KAIVOSTEOLLISUUDEN VOITELUAINEET

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAIVOSTEOLLISUUDEN VOITELUAINEET"

Transkriptio

1 KAIVOSTEOLLISUUDEN VOITELUAINEET TEHOKKAAT RATKAISUT KAIVOSTEOLLISUUTEEN

2 Petro-Canadalta voiteluaineet kaikkiin olosuhteisiin. Arktinen kylmyys. Aavikon kuiva kuumuus. Pöly. Liete. Yrityksesi koneiden on työskenneltävä päivittäin maapallomme haastavimmissa oloissa. Kalliille tuotantoseisokeille ei ole aikaa. Siksi lukuisat OEMlaitevalmistajat (Original Equipment Manufacturers) sekä huolto- ja ostovastaavat luottavat Petro-Canadan laajaan teollisuus- ja tuotantokäyttöön tarkoitettuun voiteluainevalikoimaan. Voiteluaineemme todistavat suorituskykynsä päivästä ja työvuorosta toiseen erilaisissa työkohteissa ja yrityksissä eri puolilla maailmaa. Milloin voimme tulla käymään sinun yrityksessäsi? Suorituskyky pohjautuu ensiluokkaisiin voiteluaineisiin. Patentoidussa HT Purity Process - prosessissa valmistetaan 99,9- prosenttisesti puhdasta ja kristallinkirkasta perusöljyä, joka lukeutuu maailman puhtaimpiin öljyihin. Perusöljyihin sekoitetaan erikoislisäaineita, jotka takaavat pidemmän käyttöiän, erittäin luotettavan koneen suojauksen ja ongelmattoman toiminnan. Työntekijöiden tärkeä rooli. Petro-Canadan työntekijät pyrkivät aktiivisesti ratkaisemaan yrityksesi huolto-ongelmat ja parantamaan samalla yrityksesi tuottavuutta. Toimitamme paikan päälle ajanmukaiset ratkaisut, jotka pidentävät koneiden käyttöikää, alentavat huoltokuluja ja mahdollistavat optimaalisen pääomatuoton. Huoltotavoitteenamme on toimittaa oikeat kokonaisratkaisut, jotka maksimoivat yrityksesi tehokkuuden pitkäkestoisesti.

3 Yhteinen velvollisuutemme planeettamme kohtaan. Petro-Canada ymmärtää talouskasvun ja ympäristönsuojelun välisen tasapainon tärkeyden. 99,9-prosenttisesti puhtaat perusöljymme kuormittavat ympäristöä selvästi vähemmän kuin muut tuotteet. Koska Petro-Canadan perusöljyissä ei ole lähes lainkaan epäpuhtauksia, niiden toksisuus on alhaisempi ja biologinen hajoavuus on parempi kuin liuotinjalostetuissa ratkaisuissa. Näistä perusöljyistä voidaan muodostaa yhdessä tuhkattomien, myrkyllisiä raskasmetalleja sisältämättömien formulaatioiden kanssa laadukkaita tuotteita, joiden ympäristövaikutukset ovat erittäin vähäiset. Kun formulointi suoritetaan huolellisesti tarkkaan valittuja lisäaineita käyttämällä, myös valmiit voiteluaineet sisältävät nämä myönteiset vaikutukset. Petro-Canadan ratkaisuilla merkittäviä säästöjä. Petro-Canadan voiteluaineet ilmentävät hyvin yrityksen pyrkimystä: niiden suorituskyky on ylivoimainen kaikissa eri käyttötarkoituksissa. Näin asiakkaamme voivat parantaa tuottavuuttaan ja säästää tehokkaammin kustannuksia. Tämä ei ole tyhjä lupaus, vaan sitoudumme toimittamaan asiakkaillemme ratkaisuja, jotka antavat mitattavissa olevia säästöjä.

4 Petro-Canadan voiteluaineet kaivosteollisuuteen. Avolouhinta. Petro-Canadan voiteluaineet on formuloitu parantamaan koneen tehoa, lyhentämään seisokkeja, alentamaan käyttökustannuksia ja pidentämään koneen käyttöikää sekä on-road- että off-road-sovelluksissa. Petro-Canadan voiteluaineet, kuten VULTREX, on suunniteltu suojaamaan laitetta ensiluokkaisesti laajalla lämpötila-alueella ja myös kovimmissa ympäristöoloissa. DURON*-moottoriöljyt ovat erittäin suorityskykyisiä ja loistava valinta ajoneuvokalustollesi. DURON-öljyt estävät tehokkaasti noen muodostumisen niin uusissa, vähäpäästöisissä moottoreissa kuin vanhemmissa malleissa, mikä pidentää moottorien käyttöikää ja parantaa suorituskykyä. VULTREX OGL -voiteluaineet on tarkoitettu avoimiin vaihteistoihin. Ne ovat erittäin luotettavia ja suorituskykyisiä, minkä ansiosta kannattavuus paranee ja seisokit lyhenevät. HYDREX*-hydraulinesteet kestävät jopa kolme kertaa pidempään ja suojaavat kulumiselta jopa kaksi kertaa paremmin kuin johtava pohjois-amerikkalainen hydrauliöljytuotemerkki. TRAXON* on Petro-Canadan suorituskykyisin vaihteistoöljysarja. Tuotteet antavat ylivoimaisen ja pitkäkestoisen suojan myös äärimmäisissä oloissa. PRODURO* TO-4+ -vaihteisto- ja voimansiirtonesteet ylittävät Caterpillarin TO-4-spesifikaation tiukat vaatimukset. Nämä nesteet mahdollistavat erinomaisen suojauksen ja lyhyemmät seisokit. DURATRAN*-vaihteisto-/hydraulinesteet sisältävät ainutlaatuisen, täydellisen lämpötilasuojan*, minkä ansiosta käyttöikä on pidempi kuin johtavan kilpailijan vastaavissa nesteissä. Näin seisokit lyhenevät ja huoltokulut alenevat. VULTREX MPG -monitoimivoitelurasvat antavat erityisen pitkän käyttöikän ja suojaavat laitetta tehokkaasti tietyillä lämpötila-alueilla ja tietyissä ympäristöoloissa. PRECISION Synthetic- ja XL-monitoimivoitelurasvat kestävät jopa kolme kertaa pidempään kuin muiden valmistajien johtavat tuotemerkit. Lisäksi ne tarjoavat huippusuorituskyvyn ja alentavat kustannuksia. ASTM 3527-testin mukaan ASTM D943-testin mukaan Vickers 35VQ25 -pumpputestin mukaan

5 Kaikkiin olosuhteisiin ja koneisiin. Maanalainen louhinta. Maan alla tapahtuvassa louhinnassa on aivan omat lakinsa ja vaatimuksensa. Äärimmäinen kuumuus syvissä kuiluissa. Likaa, pölyä ja vettä. Tämä ei vahingoita vain koneita vaan vaarantaa ennen kaikkea myös ahtaissa oloissa työskentelevien henkilöiden turvallisuuden. Petro-Canada on yksi maanalaisen louhinnan edelläkävijöistä. Yhä uudelleen se tuo markkinoille uusia, innovatiivisia tuotteita, joista esimerkkinä VULTREX Rock Drill EP000 kiviporien ja sarjaan asennettujen paineilmajärjestelmien sumuttomaan voiteluun. VULTREX Rock Drill on puolijuokseva voiteluaine, joten se on ympäristöystävällisempi ja puhtaampi vaihtoehto perinteisiin voiteluaineisiin verrattuna. VULTREX Rock Drill alentaa voiteluaineen kulutusta jopa 40 prosenttia.

6 Suorituskykyiset moottoriöljyt Säästä kustannuksia pidempien öljynvaihtovälien ja kulumissuojan avulla. Erittäin tehokkaiden DURON-moottoriöljyjen avulla yksikään lastaus-, kuljetusja purkukoneen tuotantotunti ei jää hyödyntämättä. DURON on formuloitu edistyksellisistä perusöljyistä ja tarkkaan valituista lisäaineista, joten se säilyttää tuoreen öljyn ominaisuudet erittäin pitkään. Näin moottorit pysyvät puhtaampina ja täyttö- ja öljynvaihtovälit pitenevät. DURONmoottoriöljyillä on maailman johtavien OEM-valmistajien sertifikaatit, ja ne täyttävät alan uusimmat spesifikaatiot. DURON-tuotteet auttavat sinua ratkaisemaan yrityksesi voiteluainetarpeet ja alentamaan käyttökustannuksia. Torju noki. Säästä rahaa. * DURON-E (API CJ-4) Uudet DURON-E-tyypin moottoriöljyt täyttävät API CJ-4 luokan vaatimukset, ja niissä käytetään erittäin puhtaita perusöljyjä. Erinomainen hapetuskestävyys täyttää modernien, vähäpäästöisten moottoreiden vaatimukset. Saatavana tyypit 15W-40 ja 10W-40. DURON Synthetic SAE 5W-40 on täyssynteettinen, erittäin suorituskykyinen moottoriöljy, joka tarjoaa ympärivuotisen suojan. SAE 0W-30 soveltuu käytettäväksi myös äärimmäisen alhaisissa lämpötiloissa. Helppo kylmäkäynnistys ja matalampi viskositeettivastus säästävät energiaa. DURON XL Synthetic Blend Ensiluokkaiset Synthetic Blend -moottoriöljyt on suunniteltu erityisesti on- ja off-road-sovellusten äärimmäisen vaikeisiin käyttöoloihin. Saatavana tyypit 0W-30, 15W-40 ja 10W-40. Ristikappaleen kuluminen, mg Kuluminen vähenee Group II:n puhtaimmalla perusöljyllä Parempi API Group II API Group II API Group I %, saturaatio DURON Multigrades Alkuperäinen Torju noki. Säästä rahaa. -luokan moottoriöljy. Tämä erittäin suorituskykyinen moottoriöljy estää noen muodostumista ja suojaa kulumiselta. Saatavana tyyppi 10W-30. Ristikappaleen kuluminen lisääntyy perusöljyn laadun alentuessa. DURON sisältää 99,9-prosenttisesti puhtaita perusöljyjä ja suojaa siten optimaalisesti kulumiselta. DURON Monogrades Raskaasti kuormitettujen moottorien voiteluun. Soveltuu diesel-, bensiini, propaanikaasu- ja maakaasumoottoreihin, joihin suositellaan yksiasteista moottoriöljyä. Saatavana tyypit 10W, 20, 30, 40 ja 50.

7 Voiteluaineet avoimille ja suljetuille vaihteistoille VULTREX OGL voiteluaineet avoimiin vaihteistoihin ympärivuotinen suoja myös kovimmissa käyttöoloissa. Monikäyttöiset VULTREX OGL -voiteluaineet soveltuvat lukemattomiin eri käyttötarkoituksiin, kuten hydraulikaivureihin, laahakaivinkoneisiin, kaivureihin, poriin ja vetokoneisiin. VULTREX OGL -voiteluaineet antavat erinomaisen suorituskyvyn myös kaikkein vaikeimmissa käyttöoloissa. Erinomaisen tarttuvuuden ansiosta tuote on roiskevedenkestävä, mikä mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit kosteissa ympäristöissä. Liuottimia sisältämätön formulaatti helpottaa tuotteen hävitystä ja tekee tuotteesta selvästi edullisemman. Uusi tummempi formulaatti on helposti nähtävillä avoimissa vaihteistoissa. Yksinkertaisesti tehokas. Yksinkertaisesti VULTREX. VULTREX OGL Synthetic Arctic Luotettava suorituskyky erittäin alhaisissa lämpötiloissa, esim. subarktisilla alueilla. P&H-standardiarviointi VULTREX OGL Synthetic All Season Monikäyttöinen voiteluaine, jolla on laaja käyttölämpötila-alue. Voidaan käyttää useimmilla louhoksilla ympäri vuoden. VULTREX OGL Synthetic 2200 Korkean viskositeetin voiteluaine, joka soveltuu kesäkäyttöön tai ympärivuotiseen käyttöön lämpimillä ilmastovyöhykkeillä. VULTREX OGL Heavy Erittäin korkea viskositeetti parantaa kantokykyä myös korkeissa lämpötiloissa. VULTREX EGF-1000 Puolijuokseva voitelurasva raskaasti kuormitettuihin vaihteistoihin. Sopii myös kaivosveturien suljettuihin vaihteistoihin. VULTREX OGL -voiteluaineet täyttävät tai ylittävät suurten valmistajien asettamat avoimien vaihteistojen voiteluaineita koskevat vaatimukset. VULTREX OGL Synthetic All Season, VULTREX OGL Synthetic 2200 ja VULTREX OGL Heavy täyttävät monitoimivoiteluaineita koskevan P&H 520 -spesifikaation tiukat vaatimukset. Nämä kolme tuotetta sisältyvät Bucyrus Internationalin uuteen, avoimien vaihteistojen sertifioituja voiteluaineita koskevaan SD luetteloon. Erikoisvalmistajat Johtavat kilpailijat PC VULTREX OGL Synthetic All Season 4 8 P&H #464 Open Gear Lubrication Std. P&H #520 Multi-Service Lubrication Std. Neljän testin (Timken OK kuorma, Timken retentio, neljän kuulan koe: hitsauspiste, neljän kuulan koe: kuluminen) tuloksia verrataan P&H 464- ja P&H 520 -spesifikaatioihin. Kukin testi saa yhden pisteen, mikäli P&H 464 vaatimukset täyttyvät. P&H 520 -vaatimusten täyttyessä tulokseen lisätään kaksi pistettä. VULTREX OGL Synthetic All Season päihittää suorassa vertailussa kaikki sen pääkilpailijat.

8 Hydraulinesteet HYDREX-hydraulinesteet lyhentävät seisokkeja ja alentavat käyttökuluja. Petro-Canada on kehittänyt ylivoimaisen hydraulinesteen: HYDREXin. Uraauurtava koostumus kestää jopa kolme kertaa pidempään ja suojaa kulumiselta jopa kaksi kertaa paremmin kuin toisen valmistajan maailman johtava hydrauliöljytuote. Näin HYDREX mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit, koneiden vähäisemmän kulumisen, alhaisemmat huoltokulut ja pidemmän käyttöiän, joten laitteet kestävät käytössä pidempään ja ovat entistä suorituskykyisempiä. HYDREX XV Korkealuokkainen hydrauliöljy ympärivuotiseen käyttöön ja kalustolle, jonka on pysyttävä toimintakykyisenä sekä korkeissa että alhaisissa lämpötiloissa. HYDREX MV Pidempi käyttöikä ja suoja laajalla lämpötila-alueella. Saatavana tyypit MV 22, 36 ja 60. HYDREX AW Laadukas, erittäin kestävä neste, joka antaa erinomaisen kulumissuojan. Suojaa hajoamiselta, joten lietettä ja kerrostumia syntyy vähemmän. Näin myös huoltotarve ja seisokit vähenevät. Saatavana tyypit AW 22, 32, 46, 68, 80, 100 ja 220. Erikoishydrauliöljyt: ENVIRON AW ja MV Ympäristöystävällinen ja pitkäikäisempi formulaatti kuin useimmissa tavanomaisissa kilpailevissa tuotteissa ja kasvipohjaisissa öljyissä. HYDREX Extreme Suorituskykyinen ja erittäin tehokas hydraulineste antaa erinomaisen suojan äärimmäisen korkeissa ja matalissa lämpötiloissa. HYDREX MV Arctic Suorituskykyinen hydraulineste, joka soveltuu käytettäväksi äärimmäisen alhaisissa lämpötiloissa ja etenkin arktisessa ilmastossa. Täydellinen kulumissuoja. Tässä syy tuotteidemme ylivoimaisuuteen: tuntia Tyypillinen hydraulineste* tuntia tuntia Johtava globaali kilpailija Hapetusaikavertailu (ASTM D943:n mukainen testaus) Hapetuskestävyys vaikuttaa ratkaisevasti hydrauliöljyn kykyyn säilyttää tuoreen öljyn suojaominaisuudet sekä käyttöiän pituuteen. HYDREX torjuu hapettavat hyökkäykset paremmin kuin toisen valmistajan maailman johtava hydrauliöljytuote. * Seitsemän ryhmän I perusöljyä sisältävän tuotteen vertailu Tunnit happolukuun 2,0 ASTM D943 -testin mukaan Vickers 35VQ25 -pumpputestin mukaan

9 Vaihteistovoiteluaineet TRAXON Ehdoton osa suojausta. TRAXON-formulaatit soveltuvat käytettäväksi erilaisissa raskaasti kuormitetuissa kohteissa. TRAXON-voiteluaineet pidentävät koneen käyttöikää, lyhentävät seisokkeja, alentavat huoltokuluja ja parantavat näin myös tuottoa. Ehdoton osa suojausta. TRAXON E Synthetic Tämä ensiluokkaisten synteettisten voiteluaineiden sarja on suunnattu asiakkaille, joiden kaluston on täytettävä Eatonin/Roadrangerin laajennetun takuun vaatimukset. Kaikki TRAXON E -voiteluaineet on sertifioitu Eatonin (Dana)/Roadrangerin laajennettua takuuta ja pidempi vaihtovälejä koskevan ohjelman mukaan. Saatavana tyypit 75 W 90, 80 W 140 ja CD-50. TRAXON Synthetic 75W-90 Täyssynteettinen vaihteistoöljy ympärivuotiseen käyttöön. Öljy sisältää korkeapainelisäaineita, joten se soveltuu erilaisiin kuormituksiin. Eriomainen hapetuskestävyys takaa SAE 75W GL-5 -vaihteistoöljylle pitkän käyttöiän sekä erinomaisen leikkauskestävyyden ja suorituskyvyn myös alhaisissa lämpötiloissa. TRAXON XL Synthetic Blend Erinomainen suojaus alhaisissa lämpötiloissa, parempi leikkauskestävyys ja voiteluaineen pidempi käyttöikä takaavat pitkäkestoisen suojan. Saatavana tyypit 75W-90 ja 80W-140. TRAXON Pitkäkestoisen kulumissuojan sisältävä erikoisformulaatti. Nämä monikäyttöiset voiteluaineet ovat pitkäikäisiä, joten ne minimoivat tuotantokatkokset ja parantavat tuottavuutta. Saatavana tyypit 80W-90 ja 85W-140. Viskositeetti, kun 100 C Tuore Pitkäkestoinen suojavaikutus 75W-90 GL-5 -suurpaineöljyt / tuoreena ja KRL-leikkauskokeen jälkeen, 100 C Tuor e Tuor 16 Tuor e e 14 SAE J306, minimi 13,5 cst Leikkauskokee n 8 jälkeen TRAXO N Synthet ic 75W- 90 Leikkau skokeen jälkeen 75W- 90 Kilpailija A Leikkau skokeen jälkeen 75W- 90 Kilpailija B Leikkau skokeen jälkeen 75W- 90 Synthetic Blend Kilpailija C Tuor e Leikkau skokeen jälkeen 75W- 90 Kilpailija D Tuore Leikk ausk okee n jälke en TRAXON XL Synthet ic Blend 75W- 90 KRL-leikkauskokeella mitataan vaihteistoöljyjen leikkautumista. Laitteen suojaus on riittävällä tasolla, kun SAE 90:n yhteydessä viskositeetti on leikkautumisen jälkeen vähintään 13,5 cst. Kilpailevissa tuotteissa on alhaisempi leikkauskestävyys, kun taas TRAXON XL Synthetic Blend ja TRAXON Synthetic 75W- 90 ylittävät vähimmäisvaatimukset.

10 Vaihteistoöljyt PRODURO TO-4+ Tavoitteena täydellisyys. Petro-Canadan PRODURO TO-4+ -vaihteisto- ja -voimansiirtonesteet on formuloitu niin, että ne ylittävät Caterpillarin TO-4-spesifikaatiot. Tämän ansiosta koneiden käyttöikä pitenee, nesteiden vaihtovälit pidentyvät, seisokit lyhenevät ja käyttökulut alenevat. TO-4 ylittää alan standardit. PRODURO TO-4+ Synthetic All Season Tuotteilla pidempi käyttöikä ja paremmat suojaominaisuudet kuin kilpailevissa tuotteissa. Kaluston ensiluokkainen suojaus ja pitkä käyttöikä niin kylminä talvikuukausina kuin kesähelteellä nesteitä ei tarvitse vaihtaa vuodenajan mukaan. PRODURO TO-4+ XL Synthetic Blend Moniasteöljy (SAE 0W-20 TO-4) suojaa tehokkaasti laajalla lämpötila-alueella aina 45 C:een asti. Soveltuu myös arktisiin oloihin. PRODURO TO-4+ Yksiasteöljyt tehokkaaseen voiteluun. Vaihtovälit ovat pidemmät kuin OEM-suosituksessa. Saatavana tyypit 10W, 30 ja 60. DURATRAN Täydellinen lämpötilasuoja. DURATRAN on ainoa tuotesarja, jossa on ainutlaatuinen täydellinen lämpötilasuoja*. DURATRAN kestää kaikissa sääoloissa pidempään kuin johtavien kilpailijoiden vaihteisto-/hydraulinesteet. Näin seisokkiajat lyhenevät ja huoltokulut alenevat. DURATRAN Synthetic Täyssynteettinen vaihteisto- /hydraulineste suojaa optimaalisesti vuoden ympäri myös erittäin korkeissa ja alhaisissa lämpötiloissa. DURATRAN XL Synthetic Blend Ylivoimainen vaihteisto- /hydraulineste ympärivuotiseen käyttöön. Erinomainen suorituskyky myös alhaisissa lämpötiloissa. DURATRAN Ensiluokkainen vaihteisto-/hydrauliöljy suojaa optimaalisesti korkeissa kesälämpötiloissa. TUOTTEET PIDEMPI ÖLJYN KESTOIKÄ Öljyn hajoaminen ja lietteen muodostuminen estetään paremmin, mikä pidentää käyttöikää ja tehostaa suojavaikutusta, DKA (CEC-L-48-A-95) - hapetuskoe (192 tuntia, 160 C) SUOJA KAIKISSA LÄMPÖTILOISSA Laajennettu käyttölämpötila-alue, KRL-leikkausviskositeetti 9,1 cst, kun 100 C ja Brookfield-viskositeetti cp * DURAT SYNTH ETIC OEM- Sommeröl des M arktführers Winterö l des Marktfü hrers Tunnit Johtava kilpailija, tyyppi TO-4 30W Johtava kilpailija, tyyppi TO-4 10W PRODURO * TO-4+ SYNTHETIC ALL SEASON DKA-hapetuskokeessa tuotteen suorituskyky mitataan sen mukaan, kuinka paljon viskositeetti kasvaa (haitallista) tietyn ajan kuluessa. Mitä matalampi käyrä, sitä paremmat ominaisuudet. Petro-Canadan PRODURO T0-4+ Synthetic All Seasonin ainutlaatuinen formulointi estää öljyn hajoamisen tehokkaammin kuin sen johtavan kilpailija. -60/-76-40/-40-20/-4 0/32 20/68 40/104 60/140 80/ /212 LÄMPÖTILA ( C) DURATRAN Synthetic antaa laajemman suojan kuin suurimpien OEMvalmistajien kesä- tai talvikäyttöön tarkoitetut vaihteisto-/hydraulinesteet. Voit siis olla huoleti, olipa öljyn lämpötila alle -40 C tai yli 90 C. DKA-hapetuskokeen mukaan

11 Automaattivaihteistonesteet Petro-Canadan automaattivaihteistonesteet takaavat ensiluokkaisen suorituskyvyn myös vaikeissa käyttöoloissa. Automaattivaihteistonesteet lukeutuvat markkinoiden monimutkaisimpiin voiteluaineisiin: ne koostuvat jopa 15 komponentista. Petro-Canadan automaattivaihteistonesteissä automaattivaihteistojen kannalta tärkeät ominaisuudet ovat tarkasti määritetyssä tasapainossa. Petro-Canadan automaattivaihteistonesteissä on erinomainen hapetuskestävyys, erittäin hyvä juoksevuus alhaisissa lämpötiloissa ja huipputehokas kulumissuoja. Yhdessä nämä ominaisuudet takaavat automaattivaihteistoille ensiluokkaisen suorituskyvyn, pidemmät nesteiden vaihtovälit sekä paremman tuottavuuden. Vaihda suorituskyky suuremmalle vaihteelle. Heavy Duty Synthetic Blend ATF Kehitetty erityisesti hyötyja raskaisiin ajoneuvoihin. Hyväksynnät: pidennetyt öljynvaihtovälit Voithin (Voith G1363) ja ZF:n (ZF TE-ML.14.B) mukaan, Allison C-4 ja MERCON - V. Soveltuu käytettäväksi myös silloin, kun suosituksena on Allison TES-295 tai Caterpillar TO-2. Voidaan käyttää myös automaattivaihteistoissa, joille suosituksena on aiemman DEXRON -IIIH-, -IIIG-, -IIE- tai -II-spesifikaation mukainen öljy. GM suosittelee DEXRON -VI:n käyttöä kaikissa GM-automaattivaihteistoissa. Synthetic Blend ATF Petro-Canadan paras moneen eri ajoneuvotyyppiin soveltuva automaattivaihteistoöljy, joka tarjoaa yhtä hyvän tai paremman suorituskyvyn kuin täyssynteettiset automaattivaihteistoöljyt. Hyväksynnät: MERCON -V, Allison C-4. Voidaan käyttää myös automaattivaihteistoissa, joille suosituksena on aiemman DEXRON -IIIH, -IIIG, -IIE tai -II-spesifikaation mukainen öljy. GM suosittelee DEXRON VI:n käyttöä kaikissa GMautomaattivaihteistoissa. Soveltuu lukuisiin soveltuviin pohjois-amerikkalaisiin, eurooppalaisiin ja aasialaisiin ajoneuvoihin. DEXRON on General Motors Corporationin rekisteröimä tavaramerkki. MERCON on Ford Motor Companyn rekisteröimä tavaramerkki. ATF+4 ja ATF+3 ovat DaimlerChryslerin rekisteröimiä tavaramerkkejä. DEXRON -VI General Motorsin uusin automaattivaihteistoneste. Kaksi kertaa pidempi käyttöikä kuin DEXRON -IIIH-nesteissä. Täyttää GM:n uusimman huoltotäyttöä koskevan GMN spesifikaation vaatimukset. GM suosittelee DEXRON VI:n käyttöä kaikissa GM:n automaattivaihteistoissa. Tämä koskee myös niitä malleja, joille suosituksena on aiempi DEXRON -IIIH, -IIIG, -IIE tai -II spesifikaatio. ATF+4 Optimaalinen kytkentäteho ja entistä parempi hapetus- ja leikkauskestävyys. Soveltuu käytettäväksi DaimlerChryslerin automaattivaihteistoissa. DaimlerChryslerin laajasti testaama tuote, jolla on MS materiaalispesifikaation mukainen hyväksyntä. Täyttää DaimlerChrysler ATF+4 -huoltotäyttöspesifikaation. Voidaan käyttää myös vanhemmissa vaihteistoissa, joille suosituksena on tyyppi ATF+3 tai sitä vanhemmat nesteet.

12 Voiteluaineet Parhaat voiteluaineet kaivosteollisuuteen Petro-Canada valmistaa lukuisia erilaisia voiteluaineita teollisuuteen ja yleisiin valmistusprosesseihin. Nämä voiteluaineet soveltuvat ihanteellisesti raskaasti kuormitettuihin käyttökohteisiin, suuriin nopeuksiin ja pidempiin voiteluväleihin. Voiteluaineet on suunniteltu niin, että ne mahdollistavat pitkän käyttöiän ja häiriöttömän työskentelyn ja näin ollen myös kustannusten alentamisen. VULTREX MPG -voitelurasvat Erittän tehokkaat, korkean tippumispisteen sisältävät Vultrex MPG -voitelurasvat sopivat loistavasti suurille paineille tai iskukuormitukselle altistuviin laakereihin ja keskusvoitelujärjestelmällä varustettuihin laitteisiin. Vultrex MPG -voitelurasvat takaavat hyvän suorituskyvyn tuotteen koko pitkän käyttöiän ajaksi. VULTREX MPG Synthetic Arctic Kalustoon, jonka on pysyttävä toimintakykyisenä ympäri vuoden erittäin alhaisissa lämpötiloissa. VULTREX MPG EP1 Raskaasti kuormitettuihin vaihteistoihin ja laakereihin. VULTREX MPG EP 2 Raskaasti kuormitettuihin vaihteistoihin ja laakereihin, joita käytetään alhaisella nopeudella korkeissa lämpötiloissa. Kaikki kolme tuotetta täyttävät monikäyttöisiä voitelurasvoja koskevan P&H 472 -spesifikaation, ja ne sisältyvät Bucyrus Internationalin uuteen sertifioituja monitoimivoiteluaineita koskevaan SD luetteloon.

13 PRECISION-voitelurasvat Tämä laadukas ja monikäyttöinen voitelurasvasarja tarjoaa kolmentyyppisen suojauksen: 1) pidempi käyttöikä, 2) parempi huuhtoutumissuoja, 3) parempi suurpainesuoja. Saatavana tyypit Synthetic, XL EP1 ja XL EP2, joilla NLGI:n GC-LB -luokitus. PRECISION XL EP00 Kehitetty erityisesti kuorma-autojen alustojen keskusvoitelujärjestelmiin. PRECISION Synthetic EP00 Erinomainen kulumissuoja peräosassa sijaitseville laitteille ja perävaunujen taka-akselilaakereille. PRECISION XL 3 Moly EP1, EP2 Ihanteellinen vetopöytiin ja koko alustan voiteluun. Nämä vettähylkivät ja iskunkestävät voitelurasvat tarttuvat loistavasti metallipintoihin. Muut kaivosteollisuuden erikoisvoitelurasvat VULTREX Gear Shield NC & P Nämä puolijuoksevat voiteluaineet sopivat erinomaisesti avoimiin vaihteistojärjestelmiin. VULTREX Slide Cam und Slide Cam Light Bucyrus Internationalin laahakaivinkoneiden nokka- ja liukumekanismien voiteluun. Nämä tuotteet täyttävät X spesifikaation (Scope A ja B) vaatimukset. VULTREX Gear Dressing EP Laadukas veden- ja lämmönkestävä voiteluaine, joka antaa paremman suojan epätavallisen suuria kuormia ja paineita vastaan. VULTREX API Modified Thread Compound Estää kierteiden kitkasyöpymisen ja toimii porausnesteiden virtaussinettinä. Täyttää API Bulletin 5A 2 -vaatimukset. VULTREX Tool Joint Compound Tätä tuotetta levitetään putkiliitoksiin kitkasyöpymisen estämiseksi, ja se toimii sinettinä porauslietteen painevaikutusten estämiseksi. Tuote täyttää API-spesifikaation 7 liitteen F vaatimukset. VULTREX G-123 ja G-124 Punaiset, tarttuvat rasvat raskaiden kuorma-autojen komponenttien (esim. pyöränlaakerien, holkkien, ohjausrullien ja alustan osien) voiteluun. Soveltuvat niin kaivos-, metsä- kuin kuljetusteollisuuden tarpeisiin. VULTREX Rock Drill EP000 Kiviporien ja sarjaan asennettujen paineilmajärjestelmien sumuttomaan voiteluun. VULTREX Drill Rod Heavy Grease Timanttiporien porausvarsiin varren ja kivikerrosten välisen kitkan vähentämiseksi. VULTREX Rolling Cam und Rolling Cam Light Kehitetty erityisesti nokkapyörämekanismilla (Monighan) varustettuihin Bucyrus Internationalin laahakaivinkoneisiin. Nämä tuotteet täyttävät Bucyrys Internationalin X spesifikaation (Scope B) vaatimukset. Gear Shield on Petron Corporationin rekisteröimä tavaramerkki. Petro-Canadalla on tavaramerkin käyttöoikeus.

14 Apua ja koulutusta paikan päällä. Petro-Canadan tuki alkaa jo myyntitilanteessa. Hydraulikaivuriasiantuntijamme tarjoavat mielellään apua ja koulutusta paikan päällä. He varmistavat, että koneita voidaan käyttää maksimiteholla. Asiantuntijamme keskustelevat mekaanikkojen kanssa, selvittävät tuotevaihtoehtoja ja tarjoavat tuoteratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta, minimoivat seisokkiajat ja säästävät kustannuksia. Asiantuntijoiden taustalla toimii tukitiimi, joka hyödyntää työssään erilaisia kustannussäästömalleja ja voiteluainetutkimuksia. Asiantuntijoillamme on käytössään sopivat työkalut, joiden avulla he voivat auttaa sinua ratkaisemaan voiteluainetarpeesi. Petro- Canadan laaja jakeluverkosto takaa lisäksi voiteluaineiden oikea-aikaisen saatavuuden. Petro- Canadan tiimin avulla voit saada avolouhintaratkaisut, jotka ylittävät reilusti nykyiset standardit. Alan laatuvaatimukset ylittävät tuotteet. Petro-Canadan voiteluaineet täyttävät tai ylittävät konevalmistajien spesifikaatiot ja alan korkeat laatustandardit. Olemme maailman ensimmäinen voiteluainevalmistaja, joka on sertifoitu ISO/TS standardin (korvaa QS 9000:n) mukaan. Petro-Canadalla on myös SO sertifiointi. ISO sertifikaatti ilmentää pyrkimystämme ympäristöä säästäviin toimintatapoihin.

15 Minimoi häiriöajat. Maksimoi käyttöajat. Petro-Canadan toimivuustakuu: Petro-Canada sitoutuu korjaamaan tai vaihtamaan voiteluaineensa vahingoittamat laitteet tai laitteiden osat, mikäli voiteluainetta on käytetty valmistajan ohjeiden ja antamiemme ohjeiden mukaan. Juuri sopivat voiteluaineet yrityksellesi. Jos haluat lisätietoja Petro-Canadan laajasta ja laadukkaasta kaivosteollisuuden käyttöön tarkoitettujen voiteluaineiden valikoimasta, ota meihin yhteyttä: Voitelukeskus Tonttila Oy Ltd. Turkkirata 10, Pirkkala Puh

KAIVOSTEOLLISUUDEN VOITELUAINEET

KAIVOSTEOLLISUUDEN VOITELUAINEET KAIVOSTEOLLISUUDEN VOITELUAINEET TEHOKKAAT RATKAISUT KAIVOSTEOLLISUUTEEN Petro-Canadalta voiteluaineet kaikkiin olosuhteisiin. Arktinen kylmyys. Aavikon kuiva kuumuus. Pöly. Liete. Yrityksesi koneiden

Lisätiedot

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet Suunniteltua suorituskykyä Erinomainen voiteluratkaisu takaa sujuvan toiminnan... Johtavaa teknologiaa Synteettiset Mobil-voiteluaineet - suunniteltua suorituskykyä

Lisätiedot

Tuotenimi ja astiakoko Lisätieto Hinta Alv 0% Teboil 32S hydrauliöljy 20l Teboil Hydraulic Oil 32S 54,03 67,00 sis. alv.

Tuotenimi ja astiakoko Lisätieto Hinta Alv 0% Teboil 32S hydrauliöljy 20l Teboil Hydraulic Oil 32S 54,03 67,00 sis. alv. Tältä sivulta kaikki Teboil voiteluaineet listattuna aakkosjärjestykseen helpottamaan löytymistä. Pyydä öljysuosituksia sähköpostiisi > Tuotenimi ja astiakoko Lisätieto Hinta Alv 0% Teboil 32S hydrauliöljy

Lisätiedot

Kaasumoottoriöljyt Erityisesti kaasumoottoreille suunnitellut öljyt estävät karstoittumista ja pitävät moottorit puhtaina.

Kaasumoottoriöljyt Erityisesti kaasumoottoreille suunnitellut öljyt estävät karstoittumista ja pitävät moottorit puhtaina. Kaasumoottoriöljyt Erityisesti kaasumoottoreille suunnitellut öljyt estävät karstoittumista ja pitävät moottorit puhtaina. kg/m3 15 97 892 18 97 894 18 Korkealuokkainen kaasumoottoriöljy. Shell Mysella

Lisätiedot

Ammattilaisen valinta on Shell Helix Ultra *

Ammattilaisen valinta on Shell Helix Ultra * Ammattilaisen valinta on Shell Helix Ultra * Shell Lubricants Macro Distributor Jungent Finland Oy Nuijamiestentie 5 B00400 Helsinki, Suomi Puh. +358 40 5668850 myynti@jungent.fi shell.jungent.fi www.shell.com/pureplus

Lisätiedot

Texaco raskaan kaluston voiteluaineet

Texaco raskaan kaluston voiteluaineet Texaco raskaan kaluston voiteluaineet URSA RASKAAN KALUSTON DIESELMOOTTORIÖLJYT URSA PREMIUM FE 5W-30 Mikä on, Ursa Premium FE 5W-30? URSA PREMIUM FE 5W-30 Ultra High Performance Diesel -moottoriöljy (UHPD),

Lisätiedot

Raskaan kaluston voiteluaineet

Raskaan kaluston voiteluaineet Raskaan kaluston voiteluaineet www.teboil.fi Teboil-voiteluaineet - Suomalaista öljyosaamista Pohjoisten olojen asiantuntija Jatkuva kehitystyö Teboil-voiteluaineilla on vahva ja vakiintunut asema Suomen

Lisätiedot

Raskaan kaluston voiteluaineet

Raskaan kaluston voiteluaineet Raskaan kaluston voiteluaineet Suomalaista öljyosaamista Teboil voiteluaineilla on vahva ja vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Tinkimättömänä päämääränämme on alusta pitäen ollut kehittää ja valmistaa

Lisätiedot

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Hardox wear plate. product is made of genuine This sign confirms that this of SSAB. www.hardox.com Hardox is a registered trademark RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Jos haluat teräsrakenteen, joka on sekä kova,

Lisätiedot

PITKÄ KOKEMUS UUSIA AJATUKSIA

PITKÄ KOKEMUS UUSIA AJATUKSIA PITKÄ KOKEMUS UUSIA AJATUKSIA SF MIDLAND UUSI ÖLJYMERKKI EUROOPASSA THOMAS BRACK, Oel-Brack AG:n toimitusjohtaja, vastaa koko tuotevalikoiman valmistuksesta. Brackin yli 10 vuoden kokemus Quaker State

Lisätiedot

Voiteluaineiden vaikutus raskaiden ajoneuvojen polttoaineen kulutukseen. Kari Kulmala Neste Oil Oyj / Komponentit / Perusöljyt

Voiteluaineiden vaikutus raskaiden ajoneuvojen polttoaineen kulutukseen. Kari Kulmala Neste Oil Oyj / Komponentit / Perusöljyt Voiteluaineiden vaikutus raskaiden ajoneuvojen polttoaineen kulutukseen Kari Kulmala Neste Oil Oyj / Komponentit / Perusöljyt 1 Esityksen sisältö: Yleistä tietoa moottoriöljyistä ja niiden viskositeettiluokituksesta

Lisätiedot

VALVOLINE VOITELURASVAT PEOPLE WHO KNOW USE VALVOLINE

VALVOLINE VOITELURASVAT PEOPLE WHO KNOW USE VALVOLINE VALVOLINE VOITELURASVAT PEOPLE WHO KNOW USE VALVOLINE VALVOLINE I VOITELURASVAT YHDESSÄ, VAHVEMMIN Ensimmäinen tavaramerkki - ensimmäinen kehittäjä Tri John Ellis kehitti öljyteollisuuden ensimmäisen tavaramerkin

Lisätiedot

RASVAT JA VOITELUAINEET

RASVAT JA VOITELUAINEET PRO Lithiumkomplex PRO Lithium PRO Lithium 180 Lithiumkomplex pohjainen ep lisäaineistettu, hyvin kiinnitarttuva ja pitkävaikutteinen punainen korkeapainerasva. Käyttökohteita: rasva soveltuu raskaasti

Lisätiedot

VALVOLINE ALL CLIMATE 15W-40 moottoriöljy 5l. VALVOLINE ALL CLIMATE EXTRA 10W-40 moottoriöljy 5l. VALVOLINE ALL CLIMATE 10W-40 moottoriöljy 4l

VALVOLINE ALL CLIMATE 15W-40 moottoriöljy 5l. VALVOLINE ALL CLIMATE EXTRA 10W-40 moottoriöljy 5l. VALVOLINE ALL CLIMATE 10W-40 moottoriöljy 4l Linkit Linkit Voiteluainesuositukset > Löydä oikea moottoriöljy SAE- luokan / viskositeetin mukaan > ALL CLIMATE 10W-40 ALL CLIMATE 15W-40 14,82 sis. alv. 22,90 sis. alv. ALL CLIMATE EXTRA 10W-40 moottoriöljy

Lisätiedot

NORTH SEA LUBRICANTS TUOTE-ESITE 2014 NORTH SEA LUBRICANTS TUOTE-ESITE

NORTH SEA LUBRICANTS TUOTE-ESITE 2014 NORTH SEA LUBRICANTS TUOTE-ESITE TUOTE-ESITE 2014 North Sea Lubricants North Sea Lubricants B.V. on merkittävä yksityinen voiteluaineiden tuotemerkki ja maailmanlaajuinen toimija, joka on lähtöisin Hollannista. North Sea Lubricants -yrityksen

Lisätiedot

Öljyntehostaja - 39 C

Öljyntehostaja - 39 C Tekniset tiedot Öljyntehostaja Ominaispaino 16 C 13.1 API Leimahduspiste 126 C Syttymislämpötila > 200 C Viskositeetti 40 C 53.4 SUS Viskositeetti 100 C 34.9 SUS (8.40) cst (2.60) cst Viskositeetti indeksi

Lisätiedot

PAREMPI SIINÄ, MILLÄ ON ENITEN MERKITYSTÄ TUOTTEET RASKAASEEN KÄYTTÖÖN

PAREMPI SIINÄ, MILLÄ ON ENITEN MERKITYSTÄ TUOTTEET RASKAASEEN KÄYTTÖÖN PAREMPI SIINÄ, MILLÄ ON ENITEN MERKITYSTÄ Odottamattomat konerikot aiheuttavat merkittävää ajan ja rahan haaskausta. Yllättävien seisokkien estämiseksi on varaosien voitava taata luotettava ja ongelmaton

Lisätiedot

Tarjoukset. Voiteluaineet & suodattimet

Tarjoukset. Voiteluaineet & suodattimet Tarjoukset 2015 Voiteluaineet & suodattimet Voitelua vuodesta 1978 Voitelukeskus on vuonna 1978 perustettu perheyritys, jonka palveluksessa työskentelee yli 30 alan ammattilasta. Toimitilamme sijaitsevat

Lisätiedot

Raskaat koneet teollisuus. Tuote-esitteet. jus oy. Voitelutalo

Raskaat koneet teollisuus. Tuote-esitteet. jus oy. Voitelutalo Raskaat koneet teollisuus Tuote-esitteet jus oy Voitelutalo MIDLAND SUPER DIESEL FEO 10W-40 22705 Midland Super Diesel FEO 10W-40 on Synthetic Blend moottoriöljy, jossa on valikoidut lisäineet tuottamaan

Lisätiedot

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA Scanian suodattimet on kehitetty ja testattu perusteellisesti yhteensopiviksi muiden Scania-osien kanssa, ja ne täyttävät tiukat toimintaa ja laatua sekä huoltoa ja luotettavuutta

Lisätiedot

AL02 Ohjaaville ja vapaasti pyöriville akseleille. Lyhyet ja keskipitkät matkat

AL02 Ohjaaville ja vapaasti pyöriville akseleille. Lyhyet ja keskipitkät matkat hankook.fi HANKOOK Kuorma-auto rengashinnasto KESÄ 2015 www.hankook.fi KM-RRR YHTIÖT OY Virkamaankatu 7 95420 Tornio, Suomi puh. 040-5868199 tai 016-431066 info@kmrrr.fi tilaukset@kmrrr.fi DM09 Uusi vetorengas

Lisätiedot

AJONEUVOJEN MOOTTORIÖLJYT BENSIINI-, DIESEL- TAI LPG-MOOTTORIAJONEUVOILLE

AJONEUVOJEN MOOTTORIÖLJYT BENSIINI-, DIESEL- TAI LPG-MOOTTORIAJONEUVOILLE 10. VOITELUAINEET 10.5 Ajoneuvojen voiteluaineet AJONEUVOJEN MOOTTORIÖLJYT BENSIINI-, DIESEL- TAI LPG-MOOTTORIAJONEUVOILLE Moottoriöljyä valittaessa on tärkeää seurata oppaassa esitettyjä kriteerejä. Ne

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Essolube. Break-In Oil STANDARD NOBEL-STANDARD KUNTOONAJOÖLJY

Essolube. Break-In Oil STANDARD NOBEL-STANDARD KUNTOONAJOÖLJY Essolube Break-In Oil STANDARD KUNTOONAJOÖLJY NOBEL-STANDARD ESSOLUBE BREAK-IN OIL (KUNTOONAJOÖLJY) Uusien tai perinpohjaisesti korjattujen autojen tai autobussien kuntoonajo on aina ollut työläs tehtävä.

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

VOITELUAINEET VOITELURASVAT

VOITELUAINEET VOITELURASVAT VOITELUAINEET VOITELURASVAT yhteensopiva käytettävän tiivistemateriaalin kanssa, eikä muuta koostumustaan käytössä. Shell Gadussarjan voitelurasvat täyttävät nykyaikaisten käyttökohteiden visk. 4 C visk.

Lisätiedot

Merkittävin uutuustuotteemme sitten Aspen 2 -tuotteen. ONE FOR ALL.

Merkittävin uutuustuotteemme sitten Aspen 2 -tuotteen. ONE FOR ALL. ONE FOR ALL. suorituskyky voitelu Erittäin puhdas moottori Kaikille merkeille Merkittävin uutuustuotteemme sitten -tuotteen. Aspen alkylaattibensiiniä alettiin kehittää Ruotsissa 198-luvulla. Volvon polttoaineasiantuntija

Lisätiedot

Metsäkoneyrittäjän palvelut

Metsäkoneyrittäjän palvelut Metsäkoneyrittäjän palvelut Ota metsäkoneistasi enemmän irti Nesteen palveluilla ja laatutuotteilla Haluatko maksimoida tuottavuuden vaativissa olosuhteissa? Arvostatko polttonesteiden toimitusvarmuutta

Lisätiedot

Kaasumoottoriöljyt Erityisesti kaasumoottoreille suunnitellut öljyt estävät karstoittumista ja pitävät moottorit puhtaina. Shell Mysella LA 40 Korkealuokkainen kaasumoottoriöljy. Low Ash. Shell Mysella

Lisätiedot

Kampanjatuotteet 2017 Voiteluaineet, suodattimet & laitteet

Kampanjatuotteet 2017 Voiteluaineet, suodattimet & laitteet Kampanjatuotteet 2017 Voiteluaineet, suodattimet & laitteet Voitelua vuodesta 1978 Voitelukeskus on vuonna 1978 perustettu perheyritys, jonka palveluksessa työskentelee yli 30 alan ammattilasta. Toimitilamme

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT Chicago Pneumatic -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Sopivan leikkaustakin valinta

Sopivan leikkaustakin valinta Sopivan leikkaustakin valinta on tasapaino suojauksen ja käyttömukavuuden välillä Leikkaustakit on suunniteltu suojaamaan potilaita ja henkilökuntaa ristitartunnoilta, joten suojaavuus on ratkaisevaa valittaessa

Lisätiedot

VOITELUAINEET AJONEUVOJEN MOOTTORIÖLJYT BENSIINI-, DIESEL- TAI LPG-MOOTTORIAJONEUVOILLE. Ajoneuvojen voiteluaineet PUOLISYNTEETTINEN MOOTTORIÖLJY

VOITELUAINEET AJONEUVOJEN MOOTTORIÖLJYT BENSIINI-, DIESEL- TAI LPG-MOOTTORIAJONEUVOILLE. Ajoneuvojen voiteluaineet PUOLISYNTEETTINEN MOOTTORIÖLJY VOITELUAINEET Ajoneuvojen voiteluaineet AJONEUVOJEN MOOTTORIÖLJYT BENSIINI-, DIESEL- TAI LPG-MOOTTORIAJONEUVOILLE Moottoriöljyä valittaessa on tärkeää seurata oppaassa esitettyjä kriteerejä. Ne on yleensä

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation

ECLIPSE MAGNETICS. Filtration Innovation ECLIPSE MAGNETICS Ylivoimainen RAKENNE Eclipse Magnetics on johtava magneettien suunnitteluun ja innovaatioihin erikoistunut yritys. Sen laadukkaat ja tehokkaat tuotteet ovat edustettuina yli 50 maassa

Lisätiedot

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi FI K100 Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi TESTIN PARAS K100 on suoriutunut kaikista käyttöikätesteistä vakuuttavasti. Satunnaisesti sarjatuotannosta testiin valitut liittimet osoittavat, että

Lisätiedot

Wirtgen Group Smart Service

Wirtgen Group Smart Service Wirtgen Group Road and Mineral Technologies www.wirtgen-group.com Wirtgen Group Rakennusyritysten kumppanina Wirtgen Group Service keskittyy käytännön haasteisiin. Maailmanlaajuisen, tiheän omien myynti-

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavall toiminnalle.

Lisätiedot

CHEVROLET. kuorma- ja linjavaunut. Vo iteluohjeita

CHEVROLET. kuorma- ja linjavaunut. Vo iteluohjeita CHEVROLET kuorma- ja linjavaunut Vo iteluohjeita VOITELUTAULUKKO Merkkien selitykset: Katso seuraavaa sivua MERKKIEN SELITYKSET N:o Koneosa Voiteluaine 1 9 Jousipultteja] 2 4 5 6, 12 7 10 18, 21 Olka-akselit

Lisätiedot

Green Light Machining

Green Light Machining Green Light Machining Työstöprosessien optimointiin Vähemmän seisokkiaikoja Enemmän tehokkaita käyttötunteja Korkeampi tuottavuus Tasaisempi laatu Työstöprosessien optimointi Green Light Machining - menetelmillä

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

Sisäpiirijuttu. The Inside Story

Sisäpiirijuttu. The Inside Story Sisäpiirijuttu The Inside Story Cat -suodattimet Fuel, Oil, and polttoaineelle, Transmission öljylle Filtersja vaihteistolle Näkyvästi parempi Cat -suodattimet Polttoaineelle, Öljylle ja Vaihteistolle

Lisätiedot

AUTOMAATTINEN VOITELUJÄRJESTELMÄ TAKALAITANOSTIMILLE SUOMEN KIERT UE 2015 MOVALUBE OY, JUVANTASKU 7, ESPOO, FINLAND VAT

AUTOMAATTINEN VOITELUJÄRJESTELMÄ TAKALAITANOSTIMILLE SUOMEN KIERT UE 2015 MOVALUBE OY, JUVANTASKU 7, ESPOO, FINLAND VAT AUTOMAATTINEN VOITELUJÄRJESTELMÄ TAKALAITANOSTIMILLE SUOMEN KIERT UE 2015 Ongelma Käytäntö on osoittanut, että huollon puute vaurioittaa vakavasti yhtä kolmesta takalaitanostimesta niiden kolmen ensimmäisen

Lisätiedot

Motorcycle Scooter ATV Snowscooter

Motorcycle Scooter ATV Snowscooter Motorcycle Scooter ATV Snowscooter 4-TAHTI MOOTTORI...3 2- TAHTI MOOTTORI...5 VOIMANSIIRTO & RASVAT... 6 MOOTTORIKELKKA...7 AEROSOLIT & PUHDISTUS & FORK OIL... 8 ASUSTEET & TARVIKKEET... 10 4-TAHTI MOOTTORI

Lisätiedot

Ryhmä 20-08 Tuotekoodi: 1120-115. Helsinki 0314. Tuoteluettelo. Neste Oil -voiteluaineet ja kemikaalit. Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo

Ryhmä 20-08 Tuotekoodi: 1120-115. Helsinki 0314. Tuoteluettelo. Neste Oil -voiteluaineet ja kemikaalit. Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo Ryhmä 20-08 Tuotekoodi: 1120-115 Helsinki 0314 Tuoteluettelo Neste Oil -voiteluaineet ja kemikaalit Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo 2 3 Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo Sisällys Neste

Lisätiedot

Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP

Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP TAATTUA LAATUA Laajennettu tuotetakuu maksimaaliseen turvaan Nova-paneeleille myönnetään laajennettu täystakuu. Takuu suojaa järjestelmääsi

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla LED-lamput TrueForce LED HPL Kätevin tapa korvata purkauslamput LED-lampuilla UUSI! Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto kaupunki- ja puistovalaistukseen Tärkeimmät ominaisuudet Pieni koko Kevyt vain

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

https://www.wolflubes.com/fi_fi/

https://www.wolflubes.com/fi_fi/ Wolf Oil öljyt WEB https://www.wolflubes.com/fi_fi/ Uudistuneet Wolf Lubes nettisivut on nyt Suomeksi. Sivuilta löytyy uutuutena rekisterinumerohaku henkilöautoille. Sivuilta löytyy myös tietoa uutuuksista

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

VOITELURASVAT Saennin Millainen kohde, se Voitelurasvat llainen rasva Perusöljy ja sen viskositeetti Tippumispiste Kovuus ja NLGI-luokka

VOITELURASVAT Saennin Millainen kohde, se Voitelurasvat llainen rasva Perusöljy ja sen viskositeetti Tippumispiste Kovuus ja NLGI-luokka Voitelurasvat Suomalaista öljyosaamista Teboil voiteluaineilla on vahva ja vakiintunut asema Suomen markkinoilla. Tinkimättömänä päämääränämme on ollut yli 50 vuoden ajan kehittää ja valmistaa tuotteemme

Lisätiedot

Puhelin: +358 (0) Faksi: +358 (0) FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN VANTAA

Puhelin: +358 (0) Faksi: +358 (0) FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN VANTAA Maahantuonti ja myynti: FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN-01600 VANTAA Puhelin: +358 (0)20 792 0630 Faksi: +358 (0)9 454 4434 www.flowexperts.fi sales@flowexperts.fi Itseimevätpumput Vapaasti virtaavan

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Neste Oil -voiteluaineet ja kemikaalit. Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo

Tuoteluettelo. Neste Oil -voiteluaineet ja kemikaalit. Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo Tuoteluettelo Neste Oil -voiteluaineet ja kemikaalit Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo 2 3 Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo Sisällys Neste Oil Voiteluaineet 5 Voiteluaineiden peruskäsitteitä

Lisätiedot

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen

3M Ikkunakalvot. Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot. Kirkkaasti. Ensiluokkainen 3M Ikkunakalvot Prestige Auringonsuoja- ja turvakalvot Kirkkaasti Ensiluokkainen Uuden sukupolven 3M Ikkunakalvo Uutta toimivuutta Useat lämpöä torjuvat ikkunakalvot ovat sävyltään tummia, sisältävät metallia

Lisätiedot

01/2012. Myynti ja markkinointi. Neste Markkinointi Oy PL 95, 00095 NESTE OIL Puh. 010 45811 www.neste.fi

01/2012. Myynti ja markkinointi. Neste Markkinointi Oy PL 95, 00095 NESTE OIL Puh. 010 45811 www.neste.fi Myynti ja markkinointi Neste Markkinointi Oy PL 95, 00095 NESTE OIL Puh. 010 45811 www.neste.fi Voiteluainetilaukset Puh. 0800 120 120 Faksi 0800 1 9004 (arkisin klo 8 16) Voiteluaineiden tekninen neuvonta

Lisätiedot

Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo

Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo Ajoneuvojen ja teollisuuden tuoteluettelo Rovaniemi Tallinna Riika Montreal Murmansk Pietari Moskova Helsinki Lontoo Pariisi New York Rooma Jos moottoriöljy toimii pohjoisessa, se toimii missä vain. Kairo

Lisätiedot

ATF Evolution PREMIUM

ATF Evolution PREMIUM WORLDWIDE PARTNER OF THE AUTOMOTIVE INDUSTRY...because it works! ATF Evolution PREMIUM Automatic Transmission Service Automaattivaihteiston huoltokone www.bluechem.fi www.pro-tec-worldwide.com Automaattivaihteiston

Lisätiedot

MILWAUKEE SUORITUSKYVYN & TÄRINÄTASON LYÖMÄTÖN YHDISTELMÄ

MILWAUKEE SUORITUSKYVYN & TÄRINÄTASON LYÖMÄTÖN YHDISTELMÄ MILWAUKEE PORAVASARA VALIKOIMA SUORITUSKYVYN & TÄRINÄTASON LYÖMÄTÖN YHDISTELMÄ KANGO 750 S Ylivoimaista kestävyyttä Kattavat kenttä- ja laboratoriotestit ovat todistaneet uuden 7 kg poravasaran ylivoimaisen

Lisätiedot

Q8 öljyt, voiteluaineet

Q8 öljyt, voiteluaineet !"#$%&!'( Q8 öljyt, voiteluaineet oy Sandman-Nupnau ab/ SANUP Rälssintie 10, 00720 Helsinki. P. 0207 515 230, faxi 0207 515 251/252!"#$%&!'()(!*+!'( Q8 öljyt, voiteluaineet Hyvä asiakas, Voiteluaineiden

Lisätiedot

ÖLJYANALYYSIOHJELMAN YLEISKUVAUS LUBEWATCH LUBEWATCH- ÖLJYANALYYSI VOI AUTTAA SINUA TOIMIMAAN PAREMMIN JA PIDEMPÄÄN

ÖLJYANALYYSIOHJELMAN YLEISKUVAUS LUBEWATCH LUBEWATCH- ÖLJYANALYYSI VOI AUTTAA SINUA TOIMIMAAN PAREMMIN JA PIDEMPÄÄN ÖLJYANALYYSIOHJELMAN YLEISKUVAUS LUBEWATCH LUBEWATCH- ÖLJYANALYYSI VOI AUTTAA SINUA TOIMIMAAN PAREMMIN JA PIDEMPÄÄN texaco-lubricants.com/lubewatch Parantunut tuottavuus ja optimaalinen laitteiden suorituskyky

Lisätiedot

1/4 5 3/8 5 1/2 5 3/4 5 51 1 1/2 5 52 5 6,5 5 10 5 13 5 20 5 25 5 35 5 45 5 1/8. Paineenpoistaja. Pintakäsittely. Rasvausnippa.

1/4 5 3/8 5 1/2 5 3/4 5 51 1 1/2 5 52 5 6,5 5 10 5 13 5 20 5 25 5 35 5 45 5 1/8. Paineenpoistaja. Pintakäsittely. Rasvausnippa. Raskaista koneista kemianteollisuuteen on TEMAsarja ollut vuosia jokapäiväisessä käytössä, jopa niin että siitä on tullut likimain standardi vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin. Kun tarvitaan korkeaa

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Voiteluaineet busseille ja kuormaautoille

Voiteluaineet busseille ja kuormaautoille Voiteluaineet busseille ja kuormaautoille Oikea moottoriöljy oma tieteensä Öljytuotteita ajoneuvoonsa valitseva joutuu kohtaamaan monitahoisen maailman lukuisine yksityiskohtineen. Ei riitä, että voiteluaine

Lisätiedot

PURISTIN www.vaahtogroup.fi

PURISTIN www.vaahtogroup.fi PURISTIN VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

KUORMA-AJONEUVO- JA TYÖKONE TUOTTEET

KUORMA-AJONEUVO- JA TYÖKONE TUOTTEET KUORMA-AJONEUVO- JA TYÖKONE TUOTTEET Elokuu 2014 www.motul.com www.facebook.com/motul www.youtube.com/motul Maahantuonti: VP-Service Oy PL 117 01801 KLAUKKALA Puh: (09) 878 91 60 Fax: (09) 878 91 630 www.vp-service.fi

Lisätiedot

KUORMA-AJONEUVO- JA TYÖKONE TUOTTEET

KUORMA-AJONEUVO- JA TYÖKONE TUOTTEET KUORMA-AJONEUVO- JA TYÖKONE TUOTTEET Elokuu 2014 www.motul.com www.facebook.com/motul www.youtube.com/motul Myynti: Oy CC-Company Teknokemia Ltd. PL 156 01801 KLAUKKALA Puh: (09) 878 99 80 Fax: (09) 878

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

HENKILÖAUTO- TUOTTEET

HENKILÖAUTO- TUOTTEET HENKILÖAUTO- TUOTTEET 100% SYNTEETTISET FULL SAPS - MOOTTORIÖLJYT 8100 Eco-nergy 0W30 Fuel Eco 100% synteettinen, polttoainetta säästävä matalaviskositeettinen moottoriöljy nykyaikaisille bensiini- ja

Lisätiedot

Parasta varautua - Neste Pro Diesel - talvilaatu. Tuukka Hartikka, moottoriasiantuntija, Neste Oil, Tutkimus ja teknologia

Parasta varautua - Neste Pro Diesel - talvilaatu. Tuukka Hartikka, moottoriasiantuntija, Neste Oil, Tutkimus ja teknologia Parasta varautua - Neste Pro Diesel - talvilaatu Tuukka Hartikka, moottoriasiantuntija, Neste Oil, Tutkimus ja teknologia Parasta varautua Parasta tankata talvilaatua ajoissa Parasta huollattaa auto ennen

Lisätiedot

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT Rengas, jolla pääset pidemmälle N 7 44 E 98 46 TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 27 SUV-/4X4-RENKAAT SIVU 28 JAKELUAUTON

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Neste infrarakentajien palveluksessa

Neste infrarakentajien palveluksessa Neste infrarakentajien palveluksessa Tehosta liiketoimintaasi kotimaisilla palveluilla ja laatutuotteilla Arvostatko polttonesteiden toimitusvarmuutta? Hyödynnätkö jo Suomen laajinta asemaverkostoa? Haluatko

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Cleanroom LED Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja,

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

VOITELUAINELUETTELO SUOMI

VOITELUAINELUETTELO SUOMI VOITELUAINELUETTELO SUOMI 1 UNIVAR Univar on johtava voiteluaineiden jakelija, joka tarjoaa pohjoismaisille markkinoille kaupallista, teknillistä ja logistista erikoisosaamista sekä laajaa voiteluainevalikoimaa.

Lisätiedot

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus

kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus . kytodistettu suorituskyky ja luotettavuus SCPP 1 Kiertomäntäpumppu Käyttökohde Positiivisten syrjäytyspumppujen SCPP-sarja on suunniteltu käytettäväksi monenlaisissa sovelluksissa meijeri-, elintarvike-,

Lisätiedot

Neste palvelee taksiyrittäjää

Neste palvelee taksiyrittäjää Neste palvelee taksiyrittäjää tuotteet - palvelut Neste Marketing & Services www.neste.fi Neste tarjoaa taksiyrittäjälle Asiakaskohtaiset ratkaisut Korkealaatuiset tuotteet Kattavin verkosto Nopea ja miellyttävin

Lisätiedot

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta FI XR Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta Rotaattorit erityisen vaativaan käyttöön Kääntökehälaakeroidut XR-rotaattorit tarjoavat hyvän suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän, joten ne ovat luotettava

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Teollisuuden Kunnossapito

Teollisuuden Kunnossapito Teollisuuden Kunnossapito Teknisesti edistyneet voiteluaineet ja rasvat kaikkiin huollon ja kunnossapidon tarpeisiin Performance you can trust ERINOMAISTA OSAAMISTA ROCOL valmistaa innovatiivisia rasvoja,

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

grundfos S-tube kanavajuoksupyörä EI KOMPROMISSEJA HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHDE TINKIMÄTTÄ LÄPÄISYKYVYSTÄ

grundfos S-tube kanavajuoksupyörä EI KOMPROMISSEJA HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHDE TINKIMÄTTÄ LÄPÄISYKYVYSTÄ grundfos S-tube kanavajuoksupyörä EI KOMPROMISSEJA HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHDE TINKIMÄTTÄ LÄPÄISYKYVYSTÄ GRUNDFOS S-tube -KANAVAJUOKSUPYÖRÄ GRUNDFOS S-tube -KANAVAJUOKSUPYÖRÄ S-TUBE-JUOKSUPYÖRÄ - EI KOMPROMISSEJA

Lisätiedot

H & HC Kompressorin lämmöllä elvyttävät kuivaimet

H & HC Kompressorin lämmöllä elvyttävät kuivaimet H & HC Kompressorin lämmöllä elvyttävät kuivaimet 00 00 Ingersoll Randin ilman laatua parantavia ratkaisuja Esittely: Kompressorien puristuslämmöllä elvyttävät kuivaimet ovat kaksoistorniperiaatteella

Lisätiedot

viiltosuojatut pelastuskäsineet

viiltosuojatut pelastuskäsineet Parempi suoja : SuperFabric HexArmor EXT Rescue sarjan käsineiden sisäkerros valmistetaan SuperFabric -materiaalista. Vaikka materiaalin viilto- ja pistosuojausominaisuudet ovat erinomaiset, tuntuu kangas

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

SIVU 1 VALVOLINE TUOTELUETTELO. People who know use valvoline

SIVU 1 VALVOLINE TUOTELUETTELO. People who know use valvoline SIVU 1 VALVOLINE TUOTELUETTELO People who know use valvoline SIVU 2 VALVOLINE Valvoline on maailman ensimmäinen moottoriöljymerkki. Pelkästään tämä asia tekee Valvolinesta erityisen. Olemme onnistuneet

Lisätiedot

PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS. Yritysesittely 2015

PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS. Yritysesittely 2015 PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS Yritysesittely 2015 Saanko esitellä: Ovako Kehittää teknologisesti korkeatasoisia koneenrakennusteräksiä Asiakkaina maailmanlaajuisesti johtavia laakeri-, konepaja- ja

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

Hi-Flo II XLT 7 HI-FLO II XLT 7 MAAILMAN PARAS A+ LUOKITELTU ILMANSUODATIN. Clean air solutions

Hi-Flo II XLT 7 HI-FLO II XLT 7 MAAILMAN PARAS A+ LUOKITELTU ILMANSUODATIN. Clean air solutions Hi-Flo II XLT 7 HI-FLO II XLT 7 MAAILMAN PARAS A+ LUOKITELTU ILMANSUODATIN Clean air solutions ESITTELEMME MARKKINOIDEN PARHAAN ILMANSUODATTIMEN A+ energialuokiteltu ilmansuodatin joka säästää energiaa

Lisätiedot

Mobil-autokemikaalit. Kun suorituskyky ratkaisee

Mobil-autokemikaalit. Kun suorituskyky ratkaisee Mobil-autokemikaalit Kun suorituskyky ratkaisee Yleistä Mobil-voiteluaineet ovat maailman tunnetuimpia ja luotetuimpia. Erityisesti moottoriurheilijat vaativat äärimmäisen suorituskykyisiä ja teknisesti

Lisätiedot

UUSI SUOMENKIELINEN SIVUSTO www.championlubes.fi

UUSI SUOMENKIELINEN SIVUSTO www.championlubes.fi Voiteluaineet 1 Ajoneuvokohtaiset voiteluainesuositukset: www.championlubes.fi 2 HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOJEN MOOTTORI...3 HYDRAULIIKKA...7 RASKAAN KALUSTON...8 VAIHTEISTO...10 AUTOMAATTIVAIHTEISTO...12

Lisätiedot

Tehokasta työvaloa TYRI KLE työvalot on kehitetty ja testattu yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa tarjoten tehokasta ja turvallista valoa:

Tehokasta työvaloa TYRI KLE työvalot on kehitetty ja testattu yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa tarjoten tehokasta ja turvallista valoa: Tehokasta työvaloa TYRI KLE työvalot on kehitetty ja testattu yhteistyössä suurten konevalmistajien kanssa tarjoten tehokasta ja turvallista valoa: Kaikki tuotteemme on suunniteltu vastaamaan korkeita

Lisätiedot