- vuoden 2008 alussa perustettu punavuorelaistoimisto. - 5 kokenutta työntekijää, laaja freelancer-verkosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "- vuoden 2008 alussa perustettu punavuorelaistoimisto. - 5 kokenutta työntekijää, laaja freelancer-verkosto"

Transkriptio

1

2 - vuoden 2008 alussa perustettu punavuorelaistoimisto - 5 kokenutta työntekijää, laaja freelancer-verkosto - tiivis yhteistyö teknisten toteuttajien ja konsulttien kanssa - asiakkuuksia pienistä toimijoista pörssiyhtiöihin

3 Asiakas Grass on asiakaslähtöinen, joustava ja luova täyden palvelun mainos-/ suunnittelutoimisto. Yhdessä Yksin suunnittelu on luovuuden ja työ ilon hukkaamista. Grass suunnittelee projektinsa asiakkaan kanssa asiakaslähtöisesti. Iloinen Haluamme helpottaa ja auttaa sinua työssäsi. Hyvin hoidetut ja asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellut niin pienet kuin suuretkin kokonaisuudet helpottavat sinun työtäsi. Vihreys Grass ajattelee vihreästi. Monipuolisen osaamisen ansiosta kierrätämme niin isot kuin pienetkin kokonaisuudet kustannustehokkaasti alusta loppuun. Printti Osaamisemme printtipuolella on vahvaa. Suunnittelemme ja toteutamme niin pienen pienet flyerit kuin vuosikertomuksetkin ammattitaitoisesti. Internet ja multimedia Pienet kampanjasivut tai isot verkkokokonaisuudet teemme hallitusti ja aikataulussa. Mobiiliympäristö on meidän uusi missio. Valokuvaus Yleensä valokuvauksen projekteja pidetään haastavina. Grassissä me hallitsemme kustannukset sekä projektikokonaisuuden hallinnan joustavasti asiakkaan toivomalla tavalla. Grass Raotamme seuraavilla sivuilla osaamistamme ja asiakkuuksiamme, mutta tulemme mielellämme keskustelmaan ja kertomaan, miten me voimme auttaa juuri sinua!

4 Barona on henkilöstöpalveluyritys ja työllistää Suomessa vuosittain noin henkilöä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin eri toimialoilla. Barona on Suomen 50 suurimman työllistäjän joukossa. Grass on Baronan kanssa toiminut yhteistyössä muutaman vuoden ajan. Toteutamme Baronalle taktista, jokapäiväistä mainontaa sekä kampanjoita. Seuraavilla sivuilla muutamia esimerkkejä.

5 Barona Ulkomainoskampanja Valtakunnallinen Barona CV:n lanseerauskampanja.

6 Barona Lehtimainos Barona CV -kampanja jalkautui myös eri printtimedioihin.

7 Barona Messuosasto Esimerkkinä messusuunnittelusta Baronan ja Kempin osasto Alihankintamessuilla Tampereella.

8 Barona Verkko-optimointi Monster.fi Virtuaaliset rekrymessut Monsterilla. Baronan osaston optimointi.

9 Sodexo Hyvä ruoka on nautinto joka tuo laatua arkipäivään. Sodexon intohimona on valmistaa herkullista ruokaa terveellisiä makutottumuksia kunnioittaen. Sodexo ravintolat palvelevat asiakkaitaan päiväkodeissa, kouluissa, vanhainkodeissa, toimistoissa, tehtaissa ja yrityspuistoissa. Grass on luonut Sodexon kanssa yhteistyössä seikkailevan hahmon. Hahmo on seikkaillut Sodexon tapahtumissa, lounasravintoloissa ja kouluissa.

10 Sodexo Lounasravintola Aistikas Välimeri -kampanja lounasravintoloihin.

11 Sodexo Pori Jazz Grass loi Sodexon kanssa yhteistyössä kaikille heidän myyntipisteille oman teeman.

12 Sodexo Helsinki Cup Grass loi Sodexon kanssa yhteistyössä myyntipisteelleen teeman.

13 Attendo MedOne Attendo on Suomen johtava sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Grass toteutti Attendo MedOnelle hoivakotien verkkosivujen yhtenäistämisprojektin. Projektiin kuului noin 50 hoivakodin sivustojen yhdenmukaistamisen suunnittelu ja 20 imagokuvan suunnittelu ja toteutus.

14 Attendo MedOne Hoivakotien yleisnäkymä Sivustot pyrittiin suunnittelemaan niin, että jokainen hoivakoti voi ottaa sivustot käyttöön omaan tahtiin.

15 Attendo MedOne Hammashoidon imagokuvasarja Kuvasarjalla pyrittiin eroon hammashoidon yleisestä mielikuvasta.

16 Tikkurila Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppaja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Grass ja Tikkurila aloittivat yhteistyön keväällä Yhteistyön tuloksena ilmestyi alkuvuonna 2012 vuosikertomus. Vuosikertomuksen ilmettä raikastettiin taittoratkaisuin sekä aukeaman kokoisin imagokuvin, jotka suunniteltiin osana suurempaa imagokuvaprojektia.

17 Tikkurila Vuosikertomus 2011 Kannen värit saivat inspiraationsa opuksen sisällä olevista imagokuvista.

18 Tikkurila Vuosikertomus 2011 Vuosikertomuksen kaikki kuvat muutamaa lukuunottamatta suunniteltiin ja toteutettiin toimestamme.

19 Tikkurila Imagokuvat Vuosikertomuksen kuvitukseksi toteutettiin värejä ja tunnelmaa korostava kuvasarja, joka saa tänä vuonna jatkoa.

20 Tikkurila www-näkyvyys vuosikertomus oli vahvasti esillä Tikkurilan verkkosivuilla. Imagokuvasarjat elävät omaa elämää nyt.

21 Tikkurila Johtoryhmä Tikkurilan johtoryhmä kuvattiin rennon tunnelman vallitessa.

22 DNA DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yksityishenkilöille, yhteisöille ja yrityksille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. Grass ja DNA ovat toimineet yhteistyössä pari vuotta. Yhteistyön aikana DNAn kuvapankkiin on kertynyt satoja eri käyttötarkoituksiin käytettäviä kuvia.

23 DNA Vuodenajat Yrityskuvia suunnitellaan eri vuodenajoille ja teemoille.

24 DNA Business Teemana voi olla esim. business-asiakkaat ja siihen suunniteltu kuvasarja

25 DNA Kuvien laaja käyttö Kuvia käytetään DNAn markkinointiviestinnässä kaikissa medioissa ja laajasti mm. yrityksen www-sivuilla.

26 DNA Henkilökuvat Hyvin suunnitelluilla kuvauksilla saadaan tuloksia aikaan, esimerkkinä kiireiset johtoryhmän jäsenten pressikuvat.

27 Biohit Sartorius Biohitin kehittämiä ja valmistamia, tarkkoja ja turvallisia nesteannostelutuotteita käytetään maailmanlaajuisesti tutkimuslaitosten ja yliopistojen sekä terveydenhuollon ja teollisuuden laboratorioissa. Biohitin kanssa aloitimme yhteistyön vuoden 2008 vuosikertomuksen suunnittelu- ja toteutustöiden merkeissä. Tämä yhteistyö jatkui kolmena vuotena, jonka aikana saimme suunniteltua kuvamaailman ja kehittämään sitä niin, että jokaisena vuotena nähtiin jotain uutta ja jotain vanhaa

28 Biohit Vuosikertomus 2008 Steriili ympäristö Yrityksen symboliksi nostettiin vesi, joka ensimmäisenä vuotena näyttäytyi jäänä kaksitasoisessa kuvamaailmassamme.

29 Biohit Vuosikertomus 2009 Sulaminen ja pisara Kuvamaailam kehittyi, aurinko alkoi sulattamaan jäätä ja vesipisarat tulivat esille.

30 Biohit Vuosikertomus 2010 Juokseva vesi Vuoden 2010 vuosikertomus oli formaatiltaan vaaka ja vesi oli jo kuvamaailmassa kokonaan sulanut.

31 Biohit Vuosikertomus 2010 Formaatin vaihto virkistää Näyttävät pystykuvat kuvittivat vuoskaria vuonna 2010.

32 Night People Group tarjoaa suomen parhaita yökerho- ja ravintolaelämyksiä. NPG:n 36 yökerhoa ja ravintolaa työllistävät suoraan ja alihankkijoidemme kautta lähes ravintola-, musiikki- ja turvallisuusalan ammattilaista. Night People Group luo asiakkaille elämysten lisäksi turvallisen ja viihtyisän ympäristön viettää vapaa-aikaa ystävien kanssa ja mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä. Olemme tehneet NPG:n ja entisen SK-ravintoloiden kanssa yhteistyötä 4 vuotta. Autamme heitä niin asiakasviestinnässä kuin ravintolakonseptien luomisessakin. Sosiaalisen median kautta suunnatuilla kampanjoilla olemme luoneet monta menestystarinaa.

33 Night People Group Rekrykampanja Fredan Tivoliin haettiin persoonallisia promoottoreita. Teimme kampanja-sivuston, jossa esiteltiin persoonallisia kysymyskiä.

34 Night People Group Rekrykampanja Kampanjan medioina käytimme lehtimainoksia, sosiaalisen median mainontaa ja lentolehtisiä.

35 Night People Group SOME Valtaosa NPG:n asiakaskunnasta liikkuu päivittäin sosiaalisessa mediassa. Kehitämme sivustoja jatkuvasti.

36 Night People Group Te lat Kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa erilaisia te toja ja ravintolakonsepteja.

37 Oikotie.fi on osa laajaa Sanoma konsernia. Oikotie.fi tarjoaa mahdollisuuden yritysten ja yksityisten henkilöiden luokiteltuja asunto-, työpaikka- ja autoilmoituksien tekemiseen. Oikotie.fi on Suomen selatuimpia myyntisivustoja. Grass toteutti yhdessä Oikotie.fi kanssa sivuston käytetyn auton osto-oppaasta. Pääpainona helpottaa, kuluttajan käytetyn auton ostoprosessia.

38 Oikotie Käytetyn auton osto-opas Selkeys ja helppokäyttöisyys olivat avainasioita sivustoa suuniteltaessa.

39 Oikotie Käytetyn auton osto-opas ladattavat materiaalit Sivustolta on mahdolllista ladata kauppakirja-, muistilista- ja koko opas PDF-muodossa mukaan autokaupoille.

40 Asokodit Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Yhtiön omistus jakautuu puoliksi SATO:n ja VVO:n välillä. Yhtiön toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvien asumispalveluiden tuottamiseen yhdessä huolella valittujen kumppaneiden kanssa. Asukasyhteistyö on merkittävä osa yhtiön toimintaa. Suunnittelimme ja lanseerasimme Asokotien kanssa yhteistyössä eri kohderyhmiä esittelevän kampanjasivuston. Toimme sivuston kautta esille keitä ovat heidän kohderyhmänsä ja miten tärkeää heille on asukasyhteisöllisyys.

41 Asokodit Asokodit.fi kohderyhmäsivusto Klikkailemalla kohteita talon ympäristössä ja talossa, tulee vahvasti esille mitä kaikkea Asokodit tarjoavat asukkailleen

42 Laastari Lähiklinikka tuottaa lääkäripalveluita. Laastari Lähiklinikka tekee yhteistyötä kuntien, oppilaitosten, työnantajien, vakuutusyhtiöiden sekä apteekkien kanssa. Grass suunnitteli yhteistyöhankkeena ipadille suunnitellun sovelluksen terveydenhoitajien työtä nopeuttamaan.

43 Laastari Lähiklinikka ipad-sovellus Laastari Lähiklinikalle Työ nopeutuu Terveydenhoitaja syöttää potilaan tiedot suoraan ipadlaitteelle ja voi tätä kautta tehdä alustavan diagnoosin.

44 Lemminkäinen Lemminkäinen Infra on Suomen suurimpia talonrakentamiseen, infrarakentamiseen ja talotekniikkaan erikoistunut rakennuskonserni. Lemminkäisen kanssa yhteistyössä olemme vuosien varrella valokuvanneet ja dokumentoineet lukuisia kohteita ja välissä tehneet muutaman esitteeenkin.

45 Lemminkäinen Esitteet Olemme suunnitelleet esitteitä esimerkiksi Lemminkäisen messutarpeisiin.

46 Lemminkäinen Dokumentaatiovalokuvausta Ottamiamme valokuvia käytetään esitteissä, case-esittelyissä ja koulutuksessa.

47 Yhteistyökumppaneita

48 Suunnittelutoimisto grass business oy Punavuorenkatu 4 b Helsinki Finland

S U M O T ER IK S UO V 2007

S U M O T ER IK S UO V 2007 2007 VUOSIKERTOMUS Suunnittelu ja toteutus: Teksti: Martti Ojala, Mia Luostarinen, Trainers House Oyj Graafinen suunnittelu, kuvien käsittely ja muokkaus: Tarja Sartolahti, Trainers House Oyj, LIVE Helsinki

Lisätiedot

lehti markkinointiviestinnästä innostuneille Nro 1/2013 Viestintätoimisto VCA:n asiakaslehti Maailma muuttuu, Eskoseni

lehti markkinointiviestinnästä innostuneille Nro 1/2013 Viestintätoimisto VCA:n asiakaslehti Maailma muuttuu, Eskoseni lehti markkinointiviestinnästä innostuneille Nro 1/2013 Viestintätoimisto VCA:n asiakaslehti Maailma muuttuu, Eskoseni pääväittämä Viestijöiden elettävä mukana median kiihtyvässä murroksessa Nimet SPIN,

Lisätiedot

Vuosikertomus 2009 Liiketoimintakatsaus

Vuosikertomus 2009 Liiketoimintakatsaus Vuosikertomus 2009 Liiketoimintakatsaus Vilppula Falun Västerås Helsinki Göteborg Tukholma Toimipaikat Suomessa ja Ruotsissa. Konsernilla on lisäksi yksiköt Ukrainassa ja Intiassa Helsingborg Sisältö 2009

Lisätiedot

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA ISMAgazine NRO 1 / 2009 VISMAN ASIAKASLEHTI ONNISTUNUT YHTEENLIITTYMÄ: TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA Esittelyssä kolme Visma-asiakasta Mobiiliratkaisuilla työniloa PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMAservices

Lisätiedot

Vuosi 2004. Kesäkuussa Helsingin kihlakunnansyyttäjä antoi syyttämättäjättämispäätöksen

Vuosi 2004. Kesäkuussa Helsingin kihlakunnansyyttäjä antoi syyttämättäjättämispäätöksen 2 3 Sisältö Vuosi 2004 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Strategia 8 Toimintaympäristö 10 Palvelut 14 Toimintamalli 15 Asiakkaat 16 Case Nokia 17 Case Omnitel 18 Case Finnmatkat 19 Case TMF 20 Case VR 21 Case

Lisätiedot

Palvelumuotoilulla innovaatioihin Yrittäjyysilta

Palvelumuotoilulla innovaatioihin Yrittäjyysilta Palvelumuotoilulla innovaatioihin Yrittäjyysilta Suurpellossa Antila, Heidi Isoviita, Leeni Kinnunen, Hanna Laukkonen, Patrick Liukkonen, Jussi 2014 Leppävaara Laurea-ammattikorkeakoulu Leppävaara Palvelumuotoilulla

Lisätiedot

Kauppatieteellinen tiedekunta Johtaminen Kandidaatintutkielma

Kauppatieteellinen tiedekunta Johtaminen Kandidaatintutkielma Kauppatieteellinen tiedekunta Johtaminen Kandidaatintutkielma SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖ REKRYTOINNISSA TYÖNANTAJAN NÄKÖKULMASTA The Use of Social Media in Recruiting From the Perspective of Employer 11.5.2014

Lisätiedot

easyfairs INSPIRAATIO-OPAS Maksimoi hyöty messuosallistumisesta Tilastojen mukaan aktiiviset näytteilleasettajat saavat noin 250% enemmän liidejä

easyfairs INSPIRAATIO-OPAS Maksimoi hyöty messuosallistumisesta Tilastojen mukaan aktiiviset näytteilleasettajat saavat noin 250% enemmän liidejä easyfairs INSPIRAATIO-OPAS Maksimoi hyöty messuosallistumisesta Tilastojen mukaan aktiiviset näytteilleasettajat saavat noin 250% enemmän liidejä ME TUNNEMME TAPAHTUMAT. Anna meidän inspiroida! Tervetuloa

Lisätiedot

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana

SAP Our Story. Tarinamme asiakkaidemme kertomana SAP Our Story Tarinamme asiakkaidemme kertomana 1 Sisällysluettelo: Aktia Parempaa asiakaspalvelua yhtenäisellä viestintäratkaisulla... 4 Anvia TV SAP Business One mukautuu kehittyvän konsernin tarpeisiin...

Lisätiedot

Turvallisuudessa tärkeintä on kokonaisuuden hallinta

Turvallisuudessa tärkeintä on kokonaisuuden hallinta SOSIAALI- JA KUNTATALOUS Sisällä: 1 Etelä- ja Länsi-Suomen lääni Syyskuu 5/2010 Osoitteellinen jakelu s. 2-10 Palvelut s. 11-13 Koulut s. 14-19 Lastensuojelu s. 20-33 Vanhustyö, hoito- ja palvelukodit

Lisätiedot

Meitä Arinalaisia on moneksi

Meitä Arinalaisia on moneksi ARINAN HENKILÖSTÖLEHDEN SIDOSRYHMÄNUMERO 2 2014 Meitä Arinalaisia on moneksi Arinassa voit vaikuttaa Mikä ruuassa maksaa? Osallistu uuteen kilpailuumme! SIDOSRYHMÄNRO 2 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti,

Lisätiedot

Mihin suuntaan ohjaat? Rastorin osaamisverkosto on merkittävä strateginen voimavara

Mihin suuntaan ohjaat? Rastorin osaamisverkosto on merkittävä strateginen voimavara astories1/15 Rastorin osaamisverkosto on merkittävä strateginen voimavara Myymäläkaupan johtaja Auvo Kinnunen, Agrimarket Oy: Pärjätäkseen pitää sopeutua kilpailuympäristön muutoksiin Johtamissimulaatiota

Lisätiedot

tehokkaasti tulokseen

tehokkaasti tulokseen ILMOITUSLIITE tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ILMOITUSLIITE Maaliskuu 2008 tehokkaasti tulokseen - Myynnin ja markkinoinnin keinoin Myyjän taidot ja kehittyminen ERÄÄN CRM -PROJEKTIN

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Espoon-Vantaan Yritys- maailma Maaliskuu 1/2014 Paljon enemmän kuin pelkkä hiiri Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: RollerMouse (Huom. logoa ja Justusta Red ei saa plus koskaan on käyttää käyttäjän

Lisätiedot

14.1.2015 klo 10-16 Agora, Mattilanniemi

14.1.2015 klo 10-16 Agora, Mattilanniemi 2015 14.1.2015 klo 10-16 Agora, Mattilanniemi Messupäälliköiltä Tervehdys arvon näytteilleasettajat ja messuvieraat! Firmamessut järjestetään tänä vuonna jo 11. kertaa. Ajankohta messuille ei voisi olla

Lisätiedot

LUMON TAVOITTAA TIEDOLLA. SÄHKÖPOSTI- MARKKINOINNIN RENESSANSSI Hyvä rekisteri on kuin henkinen pankkitili

LUMON TAVOITTAA TIEDOLLA. SÄHKÖPOSTI- MARKKINOINNIN RENESSANSSI Hyvä rekisteri on kuin henkinen pankkitili 2 2013 TIETOA JA NÄKEMYKSIÄ ASIAKASSUHTEEN AVUKSI OIKEA IHMINEN OIKEAAN TYÖHÖN Snoobin analytiikka auttaa myös rekrytoinnissa TIEDOSTA TOIMINTAA Fonectan uusi palveluyksikkö tarjoaa kokonaisvaltaisen markkinointipaketin

Lisätiedot

R - Itella Oyj LAHDEN 2 0 1 0. Musiikkiopisto juhlii s.20. 8-palloa pussiin s.3 NUORISOLLE PAIKKA. HENGAILLA s.4. Perheiden hyvinvoinnin

R - Itella Oyj LAHDEN 2 0 1 0. Musiikkiopisto juhlii s.20. 8-palloa pussiin s.3 NUORISOLLE PAIKKA. HENGAILLA s.4. Perheiden hyvinvoinnin R - Itella Oyj LAHDEN 2 0 1 0 Musiikkiopisto juhlii s.20 8-palloa pussiin s.3 NUORISOLLE PAIKKA Perheiden hyvinvoinnin asialla s.9 HENGAILLA s.4 1 PÄÄKIRJOITUS WSOYTALO muuttuu ympäristön vaikutuksesta

Lisätiedot

VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013 KISÄLLISTÄ MESTARIKSI KULUTTAJA VAATEKAUPASSA. Mistä. vaatteemme tulevat?

VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013 KISÄLLISTÄ MESTARIKSI KULUTTAJA VAATEKAUPASSA. Mistä. vaatteemme tulevat? nanso VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013 KISÄLLISTÄ MESTARIKSI KULUTTAJA VAATEKAUPASSA Mistä vaatteemme tulevat? 1 nanso VASTUULLISUUSRAPORTTI 2013 3 Pääkirjoitus 5 Toimitusjohtajalta 6 Vahva suomalainen bränditalo

Lisätiedot

VERKKOTEHTÄVÄT Yrittäjyyden ja tuotteistamisen perusteet

VERKKOTEHTÄVÄT Yrittäjyyden ja tuotteistamisen perusteet VERKKOTEHTÄVÄT Yrittäjyyden ja tuotteistamisen perusteet Christina Daous Yrittäjyys ja tuotteistaminen (5+5 op) Maaliskuu 2013 SISÄLLYS 1 Yrittäjyysajattelu - sisäinen ja ulkoinen yrittäjyys 1 op 4 2 Yrityksen

Lisätiedot

vuoteen Katsaus 2009

vuoteen Katsaus 2009 vuoteen Katsaus 20 2 1 Vuosi 20 1-27 2 DNA lyhyesti 4 Konsernijohtajan katsaus 6 Strategia 10 Kuluttajaliiketoiminta 11 Yritysliiketoiminta 12 DNA lukuina 14 Henkilöstö 16 Yritysvastuu 22 Hallintoperiaatteet

Lisätiedot

Yritysvastuuraportti 2010

Yritysvastuuraportti 2010 Yritysvastuuraportti 2010 sisällys Sisällysluettelo Raportointiperiaatteet 2 lyhyesti 3 Tapamme toimia 4 Henkilöstö 10 Vastuullista liiketoimintaa Media-alalla 16 Oppimisessa 20 Talous ja yhteiskunta 22

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Kymi ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 REIM Kymi Oy Lehtomäenkatu 12, 45160 Kouvola p. 0207 438 500 www.reimgroup.com/kymi-kouvola Kymi Keskusaukio

Lisätiedot

1 Vuosikertomus 2008

1 Vuosikertomus 2008 Vuosikertomus 2008 1 Anne, 27, rekrytoija KESÄLLÄ JUHLITAAN CUERNAVACASSA 2 Ensisilmäyksellä kaunis ja hento Anne näyttää viileän vaalealta. Sisustusta opiskeleva ja ahkerasti aerobic-salilla viihtyvä

Lisätiedot

T R E N D I R A P O R T T I 1 2 0 1 2 Hiljainen signaali

T R E N D I R A P O R T T I 1 2 0 1 2 Hiljainen signaali T R E N D I R A P O R T T I 1 2012 Hiljainen signaali MISTÄ ON KYSE? Hiljainen signaali -trendiraportti käsittelee digitaalista murrosta ja sen moninaisia seurauksia yritysten, kuluttajien ja median arkeen.

Lisätiedot

Hallituksen vapaaehtoisuus on hyvä; mennään kaikki sata lasissa.

Hallituksen vapaaehtoisuus on hyvä; mennään kaikki sata lasissa. Lea Vaitti Hallituksen vapaaehtoisuus on hyvä; mennään kaikki sata lasissa. Selvitys Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistysten toiminnasta Osaamme Toimimme Vaikutamme Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Teollisuus matkalla tulevaisuuteen. Monialaisuus toisi menestystä. Sähinää Suomimersutehtaalla. Suuntana kasvu ja kannattavuus

TeollisuusPartneri. Teollisuus matkalla tulevaisuuteen. Monialaisuus toisi menestystä. Sähinää Suomimersutehtaalla. Suuntana kasvu ja kannattavuus TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 3/2013 s www.siemens.fi/teollisuus Teollisuus matkalla tulevaisuuteen Monialaisuus toisi menestystä Sähinää Suomimersutehtaalla Suuntana kasvu

Lisätiedot

Vastuullista suomalaista muotia

Vastuullista suomalaista muotia Vastuullista suomalaista muotia 2012 SISÄLLYSLUETTELO Raportointiperiaatteet 5 Nanso Group lyhyesti 6 Brändit lyhyesti 8 Toimitusjohtajan katsaus 9 Omistajan terveiset 11 Toimintaympäristön kuvaus 12 Vuoden

Lisätiedot

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN NRO 1/08 VISMAN ASIAKASLEHTI Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMApartner Partner-kenttä uudistuu...4 Auringon

Lisätiedot

SISÄLTÖ. liiketoiminta-alueet. 2 Nebulan toiminta 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Toimintaympäristö ja strategia

SISÄLTÖ. liiketoiminta-alueet. 2 Nebulan toiminta 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Toimintaympäristö ja strategia VUOSIKERTOMUS 2012 VUOSIKERTOMUS 2012 SISÄLTÖ 2 Nebulan toiminta 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Toimintaympäristö ja strategia liiketoiminta-alueet 8 Pilvipalvelut 10 Toimistopalvelut 12 Yhteyspalvelut 14

Lisätiedot

WEB 2.0 MAHDOLLISUUS MATKAILUPALVELUIDEN INTERNETMARKKINOINNILLE

WEB 2.0 MAHDOLLISUUS MATKAILUPALVELUIDEN INTERNETMARKKINOINNILLE WEB 2.0 MAHDOLLISUUS MATKAILUPALVELUIDEN INTERNETMARKKINOINNILLE Taru Kinnari Heta Martinmäki Opinnäytetyö Tammikuu 2009 Jyväskylän ammattikorkeakoulu 1.9.2008 31.3.2009 ICT-Himos-projekti - ÄlyHimos Living

Lisätiedot