TUUSULAN UIMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUUSULAN UIMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013"

Transkriptio

1 Toimintakertomus 1 (22) TUUSULAN UIMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Vuosi 2013 oli Tuusulan Uimaseura ry:n 10 toimintavuosi ja samalla juhlavuosi. Juhlia vietettiin seuran perustamispäivänä Hyrylän Torpalla liki 200 seuran uimareiden, heidän vanhempien ja kutsuvieraiden kanssa. Juhlat olivat arvokkaan rennot musiikkiesityksineen ja lukuisine huomion osoituksineen. Seuran näkyvyyttä ja tiedostusta parannettiin päivittämällä seuran kotisivut uudelle alustalle heti vuoden alussa. Sisältöä rakennettiin niin uusille uintiharrastuksesta kiinnostuneille kuin jo toiminnassa oleville uimareille ja seuratoimijoille. Vuoden aikana sivustoilla kävi kaikkiaan yli kävijää, joka 3 kertaa enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Tähän ovat vaikuttaneet mobiilikäyttö ja rss syöte. Suosituimpia sivuja etusivun ohella olivat Kurssi ja ryhmät sekä Kilpailuasiat. Hallitus ja seuratoimijat Hallituksen jäsenet toimintavuonna: puheenjohtaja/tiedottaja Marjut Hyvönen sihteeri Niina Karttunen varapuheenjohtaja Vesa Reinikkala vesirallivastaava Margit Nikku taloudenhoitaja Taru Seuna hankintavastaava Kimmo Heikkinen jäsen Kai Lempelto Hallitus kokoontui vuoden aikana 13 kertaa.

2 Toimintakertomus 2 (22) Seuratoimijat olivat: valmentajien yhteyshenkilö Jukka Partanen koulutusvastaava Marjut Hyvönen ratavuorovastaava Jyrki Ikonen verkkokauppavastaava Vesa Reinikkala lasten uimakoulujen vastaavat Kaisa Tapani ja Vesa Reinikkala kalustovastaava Jukka Vatanen turvallisuusvastaava Marjut Hyvönen Nuorisuomi vastaava Anniina Wallenius Kirjanpidosta vastasi Hyrylän Toimistopalvelu Oy:n Tuula Pirhonen. Toiminnantarkastajana toimi Pekka Latva-Pukkila ja varatoiminnantarkastajana Jaakko Latva-Pukkila. Valmentajat ja ohjaajat SM -ryhmä: Jukka Partanen, Juha Holma, Jyrki Ikonen kuntopiiri/venyttely Rami Rahmatulla ja Taru Seuna IKU -ryhmät A+B: Jukka Partanen, Jyrki Ikonen ja Tuomas Hirvo Rollo -ryhmä: Anutiina Kerkkänen, Tuomas Hirvo, Juha Räisänen ja Jukka Partanen Nuorten harrasteryhmät 1-2: Jukka Partanen, Seija Redlin, Taru Koskinen ja Wallenius Anniina Taitoalkeisryhmät 1-3: Eeva-Liisa Alasjärvi, Outi Kaarnamo, Johanna Salmela, Susanna Frem, Leo Karhapää ja Sari Mikkonen Taito ja jatko ryhmät: Eeva-Liisa Alasjärvi, Outi Kaarnamo, Tarja Karell ja Harri Ahlgren Masters 1: Leo Karhapää Masters 2: Jukka Vatanen ja Juha Holma Masters 3: Marjut Hyvönen ja Anniina Wallenius Vesirallit: Maria Adler, Eeva Puttonen, Pasi Niinikoski, Kai Lempelto, Sami Tuhkanen, Marianne Karttunen, Anutiina Kerkkänen ja Eeva-Liisa Alasjärvi Lasten uimakoulut: Vesa Reinikkala, Kaisa Tapani, Kai Lempelto ja Marianne Karttunen Aikuisten uimakoulu: Mirja Liehunen, Anne Hoffren ja Juha Holma Aikuisten tekniikka: Marjut Hyvönen ja Krista Käkelä Valmentajapalavereita pidettiin vuoden aikana 5 kertaa. Valmentajille ja seuratoimijoille pidettiin kiitostilaisuudet kauden panoksesta Vantaalla

3 Toimintakertomus 3 (22) Hohto golfaten ja 6.6. Tuusulan Gustavelundissa kauniissa säässä pelaten ja järvellä kirkkoveneellä soudellen. Sääntömääräiset jäsenkokoukset Kevätkokous pidettiin 23. huhtikuuta 2013 uimahallin kokoustilassa. Kokouksessa oli läsnä 11 äänioikeutettua jäsentä, jotka vahvistivat vuoden 2012 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsivät vastuuvapauden vuoden 2012 hallitukselle. Syyskokous pidettiin 14. marraskuuta 2013 niin ikään uimahallin kokoustilassa. Kokouksessa oli läsnä 17 äänioikeutettua jäsentä. Kokous vahvisti toiminta- ja taloussuunnitelman vuodelle Kokousmateriaali oli etukäteen nähtävillä seuran nettisivuilla. Syyskokous antoi hallitukselle valtuudet alkaa valmistelemaan seuraa palkallisen seuratoimijan palkkaamiseen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Pekka Latva-Pukkila ja hänelle varamieheksi Jaakko Latva-Pukkila Jäsenet Tuusulan uimaseuran jäsenmäärä oli vuonna 2013 yhteensä 524 jäsentä. Jäsenmäärä on edelleen laskusuunnassa vuoden 2012 tapaan. Suurimmillaan jäsenmäärä on ollut vuonna 2010, 649. Jäsenmäärän laskuun vaikuttaa ohjaajapula, joka näkyy erityisesti lasten uimakouluryhmien määrän laskuna. Edustukset ja yhteistyö Suomen uimaliiton kevät- ja syyskokouksessa seuraa edusti Marjut Hyvönen. Eslun kevätkokouksessa seuraa edusti Marjut Hyvönen ja syyskokouksessa Vesa Reinikkala. Tuusulan kunnan urheiluseurojen neuvottelukunta kokoontui vuoden aikana yhden kerran, edustajana oli puheenjohtaja Marjut Hyvönen.

4 Toimintakertomus 4 (22) Nuori Suomi seminaarissa lokakuussa Helsingissä seurasta osallistui Marjut Hyvönen ja Anniina Wallenius. Uimaliiton seurojen aluefoorumissa Riihimäellä seuraa edustivat Marjut Hyvönen ja Jukka Vatanen. Marjut Hyvönen toimi uimaliiton Masters valiokunnan jäsenenä kevätkauden ja syksystä seuratoiminnan kehittämistyöryhmässä. Tuusulan uimahallin hallipäällikön, laitosmiehen ja kahvion henkilökunnan kanssa yhteistyötä tehtiin päivittäin. Talous Seuran taloutta hoidettiin vakaalla otteella. Suurimpia hankintoja ei tehty ja kulut perustuivat suunnitelmallisuuteen. Seuran talous pysyi positiivisena nyt toisen vuoden peräkkäin, tilikauden tuloksen ollessa hieman yli euroa ylijäämäinen. Ohjaaja-avustusta seura sai Tuusulan kunnalta reilut euroa ja varainkeruuta tehtiin karkkeja pakkaamalla ja Urheilijan Unelmaarpoja myymällä. Vuoden aikana avattiin myös erillinen leiritili, johon valmennusleirien varainhankinta suoritetaan ja leirimaksut maksetaan. Seura haki ja sai Opetusministeriöltä seuratoiminnan kehittämistukea 3000 euroa seuratoimijapolun luomiseen seuraan kaudella Vuoden lopulla tehtiin hankintapäätös Seuramappijärjestelmän hankkimisesta. Järjestelmän on tarkoitus korvata Verkkokauppa järjestelmä. Uusi järjestelmä helpottaa jäsen- ja valmennusmaksujen maksamista ja vähentää kirjanpidollisia tehtäviä ja pankkikuluja. Kouluttautuminen ESLUn järjestämiin Seura-akatemia tilaisuuteen 9.2.osallistui Vesa Reinikkala ja Marjut Hyvönen aiheena seuran talousasiat. Maaliskuussa Tuusulassa järjestettiin II-luokan tuomarikoulutus, johon osallistui 12 Tuusulasta ja 2 Keravalta. Vesirallikurssille osallistui maaliskuussa Kai Lempelto, elokuussa Sari Mikkonen Aikuisten tekniikkakurssille syyskuussa Anniina Wallenius ja Uimaopettajakoulutuksen kävi Mia Hiltunen. Marjut Hyvönen osallistuu Pj-klubi Töölön kisahalli, emäntänä Leena Harkimo ja ESLUn laivaseuraseminaariin aiheena viestintä, Vesa Reinikkala. Valmennus Seura osti valmennuspalveluja JP-uinnilta. JP-uinnin Jukka Partasen pääasiallinen tehtävä oli luotsata SM- ja IKU- ryhmiä, mutta osallistui lisäksi kaikkien muidenkin ryhmien toimintaan mahdollisuuksien mukaan. Seurassa toimi aktiivisesti 8 valmennusryhmää, joissa yhteensä 110 nuorta uimaria ja 1 Masters ryhmä, jossa n. 15 uimaria. Valmennusryhmien harjoituskertoja viikossa oli riippuen ryhmän tasosta 1-8 kertaa.

5 Toimintakertomus 5 (22) Perinteisesti keväällä ja syksyllä tehtiin tason mukaisia siirtymisiä ryhmistä toiseen valmentajien näkemyksen ja uimareiden omien toiveiden mukaisesti. Vuoden aikana on aloitettu keskustelu uimaripolun toteutumisesta seurassamme, jota on tarkoitus jatkaa keväällä Vierailevina valmentajina olivat keväällä Jani Sievinen SM- ja IKU ryhmille ja Marko Malvela syksyllä Masters uimareille. Nuorten valmennusleirejä pidettiin kesäkuussa Italian Pascarassa, jonne osallistui 27 uimaria ja 7 huoltajaa päävalmentajan johdolla. Harrastustoiminta Seurassa toimii kaksi nuorten valmennusryhmää ja kaksi aikuisten valmennusryhmää. Nuorten ryhmissä on n. 40 uimaria niin kuin aikuistenkin ryhmässä. Ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Nuorten harrasteryhmä kävi jo perinteiseksi tulleella valmennusleirillä Tallinnassa tammikuussa. Mastersseilla ei ollut omia valmennusleirejä vaan osallistuivat koko Suomen Mastersseille tarkoitetuille leireille kotimaassa ja ulkomailla. Kurssitoiminta Seuran kurssitoimintaan kuuluvat lasten uimakoulut ja vesirallit sekä aikuisten uimakoulut ja tekniikkakurssit. Kuluneen vuoden aikana järjestettiin 15 eritasoista uimakoulukurssia, joissa oli yhteensä 164 lasta sekä 15 vesirallikurssia osallistujamäärän ollessa yhteensä 88 lasta. Uimakouluja ei pystytty syyskaudella toteuttamaan suunnitellussa laajuudessa ohjaajapulan vuoksi. Aikuisten uimakouluja ja tekniikkakursseja järjestettiin yhteensä 4; kaksi uimakoulua ja kaksi tekniikkakurssia. Kursseilla oli kaikkiaan n. 50 innokasta uimaria hakemassa uinnin perusopetusta lisäoppia uintiharrastukseensa. Kilpailut Seura järjesti kahdet kansalliset kilpailut; 16. maaliskuuta Tuusula-Uinnit ja 21. syyskuuta Tuusulanjärven Uinnit. Uinneissa oli käytössä käsiajanotto.

6 Toimintakertomus 6 (22) Osallistujamäärät Tuusula-Uinneissa oli 149 uimaria ja n. 330 starttia ja Tuusulanjärven Uinneissa 162 uimaria ja n. 379 starttia, 119 on seuran omien uimareiden starttia. Tuusulan koulujen uintimestaruuskilpailut järjestettiin yhdessä koulujen kanssa 25. tammikuuta. Uimaseura vastasi toimitsijatehtävistä ja tulospalvelusta. Opettajat ja uimareiden vanhemmat huolehtivat eräjärjestelyistä. Kilpailuissa oli yli 300 starttia ja kisajärjestelyihin oltiin tyytyväisiä. Rikosseuraamusalan uintimestaruuskilpailut järjestettiin 27. marraskuuta Tuusulan Uimahallissa. Osallistujia oli parikymmentä ympäri Suomea. Tuusulan Uimaseura, Keravan Uimarit ja Järvenpään Uintiklubi järjestivät yhdessä alueen n. kuukausikilpailuita Keravalla, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Tuusulan kilpailut olivat 27. huhtikuuta ja 30. marraskuuta. Kaikkien ryhmien yhteisellä kilpailumatkalla oltiin huhtikuussa Kuopiossa. Saavutukset Uimarimme osallistuivat kilpailuohjelman mukaisesti n startin verran eri koti- ja ulkomaan kilpailuihin. Uimareiden saavutuksia kokonaisuudessaan löytyy liitteestä 3. Suomen Uimaliiton masters-valiokunta valitsi keväällä Marjut Hyvösen vuoden Nais - mastersuimariksi. Valinnan perusteluina olivat aikuistoiminnan edistäminen ja vaikuttaminen paikallistasolla sekä oma uintiharrastaminen on eduksi. Kauden päättäjäiset Kevätkauden pienimuotoiset päättäjäiset pidettiin 120 seuralaisen voimin uimahallin alakerrassa 28. toukokuuta. Tilaisuudessa jaettiin uintimerkit, luokkamerkit ja kauden parhaat tittelit. Syyskauden päättäjäiset vietimme 10 - vuotisjuhlien merkeissä. Vuoden nuori uimari Aarne Sarkima Perustelut: Vuoden aikana arvokisoissa parhaiten menestynyt ja edustus joulukuun IKU finaaleissa Hämeenlinnassa

7 Toimintakertomus 7 (22) Vuoden aikuisuimarit Masters EM Eindhovenin miesten viestijoukkue Mikko Soini, Kim Ohtonen, Eerikki Rutanen ja Mika Meller 4 x 50m Vapaauinti, , 9. TuUS FIN TuUS 1: x 50m Sekauinti, , 7. TuUS FIN TuUS 2:02.83 (Kuvasta puuttuu Mika Meller, kuvassa vasemmalla uimareiden valmentaja Leo Karhapää) Vuoden Valmentajan Jyrki Ikonen Perustelut: Toiminut seuran historian ajan useamman vuoden valmentajana, kilpailutoimitsijan tehtävissä, osallistuu aktiivisesti seuran kehittämiseen ja varainkeruuseen, aina auttamassa positiivisella asenteella. (kuvassa oikealla juhlien seremoniamestari Tommy Rundgren) Vuoden Junioriohjaaja Pasi Niinikoski Perustelut: Toiminut useana vuonna uimakouluja vesiralliohjaajana

8 Toimintakertomus 8 (22) Vuoden Seuraleijona Tuula Pirhonen Perustelut: Tehnyt vapaaehtoisena seurankirjanpidon seuran toiminnan alusta alkaen. Vuosijuhlien yhteydessä jaettiin ensimmäisen kerran seuran historiassa Uimaliiton kunniamerkkejä vuosien aikana ansioituneille seuratoimijoille. Uimaliiton pronssisen ansiomerkin saivat: Alasjärvi Eeva-Liisa, Holma Juha, Hyvönen Marjut, Ikonen Jyrki, Kaarnamo Outi, Koskinen Taru, Latva-Pukkila Pekka ja Venesmäki Maarit Kultaisen ansiomerkin myönnettiin Reinikkala Vesalle (ansiomerkkejä jakamassa Veli-Matti Korppi-Tommola vas. Kuvasta puuttuu Juha Holma) ESLUn kultainen ansiomerkki Reinikkala Vesa. Jakajana Helena Tikkanen

9 Toimintakertomus 9 (22) Loppupäätelmä Vuoden 2013 toiminta oli tututtuun tapaan monipuolista tarjotaan niin uinninopetuksen, harrastustoiminnan kuin kilpauinnin merkeissä. Vuosi huipentui marraskuussa koko perheille tarkoitettuun 10-vuotisjuhlaan. Juhlaan panostettiin niin ohjelmassa, tarjoilussa kuin palkitsemisissa. Juhlavuoden kunniaksi teetettiin seuralle oma pyyhe. Vapaaehtoisten toimijoiden ansiosta olemme voineet toteuttaa tasokasta uinninopetusta ja -valmennusta. Sen kunniaksi jaettiin uimaliiton kunniamerkkejä seuraaville pitkään toiminnassa olleille: Vaikka vuosi oli iloisia tapahtumia täynnä, saimme myös surullista viestiä seura pitkäaikaisen rahastonhoitajan Tarja Kolomaisen poismenosta. Seuraa muistotilaisuudessa edustivat Vesa Reinikkala ja Taru Koskinen. Seura haluaa olla tulevaisuudessakin mukana nostamassa alueen uintiurheilua ja luoda mahdollisuuksia kilpauimareille hyvään valmennukseen ja siksi Tuusulan Uimaseura ja uinti on yksi Tuusulan koulujen urheiluvalmennusohjelmaan lajeista, johon ensimmäiset urheilijat valitaan syksyksi Toimintaa kehitettiin pienin askelin kuluneen vuoden aikana ja suurimmiksi haasteiksi todettiin nuorten seuratoimija kulttuurin puuttuminen, uimaripolun selkeämpi näkyminen seuramme toiminnan pohjana sekä toiminnan turvaaminen mahdollisen päätoimisen seuratoimijan turvin. Tuusulan Uimaseura valittiin myös yhdeksi yhdistys- ja urheilujohtamisen kehittämisen pilottiseuraksi. Tavoitteena on tuottaa seuran jäsenille ja sidosryhmille selkeästi näkyviä ja mitattavia parannuksia johtamisessa, toiminnassa, ilmapiirissä ja tuloksissa. Tuusulassa maaliskuun 4. päivänä 2014 Tuusulan Uimaseura ry Marjut Hyvönen Puheenjohtaja LIITTEET 1. Kevätkauden palkitut 2. Syyskauden palkitut 3. Saavutukset

10 Toimintakertomus 10 (22) Kevätkauden palkitut Tuusulan uimahalli LIITE 1 Uintimerkkien suorittaneet Taitomerkki Asikainen Eero Hinkka Lilja Huttunen Kristian Hyvärinen Anna Karttunen Toivo Kilinc Rozerin Uimakandinaatin tutkinto Ahlgren Samuli Hyttinen Iida Isokirmo Sanni Jaakkola Henry Jokela Mikaela Juntunen Meea Karell Saana Karesjoki Martti Ketvel Lotta Lehtinen Taavi Leppänen Eetu Liimu Valtteri Lindberg Sara Läärä Urho Mikkonen Veera Moisio Miro Paavola Nellie Posti Pinja Posti Julia Rathgeber Janina Ruotsalainen Jade Santala Maria Sauranen Saara Suurkuukka Otto Toivonen Hilda Tuhkanen Suvisade Vasantola Valtteri Ylisiurua Ada Uimamaisterin tutkinto Ferm Sonja Kemppinen Peppi Kostamo Lotta Retva Anna Suihko Maria Priimusmaisterin tutkinto Lehtola Oona Vähäkuopus Nea Vähäkuopus Noora 25p 25p 25p 25p 30p 36p 47p 58p 50p 55p 49p 51p 52p 47p 38p 49p 52p 47p 52p 47p 41p 50p 44p 42p 51p 49p 40p 49p 41p 44p 53p 41p 43p 52p 62p 60p 54p 55p 63p 70p 70p 70p Hopea-, kulta- ja mestariluokan uimareita Luokkamerkin saavuttaneet Mestari Tuomas Ikonen Kulta Tiia Tuomisto

11 Toimintakertomus 11 (22) Hopea Jukka Partanen Venla Linnakivi Santeri Rautiainen Maarit Venesmäki Marikki Forell Aarne Sarkima Pronssi Janna Appelberg Sofia Hinkka Vilja Saxelin Vesa-Pekka Vuopio Saija Mikkonen Roosa Lehtola Siiri Välimaa Julia Rantala Rauta Ina Högström Iida Jantunen Lotta Kostamo Oona Lehtola Demir Sadri Maria Santala Iivari Tuomola Viivi Seppälä Noora Vähäkuopus Iikka Rajala Lotta Wickholm Kuukausikilpailuiden parhaat pojat ja miehet P-12 Pyry Räisänen 366 Iikka Rajala 316 P-14 Aarne Sarkima 954 Venni Rastas 731 Eemil Kattelus 650 P-16 Joonatan Saxberg 1069 Petteri Rautiainen 945 Joona Toivola 873 P-18 Jesse Pöllänen 1016 M Masters Kimmo Käkelä 1325 Veijo Tolonen 1134 Demir Sadri 717 Kuukausikilpailuiden parhaat tytöt ja naiset T-11 Siiri Välimaa 655 Anna Retva 417 Oona Lehtola 327 T-13 Emilia Riipinen 1036 Vilja Saxelin 893

12 Sofia Hinkka 809 T-15 Tiia Tuomisto 1364 Ilona Kämäräinen 1273 Hanna Ikonen 1210 T-17 Maija Hirvo 1356 Meri Yrjänen 1169 N Masters Marjut Hyvönen 795 Toimintakertomus 12 (22)

13 Toimintakertomus 13 (22) LIITE 2 Syyskauden palkitsemistilaisuus Hyrylän Torpalla seuran 10 -vuotisjuhlien yhteydessä Uintimerkit Kandit: Jooa Juntunen Maisterit: Ahlgren Samuli Isokirmo Sanni Jaakkola Henry Juntunen Meea Karell Joni Ketvel Lotta Kojola Antti Leppänen Eetu Luukkonen Maija-Riikka Läärä Urho Mikkonen Veera Moisio Miro Paavola Nellie Posti Juulia Rathgeber Janina Ruotsalainen Jade Ryynänen Vilma Seppälä Viivi Tuhkanen Suvisade Wickholm Lotta Priimusmaisterit: Appelberg Janna Hirvo Anni Jantunen Iida Jokela Mikaela Karell Saana Karttunen Olli Mikkonen Saija Rajala Ilkka Räisänen Pyry Saari Samuli Luokkamerkit Rautamerkki: Tapio Juurikivi Olli Karttunen Jade Ruotsalainen Samuli Saari Maria Suihko Pronssi (C-raja) -merkki Anni Hirvo Saana Karell Eemil Kattelus Venni Rastas Kuukausikilpailuiden parhaat Tytöt ja Masters naiset

14 Toimintakertomus 14 (22) T9 1 Veera Mikkonen 213 T11 1 Saana Karell 782 T11 2 Siiri Välimaa 764 T11 3 Mikaela Jokela 588 T13 1 Emilia Riipinen 1208 T13 2 Vilja Saxelin 1009 T13 3 Sofia Hinkka 965 T15 1 Tiia Tuomisto 1309 T15 2 Venla Linnakivi 1130 T15 3 Julia Rantala 840 Masters N 1 Marjut Hyvönen 671 Pojat ja Masters miehet P10 1 Joni Karell 164 P12 1 Pyry Räisänen 352 P12 2 Iikka Rajala 343 P14 1 Venni Rastas 932 P14 2 Eemil Kattelus 779 P14 3 Vinski Pyykönen 758 P16 1 Henrik Rinkinen 1368 P16 2 Joona Toivola 999 Masters M 1 Kimmo Käkelä 1362 Masters M 2 Veijo Tolonen 1061 Menestyneet uimarit: Maija Hirvo, mukana vesiralli ikäisestä saakka, ahkera harjoittelija ja kilpailija, paras tyttö pisteissä 100ru 548p ajalla Tuomas Ikonen: seuran menestynein uimari NSM-kultaa helmikuussa 100su 58,47 + parhaat pisteet koko vuoden suorituksista 100m sku 59,12 toi 633 Henrik Rinkinen: Ahkerin kilpailija, IKM ja NSM sijoitukset + asenne, ui itsenä viime viikonloppuna IKU karsinoista finaaliin Häämäenlinnaan joulukuun puolessa välissä. Ryhmien kannustuspalkinnot: TaitoJatko Vilma Ryynänen ja Urho Läärä Hyvästä uimataidosta ja ryhmätoiminnasta Rollo: Janna Appelberg, Aina iloinen ja positiivinen uimari, joka on saavuttanut hienoja aikaparannuksia kauden kilpailuissa. Iikka Rajala: Ahkera ja tunnollinen harjoittelija, joka yrittää aina parhaansa niin kisoissa kuin treeneissäkin. IKU A: Venni Rastas ja Venla Linnakivi IKU B: Emilia Riipinen ja Siiri Välimaa SM-ryhmä: Joona Toivola ja Meri Yrjänen Palkinnot ryhmissä ahkeruuden, asenteen, motivaation ja tuloskehityksen mukaan.

15 Toimintakertomus 15 (22) N1-ryhmä: Jaakko Paananen: Osallistut ahkerasti treeneihin. Kuuntelet hyvin ohjeita ja edistyt uintitekniikan hiomisessa hyvin. Ina Högström: Osallistut ahkerasti treeneihin. Olet edistynyt huikeasti ja lyhyessä ajassa löytänyt paikkasi ryhmässä. N2-ryhmä: Annika Ranta: Osallistut ahkerasti treeneihin. Olet osoittanut jatkuvaa kehitystä omassa uinnissasi. Kristoffer Gustafsson: Osallistut ahkerasti ja erinomaisella asenteella treeneihin. Hoidat oman harjoittelusi esimerkillisesti. Mastersryhmät: Harrastajat 1+2: Yrjö Poutanen, Reijo Savolainen, Sirpa Korhonen ja Minna Pyykönen. Kilpailevat: Kim Ohtonen: menestyminen lyhyen radan Masters mestaruuskilpailuissa Maarianhaminassa maaliskuussa ja Eindhovenin EM kilpailuissa uiden sarjansa SEn 100 ru ja uiden miesten viestijoukkueessa, joka ui molemmat lajinsa 10 parhaan joukkoon. Marjut Hyvönen: menestyminen Masters mestaruuskilpailuissa Maarianhaminassa ja Tikkurilassa sekä seuran edustaminen EM Eindhovenissa uiden 3 uidussa lajissa omat ennätyksensä. Esimerkillinen kilpailija ja Masters tsemppaaja. Tuusulan parhaat urheilijat 2013 palkittiin Halosenniemessä Tuomas Ikonen on yksi nuorista palkituista Junioreista. Tuusulan kunta palkitsi vuonna 2013 menestyneitä tuusulalaisia urheilijoita ja myönsi liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinnon

16 Toimintakertomus 16 (22) Saavutukset LIITE 3 Rollo-Uinnit Vaasa (50m) P SU 24. Vinski Pyykönen :21.15 T SU 87. Roosa Lehtola :31.85 T VU 85. Siiri Välimaa :24.79 T SU 32. Siiri Välimaa :32.31 T VU 87. Janna Appelberg : Sofia Hinkka :17.96 T RU 36. Saija Mikkonen : Roosa Lehtola :37.28 IKM- Mestaruusuinnit Hyvinkää (50m) P SU 19. Aarne Sarkima :15.83 P SU 7. Henrik Rinkinen :05.88 P PU 16. Aarne Sarkima :02.95 P PU 8. Henrik Rinkinen :32.61 P SKU 22. Aarne Sarkima :43.74 P PU 21. Aarne Sarkima :17.73 P PU 5. Henrik Rinkinen :01.49 P VU 20. Henrik Rinkinen Lyhyen radan Mastersmestaruuskilpailut Maarianhamina Lyhyen radan Mastersmestaruus, 25 m Mariehamn Laji Sija Nimi Aika Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Marjut Hyvönen 7:12.20 Laji 2, 400m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Veijo Tolonen 5:38.69 Laji 3, 1500m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Marjut Hyvönen 24:02.78 Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 1 2:07.70 Mikko Soini Eerikki Rutanen 1:01.86 Marikki Forell 1:36.94 Maarit 2:07.70 Venesmäki Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 2 2:19.33 Kimmo Käkelä Krista Käkelä 1:12.99 Veijo Tolonen 1:43.56 Marjut Hyvönen 2:19.33 Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 13 Jukka Vatanen Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Mika Meller Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Maarit Venesmäki Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Krista Käkelä Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 7 Jukka Vatanen 1:35.12 Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Kim Ohtonen 1:16.83

17 Toimintakertomus 17 (22) Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Eerikki Rutanen 1:09.60 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Mirja Liehunen 1:48.17 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Marikki Forell 1:26.25 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 5 Krista Käkelä 1:33.63 Laji 10, 200m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 2: Mika Meller 2:59.42 Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 12 Jukka Vatanen Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini Laji 16, 4X50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Laji 17, 4X50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut Tuus Daltons 1:46.06 Eerikki Rutanen Mikko Soini Mika Meller 1:20.34 Kimmo Käkelä 1: Tuus Daamit 2:12.30 Marjut Hyvönen Krista Käkelä 1:10.68 Marikki Forell 1:41.25 Maarit 2:12.30 Venesmäki Laji 18, 200m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini 2:41.61 Laji 19, 200m Selkäuinti Naiset, Loppukilpailut v 5 Marjut Hyvönen 3:26.78 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Mika Meller 1:02.26 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 3 Mikko Soini Laji 21, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Maarit 1:10.36 Venesmäki Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 8 Jukka Vatanen Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 6 Mika Meller Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Eerikki Rutanen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Mirja Liehunen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 6 Krista Käkelä Laji 24, 100m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 1: Mika Meller 1:13.51 Laji 26, 100m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 6 Jukka Vatanen 1:30.20 Laji 26, 100m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä 1:05.40 Laji 28, 4X50m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut Tuus Daltons 1:58.35 Mikko Soini 1:32.14 Eerikki Rutanen 1:58.35 Veijo Tolonen Laji 28, 4X50m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut Kimmo Käkelä 1:58.35 Laji 29, 4X50m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut Tuus Daamit 2:32.23 Marjut Hyvönen 44.64

18 Toimintakertomus 18 (22) Krista Käkelä 1:26.86 Marikki Forell 2:01.35 Maarit 2:32.23 Venesmäki Laji 30, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 1 1:54.01 Eerikki Rutanen Marikki Forell Maarit 1:28.66 Venesmäki Kimmo Käkelä 1:54.01 Laji 30, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Mix 2 2:08.23 Veijo Tolonen Krista Käkelä 1:04.08 Marjut Hyvönen 1:40.30 Mika Meller 2:08.23 Laji 32, 50m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Veijo Tolonen Mika Meller Laji 32, 50m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Kimmo Käkelä Eerikki Rutanen Laji 33, 400m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Marjut Hyvönen 6:02.46 Laji 35, 200m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Mirja Liehunen 3:51.63 Laji 35, 200m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Krista Käkelä 3:29.21 Laji 36, 200m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 6 Jukka Vatanen 3:28.78 Laji 36, 200m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Eerikki Rutanen 2:43.66 Laji 38, 100m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 8 Jukka Vatanen 1:42.06 Laji 38, 100m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 3 Veijo Tolonen 1:12.24 Laji 38, 100m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini 1:09.41 Laji 39, 4X100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut Tuus Daamit 5:33.65 Marjut Hyvönen 1:20.55 Mirja Liehunen 3:03.06 Krista Käkelä 4:21.87 Marikki Forell 5:33.65 Laji 40, 4X100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Masters EM Eindhoven Marjut Hyvönen_ 800m Freestyle, Marjut Hyvönen 1966 FIN TuUS 12: m Freestyle, Marjut Hyvönen 1966 FIN TuUS 2: m Backstroke, Marjut Hyvönen 1966 FIN TuUS 3:30.78 Jukka Vatanen 50m Breaststroke, Jukka Vatanen 1961 FIN TuUS Tuus Daltons 4:01.55 Kimmo Käkelä Veijo Tolonen 2:01.48 Kim Ohtonen 3:01.81 Eerikki Rutanen 4:01.55

19 Toimintakertomus 19 (22) 100m Breaststroke, Jukka Vatanen 1961 FIN TuUS 1:38. Mikko Soini 400m Freestyle, Mikko Soini 1972 FIN TuUS 5: m Backstroke, Mikko Soini 1972 FIN TuUS m Backstroke, Mikko Soini 1972 FIN TuUS 2: m Backstroke, Mikko Soini 1972 FIN TuUS 1:10.86 Kim Ohtonen 50m Breaststroke, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS m Freestyle, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS 1: m Breaststroke, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS 3: , :17.02 MASTER SE 50m Freestyle, Kim Ohtonen 1966 FIN TuUS Eerikki Rutanen 50m Breaststroke, Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS m Breaststroke, Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS 1: m Fly, Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS m Breaststroke 7. Eerikki Rutanen 1972 FIN TuUS 2:47.19 Mika Meller 200m Fly Mika Meller 1967 FIN TuUS 3: m Fly, Mika Meller 1967 FIN TuUS m Freestyle, Mika Meller 1967 FIN TuUS 1: m Freestyle, Mika Meller 1967 FIN TuUS m Fly, Mika Meller 1967 FIN TuUS 1:16.73 Tuus viestit: Men, 4 x 50m Freestyle, TuUS FIN TuUS 1:50.97 (Mikko Soini 28.21, Mika Meller 28.59, Kim Ohtonen Eerikki Rutanen 26.14) Men, 4 x 50m Medley, TuUS FIN TuUS 2:02.83 (Mikko Soini 31.78, Kim Ohtonen 34.03, Eerikki Rutanen 28.82, Mika Meller 28.20) Pitkänradan Mastersmestaruuskilpailut Tikkurila Kisajoukkue Mastersmestaruuskilpailut 2013, 50 m rata Vantaa , Poseidon Laji Sijoitus Nimi Aika Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Marjut Hyvönen 7:19.88

20 Toimintakertomus 20 (22) Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Outi Kaarnamo 6:36.93 Laji 2, 400m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mika Meller 6:27.86 Laji 3, 800m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Johanna 14:23.44 Gustafsson Laji 3, 800m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Marjut Hyvönen 12:56.93 Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus 3 3:09.59 Juha Holma Mirja Liehunen 1:50.22 Juha Räisänen 2:31.42 Johanna 3:09.59 Gustafsson Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus 1 2:15.31 Outi Kaarnamo Eerikki Rutanen 1:13.93 Kimmo Käkelä 1:42.75 Maarit Venesmäki 2:15.31 Laji 5, 4X50m Sekauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Seka [1814] 2:24.81 Mikko Soini Krista Käkelä 1:15.58 Mika Meller 1:47.55 Marjut Hyvönen 2:24.81 Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Mika Meller Laji 6, 50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Kimmo Käkelä Sami Tuhkanen Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Johanna Gustafsson Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 2 Maarit Venesmäki Laji 7, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Outi Kaarnamo Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Juha Holma 1:48.28 Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 9 Juha Räisänen 1:35.62 Laji 8, 100m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Eerikki Rutanen 1:11.57 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 7 Mirja Liehunen 1:52.62 Laji 9, 100m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 4 Krista Käkelä 1:34.55 Laji 10, 200m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 2: Mika Meller 3:07.52 Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 1 Mikko Soini Laji 12, 50m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Sami Tuhkanen Laji 14, 200m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut v 3 Mika Meller 2:53.73 Laji 15, 200m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Outi Kaarnamo 3:05.37 Laji 16, 4X50m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Tuus Daltons 1:49.49 Eerikki Rutanen Mikko Soini Mika Meller 1:23.04 Kimmo Käkelä 1:49.49 Laji 17, 4X50m Vapaauinti Naiset, Loppukilp Tuus Ladyt 2:17.83

21 Toimintakertomus 21 (22) Outi Kaarnamo Marjut Hyvönen 1:10.49 Krista Käkelä 1:45.89 Maarit Venesmäki 2:17.83 Laji 18, 200m Selkäuinti Miehet, Loppukilpailut Mikko Soini 2:46.44 Laji 19, 200m Selkäuinti Naiset, Loppukilpailut v 3 Marjut Hyvönen 3:34.59 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Mika Meller 1:04.94 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Juha Räisänen 1:13.61 Laji 20, 100m Vapaauinti Miehet, Loppukilpailut Kimmo Käkelä 1:01.23 Laji 21, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut Johanna 1:26.41 Gustafsson Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 4 Juha Holma Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 9 Mika Meller Laji 22, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut v 2 Eerikki Rutanen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 6 Mirja Liehunen Laji 23, 50m Rintauinti Naiset, Loppukilpailut v 5 Krista Käkelä Laji 24, 100m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen 1: Mika Meller 1:17.65 Laji 25, 100m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut Outi Kaarnamo 1:25.00 Laji 26, 4X50m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut Laji 27, 4X50m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut Laji 28, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Laji 28, 4X50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut Tuus Daltons 2:04.36 Mikko Soini Eerikki Rutanen 1:04.50 Mika Meller 1:37.43 Kimmo Käkelä 2: Tuus Daamit 2:41.52 Marjut Hyvönen Krista Käkelä 1:31.71 Outi Kaarnamo 2:09.49 Maarit Venesmäki 2: Tuus Mix 1 1:58.54 Eerikki Rutanen Outi Kaarnamo 1:00.00 Maarit Venesmäki 1:31.95 Kimmo Käkelä 1: Tuus Mix 2 2:09.57 Mikko Soini Krista Käkelä 1:04.23 Marjut Hyvönen 1:41.23 Mika Meller 2:09.57 Laji 29, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut v 1 Outi Kaarnamo Laji 30, 50m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut Veijo Tolonen Mika Meller 32.50

LAPPEENRANTA 28-30.3.2014 KULTA 15 HOPEA 12 PRONSSI 10 YHTEENSÄ 37

LAPPEENRANTA 28-30.3.2014 KULTA 15 HOPEA 12 PRONSSI 10 YHTEENSÄ 37 Perjantai 28.3.2014 LAPPEENRANTA 28-30.3.2014 KULTA 15 HOPEA 12 PRONSSI 10 YHTEENSÄ 37 Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut 45-49 v 2 Marjut Hyvönen 7:06.01 Laji 2, 400m Sekauinti Miehet, Loppukilpailut

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8)

JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) JÄRVENPÄÄN UINTIKLUBI RY TOIMINTAKERTOMUS 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 YLEISTÄ Vuosi 2013 oli Järvenpään Uintiklubi ry:n 25 toimintavuosi Seuran toiminnan painopisteet ovat toimintavuonna 2013

Lisätiedot

Laji 1, 100m PU T13, 15,N, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat # Nimi Synt Pisteet FINA 50m Aika Tila Seura Ilm.aika

Laji 1, 100m PU T13, 15,N, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat # Nimi Synt Pisteet FINA 50m Aika Tila Seura Ilm.aika Sivu: 1 Päivämäära: 18 huhtikuu 2016 Aika: 21:27:33 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Vuosaari-uinnit Kilpailun paikkakunta: Helsinki Järjestäjä: Orca Helsinki Ry Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

Lähtölista. Tuusula Tulostusaika 19:15. Rata Nimi Synt Lisenssi Seura Allas Alkup. Aika. Rata Nimi Synt Lisenssi Seura Allas Alkup.

Lähtölista. Tuusula Tulostusaika 19:15. Rata Nimi Synt Lisenssi Seura Allas Alkup. Aika. Rata Nimi Synt Lisenssi Seura Allas Alkup. Kilpailu Kilpailun paikkakunta Tuusula-Uinnit 204 Järjestäjä Tuusulan Uimaseura Allas 25m 5 maaliskuu Kilpailupäivämäärä 204 Lähtölista Tulostuspäivämäärä Tuusula Tulostusaika 9:5 4 maaliskuu 204 Laji,

Lisätiedot

Lähtölista. 12 maaliskuu 2015 Kilpailun paikkakunta. Tuusula Tulostusaika 22:20 Järjestäjä TuUS

Lähtölista. 12 maaliskuu 2015 Kilpailun paikkakunta. Tuusula Tulostusaika 22:20 Järjestäjä TuUS Lähtölista Kilpailu Tuusula Uinnit 2 maaliskuu Tulostuspäivämäärä 205 Kilpailun paikkakunta Tuusula Tulostusaika 22:20 Järjestäjä TuUS Allas 25m 4 maaliskuu Kilpailupäivämäärä 205 Laji, 50m Vapaauinti

Lisätiedot

1 Viivi Iivari : : : : Janna Appelberg : : : :31.31 Tuusulan Uimaseura

1 Viivi Iivari : : : : Janna Appelberg : : : :31.31 Tuusulan Uimaseura Kilpailu Talvikisat Kilpailun paikkakunta Rajamäki Järjestäjä ry Allas 25m Kilpailupäivämäärä 06 helmikuu 2016 VeUs-tulokset keltaisella pohjalla Laji 1, 400m Sekauinti Naiset, Loppukilpailut # Nimi Synt

Lisätiedot

Lähtölista Kilpailu: Vire-uinnit Kilpailun paikkakunta: Kaarina Järjestäjä:

Lähtölista Kilpailu: Vire-uinnit Kilpailun paikkakunta: Kaarina Järjestäjä: Sivu: 1 Päivämäära: 18 marraskuu 2015 Aika: 20:51:13 Lähtölista Kilpailu: Vire-uinnit Kilpailun paikkakunta: Kaarina Järjestäjä: Laji 1, 25m Vapaauinti Naiset Loppukilpailut (4) 1 Sanni Virtanen 2006 06A359

Lisätiedot

SM-uinnit 2016 Arvioitu aikataulu Virallinen aikataulu lasketaan ja julkaistaan Livetimingissa 60 min ennen kilpailujakson alkua.

SM-uinnit 2016 Arvioitu aikataulu Virallinen aikataulu lasketaan ja julkaistaan Livetimingissa 60 min ennen kilpailujakson alkua. Torstai 24.3. 10:00 1 100m PU Miehet VSM M Loppukilpailut 10:04 2 100m PU Naiset VSM N Loppukilpailut 10:08 3 200m Vapaauinti Naiset N Alkuerät 10:37 4 200m Perhosuinti Miehet M Alkuerät 10:47 5 50m Selkäuinti

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5)

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2012 Yleistä Organisaatio Vuosi 2012 oli Rauman Uimaseuran 98. toimintavuosi, jolloin on jatkettu vakiintunutta, vilkasta ja monipuolista toimintaa. Seuran

Lisätiedot

Laji 1, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 9 v ja nuoremmat # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura

Laji 1, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 9 v ja nuoremmat # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Yritysuinnit 2013 Kilpailun paikkakunta: Kerava Järjestäjä: ry Laji 1, 50m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 9 v ja nuoremmat 1 Nicole

Lisätiedot

# Nimi Synt Seura 50m Aika Tila. 1 Veera Heikkinen 2001 Helsingin Uimarit 1:05.96. 2 Pippi Nordström 2001 Helsingin Uimarit 1:06.

# Nimi Synt Seura 50m Aika Tila. 1 Veera Heikkinen 2001 Helsingin Uimarit 1:05.96. 2 Pippi Nordström 2001 Helsingin Uimarit 1:06. Kilpailu: Uinticup 1 Kilpailun paikkakunta: Helsinki Järjestäjä: Helsingin Uimarit Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut # Nimi Synt Seura 50m Aika Tila 1 Veera Heikkinen 2001 Helsingin Uimarit

Lisätiedot

Meri-Lappi uintien tulokset 23.10.2015

Meri-Lappi uintien tulokset 23.10.2015 Meri-Lappi uintien tulokset 23.10.2015 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu Meri-Lappi Uinnit Tulostuspäivämäärä 23 lokakuu 2015 2015 Kilpailun Kemi Tulostusaika 15:16

Lisätiedot

Lyhyen radan IKM-aluekilpailut 21. - 22.11.2009. Riihimäen Uimaseura uimarien tulokset/sijoitukset valtakunnallisesti lauantai 21.11.

Lyhyen radan IKM-aluekilpailut 21. - 22.11.2009. Riihimäen Uimaseura uimarien tulokset/sijoitukset valtakunnallisesti lauantai 21.11. Riihimäen Uimaseura uimarien tulokset/sijoitukset valtakunnallisesti lauantai 21.11.2009 1. 200 m Sekauinti T-13 Vanha ennätys Loppukilpailuissa 53. Mari Lehmuskanta 1996 RiUS 03:04.57 ennätys 3:17.05

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5)

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2011 Yleistä Organisaatio Vuosi 2011 oli Rauman Uimaseuran 97. toimintavuosi, jolloin on jatkettu vakiintunutta, vilkasta ja monipuolista toimintaa. Seuran

Lisätiedot

# Nimi Synt Seura Aika

# Nimi Synt Seura Aika Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu Syysuinnit Salo Järjestäjä Salon Uimarit ry Allas 25m Kilpailupäivämäärä 27 syyskuu 2014 Laji 1, 50m VU Masters Naiset, Loppukilpailut

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Kilpailu Kainuun alueuinnit Tulostuspäivämäärä 12 lokakuu 2008 Kilpailun paikkakunta Kajaani Tulostusaika 21:16 Järjestäjä Kajaanin Uimaseura

Lisätiedot

Laji 1, 50m Selkäuinti Naiset, Loppukilpailut 9 v ja nuoremmat # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura

Laji 1, 50m Selkäuinti Naiset, Loppukilpailut 9 v ja nuoremmat # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Tekijä: WinGrodan 1.23.00, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 28 huhtikuu 2015 Aika: 20:49:06 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: RaUS Cup 27.4.2015 Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5)

RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) RAUMAN UIMASEURA RY 1 (5) VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2013 Yleistä Organisaatio Vuosi 2013 oli Rauman Uimaseuran 99. toimintavuosi, jolloin on jatkettu vakiintunutta, vilkasta ja monipuolista toimintaa. Seuran

Lisätiedot

Laji 1, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 10 v ja nuoremmat # Nimi Synt PisteetFINA Aika Tila Seura

Laji 1, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 10 v ja nuoremmat # Nimi Synt PisteetFINA Aika Tila Seura Tekijä: WinGrodan 1.21.01, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 02 kesäkuu 2013 Aika: 23:37:56 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Roberts-uinnit Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

Koululaisten uintikisat 4.2.2016

Koululaisten uintikisat 4.2.2016 Koululaisten uintikisat 4.2.2016 Laji 1, 25m Selkäuinti T5-6 lk 1 Emilia Karppinen PB Lehtikankaan koulu 21.55 2 Veera Juntunen Nakertajan koulu 21.80 3 Anni Liuski Lohtajan koulu 22.12 4 Nella Valtanen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä)

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Sivu: 1 Päivämäära: 26 syyskuu 2015 Aika: 14:19:03 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu: Ganali Uinni 2015 Kilpailun paikkakunta: Rauma Järjestäjä: Rauman Uimaseura Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

Laji 1, 4x50m vuv T13, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat Sij. Nimi Synt Piste FINA 50m Aika Tila Seura

Laji 1, 4x50m vuv T13, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat Sij. Nimi Synt Piste FINA 50m Aika Tila Seura Sivu: 1 Lisenssinhaltija: rit Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: LrKT:n 50-vuotisjuhlakilpailu Kilpailun paikkakunta: Lappeenranta Järjestäjä: rit Kilpailun johtaja:

Lisätiedot

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus Tytöt C15 (-98) Pituuspotku Kuljetus-Keskitys Nimi Seura aika väh. Syöttö Pujottelu Pusku o/m v/m aika väh. aika merkki 1 Markkanen Iina JyPK 29,5-20 9,5 38,3 26,7-8 37 30-13,4 35,8-9 26,8 79,9 Hopea 2

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärät ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä on 245 (350) henkilöä, koostuen

Lisätiedot

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51.

MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 9:11.3 2 9:51.1 3 9:24.8 4 12:26.6 5 10:28.4 6 11:18.0 7 8:05.3 8 10:51. MINIMAAKUNTAVIESTI 18.3.2008 KERIMÄKI 1 1 MIKKELI I 1:38:17.7 1 Teemu Pöntinen 9:11.3 2 Rosa Liukkonen 9:51.1 3 Sami Roos 9:24.8 4 Sanni Marttinen 12:26.6 5 Arttu Harjuntausta 10:28.4 6 Saana Lahdelma

Lisätiedot

Tulokset Hakunilan Talviuinnit

Tulokset Hakunilan Talviuinnit Tulokset Hakunilan Talviuinnit Kilpailu Kilpailun paikkakunta Järjestäjä Talviuinnit Vantaa Allas 25m Kilpailupäivämäärä 17 tammikuu 2015 VeUs-tulokset keltaisella pohjalla Tulokset Laji 1 (Loppukilpailut)

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärä ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä on 350 henkilöä, koostuen seuran

Lisätiedot

Yleisurheilukausi 2012-13

Yleisurheilukausi 2012-13 Yleisurheilukausi 212-13 4 Lisenssimäärät / LeKi 35 3 25 2 15 1 5 (21-) 2- (18-2) 18-19 16-17 14-15 12-13 (-11) 1-11 8-9 -7 24 25 26 27 28 29 21 211 212 213 Seuraluokittelupisteet / LeKi 3 25 2 3 31 34

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013. Naiset 25 m VU ( uimakoulut ) Naiset 50 m VU

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013. Naiset 25 m VU ( uimakoulut ) Naiset 50 m VU Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 27.5.2013 Naiset mukana 20 parasta uinti aikaa ajalta 27.05.2013-01.01.2003 Lajit Sija Aika Nimi SV Seura pvm Paikka Naiset 25 m VU ( uimakoulut ) 1 20,43 Johanna Tukeva

Lisätiedot

Laji 1, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut 10-11 v # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura

Laji 1, 50m Rintauinti Miehet, Loppukilpailut 10-11 v # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura Sivu: 1 Päivämäära: 10 joulukuu 2015 Aika: 09:14:25 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: RaUS Cup 7.12.2015 Kilpailun paikkakunta: Rauma Järjestäjä: Kilpailunjohtaja: Heidi

Lisätiedot

Helsingin Uimareiden ennätykset 2015

Helsingin Uimareiden ennätykset 2015 M 50 m pu 00:27.39 2005 Jari Mäkäläinen M 100 m pu 01:01.36 1997 Pasi Salonen Kuopio 50m M 200 m pu 02:10.50 1997 Pasi Salonen M 50 m su 00:29.26 2006 Mikael Koponen M 100 m su 01:04.05 2007 Mikael Koponen

Lisätiedot

VeUs-lajien tulokset. SeUi-58 Allas. 25m Kilpailupäivämäärä 27.-29.11.2015

VeUs-lajien tulokset. SeUi-58 Allas. 25m Kilpailupäivämäärä 27.-29.11.2015 VeUs-lajien tulokset Kilpailu LRIKM loppukilpailut 2015 Kilpailun paikkakunta Seinäjoki Järjestäjä SeUi-58 Allas 25m Kilpailupäivämäärä 27.-29.11.2015 VeUs-lajien tulokset keltaisella pohjalla Laji 9,

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) 1 / 5 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu Kilpailun paikkakunta Järjestäjä Kainuun alueuinnit Tulostuspäivämäärä Kajaani Tulostusaika 17:12 Kajaanin Uimaseura ry 29 marraskuu

Lisätiedot

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura Ilm.aika. Seura Ilm.aika. Seura Ilm.aika

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura Ilm.aika. Seura Ilm.aika. Seura Ilm.aika Sivu: 1 Päivämäära: 08 toukokuu 2016 Aika: 12:34:47 Tulokset Täydellinen - Pisteiden ja väliaikojen kanssa Kilpailu: Kuukkarit Toukokuu Kilpailun paikkakunta: Helsinki Järjestäjä: Orca Helsinki Ry Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

Laji 1, 200m PU T13, 15, N, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m 100m 150m Aika Tila Seura Ilm.aika

Laji 1, 200m PU T13, 15, N, Loppukilpailut 13 v ja nuoremmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m 100m 150m Aika Tila Seura Ilm.aika Sivu: 1 Päivämäära: 08 helmikuu 2016 Aika: 20:35:55 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Talvipärskeet Kilpailun paikkakunta: Helsinki Järjestäjä: Orca Helsinki Ry Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

Laji 1, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 10-11 v Lajin starttiaika 11.00

Laji 1, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 10-11 v Lajin starttiaika 11.00 Tekijä: WinGrodan 1.24.00, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 12 syyskuu 2015 Aika: 18:49:13 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Kaukaveden Sprintit Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

Toimintalinjauksen hyväksyi seuran johtokunta 29.4.2008.

Toimintalinjauksen hyväksyi seuran johtokunta 29.4.2008. Keravan Uimarit ry Seuran toimintalinja Keravan Uimaseuran toimintalinja perustuu Nuori Suomi ry:n Urheiluseuran Toimintalinja-ohjeeseen. Seuran toimintalinjan työsti työryhmä, johon kuuluivat puheenjohtaja

Lisätiedot

3.-6. luokkien uintikisat

3.-6. luokkien uintikisat Uintitulokset 1 (8) 3.-6. luokkien uintikisat 5.2.2015 Laji 1, 25m Selkäuinti T5-6 lk 1 Katri Oksa Kätönlahden 20.54 2 Elisa Mattila Keskus 22.12 3 Veera Juntunen Nakertajan 22.71 4 Veera Kyllönen 23.60

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

MASTERS SUOMEN ENNÄTYKSET, 50 m rata Masters Finnish Records, 50 m pool

MASTERS SUOMEN ENNÄTYKSET, 50 m rata Masters Finnish Records, 50 m pool MASTERS SUOMEN ENNÄTYKSET, 50 m rata 18.9.2016 Masters Finnish Records, 50 m pool Miehet / Men Uudet ennätykset 50 m VU / freestyle A (25-29) Ari-Pekka Liukkonen Cetus 22,34 25.10.2014 Jyväskylä B (30-34)

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 Homenokka-turnauksessa Istumalentopallon Suomen Cupia on pelattu vuodesta 1985 TULOKSET ry 31. SUOMEN CUP Jyväskylässä 26.-27.9.2015 L O P P U T U L O K S E T NAISTEN

Lisätiedot

Laji 1, 50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Ilm.aika

Laji 1, 50m Vapaauinti Seka, Loppukilpailut # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Ilm.aika Tekijä: WinGrodan 1.25.00, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 28 maaliskuu 2016 Aika: 09:31:52 Tulokset Täydellinen - Pisteiden ja väliaikojen kanssa Kilpailu: JoUS CUP III virallinen Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

VII Pohjankyrö murtsikka-cup 2012: KyVo, YK-V, VäVi, LaihLu

VII Pohjankyrö murtsikka-cup 2012: KyVo, YK-V, VäVi, LaihLu KyVo YK-V VäVi LaihLu CUP Kilpailija Seura Vapaa Vapaa Perinteinen Perinteinen Yht: väliaikalähtö väliaikalähtö väliaikalähtö takaa-ajo 8.1.2012 15.1.2012 29.1.2012 4.3.2012 Tytöt 5, 2007 ja myöh. syntyneet

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2012

Seurakysely toimintavuodelta 2012 Seurakysely toimintavuodelta 2012 1. Seura ALAVUDEN URHEILIJAT 2. Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköposti Matkapuhelin 3. Vastaajan asema seurassa Puheenjohtaja Päätoiminen/osa-aikainen työntekijä

Lisätiedot

Laji 1, 50m VU Masters Naiset, Loppukilpailut 25 v ja vanhemmat Sponsori: Rakennusliike Anres Oy

Laji 1, 50m VU Masters Naiset, Loppukilpailut 25 v ja vanhemmat Sponsori: Rakennusliike Anres Oy Tekijä: WinGrodan 1.22.06, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 15 maaliskuu 2014 Aika: 16:09:26 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: INTERSPORT-uinnit 2014 Kilpailun

Lisätiedot

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 12-13 v # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura Ilm.aika. Seura Ilm.aika. Seura Ilm.

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 12-13 v # Nimi Synt Pisteet FINA Aika Tila Seura Ilm.aika. Seura Ilm.aika. Seura Ilm. Sivu: 1 Päivämäära: 08 toukokuu 2016 Aika: 12:32:41 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Kuukkarit Toukokuu Kilpailun paikkakunta: Helsinki Järjestäjä: Orca Helsinki Ry

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Pelkistetty

Tulokset Täydellinen - Pelkistetty 1 of 5 1.3.2015 22:46 Tulokset Täydellinen - Pelkistetty Kilpailu Espoonlahden 01 maaliskuu Tulostuspäivämäärä uinnit 2015 Kilpailun paikkakunta Espoo Tulostusaika 14:07 Järjestäjä Cetus Allas 25m 01 maaliskuu

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) ulokset Täydellinen - Ikäsarjoi ain (pisteet ja väliajat) Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu Kaukaveden Kevätuinnit Tulostuspäivämäärä 17 huhtikuu 2016 Kilpailun paikkakunta

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 11.9.2014 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

# Nimi Synt Seura 50m Aika

# Nimi Synt Seura 50m Aika Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu Tuula Kara-Uinnit Kilpailun paikkakunta Somero Järjestäjä Someron Esa Allas 25m Kilpailupäivämäärä 17 huhtikuu 2016 VeUs-tulokset

Lisätiedot

Ilkka Haipus Ilkka.haipus@ihsc.fi Uimarin polku

Ilkka Haipus Ilkka.haipus@ihsc.fi Uimarin polku Ilkka Haipus Ilkka.haipus@ihsc.fi Uimarin polku Kempeleen Pyrintö - Uinti 0 Kempeleen Pyrinnön Uinnin pääkohderyhmiä ovat 4 15-vuotiaat lapset sekä aikuisiän Mastersuimarit (lukioiästä eteenpäin). 0 Uintitoiminta

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

TUL:n Oulun piirin mestaruusuinnit 2015 tulokset

TUL:n Oulun piirin mestaruusuinnit 2015 tulokset TUL:n Oulun piirin mestaruusuinnit 2015 tulokset Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu TUL Oulun piiri 2015 Tulostuspäivä määrä 19 joulukuu 2015 Kilpailun paikkakunta Haukipudas

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Seura Aika Tila

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Seura Aika Tila Sivu: 1 Päivämäära: 07 syyskuu 2015 Aika: 22:28:52 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu: Syysuinnit Kilpailun paikkakunta: Vaasa Järjestäjä: Vaasan Uimaseura- Vasa Simsällskap

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2014

Seurakysely toimintavuodelta 2014 16.1.2015 9.18 Seurakysely toimintavuodelta 2014 Taustatiedot Seura Valitse vaihtoehto... Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Matkapuhelin Vastaajan asema seurassa Puheenjohtaja Päätoiminen/osa-aikainen

Lisätiedot

Johtokunta 22.10.2014

Johtokunta 22.10.2014 JOENSUUN UIMASEURA RY. Toimintasuunnitelma Vuodelle 2015 Johtokunta 22.10.2014 Yleistä Joensuun Uimaseura ry on perinteikäs, 107 vuotta aktiivisesti vesiliikunnan edistämiseksi toiminut itäsuomalainen

Lisätiedot

1. Miehet 25m vapaauinti ensikertalaiset Jani Mononen S14 ÅSK 00:19,7 Santeri Serimaa S14 Cetus 00:29,6

1. Miehet 25m vapaauinti ensikertalaiset Jani Mononen S14 ÅSK 00:19,7 Santeri Serimaa S14 Cetus 00:29,6 Erityisryhmien uinnit Turussa 1.12.2012 1. Miehet 25m vapaauinti ensikertalaiset Jani Mononen ÅSK 00:19,7 Santeri Serimaa Cetus 00:29,6 2. Naiset 25m vapaauinti ensikertalaiset Anna Rantanen ÅSK 00:32,5

Lisätiedot

Tuusulan kunta, Keski-Uusimaa ja Tuusulan uimaseura ylpeinä järjestävät. Koko perheen vesiturvapäivä Su 8.6.2014

Tuusulan kunta, Keski-Uusimaa ja Tuusulan uimaseura ylpeinä järjestävät. Koko perheen vesiturvapäivä Su 8.6.2014 Tuusulan kunta, Keski-Uusimaa ja Tuusulan uimaseura ylpeinä järjestävät Koko perheen vesiturvapäivä Su 8.6.2014 Kesä tulee tänäkin vuonna. Mahtavaa aikaa ja vielä mahtavampaa, kun koko perhe voi nauttia

Lisätiedot

Yläkoulu, lukiot ja ammattiopisto Uintimestaruuskilpailut Tampereen Uintikeskus 50 m TaTU. # 1. T-13,14,15,20 50m VU KILPA

Yläkoulu, lukiot ja ammattiopisto Uintimestaruuskilpailut Tampereen Uintikeskus 50 m TaTU. # 1. T-13,14,15,20 50m VU KILPA Yläkoulu, lukiot ja ammattiopisto Uintimestaruuskilpailut 2009 3.11.09 Tampereen Uintikeskus 50 m TaTU # 1. T-13,14,15,20 50m VU KILPA 1. Elisabet Hyppönen 96 Sampo 31,59 473 2. Anni Rajamäki 96 Norm.Koulu

Lisätiedot

Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m Aika Tila Seura

Laji 1, 100m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Pistee FINA 50m Aika Tila Seura Sivu: 1 Lisenssinhaltija: Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Kainuun alueuiniit Kilpailun paikkakunta: Kajaani Järjestäjä: ry Kilpailun johtaja: Jukka Fomin Kilpailun

Lisätiedot

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut # Nimi Synt Seura Aika Tila. Laji 2, 25m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut # Nimi Synt Seura Aika Tila

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut # Nimi Synt Seura Aika Tila. Laji 2, 25m Perhosuinti Miehet, Loppukilpailut # Nimi Synt Seura Aika Tila Sivu: 1 Päivämäära: 28 huhtikuu 2014 Aika: 11:42:14 Tulokset Täydellinen - Pelkistetty Kilpailu: Vantaa Cup 2014 III Kilpailun paikkakunta: Vantaa Järjestäjä: Vantaan Uimarit Kilpailun johtaja: Vesa Korhonen

Lisätiedot

# Nimi Synt Seura 50m Aika

# Nimi Synt Seura 50m Aika Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu Sylvesterin-uinnit Kilpailun paikkakunta Somero Järjestäjä Someron Esa Allas 25m Kilpailupäivämäärä 28 joulukuu 2014 VeUs-tulokset

Lisätiedot

Kirkkonummi Karate Open 2014 Tulokset

Kirkkonummi Karate Open 2014 Tulokset Kirkkonummi Karate Open 2014 Tulokset 7-9v pyykkipoika Ottelu 1. Jukka Saarinen Tapanilan Erä 2. Samuli Lindroos Nurmijärven Shotokan 3. Nico Lötjönen Kirkkonummen Sokuto 3. Ebba Suominen Porin Shotokan

Lisätiedot

IV Pohjankyrö murtsikka-cup

IV Pohjankyrö murtsikka-cup 1 / 5 10.2.2009 17:22 IV Pohjankyrö murtsikka-cup Perinteinen, Isokyrö Ylipää 8.2.2009 T U L O K S E T N05; M05; N06; M06; N07; M07; N08; M08; N09; M09; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; Tytöt 5

Lisätiedot

Laji 1, 25m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Ilm.aika Code. Seura Ilm.

Laji 1, 25m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Piste FINA Aika Tila Seura Ilm.aika Code. Seura Ilm. Tekijä: WinGrodan 1.25.10, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 27 marraskuu 2016 Aika: 10:15:50 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: -uinnit seurakilpailu Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

Hämeenlinnan koulujen väliset uinnit 30.3.2015 Hämeenlinnan uimahalli

Hämeenlinnan koulujen väliset uinnit 30.3.2015 Hämeenlinnan uimahalli Laji 1 (3-4 t 50 PU) 1 Siiri Reinonen Seminaari 00:43.3 Laji 2 (3-4 p 50 PU) 1 Aleksi Kokkonen Seminaari 00:51.0 Laji 3 (5-6 t 50 PU) 1 Sofia Nieminen Nummi 00:33.3 2 Emma Kajanto Ruununmylly 00:33.7 3

Lisätiedot

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI

UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 29.4.2015 UINTIURHEILUN SÄÄNTÖKIRJA 2013-2017 MASTERS-UINTI JA MASTERS-AVOVESIUINTI 2 Masters-uinti ja masters-avovesiuinti Näissä säännöissä käytetään seuraavia FINA:n sääntöjen mukaisia lyhennyksiä:

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2007

Toimintakertomus vuodelta 2007 Kouvolan Uimarit ry TOIMINTAKERTOMUS 1 /15 Toimintakertomus vuodelta 2007 Johtokunta Marja-Liisa Kotikuusi puheenjohtaja seuran yhteyshenkilö, tiedotus, kokonaisvastuu Antti Pienimäki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Simmiksen vanhempainilta. 23.9.2013 Mäkelänrinteen lukion auditorio

Simmiksen vanhempainilta. 23.9.2013 Mäkelänrinteen lukion auditorio Simmiksen vanhempainilta 23.9.2013 Mäkelänrinteen lukion auditorio Asialista 1. Hallitus ja ajankohtaiset asiat 2. Päävalmentajan puheenvuoro 3. Nuorten valmennuspäällikkö Helena Toivaisen puheenvuoro

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI perusopetus 1-6 lk yleisurheilumestaruuskilpailut 9.9.2014. P 6. LK 50 m

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI perusopetus 1-6 lk yleisurheilumestaruuskilpailut 9.9.2014. P 6. LK 50 m KANKAANPÄÄN KAUPUNKI perusopetus 1-6 lk yleisurheilumestaruuskilpailut 9.9.2014 P 6. LK 50 m 1 Aleksi Joensuu Keskusta 7,58 2 Nil Smolin Kyynärjärvi 7,76 3 Henri Hirvinen Keskusta 7,93 4 Samuli Kuusinen

Lisätiedot

Jämsänkosken Ilves ry Päivitetty 12.10.2015 1930-2015

Jämsänkosken Ilves ry Päivitetty 12.10.2015 1930-2015 N yl. 100 m 12,43 Kristiina Peltola -98 N yl. 200 m 25,66 Kristiina Peltola -98 N yl. 400 m 59,49 Teija Ikonen -87 N yl. 800 m 2.19,21 Merja Järvinen -89 N yl. 100 m aj. 14,7 Eeva Vierikko -74 N yl. 400

Lisätiedot

Seuran toimintalinjat

Seuran toimintalinjat Seuran toimintalinjat Toiminnan yleiskuvaus Tuusulan Uimaseura ry on uintiurheiluseura, joka pääosin vapaaehtoisvoimin kehittää Tuusulalaisten uintitaitoja ja luo heille mahdollisuuksia uintiurheilun harrastamiseen

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 ry. listattu 14.12.11

Seinäjoen Uimarit -58 ry. listattu 14.12.11 Seinäjoen Uimarit -58 ry. Naiset 25 m VU Kilpauintikoulut. 1 20,72 Mira Nygård 93 SeUi 091203 Seinäjoki 0 2 21,28 Noora Hellberg 01 SeUi 061111 Seinäjoki 0 3 21,41 Nea Yli-Huumo 99 SeUi 111211 Seinäjoki

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

EA, Englanti, pitkä oppimäärä EA, Englanti, pitkä. Aalto, Fanni 01. Ahlberg, Valtteri 01. EA, Englanti, pitkä. Aho, Aleksi 05. EA, Englanti, pitkä

EA, Englanti, pitkä oppimäärä EA, Englanti, pitkä. Aalto, Fanni 01. Ahlberg, Valtteri 01. EA, Englanti, pitkä. Aho, Aleksi 05. EA, Englanti, pitkä Aalto, Fanni 01 Ahlberg, Valtteri 01 Aho, Aleksi 05 Ala-Heikkilä, Nea 05 Ala-Hukkala, Joona 01 Ankkuri, Ida-Maria 01 Annala, Joni 05 Ansalo, Heidi 01 Benahmed, Aisha 01 El-Bash, Cherine 05 Franssila, Saija

Lisätiedot

25 VAPAAUINTI (TYTÖT KILPA)

25 VAPAAUINTI (TYTÖT KILPA) 25 VAPAAUINTI (TYTÖT KILPA) 2004-2004 Etunimi Sukunimi Koulu Synt Aika 1 Julia Sairanen Karisto 2003 00:13,920 2 Veera Skinnari Lotila 2003 00:14,020 3 Minttu Paalanen Kasakkamäki 2003 00:14,410 4 Venla

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2015

Seurakysely toimintavuodelta 2015 22.1.2016 11.06 Seurakysely toimintavuodelta 2015 Taustatiedot Seura Valitse vaihtoehto... Seuran perustamisvuosi Valitse vaihtoehto... Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Matkapuhelin

Lisätiedot

Lähtölista. Kilpailu Tonttu-uinnit Tulostuspäivämäärä 18 joulukuu 2015 Kilpailun paikkakunta. Tampere Tulostusaika 10:52

Lähtölista. Kilpailu Tonttu-uinnit Tulostuspäivämäärä 18 joulukuu 2015 Kilpailun paikkakunta. Tampere Tulostusaika 10:52 Lähtölista Kilpailu Tonttu-uinnit Tulostuspäivämäärä 8 joulukuu 20 Kilpailun paikkakunta Tampere Tulostusaika 0:2 Järjestäjä Uinti Tampere Allas 2m Kilpailupäivämäärä 9 joulukuu 20 Laji, 2m Vapaauinti

Lisätiedot

Taitokilpailut 2012 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-97)

Taitokilpailut 2012 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-97) Tytöt C15 (-97) Nimi Seura Kuljetus-Keskitys Pusku Syöttö Pujot- Kuljetus-Laukaus Pituuspotku Loppu- SPL aika väh. telu aika väh. o/m v/m aika MERKKI 1. Putkonen Melina JyPK 35,9-9 26,9-4 40,7 28,7 29,4-13

Lisätiedot

Tulokset Pisteiden ja väliaikojen kanssa. Kilpailu: Espoonlahden uinnit. Kilpailun paikkakunta: Espoo 14.1.2012. Järjestäjä: Cetus

Tulokset Pisteiden ja väliaikojen kanssa. Kilpailu: Espoonlahden uinnit. Kilpailun paikkakunta: Espoo 14.1.2012. Järjestäjä: Cetus Tulokset Pisteiden ja väliaikojen kanssa Kilpailu: Espoonlahden uinnit Kilpailun paikkakunta: Espoo 14.1.2012 Järjestäjä: Cetus Laji 2, 25m Vapaauinti Naiset, Loppukilpailut, Luokittelu: Kaikki 1 Anna

Lisätiedot

KÄRRY-SM JÄMI 2015 TULOKSET 17. 18.10.2015

KÄRRY-SM JÄMI 2015 TULOKSET 17. 18.10.2015 KÄRRY-SM JÄMI 2015 TULOKSET 17. 18.10.2015 SM-luokat: DR6, 6-koiran kärryluokka 2 x 6,0 km 1. Kaivola Teemu, L-SVU 20:47.8 10:22.7 10:25.1 34.621 x 2. Lehtomäki Vesa-Pekka, KVKS 22:29.2 11:14.9 11:14.3

Lisätiedot

Minikarnevaalit 18.11.2007 Leppävirta

Minikarnevaalit 18.11.2007 Leppävirta Taitajat Sijoitus Nimi Seura Pisteet Erikoismaininta 1. Sanni Koskinen 40,66 2. Vilma Kangasaho 36,00 3. Pinja Salmi 34,00 4. Kristiina Venäläinen KuLS 33,32 5. Veera Häkkinen KuLS 32,67 6. Sanna-Mari

Lisätiedot

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p =======================

Lähtö Sarja Matka Nro Nimi Seura. Miehet 10 vuotta 3 km p ======================= Miehet 10 vuotta 3 km p 11.00.00 M10 3 km 1 Elmeri Konstari Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10 3 km 2 Konsta Peltola Keuruun Kisailijat 11.00.00 M10 3 km 3 Elias Ronkainen Jämsänkosken Ilves 11.00.00 M10

Lisätiedot

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin

3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin 3.-4.lk 60 m tytöt tulokset 8 nopeinta aikojen perusteella finaaliin Sija Nimi Koulu Aika Finaaliaika 1 Moona Ojaniemi Koivisto 9,84 9,86 2 Oona Kriikkula Kangas 10,37 10,34 3 Emma Latvala Tuiskula 10,47

Lisätiedot

# Nimi Synt Pisteet FINA 50m 100m 150m Aika Seura. 1 Mia Pentti 2002 9 569 32.51 1:09.22 1:56.93 2:32.16 Swimming Jyväskylä

# Nimi Synt Pisteet FINA 50m 100m 150m Aika Seura. 1 Mia Pentti 2002 9 569 32.51 1:09.22 1:56.93 2:32.16 Swimming Jyväskylä Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu Ikäkausimestaruusuinnit 2015 Kilpailun paikkakunta Pori Järjestäjä PUS;Popy;PTU,Nereus,Raus Allas 50m Kilpailupäivämäärä 26 kesäkuu

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) 1 / 7 24.4.2015 22:29 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu JunnuDivari 6 Tulostuspäivämäärä 24 huhtikuu 2015 Kilpailun paikkakunta Kouvola Tulostusaika 22:20 Järjestäjä

Lisätiedot

Hämeenlinnan koulujen väliset uinnit 30.3.2016, Hämeenlinnan uimahalli

Hämeenlinnan koulujen väliset uinnit 30.3.2016, Hämeenlinnan uimahalli Laji 2 (3-4 p 50 PU) 1. Joni Routamo Seminaarin koulu 00:47,9 Laji 3 (5-6 t 50 PU) 1. Milla Salminen Nummi 00:39,2 2. Jenna Boman Vuorentaan koulu 00:39,8 3. Siiri Reinonen Seminaarin koulu 00:40,2 Laji

Lisätiedot

MASTERS-pisteet Pisteet Loppukilpailut

MASTERS-pisteet Pisteet Loppukilpailut MASTERS-pisteet Pisteet Loppukilpailut Kilpailu Viriilit Vinstat Kilpailun paikkakunta Espoo Järjestäjä Cetus Allas 50m Kilpailupäivämäärä 28 tammikuu 2012 Laji 1, 50m Perhosuinti Miehet 1 Hannu Kuokkanen

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015 M12 11:00:00 3 Eetu Vimpari 40145859 Kajaanin Hiihtäjät 11:00:00 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 11:00:00 5 Topias Törmäkanga 40114888 Sotkamon Jymy 11:00:00 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven

Lisätiedot

Osanottajalista. SM/NSM, Tikkurilan uimahalli, Läntinen Valkoisenlähteentie 50, Vantaa, Naiset, 1 metri.

Osanottajalista. SM/NSM, Tikkurilan uimahalli, Läntinen Valkoisenlähteentie 50, Vantaa, Naiset, 1 metri. Osanottajalista SM/NSM, Tikkurilan uimahalli, Läntinen Valkoisenlähteentie 50, 01300 Vantaa, 7.6.2013-9.6.2013 Naiset, 1 metri 1 Anna Kiviniemi, Joensuun Uimaseura 2 Elina Leiviskä, Tiirat 3 Ellen Sirkka,

Lisätiedot

Laji 1, 50m VU T10, Loppukilpailut 10 v ja nuoremmat # Nimi Synt Seura Aika Tila

Laji 1, 50m VU T10, Loppukilpailut 10 v ja nuoremmat # Nimi Synt Seura Aika Tila Sivu: 1 Päivämäära: 17 tammikuu 2016 Aika: 11:38:42 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu: Kuukkarit Kilpailun paikkakunta: Helsinki Järjestäjä: Orca Helsinki Ry Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

Syyskauden avaus 14.8.2005

Syyskauden avaus 14.8.2005 Syyskauden avaus 14.8.2005 TERVETULOA Ohjelma: valmentajat ryhmät: perusteet ja harjoitusajat Valmentajat, syksy 2005 Ryhmät 1. valmentaja 2. valmentaja NKR Tua Piiroinen Oona Fagerholm Haastajat Tua Piiroinen

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ

LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ LIEKSAN KAUPUNGIN KOULULAISTEN YLEISURHEILUMESTARUUS KILPAILUT 2.9.2014 LIEKSAN KESKUSKENTTÄ Tytöt 10v 3-ottelu LOPPUTULOKSET 0 Sija Nimi Koulu 60m Korkeus Kuula Yhteensä 1 Marjo Heikura Jamali 10,38 189

Lisätiedot