DUURI-KONSERNIN PROJEKTILIIKETOIMINNAN TUOTTEET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "DUURI-KONSERNIN PROJEKTILIIKETOIMINNAN TUOTTEET"

Transkriptio

1 DUURI-KONSERNIN PROJEKTILIIKETOIMINNAN TUOTTEET

2 Scanmikael Oy on tilanjakamiseen erikoistunut suomalainen yritys, jonka skandinaavinen design ja laatu vakuuttaa maailmanlaajuisesti. Jatkuvalla tuotekehityksellä olemme vakiinnuttaneet asemamme yhtenä alamme merkittävimmistä tekijöistä. Tuotteidemme suunnittelu, design ja valmistus on 100 % kotimaista ja käytämme vain laadukkaita kotimaisia materiaalitoimittajia. Lähes viidentoista vuoden yhteistyömme, niin rakennusliikkeiden kuin arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen kanssa varmistaa parhaan lopputuloksen asiakkaalle. Scanmikaelin päätuotteet ovat: - siirto- ja taitelasiseinät - liuku- ja kiinteät lasiseinät - kauppakeskuskonsepti - kaarevat lasiseinät - toimistolasiseinät - sähköllä tummentuvat seinät - äänieristysseinät - kokolasikaiteet Duuri Groupin pääkonttori sijaitsee Helsingin Suutarilassa. Lisätietoja lasiseinätuotteista: Scanmikael Oy, p

3 LASISEINÄJÄRJESTELMÄT Lasiseinäjärjestelmämme on suunniteltu tilojen yhtenäistä ulkonäköä silmälläpitäen eri käyttötarpeisiin ja -kohteisiin niin toimistoihin, julkisiin kuin yksityiskoteihinkin. Lasiseinä-, siirtolasi-, taitelasi- ja kiinteät lasiseinät voidaan yhdistää tilan ehdoilla yhtenäinen ulkonäkö säilyttäen.

4 KIINTEÄT LASISEINÄT Scanmikaelin pystyprofiiliton kiinteä lasiseinä on erittäin monipuolinen. Se antaa sekä suunnittelijalle että loppukäyttäjälle avaimet visuaalisesti ja äänieristystasollisesti toimivaan ratkaisuun. Sähkötummenteinen älylasi voidaan vaivattomasti yhdistää kaikkiin elementteihin tai vain osaan laseista. Alakiskottomat liuku- tai saranaovet mahdollistavat esteettömän kulkemisen. Kiinteitä lasiseiniä on saatavana myös äänieristettyinä.

5 TAITELASISEINÄT Taitelasiseinät muodostuvat profiileistaan yhteen saranoiduista lasielementeistä. Taitelasiseinät voidaan pakata sivuun ilman erillisiä varastokiskostoja ja niiden tarvitsemia tukirakenteita. Taitelasiseinämme ovat yläkantoisia eivätkä tarvitse lattiaan asennettavia kiskostoja. Taitelasiseinän ollessa suljettuna voidaan käyttää käyntiovea, joka mahdollistaa esteettömän kulkemisen tilasta toiseen.

6 SIIRRETTÄVÄT LASISEINÄT Siirtolasiseinäjärjestelmä on kehitetty kokonaisvaltaiseen tilanjakamiseen. Jaettavan tilan mukaan taivutettu kiskosto mahdollistaa suurienkin elementtien helpon siirrettävyyden. Siirtolasiseinän käytön helppous ja vaivattomuus korostuu mm. patentoidun lukitusmekanismin ja kaarevien kiskostojen ansiosta. Siirrettäviä lasiseiniä on saatavana myös äänieristettyinä.

7 LASIKAITEET JULKISIIN TILOIHIN Tyylikkäällä kokolasikaiteella saat näyttävät pystytolpattomat lasikaiteet sisä- ja ulkokäyttöön. Lasikaiteet luovat yksilöllisyyttä ja arvokkuutta sekä tuovat tilan tuntua ja valoa kohteeseen. Kokolasikaiteet sopivat moniin kohteisiin, kuten liikekeskuksiin, toimistoihin ja omakotitaloihin. Profiililla voidaan myös toteuttaa kaarevia kaiteita entistä helpommin. Kaide sopii käytettäväksi taso- tai porraskaiteeksi yksityisiin ja julkisiin kohteisiin. Profiili voidaan maalata kaikilla eri RAL-värisävyillä ja kaiteissa käytettäviä lasisävyjä on useita. Käsijohdemalleja on valittavissa useita eri malleja. Lasikaiteet ovat helppoja ja nopeita asentaa.

8 Duuri Oy on suomalainen perheyhtiö, joka keskittyy rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuihin, julkisiin tiloihin ja koteihin. Ratkaisemme haasteita, jotka liittyvät rakennusten ulkopuolella julkisivuihin ja kattoihin sekä sisäpuolella julkisten tilojen ja kotien sisustuksen viimeistelytuotteisiin. Duuri -konserni muodostuu Duuri Oy:stä ja tämän tytäryhtiöistä Pohjanmaan Rakennuspelti Oy:stä, Scanmikael Oy:stä sekä kansainvälisistä tytäryhtiöistä Ruotsissa, Norjassa sekä Venäjällä ja Baltian maissa. Duurin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Duuri Oy:n toimitiloissa. Lisätietoja myynnistämme p

9 KULUNOHJAUSLISTAT JA LATTIATUNNISTEET DuuriPro -esteettömyystuotteet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Esteettömyystuotevalikoimaan kuuluvat nastamalliset ja suorakaiteen muotoiset lattiatunnisteet sekä kulunohjauslista, joka on Näkövammaisten Keskusliitto ry:n testaama ja hyväksymä (5/2014).

10 LATTIALUUKUT JA TARKASTUSLUUKUT DuuriPro -vesi- ja kaasutiiviit luukut ovat turvallisia ja mahdollistavat asennuksen myös vaativiin käyttökohteisiin. Laadukkaiden ja kestävien avauskahvojen, lukitusmekanismien, joustusten sekä kulmien muotoilun ja selkeiden asennusohjeiden myötä korostuvat myös luukkujemme käyttäjäystävällisyys ja luja laatu. Kuormituksenkesto on testattu. Valmistamme tilauksesta myös erilaisilla ominaisuuksilla ja kovaa kuormitusta kestäviä erikoisluukkuja. Kysy myös DuuriPro -tarkastusluukuistamme! Valikoimamme on laaja ja tarkastusluukkujamme löytyy moniin eri käyttökohteisiin ja tarkoituksiin.

11 ASKELKULMALISTAT DuuriPro -askelkulmalistat ovat näyttävä ratkaisu kovan käytön julkisiin tiloihin. Askelkulmalistoja on saatavana sekä liukuestekumilla varustettuna että karheana liukuesteenä porrasaskelmalle. Liukuesteitä on saatavana myös fluorisoivana, jolloin se toimii varoittavana huomiona hämärässä portaikossa.

12 A P A R T O F D U U R I O Y JULKISIVUT Pohjanmaan Rakennuspelti Oy (PRP) pystyy tarjoamaan samalla oven aukaisulla asiakkaillemme ratkaisuja useampaan tarpeeseen ja palvelemaan laajalla sektorilla tutun henkilöstön kanssa. PRP:n julkisivut kattavat Reynobondalumiinikomposiittijulkisivut, PRP erikoisjulkisivut, PRP10- ja PRP20 -peltikasetit sekä PRP-julkisivulamellit. PRP:n julkisivumateriaalit ovat helposti sovellettavissa ja antavat arkkitehdille vapaat kädet suunnitteluun.

13 REYNOBOND- ALUMIINIKOMPOSIITTI Alumiinikomposiitilla voidaan toteuttaa aidosti kaarevia muotoja julkisivuun. Reynobond Metals -värikartasta löydät julkisivuun juuri oikean metallihohtosävyn. Katso värikartat valmistajan sivuilta osoitteesta: tai vieressä olevan qr-koodin kautta.

14 ERIKOISJULKISIVUT PRP on toteuttanut Seinäjoen kaupungin kirjasto Apilan julkisivut sekä katon kuparista. PRP toteuttaa julkisivuja kuparin lisäksi myös sinkistä, alumiinista sekä RST:stä. PRP osallistuu kohteen detaljisuunnitteluun yhdessä arkkitehtien kanssa.

15 UNIIKKEJA RATKAISUJA Paneelikoon ja asennussuunnan muutoksilla voidaan toteuttaa uniikkeja ratkaisuja.t Sopii erinomaisesti korjausrakentamiskohteisiin kuten kuvassa.

16 JULKISIVU- LAMELLIT Julkisivulamelli on kahdelta sivulta taivutettu teräslevy, jossa reunojen profiloinnilla ja siihen liittyvällä kiinnitysratkaisulla luodaan voimakas yhdensuuntainen vaikutelma. Julkisivulamelli valmistetaan kohdekohtaisesti. Valikoimamme sisältää kuusi eri mallia. Materiaalina on tyypillisimmin PVDF-pinnoitettu teräsohutlevy. Voidaan toteuttaa sekä pinta- että piilokiinnityksin. JULKISIVU- KASETIT Kestävällä ja helposti asennettavalla julkisivukasetilla saa rakennuksille näyttävän julkisivuverhouksen. Se suo arkkitehdille vapaat kädet suunnitteluun ja lisää toteutuksen mahdollisuuksia. Materiaalivaihtoehdot PVDF-pinnoitettu teräspelti polttomaalattu teräs ja alumiini ruostumaton teräs kupari komposiitti Alumiinikomposiittia voidaan käyttää sileänä levynä ja kasettina.

17 DUURI KONSERNI Duuri-konserni on suomalainen perheyhtiö, joka keskittyy kattavaan rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuihin julkisiin tiloihin ja koteihin. Duuri Groupin liiketoiminnan ytimessä ovat kestävistä raaka-aineista valmistetut tuotteet, joiden taustalla on jatkuva tuotekehitystyö. Duuri Groupilla on toimintaa kaikkien Pohjoismaiden lisäksi myös Venäjällä ja Baltian maissa sekä tuotantoa Porissa, Seinäjoella, Porvoossa ja Vaasassa. Duuri Group muodostuu Duuri Oy:stä sekä tämän tytäryhtiöistä Pohjanmaan Rakennuspelti Oy:stä (PRP), Scanmikael Oy:stä sekä kansainvälisistä tytäryhtiöistä Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Duuri Groupin pääkonttori sijaitsee Helsingin Suutarilassa, Duuri Oy:n toimitiloissa. DUURI OY Tapulikaupungintie 35, Helsinki p DUURIPRO Dione SCANMIKAEL OY Sepänpellontie 2, Pori p Katso esittelyvideo Duuri-konsernin toiminnasta! PRP Kisällintie 8, Seinäjoki p f Seinäjoki Vaasa Porvoo

VAATIVIIN RATKAISUIHIN KUN KOHTEENA ON

VAATIVIIN RATKAISUIHIN KUN KOHTEENA ON Duuri Group KORKEAA LAATUA VAATIVIIN RATKAISUIHIN KUN KOHTEENA ON A S U I N HUONEISTOT SCANMIKAEL LASISEINÄJÄRJESTELMÄT LUKEMATTOMIA R A T K A I S U J A TILANJAKAMISEEN www.scanmikael.com Scan-Mikael

Lisätiedot

A P A R T O F D U U R I G R O U P JULKISIVUT IDEAT JA RATKAISUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA. TYYLILLÄ JA KESTÄVYYDELLÄ.

A P A R T O F D U U R I G R O U P JULKISIVUT IDEAT JA RATKAISUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA. TYYLILLÄ JA KESTÄVYYDELLÄ. A P A R T O F D U U R I G R O U P JULKISIVUT IDEAT JA RATKAISUT LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA. TYYLILLÄ JA KESTÄVYYDELLÄ. A P A R T O F D U U R I G R O U P Julkisivuun tyyliä ja kestävyyttä! PRP:n toteuttamissa

Lisätiedot

Scanmikaelin päätuotteet ovat:

Scanmikaelin päätuotteet ovat: S C A N D I N A V I A N G L A S S W O R K S Scanmikael Oy on tilanjakamiseen erikoistunut suomalainen yritys, jonka skandinaavinen design ja laatu vakuuttaa maailmanlaajuisesti. Jatkuvalla tuotekehityksellä

Lisätiedot

TOIMIVAT TILARATKAISUT SAIRAALOIHIN JA TERVEYDENHUOLLON KOHTEISIIN. Duuri Group DUURI SCANMIKAEL PRP

TOIMIVAT TILARATKAISUT SAIRAALOIHIN JA TERVEYDENHUOLLON KOHTEISIIN. Duuri Group DUURI SCANMIKAEL PRP Duuri Group DUURI SCANMIKAEL PRP TOIMIVAT TILARATKAISUT SAIRAALOIHIN JA TERVEYDENHUOLLON KOHTEISIIN Sairaalamaailman tulevaisuuden näkymät ar Arkkitehti Juha Lempinen AW2-Arkkitehdit Oy:ltä on 30 -vuotisen

Lisätiedot

TARVIKETIETO huhtikuu 2011 voimassa 31.5.2014 asti 1 (6) Kiinnitys PRP20-julkisivukasetit kiinnitetään kateruuveilla. Kiinnitysruuvit jäävät piiloon.

TARVIKETIETO huhtikuu 2011 voimassa 31.5.2014 asti 1 (6) Kiinnitys PRP20-julkisivukasetit kiinnitetään kateruuveilla. Kiinnitysruuvit jäävät piiloon. TARVIKETIETO huhtikuu 2011 voimassa 31.5.2014 asti 1 (6) RT 38050 221.1 Talo 2000 321.1 Talo 90 M SfB Julkisivukasetit, julkisivulamellit, tikasjärjestelmät, turvakiskot, sadevesijärjestelmät, peltilistat,

Lisätiedot

Palo-ovet ja teräsovet

Palo-ovet ja teräsovet Palo-ovet ja teräsovet Metal Elite+ -teräsovet Novoferm tarjoaa täydellisen valikoiman teräsovia yritysten, vähittäiskaupan, teollisuuden ja julkisten rakennusten tarpeisiin. Ovia voidaan käyttää rakennusten,

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Cembritin kuitusementtiset julkisivulevyt ovat erinomainen ratkaisu tuulettuviin ja kevytrakenteisiin julkisivuihin, sillä ne mahdollistavat

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6)

RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2012 voimassa 30.11.2014 asti 1 (6) RT 38316 331 Talo 2000 431 Talo 90 X31 julkisivujärjestelmät SfB F3 Hoito- ja huoltokoodi LASITUSJÄRJESTELMÄT AluRoll Oy

Lisätiedot

HSL-järjestelmäväliseinät.

HSL-järjestelmäväliseinät. HSL-järjestelmäväliseinät. Ylivoimainen muuntojoustavuus ja yksilöllinen design. Umpielementtiseinät Puulasiseinät Alumiinilasiseinät Täyslasiseinät OtsaelementiT muutospalvelu HSL Group HSL Group on järjestelmäväliseinien

Lisätiedot

Frenger HKE kattosäteilijät -kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat

Frenger HKE kattosäteilijät -kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat Frenger HKE kattosäteilijät -kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat Frenger comfortluokan kattosäteiljiä HKE Kone Design Center,HKE reijitetyllä pinnalla FRENGER SYSTEMEN BV on kansainvälinen

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

Frenger HKE kattosäteilijät - kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat

Frenger HKE kattosäteilijät - kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat Frenger HKE kattosäteilijät - kun laatu, monipuolisuus ja tehokkuus ratkaisevat 1 2 Frenger comfortluokan kattosäteiljiä HKE Ely keskus Mikkeli HKE säteilijä sileällä pinnalla Kone Design Center,HKE reijitetyllä

Lisätiedot

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA JA RAKENTAMISEN KORKEAA LAATUA

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA JA RAKENTAMISEN KORKEAA LAATUA METALLIRAKENTAJILLE Kattavaa teräspalvelua, kaikki yhdestä talosta ASIAKKAITAMME Julkisivurakentajat, ovi- ja ikkunavalmistajat sekä muut metallirakenteita teollisuus-, toimisto-, julkisiin ja yksityisiin

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

Cement Design. Osa kestävää kehitystä

Cement Design. Osa kestävää kehitystä Cement Design Cement Design tarkoittaa kirjaimellisesti sementillä suunnittelua ja muotoilua. Uudet mikrosementit ovat tehneet sementin- ja betoninoloisista pinnoista trendikkäitä niin yksityisissä kodeissa

Lisätiedot

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ 100 kg puu metalli Näyttävä ja viimeistelty ratkaisu liukuovelle Täydellinen ratkaisu myös varasto- ja tarviketiloihin sairaaloissa. Helasarja 655 sisältää kaikki

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS

DOMLUX ALUMIINITUOTTEET NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS NOSTOLIUKUOVI 77 HS Domlux Nostoliukuovi 77HS on täydellinen ratkaisu, kun haluat kotiisi yhtenäisen kokonaisuuden sisätilojen ja terassin, parvekkeen tai puutarhan välille. Kestävillä

Lisätiedot

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab okakuu 2006 Voimassa marraskuuhun 2009 kiinnityshelat kiinnitystarvikkeet RT X38-37123 1 (8) RT/KH 488-37123 39 Talo 2000 JB-SINHET J -KIINNITYSKPPEET JB-RONDO-KIDEJÄRJESTEMÄ Oy John Berger b JB-lasinhelat

Lisätiedot

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli

SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ. metalli SARJA 75 LIUKUOVEN HELASARJA PEITELEVYLLÄ 100 kg puu metalli Näyttävä ja viimeistelty ratkaisu liukuovelle Täydellinen ratkaisu myös varasto- ja tarviketiloihin sairaaloissa. Helasarja 655 sisältää kaikki

Lisätiedot

Poimukate Julkisivujärjestelmät

Poimukate Julkisivujärjestelmät Poimukate Julkisivujärjestelmät 2 Kymppieristys, Oulu PK 103, 400 x 800 mm, 1.2 mm, Pvdf RR41, yht. 700 m 2 As Oy Helsingin Bulevardinaukio, Helsinki PK 103, 400 x 1500 mm, 1.2 mm, Pvdf RR23, yht. 900

Lisätiedot

Kierreportaat ja suorat portaat. kaikkiin ympäristöihin - sisällä ja ulkona

Kierreportaat ja suorat portaat. kaikkiin ympäristöihin - sisällä ja ulkona Kierreportaat ja suorat portaat kaikkiin ympäristöihin - sisällä ja ulkona Sisällysluettelo Sivu Poistumistie- ja teollisuusportaat 3-4 Kierreportaat teollisuuteen 5 Kierreportaat suojahäkillä 6 Kierreportaat

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Kestävää persoonallisuutta julkivuun ja sisustamiseen. Verkkolevyt Reikälevyt Julkisivuritilät Sisustusverkot

Kestävää persoonallisuutta julkivuun ja sisustamiseen. Verkkolevyt Reikälevyt Julkisivuritilät Sisustusverkot Kestävää persoonallisuutta julkivuun ja sisustamiseen Verkkolevyt Reikälevyt Julkisivuritilät Sisustusverkot Elävöitä julkisivusi alumiinilla tai teräksellä Sanotaan, että metallit kuten alumiini ja teräs

Lisätiedot

MEKAJOHTOTIET OY. Mekajohtotiet Oy on johtotiejärjestelmien kehittämiseen,

MEKAJOHTOTIET OY. Mekajohtotiet Oy on johtotiejärjestelmien kehittämiseen, MEKAJOHTOTIET OY Mekajohtotiet Oy on johtotiejärjestelmien kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut yritys. Tuotteitamme ovat tikashyllyt, levyhyllyt, valaisinkiskot sekä alumiinirakenteiset

Lisätiedot

Kotikylpylä. Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille

Kotikylpylä. Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille Kotikylpylä Sun Saunan valikoidut tuotteet ammattilaisille Sun Saunan ammattilaispalvelut on kehitetty rakennusalan ammattilaisten tarpeisiin aina pienistä remonttiyrityksistä taloteollisuuden suuriin

Lisätiedot

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Pintakäsittelyteknologian osaaja Laadukkaat hionnat, harjaukset ja kiillotukset Hiomapojat on erikoistunut metallin

Lisätiedot

Facade Concept VALMIS JULKISIVUKONSEPTI

Facade Concept VALMIS JULKISIVUKONSEPTI Facade Concept VALMIS JULKISIVUKONSEPTI Radiolinja, Espoo. Normek Fasad -julkisivukonsepti on toimisto-, liike- ja teollisuusrakentamiseen kehitetty palvelukokonaisuus, joka on käytettävissä myös asuin-

Lisätiedot

HOPPE Pikakiinnitys plus Vähemmän on enemmän

HOPPE Pikakiinnitys plus Vähemmän on enemmän HOPPE Pikakiinnitys plus Vähemmän on enemmän HOPPE Pikakiinnitys plus Vaivaton nopea tukeva! ei ruuveja asennus käden käänteessä ilman työkaluja Malli: Atlanta (M1530/849FI/849FIS), väri: F42-R/F69 2 HOPPE-Pikakiinnitys

Lisätiedot

Cembrit Plank & Cembrit Panel

Cembrit Plank & Cembrit Panel Cembrit Plank & Cembrit Panel YEAR CEMBRIT WARRANTY JULKISIVU FACADE 3 4 JULKISIVU Cembrit Plank & Cembrit Panel Kuitusementtinen Cembrit Plank ja Cembrit Panel kunnioittavat puun ainutlaatuista tyyliä

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

Frenger kattosäteilijät - kun laatu ja tehokkuus ratkaisevat

Frenger kattosäteilijät - kun laatu ja tehokkuus ratkaisevat Frenger kattosäteilijät - kun laatu ja tehokkuus ratkaisevat Frenger comfortluokan kattosäteiljiä Ely keskus Mikkeli HKE säteilijä sileällä pinnalla Kone Design Center,HKE reijitetyllä pinnalla FRENGER

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET www.gero.fi TUKIKAHVAN RUNKOVAIHTOEHDOT LISÄTARVIKKEET -tukikahva RAL 9010 RAL 9007 FB-ACC-1 WC-paperin pidike FB-ACC-2 Bidee pidike ELASTOMEERIPINNOITTEEN VÄRIVAIHTOEHDOT

Lisätiedot

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine Custom Custom kehyksellä. HighLine UNIDRAIN Unidrain merkitsee joustavaa uudisajattelua ja tyylikästä muotoilua. Unidrain siirsi ensimmäisenä lattiakaivon aivan seinän viereen

Lisätiedot

EINO TALSI RIPAPUTKIPATTERIT TYYLIKÄSTÄ LÄMMÖNTUOTTOA

EINO TALSI RIPAPUTKIPATTERIT TYYLIKÄSTÄ LÄMMÖNTUOTTOA EINO TALSI RIPAPUTKIPATTERIT TYYLIKÄSTÄ LÄMMÖNTUOTTOA JOUSTAVAA SUUNNITTELUA MUKAUTUU ERI TILOIHIN Eino Talsi Oy on osa Ekocoil-konsernia. Se on useiden vuosikymmenien ajan erikoistunut ripaputkituotteiden

Lisätiedot

RT tuotetieto 1 tuotetieto helmikuu X70 talovarusteet SfB RT CAD/BIM 1 (6)

RT tuotetieto 1 tuotetieto helmikuu X70 talovarusteet SfB RT CAD/BIM 1 (6) RT 38856 tuotetieto 1 tuotetieto helmikuu 2017 RT 38856 173 Talo 2000 273 Talo 90 RT tuotetieto X70 talovarusteet SfB RT CAD/BIM 1 (6) TUOTTEET PP-reikälevyt Pate-postilaatikot ja -laatikkotelineet Ryhmäpostilaatikko

Lisätiedot

SAGA KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ. puu. metalli

SAGA KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ. puu. metalli SAGA KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ 150 kg puu metalli SAGA kisko voidaan anodisoida myös eri väreissä kuten mustana. Kotimaista viimeisteltyä ja kestävää muotoilua raskaille oville SAGA

Lisätiedot

Frenger comfortluokan kattosäteiljiä

Frenger comfortluokan kattosäteiljiä Frenger comfortluokan kattosäteiljiä Ely keskus Mikkeli HKE säteilijä sileällä pinnalla Kone Design Center,HKE reijitetyllä pinnalla FRENGER SYSTEMEN BV on kansainvälinen alansa johtava yritys jonka päätuotteet

Lisätiedot

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014

Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Liukujärjestelmät Tuoteluettelo 2014 Alumiini Polyasetaali Tuoteluettelo 2014 Sisällysluettelo: 3 Käyttökohteita 4 C-kiskot C-30 5 Liukupalat LP-30 6 Liukuprofiilit LK-30 7 C-kiskot C-20 8 Liukupalat LP-20

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

FORSSAN METALLITYÖT OY O V I T E H D A S Turuntie 38, PL2, Forssa, p , fax

FORSSAN METALLITYÖT OY O V I T E H D A S Turuntie 38, PL2, Forssa, p , fax FOSSAN TEÄSUMPIOVI ULKOKÄYTTÖÖN 1. Kansilevy 2. Pohjalevy 3. Eriste 4. Eriste 5. Sarana 6. Suljinvahvike 7. Lukkosovite ja vedinvahvike 8. Karmi 9. Pielilista Teräsumpiovissa on samat karmivaihtoehdot

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

Steel House in the North. Teräksen taitaja pohjoisessa.

Steel House in the North. Teräksen taitaja pohjoisessa. Steel House in the North Teräksen taitaja pohjoisessa. 1998 Teräksen taitaja pohjoisessa. Nokian tutkimuskeskus Helsingin Ruoholahdessa - lasipinta-ala 8000 m 2 - teräspaino 160 tonnia - HST-teräksen osuus

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

FORSSAN METALLITYÖT OY. Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan

FORSSAN METALLITYÖT OY. Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan FORSSAN METALLITYÖT OY O V I T E H D A S Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan 02 OVIA ON MONENLAISIA. MEIDÄN OVEMME OVAT JÄMÄKÖITÄ JA KESTÄVIÄ. Avaa sinäkin FM-ovi! Forssan Metallityöt Oy on Suomen

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Tarkastusluukut. Knaufin valikoimassa on eri kokoisia ja eri palonsuojausluokkiin

Tarkastusluukut. Knaufin valikoimassa on eri kokoisia ja eri palonsuojausluokkiin Tarkastusluukut Knaufin valikoimassa on eri kokoisia ja eri palonsuojausluokkiin kuuluvia tarkastusluukkuja. Käyttäjät ovat mieltyneet tuotteisiimme niiden huomaamattomuuden vuoksi seinissä ja katoissa.

Lisätiedot

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA

Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin 40VUODEN KOKEMUKSELLA TAMPEREEN TEHTAALTA Lasinkuultavat ideat kaikkiin tiloihin KOKEMUKSELLA TAMPEREEN 40VUODEN TEHTAALTA T I L A A. T Y Y L I Ä. T U R V A L L I S U U T T A. M I T T O J E S I M U K A A N Anna valon liukua tilaan Kiinteä sivulasi

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä Rockfon Eclipse Alakattolevyjä KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos Rockfon Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Sisustuslistat. Lattioiden sauma-, eritasoja askelkulmalistat. Laatoituksen kulmalistat. kotelointi. rakennuslistat

Sisustuslistat. Lattioiden sauma-, eritasoja askelkulmalistat. Laatoituksen kulmalistat. kotelointi. rakennuslistat Sisustuslistat Lattioiden sauma-, eritasoja askelkulmalistat Johtojen kotelointi Laatoituksen kulmalistat Kulmasuoja- ja rakennuslistat Alumiiniset harrastelistat, -levyt ja -koukut Jalkalistat eritasolista

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne

Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kustannustehokkain tiiliverhoiltu seinärakenne Kestävä seinärakenne PAROC-elementit ovat laadukkaita, teräspintaisia sandwichelementtejä, joiden ydin on kivivillaa. Niiden tärkeimpiä käyttökohteita ovat

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

SAGA 150 KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ

SAGA 150 KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ 150 kg Kotimaista viimeisteltyä ja kestävää muotoilua raskaille oville SAGA pyörästössä ja kiskossa yhdistyy toiminallisuus ja selkeä, virtaviivainen ulkonäkö.

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA.

Taiteoven uudet avaukset. Tutustu koko mallistoomme! diana TURVALLISUUTTA. Taiteoven uudet avaukset Tutustu koko mallistoomme! Diplomat on nyt uusi Diana!! Uusi upea Kartano. T I L A A. T Y Y L I Ä. TURVALLISUUTTA. diana Uusia ideoita tilanjakamiseen ja sisustukseen Ohessa FP-Tuotteet

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti

Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti Tekniset ovet Aina oikea sisäänkäynti Kaikkiin käyttötarkoituksiin Maisemaan suunniteltu Omaisuuden suoja Tulvan kestävä Paineenkestävä HUBER Ovet ruostumattomasta teräksestä Oikea ratkaisu kaikki käyttötarkoituksiin

Lisätiedot

Tiitus SIRIO HYDRAULINEN KEVYTHISSI PIENKERROSTALOIHIN JA OMAKOTITALOIHIN

Tiitus SIRIO HYDRAULINEN KEVYTHISSI PIENKERROSTALOIHIN JA OMAKOTITALOIHIN Tiitus SIRIO HYDRAUINEN KEVYTHISSI IENKERROSTAOIHIN JA OMAKOTITAOIHIN Seniorihissit.fi Tiitus SIRIO, sivu 2/8 Hydraulinen Tiitus Sirio -kevythissi Hydraulinen Tiitus Sirio -kevythissi itsekantavalla teräsrunkoisella

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

RASKAAT LIUKUOVIJÄRJESTELMÄT

RASKAAT LIUKUOVIJÄRJESTELMÄT SARJAT 300 JA 500 RASKAAT LIUKUOVIJÄRJESTELMÄT 300-1200 kg puu metalli Helaformin MPS pyörästö mahdollistaa ovien nostamisen suoraan paikoilleen ja oven helpon asentamisen. Oven korkeutta on helppo säätää

Lisätiedot

INSET / INSTAR TREND 75

INSET / INSTAR TREND 75 INSET / INSTAR TREND Roiskevesitiiviit Instar ja Inset- sarjat täyttävät uuden EN- standardin IP44- määräykset halogeenivalaisimien asennuksesta kosteisiin tiloihin. Valittavissa Instar 12V tai Inset 230V

Lisätiedot

SEINÄ- JA KATTOPINNOILLE

SEINÄ- JA KATTOPINNOILLE TARKASTUS- LUUKUT ja PEITELEVYT SEINÄ- JA KATTOPINNOILLE DUURI OY Tapulikaupungintie 35, 00750 Helsinki p. 09 351 050 duuri@duuri.fi www.duuri.fi DUURI Pro -tarkastusluukut soveltuvat kaikille seinä- ja

Lisätiedot

PS-P Säleikköjärjestelmä

PS-P Säleikköjärjestelmä PS-P Säleikköjärjestelmä 1 Julkisivusäleiköt Sisustussäleiköt Tuulettuvat julkisivut Suojaseinät Ilmavirtojen ohjaus Verhoiluun Tilanjakajaksi Talotekniikan suojaksi Putkikootut Alupro PS-P-peitesäleiköt

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET www.gero.fi TUKIKAHVAN RUNKOVAIHTOEHDOT LISÄTARVIKKEET -tukikahva RAL 9010 RAL 9007 FB-ACC-1 WC-paperin pidike FB-ACC-2 Bidee pidike ELASTOMEERIPINNOITTEEN VÄRIVAIHTOEHDOT

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Composer M-julkisivulevy

Composer M-julkisivulevy Tuote: Composer M-julkisivulevy Tuotekoodi: Composer / M5/ Al / Grid 120-luonnonväriin anodisointi ( tuote/ rakenne (K= komposiittinen M= massiivi) ja raaka-aineen vahvuus, julkisivulevyn materiaali /

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Modernit ikkunat ja ovet

Modernit ikkunat ja ovet Modernit ikkunat ja ovet Kippi- ja liukuikkunat Ranskalaiset ikkunat Kiinteät ikkunat ja lasiseinät Liuku- ja pariovet Ulko- ja parvekeovet 1 Uudenlaista tila-ajattelua Edistyksellinen Iccuna muuttaa suomalaisten

Lisätiedot

Esteetön oviympäristö. Hissi- ja esteettömyysseminaari Jari Kröger

Esteetön oviympäristö. Hissi- ja esteettömyysseminaari Jari Kröger Esteetön oviympäristö Hissi- ja esteettömyysseminaari 17.11.2016 Jari Kröger Jari Kröger? toimitusjohtaja, Isännöintipalvelu Hanhisalo koulutus: yhdyskuntainsinööri, kauppateknikko, turvallisuusvalvojan

Lisätiedot

RUNKOJÄRJESTELMÄT TUOTELUETTELO. Kansi

RUNKOJÄRJESTELMÄT TUOTELUETTELO. Kansi RUNKOJÄRJESTELMÄT TUOTELUETTELO Kansi nykyaikaisia ja laadukkaita kuivarakentamisen ratkaisuja Kuivarakentamisen lähtökohtana on luonnonvarojen säästäminen ja kokonaistaloudellinen rakentamistapa. Eri

Lisätiedot

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland)

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland) 09.2014 - Natural Colour System is property of and used on licence from NCS Colour AB, Stockholm 2010. Subject to alterations in range and product technology without prior notice. ROCKFON accepts no responsibility

Lisätiedot

TYYLIKKÄÄMPI KYLPYHUONE

TYYLIKKÄÄMPI KYLPYHUONE TYYLIKKÄÄMPI KYLPYHUONE INSPIRAATIO FI HighLine-sarja: 3 MAAILMANLUOKAN TANSKALAISTA MUOTOILUA Vuonna 2003 unidrain kehitti pitkänmallisen lattiakaivon ja sijoitti sen suihkunurkkauksessa seinää vasten.

Lisätiedot

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna

JULKISIVULEVYT. Arch.: Delugan Meissl, Vienna JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna Equitone-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille. Jokainen Equitone-levy on ilmeikäs ja ainutlaatuinen

Lisätiedot

UMPISEINÄ ajanmukainen nopea siirrettävä yksilöllinen LASISEINÄ ilmava muunneltava valoisa viihtyisä tyylikäs

UMPISEINÄ ajanmukainen nopea siirrettävä yksilöllinen LASISEINÄ ilmava muunneltava valoisa viihtyisä tyylikäs UMPISEINÄ ajanmukainen nopea siirrettävä yksilöllinen LASISEINÄ ilmava muunneltava valoisa viihtyisä tyylikäs Umpiseinät INLOOK-järjestelmäseinä vapautta tilojen toteuttamiseen Järjestelmäseinien etuja

Lisätiedot

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos ROCKFON Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

ABLOY vega konttorikalustelukot

ABLOY vega konttorikalustelukot ABLOY vega konttorikalustelukot ABLOY VEGA KONTTORIKALUSTELUKOT Moderni muotoilu. Asennuksen helppous. Korkea turvallisuustaso. Parantunut käytettävyys. Kaikki hyviä syitä valita uusi ABLOY VEGA. ABLOY

Lisätiedot

Suuria säästöjä elpo-elementeillä

Suuria säästöjä elpo-elementeillä Suuria säästöjä elpo-elementeillä Säästöä rakentamisajassa Säästöä asuinneliöissä Säästöä materiaalikuluissa Säästää myös ympäristöä Elpotek Oy talotekniikan innovaatioita Elpotek Oy on talotekniikkaelementtien

Lisätiedot

Elisa ja Eino. Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003

Elisa ja Eino. Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003 Elisa ja Eino Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003 2002/2003 Sa-Va Oy on sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja on vakiinnuttanut

Lisätiedot

KONE Mix & Match Komponentit

KONE Mix & Match Komponentit KONE MONOSPACE KONE Mix & Match Komponentit Mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat Mikäli et löydä sopivaa KONE C-sarjan sisustuskokonaisuutta, voit yhdistellä KONE Mix & Match valikoimasta haluamasi näköisen

Lisätiedot

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella

a Strong Aura Aura SI PARHAAKSI KATTOSI PARHAAKSI pi betonikattotiili Ulkomitat: erikoispinnoitteella a Strong Aura Aura attotiili AURA-kattotiili perinteisenä betonikattotiilenä perinteisenä betonikattotiilenä sopii sopii ltaan suomalaisiin muotoilultaan rakennuksiin. suomalaisiin Kattotiilen rakennuksiin.

Lisätiedot

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957

CLEAN AIR INNOVATION SINCE 1957 CLEN IR INNOVTION SINCE 1957 PUTKISTOkomponenttIluettelO Tanskalainen JKF Industri /S valmistaa laadukkaat komponentit, suodatinjärjestelmät ja purunpoistolaitteet yli 50- vuoden kokemuksella. Valikoimasta

Lisätiedot

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT

Arch.: Delugan Meissl, Vienna. EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Arch.: Delugan Meissl, Vienna EQUITONE Värit ja pinnat JULKISIVULEVYT Luonnolliset raaka-aineet EQUITONE-julkisivulevyt ovat rakennussuunnittelijan unelma ne on suunniteltu arkkitehtien toimesta, arkkitehdeille.

Lisätiedot

T A S O A L T A A T TUOTE-ESITE 2013

T A S O A L T A A T TUOTE-ESITE 2013 T A S O A L T A A T TUOTE-ESITE 2013 Gaius-tasoaltaat Tyylikkäät Gaius-altaat on valmistettu valumarmorista. Valumarmori on materiaalina hygieenistä, helppohoitoista ja kestävää. Kaikkiin Gaius-altaisiin

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot