Tehokkaat ja taloudelliset varastointijärjestelmät. Teräksenlujaa varastotilaa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tehokkaat ja taloudelliset varastointijärjestelmät. Teräksenlujaa varastotilaa"

Transkriptio

1

2 Tehokkaat ja taloudelliset varastointijärjestelmät Antti tarjoaa täydellisiä ja toimivia varastointiratkaisuja varastoitavan materiaalin, tila- ja siirtotarpeiden sekä sijaintivaatimusten mukaan. Antti suunnittelee, valmistaa ja toimittaa siilot suoraan asiakkaalle. Onnistumisen varmistaa Antin ammattitaito ja kokemus varastoinnista. Toimitustapoja on avaimet käteen periaatteesta osatoimitukseen ilman asennusta. Varsinainen siilotoimitus on aina täydellinen ja varustelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Antti on omalla, vahvalla panoksellaan mukana asiakkaan liiketoiminnan kasvussa ja kehittämisessä. Se on luonut maineen luotettavana kumppanina. Tätä mainetta se on valmis vaalimaan jokaista projektia toteuttaessaan. Antti on asiantunteva yhteistyökumppani. Antti-Teollisuus on viljankäsittelyn ammattilainen. Sen nimikkotuotteet, Antti-kuivurit, ovat vuosikymmeniä olleet tiennäyttäjiä alan teknologian kehityksessä. Maataloussektorin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. kuivurit, uunit, elevaattorit sekä avaimet käteen -pakettikuivaamot ja tietenkin monipuolinen palvelu. Antti-kuivurien kehitystyössä etsitään jatkuvasti uusia ratkaisuja viljankuivatuksen tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä kuivattavan viljan laadun parantamiseksi. Antti-Teollisuudella on mutkaton yhteys viljelijöihin. Se kuuntelee asiakkaitaan ja pyrkii ratkaisuissaan ottamaan heidän ehdotuksensa ja odotuksensa huomioon. Antti-Teollisuus - luotettava kumppani materiaalinkäsittelyn investointiprojekteissa. Antti-Teollisuus ratkaisee asiakkaan ongelmia jauhemaisten ja raemaisten aineiden siirrossa ja varastoinnissa valmistamillaan varastosiiloilla ja kuljettimilla. Tärkeimmät liiketoiminta-alueet ovat puu-, energia-, muovi- ja elintarviketeollisuus sekä muut jauhemaisia aineita, kuten lentotuhkaa, sementtiä ja lannoitteita käsittelevät yritykset. Antti-Teollisuuden projektitoimitukset sisältävät täydellisen palvelupaketin: suunnittelun, valmistuksen, osahankinnan, asennuksen, käyttöönoton, aikatauluvastuun sekä takuun. Antti-Teollisuuden teollisuussektorin päämarkkinat ovat Skandinavia sekä Baltian ja entiset IVY-maat. Teräksenlujaa varastotilaa Antti-siilot sopivat erilaisille irtomateriaaleille, kuten viljalle ja muille juokseville, rakeisille sekä jauhe- ja pulverimaisille aineille. Ne toimivat raaka-ainesiiloina, väli- ja lopputuotevarastoina sekä päiväsiiloina. Siilot voidaan varustaa purkaimilla/täyttölaitteilla, automatiikalla, lämpöeristyksellä, kattoja ulkotikkailla, miesluukulla, suodattimilla, täyttöputkilla sekä pinnanmittaus- ja punnituslaitteilla. Uusimman valmistusteknologian ja huolellisen suunnittelun tuloksena Agrosec Storage -viljasiilon osat sopivat tarkasti paikoilleen. Suomen suurimmalta valmistajalta saat juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun tarkoitukseesi sopivalla varustuksella. Näin et maksa varusteista joita et tarvitse.

3 Agrosec Storage Spiral-varastosiilot Agrosec Storage SPIRAL-siilot Lipp-kierresaumasiiloa tehdään kaikkialla maailmassa. Suomessa ne ovat nimeltään Agrosec Storage SPIRALsiiloja. Agrosec Storage Spiral -siiloilla on ominaisuuksia joita muilla varastosiiloilla ei ole. Ainutlaatuisella kierresaumamenetelmällä saadaan aikaan moninkertainen ja tiivis sauma, joka samalla parantaa siilon rakenteen lujuutta. Agrosec Storage SPIRAL-siilot ovat laajalti osoittaneet hyvät ominaisuutensa ja kilpailukykynsä monipuolisissa käyttökohteissa. Nopea valmistus sekä mahdollisuus erilaisiin koko-, materiaali- ja varustelusovelluksiin tekevät kierresaumasiilosta erinomaisen vaihtoehdon yrityksen varastointitarpeisiin, raakaaine-, puolivalmiste- ja valmistuotevarastoiksi. Spiral-kierresaumasiilo valmistetaan erikoiskonein rakennuspaikalla asiakkaan rakentamalle perustalle. Kierresaumasiilojen vakiohalkaisijat: 3,4 m, 5 m ja 7,3 m. Myös muut läpimitat, 2,3-8,0 m ovat mahdollisia. Edullisia ja tehokkaita varastoja. Kierresaumasiilon saumausvaiheet Luja ja tiivis kaksinkertainen kierresauma. Materiaalivaihtoehtoja ovat kuumasinkitty teräs, muovipinnoitettu teräs, ruostumaton teräs tai haponkestävä teräs sekä alumiini. Alle 3,5 m:n siilot kuljetetaan valmiina tehtaalta. Siilon vaipassa ei ole ruuveja, ja siilon sisäseinä on sileä. Runsas varustelu.

4 Agrosec Storage Silo-varastosiilot maanviljelyn käyttöön Agrosec Storage Silo -siilot Silo-siilot kootaan asiakkaan toimesta, tehtaalla valmistetuista elementeistä. Rakentaminen tapahtuu pääosin ilman telineitä, nosturilla tai tehtaalta vuokrattavia tunkkeja käyttäen turvallisesti. Miesluukku ja kierukan seinäyhde ovat erillisiä komponentteja, jotka luovat mahdollisuuksia siilon varusteluun ja helpottavat käyttöä ja asennusta. Katon kiinnitys seinävaippaan tapahtuu ylävanteen ja keskitystukien kanssa, jotka takaavat siilon ja katon keskinäisen symmetrisyyden ja lujuuden. Silo-siilojen halkaisijat ovat 5,3 ja 7,5 metriä. Silo-siilojen halkaisijat ovat 5,3 ja 7,5 metriä ja nämä voidaan tasapohjaisella perustalla varustaa myös ilmastuspuhaltimin ja pohjan tyhjentävällä kiertävällä ruuvilla. Tehtaalla valmistetut ruuvikiinnitteiset ja mittatarkat elementeistä koottavat siilot. Siilon vakiovarusteet: Täyttöaukko, miesluukut katolla ja seinässä, seinätikkaat, ruuvikuljettimen seinäyhde sekä suojaputki. Saatavana myös runsaasti lisävarusteita.

5 Agrosec Storage Pro suuret varastosiilot Agrosec Storage Pro-siilot Pro-siilot sopivat hyvin ympäristöön ja muodostavat muiden rakennusten kanssa ulkoasultaan tasapainoisia kokonaisuuksia. Erillistä maisemointia ei tarvita. Nelikulmasiilot valmistetaan vaakaprofiloiduista elementeistä. Asennus on nopeaa ja selväpiirteistä. Siilojen elementit liitetään toisiinsa joko hitsaamalla tai ruuviliitoksin. Moduulimitoitus lisää joustavuutta. PRO-siiloja on helppo laajentaa, näin saadaan nopeasti käyttöön uutta varastotilaa. Materiaalina on yleensä teräs, jonka pintakäsitellään asiakkaan toivomusten mukaan. Pro-siilot soveltuvat erinomaisesti teollisuuden raaka-ainesiiloiksi. Elementtien päätylistat muodostavat kantavan kotelorakenteen johon muodostuu kaksikertainen liitossauma sadevettä vastaan. Elementit sopivat suoraan ulkoseinäksi saumausmassalla tiivistettynä.

6 Kierresaumasiilo D 5,0 m Vaippakorkeus metriä Kierresaumasiilo D 7,3 m Vaippakorkeus metriä Tilavuus Tilavuus vaippa m 3 Katto m 2 yht. m 3 Tonnia (*) (*) Ominaispaino 0,75 t/m 3 Tilavuus Tilavuus vaippa m 3 Katto m 2 yht. m 3 Tonnia (*) Kok.korkeus metriä 6,3 7,3 8,3 9,3 10,3 11,3 Kok.korkeus metriä 7,8 8,8 9,8 10,8 11,8 Spiral-kierresaumasiilo valmistetaan erikoiskonein rakennuspaikalla asiakkaan rakentamalle perustalle. Kierresaumasiilojen vakiohalkaisijat: 3,4 m, 5 m ja 7,3 m. Myös muut läpimitat, 2,3-8,0 m ovat mahdollisia. Edullisia ja tehokkaita varastoja. Luja ja tiivis kaksinkertainen kierresauma. Materiaalivaihtoehtoja ovat kuumasinkitty teräs, muovipinnoitettu teräs, ruostumaton teräs tai haponkestävä teräs sekä alumiini. Alle 3,5 m:n siilot kuljetetaan valmiina tehtaalta. Siilon vaipassa ei ole ruuveja ja siilon sisäseinä on sileä. Runsas varustelu. Siilo voidaan helposti valmistaa myös haluttuun välimittaan tarpeen mukaan. Silo-siilo, halkaisija 5,3 m Silo-siilo, halkaisija 7,5 m Viljasiilo halkaisija 5,3 m krs m 3 h/m Siilon paino Viljasiilo halkaisija 7,5 m krs m 3 h/m Siilon paino ,90 7,00 8,15 9,30 10,45 11,55 12, ,70 9,85 11,00 12,10 13, Mitoitus Katto on mitoitettu kantamaan lumikuormaan lisäksi 600 kg laitteita, esim. kuljettimet, kulkusillat tai sykloonit. Siilon lujuus on mitoitettu 900 kg/m 3 massalle. Kaikki rakenteet kiinnitetään pultein, hitsausta ei tarvita edes anturalaattoihin. CE-vaatimusten mukaiset turvavarusteet. Perustus Betonista tehtävä pohja voi olla joko tasa- tai kartiopohja. Perustus-, kokoonpano- ja pääpiirustuksen sekä seikkaperäisen asennusohjeen lähetämme kotiisi jo ennen tavarantoimitusta. Kartiopohja lisää tilavuutta halkaisija 5,3 m + 9 m 3 halkaisija 7,5 m + 25 m 3 Vakiovarusteet täyttöaukko katolla halkaisija 250 mm miesluukku seinässä tai katossa pultit, mutterit, aluslevyt ja tiivistemassa anturalaatat kiila-ankkurein kierukan suojaputki ja seinäyhteen halkaisija 300 mm seinätikkaat Lisävarusteet seinätikkaan suojavarusteet kattotikkaat käsijohteilla tai ilman kumi tai metallikaulus kierukan/suojaputken tiivistämistä varten puhallusputken seinäkiinnike halkaisija 160 mm kapasitiivinen anturi (täyttövahti)

7 A B C D Pohja m 3 Siilo/kerros m 3 1,6 3,8 2,4 4,7 3,0 5,8 3,7 6,9 5,1 8,3 Lisävarusteet laadun takeeksi: Hyvä viljankäsittelyketju sisältää tuuletetun välivarastoinnin puidulle viljalle, joka odottaa kuivausta. Näin viljan vastaanotto ei rajoita puintia ja tuuletuksen avulla viljan laatu säilyy eikä kuumenemista ja tappiota synny. Tuuletus voidaan järjestää jopa 60 m 3 siilon tilavuuteen asti. Tuuletussiilojen pohjakartiot varustetaan tuuletusharjalla, johon ilma tuodaan putkistolla. Käsittelyketju voidaan automatisoida eränvaihtoineen Logicontrolkuivuriohjausjärjestelmällä, johon saatavana PCLogi tietokoneohjelma kuivaus- ja varastotietojen hallintaan. Puhdistamista ja tarkistamista varten pohjakartioon on saatavana miesluukku. Märän viljan tuuletus Pro-siiloissa Kuivauskapasiteettia voidaan lisätä hoitamalla viljan jäähdytys myös pyörösiiloissa. Tällöin siilo rakennetaan tasapohjaiseksi ja varustetaan ilmakanavin sekä puhaltimella. Isossa pyörösiilossa on riski varastoinnin aikaiseen lämmön muodostumiseen (syynä esimerkiksi epätasaiset puintierät). Lisävarusteena on saatavilla lämpötila-anturit, joilla voidaan seurata lämpötilaa ja tarvittaessa käynnistää jälkituuletus laatutappioiden välttämiseksi. Tyhjennys tapahtuu ruuvilla tai avattavien luukkujen avulla ketjukuljettimella. Kiertävä siiloruuvi on saatavilla lopputyhjennykseen. Kuivan viljan tuuletus pyöreissä varastosiiloissa

8 - kun tarvitset varmaa ja turvallista varastointia Agrosec Storage -siilot ovat oman alansa huipputuotteita materiaaleiltaan, rakenteiltaan, toiminnoiltaan sekä projektitoimituksiin liittyvän kokonaispalvelun osalta. Antin pitkälle kehittynyt varastointitekniikka tehostaa ja ylläpitää asiakkaan prosessia tuomalla varmuutta materiaalinhallintaan niin tuotannon alku- kuin loppupäässäkin. 8 m3 pellettisiilo maatilakäyttöön Antti hallitsee erilaiset olosuhteet, toimialat, tekniikat ja materiaalinkäsittelyn kokonaisuudet. Antti-Teollisuuden tarjoamat ratkaisut merkitsevät asiakkaan kannalta vaivattomuutta sekä kykyä ottaa joustavasti vastaan tulevaisuuden mukanaan tuomat varastointitarpeiden muutokset. Agrosec Storage -siilot ovat vankkoja ja kestäviä. Ne rakennetaan nopeasti ja toimitetaan asennettuina. Käytössä ne ovat edullisia ja huoltovapaita. Ja kun kapasiteettitarpeet kasvavat, voidaan niitä aina laajentaa. Agrosec Storage -siilot suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan ottaen huomioon varastoitavan aineen ominaisuudet. Toimiva siiloratkaisu syntyy lukuisista yksityiskohdista liittyen siilon täyttöön, valvontaan ja toimintojen ohjaukseen. Agrosec Storage -siiloissa yksityiskohdista muodostuu luotettava kokonaisuus. Agrosec Storage on ammattilaisen vastaus asiakkaan varastointiongelmiin. Antti-siilo on järkevä varasto jauhemaisille ja rakeisille aineille: Rehusiilo maatilakäyttöön PUUTEOLLISUUDESSA kutteri/sahanpuru hake pelletti liimajauhe ym. ELINTARVIKETEOLLISUUS/ REHUTEOLLISUUS vilja jauhe rehupelletti MUOVITEOLLISUUDESSA granulaatit jauheet muovimurske MUUT TOIMIALAT lannoitteet tuhka sementti sora

MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN

MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN MEPU-VILJASIILOT MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN Mepun viljasiilot ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset.

Lisätiedot

MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN

MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN MEPU-SIILOT MEPU-VILJASIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJAN VARASTOINTIIN Mepun pyöreät viljasiilot ovat pienimpiä yksityiskohtia myöten suunniteltu täyttämään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatimukset.

Lisätiedot

Viljankäsittelyn ammattilainen

Viljankäsittelyn ammattilainen Viljankäsittelyn ammattilainen Sisällysluettelo Antti-Teollisuus - sinun eduksesi 3 Viljankäsittelyjärjestelmät Pakettikuivaamo 4 Stand Alone -kuivaamo 6 Agrosec Carrus, UUTUUS 7 Kuivurit Agrosec mixflo

Lisätiedot

TWISTER-SIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJANVARASTOINTIIN

TWISTER-SIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJANVARASTOINTIIN TWISTER-SIILOT TWISTER-SIILOT JOUSTAVAAN JA LUOTETTAVAAN VILJANVARASTOINTIIN Mepun Twister-siilot on pienipiä yksityiskohtia yöten suunniteltu täyttäään nykyaikaisen viljanvarastoinnin vaatiukset. Laajasta

Lisätiedot

Antti Agrosec kuivurit viljankäsittelyn ammattilaisille

Antti Agrosec kuivurit viljankäsittelyn ammattilaisille Antti Agrosec kuivurit viljankäsittelyn ammattilaisille Antti-Teollisuus sinun eduksesi Antti on ollut mukana viljankuivausalalla jo yli 45 vuotta. Jatkuva tutkimus- ja kehitystyö on vienyt meidät sinne

Lisätiedot

SIILOT. Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta. siilo sinun projektiisi

SIILOT. Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta. siilo sinun projektiisi SIILOT Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta siilo sinun projektiisi Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com SUKUP siilon standardilaitteet Suuri täyttöaukko

Lisätiedot

Energiatehokas ja kotimaista polttoainetta käyttävä kuivuri Jouni Virtaniemi Antti-Teollisuus Oy

Energiatehokas ja kotimaista polttoainetta käyttävä kuivuri Jouni Virtaniemi Antti-Teollisuus Oy Viljankäsittelyn ammattilainen Energiatehokas ja kotimaista polttoainetta Jouni Virtaniemi Antti-Teollisuus Oy 1 2 Miksi on lähdetty kehittämään biouunia? Valtaosa Suomen lämminilmakuivureista käyttää

Lisätiedot

Varastointi ja siirto

Varastointi ja siirto Varastointi ja siirto Tehoa materiaalivirtojen hallintaan Siirrät tai varastoit Antti huolehtii molemmista. Rakeisten ja jauhemaisten aineiden varastointi- ja siirtojärjestelmät Antti-siilo tehokas ja

Lisätiedot

Antilta odotettu UUTUUS

Antilta odotettu UUTUUS Antilta odotettu UUTUUS Tehokas, nopea ja edullinen vaunukuivuri Saatavana myös E-suoravetoelevaattorilla Antti VACBOOST vaunukuivurit C205-20.5m 3 C5-.5 m 3 C320-32.0 m 3 C365-36.5 m 3 Kätevin ratkaisu

Lisätiedot

Parasta viljankäsittelyä

Parasta viljankäsittelyä Parasta viljankäsittelyä Sisällysluettelo Agrosec Parasta viljankäsittelyä...3 Viljankäsittelyjärjestelmät Pakettikuivaamo...4 Stand Alone -kuivaamo... 6 Kuivurit Agrosec mixflo...6 Optivol vaajaeräautomatiikka...6

Lisätiedot

Asennusja käyttöohje. Pultattava kaatoallas 4950x2325 & 4950x2835. 408110 (fi)

Asennusja käyttöohje. Pultattava kaatoallas 4950x2325 & 4950x2835. 408110 (fi) Asennusja käyttöohje Pultattava kaatoallas 4950x2325 & 4950x2835 408110 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 25340 Kanunki, Salo Puh. +358 2 774 4700 Fax +358 2 774 4777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi

Lisätiedot

Viljankäsittelyn ammattilainen

Viljankäsittelyn ammattilainen Viljankäsittelyn ammattilainen Sisällysluettelo Antti-Teollisuus - sinun eduksesi...3 Viljankäsittelyjärjestelmät Pakettikuivaamo...4 Stand Alone -kuivaamo... 6 Kuivurit Agrosec mixflo...6 Vacboost vaunukuivurit,

Lisätiedot

Parasta viljankäsittelyä

Parasta viljankäsittelyä Parasta viljankäsittelyä Sisällysluettelo Agrosec Parasta viljankäsittelyä...3 Viljankäsittelyjärjestelmät Pakettikuivaamo...4 Kaksoiskuivurit... 5 Stand Alone -kuivaamo... 6 Kuivurit Agrosec mixflo...7

Lisätiedot

Asennusja käyttöohje. 408113 (fi) AGROSEC TUULETUSSIILOT D5,3 JA D7,5

Asennusja käyttöohje. 408113 (fi) AGROSEC TUULETUSSIILOT D5,3 JA D7,5 Asennusja käyttöohje AGROSEC TUULETUSSIILOT D5,3 JA D7,5 408113 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 25340 Kanunki, Salo Puh. +358 2 774 4700 Fax +358 2 774 4777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi www.agrosec.com

Lisätiedot

VILJASIILO PYSTYTYSOHJE Lue ohjekirja huolellisesti ennen siilon kokoamista ja talleta se vastaisuuden varalle.

VILJASIILO PYSTYTYSOHJE Lue ohjekirja huolellisesti ennen siilon kokoamista ja talleta se vastaisuuden varalle. VILJASIILO PYSTYTYSOHJE Lue ohjekirja huolellisesti ennen siilon kokoamista ja talleta se vastaisuuden varalle. Yrittäjäntie 22, 62375 Ylihärmä, Finland puh. 010 425 8000, fax 06 484 6251 www.reikalevy.fi

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Maaseudun energiapäivä Mepu Oy Mynämäentie 59, Yläne, Finland Tel

Maaseudun energiapäivä Mepu Oy Mynämäentie 59, Yläne, Finland Tel Maaseudun energiapäivä 30.11.2017 MEPU OY Perustettu vuonna 1952 Tehdas Yläneellä Viljankäsittelylaitteiden valmistaja sekä maahantuoja Myyntiä Suomessa ja Euroopassa (n. 50% / 50%) Työllistää 50+ henkilöä

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Suojatuote PROxA Sääsuojan asennusohje. Suojatuote Pro Oy Rastaansiipi 15 D 10 90650 Oulu Suomi

Suojatuote PROxA Sääsuojan asennusohje. Suojatuote Pro Oy Rastaansiipi 15 D 10 90650 Oulu Suomi Suojatuote PROxA Sääsuojan asennusohje Suojatuote Pro Oy Rastaansiipi 15 D 10 90650 Oulu Suomi Yleisesti Sääsuoja on tilapäiseen suojaukseen tehty rakenne, jota ei ole mitoitettu täysille tuuli ja lumikuormille.

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet

Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet Oy Ekocoililla on vuosikymmenten kokemus nestejäähdyttimien sekä lauhduttimien kehittämisestä ja valmistuksesta. Osaava tuotekehitys, ainutlaatuinen asiantuntemus

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-sarja tarjoaa erinomaisen kuivaustehon ja käytännöllisyyden yhdessä toiminnallisessa paketissa. S-sarjassa on panostettu varmatoimisuuteen

Lisätiedot

NVI 2000 moduulisavupiippujen ASENNUSOHJEET

NVI 2000 moduulisavupiippujen ASENNUSOHJEET 1.4.2005 5. painos NVI 2000 moduulisavupiippujen ASENNUSOHJEET SISÄLLYSLUETTELO : - tekniset tiedot ja CE-merkinnät 2-3 - takuu- ja toimitusehdot 3 - yleisimmät asennustavat 4-6 - asennuspaketti 7 - asennus

Lisätiedot

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista 100 years of experience Lahti Precision Teknologiajohtaja punnitus- ja annostusprosesseissa Annostusprosessit Jatkuva annostus Eräannostus Automaatio Punnitus

Lisätiedot

SIILO D9,8m pystytysohje

SIILO D9,8m pystytysohje SIILO D9,8m pystytysohje OHJEEN VERSIO 1.0.0 SUOMI (alkuperäinen) 2 SAMI TUOTTEEN OMISTAJALLE Kiitämme Teitä siitä, että valintanne kohdistui valmistamaamme tuotteeseen. Tutustukaa huolellisesti tähän

Lisätiedot

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Pintakäsittelyteknologian osaaja Laadukkaat hionnat, harjaukset ja kiillotukset Hiomapojat on erikoistunut metallin

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

LUOTETTAVAT JA JOUSTAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄT

LUOTETTAVAT JA JOUSTAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄT OHJAUSJÄRJESTELMÄT LUOTETTAVAT JA JOUSTAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄT Mepun ohjausjärjestelmät ovat joustavia ja turvallisia käyttää. Luotettavien järjestelmien ansiosta kuivaamojen käyttö on helppoa ja sujuvaa.

Lisätiedot

Vettä ja lämpöä turvallista asumista

Vettä ja lämpöä turvallista asumista E R I S T E T Y T P U T K I S TOJÄ R J E S T E L M ÄT Vettä ja lämpöä turvallista asumista 01 2011 10001 Uponor Quattro neliputkinen elementti lämmön ja lämpimän käyttöveden johtamiseen autotallin ja talon

Lisätiedot

ASENNUSOHJE HT-SIILOT 7 m 3 JA 8 M 3

ASENNUSOHJE HT-SIILOT 7 m 3 JA 8 M 3 ASENNUSOHJE HT-SIILOT 7 m 3 JA 8 M 3 Siilon kokoonpano aloitetaan asettamalla siilon ylimmän vaippaosan levyt kehäksi lattialle (Kuva 1) Kuva 1, Vaippaosan levyt Yleensä siihen kuuluu kolme perussivua

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

Survive. KIT Survive KIT

Survive. KIT Survive KIT LEKO Group Survive KIT Survive KIT LEKO Group koostuu raskaan ja keskiraskaan valmistuksen konepajoista, valmistettavuuden kehittämispalveluista sekä omia tuotteita tuottavista ryhmistä. Omia tuotteitamme

Lisätiedot

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957 CLEN IR INNOVTION SINCE 1957 PUTKISTOkomponenttIluettelO Tanskalainen JKF Industri /S valmistaa laadukkaat komponentit, suodatinjärjestelmät ja purunpoistolaitteet yli 50- vuoden kokemuksella. Valikoimasta

Lisätiedot

Asennusja käyttöohje. Kaatoallas Skandia kuljettimille (fi)

Asennusja käyttöohje. Kaatoallas Skandia kuljettimille (fi) Asennusja käyttöohje Kaatoallas Skandia kuljettimille 408115 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 25340 Kanunki, Salo Puh. +358 2 774 4700 Fax +358 2 774 4777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi www.antti-teollisuus.fi

Lisätiedot

19.10.2010. 16.9.2010 Erkki Jokela. Mepu Oy: Liiketoiminnan käynnistäminen Valko-Venäjällä

19.10.2010. 16.9.2010 Erkki Jokela. Mepu Oy: Liiketoiminnan käynnistäminen Valko-Venäjällä 16.9.2010 Erkki Jokela Mepu Oy: Liiketoiminnan käynnistäminen Valko-Venäjällä 1 VAUNUKUIVURIT koot 150 365 hl heti käyttövalmiina kuljettimet 20 60 tn/h elev. korotettavissa taloudellinen tyytyväisyystakuu

Lisätiedot

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT LUOTETTAVAA JA LAADUKASTA VILJAN KUIVAUSTA Mepun uudistetun, käytännöllisen M-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Lisätiedot

BENDERS seinäelementit. Seinäelementit ja perustukset. Lisää Bendersistä: www.benders.fi

BENDERS seinäelementit. Seinäelementit ja perustukset. Lisää Bendersistä: www.benders.fi BENDERS seinäelementit Seinäelementit ja perustukset Lisää Bendersistä: www.benders.fi 2 Sisältö Seinäelementit 4-10 Seinäelementtien tarvikkeet 11 Perustukset 12-15 Perustustarvikkeet 15 3 Seinäelementti

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

Process Industry. Solutions for handling raw materials

Process Industry. Solutions for handling raw materials Process Industry Solutions for handling raw materials Oy Mesmec Ab Måttisenkatu 3, 67700 Kokkola puh. +358 207 280 680 fax +358 6 8326 811 info@mesmec.fi www.mesmec.fi MESMEC HALLITSEE KOKONAISUUDET Vuonna

Lisätiedot

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin

Firestone Allasjärjestelmät. Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Firestone Allasjärjestelmät Varmuutta vaativiin olosuhteisiin Korkealaatuinen allaskalvo Firestone allaskumia on saatavana jopa 15 m leveänä ja 61 m pitkänä. Firestone allasrakenteet perustuvat EPDM-kumikalvoihin,

Lisätiedot

SIILOT / REHUSIILOT / VILJASIILOT / VARASTOT

SIILOT / REHUSIILOT / VILJASIILOT / VARASTOT SIILOT / REHUSIILOT / VILJASIILOT / VARASTOT REHUSIILOT Rehusiilot on suunniteltu rehun, viljan ja pellettien varastointiin. MICHAŁ-siilot on valmistettu korkealaatuisesta Ruukin teräksestä ja niissä on

Lisätiedot

Pellettitehdas saha- ja huonekaluteollisuuteen

Pellettitehdas saha- ja huonekaluteollisuuteen Tuubikompostointi Pellettitehdas Pellettitehdas saha- ja huonekaluteollisuuteen Suomessa valmistettu ja innovoitu Pellettiä myös pienestä hakkeesta, oljesta ja kuivatetusta lannasta MurskaBiopellet on

Lisätiedot

Asennusja käyttöohje. 408104(fi) AGROSEC VILJALEVITIN 4W KUIVAUSKONEISTOON

Asennusja käyttöohje. 408104(fi) AGROSEC VILJALEVITIN 4W KUIVAUSKONEISTOON Asennusja käyttöohje AGROSEC VILJALEVITIN 4W KUIVAUSKONEISTOON 408104(fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 25340 Kanunki, Salo Puh. +358 2 774 4700 Fax +358 2 774 4777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi

Lisätiedot

Kattoelementit maatalous. Kattoelementit teollisuus. Huolto ja palvelu

Kattoelementit maatalous. Kattoelementit teollisuus. Huolto ja palvelu Kattoelementit maatalous Kattoelementit teollisuus Huolto ja palvelu Aurinkovoimala maatalouteen ProAgria Kannus 4.4.2018 Erkki Lassila Koulutie 142-69700 Veteli - Finland Puh. +358 207 969 410 myynti@termater.fi

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti ja

Lisätiedot

HB-GRAMOS-julkisivulaatat

HB-GRAMOS-julkisivulaatat JULKISIVULAATAT HB-GRAMOS-julkisivulaatat Teknistä ylivoimaa julkisivuratkaisuihin JULKISIVULAATAT Vaativiin olosuhteisiin oikea ratkaisu Rankakiinnitys -soveltuu uudisrakentamiseen ja saneerauskohteeseen

Lisätiedot

Tukimuurielementit 2-80

Tukimuurielementit 2-80 2- Tukimuurielementit Tukimuurien käyttö antaa erinomaiset madollisuudet tonttien ja liikennealueiden pintojen yötykäyttöön. Niillä alue voidaan jäsennellä käyttötarkoituksen mukaisesti eri tasoisiksi

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31.

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31. [1] Erittäin hiljaisia ja huippulaatuisia puhallinpattereita vaativiin kohteisiin. Pemco Oy on ottanut omia tuotteitaan täydentämään saksalaiset Roller puhallinpatterit. Niiden äänenpainetaso on alhaisimmillaan

Lisätiedot

Tuorevilja varastointi - leikkuupuimurista suoraan siiloon

Tuorevilja varastointi - leikkuupuimurista suoraan siiloon Tuorevilja varastointi - leikkuupuimurista suoraan siiloon Viljan kaasutiivis varastointi Käytettäessä kaasutiivistä varastointia voidaan viljankorjuu aloittaa jo aiemmin. Näin leikkuupuimurin käyttökapsiteettia

Lisätiedot

Ekocoil. Nestejäähdyttimet & Lauhduttimet

Ekocoil. Nestejäähdyttimet & Lauhduttimet Ekocoil Nestejäähdyttimet & Lauhduttimet Täydellisesti optimoitu Kokemus Asiantuntemus Optimointi Ekocoililla on useiden vuosikymmenten kokemus nestejäähdyttimien ja lauhduttimien suunnitelusta sekä valmistuksesta.

Lisätiedot

ORANSSIVARTINEN N-SARJA

ORANSSIVARTINEN N-SARJA Kestävät asfaltti-, maanrakennusja maisemointityökalut vaativaan käyttöön! ORANSSIVARTINEN N-SARJA Asfaltin, betonin, soran, sepelin, hiekan ja mullan siirtoon, tasoittamiseen ja muokkaamiseen MUUNNELTAVAT

Lisätiedot

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN ISOT VAUNUKUIVURIT LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uudistetun, käytännöllisen M-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen

Lisätiedot

Edistyksellinen L-SARJAN VAUNUKUIVURI

Edistyksellinen L-SARJAN VAUNUKUIVURI Edistyksellinen L-SARJAN VAUNUKUIVURI MEPU - L-SARJAN VAUNUKUIVURI L-sarjan vaunukuivuri täydentää Mepun vaunukuivurimalliston. Nyt löytyy jokaiselle sopivan kokoinen malli. L-SARJAN VAUNUKUIVURIN EDUT

Lisätiedot

Arskametalli Oy ARSKA AINA ASKELEEN EDELLÄ. NURMISIEMENSEMINAARI 27.02.2014 / Huittinen TIETOA YRITYKSESTÄ. Janne Käkönen

Arskametalli Oy ARSKA AINA ASKELEEN EDELLÄ. NURMISIEMENSEMINAARI 27.02.2014 / Huittinen TIETOA YRITYKSESTÄ. Janne Käkönen NURMISIEMENSEMINAARI 27.02.2014 / Huittinen Janne Käkönen TIETOA YRITYKSESTÄ Arskametalli Oy ARSKA AINA ASKELEEN EDELLÄ Somero, Lounais-Suomi (Varsinais-Suomi) Viljankuivausta ja varastointia Arvo Käkönen

Lisätiedot

Asiakaskeskeisyys, joustavuus ja luotettavuus ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Toimintatapamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen.

Asiakaskeskeisyys, joustavuus ja luotettavuus ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Toimintatapamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen. Asiakaskeskeisyys, joustavuus ja luotettavuus ovat yrityksellemme tärkeitä arvoja. Toimintatapamme perustuu rehellisyyteen ja avoimuuteen. Stairon Oy on isojen, vaativien ja ruostumattomien ohutlevytuotteiden

Lisätiedot

SIILO D7,5m pystytysohje OHJEEN VERSIO SUOMI

SIILO D7,5m pystytysohje OHJEEN VERSIO SUOMI SIILO D7,5m pystytysohje OHJEEN VERSIO 1.0.0 SUOMI 2 SAMI TUOTTEEN OMISTAJALLE Kiitämme Teitä siitä, että valintanne kohdistui valmistamaamme tuotteeseen. Tutustukaa huolellisesti tähän käyttöohjeeseen.

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille. Kylmälle ja

Lisätiedot

SIILOT. Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta. siilo sinun projektiisi

SIILOT. Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta. siilo sinun projektiisi SIILOT Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta siilo sinun projektiisi Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com SUKUP siilon standardilaitteet Suuri täyttöaukko

Lisätiedot

Kontit, tuhka/siirtolavat sekä bio- ja jätesäiliöt

Kontit, tuhka/siirtolavat sekä bio- ja jätesäiliöt RP-jätepuristimet RP-puristin on kehitetty tehokkaaksi ja toimivaksi jätteenkäsittelylaitteeksi kaikkialle missä jätettä syntyy. RPjätepuristimilla saadaan säästöä ja tehoa jätteenkäsittelyyn lukemattomissa

Lisätiedot

ASENNUSOHJE H-LINE. KTHg ZMA0453FI 2012-12-01

ASENNUSOHJE H-LINE. KTHg ZMA0453FI 2012-12-01 ASENNUSOHJE H-LINE KTHg ZMA0453FI 2012-12-01 Toimitustiedot Tavaran tarkastus Tarkista, että kollien määrä täsmää kuormakirjan kanssa ja että pakkaus ja tavara ovat ehjät. Merkitse mahdolliset vauriot

Lisätiedot

DHS HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHS HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHS HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Vaakasuuntainen pyörreilmasuihku. Laite voidaan asentaa kattoon tai seinään. Paineenmittaus ja aerosolitestit voidaan tehdä etulevyn läpi.

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE PUSKURIVARAAJA

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE PUSKURIVARAAJA ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE PUSKURIVARAAJA 200L 100L SISÄLLYS 1. Esittely... 1 2. Tekniset tiedot... 7 2.1 Tarvikkeet... 7 3. Asentaminen... 8 3.1 Asentaminen... 8 3.2 Lämpöanturin asentaminen... 9 1. Esittely

Lisätiedot

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin

DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin DHN HEPA-suodattimella varustettu hajotin Version: 16.02.2012 Radiaali- tai pyörreilmasuihku yksilöllisesti säädettävien suuttimien kautta, sopii myös poistoilmasovelluksiin. Laite voidaan asentaa kattoon

Lisätiedot

Asennusohje. Pyöreät varastosiilot M03 D5,3 ja D7,5. 408040 (fi)

Asennusohje. Pyöreät varastosiilot M03 D5,3 ja D7,5. 408040 (fi) Asennusohje Pyöreät varastosiilot M03 D5,3 ja D7,5 408040 (fi) ANTTI-TEOLLISUUS OY Koskentie 89 25340 Kanunki, Salo Puhelin (02) 774 4700 Telefax (02) 774 4777 E-mail: antti@antti-teollisuus.fi www.antti-teollisuus.fi

Lisätiedot

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Tuotetieto kesäkuu 2014 voimassa 31.7.2016 asti 1 (6) RT 38529 176.16 Talo 2000 275.16 Talo 90 X51 SfB D85 Hoito- ja huoltokoodi Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Flaaming Oy on Suomen johtavia

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

www.sheikki.fi KATTOSILLAN ASENNUSOHJEET

www.sheikki.fi KATTOSILLAN ASENNUSOHJEET www.sheikki.fi KATTOSILLAN ASENNUSOHJEET PISKO -KATTOSILLAT Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katoilla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle.

Lisätiedot

Laitteita ja laitoksia uusille puun kyllästys- ja modifiointiteknologioille ja biomassan kuivaukseen. Toimitusjohtaja Jukka Pakarinen, Kit-Sell Oy

Laitteita ja laitoksia uusille puun kyllästys- ja modifiointiteknologioille ja biomassan kuivaukseen. Toimitusjohtaja Jukka Pakarinen, Kit-Sell Oy Laitteita ja laitoksia uusille puun kyllästys- ja modifiointiteknologioille ja biomassan kuivaukseen Toimitusjohtaja Jukka Pakarinen, Kit-Sell Oy SOLID KNOWLEDGE PL 35 82501 KITEE www.kit-sell.fi KIT-SELL

Lisätiedot

Viljankäsittelyn parhaat ratkaisut

Viljankäsittelyn parhaat ratkaisut Viljankäsittelyn parhaat ratkaisut Antti-Teollisuus Oy Tehdas sijaitsee Salossa, Varsinais-Suomessa Liikevaihto 20 milj. Henkilöstö n. 150 Perheyritys, joka on perustettu 1952 Antti Kuivaajat Modulaarinen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE LIEKKI PIIPPU

ASENNUSOHJE LIEKKI PIIPPU Käyttötarkoitus: ASENNUSOHJE LIEKKI PIIPPU Hormex T600 liekki piippu on lämpöä kestävä, kaksoisseinäinen savupiippujärjestelmä, joka on valmistettu 1.4828 lämpöä kestävästä teräksestä (ulkokuori - 1.4301)

Lisätiedot

Kuivaamo ratkaisee kuivauksen hinnan

Kuivaamo ratkaisee kuivauksen hinnan Liite 8.12.2003 60. vuosikerta Numero 4 Sivu 7 Kuivaamo ratkaisee kuivauksen hinnan Timo Lötjönen ja Pasi Suomi, MTT Viljan lämminilmakuivaus on Suomessa kallista. Suurin osa kustannuksista on kiinteitä,

Lisätiedot

Decibel-pohjakulma. Asennusohjeet

Decibel-pohjakulma. Asennusohjeet Decibel-pohjakulma Asennusohjeet 3/2017 Decibel-pohjakulma 110 Asennusohjeet Yleistä Rakennuksen pystykokoojaviemärin pohjakulma on kohta, jossa jätevedessä virtaavan aineen massasta ja nopeudesta johtuen

Lisätiedot

JÄSPI SOLAR 300(500) ECONOMY VEDENLÄMMITIN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

JÄSPI SOLAR 300(500) ECONOMY VEDENLÄMMITIN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET JÄSPI SOLAR 300(500) ECONOMY VEDENLÄMMITIN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET KAUKORA OY 2(10) SISÄLLYSLUETTELO Tärkeää... 4 Takuu... 4 Solar 300 (500) Economy... 5 Toimintakuvaus... 5 Yleiset asennusohjeet... 5

Lisätiedot

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio MODERNISAAIO Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa 11.5.2011 1 Modernisaatio 11.5.2011 2 Modernisaatio MODERNISAAIO ON AVAIN OPIMOINIIN urvallinen ja luotettava nosturi on häiriöttömän

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. ARIMAX BIO 300/3000 sarja lisävarusteet

ASENNUSOHJE. ARIMAX BIO 300/3000 sarja lisävarusteet ASENNUSOHJE ARIMAX BIO 300/3000 sarja lisävarusteet ja niiden asennus POLTINVARUSTUS Bio- tai muun polttimen asennuksen tarvitaan kattilan poltinsovite silloin kun polttimen koko poikkeaa poltinaukon mitoituksesta.

Lisätiedot

WHEATHEART-RUUVIKAIRAT

WHEATHEART-RUUVIKAIRAT WHEATHEART-RUUVIKAIRAT WHEATHEART-RUUVIKAIRAT VARMAAN JA TEHOKKAASEEN VILJANSIIRTOON Mepun helppokäyttöinen, Wheatheart vetävä ruuvikaira (UT) on tehokas viljankuljetin, jonka toimintavarmuuden takaa sen

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA Uudessa M5-sarjassa on panostettu varmatoimisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Sen jalostettu kuivausteknologia varmistaa laadukkaan ja energiatehokkaan lopputuloksen. UUSI ISO MEPU-

Lisätiedot

Kaiteet. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Kaiteet. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Kaiteet Kaiteet Weland valmistaa erilaisia kaiteita teräksestä ja alumiinista. Kaiteiden käyttökohteita ovat esimerkiksi kulkutasot, puhdistuslaitokset, parvet, parvekkeet jne. 2 www.finnrasti.fi 02-6343

Lisätiedot

Tiivistä säätötekniikkaa. ABB Fläkt Oy SÄÄTÖ- JA SULKUPELTI. Veloduct Kanavatuotteet

Tiivistä säätötekniikkaa. ABB Fläkt Oy SÄÄTÖ- JA SULKUPELTI. Veloduct Kanavatuotteet Veloduct Kanavatuotteet SÄÄTÖ- JA SULKUPELTI SPA VELODUCT KANAVATUOTTEET KANSIO 3 VÄLI 7 ESITE 2 Tiivistä säätötekniikkaa testattu standardin SFS 5331 mukaisesti kaikki pellit tiiveystestataan ennen toimitusta

Lisätiedot

ASENNUSOHJE MINSTER JA TURMALIN

ASENNUSOHJE MINSTER JA TURMALIN Turmalin-savikattotiili Minster-betonikattotiili ASENNUSOHJE Päivitetty 14.12.2012 Tämä korvaa aiemmat asennusohjeet Puh. +358 9 2533 7200 ~ Faksi +358 9 2533 7311 ~ www.monier.fi Sivu 1 / 9 Alkulause

Lisätiedot

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki

CASAFLEX Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Kaukolämmön runko- ja taloliittymäputki Taipuisa kaukolämpöputki on taipuisa ja itsekompensoituva, yhdellä tai kahdella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla virtausputkella varustettu lämpöeristetty

Lisätiedot

FDV -Fire Valve FDV. Palonrajoitinventtiili

FDV -Fire Valve FDV. Palonrajoitinventtiili FDV Palonrajoitinventtiili Yhdistetty poistoilmaventtiili ja palonrajoitinventtiili pyöreisiin kanaviin. Tyyppihyväksytty ja standardien EN 1366-2 ja EN 13501-3 mukainen palonrajoitinventtiili. Palonrajoitinventtiilin

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Internet_Description Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille.

Lisätiedot

MAAKELLARIN VOITTANUTTA EI OLE

MAAKELLARIN VOITTANUTTA EI OLE MAAKELLARI RATKAISEE SÄILYTYSONGELMASI Maakellari on ihanteellinen ratkaisu vihannesten, mehujen, säilöttyjen tuotteiden jne. pitkäaikaiseen varastointiin. Säilyvyyden takaavat maakellarin luontaiset ominaisuudet:

Lisätiedot

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin 2 Schüco Aurinkosähköä Schücon kanssa Aurinkosähköä Schüco kanssa verkkoon kytketyille ja verkosta riippumattomille järjestelmille Verkkoon

Lisätiedot

Kaukomarkkinat Oy. JP Lehmuskoski, toimitusjohtaja

Kaukomarkkinat Oy. JP Lehmuskoski, toimitusjohtaja Kaukomarkkinat Oy JP Lehmuskoski, toimitusjohtaja Pääomamarkkinapäivä 19.1.2010 1 Maailman markkinoiden osaaja Kaukomarkkinat toimii kaikilla toimialoillaan Suomessa. Erikoistunutta toimintaa myös Puolassa,

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Pitkälle kehitettyä kuivausteknologiaa Mepun S-sarjan kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti,

Lisätiedot

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan.

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Noudatamme ISO9001:2015 laatustandardia Kumppanuutta kellon ympäri Korkeaa laatua yksilöllisesti Aivan kuten laadukkaat tuotteemme,

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

EW-TULISIJA PAK ASENNUSOHJE

EW-TULISIJA PAK ASENNUSOHJE EW-TULISIJA PAK ASENNUSOHJE Kaukora Oy 2014 EW tulisija PAK Asennusohje 2 Sisällysluettelo 1 Tärkeää... 4 Turvallisuustiedot... 4 2 Yleistä... 4 Tuotekuvaus... 4 Takuu... 4 Kierrätys... 4 3 Putkiliitännät...

Lisätiedot

Palopelti ETCE ja ETCS TEKNINEN ESITE

Palopelti ETCE ja ETCS TEKNINEN ESITE Palopelti ETCE ja ETCS TEKNINEN ESITE 2 Palopelti ETCE ja ETCS Palopelti Veloduct ETCE on testattu testistandardin EN13662 mukaan ja CEmerkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETCE täyttää paloluokan

Lisätiedot

PUTKITUKIEN UUSINTA UUTTA

PUTKITUKIEN UUSINTA UUTTA PUTKITUKIEN UUSINTA UUTTA Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Estää kylmäsiltojen muodostumisen luotettavasti PET-muovista valmistetut ympäristöystävälliset ja kevyet kantavat lohkot Itseliimautuva kiinnitys

Lisätiedot

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla.

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. KALOCER KALOCER KALSICA ABRESIST KALSICA Piikarbidi Piikarbidi Kovasementti Valettu Kovasementti keraami Teollisuuden

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

VESIVARASTOT VIRTSA- JA LIETEALTAAT

VESIVARASTOT VIRTSA- JA LIETEALTAAT EPDM-kumiset VESIVARASTOT VIRTSA- JA LIETEALTAAT RAKENNUS / ASENNUSOHJE Myynti: Maahantuonti: Maan kaivaminen Kun altaan rakennuspaikka on valittu, maahan kaivetaan pohjapiirustusten mukainen kaivanto.

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

A FI PYÖREÄ VILJASIILO. Ø480cm, Ø560cm, Ø640cm, Ø720cm ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. ARSKAMETALLI OY

A FI PYÖREÄ VILJASIILO. Ø480cm, Ø560cm, Ø640cm, Ø720cm ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. ARSKAMETALLI OY A70-1001-FI-201812 PYÖREÄ VILJASIILO Ø480cm, Ø560cm, Ø640cm, Ø720cm ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ARSKAMETALLI OY www.arskametalli.fi SISÄLLYSLUETTELO Esittely Toimitustiedot EY-vaatimustenmukaisuusvakuutus Turvallisuus

Lisätiedot

Metallinen halkovaja. KÄYTTÖOHJE/ asennusohje. Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja siihen menee 1 2 tuntia.

Metallinen halkovaja. KÄYTTÖOHJE/ asennusohje. Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja siihen menee 1 2 tuntia. Metallinen halkovaja KÄYTTÖOHJE/ asennusohje Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä ja siihen menee 1 2 tuntia. 1 ENNEN TYÖN ALOITTAMISTA Käyttöohje Ennen halkovajan kokoonpanoa tarkista rakennuslaissa säädetyt

Lisätiedot