FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA"

Transkriptio

1 FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

2

3 Arvo Pärt (s. 1935) Spiegel im Spiegel SU KLO TAMPERE-TALON PIENI SALI KAMARI- MUSIIKKI- KONSERTTI György Balázs, alttoviulu; Mirka Vähtäri, piano Jouni Kaipainen ( ) Klarinettikvintetto op. 59a I Allegretto II Adagio III Allegro IV Allegro TampereRaw: Janne Pesonen, klarinetti; Maria Itkonen, viulu; Anna Angervo, viulu; Heili Hannikainen, alttoviulu; Elina Sipilä, sello VÄLIAIKA Dmitri Šostakovitš ( ) Jousikvartetto nro 8 c-molli op. 110 I Largo, attacca II Allegro molto, attacca III Allegretto, attacca IV Largo, attacca V Largo Hanna Parviainen, viulu; Tatevik Ayazyan, viulu; Anni Tiainen-Hammo, alttoviulu; Joona Pulkkinen, sello Konsertin juontaa Eija Oravuo. Konsertti päättyy noin klo Väliaika noin 20 minuuttia. Konsertin kaikenlainen taltioiminen on kielletty.

4 György Balázs on opiskellut Liszt Ferenc -musiikkiopistossa, -konservatoriossa ja -musiikkiakatemiassa. Hän on toiminut sooloalttoviulunsoittajana Szegedin kansallisessa oopperaorkesterissa ja Weiner Leo -kamariorkesterissa. Vuosina hän toimi alttoviulunsoittajana ja varaäänenjohtajana Turun kaupunginorkesterissa. Tampere Filharmonian alttoviulun äänenjohtajana hän aloitti syksyllä Mirka Vähtäri (os. Dojan) on kokemäkeläissyntyinen, vesilahtelainen pianonsoitonopettaja ja muusikko. Hän valmistui vuonna 2010 Metropolia AMK:sta musiikkipedagogilinjalta pääaineenaan piano. Lopputyön aiheena oli omista pedagogisista sävellyksistä koostuvan kokoelman teko. Nuottikirja Pianopäivä julkaistiin v Mirka on opiskellut myös Sibelius-Akatemiassa ja Turun AMK:ssa. Vuonna 2015 hän suoritti ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Metropolia AMK:ssa. Mirka on opettanut pianonsoittoa Musiikkiopisto Avoniassa Espoossa vuosina , ja nykyään hän opettaa Pirkan opistossa Lempäälässä, Vesilahdessa ja Pirkkalassa. Klassisen musiikin lisäksi Mirka vaikuttaa vahvasti myös kevyen- ja tanssimusiikin parissa. Hän esiintyy säännöllisesti Amorio-orkesterinsa kanssa esim. tangokuninkaallisia säestäen.

5 Janne Pesonen opiskeli klarinetinsoittoa aluksi Espoon musiikkiopistossa ja Helsingin konservatoriossa muun muassa Ilkka Teerijoen ja Jarmo Hyväkön oppilaana. Hän jatkoi Sibelius-Akatemiassa vuodesta 1993 Pekka Ahosen ja Harri Mäen johdolla ja suoritti A-kurssin vuonna Pesonen on täydentänyt opintojaan esimerkiksi H-R. Stalderin kesäkurssilla. Tampere Filharmonian klarinetin varaäänenjohtajana hän on soittanut vuodesta Lisäksi hän on esiintynyt myös Avanti!-kamariorkesterin riveissä ja kuuluu TampereRaw-nykymusiikkiyhtyeeseen. Maria Itkonen on opiskellut viulunsoittoa Sibelius-Akatemiassa Päivyt Mellerin ja Janne Malmivaaran oppilaana, Wienin Musiikkikorkeakoulussa Michael Frischenschlagerin oppilaana sekä Amsterdamin Konservatoriossa Alexander Kerrin luokalla. Itkonen on vieraillut konserttimestarina mm. WDR Sinfonieorchesterissa Kölnissä, Kamariorkesteri Avanti!-kamariorkesterissa, Sinfonia Lahdessa, Shanghai Opera Orchestrassa ja Turun filharmonisessa orkesterissa. Hän on soittanut myös muun muassa Schleswig-Holstein Festival Orchestrassa, Rotterdam Philharmonic Orchestrassa, Amsterdam Sinfoniettassa, Helsingin kaupunginorkesterissa ja Radion sinfoniaorkesterissa. Hän toimi Kuopion kaupunginorkesterin vuorottelevana konserttimestarina Tampere Filharmonian kolmantena konserttimestarina hän on toiminut vuodesta Orkesterityön ohella Itkonen opiskelee orkesterinjohtoa Panula-Akatemiassa. Anna Angervo on Länsi-Helsingin musiikkiopiston kasvatteja. Hän on opiskellut viulunsoittoa myös Berliinissä Hochschule der Künstessä. Angervo on soittanut vuodesta 1993 Avanti!-kamariorkesterissa. Hän on myös osallistunut TampereRaw-nykymusiikkiyhtyeen toimintaan sen perustamisesta lähtien. Tampere Filharmoniassa hän soittaa II viulua.

6 Heili Hannikainen suoritti barokkialttoviulun ja alttoviulun diplomintutkinnon Sibelius-Akatemiassa Jouko Mansneruksen johdolla. Hän valmistui musiikin maisteriksi vuonna Vuodesta 1996 Hannikainen on toiminut opintojensa ohella solistina ja kamarimuusikkona muun muassa uuden musiikin yhtye NYYD Ensemblen, vanhan musiikin Hortus Musicus -orkesterin sekä Tallinna Keelpillikvartett ja Tobias Keelpillikvartett -jousikvartettien jäsenenä. Vuosina Hannikainen työskenteli Vaasan Kaupunginorkesterin alttoviulun äänenjohtajana ja sooloaltistina, ja vuodesta 2007 alkaen hän on toiminut Tampere Filharmonian vakituisena alttoviulunsoittajana. Hannikainen on soittanut FINESTre-jousikvartetin ja TampereRaw-nykymusiikkiyhtyeen riveissä vuodesta Elina Sipilä aloitti sellonsoiton Tampereen konservatoriossa ja opiskeli sen jälkeen ensin Turun konservatoriossa Timo Hanhisen ja sittemmin Sibelius-Akatemiassa Arto Noraksen johdolla. Diplomin hän suoritti keväällä Hän sai Turun sellokilpailussa erikoispalkinnon Sipilä on aktiivinen kamarimusiikin soittaja ja kuuluu muun muassa FINESTre-jousikvartettiin ja TampereRaw-nykymusiikkiyhtyeeseen. Sipilä on soittanut Tampere Filharmoniassa vuodesta 2003 ja toiminut äänenjohtajan ja soolosellistin sijaisena. Hanna Parviainen aloitti viulunsoiton 4-vuotiaana Keski-Pohjanmaan konservatoriossa. Sen jälkeen hän on opiskellut Sibelius- Akatemiassa Kaija Saariketun ja Tero Latvalan johdolla valmistuen musiikin maisteriksi erinomaisin arvosanoin Lisäksi hän on suorittanut maisterin tutkinnon Geneven musiikkikorkeakoulussa professori Mihaela Martinin luokalla. Parviainen on täydentänyt opintojaan muun muassa Mi-Kyung Leen, Hagai Shahamin, Ilya Gringoltsin ja Antti Tikkasen mestarikursseilla. Barokkiviulua hän on opiskellut muun muassa Minna Kankaan johdolla. Tammikuusta 2015 alkaen Parviainen on soittanut Tampere Filharmoniassa II viulun varaäänenjohtajana.

7 Orkesterikokemusta hänelle on aiemmin karttunut muun muassa Suomen Kansallisoopperan orkesterissa ja Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterissa. Hän on toiminut Sinfonietta de Gèneve -orkesterin konserttimestarina. Parviaisella on käytössään Pohjola Pankin Taidesäätiön soitin Pierre & Hippolyte Silvestre (1843). Armenialaisviulisti Tatevik Ayazyan on opiskellut sekä St. Petersburg State Music Collegessa että Manhattan School of Musicissa ja New York Universityssä opettajinaan muun muassa Elena Zayceva, Isaac Malkin ja Naoko Tanaka. Ayazyan on esiintynyt lukuisissa konserttisaleissa ja musiikkifestivaaleilla ympäri maailmaa mukaan lukien Salzburger Festspiele ja Pacific Music Festival ja menestynyt useissa viulukilpailuissa. Tampere Filharmoniassa Ayazyan on soittanut syksystä 2014 lähtien. Anni Tiainen-Hammo valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta vuonna Hän opiskeli Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa ja esittävän säveltaiteen koulutusohjelmassa Atso Lehdon ja Pirkko Simojoen johdolla. Lisäksi hän opiskeli Berliinin Hanns Eisler -musiikkikorkeakoulussa Pauline Sachsen oppilaana. Tiainen-Hammo on osallistunut lukuisille mestarikursseille alttoviulistina ja kamarimuusikkona sekä konsertoinut Suomen lisäksi muun muassa Saksassa, Venäjällä, Irlannissa ja Japanissa. Hän on työskennellyt Pori Sinfoniettan alttoviulun äänenjohtajana ja International Mahler Orchestran alttoviulistina sekä avustajana Tapiola Sinfoniettassa, Kymi Sinfoniettassa, Sinfonia Lahdessa, Radion sinfoniaorkesterissa ja Helsingin kaupunginorkesterissa. Tampere Filharmoniassa hän aloitti syyskaudella 2013.

8 Voitettuaan 3. palkinnon kansallisessa Turun sellokilpailussa 2010 sellisti Joona Pulkkinen on esiintynyt lukuisten orkesterien, kuten Aurora Symphony Orchestran, Radion sinfoniaorkesterin, Royal Chamber Orchestra of Wallonien, Brysselin La Monnaie -orkesterin, Tampere Filharmonian, Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin ja Turun filharmonisen orkesterin solistina. Hän on esiintynyt useimmilla merkittävimmistä kotimaisista musiikkifestivaaleista, sekä monissa Euroopan maissa ja konserttisaleissa, joihin lukeutuvat mm. Brysselin Flagey ja Palais des Beaux-Arts, Pariisin Auditorium Fondation Louis Vuitton ja Amsterdamin Concertgebouw. Kaudeksi Pulkkinen valittiin taiteilijaksi Gautier Capuçonin ohjauksessa toimivaan Classe d Excellence de Violoncelle -ohjelmaan Pariisissa. Muista Pulkkisen opettajista mainittakoon mm. Gary Hoffman, Marko Ylönen ja Pauli Heikkinen. Syksystä 2014 Pulkkinen on toiminut Tampere Filharmonian soolosellistinä. Hän toimi myös Radion sinfoniaorkesterin soolosellistinä orkesterin Itävallan kiertueella tammikuussa Joona Pulkkinen soittaa OP Ryhmän Taidesäätiön omistamaa Giovanni Grancino -selloa vuodelta 1698.

9 FAUNIEN ILTAPÄIVÄ -kamarimusiikkikonsertit KEVÄT 2018 Su klo 15 Mihail Glinka: Trio Pathétique Tuomas Turriago: Per Aspera variaatiot pianolle, viululle, sellolle ja klarinetille Sergei Prokofjev: Jousikvartetto nro 2 F-duuri Ti klo 19 FAUNIEN ILTA RAATIHUONEELLA Ludvig van Beethoven: Sonaatti nro 3 Es-duuri viululle ja pianolle Maurice Ravel: Jousikvartetto Jouni Kaipainen: Luminoso Liput 25, hintaan sisältyy väliajalla kuohuviinitarjoilu ja mahdollisuus tutustua Raatihuoneen taiteeseen. Lipputuotolla Pro Orchestra tukee orkesterin kiertueita. Myynti Pro Orchestra ry alkaen sähköisesti ja Filharmonian kausikorttikonserteissa Pro Orchestran myyntipisteellä sekä ovelta tuntia ennen konserttia, mikäli lippuja on jäljellä. Yhteistyössä Tampere Filharmonia, Pro Orchestra ry ja Tampereen kaupunki.w Su klo 15 RAW-FAUNIT Roope Mäenpää: uusi teos, solistina Joona Pulkkinen, sello (kantaesitys, TampereRaw:n tilaus) Tuomas Turriago: uusi teos (kantaesitys, TampereRaw:n tilaus) Yhteistyössä TampereRaw & Tampere Filharmonia Su klo 15 Gioachino Rossini: Duetto D-duuri Robert Schumann: Märchenerzählungen (Sadunomaisia kertomuksia) Johannes Brahms: Jousikvartetto nro 1 c-molli Su 8.4. klo 15 Erno Dohnányi: Serenadi C-duuri jousitriolle Jean François Victor Bellon: Vaskikvintetto nro 1 F-duuri Wilhelm Stenhammar: Jousikvartetto nro 2 c-molli Su 6.5. klo 15 George Enescu: Konserttikappale Miecyslav Weinberg: Sonaatti sellolle ja pianolle nro 2 Wolfgang Amadeus Mozart: Serenadi Es-duuri puhaltimille nro 11 Konsertit Tampere-talon Pienessä salissa, jos ei toisin maininta. Liput 12/6/2 (paitsi ti 13.2.) Kamarimusiikkisarjalippu 36/18 (28.1., 18.3., 8.4., ja )

10 FILHARMONIAN LAPSIPARKKIKÄVIJÖIDEN MINITAIDENÄYTTELY TALVIPUUTARHASSA VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ TÄNÄÄN SU TUTUSTU VAIKKAPA VÄLIAJALLA! LAPSIPARKKI 3 12-VUOTIAILLE KAIKISSA ORKESTERIN ISON SALIN ILTAKONSERTEISSA 6/8 TAMPEREEN OOPPERAN KANTAESITYS PE KLO TAMPERE-TALO Sävellys Olli Kortekangas Musiikinjohto Santtu-Matias Rouvali Libretto ja ohjaus Tuomas Parkkinen Tampere Filharmonia Tampereen Oopperan kuoro ja lapsikuoro Solisteina mm. Tuuli Takala, Ville Rusanen, Tuomas Katajala ja Juha Kotilainen. ESITYKSET: Pe klo 18.30, su klo 15, ke klo 18.30, la klo 15, to 1.3. klo ja la 3.3. klo 15. TAMPERE-TALO.FI/VELJENIVARTIJA Liput 98/86/66 Eläkel. 93/80/60 Kysy myös ryhmälippuja! Musiikkia ja makuja -illallispaketti 133/121/101

11

12

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Mihail Glinka (1804 1857) Trio Pathétique I Allegro moderato II Scherzo. Vivacissimo III Largo IV Allegro con spirito SU 28.1.2018 KLO 15.00 TAMPERE-TALON PIENI SALI

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Louis Couperin (1626 1661), sov. D. Nikkei: Kolme tanssia I Canaries II Sarabande en Canon III Courante Giovanni Pergolesi (1710 1736), sov. R. Sauer: Sonaatti nro

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Erno Dohnányi (1877 1960) Serenadi jousitriolle C-duuri op. 10 I Marcia. Allegro II Romanza. Adagio non troppo III Scherzo. Vivace IV Tema con variazioni. Andante

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA FAUNIEN ILTAPÄIVÄ TAMPERE FILHARMONIA Aulis Sallinen (s. 1935): Jousikvartetto nro 4 Hiljaisia lauluja Einojuhani Rautavaara (1928 2016): Jousikvartetto nro 1 Quartettino 1. Presto 2. Andante 3. Vivace

Lisätiedot

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI. Su klo 15 Tampere-talon Pieni sali. Kaapo Kamu

FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI. Su klo 15 Tampere-talon Pieni sali. Kaapo Kamu FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI Su 28.10.2018 klo 15 Tampere-talon Pieni sali Kaapo Kamu 1 Su 28.10.2018 klo 15 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTAPÄIVÄ KAMARIMUSIIKKISARJAN KONSERTTI

Lisätiedot

Raatihuone FAUNIEN ILTA. Pro Orchestra ry 25 vuotta Tampere Filharmonian kamarimusiikkisarja 20 vuotta

Raatihuone FAUNIEN ILTA. Pro Orchestra ry 25 vuotta Tampere Filharmonian kamarimusiikkisarja 20 vuotta 14.12.2016 Raatihuone FAUNIEN ILTA Pro Orchestra ry 25 vuotta Tampere Filharmonian kamarimusiikkisarja 20 vuotta Tervetuloa Minna Manninen, Pro Orchestra ry:n puheenjohtaja GEORG PHILIPP TELEMANN (1681

Lisätiedot

NUORTEN SOLISTIEN KILPAILU

NUORTEN SOLISTIEN KILPAILU NUORTEN SOLISTIEN KILPAILU 2017 2018 Tampere Filharmonian Nuorten solistien kilpailu järjestetään tänä vuonna kolmannen kerran. Mukaan on voinut ilmoittautua nuoria soittajia Pirkanmaan alueen musiikkioppilaitoksista.

Lisätiedot

Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987)

Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987) Kristiina Junttu Syntymäaika: 18.06.1968 Ammatti: pianisti, pianonsoitonopettaja Koulutus: Opinnot Tampereen Konservatoriossa 1974 1987 (ammattilinjalla 1985 1987) Opinnot Sibelius Akatemian Solistisella

Lisätiedot

FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS. Ti klo 19 Tampere-talon Pieni sali

FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS. Ti klo 19 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS Ti 9.10.2018 klo 19 Tampere-talon Pieni sali 1 Ti 9.10.2018 klo 19 Tampere-talon Pieni sali FAUNIEN ILTA LYÖMÄSOITIN HITS Osuma Ensemblen levynjulkistamiskonsertti TIM FERCHEN

Lisätiedot

"Hommage a O. M.", op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano

Hommage a O. M., op. 46 (2010) - Ensiesitys - for clarinet, violin, cello and piano Erkki Palola (1957-) "Hommage a O. M.", op. 46 (2010) for clarinet, violin, cello and piano - Ensiesitys - Erkki Palola, viulu Heikki Kulo, sello Jörg Fabian Schnabel, klarinetti Kari Syväniemi, piano

Lisätiedot

Eija Kajavan opinnäytekonsertti. Romantiikan ajan kamarimusiikkia. Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa klo 19

Eija Kajavan opinnäytekonsertti. Romantiikan ajan kamarimusiikkia. Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa klo 19 Eija Kajavan opinnäytekonsertti Säveliä elämästä Romantiikan ajan kamarimusiikkia Musiikkikeskuksen kamarimusiikkisalissa 28.11.2012 klo 19 Eija Kajava, viulu, Marjaana Oliveira, viulu Sonja Koistinen,

Lisätiedot

Lapin musiikkiopisto tel (0) Jorma Eton tie 8 B +358 (0) FI Rovaniemi fax +358 (0)16

Lapin musiikkiopisto tel (0) Jorma Eton tie 8 B +358 (0) FI Rovaniemi fax +358 (0)16 YÖ JA AURINKO Kansainvälinen jousikvartettikilpailu Rovaniemellä 5. 7.6.2009. Kauko Sorjosen säätiö ja Rovaniemen kaupunki järjestävät kamarimusiikkikilpailun jousikvarteteille. Kilpailuun osallistuvat

Lisätiedot

KLANG 2015: LES CHANTS

KLANG 2015: LES CHANTS KLANG 2015: LES CHANTS Ma 31.8. klo 19:30 Camerata-sali, Musiikkitalo Atte Kilpeläinen, alttoviulu Nonna Knuuttila, viulu Kiril Kozlovsky, piano Maria Puusaari, viulu Annemarie Åström, viulu Eeva Rysä,

Lisätiedot

Iiro Rajakoski (s. 1984) MATTHEW WHITTALL (s. 1975): The City in the Sea, trio alttohuilulle, alttoviululle ja harpulle, kantaesitys

Iiro Rajakoski (s. 1984) MATTHEW WHITTALL (s. 1975): The City in the Sea, trio alttohuilulle, alttoviululle ja harpulle, kantaesitys TO 28.9. KLO 19 TAMPERE-TALON PIENI SALI 28. ja 29.9.2017 TAMPERE FILHARMONIA Janne Nisonen, kapellimestari Tampereen valtakunnallisen TAMPEREEN VALTAKUNNALLINEN ALTTOVIULUKILPAILU Tampere Filharmonia

Lisätiedot

Ti klo 18 AMMUU! KOKO PERHEEN KONSERTTI. piirros Terttu Hartikainen

Ti klo 18 AMMUU! KOKO PERHEEN KONSERTTI. piirros Terttu Hartikainen Ti 30.10.2018 klo 18 AMMUU! KOKO PERHEEN KONSERTTI 1 piirros Terttu Hartikainen Ti 30.10.2018 klo 18 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Mikk Murdvee, kapellimestari Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu!

Lisätiedot

Viulunsoiton lehtori, Helsinki ja Jyväskylä (1997) (A-tutkintokonsertti Keski-Suomen konservatorion ja Sibelius-Akatemian yhteistyönä) 70 ov/105 op

Viulunsoiton lehtori, Helsinki ja Jyväskylä (1997) (A-tutkintokonsertti Keski-Suomen konservatorion ja Sibelius-Akatemian yhteistyönä) 70 ov/105 op Heidi Mantere Mobile: +358 40 7340 878 e-mail: heidi@heidi.fi Url: www.heidi.fi ANSIOLUETTELO Koulutus Somatic Pilates ohjaaja/ Somatic Pilates Instructor (2014) 600h Lihaskalvolinjojen (myofasciaali)

Lisätiedot

Nuori taitelija 2014 - Borea-jousikvartetti. Alempi hinta lapset ja opiskelijat. Lipunhinnat sisältävät lippukohtaisen toimitusmaksun.

Nuori taitelija 2014 - Borea-jousikvartetti. Alempi hinta lapset ja opiskelijat. Lipunhinnat sisältävät lippukohtaisen toimitusmaksun. tiistai 1.7. Rengon kirkko klo 19.00 Nuori taitelija 2014 - Borea-jousikvartetti Hugo Wolf: Italialainen serenadi Wolfgang Amadeus Mozart: Jousikvartetto no 17 B-duuri Metsästys Maurice Ravel: Jousikvartetto

Lisätiedot

SIBELIUKSEN VIIDES JA KUUDES. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

SIBELIUKSEN VIIDES JA KUUDES. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 27.11. 2015 SIBELIUKSEN VIIDES JA KUUDES Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Perjantai 27.11.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

Lisätiedot

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014

KONSERTTIKALENTERI SYKSY 2014. sib.fi. Elävä musiikki konserteissa SYKSY 2014 KONSERTTIKALENTERI Elävä musiikki konserteissa on korvaamaton, ainutkertainen elämys. Huippumuusikoiden yhteispeli, musiikin olemus, suuret tunteet ja yhteys ihmisen historiaan on aina henkilökohtainen

Lisätiedot

Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali

Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Torstaina 23.4.2015 klo 19 Madetojan sali Johannes Gustavsson, ohjaaja Atso Almila, seremoniamestari Sikri Lehko, saksofoni Edward Ananian-Cooper, kapellimestari

Lisätiedot

KAMARIMUSIIKKIA BALDERIN SALISSA klo 15.00

KAMARIMUSIIKKIA BALDERIN SALISSA klo 15.00 KAMARIMUSIIKKIA BALDERIN SALISSA 25.3.2017 klo 15.00 Nuoret lupaukset Heidi-Annina Nikkilä, viulu Sanni Kangas, viulu Niilo Ruotsala, piano Seele-kvartetti Rebecca Roozeman, viulu Amanda Ernesaks, viulu

Lisätiedot

15.1. 2016. Sydämenlyöntejä, burleskia ja Brahmsia. Tampere Filharmonia Anu Tali, kapellimestari Tamara Stefanovich, piano

15.1. 2016. Sydämenlyöntejä, burleskia ja Brahmsia. Tampere Filharmonia Anu Tali, kapellimestari Tamara Stefanovich, piano 15.1. 2016 Sydämenlyöntejä, burleskia ja Brahmsia Tampere Filharmonia Anu Tali, kapellimestari Tamara Stefanovich, piano Perjantai 15.1.2016 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Anu Tali,

Lisätiedot

Crusell-viikko jatkuu fantasiamusiikilla ja konserttitansseilla

Crusell-viikko jatkuu fantasiamusiikilla ja konserttitansseilla Tiedote 29.7.2019 Vapaa julkaistavaksi heti Crusell-viikko jatkuu fantasiamusiikilla ja konserttitansseilla Lauantaina 27.7. alkaneen Crusell-viikon fantasiateemaiset kamarimusiikkikonsertit jatkuvat Uudenkaupungin

Lisätiedot

Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu

Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu DocMus-yksikkö Juho Laitinen, sello Jouko Laivuori, piano Sirje Ruohtula, valosuunnittelu Juho Laitisen 3. jatkotutkintokonsertti lauantaina 12.3.2011 klo 21.00 Sibelius-Akatemian konserttisalissa Morton

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko,

Etelä-Karjalan Klassinen kuoro. Suomalainen Kevät. Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Etelä-Karjalan Klassinen kuoro Suomalainen Kevät Imatra 17.4.2010 klo 16, Vuoksenniska Kolmen ristin kirkko, Lappeenranta 18.4.2010 klo 16, Lappeenrannan Musiikkiopiston Helkiö-sali Ohjelma Jaakko Mäntyjärvi

Lisätiedot

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille

Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Jatko-opintoja musiikista kiinnostuneille Opiskeluvaihtoehtoja yliopistossa (n.5v.) ja ammattikorkeakoulussa (n. 3,5v.) Sekä yliopistoon että ammattikorkeakouluun haettaessa ennakkotehtäviä ja/tai soveltuvuuskoe

Lisätiedot

4.3. 2016. Filharmonian vasket. Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

4.3. 2016. Filharmonian vasket. Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 4.3. 2016 Filharmonian vasket Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Perjantai 4.3.2016 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonian vaski- ja lyömäsoittajat

Lisätiedot

Kansainvälinen Crusell-oboekilpailu

Kansainvälinen Crusell-oboekilpailu Kansainvälinen Crusell-oboekilpailu Uusikaupunki, 27.7. - 1.8.2014 1 Crusell-seura järjestää Uudessakaupungissa 27.7.-1.8.2014 Kansainvälisen Cruselloboekilpailun, johon voivat osallistua vuonna 1984 tai

Lisätiedot

juliste: MainosMariini

juliste: MainosMariini juliste: MainosMariini SELLO-PIANO -KONSERTTI PERJANTAINA 22.11.2013 Markus Hallikainen (s. 1987) aloitti sellonsoiton 5-vuotiaan Helli Sepän oppilaana. Espoon musiikkiopistossa häntä opetti vuodesta -97

Lisätiedot

21.5.2015 JUHLAVUODEN SANKARIT. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Anna-Liisa Bezrodny, viulu

21.5.2015 JUHLAVUODEN SANKARIT. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Anna-Liisa Bezrodny, viulu 21.5.2015 JUHLAVUODEN SANKARIT Tampere Filharmonia Anna-Liisa Bezrodny, viulu Torstai 21.5. klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Anna-Liisa Bezrodny, viulu CARL NIELSEN (1865 1931) Helios-alkusoitto

Lisätiedot

4.12.2014. Pori Sinfoniettan kevätkausi 2015. Liput: 23,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (sis. Lippupalvelun toimitusmaksu)

4.12.2014. Pori Sinfoniettan kevätkausi 2015. Liput: 23,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (sis. Lippupalvelun toimitusmaksu) 4.12.2014 Pori Sinfoniettan kevätkausi 2015 Liput: 23,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (sis. Lippupalvelun toimitusmaksu) 15.1. Torstai klo 19 Tangon huumaa - Piazzolla Jukka Iisakkila, kapellimestari

Lisätiedot

9.10. 2015 SIBELIUKSEN NELJÄS. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

9.10. 2015 SIBELIUKSEN NELJÄS. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 9.10. 2015 SIBELIUKSEN NELJÄS Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Perjantai 9.10.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari RICHARD STRAUSS (1864 1949) Don Juan op. 20 THEO

Lisätiedot

kesän raikkain musiikkitapahtuma! www.kaakkofestival.fi Musiikki ei tunne rajoja Rakkaat musiikin ystävät, jälleen kerran koittaa se odotettu aika vuodesta, kun voimme kerääntyä yhteen nauttimaan hyvästä

Lisätiedot

Maanantai 11.6. Musiikkijuhlien 10-vuotisnäyttelyn avajaiset Iitin kirkonkylän kylätalossa klo 19.00

Maanantai 11.6. Musiikkijuhlien 10-vuotisnäyttelyn avajaiset Iitin kirkonkylän kylätalossa klo 19.00 IITIN MUSIIKKIJUHLAT 10 VUOTTA 11. - 16.6.2012 Ohjelma Maanantai 11.6. Musiikkijuhlien 10-vuotisnäyttelyn avajaiset Iitin kirkonkylän kylätalossa klo 19.00 Tiistai 12.6. Toivekonsertti Lossirannan kartanossa

Lisätiedot

Johannes Piirto, piano

Johannes Piirto, piano Esa Heikkilä, kapellimestari Aarre Merikanto: Intrada 5 min Joonas Kokkonen: Sellokonsertto 8 min I osa Moderato mosso - Allegro Lauri Kankkunen, sello Maurice Ravel: Don Quichotte à Dulcinée 6 min I Chanson

Lisätiedot

23.10. 2015 SLAAVILAISROMANTIIKKAA. Tampere Filharmonia Nikolaj Znaider, kapellimestari Saleem Ashkar, piano

23.10. 2015 SLAAVILAISROMANTIIKKAA. Tampere Filharmonia Nikolaj Znaider, kapellimestari Saleem Ashkar, piano 23.10. 2015 SLAAVILAISROMANTIIKKAA Nikolaj Znaider, kapellimestari Saleem Ashkar, piano Perjantai 23.10.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Nikolaj Znaider, kapellimestari Saleem Ashkar, piano PJOTR TŠAIKOVSKI

Lisätiedot

27.8. 2015 SUURET SAKSALAISET. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Michael Barenboim, viulu

27.8. 2015 SUURET SAKSALAISET. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Michael Barenboim, viulu 27.8. 2015 SUURET SAKSALAISET Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Michael Barenboim, viulu Torstai 27.8.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali,

Lisätiedot

TYÖLISTA SYKSY 2012 12.6.2012 Muutokset mahdollisia

TYÖLISTA SYKSY 2012 12.6.2012 Muutokset mahdollisia TYÖLISTA SYKSY 2012 12.6.2012 Muutokset mahdollisia Vko 29/2012 Henk. koht. harj. viikko Vko 30/2012 Ma 23.7. Henk. koht. harj. _ Ti 24.7. Henk. koht. harj. _ Ke 25.7. 16:00-19:00 harjoitus 28.7. konserttia

Lisätiedot

6.1.2015 POHJOISET VIULUKONSERTOT. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Baiba Skride, viulu

6.1.2015 POHJOISET VIULUKONSERTOT. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Baiba Skride, viulu 6.1.2015 POHJOISET VIULUKONSERTOT Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Baiba Skride, viulu Tiistai 6.1.2015 klo 15 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali,

Lisätiedot

Elämäniloa ja jännitteitä. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Harriet Krijgh, sello

Elämäniloa ja jännitteitä. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Harriet Krijgh, sello 14.10. 2016 Elämäniloa ja jännitteitä Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Harriet Krijgh, sello Perjantai 14.10. klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali,

Lisätiedot

Klassisen musiikin instrumenttiopinnot alttoviulu 5,5 v

Klassisen musiikin instrumenttiopinnot alttoviulu 5,5 v Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2013-2017 2013 2013 2014 2014 2015 2015 2016 2016 2017 2017 Global Music Global Music 5,5 v (uusi 2016) 41 8 42 5 GLOMAS 2,5 v 15 4 26 5 28 6 35 3 28 2 yhteensä

Lisätiedot

Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu. Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2. ja 3. osa Ossi Tanner, piano

Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu. Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2. ja 3. osa Ossi Tanner, piano 13.5. KESKIVIIKKOSARJA 13 Musiikkitalo klo 19.00 Pertti Pekkanen, kapellimestari Bela Bartók: Rapsodia nro 1 viululle ja orkesterille Emma Mali, viulu 10 min Sergei Prokofjev: Pianokonsertto nro 1, 2.

Lisätiedot

TAIDERETKEN KONSERTTI

TAIDERETKEN KONSERTTI TAIDERETKEN KONSERTTI HELSINGIN KAUPUNGINORKESTERI # Perustettu vuonna 1882, pohjoismaiden vanhin ammattisinfoniaorkesteri # Vuosina 1892-1923 orkesteri kantaesitti valtaosan Jean Sibeliuksen sinfonisesta

Lisätiedot

Espoon Harppusymposium 2008

Espoon Harppusymposium 2008 Espoon Harppusymposium 2008 Espoon Kulttuurikeskus, Tapiola 24.-26.10.2008 Espoon harppusymposium 2008 Espoon harppusymposiumin järjestää Espoon musiikkiopiston harppuoppilaiden tukiyhdistys. Yhdistys

Lisätiedot

TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Valeriy Sokolov, viulu KE KLO 19. Tampere-talo, Iso sali

TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Valeriy Sokolov, viulu KE KLO 19. Tampere-talo, Iso sali 28. 29.8.2019 KE 28.8. KLO 19 Aamulehden nimikkokonsertti TO 29.8. KLO 19 Tampere-talo, Iso sali TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Valeriy Sokolov, viulu SERGEI PROKOFJEV (1891

Lisätiedot

(1940-1941) Aikojen lopun kvartetto

(1940-1941) Aikojen lopun kvartetto Olivier Messiaen (1908-1992) (1940-1941) Aikojen lopun kvartetto Quatuor pour la fin du Temps, III. Kuvat : E. Palola, M. Growthers, M. Käkelä, H. Kulo, Paopictures.fi, K. Syväniemi Kuvitus, taitto ja

Lisätiedot

22. & Joutsenlaulu ja urkusinfonia. Tampere Filharmonia Mikk Murdvee, kapellimestari Kalevi Kiviniemi, urut

22. & Joutsenlaulu ja urkusinfonia. Tampere Filharmonia Mikk Murdvee, kapellimestari Kalevi Kiviniemi, urut 22. & 23.9. 2016 Joutsenlaulu ja urkusinfonia Tampere Filharmonia Mikk Murdvee, kapellimestari Kalevi Kiviniemi, urut Torstai 22.9. klo 19 Tampereen tuomiokirkko Perjantai 23.9. klo 19 Lapuan tuomiokirkko

Lisätiedot

10.4. KESKIVIIKKOSARJA 13

10.4. KESKIVIIKKOSARJA 13 10.4. KESKIVIIKKOSARJA 13 Musiikkitalo klo 19.00 NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI Atso Almila, kapellimestari Jan Koetsier: Konsertto neljälle käyrätorvelle ja orkesterille op. 95 I Lento Allegro con brio Aleksi

Lisätiedot

To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI

To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI To 12.3.2015 klo 19 Sibeliustalo NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI Esa Heikkilä, kapellimestari Carl Maria von Weber: Fritz Kreisler: Alkusoitto oopperaan Oberon (Adagio sostenuto) Preludi ja Allegro sol. Jenna

Lisätiedot

17.9. 2015. Tampere Filharmonia John Storgårds, kapellimestari LUONNOKSIA

17.9. 2015. Tampere Filharmonia John Storgårds, kapellimestari LUONNOKSIA 17.9. 2015 John Storgårds, kapellimestari LUONNOKSIA Torstai 17.9.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali John Storgårds, kapellimestari COLIN MATTHEWS (s. 1946) Traces Remain Suomen ensiesitys VÄLIAIKA GUSTAV

Lisätiedot

Kesän raikkain. musiikkitapahtuma!

Kesän raikkain. musiikkitapahtuma! Kesän raikkain musiikkitapahtuma! Rakkaat kuulijamme Minulle tuottaa suurta mielihyvää voidessani toivottaa teidät kaikki jälleen kerran tervetulleiksi Kaakon Kamarimusiikkiin! Tasan vuosi sitten tämä

Lisätiedot

Musiikkitalo Selkokielinen esite

Musiikkitalo Selkokielinen esite Musiikkitalo Selkokielinen esite Tervetuloa Musiikkitaloon! Helsingin Musiikkitaloon ovat tervetulleita kaikki. Musiikkitalossa voi käydä kuuntelemassa konsertteja. Musiikkitalossa on kuusi salia konsertteja

Lisätiedot

31.8. & Linnoista ja teatterilavoilta. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Jonas Silinskas, trumpetti

31.8. & Linnoista ja teatterilavoilta. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Jonas Silinskas, trumpetti 31.8. & 1.9. 2016 Linnoista ja teatterilavoilta Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Jonas Silinskas, trumpetti Keskiviikko 31.8. klo 19 Ylöjärven kirkko Torstai 1.9. klo 19 Tampere-talon

Lisätiedot

PE klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI

PE klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI 9.3.2018 TAMPERE FILHARMONIA Klaus Mäkelä, kapellimestari Sergey Malov, viulu PE 9.3.2018 klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI TAMPERE FILHARMONIA Klaus Mäkelä, kapellimestari Sergey Malov, viulu SAULI ZINOVJEV

Lisätiedot

Kolmetoista lyöjää ja lumoava klarinetti 28.4. 2016

Kolmetoista lyöjää ja lumoava klarinetti 28.4. 2016 28.4. 2016 Kolmetoista lyöjää ja lumoava klarinetti Tampere Filharmonia & Tampereen Musiikkiakatemian opiskelijat Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Fabian Dirr, klarinetti Torstai 28.4.2016 klo 19

Lisätiedot

TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Mari Palo, sopraano Tero Harjunniemi, tenori

TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Mari Palo, sopraano Tero Harjunniemi, tenori 1.5.2018 TI 1.5.2018 klo 13 ja 15 TAMPERE-TALON ISO SALI VAPPUKONSERTIT TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Mari Palo, sopraano Tero Harjunniemi, tenori FRANZ LEHÁR (1870 1948) Nechledil

Lisätiedot

Voittajat lavalla / Winners on stage

Voittajat lavalla / Winners on stage Suomen Chopin-yhdistyksen konsertti / The Chopin Society of Finland concert Voittajat lavalla / Winners on stage Steinway Piano Festival 2018 Helsinki -kilpailussa palkitut nuoret pianistit esiintyvät

Lisätiedot

Vivaldin matkassa. Tampere Filharmonia Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, johtaja ja solisti

Vivaldin matkassa. Tampere Filharmonia Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, johtaja ja solisti 25.11. 2016 Vivaldin matkassa Tampere Filharmonia Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, johtaja ja solisti Perjantai 25.11. klo 19 Tampereen tuomiokirkko Tampere Filharmonia Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, johtaja

Lisätiedot

1.Ensimmäisenä festivaalipäivänä mukana on Karjalan tasavallan sinfoniaorkesteri Karjalan Valtion Philharmonicorkesteri

1.Ensimmäisenä festivaalipäivänä mukana on Karjalan tasavallan sinfoniaorkesteri Karjalan Valtion Philharmonicorkesteri Ruskeala Symphony -retki 10.8.2019 (Lähtö Joensuusta ja Paluu Joensuuhun) Tapahtuman viralliset nettisivut: https://ruskeala-symphony.com/en Ruskealan Symphony Music Festival. Ruskealan Mountain Park (Sortavalan

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri kevät 2008

Tapahtumakalenteri kevät 2008 2 nseudun musiikkiopisto 3 Tammikuu pe 18.1. 18.00 Vapaasti viululla ja huilulla Sipoo Artborg 35 la 19.1. 12.30 Vapaasti huilulla ja viululla 16.00 Romantiikan iltapäivä Pikkukirkko to 24.1. 18.00 Vihkiäisjuhlat,

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

3.9. 2015 SIBELIUKSEN TOINEN. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

3.9. 2015 SIBELIUKSEN TOINEN. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 3.9. 2015 SIBELIUKSEN TOINEN Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Torstai 3.9.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari RICHARD STRAUSS (1864 1949) Ruusuritari-sarja op.

Lisätiedot

RADION SINFONIAORKESTERIN KONSERTTIKAUSI KEVÄT 2010

RADION SINFONIAORKESTERIN KONSERTTIKAUSI KEVÄT 2010 RADION SINFONIAORKESTERIN KONSERTTIKAUSI KEVÄT 2010 13.1. Finlandia-talo klo 19.00 KESKIVIIKKOSARJA 10 Marko Ylönen, sello Lindberg: Expo, ek Suomessa Dvorák: Sellokonsertto Prokofjev: Sinfonia nro 5 22.1.

Lisätiedot

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016

LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Kangasniemen Musiikkiviikot LAULUN KESÄAKATEMIA 2016 Taiteellinen johtaja Mikko Franck 1. Mestarikurssit laulajille 18. 24.7.2016 Opettajat: Irina Gavrilovici Camilla Nylund (20. 24.7.2016) Seppo Ruohonen

Lisätiedot

SAKARI MONONEN COLL.629

SAKARI MONONEN COLL.629 Arkistoluettelo 637 SAKARI MONONEN COLL.629 Käsikirjoituskokoelmat 1 SAKARI MONONEN, säveltäjä COLL. 629 Säveltäjä ja musiikkipedagogi Sakari Mononen syntyi 27.7.1928 ja kuoli 1998. Hän työskenteli ensin

Lisätiedot

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO

SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKI- OPISTO LÄNSI- RANTA 4B 24100 SALO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa

Lisätiedot

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA

YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA YLEISTÄ TIETOA SOITONOPISKELUSTA Soiton/laulunopiskelu konservatoriossa on tavoitteellinen harrastus, joka vaatii tunneilla käymisen lisäksi sitoutumisen säännölliseen kotiharjoitteluun. Oppilaan viikoittainen

Lisätiedot

Pe klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI

Pe klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI 26.1.2018 TAMPERE FILHARMONIA Erkki Lasonpalo, kapellimestari Alexander Gavrylyuk, piano Pe 26.1.2018 klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI TAMPERE FILHARMONIA Erkki Lasonpalo, kapellimestari Alexander Gavrylyuk,

Lisätiedot

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä

Global Music Global Music 5,5 v GLOMAS 2,5 v yhteensä Sibelius-Akatemiaan hakeneet ja hyväksytyt 2015-2018 2015 hak 2015 hyv 2016 hak 2016 hyv 2017 hak 2017 hyv 2018 hak 2018 hyv Arts Management Arts Management 2,5 v 106 14 ei hakua ei hakua 74 15 ei hakua

Lisätiedot

26.8. 2015 VIERAILUKONSERTTI. Kangasala-talo. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

26.8. 2015 VIERAILUKONSERTTI. Kangasala-talo. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 26.8. 2015 VIERAILUKONSERTTI Kangasala-talo Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Keskiviikko 26.8. klo 18 & 19.30 Kangasala-talo Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

Lisätiedot

Wagnerin ainokainen. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Ilja Gringolts, viulu

Wagnerin ainokainen. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Ilja Gringolts, viulu 9.9. 2016 Wagnerin ainokainen Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Ilja Gringolts, viulu Perjantai 9.9. klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

Lisätiedot

Kohti horisonttia. Tampere Filharmonia Klaus Mäkelä, kapellimestari Marko Ylönen, sello

Kohti horisonttia. Tampere Filharmonia Klaus Mäkelä, kapellimestari Marko Ylönen, sello 16.9. 2016 Kohti horisonttia Tampere Filharmonia Klaus Mäkelä, kapellimestari Marko Ylönen, sello Perjantai 16.9. klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Klaus Mäkelä, kapellimestari Marko Ylönen,

Lisätiedot

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG

Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BIG BANDILLE BIG BANG Markus Ketola Ralf Nyqvist Antti Rissanen UUSIA SOVITUKSIA JUNIOR BANDILLE SUOMEN BAND -YHDISTYS RY A A SUOMEN BAND -YHDISTYS RY Big Bang Markus Ketola (s. 1968) Suomen big band -yhdistyksen projekti big

Lisätiedot

Haapajärven V. Urkujuhlat 6.-11.11.2012. Kristuksen kirkastumisen kirkossa

Haapajärven V. Urkujuhlat 6.-11.11.2012. Kristuksen kirkastumisen kirkossa Haapajärven V Urkujuhlat 6.-11.11.2012 Kristuksen kirkastumisen kirkossa HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI OULUN HIIPPAKUNTA Piispan tervehdys Hyvät ystävät Tänä vuonna haluan tervehtiä Haapajärven Urkujuhlille tulevia

Lisätiedot

24.4. KESKIVIIKKOSARJA 14

24.4. KESKIVIIKKOSARJA 14 24.4. KESKIVIIKKOSARJA 14 Musiikkitalo klo 19.00 NUORTEN SOLISTIEN KONSERTTI Dalia Stasevska, kapellimestari Bernhard Henrik Crusell: Klarinettikonsertto nro 2 f-molli, 1. osa Jussi Uuksulainen, klarinetti

Lisätiedot

7.3. PERJANTAISARJA 10

7.3. PERJANTAISARJA 10 7.3. PERJANTAISARJA 10 Musiikkitalo klo 19.00 Okko Kamu, kapellimestari Eero Heinonen, piano Petri Aarnio, viulu Joel Laakso, sello Tapani Länsiö: Sinfonia ( Varjot ), kantaesitys (Ylen tilaus) 26 min

Lisätiedot

Suuri Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille

Suuri Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Suuri Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Porvoonseudun musiikkiopisto/ Borgånejdens musikinstitut kutsuu kaikki Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset tutustumaan sinfoniaorkesteriin.

Lisätiedot

kapellimestari PE klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI MATS LARSSON GOTHE (s. 1965) The Apotheosis of the Dance

kapellimestari PE klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI MATS LARSSON GOTHE (s. 1965) The Apotheosis of the Dance 12.1.2018 TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Johannes PE 12.1.2018 klo 19 TAMPERE-TALON ISO SALI Moser, sello TAMPERE FILHARMONIA Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Johannes Moser,

Lisätiedot

Näyttelykuvia. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Kit Armstrong, piano

Näyttelykuvia. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Kit Armstrong, piano 30.9. 2016 Näyttelykuvia Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Kit Armstrong, piano Perjantai 30.9. klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

Lisätiedot

OHJELMA 2017 AVAJAISKONSERTTI. Tiistai klo Sofia Magdalenan kirkko, Ruovesi

OHJELMA 2017 AVAJAISKONSERTTI. Tiistai klo Sofia Magdalenan kirkko, Ruovesi OHJELMA 2017 AVAJAISKONSERTTI Tiistai 27.6. klo 19.00 Sofia Magdalenan kirkko, Ruovesi Laulutaiteemme kirkkain tähti Soile Isokoski avaa oven suomalaisen laulumusiikin aarrearkkuun ja aloittaa samalla

Lisätiedot

23.4.2015 MOZARTISTA ITÄÄN. Tampere Filharmonia Lan Shui, kapellimestari Behzod Abduraimov, piano

23.4.2015 MOZARTISTA ITÄÄN. Tampere Filharmonia Lan Shui, kapellimestari Behzod Abduraimov, piano 23.4.2015 MOZARTISTA ITÄÄN Tampere Filharmonia Lan Shui, kapellimestari Behzod Abduraimov, piano Torstai 23.4.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Lan Shui, kapellimestari Behzod Abduraimov,

Lisätiedot

Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016

Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016 Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016 Liput: 23,50/ 21,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (hinta sisältää Ticketmasterin toimitusmaksun) 16.1. Lauantai Promenadikeskus Talvikarnevaali -happening Kevätkauden

Lisätiedot

Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016

Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016 Pori Sinfoniettan kevätkausi 2016 Liput: 23,50/ 21,50/ 18,50/ 7,50 ellei toisin mainita (hinta sisältää Ticketmasterin toimitusmaksun) 16.1. Lauantai Promenadikeskus Talvikarnevaali -happening Kevätkauden

Lisätiedot

Crusell-viikko alkaa käyrätorven ja kirkonkellojen yhteissoitolla lauantaina 27.7.

Crusell-viikko alkaa käyrätorven ja kirkonkellojen yhteissoitolla lauantaina 27.7. Crusell-viikko Crusell Music Festival Tiedote Vapaa julkaistavaksi heti Crusell-viikko alkaa käyrätorven ja kirkonkellojen yhteissoitolla lauantaina 27.7. Jo 38. kertaa järjestettävä Crusell-viikko alkaa

Lisätiedot

Musiikkipedagogi. Musiikkipedagogi

Musiikkipedagogi. Musiikkipedagogi Musiikkipedagogi Musiikkipedagogi Tavoitteena on valmistaa musiikkialan eri tehtäviin aloite- ja yhteistyökykyisiä, laaja-alaisesti taiteita arvostavia ja persoonallisia musiikkipedagogeja. Tutkinto antaa

Lisätiedot

2.10. 2015 SIBELIUKSEN KOLMAS. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

2.10. 2015 SIBELIUKSEN KOLMAS. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 2.10. 2015 SIBELIUKSEN KOLMAS Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Perjantai 2.10.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari RICHARD STRAUSS (1864 1949) Till Eulenspiegelin

Lisätiedot

KLASARI- BASARI HARMONIA MUSIIKISSA TEHTÄVIÄ ENNEN KONSERTTIA

KLASARI- BASARI HARMONIA MUSIIKISSA TEHTÄVIÄ ENNEN KONSERTTIA KLASARI- BASARI 3 HARMONIA MUSIIKISSA TEHTÄVIÄ ENNEN KONSERTTIA TAPIOLA SINFONIETTA 4 EERO LEHTIMÄKI 5 AILI JÄRVELÄ 6 HEIKKI VILPPONEN 7 1 2. KUUNNELKAA 8 3. SERGEI RACHMANINOV 9 4. DARIUS MILHAUD 10 TEKIJÄT

Lisätiedot

Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa

Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa musiikkileirit 2015 Raudaskylän kesä soi. Jo 46 kerran. Raudaskylän Soiva Kesä tarjoaa pedagogisesti korkeatasoisia musiikkikursseja klassisesta popmusiikkiin, puhallinmusiikkiin ja kansanmusiikkiin. Turvallinen,

Lisätiedot

Marimbasointeja ja maineikasta sinfoniaa. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Eriko Daimo, marimba

Marimbasointeja ja maineikasta sinfoniaa. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Eriko Daimo, marimba 1.12. 2016 Marimbasointeja ja maineikasta sinfoniaa Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Eriko Daimo, marimba Torstai 1.12. klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias

Lisätiedot

f i n l a n d säännöt

f i n l a n d säännöt finland säännöt säännöt i Kansainvälinen sellotapahtuma ry järjestää 16. 27.4.2013 kansainvälisen Paulon sellokilpailun. Kilpailu on avoin kaikkia kansallisuuksia edustaville sellisteille, jotka ovat syntyneet

Lisätiedot

4.12. 2015 SIBELIUKSEN SEITSEMÄS. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

4.12. 2015 SIBELIUKSEN SEITSEMÄS. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 4.12. 2015 SIBELIUKSEN SEITSEMÄS Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari Perjantai 4.12.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari KAIJA

Lisätiedot

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013

Vaihto-oppilasvuosi Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön linjalla 2012-2013 Vilma Putro CV Teatterialalta Yhteystiedot: Gsm: 045-8036855 vilma.putro@hotmail.com www.vilmaputro.com Henkilötiedot: Syntymäaika: 1988 Pituus: 156cm Kielitaito: suomi (äidinkieli), venäjä, englanti Erityistaidot:

Lisätiedot

SALON MUSIIKKIOPISTO

SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO SALON MUSIIKKIOPISTO Musiikkiopiston Nohterin ja Kärjen talot Musiikkiopiston kirjastotalon tilat Musiikkiopiston toimitilat sijaitsevat Salon keskustassa kirjaston läheisyydessä.

Lisätiedot

Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille

Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille KULTIS Sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Porvoonseudun musiikkiopisto kutsuu kaikki Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset tutustumaan sinfoniaorkesteriin keväällä 2019. Tavoitteena

Lisätiedot

Suuri sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille

Suuri sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille KULTIS Suuri sinfoniaorkesteri tutuksi Porvoon koulujen kakkosluokkalaisille Porvoonseudun musiikkiopisto kutsuu kaikki Porvoon koulujen kakkosluokkalaiset tutustumaan sinfoniaorkesteriin keväällä 2018.

Lisätiedot

Porvoonseudun musiikkiopisto Borgånejdens musikinstitut

Porvoonseudun musiikkiopisto Borgånejdens musikinstitut KONSERTIT SYKSY 2012 Porvoonseudun musiikkiopisto Borgånejdens musikinstitut la 15.9. 18.00 Beethoven-sarja III Porvoo Pikkukirkko Emil Holmström, piano Pasi Eerikäinen, viulu Petja Kainulainen, sello

Lisätiedot

TAMPERE FILHARMONIA Ville Matvejeff, kapellimestari Lauluyhtye Club For Five. Ke 5.6. klo 19 Tampere-talon Iso sali

TAMPERE FILHARMONIA Ville Matvejeff, kapellimestari Lauluyhtye Club For Five. Ke 5.6. klo 19 Tampere-talon Iso sali 5.6.2019 Ke 5.6. klo 19 Tampere-talon Iso sali TAMPERE FILHARMONIA Ville Matvejeff, kapellimestari Lauluyhtye Club For Five FRANZ SCHREKER (1878 1934) Nachtstück välisoitto oopperasta Kaukainen sointi

Lisätiedot

6.3.2015 SINFONISTA BALETTIA. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari

6.3.2015 SINFONISTA BALETTIA. Tampere Filharmonia Santtu-Matias Rouvali, kapellimestari 6.3.2015 SINFONISTA BALETTIA Tampere Filharmonia Perjantai 6.3.2015 klo 19 Tampere-talon Iso sali TAMPERE FILHARMONIAN ILLAN KOKOONPANO Tampere Filharmonia JEAN SIBELIUS (1865 1957) Balettikohtaus orkesterille

Lisätiedot

17.2. PERJANTAISARJA 9 Musiikkitalo klo 19.00

17.2. PERJANTAISARJA 9 Musiikkitalo klo 19.00 17.2. PERJANTAISARJA 9 Musiikkitalo klo 19.00 Thomas Zehetmair, kapellimestari ja viulu Ludwig van Beethoven: Viulukonsertto D-duuri, op. 61 45 min I Allegro ma non troppo II Larghetto III Rondo (Allegro)

Lisätiedot

PIANO > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA

PIANO > Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA PIANO 1.8.2018 -> Kandidaatin tutkinto (180 op) PÄÄAINEOPINNOT (SISÄLTÖKOKONAISUUDET) op min. op. max. HUOMIOITA S-IP001 Instrumentti- ja yhteissoittotaidot 3pk Pianonsoitto (kandi) (28+28+28, yht.84 op)

Lisätiedot