Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa."

Transkriptio

1

2 Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa.

3 Raju. Alkuvoimainen. Kunnioitusta herättävä. Ford Focus RS tarjoaa kihelmöivän jännittävän ajokokemuksen aivan uudella tasolla. Erikoisviritetty 2,3-litrainen moottori ja innovatiivinen nelivetojärjestelmä tuottavat nopeammin reagoivan tehon sekä ylivoimaisen pidon ja ketteryyden. Ford Focus RS maksimoi ajokokemuksen sekä maantiellä että radalla ja saa suorituskykyyn tosissaan suhtautuvat kuljettajat hyrisemään tyytyväisyydestä.

4 Hiusneulamutkat Edistynyt neliveto ja dynaaminen kaarreajon hallinta säilyttävät tehon mutkissa ja tuovat kaarreajoon täyden varmuuden. Pitkät harjanteiset suorat Täydellä kaasulla harjanteiden yli kevyesti kaartaen se voi olla liikaa useille autoille. Mutta ei RS:lle. Auton aerodynamiikka ja edistynyt neliveto säilyttävät tarkan tuntuman rataan myös märissä olosuhteissa. Suunniteltu loistamaan. Hypyt Hypyssä koko jousituksen liikerata saattaa olla käytössä, ja siksi jotkut autot ovat laskeuduttuaan hetkellisesti arvaamattomia. Mutta RS pysyy tiukasti hallinnassasi edistyneen kilpa-autohenkisen, jäykistetyn Tenneco-jousituksen ansiosta. Tiukkenevat mutkat Ford Focus RS:n tehokas jarrujärjestelmä hidastaa luotettavasti kaikista nopeuksista. Vaikuttavalla EcoBoost-teknologialla varustettu Performance Teamimme kehittämä Ford Focus RS takaa tinkimättömän voiman ja vakuuttavan tehokkuuden. Suorat Sulavaliikkeisellä ja kilpa-autohenkisellä 6-portaisella vaihteistolla voit pitää RS:n optimaalisissa vääntö- ja teholuvuissa koko kierroslukualueella aina 268 km/h:n huippunopeuteen asti.

5 Hallittua voimaa. Ford Focus RS tuottaa raakaa, hallittua voimaa kuin adrenaliiniruiske tarpeeseen. Katso Focus RS tositoimissa

6 Sisäistä voimaa. RS:n suorituskykyinen luonne näkyy kaikessa. Nahkaverhoiltu, alhaalta litteä ohjauspyörä tehostaa dynaamista ajokokemusta. Yksilölliset RS Recaro -istuimet osanahkaverhoilulla ja Nitrous Blue -raidalla edustavat RS-ohjaamon näyttävää tyyliä.

7 Ford EcoBoost 2.3 GTDi RS:n erikoisvalmisteinen 2,3-litrainen Ford EcoBoost -moottori takaa korkean suorituskyvyn. Moottorin pieni-inertiainen twin-scrollturboahdin yhdessä välijäähdyttimen ja suuremman kompressorin kanssa mahdollistavat suuremman ilmavirtauksen ja ahtoilman tiheyden. Kun tähän lisätään integroitu pakosarja, joka maksimoi turbiinille menevän pulssienergian, tuloksena ovat matalammat päästöt ja parantunut polttoainetalous tehon noustessa 350 hevosvoimaan. Neliveto dynaamisella kaarreajon hallinnalla Ylivoimaista pitoa haastaviin olosuhteisiin. Kahdella takakytkimellä varustettu dynaaminen kaarreajon hallinta välittää tarvittaessa koko taka-akselin väännön vain toisen puolen pyörälle kaarteessa. Tämä varmistaa paremman pidon, eikä auto käytännössä aliohjaudu. Neljä aktiivista ajoasetusta Räätälöi ajokokemus valitsemalla haluamasi ajoasetus, kuten Normal tai Sport maantieajoon, tai Track tai Drift rata-ajoon. Launch Control -lähtöjärjestelmä Rata-ajoon kehitetty lähtöjärjestelmä kumoaa vääntömomenttirajan ensimmäisellä vaihteella optimoiden pidon ja kiihdytyksen. Optimaalisen vaihteensiirron merkkivalo Vilkkuva RS-symboli auttaa optimoimaan kiihdytyksen. Kierroslukumittarissa sijaitseva vaihteensiirron merkkivalo ilmoittaa optimaalisen hetken vaihdolle ylöspäin ja kunkin vaihteen kierroslukurajat. Innovaatiota teknologialla. Katso video Ken Block ja Focus RS Maalatut Brembojarrusatulat Suorituskykyisten jarrukomponenttien johtava valmistaja Brembo on täydellinen kumppani Ford Focus RS:lle.

8 RS-varusteet RS erittelyt ja suorituskyky Tärkeimmät vakiovarusteet Neliveto dynaamisella kaarreajon hallinnalla Neljä kuljettajan valittavissa olevaa ajoasetusta Launch Control -lähtöjärjestelmä puolaiset kevytmetallivanteet (D2VA3) Brembon nelimäntäiset jarrusatulat RS-merkityt Recaro-istuimet Korkealuokkainen radio/cd/dab, jossa 8 kosketusnäyttö, SYNC 3 englanninkielisellä ääniohjauksella ja 9 Sony-kaiutinta RS-lattiamatot edessä ja takana Yksilöllinen RS-lisämittaristo Mukautuvat ajovalot Ford Power -käynnistyspainike RS-kynnyslevyt etuovissa Kevytmetallipolkimet Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS) Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) ja elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) sekä luistonesto ja mäkilähtöapu Optimaalisen vaihteensiirron merkkivalo Tärkeimmät valinnaisvarusteet Shell kuppi-istuinten nahka/dinamicamikrokuituverhoilu puolaiset maalatut kevytmetallivanteet (D2VLJ) 19 5x2-puolaiset koneistetut kevytmetallivanteet (D2VBU) Brembon nelimäntäiset jarrusatulat - väri Nitrous Blue Active City Stop Lämmitettävä tuulilasi Tummennetut takaikkunat Parkkitutka, anturit takana Vakionopeudensäädin Täysin itsenäinen erillisjousitus Urheilullinen jousitus ja kahteen eri tilaan kytkettävät iskunvaimentimet tuovat kiinteämmän ajotuntuman rata-ajoon. Vakiovaruste Valinnaisvaruste, lisämaksua vastaan Osa valinnaisvarustepakettia, lisämaksua vastaan *Valituille vanteille asennetaan ilmoitetun kokoiset renkaat. Rengasmerkkiä ei voi valita. **Ford Hätäaputoiminto on SYNC-järjestelmän edistyksellinen ominaisuus, joka käyttää Bluetooth :n avulla yhdistettyä matkapuhelinta. Se auttaa ajoneuvon matkustajia ottamaan yhteyttä hätäkeskukseen onnettomuustapauksessa, jossa turvatyynyt ovat lauenneet tai polttoaineen syöttö on katkaistu. Toiminto on käytettävissä yli 40 maassa Euroopassa. ***4. vaihteella. Ø Fordin testituloksia. ØØ Kaikki ilmoitetut polttoaineen kulutuslukemat, CO 2 -päästöarvot ja sähköauton toimintamatka on mitattu EU-säännöksen (EC) 715/2007, muutettuna asetuksella (EC) 692/2008, teknisten vaatimusten ja määräysten mukaisesti. Polttoaineenkulutus ja CO 2 -päästöt on määritelty ajoneuvotyypille, ei yksittäiselle autolle. Käytetty standardinmukainen testausmenettely mahdollistaa vertailun ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuden lisäksi polttoaineenkulutukseen, CO 2 -päästöarvoihin ja sähköauton toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa sekä muut ei-tekniset tekijät. CO 2 on ilmaston lämpenemistä aiheuttava kasvihuonekaasu.

9 Korin värivaihtoehdot ja kevytmetallivanteet Istuinverhoilut Frozen White Stealth Grey Shadow Black 1 2 Normaaliväri Normaaliväri Mica-väri Kilpa-ajoon muotoillut Recaro-istuimet 1. Eton/Race Track, väri Charcoal Black/ Salerno-nahka, väri Charcoal Black (osittainen nahkaverhoilu). 2. Dinamica-mikrokuitu, väri Ebony/Salerno-nahka, väri Charcoal Black (kuppi-istuin). 3. Eton/Race Track, väri Charcoal Black/ Salerno-nahka, väri Nitrous Blue (osittainen nahkaverhoilu). Magnetic Metalliväri Nitrous Blue Erikoismetalliväri, vain RS-malleissa 3 Vakiokevytmetallivanne puolaiset yksilölliset kevytmetallivanteet RS-muotoilulla (D2VA3). Saatavana myös 18 talvirengasvanne (lisävaruste) Kevytmetallivanne (valinnaisvaruste) puolaiset maalatut kevytmetallivanteet ensiluokkaisella Magnetiteviimeistelyllä (D2VLJ) Kevytmetallivanne (valinnaisvaruste) 19 5x2-puolaiset mustat himmeäkiiltoiset koneistetut kevytmetallivanteet (D2VBU)

10 MY 2017 FIN fi Kuvat, kuvaukset ja erittelyt. Tämän esitteen tiedot olivat oikeita painatushetkellä. Fordin pyrkimyksenä on kuitenkin tuotteiden jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Kaikki oikeudet tässä julkaisussa esitettyihin mallien ja tuotteiden erittelyjen, värien ja hintojen muuttamiseen milloin tahansa pidätetään. Kysy uusimmat tiedot aina Ford-liikkeestä. Valinnais- ja lisävarusteet. Aina, kun ominaisuus kuvataan tässä julkaisussa valinnaisvarusteena tai jälkiasenteisena lisävarusteena jne. tulee olettaa, että se veloitetaan erikseen perusauton lisäksi, jollei toisin ole erikseen mainittu. Kaikki mallit ja väriyhdistelmät ovat toimitettavissa saatavuuden mukaisesti. Huom. Jotkin kuvat esittävät esituotannossa olevaa mallia ja/tai ovat tietokoneella luotuja. Tämän vuoksi ajoneuvon lopullinen malli tai varusteet voivat poiketa esitetystä. Jotkin kuvattujen ajoneuvojen varusteista voivat myös olla valinnais-tai lisävarusteita. Huom. Tämä esite sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että muiden toimittajien tuotteita. Tunnuksella + merkityt varusteet ovat huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, joissa on toimittajan tuotemerkki. Nämä varusteet eivät kuulu Ford-takuun piiriin. Niitä koskee toimittajan oma takuu, josta on saatavana lisätietoa Ford-liikkeestä. Huom. Bluetooth -sanamerkki ja logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. ipod-sanamerkki ja -logot ovat Apple Inc. -yhtiön omaisuutta. Muut tuotemerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta. Huom! Jotkin esitteessä kuvaillut kuljettajaa avustavat teknologiat ja toiminnot sekä turvaominaisuudet toimivat anturien avulla, joten niiden toimintakykyyn voivat vaikuttaa tietyt sää- tai ympäristöolosuhteet. Julkaisija Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Rekisteröity Englannissa No BJN FoE E45E. PN /0916/0.485m/FIN fi Elokuu Ford Motor Company Limited. Kun et enää tarvitse tätä esitettä, ole hyvä ja kierrätä se.

FordFocus. www.ford.fi. MV 2011 FIN fl

FordFocus. www.ford.fi. MV 2011 FIN fl MV 2011 FIN fl Kuvat, kuvaukset ja erittelyt. Tämän esitteen tiedot olivat oikeita painatushetkellä. Fordin pyrkimyksenä on kuitenkin tuotteiden jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Kaikki oikeudet tämän

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_FIN_FI.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 08/06/ :24:54

TÄYSIN UUSI FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_FIN_FI.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 08/06/ :24:54 TÄYSIN UUSI FIESTA FORD FIESTA Mallit Valitse oikea Fiesta. Monipuolisesta ja yksilöllisestä mallistosta löytyy varmasti elämääsi sopiva täysin uusi Ford Fiesta. Ylellinen Titanium Vignale Fiestan Luxury-mallit

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. ECOSPORT EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. EcoSport ST-Line Katon kontrastiväri Shadow Black (mica-väri, vakiovaruste) sekä korin Tiger Eye-metalliväri

Lisätiedot

FORD MOTOR COMPANY ESITTÄÄ

FORD MOTOR COMPANY ESITTÄÄ FORD MOTOR COMPANY ESITTÄÄ Vignale. Vuodesta 1948. Lahjakas mekaanikko Alfredo Vignale perusti korivalmistusyrityksensä Italian Torinossa. Hänen tinkimätön ammattitaitonsa herätti Autocar-lehden huomion,

Lisätiedot

Ylellinen. Urheilullinen

Ylellinen. Urheilullinen FORD KUGA Mallisto Valitse oikea Kuga Ylellinen Titanium Premium-luokan materiaalit ja lisäteknologiat tarjoavat ylivertaista ylellisyyttä ja mukavuutta. Vignale Yksilöllisellä muotoilulla ja erikoistoimittajalta

Lisätiedot

Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa.

Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa. Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa. Huippuosaamista innovaatioilla. ST:t vievät tutun Ford-ajoelämyksen entistä pidemmälle, koska ne on suunniteltu moottoriurheilun

Lisätiedot

Trend. Tärkeimmät ulkovarusteet. Tärkeimmät sisätilojen varusteet. Moottorit. Korimallit

Trend. Tärkeimmät ulkovarusteet. Tärkeimmät sisätilojen varusteet. Moottorit. Korimallit UUSI TRANSIT Trend Tärkeimmät ulkovarusteet Sivupeilit, lämmitettävät ja sähkötoimisesti säädettävät Lämmitettävä tuulilasi Ajovalot: Halogen, sis. LED-päiväajovalot ja staattiset kaarrevalot Etusumuvalot

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

FORD MONDEO

FORD MONDEO FORD MONDEO 27.1.2017 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 782,63 27 642,63

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

UUSI RANGER bb544646b6f7efc10450a2ca25-8b6683fb893d4bb8d985bf0e2052b7d _book.indb 65 14/06/ :44:08

UUSI RANGER bb544646b6f7efc10450a2ca25-8b6683fb893d4bb8d985bf0e2052b7d _book.indb 65 14/06/ :44:08 UUSI RANGER Edustava Ford Ranger Uusi Ford Ranger. Ranger on saatavana sekä kaksipaikkaisena Super Cab- että viisipaikkaisena Double Cab -mallina. Varustetasoja ovat XL, XLT, Limited ja Wildtrak sekä ainutlaatuinen

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa.

Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa. Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa. Katso lisää sisältöä verkosta. Skannaa QR-koodit esitteestä älypuhelimen tai tabletin sovelluksella. Kuga Vignale Yksilöllinen

Lisätiedot

FORD MONDEO EcoBoost 125hv M6 Trend Wagon 120 M , ,14

FORD MONDEO EcoBoost 125hv M6 Trend Wagon 120 M , ,14 FORD MONDEO 1.1.2017 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 782,63 27 642,63

Lisätiedot

Ford S-MAX S/M 81A MV2019. Autoveroton suositushinta EUR Alv 24% Arvioitu autovero EUR. Suositushinta autoveron kanssa EUR.

Ford S-MAX S/M 81A MV2019. Autoveroton suositushinta EUR Alv 24% Arvioitu autovero EUR. Suositushinta autoveron kanssa EUR. Ford S-MAX 29.6.2018 MV2019 CO 2 (g/km) kanssa 2.0 TDCi EcoBlue 150hv M6 Trend 5-ovinen 132 M6 32 850 8 234,88 41 084,88 775 625 2.0 TDCi EcoBlue 150hv A8 Trend 5-ovinen 139 A8 34 025 9 691,52 43 716,52

Lisätiedot

Lisävarusteet FORD MONDEO

Lisävarusteet FORD MONDEO FORD-LISÄVARUSTEET Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.ford-lisaevarusteet.fi Go Further Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 KULJETUSJÄRJESTELMÄT Kattokuljetusjärjestelmä Sisätilojen kuljetusjärjestelmät

Lisätiedot

FORD FOCUS Suositushinnasto CO 2 (g/km)

FORD FOCUS Suositushinnasto CO 2 (g/km) FORD FOCUS Suositushinnasto 30.1.2017 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta 1.0 EcoBoost 100 hv start/stop Trend 5-ovinen M5 105 16 700,00 2 762,28 19 462,28 475 325 1.0 EcoBoost 125 hv start/stop Trend

Lisätiedot

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V2_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V2_FIN_FI.indd BC66-FC68 03/01/ :28:42 11/01/ :45:30

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V2_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V2_FIN_FI.indd BC66-FC68 03/01/ :28:42 11/01/ :45:30 ECOSPORT EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. Saat lisäsisältöä skannaamalla QR-koodit. SISÄLTÖ Johdanto..................................... 02 Premium-luokan

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Valitse oikea S-MAX-malli. Trend

Valitse oikea S-MAX-malli. Trend Valitse oikea S-MAX-malli. Trend Ylellinen Titanium Vignale Vignale 22 23 Vanteet 17" 5x2-puolainen kevytmetallivanne, väri Sparkle Silver (D2YM1) Osanumero 1947559 Trend, Titanium 17" 10-puolainen kevytmetallivanne,

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA

EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA TOURNEO COURIER EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA Saat lisäsisältöä skannaamalla QR-koodit. SISÄLTÖ Johdanto.......................................2 Muunneltavuus................................

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Arvioitu CO 2 (g/km)*

Arvioitu CO 2 (g/km)* FORD MONDEO Tuotanto alkaen 7.5.2018, MV2018.75. Ensirekisteröinti 1.9.2018 alkaen. 1.9.2018 2018W Arvioitu CO 2 (g/km)* Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero * Suositushinta autoveron kanssa

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

18" 20-puolainen kevytmetallivanne, väri Luster Nickel (D2ULC) Tilausnumero Vignale

18 20-puolainen kevytmetallivanne, väri Luster Nickel (D2ULC) Tilausnumero Vignale Vanteet 17" 5x2-puolainen kevytmetallivanne, väri Sparkle Silver (D2YM1) Tilausnumero 1947559 Trend 17" 10-puolainen kevytmetallivanne, väri Sparkle Silver (D2YDN) Tilausnumero 1947561 Titanium 17" 20-puolainen

Lisätiedot

Ford S-MAX W Tuotanto alkaen , MV2019. Ensirekisteröinti alkaen.

Ford S-MAX W Tuotanto alkaen , MV2019. Ensirekisteröinti alkaen. Ford S-MAX 1.9.2018 2019W Tuotanto alkaen 2.7.2018, MV2019. Ensirekisteröinti 1.9.2018 alkaen. Suositushinta n kanssa 2.0 TDCi EcoBlue 150hv M6 Trend 5-ovinen 159 M6 32 850 9 042,70 41 892,70 785 635 2.0

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Legendan paluu. FordFocus RS Varusteet, tekniset tiedot ja hinnasto

Legendan paluu. FordFocus RS Varusteet, tekniset tiedot ja hinnasto Legendan paluu FordFocus FordFocus Varusteet, tekniset tiedot ja hinnasto Autoveroton suositushinta EUR Alv 22% Arvioitu autovero EUR Suositushinta autoveron kanssa EUR FordFocus 2.5T Duratec 305 hv M6,

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA

EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA EDGE EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA Saat lisäsisältöä skannaamalla QR-koodit. Näe Fordin vaikuttava historia liikkeessä. SISÄLTÖ Johdanto...04 Sisätilat...12

Lisätiedot

C-MAX + GRAND C-MAX CMAX_18.5MY_MAIN_V3_Image Master.indd BC63- CMAX_18.5MY_MAIN_V3_FIN_FI.indd BC62-BC64 BC65 23/05/ :40:47 04/06/ :09:36

C-MAX + GRAND C-MAX CMAX_18.5MY_MAIN_V3_Image Master.indd BC63- CMAX_18.5MY_MAIN_V3_FIN_FI.indd BC62-BC64 BC65 23/05/ :40:47 04/06/ :09:36 C-MAX + GRAND C-MAX EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. Skannaamalla QR-koodit saat lisätietoa. SISÄLTÖ Ford C-MAX Sport Korin valinnainen metalliväri Moondust

Lisätiedot

FORD MONDEO

FORD MONDEO FORD MONDEO 6.10.2017 MV2018.25 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 782,63

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

MV CO 2 (g/km)

MV CO 2 (g/km) 1.1.2018 MV2018.25 CO 2 (g/km) Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.0 EcoBoost 125hv M6 Trend 5D 119 M6 22 860 4 497,87 27 357,87

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

MUSTANG Mustang_19MY_V2_IMG_MASTER.indd BC101-B Must_2019MY_V2_FIN_FI (2).indd BC101-BC103 C103 31/07/ :52:18 29/08/ :10:06

MUSTANG Mustang_19MY_V2_IMG_MASTER.indd BC101-B Must_2019MY_V2_FIN_FI (2).indd BC101-BC103 C103 31/07/ :52:18 29/08/ :10:06 MUSTANG EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. Saat lisäsisältöä skannaamalla QR-koodit. SISÄLTÖ Hienoja yksityiskohtia.....................10 Älykkäät teknologiat.....................

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2017. Suositushinnasto

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2017. Suositushinnasto TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto 4.7.2017 MV2017 Suositushinnasto CO 2 (g/km) autovero autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.1 70hv Trend 3-ovinen M5 101 13 600 2 102,78 15 702,78 425 275

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2017. Suositushinnasto

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2017. Suositushinnasto TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto 1.1.2018 MV2017 Suositushinnasto CO 2 (g/km) autovero autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.1 70hv Trend 3-ovinen M5 101 13 600 1 899,72 15 499,72 415 265

Lisätiedot

MV Tuotanto alkaen CO 2 (g/km)*

MV Tuotanto alkaen CO 2 (g/km)* FORD MONDEO 27.4.2018 MV2018.75 Tuotanto alkaen 7.5.2018 Ei uusia tehdastilauksia CO 2 (g/km)* Autoveroton suositushinta Alv 24% Arvioitu autovero Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2017. Suositushinnasto

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2017. Suositushinnasto TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto 29.8.2017 MV2017 Suositushinnasto CO 2 (g/km) autovero autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu 1.1 70hv Trend 3-ovinen M5 101 13 600 2 102,78 15 702,78 425 275

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n

8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n 8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n Uusi Ford Focus ST uhkuu suorituskykyä ja entistä parempaa ajodynamiikkaa Uudet alustan hallintateknologiat sekä hienosäädetty jousitus ja ohjaus saavat

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AJONEUVOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AJONEUVOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. TRANSIT COURIER EDELLÄKÄVIJÄ. NEROKAS. VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AJONEUVOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. SISÄLTÖ Johdanto................................................2 Sisätilat.................................................4

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA.

EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. TOURNEO CONNECT EDELLÄKÄVIJÄ, NEROKAS, VAIKUTTAVA. JOKAISESSA AUTOSSA ON HÄNEN ALLEKIRJOITUKSENSA. Saat lisäsisältöä skannaamalla QR-koodit. Tutustu Fordin historiaan. SISÄLTÖ Johdanto..........................................................................

Lisätiedot

Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia.

Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia. Opel Insignia OPC Opel Insignia OPC. Ei rajoituksia. Kuvaston sisältö piti paikkansa esitteen painajankohtana (06/12). Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ja varusteita milloin tahansa. Tuoreimmat

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_FIN_FI.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 08/06/ :24:54

TÄYSIN UUSI FIESTA B479_Fiesta_Main_V5_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V5_FIN_FI.indd BC82-BC84 11/05/ :56:01 08/06/ :24:54 TÄYSIN UUSI FIESTA Edelläkävijä. Nerokas. Vaikuttava. Jokaisessa autossa on hänen allekirjoituksensa. Saat lisäsisältöä skannaamalla QR-koodit. Sisältö Johdanto.......................................2

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER

MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER M{ZD{ Mx-5 MAAILMAN MYYDYIN ROADSTER Täysin uusi MX-5 säilyttää ikonisen arvonsa maailman suositumpana avo-urheilu autona. Neljännen sukupolven MX-5 sisältää kaikki parannukset mitä voi toivoa suorituskyvyn,

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Svh-hinta varustein 33.841,33 NYT ERIKOISHINTAAN 31.490 - HINTAETU 2.351

Svh-hinta varustein 33.841,33 NYT ERIKOISHINTAAN 31.490 - HINTAETU 2.351 KAMPANJA-AUTOT MINI (Hinnat sisältävät toimituskulut 590 ) MINI Clubman Cooper Ulkoväri: Hot Chocolate -metalliväri / musta katto Sisustus: Kangasverhoilu, Cosmos Carbon Black CO2-päästöt: 129 g/km Nahkainen

Lisätiedot

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO EDELLÄKÄVIJÄ JO 30 VUOTTA Kilparadalta: Kilpa-autoilu on ankarin mahdollinen testi. Jo pelkkä kilpaileminen on vakava haaste voittamisesta puhumattakaan. Vuodesta 1984 lähtien

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011 EkoAuton julkistustilaisuus Katja Lohko Trafi Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Trafi 2 Sisältö Trafin Ekoautoilusivusto ja henkilöauton hankintaohje Turvallinen auto Ympäristöä vähemmän kuormittava

Lisätiedot

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015

JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 JAGUAR F-PACE ENNAKKOHINNASTO 11.12.2015 ENNAKKOHINNAT 11.12.2015 Autoveroton ohjehinta (alv 24%) Arvioitu autovero EU-kulutus 2016 Kokonaishinta CO 2 yhdistetty g/km l/100km Vapaa autoetu 2016 Käyttöetu

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv CO2 g/km Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov 5-ov 1.4 0SC68 GF11 Euro 6.2 M5 55 75 12 339 130 2 942,20 15 281,20 445 265 1.4 Start/Stop 0SC68 GC11 Euro 6.2 M5 66 90

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Arvioitu CO 2 (g/km) *

Arvioitu CO 2 (g/km) * TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto 18.9.2018 MV2019W Tuotanto alkaen 10.9.2018, MV2019W Suositushinnasto Arvioitu CO 2 (g/km) * Arvioitu autovero * Suositushinta autoveron kanssa Vapaa autoetu Käyttöetu

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2019 Tuotanto alkaen Ei uusia tehdastilauksia. Suositushinnasto

TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto MV2019 Tuotanto alkaen Ei uusia tehdastilauksia. Suositushinnasto TÄYSIN UUSI FORD FIESTA Suositushinnasto 18.9.2018 MV2019 Tuotanto alkaen 10.9.2018. Ei uusia tehdastilauksia Suositushinnasto Arvioitu CO 2 (g/km) * Arvioitu autovero * Suositushinta autoveron kanssa

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet

Uusi Beetle Uusi Beetle Cabriolet Uusi Beetle Uusi Beetle Särmikäs. Ei kulmikas. Uusi Beetle ja uusi Beetle ovat pysyneet linjoilleen uskollisina, mutta erottuvat nyt enemmän edukseen ja ovat urheilullisempia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

UUSI FORD FOCUS RS500 ON TEHOKKAIN FORD IKINÄ SAATAVANA RAJOITETTU ERÄ

UUSI FORD FOCUS RS500 ON TEHOKKAIN FORD IKINÄ SAATAVANA RAJOITETTU ERÄ TIEDOTE UUSI FORD FOCUS RS500 ON TEHOKKAIN FORD IKINÄ SAATAVANA RAJOITETTU ERÄ Tehokas, rajoitettuun tuotantoon tuleva Ford Focus RS500 häikäisee suorituskyvyllään Rajoitettu 500 auton tuotanto merkitsee

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot