Langaton kuulokemikrofoni. Käyttöopas SCEH SCEH Lue tuotteen mukana toimitetut asiakirjat ennen tuotteen käyttöä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Langaton kuulokemikrofoni. Käyttöopas SCEH-00075 SCEH-00087. Lue tuotteen mukana toimitetut asiakirjat ennen tuotteen käyttöä."

Transkriptio

1 Langaton kuulokemikrofoni Käyttöopas SCEH SCEH Lue tuotteen mukana toimitetut asiakirjat ennen tuotteen käyttöä.

2 Sisällys 1. Varoitukset 1.1 Kierrätysohjeet eurooppalaisille asiakkaille 1.2 Langattoman kuulokemikrofonin litium-ioni-akku 2. Ennen käyttöä 2.1 Huomautukset 2.2 Käsittely 3. Osien nimet 4. Kuulokemikrofonin lataaminen 4.1 Latausaika 4.2 Lataustelineen käyttö 4.3 Lataaminen ilman lataustelinettä 5. Kuulokemikrofonin yhdistäminen 5.1 Yhdistäminen PS3 -järjestelmään: automaattinen tila 5.2 Yhdistäminen PS3 -järjestelmään: Bluetooth -hakutila 5.3 Yhdistäminen matkapuhelimeen 6. Kuulokemikrofonin virran kytkeminen ja katkaiseminen 6.1 Virran kytkeminen 6.2 Virran katkaiseminen 7. Kuulokemikrofonin liittäminen Bluetooth -laitteisiin 8. Kuulokemikrofonin testaaminen ja määrittäminen 9. Kuulokemikrofonin kiinnittäminen 9.1 Sovittaminen 9.2 Korvapidikkeen kääntäminen 10. Kuulokemikrofonin toiminnot PS3 -järjestelmässä 10.1 Käyttäjän toiminnan ilmaisin 10.2 Ilmoitukset 10.3 Korkeatasoinen (HQ) -moodi 10.4 Pöytämikrofoni-tila 11. Kuulokemikrofonin käyttö matkapuhelimen kanssa 12. Kuulokemikrofonin toiminnot 12.1 Liitettynä PS3 -järjestelmään 12.2 Liitettynä matkapuhelimeen 13. Kuulokemikrofonin merkkivalot 13.1 Yleiset merkkivalot 13.2 Merkkivalot matkapuhelinkäytössä 13.3 Kuulokemikrofonin äänet 14. Vianmääritys 15. Tekniset tiedot 16. Rajoitettu takuu

3 1. Varoitukset Sähköisku-, räjähdys- ja tulipalovaaran ehkäisemiseksi käytä tuotteen lataamiseen ainoastaan tuotteen mukana tullutta lataustelinettä tai USB-kaapelia. Älä käytä lataustelinettä muiden tuotteiden kanssa tai mihinkään muuhun tarkoitukseen. Lataa kuulokemikrofoni annettujen ohjeiden mukaan. 1.1 Kierrätysohjeet eurooppalaisille asiakkaille Jos tämä merkki ilmenee sähkötuotteissamme, akuissamme tai pakkauksissamme, se tarkoittaa sitä, että kyseistä sähkölaitetta tai akkua ei saa hävittää tavallisen talousjätteen mukana missään Euroopan maassa. Varmista tuotteen ja akun oikea käytöstäpoistotapa hävittämällä se paikallisten lakien tai sähkötuotteita/akkuja koskevien hävitysvaatimusten mukaisesti. Näin autat säästämään luonnon resursseja ja parantamaan sähkölaitteiden jätekäsittelyyn ja hävitykseen liittyvää luonnonsuojelun tasoa. 1.2 Langattoman kuulokemikrofonin litium-ioni-akku Tuotteen litium-ioni-polymeeri-akku on kiinteä turvallisuuden, suorituskyvyn ja tietojen eheyden varmistamiseksi. Akun vaihtamiseen ei pitäisi olla tarvetta tuotteen käyttöiän aikana. Akun saa poistaa vain pätevä huoltohenkilö. Hävitä tuote sähköromuna, jotta se käsitellään asianmukaisesti.

4 2. Ennen käyttöä Tämä opas sisältää ohjeet langattoman kuulokemikrofonin asentamiseen ja käyttöön PS3 -järjestelmän ja muiden Bluetooth -yhteensopivien matkapuhelimien ja laitteiden kanssa. 2.1 Huomautukset Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen käyttöä ja säilytä se myöhempää tarvetta varten. Lue myös PLAYSTATION 3-järjestelmän käyttöohjeet. 2.2 Käsittely Lopeta tuotteen käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa epämukavuutta tai kipua. Älä altista tuotetta korkeille lämpötiloille, suurelle ilmankosteudelle tai suoralle auringonvalolle. Älä päästä tuotetta kosketuksiin nesteiden kanssa. Älä laita painavia esineitä tuotteen päälle. Älä heitä tai pudota tuotetta tai muutoin vahingoita sitä fyysisesti. Älä kosketa tuotteen liittimiä tai työnnä niihin vieraita esineitä. Älä yritä purkaa tai muokata tuotetta. Älä väännä mukana tulevaa USB-kaapelia tai vedä sitä voimakkaasti. Kun käytät tuotetta, säädä äänenvoimakkuus riittävän alhaiseksi, jotta et vahingoita korviasi ja kuulet, mitä ympärilläsi tapahtuu. Älä jätä kumi- tai vinyyliesineitä tuotteen päälle pitkäksi aikaa. Puhdista tuote pehmeällä, kuivalla liinalla. Älä käytä liuottimia tai muita kemikaaleja. Älä pyyhi kemiallisesti käsitellyillä puhdistusliinoilla. Sisältää pieniä osia. Ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille. Noudata autolla ajaessasi matkapuhelimen ja kuulokemikrofonin käyttöä koskevia lakeja. Jos käytät kuulokemikrofonia ajon aikana, keskity ajamaan varovasti. Noudata kylttejä ja ohjeita, joissa kehotetaan katkaisemaan sähkölaitteen tai radiolaitteen virta tietyillä alueilla, esimerkiksi huoltoasemilla, sairaaloissa, räjäytystyömailla, mahdollisesti räjähdysalttiissa ympäristöissä tai lentokoneissa. HUOMAA: tässä oppaassa olevat tiedot on tarkistettu ennen oppaan julkaisua. Tuotteeseen on kuitenkin saatettu tehdä pieniä muutoksia julkaisun jälkeen. Kaikki näyttöruutukuvat on otettu tuotteen englanninkielisestä versiosta.

5 3. Osien nimet 1. POWER-näppäin 2. Äänenvoimakkuusnäppäin (+) 3. Äänenvoimakkuusnäppäin (-) 4. Mikrofonin mykistyspainike 5. Mikrofonin mykistysmerkkivalo 6. POWER-merkkivalo 7. Korvapidike 8. Latausteline Kuulokemikrofonin lataaminen Kuulokemikrofoni toimii parhaiten, kun se on täyteen ladattu. Voit ladata kuulokemikrofonin käyttäen lataustelinettä tai USB-kaapelia. Varoitus Älä pidä kuulokemikrofonia päässäsi, kun se on liitetty lataustelineeseen tai USB-kaapeliin. 4.1 Latausaika 3 tuntia Arvioitu täyteenlatausaika lataustelinettä tai USB-kaapelia käytettäessä 1 tunti Vähimmäislataus ennen ensimmäistä käyttökertaa Vihje Kun haluat tarkistaa kuulokemikrofonin akun varaustilan, yhdistä kuulokemikrofoni käyttäen automaattista tilaa Bluetooth -hakutilan sijaan. Lisätietoja kuulokemikrofonin yhdistämisestä ja akun varaustilan tarkistamisesta näytöltä/tv:stä on myöhemmin tässä oppaassa.

6 4.2 Lataustelineen käyttö Voit liittää lataustelineen johonkin USB-laitteeseen kuulokemikrofonin käytön helpottamiseksi. Langaton kuulokemikrofoni PS3 -järjestelmä 1 USB-liitäntä 4 Latausteline 3 USB-liitäntä 2 mini-b-liitin USB-kaapeli 1 Varmista, että laitteen, johon aiot liittää lataustelineen, virta on kytketty. 2 Työnnä toimitukseen sisältyvän USB-kaapelin USB-liitin laitteen vapaaseen USB-liitäntään. 3 Työnnä USB-kaapelin mini-b-liitin lataustelineen USB-liitäntään. 4 Aseta kuulokemikrofoni lataustelineeseen. Kun kuulokemikrofoni saa virtaa ensimmäisen kerran, mikrofonin mykistysmerkkivalo palaa punaisena kahden sekunnin ajan ja alkaa sitten vilkkua kolmen sekunnin jaksoissa, kunnes kuulokemikrofoni on latautunut täyteen.

7 4.3 Lataaminen ilman lataustelinettä Voit ladata kuulokemikrofonin suoraan USB-laitteesta. Langaton kuulokemikrofoni USB-liitäntä PS3 -järjestelmä 1 3 mini-b-liitin USB-kaapeli USB-liitäntä 2 1 Varmista, että laitteen, johon aiot liittää kuulokemikrofonin, virta on kytketty. 2 Työnnä toimitukseen sisältyvän USB-kaapelin USB-liitin laitteen vapaaseen USB-liitäntään. 3 Työnnä USB-kaapelin mini-b-liitin kuulokemikrofonin USB-liitäntään. Kun kuulokemikrofoni saa virtaa ensimmäisen kerran, mikrofonin mykistysmerkkivalo palaa punaisena kahden sekunnin ajan ja alkaa sitten vilkkua, kunnes kuulokemikrofoni on latautunut täyteen. 5. Kuulokemikrofonin yhdistäminen Ennen kuin langatonta kuulokemikrofonia voi käyttää minkään laitteen, esimerkiksi PS3 -järjestelmän tai matkapuhelimen, kanssa, kuulokemikrofoni on yhdistettävä laitteeseen. Kuulokemikrofonin yhdistämiseen on kaksi tapaa: Automaattinen tila (USB-kaapelin avulla) Kuulokemikrofonissa on PS3 -järjestelmää varten monia lisätoimintoja, jotka saa käyttöön yhdistämällä (rekisteröimällä) kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään automaattista tilaa käyttäen. Automaattisen tilan avulla voit yhdistää kuulokemikrofonin mihin tahansa PS3 -järjestelmään, mutta vain viimeksi yhdistetty PS3 -järjestelmä tallentuu kuulokemikrofonin yhdistettyjen laitteiden luetteloon. Lisätietoja on kohdassa 7. Kuulokemikrofonin liittäminen Bluetooth laitteisiin. Bluetooth -hakutila Kuulokemikrofoni asennetaan tavallisena langattomana kuulokemikrofonina. Bluetooth -hakutilan avulla voit yhdistää kuulokemikrofonin moniin muihin Bluetooth -laitteisiin. Kahdeksan viimeksi yhdistettyä laitetta tallentuu kuulokemikrofonin yhdistettyjen laitteiden luetteloon. Lisätietoja on kohdassa 7. Kuulokemikrofonin liittäminen Bluetooth -laitteisiin. Vihjeitä Kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmää koskevat lisätoiminnot ovat käytettävissä vain, kun yhdistät kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään käyttäen automaattista tilaa. Jotta lisätoimintoja voi käyttää, PS3 -järjestelmän käyttöjärjestelmän version tulee olla vähintään 2.50.

8 5.1 Yhdistäminen PS3 -järjestelmään: automaattinen tila Kuulokemikrofonin yhdistäminen automaattisen tilan avulla edellyttää USB-kaapelin käyttöä. 1 Tarkista, että PS3 -järjestelmän virta on kytkettynä. 2 Tarkista, että PS3 -järjestelmän käyttöjärjestelmän versio on vähintään Jos käytössä on vanhempi versio, käyttöjärjestelmä on päivitettävä, ennen kuin voit käyttää yhdistämiseen automaattista tilaa. 3 Työnnä USB-kaapelin mini-b-liitin kuulokemikrofonin USB-liitäntään. Työnnä kaapelin toinen pää PS3 järjestelmän USB-liitäntään. Kuulokemikrofonin POWER-merkkivalo palaa vihreänä kaksi sekuntia merkiksi siitä, että kuulokemikrofonin ja PS3 -järjestelmän yhdistäminen on onnistunut. POWERmerkkivalo Vihje Kun käytät yhdistämiseen automaattista tilaa, Korkeatasoinen (HQ) -moodi kytkeytyy päälle. Lisätietoja on tämän oppaan kohdassa 10. Kuulokemikrofonin toiminnot PS3 -järjestelmän kanssa. 5.2 Yhdistäminen PS3 -järjestelmään: Bluetooth -hakutila 1 Tarkista, että PS3 -järjestelmän virta on kytkettynä. 2 Pidä kuulokemikrofonin POWER-näppäintä painettuna, kunnes POWER-merkkivalo ja mikrofonin mykistysmerkkivalo alkavat vilkkua vuorotellen vihreänä ja punaisena merkiksi siitä, että Bluetooth hakutila on käytössä. 3 Valitse PS3 -järjestelmän kotivalikosta [Asetukset], [Lisälaiteasetukset] ja sitten [Hallinnoi Bluetooth -laitteita]. 4 Yhdistä (rekisteröi) kuulokemikrofoni PS3 -järjestelmään valitsemalla [Kyllä]. 5 Valitse [Aloita laitehaku]. PS3 -järjestelmä alkaa hakea kuulokemikrofonia. Näkyviin tulee luettelo järjestelmän lähettyvillä olevista Bluetooth -laitteista. 6 Valitse [Langaton kuulokemikrofoni]. Anna tunnistekoodia pyydettäessä Kuulokemikrofoni on nyt yhdistetty PS3 -järjestelmään.

9 5.3 Yhdistäminen matkapuhelimeen Voit käyttää kuulokemikrofonia minkä tahansa Bluetooth -ominaisuudella varustetun matkapuhelimen kanssa. Lisätoiminnot, kuten kolmisuuntaiset puhelut, eivät ole käytettävissä kuulokemikrofonia käytettäessä. Vihje Jos yhdistät kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään automaattisen tilan avulla ja yhdistät kuulokemikrofonin myös matkapuhelimeen, kuulokemikrofoni antaa etusijan PS3 -järjestelmälle, jos molemmat laitteet ovat kuulokemikrofonin toiminta-alueella. Kuulokemikrofoni muodostaa yhteyden PS3 -järjestelmään matkapuhelimen sijaan. 1 Tarkista, että matkapuhelimen virta on kytkettynä. 2 Pidä kuulokemikrofonin POWER-näppäintä painettuna, kunnes POWER-merkkivalo ja mikrofonin mykistysmerkkivalo alkavat vilkkua vuorotellen vihreänä ja punaisena merkiksi siitä, että Bluetooth hakutila on käytössä. 3 Ota matkapuhelimen Bluetooth -toiminto käyttöön, jotta puhelin voi hakea kuulokemikrofonia. Tietoja puhelimen Bluetooth -toiminnon käyttöönotosta on puhelimen käyttöohjeessa. 4 Valitse laiteluettelosta [Langaton kuulokemikrofoni]. Anna tunnistekoodia pyydettäessä Kuulokemikrofoni on nyt yhdistetty matkapuhelimeen. 6. Kuulokemikrofonin virran kytkeminen ja katkaiseminen 6.1 Virran kytkeminen Pidä POWER-näppäintä painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes kuuluu melodia ja vihreä POWERmerkkivalo syttyy kahden sekunnin ajaksi. Kuulokemikrofonin virta on nyt kytketty. Lisätietoja siitä, miten kuulokemikrofoni muodostaa yhteyden laitteisiin, on tämän oppaan kohdassa 7. Kuulokemikrofonin liittäminen Bluetooth -laitteisiin. 6.2 Virran katkaiseminen Pidä POWER-näppäintä painettuna vähintään viiden sekunnin ajan, kunnes kuuluu melodia ja POWERmerkkivalo alkaa vilkkua vihreänä. Kuulokemikrofonin virta katkaistaan. Kun merkkivalo ei enää pala, virta on katkaistu.

10 7. Kuulokemikrofonin liittäminen Bluetooth -laitteisiin Kun kytket virran langattomaan kuulokemikrofoniin, se yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden toimintaalueella oleviin yhdistettyihin laitteisiin. Jos kuulokemikrofoni on yhdistetty useisiin laitteisiin, se määrittää seuraavan etusijajärjestyksen perusteella, mihin laitteeseen se muodostaa yhteyden: 1 PS3 -järjestelmä, joka on yhdistetty käyttäen automaattista tilaa. Jos kuulokemikrofoni löytää PS3 -järjestelmän viiden sekunnin kuluessa, se lopettaa muiden laitteiden haun ja muodostaa yhteyden PS3 -järjestelmään. Lisätietoja PS3 -järjestelmän yhdistämisestä automaattisen tilan avulla on aiempana tässä oppaassa. 2 Bluetooth -hakutila avulla yhdistetty laite (PS3 -järjestelmä tai muu Bluetooth -yhteensopiva laite), johon kuulokemikrofoni on viimeksi muodostanut yhteyden. Jos kuulokemikrofoni löytää laitteen viiden sekunnin kuluessa, se lopettaa muiden laitteiden haun ja muodostaa yhteyden laitteeseen. Jos laitetta ei löydy, kuulokemikrofoni siirtyy etsintätilaan. 3 Jos haluat muodostaa yhteyden laitteeseen, johon kuulokemikrofoni oli viimeksi yhteydessä, paina POWER-näppäintä nopeasti. Jos laite löytyy viiden sekunnin kuluessa, kuulokemikrofoni lopettaa laitteiden etsinnän ja muodostaa yhteyden. Jos tällaista laitetta ei löydy, kuulokemikrofoni siirtyy etsintätilaan. Voit painaa POWER-näppäintä lyhyesti viiden sekunnin välein, kunnes kuulokemikrofoni muodostaa yhteyden johonkin kahdeksasta viimeksi käytetystä laitteesta. Jos kuulokemikrofoni viiden minuutin kuluessa virran kytkemisestä ei löydä yhtään laitetta, johon se voisi muodostaa yhteyden, sen virta katkeaa automaattisesti. 8. Kuulokemikrofonin testaaminen ja määrittäminen Kun olet liittänyt kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään, voit varmistaa, että PS3 -järjestelmä vastaanottaa ääntä kuulokemikrofonista ja että kuulokemikrofoni toistaa äänen oikein. Kuulokemikrofonin testaaminen ja määrittäminen: Valitse PS3 -järjestelmän kotivalikosta [Asetukset], [Lisälaiteasetukset] ja sitten [Audiolaitteiden hallinta]. Kun olet yhdistänyt PS3 -järjestelmään Bluetooth -laitteen, Bluetooth -laitteesta tulee sekä sisään- että ulostulevan äänen oletuslaite. Jos kuulokemikrofoni toimii oikein, kuulet oman äänesi kuulokemikrofonista. Äänitulon palkki ilmaisee äänesi voimakkuutta.

11 9. Kuulokemikrofonin kiinnittäminen Varoitus Älä pidä kuulokemikrofonia päässäsi, kun se on liitetty lataustelineeseen tai USB-kaapeliin. 9.1 Sovittaminen 1 2 3b 3a 4 1 Työnnä korvapidike varovasti auki. 2 Pidä korvapidike auki ja liu uta se korvan taakse. Vihje Langaton kuulokemikrofoni toimitetaan säädettynä oikeaa korvaa varten. Jos haluat käyttää sitä vasemmassa korvassa, muuta korvapidikkeen asento kohdassa 9.2 Korvapidikkeen kääntäminen kuvatulla tavalla. 3 Säädä kuulokemikrofoni (3a) sopivaksi. Voit muotoilla korvapidikkeen (3b) siten, että se tuntuu mukavalta. Vihje Mukana tulee vaihtokuulokerengas. Käytä sitä kuulokerengasta, joka tuntuu mukavammalta. 4 Käännä mikrofoni suupieltäsi kohti, jotta ääni kuuluu selvästi. 9.2 Korvapidikkeen kääntäminen 1 Vedä korvapidikkeen alaosa varovasti irti tapista. 2 Käännä pidike ympäri siten, että se on päinvastaisessa asennossa. 3 Kiinnitä pidikkeen alaosa tappiin.

12 10. Kuulokemikrofonin toiminnot PS3 -järjestelmän kanssa Kun yhdistät langattoman kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään automaattisen tilan avulla, saat käyttöösi seuraavat lisätoiminnot: Käyttäjän toiminnan ilmaisin näytöllä/tv:ssä Kuulokemikrofonin tilailmoitus näytöllä/tv:ssä Korkeatasoinen (HQ) -moodi Pöytämikrofoni-tila Varoitus akun alhaisesta varaustilasta 10.1 Käyttäjän toiminnan ilmaisin Aina kun liität tai yhdistät kuulokemikrofonin tai painat jotakin sen painikkeista tai näppäimistä, näytölle/ televisioon ilmestyy kahdeksi sekunniksi Käyttäjän toiminnan ilmaisin (KTI), jossa on sekä kuvia että tekstiä. KTI voi näyttää esimerkiksi seuraavanlaiselta: Kaiuttimen äänenvoimakkuus Äärimmäisenä vasemmalla oleva kuvake ilmaisee kaiuttimen äänenvoimakkuutta 0-3 aallolla. Rasti kaiutinikonin päällä ilmaisee pienintä voimakkuutta (mykistys), kolme aaltoa suurinta voimakkuutta. Mikrofonin tila Mikrofoni-ikoni ilmaisee, onko mikrofoni mykistetty (rasti mikrofoni-ikonin päällä) vai onko mykistys poissa käytöstä (ei rastia). Korkeatasoinen (HQ) -moodi Kun Korkeatasoinen (HQ) -moodi on käytössä, KTI:ssa näkyy HQ. Kun Korkeatasoinen (HQ) -moodi ei ole käytössä, KTI:ssa ei näy HQ-ilmaisinta.

13 Akun varaustila Äärimmäisenä oikealla näkyvä kuvake ilmaisee, kuinka paljon varausta akussa on jäljellä. Vilkkuu: Lataus kesken 3 kennoa: 70%-100% 2 kennoa: 30%-69% 1 kenno: 10%-29% Ei yhtään kennoa: alle 10% Vihje Akun varaustilan ilmaisin on käytettävissä vain, jos olet yhdistänyt kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään automaattisen tilan avulla. Jos olet käyttänyt yhdistämiseen Bluetooth -hakutilaa, kuulokemikrofonin punainen mikrofonin mykistysmerkkivalo vilkkuu 10 sekunnin välein, kun akun varaus on vähissä Ilmoitukset Joissakin tilanteissa, esimerkiksi kuulokemikrofonin yhteyden katketessa, akun varauksen ollessa vähissä tai yhteysvirheiden tapahtuessa, näytölle/televisioon tulee tekstimuotoisia ilmoituksia. Nämä ilmoitukset on tarkoitettu vain tiedoksi eivätkä ne edellytä mitään toimia. Ilmoitukset häviävät itsestään viiden sekunnin kuluttua. Ilmoitus voi näyttää esimerkiksi seuraavanlaiselta: 10.3 Korkeatasoinen (HQ) -moodi Kuulokemikrofonin Korkeatasoinen (HQ) -moodi mahdollistaa laajakaistaisen, langattoman äänikommunikaation PS3 -järjestelmän kanssa. Kuulokemikrofonin kaksoismikrofonin ansiosta moodi mahdollistaa PS3 -järjestelmään pohjautuvan ainutlaatuisen taustamelun vaimennuksen käytön sekä parantaa radiotaajuushäiriöiden sietoa, kun moodi käytössä. Korkeatasoinen (HQ) -moodi on oletusarvoisesti käytössä, kun yhdistät kuulokemikrofonin PS3 järjestelmään ensimmäisen kerran. Korkeatasoinen (HQ) -moodi ja kohinanestotoiminnot ovat käytettävissä vain PS3 -järjestelmän kanssa, eivät muiden Bluetooth -laitteiden tai matkapuhelimien kanssa. Korkeatasoisen (HQ) -moodin ottaminen käyttöön ja pois käytöstä 1 Valitse PS3 -järjestelmän kotivalikosta [Asetukset], [Lisälaiteasetukset] ja sitten [Hallinnoi Bluetooth -laitteita]. 2 Valitse kuulokemikrofoni rekisteröityjen laitteiden luettelosta, paina -näppäintä ja valitse asetusvalikosta [Info]. 3 Avaa Korkeatasoinen (HQ) -moodi. 4 Valitse Päällä tai Pois päältä.

14 10.4 Pöytämikrofoni-tila Jos kuulokemikrofonin akun varaus on vähissä, voit käyttää kuulokemikrofonia pöytämikrofonina latauksen aikana. Pöytämikrofoni-tilaan siirtyminen 1 Tarkista, että PS3 -järjestelmän virta on kytkettynä. 2 Työnnä tuotteen mukana tulleen USB-kaapelin USB-liitin PS3 -järjestelmän USB-liitäntään. Vihje Voit käyttää minkä tahansa USB-laitteen virtaa saavaa USB-liitäntää missä tahansa tietokoneessa, kunhan se on PS3 -järjestelmän Bluetooth -toiminta-alueella. 3 Työnnä USB-kaapelin mini-b-liitin lataustelineen liitäntään. 4 Aseta kuulokemikrofoni lataustelineeseen. Kuulokemikrofonin virta katkeaa ja lataus alkaa. 5 Jos haluat liittää kuulokemikrofonin PS3 -järjestelmään ja käyttää sitä pöytämikrofonina, kytke kuulokemikrofonin virta painamalla sen POWER-näppäintä kolmen sekunnin ajan. 11. Kuulokemikrofonin käyttö matkapuhelimen kanssa Kun käytät langatonta kuulokemikrofonia matkapuhelimen kanssa, se toimii samoin kuin tavallinen Bluetooth -kuulokemikrofoni. Voit vastata puheluihin, perua ja lopettaa niitä, siirtää puhelun kuulokemikrofonista puhelimeen ja valita uudelleen viimeksi valitsemasi numeron. Lisätietoja on tämän oppaan kohdissa 12. Kuulokemikrofonin toiminnot ja 13. Kuulokemikrofonin merkkivalot.

15 12. Kuulokemikrofonin toiminnot 12.1 Liitettynä PS3 -järjestelmään Kuulokemikrofonin virran kytkeminen Kuulokemikrofonin virran katkaiseminen Mikrofonin mykistäminen (puhetilassa) Mikrofonin mykistyksen peruminen Pidä POWER-näppäintä painettuna kolmen sekunnin ajan Pidä POWER-näppäintä painettuna vähintään viiden sekunnin ajan Paina mikrofonin mykistyspainiketta Paina mikrofonin mykistyspainiketta Äänenvoimakkuuden säätäminen Paina äänenvoimakkuusnäppäintä (+) tai (-). Yksi painallus säätää äänenvoimakkuutta yhden tason verran Pitkä painallus säätää äänenvoimakkuutta kaksi tasoa Erittäin pitkä painallus säätää äänenvoimakkuuden mahdollisimman suureksi (äänenvoimakkuusnäppäin (+)) tai pieneksi (äänenvoimakkuusnäppäin (-)) 12.2 Liitettynä matkapuhelimeen Kuulokemikrofonin virran kytkeminen Kuulokemikrofonin virran katkaiseminen Mikrofonin mykistäminen (puhelun aikana) Mikrofonin mykistyksen peruminen Pidä POWER-näppäintä painettuna kolmen sekunnin ajan Pidä POWER-näppäintä painettuna vähintään viiden sekunnin ajan Paina mikrofonin mykistyspainiketta Paina mikrofonin mykistyspainiketta Äänenvoimakkuuden säätäminen Paina äänenvoimakkuusnäppäintä (+) tai (-). Yksi painallus säätää äänenvoimakkuutta yhden tason verran Pitkä painallus säätää äänenvoimakkuutta kaksi tasoa Erittäin pitkä painallus säätää äänenvoimakkuuden mahdollisimman suureksi (äänenvoimakkuusnäppäin (+)) tai pieneksi (äänenvoimakkuusnäppäin (-)) Puheluun vastaaminen Paina POWER-näppäintä nopeasti

16 Puhelun hylkääminen Puhelun lopettaminen tai lähtevän puhelun peruminen Puhelun siirtäminen kuulokemikrofonista puhelimeen Puhelun siirtäminen puhelimesta kuulokemikrofoniin Edellisen numeron uudelleenvalinta Pidä POWER-näppäintä painettuna kahden sekunnin ajan Paina POWER-näppäintä lyhyesti Pidä POWER-näppäintä painettuna kahden sekunnin ajan Pidä POWER-näppäintä painettuna kahden sekunnin ajan Pidä POWER-näppäintä painettuna kahden sekunnin ajan 13. Kuulokemikrofonin merkkivalot POWER-merkkivalo (vihreä) ja mikrofonin merkkivalo (punainen) ilmaisevat kuulokemikrofonin tilaa Yleiset merkkivalot Vihreä (palaa kaksi sekuntia) Vihreä (vilkkuu kolmen sekunnin välein) Vihreä (kaksi vilkahdusta) Vihreä (kaksi vilkahdusta kolmen sekunnin välein) Vihreä (kuusi vilkahdusta) Vihreä ja punainen (vilkkuvat vuorotellen) Punainen (palaa kaksi sekuntia) Punainen (palaa jatkuvasti) Punainen (vilkkuu kolmen sekunnin välein) Punainen (vilkkuu kymmenen sekunnin välein) Virta kytkettiin tai yhdistäminen Bluetooth hakutilassa tai automaattisessa tilassa onnistui. Yhteys muodostettu tai haku käynnissä Yhteyden muodostus onnistunut Puhelu tai äänichat kesken Virta katkaistu Yhdistetään: Bluetooth -hakutila Yhdistämisvirhe Lataus valmis Lataus kesken Akun varaus vähissä tai mikrofoni mykistetty 13.2 Merkkivalot matkapuhelinkäytössä Vihreä (vilkkuu kolmen sekunnin välein) Vihreä (kolme vilkahdusta kolmen sekunnin välein) Yhteys muodostettu (ei puhelua tai äänichatia) Saapuva puhelu

17 13.3 Kuulokemikrofonin äänet Melodia Yksi piippaus Yksi piippaus kolmen sekunnin välein Kaksi piippausta Kaksi piippausta kymmenen sekunnin välein Kolme piippausta kymmenen sekunnin välein Yksi pitkä piippaus Virta kytketty tai katkaistu Jokin seuraavista: Mikrofonin mykistys peruttu Äänenvoimakkuuden säätö Puheluun vastattu Painiketta tai näppäintä painettu pitkään jossakin seuraavista toiminnoista: Äänenvoimakkuuden säätö Edellisen numeron uudelleenvalinta Puhelun siirtäminen kuulokemikrofonista puhelimeen Puhelun hylkääminen Saapuva puhelu Yhteyden muodostus onnistunut tai puhelu hylätty Mikrofoni mykistetty Akun varaus vähissä Jokin seuraavista: Siirrytään yhdistämiseen Yhdistäminen onnistunut Suurin äänenvoimakkuus Pienin äänenvoimakkuus Äänen siirto Puhelun peruminen/lopettaminen

18 14. Vianmääritys Kuulokemikrofoni ei reagoi. Kuulokemikrofoni on jumiutunut yhdistämiseen (POWER-merkkivalo ja mikrofonin mykistysmerkkivalo vilkkuvat vuorotellen vihreänä ja punaisena), eikä sen virtaa voi katkaista. Kuulokemikrofonin lisätoiminnot PS3 järjestelmässä eivät toimi. Äänenlaatu on huono. Ääni tulee viiveellä Korkeatasoisessa (HQ) -moodissa Kuulokemikrofoni ei toimi puhelimeni kanssa. Puhelimeni ei löydä kuulokemikrofonia. Yritän yhdistää kuulokemikrofonia matkapuhelimeen enkä voi antaa PIN-koodia. Yhdistä (rekisteröi) kuulokemikrofoni uudelleen PS3 -järjestelmään automaattisen tilan avulla. Vihje Poista kuulokemikrofoni rekisteröityjen laitteiden luettelosta ja toista sitten yhdistämisprosessi. Yhdistä (rekisteröi) kuulokemikrofoni uudelleen PS3 -järjestelmään automaattisen tilan avulla. Vihje Poista kuulokemikrofoni rekisteröityjen laitteiden luettelosta ja toista sitten yhdistämisprosessi. Varmista, että olet yhdistänyt kuulokemikrofonin automaattisessa tilassa etkä Bluetooth hakutilassa. Tarkista, että PS3 -järjestelmän käyttöjärjestelmän versio on vähintään Katso 5.1 Yhdistäminen PS3 -järjestelmään: automaattinen tila. Varmista, että kuulokemikrofoni on asetettu korvaan oikein siten, että mikrofoni osoittaa suupieltä kohden. Katso 9.1 Sovittaminen. Joissakin peleissä Korkeatasoisen (HQ) -moodin äänessä voi ilmetä viivettä. Koeta poistaa Korkeatasoinen (HQ) -moodi käytöstä. Varmista, että puhelin on Bluetooth -yhteensopiva. Varmista, että kuulokemikrofoni on ladattu täyteen. Varmista, että kuulokemikrofoni on yhdistetty puhelimeen, jota yrität käyttää. Katso 5.3 Yhdistäminen matkapuhelimeen. Varmista, että puhelin on Bluetooth -yhteensopiva. Katkaise puhelimen ja kuulokemikrofonin virta ja kytke se sitten uudelleen. Toista yhdistämisprosessi. Katkaise puhelimen ja kuulokemikrofonin virta ja kytke se sitten uudelleen. Toista yhdistämisprosessi. ANNA PIN-koodiksi tai tunnistekoodiksi 0000.

19 En kuule soittajan ääntä / valintaääntä puhelimessa. Soittajat eivät kuule minua puhelimessa. Kuulokerengas ei sovi korvaani. Kuulokemikrofoni putoaa korvasta. Kuulokemikrofonin virtaa ei ole kytketty. Pidä POWER-näppäintä painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes kuuluu melodia ja vihreä POWERmerkkivalo kahdeksi sekunniksi. Kuulokemikrofonin virta on kytketty. Kuulokemikrofoni ei ole toiminta-alueella. Siirrä kuulokemikrofoni lähemmäksi puhelinta. Kuunteluääni on liian hiljainen. Lisää äänenvoimakkuutta painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä (+). Varmista, että kuulokemikrofoni on oikein sovitettu. Katso 9. Kuulokemikrofonin kiinnittäminen. Kuulokemikrofoni ei ole toiminta-alueella. Siirrä kuulokeosa lähemmäksi puhelinta. Kokeile toista kuulokerengasta, joka tulee langattoman kuulokemikrofonin mukana. Katso 9. Kuulokemikrofonin kiinnittäminen. Varmista, että kuulokemikrofoni on asetettu korvaan oikein siten, että mikrofoni Mikrofoni osoittaa suupieltä kohden. Katso 9.1 Sovittaminen. 15. Tekniset tiedot Puheaika Valmiusaika Latausaika Toiminta-alue Kuulokemikrofonin paino Akun tyyppi Jännite Kapasiteetti Varastointi-/käyttölämpötila Bluetooth -versio Bluetooth -profiilit enintään 8 tuntia Noin 12,5 vuorokautta (300 tuntia) 3 tuntia Enintään 10 metriä (33 jalkaa) 58 g (2,0 oz) Litium-ioni-polymeeri-akku DC 3,7 V 190 mah 5 C - 35 C (41 F - 95 F) Bluetooth EDR (Enhanced Data Rate) Kuulokemikrofoniprofiili (HSP) puhumista varten Hands-free-profiili (HFP) puhumista ja kuulokemikrofonin käyttöä varten Mallia ja teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.

20 16. Rajoitettu takuu Jos PLAYSTATION 3-järjestelmässäsi on 1 vuoden takuu, se koskee myös tätä tuotetta. Lisätietoja saat PLAYSTATION 3-järjestelmän Turvallisuus- ja tukitiedot -oppaasta, joka on saatavana osoitteessa eu.playstation.com/ps3, tai soittamalla PLAYSTATION 3-asiakaspalveluun, jonka numero on kaikissa PLAYSTATION 3-ohjelmistojen käyttöohjeissa. 2, PlayStation, PLAYSTATION ja PS3 ovat Sony Computer Entertainment Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. SONY on Sony Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet pidätetään. Bluetooth-merkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Sony Computer Entertainment Inc. käyttää niitä luvanvaraisesti. N136 TA-2008/737 Approved

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Kiitos siitä, että olet ostanut SingStar -mikrofonipaketin. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Suomenkielinen käyttöopas

Suomenkielinen käyttöopas Suomenkielinen käyttöopas Yleiskatsaus 1. Jatko-osa 2. -näppäin: Seuraava kappale 4. LED-merkkivalo a) Lataaminen LED-merkkivalo Punainen LED-merkkivalo palaa Lataaminen

Lisätiedot

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas Plantronics DA -sarjan vahvistin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics-ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Kun käytät näitä nappikuulokkeita, kiinnitä oman turvallisuutesi takia huomiota ympäristöön.

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas

HP:n UC-kaiutinpuhelin. Käyttöopas HP:n UC-kaiutinpuhelin Käyttöopas Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth on omistajansa tavaramerkki, jota Hewlett-Packard Company käyttää lisenssillä. Windows on Microsoftyritysryhmän

Lisätiedot

Blackwire sarja

Blackwire sarja Blackwire 5200 -sarja Johdollinen USB-kuuloke, jossa on 3,5 mm:n liitäntä Käyttöopas Sisällysluettelo Yleiskatsaus 3 Asentaminen 4 Ohjelmiston lataaminen 4 Säätäminen 5 Pääsangan säätäminen 5 Puomin asettaminen

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet 2.0

Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Turvaopas CECHYA-0083 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Turvallisuus ja varotoimet Lue tässä ohjekirjassa

Lisätiedot

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet Käyttöopas Pakkauksen sisältö Käyttöopas Tuotteen yleiskatsaus Siivekeosa Latausliittimet Monitoimipainike -merkkivalo Mikrofoni Korvaosa Tuotetiedot Mallin nimi

Lisätiedot

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY PlayStation Camera Käyttöohje CUH-ZEY2 7028418 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä käyttöjärjestelmä

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

PlayStation Move-tarkkuusase

PlayStation Move-tarkkuusase FI PlayStation Move-tarkkuusase Käyttöohje CECHYA-ZRA1E 7017291 Osien nimet Näkymä sivulta SELECTnäppäin Yläsuojus Vapautusvipu näppäin näppäin Tulitustilan valitsin Säädettävä tukki Piipun ohjain Pumppulatauskahva

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

Langaton kuulokemikrofoni

Langaton kuulokemikrofoni Langaton kuulokemikrofoni Käyttöopas CECHYA-0076 Langaton kuulokemikrofoni MIC MUTING -näppäin Tilan merkkivalo POWER-näppäin Näppäin VOL + Näppäin VOL - Puhelinnäppäin Mikrofoni Korvapidike Kaiutin RESET-näppäin

Lisätiedot

Langattoman HF:n (HS-11W) käyttöohje painos

Langattoman HF:n (HS-11W) käyttöohje painos Langattoman HF:n (HS-11W) käyttöohje 9235346 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA CORPORATION ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-11W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251777/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-38W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas

Plantronics Explorer 10. Käyttöopas Plantronics Explorer 10 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-42W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo JABRA EVOLVE 65 pikaohje Laitteen nappulat Magneettinen kouru mikrofonille Säädettävä pääpanta Äänisäätö ylös Varattuna -valo Monitoiminappula Äänisäätö alas Akun indikaattori Bluetooth indikaattori On/Off/Connect

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. philips. Liitä. Asenna. Nauti

Tervetuloa. Pikaopas. philips. Liitä. Asenna. Nauti Tervetuloa Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti philips + Pakkauksen sisältö CD640 tukiasema TAI - Connect Install Enjoy CD640/CD645 luuri CD645 tukiasema Tukiaseman verkkolaite Welcome Quick start guide

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Tämä ohje kertoo miten paikantavaa turvapuhelinta käytetään Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Mannerheimintie 164 00300 Helsinki Sisällysluettelo

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS Plantronics VoYaGEr 510-UsB BLUETOOTH -kuulokejärjestelmä 0 0 0

KÄYTTÖOPAS Plantronics VoYaGEr 510-UsB BLUETOOTH -kuulokejärjestelmä 0 0 0 KÄYTTÖOPAS Plantronics VOYAGER 510-USB BLUETOOTH -kuulokejärjestelmä 0 0 0 TERVETULOA Tässä käyttöoppaassa on ohjeita Plantronics Voyager 510- ja USB Bluetooth -kuulokkeiden asetusten määrittämisestä ja

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2 Nokia Bluetooth-HF BH-102 1 2 3 4 45 46 7 8 10 119 9207247/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-107Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Tervetuloa 3 Järjestelmävaatimukset 3 Tarvitsetko ohjeita? 3 Pakkauksen sisältö 4 Perustiedot kuulokkeesta 5 Kuulokkeen käyttäminen 6 Pääsangan

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE240/SE245 luuri SE240 tai SE245 tukiasema

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje 9248116 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-25W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

BackBeat FIT 350 -sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT 350 -sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 350 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Sovelluksen asentaminen 4 Pariliitos 5 Pariliitoksen muodostaminen 5 Pariliitostila 5 Lataaminen ja päähän sovittaminen

Lisätiedot

Pikaohje Konftel 55Wx

Pikaohje Konftel 55Wx SUOMI Pikaohje Konftel 55Wx Konftel 55Wx on neuvotteluyksikkö, jonka voi kytkeä pöytäpuhelimeen, matkapuhelimeen ja tietokoneeseen. Se muuntaa viestintälaitteesi neuvottelupuhelimiksi varustettuna Konftelin

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas FI DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas CECH-ZDC1E Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmää

Lisätiedot

Nokia langaton pika-asennettava HF-autovarustus (HF-6W) Käyttöohje

Nokia langaton pika-asennettava HF-autovarustus (HF-6W) Käyttöohje Nokia langaton pika-asennettava HF-autovarustus (HF-6W) Käyttöohje VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS Nokia Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HF-6W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje 9203999 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA OYJ vakuuttaa, että tuote HS-91W on direktiivin 1999/5/EY olennaisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-34W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE140 SE145 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE140/SE145 luuri SE140 tai SE145 tukiasema Verkkolaite

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  CD250 CD255 SE250 SE255. Pikaopas. Kytke. Asenna. Nauti Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Pikaopas 1 Kytke 2 Asenna 3 Nauti Mitä laatikko sisältää? Tukiasema TAI Luuri Akkutilan kansi Tukiasema ja

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620 Plantronics Blackwire C610 Blackwire C60 KÄYTTÖOPAS TERVETULOA Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden ja liiketoiminnan

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace

Tervetuloa. Pikaopas. Asennus. Kytkeminen. Instalace Tervetuloa FI Pikaopas 1 2 3 Asennus Kytkeminen Instalace Mitä laatikko sisältää Luuri Tukiasema Tukiaseman verkkosovitin Puhelinjohto 2 AAA ladattavat akut Akkutilan kansi Käyttöopas Pika-aloitus opas

Lisätiedot

HIVE X BLUETOOTH -KAIUTIN

HIVE X BLUETOOTH -KAIUTIN Bluetooth -sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden käyttöön Kondor Ltd.:llä on käyttölupa. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

LANGATON MUSIIKKISOVITIN 2

LANGATON MUSIIKKISOVITIN 2 Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1

Nokia Bluetooth Headset BH-600 9250103/1 Nokia Bluetooth Headset BH-600 22 1 6 3 4 5 7 9250103/1 8 9 10 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-59W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

Calisto USB-kaiutinpuhelin. Käyttöopas

Calisto USB-kaiutinpuhelin. Käyttöopas Calisto 7200 USB-kaiutinpuhelin Käyttöopas Sisällysluettelo Yleiskatsaus 3 Connect to PC 4 Päivittäinen käyttö 5 Power 5 Äänenvoimakkuus 5 Mykistys / mykistyksen poisto 5 Puheluun vastaaminen tai puhelun

Lisätiedot

Pikaopas CD480/CD485

Pikaopas CD480/CD485 Pikaopas CD480/CD485 Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD485) Tukiasema (CD480) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-112 -käyttöohje

Nokia Bluetooth Headset BH-112 -käyttöohje Nokia Bluetooth Headset BH-112 -käyttöohje 1.1. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Bluetooth BH-112 -kuulokkeella voit hallita puheluja kädet vapaina jopa käyttäessäsi kahta laitetta samanaikaisesti.

Lisätiedot

Plantronics Explorer 10. User Guide

Plantronics Explorer 10. User Guide Plantronics Explorer 10 User Guide Contents Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6 Pariliitostilan aktivointi 6 Kahden

Lisätiedot

PlayStation Move-rattiohjain. Käyttöohje CECHYA-ZWA

PlayStation Move-rattiohjain. Käyttöohje CECHYA-ZWA PlayStation Move-rattiohjain Käyttöohje CECHYA-ZWA1 7019810 Osien nimet Etunäkymä vasen irrotuskytkin -näppäin -näppäin oikea suuntanäppäin yläsuuntanäppäin vasen suuntanäppäin alasuuntanäppäin yläpidike

Lisätiedot

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas BackBeat FIT 500 SERIES Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje. 9230632 1. painos

Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje. 9230632 1. painos Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje 9230632 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-5B noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY PlayStation Camera Käyttöohje CUH-ZEY2 7028418 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä käyttöjärjestelmä

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet 2.0. Käyttöopas CECHYA-0083

Langattomat stereokuulokkeet 2.0. Käyttöopas CECHYA-0083 Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Käyttöopas CECHYA-0083 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Turvallisuus ja varotoimet Lue tässä ohjekirjassa

Lisätiedot

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2 Nokia Bluetooth HF BH-606 2 1 4 5 3 7 6 8 9 10 11 12 9211749/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS NOKIA Oyj vakuuttaa, että tämä HS-128Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja direktiivin

Lisätiedot

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas Plantronics M70 -M90 sarja - Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö* 4 Kielen valitseminen 5 Pariliitoksen muodostaminen 6 Kuulokkeen osat 7 Käytä turvallisesti! 7 Hallinta 8 Puheluun

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje

Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje Nokia Bluetooth Headset BH-110 -käyttöohje 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Bluetooth BH-110 kuulokkeella voit hallita puheluja myös käyttäessäsi kahta puhelinta samanaikaisesti. Tämän

Lisätiedot

Tietoa kaiuttimesta - 1 -

Tietoa kaiuttimesta - 1 - Tietoa kaiuttimesta A: VIRTA PÄÄLLE/POIS PÄÄLTÄ B: LINE IN (Aux in) -liitäntä C: USB DC 5V D: LATAUKSEN MERKKIVALO E: ÄÄNENVOIMAKKUUS F: "PAINIKE " (Bluetooth-tila: Handsfree- v a s t a a min e n / H and

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IP Käyttöopas Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. 1. Virta päälle/pois 2. Kuulokemikrofoniliitäntä 3. Laturin liitäntä

Lisätiedot

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas BackBeat GO 810 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Nokia J (BH-806) 2.0. painos

Nokia J (BH-806) 2.0. painos Nokia J (BH-806) 2.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia J -kuulokkeella voit hallita puheluja jopa käyttäessäsi kahta laitetta samanaikaisesti. Huom! Tämän tuotteen pinnoitteissa ei ole nikkeliä.

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje

Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Luna Bluetooth Headset kuulokkeella voit hallita puheluja myös käyttäessäsi kahta puhelinta samanaikaisesti.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje. 9207482 1. painos / FI

Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje. 9207482 1. painos / FI Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje 9207482 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että HS-106W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä

Lisätiedot

Calisto P240. USB-kuuloke KÄYTTÖOPAS

Calisto P240. USB-kuuloke KÄYTTÖOPAS Calisto P240 USB-kuuloke KÄYTTÖOPAS Tervetuloa Onnittelumme uuden Plantronics-tuotteen hankinnasta. Tämä opas sisältää Plantronics Calisto P240 -USB-kuulokkeen asennus- ja käyttöohjeet. Laitteen pikaoppaassa

Lisätiedot

Langattoman sanka-hf:n (HS-4W) käyttöohje. 9311709 1. painos

Langattoman sanka-hf:n (HS-4W) käyttöohje. 9311709 1. painos Langattoman sanka-hf:n (HS-4W) käyttöohje 9311709 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA CORPORATION ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-4W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2 Nokia DT-600 -laturi 6 1 2 2 5 4 3 7 Painos 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia DT-600 -laturilla voit ladata viiden yhteensopivan laitteen akun samanaikaisesti. DT-600-laitteessa

Lisätiedot

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Käyttöopas

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Käyttöopas BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Käyttöopas Sisällysluettelo Yleiskatsaus 3 Äänenvoimakkuus 3 Musiikin toisto/tauko 3 Kappaleen valinta 3 Avoin kuuntelu 3 Aktiivinen melunvaimennus 3 Lataaminen

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-109

Nokia Bluetooth Headset BH-109 Nokia Bluetooth Headset BH-109 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Bluetooth HF BH-109 -kuulokkeella voit hallita puheluja, myös käyttäessäsi kahta langatonta laitetta samanaikaisesti. Tukitietoja

Lisätiedot

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless

JABRA move Wireless. Käyttöopas. jabra.com/movewireless JABRA move Wireless Käyttöopas jabra.com/movewireless 1. tervetuloa...3 2. toimitussisältö... 4 3. kuinka käytät...5 3.1 Korkeuden säätö 4. lataaminen... 6 4.1 Akun tila 5. kuinka kytket...7 5.1 Bluetoothin

Lisätiedot

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Käyttöohje Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa, kun kytket sen päälle. Voit helposti muodostaa parin Bluetooth-toiminnolla varustetun älypuhelimen

Lisätiedot

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3

Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 Nokia musiikkikaiuttimet MD-3 SUOMI MD-3-stereokaiuttimissa on hyvälaatuinen ääni kuunneltaessa musiikkia tai radiota yhteensopivalla Nokia-puhelimella tai äänilaitteella. Kaiuttimissa on 3,5 mm:n stereoääniliitin

Lisätiedot