Ajatusten aarteita Mannerheimin päämajan arkea ja juhlaa Sisustajan värikirja Ihana pieni puutarha Oletko älykkäämpi kuin luulet? Kuuntelen koiraani

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ajatusten aarteita Mannerheimin päämajan arkea ja juhlaa Sisustajan värikirja Ihana pieni puutarha Oletko älykkäämpi kuin luulet? Kuuntelen koiraani"

Transkriptio

1 Kariston julkaisuohjelma keväällä 2004 tarjoaa monipuolisen valikoiman käytännön tietoteoksia, lukuromaaneja, fantasiasarjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Uutuuksia julkaistaan yhteensä noin viisikymmentä. TIETOKIRJAT Jani Heikkisen toimittama Ajatusten aarteita on komea valikoima tunnettujen kirjailijoiden, filosofien, poliitikkojen ja muiden nasevien ajattelijoiden lausumia ja mietteitä. Hieno lahjakirja elämän suuriin hetkiin. Ilmari Ojalan Mannerheimin päämajan arkea ja juhlaa -teoksen harvoin nähdyt valokuvat kertovat ylipäällikön ja hänen päämajansa toiminnasta jatkosodan aikana. Kaivattu uusintapainos tarjoaa kiintoisaa tietoa myös muista Suomen sodanjohdon keskeisistä henkilöistä. Annie Sloanin Sisustajan värikirja auttaa kodinsisustajaa luomaan ympärilleen hehkua, tyyliä ja tunnelmaa harkituilla väriyhdistelmillä, joita esitellään inspiroivissa sisustuskuvissa. Christel Kvantin Ihana pieni puutarha tarjoaa tuoreita ideoita siitä, miten tiiviisti rakennetulla asuntoalueellakin puutarhaan luodaan viihtyisyyttä ja tilan tuntua hyvin yksinkertaisin keinoin. Claire Gordonin Oletko älykkäämpi kuin luulet? on perusteellinen opas älykkyydestä ja sen eri osa-alueista: runsaasti tietoa ja taitoa, testejä ja teoriaa. Huippusuositun koiragurun Jan Fennellin Kuuntelen koiraani lähtee liikkeelle perustotuudesta: koirat eivät ole pieniä ihmisiä, vaan koiria. Kun koulutus tapahtuu koirien tavalla, tulokset ovat nopeita ja yhteiselo ihmisen kanssa antoisaa. Ratsastajan vuosi on tiivis hevosenhoidon tietopaketti yhdistettynä kätevään kalenteriin. Mainio teos kaikille ratsastajille ja hevosenomistajille. Sam Murphyn Joka naisen juoksukirja on nimensä mukaisesti opas tavallisille naisille, jotka haluaisivat aloittaa juoksuharrastuksen ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen. Celia Hawen kirjassa Joogaa laihduttajille joogaharjoitteluun yhdistetään terveellinen, elimistöä puhdistava ruokavalio. Paino putoaa tasaisesti, ja tuloksia luvataan neljässä viikossa. Erika Dillmanin Vatsajumppaa-kirjan avulla haave kiinteästä, litteästä vatsasta voi toteutua. Kirja antaa tepsiviä ohjeita eri ikäisille ja -kuntoisille ihmisille sohvaperunoita unohtamatta.

2 Louis ja Joe Borgenichtin Vauva. Omistajan opas kertoo vauvanhoidosta niin että insinöörikin ymmärtää. Samaan aikaan hauska ja asiallinen kirja tekniikan ihmemiehille ja muuten vain palleropelkoisille. Legendaarisen Tiukkojen tilanteiden käsikirja -sarjan viides osa Työ (Joshua Piven & David Borgenicht) tarjoilee työelämän uudet selviytymissäännöt. Työmyyrästä työn sankariksi? Tämän oppaan ohjeilla se onnistuu. John Lundin Eläimellistä menoa on humoristinen lahjakirja, jonka koirat, kissat ynnä muut nelijalkaiset eivät piittaa totutuista rajoista. Jaakko & Jaana Rintalan Outo lintu esittelee lähes viisikymmentä vekkulia lintulajia, joita ei löydy tavallisista lintukirjoista. Ellun kana (Gallina bohemiae), mäkikotka (Citius altius fortius), siipiveikko (Auervarae huijaeus)... Ja mitä sanat eivät kerro, sen kertovat mielikuvitusta ja nauruhermoja kutkuttelevat piirrokset. Nina Ramstadius on koonnut kirjaansa Sormuksin sinetöity rakkaus runsaan valikoiman hääkarkkeihin sopivia pieniä värssyjä, runoja ja ajatelmia häitä valmistelevien parien ja heidän läheistensä avuksi. Hurmaava pieni kauneuskalenteri Mimmit meikkaa antaa sadoittain vinkkejä ulkoisen olemuksen kohentamiseksi. Meikkitaiteilija Susie Galvezin laatima teinitytön unelmakirja on vastustamaton pakkaus naisellista tietoa! Huippusuositun seksiterapeutin ja kirjailijan Anne Hooperin Salaiset seksipaikat tarjoaa kutkuttavia vinkkejä pieneen lemmenlomailuun oma kotikin riittää, kun eväinä on kokeilumieltä ja estotonta tunnelmaa! Uusintapainoksina ilmestyvät Axel Fredenholmin Näin olen kuullut, todellinen elämänviisauden klassikko, sekä Mohandas Gandhin Rauhan ja rakkauden tie, jonka sanoma väkivallan karttaminen on aina ajankohtainen. Pokkaripainoksina julkaistaan ikivihreä Elämänilon kirja (Charlotte Davis Kasl), Caroline Myssin teokset Toipumisen taito ja Sielun sopimus sekä Marianne Eilenbergerin enemmän tai vähemmän vakava parisuhdeopas Epävirallinen miehen/naisen käyttöopas. Pokkarimuotoon pakattu Vuoden vitsipörssi kulkee kätevästi mukana ja tarjoaa takuuvarmaa naurua vähällä rahalla. FANTASIA Kiitetyn ja monesti palkitun Robert Holdstockin Rautagraali on Merlinin kronikat aloittaneen Celtikan vangitseva jatko-osa, jossa Merlin palaa jälleenrakennetun Argo-laivan miehistön kanssa Albaan. Kansantarut ja historia kietoutuvat kiehtovaksi tarinaksi, jolla on yhtymäkohtia myös Suomen mytologiaan.

3 Robert Jordanin Ajan pyörä -sarja on modernin fantasiakirjallisuuden ehdotonta huippua. Tuulten kulho on sarjan 18. osa ja jatkaa kertomusta Rand al Thorin kilvoittelusta taikavoimien paineessa. Humoristisen fantasiakirjallisuuden mestari Terry Pratchett tarjoaa lisää Kiekkomaailman kronikoita Pienet jumalat -romaanissaan. Taas mukaville ihmisille tapahtuu mitä merkillisimpiä asioita maailmassa, joka kovasti muistuttaa antiikin Kreikkaa! Pokkareina julkaistaan Pratchettin Magian väri ja Valon tanssi, jotka aloittivat Kiekkomaailman menestystarinan. KAUNOKIRJALLISUUS Anita Auren uutuus Luvaton avain on psykologisen trillerin sävyjä saava viihderomaani. Jännityksen lomasta nousee kuitenkin esiin lämpöä ja inhimillisyyttä. Leila Tuuren historiallinen romaani Kauppamiehen perintö päättää Weberin suvun tarinan komealla ja yllätyksiä täynnä olevalla tavalla. Kaunis Marie johtaa Weberin kauppahuonetta, jonka kohtalo saa aivan uuden käänteen aikakausien myllerryksessä. Johanna Marttilan teoksessa Näkemiin, Helkala tapaamme vielä kerran tutun Helkalan kartanon väen. Kartanon arkinen aherrus ja juhlapäivien loisto henkivät nostalgista vanhan ajan tunnelmaa. Pentti E. Vuennon Kannaksen tulenjohtaja on autenttinen aikalaiskuvaus jatkosodasta ja mm. Äyräpään ja Vuosalmen suurtaisteluista. Kirja perustuu tekijän sotapäiväkirjaan. Erä- ja sotakirjallisuuden veteraani Pentti H. Tikkanen muistelee teoksessaan Erä- ja rajamiehiä Suomen itärajan kokeneita rajavartijoita, joiden työ ja vapaa-aika kuluivat mahtavilla riistamailla. Uusintapainoksina ilmestyvät Eino Pohjamon Ihantalan murskattu teräs suomalaisen sotakirjallisuuden klassikko ja autenttinen kuvaus suurtaistelusta, jossa rohkeus, sitkeys ja taito voittivat valtavan tulivoiman sekä Esa Anttalan Tulijyrän takana, jännittävä kuvaus kaukopartiosta kesän 1944 suurhyökkäyksen keskellä. Eino Leinon Laulun lahja -kokoelma sisältää Leinon kauneimpia ja laulullisimpia runoja uudessa formaatissa. Deborah Smithin Omenan tuoksu on täyteläinen lukuromaani Yhdysvaltojen syvästä etelästä. Opiskelijapoika yllättää perheensä rakastumalla presidentin tyttäreen, eikä Valkoisessa talossa

4 suhtauduta suopeasti omenafarmarin poikaan. Karhuvuoren varjon tekijän uutuusromaani on lämmin tarina suvun ja perinteen merkityksestä elämässä. Ildikó von Kürthyn moderni viihderomaani Baanalla kertoo menevästä nuoresta naisesta, joka saa tarpeekseen asianajajapoikaystävästään ja syöksyy baanalle taivaansinisellä Fiat Spiderillään. Tiedossa on yhtä spontaaneja naurunpuuskia kuin viime keväänä ilmestyneen Kuutamotariffin parissa. Shahrukh Husainin toimittama Eroottisia myyttejä ja legendoja sisältää herkullisia poimintoja eri kulttuuripiirien eroottisista tarinoista. Tyylikäs kokoelma vie aistinautintojen maailmaan. Tessa de Loon Kaksoset, kiitetty hollantilaisromaani, ilmestyy nyt pokkarina kirjan pohjalta tehdyn elokuvan valloittaessa Eurooppaa. Romaani on vangitseva kuvaus kahdesta naiskohtalosta sodan repimässä Euroopassa. LASTEN JA NUORTEN KIRJAT Kalle Veirron FC Viirupaidat 2: Kolmannen asteen yhteys on kakkososa mainioon jalkapallosarjaan, jossa tasapainoillaan ketterästi naurun ja vakavuuden rajoilla. Asta Ikosen Kettukuja vaarassa on vauhdikas tarina kahdesta aikaisemmasta nuortenromaanista tutun Kaisun uusiosuurperheestä ja kettukujalaisia kuohuttavasta yllättävästä uutisesta. Englannissa vuoden parhaana nuortenkirjana palkittu scifi- ja fantasiaseikkailu Kävelevät koneet on Philip Reeven esikoisromaani. Omaperäinen, toimintaan viritetty ja mielikuvituksen rajoja koetteleva tarina on uuden sarjan avausosa. Katarina Mazettin kiitetyn nuortenkirjasarjan päättää Herttasotilas, jossa kovia kokeneen Linnean kasvu jatkuu. Haastavan tarinan maustaa edellisistä osista tuttu mainio, sarkastinen huumori. Michelle Batesin Kilpakaksikko, Sandy Lanen talleille sijoittuvan nuortenkirjasarjan viides osa, on jälleen taattua tavaraa nuorille heppahulluille! Lentopelkoinen kurki, kukuntalakkoon mennyt käki, pantteritehtaan täpläkoneenhoitaja ja sauvakävelevä lehmä seikkailevat kaikki Jukka Laukkasen ja Vesa Löhösen uudessa, riemukkaassa lorukirjassa Vänkylöitä. Tiedossa makeat naurut sekä lapselle että aikuiselle! Kauniita unia, Niilo (Kim Lewis) saattelee pienen kuulijan ja katselijan unten maille rakastettavan Niilo-norsun matkassa.

5 Jänis haastaa kilpikonnan kisaan: kumpi ehtii ensin New Yorkiin? Kilpasilla (Caroline Repchuk & Alison Jay) on raikkaasti riimitelty versio Aisopoksen klassikkosadusta. Tarina muistuttaa, että liiallinen hötkyily on turhaa! Upeasti kuvitettu Ennätysten ihmeet esittelee eri alojen isoimmat, nopeimmat, parhaimmat, vanhimmat, kuuluisimmat... Kirja on enemmän kuin pelkkä luettelo ennätyksistä: se rakentaa kokonaiskuvan käsitellystä asiasta uskomattomia faktoja täydentämään. Huikean suositun velhosarjan kolmas osa Velhotaikoja (Janice Eaton Kilby & Terry Taylor) on jälleen tekemistä tulvillaan. Vanhan velhon tarjoamalla tempputietoudella pienen taikurinalun on helppo ällistyttää kaverit ja juhlavieraat!

tietokirjat Hehkua, tyyliä ja tunnelmaa sisustukseen oikein valituilla väreillä Annie Sloan SISUSTAJAN VÄRIKIRJA

tietokirjat Hehkua, tyyliä ja tunnelmaa sisustukseen oikein valituilla väreillä Annie Sloan SISUSTAJAN VÄRIKIRJA tietokirjat Hehkua, tyyliä ja tunnelmaa sisustukseen oikein valituilla väreillä Annie Sloan SISUSTAJAN VÄRIKIRJA Väreillä on hämmästyttävän suuri merkitys sisustuksessa: tyylikkäimmätkään huonekalut ja

Lisätiedot

Rooman sotilasmahti Extreme golf Jokapaikan golf 100 tapaa parantaa ratsastustaitoasi Kokataan mökillä Nikkaroi kotipihalle Mennään kalaan

Rooman sotilasmahti Extreme golf Jokapaikan golf 100 tapaa parantaa ratsastustaitoasi Kokataan mökillä Nikkaroi kotipihalle Mennään kalaan Kariston kirjalista keväälle 2005 tarjoaa monipuolisen valikoiman käytännön tietokirjoja, lukuromaaneja, fantasiaa sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Tietokirjoissa on esillä historiaa, henkistä hyvinvointia

Lisätiedot

Talotarinoita Suomesta Retkeilijän eläinopas Retkeilijän kasviopas Uuden ajan urheilukalastus Nykynaisen kuntokirja

Talotarinoita Suomesta Retkeilijän eläinopas Retkeilijän kasviopas Uuden ajan urheilukalastus Nykynaisen kuntokirja Kariston julkaisuohjelma keväällä 2006 tarjoaa jälleen monipuolisen valikoiman käytännön tietoteoksia, lukuromaaneja ja jännitystä, fantasiaa sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Kevään tietokirjoista löytyy

Lisätiedot

Lasten ja nuorten Lieto

Lasten ja nuorten Lieto Lasten ja nuorten Lieto Anja Hänninen: Mylly tontun tarinoita (1998) Röhmöjen satumaista elämää (2006) Michel Karra: Kesä -56 (1997) Romaani vie 1950-luvulle 16-vuotiaan nuorukaisen dramaattisten tapahtumien

Lisätiedot

Siljan laulu - tarina tyttöbändistä Siljan laulu Seitsemän tytärtä Sudenveri Kotiin Katajamäelle Idässä palaa Eräretkiä valon ja hämärän maassa

Siljan laulu - tarina tyttöbändistä Siljan laulu Seitsemän tytärtä Sudenveri Kotiin Katajamäelle Idässä palaa Eräretkiä valon ja hämärän maassa Kevään 2007 julkaisuohjelmassa on Kariston tyttökirjakilpailun voittanut Siljan laulu - tarina tyttöbändistä, jonka tekijä on Vilja-Tuulia Huotarinen. Helmikuussa ilmestyvä Siljan laulu on tekijänsä ensimmäinen

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen

SISÄLTÖ. Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen Seksuaalisuus SISÄLTÖ Keho ja seksuaalisuus Tunteet ja seksuaalisuus Tytöksi ja pojaksi Isä ja lapset Äiti ja lapset Mallioppiminen Lapsen kysymykset Lapsen häiritty seksuaalisuus Suojele lasta ja nuorta

Lisätiedot

Kalevalaa monessa muodossa Kansalliskirjastossa

Kalevalaa monessa muodossa Kansalliskirjastossa Kalevalaa monessa muodossa Kansalliskirjastossa Posted on 12.5.2010 by helehilt Kalevala on aina vaikuttanut vahvasti elämääni, ihan lapsuudesta saakka. Kalevalan päivä oli ehdottomasti lempijuhlapäiviä

Lisätiedot

LUKUDIPLOMIEN TEHTÄVÄT. Ideoita opettajille

LUKUDIPLOMIEN TEHTÄVÄT. Ideoita opettajille LUKUDIPLOMIEN TEHTÄVÄT Ideoita opettajille Päähenkilöön liittyvät tehtävät 1. Piirrä kuva kirjan päähenkilöstä. Kirjoita henkilöstä luonnekuvaus. 2. Tee ja kirjoita postikortti jollekin kirjan henkilölle.

Lisätiedot

Kirjakettu/Hopeakettu tehtävät

Kirjakettu/Hopeakettu tehtävät Kirjakettu/Hopeakettu tehtävät Päähenkilöön liittyvät tehtävät 1. Vertaile itseäsi ja kirjan päähenkilöä. Mitä teissä on samaa, mitä erilaista? 2. Kirjoita kirje valitsemallesi kirjan henkilölle. 3. Kuvittele,

Lisätiedot

6 TEKNIIKKA. TEOLLISUUS. KÄSITYÖ. MAA- JA METSÄTALOUS KOTITALOUS. LIIKETALOUS. LIIKENNE Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet

6 TEKNIIKKA. TEOLLISUUS. KÄSITYÖ. MAA- JA METSÄTALOUS KOTITALOUS. LIIKETALOUS. LIIKENNE Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet Kaarina 1 / 2 Uutuusluettelo 21.4.2016 Uutuudet ajalla 1.3.2016-31.3.2016 Uutuuksia: 24 nimekettä Yksikkö: Littoisten kirjasto Osasto: Lapset TIETOKIRJALLISUUS 6 TEKNIIKKA. TEOLLISUUS. KÄSITYÖ. MAA- JA

Lisätiedot

6 TEKNIIKKA. TEOLLISUUS. KÄSITYÖ. MAA- JA METSÄTALOUS KOTITALOUS. LIIKETALOUS. LIIKENNE Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet

6 TEKNIIKKA. TEOLLISUUS. KÄSITYÖ. MAA- JA METSÄTALOUS KOTITALOUS. LIIKETALOUS. LIIKENNE Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet Kaarina 1 / 3 Uutuusluettelo 14.10.2015 Uutuudet ajalla 1.9.2015-30.9.2015 Uutuuksia: 48 nimekettä Yksikkö: Littoisten kirjasto Osasto: Lapset TIETOKIRJALLISUUS 6 TEKNIIKKA. TEOLLISUUS. KÄSITYÖ. MAA- JA

Lisätiedot

KUVITUSPALVELU. Taitto- ja kustannustoimitustiimimme neuvoo sinua: Puh. +358(0)9 2516 6349 Faksi +358(0)9 2516 6100 S-posti layout@bod.fi. www.bod.

KUVITUSPALVELU. Taitto- ja kustannustoimitustiimimme neuvoo sinua: Puh. +358(0)9 2516 6349 Faksi +358(0)9 2516 6100 S-posti layout@bod.fi. www.bod. KUVITUSPALVELU Taitto- ja kustannustoimitustiimimme neuvoo sinua: Puh. +358(0)9 2516 6349 Faksi +358(0)9 2516 6100 S-posti layout@bod.fi www.bod.fi Hyvä kirjailija, mukavaa, että olet päättänyt julkaista

Lisätiedot

Bulevardi 12:n WSOY:n kirjamyymälään Vuojoen kartanon kesäretkestä. WSOY:n edustaja Joni Strandberg WSOY "Puutarhan aika" "Onnellinen puutarhuri"

Bulevardi 12:n WSOY:n kirjamyymälään Vuojoen kartanon kesäretkestä. WSOY:n edustaja Joni Strandberg WSOY Puutarhan aika Onnellinen puutarhuri Kirja- ja matkailta Karkasimme puutarhaan kirjojen ja matkojen pariin karkauspäivänä 29.2. Hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua väkeä alkoi saapua Bulevardi 12:n WSOY:n kirjamyymälään tekemään edullisia

Lisätiedot

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset

KIVISTÖN VISIOPAJA. Aurinkokiven koulu tulokset KIVISTÖN VISIOPAJA Aurinkokiven koulu 30.5.2017 tulokset Kivistön visio ja kaavarunko 021600 I Kivistön asemakaavayksikkö I Vantaan kaupunkisuunnittelu ESITTELYKIERROS KERRO NIMESI JA MIKÄ ON KIVOINTA

Lisätiedot

Kirjallisuusdiplomivihko

Kirjallisuusdiplomivihko Täydennä. Paras lukemani kirja oli _ Ympyröi oikea vaihtoehto. Olen innokas lukija. Kirjallisuusdiplomivihko 5.luokka Käyn mielelläni kirjastossa. Olen mielestäni hyvä lukija. Osaan valita itselleni sopivaa

Lisätiedot

lehtipajaan! Oppilaan aineisto

lehtipajaan! Oppilaan aineisto Tervetuloa lehtipajaan! Oppilaan aineisto OSA 1: Tietoa sanomalehdestä Mikä on lehtipaja? Tässä lehtipajassa opit tekemään uutisia Luokkanne on Aamulehti junior -lehden toimitus it Saat oman ammatin ja

Lisätiedot

suosituimmat kirjat 5D F962ED3F4A78C237F8AFDC Suosituimmat Kirjat 1 / 6

suosituimmat kirjat 5D F962ED3F4A78C237F8AFDC Suosituimmat Kirjat 1 / 6 Suosituimmat Kirjat 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Suosituimmat Kirjat Verkkokirjakaupan. Suomalaisten antikvariaattien parhaat palat. Suosituimmat kirjat - kirjaverkko.fi Suosituimmat Kirjat Keywords: Download Books

Lisätiedot

TEHTÄVÄEHDOTUKSIA. Lukudiplomitehtävät 1.- ja 2. luokkalaisille

TEHTÄVÄEHDOTUKSIA. Lukudiplomitehtävät 1.- ja 2. luokkalaisille TEHTÄVÄEHDOTUKSIA Lukudiplomitehtävät 1.- ja 2. luokkalaisille 1. Piirrä kuva kirjan päähenkilöstä. 2. Kirjoita postikortti jollekin kirjan henkilölle. 3. Tee kartta kirjan tapahtumapaikoista. 4. Piirrä

Lisätiedot

Muskarimessu: Hyvän paimenen matkassa

Muskarimessu: Hyvän paimenen matkassa Muskarimessu: Hyvän paimenen matkassa Lähdetään matkaan Tänään lähdetään hyvän paimenen matkaan. Aamulla paimen huomasi, että yksi hänen lampaistaan on kadoksissa. Tallella on 99 lammasta, mutta yksi,

Lisätiedot

Lataa Arjan saunakirja - Arja Saijonmaa. Lataa

Lataa Arjan saunakirja - Arja Saijonmaa. Lataa Lataa Arjan saunakirja - Arja Saijonmaa Lataa Kirjailija: Arja Saijonmaa ISBN: 9789525705294 Sivumäärä: 316 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 19.63 Mb Arjan saunakirja kertoo saunasta elämäntapana, henkisen

Lisätiedot

Okariino.fi. Kirjastojen yhteinen lasten verkkopalvelu

Okariino.fi. Kirjastojen yhteinen lasten verkkopalvelu Okariino.fi Kirjastojen yhteinen lasten verkkopalvelu Okariino on suunnattu 6-126 - vuotiaille Okariino on kirjastot.fi toimituksen tuottama, valtakunnallinen palvelu lapsille. Okariino on parhaillaan

Lisätiedot

Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet. Ihmeelliset eläimet Kirjat LI L 1. Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet

Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet. Ihmeelliset eläimet Kirjat LI L 1. Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet 1 / 2 Uutuuksia: 24 nimekettä Osasto: Lapset TIETOKIRJALLISUUS 5 LUONNONTIETEET. MATEMATIIKKA. LÄÄKETIEDE 58.9 Dods, Emma, Ihmeelliset eläimet Kirjat LI L 1 7 TAITEET. LIIKUNTA 78.3112 Karén, Veli-Matti,

Lisätiedot

Lataa Ilmakehän ilmiöt - Jari Luomanen. Lataa

Lataa Ilmakehän ilmiöt - Jari Luomanen. Lataa Lataa Ilmakehän ilmiöt - Jari Luomanen Lataa Kirjailija: Jari Luomanen ISBN: 9789525985375 Sivumäärä: 226 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 29.14 Mb Ulkona liikkuessa voi taivaalla nähdä mitä erilaisimpia

Lisätiedot

Kirjallisuusdiplomivihko

Kirjallisuusdiplomivihko Täydennä. Paras lukemani kirja oli _ Ympyröi oikea vaihtoehto. Olen innokas lukija. Kirjallisuusdiplomivihko 5.luokka Käyn mielelläni kirjastossa. Olen mielestäni hyvä lukija. Osaan valita itselleni sopivaa

Lisätiedot

Tarinasi ISOISÄ ISOISÄ. on erityinen KERRO MINULLE KERRO MINULLE. Säilytä isoisäsi elämäntarina lapsuudesta nykypäivään.

Tarinasi ISOISÄ ISOISÄ. on erityinen KERRO MINULLE KERRO MINULLE. Säilytä isoisäsi elämäntarina lapsuudesta nykypäivään. ISOISÄ ISOISÄ KERRO MINULLE KERRO MINULLE Anna kirja isoisällesi täytettäväksi ja saa se takaisin täynnä muistoja. Tarinasi on erityinen Säilytä isoisäsi elämäntarina lapsuudesta nykypäivään. Antaja Saaja

Lisätiedot

Koko kaupungin henkilö V

Koko kaupungin henkilö V Koko kaupungin henkilö V Kuva: Reija Hirvikoski Lasten ja aikuisten näytelmä Aapelin romaanista Koko kaupungin Vinski Aapelin lastenkirjojen rakastettu sankari Vinski kiertää Suomea kesällä 2014 nimellä

Lisätiedot

Lataa Mistä on pienet vauvat tehty? - Katerina Janouch. Lataa

Lataa Mistä on pienet vauvat tehty? - Katerina Janouch. Lataa Lataa Mistä on pienet vauvat tehty? - Katerina Janouch Lataa Kirjailija: Katerina Janouch ISBN: 9789513131272 Sivumäärä: 54 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 21.42 Mb Kaikki lapset haluavat jossain vaiheessa

Lisätiedot

UUTUUDET TOUKOKUU - KESÄKUU 2012 IMMORTALS OSA 1

UUTUUDET TOUKOKUU - KESÄKUU 2012 IMMORTALS OSA 1 UUTUUDET TOUKOKUU - KESÄKUU 2012 TWILIGHT: AAMUNKOI - OSA 1 SYVÄLLE SALATTU IMMORTALS NORDISK FILM TOUKOKUUN-KESÄKUUN 2012 UUTUUDET 1 TWILIGHT: AAMUNKOI - OSA 1 Yli 190 000 elokuvakatsojaa! Tervetuloa

Lisätiedot

Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010

Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010 Sukuseuran matka Pietariin 13 16.5.2010 Ohessa olemme pyrkineet heijastamaan joitakin tapahtumia ja tunnelmia sukuseuran matkasta. Lyhyellä matkakertomuksellamme tahdomme jakaa hauskan ja antoisan matkamme

Lisätiedot

Lataa Lintu ja ääni (+cd) - Riku Cajander. Lataa

Lataa Lintu ja ääni (+cd) - Riku Cajander. Lataa Lataa Lintu ja ääni (+cd) - Riku Cajander Lataa Kirjailija: Riku Cajander ISBN: 9789522542694 Sivumäärä: 144 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 31.62 Mb Lintu ja ääni esittelee 70 suomalaista lintulajia kuvin,

Lisätiedot

ilkka remes kirjat E76C8C40A3875D15FB6F814B2EF9069D Ilkka Remes Kirjat 1 / 6

ilkka remes kirjat E76C8C40A3875D15FB6F814B2EF9069D Ilkka Remes Kirjat 1 / 6 Ilkka Remes Kirjat 1 / 6 2 / 6 3 / 6 Ilkka Remes Kirjat Ilkka Remes kirjoitti ylioppilaaksi Luumäen Taavetin lukiosta. Hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta ja opiskeli kuvallista

Lisätiedot

Kirjallisuusdiplomivihko

Kirjallisuusdiplomivihko Täydennä. Paras lukemani kirja oli _ Ympyröi oikea vaihtoehto. Olen innokas lukija. Kirjallisuusdiplomivihko 6.luokka Käyn mielelläni kirjastossa. Olen mielestäni hyvä lukija. Osaan valita itselleni sopivaa

Lisätiedot

Lataa Ikioma Itämeri - Jani Kiiskilä. Lataa

Lataa Ikioma Itämeri - Jani Kiiskilä. Lataa Lataa Ikioma Itämeri - Jani Kiiskilä Lataa Kirjailija: Jani Kiiskilä ISBN: 9789512357529 Sivumäärä: 89 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 26.54 Mb Ikioma Itämeri vie lapset - ja aikuiset - harvinaiselle meriseikkailulle

Lisätiedot

Lataa Ensimmäinen lintukirjani - Anja Baklien. Lataa

Lataa Ensimmäinen lintukirjani - Anja Baklien. Lataa Lataa Ensimmäinen lintukirjani - Anja Baklien Lataa Kirjailija: Anja Baklien ISBN: 9789512358359 Sivumäärä: 93 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 35.46 Mb Kalalokki, pöllö, talitintti, mustarastas ja monet,

Lisätiedot

Ennakkotietoja syksyn 2007 julkaisuohjelmasta

Ennakkotietoja syksyn 2007 julkaisuohjelmasta Ennakkotietoja syksyn 2007 julkaisuohjelmasta Kariston syksyn listalla on 60 nimikettä monipuolista lukemista kaiken ikäisille. Seppo Jokiselta ilmestyy uusi odotettu Koskis-dekkari Viha on paha vieras,

Lisätiedot

OULUN KAUPUNGIN KIRJALLISUUSDIPLOMI. Alakoulun tehtävät

OULUN KAUPUNGIN KIRJALLISUUSDIPLOMI. Alakoulun tehtävät OULUN KAUPUNGIN KIRJALLISUUSDIPLOMI Alakoulun tehtävät Listassa on 70 eri tehtävävaihtoehtoa. Yhdestä kirjasta tehdään yksi tehtävä. Sovi aikuisen kanssa minkä tehtävän teet mistäkin lukemastasi kirjasta.

Lisätiedot

3. Kuinka monta teemaa kannattaa valita? Voiko itse keksiä teemoja?

3. Kuinka monta teemaa kannattaa valita? Voiko itse keksiä teemoja? ÄI 61 Nir Kirjapäiväkirjan ohjeet 1. Millainen teksti kirjapäiväkirja on? Kirjapäiväkirja tarkastelee lukemiasi teoksen erilaisten teemojen kautta. Teemoja luetellaan näissä ohjeissa tuonnempana. Päiväkirjasta

Lisätiedot

Lataa Äidiksi - Charlotte King. Lataa

Lataa Äidiksi - Charlotte King. Lataa Lataa Äidiksi - Charlotte King Lataa Kirjailija: Charlotte King ISBN: 9789510318911 Sivumäärä: 158 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 30.81 Mb Henkilökohtainen raskauspäiväkirja ja käytännöllinen muistikirja.

Lisätiedot

Lataa Suuri suomalainen lintukirja - Pertti Koskimies. Lataa

Lataa Suuri suomalainen lintukirja - Pertti Koskimies. Lataa Lataa Suuri suomalainen lintukirja - Pertti Koskimies Lataa Kirjailija: Pertti Koskimies ISBN: 9789523211865 Sivumäärä: 450 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 25.34 Mb Suuri suomalainen lintukirja on uudentyyppinen

Lisätiedot

Korulipas kätkee rakkaimmat aarteet

Korulipas kätkee rakkaimmat aarteet Ihana oma koti toivottaa tervetulleeksi! Finlaysonin kevään ja kesän 2013 mallisto luo kotiin vaihtuvia tunnelmia Finlaysonin kevään ja kesän 2013 tekstiilimallisto houkuttelee sisustamaan omasta kodista

Lisätiedot

Helppolukuiset Lue neljä helppolukuisista JA / TAI lasten- ja nuortenkirjoista

Helppolukuiset Lue neljä helppolukuisista JA / TAI lasten- ja nuortenkirjoista 3. LUOKKA Luetaan yhteensä seitsemän kirjaa: yksi sarjakuvakirja, yksi runokirja ja yksi tietokirja. Helppolukuisista tai lasten- ja nuortenkirjoista luetaan neljä. Helppolukuiset Lue neljä helppolukuisista

Lisätiedot

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30

Peltolan uutiset. Peltola Golfin jäsenlehti. Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Peltolan uutiset Peltola Golfin jäsenlehti Seiskaväylä,kuvan otti Kenttämestari Mikko Juhannuksena 2011 klo 20.30 Kädessäsi on Peltola Golfin ensimmäinen jäsenlehti. Sähköpostiin ja Peltolan nettisivuille

Lisätiedot

Kids Media. Yhteystiedot. Aku Ankka s. 2 Aku Ankka Juniori s. 3 DuckTales s. 4 Prinsessa s. 5

Kids Media. Yhteystiedot. Aku Ankka s. 2 Aku Ankka Juniori s. 3 DuckTales s. 4 Prinsessa s. 5 Kids Media Aku Ankka s. 2 Aku Ankka Juniori s. 3 DuckTales s. 4 Prinsessa s. 5 Yhteystiedot Asiakaspalvelu puh. 09 120 5090 arkisin klo 8.15 16.15 mediapalvelu@sanoma.com 91 Ilmoituskokomalleja Aku Ankka

Lisätiedot

Kirjain ja kysymys peli

Kirjain ja kysymys peli CC BY-NC-SA 4.0 RyhmäRenki Kirsi Alastalo 2017 OHJE PELIN NIMIKORTTI Kirjain ja kysymys peli Tulosta valitsemasi kirjainkortit ja aihekortit. Vaikeammat kirjaimet (D, U, V, Y, Ä ja Ö) ja aiheet voi jättää

Lisätiedot

KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS:

KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS: Rauman freinetkoulun 2lk:n luokkalehti 5# helmikuu 2011 KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS: Oppilaan haastattelu 2 Mikaelin arvoitus 2 Kaksi merenneitoa 3 Kirjaesittely 3 Hiihtoloma 5 Hiihtoretki 5 Silja Europalla

Lisätiedot

29.5.2015. Siilinjärven kunnankirjasto

29.5.2015. Siilinjärven kunnankirjasto SIILINJÄRVEN KUNNANKIRJASTO LASTEN JA NUORTEN KIRJALLISUUS / 5 9.5.05 Uutuusteokset ajalta: Uutuuksia: Pisteryhmä: 0.05.05-9.05.05 54 nimekettä Siilinjärven kunnankirjasto / 5 Lasten ja nuorten kirjalli

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Seisoo omillaan Seinään ei tarvitse porata reikiä ja se on tarpeeksi kestävä kannattelemaan melkein mitä ikinä pitääkin säilyttää. Mahdollisuudet

Lisätiedot

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää!

Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Timonen Linkola: Uusi musikaali Aleksis Kivestä täynnä tunnetta ja elämää! Sydämeni laulu Rakastettu kansalliskirjailijamme Aleksis Kivi on aina kiehtova ja ajankohtainen. Hänen värikäs

Lisätiedot

Lataa Suomen lintujen nimet - Jukka Hintikka. Lataa

Lataa Suomen lintujen nimet - Jukka Hintikka. Lataa Lataa Suomen lintujen nimet - Jukka Hintikka Lataa Kirjailija: Jukka Hintikka ISBN: 9789525688092 Sivumäärä: 244 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 31.48 Mb Suomen lintujen nimet - merkitys ja alkuperä on

Lisätiedot

-mpi (komparatiivi) tuttu - tutun - tutumpi. siisti - siistin - siistimpi

-mpi (komparatiivi) tuttu - tutun - tutumpi. siisti - siistin - siistimpi MILLAINEN? vertailu -mpi (komparatiivi) tuttu - tutun - tutumpi kevyt - kevyen - kevyempi siisti - siistin - siistimpi iloinen - iloisen hidas hitaan - iloisempi - hitaampi -mpi (komparatiivi) KAKSITAVUISET,

Lisätiedot

MARKETIIMI Kirjakuvasto

MARKETIIMI Kirjakuvasto MARKETIIMI 2015 Kirjakuvasto HTTP://WWW.MARKETIIMI.COM Marketiimin vuosi 2015 tarjoaa monipuolisia uutuuksia kaikenikäisille lukijoille. Tunnuslauseemme "Kaiken maailman kirjoja" on muuttunut todeksi.

Lisätiedot

Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet. Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet. Pöytä katettu kaikille Kirjat M A 1

Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet. Luokka Tekijä Nimeke Materiaali Niteet. Pöytä katettu kaikille Kirjat M A 1 Loimaa 1 / 5 Uutuusluettelo 1.6.2016 Uutuudet ajalla 1.5.2016-31.5.2016 Uutuuksia: 64 nimekettä Yksikkö: Mellilän kirjasto TIETOKIRJALLISUUS 1 FILOSOFIA. PSYKOLOGIA. RAJATIETO 17.3 Valvanne, Jaakko, 60+

Lisätiedot

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle.

Teatteriravintolasta saa suolaiset ja makeat tarjoilut väliajalle, mutta yhtä hyvin voi tilata vaikkapa maukkaan illallisruokailun ryhmälle. on yleisömäärältään Kaakkois-Suomen johtava ammattiteatteri, joka ihastuttaa lämpimällä tunnelmalla sekä korkeatasoisuudellaan! Kannattaa siis tulla nauttimaan kauempaakin! Koti- ja ulkomaisen draaman

Lisätiedot

OHJEET OPETTAJALLE: Lukuseikkailun tavoitteet:

OHJEET OPETTAJALLE: Lukuseikkailun tavoitteet: OHJEET OPETTAJALLE: Lukuseikkailun tavoitteet: innostaa ja kannustaa lasta lukemaan herättää ja ylläpitää kirjallisuuden harrastusta tutustuttaa kirjallisuuden eri lajeihin antaa elämyksiä ja herättää

Lisätiedot

3D-eläimet kumirouheesta

3D-eläimet kumirouheesta 3D-eläimet kumirouheesta Olipa kerran.. Lapset rakastavat käyttää mielikuvitustaan leikkiessä. Playtopin 3D-tuottet vievät leikkimisen aivan uudelle ja jännittävälle tasolle! 3D-tuotteet tuovat leikkipaikoille

Lisätiedot

Lataa 940 päivää isäni muistina - Jensen Hanna. Lataa

Lataa 940 päivää isäni muistina - Jensen Hanna. Lataa Lataa 940 päivää isäni muistina - Jensen Hanna Lataa Kirjailija: Jensen Hanna ISBN: 9789518513752 Sivumäärä: 289 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 33.59 Mb Tieto-Finlandia-ehdokas 2013 Jotain outoa siinä

Lisätiedot

Lataa Oma lintukirja - Sinikka Koljonen. Lataa

Lataa Oma lintukirja - Sinikka Koljonen. Lataa Lataa Oma lintukirja - Sinikka Koljonen Lataa Kirjailija: Sinikka Koljonen ISBN: 9789525957297 Sivumäärä: 48 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 16.66 Mb Lintukirja vie niin lapset kuin aikuisetkin lintujen

Lisätiedot

LAHDEN KAUPUNGINKIRJASTO. Lukudiplomivihko

LAHDEN KAUPUNGINKIRJASTO. Lukudiplomivihko LAHDEN KAUPUNGINKIRJASTO Lukudiplomivihko 6. LUOKKA Luetaan yhteensä kahdeksan kirjaa: viisi kertomusta, yksi runokirja, yksi sarjakuva ja yksi tietokirja. Kertomukset 84.2 Erlandsson, Karin: Helmenkalastaja

Lisätiedot

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Mikä tekee sinut onnelliseksi? Mikä tekee sinut onnelliseksi? Minut tekee onnelliseksi terveys! Minut tekee onnelliseksi sen oivaltaminen, että KIIRE on keksitty juttu eikä annettu, muuttumaton elämän muoto. Minut tekee onnelliseksi

Lisätiedot

Lataa Body - Aino Mäkelä. Lataa. Lataa kirja ilmaiseksi suomalainen Body Lataa Luettu Kuunnella E-kirja Suomi epub, Pdf, ibook, Kindle, Txt, Doc, Mobi

Lataa Body - Aino Mäkelä. Lataa. Lataa kirja ilmaiseksi suomalainen Body Lataa Luettu Kuunnella E-kirja Suomi epub, Pdf, ibook, Kindle, Txt, Doc, Mobi Lataa Body - Aino Mäkelä Lataa Kirjailija: Aino Mäkelä ISBN: 9789523210844 Sivumäärä: 253 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 35.38 Mb Päivä päivältä opimme uusia asioita ja matkan varrella koetut hetket tekevät

Lisätiedot

3. luokan lukudiplomikirjat ja -tehtävät

3. luokan lukudiplomikirjat ja -tehtävät Pirkanmaan lukudiplomi 3. luokan lukudiplomikirjat ja -tehtävät Kuva: Tuija Sinkko diplomin suorittajan nimi ja luokka Tervetuloa Pirkanmaan lukudiplomin suorittajaksi, arvoisa kirjojen ystävä! Lukudiplomia

Lisätiedot

Lataa Virus - Matti Jalasvuori. Lataa

Lataa Virus - Matti Jalasvuori. Lataa Lataa Virus - Matti Jalasvuori Lataa Kirjailija: Matti Jalasvuori ISBN: 9789522911667 Sivumäärä: 187 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 39.86 Mb Mikä virus oikeastaan on? Miksi käytämme samaa termiä niin Iranin

Lisätiedot

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto.

TEE OIKEIN. Minun naapuri on (rikas) kuin minä. Hänellä on (iso) asunto ja (hieno) auto. TEE OIKEIN Kumpi on (suuri), Rovaniemi vai Ylitornio? Tämä talo on paljon (valoisa) kuin teidän vanha talo. Pusero on (halpa) kuin takki. Tämä tehtävä on vähän (helppo) kuin tuo. Minä olen (pitkä) kuin

Lisätiedot

Tekninen ja ympäristötoimiala

Tekninen ja ympäristötoimiala Lahden seudun ympäristöpalvelut Tekninen ja ympäristötoimiala 6.11.2006 24.11. alkaa kaamos. Aurinko painuu alas Suomen pohjoisimmassa kolkassa, Nuorgamissa noustakseen seuraavan kerran taivaanrantaan

Lisätiedot

Sharie Coombes. Sinä selviät! Tehtäväkirja sinulle, jota on joskus loukattu tai kiusattu

Sharie Coombes. Sinä selviät! Tehtäväkirja sinulle, jota on joskus loukattu tai kiusattu NÄYTESIVUT Sharie Coombes Sinä selviät! Tehtäväkirja sinulle, jota on joskus loukattu tai kiusattu Tässä pdf-tiedostossa on mukana kirjasta seuraavat näytteet: Esipuhe Näytesivut Tutustu kirjaan verkkokaupassamme

Lisätiedot

LAHDEN KAUPUNGINKIRJASTO. Lukudiplomivihko

LAHDEN KAUPUNGINKIRJASTO. Lukudiplomivihko LAHDEN KAUPUNGINKIRJASTO Lukudiplomivihko 3. LUOKKA Luetaan kuusi kirjaa: kolme kertomusta, yksi runokirja, yksi tietokirja ja yksi sarjakuva. Kertomukset 84.2 Bagge, Tapani: Apassit sarja JÄN Colfer,

Lisätiedot

Lataa Ne - Kuukautiskirja. Lataa

Lataa Ne - Kuukautiskirja. Lataa Lataa Ne - Kuukautiskirja Lataa ISBN: 9789512362493 Sivumäärä: 170 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 15.69 Mb Tiedätkö, mikä on kuukautismaja, Vagina Kung Fu tai miten vastata naurettaviin ennakkoluuloihin

Lisätiedot

Merisuo & Storm Monenlaista luettavaa 1. Sisältö

Merisuo & Storm Monenlaista luettavaa 1. Sisältö Merisuo & Storm 1 Sisältö Opettajalle.................................... 3 Hiiri räätälinä (kansansatua mukaellen).............. 5 Tiainen ja karhu (kansansatua mukaellen)............ 7 Taikapata (kansansatua

Lisätiedot

HENKISTÄ TASAPAINOILUA

HENKISTÄ TASAPAINOILUA HENKISTÄ TASAPAINOILUA www.tasapainoa.fi TASAPAINOA! Kaiken ei tarvitse olla täydellisesti, itse asiassa kaikki ei koskaan ole täydellisesti. Tässä diasarjassa käydään läpi asioita, jotka vaikuttavat siihen,

Lisätiedot

Lähteet: Tuhat ja yksi yötä. 1994. Tuhannen ja yhdenyön satuja. 1994.

Lähteet: Tuhat ja yksi yötä. 1994. Tuhannen ja yhdenyön satuja. 1994. Kertomus Sehrezadesta Viisaan ja rakastetun sulttaanin valtasi viha, kun hänelle selvisi, että hänen kaunis puolisonsa oli pettänyt häntä. Hän surmautti puolisonsa ja otti käyttöön sellaisen tavan, että

Lisätiedot

OU! Kirjaston yö taiteissa

OU! Kirjaston yö taiteissa OU! Kirjaston yö taiteissa Taiteiden yön toinen juhlajulkaisu 22.8.2013 1 Pääkirjoitus Taidetta ja remonttia K eskellä pääkirjaston remonttia vietettiin uuden Oulun kaupungin juhlavuoden taiteiden yötä.

Lisätiedot

Ohjeita vainajan omaisille

Ohjeita vainajan omaisille Ohjeita vainajan omaisille Satakunnan sairaanhoitopiiri Päivitys 05/2016 Päivittäjä PA, rt 2 Hyvä omainen Olet menettänyt läheisesi. Se tuo mukanaan monia käytännön järjestelyjä, jotka pitää hoitaa surun

Lisätiedot

syksy 2019 ICASOS 10 v.

syksy 2019 ICASOS 10 v. Marja-Sisko Aalto Timantti Voiko ihminen olla erilainen sisältä ja ulkoa? Mikä tekee meistä sen, mitä lopulta olemme? Vanhempi konstaapeli Annette Savolainen kohtaa äärimmäisiä kysymyksiä niin työssään

Lisätiedot

Lataa Linnut kaupungissa - Pertti Koskimies. Lataa

Lataa Linnut kaupungissa - Pertti Koskimies. Lataa Lataa Linnut kaupungissa - Pertti Koskimies Lataa Kirjailija: Pertti Koskimies ISBN: 9789522561237 Sivumäärä: 10 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 25.80 Mb Lintuja näkyy ympäri kaupunkeja joka puolella Suomea

Lisätiedot

MARKETIIMI Kirjakuvasto

MARKETIIMI Kirjakuvasto MARKETIIMI 2015 Kirjakuvasto HTTP://WWW.MARKETIIMI.COM Marketiimin vuosi 2015 tarjoaa monipuolisia uutuuksia kaikenikäisille lukijoille. Tunnuslauseemme "Kaiken maailman kirjoja" on muuttunut todeksi.

Lisätiedot

Pirkanmaan mukautettu lukudiplomi

Pirkanmaan mukautettu lukudiplomi Pirkanmaan mukautettu lukudiplomi Luokat 1 ja 2 lukudiplomikirjat ja -tehtävät 2019 Kuva: Jani Ikonen diplomin suorittajan nimi ja luokka Tampereen kaupunki Tervetuloa Pirkanmaan lukudiplomin suorittajaksi,

Lisätiedot

Lataa Permakulttuuriopas - Ilkka Aula. Lataa

Lataa Permakulttuuriopas - Ilkka Aula. Lataa Lataa Permakulttuuriopas - Ilkka Aula Lataa Kirjailija: Ilkka Aula ISBN: 9789525078466 Sivumäärä: 96 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 20.02 Mb Kirja on ensimmäinen suomenkielinen kasvattajille suunnattu

Lisätiedot

Lataa Sudenpentujen lintukäsikirja - Lasse J. Laine. Lataa

Lataa Sudenpentujen lintukäsikirja - Lasse J. Laine. Lataa Lataa Sudenpentujen lintukäsikirja - Lasse J. Laine Lataa Kirjailija: Lasse J. Laine ISBN: 9789513219116 Sivumäärä: 135 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 18.90 Mb Kaivattu Sudenpentujen lintukäsikirja on

Lisätiedot

Lataa Lapsen oma talvikirja - Suvi Vehmanen. Lataa

Lataa Lapsen oma talvikirja - Suvi Vehmanen. Lataa Lataa Lapsen oma talvikirja - Suvi Vehmanen Lataa Kirjailija: Suvi Vehmanen ISBN: 9789524926737 Sivumäärä: 69 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 32.80 Mb Sadunomainen tietokirja, joka ratkoo luonnon arvoituksia

Lisätiedot

Lataa Linnut äänessä (pieni formaatti) - Jan Pedersen. Lataa

Lataa Linnut äänessä (pieni formaatti) - Jan Pedersen. Lataa Lataa Linnut äänessä (pieni formaatti) - Jan Pedersen Lataa Kirjailija: Jan Pedersen ISBN: 9789513166090 Sivumäärä: 191 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 31.55 Mb Linnut äänessä on uudenlainen lintukirja,

Lisätiedot

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys.

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys. Päivä 67 3.8 Sininen Lunaarinen Käsi Mistä pitää kiinni kaksin käsin ja mistä irrottaa ote? Haasteen lunaarinen sointu tarjoilee valintoja ja vastakohtia. On aika valita niin että oma voima saa virrata

Lisätiedot

OULUN KAUPUNGIN KIRJALLISUUSDIPLOMI

OULUN KAUPUNGIN KIRJALLISUUSDIPLOMI OULUN KAUPUNGIN KIRJALLISUUSDIPLOMI Alakoulun tehtävävihko Tämän vihkon omistaa: Luokka: Listassa on 70 eri tehtävävaihtoehtoa. Yhdestä kirjasta tehdään yksi tehtävä. Sovi opettajan kanssa minkä tehtävän

Lisätiedot

9.-luokkalaisen kulttuurikansio

9.-luokkalaisen kulttuurikansio 9.-luokkalaisen kulttuurikansio Kokoa kulttuurikansioon puolen vuoden ajan kulttuurielämyksiäsi. Kulttuurikansio palautetaan opettajalle 31.3. 2009. Liimaa pääsyliput kansioon! Pakolliset sivut Huom! -

Lisätiedot

Tarina. Pressikuvat (www#helsinkifilmi#fi)

Tarina. Pressikuvat (www#helsinkifilmi#fi) Tarina Ganes on tarina Suomen tunnetuimman rock-ikonin! Remun! noususta t"hteyteen# Se kertoo! miten kovissa oloissa kasvanut Henry Remu Aaltonen perusti Suomen legendaarisimman rock-b"ndin Hurriganesin

Lisätiedot

Lataa Aasit - Greta Jansen. Lataa

Lataa Aasit - Greta Jansen. Lataa Lataa Aasit - Greta Jansen Lataa Kirjailija: Greta Jansen ISBN: 9783869410463 Sivumäärä: 141 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 35.75 Mb Jo tuhansien vuosien ajan ne ovat kantaneet ihmiskunnan taakkaa, eikä

Lisätiedot

Testaa itsesi tässä yhdessä suomen suurimmissa estejuoksutapahtumassa! LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Testaa itsesi tässä yhdessä suomen suurimmissa estejuoksutapahtumassa! LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Lauantai 01.04.2017 klo 10:00-17:00 FARMIN HEVOSSAFARIT JA TALUTUSRATSASTUS klo 10:00-10:45 HUIPPU Circuit Tahko Spa Hotel Tehokas kiertoharjoittelutunti jolla käytetään kuntosalilaitteita. Kehittää hapenottokykyä,sydämen

Lisätiedot

Lataa Karhu - Kimmo Ohtonen. Lataa

Lataa Karhu - Kimmo Ohtonen. Lataa Lataa Karhu - Kimmo Ohtonen Lataa Kirjailija: Kimmo Ohtonen ISBN: 9789522912145 Sivumäärä: 175 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 11.76 Mb Eräänä kesäyönä 9-vuotias poika karkasi metsään. Paljain varpain hän

Lisätiedot

-kaislat ja lahdelmat ovat liittyneet elämääni rakkaan koiraharrastuksen myötä. Itse olen tähän lisännyt sanat meri ja rannikko

-kaislat ja lahdelmat ovat liittyneet elämääni rakkaan koiraharrastuksen myötä. Itse olen tähän lisännyt sanat meri ja rannikko kaislojen reunustamat lahdelmat -kaislat ja lahdelmat ovat liittyneet elämääni rakkaan koiraharrastuksen myötä. Itse olen tähän lisännyt sanat meri ja rannikko kuunnousu -luminen talvi, pikku pakkanen

Lisätiedot

Etsi tiedot ja täydennä. Eläinten karnevaalin osat. Camille Saint Saëns: Eläinten karnevaali. Etsi kuva säveltäjästä.

Etsi tiedot ja täydennä. Eläinten karnevaalin osat. Camille Saint Saëns: Eläinten karnevaali. Etsi kuva säveltäjästä. Camille Saint Saëns: Eläinten karnevaali Etsi tiedot ja täydennä Camille Saint-Saëns oli säveltäjä. Etsi kuva säveltäjästä. Hän eli vuosina. Eläinten karnevaalin osat Yhdistä sävellyksen osa oikeaan soittimeen.

Lisätiedot

KÄRKÖLÄ. 2. Luokka. Helppolukuiset

KÄRKÖLÄ. 2. Luokka. Helppolukuiset 2. Luokka Luetaan yhteensä seitsemän kirjaa: yksi kuvakirja, yksi sarjakuvakirja, yksi runokirja ja yksi tietokirja. Helppolukuisista tai lasten- ja nuortenkirjoista luetaan kolme. 85.22 Kuvakirjat Havukainen,

Lisätiedot

Nuoruus. - haittaks se? Nuorten foorumi Tampere Pesäpuu ry:n Selviytyjät-tiimi

Nuoruus. - haittaks se? Nuorten foorumi Tampere Pesäpuu ry:n Selviytyjät-tiimi Nuoruus - haittaks se? Nuorten foorumi Tampere 17.3.2012 Pesäpuu ry:n Selviytyjät-tiimi Millainen nuori olen? Pienryhmäkeskustelujen yhteenveto Mitä itsestäni ajattelen? Ahdistusta ja kamppailua itsensä

Lisätiedot

E-kirja on helposti saatavilla, kun tietää, mistä hakee. (mies, yli 55-v.)

E-kirja on helposti saatavilla, kun tietää, mistä hakee. (mies, yli 55-v.) E-kirja on helposti saatavilla, kun tietää, mistä hakee. (mies, yli 55-v.) SeAMK:n Kirjasto- ja tietopalvelun opiskelijoiden syyskuussa 2010 tekemän E-kirjakyselyn tuloksia TAUSTATIETOJA Kyselytutkimus

Lisätiedot

Tiedän mitä minun pitää tehdä, että pääsen toisten lasten leikkiin mukaan

Tiedän mitä minun pitää tehdä, että pääsen toisten lasten leikkiin mukaan Viitottu Rakkaus on muokannut joitakin tämän tarinan kuvia yhdistämällä kuvia sivustoilta mycutegraphics.com ja papunet.net Tarina: 2017 Viitottu Rakkaus Muokatut kuvat on merkitty tällä tunnuksella: Kuvat:

Lisätiedot

Luetaan yhteensä kahdeksan kirjaa: yksi sarjakuvakirja, yksi runokirja ja yksi tietokirja. Nuortenkirjoista luetaan viisi.

Luetaan yhteensä kahdeksan kirjaa: yksi sarjakuvakirja, yksi runokirja ja yksi tietokirja. Nuortenkirjoista luetaan viisi. 6. LUOKKA Luetaan yhteensä kahdeksan kirjaa: yksi sarjakuvakirja, yksi runokirja ja yksi tietokirja. Nuortenkirjoista luetaan viisi. 84.2 Nuortenkirjat Lue viisi nuortenkirjaa Black, Holly: Rautakoe 84.214

Lisätiedot

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin

Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat. Kurkista pelitutkijan kaappiin Numero 3 2014 10,00 Coquettenuket Voiko nuken rakastaa loppuun, VAI ONKO BARBIELLA TOIVOA LEIKIN JÄLKEEN? Poniuutisia Englannista Laloushkat valloittavat Terri Davisin tie NUKKETAITEILIJAKSI Kurkista pelitutkijan

Lisätiedot

LASTEN TARINAT TOIMINNAN TUEKSI

LASTEN TARINAT TOIMINNAN TUEKSI LASTEN TARINAT TOIMINNAN TUEKSI LASTEN TARINAT TOIMINNAN TUEKSI Pieni opas tarinoiden keräämiseen Tässä oppaassa on ideoita siitä, miten voimme omalla toiminnallamme edistää lasten ja nuorten kokemusta

Lisätiedot

Avoimet tarinat. Puutarhatarinoita

Avoimet tarinat. Puutarhatarinoita Avoimet tarinat Puutarhatarinoita Puutarhatarinoiden avoimet tarinat on kirjoitettu täydentämällä valmiita tarinarunkoja, jotka on laatinut Tarinakoneen Anne Kalliomäki. Tarinoiden otsikot ovat Muistojen

Lisätiedot

2.5.2014 01.04.2014-30.04.2014

2.5.2014 01.04.2014-30.04.2014 EURN KUNNNKIRJSTO UUTUUSLUETTELO / 5 2.5.204 Uutuusteokset ajalta: Uutuuksia: Pisteryhmä: 0.04.204-30.04.204 52 nimekettä Panelian kirjasto ikuisten tietokirjallisuus Filosofia. Psykologia. Rajatieto 0.8

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot