1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo"

Transkriptio

1 SOPIMUSEHDOT TUOTTEIDEN ASETTAMISESTA MYYNTIIN KAUPPAPAIKALLA 1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo Näitä sopimusehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Suomen Messut Osuuskunnan ( Suomen Messut ) messutapahtumien yhteydessä tai muutoin tarjoamien verkkokauppojen ( Kauppapaikka ) käyttöön ja niiden kautta tehtyihin tilauksiin (kaikki yhdessä Palvelu ). Myyjinä toimivat on Suomen Messujen hyväksymät rekisteröityneet tahot,. Ehtoja sovelletaan siitä lähtien, kun Myyjä on Palveluun rekisteröityessään hyväksynyt ehdot. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Näitä Ehtoja ei sovelleta Myyjän tilatessa Palvelun ja Kauppapaikan välityksellä toisen myyjän tuotteita itselleen. Tällaiseen tilanteeseen sovelletaan Kauppapaikan Toimitusehtoja, jotka Myyjä ostajan ominaisuudessa joutuu tällöin hyväksymään. Suomen Messut tarjoaa Palvelun Fokua Oy:ltä, y-tunnus ( Palveluntarjoaja ) hankkimallaan myyntialustalla. 1.1.Palvelun sisältö Rekisteröidyttyään Myyjä voi asettaa Kauppapaikalla myyntialustalla myytäväksi tuotteitaan ja palveluitaan ( Tuote ). Myyjä myöntää Suomen Messuille oikeuden asettaa hallinnoimallaan Kauppapaikalla myytäviksi valitsemiaan Myyjän Tuotteita sekä markkinoida tarkoituksenmukaisina pitämillään tavoilla kyseisiä tuotteita. Kauppasopimus muodostuu Myyjän ja Kauppapaikalla tilauksen tehneen ostajan ( Ostaja ) välille Ostajan hyväksymien Kauppapaikan käyttö- ja toimitusehtojen ( Toimitusehdot ) mukaisesti. Ostaja voi tilata Kauppapaikalta samalla kertaa useiden eri Myyjien tuotteita, jolloin kutakin Tuotetta koskeva myyntisopimus muodostuu erillisenä Ostajan ja kyseisen Myyjän välille. Myyjä vastaa oman Tuotteensa toimituksesta Ostajalle sekä kaikista tuohon Tuotteeseen liittyvistä myyjän

2 velvoitteista, ellei voimassaolevasta lainsäädännöstä, tästä tai muusta Osapuolten välisestä sopimuksesta tai Toimitusehdoista muuta johdu. 2.Osapuolten oikeudet ja velvollisuudet 2.1.Yleiset oikeudet Myyjä sitoutuu käyttämään Kauppapaikkaa ja Palvelua ainoastaan näiden ja muiden Palvelua koskevien sopimusehtojen, voimassaolevan lainsäädännön ja hyvien tapojen mukaisesti. 2.2.Muut Palvelua koskevat sopimukset Myyjä on hyväksynyt Tuotteiden toimitusta Ostajalle koskevat Toimitusehdot sekä Palvelun voimassaolevan hinnaston. Myyjä määrittelee Palvelussa Ostajalle annettavan informaation laajuuden ja vastaa siitä, että se täyttää Tuotteita koskevat määräykset ja lainsäädännön vaatimukset, kuten esim. Valmismatkalain vaatimukset. 2.3.Maksut ja maksunvälitys Palvelun ja Kauppapaikan käytöstä perittävät maksut on määritelty Palvelun voimassaolevassa hinnastossa. Myyjä hyväksyy Palveluun liittyvien maksunvälityspalveluiden käyttöehdot sekä avaa tarvittavan asiakastilin itsenäisesti. Myyjä sitoutuu ilmoittamaan näiden asiakastiliensä Palvelun kannalta tarpeelliset tiedot sekä niissä mahdollisesti tapahtuvat muutokset viipymättä Palveluntarjoajalle. Mikäli Myyjä ei voi tai halua käyttää Palveluun liittyviä maksunvälityspalveluita, on siitä sovittava erikseen kirjallisesti Palveluntarjoajan kanssa. Tietojen luovuttaminen Myyjä sitoutuu antamaan Suomen Messuille kaikki Kauppapaikan ylläpitämisen ja tuotteiden markkinoinnin kannalta tarpeelliset tiedot totuudenmukaisesti. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan annettuihin tietoihin liittyvistä muutoksista viipymättä Suomen Messuille.

3 Niiltä osin kuin kysymys on Tuotteiden myymisestä Kauppapaikalla, hyväksyy Myyjä sen, että Suomen Messut voi luovuttaa tarpeelliset tiedot edelleen Palveluntarjoajalle. 2.4.Tuotetiedot ja markkinointi Myyjä sitoutuu julkaisemaan Tuotteista Palvelussa totuudenmukaiset ja riittävän tarkat kuvaukset sekä tarpeelliset tekniset tiedot. Valmismatkojen kohdalla Myyjä sitoutuu informoimaan Ostajaa vamismatkalain ja muun lainsäädännön vaatimalla tavoin. Myyjä sitoutuu noudattamaan Suomen Messujen antamia Tuotteiden tuotekuvauksia koskevia ohjeita, sekä korjaamaan viipymättä kuvauksissa havaitut virheet. Myyjä yksin vastaa julkaisemissaan Tuotetta koskevissa tiedoissa ja kuvauksissa olevista virheistä, puutteista tai tulkinnanvaraisuuksista kolmannelle osapuolelle, Palveluntarjoajalle ja Suomen Messuille. Myyjän on Tuotetta koskevien tietojen yhteydessä ilmoitettava tuotteen kokonaishinta arvonlisäveroineen sekä erikseen toimituskulut, toimitustavat, mahdolliset toimitusrajoitukset sekä toimitusajat. Mikäli mahdollista, Myyjän on ilmoitettava ajantasainen varastosaldo tai milloin tuotteita ei ole varastossa, arvioitu valmistusaika. Varastosaldon muutokset tulee päivittää Palveluun viipymättä. 2.5.Tuotetoimitukset Myyjällä on velvollisuus täyttää Kauppapaikalla tehdyn ja maksetun tilauksen johdosta toimitusehtojen mukaiset velvollisuutensa Ostajan henkilöstä riippumatta. Myyjä ei voi kieltäytyä tilauksen täyttämisestä, paitsi milloin se on ennakolta ilmoitetun toimitusrajoituksen tai äkillisesti muuttuneiden tuotantoon tai valmistukseen liittyvien olosuhteiden vuoksi mahdotonta tai aiheuttaisi Myyjälle kohtuuttomia kustannuksia. Kieltäytymisestä ja sen syystä on ilmoitettava viipymättä Palveluntarjoajalle, Suomen Messuille ja Ostajalle. Myyjä sitoutuu toimittamaan tuotteet Palvelussa ilmoittamansa toimitusajan kuluessa. Mahdollisista äkillisistä toimitushäiriöistä tulee ilmoittaa viipymättä Ostajalle, Palveluntarjoajalle ja Suomen Messuille sekä tiedottaa Palvelussa mahdollisimman pian.

4 2.6.Asiakasviestintä, reklamaatiot ja tuotepalautukset Myyjä on velvollinen vastaamaan itse vastaanottamiinsa tai Palveluntarjoajan ja/tai Suomen Messujen välittämiin asiakasviesteihin huolellisesti ja kohtuullisessa ajassa. Myyjä käsittelee Ostajan lähettämät reklamaatiot huolellisesti, viipymättä ja hyvää asiakaspalvelutapaa noudattaen. Myyjä huolehtii mahdollisten Ostajan tuotepalautusten asianmukaisesta käsittelystä voimassaolevan lainsäädännön ja Kauppapaikan Toimitusehtojen mukaisesti. Myyjä hyväksyy sen, että Ostaja voi toimittaa peruuttamisilmoituksen ensi vaiheessa tiedoksi Palveluntarjoajalle tai Suomen Messuille, joka välittää ilmoituksen viivytyksettä Myyjälle käsiteltäväksi. Ellei toisin nimenomaisesti sovita, kauppahinta palautetaan asiakkaalle Palvelun maksunvälittäjää käyttäen. Myyjä vastaa kaikista sellaisista palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, joita Toimitusehtojen mukaan ei peritä tilauksen peruuttaneelta Ostajalta. 2.7.Vastuu tunnuksista ja tietoturvallisuus Myyjä vastaa kaikista käyttäjätunnuksillaan Palvelussa tehdyistä toimenpiteistä. Myyjä huolehtii käyttäjätunnukseensa liitetyn salasanan turvallisesta säilyttämisestä ja estää sen päätymisen kolmannen osapuolen tietoon. Myyjä hyväksyy Palvelun tietosuojaselosteen. Myyjä ei saa kerätä Ostajista Palvelun avulla laajempaa asiakasrekisteriä kuin Palvelun tietosuojaselosteesta ilmenee ilman Ostajan ja Suomen Messujen erillistä ja nimenomaista kirjallista hyväksyntää. 2.8.Markkinointi Myyjällä on oikeus markkinoida Kauppapaikalla myytäviä tuotteitaan vain Suomen Messujen hyväksymällä tavalla, mikäli markkinoinnissa viitataan Kauppapaikkaan.

5 Myyjällä on oikeus markkinoida ja myydä samoja tuotteita myös Palvelun ja Kauppapaikan ulkopuolella, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu. 3.Myytävät tuotteet ja hinnoittelu 3.1.Tuotteiden asettaminen myyntiin Kauppapaikalla Myyjä myöntää Suomen Messuille oikeuden asettaa Myyjän Palveluun lisäämiä tuotteita vapaavalintaisesti myytäviksi Kauppapaikalla. Myyjällä ei ole erityistä oikeutta saada tiettyä Tuotetta myytäväksi Kauppapaikalla, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu. Suomen Messut voi harkintansa mukaan lisätä Kauppapaikalle ja poistaa sieltä Tuotteita milloin tahansa, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu. Tämä sopimus ei muodosta minkäänlaista etu- tai yksinoikeutta tietyn Tuotteen myyntiin taikka Myyjän edustamiseen Palvelussa tai sen ulkopuolella. Suomen Messut ja Myyjä voivat sopia tällaisesta oikeudesta erikseen. Myyjä voi poistaa minkä tahansa Palveluun lisätyn Tuotteen myynnistä Kauppapaikalla. Ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu, Suomen Messut voi lisätä Kauppapaikalla myytäviksi myös Tuotteen kanssa suoraan kilpailevia muita tuotteita. 3.2.Oikeus Tuotteen myymiseen Myytävien tuotteiden tulee olla suomalaisen tuoteturvallisuus- ja muun lainsäädännön mukaisia. Mikäli Tuote edellyttää erityisen myynti- tai muun luvan hakemista, tulee lupa pyydettäessä esittää Suomen Messuille. Myyjä vastaa yksin siitä, että hänellä on kaikki mahdollisesti tarvittavat viranomaisen myöntämät myynti- ja valmistusluvat. Mikäli Tuote sisältää muiden oikeudenhaltijoiden suojattuja immateriaalioikeuksia, Myyjä vastaa siitä, että hänellä on tarvittavat käyttöoikeudet kyseisten immateriaalioikeuksien hyödyntämiseen ja edelleen luovuttamiseen. Myyjän on pyydettäessä esitettävä Suomen Messuille selvitys käyttöoikeuden olemassaolosta.

6 Suomen Messut ei varmista tai ole vastuussa siitä, että Myyjällä on oikeus myydä Tuotetta. 3.3.Hinnoittelu Tuotteen normaalin myyntihinnan sekä toimituskulujen määrän määrittelee Myyjä. Myyjän ja Ostajan väliseen kauppasopimukseen kauppahinnaksi tulee tilaushetkellä ilmoitettu myyntihinta arvonlisäveroineen ja toimituskuluineen. Tuotteen myyntihinnasta Myyjälle tilitettävästä osuudesta vähennetään Palvelun voimassaolevan hinnaston mukaisesti Palveluntarjoajan, maksunvälittäjän ja Suomen Messujen osuudet, jotka maksunvälittäjä toimittaa ehtojensa mukaisesti kunkin osuuden saajalle. Jäljelle jäävän osuuden maksunvälittäjä toimittaa ehtojensa mukaisesti Myyjälle. 3.4.Osapuolten vastuut Myyjä vastaa kaikista Tuotteeseen liittyvistä vahingonkorvaus- ja muista velvoitteista yksin. Mikäli Ostaja on samalla tilauksella ostanut Kauppapaikalta myös muita kuin Myyjän tuotteita, Myyjän vastuu koskee vain Myyjän omia Tuotteita. Palveluntarjoaja huolehtii yhdessä Palvelussa käytettävien maksunvälityspalveluntarjoajien kanssa maksutapahtuman käsittelystä ja tilauksen sekä maksun vahvistamisesta. Palveluntarjoaja huolehtii Palvelun teknisestä toteutuksesta, mukaan lukien tilauksen vastaanottaminen ja laskuttaminen. Vastuu asiakaspalvelusta jakautuu siten, että Suomen Messut vastaa yleisesti Kauppapaikkaa koskevasta asiakaspalvelusta, ja Tuotteita koskevasta asiakaspalvelusta vastaa kaikilta osin Myyjä. Suomen Messut välittää vastaanottamansa Tuotteita ja/tai Myyjän tuotemerkkiä koskevat yhteydenotot ja viestit viivytyksettä Myyjälle. Palveluntarjoaja huolehtii Palvelua koskevien reklamaatioiden ja tukipyyntöjen käsittelystä ja tarvittavasta neuvonnasta. Palveluntarjoaja vastaa Palvelua koskeviin Myyjän tukipyyntöihin viivytyksettä.

7 Palveluntarjoaja vastaa Palvelua koskeviin muihin asiakaspalveluyhteydenottoihin kohtuullisessa ajassa. Palveluntarjoaja vastaa Palvelun tekniseen toimintaan liittyvistä vastuista ja velvoitteista suhteessa Myyjään, Suomen Messuihin ja Ostajiin. Palveluntarjoaja pyrkii pitämään Palvelun ja siihen kuuluvat Kauppapaikat aina ja häiriöttömästi Myyjän, Suomen Messujen ja Ostajien ynnä muiden tahojen käytettävissä. Palveluntarjoaja ei kuitenkaan takaa Palvelun tai Kauppapaikkojen keskeytyksetöntä, oikea-aikaista ja virheetöntä toimintaa. Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun ohjelmistovirheistä, virhetilanteista, katkoksista tai häiriöistä johtuvista vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä tai näistä ehdoista muuta johdu. Palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää Palvelun tai sen osien tarjoaminen muutoksen, uudistuksen tai siihen liittyvän teknisen syyn vuoksi tai tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi taikka mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää. Palveluntarjoaja rajoittaa keskeytyksen keston niin lyhyeksi kuin mahdollista sekä tiedottaa keskeytyksestä ja sen arvioidusta kestosta etukäteen, mikäli se on mahdollista, ja joka tapauksessa viipymättä virheen havaittuaan. Myyjällä, Suomen Messuilla, Ostajalla tai muulla taholla ei ole oikeutta vahingonkorvaukseen keskeytyksen johdosta, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. 4.Palvelussa julkaistava aineisto 4.1.Aineiston asianmukaisuus Myyjä sitoutuu varmistamaan, että hänen Palvelussa julkaisemansa aineisto a) ei sisällä mitään laitonta, kolmannen osapuolen oikeuksia loukkaavaa, sopimatonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta;

8 b) on sisällöltään hyvän tavan mukaista eikä loukkaa kenenkään henkilön yksityisyyden suojaa tai kunniaa; ja c) ei sisällä viruksia tai muita saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia. Myyjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus Palvelussa julkaisemansa aineiston levittämiseen ja julkaisemiseen Palvelussa. 2.1.Tekijänoikeudet ja käyttöoikeus Myyjä säilyttää tekijänoikeuden Palveluun lataamaansa materiaaliin. Myyjä myöntää Palveluntarjoajalle ja Suomen Messuille oikeuden käyttää Myyjän Palvelussa julkaisemaa materiaalia siinä laajuudessa kuin on tarpeen Palvelun tekniseksi toteuttamiseksi ja loppukäyttäjälle toimittamiseksi sekä Myyjän, Tuotteiden markkinoimiseksi. Myyjä hyväksyy sen, että tämän markkinoinnin yhteydessä voidaan markkinoida myös muita Palvelussa toimivia myyjiä ja heidän tuotteitaan. Myyjällä on oikeus kieltää yksittäinen markkinointitoimi ilmoittamalla siitä kirjallisesti Palveluntarjoajalle. Myyjä myöntää vastaavan markkinointioikeuden myös Ylläpitäjälle, elleivät Myyjä ja Suomen Messut nimenomaisesti sovi toisin. Palveluun sisältyvän muun kuin Myyjän itsensä tuottaman aineiston tekijän- ja muut immateriaalioikeudet kuuluvat niiden haltijoille. Myyjällä ei ole oikeutta käyttää tällaista materiaalia ilman oikeudenhaltijan etukäteistä suostumusta, ellei lainsäädännöstä tai näistä ehdoista muuta nimenomaisesti johdu. 7. Vastuunrajoitus ja ylivoimainen este Suomen Messujen ja Palveluntarjoajan vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä on rajoitettu Myyjän vahinkoa edeltäneen kahden kuukauden aikana näille tahoille maksamien maksujen määrään. Suomen Messut eikä Palveluntarjoaja vastaa saamatta jääneestä voitosta, käytön estymisestä aiheutuneesta vahingosta, tuhoutuneesta informaatiosta eikä välillisistä tai epäsuorista vahingoista.

9 Jos osapuolen näissä ehdoissa mainittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, osapuolesta riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, osapuoli vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure -olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin toisella osapuolella ei ole oikeutta saada korvausta sopimuksen rikkomisesta, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Sopimusmuutokset ja sopimuksen päättyminen Näitä Ehtoja ja osapuolten välistä sopimusta koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti.. Suomen Messut päivittää näitä Ehtoja, muutokset astuvat voimaan, kun Myyjä on hyväksynyt uudet sopimusehdot. Myyjä voi koska tahansa lopettaa Palvelun käytön ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Messuille. Palvelu lakkaa viimeistään 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun Suomen Messut on ilmoittanut vastaanottaneensa palvelun käytön lopettamista koskevan ilmoituksen. Suomen Messut tiedottaa käytön lopettamisesta Palveluntarjoajaa ja muita sopimuskumppaneita viipymättä. Käytön lopettamisesta huolimatta Myyjällä on velvollisuus täyttää ennen mainitun ilmoituksen tekemistä tehdyt kauppasopimukset Toimitusehtojen mukaisesti. Myyjä voi itse poistaa Tuotteet Kauppapaikalta. Ilmoituksen saatuaan Suomen Messut pyytää Palveluntarjoajaa poistamaan Palvelusta Myyjän Tuotteet ja kaiken niihin liittyvän Myyjän aineiston. Suomen Messuilla eikä Palveluntarjoajalla ole velvollisuutta säilyttää tai palauttaa Myyjän Palveluun, Suomen Messuille tai Palveluntarjoajalle lähettämää materiaalia. Suomen Messuilla ja Palveluntarjoajalla on oikeus sulkea Myyjän käyttäjätili ja piilottaa hänen myymänsä tuotteet Palvelun tarjonnasta pysyvästi tai määräajaksi, mikäli Myyjä toimii näiden Ehtojen tai voimassaolevan lain vastaisesti. Suomen Messuilla on myös oikeus koska tahansa oikeus irtisanoa osapuolten välinen sopimus ja poistaa Myyjän Tuotteet Kauppapaikalta.

10 Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen Näihin ehtoihin ja Palvelun käyttöön muutoinkin sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Riidat ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti. Välimiesoikeus on yksijäseninen, menettelyn kieli on suomi ja paikka Helsinki.

1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo

1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo SOPIMUSEHDOT TUOTTEIDEN ASETTAMISESTA MYYNTIIN KAUPPAPAIKALLA 1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo Näitä sopimusehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Suomen Messut Osuuskunnan ( Suomen Messut

Lisätiedot

1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo. 1.Palvelun kuvaus KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo. 1.Palvelun kuvaus KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT 1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo Näitä käyttö- ja toimitusehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Suomen Messut Osuuskunnan messutapahtumien yhteydessä tai muutoin tarjoamien verkkokauppojen

Lisätiedot

1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo. 2.Palvelun kuvaus KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo. 2.Palvelun kuvaus KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT 1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo Näitä ehtoja sovelletaan aariumin.com kauppapaikan ( Kauppapaikka ) käyttöön ja sen kautta tehtyihin tilauksiin. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto VIRVE-sopimus Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto 9.3.2016 VIRVE-sopimus 2015 1 (3) Yritysluottamuksellinen 1. SOPIMUSOSAPUOLET 1.1. ASIAKAS 1.2. SUOMEN VIRVERKKO OY 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS 3.

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

ADENSY OY:N KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

ADENSY OY:N KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS ADENSY OY:N KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS 1) SOVELTAMISALA JA MÄÄRITELMÄT Tämä sopimus sisältää Adensy Oy:n tuottaman ohjelmiston käytön ehdot asiakkaan ja Adensyn välillä. Adensy on kehittänyt ohjelman ja omistaa

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

PALVELU- JA SOPIMUSEHDOT

PALVELU- JA SOPIMUSEHDOT PALVELU- JA SOPIMUSEHDOT Tässä liitteessä kerrotaan Propagandan ja asiakkaan väliset palvelu- ja toimitusehdot. Myöhemmin sopijapuolista käytetään nimityksiä Propaganda ja Asiakas sekä yhdessä Sopijapuolet.

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX Hankinta: USB-muistitikut sähköiseen ylioppilaskokeeseen, dnro 1/221/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1, SOPIMUSEHDOT SOPIMUS USB-MUISTITIKKUJEN TOIMITTAMISESTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta

Lisätiedot

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Vauvakuva Haikara Oy:n (jäljempänä Vauvakuva) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 1(5) VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA OSTAJANA Siilinjärven kunta ja MYYJÄNÄ Savon Kuituverkko Oy 2(5) 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Siilinjärven kunta Y-tunnus: 0172718-0 PL 5, Kasurilantie 1, 71800 SIILINJÄRVI

Lisätiedot

1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo. 1.Palvelun kuvaus KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo. 1.Palvelun kuvaus KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT 1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo Näitä käyttö- ja toimitusehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Suomen Messut Osuuskunnan messutapahtumien yhteydessä tai muutoin tarjoamien verkkokauppojen

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012

Oma Reittiopas. Palvelun käyttöehdot. Laadittu 30.11.2012 Oma Reittiopas Palvelun käyttöehdot Laadittu 30.11.2012 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö...

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT SITO KAIKU PALVELUN KÄYTTÖEHDOT 1. YLEISTÄ Tervetuloa Sito-yhtiöiden (jäljempänä Sito ) Kaiku-palveluun (jäljempänä Palvelu ). Palvelun käyttöä koskevat seuraavat sopimusehdot (jäljempänä Sopimusehdot

Lisätiedot

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS

IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA LUONNOS 20.4.2015 IT2015 EKT ERITYISEHTOJA OHJELMISTOJEN TOIMITUKSISTA KETTERIEN MENETELMIEN PROJEKTEILLA 1 1.1 SOVELTAMINEN Näitä erityisehtoja sovelletaan ohjelmistojen tai niiden osien toimituksiin ketterien

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot

Oma matkakortti. Palvelun käyttöehdot Oma matkakortti Palvelun käyttöehdot 1 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Palvelun kuvaus... 3 3 Palvelun käyttäminen ja siihen rekisteröityminen... 3 4 Rekisteröintitiedot ja niiden käyttö... 3 5 Palveluun

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Ruokaasuomesta.fi -palvelun käyttö- ja sopimusehdot ruokaringeille

Ruokaasuomesta.fi -palvelun käyttö- ja sopimusehdot ruokaringeille Ruokaasuomesta.fi -palvelun käyttö- ja sopimusehdot ruokaringeille 28.04.2017 Ruokaasuomesta.fi on verkkokauppapalvelu, jossa useat myyjät myyvät ja markkinoivat tuotteitaan ja palveluitaan. Myyjät vastaavat

Lisätiedot

TNS AdExpress -PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVA SOPIMUS

TNS AdExpress -PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVA SOPIMUS TNS Gallup Oy Itätuulenkuja 10 PL 500 / P.O.Box 500 FIN-02101 Espoo t +358 9 613 500 f +358 9 613 50 510 www.tns-gallup.fi Media Intelligence TNS AdExpress -PALVELUN KÄYTTÖÄ KOSKEVA SOPIMUS 1. Sopijapuolet

Lisätiedot

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty 13.3.2018 Yleistä Näissä käyttöehdoissa säännellään Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiön Helsingin Kamari Oy:n julkaiseman KoulutusOnline-palvelun käyttöä.

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4. Palvelun

Lisätiedot

HVO EXTRANET KÄYTTÖEHDOT. 1. Yleistä

HVO EXTRANET KÄYTTÖEHDOT. 1. Yleistä HVO EXTRANET KÄYTTÖEHDOT 1. Yleistä Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) määrittävät oikeudellisesti sitovat ehdot, joita sovelletaan Huoltovarmuuskeskuksen (jäljempänä HVK ) tarjoamaan HVO Extranet -portaalin

Lisätiedot

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki Palvelusopimus Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemin kaupunki 1.8.2014 ATERIAPALVELUSOPIMUS 2 (8) Sisällysluettelo: 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE... 3 3 SOPIMUSASIAKIRJAT

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT 1.Soveltamisala ja ehtojen voimassaolo Näitä ehtoja sovelletaan Tampereen Teknillisen Yliopiston Ylioppilaskunnan Kauppapaikan ( Kauppapaikka ) käyttöön ja sen kautta tehtyihin

Lisätiedot

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot ) sovelletaan Valtavalo Oy:n (jäljempänä Myyjä ) ja asiakkaan (jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

Verkkopalveluiden käyttöehdot

Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot Verkkopalveluiden käyttöehdot 1. Yleistä 1.1. Tätä käyttöoikeussopimusta ja sen mukaisia yleisiä ehtoja (jäljempänä "sopimus") sovelletaan sanomalehti Hämeen Sanomien tarjoamaan,

Lisätiedot

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä:

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen (Sopimus) on tehty seuraavien osapuolten välillä: TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä: (1) Ranuan kunta (y-tunnus 0191974-8), Aapiskuja 6 B, 97700 Ranua ("Tilaaja"); ja (2) [ ] (y-tunnus [ ]), [LISÄÄ

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

myclub-palvelun käyttöehdot

myclub-palvelun käyttöehdot myclub-palvelun käyttöehdot Voimassa 28.3.2018 lukien 1. Ehtojen soveltaminen ja palvelunkuvaus Näitä myclub-palvelun käyttöehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Taikala Oy:n (Y-tunnus 2254831-7) ( Yhtiö ) tarjoamien

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun (jäljempänä Palvelu )

Lisätiedot

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3

1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN MÄÄRITELMÄT MUUT EHDOT TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 Tasehallinnan ehdot Tasehallinnan ehdot 2 (5) Sisällysluettelo 1 TASEHALLINNAN EHTOJEN SOVELTAMINEN... 3 2 MÄÄRITELMÄT... 3 3 MUUT EHDOT... 3 4 TASEVASTUU JA TASEPOIKKEAMIEN KÄSITTELY... 3 5 TIEDONVAIHTO

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Ekorent Oy - Hietalahti

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Ekorent Oy - Hietalahti 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) välityksellä rahoittajille (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun

Lisätiedot

T U O T AN T O S O P I M U S

T U O T AN T O S O P I M U S Luonnos T U O T AN T O S O P I M U S X ja Y ja Z välillä paikka.. 17307 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet... 1 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 1 3. Ohjelma... 1 4. Hinta- ja maksuehdot... 2 5. y ja Tuottajan

Lisätiedot

IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU)

IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) IT2018 ETP ERITYISEHTOJA TIETOVERKON VÄLITYKSELLÄ TOIMITETTAVISTA PALVELUISTA (PILVIPALVELU) 1 SOVELTAMINEN 1.1 Näitä erityisehtoja sovelletaan tietoverkon välityksellä toimitettaviin ohjelmistopalveluihin.

Lisätiedot

Palvelukohtaiset toimitusehdot. Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007. 1 Toimitusehtojen soveltaminen. 2 Palvelusopimuksen synty. Saunalahti Group Oyj

Palvelukohtaiset toimitusehdot. Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007. 1 Toimitusehtojen soveltaminen. 2 Palvelusopimuksen synty. Saunalahti Group Oyj Palvelukohtaiset toimitusehdot Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007 1 Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan :n tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön (jäljempänä Saunalahti)

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä KAU Yhteistyösopimus Uudenkaupungin kaupungin ja Finn Sportsman Oy:n välillä 2 1. OSAPUOLET Tämän yhteistyösopimuksen osapuolina ovat: (1) Uudenkaupungin kaupunki (Y-tunnus: 0144036-6) Välskärintie 2 23500

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy LUONNOS OSAKASSOPIMUS 5.10.2016 Jykes Kiinteistöt Oy 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet... 3 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3. Yleisvelvoite... 3 4. Yhtiön hallinto ja omistajaohjaus... 3 5. Osakkeiden

Lisätiedot

Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot

Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot Sisällys 1 Käyttöehtojen soveltaminen... 2 2 Salassapito ja turvamenettelyt... 2 3 Laskutuskäytäntö... 3 4 Asiakastiedon tehtävät ja vastuut... 3 5 Asiakkaan tehtävät...

Lisätiedot

Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot

Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot Versio 2014.01.31 Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n (jäljempänä "ST") tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille

Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille 1 Folksamin Asiakasportaali henkilöasiakkaille Sopimusehdot 25.5.2018 1 Yleistä Folksam Vahinkovakuutus Oy:n (jäljempänä Folksam tai Palveluntarjoaja) verkkopalvelu henkilöasiakkaalle (Asiakasportaali)

Lisätiedot

Ennakkotyö on Toimittajan Tilaajalle tekemä, ennen Sopimuksen syntymistä, tehty työ.

Ennakkotyö on Toimittajan Tilaajalle tekemä, ennen Sopimuksen syntymistä, tehty työ. 1. SOVELTAMISALA Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan elinkeinonharjoittajien väliseen Palveluiden kauppaan. Näitä ehtoja sovelletaan, elleivät osapuolet ole toisin sopineet. 2. MÄÄRITELMÄT Dokumentaatio

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Sopijapuoli tarkoittaa Oikotietä ja Asiakasta, joka on tehnyt Oikotien kanssa sopimuksen Palvelusta.

Sopijapuoli tarkoittaa Oikotietä ja Asiakasta, joka on tehnyt Oikotien kanssa sopimuksen Palvelusta. OIKOTIE ASUNNOT OY YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. SOVELTAMINEN JA MÄÄRITELMÄT Oikotien yleiset toimitusehdot koskevat Oikotie Asuntojen Asiakkaalle myymiä Palveluja ja ovat osa Oikotie Asuntojen ja Asiakkaan

Lisätiedot

LIITE HANKINTASOPIMUS

LIITE HANKINTASOPIMUS Kaupunginhallitus 11.9.2017 Liite 1 LIITE HANKINTASOPIMUS 1 HANKINTASOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet Sopijaosapuolet ovat: Hankintayksikkö (Y-tunnus ), jäljempänä Vakuutuksenottaja ja Tarjoaja, jäljempänä

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT Nämä päivitetyt ehdot ovat voimassa 8.3.2016 alkaen SOPIMUKSEN OSAPUOLET Palveluiden tuottajana toimii, jota tässä sopimuksessa kutsutaan myyjäksi, pidättää

Lisätiedot

Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Vaasan kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus:

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus: TIETOSUOJASOPIMUS Luottamuksellinen Tämä Tietosuojasopimus on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelutuottajahakemuslomakkeen liite (Palse.fi). Hakemuslomakkeen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu

Lisätiedot

Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot 1 SOVELTAMISALA Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Oy Tamlans Ab:n ja ostajan välisessä kaupassa, mikäli osapuolet eivät joltain osin ole nimenomaisesti

Lisätiedot

SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Näillä sopimusehdoilla ("Sopimus") sovitaan ehdoista, joilla sopimukseen sitoutuva osapuoli ("Verkkokauppias") sitoutuu toimimaan

Lisätiedot

Asiakas tarkoittaa KT Sales & Solutions Oy:n tuotteen/palvelun hankkinutta sopimusosapuolta.

Asiakas tarkoittaa KT Sales & Solutions Oy:n tuotteen/palvelun hankkinutta sopimusosapuolta. 1 YLEISET SOPIMUSEHDOT 26.8.2015 1. Määritelmät ja soveltaminen KT Sales & Solutions Oy:n yleiset toimitusehdot koskevat KT Sales & Solutions Oy:n Asiakkaalle myymiä Palveluja ja ovat osa KT Sales & Solutions

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4.

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4. Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot 1. Yleistä Kainuun Omasote -palvelu on Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (myöhemmin: Kainuun sote) ylläpitämä kuntalaislähtöistä terveydenhuoltoa

Lisätiedot

Tekijänoikeussopimukset

Tekijänoikeussopimukset Tekijänoikeussopimukset Virtuaaliamk:n yhteyshenkilöpäivät Helsinki 11.2.2004 Ari Koivumaa ari.koivumaa[at]ulapland.fi 1. Opm:n sopimusmallit sopimus työntekijän kanssa tekijän työ- tai virkatehtävänä

Lisätiedot

Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot. Versio 2014.01.31. Yleistä

Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot. Versio 2014.01.31. Yleistä Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot Versio 2014.01.31 Yleistä Näitä Suomen Tilaajavastuun yleisiä käyttöehtoja sovelletaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n (jäljempänä "ST") tuottamiin ja ylläpitämiin

Lisätiedot

Intellia.fi palveluiden käyttöehdot

Intellia.fi palveluiden käyttöehdot Intellia.fi palveluiden käyttöehdot 1. Käyttöehtojen soveltaminen Näitä sopimusehtoja sovelletaan Intellia Oy:n (myöhemmin Intellia) tuottamiin, välittämiin tai jälleenmyymiin aineistoihin ja niiden pohjalta

Lisätiedot

Palvelun avulla ei saa välittää eikä Palvelun tarjoajan palvelimelle saa tallentaa materiaalia:

Palvelun avulla ei saa välittää eikä Palvelun tarjoajan palvelimelle saa tallentaa materiaalia: Rouhia Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") ylläpitämä Reactored on pilvipalveluna toimiva verkkopalvelu, jota käytetään internet-selaimella. Palvelu on tarkoitettu ensi sijassa oppilaitosten sekä yksittäisten

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

Sopimus mittausalueen ylläpitäjän tehtävistä ja vastuista NO. XX [Osapuoli] ja FINGRID OYJ

Sopimus mittausalueen ylläpitäjän tehtävistä ja vastuista NO. XX [Osapuoli] ja FINGRID OYJ Sopimus mittausalueen ylläpitäjän tehtävistä ja vastuista NO. XX [Osapuoli] ja FINGRID OYJ 2 (5) Sisällys 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Mittausalueet... 3 4 Mittausalueen ylläpitäjän

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot Yleiset toimitusehdot 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja sovelletaan Bierkuhl Oy:n (jäljempänä myyjä) ja asiakkaan (jäljempänä ostaja) väliseen järjestelmien, koneiden, laitteiden, komponenttien ja

Lisätiedot

RAKENNUSTIETO OY:N VERKKOPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT

RAKENNUSTIETO OY:N VERKKOPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT LIITE 1 RAKENNUSTIETO OY:N VERKKOPALVELUIDEN YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. SOVELTAMINEN 1.1 Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan Rakennustiedon verkkopalveluihin. Sopimuksen piiriin kuuluvat verkkopalvelut

Lisätiedot

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja )

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja ) KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: 0162193-3 PL 11, 53101 Lappeenranta ( Ostaja ) ja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy, Y-tunnus: 2836239-6 PL11, 53101 Lappeenranta ( Myyjä ) Myyjä

Lisätiedot

Palveluntarjoaja tai Palveluntarjoajan partner-yritys voi käyttää tätä palvelua referenssinä, ellei Asiakas sitä erikseen kirjallisesti kiellä.

Palveluntarjoaja tai Palveluntarjoajan partner-yritys voi käyttää tätä palvelua referenssinä, ellei Asiakas sitä erikseen kirjallisesti kiellä. 1 Kä yttä jä ehdot Käyttäjäehdot voimassa 1.1.2013 alkaen. Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot. Samalla rekisteröity yritys ja henkilö antaa nimenomaisen suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn

Lisätiedot

SOPIMUS. Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL VALTIONEUVOSTO

SOPIMUS. Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL VALTIONEUVOSTO SOPIMUS [x.x.201x] [Drno xx/xx/2015] LIITE 5 SOPIMUS [X-PALVELUN] HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Maa- ja metsätalousministeriö (MMM) (jäljempänä Tilaaja) xxosasto PL 30 00230 VALTIONEUVOSTO

Lisätiedot

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta

1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta Liite 1 Henkilötietojen käsittelyn ehtoihin Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa kuljetuspalvelujen operaattoripalvelusopimusta (Dnro

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus Varantotilisopimus 1 (5) VARANTOTILISOPIMUS Tilinhaltija: Tilinumero: BIC-koodi: XX Pankki Oy (IBAN XX) XXXXXXXX 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Tiliehdot Sopimuksessa määritellään menettelyt ja vastuut, joiden

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / 2017-2020 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2 (6) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), Y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

HELMET ALUEMALLINNUKSEN SYÖTTÖPORTAALIN KÄYTTÖEHDOT (EULA)

HELMET ALUEMALLINNUKSEN SYÖTTÖPORTAALIN KÄYTTÖEHDOT (EULA) HELMET ALUEMALLINNUKSEN SYÖTTÖPORTAALIN KÄYTTÖEHDOT (EULA) TÄRKEÄÄ: Ottamalla näissä Envitecpolis Oy:n käyttöehdoissa ( Ehdot ) kuvatulla tavalla Palvelun käyttöön vahvistat, että ymmärrät Ehtojen sisällön,

Lisätiedot

LIITE 2. Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

LIITE 2. Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä LIITE 2 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa SOPIMUS TUUSULAN KUN- NAN KULJETUSPALVELUASIAKKAIDEN MAKSUJÄRJESTELMÄN SEKÄ KULJETUKSEN

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2(5) SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki 1 (5) LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS II Asiamies: Y-tunnus: Yhteystiedot: Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki Yhteystiedot: PL 111, Lauttasaarentie 8

Lisätiedot

1 YLEISTÄ Tämä sopimus sisältää Someron kaupungin ylläpitämän Tonttipörssin käyttöä koskevat ehdot.

1 YLEISTÄ Tämä sopimus sisältää Someron kaupungin ylläpitämän Tonttipörssin käyttöä koskevat ehdot. 1 YLEISTÄ Tämä sopimus sisältää Someron kaupungin ylläpitämän Tonttipörssin käyttöä koskevat ehdot. 2 SOPIMUKSEN VOIMAANTULO Maanomistajan taholta sopimus astuu voimaan asiakkaan toimittaessa ilmoitusaineiston

Lisätiedot

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ

KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY FINGRID OYJ KANTAVERKKOSOPIMUS NRO XXXX / 2016 ASIAKAS OY JA FINGRID OYJ 2(5) Sisällys 1 SOPIJAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 SOPIMUKSEN EHDOT... 3 4 SOPIMUKSEN MUUTOKSET... 3

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

SAVALANCHE-KULUTTAJIA KOSKEVAT KÄYTTÖEHDOT

SAVALANCHE-KULUTTAJIA KOSKEVAT KÄYTTÖEHDOT SAVALANCHE-KULUTTAJIA KOSKEVAT KÄYTTÖEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Nämä ehdot määrittävät Vuole Oy:n tarjoaman lisäturvan Ostajalle mahdollisia epärehellisiä kauppiaita kohtaan ja takaavat kuluttajansuojalain

Lisätiedot

Silloin kun muuta myöhemmin tehtyä käyttösopimusta ei ole voimassa, sovelletaan liittyjän ja laitoksen välistä käyttösopimusta.

Silloin kun muuta myöhemmin tehtyä käyttösopimusta ei ole voimassa, sovelletaan liittyjän ja laitoksen välistä käyttösopimusta. SOPIMUSEHDOT Yleistä 1 Asiakkaalla tarkoitetaan tässä sopimuksessa kiinteistön haltijaa tai muuta osapuolta, joka on vesihuoltolaitoksen (jälj. laitos) sopijapuoli. Liittyjällä tarkoitetaan tässä sopimuksessa

Lisätiedot

TAAJUUSOHJATUN KÄYTTÖ- JA HÄIRIÖRESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX RESERVITOIMITTAJA OY sekä FINGRID OYJ

TAAJUUSOHJATUN KÄYTTÖ- JA HÄIRIÖRESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX RESERVITOIMITTAJA OY sekä FINGRID OYJ TAAJUUSOHJATUN KÄYTTÖ- JA HÄIRIÖRESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX RESERVITOIMITTAJA OY sekä FINGRID OYJ 2 (5) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS XXXXXX, Y-tunnus YYYYYYY-Y (Reservitoimittaja) ja Fingrid Oyj, Y-tunnus

Lisätiedot