vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "vinen 5-o ja A-sarja 5-ovinen A-sar"

Transkriptio

1 A-sarja 5-ovinen

2 Valmiina uuteen sukupolveen Täydellinen jo paikallaan seistessään. Pyrähdys nollasta sataan antaa kuitenkin parhaan vaikutelman. Erinomainen esikuva muille. Jatkaa suoraan eteenpäin, kun muut kääntyvät tauolle. Sellainen on A-sarja. Paras joka mediassa Koe A-sarja HD-laatuisena. Lataa ipad -laitteeseesi Mercedes-Benzin esitesovellus tai iphone -puhelimeesi digitaalinen käyttöohjekirja Mercedes-Benz Guides. Molemmat sovellukset sisältävät lukuisia filmejä ja lisää sisältöä. Ne ovat ladattavissa maksutta itunes Storesta.

3 Vakuuttavat automallit kuvissa: 2 Mercedes-Benz A 250 4Matic Polarhopea metalliväri AMG Line -malliversio, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut AMG-kevytmetallivanteet, AMG Exclusive -paketti, musta Red Cut -nahkaverhous, hiilikuituoptiikkaiset somisteelementit 12 Mercedes-Benz A 200 d Elbaiitinvihreä metalliväri Style-malliversio, Night-paketti, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut kevytmetallivanteet, verhous musta/vihreä kangas/artico-tekonahka, somiste-elementit mehiläiskenno-optiikkaa 20 Mercedes-AMG A 45 4Matic Jupiterinpunainen AMG Night -paketti, AMG-aerodynamiikkapaketti, ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, AMG Exclusive -paketti, musta Red Cut -nahkaverhous, hiilikuituoptiikkaiset somisteelementit, AMG Performance -istuimet Vakuuttavat yksityiskohdat: 28 Mercedes me 36 Multimediajärjestelmät 37 Mercedes me connect 38 Aktiivinen jarrutusavustin 39 Kokonaisvaltainen turvallisuuskonsepti 40 Dynamic Select 41 Moottorit 42 A 250 Sport ja A 250 Sport 4Matic 44 Mercedes-AMG A 45 4Matic 48 Varusteet ja paketit 58 Tehdaslisävarusteet 59 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 60 Vanteet 62 Tekniset tiedot ja mitat 65 Verhoukset ja värit Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

4 2 Ajan hermolla? Seuraa trendiä vain jos se tuntuu omalta. Annatko muiden inspiroida itseäsi? Pikemminkin päinvastoin. Oman tiensä löytäminen ei ole aina helppoa mutta se voi olla todella hauskaa. A-sarjalla. Huippukuntoisena ja täynnä puhtia se tuo enemmän liikettä, enemmän ideoita yksinkertaisesti enemmän eloa elämään. Ajan henki? Ohitettu jo reilusti

5 3

6 4 Uuden aikakauden kuva

7 5

8 6

9 7 Yksi katkaisin. Neljä luonnetta. Comfort, Sport, Eco ja Individual kaikki käy. Valinta tapahtuu salamannopeasti Dynamic Select -katkaisimella, ja ajodynamiikka mukautuu mielialasi mukaan. Tai tienpinnan. Tai sään. Tapahtuipa mitä tahansa: A-sarja on valmiina. Klik. Ja menoksi

10 8 Kestää hyvin läheisyyttä

11 Mikään ei pääse liian lähelle sitä, joka voi ottaa etäisyyttä. Tämä koskee turvallisuutta nykyään. Näin toimii Mercedes-Benz Intelligent Drive. Se tarkoittaa innovatiivisia avustinjärjestelmiä, jotka havaitessaan vaaratilanteen varoittavat siitä tai ryhtyvät itse toimenpiteisiin. Tässä autoluokassa ennennäkemättömän kattavia ja pitkälle kehitettyjä. 9

12 10

13 11 Kaiken keskipisteessä Hämmästyttävää, miten huomaavainen A-sarja on. Se pitää langat käsissään puolestasi. Sisätilassa, jossa tiedot välitetään silmän korkeudelle, toiminnot ovat vaistonvaraisen helposti käytettävissä. Kosketatpa mitä tahansa, se pitää sinut otteessaan.

14 12 A-sarja kiinnittää huomiosi. Etkä saa enää katsettasi irti siitä. Itsetietoisesta säteilystä, tyylistä, rohkeudesta ja väreistä. Seuraa sitä. Seuraa vapaasti unelmiasi.

15 13

16 14 Unelmien kohde.

17 Ja täyttymys 17 15

18 16

19 17 Mieliin painuva Elbaiitinvihreä olemus on todellinen elämys. Niin kirjaimellisen vastustamaton, että ilmakin jää toiseksi. A-sarjan ilmanvastuskerroin on tämän autoluokan paras. Jokainen linja ja jokainen pinta on muotoiltu aerodynamiikan kannalta täydellisesti. Se näyttää mukaansatempaavan dynaamiselta, ja lisäksi erinomainen aerodynamiikka pienentää kulutusta ja ajoääniä.

20 18

21 19 Liitä autoon. Ja lähde liikkeelle Elämä ilman älypuhelinta? Sitä ei voi kuvitellakaan. A-sarjassa se integroidaan täydellisesti autoon niin halutessasi. Apple CarPlayn tai Android Auton (puhelinsovelluksen saatavuudesta riippuen) avulla älypuhelimen monet sisällöt näkyvät medianäytössä älypuhelimen näytön tapaan. Lukuisia älypuhelintoimintoja mukaan lukien navigointi, musiikki ja viestit voidaan sitten ohjata auton kautta. Tulevaisuus näyttää kiehtovalta.

22 20 Hyvännäköinen. Ja sähäkkä AMG. Kolme kirjainta. Omaa liigaansa. Mercedes-AMG A 45 4Matic treenaa sydänlihasta. Jokainen AMG-yksityiskohta on trimmattu huipputehoon, jokainen linja on kannanotto. Tehdaslisävarusteena saatava AMG-aerodynamiikkapaketti sisältää muun muassa mustat lisälipat etuhelmassa ja AMG-takaspoilerin. Perän noste pienenee, urheilullisuus kasvaa.

23 21

24 22 Mercedes-AMG A 45 4Maticissa on maailman voimakkain sarjavalmisteinen 4-sylinterinen moottori. Ja sopiva ääniraita mukana matkassa. AMG Sport -pakoputkisto kuittaa jokaisen tehonlisäyksen sointuvalla ärjäisyllä. Tehdaslisävarusteinen AMG Ride Control -urheilualusta hallitsee jokaisen kaarteen ylivertaisesti. Tiukasti kiinni asvaltissa. Lauman johtajan tunnistaa ärjäisystä

25 23

26 24 Punainen pysäyttää. Ihastelemaan

27 25

28 26 Puettu ajohaalariin

29 Mercedes-AMG A 45 4Maticin sisätila on voimakenttä. Räätälöity adrenaliinille. Ohjauspyörän vaihdevipuja kevyesti painamalla päästät sen valloilleen. Ja rauhasta tulee raketti. Kiihdytyksessä painaudut tehdaslisävarusteista AMG Performance -istuinta vasten ja sinkoudut aivan eri tunnemaailmaan. Ohjauskeskus: AMG Drive Unit ja AMG Dynamic Select -monitoimiohjain jopa viiden eri ajo-ohjelman valintaan. 27

30 28 Mercedes-maailma sinun käsissäsi täällä kaikki pyörii sinun ympärilläsi. Tutustu palveluiden, tarjousten ja uutuuksien maailmaan, joka helpottaa ja rikastuttaa elämääsi mainiolla tavalla. Ja tulee sitä paitsi luoksesi todella kätevästi, nimittäin digitaalisesti. Niinpä meidän maailmastamme tulee sinun maailmasi.

31 29

32 30 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benz-maailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

33 31 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Kattavat ja helppokäyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin kuuluvat peruspalvelut, jotka voivat auttaa automaattisesti teknisen vian tai onnettomuuden sattuessa, sekä Remote Online -palvelut mahdollisuus tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyksiä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimerkiksi Communitykeskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. Mercedes me move tarjoaa maasta riippuen pääsyn älykkäisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteiskäytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovelsovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajantasaisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kuljettajan. FlixBus puolestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystävällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollon erittäin helpoksi sinulle. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Digitaalisesta huoltoraportista saat aina tietoa autoosi tehdyistä huoltotöistä. Huollon jälkeen huoltoraportti on saatavissa internetistä jo seuraavana päivänä. Uusimman huoltoraportin lisäksi voit tarkastella autosi koko huoltohistoriaa ja huoltovälejä ja tarvittaessa tulostaa tiedot. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleenmyyjältäsi.

34 32

35 33 Mercedes-Benz-huolto sopii täydellisesti Mercedes-autollesi Hankit enemmän kuin auton: jotakin jota ei mitata rahassa ainutlaatuisen kumppanuuden Mercedes-Benzin kanssa. Se merkitsee sinulle huolettomuutta, turvallisuutta ja riippumattomuutta. Toisin sanoen: kaupan päälle tulee Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne. Parasta Mercedes-autollesi. Kukaan ei tunne Mercedesautoasi paremmin kuin Mercedes-Benz-huoltopisteiden taitavat ammattilaiset. Huollon laaja palveluvalikoima ja korkeat laatuvaatimukset varmistavat, että autosi on mitä parhaimmassa kunnossa. Siksi luotamme testattuihin aitoihin Mercedes-Benz-varaosiin ja erikoistyökaluihin. Parasta sinulle. Ensimmäisestä kilometristä alkaen huoletta matkalla. Sen varmistaa räätälöity Mercedes-Benz-huolenpitosopimus. Pystyt tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia. Kiinteiden kuukausierien ansiosta pysyt koko ajan perillä kustannuksista. Ja varmistat parhaalla mahdollisella tavalla, ettei muita korjaamokustannuksia tule. Parasta liikkuvuudelle. Mercedes-Benz Mobilo 1 -liikkuvuusturvan ansiosta voit ajaa huoletta koko Euroopassa myös teknisen vian, onnettomuuden, tahattoman pikkuvahingon tai ilkivallan kohdatessa. Kun Mobilo on voimassa, sinulla on oikeus muun muassa apuun paikan päällä, sijaisautoon, hinaukseen tai hotelliyöpymiseen. Mobilo on aluksi voimassa 2 vuoden ajan auton ensirekisteröinnistä alkaen, ja voimassaoloa voidaan jatkaa jokaisen valtuutetussa huoltopisteessä teetetyn huollon myötä jopa 30 vuoden ajan. Jos tarvitset apua, tavoitat meidät koko Euroopassa kuluitta päivystysnumerosta m Tutustu nyt tarkemmin Yksityiskohtaiset tiedot Mercedes-Benz-huolenpitosopimuksesta löytyvät internetistä osoitteesta tai pyydä tarjous Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä. 1 Yleisten sopimusehtojemme mukaisesti. Voimassaolo uusiutuu jokaisen valtuutetussa Mercedes-Benz-huoltopisteessä teetetyn huollon myötä aina seuraavaan huolto-ohjelman mukaiseen huoltoon saakka jopa 30 vuotta ensirekisteröinnistä. 2 Ulkomailta soitettaessa saattaa koitua roaming-maksuja.

36 34 Mitä moottoriurheilu olisikaan ilman Mercedes-Benziä? Kaikkien aikojen ensimmäisen autokilpailun voittaneessa autossa oli Daimlerin kehittämä moottori. Ensimmäinen Mercedes oli kilpa-auto. Tarunhohtoiset hopeanuolet ovat todellinen legenda. Mercedes-Benzin osallistumisella moottoriurheiluun on pitkät perinteet. Moottoriurheilu leimaa tätä automerkkiä ja jokaista tähtimerkkistä autoa vielä nykyäänkin. Koe ainutkertainen historia aivan kuin se olisi tapahtunut eilen: Mercedes-Benz-museossa Stuttgartissa. m Tutustu tarkemmin Koe, mikä on liikuttanut maailmaa 130 vuoden ajan, ja tee aikamatka autoilun historiaan Mercedes-Benz-museossa. Museon neliömetrin alueella on esillä yli 1500 näyttelykappaletta. Joukossa on uniikkeja autoja kuten vanhin säilynyt Mercedes vuodelta 1902 ja legendaariset lokinsiipioviautot. Tervetuloa keksintöjen maailmaan

37 35 Mitä Mercedes-Benz olisikaan ilman moottoriurheilua? Kesäkuun 3. päivänä 1934 kansainvälisessä moottoriurheilukilpailussa Nürburgring-radalla syntyi hopeanuolen legenda. Legenda on nykyään entistä elinvoimaisempi: hopeanuolen tehdastiimi MERCEDES AMG PETRONAS voitti vuonna 2015 toisen kerran peräkkäin sekä valmistajien että kuljettajien mestaruuden Formula 1 -kilpailuissa. Näiden menestysten merkitys ylettyy paljon kilparatoja pidemmälle: jokainen kilpailussa ajettu metri edistää sarjatuotannossa käytettävien kevytmateriaalien ja hybriditekniikan kehitystä. m Tutustu tarkemmin Koe kiehtova Formula 1 -maailma multimedian muodossa Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, kausi 2016.

38 36 Täydelliset liitännät. Apple CarPlayn TM avulla Apple CarPlay TM iphone -puhelimelle ja Android Auto Android-laitteille mahdollistavat optimaalisen integroinnin, jolloin tuloksena on auton täydellinen Infotainment-järjestelmä. Siihen sisältyy navigointimahdollisuus, puhelin- ja viestitoiminto puheohjauksella sekä musiikkisoittimen käyttö. Älypuhelimen integrointi sisältyy Comand Online -järjestelmään ja on saatavana tehdaslisävarusteena Audio 20 -järjestelmän yhteyteen. Navigointi- ja Infotainment-VAIHTOEHDOT 1 Navigointi, puhelin, audio, video, internet Comand Onlinen avulla kuljettajalla on nämä ja monia muita toimintoja jatkuvasti näkökentässä ja hyppysissään. Näyttönä toimii tarkkapiirtoinen 8 tuuman medianäyttö. Live Traffic Information -palvelun (osa tehdaslisävarusteista Comand Onlinea ja Garmin Map Pilotia) avulla voidaan vastaanottaa ajantasaisia ja tarkkoja liikennetilannetietoja dynaamisen reittiopastuksen parantamiseksi ja tarkkojen saapumisaikojen laskemiseksi. Tiedonsiirto tapahtuu kommunikaatiomodulin ja mobiili-internetyhteyden kautta. Käyttäjäystävällinen navigointi, tarkat karttatiedot ja eriomainen reittiopastus Garmin Map Pilot siirtää kaikki Garmin -navigointijärjestelmän edut Audio 20 CD -laitteeseen mukaan lukien Live Traffic Information. Liität siihen vain navigointiohjelmiston ja karttatietueet sisältävän SD-muistikortin. Audio 20 CD -multimediajärjestelmässä yhdistyvät viihde, informaatio ja kommunikaatio. Audio 20 CD, jossa on internet-mahdollisuus, kaksoisvirittimellinen radio ja CD-asema, mahdollistaa verkotuksen myös mobiililaitteiden kanssa Bluetooth -yhteyttä käyttäen, tehdaslisävarusteisena myös 8 tuuman medianäytöllä. 1 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi.

39 Täydellinen verkotus. Mercedes me connect 37 Innovatiivisille ja yksilöllisille liikkuvuus-, yhteys- ja huoltopalveluille olemme antaneet nimen: Mercedes me. Osa tätä Mercedes-Benzin kiehtovaa elämysmaailmaa on Mercedes me connect, joka verkottaa kuljettajan, hänen henkilökohtaisen elinpiirinsä ja auton. Mercedes me connect -peruspalvelut kuten Mercedes-Benzin hätäpuhelujärjestelmä tai vikatilanteiden hallinnointi tarjoavat välittömän avun. Remote Online -varustetta tarvitaan muiden erikseen saatavien Mercedes me connect -palveluiden kuten auton sijaintitoiminnon käyttöön (ks. kuva alhaalla) tai auton senhetkisen tilan kyselyyn (ks. kuva ylhäällä). Remote Online on saatavana lisävarusteena multimediajärjestelmän Audio 20 yhteydessä ja sisältyy tehdaslisävarusteiseen multimediajärjestelmään Comand Online. Jälkimmäinen avaa pääsyn Mercedes me connect -maailmaan ja sisältää myös selaimen, navigointijärjestelmän, jossa Live Traffic Information (maksutta 3 vuoden ajan rekisteröidyttäessä Mercedes me connect Storeen kolme kuukautta kestävän rekisteröitymisvaiheen aikana), sekä lukuisia sovelluksia. Mercedes me connect -palvelut otetaan käyttöön vain niin halutessasi, lukuun ottamatta automaattisesti aktivoituvaa Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmää ja tutustumisvaiheen Live Traffic Informationia. m Tutustu tarkemmin Kaikki tiedot osoitteessa

40 38 Tavoitteena autoilu ilman onnettomuuksia. Mercedes-Benz Intelligent Drive Vaikka olisit autoilijana miten tarkkaavainen hyvänsä, huomiokyky voi herpaantua hyvinkin nopeasti. Peräänajo on tapahtunut jo ennen kuin asiaa ehtii edes ajatella. Saksassa noin neljäsosassa kaikista onnettomuuksista syntyy henkilövahinkoja. Myös tämän luvun pienentäminen tulevaisuudessa on yksi Mercedes-Benz Intelligent Driven tavoitteista. Kyse on asenteesta, tutkimusilmapiiristä ja vastuusta. Mutta mitä se merkitsee konkreettisesti? A-sarjassa on vakiovarusteena aktiivinen jarrutusavustin. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa näkyvin varoituksin, jos etäisyys edellä ajavaan autoon on liian pieni. Aktiivinen jarrutusavustin voi peräänajon uhatessa käynnistää itsenäisen jarrutuksen törmäyksen välttämiseksi tai onnettomuuden seurausten lieventämiseksi, jos kuljettaja ei reagoi tilanteeseen. Aktiivinen jarrutusavustin Aktiivisen jarrutusavustimen etäisyysvaroitus perustuu keulaan sijoitettuihin tutkatunnistimiin, jotka ajonopeudessa km/h valvovat jatkuvasti etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi tunnistaa paikallaan olevat esteet ajonopeusalueella 7 noin 70 km/h.

41 39 Mercedes-Benzillä ajamisen hyvä tunne Ensimmäisenä autonvalmistajana olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen turvallisuuskonseptin. Sen tehtävä on välttää onnettomuuksia, reagoida parhaalla tavalla vaaroihin ja lieventää onnettomuuksien seurauksia. Tehtävä kohdistuu yhtä lailla Mercedeksen matkustajiin kuin muihin tienkäyttäjiin. Turvallinen ajaminen Vireystila-avustin Attention Assist voi varsinkin pitkillä matkoilla ja yöllä ajettaessa tunnistaa väsymyksen tyypilliset merkit kuljettajan ohjauskäyttäytymisen perusteella sekä varoittaa ajoissa ennen kuljettajan torkahtamista. Jarrujärjestelmä Adaptive Brake parantaa jarrutustehoa nerokkailla toimilla: kostealla kelillä se poistaa vesikerroksen jarrulevyiltä. Se vie jarrupalat automaattisesti lähelle jarrulevyjä, kun kuljettaja nostaa jalan äkisti pois kaasupolkimelta. Ylämäissä se pystyy puolestaan estämään vierimisen alamäkeen. Tehdaslisävarusteena saatava etäisyyspilotti Distronic auttaa etenkin pysähtelevässä kaupunkiliikenteessä pitämään turvavälin edellä ajavaan ajoneuvoon. Järjestelmä voi jarruttaa autoa automaattisesti ja kiihdyttää auton jälleen liikkeelle. Vaaratilanteessa Tutkatunnistimin toimiva tehdaslisävarusteinen katveavustin tekee yhden tieliikenteen suurimmista vaaranpaikoista näkyväksi. Kun avustin tunnistaa kuolleessa kulmassa olevan auton, ulkopeiliin ilmestyy punaisena palava varoituskolmio. Tarpeen mukaan avustin varoittaa lisäksi akustisesti. Järjestelmä toimii nopeusalueella km/h. Tehdaslisävarusteinen kaista-avustin voi tunnistaa vahingossa tapahtuvan ajokaistalta poistumisen nopeusvälillä 60 ja 200 km/h ja varoittaa kuljettajaa ohjauspyörän kevyen värinän avulla. Katveavustin ja kaista-avustin ovat myös osa tehdaslisävarusteista kaistavalvontapakettia. Tehdaslisävarusteinen ennakoiva matkustajien suojajärjestelmä Pre-Safe osaa tunnistaa kriittiset ajotilanteet ennakoivasti ja käynnistää ehkäiseviä toimenpiteitä autossa matkustavien suojaksi. Näistä esimerkkejä ovat palautuvat turvavöiden kiristimet ja auki olevien sivulasien automaattinen sulkeutuminen. Onnettomuuden sattuessa Monipuoliset suojajärjestelmät voivat pienentää loukkaantumisriskiä oleellisesti. Näitä ovat esimerkiksi aktiivinen konepelti, joka nostaa konepellin takareunaa törmäystilanteessa automaattisesti ylemmäs ja kasvattaa näin muodonmuutosvyöhykettä jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden suojaamiseksi paremmin. Matkustajien suojana kolareissa on puolestaan peräti yhdeksän turvatyynyä. Onnettomuuden jälkeen Jokainen Mercedes-Benz on varustautunut parhaalla mahdollisella tavalla tosipaikan tullen. Onnettomuudessa moottori voi sammua automaattisesti, varoitusvilkut ja hätäsisävalaistus voivat aktivoitua ja keskuslukitus voi avautua. Tehdaslisävarusteena saatava Mercedes-Benzhätäpuhelujärjestelmä välittää vielä sijaintitiedot ja auton muut tärkeät tiedot eteenpäin. Toivottavasti tällaisia ominaisuuksia ei tarvita koskaan. Mercedes-Benz on lisäksi laatinut pelastushenkilöstölle tarkoitetun monikielisen pelastusoppaan, jonka pelastushenkilöstö voi ladata internetistä osoitteesta kaikkialla maailmassa.

42 40 Dynamic Select. Tunnetiloja napin painalluksella Suuren kokoluokan autoista suoraan A-sarjaan: Dynamic Select. Pienellä näppäimellä on hämmästyttävän suuri vaikutus. Voit valita mielesi mukaan sopivimman ajo-ohjelmista Comfort, Sport, Eco ja Individual. Niillä vaikutetaan muun muassa ohjauk sen, moottorin ja adaptiivisen iskunvaimennuksen yhteydessä myös alustan asetuksiin. Indi vidual-ohjelma antaa mahdollisuuden muuttaa yksittäisiä parametrejä yksilöllisesti. Dynamic Select on joko vakiovaruste tai tehdaslisävaruste varusteista ja mallista riippuen. Tehdaslisävarusteena saatava nopea Sport-ohjausvälitys täydentää ajonopeuden mukaan säätyvän ohjaustehostuksen mukavuutta ohjauspyörän kääntämisen määrästä riippuvan säätyvän välityssuhteen avulla. Esimerkiksi mutkaisilla teillä ohjausliikkeet välittyvät tällöin napakasti tiehen, ja suoraan ajossa ajovakaus paranee entisestään. 4Matic-neliveto (mallista riippuen) pitää huolen dynaamisuuden, pidon ja tehokkuuden parhaasta mahdollisesta suhteesta kaikissa ajotilanteissa. Sen ansiosta momentin jako on täysin säätyvää puhtaasta etuvedosta aina voimanjakoon tasan 50 : 50 etu- ja taka-akselille.

43 41 A-sarjan taloudellisuus A-sarjan kaikissa moottoriversioissa on vakiovarusteena ECO-näyttö. Se motivoi havainnollisesti mittaristossa polttonestettä säästävään ajotapaan. A-sarja säästää vain oikeasta kohdasta. Monien moottoreiden teho on kasvanut, ja se tekee ajosta vielä urheilullisempaa. Vaihtaako itse vai ei? Vaihtaminen on 6-vaihteisella käsivaihteistolla lyhyiden ja suorien vaihtamisliikkeiden ansiosta ripeää ja miellyttävää. Tehdaslisävarusteena saatava kaksoiskytkin-automaattivaihteisto 7G-DCT mahdollistaa vaihteiden vaihtamisen nopeasti, vedon katkeamatta. Vaihteiston vaihtamisluonteen voi valita Dynamic Select -katkaisimella polttonestettä säästävästä aina urheilulliseen saakka. m Tutustu tarkemmin Pienimmästä CO 2 -arvosta suurimpaan tehoon: moottorivalikoimassa on parhaat vaihtoehdot jokaiseen makuun. Kaikki versiot ja tekniset tiedot löytyvät sivuilta 62/63.

44 42 A 250 Sport ja A 250 Sport 4Matic AMG:n suunnittelemat Suurempi teho, urheilulliset designyksityiskohdat, erityiset varusteet ja AMG-ajodynamiikkakomponentit sellainen on A-sarjan Sport-malli. Astu sisään, antaudu hurmattavaksi. Ulkopuolen kohokohdat AMG Line Punaiset koristeosat etu- ja takahelmassa Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, korkeakiiltoisen musta lamelli 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 5-puolaiset, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R 18 Säätyvä AMG Sport -ohjaustehostus AMG:n suunnittelema madallettu urheilualusta Punaiset jarrusatulat edessä ja takana, Mercedes-Benz-teksti edessä Moottorin, vaihteiston ja kaasupolkimen urheilullisempi sovitus AMG-takaspoileri (tehdaslisävaruste) Sisätilan kohokohdat AMG Line Punaiset designo-turvavyöt Ilmasuutinten suutinrenkaat punaiset ja suutinristit hopeakromin väriset Punoslattiamatot joissa mustat reunat, punaiset kontrastiompeleet ja Sport-tekstilogo AMG Performance -istuimet (tehdaslisävaruste, ks. kuva ylhäällä)

45 43

46 44

47 Oletko valmis Mercedes-AMG A 45 4Maticin matkaan? Maailman voimakkaimman sarjavalmisteisen 4-sylinterisen moottorin sinkauttamana. Moottoriurheilussa testattujen suurtehokomponenttien terästämänä ja näyttävän AMGdesignin säväyttämänä. Niin Mercedes-AMG A 45 4Matic ampaisee liikkeelle. Painuu mieleen kertavilkaisulla. Ulkopuolen kohokohdat AMG-etuhelma jossa matta titaaninharmaa etuhelman splitter ja mustat lipat AMG jäähdyttimen säleikkö jossa hopeakromin värinen kaksoislamelli ja AMG-teksti AMG-sivuhelmaverhoukset joissa koristeet värinä titaaninharmaa matta AMG-takahelma diffuusorioptiikkainen AMG Sport -pakoputkisto, jossa kaksi kromattua kaksoispakoputken päätä 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, 10-puolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, ristipuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R 19 (tehdaslisävaruste, ks. kuva vasemmalla) AMG-jättöreunaspoileri LED High Performance -valot Sisätilan kohokohdat Monitoimiurheiluohjauspyörä nahkaa, 3-puolainen, alaosa suoristettu, otealue reiʼitetty, 12 näppäintä, punaiset kontrastiompeleet AMG-mittaristo AMG Drive Unit, sis. AMG Dynamic Select -monitoimiohjain AMG-kynnyslistat harjattua jaloterästä edessä Urheiluistuimet joissa verhous Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu Punaiset designo-turvavyöt AMG-matot jalkatilaan Ilmasuutinten suutinrenkaat punaiset ja suutinristit hopeakromin väriset

48 46 Mercedes-AMG A 45 4Maticin tekniikka Suuri suorituskyky saa Mercedes-AMG:llä alkunsa jo kauan ennen käynnistystä. 2,0-litrainen AMG-turbomoottori, joka on 475 Nm:n väännöllään ja 280 kw:n (381 hv) tehollaan maailman voimakkain sarjavalmisteinen 4-sylinterinen moottori, valmistetaan AMG:n periaatteen One Man One Engine mukaisesti käsityönä huolella. Huolellisesta työnlaadusta vastaa jokainen mekaanikko nimellään, joka näkyy AMG-moottorikilven nimikirjoituksessa. AMG-teknologiapaketti 7-vaihteinen AMG Speedshift DCT Sport -vaihteisto AMG Dynamic Select -ajo-ohjelmat AMG Performance 4Matic -neliveto AMG-akselit joissa AMG:lle ominainen elastokinematiikka ja erityiset olka-akselit etuakselissa AMG-urheilualusta AMG-suurtehojarrut joissa sisältä jäähdytetyt ja reiʼitetyt jarrulevyt sekä AMG-logolla varustetut, harmaat jarrusatulat Kolmivaiheinen ajovakauden hallinta ESP Säätyvä AMG Sport -ohjaustehostus AMG-jäähdytys jossa lisäjäähdytin pyöränkotelossa

49 47 AMG Performance Studio AMG Performance Studio tarjoaa runsaasti tehdaslisävarus teita, jotka antavat Mercedes-AMG A 45 4Matic -autolle vieläkin enemmän AMG-henkeä ja yksilöllisyyttä. Ajodynaaminen kohokohta on AMG Dynamic Plus -paketti. Se sisältää muun muassa etuakselin AMG-tasauspyörästölukon äärimmäisen tehokkaan pidon varmistamiseksi urheilullisella ajotavalla ajettaessa. AMG PERFORMANCE STUDION KOHOKOHDAT AMG Night -paketti AMG-aerodynamiikkapaketti AMG-ulkopeilinkotelot hiilikuitua AMG Dynamic Plus -paketti, sis. etuakselin AMG-tasauspyörästölukko AMG Ride Control -urheilualusta, kaksiportainen adaptiivinen iskunvaimennus ja lisäajo-ohjelma Race Punaisiksi maalatut jarrusatulat joissa musta AMG-teksti AMG Performance -pakoputkisto, sisältää ylemmässä käyttönäppäimistössä olevan näppäimen tunteita herättävien moottoriäänten tuomiseksi sisätilaan AMG Performance -ohjauspyörä Dinamica-mikrokuitu tai nappanahka, otealueella Dinamica-mikrokuitu, AMG-vaakunat AMG E-Select -valitsinvivussa ja kaukosäädinavaimessa AMG Performance -istuimet AMG Driverʼs Package (sen yhteydessä huippunopeusrajoituksen nosto nopeuteen 270 km/h. Paketti sisältää osallistumisen AMG Driving Academyn kuljettajakoulutukseen)

50 Vakiomalli Jopa näkymättömät yksityiskohdat tuntuvat laadukkailta. Osat, joita tuskin näkee, on myös valmistettu niin, että ne sopivat täydellisesti paikalleen. Erittäin epätodennäköistenkin vaaratilanteiden varalta suojaudutaan mittavilla varotoimilla. Tämä ylellisyys ympäröi sinua vakiona jokaisessa Mercedeksessä. m Tutustu tarkemmin Vakiovarusteet löydät kokonaisuudessaan hinnastosta, jota voit katsella myös internetissä: Ulkopuolen kohokohdat 15-tuumaiset teräspeltivanteet, 10-reikäiset pölykapselit, renkaat 195/65 R 15 (mallista riippuen 16-tuumaiset teräspeltivanteet, 10-reikäiset pölykapselit, renkaat 205/55 R 16 tai 17-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet, renkaat 225/45 R 17) Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö korkeakiiltoisen musta Pakoputkisto jossa ei näkyvissä olevia pakoputkenpäitä Ikkunoiden alareunalistat mattamustat Ovenkahvat ja puskurit auton väriset Comfort-alusta Sisätilan kohokohdat Istuinverhous Venlo-kangasta Somiste-elementit mehiläiskenno-optiikkaa Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, 12 näppäintä Kattoverhous kristallinharmaata kangasta Ilmastointilaite Audio 20 USB (Suomessa vakiovarusteena Audio 20 CD) Keyless-Go Start -toiminto, sis. keskuslukituksen mukavuustoiminnot Tempomat-vakionopeussäädin jossa säädettävä nopeusrajoitin

51 49

52 50

53 51 Ihailtavan tyylitietoinen: Style-malliversio Style-malliversio korostaa auton yksilöllistä luonnetta 10-puolaisilla kevytmetallivanteilla, urheiluistuimilla, joissa on erityinen istuingrafiikka, mustalla timanttikuvioisella jäähdyttimen säleiköllä, jossa on auton värinen lamelli ja kromikoriste, sekä etupuskurin kromatulla koristelistalla. Ulkopuolen kohokohdat 16-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet, renkaat 205/55 R 16 (mallista riippuen 17-tuumaiset 10-puolaiset kevytmetallivanteet, renkaat 225/45 R 17) Korkeakiiltoisen musta timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, auton värinen lamelli jossa kromikoriste Ikkunoiden alareunalistat kromatut Kromattu koristelista etupuskurissa Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet Artico-tekonahka/Messancy-kangas, vihreät tai punaiset somisteet, kontrastiompeleet Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Somiste-elementit mehiläiskenno-optiikkaa Ilmasuutinten suutinrenkaat ja -ristit hopeakromin väriset Valokatkaisin musta korkeakiiltoinen, hopeakromin värinen rengas Kannellinen säilytyslokero keskikonsolissa Monitoimiteline keskikonsolissa Kattoverhous musta (tehdaslisävarusteena harmaa)

54 52

55 53 Inspiroivan edistyksellinen: Urban-malliversio Urban-malliversio korostaa auton urheilullisuutta esimerkiksi 5-kaksoispuolaisilla kevytmetallivanteilla, urheiluistuimilla, kromatuilla pakoputkenpäillä sekä mustalla timanttikuvioisella jäähdyttimen säleiköllä, jossa on hopeanvärinen lamelli ja kromikoriste. Ulkopuolen kohokohdat 17-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, renkaat 225/45 R 17 Korkeakiiltoisen musta timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, hopeanvärinen lamelli jossa kromikoriste Kaksi pakoputkea joissa kromatut päätykappaleet Ikkunoiden alareunalistat kromatut Kromattu koristelista etu- ja takapuskurissa Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet joissa verhous Artico-tekonahka/Maringá-kangas kontrastiompelein Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Somiste-elementit shakkilautaoptiikkaa Ilmasuutinten suutinrenkaat ja -ristit hopeakromin väriset Monitoimiohjauspyörä 3-puolainen, nahkaa, reiʼitys otealueella, 12 näppäintä ja kontrastiompeleet Mittaristossa pyöreät, putkimuotoillut mittarit joissa ruutulippuoptiikka ja punaiset mittarineulat

56 54 Lumoavan dynaaminen: AMG Line -malliversio Voimakas AMG Styling. AMG-kevytmetallivanteet. Urheilulliset, harjatusta jaloteräksestä valmistetut polkimet, joissa on kuminoppapinta. Madallettu urheilualusta. Tältä näyttää huipputeho nykyään. Oletko tarpeeksi urheilullinen tähän autoon? Ulkopuolen kohokohdat AMG Styling jossa etu- ja takahelma sekä sivuhelmaverhoukset 18-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö jossa kromatut nastat, hopeanvärinen lamelli ja kromikoriste Kaksi pakoputkea joissa kromatut päätykappaleet Madallettu urheilualusta (tehdaslisävaruste: madallettu Comfort-alusta) Nopea Sport-ohjausvälitys Reiʼitetyt etujarrulevyt Jarrusatuloissa edessä Mercedes-Benz-teksti Sisätilan kohokohdat Urheiluistuimet Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu, punaiset kontrastiompeleet Somiste-elementit hiilikuituoptiikkaa Dynamic Select Monitoimiurheiluohjauspyörä nahkaa, 3-puolainen, alaosa suoristettu Mittaristossa pyöreät, putkimuotoillut mittarit joissa ruutulippuoptiikka ja punaiset mittarineulat Ilmasuutinten suutinrenkaat ja -ristit hopeakromin väriset Istuinmukavuuspaketti, sis. istuinosan pituussäätö Urheilulliset polkimet harjattua jaloterästä, kuminoppapinta

57 55

58 56 Exclusive-paketti Erinomainen mukavuuden, laadun ja muotoilun taso. Sisätilan laadukkaita varusteita yhdistetään tyylillä. Lämmitettävissä urheiluistuimissa on ristiseläntuen 4-suuntainen säätö ja istuinosan pituussäätö. Monitoimiohjauspyörä ja vaihdevipu on päällystetty nahkalla, ja kojelauta ja oviverhousten keskiosat puolestaan on verhottu nahkan väriin sopivalla Artico-tekonahkalla. Kontrastiompeleet ja hopeakromin väriset designelementit ovat piristäviä kohokohtia. Käytännölliset yksityiskohdat kuten monitoimiteline, keskuslukituksen mukavuustoiminnot ja 12 voltin pistorasia takatilassa täydentävät paketin. AMG Exclusive -paketti Maksimiannos ylellisyyttä, yksilöllisyyttä ja urheilullisuutta. Tämä AMG Line -malliversioon tai Mercedes-AMG A 45 4Matic -malliin perustuva varustepaketti sisältää muun muassa urheiluistuimet, joissa on ristiseläntuen 4-suuntainen säätö ja istuinosan pituussäätö. Istuimien musta Red Cut -nahkaverhous tekee sisätilasta erityisen näyttävän. Siihen sointuvat loistavasti yhteen kojelauta ja oviverhousten keskiosat, jotka on verhoiltu Articotekonahkalla. Alaosasta suoristettu monitoimiurheiluohjauspyörä, jossa on reiʼitys otealueella ja 12 näppäintä, korostaa urheilullista ilmettä. Sitä vahvistavat vielä punaiset kontrastiompeleet, jotka toistuvat kaikissa elementeissä.

59 57 Night-paketti Musta, urheilullinen, ilmeikäs. Style-, Urban- tai AMG Line -malliversioon perustuva Night-paketti lisää yksilöllistämismahdollisuuksia mustilla näyttävillä ulkopuolen varusteilla ja valikoiduilla designelementeillä. Korkeakiiltoisen mustina välkehtivät kiiltosorvatut kevytmetallivanteet, ikkunoiden alareunalistat sekä koristelista etupuskurissa (Style- ja Urban-malliversiot) ja takapuskurissa (Urban-malliversio). AMG Line -malliversion yhteydessä myös etuhelman splitter on korkeakiiltoisen musta. Lämpösäteilyä vaimentavat erikoistummennetut lasit B-pilarista alkaen suojaavat uteliaiden katseilta ja lisäävät auton urheilullista ilmettä vaikuttavalla tavalla.

60 58 Tehdaslisävarusteet Voit tehdä A-sarjasta lukuisilla eri tavoilla aivan oman näköisesi auton. Tarjolla on lähes kaikkea pienistä yksityiskohdista aina mukavuusvarusteisiin saakka, joita vielä jokin aika sitten oli saatavana ainoastaan suuremman kokoluokan autoihin. Pengo valikoimaa rauhassa tästä esitteestä, hinnastosta tai internetistä. Internet-osoitteessa voit rakentaa yksilöllisen A-sarjan auton konfiguraattorillamme. Näkyvyyspaketti lisää sisätilan laadukasta ilmettä ja parantaa auton näkyvyyttä. Erityinen kohokohta on myös tehdaslisävarusteena saatava tunnelmavalaistus. Kahdentoista värivaihtoehdon avulla voit luoda aivan yksilöllisen tunnelman sisätilaan. Panoraamakattoluukun kookas lasipinta luo sisätilaan erityisen valoisan ja viihtyisän tunnelman. Siihen sisältyvät sähkötoimisesti avautuva lasikattoluukku sisätilan tuuletusta varten ja verkkomainen tuulenohjain. Ulkonäöltään upeat LED High Performance -ajovalot tuovat leveämmän valokeilan, päivänvaloa muistuttavan valonvärin ja vähäisen energiankulutuksen ansiosta enemmän turvallisuutta pimeällä ajoon. Varusteeseen sisältyy Coming Home -toiminto: valot tervehtivät näyttävästi kuljettajaa auton lukitusta avattaessa. Kaksitoista kaiutinta, mukaan lukien bassoboksi, ja 9-kanavainen DSP-vahvistin pitävät huolen siitä, että tämän 450 watin Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem -järjestelmän äänentoisto on täydellinen. Keyless-Go-avain- ja ajonestojärjestelmän avulla auto voidaan avata lukituksesta, käynnistää ja lukita kätevästi vain pitämällä elektroninen avain mukana. Peruuttamalla pysäköinti ja auton siirtely ahtaissa paikoissa on huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa peruutuskameran avulla. Se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun peruutusvaihde kytketään. Kamera näyttää medianäytössä auton takana sijaitsevan alueen dynaamisten apulinjojen avulla.

61 Aidot jälkiasennettavat lisävarusteet 59 A-sarja täyttää kaikki toiveet. Niitä varten on olemassa aidot jälkiasennettavat lisävarusteet. Valikoimasta löydät kaiken, mikä tekee ajamisesta vielä nautinnollisempaa ja yksilöllisempää. Jokainen lisävaruste on kehitetty Mercedes-Benzin korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Kattospoileri jatkaa auton kattoa optisesti ja antaa auton takaosalle dynaamisemman ja urheilullisemman ilmeen. Spoilerissa on valmiina laadukas pohjamaali, joten se tarvitsee vain maalata halutulla värillä. Kaksiosainen korkeakiiltokromattu koriste antaa ilahduttavan lopputahdin A-sarjan yksilöinnissä. Hiilikuitukuvioinen takaosan koristelista Carbon-Style ja sen yksilöllisen dynaaminen 3D-syvyysoptiikka korostavat auton dynaamista ilmettä. 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, mustiksi maalatut ja vanteiden reunat punaiset, renkaat 225/40 R 18 (koodi A Y23, ks. kuva ylhäällä). 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, mustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 (koodi A X72, ks. kuva alhaalla vasemmalla). 18-tuumaiset kevytmetallivanteet 5-kolmoispuolaiset, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 (koodi A X23, ks. kuva alhaalla oikealla). m Tutustu tarkemmin Löydät koko valikoiman osoitteesta

62 60 R78 R48 R R15 R69 52R 791 Vanteet Vakio- ja tehdaslisävarusteet AMG Fakta on, että renkaat ja vanteet ovat autossa välttämättömät. Tunnetasolla niiden merkitys on monille vähintään yhtä suuri: täydelliset vanteet ovat omaa unelma-autoa koottaessa yksi tärkeimmistä varusteista. Siksi haluamme tarjota sinulle erityisen runsaasti valinnanvaraa. R78 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 205/55 R 16 R15 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset, renkaat 225/45 R 17 R48 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, himalajanharmaan väriset ja kiiltosorvatut, renkaat 225/45 R 17 R69 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/45 R 17 R38 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18 52R 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R 18

63 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 225/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/40 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R 19 99R 19-tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaat ja kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R tuumaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja vanteiden reunat kiiltosorvatut, renkaat 235/35 R 19 m Lisätietoja vanteista ja niiden käytettävyydestä sekä Mercedes-Benzin aidoista jälkiasennettavista lisävarusteista saat Mercedes-Benz-liikkeestä tai osoitteesta

64 62 Tekniset tiedot Dieselmoottorit A 160 d A 180 d A 200 d A 200 d 4Matic A 220 d A 220 d 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 R4 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 66 (90)/ (109)/ (136)/ (136)/ (177)/ (177)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 240/ / / / / / Vaihteisto 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] 6-vaiht. käsivaihteisto [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Kiihtyvyys km/h, s 13,8 [13,6] 11,3 [11,3] 9,3 [8,8] [8,8] [7,5] [7,5] Huippunopeus, km/h Rengaskoko edessä 195/65 R /65 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Rengaskoko takana 195/65 R /65 R /55 R /55 R /45 R /45 R 17 Polttoneste diesel diesel diesel diesel diesel diesel Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 4,6 4,3 [4,3 4,2] 3,8 3,4 [3,7 3,4] 4,1 3,7 [3,9 3,7] 4,6 4,3 [4,3 4,2] 3,8 3,4 [3,7 3,4] 4,1 3,7 [3,9 3,7] 5,7 5,2 [4,9 4,6] 3,8 3,4 [3,7 3,4] 4,5 4,1 [4,1 3,8] [5,7 5,5] [4,4 4,1] [4,9 4,6] [5,0 4,8] [3,7 3,5] [4,2 4,0] [5,7 5,5] [4,4 4,1] [4,9 4,6] CO 2 -päästöt 3 yhdistetyt, g/km [104 98] [104 98] [108 99] [ ] [ ] [ ] Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l, josta varalla 50/6 50/6 50/6 56/6 50/6 56/6 Tavaratilan tilavuus, l Kääntöympyrä, m 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 Omapaino 5 /kantavuus, kg 1 395/565 [1 425/535] 1 395/565 [1 425/535] 1 455/555 [1 485/525] [1 545/515] [1 485/525] [1 545/515] Sallittu kokonaispaino, kg [1 960] [1 960] [2 010] [2 060] [2 010] [2 060] Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Elektronisesti rajoitettu. 3 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. 4 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat

65 63 Bensiinimoottorit A 160 A 180 A 200 A 220 4Matic A 250 A 250 4Matic A 250 Sport A 250 Sport 4Matic Mercedes-AMG A 45 4Matic Sylinterijärjestys ja -luku R4 R4 R4 R4 R4 R4 R4 R4 R4 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 75 (102)/ (122)/ (156)/ (184)/ (211)/ (211)/ (218)/ (218)/ (381)/ 6000 Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 180/ / / / / / / / / Vaihteisto 6-vaiht. 6-vaiht. 6-vaiht. [7G-DCT] 6-vaiht. [7G-DCT] 6-vaiht. [7G-DCT] [7-vaiht. AMG käsivaihteisto [7G-DCT] käsivaihteisto [7G-DCT] käsivaihteisto [7G-DCT] käsivaihteisto [7G-DCT] käsivaihteisto [7G-DCT] Speedshift DCT Sport -vaiht.] Kiihtyvyys km/h, s 10,6 [10,4] 8,9 [8,6] 8,1 [7,8] [6,9] 6,5 [6,4] [6,4] 6,4 [6,3] [6,3] [4,2] Huippunopeus, km/h Rengaskoko edessä 195/65 R /65 R /55 R /55 R /45 R /45 R /40 R /40 R /40 R 18 Rengaskoko takana 195/65 R /65 R /55 R /55 R /45 R /45 R /40 R /40 R /40 R 18 Polttoneste 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 98 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 3, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 7,2 [6,9 6,8] 4,5 4,3 [4,7 4,3] 5,6 5,4 [5,5 5,2] 7,6 7,5 [6,9 6,8] 4,6 4,3 [4,7 4,3] 5,7 5,5 [5,5 5,2] 7,6 7,5 [6,9 6,8] 4,6 4,4 [4,7 4,3] 5,7 5,5 [5,5 5,2] [8,5 8,4] [5,6 5,3] [6,7 6,4] 8,7 8,6 [8,0 7,9] 5,4 5,2 [5,0 4,9] 6,7 6,6 [6,1 5,9] [8,5] [5,6 5,5] [6,7 6,6] 8,9 [8,1] 5,5 [5,2] 6,8 [6,3] [8,5] [5,7] [6,7] [9,6 9,2] [6,0 5,6] [7,3 6,9] CO 2 -päästöt 3 yhdistetyt, g/km [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] 158 [145] [156] [ ] Päästöluokka 4 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus, l, josta varalla 50/6 50/6 50/6 56/6 50/6 56/6 50/6 56/6 56/8 Tavaratilan tilavuus, l Kääntöympyrä, m 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 11,00 11,04 Omapaino 5 /kantavuus, kg 1370/ / /565 [1500/525] 1395/565 [1505/525] 1415/545 [1505/525] [1555/495] [1395/540] [1395/540] [1395/540] [1435/525] [1455/505] Sallittu kokonaispaino, kg 1935 [1935] 1935 [1935] 1935 [1935] [2025] 1960 [1960] [2030] 1960 [1960] [2030] [2050] ovat mahdollisia. 5 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Hakasuluissa olevat arvot koskevat autoa, jossa on automaattivaihteisto. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

66 64 Mitat Kaikki mitat millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta.

67 Vakiomalli Istuinmukavuuspaketti 4 65 Verhoukset ja somiste-elementit Istuinverhoukset 001 Venlo-kangas musta Hilversum-kangas musta Hilversum-kangas kristallinharmaa Artico-tekonahka musta Artico-tekonahka kristallinharmaa Artico-tekonahka/Maringá-kangas kristallinharmaa Artico-tekonahka/Maringá-kangas musta Artico-tekonahka/Messancy-kangas musta/vihreä Artico-tekonahka/Messancy-kangas musta/punainen Artico-tekonahka/Dinamica-mikrokuitu musta Nahka Exclusive-paketti musta Nahka Exclusive-paketti pähkinänruskea Nahka AMG Exclusive -paketti musta Red Cut Nahka Exclusive-paketti saharabeige/musta 3 Somiste-elementit Mehiläiskenno-optiikka (vakiomalli, istuinmukavuuspaketti, Style-malliversio) Shakkilautaoptiikka (Urban-malliversio) Hiilikuituoptiikka (AMG Line, Mercedes-AMG A 45 4Matic, AMG Exclusive -paketti) Nahkaoptiikka reiʼitetty (Exclusive-paketti) 1 Vakioistuin. 2 Mukavuusistuin. 3 Urheiluistuin. 4 Tehdaslisävaruste.

68 Style 4 Urban 4 AMG Line 4 /Mercedes-AMG A 45 4Matic Exclusive-paketti 4 AMG Exclusive -paketti

69 Vakiovärit Metallivärit 1 designo-väri 1 67 Ulkovärit Vakiovärit Jupiterinpunainen Höyhenenvalkoinen Yönmusta Metallivärit Elbaiitinvihreä Kosmoksenmusta Polarhopea Vuorenharmaa Cavansitensininen Kanjoninbeige Orientruskea designo-väri designo vuorenharmaa magno 1 Tehdaslisävaruste. 787

70 Mercedes-Benz on yksi Laureus Sport for Good Foundation -säätiön perustajakumppaneista. Mercedes-Benz on tukenut ja edistänyt säätiön perustamisvuodesta 2000 lähtien tämän globaalin, yleishyödyllisen ohjelman tavoitteita ja arvoja. Ohjelma pyrkii parantamaan vähäosaisten tai sairaiden lasten ja nuorten elämää sosiaalisten urheiluprojektien avulla. Laureus-ohjelmasta on tullut tärkeä osa Mercedes-Benzin yhteiskunnallista vastuuta. Jokainen uusi Mercedes on siten näiden arvojen lähettiläs. Ostamalla Mercedes-auton tuet Laureus Sport for Good Foundation -säätiötä. Tämän esitteen tiedot: Tämän esitteen toimitusajankohdan, , jälkeen tuotteeseen on saattanut tulla muutoksia. Pidätämme itsellemme oikeuden rakenteellisiin ja muotoon liittyviin muutoksiin, värien muutoksiin sekä toimitussisältöjen muutoksiin toimitusajan sisällä sikäli kuin muutosten ja poikkeamien voidaan katsoa olevan asiakkaan kannalta kohtuullisia. Sikäli kuin myyjä tai valmistaja käyttää tilauksen tai ostokohteen yksilöinnissä kirjaimia tai numeroita, nämä eivät yksinomaan riitä oikeudellisten toimien perusteeksi. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Kuvien värit voivat painoteknisistä syistä poiketa autojen luonnollisista väreistä. Tämä esite on tarkoitettu kansainväliseen levitykseen. Esitteen kuvat ja tekstit eivät kelpaa oikeudellisten vaatimusten perustaksi. Viittaukset lakeihin ja asetuksiin sekä verotusseikkoihin koskevat vain Saksan liittotasavaltaa. Viimeisimmät tiedot autoistamme saat lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Käytetyn auton palautus. Otamme vastaan A-sarjan autosi ja huolehdimme sen ympäristöystävällisestä hävittämisestä Euroopan unionin (EU) käytettyjen autojen direktiivin mukaisesti. Mutta siihen on vielä pitkä aika. Jotta käytetyn auton palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissä on palautuspisteiden ja purkamoiden laaja verkosto. Voit palauttaa autosi kuluitta johonkin näistä yrityksistä. Näin edistät arvokkaalla tavalla kierrätystä ja luonnonvarojen säästeliästä käyttöä. Lisätietoja käytettyjen autojen kierrätyksestä, jälleenkäytöstä sekä takaisinoton ehdoista saat internet-osoitteesta Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0317

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Kohdevalo on suunnattu. Ramppikuume nousee. Pian hetki on koittanut: Koe CLA Coupén ja CLA Shooting Braken suuri esiintyminen. Trendikkäistä kortteleista tulee näyttämöitä,

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA Shooting Brake -sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA Shooting Brake -sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Antoisaa elämänmenoa uudessa GLA:ssa Tätä on elämämme nykyään: Miten nykyään matkustamme, miten kommunikoimme. Miten turvalliseksi ja vapaaksi tunnemme olomme. Kaupunki muuttuu

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mikä on tyypillistä Mercedekselle? Kaikkein ensimmäinen auto. Tähti. Esimerkillinen ajomukavuus sekä turvavarustus, jollaista mikään vastaava auto ei tarjoa. Mercedes merkitsee kuitenkin enemmän:

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 19.3.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 19.3.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 22.8.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 5.4.2017 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.4.2017 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

C-sarja sedan ja farmari

C-sarja sedan ja farmari C-sarja sedan ja farmari C-sarja. Parhaalle ei ole vaihtoehtoja Rakensimme sedanin, jonka muotokieli ja sulavat, täsmälliset linjat edustavat urheilullisuutta hienoimmassa muodossaan. Ja farmarissa annoimme

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 8.2.2017 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 8.2.2017 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport,

E-sarjan farmari. Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot. Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, E-sarjan farmari Veho Group Oy Ab, Mercedes-Benz-henkilöautot Pauli Eskelinen, tuotepäällikkö MB Airport, 5.10.2016 Moottorivalikoima Teho CO 2 -päästöt Saatavissa Diesel E 200 d 110 kw (150 hv) 109 g/km

Lisätiedot

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.1.2018 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä oleva A

Lisätiedot

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 12.2.2016. GLA-sarja. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 12.2.2016 GLA-sarja (X156) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto. 4Matic = neliveto

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.1.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.5.2016. CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.5.2016 CLA-sarja (C117) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Coupé ja Cabriolet

C-sarja Coupé ja Cabriolet C-sarja Coupé ja Cabriolet Kietovat pauloihinsa, vapaus valita. C-sarjan Coupé ja Cabriolet Miten tunteita herättävä voi ajoelämys nykyään olla? Miten tunteisiin vetoavaa on älykkyys? Anna näiden häkellyttävän

Lisätiedot

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 5.10.2015. A-sarja (W176) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.10.2015 A-sarja (W176) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 17.4.2015. A-sarja. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 17.4.2015 A-sarja (W176) Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Matka tuntuu helpommalta

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.9.2017 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 5.4.2017 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.1.2018 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.1.2018 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 28.6.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

B-sarja Sports Tourer

B-sarja Sports Tourer B-sarja Sports Tourer B-sarja. Elämän parhaisiin hetkiin Lähde matkaan. Sports Tourerilla, jonka nautinnollinen ajettavuus ja mukavuus tekevät jokaisesta ajomatkasta oman pienen matkan. Löydät uusia ulottuvuuksia

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 28.6.2019 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

GLA-sarja. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) GLA-sarja Hinnasto 22.6.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 22.6.2018 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja

Lisätiedot

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 9.5.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 9.5.2016 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Facelift Malliversion

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 15.6.2012. A-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 15.6.2012 A-sarja (W176) malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 1.9.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 1.9.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLA-sarja

Lisätiedot

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP)

B-sarja. Hinnasto (uus mittaustapa - WLTP) B-sarja Hinnasto 23.1.2019 (uus mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz B-sarja Hinnasto 23.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto B-sarja

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

E-sarja Sedan ja farmari

E-sarja Sedan ja farmari E-sarja Sedan ja farmari Masterpiece of Intelligence On suuri taito päihittää vaativat haasteet ja saada se näyttämään lastenleikiltä. Koe tämä kiehtova taika autossa, joka tukee sinua, keventää taakkaasi

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé GLC Sport Utility Vehicle ja Coupé Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: GLC:llä ja GLC Coupélla. Uusi-ilmeinen ja urheilullinen, samalla lähes äänetön

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Hinnasto CLA-sarja (C117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh

Hinnasto CLA-sarja (C117) Facelift. Veho Oy Ab PL VANTAA puh Hinnasto 1.9.2017 CLA-sarja (C117) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.9.2017 CLA-sarja (C117) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarja Coupé ja Cabriolet

E-sarja Coupé ja Cabriolet E-sarja Coupé ja Cabriolet Tie on yhtä kaunis kuin maailma sen ympärillä E-sarjan sedan ja farmari ovat asettaneet mittapuita älykkäillä järjestelmillään. Teistä on tullut turvallisempia ja miellyttävämpiä

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja Hinnasto 28.6.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto A-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 41 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto GLA-sarja

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

GLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) GLA-sarja Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz GLA-sarja Hinnasto 29.3.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot