KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, suuropetustila 106

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2012 1. Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Tieto 2, 87100 Kajaani, suuropetustila 106"

Transkriptio

1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta AIKA Klo 14:05-16:05 PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, suuropetustila 106 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 24 Koulutustoimialan talousarvion toteutumisvertailu Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen taloustilanne Muutokset Kajaanin lukion opetussuunnitelmaan alkaen 27 Toimialajohtajan katsaus Koulutuslautakunnan kokoukset syyskaudella Viranhaltijapäätökset ja muut tiedoksi merkittävät asiat Käyttösuunnitelman muutos koulutustoimialan ja lukiokoulutuksen vuoden 2012 talousarvioon ja henkilöstön kohdennettu lomauttaminen

2 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ KOKOUSAIKA klo 14:05-16:05 OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot Päätöksentekijät Räisänen Aki 14:05-16:05 puheenjohtaja Nahkiaisoja Tarja 14:05-16:05 varapuheenjohtaja Huusko Eero 14:05-16:05 jäsen Jarva Marisanna 14:05-16:05 jäsen Leppänen Olli 14:05-16:05 jäsen Niemelä Paavo 14:05-16:05 jäsen Rissanen Maija 14:05-16:05 jäsen Kiljunen Ella 14:05-15:55 varajäsen Korhonen Matti 14:05-16:05 varajäsen Piirainen Mauri 14:05-16:05 varajäsen Poissa Matero Vuokko jäsen Estynyt Mikkola Jaakko jäsen Estynyt Niskanen Marko jäsen Estynyt Seppänen Mervi jäsen Estynyt Kyllönen Seija varajäsen Estynyt Muut osallistujat Kovalainen Pirjo 14:05-16:05 talousjohtaja Lukkari Anne 14:05-16:05 maakuntahallituksen edustaja Manninen Heidi 14:05-16:05 pöytäkirjanpitäjä Tuominen Anssi 14:05-16:05 koulutustoimialan johtaja ALLEKIRJOITUKSET Aki Räisänen Puheenjohtaja Heidi Manninen Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Maija Rissanen Eero Huusko PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Koulutustoimialan hallinto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, klo

3 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KOLTK 22 Kokoustoimialan johtajan ehdotus: Kuntalain 58 :n mukaan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kainuun maakunta -kuntayhtymän hallintosäännön 4 :n mukaan kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista, johon sisältyy selostus käsiteltävistä asioista sekä päätösehdotus, lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus kokouksessa, vähintään neljä päivää ennen kokousta. Tämän kokouksen kutsu ja esityslista on annettu postin kuljetettavaksi Koulutuslautakunta toteaa läsnäolijat sekä sen, että kokous on laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Koulutuslautakunta päättää myöntää puhe- ja läsnäolo-oikeuden tässä kokouksessa läsnä olevalle ta lous joh ta ja Pir jo Ko va lai sel le. Hyväksyi päätösehdotuksen. Lisälistan asiana päätettiin ottaa yksimielisesti käsittelyyn asianumero 9 Käyt tö suunnitelman muutos koulutustoimialan ja lukiokoulutuksen vuo den 2012 talousarvioon ja henkilöstön kohdennettu lomauttami nen.

4 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Pöytäkirjantarkastajien valinta KOLTK 23 Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Koulutuslautakunta valitsee tämän kokouksen pöytäkirjantar kastajiksi Mai ja Rissasen ja Mervi Seppäsen. Koulutuslautakunta valitsi tämän kokouksen pöytäkirjantarkastajiksi Maija Rissasen ja Eero Huuskon.

5 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Koulutustoimialan talousarvion toteutumisvertailu KOLTK 24 Kainuun lukiokoulutuksessa oli tammikuun laskentapäivänä opiskelijoita 1434, joista 19 oli aloittanut yli 18 vuoti aana lukio-opinnot. Yksikköhintarahoitusta on kirjautunut huhti kuun lop puun mennessä ,77 eli kasvua edellisen vuoden huhtikuuhun on rahoitukses sa eli 2,1 %. Opiskeli jamäärä on 49 opiskelijaa pienempi kuin edellisen vuoden painotettu keskiarvo. Tä män vuoden opiskeli jamäärä on todennä köisesti syyskuun laskentapäivä nä suurin piir tein tammikuun opiskelijamää rän suurui nen tai mahdollisesti hieman kor keampi. Rahoituksen ja talousarvion toteu tumisen kannalta tämä on luonnollisesti hy vä asia. Maksu tuottojen sekä muiden toi minta tuot tojen osalta ei ole tapahtunut muu tosta edelliseen vuoteen ver rattuna. Tuet ja avus tukset ovat euroa suuremmat kuin edel lisenä vuonna, lisäys johtuu yhdes tä uudesta hankkeesta. Kaikki toi mintatuo tot kirjanpidossa ovat ja lisäys tä edellisestä vuodesta eli 7,0 %. Huhtikuun lopussa koulutustoimialan henki löstömäärä on 154 henkilöä, vuoden 2011 huhti kuun lopussa henki löstömäärä oli 159. Henkilöstökulut olivat ja edelli sestä vuo desta henkilös tökulut ovat kasva neet 5,4 %. Aineiden ja tarvikkeiden ostot ovat lisääntyneet ja palvelui den ostot vähentyneet edellisestä vuo desta. Muut toiminta kulut ovat miltei samat kuin edellisenä vuonna. Kaikki toimintakulut ovat ja ne ovat kasvaneet 2,8 % edellisestä vuodesta. Huhtikuun tuloslaskelman korjauserissä on huomioitu myyntituotoissa kunnilta ja Kaolta las kuttamaton opetus sekä Kaon osuus toi mialan menoissa. Tuet ja avustukset tiliryh mässä on otettu korjauksena huomioon hakkeiden tuloutukset yh teensä Palveluiden ostoja on kor jauksena sekä lomapalkkava rausta Huhtikuun poistoja ei ole vie lä tässä vai heessa kirjattu, poistot on huomioitu korjauserässä. Huh ti kuun lo pun korjattu tu los on ali jää mäi nen. Ko ko vuo den tulosta arvioitaessa kun tarahaa tarvi taan lu kio koulu tuk sen to teutta miseen noin Koulutustoimialan talouden seurantaraportti ajalta liitteenä (liite 1). Liite 1 Lisätietoja asiasta antaa talousjohtaja Pirjo Kovalainen, puhelin , sähköposti etunimi.sukunimi(at)kao.fi.

6 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Koulutuslautakunta merkitsee tiedoksi koulutustoimialan talouden seurantaraportin ajalta Merkitsi tiedoksi.

7 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen taloustilanne KOLTK 25 Tammikuun laskentapäivänä yksikköhintai sessa rahoituksessa opiskeli 2692 opiskeli jaa, jois ta aikuisia oli 434. Opiskelijoita oli 82 enemmän kuin Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen toimilupa on. Syksyn opiskeli jatilanne näyttää myös hy vältä, joten Kai nuun ammattiopiston rahoi tus tulee ole maan toimiluvan suuruinen eu roa, joka on enem män kuin ta loussuunnitelmassa. Oppisopimuskoulutuksen opiskelijoita on tammikuun laskentapäivänä 403 ja rahoi tusta on kirjautunut huhti kuun loppuun men nessä ,48. Ta lousarviossa tavoit teena oli 480 opiskelijaa ja Op pisopimuskoulutuksessa Kainuun ammatti opisto -liike laitos ei tule pääsemään tavoit teeseensa tänä vuonna. Työvoimakoulutuksessa on tänä vuonna to teutettu opiskelijatyöpäivää. Viime vuonna vastaavaan ajan kohtaan toteutui työ päivää. Vuonna 2011 työvoimakou lutusta toteu tettiin opiskelijatyöpäivää ja tämän hetkisillä sopi muksilla työvoima koulutusta to teutuu vuon na opiskelijatyöpäivää. Toden näköisesti tä nä vuonna ei päästä opiskelija työpäivien luku määrässä viime vuoden ta soon. Liikevaihto tavoitteena on , mutta toteuma tulee jäämään huomatta vasti alle tavoitteen ja on suunnilleen viime vuoden tasoa eli 4,9 milj.. Liikevaihto on huhtikuun lopussa ,23 ilman jaksolle suoritettuja korjauk sia. Edel lisestä vuodesta liikevaihto on kas vanut 2,2 % eli ,80. Eniten kasvua edelliseen vuoteen verrat tuna on yksikkö hintarahoituksessa ( ,08 ) ja työvoi makoulutuksessa ( ,34 ). Tavaroiden ostot ovat lisääntyneet edelli seen vuoteen verrattuna n. 10 % ja ostot ovat ,49. Edellisenä vuonna oli ta seesta pois tettu helmikuussa myyty pientalo ja rakenta mis kustannukset oli kir jattu tulos laskelmaan, joten tuloslas kelman vertailu ei anna aivan oi keaa kuvaa. Palveluiden ostot ovat kasva neet 4,9 % ja ovat ,59. Henkilöstökulut ovat huhtikuun lopussa ilman lomarahavarausta. Henki löstökulut ovat kasvaneet 4,3 %. Tammi kuussa maksettiin sopimusten mukainen korotus palkkoihin ja helmikuussa 150 eu ron kertaerä. Kertaerän suuruus määräytyi työajan mukaan. Henkilöstö mää rä on huhti kuun lopussa 470 henkilöä ja vii me vuoden huhtikuussa henkilöstömäärä oli 477. Poistot on kirjattu poistosuun nitelman mu kaan. Liiketoiminnan muut kulut ovat kasva neet 19,5 % ja niiden kasvu johtuu Oppi 4 rakennuksen valmistumises ta. Kainuun ammattiopiston korjattu tuloslaskel ma

8 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ ajalta on ylijäämäinen ja koko vuo den tu los en nuste on täs sä vai heessa vuotta yli jää mäinen (liite 2). Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen johtokunta on käsitellyt taloustilanteen kokouksessaan Liite 2 Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Lisätietoja asiasta antaa talousjohtaja Pirjo Kovalainen, puhelin , sähkö posti etunimi.sukunimi(at)kao.fi. Koulutuslautakunta merkitsee tiedoksi Kai nuun ammattiopisto -liikelaitoksen talousti lanteen Merkitsi tiedoksi.

9 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Muutokset Kajaanin lukion opetussuunnitelmaan alkaen KOLTK 26 Kainuun maakunta -kuntayhtymän koulutus lautakunta hyväksyy lukioiden opetussuun nitel mat ja niihin tehtä vät mahdolliset muu tokset. Lukioiden rehtorikokouksessa on sovittu, et tä lukuvuoden alkuun toivottavat muu tokset tu lee esittää huhtikuun ai kana ja muutosesi tykset käsitellään koulutuslauta kunnan tou kokuun kokouksessa. Kajaanin lukio esittää opetussuunnitelmaan lisättäväksi kuvataiteen taidepainotteiselle linjalle KUT25 Sarjakuvakurssia ja kuvatai teen KU9 Sarjakuvakurs sia. Kurssien sisäl tö ilmenee tä män pykä län liitteestä (liite 3). Samoin Kajaanin lukion opetussuunnitel maan esitetään lisättäväksi kuuntelukurssit espan jan, italian ja venäjän -kieliin. Kurssit ESP9, ITA9 ja VB9 (liite 3). Vastaa vat kurssit ovat jo muissa ly hyissä kielissä. Liite 3 Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Lisätietoja asiasta antavat Kajaanin lukion rehtori Anna-Maria Palo, puhelin ja lu kio koulu tuk sen tu los alue johtaja Ari Kontro, puhelin , sähköpostit etunimi.sukunimi(at)kailu.fi Koulutuslautakunta päättää hyväksyä Kajaa nin lukion opetussuunnitelman muutokset alkaen liitteen 3 mukaisena. Hyväksyi päätösehdotuksen.

10 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Toimialajohtajan katsaus KOLTK 27 Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Esitän katsauksen toimintaan kokouksessa. Koulutustoimialan johtaja tarkasteli koulutustoimialan toimintojen organisoitumista vuodesta 2013 alkaen. Erityisenä painopisteenä esityksessä oli Kainuun am mattiopiston ylläpitäjärat kaisun toteuttaminen. Koulutustoimialan johtaja esitteli ja jakoi osallistujille ammatillisen koulutuksen järjestäjille Opetus- ja kulttuuriministeriöstä saapuneen kirjeen ( ) - OKM ammatillisen koulutuk sen opiskelijamäärien uudelleen suun taaminen sekä rakenteellisen kehittämisen toimeenpa no. OKM tulee supistamaan ammatillisen peruskoulutuksen tarjontaa vuosina yh teensä opiskelijapaikan verran koko valtakun nan tasolla. Supistaminen liittyy valtionta louden tilaan ja nuorisoikä luokkien pienenemiseen koko valtakunnan tasolla. Koulutuslautakunta merkitsi katsauksen tiedoksi.

11 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Koulutuslautakunnan kokoukset syyskaudella 2012 KOLTK 28 Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Koulutustoimialan johtaja on keskustellut puheenjohtajan kanssa syksyn 2012 ko kousten ai kataulusta. Ko koukset pidetään Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen johtokunnan kanssa yhteiskokouk sina seu raa vasti: - torstai klo torstai klo torstai klo Kokoukset pidetään Kajaanissa ja mahdolli sista muutoksista ilmoitetaan erikseen. Lisätietoja asiasta antaa koulutustoimialan johtaja Anssi Tuominen, puhelin , sähköposti etunimi.sukunimi(at)kao.fi. Koulutuslautakunta päättää hyväksyä esitetyt kokousajat. Hyväksyi päätösehdotuksen.

12 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Viranhaltijapäätökset ja muut tiedoksi merkittävät asiat KOLTK 29 Koulutuslautakunnan kokouksessa tie doksi merkittyjen vi ran halti japäätösten jälkeen tehdyt toimivaltaisten viranhaltijoiden pää tökset: Dynasty -asianhallintaohjelmisto/henkilöstö- ja hankinta päätökset (juokseva pykälänumero) Koulutustoimialan johtaja: henkilöstöpäätökset 1-7, tuntiopettajan valinta (5), lehtorin ja lehtorin viransijaisen valinta Ammattiopiston vs. johtava rehtori Raimo Sivonen: hankintapäätökset 6-14, kuorma-auto (puoliperävaunun vetäjä), moot to ri pyö rä, paalainkäärijäyhdistelmä, käytetty kuorma-auto (vetopöytäauto), teleskooppinostin (henkilönostin), Option käyttöönotto:johtamisen erikoisammattitutkinto oppisopimuskoulutuksena, käytetty koukkulavakuorma-auto, pienkuormain eläimille, 14 kumoaa hankintapäätöksen käytetystä koukkulava-kuorma-autosta. webtallennus -ohjelma/henkilöstöpäätökset (päätöstyy peittäin juokseva pykälä numero) - koulutustoimialan johtaja Anssi Tuominen, , ; lii ke lai toksessa, lukiokoulutuksen tulosalueen johtaja Ari Kontro, , ( alk.) - ammattiopiston vs johtava rehtori Raimo Sivonen ( alk.) ammattiopiston rehtori (aikuiskoulutus) Petra Tolo nen, ammattiopiston rehtori (amm.perusopetus) Raimo Si vonen, , ammattiopiston talousjohtaja Pirjo Ko valainen, fi li aalilukioiden rehtori Timo Pulliainen, , Kajaanin lukion rehtori Anna-Maria Palo, , Sotkamon lukion vs rehtori Mauri Reinikka ( alk.), , Kuhmon yhteislukion rehtori Eila Vilén, , WebTallennus -päätökset ovat henkilöstön vuosiloma-, virkavapaa-, koulutus- ja virkamatkapäätöksiä sekä palvelussuhtee seen liittyviä päätöksiä. WebTallennus -ohjelman viranhaltijapäätös ten yhteenvedot ovat näh tävillä koulu tuslautakunnan ko kouksessa.

13 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Lisätietoja asiasta antaa koulutustoimialan johtaja Anssi Tuominen, puhelin , sähköposti etunimi.su kunimi(at)kao.fi. Koulutuslautakunta merkitsee tiedoksi ja päättää, että tässä kokouksessa tiedok si saatettuja viranhaltijapää töksiä ei oteta lautakunnan käsiteltäväksi. Hyväksyi päätösehdotuksen.

14 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutuslautakunta Käyttösuunnitelman muutos koulutustoimialan ja lukiokoulutuksen vuoden 2012 talousarvioon ja henkilöstön kohdennettu lomauttaminen KOLTK 30 Kuntayhtymän vuoden 2011 tilinpäätös il man liikelaitoksia oli 11,1 miljoonaa euroa alijäämäi nen. Vuoden 2012 talousarvion laadinnassa kasvuennus te vuodelle 2011 oli 6,4 %, mutta to dellinen menojen kasvu vuonna 2011 oli 8,3 %, jo ten tälle vuodelle varattu kasvu käytettiin jo vuonna Koulutustoimialalla menojen kasvu oli -1,4 % vuonna 2011 eli toimintakulut olivat ,88 euroa pienem mät kuin vuonna Sosiaali- ja terveys toimialan huoles tuttavan ta loustilanteen ta kia maakunnan alijäämä uhkaa kasvaa tänä vuonna yli 20 miljoonaan euron. Kainuun maakunta -kun tayhtymän maakuntahallitus asetti päätök sellään 42/ kun tayh tymään talou den tasapainottamisohjelman vuodelle Tasapainottamisohjelman toimenpiteet si sältävät lomapalkkavarauksen pienentämi sen, teh tävien täyttämättä jättämisen, mää räaikaisten vähentämisen sekä palkatto mien virka- ja työ vapaiden pi tämisen. Toi menpiteiden tavoitteena oli saada 5 milj. eu ron eli 100 henkilötyö vuo den säästöt henki löstömenoissa. Talouden tasapainottamisohjelman toteutta miseen liittyen kuntayhtymässä on käyty yh teis toimintaneuvotteluja välisenä aikana. Neuvot telut aloitettiin yh teistyötoimi kunnan käsitte lyllä ja niitä on jatkettu henkilös töjärjestöjen kanssa käydyillä neu votteluilla 23.3., 4.4., ja Näissä neu votteluissa käsiteltiin toimenpiteiden to teu tuksesta sekä mahdolli sen lomauttamisen perusteista, vaikutuksis ta ja vaihtoehdoista. Li säksi henkilöstöjär jestöjen kanssa neuvo teltiin paikallinen so pimus palkattomien vir ka- ja työ vapaiden vaihtamisesta. Yhteistoi mintaneuvotteluita jatkettiin Talouden tasa painottamisoh jelman toimenpiteiden vaiku tusarvioiden tarkaste lulla Yhteis työtoimikunnan ko kouksessa. Yhteistoi mintaneuvotteluja on jatkettu henkilöstöjär jestöjen järjestöjen kanssa 9.5. sekä Koulutustoimialalla säästötoimia on kartoi tettu maakuntahallituksen päätöksen mukai sesti. Palkattomista virka vapaista, eläkkeel le jäämisistä sekä määrä aikaisten työsuh teiden päätty misestä tulee säästöä euroa. Lisäksi koulutustoi miala on sitoutu nut säästämään toi minnas taan laskennalli sesti kahden viikon lomau tusta vastaavat henkilöstökulut (ryhmäkoko jen kasvattami nen ja lähiopetusmäärien vä hentäminen). Tästä laskennallisesta erästä koituu säästöä euroa. Yhteensä laskennallista säästöä toimialan talousarvi oon tulee euron säästö.

15 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Koulutustoimialan johtajan ehdotus: Kuntayhtymän säästöohjelman toteuttami seksi otetaan käyttöön myös kohdennetut lomau tukset. Koulutus toimialalla lomautuk set eivät koske ovtes:n alaista opetushenki löstöä eikä asiakaspal velussa olevia työnte kijöitä, kuten lukioiden kanslisteja, jotka hoi tavat kesällä opis kelija valintaa. Koulutustoimialan osalta lomautukset kos kevat koulutustoimialan johtaja Anssi Tuo mista (maakuntahallituk sen alainen viran haltija) sekä lukiokoulutuk sen tulosalueen johtaja (50%) Ari Kontroa. Säästöä tulee näistä lomautuksista euroa. Koulutus toimialan kokonaissäästö on euroa. Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen talout ta on sopeutettu kevään aikana useilla eri tavoil la. Lähiopetusta on leikattu alkaen. Henkilöstön koko naismäärää tul laan pienentä mään kuluvan vuoden aikana. Näistä toimenpiteistä saa daan loppuvuoden aikana säästöä euroa. KAO:n käyttösuunnitelmaan johto kunta tulee tekemään muutoksia elokuun kokouksessa. Lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuk sen säästötoimenpiteiden kokonaisvaikutus on yh teensä ja toimenpiteet suo ritetaan kesän ja syysluku kauden aikana. Koulutustoimialan vuoden 2012 käyttösuunnitel man osalta henkilöstömeno ja pienennetään Lisäksi koulu tuslautakunta päättää lo mauttaa lukiokoulu tuksen tu losalueen johta ja (50%) Ari Kontron kolmen viikon ajaksi kesälo makauden jälkeen. Hyväksyi päätösehdotuksen. Varajäsen, pääluottamusmies Ella Kiljunen poistui jäävinä ennen tätä asiakohdan käsittelyä klo

16 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ OIKAISUVAATIMUS Kunnallisasiat Oikaisuvaatimusoikeus Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Oikaisuvaatimusviranomainen Oikaisuvaatimus tehdään Kainuun maakunta kuntayhtymän koulutuslautakunnalle, osoite: Kauppakatu 1, KAJAANI. Oikaisuvaatimusaika ja sen alkaminen Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän (7) päivän kuluttua kirjeen lähettä-misestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaanti-todistukseen merkittynä aikana. Oikaisuvaatimuksen sisältö ja toimittaminen Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä.

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ PAIKKA Kuhmon yhteislukio, Piilolantie 40 Kuhmo, luokka 223

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ PAIKKA Kuhmon yhteislukio, Piilolantie 40 Kuhmo, luokka 223 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2009 1 Koulutuslautakunta 07.05.2009 AIKA 07.05.2009 Klo 14:00-18:25 PAIKKA Kuhmon yhteislukio, Piilolantie 40 Kuhmo, luokka 223 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/ Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, suuropetustila 106

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/ Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, Kajaani, suuropetustila 106 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 Koulutuslautakunta 20.12.2012 AIKA 20.12.2012 Klo 16:27-17:44 PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Tieto 2, 87100 Kajaani, suuropetustila 106 KÄSITELLYT

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1. Kajaanin ammattikorkeakoulu, hallintorakennus

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1. Kajaanin ammattikorkeakoulu, hallintorakennus KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1 tarkastusta varten 02.09.2009 AIKA 02.09.2009 klo 16:30-18:00 PAIKKA Kajaanin ammattikorkeakoulu, hallintorakennus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 tarkastusta varten 11.04.2012 AIKA 11.04.2012 klo 16:30-19:15 PAIKKA Kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Tieto 2, suuropetustila

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Tieto 2, suuropetustila KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 10.05.2012 AIKA 10.05.2012 Klo 14:00-16:20 PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Tieto 2, suuropetustila 106, Kajaani KÄSITELLYT ASIAT

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 tarkastusta varten 14.12.2011 AIKA 14.12.2011 klo 16:30-17:30 PAIKKA Kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/ PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Kajaani, Tieto 2, luokka 106

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/ PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Kajaani, Tieto 2, luokka 106 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2010 1 09.12.2010 AIKA 09.12.2010 Klo 14:30-17:15 PAIKKA -liikelaitos, Ketunpolku 1, Kajaani, Tieto 2, luokka 106 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 39 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 tarkastusta varten 23.02.2011 AIKA 23.02.2011 klo 16:30-17:45 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/ PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Kajani, Tieto 2, luokka 106

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/ PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Kajani, Tieto 2, luokka 106 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2010 1 Kainuun ammattiopisto -liikelaitoksen johtokunta 11.02.2010 AIKA 11.02.2010 Klo 14:00-16:02 PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1, Kajani, Tieto 2,

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 22.01.2016 klo 08:30-12:30 Paikka Mouhijärven yhteiskoulu, Uotsolantie 30 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Itäinen aluejohtokunta Aika 30.11.2017 klo 19:34-19:54 Paikka Valtuustosali Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Taavila Marko pj. Koskimaa Päivi vpj. Autio Raimo

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rakennuslautakunta Aika 16.02.2017 klo 17:00-17:10 Paikka Kunnantalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Rakennuslautakunnan kokousten pitäminen vuonna 2017

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 24.03.2014 AIKA 24.03.2014 Klo 09:00-11:18 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2009 1. Filiaalilukion Paltamon toimipaikka, Korpitie 14, 88300 Paltamo

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2009 1. Filiaalilukion Paltamon toimipaikka, Korpitie 14, 88300 Paltamo KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2009 1 Koulutuslautakunta 19.03.2009 AIKA 19.03.2009 Klo 9:30-14:50 PAIKKA Filiaalilukion Paltamon toimipaikka, Korpitie 14, 88300 Paltamo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto KUUMA-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus KH 117 KUUMA-komissio 1.3.

Kunnanhallitus Valtuusto KUUMA-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus KH 117 KUUMA-komissio 1.3. Kunnanhallitus 117 07.05.2018 Valtuusto 55 30.05.2018 KUUMA-seutu liikelaitoksen tilinpäätös ja toimintakertomus 2017 KH 117 KUUMA-komissio 1.3.2018 Kuntalain 87 i :n mukaan liikelaitoksen tilikausi on

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Jaakko Punkkinen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Linda Suokas ja Jaakko Punkkinen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 70 Koululautakunta Aika 03.08.2016 klo 18:00-18:31 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178

Kunnanhallitus Välitilinpäätös / /2016 KHALL 178 Kunnanhallitus 178 09.08.2017 Välitilinpäätös 30.6.2017 87/030.032/2016 KHALL 178 Selostus: Kunnan hallintosäännön 20 mukaisesti tehtäväalueen sitovat toi min ta- ja tulostavoitteet määritellään valtuuston

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1. Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1. Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Aika 27.01.2016 klo 16:00-18:30 Paikka Rautjärven kunnantalo, kunnanhallituksen huone, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Vesihuoltoliikelaitoksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84 LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 82 Koululautakunta Aika 05.08.2015 klo 17:55-18:24 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:00-19:45 Paikka Maaningan kunnantalo, Maaningantie 32 Saapuvilla olleet jäsenet Aarne Blom, puheenjohtaja Marko Huttunen

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, Mänttä. Kokous keskeytetty 12:10-12:40

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, Mänttä. Kokous keskeytetty 12:10-12:40 SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2017 35 Tarkastuslautakunta 11.10.2017 Aika 11.10.2017 klo 10:00-15:40 Paikka Mäntän seudun koulutuskeskus, Virtasalmentie 14, Mänttä. Kokous keskeytetty 12:10-12:40

Lisätiedot

Kokonaisuudessaan toimialan nettomenot arvioidaan ylittävän talous ar vion ilman hankkeita

Kokonaisuudessaan toimialan nettomenot arvioidaan ylittävän talous ar vion ilman hankkeita Kasvun ja oppimisen 74 13.10.2016 laukun Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kasvun ja oppimisen toimialan lisämääräraha KASVOPPI 13.10.2016 74 lousarviomääräysten mukaan laukuna on informoiva siten, et tä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (9)

PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA 1 (9) 26.9.2017 Tapiolan lukio Johtokunnan kokous Aika 19.09.2017 klo18.00 Paikka Tapiolan lukio, luokka C2. Tiedoksi Johtimo Nina pj. Malkamäki Mika, vpj. Grann Mirva, jäsen Kari Hannu, jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:30-19:05 Paikka Kuopion Energia, Haapaniementie 30 Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Jaakko Kosunen,

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 5/ (5) Lasten ja nuorten lautakunta. Aika klo 17:00-18:35. Otalammen koulu ja päiväkoti.

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 5/ (5) Lasten ja nuorten lautakunta. Aika klo 17:00-18:35. Otalammen koulu ja päiväkoti. Pöytäkirja 5/2019 1 (5) Lasten ja nuorten lautakunta Aika 02.04.2019 klo 17:00-18:35 Paikka Otalammen koulu ja päiväkoti Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Ruotsinkielisen opetuksen tuntijako 3 23 Ajankohtaiset

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 09:00-13:45 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

Sivu 59 Ilmoitusasiat Koululautakunnan esittelijöiden päätösluettelot ajalta Luumäen kunnan alakoulujen todistusmallit 107

Sivu 59 Ilmoitusasiat Koululautakunnan esittelijöiden päätösluettelot ajalta Luumäen kunnan alakoulujen todistusmallit 107 LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 103 Koululautakunta Aika 08.12.2016 klo 18:05-19:17 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 4/ (6) Lasten ja nuorten lautakunta. Aika klo 17:00-17:30. Kunnanvirasto, edustustila, 4.

VIHDIN KUNTA. Pöytäkirja 4/ (6) Lasten ja nuorten lautakunta. Aika klo 17:00-17:30. Kunnanvirasto, edustustila, 4. Pöytäkirja 4/2019 1 (6) Lasten ja nuorten lautakunta Aika 19.03.2019 klo 17:00-17:30 Paikka Kunnanvirasto, edustustila, 4. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 21 Perusopetuksen tuntimäärän jakaminen kouluille

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 26.10.2015 AIKA 26.10.2015 Klo 13:10-14:09 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 8:00-9:30 Paikka Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen PÖYTÄKIRJA 1 (8) 20.9.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 20.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 16.06.2015 klo 16:00-19:20 Paikka Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2010 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2010 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2010 1 Ammattiopisto Novidan johtokunta 28.09.2010 Aika 28.09.2010 klo 17:00-18:30 Paikka Uudenkaupungin ammattiopisto Novida Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 25

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

Pöytäkirja 15/ (10)

Pöytäkirja 15/ (10) Pöytäkirja 15/2016 1 (10) Am mat ti korkea kou lu Oy, hallitus 15.11.2016 Aika 15.11.2016 klo 10:30-12:00 Paikka Videokokous: Kotkassa rehtorin työhuone B1014 Kouvolassa neuvotteluhuone 150 Mikkelissä

Lisätiedot

Aika keskiviikkona klo Hansakallion koulu, opettajahuone

Aika keskiviikkona klo Hansakallion koulu, opettajahuone HANSAKALLION KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikkona 01.10.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Hansakallion koulu, opettajahuone Esa Riikonen (pj) Heikki Ovaskainen, saapui klo 18.33 Inkeri Tiala Maija Arvonen,

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/ Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1 Kajaani, Tieto 1 -rakennus, luokka 230

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/ Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1 Kajaani, Tieto 1 -rakennus, luokka 230 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2009 1 Koulutuslautakunta 02.04.2009 AIKA 02.04.2009 Klo 15:00-17:10 PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Ketunpolku 1 Kajaani, Tieto 1 -rakennus, luokka 230 KÄSITELLYT

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 30.01.2014 Aika 30.01.2014 klo 18:00-20:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjapitäjän

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtokunta 19.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Kuntalain 2 a muutoksen edellyttämä kunnallisten liikelaitosten yhtiöittäminen,

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 3/18 1 (7) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 27.9.2018 klo 16.15-17.30 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Laura Suomalainen,

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2011 1. PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Kajaani, Tieto 2, luokka 106

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2011 1. PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Kajaani, Tieto 2, luokka 106 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 27.10.2011 AIKA 27.10.2011 Klo 14:00-16:30 PAIKKA Kainuun ammattiopisto -liikelaitos, Ketunpolku 1, Kajaani, Tieto 2, luokka 106 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 19 astuslautakunta AIKA 07.06.2019 klo 15:00-15:25 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO PÖYTÄKIRJA 18.9.2018 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 18.9.2018 klo 18.30 Paikka Läsnä Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, 02740 ESPOO Patrik Sohlberg vpj. Esa Sutinen Outi

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2010 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2010 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2010 1 tarkastusta varten 03.03.2010 AIKA 03.03.2010 klo 16:30-18:05 PAIKKA Kaupungintalo kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4

Sisällysluettelo. 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan avustusohjesääntö 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta 08.03.2018 Sisällysluettelo Sivu 1 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2017 3 2 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 09:00-10:15.

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 09:00-10:15. Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/2016 1 Kuntayhtymän hallitus 15.05.2016 Aika 15.05.2016 klo 09:00-10:15 Paikka Kouvola Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 38 Hallituksen kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 44 Energialaitoksen johtokunta 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 16:30-17:00 PAIKKA Energialaitos KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani

Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, Kajaani PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 22.08.2013 AIKA 22.08.2013 Klo 09:00-12:00 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, pohjakerros, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.10.2017 16:00-17:30 Paikka Ruoveden kunnantalon valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, ESPOON KAUPUNKI

Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, ESPOON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (8) 14.9.2018 LÄHDERANNAN KOULU Johtokunnan kokous Aika Tiistai 11.9.2018 klo 17.30 Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, 02070 ESPOON KAUPUNKI Läsnä Poissa Patrick Willamo,

Lisätiedot

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 3/ (9) Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu

Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 3/ (9) Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu Kuopion Vesi Liikelaitos Pöytäkirja 3/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-16:40 Paikka Kuopion Veden toimitila, Haapaniementie 30, NH Roihu Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

Pöytäkirjan 51-53, 58, :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 51-53, 58, :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 51-53, 58, 60-64 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). OIKAISUVAATIMUSOHJE

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Aika 28.09.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/ Kainuun Työterveys -liikelaitoksen johtokunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 20.04.2015 AIKA 20.04.2015 Klo 10:15-11:19 PAIKKA Osmonkatu 3, Neuvotteluhuone 1, 87100 Kajaani KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (7) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.5.2018 klo 16.30-17.40 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 13 Tekninen lautakunta 19.02.2019 AIKA 19.02.2019 klo 10:30-12:51 PAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA 15 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 17.02.2015 klo 14:00-16:00 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sokos Hotel Seurahuone, Aida-neuvotteluhuone, Savonlinna

Sokos Hotel Seurahuone, Aida-neuvotteluhuone, Savonlinna MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU- PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Kuntayhtymän hallitus 16.07.2014 AIKA 16.07.2014 klo 13:00-13:40 PAIKKA Sokos Hotel Seurahuone, Aida-neuvotteluhuone, Savonlinna KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén, Petteri Tuomi, Tiina Kupila, Ilkka Niini

Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén, Petteri Tuomi, Tiina Kupila, Ilkka Niini PÖYTÄKIRJA 1 (7) 3.6.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 1.6.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén,

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04.

Kunnanhallitus Valtuusto Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien taloussuunnitelma 162/04. Kunnanhallitus 276 28.11.2016 Valtuusto 63 12.12.2016 Vuoden 2017 talousarvio ja vuosien 2018 2020 taloussuunnitelma 162/04.041/2016 Kunnanhallitus 276 Kunnanhallitus esittää valtuuston hyväksyttäväksi

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 10:30-11:30.

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 10:30-11:30. Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/2017 1 Kuntayhtymän hallitus 25.05.2017 Aika 25.05.2017 klo 10:30-11:30 Paikka Vantaa Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Hallituksen kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2011 1. PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Opintie 3 87100 Kajaani, rakennus OPPI 4, luokka 202

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2011 1. PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Opintie 3 87100 Kajaani, rakennus OPPI 4, luokka 202 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Koulutuslautakunta 29.09.2011 AIKA 29.09.2011 Klo 14:00-16:50 PAIKKA Kainuun ammattiopisto, Opintie 3 87100 Kajaani, rakennus OPPI 4, luokka 202 KÄSITELLYT

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

Poissa: Tuija Seppänen, Sivistystoimi, Päätöksenteon tukiyksikkö

Poissa: Tuija Seppänen, Sivistystoimi, Päätöksenteon tukiyksikkö PÖYTÄKIRJA 1/19 1 (8) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 4.2.2019 klo 16.10-17.30 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Laura Suomalainen,

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Tarkastuslautakunta 05.11.2013 AIKA 05.11.2013 klo 16:45 PAIKKA KPMG:n toimist, Isokatu 32 B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen avaus 3 16 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paikka Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, PL

Paikka Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, PL PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (7) 27.10.2017 Kilonpuiston koulu Johtokunnan kokous Aika Maanantai 25.9.2017 klo 18.00 Paikka Kilonpuiston koulu, Kilonpuisto 5, PL 31 3129 Läsnä Hahl Kaisa varapuheenjohtaja Crosby

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 29.11.2017 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 29.11.2017 klo 9.00 Paikka LYNC-kokous MERK. JORMA PENTTINEN Jorma Penttinen puheenjohtaja Käsiteltävät

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 29.10.2015 klo 14:00-16:05 Paikka Kaupungintalo, 2. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/19 1 (5) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 20.5.2019 klo 16.00 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu

LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/ Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila. Asia Otsikko Sivu LEMPÄÄLÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1 AIKA klo 17:00 PAIKKA Lempäälän Aleksi 1, Lempäälän Veden kokoustila KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Sastamalan opiston johtokunta Aika 10.05.2016 klo 17:00-19:00 Paikka Esperi OY Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Esityslista hyväksyttäneen kokouksen työjärjestykseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (7) SEPON KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantai 11.3. 2019 klo 18.00 18.50 Paikka Sepon koulu, opettajien huone 1/1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Läsnä: Ilkka Kivisaari puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Johtokunta päätti todeta kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Johtokunta päätti todeta kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi. PÖYTÄKIRJA 1 (7) KIRKKOJÄRVEN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantai 13.5.2019 klo 18.00 Paikka Kirkkojärven koulun opettajainhuone Kotikyläntie 6, 02770 Espoo Läsnä Korhonen Henri, puheenjohtaja Kajander

Lisätiedot

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 19.01.2017, klo 17:59-19:33 Paikka Otanmäen urheilutalo, Rullaajantie 4, Otanmäki Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Pöytäkirja 14/ (10)

Pöytäkirja 14/ (10) Pöytäkirja 14/2016 1 (10) Am mat ti kor kea kou lu Oy, hallitus 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 14:00-15:55 Paikka Kasarmiravintolan kabinetti, Kouvola Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot