Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi Eero Salkala

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi Eero Salkala"

Transkriptio

1 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 SÄÄNNÖT Kaudella pelataan kuusi osakilpailua Esport Centerissä klo 10-15: , , , , ja Luokat Tytöt: alle 19, alle 17v, alle 15v, alle 13v, alle 11v Pojat: alle 19, alle 17v, alle 15v, alle 13v, alle 11v Pelaaja on oikeutettu osallistumaan koko kauden siihen (ikä)luokkaan, johon hän on oikeutettu osallistumaan ensimmäisessä osakilpailussaan. Oikeus pelata tietyssä luokassa on pelaajalla, joka kilpailupäivänä ei ole vielä täyttänyt luokassa mainittua ikää. Pelaaja saa osallistua vain yhteen luokkaan, joka määräytyy koko kaudeksi pelaajan ensimmäisen pelikerran luokan valinnalla. Pelaaja voi vaihtaa luokkaa (ks. tarkennus). Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Pelaaja voi ilmoittautua kisaan ainoastaan ESRC:n kotisivuilla olevan kilpailukutsun kautta kilpailupäivää edeltävään torstaihin klo 20 mennessä. Kilpailumaksu on 10. Pelaajat maksavat maksun pelipaikalle saavuttuaan käteisenä. Pelijärjestelmä Pelaajat tuomitsevat itse ottelunsa. Jos tuomareita on saatavilla, käytetään heitä. Ottelut pelataan pääsääntöisesti paras kolmesta erästä 11 pisteeseen normaalisäännöin. Kaikki sijat pelataan. Jokaisessa osakilpailussa kunkin (tarvittaessa ikäluokkia yhdistellen muodostuneen) luokan parhaat palkitaan Hartwall Jaffa limonadilla, jota saavat aina kaikki osalistujat. Lisäksi osakilpailusta pelaaja saa pisteet jäljempänä olevan taulukon mukaisesti. Osakilpailuista saatujen yhteispisteiden perusteella palkitaan kauden lopuksi kunkin sarjan kolme parasta pelaajaa. Pelaajat saavat osakilpailun tuloksista Suomen Squashliiton rankingpisteitä. Pelaajat sijoitetaan ensimmäisellä kerralla edellisen kauden lopputulosten perusteella. Pelaaja voi ensimmäisen kerran ilmoittautuessaan kertoa sellaiset rankinglistasijoitukset,

2 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 2 / 5 joiden perusteella hän on oikeutettu tulla sijoitetuksi. Seuraaviin osakilpailuihin pelaajat sijoitetaan kuluvan kauden edellisten kilpailujen perusteella lasketun pistetilanteen mukaan. Pelaajan on oltava Suomen Squashliiton alaisen seuran jäsen ja hänellä on oltava voimassaoleva kilpailulisenssi. Pelaajien on käytettävä suojalaseja. Pelipallona on luokissa T11, T13 ja P11 Dunlop Progress, luokissa P13, T15, T17, T19, P15, P17 ja P19 Dunlop Pro. Jaffa-Cup pisteet Pelaaja saa Jaffa-Cup pisteitä sijoittumisestaan seuraavan taulukon mukaan: Sijoitus Pelaajia > Pelaaja saa yhteispisteiden kartuttamiseksi toisesta, kolmannesta ja neljännestä osallistumisestaan kustakin 5 lisäpistettä.

3 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 3 / 5 Jos pelaaja on ilmoittautunut kisaan, mutta peruuttaa osallistumisensa sairastumisen tms. pätevän syyn takia, hän saa osakilpailusta kuitenkin yhden pisteen sekä mahdolliset osallistumispisteet. Pelaajien sijoittaminen kaavioihin Pelaajat asetetaan sijoitusjärjestykseen. Ensin tulevat Jaffa Cup pisteitä saaneet osakilpailuittain laskettavan tilanteen mukaisessa paremmuusjärjestyksessä. Pelaaja, jolla ei ole Jaffa Cup pisteitä, sijoitetaan iän tai muun syyn perusteella näiden jälkeen. Poikkeus: osakilpailussa saatavat osallistumispisteet lasketaan mukaan jo ennen paremmuusjärjestyksen määrittämistä neljännessä, viidennessä ja kuudennessa osakilpailussa. Jos pelaajat sijoitetaan kahteen lohkoon, - A lohkoon tulevat 1., 4., 5., 8. ja 9. (summa 27) - B lohkoon tulevat 2., 3., 6., 7. ja 10. (summa 28) Jos pelaajat sijoitetaan kolmeen lohkoon, - A lohkoon tulevat 1, 6., 7. ja 12. (summa 26) - B lohkoon tulevat 2., 5., 8. ja 11. (summa 26) - C lohkoon tulevat 3., 4., 9. ja 10. (summa 26) Cup kaavion peliparit ovat 1. ja 16., 9. ja 8., 5. ja 12., 13. ja 4., 3. ja 14., 11. ja 6., 7. ja 10. sekä 15. ja 2. (summa 17) Pisteiden jako yhdistetyissä luokissa Kun pelaajien vähyyden vuoksi tai muusta syystä luokkia yhdistetään mm pelaajakohtaisen ottelumäärän lisäämiseksi, pelaajat saavat pisteitä seuraavasti: Pelaajat saadaan yhdistetyssä luokassa paremmuusjärjestykseen. Yhdistettyjen luokkien pelaajat saavat pisteitä sen mukaan millaiseen järjestykseen heidät saadaan omissa ikäluokissa ja montako pelaajaa heidän ikäluokissaan on yhteensä. Tämän tarkastelun jälkeen pelaajille annetaan heidän osakilpailussa saamat pistemäärät. Esim. Ensimmäisessä osakilpailussa 2011 yhdistettiin luokat T13 ja T11 Tulokset olivat: 1. Lu Cong, ESRC T13 2. Helmi Takala, TSK T13 3. Liisa Serenius, HSK T11 4. Salla Serenius, HSK T13 Kun luokassa T13 pelaajia oli kolme, saivat tytöt pisteitä: Lu 5, Helmi 3 ja Salla 2. Luokassa T11 Liisa sai 3 pistettä. Jos myös Liisa olisi kuulunut luokkaan T13, olisivat nämä neljä tyttöä saaneet pisteitä: Lu 7, Helmi 5, Liisa 3 ja Salla 2.

4 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 4 / 5 Pisteiden siirto pelaajan vaihtaessa luokkaa Jos pelaaja vaihtaa luokkaa ylemmäs, hän säilyttää mukanaan osallistumispisteet, mutta paremmuusjärjestyksen perusteella saadut pisteet puolitetaan ylöspäin pyöristäen. Esim. Osakilpailussa pelaajan saamat pisteet on 13. Ylöspäin pyöristäen puolitettuna saadaan pisteitä 7. Jos pelaaja vaihtaa luokkaa alemmas iän niin salliessa, hän saa aikaisemmat pisteensä sellaisenaan. Keskinäisen paremmuuden määrittely Jaffa Cup pisteissä Pelaajien lopullisen paremmuusjärjestyksen koko kilpailusarjassa ratkaisee kokonaispistemäärä kussakin ikäluokassa. - Jos kokonaispisteet ovat samat, parempi on se, jolla on vähemmän osallistumispisteitä tai jos osallistumispisteet ovat samat, vähemmän osakilpailuja - Jos kokonaispisteet, osallistumispisteet ja osakilpailujen määrä ovat samat, parempi on se, jolla on korkein pistemäärä jossain osakilpailussa tai jos korkeimmat pisteet ovat samat, verrataan toiseksi korkeimpia pisteitä jne. - Jos näinkin tarkastellen pelaajien tilanne on tasan, parempi on se, joka on ensin (=nuorimpana) saavuttanut korkeimmat osakilpailupisteet. - Jos tilanne on edelleen tasan (esim. pelaajia on ollut yli 17), järjestyksen ratkaisee kyseisen osakilpailun tulosjärjestys Keskinäisen paremmuuden määrittely lohkopeleissä Osakilpailussa lohkopelinä eli kaikki kaikkia vastaan pelattaessa lohkon pelaajien paremmuusjärjestys ratkaistaan seuraavasti: - Parempi on se, jolla on enemmän otteluvoittoja. - Jos otteluvoitot ovat tasan, on parempi se, jolla on enemmän voitettuja eriä. - Jos otteluvoittojen ja voitettujen erien määrät ovat samat, on parempi se, jolla on vähemmän hävittyjä eriä. - Jos otteluvoittojen sekä voitettujen ja hävittyjen erien määrät ovat samat, ratkaisee keskinäinen ottelu. - Jos useamman pelaajan otteluvoittojen sekä voitettujen ja hävittyjen erien määrät ovat samat ja keskinäiset ottelut menevät ristiin, eivätkä ratkaise keskinäistä paremmuutta, jatkopelejä varten järjestys ratkaistaan joko kaikkien otteluiden pisteiden perusteella tai niiden puuttuessa arpomalla. - Jos tarkastellaan pisteitä ristiin pelaamistilanteessa, paremmuusjärjestyksen määrää kaikkien otteluiden voitettujen pisteiden määrä. - Niiden osalta, joilla kaikkien otteluiden voitettujen pisteiden määrä on sama, paremmuus ratkaistaan aloittamalla tarkastelu alusta, mutta ottaen huomioon ainoastaan näiden pelaajien keskinäisten otteluiden tulokset ja niiden pisteet. - Kuitenkin loppusijoitusten ollessa kyseessä arpaa ei käytetä, vaan kaikki tasatilanteessa olevat pelaajat saavat saman, korkeimman sijaluvun ja myös tuon sijaluvun oikeuttamat pisteet ja sijaluvun oikeuttamat palkinnot.

5 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 5 / 5 Esim. jos lohkossa ratkaistaan loppusijat 4-6, saavat kaikki pelaajat tasatilanteessa sijaluvun 4. Sääntömuutokset kaudelle Sääntöihin on tehty vain pieniä tarkennuksia: - Osakilpailujen kestoa on lisätty pidentämällä takarajaa klo 15een. - Pelaajat tuomitsevat itse ottelunsa, mutta tuomareita saa käyttää. Tämä on ollut tämän kilpasarjan käytäntö alusta alkaen. - Ottelut pelataan paras kolmesta, jos kaavioon ei ole toisin merkitty, koska osallistujien ja siten myös otteluiden määrä on kasvanut kilpasarjan alun jälkeen. - Kaikki sijat pelataan aina, jotta pelaajille tulee vähintään riittävästi peliaikaa. - P13 luokassa käytetään Dunlop Pro palloa, koska pelitaso on noussut kilpasarjan alun jälkeen. - Jos pelaaja on ilmoittautunut kisaan, mutta peruuttaa osallistumisensa sairastumisen tms. pätevän syyn takia, hän saa osakilpailusta kuitenkin yhden pisteen sekä mahdolliset osallistumispisteet. Keskinäisen paremmuuden määrittelyyn lohkopeleissä on tehty tarkennus: - Jos useamman pelaajan otteluvoittojen sekä voitettujen ja hävittyjen erien määrät ovat samat ja keskinäiset ottelut menevät ristiin, eivätkä ratkaise keskinäistä paremmuutta, jatkopelejä varten järjestys ratkaistaan joko kaikkien otteluiden pisteiden perusteella tai niiden puuttuessa arpomalla. - Jos tarkastellaan pisteitä ristiin pelaamistilanteessa, paremmuusjärjestyksen määrää kaikkien otteluiden voitettujen pisteiden määrä. - Niiden osalta, joilla kaikkien otteluiden voitettujen pisteiden määrä on sama, paremmuus ratkaistaan aloittamalla tarkastelu alusta, mutta ottaen huomioon ainoastaan näiden pelaajien keskinäisten otteluiden tulokset ja niiden pisteet.

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi 2014-2015 Eero Salkala 30.11.2014

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi 2014-2015 Eero Salkala 30.11.2014 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 SÄÄNNÖT Kaudella pelataan kuusi osakilpailua Esport Centerissä klo 10-15: 13.09.2014, 04.10.2014, 29.11.2014, 31.01.2015, 14.03.2015 ja 25.04.2015.

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 SÄÄNNÖT Kaudella pelataan kuusi osakilpailua kilpailukutsussa mainitussa paikassa alkaen klo 10. Kilpailupaikat ovat: Luokat 1. 10.09.2016 Espoo

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 8 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 8 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 8 SÄÄNNÖT Kaudella pelataan kahdeksan osakilpailua kilpailukutsussa mainitussa paikassa alkaen klo 10. Kilpailupaikat ovat: Luokat 1. 01.09.2018 Espoo

Lisätiedot

1. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt alle 17-15v

1. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt alle 17-15v Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 1. osakilpailun 14.9.2013 ottelutulokset Tytöt alle 17-15v 1. Sanna Koivumäki ESRC T17 2. Johanna Salmi KSQ T15 3. Johanna Penttilä ESRC T15 4. Helmi

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 4. osakilpailun 01.02.2014 ottelutulokset Tytöt alle 17-15v 1. Johanna Penttilä ESRC T15 2. Johanna Salmi KSQ T15 3. Salla Serenius HSK T15 4. Meeri

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Eero Salkala Hartwall Jaffa Cup 12.9.2011 Sivu 1 / 5 1. osakilpailun 10.9.2011 ottelutulokset Tytöt alle 17 v, tytöt alle 15 v, pojat alle 13 v 1. Cecilia Lilja, ESRC T17 2. Inka Luhtala, ESRC T17 3. Niko Haapakoski,

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi 2012-2013 Eero Salkala 26.1.2013

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi 2012-2013 Eero Salkala 26.1.2013 Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 4. osakilpailun 26.1.2013 ottelutulokset Tytöt alle 17v 1. Jenni Heikkilä ESRC 2. Anni Lampila ESRC 3. Isabel Blomqvist ESRC Lohkon ottelut 1. Jenni

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 3. osakilpailun 29.11.2014 ottelutulokset Tytöt alle 17-15v 1. Meeri Särkkä HSK T17 2. Johanna Penttilä ESRC T15 3. Helmi Takala TSK T17 4. Ella

Lisätiedot

5. osakilpailun 14.03.2015 ottelutulokset. Tytöt alle 17-15v

5. osakilpailun 14.03.2015 ottelutulokset. Tytöt alle 17-15v Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 5. osakilpailun 14.03.2015 ottelutulokset Tytöt alle 17-15v 1. Alesya Aleshina RUS T15 2. Johanna Salmi KSQ T17 3. Roosa Stengård SquNa T17 4. Helmi

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 3. osakilpailun 8.12.2012 ottelutulokset Tytöt alle 17v 1. Inka Luhtala ESRC 2. Jenni Heikkilä ESRC 3. Isabel Blomqvist ESRC 4. Daniela Cronstedt

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 8 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 8 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 8 6. osakilpailun 26.04.2014 ottelutulokset Pojat alle 19-17v, tytöt alle 19v 1. Mika Laakkonen ESRC P19 2. Atte Stengård SquNa P17 3. Inka Luhtala

Lisätiedot

1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu.

1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu. SARJAKILPAILUSÄÄNNÖT (SM ja I div) SSuL:n hallituksen hyväksymät 17.8.2016 1. Yleistä 1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu. 1.2 Sarjakilpailu

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Eero Salkala Hartwall Jaffa Cup 10.12.2011 Sivu 1 / 6 3. osakilpailun 10.12.2011 ottelutulokset Tytöt alle 15 v 1. Katri Aalto-Setälä, ESRC 2. Anni Lehikoinen, ESRC 3. Jenni Heikkilä, ESRC 4. Amanda Alvesalo, ESRC

Lisätiedot

2. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt alle 17-15v

2. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt alle 17-15v Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 10 2. osakilpailun 12.10.2013 ottelutulokset Tytöt alle 17-15v 1. Sanna Koivumäki ESRC T17 2. Ella Heikkilä ESRC T15 3. Helmi Takala TSK T15 4. Johanna

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 5. osakilpailun 16.3.2013 ottelutulokset Tytöt alle 17 15v 1. Inka Luhtala ESRC T17 2. Jenni Heikkilä ESRC T17 3. Jenni Först ESRC T15 4. Helmi Takala

Lisätiedot

2. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt ja pojat alle v

2. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt ja pojat alle v Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 2. osakilpailun 08.10.2016 ottelutulokset Tytöt ja pojat alle 17-15 v 1. Ville Ruismäki ESRC P15 2. Axel Ollikainen ESRC P15 3. Ilari Haggren ESRC

Lisätiedot

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE MINI- JA MIDITENNISKIERTUE Minitennis Osallistumiskelpoisuus, luokkajako, ilmoittautuminen ja osanottajamäärän rajoittaminen Minitenniskilpailuun osallistuvan pelaajan ei tarvitse maksaa kilpailulisenssiä.

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 9 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 9 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 9 5. osakilpailun 22.03.2014 ottelutulokset Tytöt alle 19-17v 1. Katri Aalto-Setälä ESRC T19 2. Inka Luhtala ESRC T19 3. Jenni Heikkilä ESRC T17 4.

Lisätiedot

Osallistujaluettelo. Mak s

Osallistujaluettelo. Mak s Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 14 26.11.2016 Osallistujaluettelo Pelaaja Antto Määttänen TSSq Axel Ollikainen ESRC Elina Heinikoski SquNa Heidi Ylikoski TSK Iida Stengård SquNa Jane

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 11 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 11 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 11 3. osakilpailun 30.11.2013 ottelutulokset Tytöt alle 19v - pojat alle 19v 1. Mika Laakkonen ESRC P19 2. Katri Aalto-Setälä ESRC T19 3. Cessi Lilja

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 4. osakilpailun 28.01.2017 ottelutulokset Tytöt alle 17-15v 1. Roosa Joutsi SquNa T15 2. Aino Linho SquNa T15 3. Jane Kotila ESRC T15 4. Jemina Stengård

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 1. osakilpailun 09.09.2017 ottelutulokset Tytöt alle 15-17v 1. Jemina Stengård SquNa T15 2. Roosa Joutsi SquNa T15 3. Aino Linho SquNa T15 4. Heini

Lisätiedot

Osallistujaluettelo

Osallistujaluettelo Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi 2018-2019 06.10.2018 Osallistujaluettelo Pelaaja Luokk Mak Aapo Ahonen SqK a P13 s Aapo Randelin MiSq P15 Aatu Järvenpää OSK Uusi Anni Piipponen

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 1. osakilpailun 10.09.2016 ottelutulokset Tytöt alle 15-11v 1. Roosa Joutsi SquNa T13 2. Jane Kotila ESRC T13 3. Jemina Stengård SquNa T15 4. Viivi

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup 11.2.2012 Sivu 1 / 6 Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup 11.2.2012 Sivu 1 / 6 Eero Salkala Hartwall Jaffa Cup 11.2.2012 Sivu 1 / 6 4. osakilpailun 11. 2.2012 ottelutulokset Tytöt alle 15 v 1. Sofia Korpeinen, ESRC 2. Jenni Heikkilä, ESRC 3. Bea Lönnqvist, ESRC 4. Roosa Nieminen, JSK 1. Bea Lönnqvist,

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO MIESTEN RANKINGJÄRJESTELMÄN PERUSTEET

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO MIESTEN RANKINGJÄRJESTELMÄN PERUSTEET SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO MIESTEN RANKINGJÄRJESTELMÄN PERUSTEET VERSIO 1.6 Sisällysluettelo 1 Dokumentin tiedot...2 1.1 Dokumentin historia...2 2 Yleistä...3 3 Pelaajan pistearvo...3 4 Kilpailuista saatavat

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 4. osakilpailun 10.02.2018 ottelutulokset Tytöt alle 13-15v 1. Lotta Toivanen TSSq T13 2. Aada Borgström ESRC T13 3. Lotta Ruotanen JSK T13 4. Aino

Lisätiedot

1 Kilpailu. 2 Ilmoittautuminen kilpailuun. 1.1 Nimi. 1.2 Järjestämisoikeus. 1.3 Luokat. 1.4 Osallistumisoikeus. 2.1 Kutsu. 2.

1 Kilpailu. 2 Ilmoittautuminen kilpailuun. 1.1 Nimi. 1.2 Järjestämisoikeus. 1.3 Luokat. 1.4 Osallistumisoikeus. 2.1 Kutsu. 2. 1 Kilpailu 1.1 Nimi Seurojen välistä joukkuekilpailua, joka on Suomen Tennisliiton (STL) alainen pistekilpailu, kutsutaan nimellä Junioreiden SM-liigacup. Kilpailu voidaan pelata vuosittain kerran sisä-

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016 2017 Kiertueelle otetaan vähintään 90 keilaajaa järjestyksessä seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015 2016 kiertuefinaaliin selvinnyttä keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien

Lisätiedot

A/B Lohkojärjestelmä

A/B Lohkojärjestelmä A/B Lohkojärjestelmä Suomessa käytettään A/B lohkojärjestelmää suurimmassa osassa painikilpailuja, mukaan lukien kaikkien ikäryhmien SM-kilpailut sekä KLLpainit. A/B lohkojärjestelmässä noudatetaan seuraavia

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 2. osakilpailun 07.10.2017 ottelutulokset Tytöt alle 13-15v 1. Viivi Paksu MiSq T13 2. Iida Stengård SquNa T13 3. Lotta Ruotanen JSK T13 4. Amelie

Lisätiedot

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10.

1.1. Alkuerä Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön, koska enimmäisosallistujamäärä lähdössä on tuo 10. 1. Luokassa enintään 10 kuljettajaa Tässä tapauksessa luokassa ajetaan kaksi (2) lähtöä, yksi (1) alkuerä ja yksi (1) finaali. 1.1. Alkuerä 1.1.1. Kaikki kuljettajat mahtuvat mukaan yhteen alkuerälähtöön,

Lisätiedot

SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT SARJAINFOT 2017 SPL TAMPEREEN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT Palloliiton kilpailumääräysten (6 ) mukaisesti kilpailun järjestäjällä (Tampereen piirillä) on oikeus päättää sarjapaikoista kilpailuissa,

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 5 5. osakilpailun 19.03.2016 ottelutulokset Tytöt alle 15-13v 1. Elina Heinikoski SquNa T15 2. Heidi Ylikoski TSK T15 3. Aino Linho SquNa T13 4. Jemina

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 6. osakilpailun 14.04.2018 ottelutulokset Tytöt alle 15-19v 1. Jane Kotila ESRC T15 2. Roosa Joutsi SquNa T15 3. Heidi Ylikoski TSK T17-19 4. Nea

Lisätiedot

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v. 1(5) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

SARJAINFOT 2016 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT

SARJAINFOT 2016 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT SARJAINFOT 2016 TAMPEREEN PIIRIN JALKAPALLON NUORTEN PIIRINSARJAT Palloliiton kilpailumääräysten (6 ) mukaisesti kilpailun järjestäjällä (Tampereen piirillä) on oikeus päättää sarjapaikoista kilpailuissa,

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 1. osakilpailun 01.09.2018 ottelutulokset Tytöt alle 13-17v 1. Viivi Paksu MiSq T13 2. ida Stengård SquNa T13 3. Heidi Ylikoski TSK T17-19 4. Lotta

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 6. osakilpailun 01.04.2017 ottelutulokset Tytöt alle 15-11v 1. Jane Kotila ESRC T15 2. Nanna Rauos KSQ T13 3. Nea Ollikainen ESRC T11 4. Lotta Toivanen

Lisätiedot

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus.

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus. 1(6) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016. 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY

RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016. 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY RANTALENTISSÄÄNNÖT 2016 Rantalentisturnaus 9.7.2016 15.6.2016 Paukarlahden kyläyhdistys RY Sisällys 1. TURNAUKSEN TARKOITUS... 2 2. OTTELUJÄRJESTELMÄ... 2 3. JOUKKUEEN KOKOONPANO JA VAIHTOPELAAJIEN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.9.2018 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

Osallistujaluettelo. Mak s

Osallistujaluettelo. Mak s Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 24 Kausi 2018-2019 24.11.2018 Osallistujaluettelo Pelaaja Aada Borgström ESRC Luokk a T15-19 Aapo Randelin MiSq P15 Aapo Teitti MiSq P13 Aino Liinpää

Lisätiedot

Alle 17- ja alle 15-vuotiaiden SM-kilpailujen kilpailusäännöt (hyväksytty hallituksen kokouksessa )

Alle 17- ja alle 15-vuotiaiden SM-kilpailujen kilpailusäännöt (hyväksytty hallituksen kokouksessa ) 9-17. Alle 17-vuotiaiden Suomen mestaruuskilpailut 9-17.1 Osallistumisoikeus 9-17.1.1 Alle 17-vuotiaiden Suomen mestaruuskilpailuihin saavat osallistua pelaajat, jotka sinä kalenterivuonna, johon kyseisen

Lisätiedot

3. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt alle vuotta

3. osakilpailun ottelutulokset. Tytöt alle vuotta Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 10 3. osakilpailun 24.11.2018 ottelutulokset Tytöt alle 15-19 vuotta 1. Roosa Joutsi SquNa T15 2. Saimi Seilo SquNa T15 3. Lotta Toivanen TSSq T15

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

RANTALENTIS- SA A NNÖ T

RANTALENTIS- SA A NNÖ T RANTALENTIS- SA A NNÖ T RANTALENTOPALLOTURNAUS LAUANTAINA 27.6.2015 PAUKARLAHDEN KYLÄYHDISTYS 27.6.2015 Sisällys 1. TURNAUKSEN TARKOITUS... 2 2. OTTELUJÄRJESTELMÄ... 2 3. JOUKKUEEN KOKOONPANO JA VAIHTOPELAAJIEN

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club r.y. Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Eero Salkala Hartwall Jaffa Cup 10.3.2012 Sivu 1 / 7 5. osakilpailun 10.3.2012 ottelutulokset Tytöt 1. Jenni Heikkilä, ESRC T15 2. Ella Heikkilä, ESRC T13 3. Iida Lehikoinen, ESRC T13 4. Sanna Koivumäki, HSK T15 5.

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 11.9.2014 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 12.9.2013 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

Päivitetty

Päivitetty Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry:n Vuoden Koira -kilpailujen säännöt 1.1.2017 alkaen 1. Kanta-Hämeen Setterit ja Pointterit ry järjestää Vuoden Koira -kilpailut yhdistyksen edustamille roduille (englanninsetteri,

Lisätiedot

Kaikissa kilpailuissa kilpailukautena on kalenterivuosi ja tuloksiin huomioidaan vain Suomessa saavutetut tulokset.

Kaikissa kilpailuissa kilpailukautena on kalenterivuosi ja tuloksiin huomioidaan vain Suomessa saavutetut tulokset. Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Sisällys Vuoden näyttelykerry ja vuoden näyttelyvehnä -kilpailut... 2 Vuoden näyttelykerry- ja näyttelyvehnäveteraani -kilpailu... Vuoden näyttelykerry-

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXXV MESTO TURNAUS Tampereella 27. 28.4.2019 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2014 31.12.2014 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset:

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset: SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2015 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla, kummallakin, kuitenkin

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXX MESTO TURNAUS Tampereella 26. 27.4.2014 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Suur Hollola Ajo. säännöt. Kilpailun järjestää Lahden Hevosystäväinseura ry Lahden raviradalla vuosittain kesä heinäkuun aikana.

Suur Hollola Ajo. säännöt. Kilpailun järjestää Lahden Hevosystäväinseura ry Lahden raviradalla vuosittain kesä heinäkuun aikana. Suur Hollola Ajo säännöt Kilpailun järjestää Lahden Hevosystäväinseura ry Lahden raviradalla vuosittain kesä heinäkuun aikana. Kilpailu ajetaan 2140 metrin ryhmäajona autolähetyksellä. Loppukilpailuun

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXXI MESTO TURNAUS Tampereella 18.-19.4.2015 Sarjat Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM, harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Peliohje 20.4.2011 1(6)

Peliohje 20.4.2011 1(6) 1. Rakentaja Cup, reikäpeli 2 1.1. Yleistä reikäpelistä 2 1.2. Arvonta ja pelaajien sijoittaminen ottelukaavioon 2 1.3. Tasoitukset ja tiit 3 1.4. Pelikentät ja kustannukset 3 1.5. Tuomaritoiminta 4 1.6.

Lisätiedot

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 4.5.2004 RRu / Muutokset 2.0 18.5.2015 RRu / JymyGolf versio Sisälysluettelo 1 JYMYGOLF REIKÄPELI... 2

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

North Sails LYS-Ranking 2017 säännöt

North Sails LYS-Ranking 2017 säännöt ! North Sails LYS-Ranking 2017 säännöt Nämä säännöt on laadittu yhteistyössä Avomeripurjehtijat ry - Havskappseglarna rf. (jäljempänä AMP ) ja Purjeneulomo Niiniranta Oy:n (jäljempänä Sponsori ) kesken

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXXII MESTO TURNAUS Tampereella 16. 17.4.2016 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa

Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa Vuoden 2013 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa 16.03.2013 SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt 1 Kilpailut Pistoolijaosto

Lisätiedot

Vuoden cairn -voimassa asti

Vuoden cairn -voimassa asti Vuoden cairn -voimassa 31.12.2018 asti Vuoden näyttely cairn -säännöt Vuoden agility cairn säännöt Vuoden toko cairn -säännöt Vuoden rally-toko cairn -säännöt Vuoden koiratanssi cairn -säännöt Tältä sivulta

Lisätiedot

Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa

Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa SAL:n pistoolijaosto Vuosittain käytävän pistoolirankingkilpailun säännöt Vuoden 2014 Pistoolirankingkilpailun säännöt päivitetty ja hyväksytty pistoolijaoston kokouksessa 15.03.2014 1 Kilpailut Pistoolijaosto

Lisätiedot

Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku

Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Vuoden palkitut kilpailun säännöt ja pistelasku Sisällys Vuoden Kerry ja Vuoden Vehnä -kilpailut... 2 Vuoden Kerry- ja Vehnäveteraani -kilpailu... Vuoden Kerry- ja Vehnäkasvattaja... Vuoden Agilitykoira...

Lisätiedot

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala

Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 Kausi Eero Salkala Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 6 6. osakilpailun 02.03.2019 ottelutulokset Tytöt alle 15 vuotta 1. Lotta Ruotanen JSK 2. Lotta Toivanen TSSq 3. Saimi Seilo SquNa 4. Amelie Palonen

Lisätiedot

Vuoden komondor, Vuoden kuvasz, Vuoden mudi, Vuoden puli (muut värit), Vuoden puli (valkoinen), Vuoden pumi

Vuoden komondor, Vuoden kuvasz, Vuoden mudi, Vuoden puli (muut värit), Vuoden puli (valkoinen), Vuoden pumi Unkarinpaimenkoirat ry Vuoden komondor, Vuoden kuvasz, Vuoden mudi, Vuoden puli (muut värit), Vuoden puli (valkoinen), Vuoden pumi 1. Palkitaan vuosittain kunkin yhdistyksen edustaman rodun (komondor,

Lisätiedot

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. EHTA Rautiainen Sulevi Puh. 0503626897 2. IRO Partio Mikko Puh. 0505481180 3. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 4. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXXIII MESTO TURNAUS Tampereella 22. 23.4.2017 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti

Lisätiedot

KENTTÄRATSASTUKSEN SARJAKILPAILUT 2019

KENTTÄRATSASTUKSEN SARJAKILPAILUT 2019 Suomen Ratsastajainliitto ry KENTTÄRATSASTUKSEN SARJAKILPAILUT 2019 SISÄLTÖ: Kenttäcup 2019 Nuorten hevosten kenttäratsastuksen sarjakilpailu, Avant Trophy 2019 Taitoluokka juniori- ja poniratsukoille,

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

PIKKU MUSTA -pistetaulukot

PIKKU MUSTA -pistetaulukot PIKKU MUSTA -pistetaulukot 1.1.2018 Suomen Englanninkääpiöterrierit ry:n PikkuMusta-kilpailun säännöt Kilpailu on avoin suomalaisomistuksessa oleville koirille. Kilpailukausi on kalenterivuosi ja pisteet

Lisätiedot

Pistetaulukko: Pistetaulukko: ryhmä kansallinen kansainvälinen erikois- näyttely näyttely näyttely näyttely

Pistetaulukko: Pistetaulukko: ryhmä kansallinen kansainvälinen erikois- näyttely näyttely näyttely näyttely Astuu voimaan vuonna 2015 Näyttelykilpailujen säännöt Vuoden Coton ja Vuoden VeteraaniCoton-kilpailuihin osallistuu vakituisesti Suomessa asuvan Coton de Tuléar Suomen Coton de Tuléar ry:n jäsenen omistuksessa

Lisätiedot

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULO! 33. -turnaus 4. - 16.4.2016 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 34 joukkuetta 6 eri sarjassa. KIINTIÖ 6 joukkuetta

Lisätiedot

SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE

SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE SPTL HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE 2018-19 sivu 1 (5) SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE 2018-19 Muutettavaksi ehdotetut kohdat kursiivilla. 1) PELIN AIKANA NEUVOMINEN 3.6.1.1

Lisätiedot

4.8 Järjestys karsintalohkoissa ja sarjana (Taulukko 2) pelattavissa turnauksissa

4.8 Järjestys karsintalohkoissa ja sarjana (Taulukko 2) pelattavissa turnauksissa SPTL sääntövaliokunta 8.4.2010 sivu 1 (8) 1. Muutos kohtaan 4.8 Järjestys karsintalohkoissa ja sarjana (Taulukko 2) pelattavissa turnauksissa siirrytään ITTF:n kansainvälisissä kilpailuissa käyttämään

Lisätiedot

Kauden yhteenveto ja lopullinen pistetilanne

Kauden yhteenveto ja lopullinen pistetilanne Espoo Squash Rackets Club Hartwall Jaffa Cup Sivu 1 / 7 Kauden 2012 2013 yhteenveto ja lopullinen pistetilanne Luokkien voittajat (vähintään kolme osakilpailua) kultamitali - Inka Luhtala ESRC T17 - Jenni

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

POWERADE KESÄLIIGA 2005 L O H K O

POWERADE KESÄLIIGA 2005 L O H K O L O H K O A Pikku-Pojat Grim Reapers Sheriffs II Gremlins Team Sekajäte Firma Kesäteräweikot Rollators Sapa Rajumuju 9 8 1 0 62 17 9 7 2 0 84-34 16 9 6 0 3 60-35 12 9 6 0 3 56 12 9 4 1 4 47-42 9 9 2 3

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXXIV MESTO TURNAUS Tampereella 21. 22.4.2018 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

JOUKKUEKILPAILUT. Kilpailujen säännöt

JOUKKUEKILPAILUT. Kilpailujen säännöt JOUKKUEKILPAILUT Kilpailujen säännöt International Taekwon-Do Federation All Europe Taekwon-Do Federation Suomen ITF Taekwon-Do ry Tekninen Valiokunta Suomen Antidopingtoimikunta Kilpailuiden järjestäjä

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla:

Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla pelipaikoilla: XXVIII MESTO TURNAUS Tampereella 21. 22.4.2012 Sarjat. Miehet (sarjataso 3-AM) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso AM harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti

Lisätiedot

XXVI MESTO TURNAUS Tampereella 24. 25.4.2010

XXVI MESTO TURNAUS Tampereella 24. 25.4.2010 XXVI MESTO TURNAUS Tampereella 24. 25.4.2010 Sarjat. Miehet (sarjataso 4-5) Naiset A (sarjataso 2-3) Naiset B (sarjataso 4 harraste) Yleisohjeet: Turnaus pelataan oheisen otteluohjelman mukaisesti seuraavilla

Lisätiedot

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi.

Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi on kalenterivuosi. Tampereen Seudun Koirakerho ry VUODEN KOIRA -KILPAILUSÄÄNNÖT kaudelle 1.1.2015 31.12.2015 Koiran omistajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen koko kilpailuvuoden 1.1. 31.12. Kilpailuvuosi

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2016-2017 Kuluvan vuoden ja kevään 2017 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

RANKING KIERTUE

RANKING KIERTUE RANKING KIERTUE 2016-2017 Kiertueelle otetaan enintään 108 keilaajaa ja rjestyksessa seuraavalla tavalla: 1. 32 kauden 2015-2016 finaaliin selvinnytta keilaajaa 2. Naisten, miesten ja nuorten poikien maajoukkueryhma

Lisätiedot