**KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Pyhärannan kunta. Vakka-Suomen musiikkiopisto. Kevään liikuntaryhmien alkamisajat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "**KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Pyhärannan kunta. Vakka-Suomen musiikkiopisto. Kevään liikuntaryhmien alkamisajat"

Transkriptio

1 Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti kunnanvirasto on suljettuna viikolla 52 ajalla Sosiaalitoimen päivystys virka-aikana viikolla 52 klo 8 16 puh Virka-ajan ulkopuolinen päivystys: Vakka-Suomen sosiaalipäivystys: (Uusikaupunki, Laitila, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi ja Pyhäranta). Puh Teknisen toimen päivystys viikoilla Jyrki Nurmi puh viikolla 1 Kai Rinne puh työajan ulkopuolella puh **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Kevään liikuntaryhmien alkamisajat Viikoittaiset seniorijumpat jatkuvat: ma klo Reilan koululla alkaen ma 8.1. ti klo Rohdaisten koululla alkaen ti 9.1. ke klo Ihoden koululla alkaen Vuoden 2018 toiminta Rohdaisten ja Ihoden nuorisotiloilla käynnistyy vanhempainilloilla, joihin kutsumme kaikki nuorisotiloilla käyvien nuorten vanhemmat ja tietenkin myös itse nuoret. Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja ohjaajiin, sekä keskustelemaan tilojen säännöistä ja järjestettävästä toiminnasta! Ihoden nuorisotilan vanhempainilta ke klo alkaen. Rohdaisten nuorisotilan vanhempainilta pe klo alkaen. Vakka-Suomen musiikkiopisto SYYSKAUDEN PÄÄTÖS Viimeinen konsertti ja muskariryhmien joulujuhla: Pe klo 18 ILTAMUSIIKKI Uusikaupunki, Seurakuntakeskus, Koulukatu 6 La klo 10 MUSKARILAISTEN TONTTU- JUHLA Uusikaupunki, Seurakuntakeskus Syyskauden viimeinen opetuspäivä on ma Joululoma on ti su Kevään ensimmäinen opetuspäivä on Musiikkiopiston toimisto on joulutauolla la ma KIITOS SYYSKAUDESTA! Kiitos musiikkiopiston oppilaille ja oppilaiden perheille hienosta syyskaudesta! Kiitos myös konsertissa kävijöille, musiikkiopiston tukijoille ja eritoten Pyhärannan kunnalle hyvästä yhteistyöstä! Perheliikuntaa on Ihoden koululla keskiviikkoisin klo 10-10:45 joka toinen viikko, parilliset viikot alkaen Liikunnallisia koko perheen leikkejä. Kunnan ja Pyhärannan Myrskyn yhteinen Liikkariliikuntakerho 4-6 vuotiaille keskiviikkoisin klo 18-18:45. Monipuolista liikuntaa leikkien ja pelaten. Tiedote Pyhärannan kunnan nuorisotilat Rohdaisten nuorisotilalla ja pihapiirissä esiintyneen levottomuuden ja ilkivallan seurauksena tila suljetaan tältä vuodelta. Puhallinsoittajat levittivät joulumieltä Tuubajoulutapahtumassa Laitilassa Musiikkiopistolaiset lähettävät jouluiset terveiset: Rauhallista ja musiikin täyteistä joulua kaikille!

2 **TUKI- JA HALLINTO- PALVELUT** Kaavateiden talvikunnossapito Kunnan kaavateiden talvikunnossapitoa hoitaa: Ihoden alueella Tomi Saarinen Polttilan alueella Jouni Pihala Reilan alueella Veli-Matti Aalto Rohdaisten alueella Olli Lehmusvaara Palautteet rakennustarkastaja Olli Lahtoselle puh **PALVELUT** Varhaiskasvatusmaksulain muutos Eduskunta on hyväksynyt varhaiskasvatuksen asiakasmaksuja koskevan lain muutoksen. Maksut alenevat alkaen ja vaikuttavat pieni- ja keskituloisten perheen maksuihin alentavasti. Myös sisaralennus muuttuu merkittävästi, muuttuen 50 prosenttiin nykyisen kymmenen prosentin sijaan. Varhaiskasvatusmaksulain muutos viedään Pyhärannan kunnanhallituksen käsiteltäväksi maanantaina , jolloin lain mukainen, alennettu maksutaso astunee voimaan alkaen. Tämän jälkeen perheitä tiedotetaan uusista tulorajoista ja maksupäätösten uusiminen suoritetaan tammikuun 2017 aikana. Tänä aikana on kaikilla perheillä mahdollisuus hakea maksupäätöksen muutosta, mikäli uudet rajat vaikuttavat maksupäätökseen. Alla opetus- ja kulttuuriministeriön taulukko esimerkkitapauksista lakimuutoksen vaikutuksista. Terveysasema tiedottaa Lääkärin-, terveydenhoitajan- ja sairaanhoitajan vastaanotot suljettu viikko Korvakipuisten lasten hoito Uudenkaupungin terveyskeskuksessa ilman ajanvarausta arkisin klo Kiireellisissä asioissa klo 8-15 voitte soittaa Ukin terveyskeskukseen. Jättämällä viesti numeroon niin teille soitetaan takaisin. Hätätilanteissa ja välittömässä avuntarpeessa soita 112. Muina aikoina keskitettyyn puhelinneuvontaan Kiitokset Haluan kiittää Rohdaisten koulun oppilaita sekä opettajia mukavasta syystervehdyksestä. Toivotan kaikille oikein Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2018! Veteraani Vaito Valpio **YHDISTYKSET TOIMIVAT** Reilan kyläyhdistys Reidu Kyläyhdistys Reidu tekee entiselle Puolustusvoimien alueelle retkeilypolun. Polku on merkitty, ja vuonna 2018 tehdään laavu, puuvaja, kuivakäymälä, tulentekopaikat ja opastustaulut. Ennen opastuksen tekoa polulle tarvitaan nimi. Voit antaa oman ehdotuksesi nimeksi mennessä sähköpostilla tai Seppo Mannervesi Palmusentie Reila.

3 Pyhärannan kotiseutuyhdistys Pyhärannan Kotiseutuyhdistys toivottaa kaikille kunnan asukkaille RAUHALLISTA JOULUA, HYVÄÄ JA ONNELLISTA UUTTA-VUOTTA On korkea aika kerätä jäljellä olevat vanhat maataloudessa käytetyt laitteet ja esineet. Mikäli vielä omistat näitä esineitä, niin lahjoita ne tänne kotiseutumuseoon, tulevien sukupolvien nähtäväksi. Pyhärannan Kotiseutuyhdistyksen kotisivuilla on paljon katsottavaa ja luettavaa. Täältä voitte myös jatkossa nähdä tarkemmin näistä tapahtumista ja niiden päivämääristä. Viime kesän tapahtumissa kävi yleisöä noin 450 ja toivottavasti ensi kesänkin tapahtumat kiinnostavat. Pahojärven kirkon vieraskirjaan kertyi nimiä 350. Suuret kiitokset kaikille kävijöille. Pyhärannan Kotiseutuyhdistys teki syyskokoukselle kuuluvat henkilövalinnat. Puheenjohtajaksi valittiin edelleen Iivo Junkola, sekä sihteeri/rahastonhoitaja Jorma Perhe valittiin uudelleen.. Uudeksi hallituksen jäseneksi valittiin Jarmo Kaunismäki. Muut hallituksen jäsenet, puheenjohtajan ja sihteerin lisäksi ovat: Antti Impilä, Jarmo Valpio, Pirjo Oiva-Peltola, Vesa Laine, Markku Lotila, Jukka Alhoranta. Kokouksessa päätettiin ensi vuoden tapahtumista seuraavaa: Aletaan suunnittelemaan evakkokiven pystyttämistä museon pihapiiriin. Järjestetään osittain vanhan käsikirjan mukainen jumalanpalvelus Helinin torpan pihalla. Järjestetään perinteinen lauluilta, keitetään punamultamaalia, tehdään ja maistellaan Pyhärannan perinneruokaa riivattua pannaria, antiikkiesineiden arviointia, näytetään mitenkä ennen vanhaan viljan jauhatus on tapahtunut käsikivillä. Museon kesäkauden päättäjäiset ovat aina kiinnostaneet yleisöä ja kiinnostavat varmaan ensi kesänäkin, sillä silloin on jälleen Pyhärannan ketjunheiton mestaruuskisat, lapsille talutusratsastusta, paistetaan lettuja, sekä tehdään ja maistellaan kotomakkaraa. Viime kesän kierrokset Mannerveden laineilla uusitaan, sillä moni halukas joutui jäämään rannalle. Tehdään tutustumisretki mielenkiintoiseen viikinkikylään Cucculaan Pyhärannan Kukolaan. Kaikissa tapahtumissa kahvitarjoilu. Keväällä aloitetaan 150 neliön rakennuksen rakentaminen. Tähän tulevat tilat näyttelyille, sekä maatalousesineille. Onko joululahjaongelmia? Pyhärannan Kotiseutuyhdistys ry:llä on myytävänä mm. seuraavia kirjoja: Aikain takaa, Pyhärannan ja Pyhämaan sotaveteraaneista kertovaa matrikkelia, Atu- Fretu ja muut suutri-kirjaa jne. Tiedustelut: /Perhe Rohdaisten kyläyhdistys Pleissi Lumi taivaalta leijuu, poskelle sulaa. Samasta pilvestä enkeli tulee, olallesi istuu, korvaasi kuiskaa: Hyvää Joulua! Rohdaisten kyläyhdistys Pleissi ry toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2018.

4 Pyhärannan maa- ja kotitalousnaiset Hyvää ja rauhallista joulua, sekä kiitokset vuodesta Uuden vuoden aloitamme käsitöiden merkeissä to Soilen luona klo 17 alkaen. Pyhärannan Martat KIITOKSET kuluneesta vuodesta. Rauhaisaa Joulun aikaa ja Hyvää Uutta Vuotta! Pyhärannan Myrsky Hantla "Jouluinen rekiretki" Pyhärannan Myrsky kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille liikunnallista ensi vuotta. Tapaninpäivän konsertti Pyhärannan kirkossa klo 18. Essi Luttinen, Laura Nykänen, Sami Luttinen, Sauli Luttinen ja Petri Haapasalo. Liput 15 e, puoli tuntia ennen konserttia ovelta. Konsertti tuo kuultavaksi perinteisten suomalaisten ja kansainvälisten joululaulujen lisäksi myös uudempia, kevyempiä joululauluja meiltä ja maailmalta, kuten Bing Crosbyn "I ll be home for Christmas", John Lennonin "Happy Xmas" ja Carola Häggkvistin "Himlen i min famn". Lisätietoja tietoja Hantlan facebookista ja Rauno Luttiselta, Järjestää Hannulan konsertti- ja taideyhdistys ja Pyhärannan seurakunta. Eläkeliiton Pyhärannan yhdistys Eläkeliiton Pyhärannan yhdistys kiittää kaikkia jäseniään aktiivisesta osallistumisesta ja yhteistyökumppaneita toimintamme tukemisesta kuluneen vuoden aikana. Toivotamme kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! Kuukausitapaaminen Santtion Mainingissa klo Tuija Kankkio, Pyhärannan Säästöpankista, tulee kertomaan mm. edunvalvontatestamentista. Ensivuoden aikana aloittaa musiikki- ja runoryhmä. Tämän toiminnan sisällöstä kerrotaan myös kk. tapaamisessa. Vapaaehtoinen kahvimaksu ja Arpajaiset. Muuta toimintaa tammikuussa 2018 Boccia harjoitukset jatkuvat viikolla 2/2018. Askarteluryhmän seuraava kokoontuminen on klo Vakkarannan kerhohuoneella. ÄijäVirtaa toiminta jatkuu ja klo Sauvakävelyä, saunomista ja parannetaan maailmaa. Omat eväät mukaan. Tervetuloa tilaisuuksiimme! Ihoden Seutuyhdistys Joulumyyjäiset kutsuivat su Ihoden koulun salin täyteen myyjiä ja kävijöitä, lasten touhupaikallakin oli vauhdikasta menoa ja saatiin koristeltua lasten kanssa hienot joulukuusenpallot! Kiitokset kaikille tapahtumaa toteuttamassa olleille; yhteistyökumppaneille, myyjille ja kävijöille! Teidän ansiostanne myyjäisemme saivat Joulumielen liikkeelle ja toki Joulumielinenkiitos kuuluu myös tapahtumassa pyörähtäneelle Joulupukille ja tonttupoppoolle! Minun Jouluni -näyttely keräsi suloisen värikkäitä kuvia ja töitä, jotka ovat nyt ihasteltavissa kirjastolla to asti. Käykäähän ihastelemassa Joulun iloa ja riemua! Vuosi 2017 on jo lopuillaan ja haluammekin toivottaa tonttumielisen Joulutervehdyksen kaikille; Tuokoon tuleva Joulu mieliin iloa ja sydämiin lämpöistä tunnelmaa sekä vuodelle 2018 hyvää menestystä!

5 Vuoden 2018 keväälle suunnittelemme Ihoden Toimintapuiston tavoitealoitusta. Erilaisten yhteistyötapahtumien suunnittelu ja toteutus kuuluu myös suunnitelmiimme, eli jatketaan taas ensi vuonna aktiivista yhdistystoimintaa koko kylän voimin, tervetuloa mukaan ottamalla yhteyttä Leppoista valkoisen Joulun odottelua! Tonttuterveisin toiminnallisesta vuodesta kiittäen; Ihoden Seutuyhdistys ry:n hallitus Pyhärannan seurakunta Kirkkoherranvirasto Kauhianpääntie Pyhäranta Seurakunnan virallinen sähköposti: pyharannan.seurakunta(at)evl.fi Puh: Kirkkoherranvirasto avoinna: tiistai-torstai klo Facebook: Jumalanpalvelukset kirkossa Su klo15.30 Partiolaisten lyhtykulkue Srktalon edestä sankarihaudoille. Su klo 16 Jouluaaton hartaus. Ma klo 8 Joulupäivän sanajumalanpalvelus. Ti klo 10 Tapaninpäivän messu. Su klo 10 Uudenvuodenaaton sanajumalanpalvelus. Ma klo 10 Uudenvuodenpäivän messu. La klo 10 Loppiaisen messu. Su klo 10 Sanajumalanpalvelus. Su klo 10 Messu. Su klo 10 Sanajumalanpalvelus. To klo 18 Raamattuluento seurakuntakodilla. Diakoniatyön tapahtumia: Lämmin kiitos kaikille ikäihmisten joulupakettien paketointitalkoissa mukana olleille ja pakettien viejille! Diakoniatyö toivottaa kaikille pyhärantalaisille hyvää ja siunattua joulunaikaa! Ke klo 13 Kultaisen iän kerho Ihoden vanhustentalon kerhohuoneessa. Hiljennytään hetkeksi hartauteen, lauletaan tuttuja virsiä, juodaan kahvit yhdessä ja vaihdetaan kuulumisia. To klo 13 Kultaisen iän kerho Rohdaisissa Vakkarannan vanhustentalon kerhohuoneessa. Hiljennytään hetkeksi hartauteen, lauletaan tuttuja virsiä, juodaan kahvit yhdessä ja vaihdetaan kuulumisia. Sururyhmä. Oma luottamuksellinen ryhmä läheisensä menettäneille alkaa alkuvuodesta, jos osallistujia ilmoittautuu riittävästi. Lisätietoa sururyhmään osallistumisesta ja ilmoittautumisesta diakonissalta puh Perhekerho: kokoontuu vuoroviikoin IHODESSA ja ROHDAISISSA Keskiviikkoisin klo Perhekerho Ihodessa (Säästöpankin kerhohuoneella) parittomilla viikoilla: 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19 ja 21 Perhekerho Rohdaisissa (seurakuntakodin päiväkerhotilassa) parillisilla viikoilla: 2, 4, 6, 10, 12, 14, 16, 18 ja 20 Lisätietoja perhekerhoista voi tiedustella ohjaaja Johanna Turkulaiselta johanna.turkulainen@evl.fi Päiväkerhot: Vapaista päiväkerhopaikoista voi tiedustella lastenohjaajalta Marikalta marika.pietila@evl.fi Varhaisnuorisotyö: Varhaisnuortenkerho Tiistaina Ihoden säästöpankin kerhohuoneella Reila: Kerho aloittaa toimintansa kun paikka on tiedossa. Keskiviikkona Rohdaisissa seurakuntakodilla. Koululaiskirkko: Torstaina klo 9.30 Pyhärannan kirkossa Aamunavaukset: Perjantaina 2.2. Perjantai Nuorisotyö: Nuortenillat: klo To Reilan nuorisotilalla To Ihoden nuorisotilalla

6 To Rohdaisten nuorisotilalla To Reilan nuorisotilalla To Ihoden säästöpankin kerhohuoneella (rippikoululaisille pakollinen) Rippikoulu: Lauantaipäivät: Seurakuntakodilla klo La La La La La klo (HUOM! Kellon aika) Ma Nuortenlauluilta Ihoden Spkerhohuoneella KIRKKOMUSIIKKI Ti klo 18. Jouluinen rekiretki konsertti Pyhärannan kirkossa. Essi Luttinen, Laura Nykänen, Sami Luttinen Sauli Luttinen ja Petri Haapasalo. Järjestää Hantla ja seurakunta. **ILMOITUKSIA** RAKENNUSTYÖ ARTO PELTONEN - RAKENNUSTYÖT REMONTIS- TA UUDISRAKENTAMISEEN PUH TERVETULOA JOULUKUKKAOSTOKSILLE! Joulun aukioloajat: joka päivä 9-19 ja pyhinä Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille! ***************************************** UUTISSI MAAILMALT Amerikassa ilmestyvä viikkolehti Atlas Obscura etsii ja julkaisee maailmalta erikoisia matkailukohteita. Suomesta näitä kohteita esitettiin tässä lehdessä 33 kohdetta. Näiden kohteiden joukossa oli myös Pyhärannan Hirvipuisto, jolla nimellä tätä kohdetta mainostettiin. Ilta-Sanomissa oli maininta näistä kohteista ja muutamista myös kuvia, mutta kaikki kuvat ovat nähtävänä netissä Atlasobscura Finland. Tässä, Amerikassa ilmestyvässä lehdessä, jonka viikkopainos on miljoona, on Pyhärannan Hirvipuiston tekijän Arja Alhorannan kuva patsaidensa kanssa. Tämä kunnia tuli tekijälle täysin yllätyksenä, sillä mitään yhteyttä ei ole otettu, eikä kuvia pyydetty. Muita kohteita olivat mm. Temppeliaukion kirkko, Turun tuomikirkko, Ruokolahden Kummakivi, Lenin-museo, Imatrankoski, Kemin LumiLinna, Sibelius-monumentti, Parikkalan Patsaspuisto, Suomussalmi-Hiljainen kansa. PS. Hirvipuisto löytyy VT 8:n varrelta Polttilasta. PYHÄRANNAN PUUTARHA Ropantie 2, PYHÄRANTA p , alkaen lomailemme! **UutisAnkkurin oma nurkkaus** Kunnan omalle henkilöstölle ja yhdistyksille tiedoksi: Aineisto tulee toimittaa kirjallisena, sähköpostin liitetiedostona osoitteella kunta(at)pyharanta.fi Aineiston kokoamisen sujuvuuden takaamiseksi tekstin tulee olla muotoilematonta ja ARIAL kirjasintyypillä kokoa 10. PS. Uusin Uutis-Ankkurin numero löytyy kunnan kotisivuilta SEURAAVA UUTISANKKURI ILMESTYY AINEISTO MA KLO 17 MENNESSÄ OSOITTEELLA kunta@pyharanta.fi UutisAnkkuri 12/2017 kokoaja: Tiina Peltoniemi

** KUNTA TIEDOTTAA **

** KUNTA TIEDOTTAA ** Face Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi ** KUNTA TIEDOTTAA ** Joulunajan

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** **TUKI- JA HALLINTOPALVE- LUT** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- **PALVELUT** Pyhärannan kunta. Tuliaisiksi, mökille, omaan käyttöön

**KUNTA TIEDOTTAA** **TUKI- JA HALLINTOPALVE- LUT** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- **PALVELUT** Pyhärannan kunta. Tuliaisiksi, mökille, omaan käyttöön Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** PYHÄRANTA-MUKI

Lisätiedot

** KUNTA TIEDOTTAA **

** KUNTA TIEDOTTAA ** Face Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi ** KUNTA TIEDOTTAA ** ** ELINVOIMA-

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Pyhärannan kunta. Vesihuoltolaitos tiedottaa. Elinvoimaa liikunnasta.

**KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Pyhärannan kunta. Vesihuoltolaitos tiedottaa. Elinvoimaa liikunnasta. Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Vaalipäivänä

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 JUMALANPALVELUKSET Su 30.11.2014 klo 10 Adventin messu Lammin kirkossa klo 18 Adventtihartaus Evolla Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä (opastus Evokeskukselta)

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Hammashoitola tiedottaa. Joulun ajan yleisöpalveluajat. Lemmikkieläin asunnossa Terveysasema tiedottaa

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Hammashoitola tiedottaa. Joulun ajan yleisöpalveluajat. Lemmikkieläin asunnossa Terveysasema tiedottaa Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Joulun ajan

Lisätiedot

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät.

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: Älkää

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015 2 JUMALAN- PALVELUKSET JUMALANPALVELUKSET su 29.11. klo 10 klo 18 su 6.12. klo 11 su 13.12. klo 10 su 20.12. klo 10 to 24.12. klo 14 klo 15.30 klo 16.30 pe

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** **Liikunta** Pyhärannan kunta. Kiitokset

**KUNTA TIEDOTTAA** **Liikunta** Pyhärannan kunta. Kiitokset Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kiitokset KIITOS

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Pyhärannan kunta. Vakka-opisto tiedottaa. Vakka-Suomen Musiikkiopisto

**KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA- JA KEHITYS- PALVELUT** Pyhärannan kunta. Vakka-opisto tiedottaa. Vakka-Suomen Musiikkiopisto Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** **ELINVOIMA-

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA

VÄRT SI LÄN TAPAHTUMAKALENTERI MESSU VÄRTSILÄN KIRKOSSA VÄRTSILÄN TAPAHTUMAKALENTERI VÄRT SI LÄN KYL ÄT IEDO T E t alvi 2013 /20 14 www. vart sila.f i Värtsilän kirkossa tapahtuu! 04.12. klo 18 Jouluaskartelu perheille seurakuntakodilla. 08.12. klo 17-19 Myyjäiset

Lisätiedot

su 29.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu. ma 30.11. klo 18 Saksalaista ja italialaista barokkiakonsertti

su 29.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu. ma 30.11. klo 18 Saksalaista ja italialaista barokkiakonsertti Adventti- ja joulunaika Kallaveden seurakunnassa 2015 KALLAVEDEN KIRKKO (Rauhalahdentie 21) su 29.11. klo 10 1. adventtisunnuntain messu. ma 30.11. klo 18 Saksalaista ja italialaista barokkiakonsertti

Lisätiedot

** KUNTA TIEDOTTAA **

** KUNTA TIEDOTTAA ** Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi ** KUNTA TIEDOTTAA ** ** ELINVOIMA-

Lisätiedot

Adventin- ja joulunaika

Adventin- ja joulunaika Adventin- ja joulunaika 2012 Kirkkonummen suomalainen seurakunta Hartaudet ja jumalanpalvelukset Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkko, Tallinmäki 1 Su 2.12. klo 10 Hoosianna! 1. adventtisunnuntain messu

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** **VAPAA-AIKATOIMI** Pyhärannan kunta. Kunnanviraston joulun aika. Vakka-Suomen musiikkiopisto. Vaplan tiedotuksia

**KUNTA TIEDOTTAA** **VAPAA-AIKATOIMI** Pyhärannan kunta. Kunnanviraston joulun aika. Vakka-Suomen musiikkiopisto. Vaplan tiedotuksia Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kunnanviraston

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET JOULUKUU TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET JOULUKUU 2018 -TAMMIKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS JOULUN ODOTUSTA Elämme parhaillaan adventin

Lisätiedot

Jumalanpalvelukset. Oriveden seurakunta - Juupajoen kappeliseurakunta Joulunajan tapahtumat 2017

Jumalanpalvelukset. Oriveden seurakunta - Juupajoen kappeliseurakunta Joulunajan tapahtumat 2017 Oriveden seurakunta - Juupajoen kappeliseurakunta Joulunajan tapahtumat 2017 Jumalanpalvelukset 26.11. Messu - Oriveden kirkko klo 10 Messu - Eräjärven kirkko klo 13 Messu - Juupajoen kirkko klo 10 Sanajp

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2015 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 13.9. Hauho-päivän messu, liturgia ja saarna Tapani Vanhanen, kanttori Taina Kujanen. Mukana Hauhon kirkkokuoro ja vieraita

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Kuntavaalit klo 9-20 äänestysalueittain

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Kuntavaalit klo 9-20 äänestysalueittain Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kuntavaalit

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA A DV E N T T I - JA J O U LU N A I K A

LAMMIN SEURAKUNTA A DV E N T T I - JA J O U LU N A I K A LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI- JA JOULUNAIKA 2017 2 JUMALAN- PALVELUKSET su 3.12. klo 10 klo 18 Adventin messu Adventtihartaus Evolla, Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä Opastus Evokeskukselta (Saarelantie 1)

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

** KUNTA TIEDOTTAA **

** KUNTA TIEDOTTAA ** Face Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi ** KUNTA TIEDOTTAA ** Eduskuntavaalit

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA* **VESIHUOLTOLAITOS** **TEKNINEN TOIMI** Pyhärannan kunta. Kulutus-Web palvelu PYHÄRANTA-MUKI 10 E / KPL.

**KUNTA TIEDOTTAA* **VESIHUOLTOLAITOS** **TEKNINEN TOIMI** Pyhärannan kunta. Kulutus-Web palvelu PYHÄRANTA-MUKI 10 E / KPL. Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA* Mukeja myynnissä

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

klo 9.30 KUNTOUTTAVA TUOLIJUMPPA Vinttikamarissa klo 10.00-13.00 NEULETÖITÄ MYYTÄVÄNÄ Ala-Aulassa Else Mikkinen myy

klo 9.30 KUNTOUTTAVA TUOLIJUMPPA Vinttikamarissa klo 10.00-13.00 NEULETÖITÄ MYYTÄVÄNÄ Ala-Aulassa Else Mikkinen myy TOIMINTAOHJELMA 30.11.-6.12.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA: MA, KE ja TO klo 7.30-15.30, TI 7.30-13.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-13.00. TOIMINTATUPA AVOINNA: MA klo 9.00-15.00, TI klo 9.00-13.00 ja KE JA PE

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin.

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Adventti- ja joulunaika Kallaveden seurakunnassa 2017 Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa 2017 joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Mennyt vuosi ja tuleva joulu

Lisätiedot

SYKSYLLÄ SAA HARRASTAA,

SYKSYLLÄ SAA HARRASTAA, SYKSYLLÄ SAA HARRASTAA, ILMAISTA TOIMINTAA MONENIKÄISILLE! ILMOITTAUTUMINEN 1. JA 2.8. kotisivujen kautta! LAULUA, LIIKUNTAA, TOUHUA, MUSIIKKIA, PYHÄKOULUA, KERHOJA PYHÄKOULUT, PYHÄKOULUT, PYHÄKOULUT,

Lisätiedot

Kaavi JOULUNAIKA 2015

Kaavi JOULUNAIKA 2015 Kaavi JOULUNAIKA 2015 Kaavin alueseurakunnan toimintaesite Enkelit ensin paimenille lauloi, sielusta sieluhun kaiku soi: Kunnia Herran, maassa nyt rauha, kun Jeesus meille armon toi. Virsi 30: 3. Bernhard

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

TAPAHTUMIA TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 1.ADVENTISTA LOPPIAISEEN

TAPAHTUMIA TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 1.ADVENTISTA LOPPIAISEEN Kannen Tuomiokirkon kuva: Hannu Korhonen Muut kuvat: Pixabay ja Kirkon kuvapankki TAPAHTUMIA TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 1.ADVENTISTA LOPPIAISEEN 2.12. 1. Adventtisunnuntai klo 10 Messu, Tuomiokirkon kamarikuoro

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa!

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Tapanilan syksy nettiin 2016 Aikuisille Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Kamarikuoro tiistaisin klo 18.30-20.30, 6.9-13.12. Olga Mäkinen 050-4616901. Aikuisten sähly ke 13.1. -18.5. klo 19-20.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA* **VESIHUOLTOLAITOS** **YHDISTYKSET TOIMIVAT** **SIVISTYSTOIMI** **VAPAA-AIKATOIMI** Pyhärannan kunta PYHÄRANTA-MUKI 10 E / KPL

**KUNTA TIEDOTTAA* **VESIHUOLTOLAITOS** **YHDISTYKSET TOIMIVAT** **SIVISTYSTOIMI** **VAPAA-AIKATOIMI** Pyhärannan kunta PYHÄRANTA-MUKI 10 E / KPL Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA* Mukeja myynnissä

Lisätiedot

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta

Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta Sanomalehti syntyy vuorovaikutuksesta 1. Sähköpostilla 2. Puhelimella suoraan päätoimittajaan, toimitussihteeriin tai toimittajaan (numerot lehden viimeisellä aukeamalla) 3. Kirjeellä/kortilla 4. Facebookisssa,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät syyskauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat monipuolista,

Lisätiedot

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin.

Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Adventti- ja joulunaika Kallaveden seurakunnassa 2016 Sisaret ja veljet adventin ajassa Jeesuksessa Kristuksessa! Tervetuloa 2016 joulunajan Kallaveden seurakunnan tapahtumiin. Mennyt vuosi ja tuleva

Lisätiedot

Kalannin Nuorisoseuraintalo

Kalannin Nuorisoseuraintalo Jäsenkirje 1/2019 Kalannin Nuorisoseuraintalo Ke 30.1. klo 19.00 teatteriin Neitsytniemen sulhot Kalannin Nuorisoseuraintalo Häähäntie 88, Kalanti as. Neitsytniemen kylä saa talousvetensä lähteestä, jonka

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Aika: maanantai 30.12.2013 kello 14.00...14.40 Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA* **TEKNINEN TOIMI** **SOSIAALITOIMI** **VAPAA-AIKATOIMI** Pyhärannan kunta

**KUNTA TIEDOTTAA* **TEKNINEN TOIMI** **SOSIAALITOIMI** **VAPAA-AIKATOIMI** Pyhärannan kunta Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA* **SOSIAALITOIMI**

Lisätiedot

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Syyskauden alku seurakunnassa Kesä alkaa olla lopuillaan ja syyskausi alkamassa. Monella on

Lisätiedot

Vuoden Kerttu ja Perttu palkittiin

Vuoden Kerttu ja Perttu palkittiin Kunnan ja seurakunnan tiedostuslehti syys lokakuu 2019 47. vuosikerta Vapaana 180m2 toimitila Ypäjän keskustassa Lepolantie 2. Vuoden Kerttu ja Perttu palkittiin Yhteisellä asialla 2 Vanhustentalojen peruskorjaus

Lisätiedot

** KUNTA TIEDOTTAA **

** KUNTA TIEDOTTAA ** Face Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi ** KUNTA TIEDOTTAA ** tolle

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Joulukuu 2015 Joulu/2015 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Wilskmannintie 1, 63600 Töysä puhelin 050-376 4319 s-posti: Kotisivuiltamme osoitteesta toysa.4h.fi löydät ajankohtaista

Lisätiedot

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon alla. Kausi on taitoluistelujaoston 40-vuosi. Jaosto on perustettu 1978. Tervetuloa

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2014 1 PERHEMESSUT 7.9. Hyvinkään kirkko klo 10.00 (koululaisten iltakerhojen kerhonohjaajien siunaaminen) 14.9. Martti klo 15.00 (päiväkerholaisten

Lisätiedot

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010

Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Liperin kulttuurikalenteri lokakuu joulukuu 2010 Lokakuu su 3.10. klo 18.00 Mikkelinpäivän kauneimmat runot ja laulut Viinijärven kirkossa. Mukana, Sirpa ja Vilma Naumanen sekä Jutta, Minttu ja Pinja Kurki,

Lisätiedot

JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2018 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 30.9. Mikkelinpäivän messu, liturgia Katja Verho, saarna Tapani Vanhanen, kanttori Pekka Rantio 7.10. Messu, eläkeikäisten

Lisätiedot

Toimintaa elo syyskuussa 2018

Toimintaa elo syyskuussa 2018 Toimintaa elo syyskuussa 2018 Kirkon maalausremontti etenee. ELOKUU 2018 JUMALANPALVELUKSET: pe 17.8. klo 12.15 su 19.8. klo 16.00 su 26.8. klo 10.00 Koululaisjumalanpalvelus kirkossa, Hautala, Toivonen

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

** KUNTA TIEDOTTAA **

** KUNTA TIEDOTTAA ** Face Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi ** KUNTA TIEDOTTAA ** ** ELINVOIMA-

Lisätiedot

Su klo 10 ENSIMMÄISEN ADVENTIN MESSU, PYHÄKOULU JA LÄHETYSKAHVIT

Su klo 10 ENSIMMÄISEN ADVENTIN MESSU, PYHÄKOULU JA LÄHETYSKAHVIT PÄIVÄRUKOUS ARKISIN MA-TI, TO-PE KLO 12 Päivärukous on noin vartin kestävä pieni hengähdyshetki keskellä päivää. Rukoushetkessä huomioimme tarpeen mukaan ajankohtaisia ja henkilökohtaisia rukousaiheita.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Uusi vuosi on alkanut yhdesssä uusien haasteiden

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 Oma Malk (6.lk) NUUKSION KOULUSSA TAPAHTUU: Menemme Solvallaan vielä keskiviikkona 30.11. Vietämme koululla Hyvät käytöstavat -teemaviikkoa 16.-25.11. Harjoittelemme

Lisätiedot

Ohjelma: Myyjäiset, Alpakat ja Joulupukki ja Muori vierailevat klo:13.30-> Järjestäjä: Hallin Palvelutalo Kenelle: Kaikille avoin

Ohjelma: Myyjäiset, Alpakat ja Joulupukki ja Muori vierailevat klo:13.30-> Järjestäjä: Hallin Palvelutalo Kenelle: Kaikille avoin Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Joulumyyjäiset Ajankohta: 1.12.2018 klo:11.00-15.00 Paikka: Hallin Palvelutalo Myyjäiset, Alpakat ja Joulupukki ja Muori vierailevat klo:13.30->

Lisätiedot

**VAPLAN KESÄEXTRA** **TOIMINTAA KESÄKUUSSA** Pyhärannan kunta. Kesänuokkarit. Kirjasto. Etsivä nuorisotyö

**VAPLAN KESÄEXTRA** **TOIMINTAA KESÄKUUSSA** Pyhärannan kunta. Kesänuokkarit. Kirjasto. Etsivä nuorisotyö Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Kesänuokkarit Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **VAPLAN KESÄEXTRA**

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

**SOSIAALITOIMI** **KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Terveisiä syksyn päivätoiminnasta. Kausi-influenssarokotukset

**SOSIAALITOIMI** **KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Terveisiä syksyn päivätoiminnasta. Kausi-influenssarokotukset Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kausi-influenssarokotukset

Lisätiedot

**VAPAA-AIKATOIMI** Nuorisofoorumi tiedottaa. Vakka-Suomen musiikkiopisto. Nuokkareiden toiminta. Kuntopolkuvihot. Lasten piirustuskilpailu

**VAPAA-AIKATOIMI** Nuorisofoorumi tiedottaa. Vakka-Suomen musiikkiopisto. Nuokkareiden toiminta. Kuntopolkuvihot. Lasten piirustuskilpailu Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi http://pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA* **SIVISTYSTOIMI**

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Pyhämaan Kappeliseurakunta Kappelityöryhmä Muistio 3/2014

Pyhämaan Kappeliseurakunta Kappelityöryhmä Muistio 3/2014 Pyhämaan Kappeliseurakunta Kappelityöryhmä Muistio 3/2014 Kappelityöryhmän kokous 2.10.2014 klo 17.30 Pyhämaan Seurakuntakoti Lilja Laiho-Virtanen puheenjohtaja paikalla Leena Airikkala lähetystyön alaryhmä

Lisätiedot

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät 2018 Tervetuloa Vauvakerho kokoontuu perjantaisin klo 10 11.30 takkahuoneella (E-ovi). Tervetuloa aamukahville. Kerhossa tapaat toisia vanhempia ja pääset

Lisätiedot

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Korjausavustukset. Hammashoitola tiedottaa. myönnetään vain yhteisöille,

**KUNTA TIEDOTTAA** Pyhärannan kunta. Korjausavustukset. Hammashoitola tiedottaa. myönnetään vain yhteisöille, Pyhärannan kunta Kunnantoimisto avoinna: Pajamäentie 4 ma klo 9 17 23950 PYHÄRANTA ti, ke, to klo 9 15 Puh. (02) 8383 400 pe klo 9 14 kunta@pyharanta.fi www.pyharanta.fi **KUNTA TIEDOTTAA** Kunnanhallitus

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Kokoontuminen Joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18 POP Pankin kokoushuoneessa (Kauppatie 54 C, Kauhava).

Kokoontuminen Joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18 POP Pankin kokoushuoneessa (Kauppatie 54 C, Kauhava). YLIHÄRMÄ Diabeteskerho Joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 18 POP Pankin kokoushuoneessa (Kauppatie 54 C, Kauhava). Lisätietoja: Ossi Anttila p. 050 521 3308 Eläkeliiton Ylihärmän yhdistys ry Kerho

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

-Heinolassa 50 vuotta-

-Heinolassa 50 vuotta- Hyvää kerhokautta 2015-16! Viikoittainen kerhotoiminta on pyörähtänyt käyntiin. Päiväkerholaisten yli satapäinen joukko antaa työhömme vauhtia ja tekee arjestamme juhlaa! Jatkamme jo kevätkaudella aloittamiamme

Lisätiedot

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari RIPPIKOULUPASSI Rippikoulupassi on sitä varten, että tutustut seurakunnan toimintaan. Siihen keräät merkinnät: 5 jumalanpalveluksesta 5

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa 2015 1 PERHEMESSUT 25.1. Hyvinkään kirkossa klo 10 8.3. Martin srk-talossa klo 15 15.3. Vehkojan srk-keskuksessa klo 11. Perhebrunssi klo 9.30 alk. 29.3.

Lisätiedot

Lapset ja perheet Syksy 2018

Lapset ja perheet Syksy 2018 Lapset ja perheet Syksy 2018 Hei! Kädessäsi on Kouvolan seurakunnan tiedotuslehti lapsiperheille. Tutustu ja tule mukaan tapahtumiin ja kerhoihin. Kysy lisää ja kerro toiveitasi, yhteystiedot löydät takakannesta.

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO Tapahtumakalenteri 1.1. 31.3.2014 Eurajoki

IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO Tapahtumakalenteri 1.1. 31.3.2014 Eurajoki MIKÄ ON IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO? Kaikille avoin tapahtumakalenteri. Tiedot kalenteriin voi välittää hankekoordinaattorille. Kalenteriin voi jokainen suunnitella toimintaa! Kalenteri kuuluu osana

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2018 Sisällys Lukijalle... 2 Aijjoos-toiminta... 3 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 3 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 3 Järviseudun

Lisätiedot

Lapset ja perheet Syksy 2019

Lapset ja perheet Syksy 2019 Lapset ja perheet Syksy 2019 Hei! Kädessäsi on Kouvolan seurakunnan tiedotuslehti lapsiperheille. Tutustu ja tule mukaan tapahtumiin ja kerhoihin. Kysy lisää ja kerro toiveitasi, yhteystiedot löydät takakannesta.

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuistokeskuksen Lähitorilla heinäkuu 2017 Lauantai 1.7. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.7. Maanantai 3.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot