AIR TREATMENT. VEKA ver C. VEKA ver C

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AIR TREATMENT. VEKA ver C. VEKA ver C"

Transkriptio

1 Air Comfort AIR TREATMENT VEKA ver C VEKA ver C Tuloilmakone» Tekniset tiedot

2 2 Tekniset tiedot Sisältö Sivu Koneen kuvaus... 3 Pikavalinta, ilmavirrat... 3 Toiminnot...4 Tekniset tiedot, mitat ja painot Koko Koko Lisätarvikkeet... 9 Ohjausjärjestelmä Curo Tuotetunnukset...13

3 Tekniset tiedot 3 Kuvaus Kuvaus VEKA on rakennekorkeudeltaan matala ilmanvaihtokone ja oikea ratkaisu paikkoihin, joissa asennustilaa on rajoitetusti. VEKA-ilmanvaihtokoneita on kahta kokoa. VEKA voidaan toimittaa seuraavat komponenttiyhdistelmät yhteiseen vaippaan asennettuina: Suodatin + puhallin Suodatin + ilmanlämmitin/jäähdytin + puhallin Suodatin + ilmanlämmitin + ilmanjäähdytin + puhallin Äänenvaimennin ja sähkölämmitin asennetaan kanavaan. RAKENNE Vaippa on sinkittyä teräslevyä ja vaipan ulkopinta on maalattu valkoiseksi. Vaipassa on 25 mm:n mineraalivillaeriste. VEKA voidaan asentaa näkyviin. Pinta on sileä upotettujen kahvojen ansiosta. VEKA:n huoltoluukuissa on upotetut lukituskahvat, jotka avataan työkalulla. Sileän sisäpintansa ansiosta VEKA on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Ulkomitat VEKA on ulkomitoiltaan pieni laite. Koneen korkeus on vain mm. Kun koneeseen sisältyy suodatin, ilmanlämmitin ja puhallin, sen pituus on vain mm. Pienten mittojensa ansiosta VEKA voidaan asentaa lähes kaikkiin tiloihin, esimerkiksi alakaton yläpuolelle. Puhallin ja lyhyt suodatin (cc = 12) Puhallin ja pitkä suodatin (cc = 13) Puhallin, lämmitys- tai jäähdytyspatteri ja pitkä suodatin (cc = 14) Asennusvaihtoehdot Tavallisesti VEKA asennetaan ripustamalla kattoon. Koneen huoltoluukut aukeavat alaspäin. Siksi koneen viereen ei tarvitse varata huoltotilaa. Toimitus sisältää ripustussilmukat asennusta varten. Jos koneessa ei ole jäähdytyspatteria, voidaan VEKA asentaa myös seinälle siten, että ilmavirran suunta on joko vaakaan tai pystyyn. KÄYTTÖKOHTEET VEKA sopii ilmanvaihdon tuloilmakoneeksi liiketiloihin, kahviloihin, huoltoasemille tai vastaaviin tiloihin. VEKA sopii myös koneeksi lämmitystä ja jäähdytystä varten. Puhallin, lämmitys- ja jäähdytyspatteri ja pitkä suodatin (cc = 15) Ilmavirta-alueet Ilmavirta, m 3 /h VEKA-20 eco design Sähkö ja säätö VEKA voidaan toimittaa varustettuna toimintavalmiilla CURO ohjauslaitteistolla. Järjestelmä voi ohjata myös ulkoista poistoilmapuhallinta. Syöttöjännite on 1x230 V. VEKA voidaan toimittaa myös ilman säätölaitteistoa. VEKA-30 eco design Ilmavirta, l/s Ekosuunnitteluasetus tulee täyttyä silloin, kun konetta käytetään ilmanvaihtoon. Sitä ei sovelleta silloin, kun konetta käytetään kiertoilmakäytössä.

4 4 Tekniset tiedot Toiminto-osat osat LÄMMITYS- JA JÄÄHDYTYSPATTERI, VESI Lämmönsiirtimessä on kupariputket ja alumiinilamellit. Lämmityspatteri on saatavana 2 tai 3 putkirivisenä. Jäähdytyspatterissa on 4 putkiriviä ja se on varustettu ruostumattomalla kondenssialtaalla. Kondenssiliitäntä on koneen pohjassa. 1. Suodatin 2. Lämmityspatteri, vesi 3 Jäähdytyspatteri, vesi 4. Sähkö- ja säätökeskus 5. Puhaltimet Jäähdytyspatterilla varustettu kone tulee asentaa vaakasuoraan ja huoltoluukut alaspäin. Suodatin Puhaltimet VEKA toimitetaan pussisuodattimella, jota on saatavissa kahta pituutta. Suodattimen tiiviydestä huolehtii kiristysmekanismi, joka painaa suodattimen kehyksen kumitiivistettä vasten. VEKA antaa korkean suorituskyvyn ja kokonaistaloudellisuuden sekä matalan äänitason. Tehokkaissa kammiopuhaltimissa on energiaa säästävät EC-moottorit. Koneessa on mittausliitännät ilmavirran mittausta varten. Lisävarusteena on saatavissa ilmavirran näyttölaite VEKZ-27.

5 Tekniset tiedot 5 Tekniset tiedot koko 20 Puhallin EC-moottorilla 0,77 kw (0,385 kw x 2) 1000 q, m 3 /h r/min % p s, Pa q, l/s Puhallinkäyrästö Käyrästö näyttää yleiskatsauksen puhaltimen paineenkorotuksesta, ilmavirrasta ja hyötysuhteesta. Tarkemmat tiedot saadaan Acon-valintaohjelmasta. Käyrästö näyttää puhaltimen kokonaispaineenkorotuksen.

6 6 Tekniset tiedot Tekniset tiedot Koko 20 Mitta- ja painotiedot Puhallin ja lyhyt suodatin (cc = 12) 600 Puhallin, lämmitys- ja jäähdytyspatteri ja pitkä suodatin (cc = 15) inv DN 8 80 DN Paino: 50 kg Kondenssiliitäntä Ø15, L=20 Paino: 80 kg Puhallin ja pitkä suodatin (cc = 13) Kuvat esittävät vasenkätistä konetta. 600 Liitäntämitat, tulo ja lähtö M Paino: 55 kg Puhallin, lämmitys- tai jäähdytyspatteri ja pitkä suodatin (cc = 14) inv DN 8 80 DN Paino: 70 kg Kuvat esittävät vasenkätistä konetta Suodatintiedot Suodatin sähkötiedot Suodattimen koko Syöttökaapeli on varustettava ulkoisella kuormanerotuskytkimellä, joka pystyy katkaisemaan virran koko koneesta. Ympäristön lämpötila käytön aikana 0 40 C Pääsyöttö 1 x 230 V, sulake 10 A. Moottorin tiedot 0,77 kw (0,385 kw x 2) 5 A (2,5 A x 2) 1 x 230 V Sähkölämmitin 1) Teho, kw Virta, A Jännite, V x x x 400 1) Sähkölämmittimelle tarvitaan erillinen virransyöttö. Suodattimen pituus Lyhyt suodatin cc = x Pitkä suodatin, cc = 13, 14, x Mitat (mm)

7 Tekniset tiedot 7 Tekniset tiedot Koko 30 Puhallin EC-moottorilla 1,5 kw (0,75 kw x 2) q, m 3 /h r/min % p s, Pa q, l/s Puhallinkäyrästö Käyrästö näyttää yleiskatsauksen puhaltimen paineenkorotuksesta, ilmavirrasta ja hyötysuhteesta. Tarkemmat tiedot saadaan Acon-valintaohjelmasta. Käyrästö näyttää puhaltimen kokonaispaineenkorotuksen.

8 8 Tekniset tiedot Tekniset tiedot Koko 30 Mitat ja paino Puhallin ja lyhyt suodatin (cc = 12) 900 Puhallin, lämmityspatteri, jäähdytyspatteri ja pitkä suodatin (cc = 15) 508* 44 inv DN 8 80 DN * Paino: 65 kg Puhallin ja pitkä suodatin (cc = 13) Paino: 100 kg Kuvat esittävät vasenkätistä konetta. Liitäntämitat, tulo ja lähtö 1 Kondenssiliitäntä Ø15, L= M Paino: 70 kg Puhallin, lämmitys- tai jäähdytyspatteri ja pitkä suodatin (cc = 14) inv DN DN Paino: 85 kg Kuvat esittävät vasenkätistä konetta Suodatintiedot Suodatin sähkötiedot Suodattimen koko Syöttökaapeli on varustettava ulkoisella kuormanerotuskytkimellä, joka pystyy katkaisemaan virran koko koneesta. Ympäristön lämpötila käytön aikana 0 40 C Pääsyöttö 1 x 230 V, sulake 10 A. Moottorin tiedot 1,5 kw (0,75 kw x 2) 6,6 A (3,3 A x 2) 1 x 230 V Sähkölämmitin 1) Teho, kw Virta, A Jännite, V x 400 1) Sähkölämmittimelle tarvitaan erillinen virransyöttö. Suodattimen pituus Lyhyt suodatin cc = x Pitkä suodatin, cc = 13, 14, x Mitat (mm)

9 Tekniset tiedot 9 Lisävarusteet VEEK KANAVAAN ASENNETTAVA SÄHKÖLÄMMITIN Sähkölämmitin, VEEK, kanavaan asennettava. Vaippa on alusinkkipinnoitettua teräslevyä ja lämmitysvastukset ruostumatonta terästä, EN Sähkölämmittimen vaipassa on ilmaraolla eristetty lämpökilpi, ja se on varustettu PG-listaliitoksella. VEEK-lämmittimessä on tehonsäätövarustelu. Ilman lämpötila ei saa ylittää 40 C eikä lämmittimen käyttöympäristön lämpötila saa ylittää 30 C. Lämmitin on varustettu automaattisella ja käsin palautettavalla ylikuumenemissuojalla. Sähkölämmittimen tehovaihtoehdot ovat 9, 15 ja 21 kw VEKA-koolle 20, ja tehovaihtoehto VEKA-koolle 30 on 24 kw. Lämmittimen tulojännite on 3 x 400 V. IP-luokka 43. Lämmitin voidaan asentaa vaaka- tai pystysuoraan kanavaan kytkentärasian ollessa lämmittimen sivulla. Kytkentärasia EI saa olla ylöspäin tai alaspäin. Ilman nopeus lämmittimen otsapinnalla ei saa olla alle 1,5 m/s. Tehoa säädetään ulkoisella ohjausviestillä 0 10 V DC nk. aikasuhteutetulla säädöllä (pulssi/tauko-menetelmä). Tällöin lämpötilan säädöstä tulee erittäin tarkka. Lämmittimessä on hälytyslähtö, jossa on potentiaalivapaa kosketin, joka kytkee ylikuumenemissuojan lauetessa. Puhaltimen tulee pysähtyä hälytyksen tapahtuessa. VEEK-aa-bb-c-d-3 Koko aa Tehovaihtoehto bb Liitäntä mm Teho kw Ulkomitat mm (L x K x P) Paino kg Min. ilmavirta m 3 /s Maks. virrankulutus / 400 V AC, A x x 288 x , x x 288 x , x x 288 x , x x 288 x , VELD KANAVAAN ASENNETTAVA ÄÄNENVAIMENNIN VELD-äänenvaimentimessa on kuumasinkitystä teräslevystä valmistettu eristämätön vaippa. Sisäänrakennetuissa vaimennuslamelleissa on Cleantec-pinnoite, joka estää kuitujen tempautumisen ilmavirtaan. Kanavaliitännöissä on PG-listaliitos. Vaimennusmateriaali on mineraalivillaa, joka vaimentaa tehokkaasti matalia taajuuksia. Vaimenninta voidaan käyttää sekä tulo- että poistopuolella. VELD-aa-b-1 Koko aa Liitäntä mm Pituus mm Paino kg x x x x 1 28

10 10 Tekniset tiedot Lisävarusteet VEVA KANAVAAN ASENNETTAVA SULKUPELTI VEKZ-53 Muunto PG/laippa Suorakaiteenmuotoinen sulkupelti PG-listaliitännällä suoraan koneen tulokanavaan asennettavaksi. Sinkittyä teräslevyä. Voidaan varustaa jousipalautteisella on/off-toimilaitteella. Koko aa Liitäntä mm Pituus mm x x 120 Koko aa Liitäntä mm Pituus mm x x 100 VEKZ-51 Joustoliitin VEKZ-27 Ilmavirran näyttölaite Pa P.max.100 kpa DPG600 Made in Finland ZERO SET Lasikuitukankainen kanavaliitin kanavien joustavaan liitäntään. Koko aa Liitäntä mm Pituus mm x x 120 Manometri ilmavirran mittaukseen. Liitetään koneen mittausliitäntään. Toimitetaan erikseen. VEKZ-52 Vastalaippa Käytetään kanavan asentamiseen suoraan koneeseen. Koko aa Liitäntä mm Pituus mm x x 30

11 Tekniset tiedot 11 Sähkö- ja säätöjärjestelmä YLEISTÄ VEKA voidaan toimittaa myös toimintavalmiilla Curo-säätölaitteistolla sekä Curo Touch -ohjauspaneelilla varustettuna. Curo-säätölaitteisto on kehitetty helppokäyttöiseksi. Säätölaitteisto pystyy kommunikoimaan protokollalla Modbus RS485 tai Modbus TCP/IP. Koneen mukana tilatut toiminnot aktivoidaan ja määritetään valmiiksi tehtaalla. Jotkin toiminnot on mahdollista ottaa käyttöön asennuspaikalla. Vakiotoiminnot Tuloilman lämpötilasäätö Puhaltimen säätö (3 nopeutta) Jäätymisvahti vesipatterille Aikaohjelmat Pumppujen syöttö, maks. 2 A Tulo ulkoiselle palohälyttimelle Toiminnot, jotka voidaan ottaa käyttöön asennuspaikalla Ulkolämpötilakompensointi (ei yhdessä huonesäädön kanssa) Lisävarusteet Suodatinvahti Huonelämpötilan säätö Lisäaikakäyttö tai ilmavirran tehostus ajastimella tai läsnäolotunnistimella PUHALLINOHJAUS Puhallin voidaan asetella kolmelle nopeudelle: Pieni, keski ja suuri nopeus. Puhallinnopeutta voidaan vaihtaa aikaohjelmalla, ulkoisella ajastimella, painonapilla tai läsnäoloanturilla. LÄMPÖTILAN SÄÄTÖ Vaihtoehdot ovat: Tuloilman säätö Tuloilman lämpötilan pitäminen vakiona. Huonesäätö (lisävaruste) Poistoilman lämpötilan pitäminen vakiona tuloilman lämpötilan kaskadisäädöllä minimi- ja maksimirajan avulla. ULKOLÄMPÖTILAKOMPENSOINTI Tuloilman lämpötilan asetusarvo muuttuu ulkoilman lämpötilan mukaan. Ei yhdessä huonesäädön kanssa. LÄMMITYSPATTERIN OHJAUS Säätöviesti 0 10 V venttiilin toimilaitteelle tai sähköinen ilmanlämmitin sisäisellä tyristorilla. JÄÄTYMISSUOJA Venttiiliä säädetään niin, että veden paluulämpötila pysyy yli 15 C:ssä. Jos lämpötila laskee alle 7 C:n, kone pysähtyy ja saadaan hälytys. Koneen ollessa pysähtyneenä veden lämpötila pidetään vakiona 25 C:ssä. KIERTOPUMPUT Säätölaitteisto pystyy käynnistämään ja pysäyttämään kiertopumput lämmitystä ja jäähdytystä varten. Pumput käynnistyvät 24 tunnin välein huoltokäyttöä varten. Pumppujen yhteinen maksimivirta on 2 A. JÄÄHDYTYSPATTERIN OHJAUS Säätöviesti 0 10 V venttiilin toimilaitteelle tai käyntiin ohjaus suorahöyrystysjäähdyttimelle, DX.

12 12 Tekniset tiedot Ohjausjärjestelmä PALOSUOJAJÄRJESTELMÄ Koneen pysäyttämiseksi voidaan liittää erillinen palosuojajärjestelmä. Savunilmaisimia ja palopeltejä ei voi liittää suoraan ilmanvaihtokoneeseen, vaan silloin tarvitaan erillinen palojärjestelmä. TIEDONSIIRTO Säätölaitteisto pystyy kommunikoimaan protokollalla Modbus RS485 tai Modbus TCP/IP. SUODATINVAHTI VEKZ-88 (LISÄVARUSTE) Antaa hälytyksen, jos suodattimen painehäviö ylittää asetellun arvon. Lisäaikakäyttö tai ilmavirran tehostus, ulkoinen ajastin VEKZ-91 (lisävaruste) Ulkoinen ajastin, 0 5 tuntia. Lisäaikakäyttö tai ilmavirran tehostus, läsnäolotunnistin VEKZ-92 (lisävaruste) Toimitetaan erikseen paikan päällä asennusta varten. Kuormanerotuskytkin VEKZ A, toimitetaan erikseen koneeseen asennusta varten. Venttiili/toimilaite lämmitys-/ jäähdytyspatterille VEKZ-70 Toimitetaan erikseen paikan päällä asennusta varten.

13 Tekniset tiedot 13 Tuotetunnus Tuloilmakone VEKC-aa-b-cc-d-e-f-g-h-i-jj Sulkupelti VEVA-aa-b-1 Konekoko (aa) 20,30 Konekoko (aa) 20, 30 Liitäntäpuoli (b) 1 = oikea 2 = vasen Rungon eristys (b) 0 = ilman 1 = kanssa Koneen pituus (cc) 12 Puhallin + lyhyt suodatin (120) 1) (P = 500) 13 Puhallin + pitkä suodatin (360) (P = 750) 14 Puhallin + lämmitys tai jäähdytys + suodatin (P = 1000) 15 Puhallin + lämmitys ja jäähdytys + suodatin (P = 1) 1) Vain, kun g = 0 ja h = 0 Puhaltimet, moottori (d) 7 = koko 20, 0,77 kw 1 x 230 V 8 = koko 30, 1,5 kw 1 x 230 V Sähkö- ja säätövarustelu (e) 0 = ilman 1 = Curo-järjestelmä Curo Touch -ohjauspaneelilla Puhaltimien ohjaus (c) 1 = vakio (3 nopeutta) Vesipatteri (g) 0 = ilman 2 = 2 putkiriviä 3 = 3 putkiriviä Jäähdytyspatteri (h) 0 = ilman 4 = 4 putkiriviä 2) 2) Ei yhdessä g = 3 kanssa Suodatin (i) 0 = ilman 1 = G3, 120 mm 2 = G3, 360 mm 3 = M6, 360 mm Peltimoottori Tyyppi (a) 1 = on/off-moottori jousipalautuksella, 15 Nm, 24 V AC Sähkölämmitin Konekoko (aa) 20, 30 Teho (bb) 11 = koko 20, 9 kw 12 = koko 20, 15 kw 13 = koko 20, 21 kw 23 = koko 30, 24 kw Jännite (c) 2 = 3 x 400 V Ohjaus (d) 2 = sisältää tehonsäätövarustelun Äänenvaimennin Konekoko (aa) 20, 30 Pituus (b) 1 = lyhyt 2 = pitkä Joustoliitin Konekoko (bb) 20, 30 VEKZ-87-1 VEEK-aa-bb-c-d-3 VELD-aa-b-1 VEKZ-51-bb-1 Kieli (jj) 01 = ruotsi 02 = saksa 03 = englanti 04 = suomi 07 = ranska 11 = italia Vastalaippa Konekoko (bb) 20, 30 VEKZ-52-bb-1

14 14 Tekniset tiedot Tuotetunnus Sovitin PG/laippa Konekoko (bb) 20, 30 Varasuodatin Tyyppi (b) 1 = koko 20, G3 (EU 3), 120 mm 2 = koko 20, G3 (EU 3), 360 mm 4 = koko 20, F6 (EU 6), 360 mm 5 = koko 30, G3 (EU 3), 120 mm 6 = koko 30, G3 (EU 3), 360 mm 8 = koko 30, F6 (EU 6), 360 mm Ilmavirran näyttölaite Lämpötilan säätö 3) VEKZ-53-bb-1 VEKZ-54-b VEKZ-27-2 VEKZ-61-b Tyyppi (b) 3 = Huoneilman säätö 4 = Tuloilman säätö ulkolämpötilakompensoinnilla (ei yhdessä huoneilman säädön kanssa) 3) Tuloilman säätö on vakio, eikä sitä tarvitse valita erikseen. Lisäaikakäyttö tai ilmavirran tehostus, ulkoinen ajastin VEKZ-91-1 Lisäaikakäyttö tai ilmavirran tehostus, läsnäolotunnistin VEKZ-92-1 Ohjauspaneelin jatkokaapeli VEKZ Venttiili/toimilaite lämmitys- /jäähdytyspatterille Toimitussisältö (b) 1 = Vain toimilaite 2 = Venttiili ja toimilaite 3 = Vain venttiili Venttiilin tyyppi (c) 0 = Ilman (b = 1) 2 = 2-tie 3 = 3-tie Sijoitus (d) 1 = Lämmitys 2 = Jäähdytys kvs-arvo (eee) 002 = 0, = 1,0 004 = 0, = 1,6 006 = 0, = 2,5 Kuormanerotuskytkin Koko (bbb) 016 = 16 A Suodatinvahti VEKZ-70-b-c-d-eee VEKZ-89-bbb VEKZ-88-1 Pituus (bb) 10 = 10 m

15

16 FWG-VEKA ver C Tekniset tiedot-fi FI Copyright 2017 Fläkt Woods Group We bring better air to life VEKA ver C 9963FI Yli sadan vuoden ajan innovaatioita ja asiantuntemusta asiakkaidensa kanssa jakanut Fläkt Woods on maailman johtava ilmankäsittelytuotteiden ja -ratkaisujen toimittaja. Olemme erikoistuneet erilaisten ilman siirtämiseen, käsittelyyn, jakamiseen ja hallintaan tarkoitettujen tuotteiden ja ratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen keskittyen kahteen keskeiseen asiaan rakennusten ilmanvaihtoon sekä paloturvallisuuteen. Toimimme 65 maassa, ja siksi voimme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuista paikallisosaamista ja kansainvälistä asiantuntemusta kullakin markkina-alueella. Tuotemerkkimme, kuten RegAsorp, eq, eq Prime, JM Aerofoil, Econet, Veloduct, Optivent, Optimix, Econovent ja Cleanvent, ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa, ja asiakkaamme luottavat niiden tarjoamiin korkealaatuisiin ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin.» Lue lisää tuotevalikoimastamme ja etsi lähin myyntiedustaja osoitteessa

AIR TREATMENT. eco TOP

AIR TREATMENT. eco TOP Air Comfort AIR TREATMENT eco TOP eco TOP Ilmanvaihtokone» Tekniset tiedot 2 Ilmanvaihtokone eco TOP Tekniset tiedot Sisältö Sivu Kuvaus... 3 Komponentit...4 Tekniset tiedot Koko 25... 6 Koko 4...7 Koko

Lisätiedot

eco TOP PÄÄLTÄLIITETTÄVÄ LÄMMÖN TALTEENOTTOKONE Kompaktit ilmanvaihtokoneet Suunnittelijalounaat 2017

eco TOP PÄÄLTÄLIITETTÄVÄ LÄMMÖN TALTEENOTTOKONE Kompaktit ilmanvaihtokoneet Suunnittelijalounaat 2017 eco TOP PÄÄLTÄLIITETTÄVÄ LÄMMÖN TALTEENOTTOKONE Kompaktit ilmanvaihtokoneet Suunnittelijalounaat 2017 Pähkinänkuoressa eco Top eco TOP-SARJA 3 konekokoa ilmavirtaan 0,8 m³/s asti Soveltuu hyvin esim. toimistoihin,

Lisätiedot

eco TOP » KOMPAKTI LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE: KAIKKI LIITÄNNÄT YLHÄÄLTÄ AIR COMFORT AIR TREATMENT

eco TOP » KOMPAKTI LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE: KAIKKI LIITÄNNÄT YLHÄÄLTÄ AIR COMFORT AIR TREATMENT AIR COMFORT AIR TREATMENT eco TOP» KOMPAKTI LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE: KAIKKI LIITÄNNÄT YLHÄÄLTÄ Elinkaaritaloudellisuus, energiatehokkuus ja ekologisuus Energiankäytön optimointi on ilmanvaihdossa tärkeä

Lisätiedot

IMS-SÄÄDIN OPTIVENT ULTRA» ASENNUS, KÄYTTÖÖNOTTO JA HUOLTO SISÄILMA ILMAN HALLINTA FI

IMS-SÄÄDIN OPTIVENT ULTRA» ASENNUS, KÄYTTÖÖNOTTO JA HUOLTO SISÄILMA ILMAN HALLINTA FI SISÄILA ILAN HALLINTA 0055.FI.207.0.09 IS-SÄÄDIN OPTIVENT ULTRA» ASENNUS, KÄYTTÖÖNOTTO JA HUOLTO 2 OPTIVENT ULTRA Asennus, käyttöönotto ja huolto ASENNUS ITTAUSTARKKUUS Asennustapa Häiriölähteen jälkeen

Lisätiedot

Ilmanvaihtokone TopMaster. Tekniset tiedot

Ilmanvaihtokone TopMaster. Tekniset tiedot Tekniset tiedot Sisältö Sivu Koneen kuvaus... 3 Rakenne... 4 Tekniset tiedot Koko 030... 5 Koko 0... 6 Lisävarusteet... 7 Säätölaitteisto... 9 Säätötoiminnot... 10 Tilaustunnukset...11 Fläkt Woods 8180

Lisätiedot

Ilmanlämmitin, sähkö 3x400 V ja 3x440 V

Ilmanlämmitin, sähkö 3x400 V ja 3x440 V Ilmanlämmitin, sähkö 3x400 V ja 3x440 V Ilmanlämmitin EQEK, sähkö Minimi-ilmavirrat Koko Min. ilmavirta, m 3 /s 005 0,28 008 0,55 009 0,55 011 0,75 014 0,80 018 1,10 020 1,20 023 1,65 027 1,60 032 2,00

Lisätiedot

A Fläkt Woods Company. Lämminilmakoje ATD

A Fläkt Woods Company. Lämminilmakoje ATD A Fläkt Woods Company ATD lisätarvikkeineen et ATDA ja ATDG on tarkoitettu teollisuus-, konepaja-, myymälä-, varastotilojen, autotallien, automarkettien ja vastaavien tilojen lämmitykseen ja ilmanvaihtoon.

Lisätiedot

ILMANLÄMMITIN, SÄHKÖ 3X400 V JA 3X440 V

ILMANLÄMMITIN, SÄHKÖ 3X400 V JA 3X440 V ILMANLÄMMITIN, SÄHKÖ 3X400 V JA 3X440 V ILMANLÄMMITIN EQEK, SÄHKÖ YLEISTÄ Sähkölämmittimen vastukset ovat putkimaisia lämpösauvoja. Ilmanlämmitin on saatavana joko sisäänrakennetulla tehonsäätövarustelulla

Lisätiedot

TULOILMA Ilmavirta l/s Ulkopuoliset paineet 150 Pa

TULOILMA Ilmavirta l/s Ulkopuoliset paineet 150 Pa TEKNINEN MÄÄRITTELY Sivu 1(5) KONE: A-20-HW Sähkö- ja säätölaitekeskus Ouman EH-105 ILMANVAIHTOKOJE, 1-OSAINEN Pyörivä lämmönvaihdin (ei-hygroskooppinen) Kätisyys: Oikea Sinkin värinen ulkokuori Eristeet

Lisätiedot

CAW Kattoasenteiset lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet

CAW Kattoasenteiset lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet Kattoasenteiset lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet Kattoon asennettavat lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet Kattoon asennettavia -lämmittimiä käytetään sisääntulotilojen, varastojen, teollisuushallien, verstaiden,

Lisätiedot

Lämminilmakoje lisätarvikkeineen

Lämminilmakoje lisätarvikkeineen LVD lisätarvikkeineen LVDV soveltuu tuulikaappien, aulojen, porttien, varasto- ja konepajahallien, autotallien ja vastaavien tilojen lämmittämiseen. Koje asennetaan alakattoon ja lämmönsiirtoaineena on

Lisätiedot

Palopelti ETPR TEKNISET TIEDOT

Palopelti ETPR TEKNISET TIEDOT Palopelti ETPR TEKNISET TIEDOT 2 Palopelti ETPR Palopelti ETPR on testattu testistandardin EN1366-2 mukaan ja CE-merkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETPR täyttää paloluokan EI 60 S / EI 90 S

Lisätiedot

VEKA ver C. » Asennus ja huolto AIR TREATMENT. VEKA ver C

VEKA ver C. » Asennus ja huolto AIR TREATMENT. VEKA ver C Air Comfort AIR TREATMENT VEKA ver C VEKA ver C Tuloilmakone» Asennus ja huolto 2 Tuloilmakone VEKA Asennus ja huolto Sisältö Sivu 1. Turvaohjeet... 3 2. Asennus 2.1 Varastointi...4 2.2 Nostaminen ja kuljettaminen...4

Lisätiedot

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet -lämmittimiä käytetään varastojen, teollisuushallien, verstaiden, urheiluhallien, liikkeiden yms. jatkuvaan lämmitykseen. Tyylikkään

Lisätiedot

Lisätarvikkeet STRA-01, STRA-04 ja STRA-14

Lisätarvikkeet STRA-01, STRA-04 ja STRA-14 Lisätarvikkeet STRA-01, STRA-04 ja STRA-14 Ulkoinen lämpötila-anturi STRZ-05 Huoneanturin tekniset tiedot: 0 50 C IP30 Ulkoisen anturin tekniset tiedot: Pinta-anturin tekniset tiedot: - Aikavakio - Johdon

Lisätiedot

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE Palopelti ETCE Palopelti Veloduct ETCE on testattu testistandardin EN1366-2 mukaan ja CEmerkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETCE täyttää paloluokan EI 60 S / EI 90 S / EI 120 S vaatimukset.

Lisätiedot

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE

Palopelti ETCE. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETCE Palopelti ETCE Palopelti Veloduct ETCE on testattu testistandardin EN1366-2 mukaan ja CEmerkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETCE täyttää paloluokan EI 60 S / EI 90 S / EI 120 S vaatimukset.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE VPM120, VPM240 JA VPM 360

ASENNUSOHJE VPM120, VPM240 JA VPM 360 ASENNUSOHJE Sivu 1 / 5 ASENNUSOHJE VPM120, VPM240 JA VPM 360 YLEISTÄ Varmista, että seuraavat dokumentit ovat konetoimituksen mukana: asennusohje (tämä dokumentti) CTS 600 ohjausjärjestelmän käyttöohje

Lisätiedot

HUIPPUIMURI ROOFMASTER STEF-HT

HUIPPUIMURI ROOFMASTER STEF-HT PALOTURVALLISUUS PUHALTIMET HUIPPUIMURIT HUIPPUIMURI ROOFMASTER STEF-HT» TEKNINEN ESITE 2 STEF-HT Roofmaster tekninen esite SISÄLTÖ YLEISTÄ Käyttö...3 Ominaisuudet...3 Sähkönsyöttö...3 Ympäristön lämpötila...3

Lisätiedot

ILMANKÄSITTELYKONEET. tekninen esite. Pienet pakettikoneet 0,15-1,5 m3/s

ILMANKÄSITTELYKONEET. tekninen esite. Pienet pakettikoneet 0,15-1,5 m3/s ILMANKÄSITTELYKONEET tekninen esite Pienet pakettikoneet 0,15-1,5 m3/s Kesair ilmankäsittelykoneet on tarkoitettu liike- toimisto päiväkoti ym. muiden julkisten rakennusten ilmanvaihtokoneeksi Koneet on

Lisätiedot

Palopelti ETCE ja ETCS TEKNINEN ESITE

Palopelti ETCE ja ETCS TEKNINEN ESITE Palopelti ETCE ja ETCS TEKNINEN ESITE 2 Palopelti ETCE ja ETCS Palopelti Veloduct ETCE on testattu testistandardin EN13662 mukaan ja CEmerkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETCE täyttää paloluokan

Lisätiedot

HUIPPUIMURI ROOFMASTER STEF-ATEX

HUIPPUIMURI ROOFMASTER STEF-ATEX SISÄILMA PUHALTIMET HUIPPUIMURIT HUIPPUIMURI ROOFMASTER STEF-ATEX» TEKNINEN ESITE 2 STEF-ATEX Roofmaster tekninen esite SISÄLTÖ YLEISTÄ Käyttö...3 Ominaisuudet...3 Sähkönsyöttö...3 Ympäristön lämpötila...3

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Enervent Pinion PIENIKOKOINEN JA HILJAINEN KONE ASUNTOIHIN

Enervent Pinion PIENIKOKOINEN JA HILJAINEN KONE ASUNTOIHIN Enervent Pinion PIENIKOKOINEN JA HILJAINEN KONE ASUNTOIHIN Enervent Pinion Enervent Pinion on erittäin hiljainen ja pienikokoinen kone, joka soveltuu parhaiten kerrostaloasuntoihin ja muihin pieniin tiloihin.

Lisätiedot

Huonesäädin STRA-04. Sovellusesimerkki

Huonesäädin STRA-04. Sovellusesimerkki Huonesäädin STRA-04 STRA-04 on valmiiksi ohjelmoitu kommunikoiva huonesäädin lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaukseen jälkikäsittelyjärjestelmissä. Se soveltuu toimistoihin, kouluihin, sairaaloihin, hotelleihin,

Lisätiedot

Tuloilmakone VEKA. Tekniset tiedot 2009

Tuloilmakone VEKA. Tekniset tiedot 2009 Tuloilmakone VEKA 2009 Sisällys Laitteen kuvaus...3, pikavalinta...4 Osat...5, koko 20...6, koko 30...8, mitoitus...10 Sähkö- ja säätölaitteet...11 Varusteet...16 Tuotetunnukset...18 Fläkt Woods 8513 FI

Lisätiedot

Palopelti ETPR. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETPR

Palopelti ETPR. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Palopelti ETPR on testattu testistandardin EN166-2 mukaan ja CE-merkitty tuotestandardin EN 15650:2010 mukaan. ETPR täyttää paloluokan EI S / EI 90 S vaatimukset. Palopellin vaippa täyttää myös tiiviysluokan C vaatimukset

Lisätiedot

Air Comfort. VEKA ver C.» Spare parts/reservdelar/varaosat

Air Comfort. VEKA ver C.» Spare parts/reservdelar/varaosat Air Comfort Air Treatment VEKA ver C VEKA ver C Supply air unit/tilluftsaggregat/ Tuloilmalaite» Spare parts/reservdelar/varaosat 2 Supply air unit/tilluftsaggregat/tuloilmalaite Spare parts/reservdelar/varaosat

Lisätiedot

ETPR-EI-2 PALOPELTI» TEKNINEN ESITE

ETPR-EI-2 PALOPELTI» TEKNINEN ESITE FIRE SAFETY AIR TREATMENT FIRE DAMPERS ETPR-EI-2 PALOPELTI» TEKNINEN ESITE 2 ETPR-EI-2 Palopelti Tekninen esite EI 60 asennus EI 120 asennus EI-luokiteltua palopeltiä ETPR-EI-2 on saatavilla moottori-

Lisätiedot

CDH/CLH. CleanZone Mikrosuodattimella varustettu kattohajotin puhdastiloihin. Pikavalintataulukko

CDH/CLH. CleanZone Mikrosuodattimella varustettu kattohajotin puhdastiloihin. Pikavalintataulukko CleanZone Mikrosuodattimella varustettu kattohajotin puhdastiloihin.lyhyesti Vaaka- tai pystysuora kanavaliitäntä Geeli- tai kumitiivisteellä varustettu mikrosuodatin H14 Polttomaalattu sisäpuolelta Mittausyhde

Lisätiedot

HOTELLIHUONEEN IQ STAR SILENCIA

HOTELLIHUONEEN IQ STAR SILENCIA HOTELLIHUONEEN IQ STAR SILENCIA TEKNISET TIEDOT 2 Hotellihuoneen iq Star Silencia - Tekniset tiedot IQ STAR SILENCIA HOTELLIHUONEEN Silencia on tarkoitettu hotellien makuuhuoneiden, sairaaloiden vuodeosastojen

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

Piennopeuslaite FMR. Lapinleimu

Piennopeuslaite FMR. Lapinleimu Piennopeuslaite FMR Floormaster FMR on pyöreä tuloilmalaite, joka on tarkoitettu käytettäväksi syrjäyttävään ilmanjakoon Floormaster-järjestelmässä. KANSIO 4 VÄLI 6 ESITE 5 Lapinleimu.1.0 Yleistä Floormaster

Lisätiedot

Palopelti ETPS-E TEKNISET TIEDOT

Palopelti ETPS-E TEKNISET TIEDOT Palopelti ETPS-E TEKNISET TIEDOT 2 Palopelti ETPS-E ETPS-E on CE-merkitty perustuen tuotestandardiin EN 15650:2010 ja EN 1366-2 mukaisesti testattu, moottorilla varustettu palopelti, joka täyttää paloluokan

Lisätiedot

PGK Suorakulmaiset kanavajäähdyttimet jäähdytysvedellev

PGK Suorakulmaiset kanavajäähdyttimet jäähdytysvedellev Suorakulmaiset kanavajäähdyttimet jäähdytysvedellev Suorakulmaiset kanavajäähdyttimet jäähdytysvettä varten -sarjan vesijäähdytteisiä suorakulmaisia kanavalämmittimiä käytetään jäähdyttämään ilmastointijärjestelmässä

Lisätiedot

Vakiovirtaussäädin ECSS, ECSD

Vakiovirtaussäädin ECSS, ECSD Huoltovapaat ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien vakiovirtaussäätimet ECSS, ECSD voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon tulo- ja poistoilmakanavaan. ECSS ja ECSD ovat mekaanisia vakiovirtaussäätimiä,

Lisätiedot

Palopelti ETPS-E. Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki:

Palopelti ETPS-E. Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki: Palopelti ETPS-E ETPS-E on CE-merkitty perustuen tuotestandardiin EN 650:2010 ja EN 1366-2 mukaisesti testattu, moottorilla varustettu palopelti, joka täyttää paloluokan E 60 / E 120. Pelti asennetaan

Lisätiedot

POISTUNUT TUOTE. Virtaussäädin EMOS, EMOE. Toiminnot. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tuotemerkintäesimerkki

POISTUNUT TUOTE. Virtaussäädin EMOS, EMOE. Toiminnot. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tuotemerkintäesimerkki EMOS ja EMOE ovat OPTIVENT-järjestelmään tarkoitetut virtaussäätimet. EMOS on tuloilmalle ja EMOE poistoilmalle. Sarjan koteloidut mallit on tarkoitettu ääniteknisesti vaativimpiin kohteisiin, joissa halutaan

Lisätiedot

KC(G,H)E Nestelauhdutteinen vedenjäähdytin/ lämpöpumppu sisäasennukseen

KC(G,H)E Nestelauhdutteinen vedenjäähdytin/ lämpöpumppu sisäasennukseen 02.05.2007 KC(G,H)E KC(G,H)E: Teho 414-1617 kw KCGE ja KCHC -yksiköt tarjoavat seuraavat ominaisuudet: Hyötysuhde: Uudet suuritehoiset ruuvikompressorit, (yli 1000kW vain kahdella kompressorilla, 1600

Lisätiedot

CWW Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle

CWW Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle -sarjan vesilämmitteisiä pyöreitä kanavalämmittimiä käytetään lämmittämään stointijärjestelmässä kiertävää a. -mallia

Lisätiedot

MORENDO. Muotoiluilla vaimennuselementeillä varustettu matala suorakaiteenmuotoinen äänenvaimennin

MORENDO. Muotoiluilla vaimennuselementeillä varustettu matala suorakaiteenmuotoinen äänenvaimennin Muotoiluilla vaimennuselementeillä varustettu matala suorakaiteenmuotoinen äänenvaimennin LYHYESTI Voidaan käyttää kaikkialla, missä käytetään suorakaidekanavia. Matala rakenne. Pieni painehäviö vaimennuselementtien

Lisätiedot

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet -lämmittimiä käytetään varastojen, teollisuushallien, verstaiden, urheiluhallien, liikkeiden yms. jatkuvaan lämmitykseen. Tyylikkään

Lisätiedot

CWK Pyöreät kanavajäähdyttimet jäähdytysvedelle

CWK Pyöreät kanavajäähdyttimet jäähdytysvedelle Pyöreät kanavajäähdyttimet jäähdytysvedelle PYÖREÄT KANAVAJÄÄHDYTTIMET JÄÄHDYTYSVEDELLE Pyöreät kanavajäähdyttimet jäähdytysvedelle -sarjan vesijäähdytteisiä pyöreitä kanavalämmittimiä käytetään jäähdyttämään

Lisätiedot

Säädettävä pyörrehajotin SDZA TEKNISET TIEDOT

Säädettävä pyörrehajotin SDZA TEKNISET TIEDOT Säädettävä pyörrehajotin SDZA TEKNISET TIEDOT 2 Säädettävä pyörrehajotin SDZA Säädettävä pyörrehajotin SDZ soveltuu käytettäväksi korkeissa tiloissa, esim. marketeissa, varastorakennuksissa, julkisissa

Lisätiedot

Asennus, laiterasia alueohjaukselle (Xzone) TBLZ-3-50 GOLD

Asennus, laiterasia alueohjaukselle (Xzone) TBLZ-3-50 GOLD FI.TZ50.704 Asennus, laiterasia alueohjaukselle (Xzone) TZ50 GOLD. Yleistä Laiterasia alueohjaukseen koostuu kahdesta moduulista ja muuntajasta (0 VA/4 VA), jotka on asennettu metallikoteloon. Kotelossa

Lisätiedot

Enervent Pinion PIENIKOKOINEN JA HILJAINEN LAITE ASUNTOIHIN. Terveys Mukavuus Energiatehokkuus

Enervent Pinion PIENIKOKOINEN JA HILJAINEN LAITE ASUNTOIHIN. Terveys Mukavuus Energiatehokkuus Enervent Pinion PIENIKOKOINEN JA HILJAINEN LAITE ASUNTOIHIN Terveys Mukavuus Energiatehokkuus Enervent Pinion Enervent Pinion on erittäin hiljainen ja pienikokoinen laite, joka soveltuu parhaiten kerrostaloasuntoihin

Lisätiedot

Swegon CASA. Kanavapatterit tuloilman lämmitykseen. Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje Suunnittelijalle, asentajalle ja huoltohenkilökunnalle.

Swegon CASA. Kanavapatterit tuloilman lämmitykseen. Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje Suunnittelijalle, asentajalle ja huoltohenkilökunnalle. Swegon CASA Kanavapatterit tulon lämmitykseen Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje Suunnittelijalle, asentajalle ja huoltohenkilökunnalle SDHW_FI m ! Varoituksia ja huomautuksia Vain valtuutettu henkilöstö

Lisätiedot

eq-ilmankäsittelykone

eq-ilmankäsittelykone AIR COMFORT AIR TREATMENT eq-ilmankäsittelykone» PYÖRIVÄLLÄ REGASORP LÄMMÖNSIIRTIMELLÄ eq PYÖRIVÄLLÄ REGASORP LÄMMÖNSIIRTIMELLÄ ALENTAA JÄÄHDYTYKSEN KUSTANNUKSIA JOPA 50 % Kaksi tärkeintä sisäilman laatuun

Lisätiedot

Pyörrehajotin VFKA. Pikavalinta. VFKA ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB (50 Pa)

Pyörrehajotin VFKA. Pikavalinta. VFKA ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB (50 Pa) Pikavalinta VFKA ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB ( Pa) Hajotin Liitäntä ATTB Ilmavirta l/s (m 3 /h) äänitason ollessa tulo mm lähtö mm db(a) db(a) db(a) VFKA-2 160 2 67 89 (3) 5 VFKA-315

Lisätiedot

Rei itetty laite. Mitat

Rei itetty laite. Mitat Mitat Ød Tuotekuvaus on pyöreä ja teollisuuskäyttöön sovitettu laite syrjäyttävään ilmanvaihtoon. :ssä on säätöpeltitoiminto, jolla on mahdollista valita vaakasuora tai pystysuora puhalluskuvio riippuen

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA T12 TULOILMAYKSIKÖLLE

KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA T12 TULOILMAYKSIKÖLLE KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA T12 TULOILMAYKSIKÖLLE www.scanoffice.fi CZ12037 PB1 ComfortZone CE50 Installation Sisällys Sisällys 0 Yleistä 1 Käsittely 2 Huolto 2 Asennus 3 Asetukset 7 Suunnittelu 8 Sähkökaavio

Lisätiedot

Lämpöpuhallin SWT Kattoon asennettu vesilämmitteinen lämpöpuhallin

Lämpöpuhallin SWT Kattoon asennettu vesilämmitteinen lämpöpuhallin Lämpöpuhallin lämmitys 3 mallit Lämpöpuhallin Kattoon asennettu vesilämmitteinen lämpöpuhallin Käyttökohteet -lämpöpuhallinta käytetään sisäänkäyntien, kauppojen, teollisuusrakennusten, korjaamojen, urheiluhallien

Lisätiedot

POISTUNUT TUOTE. Virtaussäädin EHOS, EHOE. Toiminnot. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tuotemerkintäesimerkki

POISTUNUT TUOTE. Virtaussäädin EHOS, EHOE. Toiminnot. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tuotemerkintäesimerkki EHOS ja EHOE ovat OPTIVENT-järjestelmään tarkoitetut virtaussäätimet korkeampia kanavanopeuksia varten, esim. saneerauskohteet. EHOS on tuloilmalle ja EHOE poistoilmalle. Sarjan koteloidut mallit on tarkoitettu

Lisätiedot

Asennus, laiterasia alueohjaukselle (Xzone) TBLZ-3-50 GOLD

Asennus, laiterasia alueohjaukselle (Xzone) TBLZ-3-50 GOLD FI.TZ50.5099 sennus, laiterasia alueohjaukselle (Xzone) TZ50 GOLD. Yleistä Laiterasia alueohjaukseen koostuu kahdesta moduulista ja muuntajasta (0 V/4 V), jotka on asennettu metallikoteloon. Kotelossa

Lisätiedot

POISTUNUT TUOTE. Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK. Veloduct. Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C

POISTUNUT TUOTE. Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK. Veloduct. Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK Teollisuusilmanvaihtoon maksimi paineen- / lämmönkesto 3500 Pa / 200 C KANSIO 3 VÄLI 5 ESITE 3 Veloduct Säätö- ja sulkupelti DMAC/DMAK Yleistä DMAC/DMAK vastakkain kääntyvine

Lisätiedot

Ilmanlämmitin, sähkö. Yleistä Sähköllä lämmitettävässä ilmanlämmittimessä on putkimaiset. Konekoko (aa) 01 09. Toimintovaihtoehto (bb)

Ilmanlämmitin, sähkö. Yleistä Sähköllä lämmitettävässä ilmanlämmittimessä on putkimaiset. Konekoko (aa) 01 09. Toimintovaihtoehto (bb) Yleistä Sähköllä lämmitettävässä ilmanlämmittimessä on putkimaiset lämpöelementit. Ilmanlämmitin, sähkö Konekoko (aa) 01 0 Toimintovaihtoehto (bb) Tehovaihtoehto (c) 1, 2, 3, 4, 5, 6 (0 = tilavaraus tehov.

Lisätiedot

Säleiköt SV2, SV1. Tekniset tiedot. Pikavalinta tuloilma ilman tasauslaatikkoa

Säleiköt SV2, SV1. Tekniset tiedot. Pikavalinta tuloilma ilman tasauslaatikkoa Säleiköt SV2, SV1 SV2 ja SV1 säleiköt on tarkoitettu tuloilmalaitteiksi mm. toimistoihin. Säleiköt soveltuvat myös poisto- ja siirtoilmalaitteiksi ja niiden virtauskuvio ja heittopituus on säädettävissä.

Lisätiedot

EA Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet Sähköiset seinäasenteiset ilmanlämmittimet Sähköiset lämpöpuhaltimet seinäasennukseen on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien,

Lisätiedot

Tuloilmahajotin ROSA, RPSA

Tuloilmahajotin ROSA, RPSA Pikavalinta ROSA/RPSA mm raolla + vaimennettu tasauslaatikko ATTB 1) ( Pa) Hajotin Liitäntä ATTB Ilmavirta l/s (m 3 /h) äänitason ollessa Koko tulo mm lähtö mm db(a) db(a) db(a) R(O,P)SA-160 0 160 R(O,P)SA-

Lisätiedot

Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki

Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki Useaa palo-osastoa palveleva savunhallintapelti Savunhallintapeltiä käytetään useaa palo-osastoa palvelevissa savunhallintajärjestelmissä sulku- tai korvausilmapeltinä. Tuote täyttää eurooppalaiset vaatimukset

Lisätiedot

KANSIO 4 VÄLI 5 ESITE 7. Tasauslaatikko TG / TGE

KANSIO 4 VÄLI 5 ESITE 7. Tasauslaatikko TG / TGE KANSIO 4 VÄLI 5 ESITE 7 Tasauslaatikko TG / TGE Tasauslaatikko TG, TGE C A B C Tasauslaatikko TG/TGE on tarkoitettu suorakulmaisille tulo- ja poisto ilmasäleiköille. Laatikossa on pyöreä kanava liitäntä.

Lisätiedot

Suutinhajotin DYKB, DYCB

Suutinhajotin DYKB, DYCB Pikavalinta Suutinhajotin ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB ( Pa) Hajotin Liitäntä ATTB Ilmavirta l/s (m 3 /h) äänitason ollessa tulo mm lähtö mm db(a) db(a) db(a) DY(C,K)B-160 160 28 37 (133)

Lisätiedot

Virtaussäädin EMSS, EMSD

Virtaussäädin EMSS, EMSD Toiminnot Muuttuva ilmavirta Vakioilmavirta, 2- tai 3- portainen ilmavirta Jälkilämmitys - Vesi/Sähkö Äänenvaimennus Reaaliaikainen ilmavirrannäyttö FW kompakti säätimellä Liitettävissä Modbusväylään EMSS

Lisätiedot

Tyyppihyväksyntä. BSK120 on tyyppihyväksytty numerolla YM3/6221/2004. Täyttää paloluokan EI120/E120 vaatimukset standardi EN mukaan.

Tyyppihyväksyntä. BSK120 on tyyppihyväksytty numerolla YM3/6221/2004. Täyttää paloluokan EI120/E120 vaatimukset standardi EN mukaan. Brand-/Brandgasspjäll BSK120 Palopelti BSK120 Yleistä EI-luokiteltu palopelti estää palon ja saavukaasujen leviämisen ilmanvaihtokanavien kautta palo-osastosta toiseen. Lämpöilmaisimen lisäksi palopelti

Lisätiedot

Säädettävä pyörrehajotin korkeisiin tiloihin PDZA

Säädettävä pyörrehajotin korkeisiin tiloihin PDZA Säädettävä pyörrehajotin korkeisiin tiloihin PDZA Pyörrehajotin PDZ takaa tehokasta ilmanvaihtoa isoihin tiloihin, kuten tuotantohallit, supermarketit, varastot yms. Hajottimet sopivat sekä vapaaseen-

Lisätiedot

Virtaussäädin EMAS, EMAE

Virtaussäädin EMAS, EMAE Virtaussäädin EMAS, EMAE Toiminnot Muuttuva ilmavirta Vakioilmavirta Jälkilämmitys - Vesi/Sähkö Äänenvaimennus Reaaliaikainen ilmavirrannäyttö FW kompakti säätimellä Liitettävissä Modbus-väylään EMAS ja

Lisätiedot

Pyörrehajotin VFSA. Pikavalinta. VFSA ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB (50 Pa)

Pyörrehajotin VFSA. Pikavalinta. VFSA ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB (50 Pa) Pikavalinta VFSA ilman rakoa + vaimennettu tasauslaatikko ATTB ( Pa) Hajotin Liitäntä ATTB Ilmavirta l/s (m 3 /h) äänitason ollessa tulo mm lähtö mm db(a) db(a) db(a) VFSA-0 1 0 38 VFSA-2 160 2 70 97 (349)

Lisätiedot

STEF JA STOF. 1-vaihemoottorilla varustetut huippuimurit

STEF JA STOF. 1-vaihemoottorilla varustetut huippuimurit STEF JA STOF 1-vaihemoottorilla varustetut huippuimurit 2 STEF, STOF 1 ~ Huippuimurit - tekniset tiedot ROOFMASTER STEF 1~ Yleistä 4 kokoa, STEF-225, STEF-310, STEF-355 ja STEF-400 Maksimi-ilmavirta 1,1

Lisätiedot

Piennopeuslaite PNA. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tuotemerkintäesimerkki

Piennopeuslaite PNA. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tuotemerkintäesimerkki Piennopeuslaite PNA PNA on lattialle asennettava piennopeuslaite. Se soveltuu tiloihin, joissa syntyy runsaasti epäpuhtauksia ja lämpöä. Laitteessa on pyöreä (Ø160-400) tai suorakaiteen muotoinen (1000

Lisätiedot

Pyörrehajotin NWCA TEKNISET TIEDOT

Pyörrehajotin NWCA TEKNISET TIEDOT Pyörrehajotin NWCA TEKNISET TIEDOT Pyörrehajotin NWCA Tuloilmalle tarkoitettu pyörrehajotin NWCA soveltuu liiketiloihin, kuten toimistoihin, kokoustiloihin ja myymälöihin. Hajotin voidaan asentaa joko

Lisätiedot

ALD. Ääntä vaimentava ulkosäleikkö LYHYESTI

ALD. Ääntä vaimentava ulkosäleikkö LYHYESTI Ääntä vaimentava ulkosäleikkö LYHYESTI Erittäin hyvä äänenvaimennus. Kestävä säleikkö, joka kestää vaikeita ilmasto-olosuhteita Saatavana useina eri materiaaleina Tekniset ominaisuudet Yleistä ALD-säleikkö

Lisätiedot

Lämmityspatterin TBLE/TCLE asennus GOLD/COMPACT

Lämmityspatterin TBLE/TCLE asennus GOLD/COMPACT Lämmityspatterin TBLE/TCLE asennus GOLD/COMPACT 1. Yleistä Lämmityspatteria TBLE/TCLE käytetään tuloilman jälkilämmittämiseen. Lämmityspatterista TBLE/TCLE on saatavana useita tehoversioita. Sähkölaitteisto

Lisätiedot

SLM - Lineaarinen rakohajotin SLM. Lineaarinen rakohajotin

SLM - Lineaarinen rakohajotin SLM. Lineaarinen rakohajotin SLM Lineaarinen rakohajotin Tuloilmalaitteen vaaka- tai pystysuuntainen ilmasuihku, sopii myös poistoilmalle. Asennettavissa kattoon tai seinään. Voidaan asentaa seinästä seinään jatkuvana nauhana. Säädettävä

Lisätiedot

Litteä Floormaster DVPA

Litteä Floormaster DVPA Litteä Floormaster DVPA Floormaster DVPA on litteä tuloilmalaite, joka on tarkoitettu asennettavaksi lattialle, seinän viereen. Laite on tarkoitettu käytettäväksi syrjäyttävään ilmanjakoon Floormasterjärjestelmässä,

Lisätiedot

Säätö- ja sulkupelti SPBA ja SPCA

Säätö- ja sulkupelti SPBA ja SPCA Säätö- ja sulkupelti SPBA ja SPCA Sälepeltiä käytetään ilmastointilaitoksissa ja -koneissa säätö-, sulku- ja sekoituspeltinä. Sälepellit liitetään suorakaidekanavistoon ja koneisiin työntölistaliitoksella

Lisätiedot

CWW Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle

CWW Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle -sarjan vesilämmitteisiä pyöreitä kanavalämmittimiä käytetään lämmittämään stointijärjestelmässä kiertävää a. -mallia

Lisätiedot

Tuloilmalaite VFKB. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tasauslaatikko. Tuotemerkintäesimerkki

Tuloilmalaite VFKB. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tasauslaatikko. Tuotemerkintäesimerkki Tuloilmalaite on hiljainen kattoon asennettava tuloilmalaite, joka sisältää pyörrehajottimen VFKH ja vaimennetun tasauslaatikon ATTC. Hajotin sekoittaa tuloilman huoneilmaan erittäin hyvin sopivan muotonsa

Lisätiedot

Poistoilmalaite HPKB. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tasauslaatikko. Tuotemerkintäesimerkki

Poistoilmalaite HPKB. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tasauslaatikko. Tuotemerkintäesimerkki on hiljainen alakattoon asennettava poistoilmalaite, joka sisältää poistoilmahajottimen HPKH ja vaimennetun tasauslaatikon ATTC. HPKHhajottimessa on lähes kokonaan rei itetty etulevy, joka on helppo irrottaa

Lisätiedot

Pyörrehajotin NWPA TEKNISET TIEDOT

Pyörrehajotin NWPA TEKNISET TIEDOT Pyörrehajotin NWPA TEKNISET TIEDOT Pyörrehajotin NWPA Tuloilmalle tarkoitettu pyörrehajotin NWPA soveltuu liiketiloihin, kuten toimistoihin, kokoustiloihin ja myymälöihin. Hajotin voidaan asentaa joko

Lisätiedot

1.1. Lämmityslaitteet

1.1. Lämmityslaitteet Lämmitin Pikku-Behr Kiertoilmalämmitin, 2 puhallinnopeutta Lämpöteho 3,5 kw / 5,5 kw Ilmamäärä 125 m³/h / 200 m³/h Tehon tarve 25 W Paino 3,7 kg Letkulähdöt 16 mm Lämmitin "Pikku-Behr" - 12V B W314 12

Lisätiedot

CWW Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle

CWW Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle Pyöreät kanavalämmittimet lämmitysvedelle -sarjan vesilämmitteisiä pyöreitä kanavalämmittimiä käytetään lämmittämään stointijärjestelmässä kiertävää a. -mallia

Lisätiedot

Uusi huippuimurisarja

Uusi huippuimurisarja Uusi huippuimurisarja CASA F -sarja koostuu 8 mallista, joita on saatavana kolmessa eri koossa ja jotka kattavat ilmavirrat 2,1 m³/s saakka. CASA F on äänieristetty huippuimuri energiatehokkailla EC-puhaltimilla,

Lisätiedot

VPL55 Mitat. MITAT VPL 55 Katso eri rakennevaihtoehdot jäljempänä. Tulo. Ulko HUOLTO. Jäte. Poisto PÄÄTY B PÄÄTY A

VPL55 Mitat. MITAT VPL 55 Katso eri rakennevaihtoehdot jäljempänä. Tulo. Ulko HUOLTO. Jäte. Poisto PÄÄTY B PÄÄTY A MITT VPL 55 Katso eri rakennevaihtoehdot jäljempänä VPL55 Mitat 77 45 2790 30 620 70 CTS5000 PNEELI 500 Tilavaraus jälkilämmittimelle tulokanavassa. (sähkö tai vesi) 3 Tulo Ulko 400 4 Jäte IV-KOJE Poisto

Lisätiedot

Tuloilmahajotin KHAA TEKNISET TIEDOT

Tuloilmahajotin KHAA TEKNISET TIEDOT Tuloilmahajotin AA TENISET TIEDOT Tuloilmahajotin AA artiomainen AA soveltuu tuloilmahajottimeksi myymälöihin ja muihin liiketiloihin sekä varastoihin ja muihin teollisuusrakennuksiin, joiden tilavuus

Lisätiedot

Kattohajotin CTPB. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Kattohajotin CTPB-125 Tasauslaatikko ATTC Kiinnityskehys KGEZ-01.

Kattohajotin CTPB. Tekniset tiedot. Tilausesimerkki Kattohajotin CTPB-125 Tasauslaatikko ATTC Kiinnityskehys KGEZ-01. Kattohajotin CTPB CTPB on hiljainen yksitiehajotin, joka sijoitetaan tavallisesti kattoon mutta voidaan sijoittaa myös seinälle. Ilmarako on säädettävä, ja haluttu ilman puhallussuunta voidaan asetella

Lisätiedot

Suutinhajotin DYSA KANSIO 4 VÄLI 5 ESITE 17. Lapinleimu

Suutinhajotin DYSA KANSIO 4 VÄLI 5 ESITE 17. Lapinleimu KANSIO 4 VÄLI 5 ESITE 17 Lapinleimu Suutinhajotin DYSA DYSA-suutinhajottimet ovat hiljaisia kattoon asennettavaksi tarkoitettuja ilmanhajottimia, joissa on säädettävät suuttimet. Näiden säädettävien suutinten

Lisätiedot

Tasauslaatikko TG, TGE

Tasauslaatikko TG, TGE Tasauslaatikko TG, TGE Tasauslaatikko TG/TGE on tarkoitettu suorakulmaisille tulo- ja poistoilmasäleiköille. Laatikossa on pyöreä kanavaliitäntä. Alhainen äänitaso ja hyvä äänenvaimennusominaisuus varmistavat

Lisätiedot

PARASOLTM. HF Static. Kompakti ilmastointimoduuli suurille ilmavirroille. Suuri ilmavirta pienellä paineella. Kompakti ja helppo asentaa

PARASOLTM. HF Static. Kompakti ilmastointimoduuli suurille ilmavirroille. Suuri ilmavirta pienellä paineella. Kompakti ja helppo asentaa PARASOLTM HF Static Kompakti ilmastointimoduuli suurille ilmavirroille Suuri ilmavirta pienellä paineella Erinomainen viihtyvyys Kompakti ja helppo asentaa Ilmastointimoduuli jäähdytykseen, l ämmitykseen

Lisätiedot

Piccolo - energiataloudellinen ilmanvaihdon pikkujättiläinen

Piccolo - energiataloudellinen ilmanvaihdon pikkujättiläinen ILMANVAIHTOA LUONNON EHDOILLA VUODESTA 1983 KERROS- JA RIVITALOIHIN Piccolo - energiataloudellinen ilmanvaihdon pikkujättiläinen Piccolo ON -mallit Pienessä asunnossa voi olla vaikeaa löytää sopivaa paikkaa

Lisätiedot

Tuloilmalämmitin. Tuloilmalämmitin 1000. Vallox. Vallox. Ohje. Tuloilmalämmitin. Tuloilmalämmitin 1000. Malli. Ohje. Voimassa alkaen.

Tuloilmalämmitin. Tuloilmalämmitin 1000. Vallox. Vallox. Ohje. Tuloilmalämmitin. Tuloilmalämmitin 1000. Malli. Ohje. Voimassa alkaen. Ohje Malli Tyyppi : 2352 : 2353 Ohje 1.09.629 FIN Voimassa alkaen 1.7.2015 Päivitetty 1.7.2015... 2... 5 TUOIMAÄMMITIN VAOX TUOIMAÄMMITIN Poistoilmajärjestelmän aiheuttaman alipaineen vaikutuksesta ulkoa

Lisätiedot

Puhdastilojen tuloilmalaitteet SPNH ja SPNV

Puhdastilojen tuloilmalaitteet SPNH ja SPNV Puhdastilojen tuloilmalaitteet SPNH ja SPNV Tuloilmalaitteet SPNH ja SPNV on suunniteltu kattoasennukseen tiloissa, joissa puhtaan ilman vaatimukset ovat erittäin tiukat, kuten puhdastiloissa ja lääketeollisuuden

Lisätiedot

Tuloilmalaite VFKB. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tasauslaatikko. Tuotemerkintäesimerkki

Tuloilmalaite VFKB. Tuotetiedot. Pikavalinta. Tasauslaatikko. Tuotemerkintäesimerkki Tuloilmalaite on hiljainen kattoon asennettava tuloilmalaite, joka sisältää pyörrehajottimen VFKH ja vaimennetun tasauslaatikon ATTC. Hajotin sekoittaa tuloilman huoneilmaan erittäin hyvin sopivan muotonsa

Lisätiedot

111570SF-04 2014-06 CS60. Liitäntä- ja määritysopas Ohjausautomatiikka

111570SF-04 2014-06 CS60. Liitäntä- ja määritysopas Ohjausautomatiikka SF-0 0-0 CS0 Liitäntä- ja määritysopas Ohjausautomatiikka Liitännät CU0. Piirikortin asettelu Art.nr. Art.nr. P Art.nr. P P P Art.nr. P P P P P P P P P Liitännät ohjauspaneeleihin. Dip-kytkinasetus P Liitäntä

Lisätiedot

Säädettävä pyörrehajottaja ODZA

Säädettävä pyörrehajottaja ODZA Säädettävä pyörrehajottaja ODZA Pyörrehajottaja ODZA on tarkoitettu vilkkaasti käytettyihin julkisiin tiloihin, kuten kauppahalleihin, tavarataloihin ja varastoihin. Hajottajan toiminnan voi säätää kesä-

Lisätiedot

Suorakulmainen ilmavirtasäädin ERVA

Suorakulmainen ilmavirtasäädin ERVA Suorakulmainen ilmavirtasäädin ERVA Toiminnot Muuttuva ilmavirta Vakioilmavirta Reaaliaikainen ilmavirrannäyttö FW kompakti säätimellä Liitettävissä Modbusväylään Saatavana myös IPSUMyhteensopivana ERVA

Lisätiedot

Rei itetty laite. Mitat

Rei itetty laite. Mitat Mitat ØU Ød H 11 60 ØA Tuotekuvaus on pyöreä, rei itetty laite, jota voi käyttää sekä tulo- että poistoilmalle. Laite sopii jäähdytetyn ilman vaakasuoraan puhallukseen. Laitetta voi myös käyttää piennopeuslaitteena,

Lisätiedot

www.koja.fi HiFEK-huippuimurit Korkean hyötysuhteen huippuimuri

www.koja.fi HiFEK-huippuimurit Korkean hyötysuhteen huippuimuri www.koja.fi HiFEK-huippuimurit Korkean hyötysuhteen huippuimuri HiFEK EC Energiatehokas ja käyntiääneltään hiljainen toimisto-, liike-, julkis- ja asuinrakennusten poistopuhallin ILMAMÄÄRÄ JOPA 4,5 m³/s

Lisätiedot

Pyörrehajotin NWPP. Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki. Pikavalinta

Pyörrehajotin NWPP. Tuotetiedot. Tuotemerkintäesimerkki. Pikavalinta on alakattoon asennettava hajotin, jossa on yhdistetty tasauslaatikko. Se soveltuu toimistoihin, hotelleihin, sairaaloihin, ravintoloihin, kokoushuoneisiin ja muihin tiloihin. NWPP-hajottimella on ainutlaatuinen

Lisätiedot

Säleiköt AVS, AVSL, SI

Säleiköt AVS, AVSL, SI Säleiköt AVS, AVSL, SI AVS, AVSL ja SI säleiköt on tarkoitettu tuloilmalaitteiksi mm. toimistoihin. Säleiköt soveltuvat myös poisto- ja siirtoilmalaitteiksi ja niiden virtauskuvio ja heittopituus on säädettävissä.

Lisätiedot