5008, HELPPOA ELÄMÄÄ. Ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu tarjoten kuljettajalle mukavuutta, turvallisuutta ja ajonautintoa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "5008, HELPPOA ELÄMÄÄ. Ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu tarjoten kuljettajalle mukavuutta, turvallisuutta ja ajonautintoa."

Transkriptio

1 PEUGEOT

2

3 5008, ILO AJAA Peugeot 5008 on kompakti perheauto, muunneltavuudeltaan esimerkillinen, sulavalinjainen ja käytännöllinen. 5008:ssa yhdistyvät harmonisesti tyyli ja monikäyttöisyys. Viimeisimmän turvatekniikan ja erinomaisten dynaamisten ominaisuuksiensa ansiosta 5008:lla on ilo ajaa.

4 5008, HELPPOA ELÄMÄÄ Ohjaamo on ergonomisesti muotoiltu tarjoten kuljettajalle mukavuutta, turvallisuutta ja ajonautintoa.

5 Etäisyysvaroitin* Lisäturvallisuutta antaa etäisyysvaroitin, joka mittaa etäisyyttä edellä ajavaan autoon ja laskee välimatkan sekunteina kulloisenkin ajonopeuden mukaan. Kuljettaja voi ohjelmoida haluamansa etäisyyden kojelaudan painikkeilla välille 0,9 2,5 sek. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa, jos välimatka supistuu tätä lyhyemmäksi. Tieto välimatkasta välittyy tuulilasin ja ohjauspyörän välissä sijaitsevalle heijastusnäyttöruudulle kuljettajan työtä helpottamaan. Pysäköintiavustin** Pysököintiavustin arvioi vapaana olevan tilan koon ja kertoo onko tilaa riittävästi pysäköintiä varten. Se myös ilmoittaa pysäköinnin vaikeusasteen. Tämä ominaisuus liittyy pysäköintitutkaan* etu- ja takapuskurissa. Etäisyys lähimpään esteeseen ilmoitetaan voimistuvalla äänisignaalilla sekä grafiikan avulla näyttöruudulla. **Lisävaruste *Vakio- tai lisävaruste version mukaan Sähköinen seisontajarru ja mäkilähtöavustin 5008:ssa on vakiovarusteena sähköinen seintojarru, joka toimii automaattisesti, kun moottori sammutetaan. Se myös poistuu automaattisesti käytöstä, kun kaasupoljinta painetaan. Käsijarru on yhdistetty mäkilähtöavustimeen, joka on kuljettajan apuna kahden sekunnin ajan käynnistettäessä autoa kaltevalla pinnalla. Heijastusnäyttö* Heijastusnäytössä mittarinäytöt eli nopeusmittarin, nopeudenrajoittimen, tasanopeussäätimen ja etäisyysvaroittimen* tiedot heijastetaan tuulilasin ja ohjauspyörän väliin sijoitetulle levylle. Kuljettajan ei tarvitse kääntää katsettaan pois liikenteestä mittareita lukeakseen. Kuljettajan ajoasento Ohjaamo on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ajatellen. Korkean ajoasennon ja laajan tuulilasin ansiosta kuljettajan on helppo hallita tietä ja tuntea olonsa turvalliseksi. Ohjauspyörän kaltevuus on optimaalinen varmistaen kuljettajan ajomukavuuden. Kaikki hallintalaitteet ovat helposti käden ulottuvilla. Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kojelauta on kevyesti kallistettu. Kaikki on harmoniassa 5008:n dynaamisten ulkoisten linjojen kanssa.

6

7 MEIDÄN PERHEEMME 5008 Koko perhe nauttii 5008:lla matkustamisesta. Tämä auto on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita tarjoten tyyliä, teknologiaa ja ajamisen iloa perheen vanhemmille sekä tilaa ja muunneltavuutta lapsille - turvallisuutta ja hyvää oloa kaikille.

8 5008:SSA ON TILAA KAIKILLE 5008 on koko perheen kulkuneuvo. Se on saatavana joko 5- tai 7-paikkaisena. Istuimet on helppo sijoitella tarpeen mukaan, ja tilaa jää matkatavaroillekin. Tilaa ja muunneltavuutta Kaikki 5008:n istuimet voi taittaa erikseen ja näin rakentaa autosta kulloiseenkin tilanteeseen sopivan version. Toisen ja kolmannen* rivin istuimet voi taittaa lattian tasolle lisätilan saamiseksi. Etumatkustajan istuin on taitettavissa kahteen osaan, jolloin mukaan saadaan pakatuksi jopa 2,76 metrin pituisia tavaroita. Ja tämä kaikki on toteutettavissa ilman yhdenkään istuimen irrottamista autosta. Optimaalista mukavuutta 5008 ottaa matkustusmukavuuden huomioon kaikin tavoin. Etuistuinten taustalla olevat tasot aukeavat ylhäältä alas, jotteivät ne häiritsisi matkustajien jalkoja.

9 Toisen rivin istuimia voidaan säätää pituussuunnassa. Niissä on myös kaltevuussäätö selkänojassa. 5008:n sivuikkunat toisella ja kolmannella* rivillä on varustettu kaihtimilla liiallisen auringonsäteilyn torjumiseksi.

10 TILAA JA VALOA 5008 on samanaikaisesti tilava ja kompakti. Panoraamakaton* ansiosta matkustamo on todella valoisa. Matkustajilla on erinomaiset tilat ja hyvä näkyvyys ulos. 5008:ssa on myös lukuisa määrä säilytyslokeroita koko perhen tarpeiden huomioimiseksi. Panoraamakatto* Panoraamakaton* ja isokokoisen tuulilasin ansiosta 5008:n lasipinta-ala on kaikkiaan 3,39 m2:n suuruinen tarjoten valoisuutta ja tilan tuntua. *Vakio- tai lisävaruste version mukaan

11 Tilaa tavaroille 5008:n laaja tavaratila on helposti hyödynnettävissä, koska se on jokseenkin suorakulmainen. 5-paikkaisena tavaratilan tilavuus on hattuhyllyn alla 823 litraa (679 l VDA-mittauksen mukaan). Kaikelle oma paikkansa Etuistuimilla säilytystiloina on kookkaat ovitaskut, matkustajien puolella oleva käsinelokero sekä kuljettajan käsinelokero. Keskikonsolissa on 10,5 litrainen viilennettävä lokero, johon voidaan sijoittaa esimerkiksi kaksi puolen litran juomapulloa tai muuta viileänä säilytettävää. Toisella istuinrivillä on tavaroiden säilyttämiseen käytettävissä sekä ovilokerot että lattialokerot. Molempiin on helppo päästä käsiksi ajon aikanakin. 5-paikkaisessa versiossa, jossa ei ole takimmaisia, kolmannen rivin istuimia, on vielä tavaratilan lattian alla 60 litraa lisätilaa.

12

13 5008:SSA ON MUKAVA MATKUSTAA Pack video* On sitten määränpää mikä tahansa, jo ajomatka perille on elämys. Lapset nauttivat taatusti pack videosta, jonka avulla auton järjestelmään on mahdollista yhdistää esim. dvd-soitin, pelikonsoli, videopeli tms. Ja aika kuluu leikiten. Äänentoisto tapahtuu langattomien Bluetooth-kuulokkeiden avulla. Näyttöruudut ovat 7 suuruisia ja ne on integroitu etuistuinten pääntukiin. Pelikonsolit ja multimedialaitteet saa näppärästi piiloon toisen istuinrivin jalkatilan alle. Audio ja multimedia 508 tarjoaa myös audioja telematiikkajärjestelmiä teknologian huipulta: radio/cd MP3 WIP Sound, WIP Nav -navigointi*, HiFi JBL ja USB WIP Plug*. Näiden autosta löytyvien, viimeisintä teknologiaa edustavien laitteiden ansiosta voit kuunnella mielimusiikkiasi ja matkata keskittyen olennaiseen eli ajamiseen. Enemmän liitäntämahdollisuuksia 5008:n keskikonsoliin on sijoitettu AUX-liitäntä (Jack tai USB versiosta riippuen), jonka kautta auton järjestelmään voidaan yhdistää ulkoinen soitin tai esim. USB-muistitikku. Liitäntä on sijoitettu käsinelokeroon katseilta piiloon. *Lisävaruste

14 5008, KATSEENVANGITSIJA

15 Muotoilultaan linjakas ja omaleimainen, helposti aidoksi Peugeotiksi tunnistettava 5008 kerää katseita. Keulan kromiset koristeet antavat tyylikkään leiman autolle. Viiston konepellin suorana jatkeena olevan tuulilasin alareuna on etupyörien keskiön kohdalla. Kookasta tuulilasia täydentää laaja ikkunapinta-ala. Omintakeisesti muotoillut takavalot antavat 5008:lle persoonallisen leiman.

16 5008 & TURVALLISUUS Kun koko perhe matkaa samassa autossa, on turvallisuus ensiarvoisen tärkeä asia on varustettu turvallisuuden optimoimiseksi viimeisintä teknologiaa edustavalla turvatekniikalla. Dynaamiset ajo-ominaisuudet lisäävät omalta osaltaan auton turvallisuutta. Tasanopeussäädin ja nopeudenrajoitin 5008:ssa on vakio- tai lisävarusteena versiosta riippuen tasanopeussäädin sekä nopeudenrajoitin, jotka helpottavat ajamista pitkillä ajomatkoilla torjuen samalla turhia nopeuden ylityksiä. Turvatyyny kaikilla istuinriveillä Turvatyynyt suojaavat 5008:n matkustajia kaikilla istuinriveillä, myös kolmannella* istuinrivillä. 7-paikkaisessa versiossa kolmen istuinrivin mittainen yläturvaverho suojaa niin ensimmäisen, toisen kuin kolmannenkin istuinrivin matkustajien päätä kylkitörmäyksissä. 5008:ssa on kaikkiaan kuusi turvatyynyä, kaksi etuturvatyynyä ja kaksi sivuturvatyynyä etuistuimissa sekä kaksi kolmen istuinrivin kattavaa verhotyyppistä yläturvatyynyä. Etumatkustajan turvatyyny voidaan kytkeä avaimella pois käytöstä esim. lasten turvaistuimen sijoittamiseksi etuistuimelle. Älykäs vetoluistonesto* Snow Motion Vetoluistonesto lumessa eli n.k. Snow Motion on uudenlainen älykäs vetoluistonestojärjestelmä, joka antaa kuljettajalle enemmän valinnan mahdollisuuksia etenemiskyvyn parantamiseksi erilaisissa talviolosuhteissa. Turvavyöt Etuistuinten turvavyöt on varustettu pyroteknisillä kiristimillä ja voimanrajoittimilla. Takaistuimilla on kolmen pisteen turvavyöt voimanrajoittimin. Merkkivalo muistuttaa kaikkien turvavöiden kiinnittämisestä. Lasten turvaistuimen kiinnittämistä varten on toisen istuinrivin kaikki kolme istuinta varustettu Isofixkiinnikkein. Aktiivinen turvallisuus & ESP Kaikki 5008-versiot on varustettu ESP-ajonhallintajärjestelmällä ja siihen liittyvällä ASR-vetoluistonestojärjestelmällä. Ajonhallintajärjestelmään sisältyy lisäksi lukkiutumattomat ABS-jarrut, elektroninen jarruvoiman jako, hätäjarrutustehostin, moottorin sammumisenesto sekä dynaaminen kallistuksenvaimennin. Lasten turvallisuus Perheauto 5008 huomioi myös lasten turvallisuuden: takaovien sivuikkunat on varustettu likistyksenestolla ja niiden käyttö voidaan lukita sähköisesti. *Lisävaruste * Ei automaattivaihteiston yhteydessä

17

18 PEUGEOT JA YMPÄRISTÖ Jo vuosikausia on Peugeot pyrkinyt järjestelmällisesti torjumaan ympäristöhaittoja kehittämällä sekä vähemmän polttonestettä kuluttavia moottoreita että pakokaasujen puhdistusta edistävää teknologiaa. Jo yli puolet tällä hetkellä myydyistä Peugeot-henkilöautoista on vähäpäästöisiä niiden CO2-päästöjen alittaessa 140 g/km. Peugeot, joka on edelläkävijä uusien vähäpäästöisten teknologioiden kehittäjänä, otti hiukkassuodattimen ensimmäisenä autonvalmistajana käyttöön sarjavalmisteisessa autossa, 607:ssä vuonna Peugeot on valmistanut jo yli 2,1 miljoonaa autoa, jotka on varustettu FAP-hiukkassuodattimella. Hiukkassuodatin poistaa 99,99% hiukkaspäästöistä. Lähitulevaisuuden uutuuksia ovat Stop & Start toiminto, täysin uuden sukupolven e-hdi-moottorit jne.

19 5008 HUOMIOI TULEVAISUUDEN Aerodynamiikka ja polttoaineen kulutus Melko suuresta otsapinta-alasta huolimatta 5008:n ilmanvastuskerroin on saatu varsin alhaiseksi: 0,29. Korin muotoilu tuokin mieleen TGV-luotijunat. FAP-hiukkassuodatin Peugeotilla on vuodesta 2000 lähtien ollut lähes kaikissa HDimoottoreissaan käytössä FAP-hiukkassuodatin, joka suodattaa nokihiukkaset pakokaasuista sekä poistaa pakokaasusavutuksen jokseenkin sataprosenttisesti (0,004 g/km). Suodatin puhdistuu polttamalla nokihiukkaset ajon aikana automaattisesti ja täysin huomaamattomasti. Vaihteenvalitsimen opastin* Opastin ilmoittaa kuljettajalle juuri oikean hetken vaihtamiselle pienimmän mahdollisen polttoaineen kulutuksen saavuttamiseksi manuaalivaihteiston yhteydessä. *Versiosta riippuen KULUTUS JA PÄÄSTÖT Bensiinimoottorit Euro 5 Normikulutus l/100 km (UTAC-mittausmenetelmä) 1,6 l VTi 120 1,6 l THP 156 BVM5* BVM6** BVA6**** Rengaskoko ja ja ja 18 Kulutus kaupunkiajo (l/100 km) 9,4 9,5 9,8 9,9 11,0 11,2 Kulutus maantieajo (l/100 km) 5,5 5,6 5,7 5,8 5,8 6,0 Yhdistetty keskikulutus (l/100 km) 6,9 7,0 7,1 7,3 7,7 7,9 CO 2 päästöt (g/km) Dieselmoottorit Euro 5 Normikulutus l/100 km (UTAC -mittausmenetelmä) 1,6 l HDi 112 FAP 2,0 l HDi 150 FAP 2,0 l HDi 163 FAP BMP6**** BVM6** BVM6** BVA6*** Rengaskoko ja ja ja Kulutus kaupunkiajo (l/100 km) 6,2 6,3 6,5 6,6 7,4 7,6 9 9,1 Kulutus maantieajo (l/100 km) 4,7 4,8 4,6 4,9 4,8 4,9 5,6 5,7 Yhdistetty keskikulutus (l/100 km) 5,2 5,3 5,3 5,5 5,7 5,9 6,8 6,9 CO 2-päästöt (g/km) *BVM5 : 5-vaihteinen manuaalivaihteisto **BVM6 : 6-vaihteinen manuaalivaihteisto ***BVA6 : 6-portainen automaattivaihteisto ****BMP6 : 6-vaihteinen automatisoitu robottivaihteisto

20 5008, AINA OMANLAISENSA 5008:sta voit tehdä omanlaisesi, omien mieltymystesi mukaisen. Tarjolla on yhdeksän eri korin väriä ja viisi sisustusvaihtoehtoa. METALLIN- HOHTOVÄRIT (lisävaruste) Alumiinin harmaa Hain harmaa Vaporin harmaa Perla Neran musta Syvänmeren sininen Philaen sininen PERUSVÄRI Hurrikaanin harmaa KIRKASLAKATTU VÄRI (lisävaruste) Babylonian punainen HELMIÄISVÄRI (lisävaruste) Helmiäisvalkoinen Koristekapseli 16 HAUMEA Kevytmetallivanne 16 ERIS Kevytmetallivanne 17 QUARK Kevytmetallivanne 18 MAGNETIK

21 Kangasverhoilu Ligne Noir Tramontane (musta) Kangasverhoilu Strada Guérande Kangasverhoilu Strada Noir Tramontane (musta) Nahkaverhoilu Guérande* (lisävaruste) Nahkaverhoilu Tramontane* musta (lisävaruste) *Istuimet nahkaa ja muita materiaaleja, lisätietoja hinnastossa.

22 Lisätietoja Peugeot 5008:n väreistä, moottorivaihtoehdoista, huolloista ja lisävarusteita saat lähimmältä Peugeot-jälleenmyyjältä tai -sivustolta.

23 PEUGEOT SUOMESSA Kun valitset autoksesi Peugeotin, on käytettävissäsi koko maan kattava ammattitaitoinen Peugeot-jälleenmyyjäverkosto. Kun valitset Peugeotin, saat rahojesi vastineeksi muutakin kuin pelkän kulkuneuvon. Saat muun muassa näkemyksen siitä, minkälainen auto täyttää toiveesi nyt ja tulevaisuudessa. Saat edistyksellistä teknologiaa yhdistettynä jäljittelemättömän tyylikkääseen muotoiluun. MIELENRAUHAA LAADUN TAE Peugeot-laatu näkyy autosi jokaisessa osassa. Peugeotille laatu on kaiken tekemisen ydin. Osien käsittelyssä, materiaalien valinnassa, kestävyyden testaamisessa - tuotannon jokaisella osaalueella. Laadun takeeksi myönnämme kaikille Peugeot-henkilöautoille 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ja Peugeotalkuperäisosille kahden vuoden tehtaan täystakuun. PEUGEOT TAKUU KAKSI VUOTTA Haluamme, että Sinulla, uuden Peugeotauton ostajalla on edessäsi luotettavia, huolettomia kilometrejä. Siksi myönnämme kaikkiin uusiin, Maan Auto Oy:n maahantuomiin Peugeothenkilöautoihin kahden vuoden tehtaan takuun. Takuu ei sisällä kilometrirajaa. PEUGEOT ASSISTANCE Peugeot Assistance -tiepalvelu kattaa Suomessa uutena ensi kertaa rekisteröitävät Maan Auto Oy:n maahantuomat Peugeot-autot. Palveluun on oikeutettu Peugeot-auton kuljettaja, jonka auto on takuunalainen eli alle kahden vuoden ikäinen, sekä samassa autossa olevat matkustajat. Ongelmatilanteessa edellä mainitut ehdot täyttävillä Peugeot-auton käyttäjillä on hinauspalvelun lisäksi käytettävissään matkan jatkumis- ja majoittumispalvelut. 24 tuntia päivystävän Peugeot Assistancetiepalvelun tavoittaa numerosta (ulkomailta soitettaessa ). PEUGEOT JA YMPÄRISTÖ Jo vuosikausia on Peugeot pyrkinyt järjestelmällisesti torjumaan ympäristöhaittoja kehittämällä sekä vähemmän polttonestettä kuluttavia moottoreita että pakokaasujen puhdistusta edistävää teknologiaa. Jo yli puolet kaikista tällä hetkellä myydyistä Peugeot-henkilöautoista on vähäpäästöisiä niiden CO2- päästöjen alittaessa 140 g/km. Peugeot, joka on edelläkävijä uusien vähäpäästöisten teknologioiden kehittäjänä, otti hiukkassuodattimen ensimmäisenä autonvalmistajana käyttöön sarjavalmisteisessa autossa, 607:ssä vuonna Peugeot on valmistanut jo yli 2,1 miljoonaa autoa, jotka on varustettu FAP-hiukkassuodattimella. Hiukkassuodatin poistaa 99,99% hiukkaspäästöistä. Lähitulevaisuuden uutuuksia ovat Stop & Start toiminta, täysin uuden sukupolven e-hdi-moottorit jne. PEUGEOT-MAAHANTUONTI MAAN AUTO OY, VANTAA Puh Tämän esitteen tiedot ja kuvat perustuvat teknisiin tietoihin, jotka olivat voimassa esitteen painatushetkellä. Kuvissa ja tekstissä esitetyt varusteet ovat vakio- tai valinnaisvarusteita malliversion mukaan. Voidakseen jatkuvasti parantaa tuotteitaan Peugeot pidättää oikeuden rakenteiden, varusteiden, ominaisuuksien ja värien muutoksiin niistä ennakkoon ilmoittamatta. Painatusteknisistä syistä tämän esitteen kuvien värit saattavat poiketa todellisuudesta. Siten tämän esitteen sisältö on yleisluonteista informaatiota, eikä sitä voida pitää sitovana asiakirjana. Yksityiskohtaisempien tietojen ja lisäinformaation saamiseksi kehotamme kääntymään lähimmän Peugeot-piirimyyjän puoleen. Tämän esitteen kuva- ja tekstielementtien lainaaminen ilman Automobiles Peugeotin tai Maan Auto Oy:n kirjallista lupaa on kielletty.

24 Suunnittelu: bd-ntwk Toteutus : Altavia Paris Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Painettu EU:ssa. Viite 1Q1001 Jällenmyyjä

KOHTI UUSIA ELÄMYKSIÄ

KOHTI UUSIA ELÄMYKSIÄ UUSI PEUGEOT 5008 TUTKI KOE JAA Elämä koostuu ainutlaatuisista hetkistä ja matkoista, jotka yhdistävät meidät toisiimme. Uusi PEUGEOT 5008 on suunniteltu todelliseksi inspiraation lähteeksi, jakamaan elämyksiä

Lisätiedot

UUSI TAPA ELÄÄ. Model name: Lorem ipsum

UUSI TAPA ELÄÄ. Model name: Lorem ipsum PEUGEOT UUSI TAPA ELÄÄ 3008 on Peugeotin uusi crossover-malli, jossa yhdistyvät monen autoluokan parhaat ominaisuudet niin koon kuin teknistenkin ratkaisujen osalta. Sisätilat korkealaatuisine materiaaleineen

Lisätiedot

UUSI PEUGEOT 3008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

UUSI PEUGEOT 3008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Suunnittelu : BD Network Toteutus : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa Viite Jälleenmyyjän leima UUSI PEUGEOT 3008 www.peugeot.fi ELÄ MYK- SIÄ UUSIA MUKSIA KOKE-

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

www.peugeot.fi PEUGEOT 208 Jälleenmyyjä

www.peugeot.fi PEUGEOT 208 Jälleenmyyjä Suunnittelu : BD Network Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa. FI Maaliskuu 2011 Jälleenmyyjä www.peugeot.fi PEUGEOT 208 Lataa sovellus 208 «Let your

Lisätiedot

PEUGEOT 2008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

PEUGEOT 2008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Suunnittelu : BD Network Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503552 144 503 Painettu EU:ssa Viite : 1F1506 Elokuu 2015CallSend SMSCall from mobileadd to SkypeYou ll need

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

EXPERT, TARPEITTESI JA VAATIMUSTESI MUKAINEN

EXPERT, TARPEITTESI JA VAATIMUSTESI MUKAINEN PEUGEOT EXPERT EXPERT EXPERT, TARPEITTESI JA VAATIMUSTESI MUKAINEN Expert-tavara-auto kuvastaa yritystäsi: se on innovatiivinen, tyylikäs ja luotettava. Expert on suunniteltu yhdistämään kuljetustarpeesi

Lisätiedot

PEUGEOT 308 / 308 SW

PEUGEOT 308 / 308 SW PEUGEOT 308 / 308 SW TYYLIÄ JA TALOUDELLISUUTTA Uudistunut 308 näyttää entistä linjakkaammalta ja lihaksikkaammalta, Peugeotin uuden muotokielen mukaisesti. LED-lampuista koostuvat, uudesti muotoillut

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Intohimoa ja. suorituskykyä

Intohimoa ja. suorituskykyä PEUGEOT 208 GTi Legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmeniä nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Uusi aikakausi alkoi liki 30 vuotta sitten nykyisin jo legendaksi tunnustetun 205 GTI:n myötä.

Lisätiedot

PEUGEOT 3008 HYbrid4

PEUGEOT 3008 HYbrid4 PEUGEOT 3008 HYbrid4 Suunnittelu : bd-ntwk Tuotanto : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris - B 552 144 503 - Painettu EU:ssa Jälleenmyyjä www.peugeot.fi 3008 HYbrid4, MAAILMAN ENSIMMÄINEN DIESEL-

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI CITROËN C8 MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI Citroën C8 kutsuu sinut ja koko perheesi mukavalle automatkalle. C8 on täysikokoinen tila-auto, joka tarjoaa muhkeat sisätilat mutta joka on yhtä vaivaton ajaa kuin mikä

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi CITROËN C3 PICASSO CITROËN C3 PICASSO Citroën C3 Picasso on hämmästyttävä yhdistelmä yllätystä ja käytännöllisyyttä, rohkeaa tyylittelyä ja uutta ajattelua. Sen kohtuullisiin ulkomittoihin on saatu sovitetuksi

Lisätiedot

AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA

AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA PEUGEOT 508 RXH AINUTLAATUISIA ELÄMYKSIÄ KAIKISSA OLOSUHTEISSA 508 RXH on syntynyt toiveesta yhdistää suorituskyky ja taloudellisuus. Nelivedon ansiosta 508 RXH:lla pääsee etenemään hankalissakin olosuhteissa.

Lisätiedot

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW LAATUAIKAA Peugeot 508 ja 508 SW ovat syntyneet uusista ideoista ja uudenlaisesta ajattelusta. Ne ovat korkeatasoisesti varusteltuja uuden sukupolven autoja, joiden ensisijaisena tavoitteena

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

VOIMAA JA YKSILÖLLISYYTTÄ

VOIMAA JA YKSILÖLLISYYTTÄ UUSI PEUGEOT RCZ VOIMAA JA YKSILÖLLISYYTTÄ Peugeot RCZ on ainutlaatuinen yhdistelmä voimaa ja yksilöllisyyttä. Uudessa RCZ:ssa yhdistyvät tyylikkyys ja tehokkuus. RCZ on virtaviivainen ja ylellinen, urheilullinen

Lisätiedot

UUSI BERLINGO MULTISPACE

UUSI BERLINGO MULTISPACE UUSI BERLINGO MULTISPACE 2 MODERNI ILMEIKÄS MUOTOILU Uusi Citroën Berlingo Multispace on sympaattisen näköinen tilaihme, jonka ulkomuoto on uudistuneen keulan ansiosta entisestään vahvistunut. Uudelleen

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT JA VAKIVARUSTEET Tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT tammikuu 2011 MTTRI VTi 95 VTi 120 VTi 120 A THP 156 HDi 92 HDi 112 e-hdi 112 HDi 150 Sylinteriluku/venttilien lkm 4/16

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 MOOTTORI HDi 110 FAP HDi 130 FAP HDi 150 FAP HDi 180 FAP Iskutilavuus cm3 2198 2198 2198 2999 Sylinteriluku 4 4 4 4 Teho / r/min kw (hv) ECE 81(109) / 3500 96(129)

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Linjakas tyyli 4SF 5 SF

Linjakas tyyli 4SF 5 SF CITROËN JUMPY Uusi ilme 2SF 3 SF Linjakas tyyli 4SF 5 SF Tehoa ja toimintaa 6SF 7 SF Hyvää matkaa Kuljettajan paikalla Citroën Jumpyyn on valinnaisvarusteena saatavissa peruutustutka. Aina, kun kytket

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Jälleenmyyjän leima

Jälleenmyyjän leima U U S I P E U G E OT PA R T N E R Jälleenmyyjän leima Tuotanto ja painatus : ALTAVIA Paris Automobiles Peugeot 552 144 503 R.C.S. Nanterre Painettu EU:ssa Viite : XXXXXX Joulukuu 2018. www.peugeot.fi U

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

+++ CITROËN BERLINGO TÄYNNÄ UUSIA IDEOITA +++

+++ CITROËN BERLINGO TÄYNNÄ UUSIA IDEOITA +++ CITROËN BERLINGO +++ CITROËN BERLINGO TÄYNNÄ UUSIA IDEOITA +++ TEKNOLOGIAA Käytössäsi on Bluetooth* -järjestelmä sekä keskikojelautaan sijoitettu USBliitäntä. ONNISTUNUT YHDISTELMÄ MUKAVUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

AMMATTILAIS-KÄYTTÖÖN. Peugeot Boxer -mallisto on suunniteltu vastaamaan erilaisia kuljetustarpeita. Ei ole kahta ammattia, joissa kuljetustehtävät

AMMATTILAIS-KÄYTTÖÖN. Peugeot Boxer -mallisto on suunniteltu vastaamaan erilaisia kuljetustarpeita. Ei ole kahta ammattia, joissa kuljetustehtävät PEUGEOT BOXER AMMATTILAIS-KÄYTTÖÖN BOXER Peugeot Boxer -mallisto on suunniteltu vastaamaan erilaisia kuljetustarpeita. Ei ole kahta ammattia, joissa kuljetustehtävät olisivat samanlaisia. Sen vuoksi Boxer-mallistossa

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA CITROËN C5 NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA Citroën C5 erottuu edukseen. Sen linjakas keula Citroën-tunnuksin samoin kuin LED-huomiovalot korostavat sen tyylikkyyttä ja antavat sille dynaamisen ilmeen.

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

www.peugeot.fi Jälleenmyyjän leima

www.peugeot.fi Jälleenmyyjän leima Suunnittelu: BD Network Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 552 144 5 Painettu EU:ssa Viite : 1J1504 Kesäkuu 2015CallSend SMSCall from mobileadd to SkypeYou ll need

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

PEUGEOT 2008 TEKNISET TIEDOT 9/2017

PEUGEOT 2008 TEKNISET TIEDOT 9/2017 PEUGEOT 2008 TEKNISET TIEDOT 9/2017 MOOTTORI VTi 82 PureTech 110 BlueHDi 100 PureTech 110 Aut. Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1199 1199 1560 Sylinteriluku / venttiililuku 3/12 3/12

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

CITROËNC1 MIKÄ TYYLI!

CITROËNC1 MIKÄ TYYLI! CITROËN C1 CITROËNC1 MIKÄ TYYLI! Kaupunkiliikenne on Citroën C1:n ominta aluetta. Se on suunniteltu, muotoiltu ja mitoitettu vilkkaita risteyksiä, kapeita porttikäytäviä ja ahtaita parkkiruutuja ajatellen.

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

C4 Picasso täydentää Citroënin tila-automalliston; avaruutta joka suuntaan

C4 Picasso täydentää Citroënin tila-automalliston; avaruutta joka suuntaan C4 Picasso täydentää Citroënin tila-automalliston; avaruutta joka suuntaan Seitsenpaikkainen Citroën C4 Picasso tarjoaa luokkansa suurimmat sisätilat ja runsaasti uusia varusteita. Jopa yli kuuden neliömetrin

Lisätiedot

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK VAHVA JA HIENOSTUNUT Uusi DS 4 on dynaamisen linjakas 5-ovinen auto. Siinä tyylikkyys ja urheilullisuus yhdistyvät harvinaisen onnistuneesti. Sen hienostunut sisustus on viimeistelty

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

PERITTYÄ ELEGANSSIA. Uusi C4 voidaan varaustaa kääntyvillä xenonvaloilla. Ne valaisevat huomattavasti tehokkaammin

PERITTYÄ ELEGANSSIA. Uusi C4 voidaan varaustaa kääntyvillä xenonvaloilla. Ne valaisevat huomattavasti tehokkaammin UUSI CITROËN UUSI CITROËN C4 Toiset pitävät enemmän C4 Berlinestä, toiset C4 Coupésta. Yhtäkaikki, uudet C4-mallit ovat entistä houkuttelevampia, dynaamisempia ja linjakkaampia. C4 on sekä ulkonäöltään

Lisätiedot

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ Perusteellisesti uudelleen suunniteltu Berlingo antaa jo ensi silmäyksellä varman mielikuvan yksilöllisestä, modernista ja vankasta tavara-autosta. Tunnusomainen

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

TERVETULOA DS- MAAILMAAN

TERVETULOA DS- MAAILMAAN DS 3 SISÄLTÖ TERVETULOA DS-MAAILMAAN KIEHTOVA HISTORIA POIKKEUKSELLINEN DS-MALLISTO TEKNOLOGIA JA EKOTEHOKKUUS DS 3 LUMOAA DS 3 VANGITSEE KATSEEN UUSI AINUTLAATUINEN ILME DYNAAMISUUS MUKAVUUS YKSILÖLLISYYS

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

CITROËN C5 CROSSTOURER

CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 CROSSTOURER URHEILULLINEN JA TYYLIKÄS FARMARI Citroën C5 CrossTourerissa yhdistyvät hämmästyttävällä tavalla urheilullisuus ja tyylikkyys. Ylimääräisiä tyylipisteitä tuovat pyöräpesien koristekaaret,

Lisätiedot

2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen

2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen LEHDISTÖTIEDOTE 3.6.2013 2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen Peugeot on menestynyt erinomaisesti Crossover-luokassa 3008-mallillaan. Loppukeväästä 2013 Peugeotin Crossover-mallisto

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Jälleenmyyjän leima UUSI PEUGEOT 108

Jälleenmyyjän leima UUSI PEUGEOT 108 Suunnittelu : BD Network Toteutus : Altavia Paris Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa Kesäkuu 2014 Jälleenmyyjän leima UUSI PEUGEOT 108 www.peugeot.fi

Lisätiedot

SUORITUSKYKY (kuljettaja yksin) Huippunopeus (km/h) Kiihtyvyys (s) km/h 11,1 9,6 10,3 8,6 8,6

SUORITUSKYKY (kuljettaja yksin) Huippunopeus (km/h) Kiihtyvyys (s) km/h 11,1 9,6 10,3 8,6 8,6 Peugeot 308 Hatchback Tekniset tiedot 9.5.2014 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. BlueHDi 150 BlueHDi 150 Aut. Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3

Lisätiedot

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet 1.9.2018 Peugeot 2008 tekniset tiedot PureTech 82 PureTech 110 EAT6-automaatti BlueHDi 100 Motion Active Allure Motion Active Allure Active Allure MOOTTORI Päästöluokka

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

CITROËN BERLINGO ARKEEN JA VAPAA-AIKAAN

CITROËN BERLINGO ARKEEN JA VAPAA-AIKAAN CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ARKEEN JA VAPAA-AIKAAN Citroën Berlingo on modernin tyylikäs. Sen laaja, viisto tuulilasi ja Modutop -kattoikkuna tekevät koko matkustamon miellyttävän valoisaksi. Menevällä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu 2017 ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT ELOKUU 2017 MOOTTORI PureTech 130 PureTech 130 BlueHDi 120 BlueHDi 100 Automaatti Automaatti Iskutilavuus cm

Lisätiedot

UUSI C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO. Vakiovarusteet ja tekniset tiedot tammikuu 2017

UUSI C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO. Vakiovarusteet ja tekniset tiedot tammikuu 2017 UUSI C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO Vakiovarusteet ja tekniset tiedot tammikuu 2017 Citroën C4 Picasso ja Grand C4 Picasso tekniset tiedot ja vakiovarusteet marraskuu 2016 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot