TUUSULAN UIMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUUSULAN UIMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013"

Transkriptio

1 Toimintakertomus 1 (22) TUUSULAN UIMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Vuosi 2013 oli Tuusulan Uimaseura ry:n 10 toimintavuosi ja samalla juhlavuosi. Juhlia vietettiin seuran perustamispäivänä Hyrylän Torpalla liki 200 seuran uimareiden, heidän vanhempien ja kutsuvieraiden kanssa. Juhlat olivat arvokkaan rennot musiikkiesityksineen ja lukuisine huomion osoituksineen. Seuran näkyvyyttä ja tiedostusta parannettiin päivittämällä seuran kotisivut uudelle alustalle heti vuoden alussa. Sisältöä rakennettiin niin uusille uintiharrastuksesta kiinnostuneille kuin jo toiminnassa oleville uimareille ja seuratoimijoille. Vuoden aikana sivustoilla kävi kaikkiaan yli kävijää, joka 3 kertaa enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Tähän ovat vaikuttaneet mobiilikäyttö ja rss syöte. Suosituimpia sivuja etusivun ohella olivat Kurssi ja ryhmät sekä Kilpailuasiat. Hallitus ja seuratoimijat Hallituksen jäsenet toimintavuonna: puheenjohtaja/tiedottaja Marjut Hyvönen sihteeri Niina Karttunen varapuheenjohtaja Vesa Reinikkala vesirallivastaava Margit Nikku taloudenhoitaja Taru Seuna hankintavastaava Kimmo Heikkinen jäsen Kai Lempelto Hallitus kokoontui vuoden aikana 13 kertaa.

2 Toimintakertomus 2 (22) Seuratoimijat olivat: valmentajien yhteyshenkilö Jukka Partanen koulutusvastaava Marjut Hyvönen ratavuorovastaava Jyrki Ikonen verkkokauppavastaava Vesa Reinikkala lasten uimakoulujen vastaavat Kaisa Tapani ja Vesa Reinikkala kalustovastaava Jukka Vatanen turvallisuusvastaava Marjut Hyvönen Nuorisuomi vastaava Anniina Wallenius Kirjanpidosta vastasi Hyrylän Toimistopalvelu Oy:n Tuula Pirhonen. Toiminnantarkastajana toimi Pekka Latva-Pukkila ja varatoiminnantarkastajana Jaakko Latva-Pukkila. Valmentajat ja ohjaajat SM -ryhmä: Jukka Partanen, Juha Holma, Jyrki Ikonen kuntopiiri/venyttely Rami Rahmatulla ja Taru Seuna IKU -ryhmät A+B: Jukka Partanen, Jyrki Ikonen ja Tuomas Hirvo Rollo -ryhmä: Anutiina Kerkkänen, Tuomas Hirvo, Juha Räisänen ja Jukka Partanen Nuorten harrasteryhmät 1-2: Jukka Partanen, Seija Redlin, Taru Koskinen ja Wallenius Anniina Taitoalkeisryhmät 1-3: Eeva-Liisa Alasjärvi, Outi Kaarnamo, Johanna Salmela, Susanna Frem, Leo Karhapää ja Sari Mikkonen Taito ja jatko ryhmät: Eeva-Liisa Alasjärvi, Outi Kaarnamo, Tarja Karell ja Harri Ahlgren Masters 1: Leo Karhapää Masters 2: Jukka Vatanen ja Juha Holma Masters 3: Marjut Hyvönen ja Anniina Wallenius Vesirallit: Maria Adler, Eeva Puttonen, Pasi Niinikoski, Kai Lempelto, Sami Tuhkanen, Marianne Karttunen, Anutiina Kerkkänen ja Eeva-Liisa Alasjärvi Lasten uimakoulut: Vesa Reinikkala, Kaisa Tapani, Kai Lempelto ja Marianne Karttunen Aikuisten uimakoulu: Mirja Liehunen, Anne Hoffren ja Juha Holma Aikuisten tekniikka: Marjut Hyvönen ja Krista Käkelä Valmentajapalavereita pidettiin vuoden aikana 5 kertaa. Valmentajille ja seuratoimijoille pidettiin kiitostilaisuudet kauden panoksesta Vantaalla

3 Toimintakertomus 3 (22) Hohto golfaten ja 6.6. Tuusulan Gustavelundissa kauniissa säässä pelaten ja järvellä kirkkoveneellä soudellen. Sääntömääräiset jäsenkokoukset Kevätkokous pidettiin 23. huhtikuuta 2013 uimahallin kokoustilassa. Kokouksessa oli läsnä 11 äänioikeutettua jäsentä, jotka vahvistivat vuoden 2012 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsivät vastuuvapauden vuoden 2012 hallitukselle. Syyskokous pidettiin 14. marraskuuta 2013 niin ikään uimahallin kokoustilassa. Kokouksessa oli läsnä 17 äänioikeutettua jäsentä. Kokous vahvisti toiminta- ja taloussuunnitelman vuodelle Kokousmateriaali oli etukäteen nähtävillä seuran nettisivuilla. Syyskokous antoi hallitukselle valtuudet alkaa valmistelemaan seuraa palkallisen seuratoimijan palkkaamiseen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Pekka Latva-Pukkila ja hänelle varamieheksi Jaakko Latva-Pukkila Jäsenet Tuusulan uimaseuran jäsenmäärä oli vuonna 2013 yhteensä 524 jäsentä. Jäsenmäärä on edelleen laskusuunnassa vuoden 2012 tapaan. Suurimmillaan jäsenmäärä on ollut vuonna 2010, 649. Jäsenmäärän laskuun vaikuttaa ohjaajapula, joka näkyy erityisesti lasten uimakouluryhmien määrän laskuna. Edustukset ja yhteistyö Suomen uimaliiton kevät- ja syyskokouksessa seuraa edusti Marjut Hyvönen. Eslun kevätkokouksessa seuraa edusti Marjut Hyvönen ja syyskokouksessa Vesa Reinikkala. Tuusulan kunnan urheiluseurojen neuvottelukunta kokoontui vuoden aikana yhden kerran, edustajana oli puheenjohtaja Marjut Hyvönen.

4 Toimintakertomus 4 (22) Nuori Suomi seminaarissa lokakuussa Helsingissä seurasta osallistui Marjut Hyvönen ja Anniina Wallenius. Uimaliiton seurojen aluefoorumissa Riihimäellä seuraa edustivat Marjut Hyvönen ja Jukka Vatanen. Marjut Hyvönen toimi uimaliiton Masters valiokunnan jäsenenä kevätkauden ja syksystä seuratoiminnan kehittämistyöryhmässä. Tuusulan uimahallin hallipäällikön, laitosmiehen ja kahvion henkilökunnan kanssa yhteistyötä tehtiin päivittäin. Talous Seuran taloutta hoidettiin vakaalla otteella. Suurimpia hankintoja ei tehty ja kulut perustuivat suunnitelmallisuuteen. Seuran talous pysyi positiivisena nyt toisen vuoden peräkkäin, tilikauden tuloksen ollessa hieman yli euroa ylijäämäinen. Ohjaaja-avustusta seura sai Tuusulan kunnalta reilut euroa ja varainkeruuta tehtiin karkkeja pakkaamalla ja Urheilijan Unelmaarpoja myymällä. Vuoden aikana avattiin myös erillinen leiritili, johon valmennusleirien varainhankinta suoritetaan ja leirimaksut maksetaan. Seura haki ja sai Opetusministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea 3000 euroa seuratoimijapolun luomiseen seuraan kaudella Vuoden lopulla tehtiin hankintapäätös Seuramappijärjestelmän hankkimisesta. Järjestelmän on tarkoitus korvata Verkkokauppa järjestelmä. Uusi järjestelmä helpottaa jäsen- ja valmennusmaksujen maksamista ja vähentää kirjanpidollisia tehtäviä ja pankkikuluja. Kouluttautuminen ESLUn järjestämiin Seura-akatemia tilaisuuteen 9.2.osallistui Vesa Reinikkala ja Marjut Hyvönen aiheena seuran talousasiat. Maaliskuussa Tuusulassa järjestettiin II-luokan tuomarikoulutus, johon osallistui 12 Tuusulasta ja 2 Keravalta. Vesirallikurssille osallistui maaliskuussa Kai Lempelto, elokuussa Sari Mikkonen Aikuisten tekniikkakurssille syyskuussa Anniina Wallenius ja Uimaopettajakoulutuksen kävi Mia Hiltunen. Marjut Hyvönen osallistuu Pj-klubi Töölön kisahalli, emäntänä Leena Harkimo ja ESLUn laivaseuraseminaariin aiheena viestintä, Vesa Reinikkala. Valmennus Seura osti valmennuspalveluja JP-uinnilta. JP-uinnin Jukka Partasen pääasiallinen tehtävä oli luotsata SM- ja IKU- ryhmiä, mutta osallistui lisäksi kaikkien muidenkin ryhmien toimintaan mahdollisuuksien mukaan. Seurassa toimi aktiivisesti 8 valmennusryhmää, joissa yhteensä 110 nuorta uimaria ja 1 Masters ryhmä, jossa n. 15 uimaria. Valmennusryhmien harjoituskertoja viikossa oli riippuen ryhmän tasosta 1-8 kertaa.

5 Toimintakertomus 5 (22) Perinteisesti keväällä ja syksyllä tehtiin tason mukaisia siirtymisiä ryhmistä toiseen valmentajien näkemyksen ja uimareiden omien toiveiden mukaisesti. Vuoden aikana on aloitettu keskustelu uimaripolun toteutumisesta seurassamme, jota on tarkoitus jatkaa keväällä Vierailevina valmentajina olivat keväällä Jani Sievinen SM- ja IKU ryhmille ja Marko Malvela syksyllä Masters uimareille. Nuorten valmennusleirejä pidettiin kesäkuussa Italian Pascarassa, jonne osallistui 27 uimaria ja 7 huoltajaa päävalmentajan johdolla. Harrastustoiminta Seurassa toimii kaksi nuorten valmennusryhmää ja kaksi aikuisten valmennusryhmää. Nuorten ryhmissä on n. 40 uimaria niin kuin aikuistenkin ryhmässä. Ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Nuorten harrasteryhmä kävi jo perinteiseksi tulleella valmennusleirillä Tallinnassa tammikuussa. Mastersseilla ei ollut omia valmennusleirejä vaan osallistuivat koko Suomen Mastersseille tarkoitetuille leireille kotimaassa ja ulkomailla. Kurssitoiminta Seuran kurssitoimintaan kuuluvat lasten uimakoulut ja vesirallit sekä aikuisten uimakoulut ja tekniikkakurssit. Kuluneen vuoden aikana järjestettiin 15 eritasoista uimakoulukurssia, joissa oli yhteensä 164 lasta sekä 15 vesirallikurssia osallistujamäärän ollessa yhteensä 88 lasta. Uimakouluja ei pystytty syyskaudella toteuttamaan suunnitellussa laajuudessa ohjaajapulan vuoksi. Aikuisten uimakouluja ja tekniikkakursseja järjestettiin yhteensä 4; kaksi uimakoulua ja kaksi tekniikkakurssia. Kursseilla oli kaikkiaan n. 50 innokasta uimaria hakemassa uinnin perusopetusta lisäoppia uintiharrastukseensa. Kilpailut Seura järjesti kahdet kansalliset kilpailut; 16. maaliskuuta Tuusula-Uinnit ja 21. syyskuuta Tuusulanjärven Uinnit. Uinneissa oli käytössä käsiajanotto.

6 Toimintakertomus 6 (22) Osallistujamäärät Tuusula-Uinneissa oli 149 uimaria ja n. 330 starttia ja Tuusulanjärven Uinneissa 162 uimaria ja n. 379 starttia, 119 on seuran omien uimareiden starttia. Tuusulan koulujen uintimestaruuskilpailut järjestettiin yhdessä koulujen kanssa 25. tammikuuta. Uimaseura vastasi toimitsijatehtävistä ja tulospalvelusta. Opettajat ja uimareiden vanhemmat huolehtivat eräjärjestelyistä. Kilpailuissa oli yli 300 starttia ja kisajärjestelyihin oltiin tyytyväisiä. Rikosseuraamusalan uintimestaruuskilpailut järjestettiin 27. marraskuuta Tuusulan Uimahallissa. Osallistujia oli parikymmentä ympäri Suomea. Tuusulan Uimaseura, Keravan Uimarit ja Järvenpään Uintiklubi järjestivät yhdessä alueen n. kuukausikilpailuita Keravalla, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Tuusulan kilpailut olivat 27. huhtikuuta ja 30. marraskuuta. Kaikkien ryhmien yhteisellä kilpailumatkalla oltiin huhtikuussa Kuopiossa. Saavutukset Uimarimme osallistuivat kilpailuohjelman mukaisesti n startin verran eri koti- ja ulkomaan kilpailuihin. Uimareiden saavutuksia kokonaisuudessaan löytyy liitteestä 3. Suomen Uimaliiton masters-valiokunta valitsi keväällä Marjut Hyvösen vuoden Nais - mastersuimariksi. Valinnan perusteluina olivat aikuistoiminnan edistäminen ja vaikuttaminen paikallistasolla sekä oma uintiharrastaminen on eduksi. Kauden päättäjäiset Kevätkauden pienimuotoiset päättäjäiset pidettiin 120 seuralaisen voimin uimahallin alakerrassa 28. toukokuuta. Tilaisuudessa jaettiin uintimerkit, luokkamerkit ja kauden parhaat tittelit. Syyskauden päättäjäiset vietimme 10 - vuotisjuhlien merkeissä. Vuoden nuori uimari Aarne Sarkima Perustelut: Vuoden aikana arvokisoissa parhaiten menestynyt ja edustus joulukuun IKU finaaleissa Hämeenlinnassa

7 Toimintakertomus 7 (22) Vuoden aikuisuimarit Masters EM Eindhovenin miesten viestijoukkue Mikko Soini, Kim Ohtonen, Eerikki Rutanen ja Mika Meller 4 x 50m Vapaauinti, , 9. TuUS FIN TuUS 1: x 50m Sekauinti, , 7. TuUS FIN TuUS 2:02.83 (Kuvasta puuttuu Mika Meller, kuvassa vasemmalla uimareiden valmentaja Leo Karhapää) Vuoden Valmentajan Jyrki Ikonen Perustelut: Toiminut seuran historian ajan useamman vuoden valmentajana, kilpailutoimitsijan tehtävissä, osallistuu aktiivisesti seuran kehittämiseen ja varainkeruuseen, aina auttamassa positiivisella asenteella. (kuvassa oikealla juhlien seremoniamestari Tommy Rundgren) Vuoden Junioriohjaaja Pasi Niinikoski Perustelut: Toiminut useana vuonna uimakouluja vesiralliohjaajana

8 Toimintakertomus 8 (22) Vuoden Seuraleijona Tuula Pirhonen Perustelut: Tehnyt vapaaehtoisena seurankirjanpidon seuran toiminnan alusta alkaen. Vuosijuhlien yhteydessä jaettiin ensimmäisen kerran seuran historiassa Uimaliiton kunniamerkkejä vuosien aikana ansioituneille seuratoimijoille. Uimaliiton pronssisen ansiomerkin saivat: Alasjärvi Eeva-Liisa, Holma Juha, Hyvönen Marjut, Ikonen Jyrki, Kaarnamo Outi, Koskinen Taru, Latva-Pukkila Pekka ja Venesmäki Maarit Kultaisen ansiomerkin myönnettiin Reinikkala Vesalle (ansiomerkkejä jakamassa Veli-Matti Korppi-Tommola vas. Kuvasta puuttuu Juha Holma) ESLUn kultainen ansiomerkki Reinikkala Vesa. Jakajana Helena Tikkanen

9 Toimintakertomus 9 (22) Loppupäätelmä Vuoden 2013 toiminta oli tututtuun tapaan monipuolista tarjotaan niin uinninopetuksen, harrastustoiminnan kuin kilpauinnin merkeissä. Vuosi huipentui marraskuussa koko perheille tarkoitettuun 10-vuotisjuhlaan. Juhlaan panostettiin niin ohjelmassa, tarjoilussa kuin palkitsemisissa. Juhlavuoden kunniaksi teetettiin seuralle oma pyyhe. Vapaaehtoisten toimijoiden ansiosta olemme voineet toteuttaa tasokasta uinninopetusta ja -valmennusta. Sen kunniaksi jaettiin uimaliiton kunniamerkkejä seuraaville pitkään toiminnassa olleille: Vaikka vuosi oli iloisia tapahtumia täynnä, saimme myös surullista viestiä seura pitkäaikaisen rahastonhoitajan Tarja Kolomaisen poismenosta. Seuraa muistotilaisuudessa edustivat Vesa Reinikkala ja Taru Koskinen. Seura haluaa olla tulevaisuudessakin mukana nostamassa alueen uintiurheilua ja luoda mahdollisuuksia kilpauimareille hyvään valmennukseen ja siksi Tuusulan Uimaseura ja uinti on yksi Tuusulan koulujen urheiluvalmennusohjelmaan lajeista, johon ensimmäiset urheilijat valitaan syksyksi Toimintaa kehitettiin pienin askelin kuluneen vuoden aikana ja suurimmiksi haasteiksi todettiin nuorten seuratoimija kulttuurin puuttuminen, uimaripolun selkeämpi näkyminen seuramme toiminnan pohjana sekä toiminnan turvaaminen mahdollisen päätoimisen seuratoimijan turvin. Tuusulan Uimaseura valittiin myös yhdeksi yhdistys- ja urheilujohtamisen kehittämisen pilottiseuraksi. Tavoitteena on tuottaa seuran jäsenille ja sidosryhmille selkeästi näkyviä ja mitattavia parannuksia johtamisessa, toiminnassa, ilmapiirissä ja tuloksissa. Tuusulassa maaliskuun 4. päivänä 2014 Tuusulan Uimaseura ry Marjut Hyvönen Puheenjohtaja LIITTEET 1. Kevätkauden palkitut 2. Syyskauden palkitut 3. Saavutukset

10 Toimintakertomus 10 (22) Kevätkauden palkitut Tuusulan uimahalli LIITE 1 Uintimerkkien suorittaneet Taitomerkki Asikainen Eero Hinkka Lilja Huttunen Kristian Hyvärinen Anna Karttunen Toivo Kilinc Rozerin Uimakandinaatin tutkinto Ahlgren Samuli Hyttinen Iida Isokirmo Sanni Jaakkola Henry Jokela Mikaela Juntunen Meea Karell Saana Karesjoki Martti Ketvel Lotta Lehtinen Taavi Leppänen Eetu Liimu Valtteri Lindberg Sara Läärä Urho Mikkonen Veera Moisio Miro Paavola Nellie Posti Pinja Posti Julia Rathgeber Janina Ruotsalainen Jade Santala Maria Sauranen Saara Suurkuukka Otto Toivonen Hilda Tuhkanen Suvisade Vasantola Valtteri Ylisiurua Ada Uimamaisterin tutkinto Ferm Sonja Kemppinen Peppi Kostamo Lotta Retva Anna Suihko Maria Priimusmaisterin tutkinto Lehtola Oona Vähäkuopus Nea Vähäkuopus Noora 25p 25p 25p 25p 30p 36p 47p 58p 50p 55p 49p 51p 52p 47p 38p 49p 52p 47p 52p 47p 41p 50p 44p 42p 51p 49p 40p 49p 41p 44p 53p 41p 43p 52p 62p 60p 54p 55p 63p 70p 70p 70p Hopea-, kulta- ja mestariluokan uimareita Luokkamerkin saavuttaneet Mestari Tuomas Ikonen Kulta Tiia Tuomisto

11 Toimintakertomus 11 (22) Hopea Jukka Partanen Venla Linnakivi Santeri Rautiainen Maarit Venesmäki Marikki Forell Aarne Sarkima Pronssi Janna Appelberg Sofia Hinkka Vilja Saxelin Vesa-Pekka Vuopio Saija Mikkonen Roosa Lehtola Siiri Välimaa Julia Rantala Rauta Ina Högström Iida Jantunen Lotta Kostamo Oona Lehtola Demir Sadri Maria Santala Iivari Tuomola Viivi Seppälä Noora Vähäkuopus Iikka Rajala Lotta Wickholm Kuukausikilpailuiden parhaat pojat ja miehet P-12 Pyry Räisänen 366 Iikka Rajala 316 P-14 Aarne Sarkima 954 Venni Rastas 731 Eemil Kattelus 650 P-16 Joonatan Saxberg 1069 Petteri Rautiainen 945 Joona Toivola 873 P-18 Jesse Pöllänen 1016 M Masters Kimmo Käkelä 1325 Veijo Tolonen 1134 Demir Sadri 717 Kuukausikilpailuiden parhaat tytöt ja naiset T-11 Siiri Välimaa 655 Anna Retva 417 Oona Lehtola 327 T-13 Emilia Riipinen 1036 Vilja Saxelin 893

12 Sofia Hinkka 809 T-15 Tiia Tuomisto 1364 Ilona Kämäräinen 1273 Hanna Ikonen 1210 T-17 Maija Hirvo 1356 Meri Yrjänen 1169 N Masters Marjut Hyvönen 795 Toimintakertomus 12 (22)

13 Toimintakertomus 13 (22) LIITE 2 Syyskauden palkitsemistilaisuus Hyrylän Torpalla seuran 10 -vuotisjuhlien yhteydessä Uintimerkit Kandit: Jooa Juntunen Maisterit: Ahlgren Samuli Isokirmo Sanni Jaakkola Henry Juntunen Meea Karell Joni Ketvel Lotta Kojola Antti Leppänen Eetu Luukkonen Maija-Riikka Läärä Urho Mikkonen Veera Moisio Miro Paavola Nellie Posti Juulia Rathgeber Janina Ruotsalainen Jade Ryynänen Vilma Seppälä Viivi Tuhkanen Suvisade Wickholm Lotta Priimusmaisterit: Appelberg Janna Hirvo Anni Jantunen Iida Jokela Mikaela Karell Saana Karttunen Olli Mikkonen Saija Rajala Ilkka Räisänen Pyry Saari Samuli Luokkamerkit Rautamerkki: Tapio Juurikivi Olli Karttunen Jade Ruotsalainen Samuli Saari Maria Suihko Pronssi (C-raja) -merkki Anni Hirvo Saana Karell Eemil Kattelus Venni Rastas Kuukausikilpailuiden parhaat Tytöt ja Masters naiset

14 Toimintakertomus 14 (22) T9 1 Veera Mikkonen 213 T11 1 Saana Karell 782 T11 2 Siiri Välimaa 764 T11 3 Mikaela Jokela 588 T13 1 Emilia Riipinen 1208 T13 2 Vilja Saxelin 1009 T13 3 Sofia Hinkka 965 T15 1 Tiia Tuomisto 1309 T15 2 Venla Linnakivi 1130 T15 3 Julia Rantala 840 Masters N 1 Marjut Hyvönen 671 Pojat ja Masters miehet P10 1 Joni Karell 164 P12 1 Pyry Räisänen 352 P12 2 Iikka Rajala 343 P14 1 Venni Rastas 932 P14 2 Eemil Kattelus 779 P14 3 Vinski Pyykönen 758 P16 1 Henrik Rinkinen 1368 P16 2 Joona Toivola 999 Masters M 1 Kimmo Käkelä 1362 Masters M 2 Veijo Tolonen 1061 Menestyneet uimarit: Maija Hirvo, mukana vesiralli ikäisestä saakka, ahkera harjoittelija ja kilpailija, paras tyttö pisteissä 100ru 548p ajalla Tuomas Ikonen: seuran menestynein uimari NSM-kultaa helmikuussa 100su 58,47 + parhaat pisteet koko vuoden suorituksista 100m sku 59,12 toi 633 Henrik Rinkinen: Ahkerin kilpailija, IKM ja NSM sijoitukset + asenne, ui itsenä viime viikonloppuna IKU karsinoista finaaliin Häämäenlinnaan joulukuun puolessa välissä. Ryhmien kannustuspalkinnot: TaitoJatko Vilma Ryynänen ja Urho Läärä Hyvästä uimataidosta ja ryhmätoiminnasta Rollo: Janna Appelberg, Aina iloinen ja positiivinen uimari, joka on saavuttanut hienoja aikaparannuksia kauden kilpailuissa. Iikka Rajala: Ahkera ja tunnollinen harjoittelija, joka yrittää aina parhaansa niin kisoissa kuin treeneissäkin. IKU A: Venni Rastas ja Venla Linnakivi IKU B: Emilia Riipinen ja Siiri Välimaa SM-ryhmä: Joona Toivola ja Meri Yrjänen Palkinnot ryhmissä ahkeruuden, asenteen, motivaation ja tuloskehityksen mukaan.

15 Toimintakertomus 15 (22) N1-ryhmä: Jaakko Paananen: Osallistut ahkerasti treeneihin. Kuuntelet hyvin ohjeita ja edistyt uintitekniikan hiomisessa hyvin. Ina Högström: Osallistut ahkerasti treeneihin. Olet edistynyt huikeasti ja lyhyessä ajassa löytänyt paikkasi ryhmässä. N2-ryhmä: Annika Ranta: Osallistut ahkerasti treeneihin. Olet osoittanut jatkuvaa kehitystä omassa uinnissasi. Kristoffer Gustafsson: Osallistut ahkerasti ja erinomaisella asenteella treeneihin. Hoidat oman harjoittelusi esimerkillisesti. Mastersryhmät: Harrastajat 1+2: Yrjö Poutanen, Reijo Savolainen, Sirpa Korhonen ja Minna Pyykönen. Kilpailevat: Kim Ohtonen: menestyminen lyhyen radan Masters mestaruuskilpailuissa Maarianhaminassa maaliskuussa ja Eindhovenin EM kilpailuissa uiden sarjansa SEn 100 ru ja uiden miesten viestijoukkueessa, joka ui molemmat lajinsa 10 parhaan joukkoon. Marjut Hyvönen: menestyminen Masters mestaruuskilpailuissa Maarianhaminassa ja Tikkurilassa sekä seuran edustaminen EM Eindhovenissa uiden 3 uidussa lajissa omat ennätyksensä. Esimerkillinen kilpailija ja Masters tsemppaaja. Tuusulan parhaat urheilijat 2013 palkittiin Halosenniemessä Tuomas Ikonen on yksi nuorista palkituista Junioreista. Tuusulan kunta palkitsi vuonna 2013 menestyneitä tuusulalaisia urheilijoita ja myönsi liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinnon

16 Toimintakertomus 16 (22) Saavutukset LIITE 3 Rollo-Uinnit Vaasa (50m) P SU 24. Vinski Pyykönen :21.15 T SU 87. Roosa Lehtola :31.85 T VU 85. Siiri Välimaa :24.79 T SU 32. Siiri Välimaa :32.31 T VU 87. Janna Appelberg : Sofia Hinkka :17.96 T RU 36. Saija Mikkonen : Roosa Lehtola :37.28 IKM- Mestaruusuinnit Hyvinkää (50m) P SU 19. Aarne Sarkima :15.83 P SU 7. Henrik Rinkinen :05.88 P PU 16. Aarne Sarkima :02.95 P PU 8. Henrik Rinkinen :32.61 P SKU 22. Aarne Sarkima :43.74 P PU 21. Aarne Sarkima :17.73 P PU 5. Henrik Rinkinen :01.49 P VU 20. Henrik Rinkinen Lyhyen radan Mastersmestaruuskilpailut Maarianhamina Lyhyen radan Mastersmestaruus, 25 m Mariehamn Laji Sija Nimi Aika Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Marjut Hyvönen 7:12.20 Laji 2, 400m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Veijo Tolonen 5:38.69 Laji 3, 1500m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Marjut Hyvönen 24:02.78 Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 1 2:07.70 Mikko Soini Eerikki Rutanen 1:01.86 Marikki Forell 1:36.94 Maarit 2:07.70 Venesmäki Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 2 2:19.33 Kimmo Käkelä Krista Käkelä 1:12.99 Veijo Tolonen 1:43.56 Marjut Hyvönen 2:19.33 Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 13 Jukka Vatanen Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Mika Meller Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Maarit Venesmäki Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Krista Käkelä Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 7 Jukka Vatanen 1:35.12 Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Kim Ohtonen 1:16.83

17 Toimintakertomus 17 (22) Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Eerikki Rutanen 1:09.60 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Mirja Liehunen 1:48.17 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Marikki Forell 1:26.25 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 5 Krista Käkelä 1:33.63 Laji 10, 200m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 2: Mika Meller 2:59.42 Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 12 Jukka Vatanen Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini Laji 16, 4X50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Laji 17, 4X50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut Tuus Daltons 1:46.06 Eerikki Rutanen Mikko Soini Mika Meller 1:20.34 Kimmo Käkelä 1: Tuus Daamit 2:12.30 Marjut Hyvönen Krista Käkelä 1:10.68 Marikki Forell 1:41.25 Maarit 2:12.30 Venesmäki Laji 18, 200m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini 2:41.61 Laji 19, 200m Selkäuinti Naiset, Loppukilpailut v 5 Marjut Hyvönen 3:26.78 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Mika Meller 1:02.26 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 3 Mikko Soini Laji 21, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Maarit 1:10.36 Venesmäki Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 8 Jukka Vatanen Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 6 Mika Meller Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Eerikki Rutanen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Mirja Liehunen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 6 Krista Käkelä Laji 24, 100m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 1: Mika Meller 1:13.51 Laji 26, 100m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 6 Jukka Vatanen 1:30.20 Laji 26, 100m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä 1:05.40 Laji 28, 4X50m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut Tuus Daltons 1:58.35 Mikko Soini 1:32.14 Eerikki Rutanen 1:58.35 Veijo Tolonen Laji 28, 4X50m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut Kimmo Käkelä 1:58.35 Laji 29, 4X50m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut Tuus Daamit 2:32.23 Marjut Hyvönen 44.64

18 Toimintakertomus 18 (22) Krista Käkelä 1:26.86 Marikki Forell 2:01.35 Maarit 2:32.23 Venesmäki Laji 30, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 1 1:54.01 Eerikki Rutanen Marikki Forell Maarit 1:28.66 Venesmäki Kimmo Käkelä 1:54.01 Laji 30, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 2 2:08.23 Veijo Tolonen Krista Käkelä 1:04.08 Marjut Hyvönen 1:40.30 Mika Meller 2:08.23 Laji 32, 50m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Veijo Tolonen Mika Meller Laji 32, 50m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä Eerikki Rutanen Laji 33, 400m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Marjut Hyvönen 6:02.46 Laji 35, 200m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Mirja Liehunen 3:51.63 Laji 35, 200m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Krista Käkelä 3:29.21 Laji 36, 200m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 6 Jukka Vatanen 3:28.78 Laji 36, 200m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Eerikki Rutanen 2:43.66 Laji 38, 100m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 8 Jukka Vatanen 1:42.06 Laji 38, 100m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 3 Veijo Tolonen 1:12.24 Laji 38, 100m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini 1:09.41 Laji 39, 4X100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut Tuus Daamit 5:33.65 Marjut Hyvönen 1:20.55 Mirja Liehunen 3:03.06 Krista Käkelä 4:21.87 Marikki Forell 5:33.65 Laji 40, 4X100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Masters EM Eindhoven Marjut Hyvönen_ 800m Freestyle, Marjut Hyvönen 1966 FIN TuUS 12: m Freestyle, Marjut Hyvönen 1966 FIN TuUS 2: m Backstroke, Marjut Hyvönen 1966 FIN TuUS 3:30.78 Jukka Vatanen 50m Breaststroke, Jukka Vatanen 1961 FIN TuUS Tuus Daltons 4:01.55 Kimmo Käkelä Veijo Tolonen 2:01.48 Kim Ohtonen 3:01.81 Eerikki Rutanen 4:01.55

19 Toimintakertomus 19 (22) 100m Breaststroke, Jukka Vatanen 1961 FIN TuUS 1:38. Mikko Soini 400m Freestyle, Mikko Soini 1972 FIN TuUS 5: m Backstroke, Mikko Soini 1972 FIN TuUS m Backstroke, Mikko Soini 1972 FIN TuUS 2: m Backstroke, Mikko Soini 1972 FIN TuUS 1:10.86 Kim Ohtonen 50m Breaststroke, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS m Freestyle, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS 1: m Breaststroke, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS 3: , :17.02 MASTER SE 50m Freestyle, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS Eerikki Rutanen 50m Breaststroke, Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS m Breaststroke, Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS 1: m Fly, Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS m Breaststroke 7. Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS 2:47.19 Mika Meller 200m Fly Mika Meller 1967 FIN TuUS 3: m Fly, Mika Meller 1967 FIN TuUS m Freestyle, Mika Meller 1967 FIN TuUS 1: m Freestyle, Mika Meller 1967 FIN TuUS m Fly, Mika Meller 1967 FIN TuUS 1:16.73 Tuus viestit: Men, 4 x 50m Freestyle, TuUS FIN TuUS 1:50.97 (Mikko Soini 28.21, Mika Meller 28.59, Kim Ohtonen Eerikki Rutanen 26.14) Men, 4 x 50m Medley, TuUS FIN TuUS 2:02.83 (Mikko Soini 31.78, Kim Ohtonen 34.03, Eerikki Rutanen 28.82, Mika Meller 28.20) Pitkänradan Mastersmestaruuskilpailut Tikkurila Kisajoukkue Mastersmestaruuskilpailut 2013, 50 m rata Vantaa , Poseidon Laji Sijoitus Nimi Aika Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Marjut Hyvönen 7:19.88

20 Toimintakertomus 20 (22) Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Outi Kaarnamo 6:36.93 Laji 2, 400m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mika Meller 6:27.86 Laji 3, 800m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Johanna 14:23.44 Gustafsson Laji 3, 800m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Marjut Hyvönen 12:56.93 Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus 3 3:09.59 Juha Holma Mirja Liehunen 1:50.22 Juha Räisänen 2:31.42 Johanna 3:09.59 Gustafsson Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus 1 2:15.31 Outi Kaarnamo Eerikki Rutanen 1:13.93 Kimmo Käkelä 1:42.75 Maarit Venesmäki 2:15.31 Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Seka [1814] 2:24.81 Mikko Soini Krista Käkelä 1:15.58 Mika Meller 1:47.55 Marjut Hyvönen 2:24.81 Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Mika Meller Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Kimmo Käkelä Sami Tuhkanen Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Johanna Gustafsson Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Maarit Venesmäki Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Outi Kaarnamo Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Juha Holma 1:48.28 Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 9 Juha Räisänen 1:35.62 Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Eerikki Rutanen 1:11.57 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 7 Mirja Liehunen 1:52.62 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Krista Käkelä 1:34.55 Laji 10, 200m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 2: Mika Meller 3:07.52 Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Sami Tuhkanen Laji 14, 200m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 3 Mika Meller 2:53.73 Laji 15, 200m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Outi Kaarnamo 3:05.37 Laji 16, 4X50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Tuus Daltons 1:49.49 Eerikki Rutanen Mikko Soini Mika Meller 1:23.04 Kimmo Käkelä 1:49.49 Laji 17, 4X50m Vapaauinti Naiset, Loppukilp Tuus Ladyt 2:17.83

21 Toimintakertomus 21 (22) Outi Kaarnamo Marjut Hyvönen 1:10.49 Krista Käkelä 1:45.89 Maarit Venesmäki 2:17.83 Laji 18, 200m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut Mikko Soini 2:46.44 Laji 19, 200m Selkäuinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Marjut Hyvönen 3:34.59 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Mika Meller 1:04.94 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Juha Räisänen 1:13.61 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Kimmo Käkelä 1:01.23 Laji 21, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut Johanna 1:26.41 Gustafsson Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Juha Holma Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 9 Mika Meller Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Eerikki Rutanen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 6 Mirja Liehunen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 5 Krista Käkelä Laji 24, 100m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 1: Mika Meller 1:17.65 Laji 25, 100m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut Outi Kaarnamo 1:25.00 Laji 26, 4X50m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut Laji 27, 4X50m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut Laji 28, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Laji 28, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Daltons 2:04.36 Mikko Soini Eerikki Rutanen 1:04.50 Mika Meller 1:37.43 Kimmo Käkelä 2: Tuus Daamit 2:41.52 Marjut Hyvönen Krista Käkelä 1:31.71 Outi Kaarnamo 2:09.49 Maarit Venesmäki 2: Tuus Mix 1 1:58.54 Eerikki Rutanen Outi Kaarnamo 1:00.00 Maarit Venesmäki 1:31.95 Kimmo Käkelä 1: Tuus Mix 2 2:09.57 Mikko Soini Krista Käkelä 1:04.23 Marjut Hyvönen 1:41.23 Mika Meller 2:09.57 Laji 29, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Outi Kaarnamo Laji 30, 50m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen Mika Meller 32.50

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8)

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Järvenpään Uintiklubi ry:n 25 toimintavuosi Seuran toiminnan painopisteet ovat toimintavuonna 2013

Lisätiedot

Hiihto, paini, uinti, yleisurheilu

Hiihto, paini, uinti, yleisurheilu Hiihto, paini, uinti, yleisurheilu TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vuosi 2014 oli Heinolan Iskun 84. toimintavuosi. SEURAN HALLINTO Seuran johtokuntaan kuuluivat seuraavat henkilöt vuonna 2014. Pertti Pohjola Oili

Lisätiedot

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja KU-58:lla tarjontaa kaikille Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2014 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2014 2 / 21 Puheenjohtajan

Lisätiedot

SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY. Toimintakertomus 2012

SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY. Toimintakertomus 2012 SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY Toimintakertomus 2012 2 1 ESIPUHE... 5 2 VUODEN 2012 KOHOKOHTIA HIGHLIGHTS OF YEAR 2012... 6 3 JÄRJESTÖHALLINTO... 9 3.1 Yleistä... 9 3.2 Talous... 9 3.3 Hallitus... 10 3.3.1

Lisätiedot

VANTAAN MOOTTORIKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS

VANTAAN MOOTTORIKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS VANTAAN MOOTTORIKERHO RY TOIMINTAKERTOMUS 2009 Vantaan Moottorikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2009 Sisällys 1. HALLINTO... 1 2. JÄSENISTÖ... 2 2.1 JÄSENISTÖN MÄÄRÄ JA KEHITYS... 2 2.2 JÄSEN- JA LIITTYMISMAKSUT...

Lisätiedot

SUOMEN MIEKKAILULIITTO FINLANDS FÄKTFÖRBUND R.Y. VUOSIKERTOMUS 2011

SUOMEN MIEKKAILULIITTO FINLANDS FÄKTFÖRBUND R.Y. VUOSIKERTOMUS 2011 SUOMEN MIEKKAILULIITTO FINLANDS FÄKTFÖRBUND R.Y. VUOSIKERTOMUS 2011 Liiton 80v juhlavuosi 1931-2011 Sisällysluettelo 1. KATSAUS VUOTEEN 2011 menestymistä ja uuden mahdollistamista... 4 2. HALLINTO... 5

Lisätiedot

HELSINGIN JYRY. Toimintakertomus vuodelta 2013. Yleistä

HELSINGIN JYRY. Toimintakertomus vuodelta 2013. Yleistä HELSINGIN JYRY Toimintakertomus vuodelta 2013 Yleistä Jyryn toiminnan ydintä on järjestää korkeatasoista matalan kynnyksen liikuntatoimintaa niin kuntoilijoille kuin kilpaurheilijoillekin. Jyryn kilpailutoiminnasta

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012. 80 vuotta golfia Talissa HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2 2012 80 vuotta golfia Talissa Tali Golf 1 Syyskokous ja henkilövalinnat SYYSKOKOUS Jälleen on yksi golfkesä takana, on aika siirtää katse tulevaan. Menneen kauden tapahtumia

Lisätiedot

Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Visio... 3 1.3 Arvot... 3 1.4 Painopistealue v 2014... 3 2. YHDISTYKSEN JOHTOKUNTA JA

Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Visio... 3 1.3 Arvot... 3 1.4 Painopistealue v 2014... 3 2. YHDISTYKSEN JOHTOKUNTA JA VUOSIKERTOMUS 1.1. 31.12.2014 Sisällys 1. YLEISTÄ... 3 1.1 Toiminta-ajatus... 3 1.2 Visio... 3 1.3 Arvot... 3 1.4 Painopistealue v 2014... 3 2. YHDISTYKSEN JOHTOKUNTA JA TYÖRYHMÄT... 3 2.1 Johtokunta ja

Lisätiedot

Kertomus yhdistyksen toiminnasta vuodelta 2008

Kertomus yhdistyksen toiminnasta vuodelta 2008 Suomen Ringetteliitto ry Hämeentie 105 A, 00550 HELSINKI www.ringette.fi JOHDANTO Ringette syntyi tyttöjen ja naisten yhteiseksi jääpeliksi Kanadassa 45 vuotta sitten. Suomeen pelin toi Juhani Juuso Wahlsten

Lisätiedot

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013. Säkylän Naisvoimistelijat ry. sanv.sporttisaitti.com

VUOSIKERTOMUS 2013. Säkylän Naisvoimistelijat ry. sanv.sporttisaitti.com VUOSIKERTOMUS 2013 Säkylän Naisvoimistelijat ry. sanv.sporttisaitti.com SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 - YLEISTÄ... 3 SÄKYLÄN NAISVOIMISTELIJAT 2013... 4 KOKOUKSET, STIPENDIT JA MUISTAMISET... 5 ORGANISAATIO...

Lisätiedot

Menestyksen kausi 2010

Menestyksen kausi 2010 VUOSIKERTOMUS 2010 Sisällysluettelo Toimitusjohtajan puheenvuoro Moottoriliitto LAJIRYHMÄKATSAUS SML TALOUS LIITTEET LIITTEET Toimitusjohtajan puheenvuoro 3 Valmennus 4 Kerho- ja nuorisotoiminta 6 Suomen

Lisätiedot

YHTEISKOULU YHTEISVOIMIN

YHTEISKOULU YHTEISVOIMIN YHTEISKOULU YHTEISVOIMIN HÄMEENLINNAN YHTEISKOULU Vuosikertomus 2010 2011 Kansi: Vappunaamiaiset kuva Tuula Savola 2 3 SISÄLLYS Rehtorin puheenvuoro, Arto Nykänen 4 Vastuunkantoa elämään, Vesa-Heikki Mikkola

Lisätiedot

Työväen Mailapojat 75 vuotta

Työväen Mailapojat 75 vuotta Työväen Mailapojat 75 vuotta Työväen Mailapojat 75 v. Juhlatoimikunta: Anja Leisma, Sirkka Muranen, Kirsi Näkyvä, Kati Tienari, Eero Laasila, Raimo Lindholm, Kari Nyman, Pentti Pekkala, Matti Savolainen,

Lisätiedot

Petri Makkonen vuoden pelaaja. Jani Siekkiselle mestaruussarjan RG voitto.

Petri Makkonen vuoden pelaaja. Jani Siekkiselle mestaruussarjan RG voitto. Suomen Biljardiliiton lajilehti 41. vuosikerta 4 2013 www.sbil.fi Pool 4 Pool 6 Petri Makkonen vuoden pelaaja. Jani Siekkiselle mestaruussarjan RG voitto. Kaisa 18 Snooker 22 Markku Koponen huippuvireessä.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Ratsastusseura Majoran ry Perustettu 26.9.1989 Kotipaikka Espoo TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Johdanto Vuonna 1989 perustetun Ratsastusseura Majoranin toiminta-ajatus on pysynyt samana perustamisesta

Lisätiedot

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 KU-58:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheilijat-58 ry:n toimintasuunnitelma 2008 2 / 10 Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheiljat-58 ry (KU-58) on vantaalainen

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2015 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

Kaskipartio ry:n toimintakertomus vuodelta 2013 ja toimintasuunnitelma ja -kalenteri vuodelle 2014

Kaskipartio ry:n toimintakertomus vuodelta 2013 ja toimintasuunnitelma ja -kalenteri vuodelle 2014 Kaskipartio ry:n toimintakertomus vuodelta 2013 ja toimintasuunnitelma ja -kalenteri vuodelle 2014 Kaskipartio ry Kaskipartio ry:n toimintakertomus vuodelta 2013 ja toimintasuunnitelma ja -kalenteri vuodelle

Lisätiedot

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. sivu 5. Kisat ja tapahtumat. sivu 16. Juniorit TUUSULAN GOLFKLUBI

TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI. sivu 5. Kisat ja tapahtumat. sivu 16. Juniorit TUUSULAN GOLFKLUBI TUUSULAN GOLFKLUBI TGK Kenttäposti TUUSULAN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 2/2014 sivu 5 sivu 6 sivu 16 sivu 22 Sanna Kervinen Kisat ja tapahtumat Juniorit Linksien lumoa PÄÄKIRJOITUS Tuusulassa 9.11.2014 Mennyt

Lisätiedot

Sisulehti. Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut

Sisulehti. Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut Ilmoitusliite Talvi 2014 / 2015 Sisulehti Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut 2 Sisältö Pääkirjoitus S. 2 PÄÄKIRJOITUS JA SISÄLTÖ Sisulla

Lisätiedot

Heitosta Haukipudas tunnetaan!

Heitosta Haukipudas tunnetaan! Heitosta Haukipudas tunnetaan! Ehkä Suomen paras seuraleh Lokakuu 2012 Yleisurheilukoulun menoa ja meininkiä Länsituulen koulun salilla keskiviikkoiltana. YLEISURHEILU SIVU 19 Heitolle työllistämispalkinto

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. LIITTEET Sarjataulukot Mestaruuskisat Jäsenseuraluettelo

SISÄLLYSLUETTELO. LIITTEET Sarjataulukot Mestaruuskisat Jäsenseuraluettelo TOIMINTAKERTOMUS 2013-2014 2 SISÄLLYSLUETTELO Puheenjohtajalta 3 Yleistä 3 Hallinto 4 Syyskokous ja kevätkokous 4 Hallitus 5 Toimihenkilöt ja valiokunnat 5 Tilintarkastajat ja nimenkirjoittajat 5 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan 90-vuotiaan Noormarkun Koiton toimintaan

Tervetuloa tutustumaan 90-vuotiaan Noormarkun Koiton toimintaan Tervetuloa tutustumaan 90-vuotiaan Noormarkun Koiton toimintaan Noormarkun Koiton johtokunta juhlavuonna 2011 Edessä vasemmalta: Mari Sulkava-Tuominen, Timo Mansikka, Pentti Hellman ja Reijo Ahonkivi.

Lisätiedot

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010 Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus toimintakertomus 2009-2010 Panelian Raikkaan juhlatapahtumissa kävi kauden aikana monenlaisia vieraita JUHLAVIERAITA Juhlavuoden viettäminen käynnistyi jo syyskuussa

Lisätiedot

LUK UVUOSI 2012-2013

LUK UVUOSI 2012-2013 1 KAURIALAN KOULU Rehtorin ajatuksia lukuvuoden lopuksi Näe metsä puilta Miksi tämä sääntö on olemassa? Anteeksi kielenkäyttöni, mutta mielestäni se on ihan XXXX! Näin ilmaisi mielipiteensä eräs koulumme

Lisätiedot

Niilo Vunneli. Kalattomansärkiltä maailmanmestariksi

Niilo Vunneli. Kalattomansärkiltä maailmanmestariksi Niilo Vunneli Kalattomansärkiltä maailmanmestariksi Sisällysluettelo Lukijalle 3 Suunnistuksen ensiaskeleet 5 Suunnistusjaosto 9 Kilpailujen järjestäminen 10 Karttojen valmistus 16 Valmistuneet kartat

Lisätiedot

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto VUOSIKERTOMUS 2012. Yhdistyneen liiton 1. toimintavuosi

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto VUOSIKERTOMUS 2012. Yhdistyneen liiton 1. toimintavuosi Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto VUOSIKERTOMUS 2012 Yhdistyneen liiton 1. toimintavuosi Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. KATSAUS VUOTEEN 2012... 5 1.1. Liiton toimintaperiaatteet... 6 1.2.

Lisätiedot

K e h i t y s TOIMII. Toukokuu 2014

K e h i t y s TOIMII. Toukokuu 2014 K e h i t y s TOIMII Toukokuu 2014 Superpesu Kahvio Huoltamo P. SUNDQVIST 21500 PIIKKIÖ PUH. 479 5322 Avoinna ma-pe 6.30-20.00 la-su 8.30-18.00 Turun TULE-tietokeskus tarjoaa neuvontaa ja ohjausta tuki-

Lisätiedot