Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen!"

Transkriptio

1 Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen!

2 2 Palveluvalikoimamme: Tuotepalvelut Styrox/eps/xps-tuotteet Tapahtumatuotteet Messuosastot 3D-mallinnustuotteet LED-valomainostuotteet Mainospalvelut Markkinointiviestintä ja konsultointi Graafinen suunnittelu Kuvituspalvelut Sähköinen markkinointi Valmennuspalvelut

3 3 Tuotepalvelut: EPS (styrox)-tuotteet Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa EPS:tä!

4 4 Mitä (styrox) eli EPS on? EPS (Expanded polystyrene) eli styrox on paisutettua polystyreenimuovia. Muovin osuus materiaalista on 2 5 prosenttia, loppu osa on ilmaa. EPSin ilmakuplien ponneaineena käytetään pentaania, joka on ilmakehän otsonikerroksille vaaraton aine. EPS-S on käsitelty palonsuoja-aineella. Sen syttymislämpötila on n. 370 C. (Paloluokka E.) EPS-tuotteet käsitellään tarvittaessa myrkyttömillä ja vesiliukoisilla somisteja koristepinnoitteilla. EPS voidaan pääsääntöisesti kierrättää. EPS kierrätetään joko sellaisenaan tai puristettuna. Puristettuna se soveltuu teollisuuden uusiokäyttöön. Kaikki valmistuksessamme syntyvä hukkamateriaali kierrätetään uusiokäyttöön.

5 5 AD-logotaulu AD-logotaulu on 3 mm vaahtopvc-levyyn liimattu tuloste, jonka koko on 1000 x 1400 mm. Tulosteen päälle liimataan maalatut, 50 mm:n paksuiset EPS-S -kirjaimet.

6 6 Irtokirjaimet Irtokirjaimet ovat muotoon leikattuja kirjaimia. Asiakkaan tarpeen mukaan kirjainten korkeus voi olla jopa 2000 mm ja paksuus mm. Kirjaimet voidaan pinnoittaa maalaamalla eri värisävyin tai erikoistehostepinnoin. Kuvan kirjaimet ovat pinnoittamattomia.

7 7 Seinäjoki-tiski Messutiskiin on kiinnitetty 30 mm:n paksuiset ja maalatut EPS -irtokirjaimet, jotka on valaistu tiskin kannen alta LED-valoilla.

8 8 Tuotesuurennos Marjajuomapurkki on suurennettu pöydäksi, jonka korkeus on 920 mm. Suurennettu purkki toimi messuilla roskakorina.

9 9 Optinen 3D-skannaus Optisesti skannattu henkilön pää, josta tehtiin 3D-tiedosto CNCjyrsintoteutusta varten.

10 10 Luodit Kuvan n. 2 m korkeissa luodeissa on erikoispinnoitekäsittely, joka jäljittelee messinkiä ja kuparia.

11 11 Pienoismalli Voimme valmistaa erilaisia pienoismalleja, esim. taloista, laivoista jne. Kääntyvä kartiosiipi Kääntyvä kartiosiipi on esimerkkityö vaativista erikoismuodoista joita voimme toteuttaa kuumalankaleikkaamalla.

12 12 Kehykset Taulutelevision ympärillä on 3 mm:n vahvuinen vaahtopvc-levy, jonka mitat ovat 1400 x 1060 mm. Levyn päälle on liimattu tuloste, johon on valmistettu 70 mm:n paksuiset ja maalatut 3D EPS-S -kehykset.

13 13 Jättikirjaimet Muotimessut 2012 EPS200S kirjaimet maalattu hopealla ja pintaan liimattu muotoon leikattu ibond levy. Kirjaimien korkeus 2900mm ja paksuus 500mm

14 14 Stockmann Shopping Guide kampanja 1600mm korkea ja 400mm syvä myymälä somiste. Alaosassa lehtiteline

15 15 vexve messutaulu EPS200S irtokirjaimet yhdistetty vanhoista laudoista tehtyyn tauluun.

16 16 SanomaPro logo Yrityksen logo kiinnitetty suoraan seinään. Materiaalina XPS300.

17 17 Warmia- logo Viiden metrin korkeudessa Warmia-logo. Logon mitat n. 300mm*1200mm Jalustana sähköinen pyörittäjä.

18 18 Seppälä irtokirjaimet Erikokoisia logoja ja kirjaimia somistekäyttöön

19 19 Flora Kulta 14-kertainen tuotesuurennos messuilla. Pullon kokonaiskorkeus 2900mm. Materiaalina EPS200S, pinnassa tuloste.

20 20 Hedelmäkuusi Näyttävän hedelmäkuusen sisällä EPS200S runko, johon kiinnitetty erilaisia hedelmiä.

21 21 Thermisol messuosasto FinnBuildt-messut Koko osaston materiaalina EPS200S!

22 22 Flow Festival 2012 Esiintymislavan katolla EPS200S jättikirjaimet. Festivaalin hengen mukaisesti kirjaimet pinnoittamattomia

23 23 Red Bull mäkiautokisa 2012 Soneran joukkueelle valmistettu mäkiauto. Korin materiaali EPS200S

24 24 3m jättitorvi Foster s kiertueella huutokopin päälle asennettiin kolme metriä pitkä sumutorvi. Pinnoitteena säänkestävä Raptor-pinnoite ja maali.

25 25 3D kohokirjaimet 400mm korkeat maalatut EPS200S kirjaimet Kirjainten paksuus 40mm.

26 26 Kirjamessu 500mm korkeat kirjat Sisällä EPS200S ja pinnassa 3mm akryyli. Akryylin päälle liimattu kiiltävälaminoitu tuloste.

27 27 Sokos näyteikkuna Mannerheimintie 2m halkaisijaltaan oleva puolipallo joulusomisteena.

28 Jääkarhu pysäkin katolla 3 metriä pitkä jääkarhu

29 Jääkarhu

30 Jäätelösuurennokset Näidenkin jäätelöiden valmistusmateriaalina on EPS200S

31 Maailman kevein räystäsaluskoriste Yrityksemme on erikoistunut myös EPS- materiaalin työstöön rakennusalalle. EPS:n ylivoima katto- ja koristelistana on sen työstöominaisuuksissa, paloturvallisuudessa, keveydessä ja kestävyydessä.

32 Veneen pohjaa suojaava ja tukeva venepukki. - Nopea telakointi ja turvallinen säilytys!

33 33 Tuotepalvelut: LED-valotuotteet Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa LED-valotekniikalla!

34 34 LED-valaistuksen edut Pitkä käyttöikä, jopa 10 vuotta, jonka aikana valoteho laskee vain noin 30 % Pieni energian kulutus, 80 % pienempi kuin neonputkissa Vähäinen huoltotarve Ympäristöystävällinen LED-valaisimet eivät sisällä ympäristölle haitallisia aineita

35 35 Valaistut kirjaimet Signal partners, kirjainkorkeus 500 mm ja kirjainpaksuus 100 mm. Taakse valaisevat LED-valot. Punaiset signaalit valaisevat myös eteen. Runko on jauhemaalattua alumiinia.

36 36 UPM Valolaatikko Koko on 3000 mm, LED-valoilla eteen ja taakse valaistu UPM-logo. Runkomateriaali on harjattua rosteria. Tuote on toimitettu Puolan tehtaalle.

37 37 Hesecafe valolaatikko Valolaatikon halkaisija on 650 mm, toteutettu LED-valotekniikalla. Runko on kiiltohehkutettua rosteria, logototeutus on akryylin päälle tulostettu teippi. Valolaatikko on valmistettu Ideaparkin Hesecafelle.

38 38 Valolaatikko Skanssi Laatikon halkaisija on 7200 mm. Runko on valmistettu putkesta, jossa on logo joustopinnalla. Valaistus on toteutettu LED-valoilla. Valmis tuote on toimitettu kauppakeskus Skanssiin Turkuun.

39 39 Mainosseinät Kangasalan autotarvikkeelle toteutetut valolaatikot on koteloitu ja valaistu loisteputkilla.

40 40 Mainospylon Snacky, Niittykumpu

41 41 Tuotepalvelut: Messuosastot Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa messuille!

42 42 The Coca-Cola Company Popup Store, Turku, 2011

43 43 KWH Mirka KWH MIRKA Ligna, Hannover 2005, 2007 ja 2011

44 44 Saf Holland Kuljetusmessut, Jyväskylä 2011

45 45 Seinäjoki Seinäjoen kaupungin messuosasto

46 46 Thermisol Tampere 2012

47 47 Uunisepät Kokkolan asuntomessut 2011

48 48 Kiitos! ORLE Oy Hovirinnantie Kaarina Kaarina: Leif Orvasto Gsm leif@orle.fi Tampere: Markus Lebeitsuk Gsm markus@orle.fi

Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen!

Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen! Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen! 2 Palveluvalikoimamme: Tuotepalvelut Styrox/eps/xps-tuotteet Tapahtumatuotteet

Lisätiedot

Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa styroxista!

Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa styroxista! P A L V E L U T Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa styroxista! Logot ja irtokirjaimet 3D-mallinnustuotteet Tapahtumatuotteet Messuosastot Mitä EPS on? EPS (Expanded polystyrene) eli styrox on paisutettua

Lisätiedot

Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen!

Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen! Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen! 2 Tuotepalvelut: Styrox-tuotteet Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa styroxista!

Lisätiedot

Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen!

Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen! Syntyikö teillä luova idea joka kampeaa maailman sijoiltaan? Loistavaa, sillä me olemme juuri oikea kumppani sen toteuttamiseen! Mitä kaikkea voimmekaan toteuttaa styroxista! Mitä (styrox) eli EPS on?

Lisätiedot

Koriste-EPS. Uusi ulottuvuus - tehoa näkyvyyteen

Koriste-EPS. Uusi ulottuvuus - tehoa näkyvyyteen Koriste-EPS. Uusi ulottuvuus - tehoa näkyvyyteen Koriste-EPS by PixMill EPS -raaka-aineen jalostaminen koristekäyttöön on vaatinut meiltä viiden vuoden pitkällisen ja vaativan kehitystyön. Kokemusten kautta

Lisätiedot

RT 38752. Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön. Brand Factory Finland Oy

RT 38752. Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön. Brand Factory Finland Oy RT 38752 tuotetieto 1 RT tuotetieto RT CAD/BIM tuotetieto helmikuu 2016 1 (6) RT 38752 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB Opasteet ulko- ja sisäkäyttöön Brand Factory Finland Oy Teippaukset (ajoneuvo-,

Lisätiedot

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet

Lamppu päivät. Tule & Tutustu. Tervetuloa Asta Koti messuilla osastollemme A907! Syysvalaisimet saapuneet Riippuvalaisin Leveys cm, kork., m,- Samsö-valaisinsarja Teräsrunko, opalilasi 0W E. Kruunu halkaisija, cm,-. Ikkunavalaisin Halkaisija, cm,, m liitosjohto välikytkimellä,-. Pöytävalaisin Korkeus, cm,-

Lisätiedot

Axion - Shape. Pneumaattiset tapahtumatuotteet

Axion - Shape. Pneumaattiset tapahtumatuotteet Axion - Shape Pneumaattiset tapahtumatuotteet Axion - Shape Pneumaattiset tapahtumatuotteet Laadukas palosuojattu kangas Teltoissa käytetään laadukasta Euroopassa valmistettua palosuojattua polyesterikangasta.

Lisätiedot

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w 4020 teho: 1 x E27 max60w 4023 Korkeus: 150 cm 4022 4018 4025 Leveys: 24,5 cm 4030 Leveys: 32 cm 4028 Leveys: 32 cm 4031 Leveys: 22,5 cm 4027 Leveys: 22,5 cm 4026 Leveys: 32 cm 4016 Leveys: 36 cm 4015

Lisätiedot

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w 4020 teho: 1 x E27 max60w 4023 Korkeus: 150 cm 4022 4018 4025 Leveys: 24,5 cm 4030 Leveys: 32 cm 4028 Leveys: 32 cm 4031 Leveys: 22,5 cm 4027 Leveys: 22,5 cm 4026 Leveys: 32 cm 4016 Leveys: 36 cm 4015

Lisätiedot

RT 38641. Kilpiset-opastetuotanto Kilpiset Oy

RT 38641. Kilpiset-opastetuotanto Kilpiset Oy tuotetieto maaliskuu 2015 voimassa 30.4.2017 asti 1 (12) RT 38641 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB Kilpiset-opastetuotanto Kilpiset Oy Kilpiset Oy on Suomen johtava julkisten tilojen taylor made

Lisätiedot

tuotetieto huhtikuu 2015 korvaa RT X78/613-38404 1 (8) Kaiverrettu messinkivaakuna, halkaisija 750 mm.

tuotetieto huhtikuu 2015 korvaa RT X78/613-38404 1 (8) Kaiverrettu messinkivaakuna, halkaisija 750 mm. tuotetieto huhtikuu 2015 korvaa RT X78/613-38404 1 (8) RT 38646 517 Talo 2000 613 Talo 90 X78 opasteet SfB D83 Hoito- ja huoltokoodi Yksilölliset opasteet, kilvet, irtokirjaimet ja liikennemerkit Kilpi-Koskinen

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

FI Liimavaahto Premium Polystyrol FixFoam

FI Liimavaahto Premium Polystyrol FixFoam FI Premium Polystyrol FixFoam www.penosil.com PENOSIL on yksikomponenttinen matalatiheyksinen liimavaahto, joka soveltuu eristelevyjen kiinnittämiseen rakennuksien lämmöneristyksissä. Liimavaahdolla on

Lisätiedot

VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA

VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA Teksti Annika Hirvi Kuvat: GIA-kilpailu 2007 Julkisivu Riviera Maisonin myymälän ilme ulkoapäin on mahtava: talo talon sisällä, erittäin erikoinen ratkaisu.

Lisätiedot

Laboratoriomittauksia mineraalikuitujen irtoamisesta sisäkatosta

Laboratoriomittauksia mineraalikuitujen irtoamisesta sisäkatosta SaintGobain Ecophon Group Ecophon Laboratoriomittauksia mineraalikuitujen irtoamisesta sisäkatosta Jyrki Kilpikari Hannu Koskela Annika Saarto Saint-Gobain Finland Oy, Ecophon Turun ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE Hyvä NY-yrittäjä! NY-aluemessut järjestetään tiistaina 2.2. klo 12-17 Kajaanin Prismassa. NYyritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille kuuluu

Lisätiedot

Levykoko: 600 x 1200 mm Paksuus: 30 mm Pontti: ympäritäyspontattu Pinnoite: diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin

Levykoko: 600 x 1200 mm Paksuus: 30 mm Pontti: ympäritäyspontattu Pinnoite: diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin Levykoko: 600 x 1200 mm Paksuus: 30 mm Pontti: ympäritäyspontattu Pinnoite: diffuusiotiivis alumiinilaminaatti levyn molemmin puolin SPU Sauna-Satu soveltuu saunan seinien ja kattojen sekä kosteiden tilojen

Lisätiedot

TARVIKETIETO tammikuu 2013 voimassa 29.2.2015 asti korvaa RT X74/612-37855 1 (8)

TARVIKETIETO tammikuu 2013 voimassa 29.2.2015 asti korvaa RT X74/612-37855 1 (8) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO tammikuu 2013 voimassa 29.2.2015 asti korvaa RT X74/612-37855 1 (8) RT 38334 55 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB Smedbo AB

Lisätiedot

SISUSTUSLISTAOPAS. Dione-sisustuslistat tyylikkyyttä ja ryhtiä sisustukseen kodin jokaiseen huoneeseen

SISUSTUSLISTAOPAS. Dione-sisustuslistat tyylikkyyttä ja ryhtiä sisustukseen kodin jokaiseen huoneeseen SISUSTUSLISTAOPAS Dione-sisustuslistat tyylikkyyttä ja ryhtiä sisustukseen kodin jokaiseen huoneeseen 1 2 Saumalista tyylittelee lattian ja luo viimeistellyn vaikutelman 3 SAUMALISTAT Saumalistojen profiilit

Lisätiedot

Metallien kierrätys on RAUTAA!

Metallien kierrätys on RAUTAA! Metallien kierrätys on RAUTAA! METALLEJA VOI KIERRÄTTÄÄ L O P U T T O M A S T I M E T A L L I N E L I N K A A R I Metallituotteen valmistus Metallituotteen käyttö Metallien valmistuksessa raaka-aineiden,

Lisätiedot

www.jumax.ee JXVK Jakokeskukset JXVLK Mittauskeskukset maakaapeliliitäntään JXVL Mittauskeskukset pylväsliitäntään MAK Pylväsaseman sähkökeskukset

www.jumax.ee JXVK Jakokeskukset JXVLK Mittauskeskukset maakaapeliliitäntään JXVL Mittauskeskukset pylväsliitäntään MAK Pylväsaseman sähkökeskukset www.jumax.ee JXVK Jakokeskukset JXVLK Mittauskeskukset maakaapeliliitäntään JXVL Mittauskeskukset pylväsliitäntään MAK Pylväsaseman sähkökeskukset JXVK-sarjan jakokeskukset on tarkoitettu: pienjännitejohtojen

Lisätiedot

Top trends in city living, real estate and construction. May 8th, 2019, Marina Congress Center Helsinki

Top trends in city living, real estate and construction. May 8th, 2019, Marina Congress Center Helsinki Top trends in city living, real estate and construction May 8th, 2019, Marina Congress Center Helsinki Seminaari Päivä, joka kokoaa kiinteistö- ja rakennusalan edelläkävijät keskustelmaan alan tulevaisuudesta.

Lisätiedot

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

Kaasutintie 24, 00770 Helsinki Puh. (09) 350 5820 www.un-neon.fi email. myynti@un-neon.fi Y-tunnus 2207249-4 ISO 9002 LAATU

Kaasutintie 24, 00770 Helsinki Puh. (09) 350 5820 www.un-neon.fi email. myynti@un-neon.fi Y-tunnus 2207249-4 ISO 9002 LAATU TARJOUS 24.02.2015 EASTMAN VALOMAINOS Tarjoamme teille Tamico mainoksen uusimisen EASTMAN mainokseksi seuraavasti: Rakenne Kirjainsivut Etupinta Valaistus Koko Logon mukaan tehdyt irtokirjaimet, ladottuina

Lisätiedot

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43

Jääkaappipakastin, 186 cm EasyClean-terästä KG 36EAI43 teräs 1320* *Suositushinta Tuotteen ominaisuudet Suorituskyky ja kulutus k Energialuokka: A+++, 149 kwh/vuosi k Käyttötilavuus yhteensä: 302 l Muotoilu ja käyttömukavuus k Elektroninen lämpötilanohjaus

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11 TYÖPISTEVALAISIMET Nro 5. 1/6 Diasonic LED-valaisin DL-70iSH Työpistevalaisin LED-tekniikalla. Valaisimessa monipuoliset säätöominaisuudet. DL-70iSH valaisimessa iphone/ ipod telakka. Kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö

Lisätiedot

Taulukko1 HINTA ALV 0% Taru ja Raimo Kantonen. Jussi ja Tiina Saarijärvi. 3 tuuliviiriä kaikkine kuluineen 6000 3 tuuliviirin pystytysarvio 1000-2000.

Taulukko1 HINTA ALV 0% Taru ja Raimo Kantonen. Jussi ja Tiina Saarijärvi. 3 tuuliviiriä kaikkine kuluineen 6000 3 tuuliviirin pystytysarvio 1000-2000. KOHDE JA TAIDETEOS 1. VT 24, Lahden suunta KUVA HINTA SIS. ALV 24% HINTA ALV 0% TEKIJÄ PERUSTUKSET MATERIAALI JA HUOLTO YRITYSM UOTO Verso - tilataideteos 5280 (sis. Alv 10%) 4 800 Valettava maahan upotettavat

Lisätiedot

Gio. Officina. Lanterna. Officina on valmistettu metallista. Sitä on saatavana kromina, mustana ja punaisena. Ø 70cm

Gio. Officina. Lanterna. Officina on valmistettu metallista. Sitä on saatavana kromina, mustana ja punaisena. Ø 70cm 2014 1 Lady Cage 2 Lady Cage on valmistettu metallista. Valaisinkupua on saatavana mustana ja kromattuna, johtoon on useita eri vaihtoehtoja. Valaisinsarjaan kuuluu pöytä-, riippu,- ja kattokruunuvalaisin.

Lisätiedot

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11

Mitat: Pystyvarsi 450x38x18mm, valaisinosa 352x41x11mm, pöytäjalusta 180x172x11 TYÖPISTEVALAISIMET Nro 5. 1/6 Diasonic LED-valaisin DL-70iSH Työpistevalaisin LED-tekniikalla. Valaisimessa monipuoliset säätöominaisuudet. DL-70iSH valaisimessa iphone/ ipod telakka. Kaiuttimen äänenvoimakkuudensäätö

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

6. Lyhtykehykset aasikivi Oy 2015 M.J. P 42

6. Lyhtykehykset aasikivi Oy 2015 M.J. P 42 6. Lyhtykehykset 42 Tunnelmallinen ja turvallinen kotimainen lyhtyrakenne Paasikiven innovoima ja kehittämä lyhtyrakenne on suunniteltu vaativaan pohjoiseen ilmastoon suomalaista muistomerkkikulttuuria

Lisätiedot

Stravent-piennopeuslaitteet. Esimerkki. » Huuhdeltavia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. laitteita elintarviketeollisuudelle

Stravent-piennopeuslaitteet. Esimerkki. » Huuhdeltavia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. laitteita elintarviketeollisuudelle Stravent-piennopeuslaitteiden vakiomallisto valmistetaan neljänä eri versiona: tasapintaisena, neljännesympyrän muotoisena, puoliympyrän tai ympyrän muotoisena, kytkettäväksi 100 mm:n 800 mm:n kokoisena

Lisätiedot

Valaistunut ratkaisu Ensto eled

Valaistunut ratkaisu Ensto eled Valaistunut ratkaisu Ensto eled Eko. Looginen. Ensto eled. 1 Loistava, huoleton tulevaisuus. 2 Ensto eled Kymmenkertainen energiatehokkuus Moninkertainen kestoikä Huoltovapaa Laajeneva mallisto uusiin

Lisätiedot

V2-05-2006. - kaikkea myynninedistämiseen - telineet. Petikontie 1, 01720 VANTAA puh. 09-8553 560 fax. 09-8553 5666 www.decogalax.

V2-05-2006. - kaikkea myynninedistämiseen - telineet. Petikontie 1, 01720 VANTAA puh. 09-8553 560 fax. 09-8553 5666 www.decogalax. V2-05-2006 - kaikkea myynninedistämiseen - telineet Tässä luettelossa: KATUMYYJÄT 3. JULISTETELINEET / INFOTELINEET 4. ESITETELINEET 5. AKRYYLITELINEET 6. KIRJATELINEET 6. ESITEKOTELOT 6. ESITELOKERIKOT

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Hehkulamppu (himmennettävä) 11 W (75 W) E27 Lämpimän valkoinen Himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät LED-valot tuovat LEDvalaistuksen uudelle tasolle.

Lisätiedot

KODIN VALAISTUKSEN PIKAOPAS

KODIN VALAISTUKSEN PIKAOPAS WWW.VALORAM.FI MIKSI KIRJOITIN TÄMÄN OPPAAN? Pitkän työpäivän jälkeen astut kauppakassit käsissä kotiisi ja napsautat valokatkaisijaa. Loisteputkitekniikalla toteutetut energiansäästölamput syttyvät himmeinä

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

TUOTEKUVAST TUOTEKUV AST 2009

TUOTEKUVAST TUOTEKUV AST 2009 PLAST TIME OY TUOTEKUVASTO 2009 TOIMITUSEHDOT VAKIOVÄRIT Toimitusehto: Maksuehto: Vapaasti Kauhajoki 14 pv -2%, 30 pv netto Viivästyskorko: 16% Huomautusaika: Tuotteiden laatua tai toimituksia koskevat

Lisätiedot

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön

YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT Kodin ekologisemmat muutostyövaihtoehdot keittiöön YIT 2 Internal Uusi asunto, vihreämpi keittiö! Puustellin ekologinen Miinus-keittiö - ajatonta muotoilua, uusia ratkaisuja Nyt voit valita muutostyönä

Lisätiedot

Tee-se-itse.fi Ja saat sellaisen, kuin sattuu tulemaan! http://www.tee-se-itse.fi

Tee-se-itse.fi Ja saat sellaisen, kuin sattuu tulemaan! http://www.tee-se-itse.fi Baarikaappi Jatketaanpa samoilla linjoilla kuin edellisessä artikkelissa "tynnyrin mallinen baarikappi". Tällä kertaa esitellään hieman tavanomaisempi baarikaappi, joka on myöskin huomattavasti helpompi

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

VARASTOVALIKOIMA 1/2015

VARASTOVALIKOIMA 1/2015 VARASTOVALIKOIMA 1/2015 1 PIHAPIIRIVALAISIMET Gemini seinä- ja pylväsvalaisimet 41 098 11 41 098 13 IP23/SL I Seinävalaisin 503 asennetaan seinäpintaan. Pylväsvalaisin 502 asennetaan erikseen tilattavalla

Lisätiedot

Esite- ja kuvatelineet

Esite- ja kuvatelineet Esite- ja kuvatelineet Roll-upit D10 D11 D12A D13 D110 UUTUUS! D14 D15 Roll-upit Nimike Kuvakoko Hinta D10 Roll-up Style, sis. tulostuksen ja kuljetuskassin 840 x 2000 mm 139,00 D11 Roll-up Elite, sis.

Lisätiedot

RT 38149. Siirto- ja kiintohyllyt Toimisto- ja säilytyskaapit. sekä piirustus- ja karttalaatikostoja. Tauluhyllyt Metallivalmiste A.

RT 38149. Siirto- ja kiintohyllyt Toimisto- ja säilytyskaapit. sekä piirustus- ja karttalaatikostoja. Tauluhyllyt Metallivalmiste A. RT 38149 tarviketieto 1 TARVIKETIETO lokakuu 2011 voimassa 30.11.2013 asti korvaa RT X76/641-37635 1 (6) RT 38149 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB 51 Hoito- ja huoltokoodi Siirto- ja kiintohyllyt Toimisto-

Lisätiedot

PMMA Akryylit. Akryylilevyt. Akryyliputket ja tangot. Perspex Frost. Perspex Fluorescent. Perspex Prismex. Perspex Sparkle.

PMMA Akryylit. Akryylilevyt. Akryyliputket ja tangot. Perspex Frost. Perspex Fluorescent. Perspex Prismex. Perspex Sparkle. PMMA Akryylit Akryylit ovat erittäin monikäyttöinen ja monimuotoinen tuoteryhmä. Sitä on saatavana levyinä, tankoina, putkina ja profiileina, lisäksi erityisesti levyjä valmistetaan eri värisinä ja useilla

Lisätiedot

Inbux Oy AB Erikoisteräkset

Inbux Oy AB Erikoisteräkset Nauhat Levyt Langat Jousiteräkset Profiilit Putket Tankoteräkset Työkaluteräkset RAAKA-AINEET, PUOLIVALMISTEET JA KOMPONENTIT SUOMEN TEOLLISUUDELLE Oy Inbux AB, aikaisemmin K. Buxhoeveden Insinööritoimisto,

Lisätiedot

RT 38462. Siirto- ja kiintohyllyt Toimisto- ja säilytyskaapit. sekä piirustus- ja karttalaatikostoja. Tauluhyllyt Metallivalmiste A.

RT 38462. Siirto- ja kiintohyllyt Toimisto- ja säilytyskaapit. sekä piirustus- ja karttalaatikostoja. Tauluhyllyt Metallivalmiste A. TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti korvaa RT X76/641-38149 1 (6) RT 38462 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB 51 Hoito- ja huoltokoodi Siirto- ja kiintohyllyt Toimisto- ja säilytyskaapit

Lisätiedot

http://www.valuatlas.net ValuAtlas Kestomuottivalujen suunnittelu Seija Meskanen, Tuula Höök

http://www.valuatlas.net ValuAtlas Kestomuottivalujen suunnittelu Seija Meskanen, Tuula Höök Täysmuottikaavaus Seija Meskanen, Teknillinen korkeakoulu Tuula Höök, Tampereen teknillinen yliopisto Täysmuottikaavaus on menetelmä, jossa paisutetusta polystyreenistä (EPS) valmistettu, yleensä pinnoitettu

Lisätiedot

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

Peilikaapit ja peilit

Peilikaapit ja peilit Peilikaapit ja peilit VAKIOväriT Materiaalit ja toimitussisältö TOIMITUSSISÄTÖ Valkoinen * Peilikaappien ledilipat, alapohjat ja sivut sekä erilliset ledilipat ja ledilipat peilillä (lippaosa) ovat kosteudenkestävää

Lisätiedot

Kiinteiden ja liukukattojen yhdistelmä.

Kiinteiden ja liukukattojen yhdistelmä. Kiinteiden ja liukukattojen yhdistelmä. Tarkasta aina ennen asennuksen aloittamista, että toimitus sisältää oikean määrän tarvikkeita. Katso tarvikeluettelo seuraavalta sivulta. HUOM! Ruuvit ovat Torx-ruuveja.

Lisätiedot

FOREVER Solvent-Dark 111

FOREVER Solvent-Dark 111 FOREVER Solvent-Dark 111 Laadukas paperi värillisille kankaille. Pesunkestävyys ja värien kiirkkaus 100% puuvilla, denim, nahka, valkoinen polyesteri, puu, synteettinen nahka, päällystetty paperi jne.

Lisätiedot

OSOITINKELLOT, KELLOLUETTELO

OSOITINKELLOT, KELLOLUETTELO OY ESMI AB * PL95 * 02201 ESPOO * PUH 09 452 711 * FAX 09 452 7103 * http://www.esmi.com OSOITINKELLOT, KELLOLUETTELO MINUUTTIPULSSISIVUKELLOT, SISÄTILOIHIN 2 Pyöreä muovikehys 2 Pyöreä metallikehys 3

Lisätiedot

M A L L I S T O H E L S I N K I T A M P E R E T U R K U

M A L L I S T O H E L S I N K I T A M P E R E T U R K U MALLISTO H E L S I N K I T A M P E R E T U R K U MALLISTO KAIKKI TARVITTAVA ONNISTUNEISIIN MESSUIHIN Varattuasi osastotilan messuilta, on aika keskittyä tulevan messuosaston sisältöön. Mitä haluat messuilla

Lisätiedot

Oikea valo jokaiseen hetkeen

Oikea valo jokaiseen hetkeen PHILIPS LED Spottilamppu (himmennettävä) 5 W (50 W) GU10 Lämpimän valkoinen WarmGlow, himmennettävä Oikea valo jokaiseen hetkeen Philipsin lämminsävyiset himmennettävät spottilamput tuovat LEDvalaistuksen

Lisätiedot

led työvalot LED TYÖVALOT

led työvalot LED TYÖVALOT PL-220-LED Led työvalo 9-30V, 25W, 1733lm, 1 x 25W Cree led, IP68, RFI/EMC, -40 - +80 C, 50 000h, 86 x 86 x 99 mm, korkeus jalalla 100 mm, alumiinirunko, Lexan polygarbonaattilasi, piste valokuvio Deutsch

Lisätiedot

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m

SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m SCHATTELLO - ECCENTRIC 3x3m, 2x4m & 3x4m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

Elisa ja Eino. Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003

Elisa ja Eino. Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003 Elisa ja Eino Potilaspaneelit Potilaskourut Leikkaussali -ja Tehohoitopalkit 2002/2003 2002/2003 Sa-Va Oy on sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja on vakiinnuttanut

Lisätiedot

Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta.

Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta. Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta. Fokuksena toiminnallisuus, laatu ja design. Expand tarjoaa korkealaatuiset, käyttäjäystävälliset display tuotteet markkinointiin, brändin rakentamiseen, tiedottamiseen

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

VAHVA OMASSA ELEMENTISSÄÄN

VAHVA OMASSA ELEMENTISSÄÄN www.thermisol.fi VAHVA OMASSA ELEMENTISSÄÄN THERMISOL-ELEMENTIT KEVYT MUTTA KESTÄVÄ KOTIMAINEN ThermiSol on sandwich-elementtien uranuurtaja ja pohjolan ykkösosaaja. Kokenut ja vastuunsa kantava seinä-

Lisätiedot

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä

Rockfon Eclipse Alakattolevyjä Rockfon Eclipse Alakattolevyjä KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos Rockfon Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38 Tuoteluettelo Smart Storing :: Tuoteluettelo 1 smartstoring_tuoteluettelo_fi_6.indd 1 11.9.6 14:04:38 M01 M04 Muunto-paneeli 2 t 3 t 4 Vaatetangot 5 Yleispidikkeet 6 leveys mm syvyys mm leveys mm syvyys

Lisätiedot

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Leikkimisalue / Putoamisalue putoamiskorkeus. 2,20 m 7,6 x 7,0 m.

TOIMINTAVÄLINEIDEN TARJOUSPYYNNÖN TARJOUSKORTTI 2011. Leikkimisalue / Putoamisalue putoamiskorkeus. 2,20 m 7,6 x 7,0 m. 6.2.1 Materiaali pyöreät 110 mm liimapuutolpat, lattiat ja seinät mäntyä, palomiesliuku alumiiniputkea, tuet HPL, kiipeilyverkko pienisilmäistä muovilla päällystettyä ketjua. Liuku HPL levyä ja rosteria,

Lisätiedot

ALBATROS - NELIÖ 3,5x3,5m -> 7x7m

ALBATROS - NELIÖ 3,5x3,5m -> 7x7m ALBATROS - NELIÖ 3,53,5m -> 77m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

Paransimme entisestään lämpökaapeliamme.

Paransimme entisestään lämpökaapeliamme. DEVIflex korvaa DTIP:n uudet koodinumerot löytyvät tästä IEC 60800:2009 -hyväksytty PVC-ulkovaippa Pyöreä rakenne 360 suojamaadoitus DTIP = DEVIflex Paransimme entisestään lämpökaapeliamme. DTIP on nyt

Lisätiedot

vepe.fi Vepe Rakennusaidat

vepe.fi Vepe Rakennusaidat vepe.fi Vepe Rakennusaidat VALITSE TURVALLISUUS Sisällysluettelo Tuoteryhmät Sisällysluettelo, Laatu ja palvelut Tuoteryhmät Perusaitaelementit Portit Umpiaitaelementit Kulkuesteaidat Lisäosat ja tarvikkeet

Lisätiedot

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit

Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa. Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Metallin pintakäsittelyä ja kokoonpanoa Hionnat Harjaukset Kiillotukset Designkuvioinnit Pintakäsittelyteknologian osaaja Laadukkaat hionnat, harjaukset ja kiillotukset Hiomapojat on erikoistunut metallin

Lisätiedot

Kylpyhuonevarusteet. Saippua-annostelijat. Wirginia ammeen tukikaiteet

Kylpyhuonevarusteet. Saippua-annostelijat. Wirginia ammeen tukikaiteet Kylpyhuonevarusteet - 19 - Kromattu teleskooppinen tp=kpl 3 suihkukulmahylly Totem 365.2 til.nro 365.2 - mitat: leveys 38 x korkeus 230-260 x syvyys 28 cm - neljä kromattua teräskoria - kaksi pientä ja

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC. Valmistaja: EDI Mobile Systems

TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC. Valmistaja: EDI Mobile Systems TEKNISET TIEDOT ALFAMODUL NORDIC Valmistaja: EDI Mobile Systems 1.11.2011 1 Sisällys Sisällys... 2 1. Keskeiset tiedot... 3 Käyttöominaisuudet... 3 2. Mitat ja painot... 3 3. Suunnitteluvaatimukset...

Lisätiedot

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketit Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti pystyyn. ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti. Se rakennetaan tilaajan suunnittelemille ja tekemille perustuksille.

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland)

Faksi (+358) Puh. (+358) Finland FI Espoo Piispanportti 10, PL 29 (ROCKWOOL Finland) 09.2014 - Natural Colour System is property of and used on licence from NCS Colour AB, Stockholm 2010. Subject to alterations in range and product technology without prior notice. ROCKFON accepts no responsibility

Lisätiedot

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti)

Wc-kalusteet. allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät. Ovi Royal tammi vaakaviilu (toimitusmyynti) 2014-2015 Wc-kalusteet allaskaapit peilikaapit peilit ja valopeilit wc-komerot altaat hanat suihkuseinät Ovi Largo kiiltävä valkoinen (toimitusmyynti) Muista myös kasaus ja kuljetus! Ovi Royal tammi vaakaviilu

Lisätiedot

TYCROC SUIHKUALLAS JA LATTIAKAIVO

TYCROC SUIHKUALLAS JA LATTIAKAIVO TYCROC SUIHKUALLAS JA LATTIAKAIVO Tycroc suihkualtaat toimitetaan aina asianmukaisella lattiakaivolla varustettuina. Komponentit on kehitetty yhdessä käytettäväksi eivätkä sovi asennettavaksi muiden valmistajien

Lisätiedot

Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot

Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot Siirtohyllyt siirtohyllyt mahdollistavat pieneenkin tilaan toimivan säilytysjärjestelmän. Muuttamalla kiinteät hyllyt siirtohyllyiksi saadaan jopa kaksi

Lisätiedot

SELENIA Tarkat tiedot tuotteistamme löytyy www.decostar.fi 2 Runko kirsikkamelamiinia Ovi 16 mm MDF-levyä kalvopinnalla Taso aito Carrara -marmori Posliiniallas Kätisyydet vaihdettavissa Jalat säädettävissä

Lisätiedot

Maailman tehokkain ja kirkkain loistelamppu

Maailman tehokkain ja kirkkain loistelamppu Lighting Maailman tehokkain ja kirkkain loistelamppu Tämä erittäin tehokas TL5-lamppu (putken halkaisija 16 ) säästää huomattavasti energiaa vaihda vain lamppu uuteen. TL5 -lamppu on optimoitu asennuksiin,

Lisätiedot

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ

ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ ROCKFON ECLIPSE -ALAKATTOLEVYJÄ KUINKA AKUSTISET RATKAISUT YHDISTETÄÄN RAJATTOMAAN LUOVUUTEEN? Helposti, kiitos ROCKFON Eclipse -alakattolevyjen. Niitä saa nyt kaikkina väri- ja muotovaihtoehtoina. Kaikki

Lisätiedot

2. Kirjaimet 2. Kirj aasikivi Oy 2015 M.J. P 7

2. Kirjaimet 2. Kirj aasikivi Oy 2015 M.J. P 7 2. Kirjaimet 7 1. Groteski 20 4 8 120 9 10 13 14 1 1 Kirjainten tilantarve: kirjainten lukumäärä x korkeus = tekstin leveys Tilattaessa esim. Groteski / / tua patina = tilauskoodi / 1 8 2. Korkea Groteski

Lisätiedot

Messuohje NY-yrittäjille

Messuohje NY-yrittäjille Messuohje NY-yrittäjille Hyvä NY-yrittäjä! Kainuun Uskalla Yrittää -semifinaali järjestetään keskiviikkona 7.2. klo 12-16 Kajaanin Prismassa. NY-yritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille

Lisätiedot

JOUSTAVA ERISTYSJÄRJESTELMÄ LUOTETTAVAAN KONDENSAATION HALLINTAAN, LUOTETTAVASTI 40 VUODEN AJAN

JOUSTAVA ERISTYSJÄRJESTELMÄ LUOTETTAVAAN KONDENSAATION HALLINTAAN, LUOTETTAVASTI 40 VUODEN AJAN JOUSTAVA ERISTYSJÄRJESTELMÄ LUOTETTAVAAN KONDENSAATION HALLINTAAN, LUOTETTAVASTI 40 VUODEN AJAN Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Sisäänrakennettu vesihöyrysuoja vähentää syöpymisriskiä eristeen (CUI) alla

Lisätiedot

SUPREMO 3m -> 6m. Tampereen Markiisi Oy I Nuutisarankatu 35 I Tampere I Puh I

SUPREMO 3m -> 6m. Tampereen Markiisi Oy I Nuutisarankatu 35 I Tampere I Puh I SUPREMO 3m -> 6m Tyylikkäistä Caravita malliston aurinkovarjoista löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Kauniit ja kestävät aurinkovarjot soveltuvat niin kotipuutarhaan kuin vaativiinkiin kohteisiin.

Lisätiedot

ETUOIKEUS. Hei. yksilöllisesti juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. PUHDAS ILMA ON

ETUOIKEUS. Hei. yksilöllisesti juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. PUHDAS ILMA ON Hei. Oletteko jo tutustuneet IV-kone ja IV-konehuoneratkaisuihimme? Ohessa on tuotteidemme lyhyt esittely. Tarjoamme erittäin energiatehokkaita vesikatto- ja ullakkosovitteisia koneita ja saman tekniikan

Lisätiedot

HB-PRIIMA-VÄLISEINÄLEVY

HB-PRIIMA-VÄLISEINÄLEVY HB-PRIIMA-VÄLISEINÄLEVY Kestävä väliseinä kätevästi Valitse väliseinämateriaaliksi monipuolinen ja turvallinen HB-Priima Nykyaikaisena kivipohjaisena materiaalina HB-Priima-harkkolevyt soveltuvat erinomaisesti

Lisätiedot

B-58-01.13. member of

B-58-01.13. member of Valmiiksi Ferdigmalte maalatut vegg- seinä- og ja takplater kattopaneelit B-58-01.13 member of Todennäköisesti maailman puhtain Ympäristöystävälliset katot ja seinät Huntonit ei ehkä voi pidentää elämää,

Lisätiedot

RT Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB

RT Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB RT CAD -kirjastot Tuotetieto helmikuu 2015 korvaa RT X74/612-38334 1 (8) RT 38634 550 Talo 2000 612 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Kylpyhuonevarusteet Smedbo AB Smedbo AB aloitti toimintansa 1967

Lisätiedot

Hydropanel. Nykyaikainen kuitusementtilevy Testatut ja monipuoliset ominaisuudet

Hydropanel. Nykyaikainen kuitusementtilevy Testatut ja monipuoliset ominaisuudet Hydropanel Nykyaikainen kuitusementtilevy Testatut ja monipuoliset ominaisuudet 1 Yksi levy monta käyttökohdetta Hydropanel on nykyaikainen kuitusementistä valmistettu rakennuslevy. Monipuolisten testattujen

Lisätiedot

Teräskehäisten liukuovien asennusohje

Teräskehäisten liukuovien asennusohje Teräskehäisten liukuovien asennusohje Asenna yläliukukisko kuvan. osoittamalla tavalla varjoura näkyvään suuntaan päin Aseta alaliukukisko lattialle. Oikea kohta on mm yläliukukiskon etureunasta alaliukukiskon

Lisätiedot

Nykyiset ratkaisut lattialautojen kiinnitykseen mm. veneen kannen kiinnitystekniikassa ja terassilautojen kohdalla.

Nykyiset ratkaisut lattialautojen kiinnitykseen mm. veneen kannen kiinnitystekniikassa ja terassilautojen kohdalla. Lattialaudoitus Ideana on lattialaudoituksen liittäminen elastisella muovilla, jolloin puun eläminen ei vaikuta lattian rakoihin. Käyttöä voidaan laajentaa helposti esim. ulkona patioissa, jolloin liitoksen

Lisätiedot

TULIA. Varaavat tiilitulisijat 2012-2013

TULIA. Varaavat tiilitulisijat 2012-2013 TULIA Varaavat tiilitulisijat 2012-2013 1 TULIA -tulisija aito, tiilitakka TULIA -tulisijat valmistetaan aidosta tiilestä TULIA -tulisijat valmistetaan keraamisista poltetuista tiilistä. Tulisijoihimme

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot