Valmistelija matkailukoordinaattori

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valmistelija matkailukoordinaattori"

Transkriptio

1 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Vanhan luotsiaseman (ns. punaisten tupien) vuokrahinnastoehdotus 2013 Khall Valmistelija matkailukoordinaattori Kunnanhallitukselle esitetään Vanhan luotsiaseman tilojen (ns. punaiset tuvat) vuokrahinnastoksi Wanhan luotsiaseman majoitustilojen veloitusperuste 8 /yö/hlö nuorisotyölain 235/ ja nuorisolain 72/ :n mukaiselle OSS:n toiminnalle. - majoitustilojen muu käyttö 20 e/yö/henkilö - liiketilojen perusvuokra 6 e / m2, kk - toissijaiset tilat esim. ullakkotilat 1-2 e / m2, kk - varaukset matkailuneuvonnan kautta - hinnat sis. alv. - hintoihin ei sisälly lakanoita ja tyynyliinoja (vuodevaatteita tai pyyhkeitä) Kaikki vuokraus toteutetaan nk. kylmän tilan vuokrausperiaatteilla. Kunnanhallitukselle esitetään laboratioriotilojen suihku- ja saunatilojen vuokrauksesta Marjaniemen mökkiläisille kesäajalla seuraavaa. Kesäaikana Marjaniemen mökkiläisille laboratoriotilojen suihkuja saunatilat vuokrataan 80 / kausi ja 30 /viikko, joka sisältää päivittäisen tilojen käyttöoikeuden klo Sauna on vuokrattavissa muina aikoina tilauksesta. Kunnanhallitukselle esitetään vierasvenesataman saunan käyttäjäkohderyhmät vain veneilijöiden sauna, veneilijöiden saunavuorot ja muuten tilaussauna, vain tilaussauna. Jos vierasvenesataman saunan käyttäjäkohderyhmäksi hyväksytään tilaussauna, kunnanhallitukselle esitetään, että saunavuokra 25 / h kaikille. Kunnanhallitukselle esitellään seuraavat vierasvenesatamapaikan vuorokausivuokran vaihtoehdot. Jos vierasvenesataman sauna hyväksytään vain tilaussaunaksi, kunnanhallitukselle esitetään, että Marjaniemen sataman vierasvenesatamapaikka sähköllä maksaa veneilijöille ensimmäinen vrk 20, 2. ja 3. vrk 15, yli 3vrk vrk.t 10 /vrk. Satamapaikka ilman sähköä maksaa ensimmäinen vrk 10, lisävrkt 5. Pyykkikoneen käyttöhinta on 5 /pesu. Vierasvenesataman hintaperustelut: 20 /vrk/sähköllä ja 10 /vrk/ilman sähköä kesän 2012 hinta ei vastaa palvelutarjontaa, esim. veneilijöiden halvat saunavuorot puuttuvat, kalliista hinnasta tullut palautetta 2012 (liitteenä vierasvenesatamien hintavertailu). Satamassa on polttoainejakelu ja tekstiviestillä veneilijä saa ovikoodin

2 Jos vierasvenesataman saunan käyttäjäryhmäksi hyväksytään vain veneilijät tai veneilijöiden saunavuorot ja muuten tilaussauna, kunnanhallitukselle esitetään, että sataman vierasvenesatamapaikka sähköllä maksaa vrk 20, sisältää sähkön, veden ja saunan käytön aamulla xtuntia ja illalla xtuntia. Satamapaikka maksaa ilman sähköä vrk 10, sisältää saunan käytön aamulla ja illalla. Perustelut: parempi palvelu (sisältää saunan käytön), polttoainejakelu ja tekstiviestillä veneilijä saa ovikoodin Hinnasto julkaistaan erikseen Hailuodon matkailuneuvonnan toimesta. Päätösehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy Vanhan luotsiaseman tilojen (ns. punaiset tuvat) vuokrahinnaston Kunnanhallitus hyväksyy laboratioriotilojen suihku- ja saunatilojen vuokrauksehdotuksen ja hinnaston Marjaniemen mökkiläisille kesäajalla Kunnanhallitus hyväksyy Marjaniemen vierasvenesataman saunan käyttäjäkohderyhmäksi Kunnanhallitus hyväksyy vierasvenesataman saunan tuntivuokraksi ja veneilijöiden vierasvenesatamahinnastoksi. Päätös: Muutospäätösehdotus: Kunnanhallitukselle esitetään Vanhan luotsiaseman tilojen (ns. punaiset tuvat) vuokrahinnastoksi Wanhan luotsiaseman majoitustilojen veloitusperuste 8 e/yö/hlö nuorisotyölain 235/ ja nuorisolain 72/ :n mukaiselle OSS:n toiminnalle. (8e/yö/hlö 2012) - majoitustilojen muu käyttö 20 e/yö/henkilö (20e/yö/henkiö 2012) - liiketilojen perusvuokra 6 e / m2, kk (6e / m2, kk 2012) - toissijaiset tilat esim. ullakkotilat 1-2 e / m2, kk (1-2e / m2, kk 2012) - varaukset matkailuneuvonnan kautta - hinnat sis. alv. - hintoihin ei sisälly lakanoita ja tyynyliinoja (vuodevaatteita tai pyyhkeitä) Kaikki vuokraus toteutetaan nk. kylmän tilan vuokrausperiaatteilla. Kunnanhallitukselle esitetään laboratoriotilojen suihku- ja saunatilojen vuokrauksesta Marjaniemen mökkiläisille kesäajalla seuraavaa. Kesäaikana Marjaniemen mökkiläisille laboratoriotilojen suihkuja saunatilat vuokrataan 80 / kausi (80 /kausi 2012) ja 30 /viikko (30 /vko 2012), joka sisältää päivittäisen tilojen käyttöoikeuden klo Sauna on vuokrattavissa muina aikoina tilauksesta.

3 Kunnanhallitukselle esitetään vierasvenesataman saunan käyttäjäkohderyhmät vain veneilijöiden sauna, veneilijöiden saunavuorot ja muuten tilaussauna, vain tilaussauna. Jos vierasvenesataman saunan käyttäjäkohderyhmäksi hyväksytään tilaussauna, kunnanhallitukselle esitetään, että saunavuokra on 25 / h kaikille (25 /h 2012). Kunnanhallitukselle esitellään seuraavat vierasvenesatamapaikan vuorokausivuokran vaihtoehdot. Jos vierasvenesataman sauna hyväksytään vain tilaussaunaksi, kunnanhallitukselle esitetään, että Marjaniemen sataman vierasvenesatamapaikka sähköllä maksaa veneilijöille ensimmäinen vrk 20, 2. ja 3. vrk 15, yli 3vrk vrk.t 10 /vrk. Satamapaikka ilman sähköä maksaa ensimmäinen vrk 10, lisävrkt 5 (sähköllä 20 /vrk ja 10 /vrk ilman sähköä 2012). Pyykkikoneen käyttöhinta on 5 /pesu (5 /pesu 2012). Vierasvenesataman hintaperustelut: 20 /vrk/sähköllä ja 10 /vrk/ilman sähköä kesän 2012 hinta ei vastaa palvelutarjontaa, esim. veneilijöiden halvat saunavuorot puuttuvat, kalliista hinnasta tullut palautetta 2012 (liitteenä vierasvenesatamien hintavertailu). Satamassa on polttoainejakelu ja tekstiviestillä veneilijä saa ovikoodin. Jos vierasvenesataman saunan käyttäjäryhmäksi hyväksytään vain veneilijät tai veneilijöiden saunavuorot ja muuten tilaussauna, kunnanhallitukselle esitetään, että sataman vierasvenesatamapaikka sähköllä maksaa vrk 20, sisältää sähkön, veden sekä saunan käytön aamulla ja illalla. Satamapaikka maksaa ilman sähköä vrk 10, sisältää saunan käytön aamulla ja illalla. Perustelut: parempi palvelu (sisältää saunan käytön), polttoainejakelu ja tekstiviestillä veneilijä saa ovikoodin. Hinnasto julkaistaan erikseen Hailuodon matkailuneuvonnan toimesta. Päätös: Kunnanhallitus evästi valmistelijaa sekä siirsi asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Khall 110 Valmistelija matkailukoordinaattori Vanhan luotsiaseman kustannuslaskelman 2012 mukaan Luotsiaseman matkailutulot 2012 olivat 21093,33. Matkailuneuvonta oli kesällä 2012 avoinna seitsemän päivää viikossa. Liitteenä on Vanhan luotsiaseman kustannus- ja tulolaskelma sekä yritysten liiketilojen että muiden vuokralaisten vuokratiedot toimipaikoittain (Perämeren tutkimusaseman tilat) eriteltyinä.

4 Kunnan majoituskapasiteetti 2013 Vanhalla luotsiasemalla on pienentynyt kuudestakymmenestä vuodepaikasta viiteenkymmeneen, koska Luotsitupa-rakennus on vuokrattu yrittäjälle. Kapasiteettimuutos vaikuttaa kunnan matkailutuloihin 2013 n. - 17%. Lisäksi matkailuneuvonnan viikonloppuaukioloajat vaikuttavat 2013 matkailutuloihin. Kunnanhallitukselle esitetään Vanhan luotsiaseman tilojen (ns. punaiset tuvat) vuokrahinnastoksi Vanhan luotsiaseman majoitustilojen veloitusperuste 10 /yö/hlö 2013 (8 /hlö/yö 2012) nuorisotyölain 235/ ja nuorisolain 72/ :n mukaiselle OSS:n toiminnalle. Kahden euron hinnan korotus vuodesta 2012 tehdään yleisen hintatason nousun takia. - Majoitustilojen muu käyttö 25 /yö/henkilö 2013 (20 e/yö/henkilö 2012), koska Vanhan luotsiaseman sähkö- ja vesimaksut ovat suuret ympäri vuoden. Kaikki matkailijat käyttävät Vanhan luotsiaseman majoituksessa rakennuksen ja huoltorakennuksen vettä ja sähköä, siksi yöhinta on kaikille Vanhan Luotsiaseman rakennuksille sama. Majoitusrakennuksen koko ei muuta majoitushintaa halvemmaksi. - Riemuliiteri-takkatila 15 /2h/2013 sisältäen kunnan puut (10 /2h/2012, sisältää kunnalta puut), koska Riemuliiterin puut hankintaan erikseen riemuliiteriä varten, puiden käyttöä ei ole rajoitettu ja puut ovat kalliita. - liiketilojen perusvuokra 6 / m2, kk 2013 (6 / m2, kk 2012) - toissijaiset tilat esim. ullakkotilat 1-2 / m2, kk 2013 (1-2 / m2, kk 2012) - varaukset matkailuneuvonnan kautta - hinnat sis. alv. - hintoihin ei sisälly lakanoita, tyynyliinoja eikä pyyhkeitä Kunnanhallitukselle esitetään Riemuliiterirakennuksen savusaunan lämmittäjäostopalvelukäytäntöä. Keväällä 2013 on tullut paljon savusaunan vuokrauspyyntöjä kesälle 2013, mutta savusaunalla ei ole tällä hetkellä lämmittäjää. Matkailuneuvonnalla ei ole henkilöresursseja sitä lämmittää, ja matkailijan omatoiminen savusaunan lämmitys on riskialtista. Kunnan vakuutukset eivät korvaa mahdollisia matkailijan savusaunavahinkoja eikä saunan lämmittäjän lämmitysosaamisesta ole varmuutta. Savusaunan lämmitysostopalvelu saaren yrittäjältä tarkoittaa, että yrittäjä vuokraa touko-lokakuuksi 2013 savusaunan kunnalta. Matkailija varaa savusaunan ja sen lämmityksen suoraan lämmittäjäyrittäjältä. Lämmittäjä hinnoittelee omat työtunnit ja omat saunapuut. Lämmittäjä tilittää kunnalle savusaunan vuokrat.

5 Kunnanhallitukselle esitetään laboratoriotilojen suihku- ja saunatilojen vuokrauksesta Marjaniemen mökkiläisille kesäajalla seuraavaa. Kesäaikana Marjaniemen mökkiläisille laboratoriotilojen suihkuja saunatilat vuokrataan 80 / kausi (80 /kausi 2012) ja 30 /viikko (30 /vko 2012), joka sisältää päivittäisen tilojen käyttöoikeuden klo Sauna on vuokrattavissa muina aikoina tilauksesta. Kunnanhallitukselle esitetään vierasvenesataman saunan käyttäjäkohderyhmäksi veneilijöiden saunavuorot ja muuten tilaussauna. Kun vierasvenesataman sauna toimii veneilijöiden saunavuoroilla ja muuten tilaussaunana, kunnanhallitukselle esitetään, että sataman vierasvenesatamapaikka sähköllä maksaa vrk , sisältää sähkön, veden sekä saunan käytön aamulla ja illalla (20 /vrk/ilman saunavuoroa 2012). Satamapaikka maksaa ilman sähköä vrk , sisältää saunan käytön aamulla ja illalla (10 /vrk/ilman saunavuoroa 2012). Liitteenä on vierasvenesatamamaksutilasto 2012, yhteensä kesä-elokuussa oli 163 veneyötä. Perustelut vierasvenesataman saunan käyttäjäryhmästä: Hailuodon kunta on rakentanut Marjaniemen veneilykeskuksen ensisijaisesti veneilijöiden käyttöön. Veneilijöille tarjotaan Marjaniemessä kesällä 2013 parempaa palvelua (sisältää saunan käytön) ja veneilijät saavat tekstiviestillä ovikoodin. Pyykkikoneen käyttöhinta on 5 /pesu (5 /pesu 2012). Kunnanhallitukselle ehdotetaan, että Marjaniemen majakanpääsymaksuhinnasto on 5 aikuinen ja 3 alle 15-vuotias lapsi 2013 (5 aikuinen ja 3 alle 15-vuotias lapsi 2012). Hinnat ovat kohtuullisia matkailijoille. Vanhan Luotsiaseman vuokraushinnasto julkaistaan erikseen Hailuodon matkailuneuvonnan toimesta ja hinnasto tulee voimaan Päätösehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy Vanhan Luotsiaseman kustannus-, vuokra- ja tulolaskelmat sekä vuokrahinnastoehdotuksen Kunnanhallitus hyväksyy Riemuliiterirakennuksen savusaunan lämmittäjäostopalvelukäytännön. Kunnanhallitus hyväksyy mökkiläisille Vanhan Luotsiaseman laboratorion suihku- ja saunatilojen vuokrauksen kesällä Kunnanhallitus hyväksyy vierasvenesatamasaunan käyttäjäryhmäksi veneilijöiden saunavuorot ja muuten tilaussauna. Kunnanhallitus hyväksyy

6 vierasvenesatamamaksuksi sähköllä 20 vrk ja sähkötön 10 vrk sisältäen saunavuorot. Kunnanhallitus hyväksyy Marjaniemen majakan pääsymaksut Päätös: Kunnanhallitus hyväksyy päätösehdotuksen yksimielisesti. Kunnanhallitus ohjeistaa lämmittäjäostopalvelussa pitämään varauskirjaa myös matkailuneuvonnassa. Kunnanhallitus delegoi kunnanjohtajalle oikeuden päättää hinnaston avoimien käsittelemättömien osien hinnoista ja niistä tehtävistä päätöksistä.

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Kunnanhallitus 06.05.2013 AIKA 06.05.2013 klo 19:00-22:07 PAIKKA Johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 107 Kokouksen järjestäytyminen 3 108 Vuoden 2012 tilinpäätös

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 5/2013 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Kunnanhallitus 08.04.2013 AIKA 08.04.2013 klo 19:00-23:00 PAIKKA Johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 89 Kokouksen järjestäytyminen 4 90 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Vierasvenesatama 2012 Vierasvenesatama talousarvio 2013

Vierasvenesatama 2012 Vierasvenesatama talousarvio 2013 1 Vanha luotsiaseman tilat eriteltynä: menot ja tulot 2012 sekä talousarvio 2013 Perämeren tutkimusasema 2012 Talousarvio 2013 Majakka Perämeren tutkimusasema Tulot Majakka 2013 Muut myyntitulot 121 Tulot

Lisätiedot

Lippujen hinnat Allegrossa (27.5.2012-8.12.2012) Hintataso 1 Pietariin 1. lk 2. lk Viipuriin 1. lk 2. lk

Lippujen hinnat Allegrossa (27.5.2012-8.12.2012) Hintataso 1 Pietariin 1. lk 2. lk Viipuriin 1. lk 2. lk Hintataso 1 aikuinen 137,06 86,10 aikuinen 114,41 70,11 lapsi 100,71 60,27 lapsi 84,85 49,08 ryhmä 112,82 68,89 ryhmä 94,70 56,09 aikuinen 107,13 64,88 aikuinen 84,48 48,89 lapsi 79,76 45,41 lapsi 63,90

Lisätiedot

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh

Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / Puh Finland golf Vivian open Pertti Hämälä / pera@finlandgolf.fi/pera.hamala@gmail.com Puh. 0500 423 295 VIVIAN OPENIN 10 VUOTIS JUHLAKILPAILU Ryhmäkoko: noin 60 henkilöä Ajankohta: perjantai 7.7. maanantai

Lisätiedot

Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina / Bright Eyes & Sport Oy

Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina / Bright Eyes & Sport Oy Kuopion kaupunki Sopimus 1 (5) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunnan päätös Sopimus Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttöoikeudesta ja tilojen vuokrauksesta vuosina 2018 2022/ Bright Eyes & Sport Oy

Lisätiedot

Toimitilan vuokrasopimuksen hyväksyminen, Pihtiputaan Takka Oy / muutos 1.10.2015 alkaen

Toimitilan vuokrasopimuksen hyväksyminen, Pihtiputaan Takka Oy / muutos 1.10.2015 alkaen Kunnanhallitus 234 17.11.2014 Kunnanvaltuusto 77 15.12.2014 Kunnanhallitus 156 07.09.2015 Kunnanvaltuusto 62 28.09.2015 Toimitilan vuokrasopimuksen hyväksyminen, Pihtiputaan Takka Oy / muutos 1.10.2015

Lisätiedot

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI 1 VUOKRASOPIMUS 1.1 Sopijapuolet 1.2 Sopimuksen kohde Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Hyrynsalmen Pesu- ja siivouspalvelu, jäljempänä yritys Hyryntie 29, 89400 HYRYNSALMI

Lisätiedot

Lippujen hinnat Allegrossa (26.4. - 14.12.2013) Hintataso 1 Pietariin 1. lk 2. lk Viipuriin 1. lk 2. lk

Lippujen hinnat Allegrossa (26.4. - 14.12.2013) Hintataso 1 Pietariin 1. lk 2. lk Viipuriin 1. lk 2. lk Lippujen hinnat Allegrossa (26.4. - 14.12.2013) Hintataso 1 aikuinen 68,96 39,01 aikuinen 59,04 31,77 lapsi 53,04 27,30 lapsi 46,09 22,23 ryhmä 58,34 31,19 ryhmä 50,41 25,40 aikuinen 55,85 29,39 aikuinen

Lisätiedot

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2016. Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2

Sisällys KUNNANHALLITUS 9/2016. Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 REISJÄRVEN KUNTA KUNNANHALLITUS 9/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 17.00 17.10 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Nyman Teuvo, pja Muuttola Markus, 1. vpja Järvelä Eila, j Kinnunen Irma,

Lisätiedot

Matkailu 2012 Palkat Vakinaiset palkat 3680,21 Tilapäisten palkat 30 907,00 Työllisyysvaroin palkatut 3789,79 Huom! Matkailu budj+kust.

Matkailu 2012 Palkat Vakinaiset palkat 3680,21 Tilapäisten palkat 30 907,00 Työllisyysvaroin palkatut 3789,79 Huom! Matkailu budj+kust. Matkailu 2012 Menot Palkat Vakinaiset palkat 3680,21 Tilapäisten palkat 30 907,00 Työllisyysvaroin palkatut 3789,79 Huom! Matkailu budj+kust. 2013 taulukko Jaksotetut palkat, lomapalkkavaraus 389,03 sisältää

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 41 23.04.2013 Kunnanhallitus 121 06.05.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 68 27.08.2013 Kunnanhallitus 217 16.09.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 60 26.08.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN

OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN 1 7 6 7 2 3 4 5 Kun tiedät mitä kulutat, tiedät mitä voit säästää OPAS JÄRKEVÄÄN VEDEN KÄYTTÖÖN Suomalainen käyttää vettä keskimäärin 160 litraa vuorokaudessa. Tällä kulutuksella vesimaksun pitäisi olla

Lisätiedot

MAKSUT 2018 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MAKSUT 2018 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kaupunkiympäristölautakunta 21.11.2017 Liite 3 62 MAKSUT 2018 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kaduilla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2018 alkaen Maksut perustuvat

Lisätiedot

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo

Muistio suunnittelutilaisuuksista. Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta. Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Muistio suunnittelutilaisuuksista Konnevesi 16.9.2014 Häyrylänranta Rautalampi 17.9.2014 Kunnantalo Suunnittelun tuotoksia kansallispuiston ulkopuolisiin alueisiin Rautalampi o Majoituskapasiteetin lisääminen

Lisätiedot

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä.

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six

Lisätiedot

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalveluiden hinnasto Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN Sisäliikuntapaikkojen vuokrat Kuntosalien käyttömaksut Ohjaus- ja muut palvelut - 1 - YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOJEN VUOKRAUS Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Juhlasali Pogostan alakoulu h 7,42 1,78 9,20 Juhlasali Pogostan alakoulu vrk 45,73 10,97 56,70

Lisätiedot

Toripaikkojen, virkistysalueiden, kasvimaapalstojen ja polttopuun hintojen muuttaminen

Toripaikkojen, virkistysalueiden, kasvimaapalstojen ja polttopuun hintojen muuttaminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 347/02.05.00/2013 42 Toripaikkojen, virkistysalueiden, kasvimaapalstojen ja polttopuun hintojen muuttaminen Kaupunginpuutarhuri Olli Punta 27.2.2013: Toripaikat:

Lisätiedot

JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO VUONNA 2016. Vapaa-aikalautakunta 15.12.2015

JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO VUONNA 2016. Vapaa-aikalautakunta 15.12.2015 JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO VUONNA 2016 Vapaa-aikalautakunta 15.12.2015 TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT 1.1.2016 alkaen YLEISET LUVAT JA TAKSAT 2015 2016 alv. 0 2016 sis. Alv 24%

Lisätiedot

Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen

Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27.02.20 Kunnanhallitus 9 7.0.20 Kunnanvaltuusto.0.20 Sepänkannas III asemakaava-alueen omakotitonttien vuokrausperusteiden hyväksyminen 6/0.00.02/20 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

VESIHUOLTOLAITOKSEN TALOUDEN TASAPAINOTTAMINEN / VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSAN TARKISTAMINEN

VESIHUOLTOLAITOKSEN TALOUDEN TASAPAINOTTAMINEN / VESIHUOLTOLAITOKSEN TAKSAN TARKISTAMINEN Tekninen lautakunta 28 21.04.2015 Tekninen lautakunta 37 26.05.2015 Tekninen lautakunta 63 27.11.2015 Kunnanhallitus 188 30.11.2015 Valtuusto 69 07.12.2015 VESIHUOLTOLAITOKSEN TALOUDEN TASAPAINOTTAMINEN

Lisätiedot

Mikkolanpelto, v. 2005. Itäinen Myllytöyry, v. 2001 Pentinrinne, v. 2001 Teilimäki, v. 2001. Karkenperi, v. 2012 Keskusta (Pihapolku), v.

Mikkolanpelto, v. 2005. Itäinen Myllytöyry, v. 2001 Pentinrinne, v. 2001 Teilimäki, v. 2001. Karkenperi, v. 2012 Keskusta (Pihapolku), v. Kaavoitustoimikunta 6 13.01.2016 Kunnanhallitus 23 01.02.2016 Kunnan tonttien hinnat 1.5.2016 alkaen 238/10.00.02/2013 Kaavoitustoimikunta 13.01.2016 6 Kunnan tonttien hinnoittelu on Sorronniemen alueen

Lisätiedot

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 1/6 ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 Vauclusen departtementissa sijaitseva L Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja

Lisätiedot

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET

DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET DOMUS BOTHNICAN JUHLASALIN JA SAUNATILOJEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT JA -OHJEET Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa 1. Tiloja voi vuokrata ainoastaan luonnollinen henkilö (vuokralainen), joka tekee VYY Holding Oy:n (VYH)

Lisätiedot

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät,

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät, NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUJEN MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Nuoriso- ja liikuntalautakunta 15.5.2014 34 /Liite nro 8 1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Veroton Alv Verollinen - mikäli toimintaan liittyy erityinen

Lisätiedot

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv)

Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) Yhdyskuntatekniikan lautakunta 27 20.04.2017 Kunnanhallitus 145 02.05.2017 Haapiorinne asemakaava-alueen omakotitonttien myynti- ja vuokrausperusteiden hyväksyminen (kv) 282/10.00.02/2017 Yhdyskuntatekniikan

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Ehdotusta ei kannatettu ja se raukesi. Äänestys JAA-ehdotus: Esityksen mukaan EI-ehdotus: Vuokrien osalta noudatetaan kohtuutta.

Ehdotusta ei kannatettu ja se raukesi. Äänestys JAA-ehdotus: Esityksen mukaan EI-ehdotus: Vuokrien osalta noudatetaan kohtuutta. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (5) 111 Vanhan kauppahallin ja Hietalahden kauppahallin uudet vuokrahinnat ja sopimusehdot HEL 2014-005185 T 10 01 03 Päätös Käsittely päätti hyväksyä Vanha kauppahallin

Lisätiedot

Tarjoukset esitellään ja päätösehdotus annetaan kokouksessa.

Tarjoukset esitellään ja päätösehdotus annetaan kokouksessa. Palvelutuotannon lautakunta 63 16.06.2016 Kunnanhallitus 247 208.2016 Kantvikin päiväkoti laajennus ja korjaus, lisämääräraha vuodelle 2016 (kv) 148/10.03.002/2011 Palvelutuotannon lautakunta 16.06.2016

Lisätiedot

Päätösehdotus (kunnanjohtaja): Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. Täytäntöönpano: lautakunnat

Päätösehdotus (kunnanjohtaja): Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. Täytäntöönpano: lautakunnat Kunnanhallitus 106 20.05.2015 Kunnanhallitus 119 08.06.2015 Kunnanvaltuusto 19 17.06.2015 TALOUSARVIORAAMI VUODELLE 2016 KHALL 106 Valmistelija: controller Kari Jahnsson Johtoryhmässä on päätetty esittää

Lisätiedot

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti.

On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: Virka täytetään vakituisesti. 130 05.11.2012 48 11.02.2013 104 08.04.2013 111 06.05.2013 Perusturvajohtajan virkavaali Khall 05.11.2012 130 On laadittu seuraavanlainen hakuilmoitus: 1.2.2012 alkaen. kunnan johtoryhmän jäsen. Perusturvajohtaja

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis. Alv 24%

TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis. Alv 24% TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT 1.4.2018 alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis. Alv 24% Yleinen luvan lunastusmaksu 41,98 52,1 /kpl TILAPÄISET KIOSKIT JA MYYNTIVAUNUT

Lisätiedot

Ehdotus kunnan toissijaiselle vastuulle kuuluvan jätteen jätetaksaksi 1.1.2015 alkaen

Ehdotus kunnan toissijaiselle vastuulle kuuluvan jätteen jätetaksaksi 1.1.2015 alkaen Savo-Pielisen jätelautakunta Pöytäkirja 4/2014 1 (1) 24 Asianro 7006/02.05.00/2014 Ehdotus kunnan toissijaiselle vastuulle kuuluvan jätteen jätetaksaksi 1.1.2015 alkaen Palvelupäällikkö Saija Pöntinen

Lisätiedot

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila

Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Villa Concerto kokous-, edustus- ja lomahuvila Nuotanperä 12, 45160 Kouvola 40 40 30 Tasalattia 365m² Max hlö Seisten Istuen Tilan tyyppi Pinta-ala VILLA CONCERTO Kouvolassa sijaitseva yksityinen edustushuvila

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6323/ /2018

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 6323/ /2018 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 12/2018 1 (1) 163 Asianro 6323/10.00.02.01/2018 Tontin 297-3-1-6 (Mäkikatu 12) vuokraaminen / Niiralan Kulma Oy Vs. kiinteistöjohtaja Lauri Lytsy Maaomaisuuden hallintapalvelujen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) Kiinteistölautakunta Tila/7 23.08.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) Kiinteistölautakunta Tila/7 23.08.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) 444 Oikaisuvaatimus vuokrauspäällikön päätöksestä liikehuoneiston vuokrahyvitysasiassa HEL 2011-008469 T 03 01 00 Päätös päätti hyväksyä osittain oikaisuvaatimuksen

Lisätiedot

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sumpun leirintäalueen vuokrasopimus/lisäys

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sumpun leirintäalueen vuokrasopimus/lisäys HAILUODON KUNTA KOKOUSKUTSU 11/11 Kokousaika: 21.09.2011 klo 19.00 Kokouspaikka: Kunnantoimisto, Johtokeskus Käsiteltävät asiat: 1 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Sumpun leirintäalueen vuokrasopimus/lisäys

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Liikuntavirasto 3/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Liikuntavirasto 3/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 5 Muutoksen tekeminen liikuntatoimen liikuntapaikkojen vuoden 2014 hinnastoon HEL 2013-006394 T 02 05 00 Päätös Vs. liikuntajohtaja päätti muuttaa liikuntalautakunnan

Lisätiedot

HAILUODON KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU 9/11. Kokousaika: 30.06.2011 klo 12.00

HAILUODON KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSKUTSU 9/11. Kokousaika: 30.06.2011 klo 12.00 HAILUODON KUNTA KOKOUSKUTSU 9/11 Kokousaika: 30.06.2011 klo 12.00 Kokouspaikka: Kunnantoimisto, Johtokeskus Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 3 4 5 6 7 Liite 1 Liite 2 Liite

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53 SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) SUOMENLINNAN UPSEERIKERHON SAUNAN SÄÄNNÖT 1. YLEISTÄ Suomenlinnan upseerikerhon saunalla on käytössä jäsenten yhteisvuoro, tilaussauna sekä perhesauna. Arkiviikon maanantait

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Asiakaspäällikkö/Yrityspalvelut

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Asiakaspäällikkö/Yrityspalvelut Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 113 Lapinlahden Lähde Oy, varaston ja saunan vuokraus Lapinlahden sairaala-alueelta HEL 2015-013208 T 10 01 03 Päätös Päätöksen perustelut n tilakeskuksen yritysvuokrauksen

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Palvelukotien ja kuntoutumiskotien vuokrien tarkistus 1.5.2014 alkaen

Palvelukotien ja kuntoutumiskotien vuokrien tarkistus 1.5.2014 alkaen Sosiaali- ja terveyslautakunta 176 12.12.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 14 13.02.2014 Palvelukotien ja kuntoutumiskotien vuokrien tarkistus 1.5.2014 alkaen 288/02.05.00/2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen Sisäliikuntapaikkojen vuokrausohje sekä vuokrat: - Kurun urheilutalo - Koulujen liikuntasalit - Urheilutalo ja uimahalli Urheilutalon muut maksut ja tilavuokrat:

Lisätiedot

JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO. Vapaa-aikalautakunta

JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO. Vapaa-aikalautakunta JOENSUUN TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT JA VUOKRAHINNASTO Vapaa-aikalautakunta 15.12.2015 TAPAHTUMAPALVELUIDEN TAKSAT 1.1.2016 alkaen. Voimassa toistaiseksi. YLEISET LUVAT JA TAKSAT Taksa alv. 0 % Taksa sis.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (7) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (7) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2014 1 (7) 648 Vanhan kauppahallin ja Hietalahden kauppahallin uudet hinnat ja sopimusehdot HEL 2014-005185 T 10 01 03 Päätös päätti ottaa teknisen palvelun lautakunnan

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Kunnanhallitus sivu 1 Kokousaika 31.1.2012, kello 09.00 9.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Puhelinkokous Haavisto Veli, puheenjohtaja Hautala Salme Knuuttila

Lisätiedot

Kuntalain 37 määrittää kuntastrategiasta seuraavaa: 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen;

Kuntalain 37 määrittää kuntastrategiasta seuraavaa: 1) kunnan asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen; 2) palvelujen järjestäminen ja tuottaminen; Kunnanhallitus 176 28.06.2017 Kunnanhallitus 328 13.12.2017 Kunnanhallitus 6 10.01.2018 Kunnanhallitus 26 31.01.2018 Kunnanhallitus 96 28.03.2018 Kunnanhallitus 159 06.06.2018 KUNTASTRATEGIAN LAATIMINEN

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden maksut 1.9.2014 alkaen

Liikuntapalveluiden maksut 1.9.2014 alkaen Sivistyslautakunta 79 18.06.2014 Liikuntapalveluiden maksut 1.9.2014 alkaen SIVLTK 79 Kunnan hallintosääntö 47: Omaisuuden myynti, osto ja vuokraus: "Lautakunta päättää toimialansa irtaimen omaisuuden

Lisätiedot

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA

Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Tehtaanjohtajan asuintalo KANTOLA Kantokatu 5, Alvar Aallon Sunila, 48900 Kotka Sijainti kartalla Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1937 valmistunut tehtaanjohtajan talo Kantola meren rannalla

Lisätiedot

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1 ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2015 1 Hinnat sisältävät alv:n Pienlaskutuslisä 3,00 kun laskuja on enemmän kuin 1 kpl. M = majoitusalv 10% R = ruokapalvelualv 14% T = tila/kokous/palvelualv 24% Täyshoitohinta

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatilat Murula 50 hengen kokous- ja juhlatila Kartanorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Dataprojektori, valkokangas ja fläppitaulu Tilavuokra 250 / kokous Tilavuokra 500 / juhlat Kokous- ja juhlatilat Selinin

Lisätiedot

KUNNOSSAPITOPALVELUIDEN PERIMÄT MAKSUT LUKIEN

KUNNOSSAPITOPALVELUIDEN PERIMÄT MAKSUT LUKIEN t KIRKKONUMMI KYRKSLAIT Liite Patu 1 /15.12.2016 KUNNOSSAPITOPALVELUIDEN PERIMÄT MAKSUT 1.1.2017 LUKIEN Hyväksytty palvelutuotannon lautakunnassa 15/12 2016 122 Ehdotus 1.1.2017 l Korotus % Kaivutöihin

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2

Keskiviikko klo Kunnantalo, kokoushuone 2 Vapaa-aikalautakunta Keskiviikko 25.05.2016 klo 19.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Asialistan hyväksyminen

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ MAKSUT 2014 Kadulla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2014 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain 14 b pykälään. Lain mukaan kunta

Lisätiedot

SAUNAT. Tule ja tutustu: hel.fi/liikunta

SAUNAT. Tule ja tutustu: hel.fi/liikunta SAUNAT. Tule ja tutustu: hel.fi/liikunta LISÄÄ LÖYLYÄ. SAUNOJA YMPÄRI STADIA. Liikuntavirastolla on toistakymmentä paikkaa, joissa on joko tilausvuoroja tai yleisiä saunavuoroja naisille ja miehille. Saaristosta

Lisätiedot

Tekla Valmistelija: Jaakko Nopanen, ,

Tekla Valmistelija: Jaakko Nopanen, , Tekninen lautakunta 9 16.03.2017 Kunnan sisäliikuntatilojen käyttömaksut vuonna 2017 1248/00/2017 Tekla 16.03.2017 9 Valmistelija: Jaakko Nopanen, 040 186 5055, jaakko.nopanen@savitaipale.fi 63 Liikuntatilojen

Lisätiedot

Muuta huomioitavaa Varaus numerosta. Yleishyödylliset yhdistykset / muut julkiset toimijat

Muuta huomioitavaa Varaus numerosta. Yleishyödylliset yhdistykset / muut julkiset toimijat ASIKKALAN KUNTA Vuokrattavat tilat / vuokrat Tilojen vuokrat on jaoteltu eri vuokraajatahoille seuraavasti: kunnan omat paikalliset yleishyödylliset yritykset / Yleistä tilojen vuokrauksesta: Hinnat taulukossa

Lisätiedot

4. Vuokra-aika alkaa ja on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on molemmin puolin yksi kuukausi.

4. Vuokra-aika alkaa ja on voimassa toistaiseksi. Irtisanomisaika on molemmin puolin yksi kuukausi. 1 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Ruoveden kunta (0152842-1) Ruovedentie 30 34600 Ruovesi 2. Vuokralainen Ervitek Ky (2643228-2) 3. Vuokrakohde Vilkinahteen teollisuusalueella teollisuushalli 7, yritystila

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI 1. Tekninen lautakunta 4.2.2015. Hämeenlinnan hallinto-oikeus Raatihuoneenkatu 1 13100 HÄMEENLINNA. Dnro 03118/14/2299

KEURUUN KAUPUNKI 1. Tekninen lautakunta 4.2.2015. Hämeenlinnan hallinto-oikeus Raatihuoneenkatu 1 13100 HÄMEENLINNA. Dnro 03118/14/2299 KEURUUN KAUPUNKI 1 Tekninen lautakunta 4.2.2015 Hämeenlinnan hallinto-oikeus Raatihuoneenkatu 1 13100 HÄMEENLINNA Dnro 03118/14/2299 LAUSUNTO VALITUKSEN JOHDOSTA Hämeenlinnan hallinto-oikeus pyytää Keuruun

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

LASTEN KOTIHOIDON TUEN KUNTALISÄN MAKSATUSOHJEISIIN TEHTÄVÄT TARKISTUKSET. Valmistelija: Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen

LASTEN KOTIHOIDON TUEN KUNTALISÄN MAKSATUSOHJEISIIN TEHTÄVÄT TARKISTUKSET. Valmistelija: Varhaiskasvatusjohtaja Jonna Soininen Sivistyslautakunta 103 27.11.2012 Kunnanhallitus 319 12.12.2012 Kunnanvaltuusto 74 20.12.2012 Sivistyslautakunta 14 18.03.2014 LASTEN KOTIHOIDON TUEN KUNTALISÄN MAKSATUSOHJEISIIN TEHTÄVÄT TARKISTUKSET

Lisätiedot

valmistelija: Esityslistan liite: vaihtokirja liitekarttoineen Oheismateriaali: yleiskartta vaihdon kohteista

valmistelija: Esityslistan liite: vaihtokirja liitekarttoineen Oheismateriaali: yleiskartta vaihdon kohteista Kunnanhallitus 34 0..05 Kunnanvaltuusto 5 6..05 Maa-alueiden vaihto Helsingin kaupungin kanssa Strömsbyssä 880/0.00.0/05 Kunnanhallitus 0..05 34 Kunta ja Helsingin kaupunki ovat neuvotelleet maa-alueiden

Lisätiedot

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA

KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA MYYDÄÄN KORJAAMO- VARASTOHALLI TOIMISTO- JA LABORATORIOTILAA VAASAN VANHASTA SATAMASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 222 9835 www.catella.fi OSOITE

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2014 83

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2014 83 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2014 83 Kunnanhallitus 07.04.2014 AIKA 07.04.2014 klo 19:18-21:52 PAIKKA Kunnanvirasto Johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 54 Kokouksen järjestäytyminen 85 55 Kunnanjohtajan

Lisätiedot

LUKUVUODEN 2011-2012 KOULUKYYTIEN OPTIOISTA PÄÄTTÄMINEN LUKUVUODEKSI 2012-2013

LUKUVUODEN 2011-2012 KOULUKYYTIEN OPTIOISTA PÄÄTTÄMINEN LUKUVUODEKSI 2012-2013 Sivistyslautakunta 30 22.06.2011 Sivistyslautakunta 52 22.05.2012 LUKUVUODEN 2011-2012 KOULUKYYTIEN OPTIOISTA PÄÄTTÄMINEN LUKUVUODEKSI 2012-2013 Sivltk 30 Koululaisten kuljetuksista on pyydetty tarjoukset

Lisätiedot

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Tekninen lautakunta 18.11.2014 145, liite 3 MAKSUT 2015 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kadulla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2015 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Luettelossa esitetään yleiset maksutiedot, ei sopimuskohtaisia

Tekninen lautakunta Luettelossa esitetään yleiset maksutiedot, ei sopimuskohtaisia NAANTALIN KAUPUNKI Tekninen lautakunta MAKSULUETTELO Luettelossa esitetään yleiset maksutiedot, ei sopimuskohtaisia Maksun nimi Maksuluokka, veloitusperuste, päätöksentekijä Nykyinen yksikköhinta (tai

Lisätiedot

2 mökkiä: 16m²/2hlö ja 21,5m²/2hlö. viikko ma-su. vk 400,vkl 120. 2 mökkiä 8 hengelle. 70eur/vrk, 160eur/vkpl(pesu)

2 mökkiä: 16m²/2hlö ja 21,5m²/2hlö. viikko ma-su. vk 400,vkl 120. 2 mökkiä 8 hengelle. 70eur/vrk, 160eur/vkpl(pesu) LOHJA Emilia-koti Vuokraaja Lohja, Hormajärvi Sijainti Puhelin Internet ja sähköposti 019-3578 tai 050-347447 jaah.kuosmanen@dnainternet.net Koko/ vuodepaikat mökkiä: 16m²/hlö ja 1,5m²/hlö Vuokra Vene

Lisätiedot

Rakennuspaikkojen luovutusmuotona on sekä myynti että vuokraus.

Rakennuspaikkojen luovutusmuotona on sekä myynti että vuokraus. RAKENNUSMAAN LUOVUTUSMENETTELY 2016 A. Yleiset luovutusehdot 1. Asuntorakentamisen rakennuspaikat Asuntorakentamiseen rakennuspaikat luovutetaan sekä myymällä että vuokraamalla. Vuokrauksessa käytetään

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3 27.01.2015 Kunnanhallitus 36 04.02.2015 Kunnanvaltuusto 5 04.03.2015 Kunnanhallitus 121 08.06.2015 VAHIJÄRVEN KOULU

Tekninen lautakunta 3 27.01.2015 Kunnanhallitus 36 04.02.2015 Kunnanvaltuusto 5 04.03.2015 Kunnanhallitus 121 08.06.2015 VAHIJÄRVEN KOULU Tekninen lautakunta 3 27.01.2015 Kunnanhallitus 36 04.02.2015 Kunnanvaltuusto 5 04.03.2015 Kunnanhallitus 121 08.06.2015 VAHIJÄRVEN KOULU TEKLTK 3 Valmistelija: vs. tekninen johtaja Antti Kailio Askolan

Lisätiedot

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet.

HINNASTOT Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet. HINNASTOT 2016 Kirkot, toimitilat ja tarvikkeet www.nurmijarvenseurakunta.fi Nurmijärven seurakunnan kirkkoneuvoston kokouksessaan 8.12.2015 vahvistama vuokrattavien tilojen ja tarvikkeiden hinnasto. Kastetilaisuuksiin

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 3976/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (1) Kaupunkirakennelautakunta Asianro 3976/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (1) 103 Asianro 3976/02.05.00.00/2017 Taksa Kuopion kaupungin katujen ja muiden yleisten alueiden vuokrauksesta perittävistä maksuista, muutokset tapahtumilta perittäviin

Lisätiedot

TALOUDEN TASAPAINOTTAMISTOIMENPITEET / OMAISUUDEN MYYNNIT. (Valmistelija kunnanjohtaja puh. 044 417 5401)

TALOUDEN TASAPAINOTTAMISTOIMENPITEET / OMAISUUDEN MYYNNIT. (Valmistelija kunnanjohtaja puh. 044 417 5401) Kunnanhallitus 312 13.12.2010 Kunnanvaltuusto 54 16.12.2010 Kunnanhallitus 10 11.01.2011 Kunnanhallitus 35 25.01.2011 Kunnanhallitus 72 08.03.2011 Kunnanhallitus 85 28.03.2011 Kunnanhallitus 148 28.06.2011

Lisätiedot

MAKSUT 2019 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ

MAKSUT 2019 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ MAKSUT 2019 MIKKELIN KAUPUNKI KAUPUNKIYMPÄRISTÖ Kaduilla ja yleisillä alueilla tehtäviin töihin liittyvä palveluhinnasto 1.1.2019 alkaen Maksut perustuvat kunnossapitolain 14 b pykälään. Lain mukaan kunta

Lisätiedot

VUODEN 2019 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN (INVESTOINNIT VUOTEEN 2022 SAAKKA)

VUODEN 2019 TALOUSARVION JA VUOSIEN TALOUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN (INVESTOINNIT VUOTEEN 2022 SAAKKA) Kunnanhallitus 263 10.10.2018 Kunnanhallitus 302 05.11.2018 Kunnanhallitus 317 21.11.2018 VUODEN 2019 TALOUSARVION JA VUOSIEN 2020-2021 TALOUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN (INVESTOINNIT VUOTEEN 2022 SAAKKA)

Lisätiedot

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio

Luonnos Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus ) Purokatu 1, Raisio 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki (y-tunnus 0135457-2) Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 1.2 Vuokralainen Raision seudun koulutuskuntayhtymä (y-tunnus 0204427-7) Purokatu 1, 21200 Raisio

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 58

Espoon kaupunki Pöytäkirja 58 01.06.2015 Sivu 1 / 1 5502/02.07.00/2014 58 Tontin ja maanalaisen alueen vuokraaminen Gumbölestä sekä tontin laajennuksen vuokraaminen Muuralasta Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymälle (HSY),

Lisätiedot

Hukanhaudan uuden päiväkodin hankesuunnitelman ja kustannusarvion hyväksyminen

Hukanhaudan uuden päiväkodin hankesuunnitelman ja kustannusarvion hyväksyminen Kaupunginhallitus 412 21.11.2016 Kaupunginvaltuusto 106 28.11.2016 Hukanhaudan uuden päiväkodin hankesuunnitelman ja kustannusarvion hyväksyminen 8835/10.03.02/2016 KH 21.11.2016 412 Hukanhaudan uusi päiväkoti

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2. VUOKRAMINEN VUOKRSOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet. 2.1 Toiminnan määrittely. Yrityksellä oikeus käyttää hallssa olevia toimiston viereisiä sosiaalitiloja.

2. VUOKRAMINEN VUOKRSOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet. 2.1 Toiminnan määrittely. Yrityksellä oikeus käyttää hallssa olevia toimiston viereisiä sosiaalitiloja. VUOKRSOPIMUS 1.1 Sopijapuolet Hyrynsalmen kunta, jäljempänä kunta. Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Easy-Lift Oy, jäljempänä yritys. Teollsuustie 8, 89400 HYRYNSALMI 1.2 Sopimuksen kohde 2. VUOKRAMINEN Vuokrattava

Lisätiedot

Kunnalliset maksut omakotitaloissa 2017

Kunnalliset maksut omakotitaloissa 2017 Kunnalliset maksut omakotitaloissa 2017 Kunta-/aluekohtaisesti päätettävät maksut Kunta-/aluekohtaisesti päätettävissä asumismenoissa ei huomioida asuntolainaa, lainan korkokuluja, asunnon vakuutuksia,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn Pysäköinti I:n osakkeiden merkintä (Kh-asia)

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn Pysäköinti I:n osakkeiden merkintä (Kh-asia) 15.02.2016 Sivu 1 / 1 485/2016 02.05.05 14 Kiinteistö Oy Espoon Suviniityn Pysäköinti I:n osakkeiden merkintä (Kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Eva Elston-Hämäläinen, puh. 043 825 6073 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalvelut Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat 35,00 35,00

Lisätiedot

Vuokrasopimus Liiketila entisestä Saaren kunnanvirastosta. 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Y-tunnus Harjukuja PARIKKALA

Vuokrasopimus Liiketila entisestä Saaren kunnanvirastosta. 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Y-tunnus Harjukuja PARIKKALA 1(6) Parikkalan kunta Kunnanhallitus Keskushallinto Alustava Vuokrasopimus Liiketila entisestä Saaren kunnanvirastosta 1. Vuokranantaja Parikkalan kunta Y-tunnus 1913642-6 Harjukuja 6 59100 PARIKKALA 2.

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTON LAUSUNTO KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖKSESTÄ 23 / 2017 TEHDYN VALITUKSEN JOHDOSTA

KUNNANVALTUUSTON LAUSUNTO KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖKSESTÄ 23 / 2017 TEHDYN VALITUKSEN JOHDOSTA Kunnanhallitus 169 31.05.2017 Kunnanvaltuusto 43 14.06.2017 KUNNANVALTUUSTON LAUSUNTO KUNNANVALTUUSTON PÄÄTÖKSESTÄ 23 / 2017 TEHDYN VALITUKSEN JOHDOSTA KHALL 169 Valmistelija: : hallintojohtaja Esityslistan

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Kotipalvelun tukipalveluna järjestettävä ateriapalvelu/ sopimuksen jatkaminen ja aterioiden kuljetuksen kilpailuttaminen

Kotipalvelun tukipalveluna järjestettävä ateriapalvelu/ sopimuksen jatkaminen ja aterioiden kuljetuksen kilpailuttaminen Liperin sosiaali- ja 27 31.03.2015 terveyslautakunta Liperin sosiaali- ja 45 26.05.2015 terveyslautakunta Kunnanhallitus 97 01.06.2015 Kotipalvelun tukipalveluna järjestettävä ateriapalvelu/ sopimuksen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. Versio 2016/1. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA. Tilatunnus/y-tunnus.

MAANVUOKRASOPIMUS. Versio 2016/1. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA. Tilatunnus/y-tunnus. MAANVUOKRASOPIMUS Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2013 1

ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2013 1 ILKON KURSSIKESKUS HINNASTO 2013 1 Ulkopuolilta perittävät hinnat sältävät alv:n, Aamupala 0,2 x vrk oman toiminnan osalta alv on 0 % Lounas 0,3 x vrk = koinen toiminta Päiväkahvi/-juoma 0,1 x vrk = seurakuntayhtymän

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 %

Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 % Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 % Ulkoliikuntapaikat (kentät, ladut) Hänninkenttä, kesäkausi Harjoitukset Aikuiset

Lisätiedot

KENTÄT LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO NURMIKENTÄT

KENTÄT LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO NURMIKENTÄT Liikunta- ja nuorisopalvelut LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % KENTÄT NURMIKENTÄT Aikuiset A-jun ja nuoremmat

Lisätiedot

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA

OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle Vuokrahinnasto 215 OLEMME RATKAISU VAATIESSASI VUOKRAPUMPUILTASI PARASTA Xyle on oikea valinta kun tarvitset vedenpoistoa rakennus-, kaivos ja louhostoiinnassa. Meiltä löytyvät yös puput suuriin ohituspuppauksiin

Lisätiedot

Saga Care on osa Esperi Care -konsernia. Yksilöllistä palvelua tarpeidesi mukaan. Saga Helapuisto

Saga Care on osa Esperi Care -konsernia. Yksilöllistä palvelua tarpeidesi mukaan. Saga Helapuisto Saga Care on osa Esperi Care -konsernia Yksilöllistä palvelua tarpeidesi mukaan Saga Helapuisto Yksilöllistä palvelua tarpeidesi mukaan Sagan asukkaana kuukausikulusi koostuvat asumiskuluista (vuokra,

Lisätiedot