HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS"

Transkriptio

1 Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2011 sekä TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2012 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK - tositeaineisto Säilytysaika vähintään asti

2 POHJOIS-KYMEN VUOSIKERTOMUS PSORIASYHDISTYS ry YLEISTÄ Puheenjohtajan palsta Toivotan kaikille hyvää ja toiminnallista vuotta Ensimmäinen vuoteni puheenjohtajana Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistyksessä on takana. Olemme jälkeen kerran viettäneet toiminnallisen vuoden ja mikä ilahduttavaa, niin monet tapahtumat saivat jäsenistöä tosi paljon liikkeelle. Tapahtumat ovat juuri sitä varten, että jäsenet saavat niistä tietoa, vertaistukea sekä myöskin virkistystä oman sairauden kanssa elämiseen. Aivan vuoden lopussa marraskuussa saimme Pohjola-talosta KVY:n tiloista toimistohuoneen neljän muun yhdistyksen kanssa käyttöömme. Siellä voimme pitää hallituksen kokoukset sekä avoimia ovia sekä lisää säilytystilaa yhdistyksen asiakirjoille sekä erilaiselle muulle materiaalille. HALLINTO Hallitus saakka puheenjohtaja, tiedotusvastaava varapuheenjohtaja, taloudenhoitaja jäsen, sihteeri ja jäseniltavastaava jäsen, vaalikeräysvastaava, jäsenkummi jäsen, jäseniltavastaavan vara jäsen, nuoriso- ja liikuntavastaava varajäsen, retki- ja matkavastaava varajäsen, jäseniltavastaavan vara Yrjö Määttänen Matti Muhli Eine Rimpiläinen Rauno Björn Kristiina Seppälä Pirjo Laitinen Seija Finnberg Kaisa Toijanniemi Hallitus alkaen puheenjohtaja, tiedotusvastaava varapuheenjohtaja, matkavastaava jäsen, sihteeri ja jäseniltavastaava jäsen, vaalikeräysvastaava, jäsenkummi jäsen, taloudenhoitaja, kotisivuvastaava jäsen varajäsen varajäsen Mirja Lonka Petteri Luukkonen Pirjo Laitinen Rauno Björn Yrjö Määttänen Matti Muhli Tarja Partanen Kaisa Toijanniemi Toiminnantarkastaja Soili Heikkilä, varalla Sari Hämäläinen. JÄSENTILAISUUDET Tammikuun jäsenilta Tuulensuojassa os. Hallituskatu 9, Kouvola. Illan esiintyjänä oli STKL:n aluetyöntekijä Heidi Puumalainen, joka kertoi Kouvolan yhteispalveluista ja vapaaehtoistoiminnasta Kuulijoina yhteensä 11 henkilöä.

3 klo oli helmikuun jäsenilta Tuulensuojassa. Illan aiheena oli nivelpsoriasis ja luennoitsija lääkäri Jorma Vuotila. Illassa oli mukana 71 henkilöä. Illan taloudellisena tukijana oli Pfizer Oy klo alkaen pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous Tuulensuojassa. Paikalla oli 13 jäsentä oli vuorossa Kouvolan Teatteri ja siellä esitettävä hauska näytelmä Kääk! Sängyssäni on varas. Yhdistys tarjosi väliajalla kahvit. Mukana oli 8 henkilöä. Huhtikuussa ei ollut varsinaista jäseniltaa vaan keskityttiin vaalikeräyksiin edellä mainitun teatterin ohella. Eduskuntavaalien varsinainen äänestyspäivä oli su 17.4 ja myös ennakkoäänestyspaikoissa oli keräys. Keräys tuotti yhdistyksellemme Kouvolasta 541,12 euroa sekä Iitistä 180,00, kulut olivat yhteensä 209,90 euroa ja siihen osallistui yhdistyksestämme 8 eri henkilöä. Tunteja kaikkiaan toukokuun jäsenilta oli perinteinen makkaranpaisto- ja tarinailta Mustila Arboretumissa. Kiersimme puistossa ihaillen alppiruusujen ja atsalejojen alkavaa kukintaa. Sen jälkeen nautimme äärellä salaatteja ja makkaraa sekä suunnittelimme kesäretkeä. Mukana mukavassa illassa oli 16 osanottajaa tehtiin kesäretki Turkuun ja Turun saaristoon. Matkaan saatiin avustusta Kymiyhtiön 100-v säätiöltä Kohteina olivat Turun kaupungin lisäksi avokalkkilouhos Paraisilla, saaristolaismaisemat kivikirkkoineen Nauvo, Houtskari ja Kustavi. Mukana oli 17 osallistujaa osallistuttiin Viranomaiset Manskilla tapahtumaan. Yhdistystä esittelemässä olivat Yrjö Määttänen ja Petteri Luukkonen. Sateinen sää karsi osallistujamäärää ulkotapahtumasta klo Tuulensuojassa jäsenillan aiheena oli Terveyttä edistävä ruokavalio. Luennoitsijana oli THM, laillistettu ravitsemusterapeutti Tarja Mänttäri Sydänyhdistyksestä. Tilaisuuteen osallistui 21 kuulijaa klo jäsenillan aiheena piti olla Päänahan psorin hoito, mutta koska emme onnistuneet saamaan luennoitsijaa, vaihdettiin aiheeksi Maailman Psoriasispäivä ja oman yhdistyksen ensi vuoden toiminnan suunnittelu. Kuulijoina oli paikalla 16 henkilöä osallistuttiin Maailman Psoriasispäivään infopisteillä Kauppakeskus Hansassa, Prisman ja Citymarketin auloissa. Jaettiin esitteitä ja kerrottiin yhdistyksemme toiminnasta klo oli kohteemme Kouvolan Teatteri ja siellä esitettävä musikaali Onnenmaa. Teatterin järjesti KVY. Psoriasisyhdistyksestä osallistu 16 henkilöä teimme perinteisen adventtiretken Luumäen kirkkoon, jossa oli kirkkoherra Heikki Svinhufvud toimitti alttaripalvelukset ja piti saarnan. Hän esitteli myös Luumäen kirkon meille, jonka jälkeen laskimme kukkakimpun presidentti Svinhufvudin haudalle. Nautimme adventtiruuan Mäntylässä Taavetissa. Mukana oli 26.

4 4. MUU TOIMINTA Sommelossa Psoriasisliiton aluepäiville osallistuivat Yrjö Määttänen, Mirja Lonka, Petteri Luukkonen, Rauno Björn, Matti Muhli ja Kaisa Toijanniemi Kuopiossa Rauhalahden Kylpylässä oli Itä-Suomen alueen aluepäivät. Mukana Mirja Lonka ja Yrjö Määttänen Tarja Partanen osallistui Psoriasisliiton järjestämään Yhdistyskehittäjäkoulutukseen Tampereella Mikkelissä oli Itä-Suomen alueen kokous, edustajinamme siellä olivat Mirja Lonka ja Yrjö Määttänen. Lisäksi jäsenistöämme osallistui KVY:n järjestämään järjestö- ja tukihenkilökoulutukseen, sekä erilaisiin Kouvolassa järjestettyihin koulutus- ja neuvottelutilaisuuksiin sekä tapahtumiin. JÄSENMÄÄRÄ Vuosi 2011 on ollut yhdistyksen 34. toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli henkilöä 263, joista vuonna 2011 jäsenmaksunsa maksaneita oli 237 henkilöä. Jäsenmäärän yhteenveto: Kaikki jäsenet v jäsenmaksun maksaneet lukumäärä %-osuus lukumäärä %-osuus Kouvola , ,8 Iitti 14 5,3 12 5,1 Muut 12 4,6 12 5,1 Yhteensä , ,0 Jäsenmäärä on pysynyt suunnilleen samana kuin edellisinä vuosina. Hallitus katsoo vuosittain vähintään kahtena vuonna jäsenmaksunsa maksamatta jättäneet eronneiksi yhdistyksen jäsenyydestä. UVB-VALOHOITOLAITTEET TIEDOTUS Yhdistyksellä on kaksi Corona-UVB valohoitolaitteita vuokrattavaksi jäsenille kotona tapahtuvaa hoitoa varten. Kuluneena vuonna hallituksen päätöksellä ei jäseniltä ole peritty lamppujen käytöstä vuokraa. Noudatamme viranomaisohjetta, jonka mukaan vuokraajan on esitettävä lääkärin lähete valohoidon sopivuudesta sairauden hoitoon. Laitteiden sijoituspaikka on Tuulensuojassa ja lamppuvastaavina toimivat Rauno Björn, Matti Muhli sekä Yrjö Määttänen, jotka antavat lisätietoja, sekä hoitavat vuokrausta. Päättyneen toimintavuoden aikana on ilmoitettu toiminnasta kahdella jäsenkirjeellä ja sunnuntaisin, silloin kun ilmoitettavaa oli, Kouvolan Sanomien järjestöpalstalla. Tiedotuksissa on pyritty entistä enemmän käyttämään sähköpostin suomia nopeita ja maksuttomia mahdollisuuksia. Otamme edelleen jäsenistöltä sähköpostiosoitteita.

5 5. Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys oli mukana KVY:n toimittamassa vammaisjärjestöjen tiedotuslehdessä, joka tehtiin syksyllä Teimme siihen oman koko sivun koosteen mm. tulevista tapahtumista ja yhteyshenkilöistä. Internet-sivumme ovat osoitteessa ja niitä päivitetään säännöllisesti. Siellä on myös tuoreimmat tapahtumatiedot. Pyrimme saamaan myös Psoriasisliiton nettisivujen tapahtumakalenteriin tiedot tapahtumistamme. VAALIKERÄYS JA VARAINHANKINTA Vaalikeräyksellä saatiin yhteensä 721,12 euroa. Jäsenmaksutuotot olivat (1.848 v. 2010). Kuntien toiminta-avustuksena saatiin Kouvolan kaupungilta 300 ja Iitin kunnalta 250, eli samat kuin v Kiitämme kuntia arvokkaasta tuesta. Kouvolan kaupungin ja Raha-automaattiyhdistyksen tuella saadaan myös kokouksia ja jäseniltoja varten Tuulensuojan ja Toimitila Veturin tilat käyttöömme. TALOUS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry:n vuoden 2011 tuotot olivat yhteensä 9.355,49 ja kulut yhteensä 9.393,91. Kevään eduskuntavaalien Pieni Ele-keräyksen tuotto oli 511,20. Kuluihin sisältyy poistoja 326,90. Tilikauden tappio oli siten 38,42. Talousarvion vastaavat luvut olivat, tuotot 5.025,00, kulut 5.025,00 ja tulos siten 0,00. Vuonna 2010 oli tuottoja 3.647,28, kuluja 4.520,30 ja alijäämää 873,02. Tarkemmin tulojen ja menojen kohdistuminen vertailuineen näkyy tilinpäätöksen tuloslaskelmasta ja taseesta. MUU VAIKUTTAMINEN Mirja Lonka on ollut Psoriasisliiton liittovaltuuston jäsenenä, sekä Kouvolan kaupungin valtuuston ja kaupunginhallituksen jäsenenä. Seija Finnberg on ollut Psoriasisliiton liittovaltuuston varajäsen. Yrjö Määttänen on ollut Psoriasisliiton liittohallituksen puheenjohtaja, Kouvolan Vammaisjärjestöjen yhdistyksen hallituksen jäsen, sekä varajäsen Kouvolan vammaisneuvostossa. ON KIITOKSEN AIKA JA PAIKKA Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, jäseniä sekä toimintaamme osallistuneita ja tukeneita menestyksellisestä vuodesta 2011 ja toivoo hyvän yhteistyön jatkuvan psoriaatikkojen hyväksi myös tulevina vuosina.

6 Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry 6. Tuloslaskelma VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot 6 182,65 ** 1 201,10 ** Kulut Henkilöstökulut -58,31 * -48,09 * Poistot -326,90 * -328,39 * Muut kulut ,78 * ,82 * ,99 ** ,30 ** KULUJÄÄMÄ ,34 **** ,20 **** VARAINHANKINTA Tuotot 2 593,12 ** 1 868,00 ** Kulut -209,92 ** 0,00 ** 2 383,20 *** 1 868,00 *** KULUJÄÄMÄ -618,14 **** ,20 **** SIJOITUS- JA RAHOITUSTOIMINTA Tuotot 29,72 ** 28,18 ** KULUJÄÄMÄ -588,42 **** ,02 **** YLEISAVUSTUKSET 550,00 *** 550,00 *** TILIKAUDEN ALIJÄÄMÄ -38,42 **** -873,02 **** Tase V a s t a a v a a PYSYVÄT VASTAAVAT Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto 322,45 644,90 UVB-valohoitolaitteet 13,35 17,80 335,80 *** 662,70 *** VAIHTUVAT VASTAAVAT Saamiset Siirtosaamiset 0,00 *** 141,63 *** Rahat ja pankkisaamiset Pankkitili Nordea 146, ,76 Talletukset 3 000,00 0, ,77 *** 2 706,76 *** VASTAAVAA YHTEENSÄ 3 482,57 **** 3 511,09 **** V a s t a t t a v a a OMA PÄÄOMA Toimintapääoma Toimintapääoma , ,11 Tilikauden alijäämä 38,42 873, ,67 *** ,09 *** VIERAS PÄÄOMA Lyhytaikainen Ostovelat -9,90 *** 0,00 *** VASTATTAVAA YHTEENSÄ ,57 **** ,09 ****

7 7. Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry Tuloslaskelma Talousarvio 2011 VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Jäsentilaisuudet, tuotot 57,65 71,10 200,00 Vapaa-ajantoiminnan tuotot 3 593, , ,00 Muut tuotot 2 532,00 0,00 0, ,65 ** 1 201,10 ** 1 700,00 ** Kulut Henkilöstökulut Eläkekulut -8,30 0,00 0,00 TyEL-vakuutusmaksut 0,00 10,12 0,00 Tapaturmavakuutusmaksut -50,01-50,01-50,00 Ryhmähenkivakuutusmaksut 0,00-8,20 0,00-58,31 * -48,09 * -50,00 * Poistot Poistot kalustosta -326,90-328,39-300,00-326,90 * -328,39 * -300,00 * Muut kulut Jäseniltojen kulut -235,73-75,40-250,00 Vapaa-ajantoiminnan kulut -462,50-162,64-600,00 Vuokrat ja toimiston kulut -56,40-37,60-50,00 Ilmoitukset, posti-, puhelin- ja -969, ,78-850,00 tstokulut Virkistys- ja jäsentoiminta , , ,00 Kokous- ja koulutuskulut -528,32-878,41-700,00 Yhteistoimintakulut -88,80-147,49-100,00 Muut kulut -52,36 0,00-50, ,78 * ,82 * ,00 * ,99 ** ,30 ** ,00 ** KULUJÄÄMÄ ,34 **** ,20 **** ,00 ****. VARAINHANKINTA Tuotot Vaalikeräyksen tuotot 721,12 0,00 850,00 Jäsenmaksutuotot 1 872, , ,00 Saadut lahjoitukset 0,00 20,00 0, ,12 ** 1 868,00 ** 2 750,00 ** Kulut Vaalikeräysten kulut -209,92 0,00-250,00-209,92 ** 0,00 ** -250,00 ** 2 383,20 *** 1 868,00 *** 2 500,00 *** KULUJÄÄMÄ -618,14 **** ,20 **** -575,00 **** SIJOITUS- JA RAHOITUSTOIMINTA Tuotot Korkotuotot 29,72 28,18 25,00 29,72 *** 28,18 *** 25,00 *** KULUJÄÄMÄ -588,42 **** ,02 **** -550,00 **** YLEISAVUSTUKSET Kuntien toiminta-avustukset 550,00 550,00 550,00 550,00 *** 550,00 *** 550,00 *** TILIKAUDEN YLIJÄÄMÄ/ALIJÄÄMÄ -38,42 **** -873,02 **** 0,00 ****

8 8.

9 9.

10 POHJOIS-KYMEN TOIMINTASUUNNITELMA PSORIASISYHDISTYS ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Alkanut vuosi 2012 on yhdistyksemme toiminnan 35. vuosi. Varainhankinta - kunta-avustukset Kouvola ja Iitti - jäsenmaksupalautus - vaalikeräyksien tuotot Jäsenillat - kunkin kuukauden neljäntenä torstaina talvikautena Tuulensuojassa Kouvolassa pääsääntöisesti - tammikuu Valkealan uimahalli, tietoisku vesiliikunnasta, vesiliikuntaa apuvälineiden (vesijuoksuvyö, hymynaama, pötkylät), avantouintimahdollisuus - helmikuu Asahi liikuntatuokio Tuulensuojassa Maarit Rajalan johdolla ja tietoa hieronnoista - maaliskuu Tuulensuoja vuosikokous ja Kouvolan Uuden Apteekin asiaa - huhtikuu Tuulensuoja lääkäri Arno Sipposen luento pihkasalvan lääketieteellisestä näytöstä ja arpajaiset - toukokuu Kouvolan museokorttelissa opastettu kierros - heinäkuu 1.7. joko oma kesäretki ja/tai kesäteatteriretki yhdessä Kymenlaakson Selkäyhdistyksen kanssa Heinolaan - syyskuu Tuulensuoja 35-v juhlavuoden jäsenilta - lokakuu Tuulensuoja jäsenilta - marraskuu adventtikirkkoretki ja ruokailu Muu toiminta - jaamme psoriasisesitteitä ja Ihonaika-lehtiä alueellamme esim. kelan toimistoihin, uimahalleihin, terveyskeskuksiin, apteekkeihin - esittelykansiot pidetään ajan tasalla terveyskeskuksissa, lääkäriasemilla, ikäihmisten olohuoneessa ja KVY:n tiloissa - lainataan yhdistyksen UVB-valohoitolamppuja jäsenistölle (lääk. lähete) - osallistutaan liiton ja alueen järjestämiin tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan - osallistutaan KVY:n koulutuksiin, tapahtumiin ja retkiin - tehostetaan jäsenhankintaa - tiedotusta hoidetaan ainakin kahdella jäsenkirjeellä ja www-sivujen avulla - yhteistoimintaa muiden alueen vammaisjärjestöjen kanssa - Veturin toimistotilassa pidetään toimistoa avoinna myöhemmin sovittavina aikoina - järjestetään tapahtumia Valon päivänä ja Maailman Psoriasispäivänä Hallitus tarkentaa toimintasuunnitelmaa vuoden aikana. -

11 11. Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry Talousarvio Talousarvio 2011 Talousarvio Toteutunut VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot 3000 Jäsentilaisuudet, tuotot 100,00 200,00 57, Vapaa-ajantoiminnan tuotot 2 000, , , Muut tuotot 400,00 0, , ,00 ** 1 700,00 ** 6 182,65 ** Kulut Henkilöstökulut 3120 Eläkekulut 0,00 0,00-8, Tapaturmavakuutusmaksut -50,00-50,00-50,01-50,00 * -50,00 * -58,31 * Poistot 3200 Poistot kalustosta -320,00-300,00-326,90-320,00 * -300,00 * -326,90 * Muut kulut 3380 Jäseniltojen kulut -250,00-250,00-235, Vapaa-ajantoiminnan kulut -600,00-600,00-462, Vuokrat ja toimiston kulut -410,00-50,00-56, Ilmoitukset, posti-, puhelin- ja ,00-850,00-969,56 tstokulut 3385 Virkistys- ja jäsentoiminta , , , Kokous- ja koulutuskulut -800,00-700,00-528, Yhteistoimintakulut -100,00-100,00-88, Muut kulut -50,00-50,00-52, ,00 * ,00 * ,78 * ,00 ** ,00 ** ,99 ** KULUJÄÄMÄ ,00 **** ,00 **** ,34 **** VARAINHANKINTA Tuotot 3500 Vaalikeräyksen tuotot 1 400,00 850,00 721, Jäsenmaksutuotot 1 900, , , ,00 ** 2 750,00 ** 2 593,12 ** Kulut 3600 Vaalikeräysten kulut -400,00-250,00-209,92-400,00 ** -250,00 ** -209,92 ** 2 900,00 *** 2 500,00 *** 2 383,20 *** KULUJÄÄMÄ -580,00 **** -575,00 **** -618,14 **** SIJOITUS- JA RAHOITUSTOIMINTA Tuotot 4000 Korkotuotot 30,00 25,00 29,72 30,00 ** 25,00 ** 29,72 ** KULUJÄÄMÄ -550,00 **** -550,00 **** -588,42 **** YLEISAVUSTUKSET 5220 Kuntien toiminta-avustukset 550,00 550,00 550,00 550,00 *** 550,00 *** 550,00 *** TILIKAUDEN YLIJÄÄMÄ/ALIJÄÄMÄ 0,00 **** 0,00 **** -38,42 ****

12 POHJOIS-KYMEN KOKOUSKUTSU / ESITYSLISTA 12. PSORIASISYHDISTYS RY SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika Paikka torstaina klo alkavan Kouvolan Uuden Apteekin esittäytymisen jälkeen Tuulensuoja Juhlasali (Hallituskatu 9, Kouvola) Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys 5 Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto vuodelta Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille tilivuodelta Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruudet vuodelle Hallituksen jäsenten lukumäärästä päättäminen ottaen huomioon sääntöjen 10 :n määräykset (puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 3-5 varsinaista ja 2 varajäsentä) 9 Hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta seuraavalle toimintakaudelle. Toimintakausi alkaa vuosikokouksesta ja päättyy seuraavaan vuosikokoukseen. 10 Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta 11 Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja 12 Yhdistyksen edustajien valinta alan toimielimiin 13 Kokouskutsulehdestä päättäminen 14 Jäsenten hallitukselle tekemät aloitteet 15 Jäsenehdotukset 16 Kokouksen päättäminen Kahvitarjoilu klo alkaen! Jäsenetuapteekkimme, Kouvolan Uusi Apteekki, apteekkari on vaihtunut ja uusi apteekkari Elise Laine-Partti esittäytyy ja esittelee klo alkaen. Tervetuloa!

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2012 sekä TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2013 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK

Lisätiedot

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2010 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK - tositeaineisto Säilytysaika vähintään 31.12.2020

Lisätiedot

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2013 sekä TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2014 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK

Lisätiedot

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille tilivuodelta 2014

6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille tilivuodelta 2014 POHJOIS-KYMEN PSORIASISYHDISTYS RY KOKOUSKUTSU / ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika torstaina 26.3.2015 klo 18.00 Paikka Tuulensuoja, Hallituskatu 9, Kouvola Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2015 sekä TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK

Lisätiedot

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA HALLITUKSEN VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2016 sekä TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2017 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK

Lisätiedot

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys:

Saksin Sukuseura ry:n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: 1/5 Vuosikokouksen 2013 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle esitetään seuraava työjärjestys: Kokonaisohjelma:

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS TILINPÄÄTÖS

TOIMINTAKERTOMUS TILINPÄÄTÖS Pohjois-Kymen Psoriasisyhdistys ry KOUVOLA TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2007 Käytetyt tilikirjat - Pääkirja ATK - Päiväkirja ATK - tositeaineisto Säilytysaika vähintään 31.12.2017 asti Pohjois-Kymen

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 1/2 PÖYTÄKIRJA 28.3.2017 TaLVI ry hallitus 2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika 28.3.2017, klo 19:00 Paikka Prisma Kaleva, Sammonkatu 75, 33540 Tampere Läsnä Kalle Kanninen Iida Päivömaa Jenni Rantanen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt

Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt Vankien Omaiset VAO ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Vankien Omaiset VAO ry. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi. 2 TARKOITUS JA TOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vankien

Lisätiedot

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009

TULOSLASKELMA 10. Helsingin Vihreät ry. Y-tunnus 0832062-3 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 TULOSLASKELMA 10 01.01.2010 01.01.2009-31.12.2010-31.12.2009 VARSINAINEN TOIMINTA Yleinen järjestötoiminta 3000 Avustukset 1 147,90 821,70 3005 Kohdeavustukset, Vihreä liitto 12 456,72 11 475,00 3006 Saadut

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Tilinpäätös Suupohjan Kehittämisyhdistys ry

Tilinpäätös Suupohjan Kehittämisyhdistys ry Tilinpäätös 2018 Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki Keskuspuistikko 14, 61300 Kurikka Kotipaikka: Isojoki www.leadersuupohja.fi etunimi.sukunimi@leadersuupohja.fi Tel +358 20 7470 205 Tilinpäätös 2018

Lisätiedot

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS

Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Pohjois-Haagan ala-asteen vanhempainyhdistyksen vuosikokous 25.9.2014 VANHEMPAINYHDISTYS Kokouksen avaus ja laillisuuden toteaminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TILINPÄÄTÖS 1.1. - 31.12.2016 Säilytettävä vähintään 31.12.2026 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2016 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2016

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS AIKA Sunnuntai 30.3.2014 klo 12:00. Valtakirjojen tarkistus klo 11:30 alkaen PAIKKA Helsinki Petankin halli, Pasila, Tallikatu 99 ALUSTAVA ESITYSLISTA

Lisätiedot

Pohjanmaan Partiolaiset ry

Pohjanmaan Partiolaiset ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2011 Säilytettävä vähintään 31.12.2021 asti. Osoite: Hallituskatu 35 A 5 90100 Oulu Kotipaikka Oulu Y-tunnus 2169301-0 TASEKIRJA 31.12.2011 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2011

Lisätiedot

V-S Jyty ry TIEDOTTAA

V-S Jyty ry TIEDOTTAA V-S Jyty ry TIEDOTTAA 24.10.2014 V-S Jyty ry:n tiedote 2/2014 K O K O U S K U T S U V-S Jyty ry:n syyskokous pidetään tiistaina 2.12.2014 klo 17.00 alkaen Linnateatterissa, 4. kerroksen teatterisali, Linnankatu

Lisätiedot

Vuosikokouksen asialista

Vuosikokouksen asialista Vuosikokouksen asialista 7.2.2019 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry

TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry 1 / 8 TILINPÄÄTÖS Eettisen kaupan puolesta ry Y-tunnus: 1.1. 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 8 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. 31.12.2016 Sisällysluettelo Tase... 3 Tuloslaskelma...

Lisätiedot

SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY. Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013

SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY. Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013 Y-tunnus 2526928-4 TILINPÄÄTÖS 2013 TILINPÄÄTÖS VUODELTA 2013 SISÄLLYSLUETTELO Tuloslaskelma 2 Tase 3 Tilinpäätöksen liitetiedot 4 Tuloslaskelma toimialoittain 5 Budjettivertailu 6 Tilinpäätöksen allekirjoitukset

Lisätiedot

Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt

Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Viikinkiajan Laiva ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

Stansvikin kyläyhdistys ry:n

Stansvikin kyläyhdistys ry:n Stansvikin kyläyhdistys ry:n SÄÄNNÖT Patentti- ja rekisterihallitus hyväksynyt 14.12.2016, rekisterinumero 194.862 Yhdistyksen nimi ja kotikunta Stansvikin kyläyhdistys ry, kotikunta Helsinki Tarkoitus

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Inarijärvi-yhdistys ry ja sen kotipaikka on Inarin kunta. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Inarin, Utsjoen ja Sodankylän

Lisätiedot

Tilinpäätös

Tilinpäätös Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Fredrikinkatu 33 A 4 krs 00120 Helsinki Y-tunnus: 1897609-5 Tilinpäätös 1.1.2008 31.12.2008 Tase 1 Tuloslaskelma 2-3 Liitetiedot 4 Hallituksen allekirjoitukset

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Nimi ja kotipaikka 1. Yhdistyksen nimi on Psoriasisyhdistys ry ja sen kotipaikka on. Tarkoitus ja toimintamuodot 2

Nimi ja kotipaikka 1. Yhdistyksen nimi on Psoriasisyhdistys ry ja sen kotipaikka on. Tarkoitus ja toimintamuodot 2 Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä 6.10.2005 PSORIASISYHDISTYSTEN MALLISÄÄNNÖT/ 2 vuosikokousta Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Psoriasisyhdistys ry ja sen kotipaikka on Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA 1.1.-31.12.2012 Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TILINPÄÄTÖS 31.12.2012 Sisällysluettelo Tuloslaskelma 3-11

Lisätiedot

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen,

Jäsentiedote 1/ Vuosikokouskutsu. Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Jäsentiedote 1/2007 7.3.2007 Hyvä Suomen Fyysikkoseuran jäsen, Suomen Fyysikkoseuran varsinainen kokous on vuosikokous, joka pidetään tänäkin vuonna Fysiikan päivien yhteydessä. Ohessa kokouskutsu ja esityslista

Lisätiedot

Vuosikokouksen asialista

Vuosikokouksen asialista Vuosikokouksen asialista 26.2.2018 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Urheiluseura U TULOSLASKELMA. VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot. Kulut. TUOTTO-/KULUJÄÄMÄ Varainhankinta 0,00 0,00 0,00 0,00

Urheiluseura U TULOSLASKELMA. VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot. Kulut. TUOTTO-/KULUJÄÄMÄ Varainhankinta 0,00 0,00 0,00 0,00 TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Yleisavustukset TILIKAUDEN TULOS Tilinpäätössiirrot Poistoeron muutos Veroperust. varausten

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on, Finlands Coach Förening rf Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä Finnish Coach Federation kansainvälisissä yhteyksissä

Lisätiedot

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011

Tasekirja. Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 Tasekirja Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys 1.1.-31.12.2011 2 Teologian Ylioppilaiden Tiedekuntayhdistys Tase 2011 Vastaavaa Pysyvät vastaavat Aineelliset hyödykkeet Koneet ja kalusto 327,37 452,01

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Karateseura Honbu ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Karateseura Honbu ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 (5) Karateseura Honbu ry yhdistyksen kokoukseen 17.5.09 hyväksymät säännöt YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Karateseura Honbu ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Yhdistyksen tarkoitus on edistää

Lisätiedot

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys:

PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12. Sisällys: PUOTILAN VENEKERHO RY T A S E K I R J A 2 0 12 Sisällys: Tilinpäätös * Tuloslaskelma * Tase * Tase-erittelyjä * Pääkirja * Päiväkirja * Palkkakortisto Helsingissä 15.11.2012 Taisto Johansson TASE VASTAAVAA

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (U113)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (U113) TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet 1000 Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet 1100 Maa- ja vesialueet 1110 Rakennukset ja rakennelmat 1120 Koneet ja kalusto Sijoitukset 1200

Lisätiedot

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY

SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY SUOMEN KATALYYSISEURA FINSKA KATALYSSÄLLSKAPET - FINNISH CATALYSIS SOCIETY Säännöt 14.4.2016 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen katalyysiseura, ruotsiksi Finska katalyssällskapet

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA

Suomen Biljardiliitto ry. Radiokatu 20 00093 SLU. Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TASEKIRJA 1.1.-31.12.2013 Suomen liitto ry Radiokatu 20 00093 SLU Y-tunnus 0839243-2 TILINPÄÄTÖS 31.12.2013 Sisällysluettelo Tuloslaskelma 3-12

Lisätiedot

YH Asteri yhdistys YH14

YH Asteri yhdistys YH14 TASE Vastaavaa PYSYVÄT VASTAAVAT Aineettomat hyödykkeet Aineelliset hyödykkeet Sijoitukset VAIHTUVAT VASTAAVAT Vaihto-omaisuus Pitkäaikaiset Myyntisaamiset pitkäaik. Muut pitkäaikaiset saamiset Lyhytaikaiset

Lisätiedot

OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi OOPPERAKOULUTUKSEN KUMMIT Kotipaikka Helsinki Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on tukea Taideyliopiston Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksen

Lisätiedot

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111)

Urheiluseura - Asteri mallitilikartta (u111) TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Kulut Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Kulut Sijoitus- ja rahoitustoiminta Kulut Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset

Lisätiedot

TASEKIRJA. tilikausi 01.01. - 31.12.2014

TASEKIRJA. tilikausi 01.01. - 31.12.2014 SUOMEN RANSKANBULLDOGIT RY TASEKIRJA tilikausi 01.01. - 31.12.2014 Tasekirja on säilytettävä vähintään 10 vuotta tilikauden päättymisestä (KPL 2:10 ) Tilikauden tositeaineiston on säilytettävä vähintään

Lisätiedot

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA

Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry TASEKIRJA 1.1. 31.12.2014 1 Toimintakertomus 1.1. 31.12.2014 Toiminnan tarkoitus Helsingin yliopiston Shorinji Kempo ry:n (HYSK) sääntöjen mukaan yhdistyksen toiminta

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsingin Melojat ry ja kotipaikka Helsinki. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Helsingin Melojat ry on aatteellinen melontaseura, jonka tarkoituksena on melontaharrastuksen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.35. Kokous on laillinen ja päätösvaltainen. Paikalla on viisi hallituksen

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.35. Kokous on laillinen ja päätösvaltainen. Paikalla on viisi hallituksen Nekalan koulun Vanhempainyhdistys ry Lounaantie 2 33800 Tampere PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 12.8.2015 klo 17.35-18.45 Paikka: Nekalan koulu, infokirjasto Läsnä Kuukkanen Kirsi, kokouksen

Lisätiedot

PRO LUOMU RY TILINPÄÄTÖS

PRO LUOMU RY TILINPÄÄTÖS PRO LUOMU RY TILINPÄÄTÖS 1.1. - 31.12.2016 Pro Luomu ry TILINPÄÄTÖS TILIKAUDELTA 1.1. - 31.12.2016 Sisällys Sivu Toimintakertomus 1-11 Tase 12 Tuloslaskelma 13 Liitetiedot 14 Luettelo kirjanpitokirjoista

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T

YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T YHDISTYKSEN SÄ Ä NNÖ T Nimi: Kuopion Rakennusarkkitehtiopiskelijat ry Kotipaikka Kuopio Osoite Opistotie 2 70200 KUOPIO Rekisterinumero: 216.108 Perustamisajankohta: 20.10.2015 Rekisteröity 17.11.2015

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi IX KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi IX -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 13.30 Tampereen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös

MAANOMISTAJAIN LIITTO - JORDÄGARNAS FÖRBUND RY T A S E K I R J A. Tilinpäätös MAANOMISTAJAIN LIITTO - T A S E K I R J A Tilinpäätös 1.1-31.12.2015 Toimintakertomus Tuloslaskelma Tase Liitetiedot Kirjanpitokirjat Allekirjoitukset MAANOMISTAJAIN LIITTO - : y-tunnus 0201663-9 Tuloslaskelma

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki VANHA 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat

Lisätiedot

KIRJANPITOASETUKSEN 1:3 :N AATTEELLISEN YHTEISÖN JA SÄÄTIÖN TULOSLASKELMA JA TASE -KAAVAT

KIRJANPITOASETUKSEN 1:3 :N AATTEELLISEN YHTEISÖN JA SÄÄTIÖN TULOSLASKELMA JA TASE -KAAVAT KIRJANPITOASETUKSEN 1:3 :N AATTEELLISEN YHTEISÖN JA SÄÄTIÖN TULOSLASKELMA JA TASE -KAAVAT Aatteellisen yhteisön ja säätiön tuloslaskelma laaditaan seuraavan kaavan mukaan: Varsinainen toiminta a) Henkilöstökulut

Lisätiedot

SPL/P-Suomen piiri ry

SPL/P-Suomen piiri ry TASEKIRJA 1.1. - 31.12.2014 Säilytettävä vähintään 31.12.2024 asti. Osoite: Rautatienkatu 46 90120 OULU Kotipaikka Oulu Y-tunnus 1000046-9 TASEKIRJA 31.12.2014 Tilinpäätös tilikaudelta 1.1. - 31.12.2014

Lisätiedot

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 (5) 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 3. Jäsenet Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi VIII KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi VIII -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 27.06.2017 alkaen klo 11.00

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Vasanejdens Psoriasisförening rf- Vaasanseudun Psoriasisyhdistys ry ja sen kotipaikka on Vaasa.

Yhdistyksen nimi on Vasanejdens Psoriasisförening rf- Vaasanseudun Psoriasisyhdistys ry ja sen kotipaikka on Vaasa. 1. Vaasanseudun Psoriasisyhdistys ry:n säännöt ( Hyväksytty 07.04.2015 vuosikokouksessa ) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vasanejdens Psoriasisförening rf- Vaasanseudun Psoriasisyhdistys ry ja

Lisätiedot

Valmennuksen tuotot. Kansainväliset tuotot. Känsainväliset kulut. Liiketoiminnan tuotot Muut varainhank. tuotot Liiketoiminnan kulut

Valmennuksen tuotot. Kansainväliset tuotot. Känsainväliset kulut. Liiketoiminnan tuotot Muut varainhank. tuotot Liiketoiminnan kulut TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim.

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT hyväksytty syyskokouksessa osoite c/o Maija Lipponen, Juhonkyläntie 26 D Sotkamo

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT hyväksytty syyskokouksessa osoite c/o Maija Lipponen, Juhonkyläntie 26 D Sotkamo YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT hyväksytty syyskokouksessa 16.12.2017 yhteystiedot osoite c/o Maija Lipponen, Juhonkyläntie 26 D 88600 Sotkamo kotipaikka Tampere rekisterinumero 186.788 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XVII KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XVII -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli

Urheiluseura ry - kaava 3 - Asteri kirjanpidon tulostusmalli TULOSLASKELMA VARSINAINEN TOIMINTA Koulutuksen tuotot Valmennuksen tuotot Kilpailutuotot Nuorison tuotot Tiedotuksen tulot Julkaisujen tuotot Kansainväliset tuotot Hallinnon tuotot Muut vars. toim. tuotot

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT

HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA HÄMEENLINNAN KRISTILLISEN KOULUN KANNATUSYHDISTYS RY:N kotipaikka Yhdistyksen on nimi Hämeenlinna. on Hämeenlinnan kristillisen koulun kannatusyhdistys ry ja sen 2 YHDISTYKSEN

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS

TILINPÄÄTÖS SUOMEN BRIDGELIITTO - FINLANDS BRIDGEFÖRBUND R.Y. TILINPÄÄTÖS 1.1.2018-31.12.2018 sivu Tuloslaskelma 1 Tase 2 Liitetiedot 3 Luettelo kirjanpitokirjoista ja tositteista 4 Tilinpäätöksen allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XIV KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XIV -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

AMMATTILIITTO PRO SENIORIT RY SÄÄNNÖT

AMMATTILIITTO PRO SENIORIT RY SÄÄNNÖT AMMATTILIITTO PRO SENIORIT RY SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1. Yhdistyksen nimi on Ammattiliitto Pro Seniorit ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Suomi. Näissä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XVI KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XVI -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 29.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

1 / 10. Iiden ry TILINPÄÄTÖS. Iiden ry. Y-tunnus: Tämä tilinpäätös on säilytettävä

1 / 10. Iiden ry TILINPÄÄTÖS. Iiden ry. Y-tunnus: Tämä tilinpäätös on säilytettävä 1 / 10 15505490 TILINPÄÄTÖS Iiden ry Ytunnus: 15505490 01.01.2017 31.12.2017 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2027 asti 2 / 10 15505490 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2017 31.12.2017 Sisällysluettelo

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry

TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry 1 / 14 TILINPÄÄTÖS Joensuun Jääkarhut ry Ytunnus: 01.01.2016 31.12.2016 Tämä tilinpäätös on säilytettävä 31.12.2026 asti 2 / 14 Tilinpäätös tilikaudelta 01.01.2016 31.12.2016 Sisällysluettelo Vuosikertomus

Lisätiedot

2 Yhdistys on aatteellinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. 1. järjestää esitelmätilaisuuksia ja muuta tiedotustoimintaa

2 Yhdistys on aatteellinen ja voittoa tavoittelematon yhdistys. 1. järjestää esitelmätilaisuuksia ja muuta tiedotustoimintaa HELSINGIN PSYKOTERAPIAYHDISTYS r.y. HELSINGFORS PSYKOTERAPIFÖRENING r.f. SÄÄNNÖT YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Helsingin Psykoterapiayhdistys r.y., Helsingfors Psykoterapiförening

Lisätiedot

Suvisaariston Navigaatioseura ry. TILINPÄÄTÖS

Suvisaariston Navigaatioseura ry. TILINPÄÄTÖS 1 Suvisaariston Navigaatioseura ry. TILINPÄÄTÖS Tilikausi: 01.01.2010-31.12.2010 Kotipaikka: Espoo Laatija: Samuli Suonpää Tämä tilinpäätös on allekirjoitettava ja säilytettävä paperilla 31.12.2020 asti.

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi XI KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi XI -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 27.06.2017 alkaen klo 16.30 Tampereen

Lisätiedot

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli

Yhdistys ry Asteri kirjanpito-ohjelman tulostusmalli TULOSLASKELMA Varsinainen toiminta Henkilöstökulut Poistot Muut kulut Varainhankinta Sijoitus- ja rahoitustoiminta Satunnaiset erät Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Yleisavustukset Tilikauden tulos

Lisätiedot

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere.

Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Motoristit koulukiusaamista vastaan MKKV ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. 2. Yhdistyksen tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoitus on vastustaa

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku.

Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku. 1 Yhdistyksen nimi on Haarlan koulun vanhempainyhdistys. Yhdistys toimii Haarlan koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Turku. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on -edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä

Lisätiedot

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti.

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti. SUOMEN ERIKOISKULJETUSTEN LIIKENTEENOHJAAJAT SEKLI RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 9/2013 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

SUOMEN JUDOLIITTO RY

SUOMEN JUDOLIITTO RY SUOMEN JUDOLIITTO RY Tilinpäätös ajalta 1.1. - 31.12.2016 Arkistoviite: 2016-003 1 SUOMEN JUDOLIITTO RY Radiokatu 20 00240 Helsinki Kotipaikka Helsinki Y-tunnus 0202136-6 Sisällys Sivu Tuloslaskelma 3

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi VI KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi VI -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 28.6.2017 alkaen klo 16.30 Tampereen

Lisätiedot

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä

- tuoda esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä Oulun Rajakylän koulun vanhempainyhdistys 1 Yhdistyksen nimi on OULUN RAJAKYLÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS ry ja se toimii Rajakylän koulun yhteydessä ja sen kotipaikka on Oulu. 2 Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Osakeyhtiö Lapinniemi XIX KUTSU Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Osakeyhtiö Lapinniemi XIX KUTSU Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Osakeyhtiö Lapinniemi XIX KUTSU 8.6.2017 Osakeyhtiö Lapinniemi XIX -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 27.06.2017 alkaen klo 11.00 Tampereen

Lisätiedot

Anonyymit Sinkut Seuran säännöt

Anonyymit Sinkut Seuran säännöt Anonyymit Sinkut Seuran säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Anonyymit Sinkut Seura ry ja sen kotipaikka on Jyväskylä 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Lapinniemi I KUTSU Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kiinteistö Oy Lapinniemi I KUTSU Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi I KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi I -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 28.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot

Suomen LVI-liitto SuLVI ry

Suomen LVI-liitto SuLVI ry TILINPÄÄTÖS 31.12.2017 Tilikausi 1.1.31.12.2017 Sisällysluettelo Sivut Tuloslaskelma 1 Tase 2 Tilinpäätöksen liitetiedot 3 4 Allekirjoitukset ja tilinpäätösmerkintä 5 Käytetyt tilikirjat 6 Tilinpäätös

Lisätiedot

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat.

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen varsinaisen yhtiökokouksen käsiteltäväksi määrätyt asiat. Kiinteistö Oy Lapinniemi V KUTSU 8.6.2017 Kiinteistö Oy Lapinniemi V -nimisen yhtiön osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään keskiviikkona 28.6.2017 alkaen klo 10.00 Tampereen

Lisätiedot