Electroluxin Itsepalvelu: Joustavuutta ja luotettavuutta elegantisti muotoiltuna

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Electroluxin Itsepalvelu: Joustavuutta ja luotettavuutta elegantisti muotoiltuna"

Transkriptio

1 Itsepalvelu

2 2 electrolux Itsepalvelu Electroluxin Itsepalvelu: Joustavuutta ja luotettavuutta elegantisti muotoiltuna Electroluxin uusi itsepalvelulinjasto sopii täydellisesti yhteen Electroluxin muitten johtavien suurkeittiötuotelinjojen kanssa - Electrolux - erikoistunut yhtenäisiin ratkaisuihin: ffinnovatiivista teknologiaa fftaattua luotettavuutta ffoptimoitu suorituskyky ja erinomaiset ratkaisut vaativimmallekin asiakkaalle. Electrolux uusi itsepalvelulinja on oikea valinta, kun halutaan jotain ainutlaatuista, niin suorituskyvyn kuin muotoilunkin suhteen.

3 electrolux Itsepalvelu 3 Mittatilaussarja Kiitos moduulirakenteen ja saatavana olevien mallien suuren määrän. Ruoan laatu Coltemp Systeemi pitää lasikoiden lämpötilan vakiona, taaten esillä olevan ruoan laadun pysyvän korkeimpana mahdollisena. Ruoan näkyvyys Suurten lasipintojen ja valaistuksen ansiosta kaikissa malleissa hyvä ruoan näkyvyys. Luotettavuus Kokonaan 304 AISI ruostumatonta teräsrakenne, ja 20/10 paksu kansi, sekä elektroninen Älykäs (HACCP) näppäin kylmäyksiköissä. Ergonomia Helppo ja suora yhteys asiakkaan ja käyttäjän välillä. Monipuoliset työtasot sopivat käyttäjän vaatimuksiin. Taattu puhtaus Kiitos yhtenäisen pöytätason ( päästä päähän liitäntä), pyöristettyjen kulmien ja irrotettavien lasipaneelien ansiosta. Erittäin helppo asentaa Innovatiivinen Click-in laitteiden kiinnitystapa. Etupaneelien ja potkulistojen nopea kiinnitys.

4 4 electrolux Itsepalvelu Electrolux: ratkaisu, Kokonaisturvallisuus ja ekologia Mittatilaussarja Electroluxin uusi itsepalvelulinjasto tarjoaa ainutlaatuisen muotoilun, joka antaa monta erilaista tapaa tehdä linjastosta persoonallinen. Materiaaleja löytyy monta yhdistelmää: kirsikka tai neutraalit paneelit, jotka voidaan värittää, sekä suoria tai kaarevia paneeleja. Tämä mahdollistaa yksilöllisen linjaston rakentamisen, joka sopii jokaisen asiakkaan tilaan ja vaatimuksiin. Ruoan laatu ja näkyvyys Käytettyjen materiaalien korkea laatu, osien yhteensopivuus ja innovatiivinen rakenne antavat Electroluxin itsepalvelulinjaston ammattikäyttäjälle varmuuden toivottaa asiakkaat tervetulleeksi ympäristöön, jossa on laadukaas muotoilu, esteettinen vetovoima ja maksimaalinen toimivuus. Lisäksi, kaiken tarkoitus on taata ruoan loistava näkyvyys ja asiakkaalle sen helppo saatavuus.

5 electrolux Itsepalvelu 5 20/10 Helppo puhdistaa ja hygienisyys taattu f f Päästä - päähän liitäntätapa moduulien välillä takaa raottomat liitokset, jotka on ffhelppo pitää puhtaana - Puristetut altaat pyöristetyin kulmin fflämpökaapeissa sisäosat ilman saumoja ja kulmat täysin pyöristetty fflasikoiden lasit ja hyllyt helposti irrotettavissa Kokonaisturvallisuus Kylmälaitteissa on älykäs elektroniikka, johon kuuluu HACCP näppäin, jolla tarkkaillaan ja muistetaan kaikki hälytykset ja kriittiset tapahtumat 24 t/vuorokaudessa. Energian säästö ja ekologia Huomattavat energiansäästöt, sekä ekologian huomioonotto tapahtuu käyttämällä vaahdotettua polyuretaanieristystä (50 mm paksu). Vaahdotus tapahtuu 100% syklopentaanikaasulla (CFC ja HCFC vapaa) ja kylmäaineena on R134a.

6 6 electrolux Itsepalvelu Lämpöyksiköt Lämpöyksikkösarja käsittää seuraavat yksiköt: ffvesihauteet lämpökaapilla tai ilman (kuivahauteet myös saatavana) fflämpökaapit neutraalilla kannella ffkeraamiset lämpötasot lämpökaapilla tai ilman Elektroniset lämpöyksiköt Päälle/Pois näppäin Laite jännitteinen Itse-diagnoosinäppäin Tarkkailee ja näyttää vikakoodit ja sammuttaa äänimerkin HACCP näppäin Tarkkailee ja muistaa kaikki hälytykset/kriittiset tapahtumat Lämpötilan säätö Lisäysnäppäin Vähennysnäppäin Avoyksiköiden lämpötila Lämpötilan asetusarvon säätönäppäin Oikean puolen säätönäppäin Keraamisen tason asetukset Vasemman puolen säätönäppäin Keraamisen tason asetukset Oikean puolen säätönäppäin Haudealtaan lämpötila Lämpötilan näyttönäppäin

7 electrolux Itsepalvelu 7 Front Cooking Sarjan avulla voidaan valmistaa ruokia asiakkaan nähden. Yksikössä on kaksi teräshyllyä: toisen päälle käy sarjan pöytämalliset laitteet ja toisen - asennettu alapuolelle- kaikki keittiön työvälineet. Ne toimitetaan suojalasilla, joka takaa täyden näkyvyyden, samalla säilyttäen maksimi hygienian ja turvallisuuden.

8 8 electrolux Itsepalvelu Kylmäyksiköt Kylmäyksikkösarjaan kuuluu seuraavat laitteet: ffkylmälasikot kylmäkaapilla siltamalli ffkylmälasikot altaalla, kylmäkaapin päällä tai ffsiltamallit ffkylmäkaapit kylmätasolla tai altaalla ffkylmätasot tai altaat siltamalli Elektroniset kylmäyksiköt Päälle/Pois näppäin Kompressori käynnissä Lämpötilan lisäys ja käsinsulatuksen käynnistys Itse-diagnoosi näppäin Tarkkailee ja näyttää vikakoodit ja sammuttaa äänimerkin Laite käynnissä HACCP näppäin Tarkkailee ja muistaa kaikki hälytykset/kriittiset tapahtumat Lämpötilan vähennys Lasikoiden lämpötila Käynnistää ja säätää lasikoiden asetuslämpötilaa Kaapiston lämpötila Käynnistää ja säätää kaappiosan asetuslämpötilaa

9 electrolux Itsepalvelu 9 Coltemp Systeemi Virheetöntä ruoan säilytystä Kylmä ilma kiertää ulkopintoja ja hyllyjen alapintoja pitkin estäen ruoan kuivumisen. Lämpötilatakuu Lasikoiden ja altaiden suorituskyky täyttää Ranskan NF vaatimukset. Taattu hygienia Laitteissa ei ole ilmakanavia Miksi älykäs? Laitteessa on maks. 5 anturia, ympäristöanturi: mittaa ympäristölämpötilaa, sisäanturi: mittaa kaapin sisälämpötilaa, lauhdutinanturi: mittaa lauhdutuslämpötilaa, höyrystinanturi: mittaa höyrystimen lämpötilaa. Jos anturi on rikki, kaappi toimii kuitenkin ( tavallinen kaappi pysähtyy kun anturi rikkoutuu). Anturit muistavat 24 edellisen tunnin tilan. Siltamalleissa vain 2 anturia.

10 10 electrolux Itsepalvelu Neutraalit yksiköt Neutraaliyksiköt saa alakaapilla, johon saa GN johteet tai ns. siltamallisina. Kansilevyä (20/10 paksu) voidaan käyttää ruoan esillepanoon, kun taas kaapissa voidaan säilyttää keittiötarvikkeita. Päädyt (saatavana 2 mallia - oikea ja vasen): ffsivupaneeli kirsikkapuuta tai ruostumatonta terästä (sokkelilla tai ilman) ffpäätysuojus työtasolle ffabs muovinen puolikuun muotoinen peite ylätason sivuille ffabs muovinen suojus pystytukien ulkopuolelle Päädyt (saatavana 2 mallia - oikea ja vasen): ffpuolipyöreä kirsikkapuinen pääty, teräskannella ja sokkelilla ffabs muovinen puolikuun muotoinen peite ylätason sivuille ffabs muovinen suojus pystytukien ulkopuolelle ffsaatavana malli, ruostumattomalla teräskannella, jossa lautasjakelija (25 lautasta halkaisija maks. 255 mm)

11 electrolux Itsepalvelu 11 Täydentävät yksiköt Leipäjakelija etuosalla vaunuja varten Leipä Aterimet Tarjottimet Leipäjakelija sisältää: - leipäjakelijan kannella ja läpinäkyvällä plexiovella - aterinjakelijan erikoismekanismilla, joka tekee täyttämisen ja tyhjentämisen eri lokeroihin helpoksi - lasinen alahylly, johon voidaan asettaa lautasliinat ja lasit. Etuosa vaunuille on suunniteltu lisäämään tilaa, käyttäjän puolelle ja siihen sopii vaunut maks. korkeudeltaan 710 mm. Leipä, tarjotin, lasi ja aterin johteikkoyksikkö Saatavana 3 mallia: - aterin, tarjotin ja leipäjakelija, 860 mm (1-osainen) - aterin, tarjotin ja leipäjakelija (koreissa), 860 mm (1-osainen) - aterin, tarjotin ja leipäjakelija, jossa 8 hyllyä laseille, 1670 mm (2-osainen) Kulmayksiköt Saatavana 3 mallia: - 45 sisä/ulkokulma: voidaan asentaa sisäkulmaksi (lyhyt sivu asiakkaaseen päin) tai ulkokulmaksi (pitkä sivu asiakkaaseen päin) - 90 sisäkulma: asennettava sisäkulmaksi (lyhyt sivu asiakkaaseen päin) alahyllyllä - 90 ulkokulma: asennettava ulkokulmaksi (pitkä sivu asiakkaaseen päin) alahyllyllä Kassayksikkö Kassayksikkö avoin käyttäjän puolelta ja se toimitetaan pienellä lukittavalla vetolaatikolla ja pistorasialla varustettuna.

12 12 electrolux Itsepalvelu Asiakkaan valinnat Ylätaso Ylätasot on valmistettu 304 AISI ruostumattomasta teräksestä ja erikoisesta myrkyttömästä materiaalista, joka sopii kosketuksiin ruoan kanssa. Niihin saa ruostumattomat teräshyllyt roiskesuojilla tai yhdellä tai kahdella lasihyllyllä roiskesuojin. Saatavana myös lämpölamput tai tavallinen kylmä loistevalaistus, käyttötavasta riippuen Tarjotinradat Rst putki Puu Etupaneelit Suorat kirsikkapaneelit Kaarevat kirsikkapaneelit Ruostumaton terässokkeli Ruostumaton teräs etupaneeli Kaarteet ja kulmat (45 ja 90 ) ruostumattomasta teräksestä

13 electrolux Itsepalvelu 13 Toimintayksiköt Kassayksikkö 2. Kylmälasikko sisäkulma 4. Front cooking yksikköt 5. Haude 6. Ylätaso, jossa 1 teräshylly ja lämpölamput kulma 8. Leipäjakelija etuosalla vaunuja varten Vasen pääty 2. Sarja, jossa 2 kaarevaa kirsikkapaneelia, 400 mm 3. Tarjotinrata kirsikka, saatavana 4 vakiopituutta (2, 3, 4 ja 6 GN) 4. Kaareva kirsikkapaneeli 90 kulmayksikköön 5. Terässokkeli: saatavana kaikkiin malleihin, niin asiakkaan kuin käyttäjän puolelle 6. Ylätason suojakuoret (peittää ylätason tuet, jos seuraavassa yksikössä ei ole ylätasoa) 7. Kirsikka sivupaneeli (peittää kaarevien paneeleiden päädyn) 8. Kaareva kirsikkapaneeli 45 ulkokulmayksikköön 9. Oikea pääty 5

14 14 electrolux Itsepalvelu Lay-out Aterin, tarjotin ja leipäjakelija, jossa lautasjakelija ulkokulma ruostumattomalla terästasolla 3. 4 GN haude lämpökaapilla ja ylätaso, jossa teräshylly, lämpölamput ja roiskesuoja Neutraalikaappi ja ylätaso ilman hyllyjä 5. 4 GN haude lämpökaapilla ja ylätaso, jossa teräshylly, lämpölamput ja roiskesuoja sisäkulma ruostumattomalla terästasolla 7. Front cooking yksikkö roiskesuojalla 8. 4 GN kylmälasikko altaalla ja kaapilla, (yöverho mukana) 9. Neutraalikaappi ja ylätaso ilman hyllyjä GN avoin kylmälasikko altaalla ja kaapilla, (yöverho mukana) 11. Kassayksikkö ulkokulma ruostumattomalla terästasolla Lisätarvikkeet: fftarjotinrata kirsikka ffkaarevat kirsikkapaneelit ffrst potkupelti ffpyöreät päädyt

15 electrolux Itsepalvelu 15 Lay-out Aterin, tarjotin ja leipäjakelija 2. Neutraalikaappi 3. 3 GN, haude, siltamalli ja ylätaso, jossa teräshylly, lämpölamput ja roiskesuoja 4. 3 GN, haude, siltamalli ja ylätaso, jossa teräshylly, lämpölamput ja roiskesuoja 5. 4 GN kylmälasikko siltamalli altaalla ja ylätasolla, jossa teräshylly, neonlamput ja roiskesuoja sisäkulma ruostumattomalla terästasolla 7. 3 GN kylmälasikko siltamalli altaalla ja ylätasolla, jossa 2 lasihyllyä, neonlamput ja roiskesuoja Lisätarvikkeet: fftarjotinrata teräsputkea ffsuorat rst paneelit f f(vakiona moduleissa) ffrst potkupelti ffsuorat päädyt

16 Share more of our thinking at Electrolux ympäristön puolesta Electrolux Professional -ratkaisut vastaavat täydellisesti asiakkaiden tarpeisiin tarjoten luotettavuutta, kustannustehokkuutta ja kestävyyttä. Tuotteet ovat laadultaan ensiluokkaisia ja käyttökustannuksiltaan edullisia! Kaikki Electrolux Professional -tehtaat ovat ISO sertifioituja. Kaikki Electrolux Professional -ratkaisut on suunniteltu tarjoamaan huomattavia säästöjä veden-, energian- ja pesuaineenkulutuksessa ja vähentämään samalla päästöjä ympäristöön Kaikki Electrolux Professionalin laitteet ovat parhaimpia luokassaan laadun, pitkän käyttöiän ja alhaisten elinkaarikustannusten suhteen. Jotkin keittiöt ovat olleet toiminnassa jo yli 40 vuotta! Kaikki Electrolux Professionalin laitteet noudattavat ROHS direktiivin ja REACH-asetuksen määräyksiä ja ovat kaikki yli 95-prosenttisesti kierrätyskelpoisia. Kaikki Electrolux Professional -laitteet ovat 100-prosenttisesti laatutestattuja, ja asiantuntijateknikot ovat tarkastaneet kaikki toiminnot yksitellen. Viimeisen viiden vuoden aikana yli 70 % Electrolux Professionalin tuotteista on ajantasaistettu ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu asiakkaiden tarpeet ja ympäristö huomioiden. Electrolux Professional toteuttaa erityistä energiansäästöohjelmaa vähentääkseen energiankulutusta tuotantolaitoksissaan. 9JETNX Yhtiö pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Kuvat eivät ole sopimuksenvaraisia.

Neutraaliyksikkö - silta-asennus

Neutraaliyksikkö - silta-asennus Electroluxin itsepalvelulinjasto ja sen laitteet on kehitetty kokemuksella, joka on saatu kaupallisista keittiöistä ja itsepalveluratkaisuista ympäri maailmaa. Sarja on toiminnallinen ja muuteltavissa

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE

JÄÄKAAPIT 600 L ELECTROLUX BENEFIT-LINE Electroluxin Benefit-sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen GN mitoituksella. Päämateriaalina on ruostumaton AISI 304 teräs ja kapasiteetti tämän esitteen

Lisätiedot

ecostore Premium Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L (-22/-15) - R290 ecostore Premium

ecostore Premium Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L (-22/-15) - R290 ecostore Premium KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 670 L (-22/-15) - R290 727314 (ESP71FFC) Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L (22/-15) - R290-230 V/1N/50Hz 727315 (ESP71FFLC) Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L,

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Keittopata, vaippalämmitys

Keittopata, vaippalämmitys Electrolux 900-sarjan laitteet on suunniteltu täyttämään suurten laitosten, ravintoloiden ja hotellien tarpeet. Laitteiden muunneltavuus, vapaasti seisovien laitteiden ja tasojen yhdisteltävyys esimerkiksi

Lisätiedot

ecostore Pakastekaappi, 2 ovea, 670 L (-22/ -15) ecostore

ecostore Pakastekaappi, 2 ovea, 670 L (-22/ -15) ecostore KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 727278 (REX72HF) Ecostore pakastekaappi - 670 L, 2 ovea (-22/-15)- 230 V/1N/50Hz Lyhyt spesifikaatio Kapp. Nro. Pakastekaappi 670 L kahdella ovella. Helppokäyttöinen

Lisätiedot

ecostore Premium Jääkaappi Ecostore Premium 670 L (-2/+10) - R290 ecostore Premium

ecostore Premium Jääkaappi Ecostore Premium 670 L (-2/+10) - R290 ecostore Premium KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # (-2/+10) - R290 727310 (ESP71FRC) Jääkaappi Ecostore Premium 670 L (-2/+10 C) - R290-230 V/1N/50Hz 727311 (ESP71FRLC) Jääkaappi Ecostore Premium 670 L, vasenkätinen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

Tekniset tiedot Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet Rev 05/2015 Festivo MED lääkejääkaapit Kaapeissa käytetään energiatehokasta ja ympäristöystävällistä R600 kylmäainetta. Kaapin turvahälytykset varmistavat

Lisätiedot

Kaasutasoliesi. Elco 700HP

Kaasutasoliesi. Elco 700HP Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Rasvakeitin. Elco 700HP

Rasvakeitin. Elco 700HP Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

KAPPALE # MALLI # NIMI

KAPPALE # MALLI # NIMI KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # Ominaisuudet Kaapissa on sisävalo ja lukittava ovi. Jääkaappien lämpötila on säädettävissä välillä +2...+10 C ja soveltuvat hyvin niin liha- kuin maitotuotteiden säilytysvaatimuksiin.

Lisätiedot

Jalat, jotka ovat myös ruostumatonta terästä, ovat säädettävissä 50mm asti.

Jalat, jotka ovat myös ruostumatonta terästä, ovat säädettävissä 50mm asti. Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

Rasvakeitin, pöytämalli

Rasvakeitin, pöytämalli Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

gusto tyylikäs palvelulasikko palvelulasikot

gusto tyylikäs palvelulasikko palvelulasikot gusto tyylikäs palvelulasikko palvelulasikot Näyttävä esittelytila tuo tuotteet upeasti esille tosiasia Elegantti Gusto-palvelulasikko vastaa markkinoiden tarpeeseen. Se on toiminnallinen, ergonominen

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO700 Sarjan Kaasulaitteet: Paistotasot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO700 Sarjan Kaasulaitteet: Paistotasot ZANUSSI EVO700 -sarja on tehokas ja monipuolinen moduulirakenteinen grillisarja ammattikäyttöön. Vähän lattiapintaa vievä tyylikäs sarja on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja vaativiin olosuhteisiin.

Lisätiedot

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet: Pastakeitin

RAVINTOLALAITESARJAT. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet: Pastakeitin RESTA EVO900 -sarja on tehokas ja monipuolinen moduulirakenteinen grillisarja vaativalle käyttäjälle. Sarja on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja vaativiin olosuhteisiin. EVO900 Sarjan Sähkölaitteet:

Lisätiedot

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 99 003 Keittiövarusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Keittiövarusteet

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT E-PRO LINJASTOKALUSTEET Kalusteet elintarvikkeille, CDGN ja CDGNL-sarja

TEKNISET TIEDOT E-PRO LINJASTOKALUSTEET Kalusteet elintarvikkeille, CDGN ja CDGNL-sarja TEKNISET TIEDOT E-PRO LINJASTOKALUSTEET Kalusteet elintarvikkeille, CDGN ja CDGNL-sarja E-Pro kylmäkalustesarjaan kuuluvat kylmäsäilytyskalusteet ja -työpöydät. Joustavan modulijärjestelmän ansiosta niistä

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL Rev. 108A FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin

Lisätiedot

Lasi- ja umpiovelliset kylmäkaapit Hinta ALV 0%

Lasi- ja umpiovelliset kylmäkaapit Hinta ALV 0% Lasi- ja umpiovelliset kylmäkaapit Hinta ALV 0% LEVEYS 60CM Koko KxLxS 2062 x 600 x 710 mm 107kg C5GM C519751 valkoinen Valomainos, 5 lankahyllyä HELKAMA 1305 Tilavuus 0,33l pullo 584 kpl. C519720 musta

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT FESTIVO UFFET PRO TRJOILUVUNUT TEKNISET TIEOT: PRO LH-45-H, PRO LH-45-39946 Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille () ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin kuuluvat

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT JA PAKASTIMET LÄÄKKEIDEN SÄILYTYKSEEN JA MYYNTIIN valikoima 1.1.2015 alkaen. Beverage Technology Services Finland Oy

JÄÄKAAPIT JA PAKASTIMET LÄÄKKEIDEN SÄILYTYKSEEN JA MYYNTIIN valikoima 1.1.2015 alkaen. Beverage Technology Services Finland Oy JÄÄKAAPIT JA PAKASTIMET LÄÄKKEIDEN SÄILYTYKSEEN JA MYYNTIIN valikoima 1.1.2015 alkaen UR200G AG TEFCOLD KYLMÄKAAPPI 200 l Pöytätason alle tai päälle sijoitettavaksi. Lasiovella Valkoinen, RST ovikehykset

Lisätiedot

KYSEESSÄ ON YLÄ-ASTEEN KOULUN RUOKAILUUN TARKOITETTU VAHVA JA KESTÄVÄ JAKELULINJASTO. LINJASTON KORKEUS TULISI OLLA KORKEAMPI VAIHTOEHTO.

KYSEESSÄ ON YLÄ-ASTEEN KOULUN RUOKAILUUN TARKOITETTU VAHVA JA KESTÄVÄ JAKELULINJASTO. LINJASTON KORKEUS TULISI OLLA KORKEAMPI VAIHTOEHTO. LIITE 1 TARJOUSPYYNTÖÖN Tarjouspyynnön kohde: Ehnroosin koulun keittiö / ruokasali Nordenskiöldintie 2 04600 Mäntsälä Koulun ruokailijamäärä on noin 550 600 annosta /pv. Tarjousta pyydetään alla olevista

Lisätiedot

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT KYLMÄ/PAKASTEKAAPPI GN 2/1 650 L. säädettävät jalat ruostumatonta terästä mukana 3 hyllyä GN 2/1 lukollinen ovi sisä- ja ulkokuori 18/10 ruostumatonterästä ta mm mm mm litraa C kw S840600 740 830 2010

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

3 tankkiset - sähkö. Electrolux tappimattokoneet

3 tankkiset - sähkö. Electrolux tappimattokoneet Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

KAPPALE # MALLI # NIMI

KAPPALE # MALLI # NIMI KAPPALE # MALLI # 900XP pastakeitin 2 x 40 L, 800 mm NIMI # SIS # AIA # 391127 (E9PCEH2MF0) PASTAKEITIN 2X40 L, 800 MM Lyhyt spesifikaatio Kapp. Nro. Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet LAATUA JOKA KESTÄÄ KATSEEN JA KÄYTÖN Display Line Kirkkaasti parempaa kylmäsäilytystä Innovatiivinen Display Line -kalustesarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen

Lisätiedot

RS9120WLJ1 RS9120WLJ1. Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l,

RS9120WLJ1 RS9120WLJ1. Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l, RS9120WLJ1 RS9120WLJ1 Täysintegroitava ActiveSmart?- jääkaappipakastin, 900 mm, 431 l, pakastelaatikko Kaikissa Fisher & Paykelin alhaalla, integroitavissa jääpalakone jääkaappipakastinperheen laitteissa

Lisätiedot

PÖYTÄLASIKKO. Asennus- ja käyttöohjeet

PÖYTÄLASIKKO. Asennus- ja käyttöohjeet PÖYTÄLASIKKO KENTUCKY COLD Asennus- ja käyttöohjeet 4310302, 4310304, 4310322, 4310324 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 1 2. Laitteen käyttötarkoitus... 1 3. Laitteen käsittely... 1 4. Laitteen sijoitus...

Lisätiedot

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet Yleiskoneet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Turvallisuus tulee ensin Sinun terveytesi on Meille aina tärkeää BPA vapaa Electrolux Professional ei käytä BPA (bisfenol A) ainetta missään elintarvikkeiden

Lisätiedot

2 tankkiset - sähkö - HD

2 tankkiset - sähkö - HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet

Tekniset tiedot Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet Rev 102015b Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet Sisällysluettelo Festivo MED 80 6 Festivo MED 120, 200, 160/160 8 Festivo MED 80 GD 14 Festivo MED

Lisätiedot

Nro Laite Vaadittavat ominaisuudet Kpl. Muuta huomioitavaa 2. Biojätevaunu 2 astiaa. - ruostumatonta terästä

Nro Laite Vaadittavat ominaisuudet Kpl. Muuta huomioitavaa 2. Biojätevaunu 2 astiaa. - ruostumatonta terästä MIKA WALTARI KOULUN KEITTIÖN LAITTEET 6..203 Numerointi vastaa pohjapiirroksen 002 ja palvelukeittiö-kuvan 50 numerointia (kaikki positionumerot eivät ole käytössä). Nro Laite Vaadittavat ominaisuudet

Lisätiedot

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

GN-astiat. GN-astiat. GN-astiat. korkeus. (mm) Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin korkeus (mm) 20 40 65 100 150 200 20 Profi Line Huippulaatuista ruostumatonta 18/10 terästä Erittäin luja rakenne Pyöristetyt reunat helpottavat puhtaanapitoa Soveltuu käytettäväksi uuneissa, jääkaapeissa,

Lisätiedot

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN Valikoima 1.1.2019 alkaen MC58 UM KYLMÄKAAPPI 58 l / 67 l Lääkkeiden säilytykseen ja varastointiin. Pöytätason päälle sijoitettavaksi. Lasiovella

Lisätiedot

YKSILÖIDYT TUOTETIEDOT

YKSILÖIDYT TUOTETIEDOT Sivu 1/5 1 1.1 1.2 2 2.1 2.2 3 Liitäntäluettelo 29837 1,00 Liikunta- ja uimahalli Yhdyskatu 29200 Harjavalta 12425 Pakastekaappi Silver SF700 1,00 Sähköliitäntä: 230/50/1 0,6 kw, pistokeliitäntä h=2300

Lisätiedot

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen

KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen KYLMÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN Valikoima 1.5.2018 alkaen MC58 UM KYLMÄKAAPPI 58 l / 67 l Lääkkeiden säilytykseen ja varastointiin. Pöytätason päälle sijoitettavaksi. Lasiovella

Lisätiedot

3 tankkiset - sähkö HD

3 tankkiset - sähkö HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

MIKKELIN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUIDEN YHDISTELMÄUUNIT JA LINJASTOT

MIKKELIN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUIDEN YHDISTELMÄUUNIT JA LINJASTOT MIKKELIN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUIDEN YHDISTELMÄUUNIT JA LINJASTOT Kaikkia laitteita ja kalusteita koskevat yleiset ehdottomat vaatimukset on lueteltu liitteessä 2. A. OSATARJOUS 1: YHDISTELMÄUUNIT 1.

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy

SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy TARVIKETIETO kesäkuu 2009 voimassa 1.7.2012 asti RT 37764 eripainos Lokakuu 2010 1 (8) SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu

Lisätiedot

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet LAATUA JOKA KESTÄÄ KATSEEN JA KÄYTÖN Display Line Kirkkaasti parempaa kylmäsäilytystä Innovatiivinen Display Line -kalustesarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Feels like nothing else COMFORT CONTROLS

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Feels like nothing else COMFORT CONTROLS MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Feels like nothing else COMFORT CONTROLS Tyylittele Danfoss X-tra Collection Danfoss X-tra Collection on kattava valikoima venttiilejä ja termostaatteja. Se on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Kupukoneet - green&clean

Kupukoneet - green&clean Electrolux astianpesukoneet on kehitetty asiakkaalle, jolla on mahdollisimman korkeat vaatimukset tehokkuuden, taloudellisuuden sekä ergonomian suhteen. Electroluxin astianpesukonevalikoima tarjoaa kaiken

Lisätiedot

Monipuolinen allasvalikoima. sekä keittiöön, että kylpyhuoneeseen!

Monipuolinen allasvalikoima. sekä keittiöön, että kylpyhuoneeseen! Monipuolinen allasvalikoima sekä keittiöön, että kylpyhuoneeseen! Allaskuvasto 2013 SISÄLTÖ RST ALTAAT Revers UUTUUS! 4 Clark UUTUUS! 4 Ariel 6 Tundra 6 Filoslim 8 Matico 10 Vesta 10 Filo Raggiato Mix

Lisätiedot

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Palvelulasikko AIDA Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Aida 2/3 Kasvata myyntiä näyttävällä lasikolla Aida on innovatiivinen palvelulasikkomallisto, jossa muotoilu yhdistyy toimivuuteen ja viimeisin

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

air-o-speed power & speed

air-o-speed power & speed power & speed Air-o-speed : nopein maailmassa electrolux 3 air-o-speed Electroluxilta: kehittynein ja ainutlaatuisin markkinoilla oleva Nopeus: Air-o-speed suurtehoinen valmistaa ruokaa jopa 4 kertaa nopeammin

Lisätiedot

JÄÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen

JÄÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN. Valikoima alkaen JÄÄKAAPIT JA SYVÄPAKASTIMET APTEEKKI- JA LABORATORIOKÄYTTÖÖN Valikoima 1.5.2018 alkaen MC58 UM KYLMÄKAAPPI 58 l / 67 l Lasiovella Musta runko ja sisäosat 2 säädettävää lasihyllyä Digitaalinen lämpötilanäyttö

Lisätiedot

Sauvasekoittimet. Esivalmistuslaitteet

Sauvasekoittimet. Esivalmistuslaitteet Sauvasekoittimet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Bermixer Pro sarja Kannettavat sauvasekoittimet Bermixer sauvasekoittimet ovat tehokkaita ja vankkarakenteisia, sekä keveytensä ansiosta erittäin

Lisätiedot

Esivalmistuslaitteet Vihannesleikkurit ja kutterit

Esivalmistuslaitteet Vihannesleikkurit ja kutterit Esivalmistuslaitteet Vihannesleikkurit ja kutterit Laatu Nopeus Tehokkuus electrolux Vihannesleikkurit ja kutterit 3 Yhdistelmäkoneet 4 Vihannesleikkurit 12 Kutterit 18 4 electrolux Vihannesleikkurit Yhdistelmäkone

Lisätiedot

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet

BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN. Maailman hiljaisimmat liesituulettimet BEAUTIFUL INNOVATIONS FOR YOUR KITCHEN Maailman hiljaisimmat liesituulettimet Hiljaisuus on käsin kosketeltavaa. Innovatiivisen NRS -tekniikan avulla Falmec on kehittänyt tuotteen, jossa kärynkeräyskyky,

Lisätiedot

KOPAL VAUNUT. Pyörät ovat kääntyviä, jarrulla tai ilman jarrua.

KOPAL VAUNUT. Pyörät ovat kääntyviä, jarrulla tai ilman jarrua. KOPAL vaunujen runko on eloksoitua alumiinia, tasot ja johteet ruostumatonta terästä. Pyörät ovat kääntyviä, jarrulla tai ilman jarrua. Tilauksesta toimitamme vaunuja mittojen mukaan erilaisin lisävarustein

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit

Jää- ja pakastekaapit Jää- ja pakastekaapit prostore Parasta suorituskykyä kompaktissa tilas 700 mm syvä Sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön, suuri kapasiteetti pienessä tilassa Oven lukko tuo lisäturvallisuutta 65

Lisätiedot

Halo. Termostaattianturit Joka sisältää tuntoelimen

Halo. Termostaattianturit Joka sisältää tuntoelimen Halo Termostaattianturit Joka sisältää tuntoelimen IMI HEIMEIER / Termostaatit ja patteriventtiilit / Halo Halo Termostaattianturia Halo käytetään huonelämpötilojen yksilölliseen säätöön esimerkiksi lämmittimien,

Lisätiedot

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X76/615-37764 1 (8) RT 38275 521.4 Talo 2000 615 Talo 90 X76 SfB Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

JALAT JA PYÖRÄT. SOKKELIJALAT JA -LISTAT sivut KALUSTEJALAT sivut PÖYDÄNJALAT sivut PYÖRÄT sivut

JALAT JA PYÖRÄT. SOKKELIJALAT JA -LISTAT sivut KALUSTEJALAT sivut PÖYDÄNJALAT sivut PYÖRÄT sivut SOKKELIJALAT JA -LISTAT sivut 264-267 KALUSTEJALAT sivut 268-271 PÖYDÄNJALAT sivut 272-274 PYÖRÄT sivut 275-278 04/2019 264 SOKKELIJALAT JA -LISTAT QUALITY TO QUALITY Sokkelijalkasarja Volpato 2131 100

Lisätiedot

Sovella@home-suositushinnasto alkaen 1.1.2007 (sis. alv. 22 %)

Sovella@home-suositushinnasto alkaen 1.1.2007 (sis. alv. 22 %) Sovella@home-suositushinnasto alkaen..007 (sis. alv. %) SOVELLA-HYLLYSTÖ, osat KEVYT VAAKAKISKO 0 97 Kevyt vaakakisko 50,75 0 98 Kevyt vaakakisko 00 7,65 Sisältävät kiinnityshelaa, ruuvit ja peitetulpat.

Lisätiedot

KONDITORIALASIKKO. Asennus- ja käyttöohjeet

KONDITORIALASIKKO. Asennus- ja käyttöohjeet KONDITORIALASIKKO GEORGIA Asennus- ja käyttöohjeet 4310209, 4310210, 4310212, 4310213, 4310214, 4310216, 4310253, 4310254, 4310256, 4310220, 4310222, 4310224, 4310200, 4310202, 4310204, 4310206, 4310250,

Lisätiedot

ERISTYSRAPPAUSPROFIILIT. Rappausprofiilit nopeuttavat työtä, lopputulos on siisti ja kestävämpi

ERISTYSRAPPAUSPROFIILIT. Rappausprofiilit nopeuttavat työtä, lopputulos on siisti ja kestävämpi Rappausprofiilit nopeuttavat työtä, lopputulos on siisti ja kestävämpi Valitese oikea profiili oikeaan paikkaan Eristepaksuus mm Sokkeliprofiilit myös kaareville pinnoille Eristepaksuus mm Päätösprofiili,

Lisätiedot

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Monipuoliseen elintarvikkeiden esillepanoon

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Monipuoliseen elintarvikkeiden esillepanoon Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Monipuoliseen elintarvikkeiden esillepanoon Kovan luokan apulainen myynnin kasvattamiseen Display Line Kirkkaasti parempaa kylmäsäilytystä Innovatiivinen Display

Lisätiedot

Kylmä- ja pakastekaapit ylivoimaisin käyttö- ja omavalvontaominaisuuksin

Kylmä- ja pakastekaapit ylivoimaisin käyttö- ja omavalvontaominaisuuksin Kylmä- ja pakastekaapit ylivoimaisin käyttö- ja omavalvontaominaisuuksin Suurkeittiöammattilainen ja talouspäällikkö osaavat arvostaa Porkka-laatua Modernilta suurkeittiökaapilta vaaditaan ennen kaikkea

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

BAARIKYLMÄKALUSTE BARCOOLER. Asennus- ja käyttöohjeet

BAARIKYLMÄKALUSTE BARCOOLER. Asennus- ja käyttöohjeet BAARIKYLMÄKALUSTE BARCOOLER Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ... 1 LAITTEEN TOIMITUS... 1 YKSIKÖIDEN MITAT... 2 ASENNUS... 3 Ohjeita asentajalle... 3 Asennus... 3 Ovien avautumissuunnan

Lisätiedot

Pöydänaluskoneet. 2 electrolux Pöydänaluskoneet

Pöydänaluskoneet. 2 electrolux Pöydänaluskoneet Pöydänaluskoneet 2 electrolux Pöydänaluskoneet Pöydänaluskoneet Pöydänaluskone on ihanteellinen ratkaisu asiakkaalle, joka vaatii koneiltaan korkealuokkaista toimintakykyä alhaisilla käyttökustannuksilla.

Lisätiedot

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin

Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Lighting Pentura Mini LED erittäin ohut runkovalaisin koteihin toimistoihin tai myymälöihin Pentura Mini LED Pentura Mini LED on erittäin ohut runkovalaisin. Sen leditekniikka säästää energiaa ja tuottaa

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I

W W W. K O D I N K O N E K A U P P A. F I Whirlpool WM 1855 A+X Erittäin tyylikäs ja monipuolisin ohjelmin varustettu jääviileäkaappi. 6th SENSE valvoo jääkaapin lämpötilaa ja pitää sen optimaalisena. Valvonta- anturit lähettävät tietoa ohjausyksikköön,

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna FORATIA FINLAND OY PL 561 13101 Hämeenlinna Puh: 020 7345 858 0400 844 632 Fax :03 652 3208 info@foratiafinland.fi www.foratiafinland.fi FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A

ST2FABRO2. 50-luvun retrotyyli 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A ST2FABRO2 60 CM ASTIASTIANPESUKONE PINKKI ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709166939 13 astiastoa 9 ohjelmaa (joista 4 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, auto 60-70, Super pika ohjelmaa:

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI TURVA-ALLAS, SARJA 250/2 valmistettu korkealuokkaisesta polyeteenistä kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja erittäin käytännöllinen,

Lisätiedot

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA Päältä asennettava allas Allas upotetaan tasoon. Altaan reuna peittää tason reunat. Käy kaikkiin tasomateriaaleihin. Huullosasennus Altaan reuna on huulletussa altaassa samalla korkeudella tason pinnan

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA

TILAUSMALLI: 1-3 VKOA Päältä asennettava allas Allas upotetaan tasoon. Altaan reuna peittää tason reunat. Käy kaikkiin tasomateriaaleihin. Huullosasennus Altaan reuna on huulletussa altaassa samalla korkeudella tason pinnan

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Dynamic Valve RA-DV Paineesta riippumaton patteriventtiili

Dynamic Valve RA-DV Paineesta riippumaton patteriventtiili Dynamic Valve RA-DV Paineesta riippumaton patteriventtiili Käyttötarkoitus RA-DV suora RA-DV kulma RA-DV sivukulma oikea ja vasen RA-DV ulkokulma RA-DV on paineesta riippumaton patteriventtiili, joka on

Lisätiedot