Kontion Åminne Miljö ratkaisut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kontion Åminne Miljö ratkaisut"

Transkriptio

1 Kontio Kontion Åminne Miljö ratkaisut Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja. Vuosikymmenien menestyksellemme on vain yksi tae tyytyväiset asiakkaat ja tätä tahdomme vaalia jatkossakin. Saamme kiitosta erityisesti laadukkaista tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta. Kontio ja alueen myyjä ovat päässeet yhteisymmärrykseen alueelle tarjottavista talomalleista, jotka noudattavat suunniteltua yhtenäistä tyylilinjaa ja ovat näkemyksemme mukaan alueen rakennustapaohjeiden mukaisia. Suuresta valikoimastaan tarkoitukseen valikoitui Kontion moderniin arkkitehtuuriin perustuvat Glass House malliston 100 ja Laaksolahti lippulaivat. Alueelle räätälöityinä kutsumme niitä Åminne Miljö -huvila ja Åminne Miljö -talo malleiksi. Åminne Miljö -huvilat ovat 100 m2 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja vapaa-ajan asuntoja kun taas Åminne Miljö -talot hiukan isompia m2 omakotilaloratkaisuja. Ensimmäinen rakennusprojekti näihin huikeisiin maisemiin Hillillä on jo rakennuslupavaiheessa. Varsinainen rakentaminen aloitetaan heti rakennusluvan myöntämisen jälkeen siten, että ensimmäinen huvila valmistuu vuoden 2018 keväällä tai alkukesästä säiden armollisuudesta riippuen.

2 Åminne Miljö -talot Åminne Miljö -huvilat Kontion räätälöintipalvelu Näillä sivuilla esitetyt ratkaisut pohjautuvat Kontion vakio-mallistoon. Kontio tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden räätälöidä valittua kohdetta sekä sisä- että ulkotilojen osalta, kunhan ne noudattavat alueen rakennustapaohjetta. Kohteen huone- ja terassijärjestelyt sekä talousrakennukset suunnitellaan aina asiakkaan ja maisema-arkkitehdin yhteistyönä tontille sopivaksi ratkaisuksi. Räätälöinti asiakkaan näkökulmasta Perheellemme, johon kuuluu 2 aikuista ja kissa, Kontion 100 m 2 vakiohuvila sisälsi liikaa makuuhuoneita. Räätälöimme Kontion luovan johtajan Olavi Kujasen kanssa pohjaa siten, että yksi makuuhuoneista korvattiin erillisellä WC:llä ja kodinhoitohuoneella ja päämakuuhuoneen neliömäärää lisättiin. Saunaosaston ja vierasmakuuhuoneen paikkoja vaihdettiin. Saunan etuseinä muutettiin lasilliseksi, jotta huikea näköalamme Nordcenteriin ja Pohjanlahdelle olisi sieltäkin tavoitettavissa. Sisätilojen tyyliksi valitsimme modernin perinteisen hirsityylin sijaan. Terassialueet kuisteineen kasvatettiin alueen tyylin mukaisiksi ja osittain katettiin sekä lasitettiin Suomen sääolosuhteisiin sopiviksi. Pergolan kattorakenne suunniteltiin italialaisen esimerkin mukaisesti aurinkoisten ilmojen varalle. Optioksi jätimme mahdollisen vierasmajan rakentamisen tontille. Tällainen mahdollinen sivurakennus tulisi olemaan jokin pienistä Glass House tai Oiva malleista. Rakentamisessa tulemme käyttämään mahdollisimman paljon paikallista työvoimaa. Neuvottelut heidän kanssaan ovat juuri käynnissä. Lisäksi käytämme hyväksi Kontion aliurakointiverkostoa. Näin sai alkunsa nyt Kontion vakiomallistoon kuuluva Åminne Miljö -huvila 100ÅM, johon voitte tutustua lähemmin jäljempänä. Mikäli olet kiinnostunut kokemuksistamme, ota yhteyttä Olavi Kujaseen olavi.kujanen@kontio.fi yhteydenoton järjestämiseksi.

3 Åminne Miljö -talot Åminne Miljö -talo A, B, C ja D -mallit, 1 krs. omakotitalo Kerrosala Huoneistoala m m 2 Kontion Åminne Miljö -talomallisto yhdistelee sujuvasti modernia, ylellistä elämäntyyliä sekä kalifornialaista tyylikkyyttä. Näyttelytalo Laaksolahti on rakenteilla Espoon Laaksolahteen, tervetuloa tutustumaan keväällä Kontio Åminne Miljö -talomallistossa on haluttu keskittyä paitsi rakentamisen helppouteen myös oman rauhan luomiseen. Malliston talot ovat räätälöitävissä oman maun mukaan sisääntulojen sekä autotallien ja -katosten sijoittelu on helppoa, ja vaihtoehtoja esimerkiksi eteisen ja keittiön sekä kodinhoito- tilojen ja saunaosaston ratkaisuihin löytyy runsaasti. Jokaiseen malliin on myös valittavissa pulpettikatto tai tasakatolta näyttävä ratkaisu. Åminne Miljö -talo variaatiot Åminne Miljö -talo A, 1 krs. Kerrosala 142 m 2 Huoneistoala 131 m 2 Integroitu autokatos

4 Åminne Miljö -talo B, 1 krs. Kerrosala 142 m 2 Huoneistoala 131 m 2 Åminne Miljö -talo C, 1 krs. Kerrosala 131 m 2 Huoneistoala 121 m 2 Åminne Miljö -talo D, 1 krs. Kerrosala 117 m 2 Huoneistoala 107 m 2 Dolor adipiscing: Pekka Aalto Toimisto: Puhelin (työ) Matkapuhelin: Matkapuhelin Sähköposti: Sähköposti (työ) Hinnasto Kaikkien Åminne Miljö mallien hinnat löydät hinnasto-sivulta.

5 Åminne Miljö -huvilat Åminne Miljö -huvila 100 ÅM, A ja B -mallit, 1 krs. vapaa-ajan asunto Kerrosala 100 m2 Kokonaiskäyttöala m2 Åminne Miljö Glass House 100 on tyylikkään harkittu ja moderni kokonaisuus, joka vie vapaa-ajan vieton uudelle tasolle. Mieli lepää maisemaa ihaillen väljissä ja toimivissa sisätiloissa. Terassi liittää pihan oleskelualueet luontevasti osaksi näyttävää kokonaisuutta. Åminne Miljö -huvilat on toteutettavissa harjakatolla tai pulpettikatolla, avoterassilla tai katetulla terassilla. Mikäli haluat tutustua muuhun Glass House tuotantoon lataa vakiomalliston esite tästä. Åminne Miljö -huvila variaatiot Åminne Miljö -huvila 100ÅM, 1 krs. Kerrosala Kokonaiskäyttöala Makuuhuoneiden määrä 100 m2 175 m2 2 kpl. Huvila, jossa panostettu väljien sisätilojen lisäksi suureen katettuun ja lasitettuun terassiin sekä kattorimoitettuun pergolaan. Tämä malli on erityisesti Åminne Miljö ympäristöön suunniteltu pienen perheen avara huvila, jota voi tarvittaessa laajentaa esim. erillisellä vierasmajalla. Aurinko on näillä terasseilla vieraana koko päivän. Malliin saatavissa yhtenäisen tyylilinjan mukainen autokatos varastoineen.

6 Åminne Miljö -huvila 100A, 1 krs. Kerrosala 100 m 2 Kokonaiskäyttöala 149 m 2 Kolme makuuhuonetta tarjoaa reilusti tilaa vapaa-aikaan. Rakennuksen keskellä sijaitsevat oleskelutilat aukeavat kahteen vastakkaiseen ilmansuuntaan. Koko rakennuksen mittainen takaterassi täydentää rentoa vapaa-ajan viettoa. Åminne Miljö -huvila 100B, 1 krs. Kerrosala 100 m 2 Kokonaiskäyttöala 149 m 2 Monien mahdollisuuksien huvila, jossa on tilaa niin yhdessäoloon kuin myös omassa rauhassa olemiseen. Avara oleskelutila on mahdollista sisustaa perheen tarpeiden mukaan. Sauna tarjoaa lämpimät löylyt vapaapäivän päätteeksi. Hinnasto Kaikkien Åminne Miljö -huvila mallien hinnat löydät hinnasto-sivulta.

7 Sivu- ja talousrakennukset Mikäli olit ajatellut sijoittaa vieraasi tai perheen äänekkäimmät erilliseen sivurakennukseen, yhtenä vaihtoehtona on Kontion Oiva mallisto, joka mahtuu asemakaavamääräysten sivurakennuksen neliömäärämääräyksiin. Se vastaa myös tyylillisesti Åminne Miljön yhtenäistä linjaa. Myös Glass House pienimmät mallit ovat tähän tarkoitukseen soveltuvia ja sopivat yhteen erityisen hyvin huvilamallien kanssa. Talousrakennus voi toki olla myös erillinen Glass House sauna, johon on liitetty vierasmajoitukseen tarvittavat tilat. Oiva malliston esittelyyn pääset tästä ja Glass Huose mallistoon tästä. Oiva mallisto Kerrosala Huoneistoala 49,5 60 m m2 Autokatos, 1 krs. Varasto Kokonaiskäyttöala 6,5 m2 36 m2 Päätalon tai huvilan kanssa tyylilinjaltaan yhteensopiva autokatos, jossa tilaa yhdelle henkilö- ja golf-autolle. Katos voidaan helposti laajentaa useamman auton versioksi. Katos sisältää lämpimän/kylmän varaston.

8 Sisustus kruunaa kodin Tarjoamme markkinoiden laajimpien toimitussisältöjen lisäksi mahdollisuuden hoitaa myös talon sisustusratkaisut mieluisaksi. Olemme luoneet Kontio Living -malliston, jonka avulla varmistat, että myös sisustus on tarpeidesi ja makusi mukainen. Mallisto pitää sisällään laajan määrän kaluste- ja värivaihtoehtoja vertaile valmiita sisustusteemojamme ja viimeistele oma tyylisi elää. Mikäli haluat, voit tutustua Kontion monipuoliseen keittiö- ja kiintokalustevalikomoimaan alla olevasta linkistä. Kontio Living

9 Toimitussisällöt Kontiotoimitus Materiaalitoimitus:Valmiiksi työstetty 205 x 275 mm lamellihirsi, eriste alimman hirren ja perustuksen väliin, tiivisteet hirsien väliin valmiiksi asennettuina, vaarnatapit hirsien kiinnittämiseen, ovien ja ikkunoiden kiinnittämiseen tarvittavat karapuut, asennusvalmiit naulalevyristikot/-kehät/vaarnapalkit kiinnittimineen, liimapuut, huopakaton aluslaudoitus, räystään otsalaudat, tarvittavat räystään ja terassin aluslaudat, päätyräystäiden runkorakenteet, eristetyt ulko-ovet, 3-lasiset argontäytteiset selektiivi-ikkunat heloineen ja tiivisteineen, tuuletusikkunoissa hyttyspuitteet, ovi- ja ikkunavuorilaudat, kuistien kaiteet, kuistien pilarit ja palkit, tarvittavat pilareiden säätöjalat, päätyjen rungot, väliseinärungot, kipsilevyt tai panelointi väliseiniin, sisäkaton harvarimoitus, höyrynsulku kattoon, sisäkattopaneelit, väliovet, kokolasinen saunan ovi, muotoon höylätyt jalkalistat, muotoon höylätyt kattolistat, asennusvalmiit kuusilauteet, alumiinipaperi saunan sisäkattoon, saunan ja pesuhuoneen sisäkaton alaslaskun koolaus ja paneelit. Talojen tiiviysmittaus: Tiiviysmittaus sisältää rakennuksen ilmanvuotoluvun selvittämisen lisäksi mahdollisten vuotokohtien paikantamisen. Mittauksesta toimitetaan asiakkaalle mittausraportti. Kontio-rakentajakansio: Pohja-, julkisivu- ja leikkauspiirustukset, perustuksen mittapiirros, periaateleikkaus perustuksesta, rakennepiirustukset vakiorakenteista, vakiomallien ja -rakenteiden pystytysohjeet, varastointiohjeet, maalausohjeet sekä muita ohjeita rakentamiseen. Jättitoimitus Jättitoimitukseen kontiotoimituksen lisäksi toimitettava materiaali: Lämmöneristeet, väliseinien äänieriste pystyrunkoisiin väliseiniin. Ovien painikkeet, avainpesät, saunan oven puuvedin, Kontio-kiuas ja saunapaketti. Vesikatemateriaali: rullahuopa, räystäspellit, harjalaatat, jiirihuovat, palahuovan alushuopa. Kiintokalusteet: Keittiö, khh, eteinen ja mh:t; MDF sileä suora ovi tai valintasi mukaan HR 1 ovi Kontio Living keittiömallistosta. WC; MDF sileä suora ovi tai valintasi mukaan HR1 ovi Kontio Living keittiömallistosta (allaskaappi, peilikaappi ja valkoinen allas). Ovien väri, laminaattitaso keittiöön ja khh sekä vetimet kaikkiin tiloihin valinnan mukaan Kontio Living keittiömallistosta. Kodinkoneet mallista riippuen: Jää-/pakastinkaapit, liesi/uuni, liesituuletin, astianpesukone, pyykinpesukone, kuivausrumpu. Keskuspölynimurijärjestelmä: Kahvakäynnistyksellä, täydellisenä toimituksena. Muuttovalmis Kontio toimittaa rakennukset asiakkaalleen valinnan mukaan eri tasoisina toimituksina, kuten materiaalitoimitus, vesikattopystytys, puuosien pystytys. Sen lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus käyttää hyväkseen Kontion aliurakointiverkostoa esim. maansiirtotöihin, perustukseen, LVI ja sähköön, maalaukseen ja laatoitukseen. Hillille valmistumassa olevaan urakointiin käytetään Kontion lisäksi sekä paikallista työvoimaa että aliurakointiverkostoa. Muuttovalmiista paketista olemme valmiit neuvottelemaan kunhan olemme ensin tutustuneet valittuun tonttiin.

10 Haaveena oma talo? Kontio-lehdistä löydät paljon pohjaratkaisuja ja ideoita sisustamiseen. Kontion Koti-lehdessä esitellään uutta hirsitaloarkkitehtuuria sekä tuttuja, raikastettuja suosikkitalomalleja. Esittelyssä myös monta upeaa Kontio kotia! Selaa lehteä Tilaa kotiin Kontio hirsitalot ja -huvilat Ranuantie Pudasjärvi MYYNTI ESPOO Martinsillantie Espoo Olavi Kujanen Edustaja, diplomitalomyyjä olavi.kujanen@kontio.fi MYYNTI HELSINKI Fredrikinkatu Helsinki Pekka Pohjola Edustaja, diplomitalomyyjä pekka.pohjola@kontio.fi Jyrki Lepistö Edustaja, diplomitalomyyjä jyrki.lepisto@kontio.fi

KultaHirsi hinnasto Talot ja Huvilat 1.01.2015

KultaHirsi hinnasto Talot ja Huvilat 1.01.2015 KultaHirsi hinnasto Talot ja Huvilat 1.01.2015 Malli Puuosatoimitus Höylä- ja Lamellihirret hh xx mm = höylähirsi lh xx mm = lamellihirsi Amiraali 39 060 43 230 48 370 52 490 56 730 47 290 55 390 62 660

Lisätiedot

KultaHirsi hinnasto Talot ja Huvilat

KultaHirsi hinnasto Talot ja Huvilat KultaHirsi hinnasto Talot ja Huvilat 1.01.2016 Malli Puuosatoimitus Höylä- ja Lamellihirret hh xx mm = höylähirsi lh xx mm = lamellihirsi Amiraali 39 450 43 670 48 860 53 020 57 300 47 770 55 950 63 290

Lisätiedot

Sisällysluettelo sivu nimi

Sisällysluettelo sivu nimi Sisällysluettelo sivu nimi 4...Lobelia 6...Pakkasmittariperhonen 8...Kangasperhonen 10...Lehtikehrääjä 11...Kirjoheinäperhonen 12...Valkoapila 14...Kuunlilja Elegans 16...Tupsukirjosiipi 18...Purjeperhonen

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU Lakeisentie 7 A ja B Koti on viihtyisällä uudella asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot ja pihat ovat rakennettu jo valmiiksi. Taloilla on oma tontti,

Lisätiedot

H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I

H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I H H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I T A L O Hinnat ovat voimassa toistaiseksi toimituksiin 31.10.2014 saakka. Muuttovalmis koti - turvallinen

Lisätiedot

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU Jarvantie 12B 90410 OULU 126m² 5h+k + varasto ja autokatos Myyntihinta: 329 800 Koti on viihtyisällä vanhalla asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit G l a ss House - ajatonta t y ylikk y y t tä 2 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Kontio

Lisätiedot

Villa-mallit hinnasto

Villa-mallit hinnasto Villa-mallit hinnasto Mammuttipaketti Malli Villa-64 43 000 Villa-70 48 540 Villa-63 39 940 Villa-86 53 870 Villa-80 65 850 Villa-76 53 100 Villa-81 56 800 Villa-79 55 910 Villa-88 67 840 Villa-130 71

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12

Paritalo Kontiolahti. Vierevänniementie 12 Paritalo Kontiolahti Vierevänniementie 12 91,5m 2 TERASSI S 4h + K + KHH + S + var Tämä paritalo on rakenteilla Höytiäisen upeisiin rantamaisemiin aivan palveluiden äärelle. K PSH Tule tutustumaan paritaloon,

Lisätiedot

R S - M A S S I I V I T O I M I T U S

R S - M A S S I I V I T O I M I T U S RS-MASSIIVITOIMITUS 1. SUUNNITELMAT JA OHJEET - pääpiirustukset (pohjat, julkisivut ja leikkaus) rakennuslupaa varten - viranomaisten vaatimat u-arvo- ja lujuuslaskelmat toimitettavista puuosista - hirsikaaviot

Lisätiedot

ROVANIEMEN KOTIRANTA

ROVANIEMEN KOTIRANTA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN KOTIRANTA Upealla ja rauhallisella sijainnilla, Kemijoen rannassa korkeatasoinen viiden huoneiston Kontio-hirsitalo. Suunnittelussa on huomioitu joen ja luonnon läheisyys.

Lisätiedot

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3

Paritalo Lehmo. Saappanintie 3 Paritalo Lehmo Saappanintie 3 80m 2 TERASSI 3h + K + KHH + S + var Tämä Lehmoon, rauhalliselle sijainnille rakentuva paritalo on ekologinen ja hengittävä. Katot ja seinät on eristetty Hunton puukuitueristeellä,

Lisätiedot

MUUTTOVALMIS SISUSTUSVALMIS AVAIMET KÄTEEN LISÄTIETOJA X= kuuluu urakkaan, O= ei kuulu urakkaan

MUUTTOVALMIS SISUSTUSVALMIS AVAIMET KÄTEEN LISÄTIETOJA X= kuuluu urakkaan, O= ei kuulu urakkaan MUUTTOVALMIS SISUSTUSVALMIS AVAIMET KÄTEEN LISÄTIETOJA X= kuuluu urakkaan, O= ei kuulu urakkaan SUUNNITELMAT JA VALVONTA Pääpiirustukset ja pääsuunnittelijan Pääpiirustukset, perustamistapaselvitys O X

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit Glass House - ajatonta tyylikkyyttä 2 3 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja Yksi suurimmista inspiraation lähteistä

Lisätiedot

Hinnasto ja toimitussisällöt 2012

Hinnasto ja toimitussisällöt 2012 Hinnasto ja toimitussisällöt 2012 Sisältöluettelo s. 1 Hinnasto s. 2 Trond s. 3 H-cabin s. 8 Sahib s. 13 Stole s. 19 Villa Tyyne s. 25 Ole s. 31 Ole-2 s. 36 Stabbur s. 42 Taru-sauna s. 49 Asennus s. 53

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 8.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 rivitalon ja 1 paritalon sekä 2 autokatoksen uudiskohde. Talo A perustetaan

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Poolhouse Piccolo Uno

Poolhouse Piccolo Uno POOLHOUSE MALLISTO - KUN HALUAT JOTAIN MUUTA Uusi Poolhouse mallisto vastaa ihmisten erilaisiin tarpeisiin pelkistetyllä ja toimivalla designilla joka erottuu joukosta tyylikkäästi edukseen. Mallistosta

Lisätiedot

E K O R E X H I R S I T A L O T

E K O R E X H I R S I T A L O T EKOREX HIRSITALOT 1. SUUNNITELMAT JA OHJEET - pääpiirustukset (pohjat, julkisivut ja leikkaus) rakennuslupaa varten - viranomaisten vaatimat u-arvo- ja lujuuslaskelmat toimitettavista puuosista - hirsikaaviot

Lisätiedot

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO

MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO MALLISTO AUTOTALLIT JA KATOKSET MALLISTO GARAAS AUTOTALLIT GARAAS AUTOTALLIT Garaas elementtiautotalli on valmiiksi mietitty ratkaisu autotallin rakentamista suunnittelevalle. Mallistomme tallit tarjoavat

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu

UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu UUSI OMAKOTITALO KARHUNMÄKEEN Talviunentie 19, 80230 Joensuu OMALLA 1176m2 TONTILLA, päättyvällä kadulla, moderni nykyaikainen omakotitalo. Huonejakauma velaton kokonaishinta 4h+k+khh+s 100m2, +autokatos+varasto,

Lisätiedot

LOMA-ASUNNOT, OLLUKKA, ISO-SYÖTE

LOMA-ASUNNOT, OLLUKKA, ISO-SYÖTE LOMA-ASUNNOT, OLLUKKA, ISO-SYÖTE Tupasluikantie 10 Uusia loma-asuntoja valmistuu Iso-Syötteen tunturin juurelle. Loma- asunnossa on korkea varustelutaso ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Energiatehokas

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Piharakennukset. www.kimara.fi

Piharakennukset. www.kimara.fi Piharakennukset www.kimara.fi Toteuta Kimara-unelmasi! Unelmien Kimara-pihapiiri kotiin tai mökille syntyy toisiinsa sopivia Kimara-malleja yhdistämällä. Tutustu myös Kimaran sauna-, huvila- ja talomallistoihin

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL

Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Tilaa moderniin asumiseen: Jubilee XXL Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Energiatehokasta tilaa kaupunkilaisella otteella: Jubilee XXL tuo tyyliä moderniin asumiseen Suorakulmainen

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

Etelän auringon lumoa: Topline 440

Etelän auringon lumoa: Topline 440 Etelän auringon lumoa: Topline 440 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Välimeren ylellisyyttä: Top line 440 tarjoaa moderneja ratkaisuja asumiseen Talo kuin kameleontti: toteutettiinpa

Lisätiedot

ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA

ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA ASUNTO-OSAKEYHTIÖ ROVANIEMEN WANHA KAUPPALA LAPINRM.FI Rakennamme luottamusta LAPIN RAKENNUSMESTA OY Korkein luottoluokitus Soliditet 2013 MH 10.0 MH 11.5 WC 2.0 PPK + KR KEITTIÖ 9.5 PY KH 5.5 ET 6.0 OLESKELU+R

Lisätiedot

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Kaupunkilaiseen makuun: Topline 130 yhdistelee luksusta käytännöllisiin ratkaisuihin Avariat ja selkeät

Lisätiedot

5. RISTIKON KANTA Ulkoverhous, paneelihirsi 45*220mm tai Utv, suunnitelman mukaan Ilmarakolaudat, tuulensuojalevy tai rakennuspahvi

5. RISTIKON KANTA Ulkoverhous, paneelihirsi 45*220mm tai Utv, suunnitelman mukaan Ilmarakolaudat, tuulensuojalevy tai rakennuspahvi AIHKITALO paketin ja asennuksen toimitussisältö: Vaaran Aihkitalot tarjoaa rakentajille yksilöllisen toimitussisällön asiakkaan toivomusten mukaan. Aihkitalojen toimituspaketin ohessa tarjoamme hirsikehän

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126. 235 000 Jokivarrentie 31 91900, Liminka 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA neljän makuhuoneen omakotitalo, uudelle alueelle Jokivarrentielle Liminkaan. Kokonaisuus

Lisätiedot

Asunto Oy Porin Hilman Piha MYYNTIESITE

Asunto Oy Porin Hilman Piha MYYNTIESITE MYYNTIESITE As Oy Porin Hilman Piha Noukantie 10, 28600 Pori 3 kpl 1-kerroksisia rivitaloja, 15 asuntoa Kerrosala: 1102 m 2 Asuinhuoneistoala: 1025 m 2 Rakennusaika: 05/2018-01/2019 HUONEISTOT 3 h+k+s

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 luhtitalon ja 1 erillisen varastorakennuksen sekä 1 autokatoksen uudiskohde.

Lisätiedot

Rakennustapaseloste 3H+K Kyyhkyrinne 5

Rakennustapaseloste 3H+K Kyyhkyrinne 5 Rakennustapaseloste 3H+K Kyyhkyrinne 5 Olohuone lattia laminaatti kattorasiat lampuille + led valaistus Makuuhuoneet + Vaatehuone lattia laminaatti kattorasia lampulle Kodinhoitohuone sisäkatto valkolakattu

Lisätiedot

Omakotitalo 4-5H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan.

Omakotitalo 4-5H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan. RAKENNUSTAPASELOSTUS KOHDE: RAKENTAJA: Omakotitalo 4-5H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA Rakennusliike Osrak Oy RUNKORAKENTEET: Perustukset Alapohja Ulkoseinät Väliseinät Yläpohja.

Lisätiedot

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU Syväkiventie 3 B7 ja B8 90240 OULU Juuri valmistuneessa taloyhtiössä on vapaana kaksi paritalokotia. As Oy Oulun Knuutilanrinne on rakennettu Syväkiventielle Knuutilankankaalle.

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

www.kimara.fi Saunamökit ja aitat Savusaunasta - Luhtiaittaan, 41 erilaista mallia!

www.kimara.fi Saunamökit ja aitat Savusaunasta - Luhtiaittaan, 41 erilaista mallia! www.kimara.fi Saunamökit ja aitat Savusaunasta - Luhtiaittaan, 41 erilaista mallia! Sukupolvesta toiseen meissä asuu halu irtautua arjen askareista ja päästä ulkosaaristoon, järvimaisemaan tai tunturin

Lisätiedot

AS. OY NOKIAN MÄNTYPUISTO

AS. OY NOKIAN MÄNTYPUISTO AS. OY NOKIAN MÄNTYPUISTO Supernovankatu 12, Harjuniitty, Nokia As. Oy Nokian Mäntypuistoon rakennetaan uusia, nykyaikaisia 1-tasoisia rivitaloasuntoja puistoon rajoittuvalle omalle tontille. Lämmitysmuotona

Lisätiedot

Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa!

Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa! Kimara - luonnollinen osa ekologista asumistapaa! 2 Katso talojen hinnat erillisestä hinnastosta. www.kimara.fi Kimara - elämisen tasoa! Sukupolvesta toiseen meissä asuu halu irtautua arjesta ja lähteä

Lisätiedot

TOIMITUSERITTELY SUUNNITELMAT ULKOSEINÄT TALOMALLI: Lapponia 88 MATERIAALIT JA PALVELUT X = KUULUU TOIMITUKSEEN

TOIMITUSERITTELY SUUNNITELMAT ULKOSEINÄT TALOMALLI: Lapponia 88 MATERIAALIT JA PALVELUT X = KUULUU TOIMITUKSEEN TOIMITUSERITTELY TALOMALLI: ULKOSEINÄT Lapponia 88 MATERIAALIT JA PALVELUT SUUNNITELMAT ARKKITEHTISUUNNITTELU Pre cut Runkoasennus Puuelementti ARKKITEHTISUUNNITTELU Pääpiirustukset ARKKITEHTISUUNNITTELU

Lisätiedot

ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET

ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET Harventajantie 20 36200 Kangasala 19.12.2018 ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET Kopio- ja painoteknisistä syistä esitteen materiaalien värit voivat poiketa todellisesta. Kuvat ovat suuntaa

Lisätiedot

KOTI.. PESA. Kaikki mitä tarvitset.

KOTI.. PESA. Kaikki mitä tarvitset. KOTI.. PEA Kaikki mitä taritset. NYT EI KOTIUNELMA JÄÄ AINAKAAN HINNATA KIINNI. KANNUTALON KOTIPEÄ. Kokoelma kustannustehokkaita erikoismalleja, joissa on mukana kaikki oleellinen mitä kodilta oi toioa.

Lisätiedot

AS OY RIISTATIE 12-14

AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustus-esite A S OY R I I S T A T I E 1 2-1 4 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon

Lisätiedot

Huoneistoala on yhteensä 448 m2 + varastot ja tekninentila, tilavuus 1930m3 ja kerrosala 549,5 m2

Huoneistoala on yhteensä 448 m2 + varastot ja tekninentila, tilavuus 1930m3 ja kerrosala 549,5 m2 RAKENNUSTAPASELOSTUS AS OY VAASAN SMIRNOFFINTIE 9 Yleiskuvaus: Asunto Oy :n rakennuspaikka sijaitsee Vaasan Huutoniemen kaupunginosassa kortteli 10tontti 14 Yhtiön omistamalle tontille rakennetaan asuinrakennus

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Pokatie 4, 90800 Oulu Kaupunki/Kunta: Oulu Kaupungin/Kunnanosa: Pateniemi, Itä-Patela Talotyyppi: Omakotitalo Huoneet: 5h+k+ruok.tila+työtila+kh/wc+kh/pukuh/wc+s+erill.wc+vh+et+terassi+tekn.tila+parvitila

Lisätiedot

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014

AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 AS OY TUUSULAN MUORINSYLI Muorinkuja 8, 04300 Tuusula RAKENNUSTAPASELOSTUS 9.1.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 3kpl paritaloja 1 autokatosta sekä jätekatos. RS uudiskohde. Oma tontti (3107m2).

Lisätiedot

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ

TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ 24.08.16 1 TIETOJA KIINTEISTÖSTÄ Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Lisätietoja: Tuomaantie 18, 90410 Oulu Oulu Pinta-ala: 172 m² Kokonaisala: 203 m² Rakennusoikeus:

Lisätiedot

LECA-KAUPUNKIPIENTALOT

LECA-KAUPUNKIPIENTALOT 19/09/2019 LECA-KAUPUNKIPIENTALOT Olemme tehneet muutamia malleja antamaan ideoita suunnitteluun pienille ja kapeille tonteille. Malliston perusidea on tyhjä pohja, jonka voit itse suunnitella mieleiseksi.

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE. Perustukset Rakennukset perustetaan maanvaraisesti betonirakenteisten perustusten varaan rakennesuunnitelmien mukaisesti.

RAKENNUSTAPASELOSTE. Perustukset Rakennukset perustetaan maanvaraisesti betonirakenteisten perustusten varaan rakennesuunnitelmien mukaisesti. Asunto Oy Keihäsrinne 19 - Bostads Ab Spjutbranten 19 26.10.2018 1(5) ASUNTO OY KEIHÄSRINNE 19 - BOSTADS AB SPJUTBRANTEN 19 TULEVA AS OY ESPOON KEIHÄSRINNE 19 Osoite: Keihäsrinne 19 02610 Espoo 1. Kohde

Lisätiedot

Avaruutta arkeen: Jubilee 240

Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Käytännöllisyyden ehdoilla: Jubilee 240 tuo avaraa tilaa asumiseen Käytännöllisyys ja asumisen helppous ovat

Lisätiedot

Raita 142. Unelmista oma koti. Suosikki. Taloteko- materiaalipaketti. Hintaan 47 000.

Raita 142. Unelmista oma koti. Suosikki. Taloteko- materiaalipaketti. Hintaan 47 000. Raita 142 Suosikki >> Huoneistoala 142m2 >> Toimivaa tilaa, tämän ajan suosikki ratkaisuna >> Yhteensopiva keittiö, ruokailu- ja olohuone >> Ajanmukainen arkkitehtuuri Taloteko- materiaalipaketti Hintaan

Lisätiedot

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Rakennamme omakotitalon maalaismaisemaan 5 km päähän Oulun kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääset kätevästi bussilla ja pyöräillen. Lähialueen tiet ja

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

Paremman tulevaisuuden koteja! EkoElias-mallitalot -hinnasto. www.greenbuild.fi

Paremman tulevaisuuden koteja! EkoElias-mallitalot -hinnasto. www.greenbuild.fi EkoElias-mallitalot -hinnasto Arkkitehtuuritoimisto Lylykangas -PES-arkkitehdit Oy - Kombi Arkkitehdit Oy Paremman tulevaisuuden koteja! Arkkitehtuuritoimisto Lylykangas PES-arkkitehdit Oy Kombi Arkkitehdit

Lisätiedot

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa.

Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B. Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Laadukasta lomaa Iso-Syötteen maisemissa. Parihuvila Mustikkapolku 6 A ja B Asemapiirros Parihuvila loistavalla paikalla Iso-Syötteellä Parihuvila rakentuu laadukkaista

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE AS OY VANHALINNAN TAMMI 1&2. 83,5m 2 92m 2. Pääurakoitsija Rakennusliike Osrak Oy

RAKENNUSTAPASELOSTE AS OY VANHALINNAN TAMMI 1&2. 83,5m 2 92m 2. Pääurakoitsija Rakennusliike Osrak Oy RAKENNUSTAPASELOSTE AS OY VANHALINNAN TAMMI 1&2 83,5m 2 92m 2 3-4h, avok, ph, s, vh, lämmin varasto 4h, avok, khh, ph, s, vh, lämmin varasto Pääurakoitsija Rakennusliike Osrak Oy YLEISTÄ As Oy Vanhalinna

Lisätiedot

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero 627959 3h, k, s, 73,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 85 319,00 Vh. 213 297,00 Uus-Aittaluodontie 3. RAKENTEILLA. Valmiille, vehreälle asuinalueelle tulossa

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

Honkatalot-vakiotoimitussisältö PolarHuvilat ekopuutalorakenteella

Honkatalot-vakiotoimitussisältö PolarHuvilat ekopuutalorakenteella 1 Honkatalot-vakiotoimitussisältö Honkatalojen PolarHuvilat sisältävät kaikki alla olevat rakennusmateriaalit ja -osat: 1. PIIRUSTUKSET (Honkatalojen toimituksen osalta) a. pohjapiirustus b. julkisivupiirustukset

Lisätiedot

Koti lähellä kaupungin keskustaa

Koti lähellä kaupungin keskustaa Koti lähellä kaupungin keskustaa Laadustaan tunnettu Jopera rakentaa upeita koteja viihtyisään ja pidettyyn Haapalehtoon. Alueella on runsaasti palveluja ja hyvät liikenneyhteydet. Matkaa Oulun kaupungintalolle

Lisätiedot

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy

As. Oy Sammon Tähti. Myynti ja rakentaja: ValajaGroup Oy As. Oy Sammon Tähti Hämeenlinnan Sampo 3:n suositulle alueelle rakennettava 11 huoneiston rivitaloyhtiö. Jos arvostat hyvää laatua ja toimivuutta varaa siis kohteestamme unelmiesi koti! Myynti ja rakentaja:

Lisätiedot

Genre. Kontio. Hirsitalomallisto G2007. Joukkokirje.AT 37. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri.

Genre. Kontio. Hirsitalomallisto G2007. Joukkokirje.AT 37. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri. Genre Kontio Joukkokirje.AT 37 G2007 Hirsitalomallisto Tyyliä, esteettisyyttä, toimivaa nykyaikaista asumista - tätä on uusi Kontion Genre -hirsitalomallisto Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri.

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm

RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm RAKENTEET Kantavat rakenteet Rakennus perustetaan betoniperustuksilla häiriintymättömän perusmaan päälle tehtävän murskepatjan varaan. Alapohjat ovat maanvaraisia alapohjia. Huoneistojen väliset kantavat

Lisätiedot

Tietoja kiinteistöstä

Tietoja kiinteistöstä 02.03.16 1 Tietoja kiinteistöstä Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Koivikonkaari 10, 91910 Tupos Liminka Tupos Kiinteistötunnus: 425-402-19-178 Talotyyppi: Huoneet: Muut tilat: Omakotitalo omalla

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTE AS OY JÄRVENPÄÄN ERKINTARHA. As. Oy Järvenpään Erkintarha (5) Osoite: Erkinkuja Järvenpää. 1.

RAKENNUSTAPASELOSTE AS OY JÄRVENPÄÄN ERKINTARHA. As. Oy Järvenpään Erkintarha (5) Osoite: Erkinkuja Järvenpää. 1. As. Oy Järvenpään Erkintarha 16.10.2018 1(5) AS OY JÄRVENPÄÄN ERKINTARHA Osoite: Erkinkuja 8 04420 Järvenpää 1. Kohde As Oy Järvenpään Erkintarha on vapaarahoitteinen asunto-osakeyhtiö. Yhtiössä on 13

Lisätiedot

Rivitalo A ja B sekä autokatos, asunto-osakeyhtiön lukuun. Kohteen arvioitu valmistumisaika syksyllä Pielankatu 4, Kankaanpää.

Rivitalo A ja B sekä autokatos, asunto-osakeyhtiön lukuun. Kohteen arvioitu valmistumisaika syksyllä Pielankatu 4, Kankaanpää. Rakennustapaselostus As Oy Kankaanpään Pielankallio Pielankatu 4 Hanke Kohde Rivitalot A ja B sekä autokatos rakennetaan Asunto-osakeyhtiö Kankaanpään Pielankallion lukuun Kankaanpään keskustaan Käpylän

Lisätiedot

Omakotitalo 4H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan.

Omakotitalo 4H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA. Perustukset toteutetaan pohjatutkimuksen mukaan. RAKENNUSTAPASELOSTUS KOHDE: RAKENTAJA: Omakotitalo 4H+K+KHH+KPH+S 133m2, Vanha Loukinaistentie 21410 VANHALINNA Rakennusliike Osrak Oy RUNKORAKENTEET: Perustukset Alapohja Ulkoseinät Väliseinät Yläpohja.

Lisätiedot

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE

Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Paritalot Keltanotie 11 I HELSINKI ESITE Tietoa kohteesta Helsingin Vartiokylään, loistavien kulkuyhteyksien, palveluiden ja virkistysmahdollisuuksien äärelle rakennetaan kaksi paritaloa, osoitteeseen

Lisätiedot

Tontti Kohde sijaitsee Naantalin kunnassa, kunnan omistamalla tontilla (2491 m2), korttelin tontilla 7.

Tontti Kohde sijaitsee Naantalin kunnassa, kunnan omistamalla tontilla (2491 m2), korttelin tontilla 7. RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakentaja: Rakennusliike Hörkkö Oy YLEISTÄ As Oy Naantalin Keihäänkärki 2 on RS-rahoitteinen rivitaloyhtiö. Yhtiö muodostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta ja seitsemästä asunnosta.

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki

As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi. Länsitie 40, Riihimäki As. Oy Riihimäen Otsolan Hovi Länsitie 40, 11 120 Riihimäki HUONEISTO Huoneistot: A ja B Tilat: 2 H +keittiö + sauna Pinta-ala: A 52 m 2, B 56,5 m 2 Sijainti: Otsola, Riihimäki 2h+avokeittiö+ sauna Osoite:

Lisätiedot

1/11 9.5.2012. Perustoimitussisältö. Aurinkomallisto

1/11 9.5.2012. Perustoimitussisältö. Aurinkomallisto 1/11 Perustoimitussisältö Aurinkomallisto 2/11 1 Luetellut rakenteet sisältyy asennettuna, ellei toisin mainita TALO OSAT 1.1 Perustukset Teräsbetoniperustus Sokkelipalkki 300x900mm Terassi; betonietupalkilla,

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi JAHTIMETSÄNTIEN OMAKOTITALOT Rakennustapaselostus Rakennuspaikka: Jahtimetsäntie 1, 3, 5 ja 7, 90540 Oulu Rakennusten laajuustiedot: Päärakennus: huoneistoala 120

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² 232 000 Oksatie 14 90800, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA järkevästi suunniteltu omakotitalo, Pateniemen liikekeskuksen lähellä. Kokonaisuus on suunniteltu

Lisätiedot

TALOT JA HUVILAT HUVILAT 22 / 30 / 33 / 42 / 46 / 47 / 55 / 63 / 65 / 80. Unelmienkoti.fi

TALOT JA HUVILAT HUVILAT 22 / 30 / 33 / 42 / 46 / 47 / 55 / 63 / 65 / 80. Unelmienkoti.fi HIRSI- HUVILAT 22 / 30 / 33 / 42 / 46 / 47 / 55 / 63 / 65 / 80 22 m 2 Hirsihuvila 22 A+B Kokonaiskäyttöala 22 m 2 / kuisti 7 m 2 tilava 8 m 2 sauna (A) koko mökin kokoinen tupa (B) pihasaunaksi tai vierasmajaksi

Lisätiedot

KIVITALO-TURVALLISTA ASUMISTA

KIVITALO-TURVALLISTA ASUMISTA As Oy Gerbyn Kalaranta Satumetsäntie 1 65280 VAASA KATSE KOHTI HUOMISTA KIVITALO-TURVALLISTA ASUMISTA TILAA PERHEELLE Nykyaikaista kivitaloarkkitehtuuria Vaasaan Suunnittelutoimisto K Kellokoski ja A.

Lisätiedot

A U T O T A L L I T. tai asiakas suorittaa tämän itse. Asiakas hankkii perustuksen ja vastaa sen tarkkuudesta joten pystytys on nopeaa ja edullista

A U T O T A L L I T. tai asiakas suorittaa tämän itse. Asiakas hankkii perustuksen ja vastaa sen tarkkuudesta joten pystytys on nopeaa ja edullista Etevä autotallit toimitetaan täydellisenä elementtitoimituksena joka sisältää 120x235 cm Elementit paneloituina ja esiasennetuilla ikkunoilla sekä ovilla. isäksi kattoristikot ja tarvike- oimituksena tarvittava

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Asunto Oy Klaukkalanportti

Asunto Oy Klaukkalanportti Mukavaa asumista lähellä luontoa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yrittäjäntie Alitilantie Järvihaantie Klaukkalanportti Ropakkotie Ropakkotie Klaukkalantie Peltohiirentie Läpsämäntie Klaukkala on nopeasti

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi

As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa Jyväskylän Kaunisharjuun omarantaiselle puistoon rajoittuvalle tontille rakennetaan

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun kosi, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 ENNAKKOMARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Kiulukangas Rivitaloyhtiö Kiulukangas, Oulu Kun

Lisätiedot

Huonetilat ja lisätilat 1 / 8

Huonetilat ja lisätilat 1 / 8 Huonetilat ja lisätilat 1 / 8 Kohteen tiedot Nimi 18. Honka Savukvartsi Katuosoite Rubiinikehä 22 Postiosoite 00170, Vantaa Sähköpostiosoite Puhelinnumero Rakennuskunta/maakunta Vantaa/Uusimaa Laskijan

Lisätiedot

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy

Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Asunto Oy Kauniaisten Jalavapiha Asematie 2 Peruskorjattuja asuntoja kaupungin sydämessä, jalopuiden siimeksessä Grani Asunnot Oy Palvelut ja luonto lähellä Kauniaisten Jalavapiha mahdollistaa asumisen

Lisätiedot

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 6. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot.

Hankkeen yhteenveto. Huonetilat 04.05.2010 1 / 6. Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Kohteen tiedot. 1 / 6 Laskijan tiedot Petri Jyrkkä PL 230 33101 Tampere Puh. - Hankkeen yhteenveto Kohteen tiedot Simpukankatu 11 70840 Kuopio Talon tiedot Runko ja julkisivu Katemateriaali Kerrosluku Pohjan muoto Lamellihirsi

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot