Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (9) Versio Elisa Kassa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (9) 18.5.2015 Versio 1.1. 1 Elisa Kassa"

Transkriptio

1 Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (9) 1 palvelu on kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä, joka tukee yritysten toimintaa sekä kivijalkaliikkeen että verkkokaupan osalta. palvelukokonaisuuden avulla yritys voi hoitaa tuote- ja varastohallinnan, tehdä kassatapahtumat myyntipisteellä, laskuttaa asiakkaitaan sekä ylläpitää ja hyödyntää asiakasrekisteriä. palvelu toimitetaan SaaS-palveluna ja palvelua käytetään selaimen tai mobiilisovelluksen kautta. Asiakkaan käytettävissä on kaksi käyttöliittymää; kassatoiminnallisuuksia varten on oma ja toiminnanohjausta varten oma käyttöliittymä. Tuote- ja varastohallinnan toiminnallisuudet ovat kattavat ja mahdollistavat laajan tuotevalikoiman ylläpitämisen. Tuotematriisin avulla voi kätevästi luoda omat tuoterivit eri tuoteominaisuusyhdistelmät kattaen. palvelu tarjoaa avoimet rajapinnat yrityksen muiden järjestelmien integrointia varten. Rajapinnat mahdollistavat esimerkiksi verkkokaupan integroinnin Elisa Kassan tuote- ja varastonhallintaan. Elisa tarjoaa lisäpalveluna palveluun integroitavan maksupäätepalvelun, joka helpottaa korttimaksutapahtumien vastaanottoa myyntipisteillä. Palveluun voi yhdistää tarvittaessa kuittiprintterin, viivakoodilukijan ja kassalippaan. Maksupäätepalvelu ja laitteet tilataan ja hinnoitellaan erikseen.

2 Elisa Oyj Palvelukuvaus 2 (9) 2 Sopimusehdot palvelu on kuvattu tässä palvelukuvauksessa. Lisäksi palveluun sovelletaan kulloinkin voimassa olevia Elisan SaaS-palveluiden erityisehtoja yritysasiakkaille. 3 Käyttöliittymät palvelussa on kaksi käyttöliittymää. 3.1 Kassa käyttöliittymä Kassatoiminnallisuuksia varten on oma käyttöliittymä (ruudunkuva alla). Käyttöliittymää voi käyttää tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella, jonka voi ladata Apple Storesta tai Google Playsta.

3 Elisa Oyj Palvelukuvaus 3 (9) 3.2 Taustajärjestelmä käyttöliittymä Taustajärjestelmäkäyttöliittymällä hallinnoidaan tuote- ja varastotietoja, hinnoittelua, asiakastietoja, sekä määritellään palvelun toiminnallisuuksia. 4 Palvelun toiminnallisuudet 4.1 Kassatoiminnallisuudet Ostotapahtumat tukee kattavasti yrityksen myyntipisteen kassatoiminnallisuustarpeita. Käyttöliittymän perusnäkymästä löytyy tärkeimmät päivittäiset toiminnot painikkeista. Tuoteryhmiä hyödyntämällä voi käyttöliittymällä sujuvasti toimia laajankin tuotevalikoiman osalta. Mikäli n yhteydessä käyttää viivakoodilukijaa, voi käyttöliittymästä hyödyntää pelkistetympää ulkoasua, jossa suurin osa painikkeista poistuu näkymästä ja ostolista -näkymä on suurempana ruudulla. Ostotapahtumat lisätään ostoslistalle ja listalla olevien tuotteiden osalta voidaan tehdä vielä muutoksia esimerkiksi antamalla tuotekohtaisia alennuksia tai muuttamalla tuotemäärää. Alennuksen voi määrittää euromääräisenä tai prosentteina ostosten kokonaissummasta. Alennuksen voi antaa myös tuoterivikohtaisesti. Maksa -toiminnolla ostoslistasta muodostetaan myyntitapahtuma käytetyillä maksutavoilla. Tehdylle myyntitapahtumalle voi tehdä palautuksen ostokuitin numeron perusteella. mahdollistaa myös ns. vapaamyynti -toiminnallisuuden. Tuotteen hinta annetaan tällöin myyntitilanteen yhteydessä.

4 Elisa Oyj Palvelukuvaus 4 (9) Tuotteiden, tuoteryhmien ja asiakkaiden lisäys Kassa -käyttöliittymällä voi luoda uusia tuotetietoja, tuoteryhmiä sekä asiakkaita Päivän avaus ja sulkeminen Maksutavat Päivän ensimmäisen sisään kirjautumisen yhteydessä tehdään päivän avaus, jolloin syötetään pohjakassan määrä. Päivän päätteeksi päivä suljetaan ja syötetään kassan rahatilanne palveluun rahavalööreittäin. Palvelu täsmäyttää päätöskassan päivän myyntiin ja ilmoittaa mahdollisesta erotuksesta. Päivän avaus ja sulkeminen on määriteltävissä pakolliseksi toiminnoksi. palvelu kassa -käyttöliittymässä ovat seuraavat maksutavat valittavissa: Käteinen Kortti Lounasseteli Lahjakortti Korttimaksuja varten palveluun voi liittää integroitavan maksupäätteen. palvelu toimii integroitavan päätteen kanssa ja korttimaksun yhteydessä ilmoittaa maksupäätteelle kortilta veloitettavan summan. n kanssa voi myös hyödyntää erillismaksupäätettä, mutta tällöin korttimaksun yhteydessä summa pitää syöttää erikseen maksupäätteeseen. Lounasseteli maksutapana on käytettävissä ja nsen käyttö näkyy raporteilla. Näihin liittyvät tilitykset ja muut toimenpiteet pitää huolehtia normaalisti ko. palvelutarjoajan ohjeistuksen mukaisesti. Lahjakorttien hyödyntäminen on kuvattu tarkemmin kappaleessa 4.4 Liikkeen luotto on kuvattu tarkemmin kappaleessa Tuote- ja varastonhallinta n tuote- ja varastonhallinta mahdollistaa laajankin tuotevalikoiman hallinnan ja ylläpidon. Tuotetietoihin voi määrittää kattavasti tarvittavat parametrit kivijalkaja verkkokaupan kannalta. Suomessa käytössä olevat verokannat ovat valmiiksi määrittelyinä ja tarvittaessa asiakas voi ottaa käyttöön muitakin verokantoja. Varastonhallinta luo pohjan yrityksen varastotoiminnoille ja -prosesseille. Palvelun avulla voi hallita varastojen väliset muutokset, vastaanoton, hyllytyksen, keräilyn, pakkauksen ja toimituksen. Varastoja voi ottaa käyttöön tarvittavan määrän. Inventointitoimenpiteitä varten ovat omat raportit.

5 Elisa Oyj Palvelukuvaus 5 (9) Tuotematriisi Tarvittaessa asiakas voi ladata tuote- ja varastotietoja palvelussa määritellyssä tiedostomuodossa palveluun. Tuotematriisi toiminnallisuuden avulla tuotehallinnassa voi hallinnoida moniulotteisen tuotekokonaisuuden sujuvasti. Muuttujina voi käyttää esimerkiksi tuotteen kokoa, väriä ja vaikka sukupuolta. Muuttujien avulla voi luoda nopeasti tuotematriisin, joka kattaa kaikki variaatiot. Muuttujien maksimimäärä on kolme Varastotäydennykset Tuotteen varastoparametreihin voi määrittä tuotteen varastosaldojen maksimi- ja minimimäärät. Tällöin palvelu automaattisesti varoittaa, kun tuotteen varastosaldon minimimäärä on alitettu. Varastotilaukset voi myös automatisoida hyödyntämällä maksimi- ja minimiarvoja. Palvelu voi automaattisesti luoda tuotetilauksen, kun minimimäärä on alitettu ja tällöin tilaus tehdään maksimimäärän kattamiseen. 4.3 Asiakkuuksien hallinta mahdollistaa yritykselle asiakkuuksien hallinnan. Yksinkertaisimmillaan yritys voi ylläpitää ja kerätä palvelun avulla omaa asiakasrekisteriä ja hyödyntää tätä liiketoiminnoissa. Asiakkaiden ostohistorian avulla voi parantaa asiakaspalvelua ja tuoda yksilöllisiä elementtejä asiakaspalveluprosesseihin. Asiakasryhmittelyn perusteella voi esimerkiksi luoda oman hinnaston avainasiakkaille tai vakioalennuksen. Kanta-asiakkuusohjelman avulla voi luoda bonusjärjestelmän määritellyillä parametreilla. Bonuspisteiden käytön voi määritellä monipuolisesti ja halutessa tiettyjä tuotteita tai tuoteryhmiä rajata bonuspisteiden käytön ulkopuolelle. Asiakas vastaa siitä, että huomioi kaikessa toiminnassaan henkilötietolain ja muun lainsäädännön vaatimukset. Asiakas vastaa henkilötietolain edellyttämällä tavalla rekisterinpitäjän velvoitteista, kuten esimerkiksi henkilötietojen käsittelyn käyttötarkoituksen määrittelemisestä ja asiakkaidensa informoinnista. Asiakas vastaa siitä, että asiakastietoja käytetään ainoastaan lain sallimissa puitteissa sekä siitä, että palvelun käyttöoikeuksien ja käyttäjätunnusten kanssa noudatetaan erityistä huolellisuutta. 4.4 Lahjakortit Sarjanumerollisten lahjakorttien luonti ja hyödyntäminen on mahdollista palvelun avulla. Kassa -käyttöliittymässä voi tarkistaa lahjakortin saldon ja maksaa ostos lahjakorttia käyttämällä. Raporttien avulla lahjakorttien tilannetta voi seurata reaaliaikaisesti.

6 Elisa Oyj Palvelukuvaus 6 (9) 4.5 Käyttäjät 4.6 Laskutus 4.7 Offline tuki 5 Palvelun rajapinnat Käyttäjähallinnan avulla voi rajoittaa työntekijöiden oikeuksia toimintoihin. Esimerkiksi käyttäjältä voidaan estää tavaroiden vastaanotto -toiminto varastoon tai estää palautusten tekeminen. Käyttäjäkohtaisesti voidaan myös määrittää myynnin yhteydessä myönnettävä maksimi alennusprosentti sekä käyttäjän pääsyoikeudet eri varastoihin. Asiakkaalle voi muodostaa laskun lisäämällä sille halutut tuotteet ja/tai palvelut. Asiakkaan yhteystiedot voi hakea helposti laskulle asiakasrekisteristä. Laskun voi lähettää asiakkaalle sähköpostitse tai tulostaa sen paperille postilähetystä varten. Laskujen maksusuoritusten statukset voi tuoda palveluun lataamalla pankin tapahtumalistauksen CSV-tiedostona palveluun (tuetut pankin Danske, Nordea ja SEB) Kassa käyttöliittymää voi käyttää rajoitetusti myös tietoliikenneyhteyksien katkon sattuessa. Käyttöliittymä hyödyntää selaimen muistia ja synkronisoi automaattisesti tiedot tietokantaan yhteyksien palattua. Palveluun sisäänkirjautuminen ei onnistu yhteyskatkon aikana. palvelussa on avoimet rajapinnat yrityksen haluamia integrointeja varten. Esimerkiksi verkkokauppa on integroitavissa palveluun. Valmiit rajapinnat löytyvät Magenton, Presta Shopin ja Shopifyn verkkokauppa-alustoja varten. Tarvittaessa yritys voi integroida myös muita järjestelmiä n kanssa. Tarkempia tietoja rajapinnoista löytyy n teknisestä kuvauksesta. Elisa ei vastaa miltään osin asiakkaan tekemistä integroinneista, muiden järjestelmien toiminnasta tai yhteensopivuudesta palvelun kanssa tai rajapintojen muusta hyödyntämisestä. 6 Palvelun edellytykset ja rajaukset 6.1 Selain ja internet-yhteys 6.2 Käyttöönotto Tuetut selaimet ovat Google Chrome ja Mozilla Firefox. Verkkoyhteyden osalta minimivaatimus on 1Mbit/s ja suositeltu nopeus on 5Mbit/s tai nopeampi. Asiakas vastaa itse riittävien tietoliikenneyhteyksien hankkimisesta. palvelu otetaan käyttöön Elisa Pilvi kauppapaikan kautta. yrityksen tulee rekisteröityä Elisa Pilveen ja valita tämän jälkeen palvelusta haluttu hinnoitteluversio ja määrittää toimipaikkojen lukumäärä. Tämän jälkeen maksetaan en-

7 Elisa Oyj Palvelukuvaus 7 (9) 6.3 Toimitusaika 6.4 Tietoturva 7 Palvelun käyttö 7.1 Käyttötuki simmäinen kuukausimaksu joko maksukortilla tai laskulla. Maksun jälkeen asiakas saa sähköpostiin asiakasnumeron, käyttäjätunnuksen ja salasanan palveluun. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä käynnistyy automaattisesti käyttöönottoapuri, joka avustaa perustietojen syötössä. Tarvittaessa käyttöönottoapuriin voi palata myöhemmin uudestaan. palvelu on käytettävissä heti, kun asiakas on aktivoinut palvelun Elisa Pilvessä. Asiakas vastaa käytössä olevien laitteiden tietoturvasta. Elisa ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat tietoturvan puutteellisesta hoitamisesta. palvelun käytöntuki tarjotaan Elisan Yritysgurun kautta. 7.2 Tukisivusto Yritysguru auttaa kaikissa palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Tukea annetaan myös esimerkiksi Elisan toimittamien oheislaitteiden ja integroidun maksupäätteen asennukseen. palvelun tukisivusto on osoitteessa Poikkeustilanteet Vika- ja häiriöilmoitukset tehdään Elisa yritysasiakkaiden tekniseen tukeen

8 Elisa Oyj Palvelukuvaus 8 (9) Tekninen tuki puh ark , la tekniikka@elisa.fi 7.4 Tilaus, toimitus ja laskutus Elisa Pilvi asiakaspalvelu puh ark 8:30-16:30 Laskutusasiat: laskutus@appelsiini.fi 8 Palvelun hinnoittelu ja voimassaolo n hinnoittelu perustuu toimipaikkojen lukumäärään ja palvelusta veloitetaan kuukausimaksu. Toimipaikka on myymälä tai myyntipiste, jossa yritys myy tuotteita tai palveluja. Yhdessä toimipaikassa voi olla maksimissaan kolme kassapistettä. Mikäli toimipaikassa on enemmän kassapisteitä, sovitaan hinnoittelusta erikseen. Käyttäjien, varastojen, asiakkaiden tai tuotteiden määrää ei rajoiteta. Perushinnoittelulla katetaan maksimissaan kolmen toimipaikan yritykset. Mikäli toimipaikkoja on enemmän, hinnoitellaan palvelu asiakaskohtaisesti. Palvelun hinnat on esitetty - hinnastossa. palvelu on asiakkaan käytössä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, ellei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu. palvelun tilauksen voi perua Elisa Pilvi palvelussa. Asiakas huolehtii ja vastaa siitä, että asiakas kopioi tai tulostaa palveluun tallentamansa tiedot tarvitsemassaan laajuudessa ennen sopimuskauden päättymistä. Sopimuskauden päätyttyä Elisalla on oikeus poistaa järjestelmistä asiakkaan niihin tallentamat tiedot eikä Elisalla ole sen jälkeen velvollisuutta palauttaa asiakkaan järjestelmiin tallentamia tietoja 9 Integroitava maksupääte ja muut oheislaitteet 9.1 Integroitava maksupääte n kanssa voi käyttää ainoastaan Elisan toimittamia integroituja maksupäätteitä. Palvelun kanssa on integroitu kaksi maksupäätemallia. Ingenico IPP350 Tulee yhdistää samaan lähiverkkoon kassapisteen laitteen kanssa. Ingenico iwl250

9 Elisa Oyj Palvelukuvaus 9 (9) Voidaan yhdistää kassapisteen laitteen kanssa joko bluetooth yhteyden kautta tai yhdistämällä maksupääte samaan lähiverkkoon maksupäätteen kanssa. Vain Android laitteet ovat yhdistettävissä bluetoothin yhteyden kautta. palvelun integroidusta maksupäätteestä tehdään erillinen sopimus. 9.2 Muut oheislaitteet palvelun kanssa voi käyttää haluamaansa kuittiprintteriä, viivakoodinlukijaa ja asiakasnäyttöä. Palvelun kanssa voi käyttää ns. asiakasnäyttöä, joka näyttää asiakkaalle ostoksen loppusumman. Elisa ei vastaa asiakkaan oheislaitteiden toiminnasta, yhteensopivuudesta tai integroinnista palveluun.

Kaikki yhdessä paketissa

Kaikki yhdessä paketissa Kaikki yhdessä paketissa Elisa Kassalla hoidat kaikki yrityksesi tärkeimmät toiminnot yhden palvelun kautta. Käteis- ja korttimaksut, tuotehallinta, asiakasrekisterin ylläpito ja laskutus hoituvat parilla

Lisätiedot

Kauppiaan paketin käyttöönotto

Kauppiaan paketin käyttöönotto Kauppiaan paketin käyttöönotto Sisällysluettelo 1 Samsung-tabletin käyttöönotto...2 1.1 SIM-kortin asentaminen...2 1.2 Tabletin päivitys ja Elisa Kassa -sovelluksen asennus...2 2 Elisa Kassa -palvelun

Lisätiedot

Elisa Kassa - Myyjän ohje

Elisa Kassa - Myyjän ohje Elisa Kassa - Myyjän ohje 1. Elisa Kassan päänäkymät Elisa Kassa sovelluksen päänäkymä voidaan jakaa kolmeen osaan. 1. Osuus käsittelee asiakkaita, tuotteita ja työntekijöitä koskevia tietoja. a. Asiakaskentästä

Lisätiedot

Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä

Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä Elisa Kassa - Kassa käyttöliittymä Elisa Kassa sovelluksen päänäkymä voidaan jakaa kolmeen osaan. 1. Osuus käsittää asiakasta, tuotetta ja työntekijää koskevan tiedon. a. Asiakaskentästä voidaan etsiä

Lisätiedot

Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (5) Elisa Yrityskaista 4.4.2013 Yritysasiakkaat versio 2.1. Elisa Yrityskaista

Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (5) Elisa Yrityskaista 4.4.2013 Yritysasiakkaat versio 2.1. Elisa Yrityskaista Elisa Oyj Palvelukuvaus 1 (5) -palvelu liittää yrityksen yhden toimipisteen Internetiin. sisältää reitittimen ja Internet-yhteyden sekä näiden ylläpidon ja huoltopalvelut. Palvelu tarjoaa kiinteän kaksisuuntaisen

Lisätiedot

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu Salon kaupunki Ceepos Mobiilimaksu 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi

Lisätiedot

Enemmän kuin maksutavat verkossa

Enemmän kuin maksutavat verkossa Enemmän kuin maksutavat verkossa Petri Itkonen Senior Sales Manager +358 403529919 petri@paytrail.com Meistä Perustettu 2007 (Suomen Verkkomaksut) Liikevaihto 2013: 4,5 m Henkilöstömäärä: 40 Finanssivalvonnan

Lisätiedot

PARAVANT REITTi-VARMENNUSPALVELU Yleinen palvelukuvaus

PARAVANT REITTi-VARMENNUSPALVELU Yleinen palvelukuvaus 1 (7) PARAVANT REITTi-VARMENNUSPALVELU Yleinen palvelukuvaus 18.04.2005 2 (7) Sisällysluettelo 1 REITTi -varmmennuspalvelun palvelukuvaus... 3 1.1 REITTi -varmennuspalvelu... 3 2 Tekninen toteutus... 4

Lisätiedot

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan

Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Ohje Hammasvälineen verkkokauppaan Hammasvälineen uusi verkkokauppa löytyy osoitteesta kauppa.hammasvaline.fi Sisäänkirjautuminen Paina yläpalkin Kirjaudu sisään -painiketta. Sisäänkirjautumisikkuna avautuu.

Lisätiedot

Elisa Kassa - Netvisor integraatio

Elisa Kassa - Netvisor integraatio Elisa Oyj 1 (8) 4.1.2017 Elisa Kassa - Netvisor integraatio 1 Toiminnallisuudet 1.1 Päivän myynnit Ominaisuudet: Jokaiselle päivälle muodostetaan yksi tosite Tosite sisältää yhteenlasketun summatiedon

Lisätiedot

1. YLEISKUVAUS... 2. 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2. 2.1. Sähköpostipalvelu... 2. 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut...

1. YLEISKUVAUS... 2. 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2. 2.1. Sähköpostipalvelu... 2. 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut... Palvelukuvaus 19.1.2015 1 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 2 1.1. Palvelun rajoitukset... 2 2. PALVELUKOMPONENTIT... 2 2.1. Sähköpostipalvelu... 2 2.2. Sähköpostipalvelun lisäpalvelut... 3 3. TOIMITUS

Lisätiedot

Integroidun maksupäätteen lisääminen käyttöönotossa

Integroidun maksupäätteen lisääminen käyttöönotossa Integroidun maksupäätteen lisääminen käyttöönotossa Elisa tarjoaa maksupäätteiksi Netsin Ingenico ipp350 tai iwl250 Ethernet yhteydellä ja iwl250 mallia Bluetooth yhteydellä. Jotta maksupääte toimii Elisa

Lisätiedot

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 - 2-5 Internetsivustopaketti nettihelmi nettihelmi on Avaimet käteen Internetsivusto ratkaisu. Palvelu sisältää laadukkaan graafisen ulkoasun nettihelmi perussivupohjaan ja

Lisätiedot

Palvelukuvaus 01.05.2014

Palvelukuvaus 01.05.2014 01.05.2014 - 2-5 nettipuoti (tarkka ominaisuuslista myyjältäsi) Erittäin suosittu ja edullinen ratkaisu pieneen kauppaan, joka on varmatoiminen, eikä vaadi yrittäjältä turhaa aikaa, eikä erilisiä kalliita

Lisätiedot

Mobiilikassa. Käyttöohje. v. 1.2

Mobiilikassa. Käyttöohje. v. 1.2 Mobiilikassa Käyttöohje Mobiilikassa on ensimmäinen suomalainen kassaohjelmisto ipad -tablettiin, jonka avulla kassan toiminnot ovat käytössä paikasta riippumatta. Miksi hankkia myymälän kassalle kiinteä

Lisätiedot

Sisäänkirjaus Uloskirjaus. Yritystieto

Sisäänkirjaus Uloskirjaus. Yritystieto Sisäänkirjaus Uloskirjaus Yritystieto Kustannusarvio PartSmart Siirrä PartSmart tiedosto Näytä PartSmart ostoslistat Lataa PartSmartHinnasto Tuotteet Lisävarusteet SNOW ATV PWC Öljytuotteet Öljyt, Snow

Lisätiedot

Palvelukuvaus 01.05.2014

Palvelukuvaus 01.05.2014 01.05.2014 - 2-5 nettimarket (Tarkka ominaisuusluettelo, kysy myyjältäsi) Erittäin suosittu ja edullinen kaupparatkaisu, joka on varmatoiminen, eikä vaadi yrittäjältä turhaa aikaa, eikä erilisiä kalliita

Lisätiedot

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje 05/2015 Vaihda tämän ohjeen mukaisesti VSP Nettiturva TURVAPAKETTI-palveluun 14.6.2015 mennessä, jotta tietoturvapalvelusi säilyy voimassa! Kirjautuminen Palveluun

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen.

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen. Seuraavia ehtoja sovelletaan Romlab.com ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Romlab.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille

Lisätiedot

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS 1 (6) v 2.1 Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS Sisällysluettelo 1 Palvelun yleiskuvaus ja palveluvaihtoehdot... 3 2 Palvelun sisältö... 3 2.1 Lilli Huolenpito Mini... 4 2.2 Lilli Huolenpito Perus... 4 2.3

Lisätiedot

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Valokaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus...

1 YLEISKUVAUS... 2. 1.1 Valokaistaliittymä... 2. 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3. 2.1 Päätelaite... 3. 2.2 Nopeus... Palvelukuvaus 1 Sisällysluettelo 1 YLEISKUVAUS... 2 1.1 Valokaistaliittymä... 2 1.2 Palvelun rajoitukset... 2 2 PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1 Päätelaite... 3 2.2 Nopeus... 3 2.3 IP- osoitteet... 3 3 TOIMITUS

Lisätiedot

Hinnaston luonti ja ylläpitäminen

Hinnaston luonti ja ylläpitäminen Hinnaston luonti ja ylläpitäminen Hinnasto toiminnon avulla voidaan hallinnoida alennuksia. Tuotekortilla määritellään tuotteen normaalihinta. Hintaa voidaan alentaa kampanjan tai hinnaston avulla. Tässä

Lisätiedot

Mobiili kanta-asiakaskortin yhteisöllisyys yhdistettynä maksamisen helppouteen. Case: JYP Juniorit Yhteisökortti. Mobile intelligence

Mobiili kanta-asiakaskortin yhteisöllisyys yhdistettynä maksamisen helppouteen. Case: JYP Juniorit Yhteisökortti. Mobile intelligence Mobile intelligence Mobiili kanta-asiakaskortin yhteisöllisyys yhdistettynä maksamisen helppouteen Case: JYP Juniorit Yhteisökortti Jussi Jalasaho - JYP Juniorit Ry Timo Wallius - Arena Interactive Oy

Lisätiedot

1. Ceepos Mobiilimaksu... 3

1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 CEEPOS MOBIILIMAKSU 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi rekisteröityminen...

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

First Card mobiilisovellus

First Card mobiilisovellus First Card mobiilisovellus 1 Yleistä First Card -mobiilisovelluksessa voit: - seurata henkilökohtaisella maksuaikakortilla tehtyjä ostotapahtumia listattuna ja toimialoittain. - saada ilmoituksen korttitapahtumista

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on seuraavien verkkopankkien

Lisätiedot

MultiWeb Sähköinen tilausjärjestelmä. Luottamuksellinen

MultiWeb Sähköinen tilausjärjestelmä. Luottamuksellinen MultiWeb Sähköinen tilausjärjestelmä Pikaohje v.1.5 Luottamuksellinen 2 / 9 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Kirjaudu sisään... 3 3. Rakenne... 4 3.1. Etusivu... 4 3.2. Toimintopalkki... 5 4. Tuotteiden

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Voit selailla verkkokauppamme tuotteita ilman kirjautumista, mutta tilaamiseen tarvitset omat tunnukset.

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

AGA ONLINE SHOP-OHJEET

AGA ONLINE SHOP-OHJEET AGA ONLINE SHOP-OHJEET Tervetuloa käyttämään AGA online shop-verkkokauppaa! Oheisissa ohjeissa kerrotaan verkkokaupan perustoiminnoista. Mikäli verkkokaupan käytöstä tulee kysyttävää, voitte aina olla

Lisätiedot

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana

Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Ohje 1 (10) Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen yritysasiakkaana Energiapeili-raportointipalveluun rekisteröityminen vaatii henkilökohtaisia pankkitunnuksia. Käytössä on yleisimpien verkkopankkien

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi

Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi emaksut Palvelukuvaus 1.0 Monipuoliset maksutavat verkkokauppaan Joustavat tilitykset ja raportointi Sisällys Yleistä emaksut-palvelusta... 1 Näin emaksut toimii verkkokaupassa... 1 Maksutavat... 2 Liiketoiminnan

Lisätiedot

Elisa Kassa-taustajärjestelmän välilehdeltä raportit voidaan aukaista haluttuun tapahtumaan liittyvän raportin.

Elisa Kassa-taustajärjestelmän välilehdeltä raportit voidaan aukaista haluttuun tapahtumaan liittyvän raportin. Elisa Kassa Raportit Elisa Kassa tarjoaa oletusarvoisesti kymmeniä eri raportteja, jotka antavat informaatiota lähtien aina tuntikohtaisesta tapahtumien erittelystä, aina koko vuoden kattavaan tapahtumien

Lisätiedot

Elisa E . Palvelukuvaus Versio 1.1. Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI Helsinki Y-tunnus

Elisa E . Palvelukuvaus Versio 1.1. Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI Helsinki Y-tunnus . Elisa Eemail Palvelukuvaus Versio 1.1 Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI-00530 Helsinki Y-tunnus 1539836-5 www.appelsiini.fi Elisa Oyj 2/6 Sisällys 1. ELISA EEMAIL SÄHKÖPOSTIPALVELU... 3 1.1. PALVELUN

Lisätiedot

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 1 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS 2 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 3 2. PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1. Käyttöönotto ja opastus... 3 2.2. Huolto ja asennus... 3

Lisätiedot

izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet

izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet Oulunsalon Pallo Ry izettle Reader korttimaksupäätteen käyttöohjeet Sisältö Yleistä... 2 Laitteen nouto... 2 Infoa laitteesta... 3 Tarvittavat muut laitteet... 3 Valmistelevat toimet... 4 izettle -sovelluksen

Lisätiedot

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN Miksi kannattaa rekisteröityä? 1. Saat heti käyttöösi edullisemmat hinnat 2. Yritykset, seurat ja julkishallinto saavat käyttöön muiden maksutapojen lisäksi laskutuksen

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi muutokset Uutuutena verkkokaupassa on tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet ja Punainen

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

Ohje vanhemmille - näin alkuun Päikyssä

Ohje vanhemmille - näin alkuun Päikyssä Ohje vanhemmille - näin alkuun Päikyssä Tunnuksen aktivointi ensimmäinen sisäänkirjautuminen Päikkyyn Huoltajana sinulle on luotu tunnus varhaiskasvatusyksikön toimesta matkapuhelinnumerosi perusteella.

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella

ALVin käyttöohjeet. 1. Tositteiden tallennus palveluun. 1.1 Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia, etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista, ota yhteyttä

Lisätiedot

EAZYBREAK PALVELU - YRITYKSEN REKISTERÖINTI 19.3.2015

EAZYBREAK PALVELU - YRITYKSEN REKISTERÖINTI 19.3.2015 1. Yleistä 2. Rekisteröinnin aloitus 3. Yrityksen perustiedot (1/7) 4. Käyttäjätietojen vahvistus ja kirjautuminen Eazybreak Palveluun (2/7) 5. Työntekijät ja ryhmät (3/7) 6. Toimipaikat (4/7) 7. Seteliasetukset

Lisätiedot

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje

Oy Oticon Ab. Korvakappale.fi. Käyttöohje Oy Oticon Ab Korvakappale.fi Käyttöohje 15 1 Sisältö 2 Yleistä... 3 3 Käyttäjätilit ja kirjautuminen... 3 3.1 Käyttäjätilit... 3 3.2 Pääkäyttäjätilin tilaaminen... 4 3.3 Kirjautuminen... 5 4 Peruskäyttäjän

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Olet saanut sähköpostilla käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan verkkokauppaamme.

Lisätiedot

Nordea First Card -sovelluksen käyttöönotto

Nordea First Card -sovelluksen käyttöönotto Valtiokonttori Ohje 1 (8) 10.10.2017 Dnro VK/797/00.00.00.01/2017 Kirjanpitoyksiköt ja talousarvion ulkopuolella olevat valtion rahastot Nordea First Card -sovelluksen käyttöönotto Valtion talousarviosta

Lisätiedot

Käyttöopas Mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen

Käyttöopas Mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas Mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas tunnuslukusovellukseen sekä mobiilipankkiin Tämä opas on tehty sinulle tueksi Nordean mobiilipalveluiden käytön aloittamiseen Näitä ohjeita

Lisätiedot

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5)

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) Sirkkeli Yrityksemme ATK Team Tomerat Yrityksemme on perustettu vuonna 1979 ja siitä lähtien on yrityksessämme tuotettu toiminnanohjausjärjestelmiä asiakkaiden käyttöön.

Lisätiedot

Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus

Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus 2017 Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus Jyrki Autio 2 Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus SOPIJAOSAPUOLET TOIMITTAJA Osoite: Teknobulevardi 3-5, PL 35 Postinumero- ja toimipaikka 01530 Vantaa Y-tunnus:

Lisätiedot

KYMP OY. Tukkutason siirtoyhteyspalvelut

KYMP OY. Tukkutason siirtoyhteyspalvelut KYMP OY Tukkutason siirtoyhteyspalvelut 2 (12) Sisältö 1. SIIRTOYHTEYSTUOTTEET... 3 1.1. TOIMITETTAVAT SIIRTOYHTEYSTUOTTEET:... 3 2. TUOTTEIDEN YLEISET OMINAISUUDET... 4 2.1 ASENNUKSEN TOIMITUSAIKA...

Lisätiedot

PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS

PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS Palautuksen tekemiseen liittyvät seuraavat vaiheet: Sovi asiakkaan kanssa tuotteen palautuksesta haluamallasi tavalla Varmista, että asiakkaan sähköpostiosoite

Lisätiedot

BlueCommerce maksulinkki

BlueCommerce maksulinkki Aluksi kirjaudu TCS Raportointipalveluun käyttäjätunnuksella ja salasanallasi: TCS-palvelussa, valitse ecommerce -välilehti sivun ylälaidan palkista, ja kun let siirtynyt ecommerce-välilehdelle, valitse

Lisätiedot

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen

Punainen Sulka 2017. Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen. 2015-08-22 Sari Pirinen Punainen Sulka 2017 Keräyslupa ja tuotteiden tilaaminen 2015-08-22 Sari Pirinen Mitä rahankeräys on? toimintaa, jossa kerätään yleisöön vetoamalla vastikkeetta tuotemyynti ei ole rahankeräystä keräykseen

Lisätiedot

Elisa Kassan käyttöönotto Elisa Verkkokaupassa

Elisa Kassan käyttöönotto Elisa Verkkokaupassa Elisa Kassan käyttöönotto Elisa Verkkokaupassa Käyttöönotto-opas 1.0 Elisa Appelsiini Oy Kaarlenkatu 11, FI-00530 Helsinki Y-tunnus 1539836-5 www.appelsiini.fi Elisa Oyj 2/11 Sisällys 1. ELISA VERKKOKAUPAN

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1 (7) Palvelualusta Palvelualusta. Palvelukuvaus. Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: Posti Oy

Palvelukuvaus 1 (7) Palvelualusta Palvelualusta. Palvelukuvaus. Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: Posti Oy Palvelukuvaus 1 (7) Palvelukuvaus Palvelukuvaus 2 (7) Sisällysluettelo 1... 3 2 n käyttäminen... 3 3 ssa myytävät tuotteet... 4 3.1 Palvelutuotteet... 4 3.2 Tavaratuotteet... 4 3.3 Elintarvikkeet (viileä

Lisätiedot

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa

Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Taloushallinto verkkoliiketoiminnassa Kaupan Liiton Verkkokauppakoulutus 7.11.2013 Satu Norema Sovelluskonsultti ProCountor International Oy Esityksen sisältö Sähköinen taloushallinto Verkkokaupan liittäminen

Lisätiedot

1 (5) PALVELUKUVAUS JA HINNASTO Requeste palvelut

1 (5) PALVELUKUVAUS JA HINNASTO Requeste palvelut 1 (5) PALVELUKUVAUS JA HINNASTO Requeste palvelut 2 (5) 1. PALVELUKUVAUKSEN TARKOITUS Tässä palvelukuvauksessa kuvataan Sysart Oy:n Requeste tuotteeseen liittyvät maksulliset palvelut. Maksullisia palveluita

Lisätiedot

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore 2 Osta turvallisesti verkosta Webstore LUOTETTAVASTI YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA VALITSE NOPEASTI TARVITSEMASI

Lisätiedot

Maksupäätepalvelu Palvelukuvaus

Maksupäätepalvelu Palvelukuvaus Palvelukuvaus Versio: 1.1 19.2.2016 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 Palvelun yleiskuvaus... 1 2 Palvelukomponentit... 1 2.1 Lähimaksu Kiinteä... 1 2.2 Lähimaksu Langaton... 1 2.3 Lähimaksu Mobiili...

Lisätiedot

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen

Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lionsverkkokauppa.fi tilaaminen Lions Clubs International MD 107 Finland Lionsverkkokauppa.fi Verkkokaupassa myynnissä kortit, arpojen lisätilaukset, tarvikemyynnin tuotteet, Monta tapaa tehdä hyvää tuotteet

Lisätiedot

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan.

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki muodostuu loppukäyttäjälle

Lisätiedot

Ostokorin hintasäännöt

Ostokorin hintasäännöt Ostokorin hintasäännöt Tilaussumman ylittyessä ilmainen toimitus Ensimmäisessä esimerkissä ei asikkaan tarvitse lisätä ostoskorissa alennuskoodia vaan se lasketaan automaattisesti, kun sääntö astuu voimaan

Lisätiedot

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5)

ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) ATK Team Tomerat TARJOUS 1 (5) Herätys Yrityksemme ATK Team Tomerat Toiminnanohjausjärjestelmä TomeraERP Yrityksemme on perustettu vuonna 2000 ja siitä lähtien on yrityksessämme tuotettu toiminnanohjausjärjestelmiä

Lisätiedot

Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto

Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto Paikallistason kiinteät yhteydet Palvelukuvaus ja hinnasto Voimassa 1.7.2013 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (JNT) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille

Lisätiedot

OP Tunnistuksen välityspalvelu

OP Tunnistuksen välityspalvelu Palvelukuvaus 1 (6) OP Tunnistuksen välityspalvelu Sisällys 1 Yleiskuvaus... 2 2 Vaatimukset käytettävälle ohjelmistolle... 3 2.1 Käyttöliittymä... 3 2.2 Tuetut selaimet... 3 3 Sopiminen... 4 3.1 Sopimusmuutokset...

Lisätiedot

Yleinen tietosuojaseloste

Yleinen tietosuojaseloste 1 (5) Yleinen tietosuojaseloste 1 Rekisterinpitäjä, Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä Puh. 010 504 6710, info@fuelk.com 2 Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Heini Ahven, Nisulankatu 78, 40720 Jyväskylä,

Lisätiedot

VTJ-YLLÄPITO. Käyttäjän ohje Kunnat

VTJ-YLLÄPITO. Käyttäjän ohje Kunnat VTJ-YLLÄPITO Käyttäjän ohje Kunnat KÄYTTÄJÄN OHJE 2 (8) Sisällysluettelo 1 Yleistä VTJ-ylläpidon käytöstä...3 1.1 Kuvaukset ja ohjeet...3 1.2 Hallintapalvelut...3 1.3 Roolit...3 1.4 Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset

Lisätiedot

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto

Anvia Oyj. Kapasiteettituotteet - hinnasto 1(6) Teleoperaattorihinnasto Anvia Oyj Kapasiteettituotteet - hinnasto Voimassa 1.2.2014 alkaen toistaiseksi 2(6) SISÄLLYSLUETTELO KAPASITEETTITUOTEHINNASTO... 3 1. SIIRTOVERKON YHTEYDET (TUOTERYHMÄ 4623)...

Lisätiedot

Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2

Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2 Laskulla ja Osamaksulla Smilehouse Workspace API 15 ja 16 maksumoduulin asennusohje Versio 1.2 asennusohje 2 1. JOUSTORAHAN EDUT VERKKOKAUPPIAALLE... 3 2. KÄYTTÖÖNOTTO VERKKOKAUPPAAN... 3 3. JOUSTORAHAN

Lisätiedot

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Yritysnumeropalvelun tavoitettavuuspalvelu Pääkäyttäjän ohjeet Tavoitettavuusasetusten hallinta Oma Elisa -käyttöliittymällä Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy Tietosuojaseloste Trimedia Oy www.trimedia.fi info@trimedia.fi +358 44 535 7215 1 Tietosuojaseloste 1. Rekisterin pitäjä Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain

Lisätiedot

WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop

WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop WooCommerce Checkout.fi Shop-in-Shop on lisäosa, jolla voidaan käyttää Checkout.fi palvelun maksutapoja kauppapaikoissa, joissa yhdessä tilauksessa voi olla useita

Lisätiedot

Markkinoinnin logistiikka

Markkinoinnin logistiikka Markkinoinnin logistiikka LogisticService-palvelu Merja Munkki LogisticService palvelukonsepti» LogisticService konsepti on ulkoistettu ratkaisu yritysten ja yhteisöjen markkinointilogistiikkaan sekä muun

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Helen tarjoaa taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen. MARKKINOIDEN

Lisätiedot

Ohjeet What matters to me palvelun käyttöönottoon

Ohjeet What matters to me palvelun käyttöönottoon Ohjeet What matters to me palvelun käyttöönottoon Näissä ohjeissa: Ohjeet What matters to me verkkopalvelun käyttöönottoon niille asiakkaille, jotka aikovat tilata itselleen myös EU:n Vammaiskortin Palvelun

Lisätiedot

LIITTEIDEN lisääminen laskulle. Pikaohje (1.1)

LIITTEIDEN lisääminen laskulle. Pikaohje (1.1) LIITTEIDEN lisääminen laskulle Pikaohje (1.1) 2 Yleistä :n kehittämä liitejärjestelmä Terminaali mahdollistaa liitteiden lisäämisen kaikille laskuille vaikka laskutusjärjestelmässä ei olisi tukea liitteille.

Lisätiedot

Käyttöopas mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen

Käyttöopas mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas mobiilipankkiin ja tunnuslukusovellukseen Käyttöopas tunnuslukusovellukseen ja mobiilipankkiin Tämä opas on tehty sinulle tueksi Nordean mobiilipalveluiden käytön aloittamiseen Näitä ohjeita

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti Muista ottaa Nova mukaan Sisältö Nova-4Field... 1 Sisältö... 2 Nova myyjän taskussa... 3 Saavutettavat aikasäästöt... 3 Reaaliaikaisuus... 4 Laskutuskierron nopeutuminen...

Lisätiedot

Otan valokuidun käyttööni heti, kun valokuitu on asennettu tai päivämäärästä (viimeistään 18 kk sisällä asennuksesta).

Otan valokuidun käyttööni heti, kun valokuitu on asennettu tai päivämäärästä (viimeistään 18 kk sisällä asennuksesta). TILAUSSOPIMUS 1/4 Nimi Osoite Postinumero ja Postitoimipaikka Henkilötunnus Puhelinnumero Sähköposti Asuntoni kuuluu seuraavan yhtiön (kunnan) alueella: Limingan Kuitu Oy Tyrnävän Kuitu Oy Lumijoen Kuitu

Lisätiedot

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto 15. huhtikuuta 2018 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut... 3 Nordean Siirto Yritysasiakkaille...

Lisätiedot

MaxPos - 1 DEMO KASSA- /MYYMÄLÄJÄRJESTELMÄN KÄYTÖSTÄ

MaxPos - 1 DEMO KASSA- /MYYMÄLÄJÄRJESTELMÄN KÄYTÖSTÄ MaxPos - 1 DEMO KASSA- /MYYMÄLÄJÄRJESTELMÄN KÄYTÖSTÄ MaxPos - 2 1 KASSA / Myymäläjärjestelmän arkinen käyttö...3 1.1 Yleistä...3 1.2 Laitteisto...3 1.2.1 Keskusyksikkö ja käyttöympäristö...3 1.2.2 Kirjoittimet...3

Lisätiedot

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje

Tuplaturvan tilaus ja asennusohje Tuplaturvan tilaus ja asennusohje 1. Kirjaudu lähiverkkokauppaan omilla tunnuksillasi tai luo itsellesi käyttäjätunnus rekisteröitymällä Lähiverkkokaupan käyttäjäksi. a. Käyttäjätunnus on aina sähköpostiosoitteesi.

Lisätiedot

Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu. Palvelukuvaus 1 (5)

Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu. Palvelukuvaus 1 (5) Storage IT Automaattinen Tiedonvarmennuspalvelu Palvelukuvaus 1 (5) 1. Palvelun yleiskuvaus Storage IT automaattinen tiedonvarmennuspalvelu on Storage IT Oy:n asiakkailleen tarjoama palvelu, joka mahdollistaa

Lisätiedot

Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen

Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen 1 (13) Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen 2 (13) Sisällysluettelo 1 Palveluun rekisteröityminen... 3 1.1 Henkilötiedot...4 1.2 Suomen Pankin tiedonkeruut... 5 1.2.1 Alustava

Lisätiedot

Ajanvaraus. Muster lisäpalvelun palvelukuvaus

Ajanvaraus. Muster lisäpalvelun palvelukuvaus Ajanvaraus Muster lisäpalvelun palvelukuvaus 30.05.2018 Palvelukuvaus 2 / 14 Sisältö Sisältö 2 Johdanto 3 Lisäpalvelun ominaisuudet 3 Ajanvaraussivu 3 Asetukset 9 Käyttöönotto 14 Tukipalvelut 14 Palvelukuvaus

Lisätiedot

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018

VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 VISMA Netvisor Yrityshinnasto 2018 Ohjelmistohinnasto............... 2 Tapahtumamaksut................ 3 Käyttäjämaksut.................. 4 Käyttöönotto- ja koulutuspalvelut... 5 Selitteet.........................

Lisätiedot

InfoGate 5.0 Varaus- ja verkkokauppa- järjestelmä

InfoGate 5.0 Varaus- ja verkkokauppa- järjestelmä InfoGate 5.0 Varaus- ja verkkokauppa- järjestelmä Tietotalo Oy Keilaranta 17, 02150 Espoo Y-tunnus 1008465-8 www.tietotalo.fi 1 YRITYKSEN ESITTELY... 3 1.1 Matkailualan osaaminen ja referenssit... 3 2

Lisätiedot

Turvapaketti Asennusohje

Turvapaketti Asennusohje Turvapaketti Asennusohje 01/2017 Omahallinta.fi itsepalvelusivusto Kirjautuminen Palveluun kirjaudutaan osoitteessa https://www.omahallinta.fi/ Palvelun käyttökielien valintapainikkeet (suomi/ruotsi) Käyttäjätunnus

Lisätiedot

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen

Verkkokaupan ohje. Alkutieto. Scanlase verkkokauppa. Sisäänkirjautuminen Verkkokaupan ohje Alkutieto Verkkokaupan tarkoitus on helpottaa Scanlase asiakkaiden tilaamisprosessia kun asiakkaat tarvitsevat tuotteita. Verkkokaupan ollessa pois toiminnasta tilaukset tulee tehdä puhelimitse

Lisätiedot

Kuljetustilaus.fi asiakkaan rekisteröitymisja yleisohjeet 16.4.2015

Kuljetustilaus.fi asiakkaan rekisteröitymisja yleisohjeet 16.4.2015 Kuljetustilaus.fi asiakkaan rekisteröitymisja yleisohjeet 16.4.2015 Yleistä palvelusta: - Kuljetustilaus.fi on Elinkeinoelämän Keskusliittoon kuuluvan Logistiikkayritysten Liito Ry:n tarjoama nettiportaali,

Lisätiedot

Visma Fivaldi. Ohjeet Java web startin ja HTML5-työkalun aktivointiin

Visma Fivaldi. Ohjeet Java web startin ja HTML5-työkalun aktivointiin Visma Fivaldi Ohjeet Java web startin ja HTML5-työkalun aktivointiin Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri

Lisätiedot

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet

Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Elisa Puheratkaisu Vakio Pääkäyttäjän ohjeet Oma Elisa -palvelu Vaihderatkaisun hallinta Koska sovellusta kehitetään jatkuvasti, pidättää Elisa Oyj oikeudet muutoksiin. Sovelluksessa saattaa olla toiminteita

Lisätiedot

Lindab eshop käyttöohjeet

Lindab eshop käyttöohjeet Lindab eshop käyttöohjeet A good thinking company Sisältö lindab we simplify construction Sivut 3-10: Kirjautuminen eshoppiin ja tilauksen teko Sivut 11-14: Tilausrivien pikasyöttö Sivut 15-21: Asiakkaan

Lisätiedot

Tietosuojakäytäntö Affordia Oy:ssä v

Tietosuojakäytäntö Affordia Oy:ssä v 2018 Affordia Oy:ssä v. 1.0.0 TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ AFFORDIA OY:SSÄ MIKKO RAASSINA TUULIA RAASSINA AFFORDIA OY Notkolantie 24, 88210 SUHMURA Sisällys 1. Affordia Oy:ssä... 3 1.1 Rekisterinpitäjä... 3 1.2

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Kuvaus C2 SmartLight Oy on avannut oman verkkokaupan minkä kautta voit ostaa tuotteitamme ja kumppaneidemme tuotteita helposti. Verkkokaupan kautta

Lisätiedot

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010)

WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO ADSL -LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 24.8.2010) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN PALVELUKUVAUS KULUTTAJA-ASIAKKAILLE (alkaen 19.5.2010) 2 (3) WELHO-LAAJAKAISTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

Timanttiset-verkkokauppa, ohje

Timanttiset-verkkokauppa, ohje Timanttiset-verkkokauppa, ohje Sisältö 1. Tuotteen ostaminen (kuluttaja)... 2 2. Osuuskunnan rooli tilausprosessissa... 6 3. Kauppiaan rooli tilausprosessissa... 7 Verkkokauppalähetteen ja -laskutuksen

Lisätiedot