UUSI NISSAN LEAF. Tulosta Sulje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "UUSI NISSAN LEAF. Tulosta Sulje"

Transkriptio

1 UUSI NISSAN LEAF

2 Uusi Nissan LEAF SIMPLY AMAZING Oletko valmis hämmästymään joka päivä? Yli 10 miljardin täysin päästöttömän sähköisen ajokilometrin kokemuksella uusi Nissan LEAF nousee täysin uudelle tasolle. Uusi Nissan LEAF tarjoaa innostavan ajokokemuksen jokaiselle päivälle.

3 Kulje kaikkialle Uudella Nissan LEAF 100 % sähköautolla ajettaessa ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Aja kauemmas uuden LEAFin 40 kwh akulla. Uuden 378 km toimintamatkan ansiosta pääset pidemmälle kuin koskaan aiemmin.* Kaikki mukaan 5 istuinta, 435 litran tavaratila, e-pedal-poljin maailman ensimmäinen yhdellä polkimella toimiva auto. Sähkömoottorin välitön vääntö sekä Nissan ProPILOT-järjestelmä sekä ProPILOT Park -pysäköintiavustin. LEAF on erilainen kuin muut autot. Aja tyylillä ja taloudellisesti Uuden Nissan LEAFin muotoilussa korostuvat terävät linjat, dynaaminen keula, ainutlaatuinen, läpikuultava sininen etusäleikkö sekä tunnusomainen kelluva kattolinja. Entistä parempi aerodynaaminen suorituskyky on saatu aikaan mm. korin aerodynaamisella muodolla, auton terävälinjaisilla ilmaa ohjaavilla etukulmilla, takaspoilerilla sekä aerodynaamisesti muotoilluilla vanteilla. *Eurooppalainen NEDC-testisykli. Toimintamatka vahvistetaan myöhemmin VWTAtyyppihyväksynnän perusteella. Todelliseen toimintamatkaan voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten ajotyyli, tien kunto, ulkolämpötila ja ilmastoinnin käyttö.

4 HALLINNAN TUNNE NÄE ENEMMÄN PYSY YHTEYDESSÄ ENEMMÄN ELÄMYKSIÄ TEE KAIKKI ITSEVARMEMMIN Virittäydy uuteen ajokokemukseen, joka mullistaa autoilun. Nissan Intelligent Mobility luo uudenlaisen suhteen sinun ja autosi välille. Näe paremmin ympärillesi ja aisti enemmän. Uusi Nissan LEAF muuttaa tavan, jolla katselet maailmaa. *Verhoilun värityksen muutokset mahdollisia.

5 Pidä hauskaa ja paina poljin pohjaan Uuden Nissan LEAFin e-pedal-poljin tarjoaa täysin uuden tavan ajaa. Nosta hymy kiihdyttämällä ja jarruttamalla samaa poljinta käyttäen. Voit jopa pitää auton paikoillaan mäessä koskematta jarruihin. Paluu kahden polkimen käyttöön onnistuu kytkintä kääntämällä, mutta mitä hauskaa siinä olisi? GO STOP e-pedal-poljin Kiihdytä, hidasta ja jarruta sulavasti yhtä poljinta käyttäen. e-pedal-poljin tarjoaa muutakin kuin uudenlaisen tavan ajaa. Sen käyttäminen on helppoa ja vaivatonta, vähentää stressiä ja väsymistä, joten voit nauttia jokaisesta sekunnista ratissa.

6 Miltä tuntuisi ajaa niin, että Nissanin älykkään ajamisen teknologiat antavat tukea taustalla? Se on älykäs, ja osaa ottaa tilanteen haltuun aina tarvittaessa. Et välttämättä tiedä, miksi liikenne yhtäkkiä hidastuu. Älykäs hätäjarrutustoiminto jalankulkijoiden tunnistuksella seuraa tilannetta ja on tarvittaessa valmiina jarruttamaan. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa, jolla LEAF voi ottaa ohjat käsiinsä. ProPILOTjärjestelmä: Ajolinjan lisäksi järjestelmä säilyttää haluamasi nopeuden ja etäisyyden, ja voi tarvittaessa pysäyttää auton kokonaan. ProPILOT Park -pysäköintiavustin: Auto pysäköi itsekseen kun niin haluat. Voit yhdellä napin painalluksella tehdä pysäköinnistä penkkiurheilulajin. Älykäs vakionopeudensäädin: Helpottaa matka-ajoa valvomalla nopeuttasi ja etäisyyttä edellä ajaviin autoihin. Älykäs kaistavahti: Järjestelmä auttaa pysymään oikealla kaistalla. Järjestelmä huomauttaa, jos auto ajautuu ilman suuntavilkkua pois kaistalta. Älykkäät automaattiset ajovalot: Ajovalot valaisevat matkaa älykkäästi syttymällä automaattisesti pimeän laskeutuessa ja vaihtamalla tilapäisesti lyhyille ajovaloille havaitessaan vastaantulevan ajoneuvon.

7 Lataaminen on helpompaa kuin koskaan Innovatiivisen latausjärjestelmän ansiosta liikkeelle pääsee entistä helpommin ja nopeammin. Uuden ja entistä paremman NissanConnect EV -sovelluksen ansiosta voit ajastaa tai aktivoida LEAFisi latauksen yhdellä painalluksella. LATAMINEN 6,6 KW:N KIINTEÄLLÄ LATURILLA KOTONA JA TIEN PÄÄLLÄ LATAUSAIKA 100 %:IIN ALLE 6 TUNNISSA* LATAAMINEN 50 KW:N PIKALATURILLA LATAUSAIKA 80 %:IIN 40 MINUUTISSA* *Latausaika voi vaihdella ympäristön lämpötilan mukaan. Tarkat tiedot vahvistetaan VWTA-tyyppihyväksynnän perusteella.

8 Täysin uusi yhteys Esimerkiksi uuden D-kirjaimen muotoisen monitoimiohjauspyörän, uuden keskikonsolin kosketusnäytön ja älypuhelinsovellusten myötä on selvää, että uusi LEAF on suunniteltu pitämään sinut yhteydessä maailmaan myös tien päällä. NissanConnect EV-sovelluksen avulla voit hallinnoida LEAFiäsi etänä. Sovelluksella voit ladata uuden LEAFisi ajastimella, etsiä lähimmän latauspisteen, säätää LEAFisi sisätilat sopivaan lämpötilaan ennen kuin lähdet ajamaan ja seurata ajotietojasi. SAUMATON YHTEYS MATKAPUHELIMEEN Apple CarPlay on turvallisempi ja fiksumpi tapa käyttää puhelimen eri ominaisuuksia. Liitä puhelimesi järjestelmään ja voit soittaa puheluita tai musiikkia, lähettää viestejä sekä kartoittaa reittisi, handsfreetoimintoa hyödyntäen. NAUTI OMASTA MUSIIKISTASI Käytä Bluetooth -audiosuoratoistoa tai USB-liitäntää, kun haluat soittaa musiikkia älypuhelimestasi. *Verhoilun värityksen muutokset mahdollisia. Apple CarPlay on tavaramerkki, jonka omistaa Apple Inc. Apple CarPlay on käytettävissä vain yhdessä iphone 5 tai sitä uudemman mallin kanssa. Viimeisin ios-versio on suositeltava, mutta CarPlay vaatii ainakin ios 8.3 -version ja aktivoidaan auton USB-liitännällä. Apple CarPlay on saatavilla vain tietyillä markkina-alueilla.

9 Uusi Nissan LEAF, Ainutlaatuinen lanseerausversio Nauti sähköisestä ajokokemuksesta ennen muita uudella LEAF 2.ZERO lanseerausversiolla. Uudessa LEAFissä on ProPILOT-järjestelmä, joka on suunniteltu vähentämään kuljettajan väsymistä vilkkaassa liikenteessä ja pitkillä matkoilla. Sen avulla ajokokemus on entistä varmempaa, mukavampaa ja nautittavampaa. Täysin uusi 40 kwh:n akku Nissan LEAF 2.ZERO sisältää useita Nissanin älykkään ajamisen teknologioita: ProPILOTjärjestelmä e-pedalpoljin Älykäs Around View Monitor -kamerajärjestelmä Tummennetut lasit takaikkunassa ja takasivuikkunoissa Älykäs kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä Automaattisesti himmentyvä sisäpeili Erottaudu kiiltävän mustalla B-pilarilla 17'' kevytmetallivanteet NISSAN LEAF 2.ZERO // Spring Cloud

10 Nouse uudelle tasolle Valitse täydellinen LEAF VALITSE VÄRI Black (metalliväri) Z11 SISUSTUS Spring Cloud (metalliväri) KBR 2.ZERO musta tekstiili kierrätysmateriaalista VANTEET 2.ZERO 17" KEVYTMETALLIVANTEET MITAT A: Kokonaispituus: mm B: Akseliväli: mm C: Kokonaisleveys: mm (kokonaisleveys sivupeilien kanssa: mm) D: Kokonaiskorkeus mm B A C D

11 ME NISSANILLA PANOSTAMME LAATUUN. KOKEMUS ANTAA VARMUUTTA Nissanilla asiakas pidetään mielessä kaikessa toiminnassa. Jokainen toimenpide ja päätös tehdään äärettömän huolellisesti, tarkasti ja laadukkaasti, koska viime kädessä ne tehdään juuri sinulle. Konseptista auton valmistamiseen, testauksesta avoimuuteen, asiakaspalvelusta sitoutumiseen: laatu kulminoituu jokaiseen yksityiskohtaan. INNOVATIIVINEN TOTEUTUS Kaiken lähtökohtana on laatu. Jokainen auto luodaan pikkutarkasti, jotta autosta saataisiin entistä mukavampi ja kestävämpi asiakkaan inspiroiman innovatiivisen muotoilun, älykkään teknologian ja harkittujen yksityiskohtien kautta. TURVALLISUUS Pyrimme älykkäiden ajojärjestelmien avulla varmistamaan, että voit välttää ongelmat tien päällä. Tavoitteena on entistä luotettavampi ajokokemus päivä toisensa jälkeen. Around View Monitor -kamerajärjestelmän neljällä kameralla näet auton ympäristön lintuperspektiivistä. ÄÄRIMMÄINEN LUOTETTAVUUS Viemme autot äärirajoille, jotta voimme taata niiden suorituskyvyn ja luotettavuuden päivittäisessä käytössä. Ajamme miljoonia kilometrejä esituotantotesteissä, avaamme ja suljemme ovia ja luukkuja tuhansia kertoja päivässä ja testaamme lasien kestävyyttä aidolla japanilaisella vulkaanisella pölyllä.

12 NISSAN HUOLTOSOPIMUS NISSAN HUOLTOSOPIMUS on paras tapa tarjota uudelle Nissan LEAFille sen arvoista huoltoa! Tarjoamme asiantuntevaa Nissan-huoltoa vakiohintaan, jolloin pysyt jatkuvasti ajan tasalla ajoneuvosi huoltokustannuksista. Tullessasi jälleemmyyjän merkkihuoltoon, teemme ajoneuvosi määräaikaishuollot ja tarkastukset Nissanin määrittämän huolto-ohjelman mukaan. Tämä takaa jatkuvan käyttövarmuuden. Kokonaisbudjetti ja huolto-ohjelma pysyvät jatkuvasti hallinnassa: Nissan ilmoittaa sinulle seuraavasta määräaikaishuollosta ja ehdottaa aikoja, joista voit valita parhaiten sopivan. SINULLE, NISSAN-YKSITYISASIAKAS, LUPAUKSEMME ON VOIMASSA AINA. LIITTYMÄLLÄ YOU+NISSAN- ETUOHJELMAAN PÄÄSET NAUTTIMAAN AKTIIVISESTA HUOLENPIDOSTA. OLEMME SINUA KOHTAAN AITOJA, AVOIMIA JA REHELLISIÄ JA PIDÄMME SINUSTA HUOLTA. TÄMÄ ON MEIDÄN LUPAUKSEMME. NISSAN 5 JATKOTURVA NISSAN 5 JATKOTURVAN avulla voit jatkaa 3 vuoden / km:n takuun vuosi- tai kilometrimäärää. Voit valita saatavissa olevien sopimusten valikoimasta tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nissanin koulutetut mekaanikot tekevät mahdolliset korjaukset, joissa käytetään ainoastaan alkuperäisiä Nissan-osia. Mielenrauhan takaa ympärivuorokautinen yleiseurooppalainen Nissan tiepalvelu (soveltuvissa tapauksissa). SIJAISAUTO VELOITUKSETTA Me lupaamme pitää sinut, You+Nissan-jäsen, tien päällä myös autosi määräaikaishuollon tai korjauksen aikana. Kun varaat ajan määräaikaishuoltoon tai korjaukseen sekä sijaisauton etukäteen, annamme käyttöösi sijaisauton tai tarjoamme vaihtoehtoisen kuljetusratkaisun huollon ajaksi ilman erillistä veloitusta. ILMAINEN WI-FI ASIAKASTILOISSA Me lupaamme pitää sinut yhteydessä maailmaan. Meille on tärkeää palvella sinua hyvin aina kun käyt Nissan-jälleenmyyjällä. Toivomme, että viihdyt luonamme ja siksi käytössäsi on myös ilmainen Wi-Fi. MISSÄ TAHANSA, MITÄ TAHANSA. SOITA +358 (0) JA RIENNÄMME AVUKSESI. AUTON NISSAN+ TARKASTUS VELOITUKSETTA Me lupaamme tehdä autollesi Nissan+ Tarkastuksen ilman erillistä veloitusta, kun tuot autosi määräaikaishuoltoon, Nissan Hyötyhuoltoon tai korjaukseen. Lisäksi saat kustannusarvion ennen työn aloittamista, jotta tiedät mitä autollesi tehdään ja kuinka paljon se tulee maksamaan. JATKUVA NISSAN ASSISTANCE TIEPALVELU Me lupaamme pitää sinut tien päällä 24/7, vaikka jotain odottamatonta tapahtuisi. Tarjoamme sinulle ympärivuorokautisen tiepalvelun riippumatta Nissanisi iästä, aina vuoden ajaksi siitä eteenpäin, kun huollatat autosi valtuutetussa Nissan-huollossa. SINÄ TUOT MEIDÄN PARHAAT PUOLEMME ESIIN. Saat mielikuvituksemme lentämään. Herätät nerokkuutemme. Innostat meidät muuttamaan sääntöjä ja tekemään innovaatioita. Nissanin innovaatioissa ei ole kyse pelkästään lisäyksistä tai laajennuksista, vaan rajojen rikkomisesta ja uuden luomisesta. Haluamme kehittää yllättäviä ratkaisuja, jotka täyttävät käytännön tarpeesi ja hurjimmatkin toiveesi. Nissan suunnittelee mullistavia autoja, lisävarusteita ja palveluita. Tekemällä käytännöllisestä jännittävää ja jännittävästä käytännöllistä pystymme tarjoamaan entistä riemukkaamman ajoelämyksen joka päivä. NISSAN LEAF TARJOAA SINULLE: 5 VUODEN / KILOMETRIN TAKUUN SÄHKÖAUTO-OSIEN OSALTA. 8 VUODEN / KILOMETRIN AKUNTAKUUN (40 KWH:N AKKU). 3 VUODEN / KILOMETRIN TAKUUN VAKIO-OSILLE. 12 VUODEN PUHKIRUOSTUMATTOMUUSTAKUUN. 1 VUODEN / KILOMETRIN HUOLTOVÄLIN. NISSAN LEAF -LITIUM-IONIAKUN TAKUU SUOJAA MYÖS KAPASITEETIN LASKULTA ALLE 9 PALKIN (12 PALKISTA) LEAFIN KAPASITEETTIMITTARIN PERUSTEELLA JA 8 VUODEN / KILOMETRIN AKUNTAKUU (40 KWH:N AKKU). Lue käyttöehdot

13 Nissan Intelligent Mobility ohjaa kaikkea mitä teemme. Uusien teknologioiden avulla teemme autostasi matkakumppanin, joka on paljon enemmän kuin pelkkä auto. Kuvittele ajavasi innostuneempana ja itsevarmempana kuin koskaan samalla pitäen enemmän yhteyttä ympäröivään maailmaan. Olipa kyse sitten itseohjautuvista autoista tai autoasi ajon aikana lataavista moottoriteistä, Nissanilla kehitys kohti tulevaisuutta on käynnissä jo nyt. Oletko valmis kohtaamaan täysin uuden Nissan LEAFin? Lisätietoja löydät sivuilta Jälleenmyyjän leima: Seuraa Nissan LEAFia: Olemme tehneet parhaamme, jotta tämän julkaisun sisältö olisi virheetön painohetkellä (lokakuussa 2017). Tämä esite on laadittu prototyyppiajoneuvoista. Koska Nissan pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteitaan, Nissan Europe pidättää oikeuden tehdä tietoihin ja tässä julkaisussa näkyviin ajoneuvoihin muutoksia milloin tahansa. Nissan-jälleenmyyjille ilmoitetaan muutoksista mahdollisimman nopeasti. Saat ajankohtaisimmat tiedot paikalliselta Nissan-jälleenmyyjältä. Käytettyjen painoprosessien rajoitusten takia tämän esitteen värit voivat erota hieman maalipinnan ja käytettyjen sisäverhoilumateriaalien todellisista väreistä. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä esitettä ei saa kopioida osittain tai kokonaan ilman Nissan Europen kirjallisesti antamaa lupaa. Esite on valmistettu kloorittomasta paperista MY17 LEAF PRE-LAUNCH brochure 10/2017 Painettu EU:ssa. Suunnittelu: DESIGNORY, Ranska. Valmistus: eg+ worldwide puh

UUSI NISSAN LEAF. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Lisävarusteet Tulosta Sulje

UUSI NISSAN LEAF. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Lisävarusteet Tulosta Sulje UUSI NISSAN LEAF Uusi Nissan LEAF SIMPLY AMAZING Maailman myydyin sähköauto ottaa suuren askeleen eteenpäin. Se tarjoaa aivan uuden tavan ajaa. Nauti varmasta ajotuntumasta, huippuluokan yhdistettävyydestä

Lisätiedot

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN LEAF SÄHKÖISTÄ MAAILMASI Liity teillä ympäri maailmaa liikkuvien Nissan LEAF -omistajien jatkuvasti kasvavaan joukkoon. Täyssähköisiä Nissan LEAF -sähköautoja on tieliikenteessä jo yli 270 000.

Lisätiedot

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN LEAF SÄHKÖISTÄ MAAILMASI Liity teillä ympäri maailmaa liikkuvien Nissan LEAF -omistajien jatkuvasti kasvavaan joukkoon. Täyssähköisiä Nissan LEAF -sähköautoja on tieliikenteessä jo yli 200 000.

Lisätiedot

UUSI NISSAN QASHQAI. Muotoilu Sisustus Tekniikka & Suorituskyky Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet

UUSI NISSAN QASHQAI. Muotoilu Sisustus Tekniikka & Suorituskyky Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet UUSI NISSAN QASHQAI ÄLYKKYYS on kaunista, minkä todistaa myös alkuperäisen crossovermallin uusi virtaviivainen muotoilu. Uusi Nissan QASHQAI yhdistää näyttävän ja aerodynaamisen muotoilun uusimpaan teknologiaan

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje NISSAN e-nv00 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET Lisää kestävyyttä kumimatoilla ja istuinsuojilla, muovisella lattian ja oven suojuksella sekä kestävällä taakkatelineellä tai tavaratelineellä. VALMIINA TOIMINTAAN

Lisätiedot

UUSI NISSAN. e -NV200

UUSI NISSAN. e -NV200 UUSI NISSAN e -NV200 Johdanto Muotoilu Sisustus Tavaratila Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Uutta virtaa liiketoimintaan Valmistaudu sähköiseen tulevaisuuteen Euroopassa jo yli 15 000 autoa myynyt 100

Lisätiedot

UUSI NISSAN QASHQAI. Muotoilu Sisustus Tekniikka & Suorituskyky Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet

UUSI NISSAN QASHQAI. Muotoilu Sisustus Tekniikka & Suorituskyky Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet UUSI NISSAN QASHQAI ÄLYKKYYS on kaunista, minkä todistaa myös alkuperäisen crossovermallin uusi virtaviivainen muotoilu. Uusi Nissan QASHQAI yhdistää näyttävän ja aerodynaamisen muotoilun uusimpaan teknologiaan

Lisätiedot

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN LEAF AUTOILEVAT TIELLÄLIIKKUJAT, LIITTYKÄÄ. Liity teillä ympäri maailmaa jo liikkuvien, yli 150 000 täyssähköisen Nissan LEAFin joukkoon. Luota historian eniten myytyyn sähköautoon. Euroopassa valmistettu

Lisätiedot

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN LEAF. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN LEAF TULEVAISUUS ON TÄÄLLÄ JO TÄNÄÄN. 100% sähkökäyttöinen Nissan LEAF on ollut maailmanlaajuinen menestys heti lanseerauksestaan lähtien. Viisipaikkainen, maailman myydyin sähköauto vakuuttaa sekä

Lisätiedot

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje NISSAN MICRA SHIFT_ TRENDIKKÄÄSTI MATKAAN SE ON YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS JA NOPEA KATUJEN UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT. 2 3 IHASTU JA RAKASTU KURVAILE TYYLILLÄ: MICRA ELLE ON TÄYDELLINEN ASUSTEESI KAUPUNGIN

Lisätiedot

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO EDELLÄKÄVIJÄ JO 30 VUOTTA Kilparadalta: Kilpa-autoilu on ankarin mahdollinen testi. Jo pelkkä kilpaileminen on vakava haaste voittamisesta puhumattakaan. Vuodesta 1984 lähtien

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN e-nv00 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET Lisää kestävyyttä kumimatoilla ja istuinsuojilla, muovisella lattian ja oven suojuksella sekä kestävällä taakkatelineellä tai tavaratelineellä. VALMIINA TOIMINTAAN

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Tulosta Sulje

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Tulosta Sulje NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET MICRALLE SUKSITELINE 6 PARILLE KE738-99996 KUMIMATTOSARJA KE748-5F001 Yhdistä Nissan MICRAan Enigma Black -metalliväri ja Power Blue Exterior Pack Plus

Lisätiedot

NISSAN MICRA. Muotoilu Sisustus Tekniikka Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet

NISSAN MICRA. Muotoilu Sisustus Tekniikka Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet NISSAN MICRA NÄYTTÄVÄ JA PUHUTTELEVA viidennen sukupolven Nissan MICRA haastaa vakiintuneet käsitykset kompakteista autoista rohkealla muotoilullaan, mukavuudellaan ja suorituskyvyllään. MICRA on ainutlaatuinen

Lisätiedot

UUSI NISSAN e -NV200 EVALIA

UUSI NISSAN e -NV200 EVALIA UUSI NISSAN e -NV200 EVALIA ECO ECO- JA B-AJOTILAT PIDENTÄVÄT TOIMINTAMATKAA ENTISESTÄÄN. ECO-ajotila on erittäin tehokas tapa säästää virran kulutusta. Sen aktivointi rajoittaa moottorin ja ilmastoinnin

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

NISSAN X-TRAIL. Muotoilu Sisustus Nissan Intelligent Mobility Moottori Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN X-TRAIL. Muotoilu Sisustus Nissan Intelligent Mobility Moottori Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN X-TRAIL JAA parhaat hetket tilavassa crossoverissa, jossa on kaikki tarvittava tien päällä viihtymiseen: huippuluokan suorituskykyä ja uusinta teknologiaa turvaamaan matkasi. Mukavista ja käytännöllisistä

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA NÄYTTÄVÄ JA PUHUTTELEVA viidennen sukupolven Nissan MICRA haastaa vakiintuneet käsitykset kompakteista autoista rohkealla muotoilullaan, mukavuudellaan ja erinomaisella suorituskyvyllään.

Lisätiedot

UUSI NISSAN X-TRAIL. Muotoilu Sisustus Nissan Intelligent Mobility Moottori Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje

UUSI NISSAN X-TRAIL. Muotoilu Sisustus Nissan Intelligent Mobility Moottori Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje UUSI NISSAN X-TRAIL JAA parhaat hetket tilavassa crossoverissa, jossa on kaikki tarvittava tien päällä viihtymiseen: huippuluokan suorituskykyä ja uusinta teknologiaa turvaamaan matkasi. Mukavista ja käytännöllisistä

Lisätiedot

NÄIN ASENNAT LATAUSPISTEEN SÄHKÖAUTOILLE. Tietoa latauspisteiden toimittajista ja erilaisten latausratkaisujen asennuksesta.

NÄIN ASENNAT LATAUSPISTEEN SÄHKÖAUTOILLE. Tietoa latauspisteiden toimittajista ja erilaisten latausratkaisujen asennuksesta. NÄIN ASENNAT LATAUSPISTEEN SÄHKÖAUTOILLE Tietoa latauspisteiden toimittajista ja erilaisten latausratkaisujen asennuksesta. SISÄLTÖ KÄYTTÖKUSTANNUKSET Käyttökustannukset s. 3 Erilaiset latausratkaisut

Lisätiedot

PERSONOINTI. Tulosta Sulje

PERSONOINTI. Tulosta Sulje PERSONOINTI AJOVALOJEN KEHYKSET KATTOSPOILERI SUMUVALOJEN KEHYKSET TAKALUUKUN KORISTELISTAT PEILINKUORET OVENKAHVAN SUOJUKSET USKALLA EROTTUA TEE JUKESTASI EROTTUVA Piristä JUKEa Nissanin aidoilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

NISSAN LEAF ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN LEAF ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN LEAF ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET VALOA KOHTI HOHDOKKAASEEN AJOON VIIMEISTELE LEAFISI TÄYDELLISESTI YHTEENSOPIVILLA kromatuilla tehosteilla, kuten peilinkuorilla, sumuvalojen kehyksillä ja helposti

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA EROTTUU MUISTA ilmeikkäällä muotoilullaan, piristävällä ulkonäöllään, edistyksellisellä teknologiallaan sekä erinomaisella ajettavuudellaan ja ajomukavuudellaan.

Lisätiedot

NISSAN QASHQAI. Ulkonäkö Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN QASHQAI. Ulkonäkö Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN QASHQAI NISSAN QASHQAI UUSIMMAN SUKUPOLVEN NISSAN QASHQAI. VALLANKUMOUKSELLISUUS on täällä, mukanaan tyylikäs muotoilu, edistyksellinen tekniikka, huippuluokan yhteydet sekä dynaaminen ajokokemus

Lisätiedot

NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS

NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS Varmista NissanConnect EV:n avulla, että saat Nissan-sähköautostasi irti mahdollisimman paljon. Noudata näitä helppoja ohjeita Nissanisi ohjaamiseen tietokoneen tai älypuhelimen

Lisätiedot

NISSAN LEAF. Ulkopuoli Sisätilat Tekniset tiedot Tulosta Sulje

NISSAN LEAF. Ulkopuoli Sisätilat Tekniset tiedot Tulosta Sulje NISSAN LEAF Tulosta Sulje Uusi muotoilu Nissan LEAFin aerodynaaminen muotoilu vähentää energiankulutusta ja tuulen ääntä. Uutta energiaa Nissan LEAFin lataaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit ladata autoa

Lisätiedot

NISSAN LEAF ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN LEAF ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN LEAF ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET ELEGANCE PACK, CHROME OVEN ALAREUNAN KORISTELISTAT, CHROME TAKALUUKUN REUNALISTA, CHROME PEILINKUORET, CHROME Pidä hauskaa kun valitset varusteita uuteen Nissan LEAFiin.

Lisätiedot

NISSAN MICRA. Muotoilu Sisustus Tekniikka Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet

NISSAN MICRA. Muotoilu Sisustus Tekniikka Sisätilat Nissan Intelligent Mobility Lisävarusteet NISSAN MICRA NÄYTTÄVÄ JA PUHUTTELEVA viidennen sukupolven Nissan MICRA haastaa vakiintuneet käsitykset kompakteista autoista rohkealla muotoilullaan, mukavuudellaan ja suorituskyvyllään. MICRA on ainutlaatuinen

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV200 EVALIA NV200 EVALIA NV200 EVALIA on suunniteltu perheen arkeen: mukaan mahtuvat niin lapset, koirat kuin polkupyörätkin. NV200 EVALIA on tilava, kestävä ja soveltuu erinomaisesti perheen erilaisiin

Lisätiedot

1,770 mm* m 3* 4,157 mm

1,770 mm* m 3* 4,157 mm 1,770 mm* 2.3-2.6m 3* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,844 mm* L1 4,418 mm L2 4,818 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Lisätiedot

YKSINKERTAINEN NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS

YKSINKERTAINEN NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS YKSINKERTAINEN NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS Varmista NissanConnect EV:n avulla, että saat Nissan-sähköautostasi irti mahdollisimman paljon. Noudata näitä helppoja ohjeita Nissanisi ohjaamiseen tietokoneen

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje

TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje TÄYSIN UUSI NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET SEIKKAILIJA SUKSITELINE 4 PARILLE KE738-50002 BLUETOOTH BEANIE -PIPO JA KAIUTIN* KUMIMATTOSARJA KE748-5F001 IRROTETTAVA VETOKOUKKU KE500-5FB0A Yhdistä

Lisätiedot

NISSAN LEAF SHIFT_. Ulkopuoli Sisätilat Tekniset tiedot Tulosta Sulje

NISSAN LEAF SHIFT_. Ulkopuoli Sisätilat Tekniset tiedot Tulosta Sulje NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF Uusi muotoilu Nissan LEAFin aerodynaaminen muotoilu vähentää energiankulutusta ja tuulen ääntä. Uutta energiaa Nissan LEAFin lataaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit ladata

Lisätiedot

JUKE. Johdanto Personointi ja Lisävarusteet Tekniikka ja Suorituskyky Värit ja Verhoilu ja viimeistely Tulosta Sulje

JUKE. Johdanto Personointi ja Lisävarusteet Tekniikka ja Suorituskyky Värit ja Verhoilu ja viimeistely Tulosta Sulje NISSAN JUKE ÄÄRIMMILLEEN VIRITETTYÄ JÄNNITYSTÄ UUSI NISSAN JUKE KIERROS KIERROKSELTA PAREMPI AJOVALOJEN MUOTOILU, LED-päiväajovalot, aukeava kattoikkuna, bumerangin muotoiset LED-valot takana, urheilulliset

Lisätiedot

NISSAN. Johdanto Muotoilu Sisustus Tavaratila Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Sulje

NISSAN. Johdanto Muotoilu Sisustus Tavaratila Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Sulje NISSAN e-nv200 Johdanto Muotoilu Sisustus Tavaratila Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Sulje UUTTA VIRTAA LIIKETOIMINTAASI - OLETKO VALMIS? VALMISTAUDU SÄHKÖISEEN MUUTOKSEEN. Yhdistämällä palkitut

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Kesä on lyhyt, tie on pitkä. Muista määräaikaishuolto. AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Huollon kautta Huolettomaan kesään Paras palvelu. Olipa kyse ylläpidosta tai korjauksesta, kun on aika huoltaa autoasi,

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti.

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti. Asiakasedut Tarjoukset Volvo -jälleenmyyjältäsi 1/2015 Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla Edut voimassa 30.4.2015 asti. Valitse autollesi oikea huolto

Lisätiedot

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90 Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! KESÄKUNTO- TARKASTUS 29,90 14 KOHDAN KUNTOTARKASTUS 29,90 TÖYSSYJÄ EDESSÄ. Mitä pienempi tie, sitä enemmän omaa rauhaa. 1 JARRUT Toiminnan tarkastus, jarrupalojen

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje 2 DE Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta Home Connect -toimintojen avulla.*

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN MICRA ALKUPERÄISET VIIMEISTELE TYYLISI YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA JA MUKAVUUS VALTTIA. NISSANIN YKSILÖLLISILLÄ LISÄVARUSTEILLA TEET MICRASTASI KAUPUNGIN YKKÖSTÄHDEN. 5 6 5) KATTOSPOILERI (1). Nosta

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen.

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Asennusohje 9001154708_PCG_Oven_IC6_SE63_fi.indd 1 07.11.2018 10:11:19 Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Switch to. app control 24,0 C

Switch to. app control 24,0 C Switch to app control 24,0 C makuuhuone olohuone Ohjaa kotiasi 3 sovelluksella Puhelin on aina käsillä! Ohjaa kotiasi älypuhelimella, joka on kaukosäätimenä aina käsillä ja toimii missä ja milloin tahansa.

Lisätiedot

KÄYTTÖSÄÄNTÖ YHTEISKÄYTTÖAUTOT

KÄYTTÖSÄÄNTÖ YHTEISKÄYTTÖAUTOT KÄYTTÖSÄÄNTÖ YHTEISKÄYTTÖAUTOT Kunnanhallitus 16.6.2014 1. Yhteiskäyttöauton käytön yleiset periaatteet Autot on tarkoitettu vain Iin kunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden virka-, virantoimitus

Lisätiedot

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo JABRA EVOLVE 65 pikaohje Laitteen nappulat Magneettinen kouru mikrofonille Säädettävä pääpanta Äänisäätö ylös Varattuna -valo Monitoiminappula Äänisäätö alas Akun indikaattori Bluetooth indikaattori On/Off/Connect

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Varustetasot Tulosta Sulje

NISSAN PULSAR. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Turvallisuus Muunneltavuus Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Varustetasot Tulosta Sulje NISSAN PULSAR KAIKKI MITÄ TARVITSET LÖYDÄ OMASI. Tyylikäs, näyttävä ja urheilullinen PULSAR sisältää ennennäkemättömän määrän kehittynyttä teknologiaa, joka mullistaa ajokokemuksesi. Nissan-innovaatioiden

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

NISSAN MICRA. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Tulosta Sulje

NISSAN MICRA. Muotoilu Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Lisävarusteet Värit ja Verhoilut Tulosta Sulje NISSAN MICRA NAUTINTO NISSAN MICRA. Haluat liikkua oman aikataulusi mukaan ja saada asioita hoidettua. Haluat tyyliä alkaen muodokkaasta etupuskurista ja hunajakennosäleiköstä. Voit tekniikoitamme käyttäen

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

NISSAN PULSAR ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN PULSAR ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN PULSAR ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET Tehokas, graafinen vaikutelma syntyy Style Packilla. Luo kontrasteja mustilla, valkoisilla tai kirkkaan kromisilla kylkilistoilla ja peilinkuorilla. Tehosta vaikutelmaa

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

CCS COMBO 2 ADAPTER. Omistajan käsikirja

CCS COMBO 2 ADAPTER. Omistajan käsikirja CCS COMBO 2 ADAPTER Omistajan käsikirja VAROITUKSIA SÄILYTÄ NÄMÄ TÄRKEÄT TURVALLISUUSOHJEET. Tämä asiakirja sisältää tärkeitä ohjeita ja varoituksia, joita on noudatettava CCS Combo 2 -adapteria käytettäessä.

Lisätiedot

Lisävarusteet FORD MONDEO

Lisävarusteet FORD MONDEO FORD-LISÄVARUSTEET Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.ford-lisaevarusteet.fi Go Further Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 KULJETUSJÄRJESTELMÄT Kattokuljetusjärjestelmä Sisätilojen kuljetusjärjestelmät

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

TÄYSIN UUSI MICRA HINNASTO

TÄYSIN UUSI MICRA HINNASTO TÄYSIN UUSI MICRA HINNASTO 01.01.1970 KORIMALLI MOOTTORI VAIHTEISTO Varustetaso Lisävarusteet Kokonaishin ta sis. alv 24% ja Visia 14 991 UUSI NISSAN QASHQAI HINNASTO 07.03.2017 MOOTTORI Varustetaso KORIMALLI

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Lataa aktiivisuusranneketta 30 minuuttia ennen käyttöä. Älypuhelimen vähimmäisvaatimukset

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Lämpömittari 1 2 Anturin osoitin Lämpötilayksikkö ( C / F ) Anturin osoittama lämpötila Bluetooth-osoitin Virtapainike (ON/OFF) Parinmuodostuspainike Hälytyksen katkaisupainike

Lisätiedot

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu

Salon kaupunki. Ceepos Mobiilimaksu Salon kaupunki Ceepos Mobiilimaksu 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi

Lisätiedot

NISSAN QASHQAI. Ulkonäkö Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN QASHQAI. Ulkonäkö Sisustus Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN QASHQAI NISSAN QASHQAI UUSIMMAN SUKUPOLVEN NISSAN QASHQAI. VALLANKUMOUKSELLISUUS on täällä, mukanaan tyylikäs muotoilu, edistyksellinen tekniikka, huippuluokan yhteydet sekä dynaaminen ajokokemus

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

1. Ceepos Mobiilimaksu... 3

1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 CEEPOS MOBIILIMAKSU 2 1. Ceepos Mobiilimaksu... 3 2. Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen määritykset... 3 2.1. Sovelluksen lataaminen... 3 2.2. Sovelluksen avaaminen... 4 2.2.1. Käyttäjäksi rekisteröityminen...

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

Nokia Kannettava radio-hf HS-2R Käyttöohje. 9355494 2. painos

Nokia Kannettava radio-hf HS-2R Käyttöohje. 9355494 2. painos Nokia Kannettava radio-hf HS-2R Käyttöohje 9355494 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-2R noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Pikaopas Bookeen Cybook Muse -lukulaitteet

Pikaopas Bookeen Cybook Muse -lukulaitteet Pikaopas Bookeen Cybook Muse -lukulaitteet Onnittelut lukulaitteen uudelle omistajalle E-kirjojen siirto lukulaitteelle WiFi-yhteyden yli Kädessäsi on varta vasten e-kirjojen lukemiseen suunniteltu laite,

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Tarjoamme taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Syksy saa. Tarjouksia Saabisi syksyyn.

Syksy saa. Tarjouksia Saabisi syksyyn. Syksy saa. Tarjouksia Saabisi syksyyn. Arvon Saabisti, Saabin omistajalle syksy on yhtä antoisaa aikaa, kuin muutkin vuodenajat. Syksyllä Saabisi pääsee taas näyttämään parhaimpia puoliaan. Ajo-ominaisuudet

Lisätiedot