Erittäin joustava puuvillakangas, josta valmistetut vaatteet ovat tiukkoja, mutta mukavan tuntuisia.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Erittäin joustava puuvillakangas, josta valmistetut vaatteet ovat tiukkoja, mutta mukavan tuntuisia."

Transkriptio

1 TEKSTIILISANASTO Luetteloissa ja tuotelapuissa käytetään yhä enemmän sanoja, joiden merkitys ei välttämättä ole tuttu ostajalle. Tässä useimmin käytettyjen tekstiilitermien tarkempia kuvauksia. 1 x 1 rib Erittäin joustava puuvillakangas, josta valmistetut vaatteet ovat tiukkoja, mutta mukavan tuntuisia. 32 astetta Tuote on tehty PCM:stä, Phase Change Materiaali. Materiaalin ainutlaatuiset mikrokapselit pitävät tuotteen aina 32 asteisena riippumatta ulkolämpötilasta Akryyli Akryyli kuuluu tekokuituihin. Kestävä, värinsä pitävä ja kutistumaton kuitu Breathable Materiaali hengittää, ja poistaa silti kosteuden vaatteen sisäpuolelta. Ominaisuudet löytyvät lämmittävästä fleecestä ja teknisestä Cooldry-materiaalista. Cooldryn ominaisuuksiin kuuluu lisäksi erittäin nopea kuivuminen, joten tunnet olosi viileäksi ja raikkaaksi aina, myös treenauksen aikana. Materiaali on pehmeää ja myötäilevää, lisäksi se kestää lukuisia pesuja menettämättä sen vuoksi ryhtiään. Canvas Canvas on kestävä puuvillainen tai tekokuituinen (laukut) sidos. Käytetään yleensä vapaa- ajan vaatetuksessa. Collegeneulos Neulos on harjattu toiselta tai molemmilta puolilta. Tämä tekee kankaasta paksumman ja lämpimimmän. Neuloksesta tehdyt tuotteet ovat mukavia ja pehmeitä. Cooldry Materiaali joka hengittää ja poistaa kosteutta vaatteen sisäpuolelta. Cooldryn ominaisuuksiin kuuluu lisäksi erittäin nopea kuivuminen, joten se on ihanteellinen urheilutekstiileihin.

2 Cordura on DuPontin tavaramerkki erittäin kulutuksenkestävälle polyamidimateriaalille. Se on kolme kertaa niin vahvaa kuin tavallinen polyamidi ja jopa seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla, mutta kuitenkin kevyttä ja joustavaa. Sitä käytetään ennen kaikkea vahvikkeena paikoissa, jotka altistuvat kovalle kulutukselle. CVC Chief Value Cotton on korkealaatuisen puuvillan ja polyesterin yhdistelmä, jossa puuvillan osuus on yli 50 %. Denieri Denieri ilmaisee tekokuituisen tai silkkilangan painon. 1 g= 1 denieri per 900 metriä lankaa. Dobbynailon Tuulen- ja vedenpitävä materiaali, joka on hyvin hengittävä ja jolla on hyvät kosteudensiirtoominaisuudet. Erittäin vahva ja kulutuksen- kestävä. Helppohoitoinen ja kestävä mm:n vedenpitävyys ja jopa mvp:n hengittävyys. Dry Tech Dry-Tech on mikrokuiduista valmistettu vaate. Kosteus ja hiki imeytyvät tehokkaasti laajalle alueelle Dry-Tech vaatteen kuituihin. Sen jälkeen pienet mikroskooppiset nestehiukkaset haihtuvat salaman nopeasti (vicking effect). Lopputulos on kuiva keho sekä vaate ja olo on raikas koko päivän. Dry-Tech säilyttää muotoonsa, ei vaadi silitystä ja kestää 85 C. Easy Care Ilmaisee tuotteen, joko mekaanista tai kemiallista helppohoitoisuuskäsittelyä. Parantaa ennen kaikkea siliävyysominaisuuksia. Elastaani Elastinen kuitu, jota käytetään hihansuissa, kauluksissa, naisten topeissa jne. Lisää tuotteen muodossa pysymistä ja muotoon palautumista. Elastaani Poplini Lisäämällä elastaania puuvillapopliiniin saadaan tuotteesta helppohoitoinen.

3 EN471 Luokka 1 Nämä vaatteet tarjoavat vähäisimmän suojaustason. Fluoresoivan pinnan kokonaisalan on oltava vähintään 0,14 m² ja heijastavan alueen 0,10 m². Voidaan käyttää ainoastaan, jos ajoneuvoja kohdataan työssä vain vähän ja/ tai liikenne on hidasnopeuksista. EN471 Luokka 2 Tarjoaa selvästi paremman suojaustason kuin luokka 1 erityisesti päivällä, hämärässä tai sumuisella säällä. Fluoresoivan pinnan kokonaisalan on oltava vähintään 0,50 m² ja heijastavan alueen 0,13 m². Luokan 2 vaatteita käytetään satamissa, rautateillä, rakennustyömailla, parkkialueilla, maastoetsinnöissä, kuorma-ajoneuvoissa sekä muissa paikoissa, joissa luokkaa 3 ei tarvita. EN471 Luokka 3 Nämä vaatteet tarjoavat korkeimman suojaustason. Fluoresoivan pinnan kokonaisalan on oltava vähintään 0,80 m² ja heijastavan alueen 0,20 m². Tulee käyttää nopeasti liikkuvan liikenteen läheisyydessä. Fil a fil Fil a fil on pienen/ tiheän sidoksen nimi. Sidoksessa käytetään erivärisiä lankoja, joiden avulla aikaansaadaan vaihtelevia pintakuvioita. Fleece Fleece valmistetaan useimmiten polyesteristä. Hyvät lämmöneristämisominaisuudet ja alhainen kosteudenimukyky. Brodeerausta suositellaan merkintätapana. Fully fashion Fully fashion on nimitys muotoon tehdyille neuleille. Gauge Gauge on neulojen (lankojen) ja neulojen välien (lankojen välien) määrä yhdellä englantilaisella tuumalla.

4 Interlock Interlock on joustava neulos, jota käytetään topeissa, suorahelmaisissa collegepaidoissa jne. Jousto- ominaisuutta on kuitenkin interlockissa vähemmän kuin esim. resoreissa. Neulos on samannäköistä sekä ulko- että sisäpuolelta. Kalanruotokuvio Kalanruotokuvioinen sidos, jota käytetään usein kauluspaidoissa ja pukukankaissa. Kampapuuvilla Kampapuuvilla on pitkäkuituista puuvillaa, joka on mekaanisesti erotettu lyhytkuituisemmasta karstapuuvillasta. Kampapuuvilla on kestävämpää, helppohoitoisempaa ja laskostuvampaa kuin karstapuuvilla. Moniväriset painatukset onnistuvat kampapuuvillassa paremmin. Karstapuuvilla Karstapuuvilla - vertaa kampapuuvilla. Lycra Lycra on kauppanimi Du Pont:n omistamalle elastaanikuidulle. Merino Merino on hieno villakuitu, jota saadaan Merino- lampaasta. Mesh Mesh verkkomainen tekstiili, jota usein käytetään urheiluvaatteissa. Mikrokuitu Mikrokuitu on erittäin ohut tekokuitu, joka on elastisempi ja pehmeämpi kuin perinteinen tekokuitu. Kuidun ominaisuuksiin kuuluu myös alhainen kosteudenimukyky. Modaali Modaali on viskoosikuitu, jossa on puuvillainen tuntu.

5 Nailon Nailon on polyamidin kaupannimi. Nanotex NANOTEX -kankaassa on hyvä suoja likaa vastaan, ja mahdolliset tahrat on helppo puhdistaa. Uusimman tekniikan avulla nämä ominaisuudet voidaan saavuttaa tinkimättä käyttömukavuudesta tai toimivuudesta. Lopputuloksena vaatteiden materiaali on puuvillanpehmeää, mutta säilyttää puhtaan tuntunsa pitkään. Non Iron Non iron tarkoittaa että tuotetta ei tarvitse silittää. Oeko-Tex 100 Standard Katso Öko-tex 100 Standard Open End On halvempi langankehräysmenetelmä. Tuotantonopeudesta johtuva alhaisempi kestävyys. Ottoman Ottoman on vaakaraidoitettu kuviointi. Voi olla sekä neulos että kudos. Oxford Oxford on karkeapintainen sidos, jossa voidaan käyttää erivärisiä lankoja (kauluspaidat). Käyttökohteita ovat kauluspaidat, takit, laukut, (tekokuituisena jossa loimi- ja kudelanka ovat samanvärisiä). Oxford-nailon Tuulen- ja vedenpitävä materiaali, joka on hyvin hengittävä ja jolla on hyvät kosteudensiirtoominaisuudet. Vahva ja kulutuksenkestävä. Helppohoitoinen ja kestävä mm:n vedenpitävyys ja mvp:n hengittävyys. Pikee neulos Perinteinen poolopaita materiaali.

6 Pinnoite Ulkovaatteiden päällismateriaalin sisäpinnan käsittely (laminointi) antaa joko tuuli- ja vettähylkivyyden tai tuuli- ja vesitiiviyden. Pinpoint Oxford Sama kuin Oxford, mutta hienompijakoisista langoista tehty. Polyesteri Polyesteri on tekokuituryhmän yleisnimi. Polyesteri/ Puuvilla Mm. Base Profile 65 % polyesteri/ 35 % puuvilla, 260 g/m2. Helppohoitoinen ja joustava materiaali. Puuvillan hengittävyys yhdistettynä polyesterin kulutuksenkestävyyteen ja värikestoon mahdollistaan sen, että materiaali säilyttää muotonsa ja värinsä pitkään. Pesu 85 C. Popliini Popliini on sidos, jota käytetään kauluspaidoissa, takeissa, jne. Pro Dry Pro Dry on lähimpänä ihoa käytettävä materiaali. Se kuljettaa kosteuden uloimpaan kerrokseen. Pro Dryn ansiosta ihoa vasten ei tarvitse pitää kosteita ja kylmiä vaatteita. Pro Thermal Pro Thermal toimii tehokkaana lämpö- ja kylmäeristeenä. Materiaali poistaa liikakuumuuden ja pitää tarpeettoman kylmän ulkopuolella. Pro Thermal pitää kehon lämpötilan tasaisena ja miellyttävänä koko päivän. Käytetään eristävissä välivaatteissa. Pro Vent Pro Vent on erittäin hengittävä materiaali. Se päästää kosteuden ja tarpeettoman lämmön ulos. Se suojaa sateelta, lumelta ja tuulelta. Pro Vent on kestävä, suojaava materiaali, jota käytetään uloimmissa vaatekerroksissa.

7 Pro Tec Pro Tec suojaa tehokkaasti ulkoisilta vaikutuksilta. Erittäin tukeva ja kulutuksen- kestävä. Pro Tec soveltuu raskaaseen työhön rankoissa olosuhteissa. PU-pinnoitettu polyesteri Monet talvivaatteista on valmistettu kulutuksenkestävästä polyuretaani-pinnoitetusta polyesteristä, joka tekee vaatteista tuulen- ja vedenpitävän. Polyesteri on helppo pitää puhtaana ja kestää hyvin happoja ja öljyjä. Puuvilla Jersey Neulos tunnetaan käyttömukavuudestaan, hygieenisistä ominaisuuksistaan ja muotonsapitävyydestään, lisäksi se on luonnollisen joustava. Puuvilla Popliini Kevyt ja pehmeä puuvillaneulos. Pyörökehrätty Paras langankehräysmenetelmä. Antaa langoilla hyvän väri- kulutuskestävyyden. Ribbineulos Neulos, jossa on hyvät jousto-ominaisuudet. Käytetään usein naisten topeissa. Single jersey Yksinkertainen neulos, jota käytetään muun muassa T- paitojen valmistuksessa. Slub neulos Pehmeä slub puuvillaneulos muistuttaa ominaisuuksiltaan jerseypuuvillaa. Sopii erinomaisesti painatuksiin. Softshell Softshell on moderni materiaali, joka tarjoaa käyttäjälleen täydellisen liikkumavapauden. Softshellvaatteet ovat tuulen- ja vedenpitäviä, ja ne hengittävät erittäin hyvin. Tämän vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti aktiviteetteihin, jotka vaativat harrastajaltaan vielä vähän lisää rutistusta. Kangas koostuu pehmeästä ja joustavasta kolmikerroksisesta laminaatista. Materiaali kuivuu erittäin nopeasti, mutta sitä voi joutua kyllästämään suihkeella tasaisin väliajoin.

8 Taslan Lämpökiharrettu tekokuitu, jonka filamentit (langat) sisältävät ilmaa. Paikallaan pysyvä ilma on paras lämmöneriste. Tekokuitu Tekokuitu on ihmisen tekemä synteettinen kuitu, joka voi olla valmistettu öljystä tai kaasusta. Viskoositekokuitu on selluloosaperäinen (viskoosi). Thinsulate Thinsulate eristää erinomaisesti (hyödyntäen ilmamolekyylejä). Mitä enemmän Sinun ja päällysvaatteen välissä on ilmaa (molekyylejä), sitä paremmin Thinsulate toimii. Thinsulaten mikrokuidut ovat ohuempia kuin muut kuidut, joten ne sitovat ilmaa enemmän pienessä tilassa, joten ne eristävät paremmin. Edut: hengittävä, kosteutta hylkivä, kone- ja kuivapesun kestävä. T/C On lyhennys polyesterin ja puuvillanyhdistelmästä, jossa polyesterinmäärä on 65 %. Twill Twill on perussidos, jonka suomenkielinen vastine on toimikassidos. Sen tunnistaa vinojuovikkaastapinnasta. Denimi, eli farkut, on twilliä. Vent Air Tuulen- ja vedenpitävä materiaali, jolla on hyvät kosteudensiirto-ominaisuudet ja hyvä hengittävyys. Helppohoitoinen ja kestävä mm:n vedenpaine ja mvp:n hengittävyys. Wind- / Waterproof & Breathable W2B tulee sanoista windproof, waterproof ja breathable. Nämä kolme ominaisuutta kuuluvat useisiin päällysvaatteisiin, joiden pintakankaan sisäpinnalla on vettä- ja tuultahylkivä ja silti hengittävä erikoispinnoite. Vaatteet on kuitenkin kyllästettävä tasaisin väliajoin, jotta kalsean kylmyyden hiipiminen kastuneen ja raskaan pintakerroksen läpi estyy.

9 Öko-Tex standard 100 tai Oeko-Tex 100 Standard Öko-Tex on ympäristömerkintä, joka takaa käyttäjälle vaatteen jossa ei ole vahingollisia aineita eikä jäännösosia. Öko-Tex 100 Standard on tunnettu kansainvälinen testaus- ja sertifiointijärjestelmä tekstiileille. Testin perusteet ja standardit ovat maailmanlaajuiset. Niissä testataan ph-arvo, formaldehydi, torjunta-aineet, raskasmetallit, atso-yhdisteiset värjäysaineet ja allergisoivat värjäysaineet. Koko tuotantoketjun ja vaatteen eri osien on täytettävä asetetut vaatimukset.

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL COLLEGEPUSERO, CARPENTER NORDIC Collegepusero, jossa pitkä vetoketju, sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Hihoissa tummat heijastimet. Ergonominen peukaloaukko hihansuissa. 220 g/m² 938079025 Punainen

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 29.7.2019 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 5,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

clique BURELL 027111 shirts clique TAnnER 027110

clique BURELL 027111 shirts clique TAnnER 027110 clique BURELL 027111 Sivusaumaton chambray kauluspaita jossa kaarrokkeet edessä ja takana. Rintatasku, jossa erillinen tila kynille. Selässä laskokset. Materiaali: 1 % puuvilla, chambray. Paino: 120 g/m

Lisätiedot

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 UUTUUDET SYKSY 2013 MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 Punainen kontrastiväri kauluksessa sekä vetoketjun lenkissä. Etutaskut. Rintatasku vetoketjulla. Hihansuut ja helma joustavalla ribbineuloksella.

Lisätiedot

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita:

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Sovituskappaleet esillä Belgien kokeessa 26-27.5. ja 31.5.-1.6.! Tilaajat maksavat tilauksensa etukäteen. On myös mahdollista tilata muita

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

2007 Joulu. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- tai brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.12.2007 asti.

2007 Joulu. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- tai brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.12.2007 asti. Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- tai brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.12.2007 asti. 2007 Joulu 00 02 03 04 05 10 12 16 18 21 35 352 38 45 572 57 561 54 55 56

Lisätiedot

VAATTEET NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA

VAATTEET NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA 1 HOUSUT NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA, NORDIC STRETCH Kontrastiosat parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta. Housut, joissa stretch-materiaalia haaroissa, takana ja pohkeissa. Riipputaskut, joissa työkalu-

Lisätiedot

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia!

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia! HIIHTO Luo oma Profiilisi! TRIMTEX NEUVOO TEITÄ! >> OMA DESIGN Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän seurallenne ainutlaatuisen designin. Kaikki painatukset sisältyy designiin ja sen vuoksi

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut Premium takki Hyvin istuva ja tuulenpitävä hiihtotakki todelliselle aktiivihiihtäjälle Materiaalina uusi, kevyt ja tuulenpitävä Stormwall Soft Shell + Stretch Knit takaosa Hannu Mannisen ja koko yhdistetyn

Lisätiedot

Confirmed model: STORM

Confirmed model: STORM Collection: 2013-2016 model: STORM Leveys 7 cm BLUE: PMS 293C Colors for socks: NORDIC BLUE BLACK WHITE 4,0 cm 4,0 cm PMS 300C PRO.BLACK PMS 000C 4968 0900 0003 BLUE: PMS 293C 18 cm BLUE PMS 300C BLACK

Lisätiedot

Kaikki tuotehinnat alv 0% Provestis Workwear Center

Kaikki tuotehinnat alv 0% Provestis Workwear Center -1- Housut 2084 RT Luxe 120949 Housut RT 6042 48,08 Visby cons RT-housu 100%co 6042 63,80 76487 73,22 Koot: 44-66 65% polyesteri, 35% puuvilla. Paino 295 g/m². Säädettävä lahkeen pituus 5cm. Teollisuuspesu.

Lisätiedot

Kaikki tuotehinnat alv 0% Provestis Workwear Center

Kaikki tuotehinnat alv 0% Provestis Workwear Center -1- Nelson housut lk1 (RT) C119 Housut lk1 2029 PLU (RT) 54,19 100978 Housut lk1 FAS 247 (RT) 59,56 100279 69,92 Koot:42-64 -- 46% Pes, 54% co, 250g/m² Vahvikkeet: Laydura, 175g/m². EN ISO 20471:2013.

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus 11 CLIQUE ICE -T Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus Materiaali: 100 % polyesteri Koot: Miehet S XXL Naiset 36/S 42/XL Junior 110/120, 130/140, 150/160 11 CRAFT SQUAD

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

PESUMERKINTÖJEN ABC. Vaatteen hoito- ohjeiden lisäksi on muistettava pesuaineen annosteluohjeet sekä pyykin lajittelu.

PESUMERKINTÖJEN ABC. Vaatteen hoito- ohjeiden lisäksi on muistettava pesuaineen annosteluohjeet sekä pyykin lajittelu. PESUMERKINTÖJEN ABC Jokaisesta vaatteesta löytyvä pesumerkintä kertoo, miten voi parhaiten välttää vaatteen kutistumisen, venymisen, nyppyyntymisen ja värien lähdön. Ennen pyykinpesua kannattaa siis uhrata

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET 1 SISÄLLYSLUETTELO THOR Työvaatteet 3-4 BALDER Työvaatteet 5 THOR vaatteet työhön ja vapaa-aikaan 6-7 MEDUSA Työvaatteet 8 TRITEX Työvaatteet 9 THERMO Haalarit 9 HIGH VIS

Lisätiedot

KAMPANJAT

KAMPANJAT 01.10.-30.11.2014 KAMPANJAT WINDBREAKER CODE 1448 & NAISTEN WINDBREAKER CODE 1449 Kuivuu nopeasti Mukavat tuulitakkimme sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Ne ovat tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä,

Lisätiedot

viiltosuojatut pelastuskäsineet

viiltosuojatut pelastuskäsineet Parempi suoja : SuperFabric HexArmor EXT Rescue sarjan käsineiden sisäkerros valmistetaan SuperFabric -materiaalista. Vaikka materiaalin viilto- ja pistosuojausominaisuudet ovat erinomaiset, tuntuu kangas

Lisätiedot

Talvi- ja kuorivaatteet

Talvi- ja kuorivaatteet 55 Kuorihousut Vuorelliset kuorihousut, joissa on teipatut saumat, kuminauha ja kiristysnyöri vyötäröllä, sivutaskut, vetoketjullinen reisitasku, esitaivutetut polvet, säädettävä lahkeen leveys, heijastin

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21 RRÄY SYKSY 16 RRÄY Sail & Ski RRÄY mallisto on suunniteltu pohjolan urbaaniin elämään. SYKSY 16 Malliston vaatteet koostuvat laadukkaista, kestävistä ja teknisesti korkealaatuisista materiaaleista. Ne

Lisätiedot

Suunniteltu kunnianhimoisille yrityksille Sporttisia profiilivaatteita kunnianhimoisille yrityksille ja liikemiesmäisille haastajille.

Suunniteltu kunnianhimoisille yrityksille Sporttisia profiilivaatteita kunnianhimoisille yrityksille ja liikemiesmäisille haastajille. Suunniteltu kunnianhimoisille yrityksille Sporttisia profiilivaatteita kunnianhimoisille yrityksille ja liikemiesmäisille haastajille. Mallistolla on huippuominaisuudet sekä joka päiväisiin että enemmän

Lisätiedot

TEXAS BULL PILOT SHIRT 027021 TEXAS BULL PILOT SHIRT 027010. shirts TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027011 TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027020

TEXAS BULL PILOT SHIRT 027021 TEXAS BULL PILOT SHIRT 027010. shirts TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027011 TEXAS BULL POPLIN SHIRT 027020 SHIRTS Meidän mielestämme mikään ei kuvasta ammattitaitoisuutta ja tyyliä paremmin kuin kauluspaita. Siksi mallistostamme löytyykin laaja valikoima erilaisia paitoja, rennoista arkipaidoista siisteihin

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 23.8.2017 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Tilaus tehdään oheisella lomakkeella, joka lähetetään Markku Tähtiselle. Tilaukset toimitetaan joukkuekohtaisesti

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Mukavuutta työssä päästä varpaisiin

Mukavuutta työssä päästä varpaisiin Mukavuutta työssä päästä varpaisiin Testattu todellisissa olosuhteissa. Kolme sukupolvea metsästäjiä ja karskeja ulkoilmaurheilun harrastajia ovat luottaneet Thinsulate -materiaalin suorituskykyyn kovissakin

Lisätiedot

HIGH VISIBILITY. Catalogue HV01

HIGH VISIBILITY. Catalogue HV01 HV HIGH VISIBILITY Catalogue HV01 2 TRANEMO WORKWEAR - HIGH VISIBILITY Sisällysluettelo 8 10 14 6 4 5 5 6 10 14 16 17 18 Fakta High Visibility Symbolit Materiaali First Grade Hi-vis CE-ME Plus CE-ME Light

Lisätiedot

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan Sanotaan, ettei ole olemassa huonoa säätä, ainoastaan huonoja vaatteita tai paremminkin huonoja vaatevalintoja. Meidän valikoimassamme on sopivia päällysvaatteita kaikenlaisille säille. ULKOVAAT- TEET

Lisätiedot

69.00 CLIQUE SOFTSHELL MIEHET/ NAISET. Sateelta ja tuulelta suojaava. -materiaali

69.00 CLIQUE SOFTSHELL MIEHET/ NAISET. Sateelta ja tuulelta suojaava. -materiaali Sateelta ja tuulelta suojaava Softshell -materiaali CLIQUE SOFTSHELL MIEHET/ NAISET 69.00 580 CLIQUE SOFTSHELL 020920 Miesten monikäyttöinen sateelta ja tuulelta suojaava Softshell-takki, jossa vetoketjulliset

Lisätiedot

2013/14. ACODE tarjoaa toiminnallisia ja urheilullisia vaatteita scandinaavisella muotoilulla

2013/14. ACODE tarjoaa toiminnallisia ja urheilullisia vaatteita scandinaavisella muotoilulla 2013/14 ACODE tarjoaa toiminnallisia ja urheilullisia vaatteita scandinaavisella muotoilulla Acode on usean vuoden ajan tehnyt toiminnallisia urheiluvaatteita skandinaavisella muotoilulla. Pohjolan vaihtelevat

Lisätiedot

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45 Heijastimet hämärään Turvaa kulku pehmoheijastimella Pehmoheijastimessa lanka/hakaneula kiinnitys. Materiaali: CE hyväksytty EN 13356 vaatimukset täyttävä. Värit: valkoinen ja keltainen. Heijastimissa

Lisätiedot

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com VAATTEET Sadeviitta Miellyttävä ja hyvin suojaava sadeviitta käytettäväksi esim. pyörätuolilla liikuttaessa. Sadeviitan kangas on ohutta vedenpitävää polyamidi -kangasta, joka on miellyttävä pukea, taitella

Lisätiedot

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 G525: Joustava työkäsine nailonia, jonka ilmavan rakenteen ansiosta kädet pysyvät viileinä. Saumaton neulos parantaa sormituntumaa. Kämmenessä PUpinnoite.

Lisätiedot

james harvest shirts carlisle + stanwood 29

james harvest shirts carlisle + stanwood 29 james harvest shirts carlisle + stanwood 29 TREMONT HILLSBORO j A m E s h A r v E s t s h I r t s MARION AVALON 30 Tremont 2133010 Twillpaita button down-kauluksella. Läpälliset rintataskut, sekä hihatasku.

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 9.8.2018 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 4,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

Pipot M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12

Pipot M37 2 0107 3 4114 3 4104 4 4110 6 4111 6 M38 7 M39 7 M44 8 M35 9 M36 9 L11 10 M42 12 M43 12 sisältö The Headwear Professionals Headwear Professionals aloitti toimintansa 1974 ja toimii tänään monella mantereella. Meillä on 13 toimipaikkaa ympäri maailmaa ja olemme siksi yksi maailman suurimmista

Lisätiedot

NÄYTTÄVÄ NEULE KEVÄT HINTAAN!

NÄYTTÄVÄ NEULE KEVÄT HINTAAN! SALE SWEET DEALS FROM YOUR CORPORATE WEAR COMPANY OF CHOICE. JAMES HARVEST SPORTSWEAR / PRINTER ACTIVE WEAR NÄYTTÄVÄ NEULE KEVÄT HINTAAN! LEEDS 24.90 69.00 ERIKOISHINNAT VOIMASSA 30.6.2014 ASTI TAI NIIN

Lisätiedot

sisällysluettelo College-asut murto kalvik kallio sommarö felsi uvaro uranin sivu 3 4-5 4-5 4-5 6 7 7

sisällysluettelo College-asut murto kalvik kallio sommarö felsi uvaro uranin sivu 3 4-5 4-5 4-5 6 7 7 kansi College-asut murto kalvik kallio sommarö felsi uvaro uranin tuulipuvut westend rilax laurinlahti perido breksia verryttelyasut granodi topace smaragd staurol beryl grafit juoksumallisto artukainen

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

t-shirts and tops TEXAS BULL T-SHIRT 029020

t-shirts and tops TEXAS BULL T-SHIRT 029020 T-SHIRTS & TOPS T-paita ei ole enää pelkkä T-paita. Ajan myötä mallistomme on laajentunut. Värivalikoimamme on todella monipuolinen, ja lisäksi tarjolla on entistä enemmän naisille sopivia malleja. Klassinen

Lisätiedot

Kooveen seura-asut 2013

Kooveen seura-asut 2013 SP Tipas, lyhyt hiha Miellyttävä ja lukuisten käyttäjien suosima suunnistuspusero, SP Tipas. Se on kevyt, kestävä ja hyvin hengittävä. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty Kooveen perinteinen, tyylikäs

Lisätiedot

TALVI ALE! VARASTON TYHJENNYSMYYNTI

TALVI ALE! VARASTON TYHJENNYSMYYNTI 2606 2606 2312 2312 9999 2395 9999 2395 DOW JACKET 1902992 1902990 DWR-käsitelty lämmin untuvatakki. uotoilut hihat ja vahvistetut hartiat. Säädettävä huppu. 90/10 untuva/sulka. Saatavana koossa: iehet

Lisätiedot

DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN

DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN CUSTOM DESIGN DÆHLIE SEURA- JA TIIMIASUT SKI - BIKE - RUN Nyt teillä on mahdollisuus saada tiimillesi, seurallesi tai yrityksellesi yhtenäiset harjoittelu- ja kilpailuasut omalla designilla Daehlie:n ainutlaatuisen

Lisätiedot

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet!

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Palosuojaus 370 g/m² Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Materiaalikuvaus palosuojattu/huomiovaatemallistomme on valmistettu canvasista. Materiaalin ominaisuudet ovat hyviä kulutuskestävyyden että mukavuuden

Lisätiedot

Profile Professionals - osaava ammattilainen!

Profile Professionals - osaava ammattilainen! 2007 Kevät & Kesä Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Erikseen lisätään painatus- ja brodeerauskustannukset. Hinnat ovat voimassa 31.7.2007 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Profile Professionals

Lisätiedot

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä 19 20 Uudet stretch-housut Björnkläderiltä Riipputaskuhousut stretch, luokka 2 Uutuus! Housut, joissa on stretchosiot haaraosassa ja takana. Riipputaskuissa lokerot työkaluille ja kynälle. Vahvikkeet taskuissa,

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L.

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L. Pikeepaita L.BRADOR 678B Vahvaa puuvillaa, hyvä istuvuus ja muotoilu. Entsyymikäsitelty. Helmassa halkio. Trendikäs, korkealaatuinen ja hyvin istuva pikeepaita. 100% Puuvilla. 280 g/m². Collegepusero L.BRADOR

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1

Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1 Kevät/Kesä 2013 / Joukkueasu 1/1 TIRO 13 JSY TABELA 11 JSY SQUADRA I3 SHORTS WB MILANO SOCK ClimaCool takaa ainutlaatuisen ilmanvaihdon johtaen iholta pois sekä lämpöä että kosteutta. Brodeerattu Hihallinen

Lisätiedot

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN.

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. Blåkläder tuo nyt markkinoille uuden sadevaatemalliston, jonka tuotteet on nimetty suojaustason mukaan TASO 1, TASO 2 ja TASO 3. Sadevaatteet on jaettu eri tasoihin niiden

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

T-PAIDAT. SkyPro T520 MIESTEN INTERLOCK T-PAITA T580 NAISTEN INTERLOCK T-PAITA UUTUUS ZT215 GOLD LABEL T-PAITA ZT150 T-PAITA S M L XL XXL 3XL

T-PAIDAT. SkyPro T520 MIESTEN INTERLOCK T-PAITA T580 NAISTEN INTERLOCK T-PAITA UUTUUS ZT215 GOLD LABEL T-PAITA ZT150 T-PAITA S M L XL XXL 3XL SISÄLLYSLUETTELO SkyPro T-PAIDAT T520 MIESTEN INTERLOCK T-PAITA Valmistettu rengaskehrätystä pitkäkuituisesta puuvillasta, joka tekee kankaasta sileäpintaisen. Ihanteellinen painatukseen ja brodeeraukseen.

Lisätiedot

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA PUHDASTILA 127 PUHDASTILA Merkittävimpiä hiukkaslähteitä puhdastiloissa ovat ihmiset. Ihmisestä irtoaa levossa noin 100 000 hiukkasta minuutissa ja liikkeessä kymmeniä miljoonia hiukkasia minuutissa. Puhdastilaan

Lisätiedot

A brand for all professions

A brand for all professions 2014 UUDE UOEE A brand for all professions 38 2014 UUDE UOEE SISÄLLYSLUEELO SOL S REGEN FI 00553 / MIESEN VARALONMYÖÄINEN -PAIA, O-AUKKO 4 SOL S IMPERIAL FI 00580 / MIESEN VARALONMYÖÄINEN -PAIA, O-AUKKO

Lisätiedot

KJT Hockey TEAMWEAR PROGRAM. CCM HD SUIT -kevyttoppa-asu. CCM SKATE SUIT -ulkoiluasu. Black

KJT Hockey TEAMWEAR PROGRAM. CCM HD SUIT -kevyttoppa-asu. CCM SKATE SUIT -ulkoiluasu. Black CCM HD SUIT -kevyttoppa-asu Monipuolinen asu ulkoiluun ja urheiluun. Muotoillut Raglanhihat. Lujarakenteiset YKK-vetoketjut. Joustavat resorit. Heijastinnauhat. Likaa hylkivä, veden- ja tuulenpitävä pinta

Lisätiedot

Hyvännäköiset, mukavat ja yksilöidyt vaatteet ovat suosittu ja tehokas tapa kohottaa yhdessä työskentelevien

Hyvännäköiset, mukavat ja yksilöidyt vaatteet ovat suosittu ja tehokas tapa kohottaa yhdessä työskentelevien ACODE 2010 Hyvännäköiset, mukavat ja yksilöidyt vaatteet ovat suosittu ja tehokas tapa kohottaa yhdessä työskentelevien tai samat arvot jakavien henkilöiden motivaatiota. Vaatteet ovat merkki yhteenkuuluvuudesta

Lisätiedot

Sisällysluettelo TEAMWEAR

Sisällysluettelo TEAMWEAR TEAMWEAR 2019-2020 Sisällysluettelo 3 Warrior AlphaTuulipuku 4 Warrior Alpha Toppapuku 6 Warrior Alpha Stadium takki 7 Warrior Covert Stadium takki 8 Warrior Alpha 3in1 takki 9 Warrior Covert 3in1 takki

Lisätiedot

Pohjoisen puun rooli muuttuvassa maailmassa. Sirpa Välimaa Stora Enso Biomaterials

Pohjoisen puun rooli muuttuvassa maailmassa. Sirpa Välimaa Stora Enso Biomaterials Pohjoisen puun rooli muuttuvassa maailmassa Sirpa Välimaa Stora Enso Biomaterials SE Biomaterials September 30, 2015 1 Sisältö Oma tausta ja millaista työtä teen Metsäteollisuuden muutos omasta ja Stora

Lisätiedot

Kestävät vaatteet työhön ja hygieeniset vaatteet lypsyyn Laadukkaat vaatteet moneen käyttöön

Kestävät vaatteet työhön ja hygieeniset vaatteet lypsyyn Laadukkaat vaatteet moneen käyttöön Kestävät vaatteet työhön ja hygieeniset vaatteet lypsyyn Laadukkaat vaatteet moneen käyttöön Kestävät työvaatteet DeLaval työvaatteet käyttö varten Tilan työt asettavat kovat vaatimukset myös pukeutumiselle.

Lisätiedot

Huolto, sertifikaatit & materiaalit

Huolto, sertifikaatit & materiaalit Huolto, sertifikaatit & materiaalit Huolto, sertifikaatit & materiaalit PESE JA HOIDA KOVAN TYÖN JÄLJET POIS Kaikki työvälineet ja -laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa niin myös työvaatteet. Työvaatteen

Lisätiedot

T-paita, miesten T-paita, naisten toppi

T-paita, miesten T-paita, naisten toppi T-paita, miesten Laadukas single jersey T-paita modernilla leikkauksella, kaksinkertainen kaularesori ja niskanauha. 100 % puuvilla, (väri -95 85% puuvilla, 15% Viskoosi) Paino: 180 g/m2 Koot S-4XL T-paita,

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

Brage Euro Fight palopuku

Brage Euro Fight palopuku Brage Euro Fight palopuku Radiotasku ulko- ja sisäpuolella. Pienempi tasku kännykälle Erittäin hyvä hinta- /laatusuhde Valmiit tarrapohjat asemaja yksikkötunnuksille Työterveyslaitoksen hyväksymä Brage

Lisätiedot

VÄRIEN VALLANKUMOUS ON ALKANUT! SkyPro Mainostekstiilit 2012 SISÄLLYSLUETTELO

VÄRIEN VALLANKUMOUS ON ALKANUT! SkyPro Mainostekstiilit 2012 SISÄLLYSLUETTELO 2012 SkyPro Mainostekstiilit 2012 SISÄLLYSLUETTELO VÄRIEN VALLANKUMOUS ON ALKANUT! Tänä vuonna tuomme mallistoomme todellisen värien vallankumouksen. Uutena brandinämme ovat Premierin miesten ja naisten

Lisätiedot

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus CLIQUE ICE -T Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus Materiaali: 100 % polyesteri Koot: Miehet S XXL Naiset 36/S 42/XL Junior 0/120, 130/140, 150/160 Viikingit-logo tekstillä

Lisätiedot

Yhteistyössä Unisport ja Kompan

Yhteistyössä Unisport ja Kompan Yhteistyössä Unisport ja Kompan TEKONURMI JALKAPALLOKENTÄLLE TEKONURMI MAISEMOINTIIN TEKONURMI GOLFKENTÄLLE VOIMISTELU- JA KUNTOSALI LIIKUNTAHALLIEN LATTIAT TENNIS PADEL KATSOMOT Unisport on jalkapallokentille,

Lisätiedot

KONSERVOINTIKALVOT, -KANKAAT JA PAPERIT

KONSERVOINTIKALVOT, -KANKAAT JA PAPERIT KONSERVOINTIKALVOT, -KANKAAT JA PAPERIT Useimmista tuotteista saatavilla näytepala! Valkoinen silkkipaperi happovapaa, puskuroitu rullan leveys 1,0 m 10 kg, 500 m Tuotenumero: 201031 à 229,00 (184,68 )

Lisätiedot

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT 31 EDGE Farkkutyylistä ja 1950-luvusta vaikutteita saanut uusi Edgekokoelma on suunniteltu kaikkien alojen ahkerille ammattilaisille, jotka odottavat työvaatteiltaan laadukkuutta, toiminnallisuutta ja

Lisätiedot

Talvitakki ACE VAATTEET. voidaan avata esim. selkään tehtävää painatusta verten. Koko: XS - 3XL Til.nro: 754077699

Talvitakki ACE VAATTEET. voidaan avata esim. selkään tehtävää painatusta verten. Koko: XS - 3XL Til.nro: 754077699 Talvitakki, joka kestää käyttöä Talvitakki ACE VAATTEET Talvitakki ACE Carpenter on teipattu, ACE takin mallistoamme materiaali on täydentävä erittäin vahva talvitakki. strukturoitu Saumat polyamidi. vetoketjun

Lisätiedot

Tekstiilien tutkiminen ja testaus

Tekstiilien tutkiminen ja testaus Tekstiilien tutkiminen ja testaus Langat elokuu 2006 Riikka Räisänen Helsingin yliopisto Langat 1. Yksinkertainen lanka 2. Monistettu lanka 3. Kerrattu lanka 4. Kertokerrattu lanka 1 Lankojen testaus Ompelulangat

Lisätiedot

MUOVIT VAATETUSTEKNIIKASSA 31.3.2010

MUOVIT VAATETUSTEKNIIKASSA 31.3.2010 MUOVIT VAATETUSTEKNIIKASSA 31.3.2010 SISÄLLYSLUETTELO 4. VAATETUKSESSA KÄYTETTÄVÄT MUOVIKALVOT JA FUNKTIONAALISET MATERIAALIT 4.1 Yleistä 4.2 Vettähylkivät, hengittävät materiaalit 4.2.1 Erittäin tiheiksi

Lisätiedot

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777 TUOTEKUVASTO LASTEN SUKAT Lasten luomupuuvillainen raitasukka Tuotenro: 76638 Lasten ekologisesti ja vastuullisesti valmistetut raikkaan raidalliset luomupuuvillasukat. Varren pituus koossa 31-33 on noin

Lisätiedot

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23%

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23% Mainospiste Newex tarjoaa seuralle erilaisia pukineita harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi tarjotaan joitakin valikoituja käyttöesineitä. Tämän tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä yhdistyksen

Lisätiedot

PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT

PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT PRINTER RED FLAG PRINTER RED FLAG ON UUSI KONSEPTI, JONKA TAVOITTEENA ON HYVÄ LAATU EDULLISEEN HINTAAN. RED FLAG -MALLISTOON KUULUU FLEECETAKIT,

Lisätiedot

BOSS KEVYTTÄ VAATETUSTA TYÖNJOHTOON JA VAPAA-AIKAAN

BOSS KEVYTTÄ VAATETUSTA TYÖNJOHTOON JA VAPAA-AIKAAN KEVYTTÄ VAATETUSTA TYÖNJOHTOON JA VAPAA-AIKAAN BOSS Boss-mallisto tarjoaa kattavan valikoiman tyylikkäitä ja mukavia työvaatteita mm. myynti-, huolto- tai jakelutehtäviin. Hyvin istuvista, toimivuuden

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

Paino g/m2 Leveys cm

Paino g/m2 Leveys cm PUUVILLA Paino g/m2 Leveys cm EURO Painomenetelmä Hinta ilm. ALV Hinta sis. ALV Sopii Cambridge Canvas Eko 1m 100% luomupuuvilla 309 145 P 22.32 28 Sisustus/Laukut Cambridge Canvas Eko 10m 100% luomupuuvilla

Lisätiedot

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville.

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville. tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse Lääkinnälliset kompressiotuotteet :n lääkinnälliset kompressiotuotteet ovat laadukkaita ja kompressioluokitukseltaan luotettavia.

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

JACKET 409P TROUSERS 117PB SHOES 76O

JACKET 409P TROUSERS 117PB SHOES 76O JACKET 409P TROUSERS 117PB SHOES 76O 2. LUOKAN HOUSUT - STRETCHILLÄ 39 117PB Stretchin ja kapeamman istuvuuden ansiosta vartalonmyötäisempi malli, jolloin polvisuojat pysyvät hyvin oikeilla paikoillaan

Lisätiedot

Vaatetus - Deerhunter. Deerhunter materiaalitiedot. Deer-Tex välikalvo. Stormliner välikalvo. Cordura vahvikkeet. Hitena. Teflon.

Vaatetus - Deerhunter. Deerhunter materiaalitiedot. Deer-Tex välikalvo. Stormliner välikalvo. Cordura vahvikkeet. Hitena. Teflon. Deerhunter Deerhunter materiaalitiedot Deer-Tex välikalvo Hengittävä, veden- ja tuulenpitävä välikerros, joka kuljettaa tehokkaasti kosteuden ihon pinnalta estäen kuitenkin lämmön karkaamisen. Stormliner

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 130, 150, XXS-XXXL, ladies:xxs-xl. Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 120, 130, 140, 150, XXS-4XL,

Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 130, 150, XXS-XXXL, ladies:xxs-xl. Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 120, 130, 140, 150, XXS-4XL, TRAINING JACKET Monipuolinen takki harjoitteluun, vapaa-aikaan ja edustukseen. Kevyt, elastinen ja mukava MICRO STRETCH materiaali jossa myös likaa ja vettä hylkivää käsittely. Normaali istuvuus, rintatasku

Lisätiedot

Azure. Avokado. Black. Kit. Dark Grey Deep Red Kit. White. Thunder Blue. Sky Blue. Azure. Avokado. Black. Dark Grey Deep Red Hot Pink.

Azure. Avokado. Black. Kit. Dark Grey Deep Red Kit. White. Thunder Blue. Sky Blue. Azure. Avokado. Black. Dark Grey Deep Red Hot Pink. SISÄLLYSLUETTELO SkyPro T-PAIDAT T520 MIESTEN INTERLOCK T-PAITA Valmistettu rengaskehrätystä pitkäkuituisesta puuvillasta, joka tekee kankaasta sileäpintaisen. Ihanteellinen painatukseen ja brodeeraukseen.

Lisätiedot

Syksy-talvi 2015/2016

Syksy-talvi 2015/2016 syksy-talvi kampanjakuvasto 2015 / 2016 Syksy-talvi 2015/2016 Syksy saapuu liian varhain ja talvi yllättää aina. Ei hätää, meiltä löytyy yli 400 erilaista takkia jokaiseen vuoden aikaan. Moni tuotteemme

Lisätiedot

Laadukkaat ja toimivat työvaatteet. ammattilaisille

Laadukkaat ja toimivat työvaatteet. ammattilaisille Laadukkaat ja toimivat työvaatteet ammattilaisille 02 Jobman Workwear AB Laadukkaat ja toimivat työvaatteet ammattilaisille Olemme ylpeitä työvaatteistamme Jobman työvaatteet on suunnattu ammattikäyttöön.

Lisätiedot

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota.

>> SEURADESIGN. Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. YLEISURHEILU/JUOKSU Yli 3000 joukkuetta, seuraa ja yritystä ovat valinneet täydellisen yhdistelmän laatua ja vaihtoehtoja, joita Trimtex voi tarjota. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design

Lisätiedot

Best4Body Lääketieteelliset funktionaaliset hopea-asut

Best4Body Lääketieteelliset funktionaaliset hopea-asut Best4Body Lääketieteelliset funktionaaliset hopea-asut Luonnollista ihonhoitoa ja suojaa ilman riskiä ja haittavaikutuksia Kortisoniton hoito iho-ongelmiin Hopeakuituasujen käyttöaiheet: Hopean antibakteeristen

Lisätiedot

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Turvakenkä L.Brador 760 Nauhallinen tulevaisuuden turvakenkä aktiiviseen työskentelyyn, joka vaatii mukavuutta, vaimennusta

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017 PPJ JAKO seurakuvasto 2017 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Sukat:

Lisätiedot