61,20. MYYNTITELINE J-CUT LINER (Sisältää 6 kappaletta) 6 minitrimmeriä myyntiä edistävässä upeassa myyntitelineessä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "61,20. MYYNTITELINE J-CUT LINER (Sisältää 6 kappaletta) 6 minitrimmeriä myyntiä edistävässä upeassa myyntitelineessä."

Transkriptio

1 EDUSTAJALTASI: IONIC THERMO STATIC FREE Ionisoivat pyöröharjat Erikoispyöristetyt harjakset ja sileä, saumaton alusylinteri estävät takkuuntumisen ja hiusten vahingoittumisen ja lyhentävät kuivausaikaa Sisältää tikun hiusten jakoa varten AGENT GERTSSON TRADING AB United Salon Technologies GmbH Ketzberger Strasse Solingen, Germany by Jaguar 2015 HA FI-25/15 T300 Ø 20 mm Erittäin pieni harja T310 Ø 25 mm Pieni harja T330 Ø 33 mm Keskikokoinen harja T350 Ø 43 mm Suuri harja T370 Ø 53 mm Erittäin suuri harja T390 Ø 65 mm XXL harja T-SERIE: VS H15 J-CUT LINER: Harjasetti T-SERIE (1x T300, 1x T310, 1x T330, 1x T350, 1x T370, 1x T390) JAGUAR harjateline 6 harjalle 10,20 J-CUT LINER 63,- Pieni mutta monipuolinen tällä trimmerillä tarkat rajaukset kulmakarvoihin ja partaan Todella yksinkertaista: Settiin kuuluva lisäkappale lyhentää kulmakarvat tarkkaan 2 ja 4 millimetrin pituisiksi Poistaa epämiellyttävät ihokarvat tehokkaasti ja miellyttävästi Sisältää pariston (1 x AAA) MYYNTITELINE J-CUT LINER: ,20 MYYNTITELINE J-CUT LINER (Sisältää 6 kappaletta) 6 minitrimmeriä myyntiä edistävässä upeassa myyntitelineessä. Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. K AMPAN JA NEWS ORE W

2 Tehokas yhdistelmä: Äärettömän pitkäikäinen MICRO CARBIDE- teräs ja ainutlaatuinen ergonomia Offset Designilla rento työskentely Lisäksi vinot sormiaukot sormien ergonomisesti ihanteelliseen asentoon Täydellinen vuolemistekniikkaan terien koverohionnan ja HD-hionnan ansiosta 2 vuoden maksuton huoltopalvelu VISION: VS941525H VS941575H PROFI PACK Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. VISION AMMATTILAISPAKETTI, yhteensä 172,40 STUDIO-BAG GLAM Trimmeri J-CUT PICO Harja T-BOAR 330 Harja T-BOAR 350 Partaveitsi ORCA 457,- VISION MORE SAKSIEN TEROITUSPALVELU JAGUAR sakset pitäisi antaa valmistajalle teroitettaviksi! Miksi? JAGUAR asettaa tuotteittensa laadulle ja valmistukselle korkeat vaatimukset. Kaikissa malleissa on erikoinen hionta, ja vain alkuperäisellä hionnalla sakset pitävät täydellisyytensä ja arvonsa. Erityisesti huippulaadukkaat kampaamosakset vaativat korjauksissa ja hionnassa erityistä asiantuntemusta ja osaamista. JAGUARilla saksia käsittelevät kokeneet asiantuntijat, jotka antavat tietojaan ja taitojaan päivittäiseen saksituotantoon. Saksenne pitävät ainutlaatuiset JAGUAR-ominaisuutensa vain puhdistuksen, jälkihionnan, optimaalin säädön ja leikkaustestin myötä. Ammattitaidottomasti suoritetut hionnat voivat aiheuttaa korjaamattomia vahinkoja JAGUAR- saksiinne. Hyvä hoito (päivittäinen puhdistus ja öljyäminen, säätö, asiallinen säilytys) pidentää saksien ikää ja leikkuuominaisuuksia. PROFI PACK AMMATTILAISPAKETTI STUDIO-BAG GLAM Trimmeri J-CUT PICO Harja T-BOAR 330 Harja T-BOAR 350 Partaveitsi ORCA Alle Angebote gelten nur während der Aktionswochen. Alle Preise in Euro zzgl. MwSt. Solange der Vorrat reicht. Alle Scheren auch einzeln erhältlich. * OVP = Unverbindliche Listenpreisempfehlung des Herstellers. **Bei allen teilnehmenden Händlern.

3 HD BOOST IONIC 2000 W ja 230 V Tehokkaalla AC-moottorilla varustettu hiustenkuivaaja ammattikäyttöön. High Quality Made in Italy. 2 nopeutta ja 4 lämpötilaa, erillinen kylmäpainike, Ioni-voimaa nopeaan hiusten kuivaamiseen tuloksena kiiltävät, terveet hiukset. Ergonominen muotoilu, kädessä miellyttävä, 2 lisäsuutinta 60 ja 72 mm, 2,8 metrin pituinen johto. Akku tyhjenee joskus jokaisesta kännykästä. Mutta mitä teet, jos laturia ei ole käytettävissä tai pistorasiaa ei näy? Ratkaisu on Powerpack ihanteellinen latausvaihtoehto, kun olet liikkeellä. Siirrettävä latausasema POWER TO GO Kännykkä ei kuulu toimitukseen. Offset Design rentoon työskentelyyn Lisäksi vinot sormiaukot Täydellinen vuolemistekniikkaan terien koverohionnan ja HD-hionnan ansiosta SMART SPIN ruuvijärjestelmä Ohennussakset Diamond 39, 39 prismahiottua hammasta Offset Design rentoon työskentelyyn Lisäksi vinot sormiaukot Täydellinen vuolemistekniikkaan terien koverohionnan ja HD-hionnan ansiosta SMART-SPIN-CLICK -ruuvausjärjestelmällä tarkka säätö Ohennussakset Silence 34, 34 prismahiottua hammasta SILENCE DIAMOND E: VS H15 5 VS H VS H15 6 DIAMOND E 183,- DIAMOND E + DIAMOND CC 39: VS H VS H VS H ,- DIAMOND E + DIAMOND CC 39 HD BOOST IONIC, 59,20 DIAMOND CC 39: VS H DIAMOND CC ,- SILENCE: VS29155H VS29160H15 6 SILENCE 235,- SILENCE 34: VS29575H Silence ,- Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Kaikkia saksia ja hiustenkuivaajia on saatavana myös erikseen. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Kaikkia saksia on saatavana myös erikseen. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

4 Saksikotelo 2SCISSORS CASE Tyylikäs keinonahkainen kotelo kaksille saksille on tyypillistä Jaguar-muotoilua. Reunassa oleva vetoketjullinen lokero on tarkoitettu sormisuojille, kolikoille ja muille pikkuesineille. Koko suljettuna: 19 x 8,5 x 2 cm. COFFEE-TO-GO MUKI Upea posliininen COFFEE-TO-GO muki rentoon meininkiin! 1 annosta varten: 1 kupillinen Kaffee Crema 1 RL suklaakreemiä 1 veitsen kärjellinen chiliä Valmistus: Keitä kupillinen Kaffee Cremaa. Lisää 1 RL suklaakreemiä ja veitsen kärjellinen chiliä, sekoita ja nauti. KAHVI- NAUTINTOA MORE GRACE: VS H15 5 VS H VS H15 6 GRACE 126,- GRACE + GRACE 40: VS H VS H VS H GRACE + GRACE ,- Saksikotelo 2SCISSORS CASE 19,90 GRACE 40: VS H GRACE ,- CJ3: VS1-9650H15 5 VS1-9655H VS1-9660H15 6 CJ3 117,- CJ3 + CM 36: VS2-9650H VS2-9655H VS2-9660H CJ3 + CM ,- Saksikotelo 2SCISSORS CASE 19,90 CM 36: VS H CM ,- Offset Design rentoon työskentelyyn Lisäksi vinot sormiaukot Puoli-integroitu leikkuuterä ja koverohionta sekä hoonaus mahdollistavat ihanteellisen vuolemistekniikan SMART SPIN ruuvijärjestelmä Muokkaussakset Grace 40, 40 hienolla prismahammastuksella Crane Design ehdottoman ergonomiseen työskentelyyn Puoli-integroitu leikkuuterä ja koverohionta sekä hoonaus mahdollistavat ihanteellisen vuolemistekniikan SMART SPIN ruuvijärjestelmä Muotoilusakset CM 36, 36 hienolla prismahammastuksella GRACE CJ3 / CM 36 Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

5 J-CUT LINER Tällä trimmerillä tarkat rajaukset kulmakarvoihin ja partaan Todella yksinkertaista: Settiin kuuluva lisäkappale lyhentää kulmakarvat tarkkaan 2 ja 4 millimetrin pituisiksi Poistaa epämiellyttävät ihokarvat tehokkaasti ja miellyttävästi WHITE LINE CHARM + CHARM 38: VS36525H VS36575H CHARM + CHARM 38 J-CUT LINER 10,20 125,- CHARM HIUSTAITEILIJA AXEL HEINRICHSIN ANTAMA MUOTOILUVINKKI: UNDERCUT JA PARTA ehdotonta muotia J-CUT 50 laitteella saat kädenkäänteessä aikaan ajankohtaisen trendin Miehet. Erottele ensin päällihiukset. Leikkaa sitten hiukset sivulta ja takaa haluamaasi pituuteen. Tähän voit käyttää lisäkampoja pituuksille 3 / 6 / 9 ja 12 mm. Parran voit trimmata portaattomasti samalle pituudelle tai aina asiakkaan niin halutessa pidemmäksi. Puhtaan reunan saat, kun käytät J-CUT 50:a ilman lisäkampaa; se soveltuu erityisesti viimeistelyyn 0,8 mm pituudesta alkaen. Päällihiusten pehmeä pituuden korjaus tehdään pointtaamalla. Tämä tyyli on erityisen helposti muunneltavissa. Undone-lookki letkeästi farkuissa ja paidassa tai puvussa hiuskiehkuradandyna kaikki on mahdollista! MORE UUTUUS J-CUT 50 Akku- ja sähkökäyttöinen hiustenleikkuukone ammattikäyttöön Akun pitempi kestoaika Low-Self-Discharge - laatuakulla Mikrosiruohjattu latauksen valvonta ylilataussuojalla Laadukas moottori voimakas ja nopea Terävä ja kestävä teräksinen leikkuupää pikavaihtojärjestelmällä Vakioleikkauspituus 0,5 mm ja muunneltava leikkauspituuden säätö laitteessa (0,8 / 1,3 / 2,0 / 2,5 mm) 4 lisäkampaa (3 / 6 / 9 / 12 mm) Kädelle miellyttävä muotoilu Latausasemassa 360 asemointi Klassiset terät, joissa matala leikkauskulma ja erinomainen terävyys Soveltuu koverahionnan ja hionnan ansiosta hyvin vuolemistekniikkaan VARIO-säätöruuvi Muotoilusakset, joissa 38 ohennushammasta 169,- WAVER: ,10 Glamour-kiharakampaus upea lopputulos Ammattikäyttöön tarkoitetulla laine- ja volyymimuotoilijalla kauniit, tasaiset kiharat Huippulaadukas keramiikkapinnoitus Nopea kuumentuminen, sopii täydellisesti muotoiluun Portaaton lämpötilansäätö C Helppokäyttöinen ja turvallinen lämpösuoja Pyörivä 3 metrin johto J-CUT 50: VS85130H15 J-CUT 50 Kampasetti A-LINE, musta 28,80 Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

6 Joustavat lämpölaatat liikkuvat pehmeästi hiusten läpi ja ovat ihanteelliset otsatukan ja yksittäisten hiusosioiden suoristamiseen Kork. 190 C keraamiset laatat jakavat lämmön optimaalisti Käsittely on joustavaa 2 metrin pituisen johdon ansiosta Pieni suoristusrauta suurenmoiseen muotoiluun! Antaa täydellisen lookin matkoilla ollessa, sillä se mahtuu vain 104 gramman painoisena ja 19 cm pituisena jokaiseen käsilaukkuun. ST mini STARLIGHT: HD AMICO: ,70 39,90 Pituus: 19 cm UUTUUS HD AMICO Hiustenkuivaaja AC-moottorilla ammattikäyttöön W teho ( V) Miellyttävän kevyt ja kätevä Innovatiivinen Air Plus System antaa voimakkaan ilmavirran 2 nopeutta ja 4 lämpötilaa sekä erillinen kylmäpainike 1 lisäsuutin (75 mm) 2,80 m johto Laitteen paino: 467 g Monipuolinen olkalaukku (B/H/T 37x 27x11 cm), jossa sopiva saksikotelo laadukasta keinonahkaa Saatavana kaksi muodikasta perusväriä: konjakki tai hieno kivenharmaa, molempien sisäpuolet sävytetty sopivin värein Käytännöllisen tilava sisäosasto, jossa vetoketju Tyylikäs ketju yhdistää irrotettavan, kahdelle saksille tarkoitetun saksikotelon ja laukun toisiinsa Mukava olkahihna (pituus 60 cm) STATIC-FREE HAND-FINISHED STYLEBAG cognac: 8401 STYLEBAG stone: ,40 STYLEBAG stone KAMPA A-LINE: Ionisoiva kampamallisto ammattikäyttöön. Laadukas muovi, 3 trendiväriä. Settiin kuuluu 9 erilaista mallia kätevässä kotelossa. 28,80 45,40 STYLEBAG cognac Väri A599-1 musta A599-3 lila A599-5 pinkki A599-6 sininen A599-7 vihreä Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä. Hinnat ovat voimassa ainoastaan kampanjaviikkojen ajan. Hinnat on ilmoitettu euroina, ja niihin lisätään arvonlisävero. *OVH = valmistajan antama hintasuositus. **Saatavissa kampanjaan osallistuvilta jälleenmyyjiltä.

ORE NEWS 15.02. - 31.03.2015 KAMPANJA TARJOUKSET JÄLLEENMYYJÄLTÄSI** SETTI EURO-TECH DESIGN: 445,- TEIDÄN EDUSTAJALTANNE:

ORE NEWS 15.02. - 31.03.2015 KAMPANJA TARJOUKSET JÄLLEENMYYJÄLTÄSI** SETTI EURO-TECH DESIGN: 445,- TEIDÄN EDUSTAJALTANNE: TEIDÄN EDUSTAJALTANNE: PUHDASTA ESTETIIKKAA Tekniikan ja laadukkaan grafiikan ihanteellinen yhdistäminen.euro-techin terät. 2 vuoden ilmainen takuuhuoltopalvelu. SETTI EURO-TECH DESIGN: Koko VS97525-1F15

Lisätiedot

Tämä kompakti, pienikokoinen trimmeri sopii hyvin käteen, tarjoaa liikuntavapautta hiusten leikkauksessa eikä aseta luovuudelle minkäänlaisia

Tämä kompakti, pienikokoinen trimmeri sopii hyvin käteen, tarjoaa liikuntavapautta hiusten leikkauksessa eikä aseta luovuudelle minkäänlaisia TEIDÄN EDUSTAJALTANNE: SETTI J-CUT PICO: AGENT GERTSSON TRADING AB www.gertsson.sverige.net United Salon Technologies GmbH Ketzberger Strasse 34 42653 Solingen, Germany www.jaguar-solingen.com by Jaguar

Lisätiedot

(Ilman sisältöä.) STUDIO BAG

(Ilman sisältöä.) STUDIO BAG TEIDÄN EDUSTAJALTANNE: AGENT GERTSSON TRADING AB www.gertsson.sverige.net United Salon Technologies GmbH Ketzberger Strasse 34 42653 Solingen, Germany by Jaguar 2016 FA FI-02/16 STUDIO-BAG GLAM: 8287 STUDIO-BAG

Lisätiedot

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU

99 (sis.alv.) 14,80 5,00 14,50. 35,80 (43,68 sis.alv.) -50% -20% UUTUUS! 10kpl = - 30% 12, 95/kpl (15,79 sis.alv.) 18,50. Nyt vain KAMPAAMOTUKKU NOUTOMYYMÄLÄ Laaksolahdentie 41 02730 Espoo Puh. 044 347 7799 - myymälä/ tilaukset KAMPAAMOTUKKU MINISUORISTUSRAUTA Ammattitason minirauta hiusten suoristamiseen ja kihartamiseen. Liukumattoman pinnan

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

T23293 - KÄÄNTÖVEITSI VYÖPIDIKKEELLÄ

T23293 - KÄÄNTÖVEITSI VYÖPIDIKKEELLÄ Veitset, varaterät... T - PUUKKO RUOSTUMATON TERÄS 0MM... FR11 - SANKO... FR001 - CLASSIC 1... FR00 - CLASSIC... T1989 - PUUKKO RUOSTUMATON 10M GRIP KAHVA... FR918 - DSPL... FR910 - MORAPUUKKO RUOSTUMATON

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN

SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN Saumauspistoolit, 2012/2013 Huippuluokan ladattavat työkalut ammattikäyttöön SAUMAUSPISTOOLI AMMATTIKÄYTTÖÖN UUSI 4,2 Ah 14,4 V / 4,2 Ah: ENNENNÄKEMÄTÖN AKKUKAPASITEETTI TUO TEHOA TOIMINTAAN TEHOA, KÄYTÄNNÖLLISYY

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

HIGH POWER. Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! UUSI. Innovation in Tools

HIGH POWER. Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! UUSI. Innovation in Tools Innovation in Tools Monipuolinen linjalaser helpottaa kohdistamista! HIGH POWER 3D PowerPlane-Laser 3D ja AutoLine-Laser 3D: Nyt myös kätevällä seinäpidikkeellä UUSI 3D-laserin edut Tehokasta työskentelyä

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja

LI-ION POWER 72V AKKUKONEET. suorituskykyä ilman johtoja LI-ION POWER 72V AKKUKONEET suorituskykyä ilman johtoja Yksinkertaisesti tehokas: 72V Akku PAREMPI SINULLE, PUUTARHALLE JA YMPÄRISTÖLLE ieb ed ing ungen (abrufbar unte us* lakk se ch a ar erg rw w tell

Lisätiedot

PROBST kivi- ja betonituotetarraimet 70.8.10. Kivileikkurit AL. Tasoituslanat hiekalle EP ja Mini-Plan. Säädettävä sidekivikärry VTK-V

PROBST kivi- ja betonituotetarraimet 70.8.10. Kivileikkurit AL. Tasoituslanat hiekalle EP ja Mini-Plan. Säädettävä sidekivikärry VTK-V 70.8.10 Kivileikkurit AL AL-sidekivileikkuri ja RSAkaarevan pinnan leikkuuterä Jämäkkä ja kevyt kivileikkuri ammattikäyttöön. Laite on helposti siirrettävissä. Yksinkertainen säätö. Molemmissa terissä

Lisätiedot

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags BAGS Hyvät ideat leviävät nopeasti. Varsinkin jos kuljetat niitä matkalaukussa - tai pienemmässä työlaukussa tai urheilukassissa. Painatuksella varustettu laukku huomataan aina. Laukkumme ovat ergonomisia

Lisätiedot

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V

Briggs&Stratton, 2100 Pro Series, 420 cc, 10,0 kw 4-tahti OHV, kaasusäädin. RS (käsikäynnistys) + sähköstartti 230 V 1581 PRO Vaativalle käyttäjälle, vaativiin olosuhteisiin kehitetty tehokas kaksivaihelinko. Puhdistaa lumen tehokkaasti ajoväylältäsi. Pureutuu läpi kovan ja jäisen lumivallin. Varustettu tehokkaalla kaksivaihemekanismilla.

Lisätiedot

Ammattilaislaatua made in Germany.

Ammattilaislaatua made in Germany. Metalli Ammattilaislaatua made in Germany. Uudet FEINin Compact-kulmahiomakoneet. Ennennäkemätön hinta-/laatusuhde. alkaen 128,- 159,- sis. alv 24 % Uusilla FEIN-kulmahiomakoneilla työskentely on nopeampaa

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 FI F E G D B C A 3 SUOMI 08-10 4 HIUSTENKUIVAAJA HD 3700 Turvallisuus Ota huomioon seuraavat ohjeet laitetta käytettäessä. 7 Laite on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön. 7 Älä

Lisätiedot

Räikkävääntimet, momenttiavaimet... C RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/4"... T RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/4"... T RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/4" 72-HAMP...

Räikkävääntimet, momenttiavaimet... C RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/4... T RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/4... T RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/4 72-HAMP... Räikkävääntimet, momenttiavaimet... C001 - RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/"... T91 - RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/"... T90 - RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/" -HAMP.... T9 - RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/" -HAMP.... T9 - RÄIKKÄVÄÄNNIN 1/" TAIPUISA... C00 - RÄIKKÄVÄÄNNIN

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus T58602 5.11 RUSH 72 Reppu RUSH 72 selkäreppu on suunniteltu olevan ominaisuuksiltaan kattava 72 tunnin reppu, johon mahtuu isommatkin varusteet ja lisälaitteet. Reppu on kestävä ja luotettava pitemmillekin

Lisätiedot

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg

Kekkilä Kompostoiva 160 L. Kekkilä Ekomatic Kuivikekäymälä 110 L. Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Kekkilä Nurmikkolannoite 10 kg PIHAPIIRIIN Kompostoiva 160 L Puutarhalannoite 6 kg Nurmikkolannoite 10 kg Duomatic kompostoiva kuivikekäymälä esikompostoi käymäläjätteesi kätevästi kahden sisäastian ansiosta. Toinen astia on käytössä,

Lisätiedot

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 DA HU FI CS NO SV IT PT NL SL LT EL BG RU E F B D C A 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-24 PORTUGUÊS 25-28 NEDERLANDS 29-32 MAGYAR 33-36 ČESKY

Lisätiedot

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI

HAKATO JOULU 2010 HAKATO JOULU 2010. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Hinnat evät sisällä merkkausta. Hakato Oy, HELSINKI HAKATO JOULU 2010 Sherpapeite Superpehmeä Sherpapeite Todella pehmeä ja ihanan kuohkea sherpa peite, 500g/m2. Koko 130x170 cm. Saatavana kolme eri väriä. 4055 Harmaa 4056 Punainen 4057 Beige Hinta/kpl

Lisätiedot

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle.

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle. start OSiS Style Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Soft n Straight Flatliner Curl Me Soft Twin Curl HairBody Body Me UpLoad Grip Hold Miracle Blow & Go Smooth Blow & Go Thick ASK

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut

Kuumennustyökalut ammattilaisille. Kattokoneet ja -työkalut Kuumennustyökalut ammattilaisille Kattokoneet ja -työkalut Kokonaistoimittaja työkaluillesi Sievert ja FinnFlame Oy omaavat pitkäaikaisen kokemuksen kattoteollisuudelle toimitetuista poltinsarjoista sekä

Lisätiedot

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE 7700 SARJA Geodyna 7700 sarja on uusi virstanpylväs tasapainotuskoneille, joilta vaaditaan suuria volyymejä. Laaja kosketusnäyttö Helppokäyttöinen Vankkarakenteinen

Lisätiedot

EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET

EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET EXTENSIONS CATALOG HIUSTENPIDENNYKSET HOITOTUOTTEET TARVIKKEET HIUSEXTRA HEINILÄ OY Yrityksemme on toiminut pidennyshiusten ja -tarvikkeiden maahantuojana jo vuodesta 1985 lähtien. Jäsenyytemme kansainvälisessä

Lisätiedot

Tuotteet. OneMed Oy PL 10 (Metsäläntie 20), 00321 Helsinki www.onemed.fi. Yhteyshenkilö Wolf-tuotteissa

Tuotteet. OneMed Oy PL 10 (Metsäläntie 20), 00321 Helsinki www.onemed.fi. Yhteyshenkilö Wolf-tuotteissa Tuotteet E-Line-resektoskooppi 4 Saline Bipolaari -resektoskooppi 5 E-Line-kystoskooppi 6 Laserkystoskooppi 7 E-Line-ureterorenoskooppi 8 Princess-resektoskooppi 9 Optiflow-hysteroskooppi 10 Bipotrode-bipolaarielektrodi

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

linea classic linea pb

linea classic linea pb linea pb Linea PB on La Marzoccon kunnianosoitus ja uudelleen suunnittelema versio Linea Classicista. Linea PB on saanut nimensä Piero Bambin mukaan hänen elämäntyöstään La Marzoccon suunnittelijana ja

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

Maglite. Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä.

Maglite. Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä. Maglite Markkinapaikka, jossa viestisi tavoittaa asiakkaasi vähintään neljä kertaa päivässä. Vähintään kymmenen vuoden ajan. Joka ikinen päivä. Avaimenperävalaisimet Aina mukana! Solitaire LED -avaimenperävalaisin

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton nopeuden

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa 30 euroa takaisin! Osta nyt mikä tahansa Braun Series 7 -parranajokone ( SH799cc+ccr2, SH799cc, SH790cc, SH765cc, 760cc, SH750cc, SH740sW&D ), niin saat 30 euroa takaisin pankkitilillesi. Braun Series

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva BDS 43/80 C Adv Luotettava, käyttäjäystävällinen lattianhoitokone. Kaksirunkoisen aisan vuoksi tukeva, tasapainoinen rakenne. Suoravetoinen planeettavaihteisto takaa toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 45.420 Ottoteho 800 Watt Antoteho 25 Watt Nauhan nopeus -8 m/sec Nauhan mitat / 9 / 0 mm Putken maks. Ø 50 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 400-4000 /min Johdon

Lisätiedot

PIKAKOLVIT JA JUOTOSKOLVIT

PIKAKOLVIT JA JUOTOSKOLVIT PIKAKOLVIT JA JUOTOSKOLVIT PIKAKOLVI 60 W XST001 teho 60 W / 230 V johto 1,7 m kohdevalo lämpenee nopeasti, n. 380 C lämpötilaan n. 6 sekunnissa ylikuumenemisen estämiseksi pidä 12 sekunnin jälkeen 48

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE MATT & MESSY fashion style smart must-have wild TREND SETTING MODERN IRREVERENT Shine FREE FIBERpaste ROUGHED UP Natural look Villi, mystinen ja trendikäs.

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Taskuun mahtuva tarkennustaituri. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * P2 AFS. Taskuun mahtuva tarkennustaituri. Creating New Worlds of Light LENSER * Creating New Worlds of Light LENSER * P2 AFS Taskuun mahtuva tarkennustaituri Pituus Paino Valovirta Paristo Energiavarasto Valaisuaika Valon kantomatka Tekniset tiedot High End 94 mm 31 g 25

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario Tilausnumero 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

329,- RollerMouse Red hiiriohjain. Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. RollerMouse Red

329,- RollerMouse Red hiiriohjain. Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. RollerMouse Red RollerMouse Red 329,- RollerMouse Red hiiriohjain Valmistettu yhtenäisestä alumiinikappaleesta, joka tekee hiirestä entistä tukevamman ja ergonomisemman. Paranna hallittavuutta ja vähennä rasitusta uuden,

Lisätiedot

3. Lattioiden puhdistus

3. Lattioiden puhdistus 3. Lattioiden puhdistus Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: lattia. Vileda Professionalin lattianpuhdistusratkaisut perustuvat sekä kokemukseen että uuteen ajattelutapaan. Ergonomia, tehokkuus

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

14. JUOTTIMET. - Asiantuntevaa palvelua l -

14. JUOTTIMET. - Asiantuntevaa palvelua l - 14. JUOTTIMET Butaanisäiliö...8 Juotinasemat...4 Juotinteline...6 Juotosimunauha...6 Juotoskolvit... 2-4, 7 Juotoskynät... 7-8 Juotoskärjen puhdistusaine...6 Juotoskärjet... 3,4 Juotosnesteet...6 Juotospasta...6

Lisätiedot

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva BDS 43/180 C Adv Luotettava, käyttäjäystävällinen lattianhoitokone. Kaksirunkoisen aisan vuoksi tukeva, tasapainoinen rakenne. Suoravetoinen planeettavaihteisto takaa toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Lisätiedot

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla.

Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. UUSI. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. hansgrohe Raindance Select S PowderRain-suihkulla UUSI Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta. Raindance Select S suihkut uudella PowderRain-suihkumuodolla. 2 hansgrohe Tarina hansgrohe

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light

LED LENSER * LED LENSER * M3R. Creating New Worlds of Light LED LENSER * Creating New Worlds of Light LED LENSER * M3R LED Pituus Paino Lumen Akut Erillinen latausasema (johon sisältyy USB-liitäntä ja lataustilan näyttö) kuuluu toimitussisältöön. Energiavarasto

Lisätiedot

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ s. 5 s. 9 s. 10 Mattokymppi 35 Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla

Lisätiedot

- Älykkäitä nostolaitteita

- Älykkäitä nostolaitteita Ergonomisia nostoapulaitteita ainutlaatuisella ohjattavuudella ja joustavalla käytettävyydellä. Quick-Lift TUOTTEET - Älykkäitä nostolaitteita Since 1912 OTA YHTEYTTÄ! (09) 221 90 530 sales@erikkila.com

Lisätiedot

Painepesurit kotikäyttöön C-PG 130.2

Painepesurit kotikäyttöön C-PG 130.2 PowerGrip-ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi säätää painetta sopivammaksi kohteisiin, jotka eivät kestä kovaa painetta. Painetta voidaan säädetään suoraan pesukahvasta pesun aikana. Painettä on mahdollista

Lisätiedot

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA!

KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! KESÄ ON GRILLAUKSEN PARASTA AIKAA! GRILLIVÄLINESALKKU No: 301113 66,00 18 osainen grillisetti Teräosat ruostumatonta terästä Alumiinisalkun mitat 50 x2 7 x 10 cm 25,50 BBQ-SALKKU No: 604016 Kolmen ottimen

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille.

Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille. Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille. Caamoz OY on joukkue eri alojen osaajia. Huippuluokan suunnittelijat sekä muodin

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

//MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT

//MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT //MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT Kaikki yhdellä järjestelmällä. www.einhell.com Einhell Maalinruiskutusjärjestelmät //KAIKKI YHDELLÄ JÄRJESTELMÄLLÄ. SISÄSEINÄMAALIT LAKKAMAALIT LASYYRIT. 2 TC-SY 400 P TC-SY 500

Lisätiedot

// conquest hd KOE luonto lähempänä KUIN KOSKAAN

// conquest hd KOE luonto lähempänä KUIN KOSKAAN // conquest HD Löydä pienimmät yksityiskohdat, koe suurimmat elämykset Näiden hetkien eteen teemme työtä Luonto ei lepää, ei myöskään Carl Zeiss. Selkeimmin tämän huomaa uudessa CONQUEST HD kiikarimallissa,

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Huippusuorituskyky. mahtuu pieneen tilaan. Oksasilppurit.

Huippusuorituskyky. mahtuu pieneen tilaan. Oksasilppurit. Huippusuorituskyky mahtuu pieneen tilaan Oksasilppurit www.bosch-garden.com Hiljainen oksasilppuri AXT 25 TC Erittäin sopiva kaikenlaisten puutarhamateriaalien silppuamiseen. Haluatko silputa puutarhajätteet

Lisätiedot

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil HandlingTech ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA www.handlingtech.de/eromobil eromobil - Ratkaisu työkalujen rikkoutumistilanteisiin Uusi eromobil Kompakti, monipuolinen, käytännöllinen Perustamisvuodestaan

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

UUTUUDET

UUTUUDET UUTUUDET 2018 www.magnum-tools.com 2 Uutuudet 2018 Vetoniittipihdit MG-200 Todella pienikokoiset ja tukevat vetoniittipihdit kevyeen niittaukseen Kolmella leualla varustettu erittäin varmatoiminen vetomekanismi

Lisätiedot

IQv sarjan akkukoneet

IQv sarjan akkukoneet KORJAAMOTYÖKALUT IQv sarjan akkukoneet W1110EU-K2 Sarja Akkuiskuväänninsarja 12V 135 Nm 1/4 pikavaihto- bitspidin 3300 iskua minuutissa Iskuväänninsarja sisältää 2 x 2.0 Ah Li-Ion akkua, laturin ja laukun

Lisätiedot

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg

Teho 2400 W Paino 4,4 kg Jännite 230 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 40 cm Ketju 3/8 sh. 165. Teho 1.5 kw Komposiittirunko, paino 3,6 kg 05 MOOTTORISAHAT. CS-00 SÄHKÖSAHA Teho 00 W Paino, kg Jännite 0 V Automaattinen ketjujarru Laipan pituus 0 cm Ketju /8 sh. 65 Sähkösaha vaativaan käyttöön Kevyt yläkahvasaha ammattilaisille YLÄKAHVASAHAT.

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

alk. -15 % KOODI: KUN0318B VOIMASSA: VASTUSKUMINAUHAT, NASARA-KINESIOTEIPIT, AIREX-TUOTTEET Kuntoutuksen kesäkampanja

alk. -15 % KOODI: KUN0318B VOIMASSA: VASTUSKUMINAUHAT, NASARA-KINESIOTEIPIT, AIREX-TUOTTEET Kuntoutuksen kesäkampanja Kuntoutuksen kesäkampanja alk. KUNTOUTUS JA TERAPIAVÄLINEET VASTUSKUMINAUHAT, NASARA-KINESIOTEIPIT, AIREX-TUOTTEET KESÄKAMPANJA Vastuskuminauhat: alk. VOIMASSA: 11.6.- 31.8.2018 Theraband-vastuskuminauhat

Lisätiedot

KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Helsinki 0214. KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet

KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Helsinki 0214. KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Helsinki 0214 KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet Sisältö KAPRO-vesivaa at ja mittavälineet 990 Zeus... 3 985D Digiman... 3 779 Spirit... 3 920 Shark... 4 983 Sähkömiehen veisvaaka... 4 724 Valettu vesivaaka

Lisätiedot

Kuljetus- ja potilaspaari

Kuljetus- ja potilaspaari Kuljetus- ja potilaspaari Uusi Emergo tunnettua Merivaara-laatua Merivaara-tuotteiden asiakaslähtöisessä suunnittelussa pidetään tärkeänä hoitotyön sujuvuutta ja potilasmukavuutta. Uusi Emergo-potilaspaari

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Monikäyttöiset painepesurit - korkea suorituskyky ja käyttäjäystävällisyys

Monikäyttöiset painepesurit - korkea suorituskyky ja käyttäjäystävällisyys on pystysuoran rakenteensa ansiosta erittäin helposti liikuteltava ja tukeva painepesuri. Integroitu letkukela letkuohjurilla helpottaa käyttämistä. Pesuri on suunniteltu ergonomiseksi ja siinä on lisäkahva,

Lisätiedot

TEMA-puhalluspistoolit

TEMA-puhalluspistoolit Puhalluspistoolit Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja ergonomiaan, minkä ansiosta puhalluspistoolia on helppo käsitellä. Pistoolin kahva on iskunkestävää asetaalimuovia.

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto JOULUKUVASTO 2013 2 Story of Meat -pihviveitsisetti Kirjanmuotoiseen laatikkoon pakattuna 4 hyvälaatuista pihviveistä. Yksinkertainen ja klassinen design mahdollistaa niiden helpon yhdistettävyyden muiden

Lisätiedot