Ruokala j Keittiö, tarve 1+ työntekijää, joiden palkat laskutetaan tilavuokran lisäksi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ruokala j Keittiö, tarve 1+ työntekijää, joiden palkat laskutetaan tilavuokran lisäksi"

Transkriptio

1 Tiedustelut Aija Taavila, (03) , Heinolan lukio, Rajakatu 29, HEINOLA Heinolan kau punki Koulukiinteistön kä yttöhakemus i Nro, h j ~ Laskutusta varten, Hlötunnus (yksityishlöt) Y-tunnus (yritykset/yhdistykset) PAKOLLINEN TIETO! Liikuntasali 113, 2131, 1 ko ko sali (rengasta) Katsomo(t) 1, 2 ja/tai 3 (rengasta) Pukuhuone(et) 1, 2, 4 jaltai 5 (rengasta) - Ulkokenttä Ruokala j Keittiö, tarve 1+ työntekijää, joiden palkat laskutetaan tilavuokran lisäksi Huom! Keittiön vuokraaminen edellyttää vähintään yhden keittiötyöntekijän paikkaamista! Pikkukeittiö I=Uekka 4 kpl-=-- r muu Auditorio Tietokone Dataprojektori Dokumenttikamera Mikrofoni Pianolflyygeli Käyttötarkoitus vuotiaiden kori alloturnaus Viikonpv. Lauantai ja sunnuntai Järjestely alkaa (= ovet tilaisuus alkaa klo: tilaisuus loppuu klo: järjestely loppuu (= ovet aukeavat) klo: kiinni) klo: Lauantaina 8,019 Sunnuntaina 20:00 Jos järjestely on eri päivänä kuin tilaisuus Perjantaina Järjestely alkaa klo: järjestely loppuu klo: Järjestely alkaa klo: järjestely loppuu klo: 18:00 21:00 Huom! Tilan vuokraaminen aikaa o -ä 'este ) n alkamisaankohdasta ja jatkuu - rjestel n ä miseen saakka! sitoutuu noudattamaan käyttämiensa huonetilojenlärjestyssääntöjä sekä vastaamaan kiinteistolle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingon seka huolehtimaan siitä, että vuokratut tilat on siivottu ja lainattavat tavarat seka poydat ja tuolit tulevat oikeille paikoilleen Varalla olevan päivystäjän tavoittaa puh Huom! Mikäli tarvitset talonmies / vahtimestaripalveluja normaalien aukaisujen ja sulkemisten lisäksi, on huomioitava, että ne ovat maksullisia Asiasta voit tiedustella virka-aikana kiinteistopäällikoltä (03) , Allekirjoitus 3. Koulun rehtorin päätös 'ol Myönnetty tila / tilat hakemuksen mukaisesti i., Myönnetty tila / tilat hakemuksesta poiketen Allekirjoitus Tarja Männikkö, rehtori, Huoltotyönjohtaja Keittiö Liikunnan opettajat ;K Kiinteistövalvomo Huoltomies Ruokapalvelu AV-opettaja, { Siivous Liikuntatoimisto vain virka-aikana + ' Kiinteistövarallaolo Koulutusvirasto Laskutus Musiikin opettaja täyttää lomakkeen kohdat 1 ja 2 la lahettaa tai tuo koululle Hakemus tulee toimittaa viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta Jos huonetilaa, jonka hakija on anonut, ei käytetä tai tilaisuus perutaan, on siitä ilmoitettava koululle 3 pv ennen ko aikaa muutoin tilasta peritaan kertakorvaus ja vastuu varatuista tiloista on varanneella henkilöllä

2 Heinolan kaupunki j Koulu - ja päiväkotikiinteistön Nro J i käyttöhakemus 5 toimisto.heinmky@gmaii.com Heinolan NMKY, Puoshaka 1 B 6, Heinola Laskutusta v arten, Henkilötunnus (yksityishenkilöt) Y-tunnuslyhd.rek.nro (yrityksetlyhdistykset) PAKOLLINEN TIETO! Koulu/päiväkoti, jonka käyttöoikeutta haetaan: Niemelän koulu Liikuntasali ':. Muu Kä yttötar koitus Juniorei den koripalloturnaus Laitteet ja tavarat (mikäli koululta/päiväkodilta löytyy) CD-soitin Kannettava tietokone _ Viikon pvä Sunnuntai Järjestely alkaa Tilaisuus alkaa Tilaisuus loppuu Järjestely loppuu klo 08:30 klo 09:30 klo 19:30 klo 20:30 Jos järjestely on eri päiv änä kuin t ilaisuus Järjestely alkaa Järjestely loppuu Järjestely alkaa Järjestely loppuu klo klo j klo klo Huom! Tilan vuokraaminen alkaa jo järjestelyn alkamisajankohdasta ja jatkuu järjestelyn päättymiseen saakka! sitoutuu noudattamaan käyttamiensa huonetilojen järjestyssääntöjä sekä vastaamaan kiinteistölle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingon sekä huolehtimaan siitä, että vuokratut tilat on siivottu ja lainattavat tavarat sekä pöydät ja tuolit tulevat oikeille paikoilleen. Varalla olevan päivystäjän tavoittaa puh Huoml Mikäli tarvitset talonmies /vahtimestanpalveluja normaalien aukaisujen ja sulkemisten lisäksi, on huomioitava, että ne ovat maksullisia. Asiasta voi tiedustella virka-aikana kiinteistöpäallikolta (03) Allekirjoitus 3. Koulun rehtorin /päiväkodin johtajan päätös Myönnetty tila/tilat hakemuksen mukaisestị Myönnetty tilaltilat - hakemuksesta poiketen _ --- kpl Allekirjoitus rehtori/päiväkodin johtaja täyttaä lomakkeen kohdat 1 ja 2 ja lahettaa tai tuo koululle Hakemus tulee toimittaa viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta Jos huonetilaa, jonka hakija on anonut, ei käytetä tai tilaisuus perutaan, on siitä ilmoitettava 3 pv ennen ko. aikaa, muutoin periaan kertakorvaus ia vastuu varatuista tiloista on varanneella henkilöllä.

3 Heinolan kaupunki Koulu- ja päiväkotikiinteistön käyttöhakemus Nro -, 7 2ti 5 toimisto. heinmky@gmail.com Heinolan NMKY, Laskutusta varten, P AK O L L I NE N T I ET O! Henkilötunnus (yksityishenkilöt) Y-tunnuslyhd.rek.nro (yrityksetlyhdistykset) Koulu/päiväkoti, jonka käyttöoikeutta haetaan: Niemelän koulu Liikuntasali uokasali muu Käyttötarkoitus Junioreiden koripalloturnaus Laitteet ja tavarat (mikäli koululta/päiväkodilta löytyy) Kannettava tietokone toheitin Viikonpvä Lauantai Järjestely alkaa klo 7:30 Tilaisuus alkaa klo 08:30 Tilaisuus loppuu klo 20:30 kpl Järjestely loppuu klo 20:30 - Jos järjestely on eri päivänä kuin tilai suus Perjantai Järjestely alkaa Järjestely loppuu Järjestely alkaa Järjestely loppuu klo 18:00 klo 19:00 klo klo Huom! Tilan vuokraaminen aikaa jo järjestelyn alkamisajankohdasta ja jatkuu järjestelyn päättymiseen saakka! sitoutuu noudattamaan käyttämiensä huonetilojen järjestyssääntöjä sekä vastaamaan kiinteistölle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingon sekä huolehtimaan siitä, että vuokratut tilat on siivottu ja lainattavat tavarat sekä pöydät ja tuolit tulevat oikeille paikoilleen. Varalla olevan päivystäjän tavoittaa puh Huom! Mikäli tarvitset talonmies/vahtimestanpalveluja normaalien aukaisujen ja sulkemisten lisäksi, on huomioitava, että ne ovat maksullisia. Asiasta voi tiedustella virka-aikana kiinteistöpäälliköltä (03) Allekirjoitus 3. Koulun rehtorin /päiväkodin johtajan päätös Myönnetty tila/tilat hakemuksen mukaisesti M yönnetty tilaltilat hakemuksesta poiketen Allekirjoitus rehtori/päiväkodin johtaja Lomak keen täyttö täyttää lomakkeen kohdat 1 ja 2 ja lähettää tai tuo koululle Hakemus tulee toimittaa viimeistään 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Jos huonetilaa, jonka hakija on anonut, ei käytetä tai tilaisuus perutaan, on siitä ilmoitettava 3 pv ennen ko. aikaa, muutoin peritään kertakorvaus ja vastuu varatuista tiloista on varanneella henkilöllä.

4 Heinolan kaupunki Koulu - ja päiväkotikiinteistön käyttöhakemus 1toimisto.heinmky@gmail.com Sama Nro r- C- Laskutusta varten, PAKOLLINEN TIETO! Henkilötunnus (yksityishenkilöt) Y-tunnuslyhd.rek.nro (yrityksetlyhdistykset) Koululpäiväkoti, jonka käyttöoikeutta haetaan: Jyrängön koulu Liikuntasali Ruokasali z M u u Käyttötarkoitus Juniorikor ipalloturnaus Laitteet ja tavarat (mikäli koululta/päiväkodilta löytyy) Projektori koi Viikonpvä lauantai ja su nnunta i Järjestely alkaa { Tilaisuus alkaa Tilaisuus loppuu Järjestely loppuu klo 7:00 klo 8:00 1 klo 19:00, klo 20:00 Jos järjestely on er i päiv änä kuin tilaisu us Järjestely alkaa Järjestely loppuu Järjestely alkaa Järjestely loppuu klo 20:30 klo 21:30 klo klo Huom! Tilan vuokraaminen alkaa jo järjestelyn alkamisajankohdasta ja jatkuu järjestelyn päättymiseen saakka! sitoutuu noudattamaan käyttämiensä huonetilojen järjestyssaantöjä sekä vastaamaan kiinteistölle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingon sekä huolehtimaan siitä, etta vuokratut tilat on siivottu ja lainattavat tavarat sekä pöydät ja tuolit tulevat oikeille paikoilleen. Varalla olevan päivystäjän tavoittaa puh Huoml Mikäli tarvitset talonmies /vahtimestaripalveluja normaalien aukaisujen ja sulkemisten lisäksi, on huomioitava, että ne ovat maksullisia Asiasta voi tiedustella virka -aikana kiinteistöpäälliköltä (03) J. c.[ )' 1 S Allekirjoitus 3. Koulun rehtorin /päiväkodin joh tajan pää tös Myönnetty tila/tilat hakemuksen mukaisesti Myönnetty tila/tilat hakemuksesta poiketen Ib Allekirjoitus rehtori/päiväkodin johtaja Päivystäjä ES i i vou s [ Liikuntatsto täyttää lomakkeen kohdat 1 ja 2 ja lähettää tai tuo koululle Hakemus tulee toimittaa viimeistaan 2 viikkoa ennen tilaisuutta. Jos huonetilaa, jonka hakija on anonut, ei käytetä tai tilaisuus perutaan, on siitä ilmoitettava 3 pv ennen ko aikaa, muutoin periaan ke rtakorvaus ja vastuu varatui sta tiloista on varanne ella henkilöllä.

5 Heinolan kaupunki KO LLUKIINTEISTÖN KÄYTTÖHAKEMUS Lyseonmäen koulu, Savontie 19, HEINOLA n nimi: N ro /9() n osoite - n puhelinnumero: n sähköpostiosoite: toimisto.heinmky@gmail.com Yhdyshenkilö: : Yhdyshenkilön puhelinnumero Yhdyshenkilön sahköpostiosoite: toimisto.heinmky@gmail.com :, Laskutusta varten hlötunnus (yksityishlöt) yhd.rek.nro (yhdistykset) Y-tunnus (yritykset) PAKOLLINENTIETO (täytä mahdollisimman tarkasti) Liikuntasali (Kailas-sali) Suuropetustila (Kivimaa sali) Ruokalalkahvila (Bon Appetit) Pukuhuone Käynti Luokka nro (t) Keittiö, tarve 1 + työntekijää, joiden palkat laskutetaan tilavuokran lisäksi. (vuokraaminen edellyttää vähintään yhden keittiötyontekijan paikkaamisen) } Flyygeli (Kailas-sali) Piano (Kivimaa sali) Tietokone Dataprojektön Mikrofoni Aanentoistolaitteet Tuolit kpl (sovittava erikseen) 50 Ef Muu 4 pulpettia ja pöytä tilaisuuteen : Henkilökunnan ulko-ovi Käyttötarkoitus: Juniorikoripalloturnaus Liikunnan ulko-ovi (iltakäyttö) Viikonpäivä: Lauantai Liikunta sisaovi järjestely alkaa tilaisuus alkaa tilaisuus loppuu järjestely loppuu klo 7:00 klo 8:30 klo 20:30 klo 21:00 Jos järjestely on eri päivänä kuin tilaisuus järjestely alkaa järjestely loppuu järjestely alkaa järjestely loppuu klo klo klo klo Huom! Tilan vuokraaminen alkaa jo järjestelyn alkamisajankohdasta ja jatkuu järjestelyjen paattymiseen saakka. sitoutuu noudattamaan kayttamiensa huonetilojen jarjestyssaantöja seka vastaamaan kiinteistolle tai irtaimistolle mahdothsos i aiheuttamansa vahingon seka huolehtimaan sola etta vuokratut tilat on siivottu ja lainattavat tavarat seka pöydät la tuolit tulevat oikeille paikoilleen Muussa tapauksessa taskutamme tekemästämme työstä Mahdolliset piha-alueiden lumityot eivät kuulu sopimukseen Koulun tiloissa sekä koulun alueella on tupakointi ja alkoholin nauttiminen ehdottomasti kielletty! Varalla olevan päivystäjän tavoittaa puh Huom! Mikali tarvitset talonmies r vahtimestaripalveluja normaalien aukaisujen la sulkemsten lisaksi on huomioitava, että ne ovat maksullisia Asiasta voit tiedustella virka-aikana kiinteistopaallikolla (03) Tiloissamme on nauhoittava kameravalvonta. n 1 vastuuhenkilön on tutustuttava koulumme aelastussuunnitemaan ennen tilaisuutta. Suunnitelma löytyy osoitteesta: /hlalyseonmaki /pelastussuunnitelma.doc Mikäli varaatte tiloja yleisötilaisuutta varten, tulee teidän toimittaa etukäteen pelastussuunnitelma pelastu ( Koulun rehtorin päätös n allekirjoitus, samalla vakuutan tutustuneeni 1 tutustuva Myönnetty tila / tilat hakemuksen mukaisesti Myönnetty tila 1 tilat hakemukse aiketen Allekirjoitus rehtori Virpi Kivistö, puh. (03) tai Kiinteistövarallaolo Siivous AV-henkilöt Huoltomies Esimiesvarallaolo Keittiö Liikunnan opettajat Klinteistövalvomo Opetus-ja koul paly j 1 Ruoka- ia siiv paly paallikko n Lukuntatoimisto Laskutus tayttaa lomakkeen kohdat 1 ja 21a lahettaa tai tuo sen koululle Hakemus tulee toimittaa viimeistaan 2 viikkoa ennen tilaisuutta Jos tilaa, jonka hakija on anonut. ei käyteta tai tilaisuus perutaan, on siitä ilmoitettava

6 He in o la n k a up u nk i KOULUKIINTEISTÖN KÄYTTÖHAKEMUS Nro Lyseonmäen koulu, Savontie 19, HEINOLA n nimi n osoite: n puhelinnumero: n sähköpostiosoite: toimisto.heinmky@gmail.com Yhdyshenkilö: : Yhdyshenkilön puhelinnumero: Yhdyshenkilön sähköpostiosoite: toimisto.heinmky@gmail.com :, Laskutust a varten hlötunnus (yksityishlöt) yhd.rek.nro (yhdistykset) Y-tunnus (yritykset) PAKOLLINENTIETO (täytä mahdollisimman tarkasti) Liikuntasali (Kailas-sali) Suuropetustila (Kivimaa sali) Ruokalalkahvila (Bon Appetit) Pukuhuone Luokka nro(t) Keittiö, tarve 1 + työntekijää, joiden palkat laskutetaan tilavuokran lisäksi. (vuokraaminen edellyttää vähintään yhden keittiotyöntekijän palkkaamisen) Flyygeli (Kailas-sali) Piano (Kivimaa sali) Tietokone Dataprojekt I Mikrofoni Äänentoistolaitteet Tuolit kpl (sovittava erikseen) 50 Muu 4 pulpettia ja pöytä Käynti Liikunta sisäovi tilaisuuteen:, - M Liikunnan ulko-ovi (iltakayttö ) Käyttötarkoitus : Juniorikoripalloturnaus Viikonpäivä: Sunnuntai järjestely alkaa tilaisuus alkaa tilaisuus loppuu järjestely loppuu klo 8:30 klo 9:30 klo 19:30 klo 21:00 Jos järjestely on eri päivänä kuin tilaisuus järjestely alkaa järjestely loppuu järjestely alkaa järjestely loppuu klo klo klo klo Huom! Tilan vuokraaminen aikaa jo järjestelyn alkamisajankohdasta ja jatkuu järjestelyjen päättymiseen saakka. sitoutuu noudattamaan käyttämiensä huonetilojen jarjestyssaantoja seka vastaamaan kiinte stolle tai irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingon sekä huolehtimaan silta että vuokratut tilat on siivottu ja lainattavat tavarat seka poydatja tuolit tulevat oikeille paikoilleen Muussa tapauksessa laskutamme tekemästämme työstä Mahdolliset piha-alueiden lumityot eival kuulu sopimukseen Koulun tiloissa sekä koulun alueella on tupakointi ja alkoholin nauttiminen ehdottomasti kielletty! Varalla olevan päivystäjän tavoittaa puh Huom! M kale tarvitset talonmies! vahtimeslaripalveluja normaalien aukaisujen ja sulkemisten l saks+ on huomioitava että ne ovat maksullisia Asiasta voit tiedustella virka- aikana kiinteistopaallikolta (03) Tiloissamme on nauhoittava kameravalvonta. n 1vastuuhenkilön on tutustuttava koulumme pelastussuunnitemaan ennen tilaisuutta. Suunnitelma löytyy osoitteesta: Mikäli varaatte tiloja yleisötilaisuutta varten, tule teidän toimittaa etukäteen pelastussuunnitelma pelastuslaito n allekirjoitus, samalla vakuutan tutustuneeni / tutustuvani p tt' ss u -ilon 3. Koulun rehtorin päätös tio 41 Myönnetty tila / tilat hakemuksen mukaisesti Myönnetty tila / tilat hakemuksesta Allekirjoitus rehtori Virpi Kivistö, puh. (03) tai T ie d o k s i rz Huoltornies D Kiinteistövarallaolo Siivous AV-henkilöt Esimiesvarallaolo Keittio Liikunnan opettajat Opetus-ja koul paly Ruoka- ja siiv palv.päallikko Liikuntatoimisto Kiinteistovalvomo 4 ' ' ' Ei Laskutus täyttää lomakkeen kohdat 1 ja 2 ja iahettaa ta tuo sen koululle Hakemus tulee toimittaa viimeistaan 2 viikkoa ennen tilaisuutta Jos tilaa, jonka hakija on anonut, ei käytetä tai tilaisuus perutaan. on siitä ilmoitettava

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

Liite nro NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1.

Liite nro NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1. Liite nro 11 35 12.4.2011 NILSIÄN KAUPUNGIN KOULU- JA OPETUSTILOJEN VUOKRAUKSEN OHJEET JA KÄYTÖSTÄ PERITTÄVÄT TILAVUOKRAT 1.1.2011 ALKAEN Koulujen tiloja luovutetaan järjestöjen, yhteisöjen ja yksityisten

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 19.10.2016 66 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Sivistysvaliokunta hyväksynyt 25.10.2017 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi tiloissa voidaan

Lisätiedot

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015)

Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) Kunnanhallitus 7.9.2015 152 (Voimaantulo 1.10.2015) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään tällä

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2018 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019

Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 Vesilahden kunta, liikunta- ja nuorisotoimen taksat 2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA TAKSAT 1.1.2019 ALKAEN VUOKRAUSEHDOT Maksut, koskevat kaikkia liikuntatiloja. Vesilahtelaisten urheiluseurojen ja yhdistysten

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Liikunta. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Liikunta. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Liikunta Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

ABI-INFO. 1. YO-Kirjoitukset 2. Penkkarit 4. Todistukset 5. Muuta

ABI-INFO. 1. YO-Kirjoitukset 2. Penkkarit 4. Todistukset 5. Muuta ABI-INFO 1. YO-Kirjoitukset 2. Penkkarit 4. Todistukset 5. Muuta YO-koepäivät Ma 12.2. äidinkieli/ käytössä 2 salia ja yksi luokka. Paikalla oikeassa paikassa klo 8.30. Tarkista koepaikkasi kanslian edessä

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2018 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *)

Huojennettu maksuluokka /h. Hinta liikuntakäytössä. Hinta sis. alv *) 24% sis. alv *) Liikuntatilat Huojennettu maksuluokka liikuntakäytössä 24% liikuntakäytössä 10 % 10 % Päiväkotien, koulujen, oppilaitosten ja Pointin liikuntatilat: sis. alv *) 24% - alle 250 m² 7,00 7,70 8,68 20,00 22,00

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN KAUPUNGIN NUORISOTILOJEN VAKIOKÄYTTÖVUOROHAKEMUS AJALLE 02.09.2013 31.05.2015

JÄRVENPÄÄN KAUPUNGIN NUORISOTILOJEN VAKIOKÄYTTÖVUOROHAKEMUS AJALLE 02.09.2013 31.05.2015 JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI VAKIOVUOROLOMAKE 2013-2015 Nuorisotyö PL 41 04401 JÄRVENPÄÄ JÄRVENPÄÄN KAUPUNGIN NUORISOTILOJEN VAKIOKÄYTTÖVUOROHAKEMUS AJALLE 02.09.2013 31.05.2015 1. TIEDOT HAKIJASTA uusi hakija

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 8.2.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

MAISEMATYÖLUPAHAKEMUS (MRL 128 )

MAISEMATYÖLUPAHAKEMUS (MRL 128 ) 1. Kiinteistö, jota hakemus koskee 2. Hakijan tai hakijoiden tiedot Hakijana voi olla vain kiinteistön omistaja tai -haltija Koko tontti tai tila Kiinteistön postiosoite: Hakijan postiosoite Hakijan postiosoite

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi

Lisätiedot

Ruokalat. Aurinkokiven koulun ruokala

Ruokalat. Aurinkokiven koulun ruokala Ruokalat Askiston koulun ruokala 136 m², 72 paikkaa Kokousvarustelu: dokumenttikamera, valkokangas, WLAN. Avaimen noudosta tulee sopia hyvissä ajoin koulusihteerin (050 304 0729) tai koulunjohtajan (050

Lisätiedot

Kangasalan Kunta / Vapaa-aikapalvelut

Kangasalan Kunta / Vapaa-aikapalvelut Kangasalan Kunta / Vapaa-aikapalvelut 15.12.2011 (päivitetty versio) YLEISOHJEET KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KÄYTÖLLE Yleiset ohjeet Hakeminen Koulutilojen ulkopuolisella käytöllä tarkoitetaan yleensä arki-iltana

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet

Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 0 Sosiaali- ja terveystoimen hallinnoimien tilojen vuokraamisen periaatteet 1 1. SISÄLLYS 1. SISÄLLYS... 1 2. YLEISTÄ... 2 3. KÄYTTÖVUOROT... 2 4. VUOROJEN HAKEMINEN JA HAKEMUSTEN KÄSITTELY... 2 4.3.1.

Lisätiedot

Kauppiaaksi hakeminen Hämeen keskiaikamarkkinoille

Kauppiaaksi hakeminen Hämeen keskiaikamarkkinoille Kauppiaaksi hakeminen Hämeen keskiaikamarkkinoille 17. - 20.8.2017 Tällä lomakkeella haetaan Hämeen keskiaikamarkkinoille. Hämeen keskiaikamarkkinat & toimitila ja puvusto Hämeenlinnan keskiaikayhdistys

Lisätiedot

LIITE Ev 1, Elinvoimalautakunta KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

LIITE Ev 1, Elinvoimalautakunta KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana LIITE Ev 1, Elinvoimalautakunta 27.6.2017 KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Voimassa 1.9.2017 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset

Lisätiedot

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT POSELLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 15.10.2014 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.1.2019 alkaen Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytöstä peritään käyttäjiltä käyttövuoromaksuja. Kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Tekninen lautakunta Valmistelija: Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden esimies Anu Sorvari- Happonen, anu.sorvari-happonen@salo.fi,

Lisätiedot

JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET. Salivuoroihin oikeutetut

JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET. Salivuoroihin oikeutetut hyväksytty ella 23.2.2016 12 JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET Salivuoroihin oikeutetut Janakkalan sisäliikuntatilojen vuoroihin oikeutettuja ovat rekisteröidyt urheiluseurat / liikuntajärjestöt,

Lisätiedot

SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ

SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ SOPIMUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTÖSTÄ Sopimusosapuolet: Oy Vihdin Jäähalli Ab, myöhemmin Myyjä Vihti-Nummela Mudo Taekwondoseura ry, myöhemmin Ostaja Tausta Myyjä on kolmannen sektorin yritys, joka yhtiöjärjestyksensä

Lisätiedot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot

Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot Näyttelykeskus WeeGeen vuokraehdot 1. Vuokralaisen vastuu Vuokralainen on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Vuokralainen vastaa kaikista vahingoista, jotka vuokralainen,

Lisätiedot

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019

VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 VAPARIN SALIVUOROT KEVÄT 2019 MAANANTAI 15.00-16.00 Yläaste/Lukio Tuolijumppa/ Ikäihmiset 16.00-17.00 Alkaa 16.30 Naisten liikunta/vauhti 17.00-17.30 Naisten liikunta/vauhti Tuolijumppa/ Ikäihmiset Alkaa

Lisätiedot

Muuton keskeiset periaatteet

Muuton keskeiset periaatteet UUTTA KOTIA KOHTI Muuttoaikataulu nykyinen temppeli luovutetaan kaupungille to 31.10. toimintoja vanhassa temppelissä karsitaan pikku hiljaa muuton edetessä, mm. keittiötoiminta loppuu su 29.9. jumalanpalveluksen

Lisätiedot

Liittyminen jätehuoltoon - jätekimppa

Liittyminen jätehuoltoon - jätekimppa Kunta (Asiakasnumero) Jätehuoltoon liittyminen Muutos asiakastiedoissa Kimppa-astian tyhjennysosoite: 1. Kimppa-astiaa koskevat tiedot: Kimppa-astia on kahden tai useamman lähikiinteistön yhteinen jäteastia.

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. YLEISOHJEET kunnan tilojen vuokraajille. Voimassa 1.9.2013 alkaen

KANGASALAN KUNTA. YLEISOHJEET kunnan tilojen vuokraajille. Voimassa 1.9.2013 alkaen KANGASALAN KUNTA YLEISOHJEET kunnan tilojen vuokraajille Voimassa 1.9.2013 alkaen YLEISOHJEET Sivu 2 / 6 YLEISTÄ Tilojen käyttö Tilojen käytöllä tarkoitetaan muuta kuin tilan pääkäyttäjän omaa toimintaa.

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Jokiniemen koulu Valkoisenlähteentien ruokala (WLAN) koulussa ei ole iltavalvojaa, joten ruokalan käyttö edellyttää valvojan tilaamisen

Jokiniemen koulu Valkoisenlähteentien ruokala (WLAN) koulussa ei ole iltavalvojaa, joten ruokalan käyttö edellyttää valvojan tilaamisen Ruokalat Askiston koulun ruokala 136 m² (WLAN) äänestystila Dickursby skolan ruokala, 96 paikkaa (WLAN) Havukosken koulun ruokala 160 m², 150 paikkaa Helsinge skolan ruokala 120 m², 120 paikkaa (WLAN)

Lisätiedot

MAKSUT JA TAKSAT 2016 Lasten ja nuorten palvelualue

MAKSUT JA TAKSAT 2016 Lasten ja nuorten palvelualue MAKSUT JA TAKSAT 2016 Lasten ja nuorten lautakunta 15.12.2015 Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää Vaihde (09) 27 191 www.jarvenpaa.fi v0.1 PERUSKOULUJEN TILOJEN ULKOPUOLINEN KÄYTTÖ

Lisätiedot

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Sivistysvaliokunta hyväksynyt 25.10.2017 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2. Lisäksi tiloissa

Lisätiedot

käyttövuorot (1.9.2011 alkaen)

käyttövuorot (1.9.2011 alkaen) Z J t U L T T U U R I JA V A P A A- A IK A nuorisolautakunta Nuorisotilojen käyttövuorot (1.9.2011 alkaen) 1. KÄYTTÖVUOROJEN HINNAT 2. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU- JA JAKOPERUSTEET 3. KÄYTTÖVUOROJEN EHDOT JA OHJEET

Lisätiedot

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT

RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT RAUMA-SALIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -MAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖSÄÄNNÖT: 1. Tiloja käytetään ensisijaisesti kulttuuritilaisuuksien järjestämiseen 2.

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

MYNÄMÄEN KUNTA Yhteistyötoimikunta 12.11.2015 Kh 7.12. 2015

MYNÄMÄEN KUNTA Yhteistyötoimikunta 12.11.2015 Kh 7.12. 2015 1 Päivitetty ohje MYNÄMÄEN KUNTA Yhteistyötoimikunta 12.11.2015 Kh 7.12. 2015 POISSAOLOJEN ILMOITUSKÄYTÄNTÖ JA PALKATTOMIEN VIRKAVAPAUKSIEN / TYÖLOMIEN MYÖNTÄMISESSÄ NOUDATETTAVAT PERIAATTEET 1. YLEISTÄ

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN JUHLASUURKILPAILUT XXX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden JuhlaSuurkilpailut

Lisätiedot

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 TILOJEN VARAAMINEN... 3 2 LUKEMAN HINNASTO 1.1.2017 LÄHTIEN... 4 3 LUKEMAN VUOKRAUSKÄYTÄNNÖT JA OHJEET KÄYTTÄJILLE... 5 4 SIIVOUSOHJEET... 6 5 LUKEMAN SIIVOUSHINNASTO...

Lisätiedot

Valmentajien ja taustahenkilöiden kausistartti

Valmentajien ja taustahenkilöiden kausistartti Valmentajien ja taustahenkilöiden kausistartti Ohjelma Kauden alkamiseen liittyvät käytännön asiat Koripalloliiton erotuomarimaksujärjestelmä Koulujen ja Espoonlahden hallin omavalvonta Keskustelua ryhmissä

Lisätiedot

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille 1(5) Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille Harvinaiskeskus Norio järjestää koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Vuonna 2019 kurssit järjestetään Iiris-keskuksessa Helsingin

Lisätiedot

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille 1(5) Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille järjestää koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit järjestetään pääkaupunkiseudulla. Järjestäjällä ei ole omia kurssitiloja,

Lisätiedot

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille 1(5) Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille Norio-keskus järjestää koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit järjestetään Helsingissä Norio-keskuksen tiloissa, jossa osallistujat

Lisätiedot

Koulujen liikuntatilojen, liikuntahallin sekä Särkijärven kuntotalon käyttöohjeet kaudelle

Koulujen liikuntatilojen, liikuntahallin sekä Särkijärven kuntotalon käyttöohjeet kaudelle Koulujen liikuntatilojen, liikuntahallin sekä Särkijärven kuntotalon käyttöohjeet kaudelle 2017 2018 Koulujen liikuntasalien, liikuntahallin sekä Särkijärven kuntotalon vakiovuorot ovat käytettävissä ma

Lisätiedot

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa?

Kylätalot käyttöön. Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Kylätalot käyttöön Mitä kaikkea olisi huomioitava talon vuokraustoiminnassa? Anna Kulmakorpi 9.10.2013 Kylätalo-opas idea Kylätalot kuntoon hankkeesta, tarve kyselyn pohjalta toteutus 2011 KyläNyt-hankkeessa,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään

Ohjeet ja säännöt 11.8.2014. Oikeudet muutoksiin pidätetään Ohjeet ja säännöt 11.8.2014 Oikeudet muutoksiin pidätetään Sisällysluettelo Vapaa-ajantoimiston ohjeet... 1 Hakuajat säännöllisiin salivuoroihin ovat seuraavat:...2 Käyttöä koskevat ohjeet ja säännöt...

Lisätiedot

Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015

Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015 Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015 Koulujen ja monitoimitalojen liikuntasalit (alv 10%) Kausihinta tarkoittaa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (4)

HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (4) HELSINGIN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 1 (4) Yhdistyksen nimi vuodelle Rekisterinumero Y-tunnus Nuorisoyhdistys Yhdistyksen jakeluosoite Nuorten toimintaryhmä Postinumero ja -toimipaikka Tilinumero Tilinhaltija

Lisätiedot

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta.

15.1.2015. Myyntipaikkaan voi tulla tuntia ennen kauppahallin avautumista ja sieltä tulee poistua tunnin kuluessa kauppahallin sulkeutumisesta. 1 (5) Hakemukset kauppiasyhdistykselle (puheenjohtajan tai edustajan hyväksymä hakemus): alle 1 kalenterikuukausi (1-4 viikkoa) - etusijalla Hakaniemen kauppahallin vuokralaiset (kauppiasyhdistys päättää

Lisätiedot

HAKEMUS KESÄTYÖPAIKKATUESTA

HAKEMUS KESÄTYÖPAIKKATUESTA HAKEMUS KESÄTYÖPAIKKATUESTA Palauta hakemuslomake Lapinjärven kunnantoimistoon heti kun olet täyttänyt sen, kuitenkin viimeistään 13.6.2016 mennessä. Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä.

Lisätiedot

Hakuohje Nuorten perhekursseille

Hakuohje Nuorten perhekursseille 1(5) Hakuohje Nuorten perhekursseille järjestää koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit järjestetään pääkaupunkiseudulla. Järjestäjällä ei ole omia kurssitiloja, joten kurssit toteutetaan

Lisätiedot

MONITOIMITALON LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT / talvikausi kevät 2018 (päiv ) ma ti ke to pe la su

MONITOIMITALON LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT / talvikausi kevät 2018 (päiv ) ma ti ke to pe la su MONITOIMITALON LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT / talvikausi 2017-2018 25.8.2017 kevät 2018 (päiv. 21.2.2018) klo 9-11 klo 11-15 Ft/Fp klo 13-14 Sb-kerho 6-9 lk klo 15-16.30 kouluviikoilla Kotikumpu klo 15-16

Lisätiedot

Siuntion kunta Sjundeå kommun 1

Siuntion kunta Sjundeå kommun 1 Siuntion kunta Sjundeå kommun 1 SIVLTK 362/2010 SIVLTK 24.4.2013 23 Siuntion kunnan sivistystoimen hallinnoimien tilojen KÄYTTÖMAKSUT 1.5.2013 alkaen Siuntion kunta Sjundeå kommun 2 1. Sivistystoimen tiloja

Lisätiedot

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille 1(5) Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille Norio-keskus järjestää koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit järjestetään Helsingissä Norio-keskuksen tiloissa, jossa osallistujat

Lisätiedot

TOIMITILAN KÄYTTÖSÄÄNTÖ JA VUOKRAUS OHJE

TOIMITILAN KÄYTTÖSÄÄNTÖ JA VUOKRAUS OHJE TOIMITILAN KÄYTTÖSÄÄNTÖ JA VUOKRAUS OHJE HINTA Toimitalon vuokra, 2 vrk (sisältää valmistelu- ja tilaisuuspäivänä tilojen ja keittiön vuokrauksen) Yhdistyksen jäsenet: 100 /tilaisuus Muut: 200 /tilaisuus

Lisätiedot

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille

Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille HAKUOHJE Hakuohje Huuli- ja suulakihalkio -perhekursseille Norio-keskus järjestää koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit järjestetään Helsingissä Norio-keskuksen tiloissa, jossa

Lisätiedot

AINEENOPETTAJAN PEDAGOGISTEN OPINTOJEN SOVELTUVUUSKOEAIKATAULUT (vk 20) 1+ VAIHEEN HAKIJAT

AINEENOPETTAJAN PEDAGOGISTEN OPINTOJEN SOVELTUVUUSKOEAIKATAULUT (vk 20) 1+ VAIHEEN HAKIJAT AINEENOPETTAJAN PEDAGOGISTEN OPINTOJEN SOVELTUVUUSKOEAIKATAULUT (vk 20) 1+ VAIHEEN HAKIJAT HUOM! - aikataulut on julkaistu opiskelijanumeroilla - saavuthan ajoissa paikalle ilmoitetun salin ulkopuolelle

Lisätiedot

YKSIÖT: 437,17-455,66 /kk KAKSIOT: 559,90-785,67 /kk KOLMIOT: 802,82 925,77 /kk NELIÖT: 984,29 1007,80 /kk

YKSIÖT: 437,17-455,66 /kk KAKSIOT: 559,90-785,67 /kk KOLMIOT: 802,82 925,77 /kk NELIÖT: 984,29 1007,80 /kk AS. OY OULUN SONAATIN VUOKRA-ASUNTOJEN HAKEMINEN Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymä omistaa As. oy Sonaatin asunnot. Sonaatin asukkaiksi valitaan kaiken ikäisiä henkilöitä. Kaikki hakijat ovat hakuvaiheessa

Lisätiedot

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014!

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! Osoitteet Kempelehalli Koulutie 3 Oulunsalon liikuntakeskus Tuohikuja 6 Pitkäkankaan koulu Opintie 6 Pysäköinti Kempele Kempelehallin yhteydessä on

Lisätiedot

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Lukeman vuokrauskäytännöt ja ohjeistukset... 5 3 Tilojen varaaminen... 6 4 Siivousohjeet... 7 5 Muita ohjeita... 10 6 Tilat... 11 7 Lukeman

Lisätiedot

Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut 1.8.2015

Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut 1.8.2015 Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut 1.8.2015 Loviisan kaupunki Vapaa-aikatoimi Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut Tämä hinnasto astuu voimaan 1.8.2015 Kaikkia Loviisan kaupungin

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1.YHTEISKOULU, HIRVIKOSKEN YHTENÄISKOULU JA KESKUSKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin

Lisätiedot

Perusilmoitus yhdistysrekisteriin

Perusilmoitus yhdistysrekisteriin Yhdistys- ja säätiöasiat Käyntiosoite: Arkadiankatu 6 A, HELSINKI Postiosoite: PL 1190, 00101 HELSINKI Puhelin: 029 509 5959 Faksi: 029 509 5328 Pohjola FI53 5000 0121 5011 82 OKOYFIHH Päätöksen postitusosoite

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.2 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA -KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJA. LUPAPÄÄTÖS Nro 128/10/1 Dnro PSAVI/293/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA LUVAN HAKIJA. LUPAPÄÄTÖS Nro 128/10/1 Dnro PSAVI/293/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1 LUPAPÄÄTÖS Nro 128/10/1 Dnro PSAVI/293/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 27.12.2010 ASIA LUVAN HAKIJA Laivakankaan kaivoksen ympäristöluvassa nro 84/09/2 määrätyn jätehuoltosuunnitelman määräajan

Lisätiedot

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki (y-tunnus 0135457-2) Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 0204427-7) Purokatu 1, 21200 Raisio

Lisätiedot

YO-info K2015 19.1.2015. Rehtori Mika Strömberg

YO-info K2015 19.1.2015. Rehtori Mika Strömberg YO-info K2015 19.1.2015 Rehtori Mika Strömberg LUKION PÄÄTTÖTODISTUS LUKIO-OPINNOT YHTEENSÄ VÄHINTÄÄN 75 KRS - opiskelijan suorittamissa opinto-ohjelmansa mukaisissa pakollisissa ja valtakunnallisissa

Lisätiedot

Luokkakisat

Luokkakisat Palkinnot Palkinnot Kuuluttajat, Kuuluttajat, Musiikki Musiikki Luokkakisat 8.-9.4.2017 Kahvituspiste talkooväelle Tuomaripalaverit keittiö Roll-up Roll-up portiksi portiksi Takakatsomot Esitysalue uusin

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 74/11/2 Dnro PSAVI/48/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen ASIA HAKIJA

PÄÄTÖS Nro 74/11/2 Dnro PSAVI/48/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen ASIA HAKIJA PÄÄTÖS Nro 74/11/2 Dnro PSAVI/48/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 28.11.2011 1 ASIA HAKIJA Osallistumistarjousmenettely Ruukinkosken voimalaitoksen rakentamishankkeessa, Siikajoki Koskienergia Oy

Lisätiedot

SIVISTYSTOIMEN TILOJEN KÄYTTÖ. Hakijan nimi (yhdistyksen, seuran tms. virallinen nimi) Yhdyshenkilön nimi ja osoite

SIVISTYSTOIMEN TILOJEN KÄYTTÖ. Hakijan nimi (yhdistyksen, seuran tms. virallinen nimi) Yhdyshenkilön nimi ja osoite RANUAN KUNTA SIVISTYSTOIMEN TILOJEN KÄYTTÖ Hakemus ja päätös TIEDOT HAKIJASTA Hakijan nimi (yhdistyksen, seuran tms. virallinen nimi) kunnan oma hallintokunta kodin ja koulun yhteistyötä palveleva toiminta

Lisätiedot

Loimaa SOP IM U S LU ONN OS. Sopimusluonnos. Loimaan kaupungin ja Yri tys Oy:n välinen, talteenotettujen eläinten tilapäistä hoitoa koskeva,

Loimaa SOP IM U S LU ONN OS. Sopimusluonnos. Loimaan kaupungin ja Yri tys Oy:n välinen, talteenotettujen eläinten tilapäistä hoitoa koskeva, lyvör6 Loimaa tulevaisuudesta 7 Loimaan kaupungin ja Yri tys Oy:n välinen, talteenotettujen eläinten tilapäistä hoitoa koskeva, SOP IM U S LU ONN OS Loimaa lyvöllö tulevaisuudesta SISÄLL YSLUETTELO 1.

Lisätiedot

Elintarvikekauppiaaksi hakeminen Hämeen keskiaikamarkkinoille

Elintarvikekauppiaaksi hakeminen Hämeen keskiaikamarkkinoille Elintarvikekauppiaaksi hakeminen Hämeen keskiaikamarkkinoille 17. - 20.8.2017 Tämä lomake on elintarvikekauppiaiden hakulomake Hämeen keskiaikamarkkinoille. Ravintolan tai ruokakojun pitäjä: hae tällä

Lisätiedot

JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET. Hakumenettely

JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET. Hakumenettely Pöytäkirjan liite 2 / ella 10.12.2014 45 JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET Hakumenettely Vakituiset harjoitusvuorot, vuorot otteluita, kilpailuja ja muita tapahtumia varten haetaan kaikki

Lisätiedot

Nokian koulun liikuntatila KOULUJEN LIIKUNTATILOJEN ILTA- JA VIIKONLOPPUKÄYTTÖ

Nokian koulun liikuntatila KOULUJEN LIIKUNTATILOJEN ILTA- JA VIIKONLOPPUKÄYTTÖ Nokian koulun liikuntatila KOULUJEN LIIKUNTATILOJEN ILTA- JA VIIKONLOPPUKÄYTTÖ 2014 2015 Hakeminen Vakituiset (säännölliset) harjoitus- ja kilpailuvuorot haetaan liikuntatoimesta. Vakituisten käyttövuorojen

Lisätiedot

Harkinnanvaraista virka- ja työvapaata myönnettäessä noudatettavat ohjeet:

Harkinnanvaraista virka- ja työvapaata myönnettäessä noudatettavat ohjeet: Harkinnanvaraista virka- ja työvapaata myönnettäessä noudatettavat ohjeet: 1. Harkinnanvaraisen virka- tai työvapaan määritelmä ja myöntämisen yleiset edellytykset Harkinnanvaraisella virka- ja työvapaalla

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

LUPAPÄÄTÖS Nro 107/05/1 Dnro Psy-2005-y-127 Annettu julkipanon jälkeen ASIA

LUPAPÄÄTÖS Nro 107/05/1 Dnro Psy-2005-y-127 Annettu julkipanon jälkeen ASIA LUPAPÄÄTÖS Nro 107/05/1 Dnro Psy-2005-y-127 Annettu julkipanon jälkeen 7.10.2005 1 ASIA Uittoyhdistykselle kuuluvan määräalan myyminen kiinteistöstä Kemijoen lauttausyhdistyksen alue RN:o 14:7, Kemi LUVAN

Lisätiedot

Sltk ALAJÄRVEN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN HUONEISTOJEN VUOKRAUSEHDOT ULKOPUOLISEEN KÄYTTÖÖN

Sltk ALAJÄRVEN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN HUONEISTOJEN VUOKRAUSEHDOT ULKOPUOLISEEN KÄYTTÖÖN Sltk 19.6.2019 58 ALAJÄRVEN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN HUONEISTOJEN VUOKRAUSEHDOT ULKOPUOLISEEN KÄYTTÖÖN I KERTAVARAUKSIEN VUOKRAUSEHDOT Luovutettaessa sivistystoimialan huoneistoja ulkopuoliseen käyttöön:

Lisätiedot

HAKEMUSLOMAKE TYÖTOIMINTAYKSIK- KÖ TERVAPAJALLE

HAKEMUSLOMAKE TYÖTOIMINTAYKSIK- KÖ TERVAPAJALLE Keskipohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry Kokkolan Päivä- ja Työtoimintakeskus HAKEMUSLOMAKE TYÖTOIMINTAYKSIK- KÖ TERVAPAJALLE Vastaanottaja täyttää: Hakija: Hakemus nro: / Saapunut: Keski-Pohjanmaan

Lisätiedot

KIRJAUSMERKINNÄT ELY- keskuksen nimi Vastaanottajan nimi Saapunut, pvm Vireille tulo, pvm

KIRJAUSMERKINNÄT ELY- keskuksen nimi Vastaanottajan nimi Saapunut, pvm Vireille tulo, pvm MAKSUHAKEMUS TEEMAHANKE Lnro 3318 1(5) ROOPAN UNIONI Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin Uusi maksuhakemus Korjaus/täydennys vireillä olevaan maksuhakemukseen

Lisätiedot

KAUKAMETSÄN KONGRESSI- JA KULTTUURIKESKUKSEN HINNASTO 2013

KAUKAMETSÄN KONGRESSI- JA KULTTUURIKESKUKSEN HINNASTO 2013 KAUKAMETSÄN KONGRESSI- JA KULTTUURIKESKUKSEN HINNASTO 2013 Arvonlisäveron osuus 24 % KAUKAMETSÄN SALI, 520 paikkaa tunnit tilavuokra tekniikka 1 hlö veroton hinta verollinen hinta 1. Kokous- ja koulutustoiminta

Lisätiedot

URJALAN KUNTA. Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat

URJALAN KUNTA. Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat URJALAN KUNTA Sivistyspalvelukeskuksen tilavuokrauksen periaatteet ja tilavuokrat Voimaantulo 1.4.2017 (vuokrat 1.6.2017) Hyväksytty: sivistyslautakunta 16.2.2017 8 Sisällys 1. Yleistä:... 2 2. Vuokrattavissa

Lisätiedot

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE

OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE OHJEET LUKEMAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Lukeman vuokrauskäytännöt ja ohjeistukset... 5 3 Tilojen varaaminen... 6 4 Siivousohjeet:... 7 5 Muita ohjeita... 10 6 Tilat... 11 7 Lukeman

Lisätiedot

POHJANLAHDEN RANTATIE -TAVARAMERKIN HAKEMUSLOMAKE

POHJANLAHDEN RANTATIE -TAVARAMERKIN HAKEMUSLOMAKE POHJANLAHDEN RANTATIE -TAVARAMERKIN HAKEMUSLOMAKE Tällä lomakkeella yrittäjä voi Pohjanlahden Rantatien tavaramerkin käyttöoikeutta. Hakemuslomake sisältää kysymyksiä tuotteen, palvelun tai kohteen laadusta,

Lisätiedot

ASIA LUVAN HAKIJA. Nro 41/11/1 Dnro PSAVI/310/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen

ASIA LUVAN HAKIJA. Nro 41/11/1 Dnro PSAVI/310/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1 LUPAPÄÄTÖS PÄÄTÖS Nro 41/11/1 Dnro PSAVI/310/04.08/2010 Annettu julkipanon jälkeen 1.6.2011 ASIA LUVAN HAKIJA Karbonaattisakan käsittely Talvivaara Sotkamo Oy:n kaivosalueella, Sotkamo Talvivaara Sotkamo

Lisätiedot

Haapaveden urheilijat Ry. Kansalliset hiihtokilpailut

Haapaveden urheilijat Ry. Kansalliset hiihtokilpailut KANSALLISET HIIHDOT KORKATISSA 30.12.2017 1. YLEISÖTILAISUUDEN YLEISTIEDOT 1.1 Tilaisuuden nimi Kansalliset hiihdot 1.2 Tilaisuuden järjestäjä (Yhteystietoineen) Haapaveden urheilijat Ry 1.3 Järjestämispaikka

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

Ylioppilastutkinto Lyseossa. Info

Ylioppilastutkinto Lyseossa. Info Ylioppilastutkinto Lyseossa Info 2.2.2016 Muista tuoda henkilöllisyystodistus kokeeseen. Kokeeseen saavutaan ajoissa viimeistään klo 8.00, nimenhuuto saliin alkaa klo 8.30. Eväät, välineet ja vaatteet

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille

TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! Ohjeita Salohallin käyttäjille TERVETULOA SALOHALLIIN! TEKNISET TIEDOT Palloiluhalli Koko 52x32 m, yhteensä 1.664 m 2. Vapaa korkeus 12,5 m. Tila jaettavissa väliverhoin kolmeen

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot