VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013. Savontie 3, Hannun sali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013. Savontie 3, Hannun sali"

Transkriptio

1 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko klo Paikka Savontie 3, Hannun sali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Rundelin Marita Tynkkynen Olli puheenjohtaja Varajäsenet: Moilanen Vesa Tikkanen Susanna Muut osallistujat Alanen Heikki valtuuston pj. Haapala Jyrki valtuuston vpj. Siivola Olli sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Olli Tynkkynen Olli Siivola KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka seurakuntavirasto Allekirjoitukset Kauko Ahonen Jorma Aro PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka seurakuntavirasto Todistaa Jarkko Piippo

2 2 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SEKÄ TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kn 20, Kn 20, KJ 9:1: Kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kirkkoneuvosto kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. KL 7:4.1.: Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu / esityslista jaetaan jäsenille. Puheenjohtaja: Edellä mainituin perustein todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä hyväksytään kokouksen työjärjestys. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

3 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kn 21, Kn 21, Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 3 mom.: Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, kirkkoneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessaan. Käytänteenä on ollut, että kokouksessa on valittu kaksi jäsentä sukunimien aakkosjärjestyksessä pöytäkirjan tarkastajiksi. Puheenjohtaja: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, vuorossa ovat Ahonen Kauko ja Aro Jorma. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ahonen Kauko ja Aro Jorma.

4 4 KIRKKONEUVOSTON SIHTEERIN VALITSEMINEN VUOSIKSI Kn 22, Kn 22, Kirkkoneuvoston sihteerin tehtävistä ei ole pysyväismääräystä kirkkoneuvoston ohjesäännössä eikä seurakuntaviraston johtosäännössä. Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 1 mom.: Kokouksen pöytäkirjaa pitää kirkkoneuvoston tähän tehtävään valitsema sihteeri, joka voi olla seurakunnan viranhaltija. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto valitsee hallintojohtajan sihteeriksi kaudelle

5 5 VIESTINTÄTOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUOSIKSI Kn 23, Kn 23, Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan (203 ) perustaa lakkautetun tiedotustoimen johtokunnan tilalle tiedotustoimikunnan lukien. KJ 9:4: Tilapäisiä tehtäviä varten kirkkoneuvosto voi asettaa toimikuntia, joiden tehtävän ja toiminta-ajan se määrää. Toimikunnassa käsiteltävä asia ja päätös voidaan siirtää kirkkoneuvoston ratkaistavaksi. Viestintätoimikunnan tehtävänä on toimia tiedottajan apuna ideoivana ja seurakuntatyötä tukevana työrukkasena. Kirkkoneuvosto on valinnut viestintätoimikuntaan toimikautensa alussa kaksivuotiskaudeksi päätoimittajan lisäksi puheenjohtajan ja kolme (3) muuta jäsentä sekä neljä henkilökohtaista varajäsentä. Viestintätoimikunnan sihteerinä toimii tiedottaja. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto asettaa vuosiksi viestintätoimikunnan; ja valitsee kyseiseen toimikuntaan 1) puheenjohtajan; 2) kolme (3) muuta jäsentä; sekä 3) neljä henkilökohtaista varajäsentä. Viestintätoimikunnan jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi valittiin seuraavasti: Puheenjohtaja Rundelin Marita Varsinainen jäsen Aro Jorma Sundgren Birgit Moilanen Vesa henk.koht. varajäsen Armila Anna Alanen Heikki Rikalainen Anita Paatsola Pauli.

6 6 KIRKKONEUVOSTON HENKILÖSTÖJAOSTON JÄSENTEN SEKÄ VARAJÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI Kn 24, Kn 24, Kirkkoneuvoston ohjesääntö 4 : Kirkkoneuvostossa on henkilöstöjaosto, johon kuuluvat kirkkoherra puheenjohtajana ja neljä muuta jäsentä sekä näiden henkilökohtaiset varajäsenet. Kirkkoneuvosto valitsee jaoston keskuudestaan toimikautensa ensimmäisessä kokouksessa. Jaosto valitsee varapuheenjohtajan ensimmäisessä kokouksessaan. Kirkkoneuvosto valitsee keskuudestaan henkilöstöjaostoon kaudelle ) neljä (4) jäsentä; ja 2) neljä henkilökohtaista varajäsentä. Henkilöstöjaoston jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi valittiin seuraavasti: Varsinainen jäsen Alanen Heikki Rundelin Marita Hämäläinen Marja-Muusa Paatsola Pauli henk.koht. varajäsen Jumppainen Pauli Laitinen Pertti Pöllänen Eija Pulkkinen Sinikka.

7 7 KIRKKONEUVOSTON EDUSTAJIEN VALITSEMINEN JOHTOKUNTIIN JA KAPPELINEUVOSTOON VUOSIKSI Kn 25, Kn 25, KJ 9:3: Oikeus olla kokouksessa läsnä ja ottaa osaa keskusteluun mutta ei päätöksen tekemiseen on 3) kirkkoneuvoston puheenjohtajalla ja kirkkoneuvoston siihen tehtävään valitsemalla jäsenellä johtokunnissa. Kangaslammin kappeliseurakunnan ohjesääntö 3 : Seurakunnan kirkkoherralla ja kirkkoneuvoston valitsemalla jäsenellä on kappelineuvostossa läsnäolo ja puheoikeus. Seurakuntaviraston johtosääntö 7 : Hallintojohtajan tehtävänä on sen lisäksi, mitä kirkkovaltuuston työjärjestyksessä ja kirkkoneuvoston ohjesäännössä on mainittu 11. olla läsnä ja käyttää puhevaltaa tarpeen vaatiessa lauta-, johto- ja toimikuntien kokouksissa, Kirkkoneuvosto päättää 1) valita edustajansa vuosiksi Hautainhoitorahaston johtokuntaan; - Kasvatustyön johtokuntaan; - Seurakuntapalvelun johtokuntaan; ja - Kangaslammin kappelineuvostoon; sekä./..

8 8 Kirkkoneuvoston edustajien valitseminen johtokuntiin ja kappelineuvostoon vuosiksi Kn 25, /.. 2) ilmoittaa heidät kirkkoneuvoston puheenjohtajan ja hallintojohtajan lisäksi johtokuntien esityslistojen postitusluetteloihin ja hallintojohtajaa lukuun ottamatta kappelineuvoston esityslistojen postitusluetteloon. 1) Kirkkoneuvoston edustajat vuosiksi valittiin seuraavasti: Hautainhoitorahaston johtokuntaan Jumppainen Pauli; Kasvatustyön johtokuntaan Eskelinen Reino; Seurakuntapalvelun johtokuntaan Matero Anneli; ja Kangaslammin kappelineuvostoon Laitinen Pertti. Lisäksi valittiin yksimielisesti viestintätoimikuntaan kirkkoneuvoston edustajaksi Marja-Muusa Hämäläinen. 2)

9 9 MENOTOSITTEIDEN HYVÄKSYJÄT VUONNA 2013 Kn 26, Kn 26, Menotositteiden hyväksyjinä ovat toimineet eri työalojen vastuuhenkilöt. Talousarvion sitovuustasoksi on kirkkovaltuusto kokouksessaan määritellyt käyttötalousosassa lukutason tuloksen lukuun ottamatta kiinteistötointa, jossa sitovuustaso on pääluokka ja investointiosassa hankekohtaisen määrärahan. Menotositteiden hyväksyjäksi määritellyllä viranhaltijalla on velvollisuus vastata määrärahojen riittävyydestä ja laskujen kohdistamisesta niille menokohdille, joille ne on budjetoitu. Mikäli tehtäväalueen määräraha ei riitä, voi asianomainen johtokunta vastaavan viranhaltijan anomuksesta myöntää ylitysoikeuden, mikäli se sitovuustason puitteissa on mahdollista. Jos senkään määräraha ei riitä, on toimittava taloussäännön 4 :n määräysten mukaisesti ja haettava ylitysoikeuksia kirkkoneuvostolta / kirkkovaltuustolta. Esitys menotositteiden hyväksyjistä vuodeksi 2013 on liitteenä. Kirkkoneuvosto päättää 1) määritellä menotositteiden hyväksymisoikeudet vuodeksi 2013 oheisen liitteen mukaisesti; 2) että hyväksymisoikeus siirtyy hyväksyjän lähimmälle esimiehelle määritellyn hyväksyjän ollessa esteellinen; 3) että hyväksymisoikeus siirtyy hyväksyjän sijaiselle hänen ollessaan estynyt; 4) määritellä kirkkoherran ollessa esteellinen hänen laskujensa hyväksyjäksi hallintojohtajan; 5) määritellä hallintojohtajan ollessa esteellinen hänen laskujensa hyväksyjäksi kirkkoherran.

10 10 NIMENKIRJOITUSOIKEUS Kn 27, Kn 27, KL 7:7 Seurakunnan ja seurakuntayhtymän nimenkirjoitusoikeus. Kirkkoneuvosto tai seurakuntaneuvosto päättää seurakunnan ja yhteinen kirkkoneuvosto seurakuntayhtymän nimenkirjoitusoikeudesta. Käytännössä kirkkoneuvoston on säännöksen mukaan määrättävä nimenkirjoitusoikeudesta toistaiseksi ja täydennettävä tai muutettava valtuutta tarpeen mukaan. Varkauden seurakunnan nimenkirjoittajat ovat voimassaolevan päätöksen mukaan kirkkoherra Olli Tynkkynen, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja (ent.) Heikki Alanen, hallintojohtaja Olli Siivola ja kappalainen Jarkko Piippo, kaksi yhdessä. Hallintosihteeri Nissinen hoitaa hallintojohtajan tilapäisiä sijaisuuksia virkaansa sisältyvänä pysyväistehtävänä. Kirkkoneuvosto valtuuttaa Varkauden seurakunnan nimenkirjoittajiksi kirkkoherra Olli Tynkkysen, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Marja-Muusa Hämäläisen, hallintojohtaja Olli Siivolan, kappalainen Jarkko Piipon ja hallintosihteeri Taina Nissisen, kaksi yhdessä.

11 11 PANKKITILIEN KÄYTTÖVALTUUDET Kn 28, Kn 28, Taloussääntö 7 : Seurakunnan rahaliikenne ja pankkitilien käyttö Seurakunnan rahaliikenne hoidetaan rahalaitosten kautta. Pankkitilien avaamisesta ja lopettamisesta päättää hallintojohtaja ja niiden käyttövaltuuksista päättää kirkkoneuvosto. Kirkkoneuvosto on määrännyt tilien käyttövaltuudet seuraaville: kirkkoherra Olli Tynkkynen; kappalainen Jarkko Piippo; ja hallintojohtaja Olli Siivola, kaksi yhdessä; sekä Kirkon Palvelukeskukselle. Hallintosihteeri Nissinen hoitaa hallintojohtajan tilapäisiä sijaisuuksia virkaansa sisältyvänä pysyväistehtävänä. Kirkkoneuvosto valtuuttaa Varkauden seurakunnan nimenkirjoittajat seuraavasti: kirkkoherra Olli Tynkkynen; kappalainen Jarkko Piippo; hallintojohtaja Olli Siivola; ja hallintosihteeri Taina Nissinen, kaksi yhdessä; sekä Kirkon Palvelukeskus.

12 12 TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖKSET KIRKKOVALTUUSTON TEKEMISTÄ PÄÄTÖKSISTÄ Kn 29, Kn 29, Kirkkovaltuusto on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat: 18 Eroanomus luottamustoimista, Kärkkäinen Saija 19 Eroanomus luottamustoimista, Flankkumäki Leena 20 Luottamustoimen lakkaaminen, Rinne Auli 21 Luottamustoimen lakkaaminen, Juutilainen Sanna 22 Jäsenen valitseminen kasvatustyön johtokuntaan 23 Toimistotyöntekijöiden virkajärjestelyt 24 Hautausmaan katselmus 25 Vuoden 2013 kirkollisveroprosentin vahvistaminen 26 Talousarvion muutos 1/2012: kirkon palvelukeskukseen liittyminen 27 Rautalammin rovastikunnan yhteistyösopimus Kirkkoneuvosto tekee seuraavan toimeenpanopäätöksen: 18 Seuraajat valittu 19 Seuraajat valittu 20 Ei toimenpiteitä 21 Ei toimenpiteitä 22 Seuraaja valittu 23 Virkojen lakkauttamisesta tiedotettu palkanlaskentaan 24 Päätös tiedotettu hautatoimeen tiedoksi ja toimenpiteitä varten 25 Päätöksestä tiedotettu verohallinnolle 26 Päätöksestä tiedotettu kirjanpitäjälle 27 Päätöksestä tiedotettu lääninrovastille

13 13 TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖKSET KIRKKOVALTUUSTON TEKEMISTÄ PÄÄTÖKSISTÄ Kn 30, Kn 30, Kirkkovaltuusto on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat: 32 Toimistosihteerin viran muuttaminen hallintosihteerin viraksi 33 Talousarvio vuodelle 2013 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Talousarvion sitovuustaso vuonna Hautasijamaksujen tarkistaminen Kirkkoneuvosto tekee seuraavan täytäntöönpanopäätöksen: 32 Päätöksestä tiedotettu asianosaiselle ja palkanlaskentaan 33 Talousarvio jaetaan vastaaville viranhaltijoille, kullekin kiinteistölle sekä seurakuntavirastolle tiedoksi ja toteutettavaksi 34 Sitovuustasosta tiedotetaan eri johtokunnille ja laskujen hyväksyjille. Annetaan toimintaohjeet ylitysoikeuksien hyväksyttämisestä johtokunnalla / kirkkoneuvostolla / kirkkovaltuustolla menotositteiden hyväksyjien määrittelyn yhteydessä. 35 Päätöksestä tiedotettu hautatoimistoon

14 14 VIRKASUHTEISEN KASSANHOITAJAN (SIKANEN) SIIRTÄMINEN TYÖSOPIMUSSUHTEISEKSI TOIMISTOSIHTEERIKSI Kn 31, Hjsto 4, Kirkkoneuvosto on antanut henkilöstöjaostolle valmisteltavaksi toimistotyöntekijöiden virkajärjestelyt. Yhteistyötoimikunta on antanut lausuntonsa päätökseen, jossa kirkkoneuvosto on päättänyt käynnistää valmistelut muiden toimistosihteerien ja kassanhoitajan virkojen lakkauttamiseksi ja viranhaltijoiden siirtämiseksi työsopimussuhteisiksi. Lausuntonaan yhteistyötoimikunta velvoittaa, että 1. työnantaja käy läpi kolmikantaneuvottelut niiden työntekijöiden kanssa, joita viran muuttaminen työsopimussuhteiseksi toimeksi koskettaa. 2. työntekijöiltä on myös saatava kirjallinen suostumus virkajärjestelyjen muutokseen. Kirkkoneuvosto on lakkauttanut käteiskassat kuluvan vuoden alusta lukien. Kassanhoitajalta vapautuu siten resursseja henkilökunnan perehdyttämiseen ja auttamiseen taloushallinnon ohjelmien parissa. Virkasuhteisen kassanhoitaja Arja Sikasen kanssa on käyty paikallisneuvottelu Muistio neuvotteluista on liitteenä. Neuvottelussa Sikanen on antanut suostumuksensa siihen, että hänet siirretään työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi nykyisin palkkaeduin. Toimistosihteerin tehtävät eivät ole viranomaistyöskentelyä eikä virka ole siten välttämätön../..

15 15 Virkasuhteisen kassanhoitajan (Sikanen) siirtäminen työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi Kn 31, /.. Henkilöstöjaosto esittää kirkkoneuvostolle, että kassanhoitaja Arja Sikanen siirretään oman suostumuksensa nojalla lukien toimistosihteerin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimistosihteeri Sikanen esitetään sijoitettavaksi vaativuusryhmään 501, sen vähimmäispalkkaan. Kn 31, Kirkkoneuvosto päättää, että kassanhoitaja Arja Sikanen siirretään oman suostumuksensa nojalla lukien toimistosihteerin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimistosihteeri Sikanen esitetään sijoitettavaksi vaativuusryhmään 501, sen vähimmäispalkkaan.

16 16 VIRKASUHTEISEN TOIMISTOSIHTEERIN (VÄNTTINEN) SIIRTÄMINEN TYÖSOPIMUSSUHTEISEKSI TOIMISTOSIHTEERIKSI Kn 32, Hjsto 5, Kirkkoneuvosto on antanut henkilöstöjaostolle valmisteltavaksi toimistotyöntekijöiden virkajärjestelyt. Yhteistyötoimikunta on antanut lausuntonsa päätökseen, jossa kirkkoneuvosto on päättänyt käynnistää valmistelut muiden toimistosihteerien ja kassanhoitajan virkojen lakkauttamiseksi ja viranhaltijoiden siirtämiseksi työsopimussuhteisiksi. Lausuntonaan yhteistyötoimikunta velvoittaa, että 1. työnantaja käy läpi kolmikantaneuvottelut niiden työntekijöiden kanssa, joita viran muuttaminen työsopimussuhteiseksi toimeksi koskettaa. 2. työntekijöiltä on myös saatava kirjallinen suostumus virkajärjestelyjen muutokseen. Virkasuhteisen toimistosihteeri Leila Vänttisen (reskontranhoitaja) kanssa on käyty paikallisneuvottelu Muistio neuvotteluista on liitteenä. Neuvottelussa Vänttinen on antanut suostumuksensa siihen, että hänet siirretään työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi nykyisin palkkaeduin. Toimistosihteerin tehtävät eivät ole viranomaistyöskentelyä eikä virka ole siten välttämätön. Henkilöstöjaosto esittää kirkkoneuvostolle, että toimistosihteeri Leila Vänttinen siirretään oman suostumuksensa nojalla lukien toimistosihteerin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimistosihteeri Vänttinen esitetään sijoitettavaksi vaativuusryhmään 501, sen vähimmäispalkkaan../..

17 17 Virkasuhteisen toimistosihteerin (Vänttinen) siirtäminen työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi Kn 32, /.. Kn 32, Kirkkoneuvosto päättää, että toimistosihteeri Leila Vänttinen siirretään oman suostumuksensa nojalla lukien toimistosihteerin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimistosihteeri Vänttinen esitetään sijoitettavaksi vaativuusryhmään 501, sen vähimmäispalkkaan.

18 18 VIRKASUHTEISEN TOIMISTOSIHTEERIN (RIIHIMÄKI-SUTINEN) SIIRTÄMINEN TYÖSOPIMUSSUHTEISEKSI TOIMISTOSIHTEERIKSI Kn 33, Hjsto 6, Kirkkoneuvosto on antanut henkilöstöjaostolle valmisteltavaksi toimistotyöntekijöiden virkajärjestelyt. Yhteistyötoimikunta on antanut lausuntonsa päätökseen, jossa kirkkoneuvosto on päättänyt käynnistää valmistelut muiden toimistosihteerien ja kassanhoitajan virkojen lakkauttamiseksi ja viranhaltijoiden siirtämiseksi työsopimussuhteisiksi. Lausuntonaan yhteistyötoimikunta velvoittaa, että 1. työnantaja käy läpi kolmikantaneuvottelut niiden työntekijöiden kanssa, joita viran muuttaminen työsopimussuhteiseksi toimeksi koskettaa. 2. työntekijöiltä on myös saatava kirjallinen suostumus virkajärjestelyjen muutokseen. Virkasuhteisen toimistosihteeri Minna Riihimäki-Sutisen (kasvatustyön toimistotyöntekijä) kanssa on käyty paikallisneuvottelu Muistio neuvotteluista on liitteenä. Neuvottelussa Riihimäki-Sutinen on antanut suostumuksensa siihen, että hänet siirretään työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi nykyisin palkkaeduin. Toimistosihteerin tehtävät eivät ole viranomaistyöskentelyä eikä virka ole siten välttämätön. Henkilöstöjaosto esittää kirkkoneuvostolle, että toimistosihteeri Minna Riihimäki-Sutinen siirretään oman suostumuksensa nojalla lukien toimistosihteerin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimistosihteeri Riihimäki-Sutinen esitetään sijoitettavaksi vaativuusryhmään 501, sen vähimmäispalkkaan../..

19 19 Virkasuhteisen toimistosihteerin (Riihimäki-Sutinen) siirtäminen työsopimussuhteiseksi toimistosihteeriksi Kn 33, /.. Kn 33, Kirkkoneuvosto päättää, että toimistosihteeri Minna Riihimäki-Sutinen siirretään oman suostumuksensa nojalla lukien toimistosihteerin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimistosihteeri Riihimäki-Sutinen esitetään sijoitettavaksi vaativuusryhmään 501, sen vähimmäispalkkaan.

20 20 LAUSUNNON ANTAMINEN TUOMIOKAPITULILLE Kn 34, Kn 10, Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli on myöntänyt istunnossaan rovasti Göran Ekrothille eron Varkauden seurakunnan 1. kappalaisen virasta lukien. Tuomiokapituli pyytää kirkkoneuvostolta lausunnon kappalaisen viran julistamisesta haettavaksi. Kirkkoneuvosto päättää 1) merkitä Göran Ekrothin irtisanomisilmoituksen tiedoksi; ja 2) antaa tuomiokapitulin pyytämän kappalaisen viran täyttämistä koskevan lausunnon henkilöstöjaostolle valmisteltavaksi. Hjsto 7, Luonnos pyydetyksi lausunnoksi toimitetaan kokoukseen. Puheenjohtaja: Henkilöstöjaosto/kirkkoneuvosto päättää antaa Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille 1. kappalaisen viran täyttämistä koskevan lausunnon seuraavasti: Varkauden seurakunta esittää, että 1. kappalaisen virka täytetään vakinaisesti lukien. Seurakunta pyytää, että ko. tehtävää hoitamaan nimettäisiin seurakuntapastori määräaikaisesti ajalle /..

21 21 Lausunnon antaminen tuomiokapitulille Kn 34, Kn 34, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää antaa Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille 1. kappalaisen viran täyttämistä koskevan lausunnon seuraavasti: Varkauden seurakunta esittää, että 1. kappalaisen virka jätetään täyttämättä vuonna Seurakunta pyytää, että ko. tehtävää hoitamaan nimettäisiin seurakuntapastori määräaikaisesti ajalle

22 22 KIRKKONEUVOSTON KOKOUSAJANKOHDAT Kn 35, Kn 35, KJ 9:1: Kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kirkkoneuvosto kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. KJ 9:1, kommentaariosa: 1. Kirkkovaltuusto ei voi antaa kirkkoneuvoston ohjesäännössä sitovia määräyksiä kirkkoneuvoston kokousten ajasta, paikasta ja kutsumistavasta, koska KJ jättää ne kirkkoneuvoston itsensä päätettäväksi. Sen sijaan kirkkoneuvosto voi päättää ohjeenluontoisesta kokousaikataulusta, josta tarpeen mukaan poiketaan. Kirkkoneuvosto on kokoontunut pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisen viikon keskiviikkona ja esityslistat on tullut jakaa tai postittaa siten, että ne ovat olleet jäsenillä viimeistään viisi päivää ennen kokousta. Kirkkoneuvosto päättää, että 1) kokoukset pidetään pääsääntöisesti kunkin kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona alkaen klo 17.30; ja 2) esityslistat jaetaan tai lähetetään maa- tai sähköpostitse siten, että ne ovat jäsenillä viimeistään viisi päivää ennen kokousta.

23 23 LUOTTAMUSHENKILÖIDEN HIIPPAKUNNALLINEN NEUVOTTELUPÄIVÄ JA KUOPION KIRKKOPÄIVÄT Kn 36, Kn 36, Kuopion hiippakunta, Iisalmen seurakunta ja Kirkkopalvelut / Koulutuskeskus Agricola kutsuvat seurakuntien luottamushenkilöitä osallistumaan hiippakunnalliseen neuvottelupäivään Seurakuntatalossa, osoitteessa Ilvolankatu 14 b, IISALMI. Tilaisuuden ohjelma on liitteenä. Varkauden seurakunnasta on useina vuosina järjestetty retki joka toinen vuosi pidettäville Kirkkopäiville. Retkelle on osallistunut työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Tänä vuonna valtakunnalliset Kirkkopäivät järjestetään Kuopiossa Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto päättää lähettää luottamushenkilöille tiedustelun, johon vastaamalla he voivat ilmoittautua joko hiippakunnalliseen neuvottelupäivään tai Kuopion kirkkopäiville, joihin järjestetään tarvittaessa yhden päivän matka yhteiskyydein. Todettiin, että tiedustelu lähetetään myös kirkkovaltuuston jäsenille ja että ilmoittautumisen Iisalmeen tulee tapahtua viimeistään kuluvan viikon perjantaina.

24 24 KIRKKOHERRAN PAPPILAN JA KÖNÖNPELLON HAUTAUSMAAN MAANRAKENNUS-, SALAOJITUS- JA SADEVESIVIEMÄRÖINTITYÖT Kn 37, Kn 56, Kuluvalle vuodelle on investointiosaan budjetoitu Kirkkoherran pappilan välttämättömiin peruskorjauskuluihin euroa ja Könönpellon hautausmaan B-osaston sadevesiviemärin uusimiseen ja koko kastelujärjestelmän kalusteiden uusimiseen Insinööritoimisto H-Projekti Heimo Pöllänen Oy Varkaudesta on laatinut hankkeista suunnitelmat ja tarjouspyyntöasiakirjat kuvineen ja työselityksineen. Urakat kilpailutettiin ja pöytäkirja tarjousten avaamisesta on liitteenä. Edullisimman tarjouksen on jättänyt Tuomaan Rakennus Oy Joroisista. Tuomaan Rakennus Oy:n edustajan Tuomo Utriaisen kanssa on käyty urakoitsijaneuvottelu, missä suunnitelmat on käyty yhdessä läpi. Neuvottelussa on todettu, että suunnitelmat on ymmärretty yksiselitteisesti ja varmistettu tarjouksen sisällön vastaavuus tarjouspyyntöasiakirjoihin. Seurakuntapuutarhurin kanssa on keskusteltu Könönpellon hautausmaan töiden kustannusarvion ylittymisestä ja päädytty esittämään, että työt siirretään toteutettaviksi vuoden 2013 budjetista. Lisätietoja antavat tarvittaessa rakennusinsinööri Heimo Pöllänen, puh ja seurakuntapuutarhuri Seija Kotilainen, puh Kirkkoneuvosto päättää 1) hyväksyä Tuomaan Rakennus Oy:n jättämän tarjouksen pappilan töiden osalta, yhteensä euroa; 2) antaa pappilan töille työluvan; ja 3) siirtää ratkaisun Könönpellon hautausmaan töiden osalta ensi kevääseen../..

25 25 Kirkkoherran pappilan ja Könönpellon hautausmaan maanrakennus-, salaojitus- ja sadevesiviemäröintityöt Kn 37, /.. Kn 37, Vuoden 2013 investointiosaan on budjetoitu Könönpellon hautausmaan B-osaston sadevesiviemärin uusimiseen ja koko kastelujärjestelmän kalusteiden uusimiseen euroa. Tarkoitus on, että hautainhoitorahasto osallistuu kyseisen investoinnin rahoitukseen hoitohautojen suhteellisella osuudella kaikista haudoista. Tämä osuus, n euroa kirjataan hhr:n käyttötalouteen kohtaan alueiden kunnossapito, ns. kertapoistona. Hautausmaiden maanrakennustyöt eivät kuulu suunnitelman mukaisia poistoja aiheuttaviin investointeihin. Kirkkoneuvosto päättää 1) hyväksyä Tuomaan Rakennus Oy:n jättämän tarjouksen Könönpellon hautausmaan töiden osalta, yhteensä euroa; ja 2) antaa töille työluvan.

26 26 PÄÄKIRKON JA SEURAKUNTASALIN ÄÄNENTOISTOT Kn 38, Kn 38, Pääkirkon ja Kuoppakankaan työkeskuksen äänentoistojärjestelmistä on tehty kuntokartoitus lokakuussa 2012 ja laadittu kuntoraportti. Kartoituksen ja raportin on laatinut Deivox Oy Iisalmesta. Raportti on liitteenä. Deivox Oy:ltä on pyydetty kuntoraportin toimenpide-ehdotusten pohjalta tarjous äänentoistolaitteistojen peruskunnostuksesta. Deivox Oy on kirkkorakennusten äänentoistojärjestelmiin erikoistunut yritys, joka on toimittanut äänijärjestelmät n. 160 kirkkosaliin. Kuluvan vuoden talousarvioon on varattu sen investointiosaan euron määräraha äänentoistolaitteiston uusimiseen. Kirkkoneuvosto päättää 1) hyväksyä Deivox Oy:n jättämän tarjouksen, yhteensä euroa; ja 2) antaa töille työluvan.

27 27 IRTISANOUTUMINEN, RANTALA JOHANNA Kn 39, Kn 39, Nuorisotyönohjaaja Johanna Rantala on päivätyllä kirjeellään irtisanoutunut virastaan lukien. Rantala on ollut virkasuhteessa seurakuntaan lukien. Virkasääntö 3 luku 14 : Irtisanomisaika 1 mom. Virkasuhde lakkaa irtisanomisen johdosta, kun irtisanomisaika on kulunut loppuun. Irtisanomisajan pituus määräytyy 2-5 momentin mukaisesti, jollei virkaehtosopimuksella ole toisin sovittu. 3 mom. Vakinaisen viranhaltijan irtisanoessa virkasuhteensa irtisanomisaika on 1) 14 kalenteripäivää, jos palvelussuhde on jatkunut enintään vuoden; Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto merkitsee Johanna Rantalan irtisanomisilmoituksen tiedoksi ja myöntää hänelle eron nuorisotyönohjaajan virasta lukien.

28 28 RIPPIKOULURYHMIEN OHJELMA- JA TURVALLISUUSVASTUUT VUONNA 2013 Kn 40, Kn 40, Leirimatkakorvaussäädökset velvoittavat työnantajaa määrittämään rippikoulujen ohjelma- ja turvallisuusvastuuhenkilöt. Liitteenä on esitys vuoden 2013 rippikouluryhmien ohjelma- ja turvallisuusvastuuhenkilöiksi. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto hyväksyy vuoden 2013 rippikouluryhmien ohjelma- ja turvallisuusvastuuhenkilöt oheisen liitteen mukaisesti.

29 29 SAIRAALASIELUNHOITOTYÖSTÄ TEHDYN SOPIMUKSEN JATKAMINEN Kn 41, Kn 75, Varkauden seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt lähteä mukaan Kuopion yliopistollisessa sairaalassa järjestettävään sairaalasielunhoitoon ja jakamaan sairaalasielunhoidon kustannuksia sairaanhoitopiirin alueella toimivien seurakuntien kesken. Kirkkoneuvosto päätti tuolloin, että Varkauden seurakunta osallistuu sairaalasielunhoidon kustannuksiin 50 % laskennallisella osuudella alkaen. Sopimus laadittiin viiden vuoden mittaiseksi päättymään Kuopion seurakuntayhtymä pyytää sopimuksessa mukana olevilta seurakunnilta lausunnon mennessä siitä, onko seurakunta valmis jatkamaan yhteistyötä ja osallistumaan sairaalasielunhoitotyön kustannuksiin myös vuoden 2013 alussa alkavalla 5-vuotiskaudella. Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto antaa lausuntonaan, että se päättää jatkaa sopimusta nykyisin maksuperustein. Kn 41, Liitteenä on sairaalasielunhoitoa koskeva sopimus. Puheenjohtaja: Puheenjohtaja: Kirkkoherra tekee päätösesityksensä kokouksessa. Kirkkoneuvosto päättää, että Varkauden seurakunta hyväksyy sopimuksen osallistumisesta sairaalasielunhoidon kustannuksiin 50 % laskennallisella osuudella.

30 30 KIRKKONEUVOSTON TIETOON SAATETTAVAT ASIAT Kn 42, Kn 42, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi seuraavat ja mahdollisesti kokoukseen mennessä tulevat tiedotettavat asiat: 1) Pöytäkirjoja (liitteet) - henkilöstöjaoston pöytäkirja 1/2013, kirkkoherran viranhaltijapäätökset joulukuulta hallintojohtajan viranhaltijapäätökset joulukuulta ) Kirje, Suomen Lähetysseura - tiedustelu ehdokasasettelusta Lähetysseuran hallituksen jäsenten vaalia varten. Merkittiin tiedoksi.

31 31 KOKOUKSESSA LÄSNÄOLEVIEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Kn 43, Kn 43, Puheenjohtaja: Kirkkoneuvosto kirjaa pöytäkirjaan läsnä olevien mahdollisesti esille ottamat asiat. 1) Kappelin toiveita Pertti Laitinen tiedotti, että Kangaslammin kappelineuvosto toivoo, että päätöksistä, jotka sivuavat kappelin toimintaa, tiedotettaisiin paremmin.

32 32 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kn 44, Kn 44, Puheenjohtaja: Puheenjohtaja antaa Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. Puheenjohtaja antoi Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitettiin pöytäkirjaan. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen.

1/2013 2.1.2013 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Kokouspöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Kirkkovaltuuston puheenjohtajiston valitseminen vuosiksi 2013 2014 4 Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.7.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.7.2015 klo 17:00 17:45 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Aro Jorma Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.2.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.2.2018 klo 17.00 18.12 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hynninen Pirjo

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014. Pääkirkon seurakuntasali

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014. Pääkirkon seurakuntasali Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 10.1.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 8.1.2014 klo 17.30 18.00 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Pääkirkon seurakuntasali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.6.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.6.2017 klo 17.00 17.30 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.6.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 5.6.2013 klo 17.30-19.00 Paikka Puurtilan seurakuntakoti, Murhilahdentie 94 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.2.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.00 17.24 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013. Pääkirkon seurakuntasali

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013. Pääkirkon seurakuntasali Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 3.1.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.1.2013 klo 17.30 18.20 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Pääkirkon seurakuntasali Alanen Heikki Aro Jorma Eskelinen Reino Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 18.55 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 22.12.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.8.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.8.2018 klo 17.00 18.07 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 23.1.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.1.2019 klo 18.00 18.57 Paikka Pääkirkon seurakuntasali, Savontie 1 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 3.6.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.6.2016 klo 17.00 17.59 Paikka Takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.6.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.6.2014 klo 17.30 18.21 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun Sali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Härö ja Christel Lax. Esitetään yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 4/7.11.2014. VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 27.11.2014 klo 16.30 Sivu 1 154 Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan lisäksi 11 jäsentä, ja se on päätösvaltainen, kun enemmän

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.10.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.10.2014 klo 18.00 19.13 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Eskelinen Reino

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 22.11.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.30 19.35 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.9.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.9.2015 klo 17:00 17:41 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 24.5.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.5.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kangaslammin seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 / 5 AIKA ke klo 17 (joulupuuro klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 15.2.2019 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 19.30 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 AIKA klo 18 20.15 PAIKKA Tikkakosken pappila, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Työjärjestyksen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

Seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00 18.50 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson Arto, jäsen,

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kappelineuvosto 22.9.2014 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 22.9.2014 klo 19.00 20.30 PAIKKA Lähivakuutuksen kokoustila, Kiputie 2, 2. krs., Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Silander, Outi varapuheenjohtaja, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 11.6.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 17.00 18.03 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.10.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.10.2017 klo 17.00 18.20 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 17.10.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 16.10.2013 klo 17.30 18.15 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 30.11.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.11.2018 klo 17.00 18.19 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain

3/7 Esteestä ilmoittaminen ja varajäsenen kutsuminen kokoukseen. 3/9 Vaajakosken alueseurakunnan toimintakertomus vuodelta 2014 työaloittain AIKA 10.02.2015 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 1/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/2 Työjärjestyksen hyväksyminen 2/3

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2018 1 / 5 AIKA To klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1 (5) AIKA keskiviikko klo 17.00-18.30 PAIKKA Aseman Pysäkki, kokoontumistila, Hannikaisenkatu 29 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016

3/27 Korpilahden alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle /28 Korpilahden alueseurakunnan kolehtisuunnitelma kesä-joulukuu 2016 Sivu 1 / 5 AIKA To 26.5.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/24 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 8/2016 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen -"- Alpo Partanen -"- Keijo Kunnari Leena Sarparanta

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 8/2016 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen -- Alpo Partanen -- Keijo Kunnari Leena Sarparanta Kirkkoneuvosto 14.12.2016 1( 5 ) Kokousaika 14.12.2016 kello 18.00 20.35 Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Erkki Marin puheenjohtaja Pirjo Juntunen varapuheenjohtaja Arja Roivainen jäsen Heikki

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 2/2017 Sivu 1 / 5 AIKA Ti 14.2.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely

3 / 37 Korpilahden alueseurakunnan syyskauden toiminnan esittely Sivu 1 / 6 AIKA To 6.10.2016 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 34 Työjärjestyksen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.5.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.5.2016 klo 18.00 18.40 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot