Suomen Saunaseura ry:n syyskokoukselle

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Saunaseura ry:n syyskokoukselle"

Transkriptio

1 Suomen Saunaseura ry:n syyskokoukselle Seuran kevätkokous valitsi nimitysvaliokuntaan jäseniksi Nanny Granfeltin, Olli Haltian, Tuulikki Terhon ja Lasse Viinikan. Nimitysvaliokunta järjestäytyi toukokuussa ja valitsi puheenjohtajaksi Lasse Viinikan sekä sihteeriksi seuran vt toiminnanjohtaja Jussi Nuortimon. Valiokunta aloitti työskentelynsä määrittelemällä, että se esittää syyskokoukselle vain sitä määrää ehdokkaita, kuin se näkee hyväksi valita johtokuntaan. Johtokunnasta erovuorossa oli puheenjohtaja sekä viisi jäsentä. Lisäksi yksi johtokunnan jäsen ilmoitti eroavansa kesken kaksivuotiskautensa vuoden 2017 lopussa. Johtokunnan erovuoroisista puheenjohtaja sekä neljä jäsentä oli halukkaita jatkamaan ja yksi oli päättämässä kolmatta kaksivuotiskauttaan johtokunnan jäsenenä, eikä siten voinut jatkaa johtokunnan jäsenenä. Nimitysvaliokunta etsi uusia jäseniä sekä täsmähaulla että avoimella hakukuulutuksella, joka julkaistiin kotisivuilla, Sauna-lehdessä ja saunatalon ilmoitustaululla. Nimitysvaliokunta haastatteli kaikki johtokuntapaikasta kiinnostuneet. Haastattelut toteutettiin niin, että nimitysvaliokunta haastatteli yhdessä puheenjohtajaehdokkaan sekä uudet johtokuntaan hakijat, ja nimitysvaliokunnan puheenjohtaja haastatteli johtokunnan erovuoroiset jotka olivat kiinnostuneet jatkokaudesta. Haastatteluissa kiinnitettiin huomiota valittavien henkilöiden näkemyksiin seuran toiminnasta, sen kehittämisestä sekä sitoutumisesta johtokuntatyöskentelyyn. Haastatelluilta pyydettiin näkemyksiä seuran toimintaan liittyen. Jo johtokunnassa toimineilta pyydettiin konkreettisia kehitysideoita sekä oman toimintansa analysointia. Yhdistyksen kannalta on merkittävää, että johtokuntaan valittavilla on kykyä nähdä yhdistyksen toiminta laajasti ja pitkäjänteisesti. Haastateltuaan kaikki ehdokkaat nimitysvaliokunta totesi, että esitetyt henkilöt olivat sopivia johtokuntaan sekä sitoutuneita työskentelemään siinä. Uusien jäsenten osalta valinnassa painottui erityisesti heidän vahva osaamisensa seuran toiminnan kannalta hyödyllisiltä osa-alueilta. Nimitysvaliokunnan esitys: Nimitysvaliokunta esittää, että 1) johtokuntaan jäsenmääräksi päätettäisiin 9 jäsentä; 2) johtokunnan puheenjohtajana jatkaa Tuomas Lehtonen 3) johtokunnan jäseninä kauden jatkavat Antti Lavonen, Hannu Saintula ja Antti Säiläkivi, sekä kauden 2018 Jussi Niemelä. 4) johtokunnan uusiksi jäseniksi kaudelle valittaisiin Tiina Kaskiaro ja Helka Lassila. Nimitysvaliokunnan puolesta,

2 Lasse Viinikka, puheenjohtaja

3 Tuomas M. S. Lehtonen Pääsihteeri, dosentti Päivätyössäni Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran pääsihteerinä vastaan seuran johtamisesta ja toimintaedellytyksistä sekä seuran tutkimustoiminnasta. Tällä hetkellä tutkin suullisen ja kirjallisen kulttuurin suhteita sekä kansankielisen ja latinankielisen kulttuurin suhteita keskiajan ja uuden ajan alun Suomessa ja johdan SKS:ssa toteutettavaa hanketta Kirjoitukset ja laulut: uskon ja ilmaisun rekisterit varhaismodernissa pohjolassa ( ). Akateeminen taustani on keskiajan tutkimuksessa ja toimin Euroopan historian dosenttina Helsingin yliopistossa. Väittelin filosofian tohtoriksi ja 1200 luvun latinankielistä satiirista runoutta käsittelevällä tutkimuksella vuonna Sittemmin olen tutkinut sattuman, fortunan ja kaitselmuksen käsitteitä luvun historiankirjoituksessa sekä suullisen ja kirjallisen kulttuurin suhteita. Saunaseuran puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2014 lähtien.

4 Antti Säiläkivi Asianajaja Työskentelen osakkaana HPP Asianajotoimisto Oy:ssä. Päivätöinäni neuvon asiakkaitamme yritysjärjestelyissä ja yhtiöoikeudellisissa kysymyksissä. Olen kotiutunut pääkaupunkiseudulle noin 15 vuotta sitten, ns. rantoja pitkin: Synnyin- ja koulukaupunkini on Pori, josta muutin opiskelemaan Turkuun oikeustieteelliseen ja Turun kauppakorkeakouluun. Valmistuttuani muutin työn perässä Helsinkiin. Perheen kasvaessa asetuimme väljemmille vesille Espoon Kaitaalle. Perheeseeni kuuluvat nykyään lääkäripuoliso ja yhteensä neljä lasta, joista kaksi on biologisesti omia ja kaksi muutoin rakkaita. Harrastan Saunaseuran lisäksi intohimoisesti purjehdusta sekä aktiivisesti liikuntaa eri muodoissaan, erityisesti juoksua, pyöräilyä ja uintia, jonka luonnollisena seurauksena osallistun kesäisin aina muutamiin triathlon-kisoihin harrastajasarjassa. Sikäli kun kaikelta edellä olevalta jää aikaa, käyn mielelläni erilaisissa musiikkitilaisuuksissa, niin oopperassa kuin Tavastialla. Järjestötoiminta on aina ollut kiinteä osa sosiaalista elämääni. Alkaen lukion oppilaskunnasta, oikeustieteellisen ainejärjestömme Lex ry:n hallituksen jäsenyyden kautta Suomen Asianajajaliiton yhtiöoikeuden asiantuntijaryhmään ja Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan alumniyhdistys Senilex ry:n hallitukseen. Järjestötoiminnassa minulla on, suurimmaksi osaksi koulutuksesta ja työkokemuksestani johtuen, analyyttinen, kyselevä ja jämpti ote. Asioita ei pidä hautoa ikuisuuksia, vaan selvitetään, kysytään, suunnitellaan saadun informaation perusteella ja sitten päätetään ja tehdään. Mutta tehdään by the book. Saunaseura merkitsee minulle yhtäältä tärkeää yhteisöä, jossa voin ottaa pienen hetken irtautumisen arkikiireistä ja toisaalta, laajemmin, kulttuurillisesti tärkeää instituutiota jonka työ on tärkeää koko suomalaisen saunakulttuurin ja tutkimuksen kannalta. Tällä työllä ja toiminnalla on pitkä ja arvokas historia, mutta työ jatkuu. Haluaisin edelleen osallistua ja olla omalta osaltani kehittämässä Saunaseuran toimintaa yhdistyksen hallituksessa aktiivisella otteella asioiden hoitajana ja ajajana. Tässä tehtävässä jatkaisin työtä hallinnon ja yhdistyskulttuurin kehittämisessä, erityisesti jäsenistön, hallituksen, toiminnanjohtajan ja muiden sidosryhmien välisen kommunikaation ja kanssakäymisen osalta. Olen innokkain mielin ja nuorekkaalla energisellä otteella käytettävissä Saunaseuran hallituksen jäseneksi myös seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi, mikäli jäsenkollegani näin päättävät.

5 Tiina Kaskiaro Tuoteryhmäpäällikkö Olen helsinkiläistynyt diplomi-insinööri ja tehnyt suurimman osan työurastani markkinoinnin ja viestinnän parissa. Nykyään työskentelen rakennustuoteteollisuuden edunvalvontajärjestössä. Vapaa-ajallani kierrän maailmaa avoimin silmin, nautin hyvästä ruoasta ja viinistä, liikun luonnossa, golfaan, laskettelen ja sukellan. Luonnollisesti myös saunominen ja uiminen kuuluvat harrastuksiini. Olen ollut mukana Saunaseuran toiminnassa aktiivisesti seuraan liittymisestäni lähtien Sauna-lehden toimitusneuvostossa ja viestintätoimikunnassa. Olin mukana myös seuran nettisivujen uusimisessa. Minua erityisesti kiinnostavat näkökulmat saunaseuran toimintaan ja seurassa toimimiseen ovat taustastani johtuen seuran sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen palvelemaan entistäkin paremmin sekä seuran jäsenistöä että suomalaisen sauna-perinteen levittämistä. Rakentajataustastani johtuen toinen kiinnostava näkökulma on saunojen ylläpito siten, että ne palvelevat sekä nykyisiä että myös seuraavan sukupolven saunojia mahdollisimman hyvin.

6 Antti Lavonen Konsernilakimies Olen ollut Saunaseuran jäsenenä loppuvuodesta 2013 lähtien ja seuran johtokunnassa viimeiset kaksi vuotta toimien johtokuntakauteni ajan myös taloustoimikunnan puheenjohtajana. Tänä aikana seuran hallintoa on kehitetty edelleen avoimeen ja läpinäkyvään suuntaan, sekä lisätty vuoropuhelua johtokunnan ja muun jäsenkunnan välillä. Kuluneiden kahden vuoden aikana on myös toteutettu joitakin huomattavia uudistuksia Saunaseuran toiminnassa, mm. kokeiluna alkaneet ja sittemmin muutaman kerran vuodessa toteutuneet perhesaunapäivät. Tänä aikana seuran taloustilanne ja -hallinto ovat nekin kehittyneet varsin suotuisasti. Järkevän taloudenpidon myötä seura on vakavarainen ja samaa linjaa noudattaen toiminta on turvattu pitkällä aikavälillä. Toimikauteni aikana vahvistettiin myös talousohjesääntö, jonka kymmenessä käskyssä on vahvistettu seuran hyvän taloudenpidon aakkoset. Nähdäkseni seuran nykyaikainen, ammattimainen hallintokulttuuri yhdessä kestävän taloudenpidon kanssa ovat merkittävästi edesauttaneet sitä hyvää saunahenkeä, joka Saunaseurassa ja Vaskiniemen lauteilla tällä hetkellä vallitsee. Tästä yhteenkuuluvuudesta on pidettävä hyvää huolta pitämällä kiinni niistä kehityssuunnista, joita johtokunta ja yhdistyksen kokoukset ovat viime vuonna vahvistaneet. Tämä mahdollistaa keskittymisen seuran päätarkoitukseen vakiintuneemman ja uudemman saunakulttuurin vaalimiseen. Seuraavan kahden vuoden aikana keskeisimmät Saunaseuran päätavoitteet ovat mielestäni: i) Saunatalon maanvuokrasopimuksen jatko, ii) Saunan päivän asema liputuspäivänä ja iii) suomalainen saunakulttuuri Unescon maailmanperintöluetteloon. Käyn itse Saunatalolla viikoittain, yleensä keskiviikkoisin ja/tai lauantaisin. Saunaseura on minulle tärkeä osa viikoittaisia rutiineja ja saunakäynti on kuin hermoloma keskellä viikkoa tai viikonlopun yksi kohokohta. Tuon myös säännöllisesti vieraita mukanani saunomaan Vaskiniemeen tutustuttaakseni heitä mm. aitoihin savusaunoihin sekä talvisaikaan avantouintiin. Saunaseuran toiminnan päivittäinen pääpaino on Saunatalolla tapahtuvan jäsentoiminnan paras mahdollinen ylläpitäminen (tämä edellyttää Saunatalon asianmukaista kunnossapitoa remontit ja korjaukset tehdään ammattitaitoisesti ja ajallaan, asianmukaisesti suuremmat hankkeet kilpailuttaen!), samoin kuin yleisen saunatietoisuuden ja saunakulttuurin edistäminen, yleisesti ottaen tutustuttaminen mm. aitoon suomalaiseen savusaunaperinteeseen. Saunainstituutio on nähdäkseni suomalaisen maabrändin aivan ytimessä rohkaisenkin kaikkia jäseniä tuomaan myös vieraitaan, erityisesti ulkomaalaisia, tutustumaan aitoon suomalaiseen saunaan!

7 Hannu Saintula Toiminnanjohtaja, valmentaja, mentori Jääkiekkoseurojen johtaminen, FIN-maajoukkuetehtävät Historiani Suomen Saunaseurassa - vuodesta 2007 Saunaseuran jäsen - vuodesta 2015 hallituksen jäsen - vuodesta 2017 toimitusneuvoston- ja viestintäryhmän puheenjohtaja Tärkeänä pitämiäni asioita - seuran arvomaailman ja perinteiden vaaliminen ja tarvittaessa päivittäminen - sisäisen ja erityisesti ulkoisen viestinnän kehittäminen - vahva kiinnostus saunomiseen ja siihen liittyvään monipuoliseen kulttuuriin - Jämsän saunakylä-projekti (Suomen Saunakulttuuri ry)

8 Helka Lassila Tutkimuspäällikkö Olen Helka Lassila ja kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta olen asunut Espoossa jo parikymmentä vuotta. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri, nykyään toimin tutkimuspäällikkönä kansainvälisessä yrityksessä. Asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenenä olen osallistunut useisiin perusparannuskorjauksiin. Olen ollut Suomen Saunaseuran jäsen noin 17 vuotta ja Saunalla käyminen viikoittain onkin tärkeä osa elämääni. Saunomiseeni liittyy olennaisesti uinti, ja yhdistän usein lomillani/retkilläni saunan ja uimisen kun se on vain mahdollista. Keväästä myöhäiseen syksyyn lämmitän omaa pihasaunaani, joka lämpiää puilla ja pesuveden lämmitän vesipadassa. Saunaseuran jäsenenä arvostan muun muassa saunaperinteiden kunnioittamista, kiinteistön jatkuvaa kunnossapitoa ja yhteisöllisyyttä. Tällainen mahdollisuus rentoutumiseen pääkaupunkiseudulla saunomisen ja uimisen yhteydessä ympäri vuoden on todella ainutlaatuista. Koen tärkeänä, että Saunaseura ylläpitää suomalaista saunakulttuuria, tarjoaa monimuotoisia saunakokemuksia ja jakaa tasokasta saunatietämystä.

9 Jussi Niemelä Nykyinen varapuheenjohtaja, johtokunnassa vuodesta 2013, jäsen vuodesta Jussi työskentelee Chief Operating Officerina rahoitusalalla. Koulutustausta kaupallinen ja tekninen (Henley MBA & insinööri). Jussi on tehnyt useita saunatutkimusmatkoja esim. Virossa, Latviassa, Liettuassa, Marinmaalla, Äänisellä, Laatokalla ja Peipsijärvellä. Viimeisimmästä Vienan Karjalan retkestä voidaan lukea Sauna-lehden edellisestä numerosta. Jussi seuraa aktiivisesti saunakulttuurin ilmoitä ja on antanut useita radioja tv-haastatteluja sauna-aiheista. Jussi on myös isännöinyt monenlaisia arvovieraita saunatalolla ja pitää yhteyttä muihin saunaseuroihin. Jussi näkee, että Vaskiniemen saunatalon hyvän ylläpidon sekä seuran talouden kunnossa pitämisen lisäksi on erityisen tärkeää, että Suomen Saunaseura on yhteiskunnallisesti aktiivinen, pitää sauna-aatetta esillä ja toimii arvostettuna asiantuntijatahona sauna-asioissa.

Nimitysvaliokunnan esitys johtokuntaan valittavista henkilöistä Suomen Saunaseura ry:n syyskokoukselle

Nimitysvaliokunnan esitys johtokuntaan valittavista henkilöistä Suomen Saunaseura ry:n syyskokoukselle Nimitysvaliokunnan esitys johtokuntaan valittavista henkilöistä Suomen Saunaseura ry:n syyskokoukselle Nimitysvaliokunta esittää, että puheenjohtajana kauden 2016 17 jatkaa Tuomas Lehtonen; johtokunnan

Lisätiedot

SÄÄNNÖT, REKISTERÖITY

SÄÄNNÖT, REKISTERÖITY SÄÄNNÖT, REKISTERÖITY 22.3.2011 1/5 1 Nimi ja kotipaikka Suomen Saunaseura ry, kotipaikka Helsinki. 2 Tarkoitus Seuran tarkoituksena on suomalaisten saunaperinteiden vaaliminen, saunan tuntemuksen syventäminen

Lisätiedot

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen.

Kokous on kaikille avoin. Jäsenet ovat tervetulleita saunaan kello 18 alkaen. KOKOUSKUTSU Vuosikokous 2016 Aika: 8.3.2016 kello 19.00 Paikka: Sauna Arla, Kaarlenkatu 15, Helsinki ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen: puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Esitys syyskokoukselle 6.11.2017 1 1. Seuran tarkoitus ja tavoitteet Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon, aatteellinen yhdistys.

Lisätiedot

Kansallisarkisto SUOMEN SAUNASEURAN ARKISTO

Kansallisarkisto SUOMEN SAUNASEURAN ARKISTO Kansallisarkisto SUOMEN SAUNASEURAN ARKISTO SISÄLLYSLUETTELO ARKISTONMUODOSTAJA JA ARKISTO... 2 SARJAT JA YKSIKÖT... 3 PÖYTÄKIRJAT... 3 KIRJEENVAIHTO... 6 HALLINTO JA TALOUS... 8 TAPAHTUMAT JA TOIMINTA...

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Suomen Saunaseura ry. Toimintakertomus vuodelle Johtokunnan esitys kevätkokoukselle /

Suomen Saunaseura ry. Toimintakertomus vuodelle Johtokunnan esitys kevätkokoukselle / Suomen Saunaseura ry Toimintakertomus vuodelle 2018 Johtokunnan esitys kevätkokoukselle / 10.4.2019 Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 4 1.1 Seuran tarkoitus... 4 2 JÄSENISTÖ... 4 2.1 Jäsenmäärät... 4 2.2 Kunniajäsenet...

Lisätiedot

Suomen Saunaseura ry. Toimintakertomus Johtokunnan esitys kevätkokoukselle /

Suomen Saunaseura ry. Toimintakertomus Johtokunnan esitys kevätkokoukselle / Suomen Saunaseura ry Toimintakertomus 2017 Johtokunnan esitys kevätkokoukselle / 16.4.2018 2 Suomen Saunaseura ry:n toimintakertomus 2017 YLEISTÄ Seuran tarkoitus Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu

Lisätiedot

MPY Osuuskunta, Nimeämistoimikunnan esitys. Risto Rouhiainen, puheenjohtaja

MPY Osuuskunta, Nimeämistoimikunnan esitys. Risto Rouhiainen, puheenjohtaja MPY Osuuskunta, Nimeämistoimikunnan esitys Risto Rouhiainen, puheenjohtaja 14.6.2017 Nimeämistoimikunnan tehtävä MPY Osuuskunnan (myöhemmin MPY) nimeämistoimikunnan tehtävät: valmistella Osuuskunnan kokoukselle

Lisätiedot

J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä

J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä TOIMINTAOHJE 2019-2020 HYVÄKSYTTY 15. 1. 2019 02 1. J Y T R Y n t a r k o i t u s j a r a k e n n e Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys-

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Marraskuu 2013 Suomen Saunaseura ry 2 (9) SUOMEN SAUNASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. YLEISTÄ 1.1. Seuran tarkoitus ja tavoitteet Suomen Saunaseura

Lisätiedot

3.12. Uuden edustajiston järjestäytymiskokous Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

3.12. Uuden edustajiston järjestäytymiskokous Itsenäisyyspäivän soihtukulkue Sivu 1 / 5 EDUSTAJISTON MARRASKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista 267 Kokouksen avaaminen 268 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 269 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 9 A/2016

Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 9 A/2016 Pöytäkirja 9 A/2016 1 (7) Oikeustieteellisen tiedekunnan johtokunnan kokous 9 A/2016 Aika tiistaina klo 10 10.50 Paikka Valmistelija Puheenjohtaja DataCityn neuvotteluhuone 2, Lemminkäisenkatu 14 18 A,

Lisätiedot

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät

TiVoLin viestintä. Seuran www-sivujen päivitysvastaavat. rahastonhoitaja, toimialavastaavat. Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät TiVoLin viestintä Seuran www-sivujen päivitysvastaavat Seuratoiminnan työryhmä Projektien työryhmät Johtokunta: pj, sihteeri, rahastonhoitaja, toimialavastaavat Kiva-, Aili-, ja Lanu työryhmät Valmentajat,

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

SAUNOMISOIKEUDET JA VASKINIEMEN SAUNATALON VIERAILUKÄYTÄNNÖT. Suomen Saunaseura ry:n ( Seura ) sääntöjen 6 :n 1. kappaleen mukaan:

SAUNOMISOIKEUDET JA VASKINIEMEN SAUNATALON VIERAILUKÄYTÄNNÖT. Suomen Saunaseura ry:n ( Seura ) sääntöjen 6 :n 1. kappaleen mukaan: SAUNOMISOIKEUDET JA VASKINIEMEN SAUNATALON VIERAILUKÄYTÄNNÖT 1. Yleistä Suomen Saunaseura ry:n ( Seura ) sääntöjen 6 :n 1. kappaleen mukaan: Seuran hallituksena toimii johtokunta, joka hoitaa Seuran asioita

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Johtokunnan esitys syyskokoukselle 28.10.2015 Suomen Saunaseura ry 2 (9) SUOMEN SAUNASEURA RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1. YLEISTÄ 1.1. Seuran tarkoitus

Lisätiedot

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt

EMO. Espoon musiikkiopisto. Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt EMO Espoon musiikkiopisto Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys ry:n säännöt 2 ESPOON MUSIIKKIOPISTON KANNATUSYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Espoon musiikkiopiston kannatusyhdistys Esbo

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11

TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 TOIMINTAKERTOMUS V U O D E L T A 2 0 11 1 SUOMEN HAUTAUSTOIMINNAN KESKUSLIITTO RY BEGRAVNINGSVERKSAMHETENS CENTRALFÖRBUND I FINLAND RF YLEISTÄ Liiton kotisivu: www.shk.fi Y-tunnus: 1480117-5 LIITTOKOKOUS

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry toimintasuunnitelma 2019 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n toimintasuunnitelma toimintavuodelle 2019 Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka

Lisätiedot

Kiinteistöstrategia. Suunnitelmallinen kiinteistönpito turvaa kiinteistön arvon säilymisen YLIVIESKA

Kiinteistöstrategia. Suunnitelmallinen kiinteistönpito turvaa kiinteistön arvon säilymisen YLIVIESKA Kiinteistöstrategia Suunnitelmallinen kiinteistönpito turvaa kiinteistön arvon säilymisen YLIVIESKA 19.3. 2013 Pekka Luoto Kiinteistöliitto Pohjois-Suomi Pohjois-Suomen Kiinteistöyhdistys ry Neuvontapalvelut

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on edistää somali- ja abessinialaiskissojen kasvatusta,

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

VESILIIKUNTAKESKUS RY VATTENIDROTTSCENTRUM RF SÄÄNNÖT

VESILIIKUNTAKESKUS RY VATTENIDROTTSCENTRUM RF SÄÄNNÖT Vuosikokous hyv. 21.3.2011 VESILIIKUNTAKESKUS RY VATTENIDROTTSCENTRUM RF SÄÄNNÖT 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Vesiliikuntakeskus ry-vattenidrottscentrum rf ja sen kotipaikka on

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2013 klo 18.00 Paikka: Keskussairaalan hallintorakennuksen kokoustila Porrassalmenkatu 35-37, vanhan sisäpihan hallintorakennus 1. VUOSIKOKOUKSEN

Lisätiedot

Kysely taloyhtiöasumisesta ja taloyhtiön kehittämisestä

Kysely taloyhtiöasumisesta ja taloyhtiön kehittämisestä Kysely taloyhtiöasumisesta ja taloyhtiön kehittämisestä Kyselyn toteutus Vastaajamäärä: 500 Kohderyhmä: kerrostaloasukkaat Suomessa Tiedonkeruu: -9.1.017 Kyselyn teemat: Asukaskyselyjen hyödyntäminen taloyhtiön

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 8/2016 Aika: 25. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kulttuurimatka suomalaiseen kotiin

Kulttuurimatka suomalaiseen kotiin Kulttuurimatka suomalaiseen kotiin Case: Cosy Finland Hele Kaunismäki / Kulttuurin ketju -hanke, Turku Touring, 8.4.2011 Mistä kaikki alkoi? Kirsti Sergejeff pääsi Gambian matkallaan vuonna 2002 tutustumaan

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Johtokunnan esitys syyskokoukselle 1 1. Seuran tarkoitus ja tavoitteet Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon, aatteellinen

Lisätiedot

Kultaranta Golf Club Naantali ry:n säännöt

Kultaranta Golf Club Naantali ry:n säännöt 1 Kultaranta Golf Club Naantali ry:n säännöt Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Kultaranta Golf Club Naantali ry ja sen kotipaikka on Naantalin kaupunki. Yhdistyksestä käytetään epävirallista lyhennettä

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE Johtokunnan esitys syyskokoukselle

Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE Johtokunnan esitys syyskokoukselle Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020 Johtokunnan esitys syyskokoukselle 4.11.2019 1 1. Seuran tarkoitus ja tavoitteet Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon,

Lisätiedot

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali

Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina klo (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Joensuun Jääkarhut Syyskokous torstaina 19.11.2015 klo 18.30 (kahvitarjoilu alkaa klo 18.00) Karhu-sali Esityslista 1. Kokouksen avaus 2. Todetaan kokouksen läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet 3. Todetaan

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Hallituksen kokous 1/2017

Hallituksen kokous 1/2017 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 26.1.2017 Hallituksen kokous 1/2017 Aika Torstai 26.1.2017 kello 18.00 Paikka HPP Asianajotoimisto Oy, Bulevardi 1 A, 00100 Helsinki Läsnä Jesse Viljanen puheenjohtaja Ilari Autio läsnä

Lisätiedot

Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina , ja osallistu samalla sukukokoukseemme!

Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina , ja osallistu samalla sukukokoukseemme! Purasten Sukuseura ry:n kutsu sukutapahtumaan 25.8.2018 Tule mukaan Purasten suvun sukutapahtumaan Mikkelin Kenkäveroon lauantaina 25.8.2018, ja osallistu samalla sukukokoukseemme! Purasten sukuseura ry

Lisätiedot

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv

JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv JOENSUUN LATU ry:n syyskokousten pöytäkirjat vv. 2003-2007 Joensuun Latu ry:n sääntömääräinen syyskokous PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 14.11.2007 kello 18.05-19.20 Paikka: Koivupihan palvelukeskus, Ravintola

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri sekä kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina Kasvitieteellisen puutarhan ystävät ry Botaniska trädgårdens vänner rf PÖYTÄKIRJA 15.11.2013 SYYSKOKOUS Aika Torstai 7.11.2013 kello 17.30 18.10 Paikka Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, palmuhuonerakennus,

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 2.11.2008 klo 13.00 17.15. 1(7) Paikka Läsnä Turun Lyseon koulu, Varusmestarintie 19, Turku 193 äänivaltaista kokousedustajaa 71 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Suomen Kaukalopalloliitto ry:n ja Suomen Ringetteliitto ry:n yhdistymisprosessi ja - aikataulu. Ehdotus syyskokoukselle 11.11.2012

Suomen Kaukalopalloliitto ry:n ja Suomen Ringetteliitto ry:n yhdistymisprosessi ja - aikataulu. Ehdotus syyskokoukselle 11.11.2012 Suomen Kaukalopalloliitto ry:n ja Suomen Ringetteliitto ry:n yhdistymisprosessi ja - aikataulu Ehdotus syyskokoukselle 11.11.2012 Tavoite Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry Lajien kansallinen kattojärjestö;

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) Kaupunginvaltuusto Kj/9 15.01.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) Kaupunginvaltuusto Kj/9 15.01.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2014 1 (6) 9 Taloushallintopalvelu -liikelaitoksen toimitusjohtajan virkaan ottaminen HEL 2013-011522 T 01 01 01 01 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Pyhäselän Avantouimarit ry

Pyhäselän Avantouimarit ry Pyhäselän Avantouimarit ry Toimintakertomus kaudelta 2017 2018 SISÄLLYS 1. JÄSENET JA TALOUS... 2 2. SAUNAN TOIMINTA... 2 3. LEADER-HANKE... 3 4. HALLINTO... 3 5. MUU TOIMINTA... 4 6. TIEDOTUS JA MARKKINOINTI...

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Pyhtään Naisvoimistelijat ry 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURAN TOIMINTATAVOITTEET... 3 3. TOIMINNAN KESKEISET HAASTEET...

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 28.2.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 28.2.2006 1(7) Aika 28.2.2006 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Olli Kärkkäinen, hallituksen

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

1 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS NUORET LAKIMIEHET RY, UNGA JURISTER RF (NULA), PÖYTÄKIRJA 1/2010 Sivu 1 / 6 HALLITUKSEN KOKOUS Aika 5.1.2010 kello 17.00 Paikka Läsnä Poissa Lakimiesliiton Ylähuone (Uudenmaankatu 4-6 B, Helsinki) Korhonen

Lisätiedot

Vuoden 2015 Uutiset. Vuonna 2015 perustettiin Saunamestari Kilta ry edistämään ja ylläpitämään suomalaista saunakulttuuria. www.saunaseurat.

Vuoden 2015 Uutiset. Vuonna 2015 perustettiin Saunamestari Kilta ry edistämään ja ylläpitämään suomalaista saunakulttuuria. www.saunaseurat. Vuoden 2015 Uutiset Ke 30.12. Tervehdys ja hyvää loppuvuotta! Ohessa tiedoksi Vantaan Kuusijärven pienen savusaunan (n. 600 kg) huoltoasiaa. Kiukaaseen on ladottu 2014 joulukuussa n. 300 kg Kerkesiä, huhtikuussa

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Saunaseura Vastaisku ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Saunaseura Vastaisku ry ja sen kotipaikka on Helsinki. SAUNASEURA VASTAISKU RY 1(5) 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Saunaseura Vastaisku ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistys pyrkii edistämään yhteistyöverkoston

Lisätiedot

SUO U M O EN E N SOT O ILAS LA UR U HE H I E LU L LI U ITO T N O N STRATEGIA

SUO U M O EN E N SOT O ILAS LA UR U HE H I E LU L LI U ITO T N O N STRATEGIA SUOMEN SOTILASURHEILULIITON STRATEGIA 2018-2021 Visio 2018-2020 Elinikäisen liikuntainnostuksen aktivoija Talous- ja viestintävaliokunta Toimintaympäristö Nykyinen toimintaympäristö Viestintä Liiton viestintä

Lisätiedot

Seura tuottaa, kerää ja välittää sauna-alan tiedotus-, tutkimus- ja kulttuuriaineistoa kotimaahan ja ulkomaille.

Seura tuottaa, kerää ja välittää sauna-alan tiedotus-, tutkimus- ja kulttuuriaineistoa kotimaahan ja ulkomaille. SUOMEN SAUNASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 2012 1. YLEISTÄ 75-vuotisjuhlavuosi Vuosi 2012 on Suomen Saunaseuran toiminnan 75-vuotisjuhlavuosi. Seuran edeltäjä, Suomalaisen Saunan Ystävät ry, perustettiin

Lisätiedot

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen.

Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. Yhdistyksen puheenjohtaja Ville Savoranta avasi kokouksen. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 12.10.2013 klo 12.00 12.30 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 15 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

OPEX RY:N JA KATKO RY:N LAUSUNTO KOSKIEN HALLINNON OPISKELIJA- EDUSTAJIEN KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN VALINTAA VUODELLE 2018

OPEX RY:N JA KATKO RY:N LAUSUNTO KOSKIEN HALLINNON OPISKELIJA- EDUSTAJIEN KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN VALINTAA VUODELLE 2018 11.12.2017 Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus OPEX RY:N JA KATKO RY:N LAUSUNTO KOSKIEN HALLINNON OPISKELIJA- EDUSTAJIEN KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNAN VALINTAA VUODELLE 2018 Opex ry. ja Katko esittää

Lisätiedot

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa.

3 Seuran tunnuksena on merenkulkuhallituksen vahvistama lippu. Sen käyttämisestä määrätään tarkemmin lippuohjeissa. 1 Yhdistyksen nimi on Kaarinan Veneseura ja kotipaikka Kaarinan kunta. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jäsenseurana. 2 Seuran tarkoituksena

Lisätiedot

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY

KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY KUOPION STEINERPEDAGOGIIKAN KANNATUSYHDISTYS RY SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kuopion steinerpedagogiikan kannatusyhdistys ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kuopion kaupunki.

Lisätiedot

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015

KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 KOTEL 14-002 26.2.2014 1 (4) KOTELIN TOIMINTASUUNNITELMA VUOSINA 2014 JA 2015 1 TOIMINTA-AJATUS Yhdistyksen tarkoituksena on edistää laatua, luotettavuutta ja taloudellisuutta elektroniikan komponenttien,

Lisätiedot

Suomen Automaatioseura ry Voimalalaitosjaos

Suomen Automaatioseura ry Voimalalaitosjaos ry Voimalalaitosjaos Kevätkokous 26.5.2015 ABB, Pitäjänmäki, Helsinki Esityslista: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan valinta 3. Kokouksen toimihenkilöiden valinta sihteeri, pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Juniori Hermes ry Strategia

Juniori Hermes ry Strategia Juniori Hermes ry Strategia 2016-2020 Missio Juniori Hermes tukee lapsen ja nuoren kokonaisvaltaista urheilijaelämää. Seura tarjoaa jokaiselle pelaajalle mahdollisuuden nousta omalle parhaalle tasolleen

Lisätiedot

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus)

Mälläistentie 137, 32440 ALASTARO (puh. 02 76 41 492 Mirja Liukas, majoitusmahdollisuus) 1/5 Vuosikokouksen 2014 esityslista SAKSIN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS :n jäsenet ja suvun toiminnasta kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Kokoukselle

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2006 HALLITUKSEN KOKOUS

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 1(6) Aika 28.1.2006 Paikka Läsnä Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

toiminnan suunnittelu, johtaminen ja kehittäminen

toiminnan suunnittelu, johtaminen ja kehittäminen Jyväskylä 12.3.2008 Keskustelua vapaaehtoistoiminnasta ja yleishyödyllisyydestä YTT Juha Heikkala Yhdistyksen / järjestön toiminnan suunnittelu, johtaminen ja kehittäminen STRATEGINEN SUUNNITTELU Strategia:

Lisätiedot

Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE Esitys syyskokoukselle

Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE Esitys syyskokoukselle Suomen Saunaseura ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2019 Esitys syyskokoukselle 1.11.2018 1 1. Seuran tarkoitus ja tavoitteet Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon, aatteellinen

Lisätiedot

Toimintalinja. Sivu 1

Toimintalinja. Sivu 1 Toimintalinja Sivu 1 Tämä toimintalinja on tehty palvelemaan Mäntän Ratsastajien seuratoimintaa, tukemaan seuratoiminnan raameja, antamaan seuratoiminnalle suuntaa sekä laatua. Toimintalinjaa päivitetään

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Säätiön nimi on Rengon Säästöpankkisäätiö ja kotipaikka Hämeenlinna.

Säätiön nimi on Rengon Säästöpankkisäätiö ja kotipaikka Hämeenlinna. 1 (6) RENGON SÄÄSTÖPANKKISÄÄTIÖN SÄÄNNÖT 1 Säätiön nimi ja kotipaikka Säätiön nimi on Rengon Säästöpankkisäätiö ja kotipaikka Hämeenlinna. 2 Säätiön tarkoitus Säätiön tarkoituksena on Kanta-Hämeen ja Riihimäen

Lisätiedot

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 AIKA: 18.11.2018, alkaen klo. 14:00 PAIKKA: Karvion Kievari Pöytäkirja: 1. Kokouksen avaus Pj. Eija Pesonen avasi kok. klo.14:05 2. Todetaan läsnäolijat Eija

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry

TOIMINTASUUNNITELMA Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Finsif -Finland s Sustainable Investment Forum ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Sisällys Johdanto 1 Hallinto 1 Talous 2 Vuoden 2019 toiminta 2 Kumppaniyhteistyö 3 Stipendit 3 Viestintä

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tarkoitus ja toiminta

SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tarkoitus ja toiminta SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Yhdistyksen kotipaikka on ja toimialue on SAARIJÄRVI-SEURA R.Y. Saarijärven kunta Saarijärvi Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Lisätiedot

Aika: Keskiviikko klo Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista. 143 Kokouksen avaus. 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Aika: Keskiviikko klo Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista. 143 Kokouksen avaus. 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus EDUSTAJISTON JOULUKUUN KOKOUS Aika: Keskiviikko 10.12.2014 klo 18.15 Paikka: Turku-sali, Yo-talo A, 2. krs. Esityslista 143 Kokouksen avaus 144 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 145 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kimmo Rasila. Copyright Kuntien Tiera Oy 1

Kimmo Rasila. Copyright Kuntien Tiera Oy 1 Kimmo Rasila Ekonomi Kimmo Rasila on perustamansa ExecNet Oy:n toimitusjohtaja. Hänellä on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus ICT-alasta sekä hallitustyöstä. Rasila teki pitkän uran IBM:llä 1980 2003

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE

UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE YLEISTÄ SYNTYESSÄÄN UUSI SEURA OLISI SUOMEN KOLMEN SUURIMMAN UINTIURHEILUSEURAN JOUKOSSA Lisenssiuimarit (320 350), budjetti (n. 900 000) YHDISTYMISEN PERUSTEET Allastilan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Setlementtiyhdistys ry, käyttönimi Hyvinkään Setlementti ja sen kotipaikka on Hyvinkään kaupunki

Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Setlementtiyhdistys ry, käyttönimi Hyvinkään Setlementti ja sen kotipaikka on Hyvinkään kaupunki 1 Hyvinkään Setlementtiyhdistys ry:n säännöt 16.4.2004 alkaen 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Setlementtiyhdistys ry, käyttönimi Hyvinkään Setlementti ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Mitä teet viikonloppuna?

Mitä teet viikonloppuna? Mitä teet viikonloppuna? On sunnuntai ja Saidin ja Leilan perhe menee uimahalliin. He harrastavat uimista ja saunomista usein viikonloppuisin. Tänään he pakkaavat uimapuvut, pyyhkeet, shampoot, saippuat,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SYYSKOKOUS

SYYSKOKOUS Leppävaaran palvelukeskus Armas Launiksenkatu 9 ESPOO SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Valitaan kokouksen toimihenkilöt 4. Kokouksen työjärjestyksestä päättäminen

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 Turun Cheerleadingseura Smash ry SISÄLLYS 1 VIESTINNÄN TAVOITTEET JA KOHDERYHMÄT... 3 2 VIESTINNÄN VÄLINEET JA TYÖKALUT... 4 2.1 Sähköposti... 4 2.2 Seuran Facebook-ryhmä... 4

Lisätiedot

SOMAKISS ry:n säännöt

SOMAKISS ry:n säännöt poistettavat/muutettavat kohdat yliviivattuina sinisellä punaisella lisätyt/korjatut kohdat SOMAKISS ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on SOMAKISS ry ja kotipaikka, Helsinki 2 Tarkoitus

Lisätiedot

Sinut ry:n lehti Testaa tietosi Sinuista. Nuoren kertomus: Sijoitustausta on ollut minulle voimavara

Sinut ry:n lehti Testaa tietosi Sinuista. Nuoren kertomus: Sijoitustausta on ollut minulle voimavara Sinut ry:n lehti 2014 Testaa tietosi Sinuista Nuoren kertomus: Sijoitustausta on ollut minulle voimavara Mikä tää on? Hyppysissäsi oleva lehti on sijaisperheiden nuorille suunnattu Sinutlehti. Suomen Sijaiskotinuorten

Lisätiedot

Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. Yhdistyksen nimi on Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. ja sen kotipaikka on Turku.

Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. Yhdistyksen nimi on Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. ja sen kotipaikka on Turku. Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry Säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry. ja sen kotipaikka on Turku. 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena

Lisätiedot

Oulun läänin Kiinteistöyhdistys Yhtiön johto

Oulun läänin Kiinteistöyhdistys Yhtiön johto Yhtiön johto Yhtiön johto käsittää hallituksen sekä isännöitsijän Johdon tehtävä Yhtiön hallituksen ja isännöitsijän on huolellisesti toimien edistettävä yhtiön etua (1 luku 1 ) Johdon toimittava: huolellisesti

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot