Kirkkovaltuusto Sivu 87. Seurakuntatalo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkovaltuusto Sivu 87. Seurakuntatalo"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 4/2012 Sivu 87 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Hannu Antikainen Jorma Hiltunen Maija Kaituri-Mutanen Arvo Kalliola Piia Karhinen Eeva Silvennoinen Jouko Kettunen Airi Pietarinen Liisa Tanskanen Vuokko Tanskanen Veijo Hirvonen Martti Lamberg, varajäsen /15 Muut saapuvilla olleet Kauko Nuutinen, kirkkoneuvoston varapj. Erkki Jaskari, kirkkoneuvoston pj. Antero Martikainen, pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-15 Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Pöytäkirja on Tarkastettu Erkki Romppanen Aika ja paikka Polvijärvellä / 2012 Allekirjoitukset Antero Martikainen Pöytäkirja on ollut Yleisesti nähtävänä Todistaa Veijo Hirvonen Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Virka-asema Allekirjoitus Talouspäällikkö Hannu Antikainen Pysyvä ilmoitus kirkkovaltuuston pöytäkirjojen nähtävillä olosta on nähtävänä kirkkoherranviraston Ilmoitustaululla.

2 KOKOUKSEN AVAAMINEN Kirkkoherra piti alkuhartauden, jonka jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 8 luvun 5 :n mukaan kirkkovaltuuston kokouskutsu on asetettava nähtäville seurakunnan ilmoitustaululle sekä lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu asialuetteloineen on postitettu valtuuston jäsenille Kutsu on ollut nähtävillä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Paikalla olevien toteamiseksi suoritetaan nimenhuuto. toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Suoritetussa nimenhuudossa paikalla todettiin olevan yhteensä 13 kirkkovaltuutettua. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALITSEMINEN valitsee keskuudestaan kaksi jäsentä tarkistamaan kokouksesta laadittavan pöytäkirjan. Pöytäkirjantarkistajiksi valittiin Veijo Hirvonen ja Hannu Antikainen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN päättää noudattaa työjärjestyksenään kokouskutsun mukaista asiajärjestystä.

4 Kirkkoneuvosto NORONNURMI 42:15 METSÄTILAN MYYNTI Kirkkoneuvosto Polvijärven kunnan Sotkuman kylässä on seurakunnan omistukseen v lahjakirjalla siirtynyt Noronnurmi 42:15 niminen tila. Seurakunta on saanut lainhuudon tilaan Tilan pinta-ala on 1,2 ha. Alueen sijainti on merkitty liitteenä olevaan karttapiirrokseen. Tilalle ei ole rakennettua tieyhteyttä. Lähin suurempien teiden risteyskohta on n. 0,5 km:n päässä Kuorevaarantien ja Niskaniementien risteyksessä. Osa tilasta on entistä peltopohjaa, jolla on ojituskohtiin luonnostaan kasvanutta puustoa. Metsänhoitoyhdistyksen arviomiehen mukaan tilan käypä arvo on Alueella on arvioitu olevan tukkipuuta n. 20 m3 ja kuitupuuta 120 m3. Käypään arvoon on päästy tekemällä kokonaisarvosta 40 % alentava korjaus, jonka perusteena on mm. tieyhteyden puuttuminen ja tilan pieni koko. Huomioon ottaen tilan koko, sijainti ja tien puuttuminen, ei maa-alueella ole seurakunnalle taloudellista merkitystä. Kiinteistöä on kuitenkin pienuudestaan huolimatta pidettävä seurakunnan omaisuuseränä eri tilastoissa, kiinteistörekistereissä ja metsäsuunnitelmissa. Kokouspäivään mennessä tilasta oli tullut kaksi ostotarjousta: Antero Yletyinen, euroa ja Mika Mertanen, euroa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Noronnurmi 42:15 -tila myydään Mika Mertaselle hintaan euroa. Ostaja vastaa tilalle mahdollisesti rakennettavan tien kustannuksista. 5 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kirkkoneuvosto MUUTOKSIA HAUTATOIMEN KUSTANNUSTEN KOHDENTAMISEEN JA TASEEN MUODOSTAMISEEN LUKIEN Kirkkoneuvosto Kirkkohallituksen yleiskirjeessä 13/2012 on annettu ohjeet hautatoimen kustannusten uudelleen kohdentamisesta sekä taseen muodostamisesta uudelleen hautatoimen nykyisten erien osalta lukien. Ne seurakunnat, joiden kirjanpitoa hoitaa Kirkon palvelukeskus, ottavat muutokset käyttöön lukien. Polvijärven seurakunnan osalta muutos merkitsee lähinnä yhden uuden tehtäväalueen (522) perustamista tuloslaskelmaan. Taseessa muutoksena on siunauskappeli-omaisuuserän siirto tililtä 1055 tilille Tulevaisuudessa kappelien ruumiinsäilytystiloihin mahdollisesti kohdistuvat investoinnit kirjataan omaksi eräkseen tilille 1058 vainajien säilytystilat. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle kirjanpitokäytäntöjen muuttamista vuoden 2013 alusta lukien seuraavasti: Tuloslaskelmaan perustetaan uusi tehtäväalue 522, jolle kappelirakennusten menot kirjataan tilivuoden kuluessa kokonaisuudessaan. Tilinpäätöskirjauksena siirretään 20 % kuluista (ruumiskylmiötila) hautausmaakiinteistöjen tehtäväalueelle 403. Tehtäväalueelle 403 kirjataan entiseen tapaan suoraan hautausmaaalueiden perustamisesta ja ylläpidosta aiheutuvat kulut. Taseen vastaavien tilin 1055 saldo kokonaisuudessaan siirretään rakennukset -ryhmään perustettavalle tilille 1090 siunauskappelit. Mikäli jatkossa tehdään vainajien säilytystiloihin kohdistuvia investointeja, aktivoidaan ne taseeseen silloin perustettavalle tilille 1058 vainajien säilytystilat. Ohjeista poiketen hautausmaiden ja kappeleiden menoja ja tuloja ei eritellä kiinteistökohtaisesti, vaan molemmat käsitellään kirjanpidossa yhtenä kiinteistönä (hautausmaat = 1 tehtäväalue ja tase-erä, kappelit = 1 tehtäväalue ja tase-erä). 6 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Kirkkoneuvosto AIDAN RAKENTAMINEN KIRKKOMAAN HAUTAUSMAALLE Kirkkoneuvosto Aiemmin annetun toimeksiannon perusteella on oululainen Maisemaarkkitehtitoimisto Väyrynen laatinut suunnitelman metallisen aidan rakentamisesta kirkon vierellä sijaitsevan Kirkkomaan hautausmaan aidan ympärille. Nykyinen, vain osittain hautausmaata rajaava kuusiaita poistettaisiin kokonaan. Uuden aidan sisälle on mahdollista istuttaa tarvittaessa puita tai pensaita sen jälkeen kun aita on rakennettu. Arkkitehtitoimiston suunnitelma on kokouskutsun liitteenä. Hankkeen kustannuksiksi on suunnittelija arvioinut keskimäärin (alv 0 %). Aidan rakentamisen lisäksi kustannuksia aiheutuu suunnittelupalkkiosta ja vanhan aidan poistamisesta. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Kirkkomaan hautausmaan ympärille rakennetaan ensi vuonna aita Maisemaarkkitehtitoimisto Väyrysen suunnitelman mukaisesti ja hankkeeseen varataan talousarviossa yht euron määräraha (sis.alv). 7 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

7 Kirkkoneuvosto PAPPILAN VESI- JA VIEMÄRIPUTKISTOREMONTTI Kirkkoneuvosto Virastokiinteistönä toimivan vanhan pappilan vesi- ja viemärijohdot ovat peräisin pääosin 1960-luvulta. Valurautaiset viemäriputkistot ja suojaamattomina alapohjan eristeissä kulkevat kupariset tai sinkkipinnoitetut käyttövesiputkistot muodostavat vuotoriskin ja voivat aiheuttaa rikkoutuessaan kosteusvaurioita kiinteistössä. Työn suorittamiseksi joudutaan keittiön ja mahdollisesti myös taloustoimiston lattia avaamaan. Putkiston uusimisesta ja keittiön muutostöistä on Rakennuttajatoimisto Protiimi Oy tehnyt alustavan kustannusarvion, joka on kokouskutsun liitteenä. Hankkeen kustannuksiksi on arvioitu n euroa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että pappilan vesi- ja viemäriputkistoremontti tehdään tulevan vuoden aikana ja v talousarviossa varataan euron määräraha hankkeen toteuttamiseen. 8 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

8 Kirkkoneuvosto KIINTEISTÖTRAKTORIN HANKINTA Kirkkoneuvosto Hautausmaa- ja kiinteistötraktorina yli kymmenen vuotta palvellut Kubota on tulossa tiensä päähän. Seurakunnalla on lähes päivittäistä tarvetta pienelle kiinteistötraktorille. Nykyinen laite jäisi kakkoskoneeksi lähinnä kesäaikaiseen ruohonleikkuukäyttöön. Muuhun käyttöön on perusteltua hankkia uusi traktori, johon hankintavaiheessa tilattaisiin peruskoneen lisäksi myös etukuormaaja ja kaksi eri kokoista kauhaa. Myös traktorisovitteiselle peräkärrylle olisi tarvetta. Kysymykseen tulevan kokoluokan traktoreiden maahantuojia on tiedossa 3 kpl. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että kiinteistö- ja hautausmaakäyttöön hankitaan ensi vuoden aikana uusi traktori tarpeellisine lisälaitteineen. Hankkeeseen varataan v talousarviossa yhteensä euron määräraha, josta puolet (23.000) kirjataan hautainhoitorahaston eräksi. 9 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

9 Kirkkoneuvosto TALOUSARVIO 2013 SEKÄ TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAT Kirkkoneuvosto Kokouskutsun liitteenä on talousarvion ja toimintasuunnitelmien yhteenveto vuosille Talousarvion keskeisimpiä lukuja ja vertailutiedot : TP-2011 TA-2012 TA-2013 SU-2014 SU-2015 Toimintamenot Verotulot Vuosikate Poistot Tilik. tulos Henkilöstömenoihin on varattu tulevana vuonna yht Määrä vastaa n. 66,2 % kaikista toimintamenoista. Verotuloja on ensi vuonna arvioitu kertyvän yhteensä Summa on euroa suurempi, kuin kuluvan vuoden talousarviossa. Verotuloarvio perustuu 1,65 %:n kirkollisveroasteeseen. Hautainhoitorahaston talousarviossa toimintakuluiksi on arvioitu euroa, jossa kasvua edellisvuodesta n. 2,5 %. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä vuoden 2013 talousarvion ja taloussuunnitelman sekä työalakohtaiset toimintasuunnitelmat liitteissä esitetyssä muodossa. Talousarvio ja suunnitelmat esitetään edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. 10 Talousarvio ja toimintasuunnitelmat hyväksyttiin yksimielisesti kirkkoneuvoston esittämässä muodossa. Talouspäällikkö toi päätettäväksi tilintarkastajien ehdotuksen investointiosan sitovuustason määrittelemisestä. Investointien osalta päätettiin noudattaa sitovuustasona vuotuista investointien yhteenlaskettua loppusummaa. Suunnitteluvuosien budjetoinnin ulottamisesta tehtäväaluetasolle päätetään kevätkokouksessa huhti-toukokuussa.

10 Kirkkoneuvosto TOIMITUSPALKKIOSUOSITUKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Kokouskutsun liitteenä on kirkon työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen neuvottelema suositussopimus toimituspalkkioiksi. Palkkiot otetaan käyttöön seurakuntien kirkkovaltuuston päätöksellä. Edellisen kerran palkkioita on tarkistettu lukien. Kokouskutsun liitteenä oleva palkkiotaulukko on kaksiosainen. 1-taulukon mukaisia palkkioita voidaan maksaa niille, joilla on voimassaoleva työ/virkasuhde kirkkotyönantajaan. 2-taulukon palkkioita voidaan maksaa niille, jotka eivät ole kirkon palveluksessa olevia työntekijöitä (mm. eläkeläiset ja opettajat) Seurakunnan omille vakinaisille työntekijöille ei toimituspalkkioita makseta. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että toimituspalkkiosuositus otetaan käyttöön lukien. Mikäli toimituksen suorittajalla ei ole vähintään sopimuksessa mainittua tutkintoa, maksetaan palkkiosta 85 %. 11 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

11 Kirkkoneuvosto RAKENNUSAVUSTUSTEN JAKO V Kirkkoneuvosto Kirkkohallitus on päättänyt kokouksessaan myöntää Polvijärven seurakunnalle rakennusavustusta Pappilan saneeraukseen 22 % ja Rauhanmajan kappelin saneeraukseen 22 % kustannuksista. Hankkeet on toteutettu ja valmistuneet kuluneen kesän aikana. Käytännössä avustuspäätös merkitsee yhteensä n euron suuruista avustusta. Avustus maksetaan seurakunnan eri hakemuksesta, johon tulee liittää riittävä kustannuserittely ja tilintarkastajien varmennus. Hiippakuntaan on nyt päätetyssä vuoden toisessa jaossa myönnetty rakennusavustusta seitsemään eri kohteeseen yhteensä euroa. Kirkkoneuvosto merkitsee avustuspäätöksen tiedoksi. Päätös esitetään tiedoksi myös kirkkovaltuustolle. 12 Avustuspäätös merkittiin tiedoksi.

12 TIEDOKSI SAATETTAVAT JA MUUT MAHDOLLISET ASIAT Käytiin keskustelua rippikouluiltapäivien ja lasten päiväkerhojen välipaloista, kanttoritilanteesta sekä merkittiin tiedoksi luottamushenkilöiden neuvottelupäivä Iisalmessa , johon on ilmoittauduttava mennessä. 14 VALITUSOSOITUS merkitsee tiedoksi, että kokouksen päätöksistä voi tehdä kirjallisen valituksen 30 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Valitus on toimitettava Kuopion hallintooikeudelle. Alistettavassa asiassa kirkollisvalitus on toimitettava, asian luonteesta riippuen Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, kirkkohallitukselle tai opetusministeriölle. Mikäli kokouksessa on päätetty hankinta-asiasta, voi se, jota asia koskee saattaa päätöksen markkinaoikeuden käsiteltäväksi sillä perusteella, että hankinnassa on menetelty julkisista hankinnoista annetun lain tai sen nojalla annettujen säännösten tai määräysten tai Euroopan yhteisön lainsäädännön tai maailman kauppajärjestön julkisia hankintoja koskevan sopimuksen vastaisesti. Muutoshakemus markkinaoikeudelle on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Asia kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan, mikäli hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kynnysarvon. Yksityiskohtaisempi valitusosoitus liitetään kokouksesta laadittavaan pöytäkirjaan. Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. 15 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kokous päättyi yhteisesti lausuttuun Isä Meidän rukoukseen ja Herran siunaukseen.

13 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2012 Sivu 76 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Jorma Hiltunen Jouko Kettunen Hannu Mustonen Tuula Nevalainen Airi Pietarinen Arvo Kalliola Päivi Voutilainen Eeva Silvennoinen, varajäsen Martti Lamberg, varajäsen Raili Kallinen, varajäsen Toini Sormunen, varajäsen /15 Muut saapuvilla olleet Erkki Jaskari, kirkkoneuvoston pj. Antero Martikainen, pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-9 Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Pöytäkirja on Tarkastettu Erkki Romppanen Aika ja paikka Polvijärvellä / 2012 Allekirjoitukset Antero Martikainen Pöytäkirja on ollut Yleisesti nähtävänä Todistaa Airi Pietarinen Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Virka-asema Allekirjoitus Talouspäällikkö Raili Kallinen Pysyvä ilmoitus kirkkovaltuuston pöytäkirjojen nähtävillä olosta on nähtävänä kirkkoherranviraston Ilmoitustaululla.

14 KOKOUKSEN AVAAMINEN n jäsen Tuula Nevalainen piti alkuhartauden, jonka jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 8 luvun 5 :n mukaan kirkkovaltuuston kokouskutsu on asetettava nähtäville seurakunnan ilmoitustaululle sekä lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu asialuetteloineen on postitettu valtuuston jäsenille Kutsu on ollut nähtävillä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Paikalla olevien toteamiseksi suoritetaan nimenhuuto. toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Nimenhuudossa todettiin läsnä olevaksi 9 varsinaista ja 3 varajäsentä, yhteensä 12 valtuutettua. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

15 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALITSEMINEN valitsee keskuudestaan kaksi jäsentä tarkistamaan kokouksesta laadittavan pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Airi Pietarinen ja Raili Kallinen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN päättää noudattaa työjärjestyksenään kokouskutsun mukaista asiajärjestystä.

16 Kirkkoneuvosto YLEMPÄÄ KORKEAKOULUTUTKINTOA EDELLYTTÄVÄN KANTTORIN- Kirkko- VIRAN LAKKAUTTAMINEN JA PIISPAINKOKOUKSEN neuvosto HYVÄKSYMÄÄ MUUTA TUTKINTOA EDELLYTTÄVÄN KANTTORINVIRAN PERUSTAMINEN LUKIEN Kokouskutsun liitteenä on kopio Kirkkojärjestyksen 6 luvun 40 :stä sekä piispainkokouksen päätöksestä n:o 108, johon sisältyvät säännökset kanttorinvirkaan vaadittavista tutkinnoista. Päätöksen mukaan seurakunnan kanttorin virka voi olla joko ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorinvirka, laajaa yliopistotutkintoa edellyttävä kanttorinvirka tai muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorinvirka Polvijärven seurakunnan jäsenmäärä on vähentynyt 1950-luvun puolivälin 9000 henkilöstä viime vuoden lopun 3881 henkilöön. Viran toimenkuva ei juurikaan ole muuttunut ko. aikana vaikka kirkollisten toimitusten määrä on merkittävästi vähentynyt. Mikäli virka pidetään kokoaikaisena, on tulevalta viranhaltijalta perusteita vaatia tehtävänkuvan laajentamista musiikin lisäksi esim. diakonia- tai nuorisotyöhön. Jäsenmäärän vähentyessä myös taloudelliset mahdollisuudet viran nykyisentasoiseen palkkaukseen ovat heikentyneet. Viime vuosi oli seurakunnan neljäs perättäinen alijäämäinen tilikausi. Päätös viran muuttamisesta on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Muutoksenhakuajan jälkeen tuomiokapituli julistaa viran haettavaksi. Hakuajan päättymisen jälkeen tuomiokapituli tutkii hakijoiden kelpoisuuden virkaan ja lähettää virkakelpoisuuspäätöksen seurakuntaan tiedoksimerkitsemistä varten. Sen jälkeen tuomiokapituli lähettää pätevien hakijoiden hakemukset ja lausuntonsa seurakunnalle. valitsee virkaan jonkun hakijoista ja päättää samalla palkkauksesta sijoittamalla viran tehtävänkuvauksen mukaiseen, virkaehtosopimuksessa määriteltyyn vaativuusryhmään. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorinvirka lakkautetaan ja lukien perustetaan muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävä kanttorin virka. Virkaan vaadittava tutkinto määräytyy piispainkokouksen päätöksen n:o 108 / 4 / mukaisesti. 5 Kirkkoneuvoston ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

17 Kirkkoneuvosto TEIJA KOIVUSEN EROANOMUS KIRKKOVALTUUSTON JÄSENYYDESTÄ JA KIRKKONEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ Kirkkoneuvosto n jäsen Teija Koivunen on ilmoittanut muuttavansa pois paikkakunnalta lukien. Mainitusta ajankohdasta lukien hän anoo eroa seurakunnan luottamustehtävistä. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Teija Koivuselle myönnetään ero valtuuston jäsenyydestä ja hänen tilalleen kirkkovaltuuston varsinaiseksi jäseneksi kutsutaan jäljellä olevaksi toimikaudeksi ao. valitsijayhdistyksen listalta 2. varajäseneksi valittu Eeva Silvennoinen. Lisäksi kirkkovaltuusto nimennee Koivusen tilalle uuden, henkilökohtaisen varajäsenen Jorma Hiltuselle kirkkoneuvostoon toimikauden loppuun ( ) saakka. 6 n jäseneksi Teija Koivusen tilalle kutsuttiin Eeva Silvennoinen. Kirkkoneuvostoon Jorma Hiltusen henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Päivi Hyytiäinen.

18 TIEDOKSI SAATETTAVAT JA MUUT MAHDOLLISET ASIAT Kirkkoherra ilmoitti Kontupohjan tulevasta retkestä ja valtuuston puheenjohtaja kesävieraiden kirkkopyhästä. 8 VALITUSOSOITUS merkitsee tiedoksi, että kokouksen päätöksistä voi tehdä kirjallisen valituksen 30 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Valitus on toimitettava Kuopion hallintooikeudelle. Alistettavassa asiassa kirkollisvalitus on toimitettava, asian luonteesta riippuen Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, kirkkohallitukselle tai opetusministeriölle. Mikäli kokouksessa on päätetty hankinta-asiasta, voi se, jota asia koskee saattaa päätöksen markkinaoikeuden käsiteltäväksi sillä perusteella, että hankinnassa on menetelty julkisista hankinnoista annetun lain tai sen nojalla annettujen säännösten tai määräysten tai Euroopan yhteisön lainsäädännön tai maailman kauppajärjestön julkisia hankintoja koskevan sopimuksen vastaisesti. Muutoshakemus markkinaoikeudelle on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Asia kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan, mikäli hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kynnysarvon. Yksityiskohtaisempi valitusosoitus liitetään kokouksesta laadittavaan pöytäkirjaan. 9 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kokous päättyi yhteisesti laulettuun suvivirteen ja Isä Meidän rukoukseen.

19 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2012 Sivu 60 Kokousaika klo Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Hannu Antikainen Jorma Hiltunen Jouko Kettunen Teija Koivunen Hannu Mustonen Tuula Nevalainen Airi Pietarinen Liisa Tanskanen Vuokko Tanskanen Veijo Hirvonen Martti Lamberg, varajäsen /15 Muut saapuvilla olleet Kauko Nuutinen, kirkkoneuvoston varapj. Erkki Jaskari, kirkkoneuvoston pj. Antero Martikainen, pöytäkirjanpitäjä Asiat 1-14 Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Allekirjoitukset Pöytäkirja on Tarkastettu Erkki Romppanen Aika ja paikka Polvijärvellä / 2012 Allekirjoitukset Antero Martikainen Pöytäkirja on ollut Yleisesti nähtävänä Todistaa Liisa Tanskanen Aika ja paikka Kirkkoherranvirastossa Virka-asema Talouspäällikkö Hannu Antikainen Allekirjoitus Pysyvä ilmoitus kirkkovaltuuston pöytäkirjojen nähtävillä olosta on nähtävänä kirkkoherranviraston Ilmoitustaululla.

20 KOKOUKSEN AVAAMINEN n jäsen Airi Pietarinen piti alkuhartauden, jonka jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen 8 luvun 5 :n mukaan kirkkovaltuuston kokouskutsu on asetettava nähtäville seurakunnan ilmoitustaululle sekä lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu asialuetteloineen on postitettu valtuuston jäsenille Kutsu on ollut nähtävillä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Paikalla olevien toteamiseksi suoritetaan nimenhuuto. toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Nimenhuudossa paikalla oleviksi todettiin yhteensä 11 varsinaista kirkkovaltuuston jäsentä ja 1 varajäsen, yhteensä 12. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALITSEMINEN valitsee keskuudestaan kaksi jäsentä tarkistamaan kokouksesta laadittavan pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Liisa Tanskanen ja Hannu Antikainen. 4 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN päättää noudattaa työjärjestyksenään kokouskutsun mukaista asiajärjestystä.

22 Kirkkoneuvosto DIAKONIARAHASTON SÄÄNNÖT Kirkkoneuvosto Ida Tukiaiselta testamentilla seurakunnalle siirtynyt varallisuus on kirjattu taseen vastattavien lahjoitusomaisuuteen. Varoista on muodostettu rahasto, jota testamentin ehtoa noudattaen voi käyttää ainoastaan seurakunnan diakoniatyön tarpeisiin. Taloussäännön 20 :n mukaan erityiskatteisella rahastolla tulee olla valtuuston vahvistamat säännöt. Diakoniarahaston sääntöehdotus on kokouskutsun liitteenä. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä diakoniarahastolle säännöt liitteen mukaisesti ja esittää ne edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. 5 Diakoniarahaston säännöt hyväksyttiin yksimielisesti kirkkoneuvoston esittämässä muodossa.

23 Kirkkoneuvosto TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUKSET VUODELTA 2011 Kirkkoneuvosto Kokouskutsun liitteenä on seurakunnan tilinpäätös ja toimintakertomukset vuodelta Tilinpäätös osoittaa ,67 euron alijäämää. Vuosikatteeksi muodostui (+) ,73 euroa. Seurakunnan läsnä oleva jäsenmäärä oli vuoden lopussa yht henkeä. Tässä on vähennystä edellisvuoteen 41 henkilöä. Keskeisiä talouden kehitystä kuvaavia lukuja: Ryhmä v v Muutos muutos % Henkilöstömenot (palkat, eläke+ muut sos.maksut) ,9 Toimintamenot yhteensä ,0 Verotulot yhteensä ,3 Kirkkohallituksen toim.av ,8 Vuosikate ,2 Tilik.tulos, ylij.(+) alij.(-) ,5 Lainat Kassavarat ,4 Hautainhoitorahaston ylijäämä oli 3.691,48 euroa. Hoidon piiriin kuuluvia sopimuksia oli yht. 565 kpl. Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä tilinpäätöksen ja toimintakertomukset liitteenä olevassa muodossa ja jättää ne tilintarkastajien tarkastettavaksi sekä edelleen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. 6 Puheenjohtaja luki ääneen alkuperäisen tilintarkastuskertomuksen. Tilinpäätös ja toimintakertomus hyväksyttiin yksimielisesti kirkkoneuvoston esittämässä muodossa. Tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus vuoden 2011 tileistä ja hallinnosta.

24 Kirkkoneuvosto VEROPROSENTTI VUODELLE 2013 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että seurakunnan kirkollisveroprosentiksi vahvistetaan ensi vuodelle sama prosentti kuin kuluvana vuonna, eli 1,65 %. 7 Kirkkoneuvoston esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

25 Kirkkoneuvosto HENKILÖKOHTAISEN VARAJÄSENEN VALITSEMINEN KIRKKONEUVOSTOON NIINA VAITTISELLE Kirkkoneuvosto myönsi Jonna Kähärille eron kirkkoneuvoston jäsenyydestä kokouksessaan Hänen tilalle kirkkoneuvostoon valtuusto valitsi Niina Vaittisen. Koska Vaittinen oli entuudestaan kirkkoneuvoston varajäsen, tulee hänelle valita henkilökohtainen varajäsen kirkkoneuvostoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se valitsee henkilökohtaisen varajäsenen kirkkoneuvostoon Niina Vaittiselle. 8 Niina Vaittisen varajäseneksi kirkkoneuvostoon valittiin yksimielisesti Eeva Silvennoinen.

26 Kirkkoneuvosto SUHTEELLISTEN VAALIEN LAUTAKUNNAN TÄYDENTÄMINEN Kirkkoneuvosto valitsi kokouksessaan toimikaudekseen suhteellisten vaalien lautakuntaan varsinaisiksi jäseniksi Jonna Kähärin, Hannu Antikaisen ja Piia Karhisen. Varalle valittiin: Teija Koivunen, Arvo Kalliola ja Tuula Nevalainen. Jonna Kähäri on muuttanut pois paikkakunnalta ja näin ollen jättänyt paikkansa kirkkovaltuuston jäsenenä. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se täydentäisi suhteellisten vaalien lautakuntaa valitsemalla keskuudestaan uuden jäsenen lautakuntaan siitä pois jääneen Jonna Kähärin tilalle. 9 Suhteellisten vaalien lautakuntaan valittiin paikkakunnalta pois muuttaneen Jonna Kähärin tilalle Veijo Hirvonen.

27 Kirkkoneuvosto KIRKKOVALTUUSTON PÄÄTÖKSEN PERUUTTAMINEN Kirkkoneuvosto päätti joulukuun kokouksessaan v irtisanoa seurakunnan ja IS-Sähkö Oy:n kesken tehdyn maanvuokrasopimuksen. Samasta alueesta valtuusto hyväksyi tehtäväksi eri asiakohdassa uuden vuokrasopimuksen seurakunnan ja Rakennus ja Saneeraus M&M Oy:n kesken. Päätösten täytäntöönpano on viivästynyt tontilla sijaitsevan varastorakennuksen omistuspohjan selvittelyjen takia. Kun alistettavaa päätöstä ei voitu toimittaa tuomiokapitulin vahvistettavaksi vuoden kuluessa, on kirkkovaltuuston päätös rauennut. Kyseisellä tontilla sijaitsevan varastorakennuksen omistusoikeus on ratkaistu IS-Sähkö Oy:n ja Rakennus ja Saneeraus Oy:n kesken allekirjoitetulla kauppakirjalla. Samaisella kauppakirjalla on siirretty myös vuokraoikeus kaavan mukaiseen tonttiin Rakennus ja Saneeraus M&M Oy:lle. Vanhan sopimuksen mukaista vuokra-aikaa on jäljellä saakka. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se peruuttaa päätöksensä IS-Sähkö Oy:n maanvuokrasopimuksen irtisanomisesta. Samalla todetaan, että alueen vuokraoikeus on siirtynyt IS- Sähkö Oy:ltä Rakennus ja Saneeraus M&M Oy:lle näiden välisellä kauppakirjalla lukien. 10 Kirkkoneuvoston esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

28 Kirkkoneuvosto ALUNPERIN SEURAKUNNAN JA IS-SÄHKÖ OY:N KESKEN TEHDYN MAANVUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN JA UUDEN SOPIMUKSEN Kirkko- TEKEMINEN SAMASTA ALUEESTA RAKENNUS JA SANEERAUS M&M neuvosto OY:N KANSSA Rakennus ja Saneeraus M&M Oy:n toimitusjohtaja Markku Surakka on jättänyt seurakunnalle anomuksen Polvijärven kirkonkylällä sijaitsevan, asemakaavan mukaisen tontin vuokraamisesta asunto- ja liikerakentamisen paikaksi. Yrityksen tarkoituksena on rakentaa alueelle pienrivitalo, jonka huoneistot toimisivat pääasiallisesti asumiskäytössä. Alue on n m2 määräala seurakunnan omistamasta Kirkonmaa 262:10 tilasta Polvijärven kunnan Sotkuman kylässä, katusoitteena Haavikontie 4. Tarkempi sijainti ilmenee liitteenä olevasta karttapiirroksesta. Tontilla sijaitsevan varastorakennuksen kaupan myötä on hakijalle siirtynyt samaa aluetta koskeva vanha vuokrasopimus, jossa on muutama vuosi vuokra-aikaa jäljellä. Toimitusjohtaja Surakan kanssa on sovittu, että vanha vuokrasopimus puretaan, kun uusi vuokrasopimus astuu voimaan. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Rakennus ja Saneeraus M&M Oy:lle vuokrataan asemakaavan mukainen tontti liike- ja asuinrakentamisen paikaksi osoitteessa Haavikontie 4 Polvijärvi pääosin seuraavin ehdoin: vuokra-aika on 30 vuotta, alueen koko n m2 vuokra on 0,20 euroa neliömetriltä vuodessa, vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin perusvuokran vastatessa elokuun 2010 indeksin pistelukua 1749 (1951:10=100) vuokraajalla on oikeus vuokranantajan suostumuksetta siirtää vuokraoikeus toiselle 11 Kirkkoneuvoston esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

29 TIEDOKSI SAATETTAVAT JA MUUT MAHDOLLISET ASIAT Tiedoksi merkittävät ja muut esille tuodut asiat: Kirkkohallitus myöntänyt seurakunnalle verotulojen täydennysavustusta euroa vuodelle 2012 (budjetoitu ) Asunto Oy Jääskeläntien osake myyty Aulis Räsäselle hintaan euroa. Kirkkoherra tiedotti Kolilla pidettävästä Kirkon läsnäolo maaseudulla - seminaarista, jonne hän toivoi edustajaa myös luottamushenkilöistä. 13 VALITUSOSOITUS merkitsee tiedoksi, että kokouksen päätöksistä voi tehdä kirjallisen valituksen 30 päivän kuluessa tiedoksisaannista. Valitus on toimitettava Kuopion hallintooikeudelle. Alistettavassa asiassa kirkollisvalitus on toimitettava, asian luonteesta riippuen Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, kirkkohallitukselle tai opetusministeriölle. Mikäli kokouksessa on päätetty hankinta-asiasta, voi se, jota asia koskee saattaa päätöksen markkinaoikeuden käsiteltäväksi sillä perusteella, että hankinnassa on menetelty julkisista hankinnoista annetun lain tai sen nojalla annettujen säännösten tai määräysten tai Euroopan yhteisön lainsäädännön tai maailman kauppajärjestön julkisia hankintoja koskevan sopimuksen vastaisesti. Muutoshakemus markkinaoikeudelle on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksi saamisesta. Asia kuuluu markkinaoikeuden toimivaltaan, mikäli hankinnan arvo ylittää hankintalain 15 :n mukaisen kynnysarvon. Yksityiskohtaisempi valitusosoitus liitetään kokouksesta laadittavaan pöytäkirjaan. 14 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kokous päätettiin yhteisesti lausuttuun Isä Meidän rukoukseen ja Herran siunaukseen.

30 PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika klo Paikka Läsnä Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Jorma Hiltunen Maija Kaituri-Mutanen Arvo Kalliola Teija Koivunen Jouko Kettunen Hannu Mustonen Tuula Nevalainen Airi Pietarinen Liisa Tanskanen Veijo Hirvonen varsinaiset jäsenet yht. 11 varajäsenet: Tuomo Sormunen 1 Valtuutettuja yhteensä läsnä 12 ==== Muut läsnäolijat: Erkki Jaskari, kirkkoneuvoston pj Antero Martikainen, talouspäällikkö 1 Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja avasi kokouksen. Läsnäolijat todettiin nimenhuudossa. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kirkkojärjestyksen 8 luvun 5 :n mukaan kirkkovaltuuston kokouskutsu on asetettava nähtäville seurakunnan ilmoitustaululle sekä lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kirkkolain 7 luvun 4 :n mukaan seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu asialuetteloineen on postitettu valtuuston jäsenille Kutsu on ollut nähtävillä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

31 3 Työjärjestyksen hyväksyminen Työjärjestykseksi hyväksyttiin pöytäkirjaluonnoksen mukainen asiajärjestys. 4 Vaalitoimituksen ohjeet Puheenjohtaja antoi kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalia ja hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalia ja hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalia koskevat ohjeet: äänestys tapahtuu edellä läsnä olevien listaan merkityssä järjestyksessä kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalissa käytetään valkoista äänestyslippua ja hiippakuntavaltuuston jäsenten vaalissa vihreää äänestyslippua äänestyslippuun kirjoitetaan yhden ehdokaslistojen yhdistelmässä olevan ehdokkaan numero äänestyslippu leimataan ja pudotetaan vaaliuurnaan 5 Kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalin toimittaminen Puheenjohtaja julisti kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalin alkaneeksi ja näytti läsnäolijoille, että vaaliuurna oli tyhjä. Tämän jälkeen toimitettiin vaali, jossa kaikki äänioikeutetut äänestivät. Äänestysliput laskettiin puheenjohtajan johdolla niitä avaamatta ja pöytäkirjaan merkittiin, että vaalissa oli annettu 12 äänestyslippua. Äänestysliput suljettiin kirjekuoreen, joka sinetöitiin. 6 Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalin toimittaminen Puheenjohtaja julisti hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten vaalin alkaneeksi ja näytti läsnäolijoille, että vaaliuurna oli tyhjä. Tämän jälkeen toimitettiin vaali, jossa kaikki äänioikeutetut äänestivät. Äänestysliput laskettiin puheenjohtajan johdolla niitä avaamatta ja pöytäkirjaan merkittiin, että vaalissa oli annettu 12 äänestyslippua. Äänestysliput suljettiin kirjekuoreen, joka sinetöitiin. 7 Pöytäkirjan tarkistaminen Pöytäkirja luettiin ja hyväksyttiin yksimielisesti. 8 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen. Erkki Romppanen puheenjohtaja Antero Martikainen sihteeri alkuperäinen pöytäkirja on lähetetty vaalilippujen mukana tuomiokapituliin

Kirkkovaltuusto Sivu 130. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 130. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Sivu 130 Kokousaika 26.11.2013 klo 18.30-19.35 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Jorma Hiltunen Arvo Kalliola

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Sivu 171. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 171. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2014 Sivu 171 Kokousaika Ke 10.12.2014 klo 18.30-19.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Jorma Hiltunen Maija Kaituri-Mutanen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Aika: Maanantaina 13.2.2012 klo 18.00 18.55 Paikka: Salon seurakunta, Juhlasali, Torikatu 6, Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä Poissa Varajäsenet

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto Siikalatvan seurakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Ohjeet vaalien toimittamiseen 4. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.2.2016 Sivu 1 Kokousaika 9.2.2016 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio Marja Korhonen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.57. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Haikka Juha Mäkinen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Aika tiistai 26.1.2016 kello 16.00 16.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja Husso Leena Kytölä Reijo Vehviläinen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 73

Kirkkoneuvosto Sivu 73 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 Kirkkoneuvosto Sivu 73 Kokousaika 23.3.2016 klo 18.00-19.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Iris Leppänen, puheenjohtaja Eino Tikkanen Sari

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KIRKKOVALTUUSTO 1.11.2016 KOKOUSAIKA 14.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali Mikäli ette pääse kokoukseen pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Sivu 45. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 45. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 4/2011 Sivu 45 Kokousaika 30.11.2011 klo 18.30-19.35 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Maija Kaituri-Mutanen Arvo Kalliola

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 169

Kirkkoneuvosto Sivu 169 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 5/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 169 Kokousaika 21.11.2012 klo 18.00-19.20 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Jaskari, puheenjohtaja Kauko Nuutinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj.

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Aika 9.2.2016 kello 18.30 19.07 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Liljeqvist Pirkko, varaj. Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Joonas Pihkala Isto Hakala Pentti Poutiainen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon Paikka ja aika Seurakuntatalo Vihti, tiistai 9.2.2016 klo 17.30 18.40 Läsnäolevat jäsenet Ali-Mattila Liisa Aspila Pentti Brännare Anna-Leena Hacklin Seija Hautio Kaisa Huitu Outi Hynnälä Kirsi Jokela

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Sivu 182

Kirkkovaltuusto Sivu 182 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2010 Sivu 182 Kokousaika 9.12.2010 klo 18.30-19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Kati Mononen Irja Haaranen Jorma

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt Kirkkovaltuusto 9.2.2016 sivu ( 1 / 6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.30-18.25 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk. 6 Läsnä: Ellä, Paavo Hirvonen, Riitta

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 9.2.2016 1/9 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 19 19.45 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika Maanantai 13.2.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Laukaa Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013. torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo alkaen 3.10.2013 33 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA JÄSENET torstaina 3. päivänä lokakuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen Erkki Karppinen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 7/2011 Kirkkoneuvosto 87 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 18.00. Tarjoilua klo 18.30-19, ennen kirkkovaltuuston kokousta. KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 94 Kokouksen avaus

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden.

Kokouksen avaus ja alkuhartaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen ja vs. kirkkoherra toimitti alkuhartauden. TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00.-18.50. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (5) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Heiniemi Markku

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (5) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Heiniemi Markku Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (5) n kokous Aika maanantai klo 19-20.16 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja Ahonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Sivu 131. Seurakuntatalo

Kirkkovaltuusto Sivu 131. Seurakuntatalo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 2/2008 Sivu 131 Kokousaika 9.12.2009 klo 18.30-19.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Erkki Romppanen, puheenjohtaja Irja Haaranen Jorma Hiltunen

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto Sivu 157

Kirkkoneuvosto Sivu 157 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 1/2017 Kirkkoneuvosto Sivu 157 Kokousaika 30.1.2017 klo 18.00-19.10 Kokouspaikka Saapuvilla olleet Jäsenet Seurakuntatalo Martti Turunen, puheenjohtaja, 1-10 ja 12-14.

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / Muut osallistujat Kari Tuovinen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Kokousaika: Tiistai 3.4.2018 Klo 18.30 18.51 Kokouspaikka: Osallistujat Wanha Sali Asikanius Pertti Felt Riina Hyvönen Veikko Jokinen Eija-Sisko Juhola Jukka Kippilä Satu Kolehmainen Laura Lignell Jouni

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 KIRKKONEUVOSTO (9) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika 5.4.2018 klo 17.00 kokous (kahvit 16.30 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012. KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012. Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg 27 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2012 KOKOUSAIKA tiistaina 13. päivänä maaliskuuta 2012 KOKOUSPAIKKA JÄSENET seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Tuula Kaitila-Juntunen Tuula Karppinen Ellen Kellberg

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot