 34 ulko-ovet SuojAA. Toimivuutta. Tyyliä. Fenestran parvekkeen ja puutarhan ovet ovat tehtäviensä tasalla: tiiviitä, vääntymättömiä ja energiataloudellisia. Siksi ne palvelevat sinua luotettavasti vuodesta toiseen. Oviemme turvallisuus on huomioitu erilaisilla lukitusvalinnoilla, turvalaseilla ja paloeristyksenä. Asumismukavuutta kohentaa puolestaan oviin saatava äänieristys. Kaikki tämä tyylistä tinkimättä. Millainen ovi saisi olla?

35 parvekkeen ja puutarhan ovet 35 ulko-ovet feneone Maalattu puutarhan ovi FB POL Pientalojen ja rivitalojen suosittu ovi tiivis ja lämmönpitävä lasiovi erikoisvahva takuurunkorakenne molemmat puolet maalattua säänkestävää levyä ulkopuoli pysty- tai FenePlus vaakakuvioitu korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat perusovessa lukkorunko LC102 saatavana myös FeneTech EI15-palonsuojaovena (POL12-16 lasikoot) saatavana nyt myös FeneTech Polar-rakenteella saatavana Fenetech -ääneneristysrakenteella, U-arvo 1,0 FB-Pol12/u1.0 FB-Pol12 Polar/0.8 alk. 670 (sis. alv) FB-Pol14/u1.0 FB-Pol14 Polar/u0.8 alk. 685 (sis. alv) FB-Pol16/u1.0 FB-Pol16 Polar/u0.8 alk. 745 (sis. alv) FB-Pol18/u1.0 FB-Pol18 Polar/u0.8 alk. 770 (sis. alv) feneplus Yksilehtinen ulos aukeava FB-IOU AL parvekkeen ovi alk (sis. alv) Ovilehti ulkopuolelta säänkestävää alumiinia jämäkkä takuurunkorakenne sileä sisäpinta kulutusta ja kolhuja kestävää levyä karmi suojattu alumiinilla ovilehdessä muotoillut silikonitiivisteet korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat perusovessa FIX-pitkäsulkija painiketoimisella aukipitolaitteella saatavana äänieristysrakenteella fenetech Kaksilehtinen ulos aukeava FB-IOUU AL parvekkeen ovi alk (sis. alv) Erinomainen äänen- ja lämmöneristävyys sopii erityisesti lento- ja liikennemelulle alttiille asuinalueille sisäovilehdessä maalattu takuurunkorakenne ulko-ovilehti säänkestävää alumiinia molemmissa ovilehdissä muotoiltu silikonitiiviste sekä korkeus- ja sivuttaissäädettävät turvasaranat kolmesta kohdasta lukitseva FIX-pitkäsulkija painiketoimisella aukipitolaitteella fenetech Kaksilehtinen sisään-ulos aukeava FB-IOSU AL parvekkeen ovi alk (sis. alv) Erinomainen äänen- ja lämmöneristävyys ulompi ovilehti säänkestävää alumiinia jämäkkä takuurunkorakenne sileä sisäpinta kulutusta ja kolhuja kestävää levyä karmi suojattu alumiinilla sisä- ja ulko-ovien tiivisteenä muotoillut silikonitiivisteet korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat perusovessa FIX-pitkäsulkija painiketoimisella aukipitolaitteella saatavana äänieristysrakenteella Kaikki hinnat on laskettu valkoisille oville, huolimatta tuotekuvan väristä.

36 36 ulko-ovet FE-21 alk. 630 (sis. alv) Koko: 10 x 21 Vakiolasi: Stippolyte Levikkeet: FE-A550, FE-K155 Kuvan väri: Valkoinen Hyvä huomata! FeneOne-ovimalleihin saa tilauksesta myös FenePlus- ja FeneTech-ominaisuuksia. FeneOne. Suomen nopeimmat ovet. Jos tarvitset ovesi erityisen nopeasti, valitse FeneOne-oviperhe. Saat ovesi nopeasti - jopa 72 tunnin toimitusajalla!* Samoin kuin ikkunoiden, myös FeneOne-ovien poikkeuksellisen nopeat toimitusajat perustuvat valmis varastoon. Malleja ja värejä on rajoitetusti, mutta yleisimmät vaihtoehdot löytyvät aina. Myös lisävarustelu onnistuu vaivattomasti.

37 feneone nopean ToimiTuksen ulko-ovet 37 ulko-ovet fe-15 alk. 540 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Stippolyte Levikkeet: FE-A550, FE-K155 Kuvan väri: Valkoinen fe-80 alk. 630 (sis. alv) Koko: 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Valkoinen fe-26 alk. 570 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Stippolyte Levikkeet: FE-A550, FE-K155 Värit: Keskiruskea (kuvassa) ja valkoinen fb-pol12 alk. 670 (sis. alv) Koko: 9 x 21 Vakiolasi: Kirkas Kuvan väri: Valkoinen fe-220 alk. 430 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Karmi: 92 mm Kuvan väri: Valkoinen fe-110 alk. 430 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Karmi: 92 mm Värit: Keskiruskea (kuvassa) ja valkoinen fe-uo2/x fe-uo/x umpiovi alk. 350 (sis. alv) Koko: 9 x 19 9 x 21 Pintakäsittely: Puuvalmis fe-uov/kvo alk. 265/200 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Pintakäsittely: Puuvalmis UOV on eristetty KVO eristämätön Ovet on kuvattu koossa 10 x 21. Mittamuutokset vaikuttavat oven lasien ja kuvioinnin mittasuhteisiin. Oikeus muutoksiin pidätetään. Puuovet lomarakentamiseen Aito puu istuu mökkiympäristöön ja tuo lämpimän ja konstailemattoman tunnelman. Puuovi on molemmin puolin paneloitu, kirkkaalla lasilla lasitettu tai umpinainen perinteinen ovi. Mökkiovet toimitetaan puuvalmiina. Kaikki hinnat on laskettu valkoisille oville, huolimatta tuotekuvan väristä. *Nopea toimitus on lisähintainen palvelu.

38 38 ulko-ovet LIkI rajattomat MAhdOLLISuudeT FenePlus-oviperhe on oikea valinta silloin, kun FeneOne-ovi ei riitä. Kattava valikoima, joustava muunneltavuus ja erittäin monipuolinen lisävarustelu varmistavat, että tarpeittesi mittainen FenePlus-ovi löytyy varmasti. Hyvä huomata! FenePlus-ovet saa tilauksesta myös FeneTechominaisuuksin ja -värein varusteltuina. Kuvassa levikkeellinen fe-107 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A40, FE-K40 Kuvan väri: Valkoinen

39 feneplus monipuolisesti lisävarusteltavat ulko-ovet 39 ulko-ovet fe-18 alk. 660 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Stippolyte Levikkeet: FE-A550, FE-K155 Kuvan väri: Valkoinen fe-84 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Tiilenpunainen fe-44 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Tummanharmaa fe-82s alk. 915 Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Tiilenpunainen fb-pol20 alk. 830 (sis. alv) POL20 / U1.0 * *vakio-ominaisuus fe-40 alk. 595 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Karmi: 115 mm Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Tiilenpunainen fe-mop2/p alk. 340 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Kuvan väri: Valkoinen Varastonovi fe-86 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Valkoinen Ovet on kuvattu koossa 10 x 21. Mittamuutokset vaikuttavat oven lasien ja kuvioinnin mittasuhteisiin. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat on laskettu valkoisille oville, huolimatta tuotekuvan väristä. Kuviointi molemmin puolin.

40 40 ulko-ovet Kaikki todellakin on mahdollista FeneTech-ovet tarjoavat ratkaisun silloin, kun tavalliset vaihtoehdot jäävät puolitiehen. FeneTech-ovet näet räätälöidään toiveittesi mukaan viimeisintä ruuvia myöten. Valikoimaan kuuluvat uniikkien mittatilausovien lisäksi parvekkeen ja puutarhan ovet, vaativan käytön erikoisovet sekä autotallin ovet.

41 fenetech mittatilauksen viimeistelemät ulko-ovet 41 ulko-ovet PALOnSuOjA- ja äänieristysulko-ovet TurvallisuuTTa palo-ovilla, äänieristysovet melualueelle Ilves-palonsuojaulko-ovien säänkestävyys on erinomainen. Niiden rakenne mahdollistaa käytön rivi- tai pientalojen ulko-ovina kohteissa, joissa tarvitaan palonsuojaominaisuuksia. EI30-ovien erinomainen ääni eristävyys puolestaan suojaa ympäristön melulta: ne soveltuvat niin ulko-oviksi melualueilla sijaitseviin pientaloihin kuin luhtitaloihinkin. Kuvassa EI15-luokan palonsuojaovi. ovet, jotka TäyTTäväT paloturvallisuusvaatimukset Palonsuojaovia on kahta luokkaa: EI30 ja EI15. EI30-ovi soveltuu ulko-oveksi melualueella sijaitseviin oma kotitaloihin, luhtitaloihin tai rivitaloihin. Oven lämmöneristävyys ja säänkestävyys ovat erinomaiset. Kuviointi on mahdollista molemmin puolin. Huomioithan, että lasikoko voi olla maks. o,1 m 2. Lasi on aina kirkas. EI15-ovi on tarkoitettu ensisijaisesti omakoti-, rivi- ja kerrostalojen ulko-oveksi kohteisiin, joissa vaaditaan palonkestävyyttä. EI15-ovia voidaan käyttää sekä ulko-ovena että puutarhan ovena. Huomioithan, että lasikoko voi olla maks. 1,06 m 2. Lasi on aina kirkas. Fenestra tarjoaa ainoana ulko-ovitoimittajana Pohjoismaissa myös erittäin hyvin ääntä eristävän lasiaukollisen palo-oven, jossa lasiaukon koko on jopa 25 % oven pinta-alasta. energiaovet FenesTran polar-energiaovilla parempaa lämmöneristävyyttä Fenestran erikoisvahvat Polar-energiaovet ovat kannattava sijoitus ekologiseen, energiaa ja lämmityskuluja säästävään asumiseen. Energiaovet ovat rakenteeltaan ja ulkonäöltään Fenestran normaali ovien kaltaisia, mutta niiden etuna on tehokkaampi tiivistys ja eristys. Polar-ovien U-arvo on nyt entistäkin parempi 0,6. Kaikki Fenestran ulko-ovimallit on mahdollista tilata Polar-rakenteella, poikkeuksena ulko-ovi- ja levikeyhdistelmät. Se sopii niin uudisrakentamiseen kuin korjauskohteisiinkin.

42 42 ulko-ovet FE-250 alk (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A37s, FE-A162 Vakiolasituslista: Alumiini Kuvan väri: Valkoinen

43 fenetech MILLAISEN HALUAT, sellaisen SAAT 43 ulko-ovet FE-140 alk (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A37s, FE-A162 Vakiolasituslista: Alumiini Kuvan väri: Tummanharmaa FE-150 alk (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A41s, FE-A163 Vakiolasituslista: Alumiini Kuvan väri: Sininen FE-160 alk (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A37s, FE-A162 Vakiolasituslista: Alumiini Kuvan väri: Keskiruskea FE-173 alk (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A37s, FE-A172 Vakiolasituslista: Alumiini Kuvan väri: Valkoinen FE-44s alk. 865 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Sammaleenvihreä FE-300 alk. 750 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Levikkeet: FE-A37s, FE-A162 Kuvan väri: Valkoinen FE-700 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A701, FE-K701 Kuvan väri: Tummanharmaa FE-900 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A40, FE-K40 Kuvan väri: Sininen Kaikki ovet täyttävät U-arvovaatimuksen 1,0. Kaikki ovet tilauksesta myös Polar-rakenteella. Pintahelat eivät sisälly toimituksiin. Sävymaalaus tilattava erikseen. Kaikki hinnat on laskettu valkoisille oville, huolimatta tuotekuvan väristä. Kuviointi molemmin puolin. Ovet on kuvattu koossa 10 x 21. Mittamuutokset vaikuttavat oven lasien ja kuvioinnin mittasuhteisiin. Oikeus muutoksiin pidätetään.

44 44 ulko-ovet fenetech millaisen haluat, sellaisen saat fe-100 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Valkoinen fe-82 alk. 915 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Satiini Levikkeet: FE-A30, FE-K30 Kuvan väri: Okra fe-8 alk. 660 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Stippolyte Levikkeet: FE-A550, FE-K155 Kuvan väri: Keskiharmaa fe-56 alk. 660 (sis. alv) Koko: 9 10 x 21 Vakiolasi: Stippolyte Levikkeet: FE-A558, FE-K194 Kuvan väri: Okra MökkIOveT fe-upp2 alk. 660 (sis. alv) Koko: 9 10 x fe-upp alk. 565 (sis. alv) Koko: 9 10 x * * * * *vakio-ominaisuus *vakio-ominaisuus fe-upp/mod3 alk. 840 (sis. alv) Koko: 9 10 x fe-upp/pol12/14/16 alk. 660 (sis. alv) Koko: 9 10 x * * * * *vakio-ominaisuus *vakio-ominaisuus Kaikki ovet täyttävät U-arvovaatimuksen 1,0. Kaikki ovet tilauksesta myös Polar-rakenteella. Pintahelat eivät sisälly toimituksiin. Sävymaalaus tilattava erikseen. Ovet on kuvattu koossa 10 x 21. Mittamuutokset vaikuttavat oven lasien ja kuvioinnin mittasuhteisiin. Tilausesta saatavana myös valmiiksi pintakäsiteltynä. Ulko-ovien hinnat on laskettu valkoisille oville, huolimatta tuotekuvan väristä. Mökkiovien hinnat on laskettu puuvalmiille oville. Kuviointi molemmin puolin. Oikeus muutoksiin pidätetään.

45 fenetech autotallin ovet 45 ulko-ovet autotallin ovet osana kokonaisratkaisua Fenestran autotallin ovet valmistetaan samalla jämäkällä takuurunkoratkaisulla kuin pääovetkin. Kuviointi mukailee pääoven kuviointia. Ovet voidaan maalata samaan sävyyn kuin talon muutkin ovet. Fenestran autotallin ovet ovat perinteisiä pariovia. FE-AO10 alk (sis. alv) Koko: 25 x 21 Kuvan väri: Valkoinen FE-AO20 alk (sis. alv) Koko: 25 x 21 Kuvan väri: Sininen FE-AO44 alk (sis. alv) Koko: 25 x 21 Kuvan väri: Tummanharmaa

46 46 ulko-ovet LevIkkeeT Kiinteät levikkeet alk. 450 (sis. alv) feneone feneplus fenetech Sopivalla levikkeellä korostat talosi sisäänkäyntiä ja lisäät valoa sisätiloihin Levikkeitä voi käyttää joko molemmin puolin tai ainoastaan toisella puolella ovea käyttötarkoituksesta riippuen. Kiinteät levikkeet molemmin puolin ovea muodostavat symmetrisen kokonaisuuden. Avattavilla levikkeillä saat lisätilaa sisäänkäyntiin, esimerkiksi tavarankuljetusta varten. Varmista oven ja levikkeen yhteensopivuus. Katso vaihtoehtoja oven ja levikkeen yhdistelmistä nettisivuiltamme. Valitessasi levikettä huomioi koodit K kiinteälle ja A avattavalle levikkeelle. FE-K155 stippo FE-K194 stippo FE-K30 satiini FE-K40 satiini FE-K701 satiini Avattavat levikkeet alk. 570 (sis. alv) feneplus fenetech FE-A550 stippo FE-A558 stippo FE-A30 satiini FE-A40 satiini FE-A701 satiini FE-A162 satiini FE-A163 satiini FE-A172 satiini FE-A37s sileäpintainen FE-A41s Levikkeet kuvattu 3M leveinä. Jokaisen ovimallin kohdalle on merkitty sille soveltuva levike. Sävymaalaus tilattava erikseen. Hinnat valkoisille levikkeille.

47 yksityiskohdat 47 ulko-ovet HArKITUT yksityiskohdat VIImEISTELEVÄT OVIVALINTASI ja TUOVAT LISÄTUrVALLISUUTTA Kun olet päättänyt mikä ovimalli sopii juuri sinun kotiisi, valitse oven väri suosituista vakioväreistämme. Halutessasi voit vaihtaa ovimalliin kuuluvan lasin. Valitse myös tyyliisi sopivat laadukkaat helat. Ovissa on vakiona lukkorunko Abloy LC102. Lisäturvallisuutta saat tilaamalla oveesi turvalukkorungon Abloy A4181 sekä ovisilmän. Vakiovärit Vakiovärit saatavana nyt myös korkeakiiltoisina! Tummanharmaa (RAL 7024) Keskiharmaa (RAL 7040) Vaaleanharmaa (RR 21) Tummanruskea (RR 32) Keskiruskea (TTM 540X) Tiilenpunainen (TTM 526X) Sininen (TTM 605X) Okra (Symphony S396) Khaki (Symphony S486) Painoteknisistä syistä ovien värit saattavat poiketa aidoista sävyistä. Sammaleenvihreä (Symphony N457) Beige (Symphony X395) Valkoinen (NCS S0502-Y) feneplus -sisustushelat Tanskalainen Randi on tullut jo vuosikymmenten ajan tunnetuksi korkealaatuisista ruostumattomasta teräksestä ja messingistä valmistetuista erittäin tyylikkäistä designtuotteistaan. Osoituksena tuotteidensa laadusta Randi myöntää niille kymmenen vuoden takuun. Suomessa Randin ovipainikkeet myy yksinoikeudella Fenestra. Painikkeet ovat yhteensopivia kaikkien Fenestran ulko-ovien kanssa. fe cd 85 (sis.alv) Yläikkunat alk. 195 (sis. alv) Yläikkunalla saat lisää valoa ja ilmettä eteistilaan. Vakiokokoinen ulko-ovi saadaan kätevästi sopimaan 23M tai 24M korkeaan oviaukkoon yläikkunan avulla. 9 x 2* 9 x 3 10 x 2* 10 x 3, kirkas lasi. Lasit *nopea TOIMITuS fe cd 85 (sis.alv) Stippolyte Kirkas Satiini fe (sis.alv) fe cd 145 (sis.alv) Lisävarusteet erikoistilauksena turvalukko sähkökoneistus ovisilmä kirjeluukku potkupelti leveämpi karmisyvyys uritetut ulko-ovet saatavilla myös ilman urituksia Sisustushelat tilattava erikseen. Sisustushelat toimitetaan pussipakattuina ovitoimituksen mukana.

48 48 ulko-ovet hinnasto ulko-ovet Ulko-ovien Ominaisuudet FENEPlus FENEtech Hinta alk. sis. alv Vakioväri (4 sävyä) x 100 Vakioväri (7 sävyä) x 100 Muu erikoissävy x värimaalaus x 250 Korkeakiilto (saatavissa vakioväriin) x 250 Modulikoot (9 x 20, 9 x 23, 10 x 23) x 90 Poikkeava leveys tai korkeus x 180 Poikkeava leveys ja korkeus x 250 Pariovi x perusovi x 2,5 Polar-rakenne 0,8 x 220 Polar-rakenne 0,6 x 440 Huom! Mallikohtaiset rajoitukset, Polar-mitta yms. Karmi 130 tai 170 (tiivistetty) x 85 Karmi 210 mm (tiivistetty) x 120 Kirjeluukku x 120 Potkulevy, alumiini stucco x 30 Potkulevy RST x 60 Turvalukko 4181 x 150 Sähkölukkokoneistus ja putkitus x 150 Ovisilmä x 50 Lasin muutos x 60 Fix-pitkäsalpa + aukipitolaite FB-POL-oveen x 50

49 49 ulko-ovet

50 50 sisäovet ovilla säihkettä kotiin Näyttävä Talo Korko on yksi Tampereen Asuntomessujen helmistä. Muuntautumiskykyinen kasvavan perheen koti on asukkaidensa ensimmäinen rakennusprojekti. Halusimme tehdä itsellemme omannäköisen kodin, kertoo Tia Korko, joka suunnitteli talon sisustuksen yhdessä puolisonsa Aleksin kanssa alusta loppuun. Talo Koron kaikki ikkunat ja ovet ovat Fenestralta. Tian ja Aleksin valintapäätöksessä painoi se, että asuntomessuprojektissa luotettava kumppani on erityisen tärkeä haastavien aikataulujen vuoksi ja onnistunut yhteistyö suunnittelussa Fenestran kanssa vakuutti heidät. Fenestralta sai kaikki tuotteet samasta paikasta, kertoo Tia. Lisäksi vain he tarjosivat SunSeal-aurinkokaihtimet tehdasasennettuina. Ikkunoilla ja ovilla on tärkeä rooli talon tunnelman luomisessa. Suuret ikkunat tuovat Talo Korkoon valoa ja tilan tuntua. Päämakuuhuoneessa, käytävässä sekä olohuoneessa ikkunat alkavat jo lattianrajasta, luoden näin avaran ja arvokkaan vaikutelman, sanoo Tia. Ovivalinnoilla on suuri merkitys kun eri tilojen ominaisilme halutaan eheäksi. Esimerkiksi saunan ja pesuhuoneen tummat värisävyt täydentyvät Fenestran tummilla lasiovilla. Lisäksi Tia ja Aleksi valitsivat sisäoviksi näyttävät korkeakiiltoiset Lumi-ovet. Lumi-ovet ovat tyylikäs jatkumo korkeakiiltoisille keittiökaapistoille ja laattapinnoille, Tia havainnollistaa. Korkeakiiltoiset ovet ovat näyttävyyden lisäksi myös helppokäyttöiset. Sileä pinta on paitsi näyttävä, myös tuntumaltaan miellyttävä ja kosketeltava. Lisäksi se on helppo pitää puhtaana.

51 51 sisäovet LuMI korkeakiiltoinen valkea SISäOvI helppo pitää puhtaana luovat kotiin yhtenäisen ilmeen, nivoutuvat samaan linjaan keittiön kaapistojen ja laatoituksen kanssa saa kaikkiin Fenestran levypintaisiin oviin sopii nykystandardien mukaisiin vakiokarmeihin nyt MyöS ulko-ovet korkeakiiltoisina näyttävä ratkaisu ulko-oviin modernia tyyliä saatavilla kaikkiin Fenestran ulko-ovimalleihin 12 eri värivaihtoehtoa

52 52 sisäovet fenestra-sisäovet. TyyLI kohtaa TOIMIvuuden. Olitpa sisustaja, rakentaja tai vaikka molempia, Fenestrasisäovet täyttävät toiveesi. Eri väri-, pintamateriaali-, lasi- ja lasituslistojen lukemattomista yhdistelmistä löydät juuri sen oikean vaativimpaankin ympäristöön. Ja jos tarvitset esimerkiksi opastusta suunnittelussa tai apua toimituksissa tai asennuksissa, FeneService-palvelumme pelastaa päiväsi.

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVI- JA IKKUNAMALLISTO 2013

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVI- JA IKKUNAMALLISTO 2013 FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVI- JA IKKUNAMALLISTO 2013 FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVET FE-15 FE-21 Koko: 10 x 21 FE-26 Värit: Keskiruskea ja valkoinen FE-80 Koko: 10 x 21 FE-110 Karmi: 92 mm Värit: Keskiruskea

Lisätiedot

MALLISTO syksy 2012 IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET

MALLISTO syksy 2012 IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET MALLISTO syksy 2012 IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET PALveLuMMe, IkkunAMMe ja OveMMe, OLe hyvä. 4 Ovien ja ikkunoiden asiantuntija 6 FeneService apunasi 8 Mitä oviltasi ja ikkunoiltasi haluat? IkkunAT 10

Lisätiedot

Sen seitsemän mittatilausovea

Sen seitsemän mittatilausovea IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET 30 HavSvidden saariston sylissä MALLISto kesä 2013 52 Sen seitsemän mittatilausovea 36 Parvekkeen ovet kestävät käyttöä Fenestra on Pohjoismaiden johtava ikkuna- ja ovivalmistaja.

Lisätiedot

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVET Toimitusaika noin 2 viikkoa tai lisähinnasta 72 tunnissa. FENEOVIMALLISTO. PÄÄOVET Karmi 115 mm FENEONE

FENEONE NOPEAN TOIMITUKSEN OVET Toimitusaika noin 2 viikkoa tai lisähinnasta 72 tunnissa. FENEOVIMALLISTO. PÄÄOVET Karmi 115 mm FENEONE FENEOVIMALLISTO Kaskipuu Oy on vuonna 1978 perustettu toisen polven perheyritys, joka valmistaa ulko- ja parvekeovia. Kaskipuu omistaa Ylikiimingin ja Haapajärven ovitehtaiden lisäksi Viitasaaren tehtaan,

Lisätiedot

MUOTOILU & DESIGN -TEEMANUMERO

MUOTOILU & DESIGN -TEEMANUMERO IKKUNAT / ULKO-OVET / SISÄOVET MALLISTO SYKSY 2013 MUOTOILU & DESIGN -TEEMANUMERO Fenestra panostaa yhä enemmän muotoiluun ja designiin. Se, miltä koti näyttää ja millainen henki siellä vallitsee, on meille

Lisätiedot

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle IKKUNAT JA OVET PIHLA Hyvä perusratkaisu rakentajalle PIHLA -TUOTTEET U-ARVO 1,0 Oiva tuoteperhe tarjoaa hinta-laatu-suhteeltaan oivallisen ratkaisun uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamisen. Oiva-perheen

Lisätiedot

Ovet, joita etsit. Parempaa palvelua. Uniikki-mallisto. Moderni-mallisto. Klassikko-mallisto. Levikkeet. Yksityiskohdat. Parvekkeen ja puutarhan ovet

Ovet, joita etsit. Parempaa palvelua. Uniikki-mallisto. Moderni-mallisto. Klassikko-mallisto. Levikkeet. Yksityiskohdat. Parvekkeen ja puutarhan ovet ULKO-Ovet Parempaa palvelua Uniikki-mallisto Moderni-mallisto Klassikko-mallisto Levikkeet Yksityiskohdat Parvekkeen ja puutarhan ovet Erikoisovet Teknisen tilan ovet Umpiovet Palonsuoja- ja äänieristysulko-ovet

Lisätiedot

Ovet, joita etsit. Sisällys

Ovet, joita etsit. Sisällys Fenestran ulko-ovet 2 Ovet, joita etsit. Ovella on merkitystä. Sisäänkäynti on kotisi yksityiskohta, joka huomataan. Ulko-ovivalinnalla voit helposti vaikuttaa talosi tunnelmaan. Tuotteen kaunis ulkonäkö

Lisätiedot

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle

IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA. Hyvä perusratkaisu rakentajalle IKKUNAT JA OVET PIHLA OIVA Hyvä perusratkaisu rakentajalle PIHLA OIVA-TUOTTEET U-ARVO 1,0 Oiva tuoteperhe tarjoaa hinta-laatu-suhteeltaan oivallisen ratkaisun uuden rakentamiseen ja vanhan korjaamisen.

Lisätiedot

Fenestra haluaa palvella paremmin. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa ikkunoiden ja ovien hankintaan liittyvissä asioissa.

Fenestra haluaa palvella paremmin. Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa ikkunoiden ja ovien hankintaan liittyvissä asioissa. Fenestran ikkunat 2 Fenestran ikkunat ovat paljon en emmän kuin näköalasi kehykset Ikkunavalinnat ovat tärkeitä ja pitkäikäisiä ratkaisuja. Hyvillä ikkunoilla maksimoit luonnon valon hyödyt kodissasi säästäen

Lisätiedot

TARVIKETIETO joulukuu 2012 voimassa 31.1.2015 asti korvaa RT X31/311.2-38099 1 (6)

TARVIKETIETO joulukuu 2012 voimassa 31.1.2015 asti korvaa RT X31/311.2-38099 1 (6) TARVIKETIETO joulukuu 2012 voimassa 31.1.2015 asti korvaa RT X31/311.2-399 1 (6) RT 38333 311.2 Talo 2000 411.1 Talo 90 X31 puuikkunat SfB F32.3 Hoito- ja huoltokoodi Fenestra-ikkunat Passive,Polaris,Primus,FenixjaFixed

Lisätiedot

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta.

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. Arjen luksusta Lammin Ovet tarjoavat monipuolisen valikoiman juuri Sinun kotiasi varten. Lammin ovien rakenne on suunniteltu ja teknisesti

Lisätiedot

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta.

ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. ovet ulko-ovet terassi- ja parvekeovet levikkeet Arjen luksusta. Arjen luksusta Lammin Ovet tarjoavat monipuolisen valikoiman juuri Sinun kotiasi varten. Lammin ovien rakenne on suunniteltu ja teknisesti

Lisätiedot

FeNesTrAN IKKUNAT ovat paljon enemmän KUIN NäKöAlAsI KehyKseT

FeNesTrAN IKKUNAT ovat paljon enemmän KUIN NäKöAlAsI KehyKseT IKKUNAT 2 FeNesTrAN IKKUNAT ovat paljon enemmän KUIN NäKöAlAsI KehyKseT Millainen tarve, sellainen ikkuna Yksityiskohdat Vakiomallit Erikoistuotteet Lisävarusteet Lasiominaisuudet Parvekkeen ja puutarhan

Lisätiedot

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT www.puumerkki.fi Ovi omaan kotiin Ovi on osa talon ulkonäköä ja sisustusta. Varastoistamme löydät laajan valikoiman tasokkaita ovia. Yhteistä kaikille oville on huolellinen suunnittelu,

Lisätiedot

KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ

KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ MEKA kiinteä ikkuna Kiinteä 2-4 lasinen eristyslasi ikkuna tai 1-lasinen ikkuna. Voidaan tehdä myös kulmaikkunana. Lasitus aina kohteen mukaan. Tutustu lasitusvaihtoehtoihin

Lisätiedot

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2011

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2011 OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2011 ULKO-OVET KASKI Ulko-ovet u-arvo 1,0 tai alle Ovilevy Hdf-levypintainen, alumiinivahvisteinen, reunalla liimapuun ja kertopuun yhdistelmä, kokonaisvahvuus

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

u l k o - o v i M a l l i s t o

u l k o - o v i M a l l i s t o ulko-ovi Mallisto MITÄ UUTTA SKANDON OVISARJAT TARJOAVAT VERRATTUNA MUIHIN MARKKINOILLA OLEVIIN PUUOVIIN? Ainakin seuraavia asioita: Peilirakenne on toteutettu piilokiinnityksin eikä peileissä ole näkyvissä

Lisätiedot

VARMA ULKO-OVIMALLIT UO 140 UO 141 UO 151 UO 153 UO 162 UO 163 UO 164 UO 160 UO 167 UO 169 UO 171 UO 173 UO 180 UO 192 UO 192X

VARMA ULKO-OVIMALLIT UO 140 UO 141 UO 151 UO 153 UO 162 UO 163 UO 164 UO 160 UO 167 UO 169 UO 171 UO 173 UO 180 UO 192 UO 192X VARMA UO 192 13 13 VARMA ULKO-OVIMALLIT UO 110 UO UO 110 111 UO 120 UO 122 UO 125 UO 140 UO 141 UO 151 UO 153 UO 162 UO 163 UO 164 UO 160 UO 167 UO 169 UO 171 UO 173 UO 180 UO 192 UO 192X 14 Mallia valmistetaan

Lisätiedot

Kodin ja maailman välissä

Kodin ja maailman välissä Kodin ja maailman välissä NYKYAIKAINEN PUUSEPÄNTEHDAS Olemme erikoistuneet valmistamaan suomalaiseen rakentamiseen soveltuvia, toimivia ja kestäviä puu- ja puualumiiniikkunoita. HR-Ikkunoita valmistetaan

Lisätiedot

RT 38489. Pihla-ikkunat Pihla-parvekeovet Pihla-ulko-ovet Pihlavan Ikkuna Oy

RT 38489. Pihla-ikkunat Pihla-parvekeovet Pihla-ulko-ovet Pihlavan Ikkuna Oy TARVIKETIETO helmikuu 2014 voimassa 31.3.2015 asti 1 (6) RT 38489 311 Talo 2000 411 Talo 90 X31 puuikkunat SfB F32 Hoito- ja huoltokoodi Pihla-ikkunat Pihla-parvekeovet Pihla-ulko-ovet Pihlavan Ikkuna

Lisätiedot

IKKUNAT JA OVET PIHLA VARMA. Varma valinta suomalaiseen kotiin

IKKUNAT JA OVET PIHLA VARMA. Varma valinta suomalaiseen kotiin IKKUNAT JA OVET PIHLA Varma valinta suomalaiseen kotiin PIHLA -TUOTTEET U-ARVO JOPA 0,81 Pihlan Varma-tuoteperhe on Suomen suosituin valinta. Ulkonäkö, vahvat rakenteet, lisävarusteet sekä energiatehokkuus

Lisätiedot

Kaipaatko erityisratkaisua tai -rakennetta?

Kaipaatko erityisratkaisua tai -rakennetta? 7 veljeksen ovien laadun takeena on perinteinen suomalainen puusepän ammattitaito ja valikoidut materiaalit. 7 veljeksen ovet valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveitten mukaan. Kaipaatko erityisratkaisua

Lisätiedot

Fenestran nopean toimituksen ovet

Fenestran nopean toimituksen ovet Fenestran nopean toimituksen ovet 2010 Valitse kotiisi luotettavat ja laadukkaat Fenestra-ovet Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen kotiin. Vakiotuotteet tai erikoistilausten mukaan valmistetut

Lisätiedot

PIHLA-IKKUNAT. Avattavat ja kiinteät ikkunat mittojen mukaan Pihlalta

PIHLA-IKKUNAT. Avattavat ja kiinteät ikkunat mittojen mukaan Pihlalta PIHLA-IKKUNAT Avattavat ja kiinteät ikkunat mittojen mukaan Pihlalta PIHLAN IKKUNAMAAILMA Pihlan e-sarjan ikkunamallisto on entistä monipuolisempi ja kehittyneempi. Ulkonäkö, vahvempi sisäpuite, uusi verhousjärjestelmä

Lisätiedot

TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015

TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015 TARJOUS Numero: #27514 Tulostettu: 27.07.2015 Asiakas Malli Tarjous Voimassa kaksi viikkoa. 123 0504643000 jani.hirvonen@widor.fi Toimitus Malli Tarjous Voimassa kaksi viikkoa. 123 0504643000 jani.hirvonen@widor.fi

Lisätiedot

Pihlan puualumiini-ikkunat. Pihla ikkunat

Pihlan puualumiini-ikkunat. Pihla ikkunat Pihlan puualumiini-ikkunat Pihla ikkunat Pihlan ikkunamaailma Pihlan uudistunut e-sarjan ikkunamallisto on entistä monipuolisempi ja kehittyneempi. Ulkonäkö, vahvempi sisäpuite, uusi verhousjärjestelmä

Lisätiedot

Ulko-ovet mittojen mukaan Pihlalta. Pihla ulko-ovet

Ulko-ovet mittojen mukaan Pihlalta. Pihla ulko-ovet Ulko-ovet mittojen mukaan Pihlalta Pihla ulko-ovet Pihlan ulko-ovimaailma Pihlan ulko-ovimallistossa on valittavissa kymmeniä erilaisia ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen.

Lisätiedot

Ulko-ovet mittojen mukaan Pihlalta Pihla ulko-ovet Pihlan ulko-ovimaailma Pihlan ulko-ovimallistossa on valittavissa kymmeniä erilaisia ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen.

Lisätiedot

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2012

OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2012 OVET JA IKKUNAT TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO 2012 THERMO-OVET KASKI THERMO-ovet u-arvo 0,6-0,75. Ovilevy hdf-levypintainen, alumiinivahvisteinen, reunalla liimapuun ja kertopuun yhdistelmä, kokonaisvahvuus

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

PINTAHELAT JA SARANAT

PINTAHELAT JA SARANAT TUOTEKORTTI 28.04.2016 RAKENNE MSE1-A puu-alumiini-ikkuna on kaksipuitteinen ikkuna, jonka sisäpuite ja karmi ovat oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Ulkopuite ja karmin ulkoverhous ovat alumiiniprofiilia.

Lisätiedot

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi

ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT. www.puumerkki.fi ULKO-OVET SISÄOVET IKKUNAT www.puumerkki.fi Ovi omaan kotiin Ovi on osa talon ulkonäköä ja sisustusta. Varastoistamme löydät laajan valikoiman tasokkaita kotimaisia ovia. Yhteistä kaikille oville on huolellinen

Lisätiedot

LISÄVARUSTEET MUKAVUUTTA KOTIISI MIKSI VALITA ALAVUS IKKUNAT OY

LISÄVARUSTEET MUKAVUUTTA KOTIISI MIKSI VALITA ALAVUS IKKUNAT OY ALAVUS-IKKUNAT LAADUKKAAT SUOMALAISET IKKUNAT LÄMPÖÄ JOKAISEEN KOTIIN Nykypäivän ikkunoilta vaaditaan paljon. Ne ovat iso ja tärkeä osa rakennusta ja niiden on oltava näyttäviä sekä samalla myös energiatehokkaita.

Lisätiedot

LISÄVARUSTEET MUKAVUUTTA KOTIISI MIKSI VALITA ALAVUS IKKUNAT OY

LISÄVARUSTEET MUKAVUUTTA KOTIISI MIKSI VALITA ALAVUS IKKUNAT OY IKKUNAESITE ALAVUS IKKUNAT 4 ALAVUS-IKKUNAT Laadukkaat suomalaiset ikkunat lämpöä jokaiseen kotiin Nykypäivän ikkunoilta vaaditaan paljon. Ne ovat iso ja tärkeä osa rakennusta ja niiden on oltava näyttäviä

Lisätiedot

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu)

IKKUNAN RAKENNE. Ikkunamalli F (innovatiivinen lasielementti) Ikkunamalli C (kattokupu) kutsu valo sisään TASAKATTOIKKUNAT Luonnollisen valaistuksen edut rakennuksissa ovat kiistattomat, mutta rakennusten keskellä sijaitseviin huonetiloihin ei ole mahdollista asentaa ikkunoita ulkoseinään.

Lisätiedot

TUOTTEET NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI VARASTOSTAMME

TUOTTEET NOPEASTI JA VAIVATTOMASTI VARASTOSTAMME TUOTEKUVASTO / OHJEHINNASTO TUOTEKUVASTO 2009 / OHJEHINNASTO 2009 www.ercoma.fi Pulkkisentie 6, 90440 KEMPELE, GSM 040 823 1408, puh. 08-515 115, fax 08-515 770 MAALATUT PÄÄOVET JA PUUTARHAOVET KAIKISSA

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

IKKUNAESITE ALAVUS-IKKUNAT

IKKUNAESITE ALAVUS-IKKUNAT IKKUNAESITE ALAVUS-IKKUNAT ALAVUS-IKKUNAT Laadukkaat suomalaiset ikkunat lämpöä jokaiseen kotiin Nykypäivän ikkunoilta vaaditaan paljon. Ne ovat iso ja tärkeä osa rakennusta ja niiden on oltava näyttäviä

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

DOMUSCLASSICA. Ikkunat. Rakenne

DOMUSCLASSICA. Ikkunat. Rakenne TEKNISET TIEDOT Ikkunat Domus Classica valikoimaamme kuuluvat puurunkoiset ikkunat valmistetaan yli neljäkymmentä vuotta toimineessa ikkunaverstaassa vanhoja perinteitä kunnioittaen. Ikkunan rakenne on

Lisätiedot

ovet, joita etsit Parempaa palvelua Yksityiskohdat Uniikki-mallisto Moderni-mallisto Klassikko-mallisto Klassikko-peiliovet Massiivipeiliovet

ovet, joita etsit Parempaa palvelua Yksityiskohdat Uniikki-mallisto Moderni-mallisto Klassikko-mallisto Klassikko-peiliovet Massiivipeiliovet SISÄovet Parempaa palvelua Yksityiskohdat Uniikki-mallisto Moderni-mallisto Klassikko-mallisto Klassikko-peiliovet Massiivipeiliovet Saunan- ja kostean tilan ovet Lasiovet Mökkiovet Palo- ja äänieristysovet

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ

KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ KOTIMAINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ MEKA kiinteä ikkuna Kiinteä 2-4 lasinen eristyslasi ikkuna tai 1-lasinen ikkuna. Voidaan tehdä myös kulmaikkunana. Lasitus aina kohteen mukaan. Tutustu lasitusvaihtoehtoihin

Lisätiedot

IKKUNAT JA OVET PIHLA TERMO. Energiatehokkuuden terävintä kärkeä

IKKUNAT JA OVET PIHLA TERMO. Energiatehokkuuden terävintä kärkeä IKKUNAT JA OVET PIHLA TERMO Energiatehokkuuden terävintä kärkeä PIHLA TERMO U-ARVO JOPA 0,65 Termo-tuoteperhe edustaa teknisesti korkeaa laatua ja tuotekehitystä. Termo-tuotteet soveltuvat kohteisiin,

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

AVAA OVI LAADULLE ULKO-OVET JA PARVEKEOVET

AVAA OVI LAADULLE ULKO-OVET JA PARVEKEOVET AVAA OVI LAADULLE ULKO-OVET JA PARVEKEOVET WWW.DOMLUX.FI SISÄLTÖ 4 Domlux -ulko-ovet 5 Domlux Hanki 8 Domlux Lumi 10 Domlux Jää 12 Domlux Huurre 14 Domlux -parvekeovet 16 Domlux Hile 18 Domlux DomAL 20

Lisätiedot

Valinta huomisen puolesta

Valinta huomisen puolesta Valinta huomisen puolesta VALINTA HUOMISEN PUOLESTA Pääovi - Kodin käyntikortti Laaja mallisto tuo valinnanvapautta Jokaisella rakennuksella on oma luonteensa. Oulux-mallistosta voit valita massiivisen

Lisätiedot

Ovet & ikkunat. karmit lukot uretaanit ikkunatarvikkeet. Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Ovet & ikkunat. karmit lukot uretaanit ikkunatarvikkeet. Hinnat sisältävät alv:n 24%. 2015 Ovet & ikkunat karmit lukot uretaanit ikkunatarvikkeet Hinnat sisältävät alv:n 24%. Hinnastossa 1-laatuiset vakiovalikoiman tuotteet Tutustu vaihtuviin poisto- ja tarjouseriin ja 2-laatuihin Ovi-

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

PUUSTAMO. Yksilöllistä puusepäntyötä Kuusamosta. Aidot puuovet Loimu-ovet Oma-ovi - erikoisovet Julkisten tilojen puurakenteiset ovet

PUUSTAMO. Yksilöllistä puusepäntyötä Kuusamosta. Aidot puuovet Loimu-ovet Oma-ovi - erikoisovet Julkisten tilojen puurakenteiset ovet PUUSTAMO Yksilöllistä puusepäntyötä Kuusamosta Aidot puuovet Loimu-ovet Oma-ovi - erikoisovet Julkisten tilojen puurakenteiset ovet Puustamo Ay toimisto@puustamo.fi 93600 Kuusamo P. 08 868 4236 Aito-ovetovet

Lisätiedot

TUOTEKORTTI 14.1.2016 EI30/35dB luokitellut 1 lehtiset ulko-ovet

TUOTEKORTTI 14.1.2016 EI30/35dB luokitellut 1 lehtiset ulko-ovet Palotestausstandardi EN1634 mukaisesti Palokestävyys luokitus: EI1 30-C0/ EI2 30-C0 / EW30-C0 / E30-C0 Luokitteluraportit nro: (PO4) TEK-155/15en, (UOL1) TEK-160/15en ja (2-Lasi) TEK-169/16en Palotestausselosteet

Lisätiedot

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle

Duette. Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Duette Kauniit puitteet miellyttävälle sisäilmalle Uutuus! Kauneutta ja toiminnallisuutta Muutama hetki ajassa taaksepäin auringonsuojaus tarkoitti lähinnä perinteisiä sälekaihtimia, mutta nyt ne ajat

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

OVIESITE ALAVUS PARVEKE- JA ULKO-OVET

OVIESITE ALAVUS PARVEKE- JA ULKO-OVET OVIESITE ALAVUS PARVEKE- JA ULKO-OVET ALAVUS-ULKO-OVET Nimestään huolimatta Alavus Ikkunat Oy valmistaa myös ulko-ovia. Ulko-ovet valmistetaan ikkunoiden kanssa samassa tehtaassa Alavuden Rantatöysässä.

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

Ovet, joita etsit. Sisällys

Ovet, joita etsit. Sisällys Fenestran sisäovet 2 Ovet, joita etsit. Ovet ovat tärkeä osa sisustusta. Sisäovia vaihtamalla kodin ilmettä voidaan uudistaa nopeasti ja helposti. Valitse kotiisi sopivat sisäovet tilan, tyylin, käyttötarkoituksen

Lisätiedot

PIHLA ULKO-OVET KUVIOURITETTU LASIAUKOLLINEN ULKO-OVI. Mallikohtaiset tiedot. KUVIOURAN LEVEYS 35 mm ja 20 mm. VALOAUKKO 42*80 cm. VAKIOLASI cotswold

PIHLA ULKO-OVET KUVIOURITETTU LASIAUKOLLINEN ULKO-OVI. Mallikohtaiset tiedot. KUVIOURAN LEVEYS 35 mm ja 20 mm. VALOAUKKO 42*80 cm. VAKIOLASI cotswold PIHLA ULKOOVET Mallikohtaiset tiedot KUVIOURITETTU LASIAUKOLLINEN ULKOOVI KUVIOURAN LEVEYS 35 mm ja 20 mm VALOAUKKO 42*80 cm VAKIOLASI cotswold MUUT LASIVAIHTOEHDOT kirkas, satiini ja stippolyte LASITUSLISTA

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

PIHLA-OVET. Ulko-ovet ja parvekeovet mittojen mukaan Pihlalta

PIHLA-OVET. Ulko-ovet ja parvekeovet mittojen mukaan Pihlalta PIHLA-OVET Ulko-ovet ja parvekeovet mittojen mukaan Pihlalta PIHLAN OVIMAAILMA Pihlan ulko-ovimallistossa on valittavissa kymmeniä erilaisia ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä

Lisätiedot

Valitse talosi tyyliin sopiva ulko-ovi ja panosta laatuun, sillä ovi on kovassa käytössä joka päivä.

Valitse talosi tyyliin sopiva ulko-ovi ja panosta laatuun, sillä ovi on kovassa käytössä joka päivä. ULKO-OVET 1 2 Ulko-ovi toivottaa tervetulleeksi Ulko-ovella on suuri merkitys talon kokonaisilmeeseen. Oikein valittu ovi tukee talon tyyliä. Oven ulkonäkö ja se, kuinka se sopii talon arkkitehtuuriin

Lisätiedot

RT 38279 Tuotetieto 1 TUOTETIETO syyskuu 2012 voimassa 31.10.2014 asti 1 (4)

RT 38279 Tuotetieto 1 TUOTETIETO syyskuu 2012 voimassa 31.10.2014 asti 1 (4) RT 38279 Tuotetieto 1 TUOTETIETO syyskuu 2012 voimassa 31.10.2014 asti 1 (4) RT 38279 311 Talo 2000 411 Talo 90 X31 puuikkunat SfB F32.1 Hoito- ja huoltokoodi PROFIN SYDÄNPUU IKKUNAT JA OVET OY SYDÄNPUU

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Yhtä perhettä vuodesta 1956. Energiatalouden EDELLÄKÄVIJÄ. Skaala Ikkunakuvasto

Yhtä perhettä vuodesta 1956. Energiatalouden EDELLÄKÄVIJÄ. Skaala Ikkunakuvasto Yhtä perhettä vuodesta 1956 Energiatalouden ikkunat ulko-ovet sisustusovet MAISEMAOVET EDELLÄKÄVIJÄ. Skaala Ikkunakuvasto Energiatalouden edelläkävijä. Pienempi energiankulutus, parempi asumismukavuus

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

Skaala Group. Vuonna 1956 perustettu perheyritys. Skaala missio:

Skaala Group. Vuonna 1956 perustettu perheyritys. Skaala missio: Vuonna 1956 perustettu perheyritys Erikoistunut ikkunoiden, ovien ja julkisivulasitusten tuotantoon, myyntiin ja markkinointiin. Yksi johtavista ikkunateollisuuden yrityksistä Pohjoismaissa. Omistus ja

Lisätiedot

Fenestran nopean toimituksen ovet

Fenestran nopean toimituksen ovet Fenestran nopean toimituksen ovet 2011 Valitse kotiisi luotettavat ja laadukkaat Fenestra-ovet Laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehto jokaiseen kotiin. Vakiotuotteet tai erikoistilausten mukaan valmistetut

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Parvekeovet: Kaikki umpiovet Lasiaukolliset: PO4 ja PO5 ja POAL-ovet M10 lasiaukosta aina kokolasisiin.

Parvekeovet: Kaikki umpiovet Lasiaukolliset: PO4 ja PO5 ja POAL-ovet M10 lasiaukosta aina kokolasisiin. Äänieristys testausstandardi EN ISO 717-1:2013 mukaisesti Testausseloste nro: VTT-S-1866-15/EN, VTT-S-02968-15 Luokitteluraportit nro: VTT-S-02976-15, VTT-S-02968-15 35Db Ovimallit: Ratia-ovet: Umpiovet

Lisätiedot

Skaala Ikkunakuvasto

Skaala Ikkunakuvasto Skaala Ikkunakuvasto Pienempi energiankulutus, parempi asumismukavuus Säästä energiaa, säästät rahojasi Ikkuna on vuosikymmenien päähän ulottuva investointi. Sen vuoksi valintaan kannattaa kiinnittää erityistä

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

KIINTEÄ PUU-ALUMIINI-IKKUNA

KIINTEÄ PUU-ALUMIINI-IKKUNA PIHLA PUU-ALUMIINI-IKKUNA RAKENNE Ikkunan sisäpinnat mäntyä n ulkoverhous alumiinia ssa lujat ja kestävät sormiliitokset n vahvuus 51 mm, välikarmin vahvuus 58 mm syvyydet, ja mm Tuulettuva rakenne karmin

Lisätiedot

Rakenna & Remontoi FENESTRA OY

Rakenna & Remontoi FENESTRA OY Rakenna & Remontoi FENESTRA OY 28.01.2011 Timo Laitinen Fenestra Oy 2011 Fenestra Oy on laadukkaiden ovi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja. Palvelemme paremmin tarjoamalla laajan valikoiman

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

Meiltä myös Penosilin uretaanit, silikonit ja akryylimassat!

Meiltä myös Penosilin uretaanit, silikonit ja akryylimassat! 2 0 1 4 Ovet & ikkunat karmit lukot uretaanit ikkunatarvikkeet Meiltä myös Penosilin uretaanit, silikonit ja akryylimassat! hinnat alkaen 4 90 Hinnat sisältävät alv:n 24%. SISÄOVET 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Lisätiedot

Maailman. paras ulko-ovi. Paloluokitus ja db-eristys kaikkiin oviin. U-arvo jopa 0,28

Maailman. paras ulko-ovi. Paloluokitus ja db-eristys kaikkiin oviin. U-arvo jopa 0,28 Maailman paras ulko-ovi Paloluokitus ja db-eristys kaikkiin oviin U-arvo jopa 0,28 Ovi omaan maailmaan Hyvä ja laadukas ovi syntyy monesta eri ominaisuudesta. Laadun mittarina voidaan pitää ovirakenteen

Lisätiedot

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä Rullakaihtimet Persoonallista tyylikkyyttä Moderni klassikko, jolla on oma paikkansa Rullakaihdin on klassikko, joka ei ole koskaan poissa muodista. Se ei myöskään ole niin monimutkainen tuote. Rullakaihdin

Lisätiedot

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 2 3 SISÄLLYSLUETTELO SAUNANOVET 3. SAUNANOVET 4. Economy 5. De Luxe 6. Cozy 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 15. SUIHKUSEINÄT JA

Lisätiedot

SAPA LASIRAKENNE 3074/3050 Eristetty ja eristämätön

SAPA LASIRAKENNE 3074/3050 Eristetty ja eristämätön SAPA LASIRAKENNE 3074/3050 Eristetty ja eristämätön Sapa Lasirakenne 3074 3074 Lasirakenteet koostuvat eristetyistä, 74-138 mm syvistä alumiiniprofiileista. Lasitus tehdään sisäpuolelta lasituslistoilla.

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

RT 38112. TERÄSPALO-OVET Forssan Metallityöt Oy HELOITUS JA VARUSTEET VALMISTUSOHJELMA LISÄVARUSTEET PINTAKÄSITTELYT

RT 38112. TERÄSPALO-OVET Forssan Metallityöt Oy HELOITUS JA VARUSTEET VALMISTUSOHJELMA LISÄVARUSTEET PINTAKÄSITTELYT RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO heinäkuu 2011 voimassa 31.8.2014 asti 1 (6) RT 38112 329.4 Talo 2000 424.5 Talo 90 X32 palo-ovet SfB TERÄSPALO-OVET Forssan Metallityöt Oy Forssan Metallityöt on toiminut

Lisätiedot

Käsittelijä: Pekka Sorsa / ML 05.08.2010

Käsittelijä: Pekka Sorsa / ML 05.08.2010 SIVU / 0 TILAAJA / LASKUTUSOSOITE Asikainen Sami Porraskatu 3 5000 Mikkeli TOIMITUSOSOITE 67878 / 0 PUHELIN FAXI MERKKI Asikainen Sami VIITTEENNE päivitetty 05.08.00 PUHELIN FAXI VALMISTUSVIIKKO Sovitaan

Lisätiedot

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6)

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

TIIVISTEKYNNYKSET. Tuotekortti. Haluatko luoda kynnyksettömän, helppokulkuisen ja esteettömän kulkuväylän kahden huoneen välille?

TIIVISTEKYNNYKSET. Tuotekortti. Haluatko luoda kynnyksettömän, helppokulkuisen ja esteettömän kulkuväylän kahden huoneen välille? TIIVISTEKYNNYKSET Tuotekortti Haluatko luoda kynnyksettömän, helppokulkuisen ja esteettömän kulkuväylän kahden huoneen välille? ATHMER-TIIVISTEKYNNYKSELLÄ onnistut sen toiminta perustuu oven sulkeutuessa

Lisätiedot

OVIESITE ALAVUS-PARVEKE- JA ULKO-OVET

OVIESITE ALAVUS-PARVEKE- JA ULKO-OVET OVIESITE ALAVUS-PARVEKE- JA ULKO-OVET ALAVUS-ULKO-OVET Nimestään huolimatta Alavus Ikkunat Oy valmistaa myös ulko-ovia. Ulko-ovet valmistetaan ikkunoiden kanssa samassa tehtaassa Alavuden Rantatöysässä.

Lisätiedot

Maailman. paras ulko-ovi. Paloluokitus ja db-eristys kaikkiin oviin. U-arvo jopa 0,28

Maailman. paras ulko-ovi. Paloluokitus ja db-eristys kaikkiin oviin. U-arvo jopa 0,28 Maailman paras ulko-ovi Paloluokitus ja db-eristys kaikkiin oviin U-arvo jopa 0,28 Ovi omaan maailmaan Hyvä ja laadukas ovi syntyy monesta eri ominaisuudesta. Laadun mittarina voidaan pitää ovirakenteen

Lisätiedot

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut

Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Ullakkoportaat Seinäluukut Kattoluukut Tunnettua ruotsalaista laatua MidMade-ullakkoportaiden tuotesuunnittelun lähtökohtina ovat toimivuus ja hyvä muotoilu sekä laatu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Lisätiedot

RT 38354. Solar-sälekaihtimet Solar-hyönteispuitteet Solar-irtoristikot Solar-hyönteispuiteristikot Solar-hyönteissuojaovet Solar Kaihdin Ky

RT 38354. Solar-sälekaihtimet Solar-hyönteispuitteet Solar-irtoristikot Solar-hyönteispuiteristikot Solar-hyönteissuojaovet Solar Kaihdin Ky TARVIKETIETO helmikuu 2013 voimassa 31.3.2015 asti 1 (6) RT 38354 513.1 Talo 2000 616.1 Talo 90 X72 SfB Solar-sälekaihtimet Solar-hyönteispuitteet Solar-irtoristikot Solar-hyönteispuiteristikot Solar-hyönteissuojaovet

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ?

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? -HELAT 2012 s. 1 s. 2 KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? AM Security Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu lähes 15 000 turvallisuus- ja lukitusalan tuotetta, niin kiinteistön

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot