KUNNANHALLITUS 3/2012

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANHALLITUS 3/2012"

Transkriptio

1 KUNNANHALLITUS 3/2012 Aika Keskiviikko klo Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Aho Anne jäsen Holkko Merja jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila Sami puheenjohtaja Niemenmaa Jaana jäsen Otava Antti varapuheenjohtaja Pukkila Esa jäsen Törmä Ilmo jäsen Poissa Hietanen Toni jäsen Ohrankämmen Jukka valtuuston I varapuheenjohtaja Muut saapuvilla olleet Hosiasluoma Tarja Vuorela Ilpo Vainionpää Joni Honkanen Arja kunnanjohtaja valtuuston puheenjohtaja valtuuston II varapuheenjohtaja palkanlaskija-arkistonhoitaja, ptk-pitäjä Pöytäkirjantarkastus Pöytäkirja on tarkastettu Karvian kunnantalolla Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Karvian kunnantalolla

2 SISÄLLYSLUETTELO: KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3 TEKNISEN LAUTAKUNNAN- JA VIRANHALTIJAN EUROMÄÄRÄISET HANKINTARAJAT 4 PALVELUTALO SYREENIN VUOKRAN MÄÄRITTÄMINEN 5 KUNNAN EDUSTAJAN NIMEÄMINEN KUTSUNTALAUTAKUNTAAN SEKÄ MUUT JÄRJESTELYT 6 VIRKISTYSTYÖNTEKIJÖIDEN PALKKAAMINEN ILTARUSKON PALVELUKESKUKSEEN 7 PÄÄTÖS SATAKUNNAN TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON PERUSTAMISESTA 9 KUNNANJOHTAJA TARJA HOSIASLUOMAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KUNNANSIHTEERI HANNA VAINIONPÄÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA LAUSUNTOPYYNTÖ VEROHALLINNON TOIMIPISTEITÄ JA NIIDEN AUKIOLOAIKOJA KOSKEVASTA SUUNNITELMASTA 15 KUNTALAISALOITE 17 SIBELCO NORDIC OY AB MAA-AINESTEN OTTOLUPAHAKEMUS 18 SATAKUNNAN KOULUTUSKYNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN MUUTOS 21 LAUSUNTOPYYNTÖ JULKISHALLINNON TIETOLUOVUTUSTEN PERIAATTEET JA KÄYTÄNNÖT - LOPPURAPORTISTA 22 MUUT ASIAT 24 ILMOITUSASIAT 26 OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS 29

3 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KH 51 Kuntalain 58 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN KH 52 Kunnanhallituksen pöytäkirjan tarkastaminen tapahtuu kokousta seuraavana toisena arkipäivänä klo 15:00 kunnantalolla. Pöytäkirjat pidetään julkisesti nähtävänä pääsääntöisesti kokousta seuraavan kalenteriviikon tiistaina. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Antti Otava ja Ilmo Törmä.

4 TEKNISEN LAUTAKUNNAN- JA VIRANHALTIJAN EUROMÄÄRÄISET HANKINTARAJAT Tekn. ltk. 6 Teknisen lautakunnan johtosäännön 3 :n 2 mom. mukaan kunnanhallitus vahvistaa euromäärän, jonka puitteissa lautakunta päättää urakkasopimuksista ja tehtävistä hankinnoista. Tekninen lautakunta vahvistaa viranhaltijan osalta hankintojen euromääräiset rajat. ( Tekn. ltk. Johtosääntö 4 5 mom.) Kunnanhallitus on vuonna 2011 hyväksynyt ko. hankintarajat kaudelle : - Teknisen lautakunnan hankintarajaksi Kunnanrakennusmestarin hankintarajaksi PÄÄTÖSEHDOTUS: Lautakunta esittänee kunnanhallitukselle hankintarajoiksi kaudelle : - Tekninen lautakunta Kunnanrakennusmestari Hyväksyttiin päätösehdotuksen mukaisesti. KH 53 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus vahvistaa teknisen lautakunnan ja kunnanrakennusmestarin euromääräiset hankintarajat kaudelle teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti, tekninen lautakunta euroa ja kunnanrakennusmestari euroa. Kunnanhallitus vahvisti teknisen lautakunnan ja kunnanrakennusmestarin euromääräiset hankintarajat kaudelle teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti, tekninen lautakunta euroa ja kunnanrakennusmestari euroa.

5 PALVELUTALO SYREENIN VUOKRAN MÄÄRITTÄMINEN Tekn. ltk. 10 Palvelutalo Syreenin vuokrauskäytäntöä ollaan muuttamassa. Aikaisemmin tilaa käyttänyt palveluntuottaja on itse vastannut vesi- sähkö- ja lämmityskuluista, mitkä palveluntuottaja on taas perinyt asukkailta, muusta kiinteistön ylläpidosta on vastannut tekninen toimi omalla kustannuksellaan. Uuden käytännön mukaan tekninen toimi vastaisi kokonaan kaikista kiinteistön ylläpitokuluista ja veloittaisi tästä palveluntuottajaa kiinteän neliöhinnan mukaan. Tulevaa vuokraa on määritelty teknisen toimen ja vt. vanhuspalvelujohtaja Anne Vanhatalon toimesta, vuokran suuruutta on määritelty vanhojen toteutuneiden kulujen mukaan. Tulevaksi vuokraksi on suunniteltu 6,20 /m 2, joka kattaisi kaikki kiinteistön ylläpidosta aiheutuneet kulut. PÄÄTÖSEHDOTUS: Tekninen lautakunta käsittelee Syreenin vuokran suuruutta ja ehdottaa kunnanhallitukselle Syreenin tilojen vuokrahintaa. Tekninen lautakunta päätti ehdottaa kunnanhallitukselle, että Palvelutalo Syreenin huoneistoalasta peritään vuokraa 6,2 /m 2 KH 54 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti, että Palvelutalo Syreenistä peritään vuokraa 6,2 euroa huoneistoalaneliömetriltä lähtien. Kunnanhallitus päätti teknisen lautakunnan esityksen mukaisesti, että Palvelutalo Syreenistä peritään vuokraa 6,2 euroa huoneistoalaneliömetriltä lähtien.

6 KUNNAN EDUSTAJAN NIMEÄMINEN KUTSUNTALAUTAKUNTAAN SEKÄ MUUT JÄRJESTELYT KH 55 Kuntaa pyydetään nimeämään Asevelvollisuuslain 22 :ssä mainitut jäsenet ja heille riittävä määrä varamiehiä kutsuntalautakuntaan. Lautakunnan jäseniä nimetessä tulee ottaa huomioon heidän mahdollinen esteellisyys, niin ettei kutsunnanalaisissa ole heidän lähisukulaisiaan. Kunnan edustajaa valittaessa tulee huomioida, että hänellä olisi kokemusta nuorten parissa työskentelystä. Kunnan edustajista ja heidän varamiehistään pyydetään ilmoittamaan nimi, osoite ja puhelinnumerot erillisellä lomakkeella mennessä. Kutsunnat järjestetään vuorovuosin yhteisesti Honkajoen kanssa joko Karviassa tai Honkajoella ko. kuntien asevelvollisille. Järjestysvuorossa oleva kunta on myös huolehtinut yksin kutsuntojen tarjoiluista. Tänä vuonna järjestysvuorossa on Honkajoki ja kutsunnat toimitetaan Honkajoen Monitoimitalossa, Honkalantie 1, torstaina alkaen klo KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus nimeää kunnan edustajan ja hänelle vähintään yhden varamiehen vuoden 2012 asevelvollisten kutsuntojen kutsuntalautakuntaan. Kunnanhallitus nimesi vuoden 2012 asevelvollisten kutsuntojen kutsuntalautakuntaan Karvian kunnan edustajaksi Sirpa Ala-Rämin ja hänen varaedustajakseen Kaija Kankaan.

7 VIRKISTYSTYÖNTEKIJÖIDEN PALKKAAMINEN ILTARUSKON PALVELUKESKUKSEEN KH 56 PoSan vanhuspalvelujohtaja Anne Vanhatalo on lähettänyt kunnanhallitukselle esityksen virkistystyöntekijöiden palkkaamisesta. Karvian kunta on jatkanut kunta-ajalta periytynyttä käytäntöä myös Posan toiminnan aikana. Toiminta on todettu erittäin myönteiseksi niin nuorten työllistettyjen, henkilökunnan kuin omaistenkin taholta. Työntekijöitä on palkattu kesä-, heinä- ja elokuussa kaksi työntekijää aina kuukauden ajaksi. Työtehtävinä ovat olleet asukkaiden virkistys, ulkoilu, lehden luku jne. Peruspalkka olisi vuonna ,37 euroa, mikä on on 50 % hoitoapulaisen palkasta. Sosiaalikuluineen kustannus on 1107,60 euroa/ työntekijä / kuukausi. Työaika olisi normaali jaksotyöaika 38,15 h/vk. Vanhatalo toivoo, että hyvä käytäntö voisi jatkua. Myös muissa PoSan toimintaalueen kunnissa on mietitty ja toteutettukin erilaisia vaihtoehtoja vastaavanlaisen toimintamuodon toteuttamiseksi. Liitteet: PoSa/Vanhuspalvelupäällikön kirje Karvian kunta on varannut vuoden 2012 talousarvionsa kohtaan Sosiaali- ja terveyspalvelut, muut palvelut, euroa kahdeksan työntekijän palkkaamiseen Iltaruskoon touko-syyskuulle. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää, että virkistystyöntekijät palkataan talousarvioon varatun mukaisesti. Iltaruskoon palkataan yhteensä kahdeksan virkistystyöntekijää toukosyyskuun 2012 ajaksi. Työntekijät tekevät vain ns. perushintaisia tunteja, jotta työaikakorvauksia ei tule maksettavaksi ja mahdollistetaan mahdollisimman monen työntekijän työllistäminen. PoSa suorittaa virkistystyöntekijöiden valinnan ja palkanmaksun sekä laskuttaa virkistystyöntekijöiden palkkauksesta syntyneet kulut käytön mukaan Karvian kunnalta. Paikallislehtiin laitetaan hakuilmoitus entiseen tapaan ja PoSa suorittaa valinnan hakijoiden joukosta. Kunnanhallituksen jäsen Esa Pukkila esitti lisäystä, että toimenpiteellä on tarkoitus työllistää karvialaisia nuoria.

8 Kunnanhallitus hyväksyi lisäyksen päättäen että virkistystyöntekijät palkataan talousarvioon varatun mukaisesti. Iltaruskoon palkataan yhteensä kahdeksan virkistystyöntekijää touko-syyskuun 2012 ajaksi. Työntekijät tekevät vain ns. perushintaisia tunteja, jotta työaikakorvauksia ei tule maksettavaksi ja mahdollistetaan mahdollisimman monen työntekijän työllistäminen. PoSa suorittaa virkistystyöntekijöiden valinnan ja palkanmaksun sekä laskuttaa virkistystyöntekijöiden palkkauksesta syntyneet kulut käytön mukaan Karvian kunnalta. Paikallislehtiin laitetaan hakuilmoitus entiseen tapaan ja PoSa suorittaa valinnan hakijoiden joukosta. Toimenpiteellä on tarkoitus työllistää karvialaisia nuoria.

9 PÄÄTÖS SATAKUNNAN TYÖ- JA ELINKEINOTOIMISTON PERUSTAMISESTA KH Satakunnan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta on tullut lausuntopyyntö koskien Satakunnan TE-toimistojen palveluiden sekä TE-toimistoverkon uudistamista / alueiden kehittämislaki (1651/2009, 30 ). TE-toimistoverkkouudistukseen liittyen työ- ja elinkeinoministeriö on tehnyt seuraavat linjaukset koskien uudistusta: Kunkin ELY-keskuksen alueella voidaan muodostaa yksi hallinnollinen TE-toimisto, hallinnolliset tehtävät voidaan järjestää yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. TE-toimistojen substanssitehtävien ohjaus toteutuu jatkossa vahvasti yhtenäisen palvelulinjojen ohjauksen kautta (tavoitteet ja resurssit asetetaan palvelulinjoille). Palvelulinjat ovat koko maassa yhdenmukaiset. Niitä on kolme, joista työnantaja- ja yrityspalvelut on integroitu ensimmäiseen. Uudistamisella on tarkoitus varmistaa riittävät ja laadukkaat asiakaspalvelut kustannustehokkaalla tavalla tilanteessa, jossa toimistojen henkilöstöresurssit vähenevät nopeasti niukkenevien toimintamenomäärärahojen vuoksi. Työ- ja elinkeinotoimistojen menoihin on tarkoitus tulla n. 15 miljoonan euron vähennys vuodesta 2011 vuoteen Työpanosta pystytään kohdistamaan asiakaspalveluun kun hallinnollisen työn osuus vähenee. Näin pyritään turvaamaan palvelujen saatavuus mahdollisimman laajasti koko maakunnassa. Sähköisiä palveluita kehitetään ja lisätään. Suuri osa asiakkaista haluaa hoitaa asioitaan sähköisesti ja näin turvataan paremmin henkilökohtaisen palvelun saatavuus niihin tilanteisiin, joissa se on tarpeen työllistymisen tueksi. Kustannustehokkuus edellyttää asiakaspalvelun tehostamista ja tarkkaa kohdentamista. Esityksen mukaisesti Satakunnan TE-toimistossa olisi seitsemän toimipaikkaa ja kaksi työvoiman palvelukeskusta. Kankaanpäähän sijoittuisi yksi kokoaikaisesti palveleva toimipaikka. Toimipaikkojen tarkoituksenmukainen määrä ja sijainti sekä tarjottavat palvelut selvitetään viimeistään vuoden 2013 aikana. Keskitettävien erityispalveluiden (mm. ammatinvalinnan ohjaus, koulutus- ja ammattitietopalvelu, työttömyysturva, EURES, ammatillinen kuntoutus, työvoimakoulutus ja omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella) asiakaspalveluprosessi määritellään erikseen ja arvioidaan keskittäminen yhteen tai useampaan toimipaikkaan. Hallinnolliset palvelut keskitetään mahdollisimman laajasti ELY-keskukseen, mikä tuo synergiaetuja. Satakunnan ELY-keskus tekee hallinnollista TE-toimisto- uudistusta koskevan ratkaisun helmi/maaliskuun vaihteessa Uusi Satakunnan TE-toimisto aloittaa toimintansa Kuntaa pyydetään toimittamaan lausuntonsa Satakunnan ELY-keskukselle maanantaihin mennessä.

10 Liitteet: Lausuntopyyntö SATELY/42/ /2012 TE-toimistoverkko 2015 esitykset linjauksiksi KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää esittää lausuntonaan, että uudistuksessa on hyvin tärkeää kiinnittää huomioita siihen, että kuntalaisten palvelut säilyvät mahdollisimman lähellä kuntalaisia. Työnhaku yms. palvelut, joissa asioidaan usein, tulee olla saatavilla esityksen mukaisesti vähintään nykyisissä TE-toimistojen toimipaikoissa. Esityksen mukaisesti keskitettävien erityispalveluiden osalta tulisi huomioida maakunnan asukkaiden tasavertaisuus palveluiden saavutettavuudessa, ja kuntalaisia koskevat erityispalvelut tulisi hoitaa niin, että henkilöstö liikkuu tapaamaan asiakkaita kaikkiin toimipisteisiin. Hallinnon keskittämistä ja resurssien suuntaamista asiakaspalveluun kunnanhallitus pitää tärkeänä. Kunnanhallitus päätti esittää lausuntonaan, että uudistuksessa on hyvin tärkeää kiinnittää huomioita siihen, että kuntalaisten palvelut säilyvät mahdollisimman lähellä kuntalaisia. Työnhaku yms. palvelut, joissa asioidaan usein, tulee olla saatavilla esityksen mukaisesti vähintään nykyisissä TE-toimistojen toimipaikoissa. Esityksen mukaisesti keskitettävien erityispalveluiden osalta tulisi huomioida maakunnan asukkaiden tasavertaisuus palveluiden saavutettavuudessa, ja kuntalaisia koskevat erityispalvelut tulisi hoitaa niin, että henkilöstö liikkuu tapaamaan asiakkaita kaikkiin toimipisteisiin. Hallinnon keskittämistä ja resurssien suuntaamista asiakaspalveluun kunnanhallitus pitää tärkeänä. KH 57 Satakunnan elinkeino-, liikenne- ympäristökeskus on päättänyt perustaa Satakunnan työ- ja elinkeinotoimiston lähtien. Satakunnan TE-toimisto on toimivaltainen tekemään lukien hallinnon sisäisiä toiminnan aloittamiseen liittyviä tai sitä valmistelevia päätöksiä. Satakunnan TE-toimisto huolehtii laissa säädettyjen työ- ja elinkeinotoimiston tehtävien hoitamisesta Satakunnan toimialueella lukien. Porin seudun, Rauman seudun, Kaakkois-Satakunnan ja Pohjois-Satakunnan TEtoimistot lakkautetaan lukien. Näissä toimistoissa vireillä olevat asiat sekä ennen tehdyt sopimukset ja annetut sitoumukset ja niistä johtuvat oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät lukien Satakunnan TE-toimistolle. Liitteet: SATELY/42/ /2012 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS:

11 Kunnanhallitus merkitsee päätöksen tiedoksi. Kunnanhallitus merkitsi päätöksen tiedoksi.

12 KUNNANJOHTAJA TARJA HOSIASLUOMAN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KH 58 Ylityömääräys palkanlaskija-arkistonhoitaja Arja Honkaselle ajalle ansiomerkkien jaon järjestelyt, talousarvion käsittelyyn liittyvät tehtävät, vuodenvaihteen ja taloushallinnon ohjelmistovaihdoksen aiheuttamat työt palkanlaskennassa, presidentin vaali, päätös Virkavapauden myöntäminen Jaakko Kallioniemelle ajalle Työnsuunnittelijan palkkaaminen ajalle keskushallinnon avustaviin töihin, palkattu Arja Tuuliniemi, päätös Projektivastaavan palkkaaminen elinkeinotoimen kehittämishankkeelle ajalle , palkattu Anne Aho, päätös Vuosiloman myöntäminen Matti Arkolle , , ja KUNNANHALLITUKSEN PJ:N PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta. Kunnanhallitus päätti, että se merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä ottooikeutta.

13 KUNNANSIHTEERI HANNA VAINIONPÄÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET AJALLA KH 59 Ylityömääräys nuorisosihteeri Maria Laaksoharjulle ajalle 5.11 ja , Willin kansan viikon järjestelyt, päätös Ylityömääräys palkanlaskija Marjo Pihlajaviidalle ajalle , taloushallinnon ohjelmistovaihdoksen muutokset palkanlaskentaan, vuodenvaihteen työt, päätös Ylityömääräys työnsuunnittelija Arja Tuuliniemelle joulumarkkinoita varten, päätös Ylityömääräys kanslisti Päivi Seppälälle joulumarkkinoita varten, päätös Palkallisen virkavapaan myöntäminen maaseutusihteeri Milla Ruuhikorvelle ajalle , päätös Palkallisen virkavapauden myöntäminen kanslisti Päivi Seppälälle ajalle , päätös Palkallisen virkavapauden myöntäminen liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämille ajalle , päätös Neuvonnan kanslistin viransijaisuuteen otettu lähtien viransijaisuuden päättymiseen saakka Arja Tuuliniemi, päätös Palkallisen virkavapauden myöntäminen kanslisti Päivi Seppälälle ajalle , päätös Ylityömääräys työnsuunnittelija Arja Tuuliniemelle ajalle , neuvonnan kanslistin virkavapaa, vaalit, päätös Työsopimus Pirjo Koivistolle ajalle neuvonnan avustaviin töihin, päätös Työkokemuslisän (10 v) myöntäminen Pirjo Koivistolle alkaen, päätös Ylityömääräys kirjanpitäjä Raija Jokiniemelle ajalle , taloushallinnon ohjelmistonvaihdokseen liittyvät työt, päätös Ylityömääräys apulaiskirjanpitäjä Tuire Aholle ajalle , taloushallinnon ohjelmistonvaihdokseen liittyvät työt, tilinpäätös, päätös Palkallisen virkavapauden myöntäminen kanslisti Päivi Seppälälle ajalle , päätös Ylityömääräys nuorisosihteeri Maria Laaksoharjulle ajalle , valoja äänitekniikkakurssin järjestelyt, päätös Ylityömääräys liikuntasihteeri Sirpa Ala-Rämille ajalle , Karviatalon valo- ja äänitekniikka kurssi työnantajan järjestämä välittömästi työhön liittyvä koulutus, päätös Työkokemuslisän (5 v) myöntäminen Leena Sarviluomalle keittäjä-siivoojan tehtäviin lukien, päätös

14 Yhteispalvelupistekorvauksen maksaminen virkavapaan aikana. Yli kuukauden kestävien virkavapauksien ajalta erilliskorvaus jaetaan varsinaisen neuvojan ja varaneuvojan kesken, päätös Työkokemuslisän (5v) myöntäminen Leena Erolalle lähtien, päätös KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä otto-oikeutta. Kunnanhallitus päätti, että se merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi eikä käytä ottooikeutta.

15 LAUSUNTOPYYNTÖ VEROHALLINNON TOIMIPISTEITÄ JA NIIDEN AUKIOLOAIKOJA KOSKEVASTA SUUNNITELMASTA KH 60 Kunnanhallitukselle on saapunut lausuntopyyntö verohallinnon toimipisteitä ja niiden aukioloaikoja koskevasta suunnitelmasta. Verohallinnon toiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta parannetaan jatkuvasti julkisen hallinnon kehittämislinjausten mukaisesti. Tämä edellyttää myös palveluverkoston kriittistä tarkastelua. Asiakkaiden asiointitarpeita on vähennetty hankkimalla mahdollisimman suuri osa verotukseen vaikuttavista tiedoista heidän puolestaan, esitäytettyyn veroilmoitukseen sivullisilta saatavia tietoja on jatkuvasti lisätty. Verohallinnon palvelukanavia on kehitetty niin, että asiakkaat voivat hoitaa valtaosan veroasioistaan käymättä verohallinnon toimipaikassa. Verkkopalvelun ohella myös puhelinpalvelua on tehostettu keskittämällä. Myös postin kautta tapahtuva asiointi on mahdollista. Käyntiasiointi säilytetään edelleen niin, että palvelua on saatavilla vähintään kerran viikossa kohtuullisen asiointimatkan etäisyydellä. Verohallinto pyytää Karvian kunnalta lausuntoa Kankaanpään toimipistettä koskevasta suunnitelmasta. Tällä hetkellä Kankaanpään toimipiste on avoinna ma, ti, to ja pe klo Suunnitelman mukaan Kankaanpään toimipiste suljetaan viimeistään vuoden 2013 aikana joko lakkauttamalla kokonaan tai muodostamalla siitä etätyöpiste, jossa ei ole asiakaspalvelua. Lakkauttamisen johdosta ketään ei irtisanota. Ennen toimipisteen mahdollista sulkemista sen aukioloaikaa supistetaan niin, että se on avoinna tiistaisin 9-15, kesä- ja elokuussa 9-12, heinäkuussa suljettu. Lähin toimintaa jatkava verohallinnon toimipaikka on Satakunnan verotoimiston päätoimipaikka Porissa. Lausunnossa pyydetään ottamaan huomioon asiakkaiden asiointimatkat ja suunnat, kulkuyhteydet sekä paikalliset henkilökohtaisten palvelujen tarpeeseen vaikuttavat olosuhteet. Lausunnot pyydetään toimittamaan Verohallintoon mennessä. Liitteet: lausuntopyyntö A11/000100/201 KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää ilmoittaa lausuntonaan, että Karvian kunta sijaitsee suhteellisen etäällä jo nykyisistä toimipisteistä, 45 kilometrin päässä Kankaanpäästä ja uudistuksen myötä asiointietäisyys kasvaa n. 100 kilometriin.

16 Palvelun saatavuuden turvaamiseksi kuntalaisille Karvian kunta pitää tärkeänä, että sähköistä asiointia kehitetään edelleen niin, että se palvelee etenkin tavallisia veronmaksajia entistä paremmin. Lisäksi pyydetään kiinnittämään huomioita yhteispalvelupistetoiminnan kehittämiseen. Karvian kunnassa toimii verohallinnon yhteispalvelupiste, mutta nykyisellä palveluvalikoimalla yhteispalvelupiste ei juurikaan pysty palvelemaan kuntalaisia. Palveluneuvojien toimintaedellytyksiä ja mahdollisuuksia tulisi kehittää merkittävästi. Verohallinnon tulisi myös tiedottaa yhteispalvelupisteistä ja niiden toiminnasta huomattavasti nykyistä tehokkaammin, jotta palvelua osattaisiin käyttää. Yhteispalvelupisteiden hoitamisesta tulisi maksaa kunnille korvausta. Kunnanhallitus päättää ilmoittaa lausuntonaan, että Karvian kunta sijaitsee suhteellisen etäällä jo nykyisistä toimipisteistä, 45 kilometrin päässä Kankaanpäästä ja uudistuksen myötä asiointietäisyys kasvaa n. 100 kilometriin. Palvelun saatavuuden turvaamiseksi kuntalaisille Karvian kunta pitää tärkeänä, että sähköistä asiointia kehitetään edelleen niin, että se palvelee etenkin tavallisia veronmaksajia entistä paremmin. Lisäksi pyydetään kiinnittämään huomioita yhteispalvelupistetoiminnan kehittämiseen. Karvian kunnassa toimii verohallinnon yhteispalvelupiste, mutta nykyisellä palveluvalikoimalla yhteispalvelupiste ei juurikaan pysty palvelemaan kuntalaisia. Palveluneuvojien toimintaedellytyksiä ja mahdollisuuksia tulisi kehittää merkittävästi. Verohallinnon tulisi myös tiedottaa yhteispalvelupisteistä ja niiden toiminnasta huomattavasti nykyistä tehokkaammin, jotta palvelua osattaisiin käyttää. Yhteispalvelupisteiden hoitamisesta tulisi maksaa kunnille korvausta.

17 KUNTALAISALOITE KH 61 Karvialainen Mikko Hakola on tehnyt kuntalaisaloitteen vanhainkodin virkistystoiminnan tukemisesta. Karvian Iltaruskon vanhainkodilla on silloin tällöin esiintynyt ryhmä paikallisia muusikoita. Vanhojen tuttujen kappaleiden soittaminen on ollut asukkaille erityisen virkistävää. Soittajat ottavat pienen palkkion esiintymisestään. Palkkio on pyritty keräämään hoitajien toimesta. Hakola esittää, että kunta varaisi pienen avustuksen viihde/ virkistystoiminnalle. Avustuksen suuruus voisi olla 500 euroa vuodessa. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää myöntää 500 euron avustuksen vuodelle 2012 muun hallinnon avustukset yhteisöille määrärahasta. Avustusta varten varataan määräraha tuleviin talousarvioihin. Kunnanhallitus päätti myöntää 500 euron avustuksen vuodelle 2012 muun hallinnon avustukset yhteisöille määrärahasta. Avustusta varten varataan määräraha tuleviin talousarvioihin. Antti Otava esitti Merja Holkon kannattamana täsmennyksenä, että määräraha varataan kohtaan Viihde ja virkistystoiminta. Kunnanhallitus hyväksyi täsmennyksen.

18 SIBELCO NORDIC OY AB MAA-AINESTEN OTTOLUPAHAKEMUS Rakltk Hakija Sibelco Nordic Oy Ab Mikkelänkallio ESPOO Maanomistajat Sibelco Nordic Oy Ab Mikkelänkallio ESPOO Ottamisalue Karvia Kirkonkylä Tila: Sorarouvali 12:7 4,7 ha, josta ottamisalue m2 Pohjavesi Pohjaveden keskimääräinen korkeusasema m Toimenpide Hiekan ja soran ottaminen liitteenä olevan FM, geologi Mattias Häggman, Kemiössä laatiman ottamissuunnitelman mukaisesti. Maa-ainesten keskimääräinen ottamissyvyys 4,3 m Ottamismäärä ja aika Haettu kokonaismäärä m3. Vuotuinen otto m3. Ottamisaika 5- vuotta. Lausunnot VARSINAIS-SUOMEN ELY Puoltaa huomautuksin SATAKUNTALIITTO, Puoltava lausunto Ottopaikka Satakunnan seutukaava 5 merkitty maa-ainesten ottoalueeksi EO 149. Kuuleminen Kuulemiskirjeet lähetetty , naapureilta saapunut yksi huomautus, maarekisteriin merkitty tiealue puuttui suunnitelmista. Suunnitelmaa on täydennetty. RT:N PÄÄTÖSEHDOTUS:

19 Ottosuunnitelman lisäksi maa-ainesten otossa otetaan huomioon VARSINAISSUOMEN ELY Dn. 444/07.01/2011 lausunnossa mainitut seuraavat asiat: Sorakuoppaan mahdollisesti läjitetyt asfalttimassat tulee poistaa alueelta ennen ottamistoiminnan jatkamista. Humuspitoista materiaalia sisältävät ainekset varastoidaan luonnontilaisella alueella ottamisalueen reunoilla. Aiemman Ottamisalueen luiskiin tai pohjalle ei saa haudata orgaanista ainesta sisältävää materiaalia. Toiminnan yhteydessä on huolehdittava siitä, ettei maa- tai kallioperään tai pinta- tai pohjavesiin pääse ympäristölle haitallisia aineita. Mikäli ottamisalueella säilytetään öljytuotteita, tulee säiliöt sijoittaa luonnontilaiselle alueelle, kaivualueen ulkopuolelle ja varustaa tiiviillä säiliön tilavuutta vastaavalla katetulla suoja-altaalla. Myös koneiden ja laitteiden säilytyspaikat on suojattava asianmukaisesti. Pintamaita saa poistaa ainoastaan ottamiseen etenemisen mukaan. Pohjaveden pinnan taso ottamisalueella on mitattava kolmen kuukauden välein (helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa). Tarkkailun avulla on varmistuttava siitä, että pohjaveden pinnan päälle jää vähintään neljän metrin paksuinen suojakerros maaainesta. Suunnitelmassa esitettyä alinta ottotasoa on nostettava, mikäli pohjavesitarkkailun tulokset sitä edellyttävät. Lisäksi pohjaveden laatua on seurattava kerran vuodessa. Tarkkailutulokset toimitetaan vuosittain Karvian maaaineslupaviranomaiselle ja Varsinais-Suomen ELY- keskukselle sekä sähköisesti Varsinais-Suomen ELY- keskuksen pohjavesitietojärjestelmään. Mahdollisia orsivettä pidättäviä tiiviitä välikerroksia ei saa puhkaista. Mikäli ottamisalueella havaitaan tiiviitä maakerroksia tai orsivettä, on kaivu keskeytettävä välittömästi ja otettava yhteyttä kunnan lupa- ja valvontaviranomaiseen sekä ympäristökeskukseen toimintaohjeita varten. Alueen maisemointi tehdään luvan voimassaolon aikana ja toteutetaan seuraavasti: Alue siistitään ja sen epäsopiva käyttö estetään. Alue muotoillaan ja luiskat loivennetaan maa-ainessuunnitelman mukaan. Tiivistyneet alueet, kuten toiminnassa käytetyt liikennöinti- ja varastoalueet möyhennetään ja pehmennetään pohjaveden muodostumisolosuhteiden ja kasvillisuuden kasvuolosuhteiden parantamiseksi. Soravaltaisella alueella karkea pohjasora peitetään noin cm:n paksuisella hiekkakerroksella. Hiekkaisen maan pintaosaan sekoitetaan noin cm vahvuinen kerros humusta, joka voi olla joko alueelta kuorittua pinta-maata tai muualta tuotua tarkoitukseen tutkitusti soveltuvaa humusta (esim. maatunut turve). Aluskasvillisuudeksi kylvetään harjualueelle luonteenomaisia siemeniä ja istutetaan tarvittaessa varpukasveja. Puustoksi istutetaan sekametsää. Siemennyksestä ja kasvien istutuksesta voidaan luopua ainoastaan niiltä osin kuin alue on metsittynyt luontaisesti maa-ainesluvan voimassaolon aikana.

20 Myönnetään ottolupa. Rakltk Rakennuslautakunta on pitämässään kokouksessa täydentänyt päätöstään esittämällä vakuudeksi 4,26 x 5000 euroa eli vakuus yhteensä euroa. KH KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus myöntää maa-ainesten ottoluvan rakennuslautakunnan päätöksen mukaisesti. Ennen maa-ainesten oton aloittamista on kuntaan toimitettava rakennuslautakunnan määrittelemä euron vakuus. Kunnanjohtaja teki uuden päätösehdotuksen, että asia jätetään lisäselvityksen vuoksi pöydälle. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan tekemän uuden päätösehdotuksen ja jätti asian lisäselvityksiä varten pöydälle. KH 62 Sibelco Nordic Oy Ab on toimittanut pyydetyt lisäselvitykset kunnanhallitukselle. KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus myöntää maa-ainesten ottoluvan rakennuslautakunnan päätöksen mukaisesti. Ennen maa-ainesten oton aloittamista on kuntaan toimitettava rakennuslautakunnan määrittelemä euron vakuus. Kunnanhallitus päätti myöntää maa-ainesten ottoluvan rakennuslautakunnan päätöksen mukaisesti. Ennen maa-ainesten oton aloittamista on kuntaan toimitettava rakennuslautakunnan määrittelemä euron vakuus. Päätös annetaan julkipanon jälkeen.

21 SATAKUNNAN KOULUTUSKYNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN MUUTOS KH 63 Satakunnan koulutuskuntayhtymän perussopimuksen muutosta on valmisteltu työryhmässä yhdessä jäsenkuntien edustajien kanssa. Työryhmä on tehnyt esityksen uudesta perussopimuksesta, jonka kuntayhtymän yhtymähallitus on päättänyt lähettää perussopimuksen kuntayhtymän jäsenkuntien päätettäväksi kevään 2012 aikana. Sopimuksen muutoksia ovat Huittisten lisääminen koulutuspisteisiin, äänivallan perusteiden muuttaminen opiskelijapaikka- ja asukaslukuperusteisesta määrälliseksi, kuntayhtymän yhtymähallituksen jäsenmäärän pienentäminen sekä johtokunnan lakkauttaminen. Liitteet: kirje tiivistelmä perussopimuksen muutoksesta Satakunnan koulutuskuntayhtymän perussopimus luonnos KUNNANJOHTAJAN PÄÄTÖSEHDOTUS: Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Satakunnan koulutuskuntayhtymän muutetun perussopimuksen. Kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle, että se hyväksyy Satakunnan koulutuskuntayhtymän muutetun perussopimuksen.

22 LAUSUNTOPYYNTÖ JULKISHALLINNON TIETOLUOVUTUSTEN PERIAATTEET JA KÄYTÄNNÖT - LOPPURAPORTISTA KH 64 Valtiovarainministeriö pyytää päätöksentekoa ja jatkokehittämistä varten kuntien lausuntoja julkishallinnon tietoluovutusten periaatteet ja käytännöt loppuraportista (Valtiovarainministeriön julkaisuja 2/2012). Valtiovarainministeriö asetti Julkishallinnon tietovarantojen saatavuuden ja käytön edistämistyöryhmän. Työryhmän toimikausi päättyi Työryhmän tavoitteeksi annettiin eri tietovarantojen saaminen tarkoituksenmukaiseen hintarakenteeseen johtavilla hinnoitteluperiaatteilla ja lisenssiehdoilla tarjolle tietojen tarvitsijoille. Eräänä selvitettävänä mahdollisuutena mainittiin tietojen osittainen tai täydellinen maksuttomuus. Tavoitteena on, että tietovarantojen tiedot ovat laajasti yhteiskunnan käytössä. Lausunnot pyydetään toimittamaan valtiovarainministeriölle mennessä. Lausumassa toivotaan näkemyksiä erityisesti 1. tietoluovutuksista perittäviä maksuja koskevista periaatteista, niiden toteuttamisesta ja vaikutuksista, 2. julkisen hallinnon avoimen datan lisenssimallista ja sen soveltuvuudesta julkisen hallinnon sellaisiin tietoaineistoihin, joiden luovuttamiselle ei ole mitään lainsäädäntöön perustuvia rajoituksia, 3. perusrekisteritietojen käyttöehdoista ja niiden soveltamisesta perusrekisterien ja julkisen hallinnon viranomaisten muiden tietovarantojen tietojen käsittelyyn ja luovuttamiseen, 4. ehdotetuista toimenpiteistä ja tehtävistä (s ). Lausuntomateriaali on nähtävissä valtiovarainministeriön verkkosivuilla osoitteessa Raportissa esitetään maksujen osalta, että julkisen hallinnon viranomaisten välisen tiedon sähköisen luovutuksen tulisi olla maksutonta. Kansalaisille luovutetun sähköisen aineiston tulisi myös olla ensisijaisesti maksutonta. Kunnallishallinnossa periaatteita sovelletaan kuntakohtaisin ratkaisuin ja kunnan käytettävissä olevien resurssien mukaan. Kunnat päättävät maksuistaan kuntalain mukaisesti. Kuntien itsemääräämisoikeuteen kuuluu muun ohella oikeus määrätä kunnallisten viranomaisten perimistä maksuista: maksujen määrääminen kunnallisten viranomaisten tietojen luovuttamisesta ja käytöstä on kunkin kunnan omaan päätöksentekovaltaan kuuluva asia, jollei laissa erikseen toisin säädetä. Siten maksujen käytön kautta kunnallisten viranomaisten hallussa olevien tietoaineistojen edistämistä ei voida toteuttaa ilman, että asiasta säädettäisiin lailla. Työryhmän työn aikana on tullut ilmi, ettei selkeää kokonaiskuvaa ole siitä, mitä kaikkia sellaisia tietoaineistoja kuntasektorilla syntyy tai tuotetaan, joita voitaisiin hyödyntää erityisesti yksityissektorilla. Tämän vuoksi valtiovarainministeriön tulisikin yhteistyössä Suomen Kuntaliiton kanssa selvittää kuntasektorin tietovarantojen ja tietopalvelujen tilanne. Edellä sanotusta riippumatta valtiovarainministeriön ja Suomen Kuntaliiton olisi aiheellista tiedottaa uudistuksesta ja sen tavoitteista kunnille muun ohella sen varmistamiseksi, että kunnat voisivat

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen

Veijo Kaskimäki Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 6/2012 Aika: Torstai 16.8.2012 klo. 19.00-20.50 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Veijo

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 16/2014

KUNNANHALLITUS 16/2014 KUNNANHALLITUS 16/2014 Aika Maanantai 15.12.2014 klo 21.41 22.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Niemenmaa Jaana

Lisätiedot

1/YMPLA 28.5.2014. Ympäristölautakunta M2/2014 Ympla 28.5.2014 65 Loimijoentie 74 32440 ALASTARO. Maa- ja pohjarakennus Eino Pietilä.

1/YMPLA 28.5.2014. Ympäristölautakunta M2/2014 Ympla 28.5.2014 65 Loimijoentie 74 32440 ALASTARO. Maa- ja pohjarakennus Eino Pietilä. 1/YMPLA 28.5.2014 LOIMAAN KAUPUNKI MAA-AINESLUPAPÄÄTÖS Ympäristölautakunta M2/2014 Ympla 28.5.2014 65 Loimijoentie 74 32440 ALASTARO HAKIJA: Maa- ja pohjarakennus Eino Pietilä 32610 Vampula OTTOALUE: MAANOMISTUS:

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 15/2014

KUNNANHALLITUS 15/2014 KUNNANHALLITUS 15/2014 Aika Perjantai 12.12.2014 klo 18.30 20.38 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki Järvinen Tiina Kangas Kaija Mustajärvi Marko Mustakoski Risto Ohrankämmen Jukka

Lisätiedot

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja

Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2010 Aika Torstai 14.10.2010 klo 17.00 18.15 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Riina Tallberg varapuheenjohtaja Jari Kannisto

Lisätiedot

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 3/2012 Aika Torstai 11.10.2012 klo 18.00 19.05 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Päivi Haapaniemi-Kokko Jaana Vähäsavo

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 12/2016

KUNNANHALLITUS 12/2016 KUNNANHALLITUS 12/2016 Aika Maanantai 26.9.2016 klo 18.02 18.54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Hietaluoma Jaakko jäsen Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2012 Aika 29.5.2012 klo 19.18 20.29 Paikka Saran koulu Läsnä Niskala Jorma puheenjohtaja Mustasilta Timo varapuheenjohtaja Haavisto Jonna jäsen Hietikko

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 Kasvatus- ja opetuslautakunta 8/2018 Kokousaika 18.10.2018 klo 18.10-18.27 Kokouspaikka Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 4 / 2016 Aika 1.8.2016 klo 15.00 15.16 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2013 Aika 13.6.2013 klo 19.00 19.40 Paikka Karvian kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk.

Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja, alk. Elinvoimalautakunta 2/2018 Kokousaika Torstai 13.3.2018 klo 18.30-19.55 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Elinkeinolautakunta. Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00. Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta Kokousaika Tiistai 08.10.2013 klo 19.00-21.00 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola puheenjohtaja Sari Vaholuoto jäsen Mari Ervelä

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Paikka: Läsnä: Muut läsnä olleet: Pöytäkirjan tarkastus: Nähtävänä olo:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Paikka: Läsnä: Muut läsnä olleet: Pöytäkirjan tarkastus: Nähtävänä olo: 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 9/2012 Aika: Tiistai 16.10.2012 klo. 17.00-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 6/2013

KUNNANVALTUUSTO 6/2013 KUNNANVALTUUSTO 6/2013 Aika Maanantai 14.10.2013 klo 19.00 20.25 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017

KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 6/2017 Aika 27.6.2017 klo 18.07 19.07 Paikka Kunnantalo, lautakuntien huone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Ala-Korte Kalevi varajäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 9/2017 Aika 16.11.2017 klo 18.35-19.50 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone

Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Elinkeinolautakunta 5/2016 Kokousaika Tiistai 20.12.2016 klo 18.30 20.10 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 3/2017

Elinvoimalautakunta 3/2017 Elinvoimalautakunta 3/2017 Kokousaika Torstai 16.11.2017 klo 18.30-20.15 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla

kunnanhallituksen edustaja Pöytäkirja on tarkastettu kunnantalolla VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2/2010 Aika Perjantai 16.4.2010 klo 17.30 19.10 Paikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Jari Kannisto Jaakko Viitala Johanna Välimäki

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 3/2015 Kokousaika Tiistai 6.10.2015 klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet et Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017

KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 2/2017 Aika 23.2.2017 klo 18.01-18.22 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

Hakemus on tullut vireille

Hakemus on tullut vireille 2/YMPLA 2016 LOIMAAN KAUPUNKI MAA-AINESLUPAPÄÄTÖS Ympäristölautakunta M5/2016 Ympla 31.8.2016 73 Loimijoentie 74 32440 ALASTARO Annetaan julkipanon jälkeen 2.9.2016 HAKIJA: Kulonen Erkki ja Matti Metsämaantie

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet

Muut saapuvilla olleet Elinkeinolautakunta 2/2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18.30 19.35 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/2013

TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/2013 TEKNINEN LAUTAKUNTA 1/2013 Aika: Torstai 14.2.2013 klo. 20.00-21.40 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Veijo Kaskimäki puheenjohtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja (poissa

Lisätiedot

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 11/2012 Aika: Maanantai 10.12.2012 klo. 17.15-20.45 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Harri

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5 / 2015 Aika 12.10.2015 klo 18.10-19.36 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018

417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 417 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 18.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 8/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 18.10.2018 klo 18.00 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja

Jori Louhisuo. Muut saapuvilla olleet Matti Arkko sihteeri Kaija Kangas kunnanhallituksen edustaja Kokousaika Torstai 14.02.2013 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Karvian kunta, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Mari Ervelä Sari Vaholuoto Pentti Malmila Marko

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 1/2015

KUNNANVALTUUSTO 1/2015 KUNNANVALTUUSTO 1/2015 Aika Keskiviikkona 28.1.2015 klo 19.00 19.30 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 21 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Holkko

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2017 Aika 29.8.2017 klo 18.02 19.47 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2018 Aika 6.9.2018 klo 18.54 20.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Halmela Kari jäsen Huhdanmäki Tuire jäsen Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3 / 2014 Aika 8.5.2014 klo 19.08 20.26 Paikka Sarvelan koulu Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Hautaluoma

Lisätiedot

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA Aika: Torstaina 24. helmikuuta 2011 kello 10.00 11.18 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla: Paikalla / poissa Puheenjohtaja Timo Vähätalo x

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 2/2017

KUNNANVALTUUSTO 2/2017 KUNNANVALTUUSTO 2/2017 Aika Torstai 20.4.2017 klo 19.00 19.23 Paikka Karvian kunnantalo, Valtuustosali Läsnä Paikalla 20 valtuutettua Ervelä Mari Halmela Kari Hietaluoma Jaakko Hietanen Toni Huhtaluoma

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 1 RAKENNUSLAUTAKUNTA 2/2012 Aika: Torstai 15.3.2012 klo. 19.00-20.00 Paikka: Karvian kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Pekka Niskala puheenjohtaja Sirkka Mäkinen varapuheenjohtaja Kari Aalto jäsen Jani

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

Elinvoimalautakunta 2/2019. Kokousaika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Elinvoimalautakunta 2/2019. Kokousaika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone Elinvoimalautakunta 2/2019 Kokousaika Tiistai 2.4.2019 klo 18.30 20.01 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Laitila Sami puheenjohtaja Hautakorpi Esko varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

21 15.04.2014. Maa-aineslain mukainen lupa maa-ainesten ottamiseen Siuruan kylään Pudasjärvelle, hakijana Juha Järvenpää

21 15.04.2014. Maa-aineslain mukainen lupa maa-ainesten ottamiseen Siuruan kylään Pudasjärvelle, hakijana Juha Järvenpää Oulunkaaren ympäristölautakunta 21 15.04.2014 Maa-aineslain mukainen lupa maa-ainesten ottamiseen Siuruan kylään Pudasjärvelle, hakijana Juha Järvenpää OULYMP 21 HAKIJA Juha Järvenpää Kalliosuontie 517

Lisätiedot

RAKENNUSLAUTAKUNTA 1/2013

RAKENNUSLAUTAKUNTA 1/2013 RAKENNUSLAUTAKUNTA 1/2013 Aika: Torstai 28.2.2013 klo. 19.00-21.20 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Pekka Niskala puheenjohtaja Jaana Vähäsavo varapuheenjohtaja Elina Kyyhkyharju

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011

Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kunnantalolla 16.06.2011 2 TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2011 Aika: Torstaina 09.06.2011 klo. 19.00-20.10 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja

Lisätiedot

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018

11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 11111 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 6.9.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Torstai 6.9.2018 klo 18.30 Kunnantalo Lautakunnan

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2019 Aika 16.5.2019 klo 18.08 20.30 Paikka Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 15.8.2016 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 4/2013

KUNNANHALLITUS 4/2013 KUNNANHALLITUS 4/2013 Aika Maanantai 25.3.2013 klo 19.20 22.49, tauko klo 20.45 20.52 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Huhtaluoma Heikki jäsen Järvinen Tiina jäsen Kangas Kaija jäsen Mustajärvi

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 3/2018 Aika 15.5.2018 klo 18.55-19.47 Paikka Jokipirtti Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja Huhdanmäki Tuire jäsen Koivuniemi Tanja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 13/2012

KUNNANHALLITUS 13/2012 KUNNANHALLITUS 13/2012 Aika Keskiviikko 7.11.2012 klo 18.15-21.03 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Aho Anne jäsen Hietanen Toni jäsen Holkko Merja jäsen Kangas Kaija jäsen Laitila Sami puheenjohtaja,

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki

Iiris-Maija Koivujärvi-Viitala jäsen Harri Kontiainen Eija Mahlamäki 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 8/2012 Aika: Torstai 11.10.2012 klo. 19.00-20,45 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Iiris-Maija

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 2/2018 Aika 3.4.2018 klo 18.01-21.44 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 1 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7 / 2015 Aika 17.11.2015 klo 18.12-18.43 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Holkko Merja puheenjohtaja Haavisto Jonna varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2016 30 Kokousaika 12.5.2016 kello 18.03 18.51 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet

Elinkeinolautakunta 3/2016. Kokousaika Torstai klo Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla olleet jäsenet Elinkeinolautakunta 3/2016 Kokousaika Torstai 26.5.2016 klo 18.30 19.15 Kokouspaikka Karvian kunta, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Seppo Ruokola Jori Louhisuo Sari Vaholuoto Mari Ervelä

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Tiistai klo Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 11.1.2017 Kokoustiedot Aika Tiistai 31.1.2017 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. tilintarkastaja, JHTT 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 7.9.2018 klo 9.00 13.25 KOKOUSPAIKKA Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Paavo Tuuliniemi puheenjohtaja Aarre Välimäki varapuheenjohtaja Marita

Lisätiedot

Pidetään Jämi Areenalla maanantaina alkaen kello

Pidetään Jämi Areenalla maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään Jämi Areenalla maanantaina 18.12.2017 alkaen kello 18.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 92 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 93 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KOKOUSAIKA 14.11.2018 klo 9:00 15.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 2 LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010. Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55. Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone I TEKNINEN LAUTAKUNTA 3/2010 Aika: Torstaina 06.05.2010 klo 19.00-19.55 Paikka: Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: torstaina 23.2.2012 kello 18.00 19.20 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017. Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017. Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 6.9.2017 klo 19.00- Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.2.2013 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.2.2013 klo 13:00 15:00. KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 4.2.2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 11.2.2013 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Maa-aineslupa Savon Kuljetus

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 3/2016 38

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 3/2016 38 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 3/2016 38 Kokousaika 14.3.2016 kello 18.00 19.25 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Kokouskutsu 1 (11) Aika 06.05.2015, klo 17:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden seuranta 31.3.2015

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot