KUUMA-HALLITUS. Esityslista 2/2008. Aika Tiistai klo Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUUMA-HALLITUS. Esityslista 2/2008. Aika Tiistai klo Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä"

Transkriptio

1 Esityslista 2/2008 Aika Tiistai klo Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä

2 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 9 Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelu 5 10 Sopimus KUUMA-yhteishankkeiden henkilöstöasioissa noudatettavista periaatteista 7 11 KUUMA- toimintakertomus Isäntäkuntamallilla toteutettavan palveluyhteistyön periaatteet Tiedoksi 9

3 3 Aika Paikka Tiistai , klo18.00 Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä OSALLISTUJAT Kaarina Wilskman Kv:n puheenjohtaja Järvenpää Reino Taurovaara Kh:n puheenjohtaja Järvenpää Eero Lehti Kv:n puheenjohtaja Kerava Markku Liimatainen Kh:n puheenjohtaja Kerava Jarmo Keskinen Kv:n puheenjohtaja Mäntsälä Tuire Mikkonen Kh:n puheenjohtaja Mäntsälä Petri Kalmi Kv:n puheenjohtaja Nurmijärvi Outi Mäkelä Kh:n puheenjohtaja Nurmijärvi Matti Leivoja Kv:n puheenjohtaja Pornainen Tapani Lempinen Kh:n puheenjohtaja Pornainen Tuija Reinikainen Kv:n puheenjohtaja Tuusula Janne Leivo Kh:n puheenjohtaja Tuusula Puheenjohtaja Jarmo Keskinen Kaupungin/kunnanjohtajat Hannu Joensivu Tuusula Kimmo Behm Nurmijärvi Esko Kairesalo Mäntsälä Erkki Kukkonen Järvenpää Rolf Paqvalin Kerava Hannu Haukkasalo Pornainen Esittelijä Kirsi Mononen yhteistyöjohtaja Allekirjoittajat Jarmo Keskinen Kirsi Mononen puheenjohtaja yhteistyöjohtaja Pöytäkirjan tarkastajat:

4 4 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Hallintosäännön mukaan kokouskutsut lähetetään lähetettään viimeistään kuusi päivää ennen kokousta, elleivät erityiset syyt ole esteenä. Kokouskutsu voidaan lähettää myös sähköisesti. Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Esityslista on nähtävillä ennen kokousta sivulla. Kokouskutsut toimitetaan myös Kuuma-kuntien kunnan- ja kaupunginhallituksille. Ehdotus: Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa (Reinikainen, Taurovaara) Päätös: Todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin.

5 5 9 Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelu YTV esittää, että se ottaa tehtäväkseen Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman valmistelun 14 kunnan alueella. Se merkitsee nykyisin neljään eri suunnitelmaan kuuluvien kuntien suunnittelun keskittämistä Helsingin seudulle. Pääkaupunkiseudun yhteistyössä on sovittu, että perustetaan uusi lakisääteinen joukkoliikennetoimija. Sen tehtäväksi on tarkoitus antaa myös liikennejärjestelmän suunnittelu. Toinen vaihtoehto olisi Uudenmaan liitto ja on tehnyt suunnittelua pääkaupunkiseutua lukuun ottamatta. Liitteenä on YTV:n muistio, joka sisältää esityksen valmistelun etenemisestä. Se on samalla esitys KUUMA-kunnille. Esitys täsmentyy vielä ensi viikolla. Työn seuranta ja ohjaus on YTV:n liikennejärjestelmätoimikunnalla, ja laajennettavalla pääkaupunkiseudun liikenneneuvottelukunnalla. Niitä täydennetään KUUMA-kuntien ja Nelosten edustuksella. Lisäksi valmistelu kulkee MALneuvottelukunnan ja -jaoston kautta. Poliittinen käsittely tapahtuu KUUMAhallituksessa ja kunnissa. Yhteys kuuma kuntien liikenneasioiden valmistelijoihin pitää säilyttää. Kustannusarvio on 2,9 miljoonaa euroa. Puolet maksaa valtio ja toisen puolen kunnat asukasmäärien suhteessa. Uudenmaan liiton osuus on vielä neuvoteltava. Muistiota käsitellään pääkaupunkiseudun liikenneneuvottelukunnassa Ehdotus: Tehdään kokouksessa. Yhteistyöjohtaja totesi valmistuneet selvitykset - palvelustasosuunnitelma - VTT:n arvio lippujärjestelmän kustannuksista - lippujärjestelmän kehittämisen vaihtoehdot ja KUUMA-kuntien lausunto selvityksestä ja käynnissä olevat selvitykset - joukkoliikenteen kehittämisohjelma (LVM, YTV) - ruuhkamaksuselvitys (LVM) - laaja liikennetutkimus (YTV) ja ehdotti kokouksessa, että Helsingin seudun liikennejärjestelmän suunnittelu annetaan tässä vaiheessa YTV:n tehtäväksi edellyttäen, että KUUMA-kuntien osallistuminen valmisteluun ja työn ohjaamiseen sekä päätöksentekoon varmistetaan eikä aluehallinnon uudistamisen toteutuksesta Helsingin seudulla muuta sovita. Uudenmaan liitto on uudessakin mallissa tärkeä yhteistyökumppani ja liiton osallistumisesta kustannuksiin neuvotellaan.

6 6 Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. KUUMA-hallitus Helsingin seudun yhteistyökokous päätti valtioneuvosteolle annetun Helsingin seudun kaupunkiseutusuunnitelman yhteydessä, että Helsingin seudulle laaditaan yksi yhteinen liikennejärjestelmäsuunnitelma. YTV:llä on valmiudet tehdä suunnittelu pääkaupunkiseutua laajemmin 14 kunnan alueelle. Nyt kysymys on siitä, että KUUMA-kunnat omalta osaltaan antavat tehtävän YTV:lle. Ehdotus: Helsingin seudun liikennejärjestelmän suunnittelu annetaan tässä vaiheessa YTV:n tehtäväksi edellyttäen, että KUUMA-kuntien osallistuminen valmisteluun ja työn ohjaamiseen sekä päätöksentekoon varmistetaan eikä aluehallinnon uudistamisen toteutuksesta Helsingin seudulla muuta sovita. Uudenmaan liitto on uudessakin mallissa tärkeä yhteistyökumppani ja liiton osallistumisesta kustannuksiin neuvotellaan.

7 7 10 Sopimus KUUMA-yhteishankkeiden henkilöstöasioissa noudatettavista periaatteista Henkilöstöryhmä Henkilöstöä edustavien ammattijärjestöjen kanssa on sopimuksesta neuvoteltu Neuvottelussa ammattijärjestöjen edustajat totesivat, että olivat valmiita sopimukseen, mikäli kaksi heidän kynnyskysymystään toteutuu: - yhteistyöhankkeiden kautta syntyvien palvelukeskusten, liikelaitosten tai vastaavien päättävässä elimessä on henkilöstön edustaja - viiden vuoden irtisanomissuojan koskee kaikkia kuntien yhteishankkeita Koska ei siis syntynyt yhteisymmärrystä työnantajatahon ja ammattijärjestöjen edustajien välille henkilöstöpuitesopimuksesta, yksimielisesti sovittiin edettäväksi siten, että sopimus tehdään kuntien kesken, kuntatyönantajien päätöksellä. Kaikki kunnat tekevät liitteen 1 mukaisesta sopimuksesta samansisältöisen päätöksen kunnanhallituksissaan. Päätöksen tulee kuulua näin: Kunnanhallitus päättää noudattaa oheista kuntien välistä sopimusta Kuuma-yhteishankkeiden henkilöstöasioissa noudatettavista periaatteista. Sopimus tulee voimaan, kun kaikki kunnat ovat siitä samansisältöisen päätöksen tehneet. Ja päätösehdotus komissiolle: Komissio päättää esittää Kuuma-hallitukselle, että Kuuma-kuntien kunnanhallitukset päättäisivät edellä kerrotulla päätösmuotoilulla oheisen sopimuksen. Edelleen komissio ehdottaa Kuuma-hallitukselle, että se nimeäisi seudullisen neuvotteluelimen Kuuma-kuntatyönantajien ja kuntien henkilöstöä edustavien ammattijärjestöjen kesken. Neuvotteluelimeen nimeää komissio neljä työnantajan edustajaa ja kutsuu kuusi ammattijärjestöjen edustajaa. Neuvotteluelimen tehtävänä on valmistella Kuuma-yhteishankkeiden henkilöstöasioiden järjestelyjä koskeva sopimus vuoden 2008 loppuun mennessä. Komissio Ehdotus: Keskustellaan ja päätetään ehdotuksesta KUUMA-hallitukselle. Päätös: Päätettiin, että neuvotteluja jatketaan kahdesta avoinna olevasta kysymyksestä. Työnantajien neuvottelijoiksi nimettiin komission puheenjohtaja ja yhteistyöjohtaja. Komissio Neuvottelut pidettiin ja niiden tulos on liitteenä. Ehdotus: Hyväksytään tulos työnantajan puolelta ja esitetään KUUMA-hallitukselle ja edelleen kunnille sopimuksen käsittelyä yhteistoiminta- ja päätöksentekoelimissä. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

8 8 Komissio Esitellään neuvottelujen tulos. Neuvotteluissa sananmuotoa täsmennettiin siten, että henkilöstön edustajilla on edustus johtoryhmien kokouksissa ja ristiriitojen käsittelyssä noudatetaan YT-lain mukaista menettelyä. Tuusulan henkilöstön edustaja jätti asiasta eriävän mielipiteen. Päätös: Sopimus hyväksyttiin ja esitetään KUUMA-hallitukselle, että se osaltaan hyväksyy sopimuksen ja esittää kunnille sen hyväksymistä. KUUMA-hallitus Ehdotus: KUUMA-hallitus hyväksyy osaltaan KUUMA-yhteishankkeiden henkilöstöasioissa noudatettavia periaatteita koskevan sopimuksen ja esittää kunnille sen hyväksymistä.

9 9 11 KUUMA-toimintakertomus 2007 Komissio Ehdotus: Hyväksytään toimintakertomus. Tilinpäätös (projektilaskelma) tuodaan seuraavaan kokoukseen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Toimintakertomus lähetetään kaikille valtuutetuille. Komissio Lähetetään erikseen, kun saadaan tilitoimistolta. Päätös: Hyväksyttiin KUUMA yhteistyön projektilaskelma. KUUMA-hallitus Vuoden 2007 toimintakertomukseen on koottu KUUMA-kuntien yhteistyössä tapahtunut valmistelu. Toimintakertomus perustuu työryhmien antamiin tietoihin valmistelun etenemisestä. Kuntien palveluyhteistyön tavoitteet ja toimintamalli hyväksyttiin kuntien valtuustoissa (palvelustrategia). Sen pohjalta KUUMA-kunnat valmistelivat yhteiset vastaukset valtioneuvostolle kunta- ja palvelurakenteen kehittämisestä koskeviin kysymyksiin. Palveluyhteistyö eteni kärkihankkeissa, kunnat hyväksyivät kuusi liiketoimintasuunnitelmaa, joiden perusteella valmistellaan yhteisten palvelukeskusten perustamista. KUUMA-kuntien palveluyhteistyö toteutetaan isäntäkuntamallilla. Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyötä tiivistetään kaikkien kuntien hyväksymän palveluiden järjestämistä koskevasta yhteistyösopimuksen mukaisesti. Palveluyhteistyön perusta ja malli on kunnissa hyväksytty. Yksityiskohdat edellyttävät vielä neuvotteluja. KUUMA- kunnat ovat hyväksyneet maakäytön kehityskuvan, joka sisältää yhteiset periaatteet alueen yhdyskuntarakenteen kehittämisestä. Työ osoittautui tärkeäksi myös Helsingin seudun yhteistyössä. KUUMA-kunnat ovat yhdessä muiden Helsingin seudun kuntien kanssa laatineet yhteisen kaupunkiseutusuunnitelman, valmistelleet maakäytön ja asumisen ohjelman 2017 ja ovat mukana asuntotuotannon lisäämiseen tähtäävässä sopimusjärjestelyssä. KUUMA-kunnat hyväksyivät yhteisen asuntopoliittisen ohjelman, joka oli lähtökohtana neuvoteltaessa Helsingin seudun asunto- ja tonttitarjonnan aiesopimuksesta. Liikennejärjestelmäsuunnittelussa saatiin aikaan rakenteellinen muutos kun siirrytään Helsingin seudun liikennejärjestelmän kehittämiseen. Viime vuonna kohteet hyväksyttiin vielä osana Kehyli sopimusta. Omistajapolitiikassa hyväksyttiin ensimmäisen kerran yhteiset linjaukset koskien jäsenyhteisöjen tavoitteita ja talouden kehitystä.

10 10 Edunvalvonnassa keskeisiä asioita ovat olleet liikenneasiat, Maankäytön, asumisen ja liikenteen yhteistyö Helsingin seudulla sekä kunta- ja palvelurakenneuudistus. Edunvalvonta on ollut jatkuvaa sekä isoissa että pienissä asioissa. Vuoden 2007 talousarvion mukaiset menot olivat yhteensä euroa. Toteutuneet kustannukset vuoden loppuun mennessä olivat ,19 euroa. Kun vuoden 2008 puolelle siirtyneet kustannukset lasketaan mukaan, toteutuu talousarvio suunnitelman mukaisena. Ehdotus: KUUMA-hallitus hyväksyy toimintakertomuksen ja projektilaskelman 2007 ja esittää niiden hyväksymistä KUUMA-parlamentille.

11 11 12 Isäntäkuntamallilla toteutettavan palveluyhteistyön periaatteet Komissio KUUMA Tietotekniikan palvelukeskuksen valmisteluohjeet on lähetetty erikseen. Päätös: Lähetetään ohjeet tiedoksi projektipäälliköille ja käsitellään ne komission kokouksessa Komissio Ehdotus: Päätetään yhteiset periaatteet. Todettiin, että otsikko oli jäänyt virheellisesti edelliseltä listalta. Ny kysymyksessä on kaikkien isäntäkuntamallilla toteuttavien yhteisten yksiköiden valmistelun periaatteista. Tuula Hyttinen totesi, että Tuusula ei voi hyväksyä kohtia 5, 7 ja 10 ja ne tulisi kokonaan poistaa. Kimmo Behm totesi, että kohdat 5,7 ja 10 on kirjattu liian ehdottomiksi. Periaatteet voi hyväksyä ottaen huomioon isäntäkuntamallista saadut kokemukset, mutta kirjauksia pitää miettiä uudelleen. Muut katsoivat, että periaatteet olisivat sellaisenaan hyväksyttävissä, mutta periaatteet voidaan kirjata myös toisin. Päätös: Yhteistyöjohtaja muokkaa periaatteet ja lähettää ne komissiolle kommentoitavaksi. Isäntäkuntien valmistelun etenemisen kannalta on tärkeää hyväksyä periaatteet pikaisesti. Ne viedään hallituksen hyväksyttäväksi kokoukseen. KUUMA-hallitus Yhteisten palveluyksiköiden valmistelu etenee. Projektipäälliköt kokoontuvat säännöllisesti ja muutosvalmennuksessa on kuvattu valmistelun ja päätöksenteon prosessi sekä käsitelty viestintää ja henkilöstöasioiden valmistelua. Ohjausryhmien puheenjohtajat kokoontuivat ja kokouksessa sovittiin yhteisen valmistelun periaatteet (Tuusulan edustaja oli poissa kokouksesta). Muistio on liitteenä. Kokouksessa annettiin hallintoryhmän tehtäväksi laatia yhteiset sopimuspohjat KUUMA-kuntien isäntäkuntamallilla toteutettavalle yhteistyölle. Yhteisiä periaatteita on käsitelty myös komissiossa. Komission ehdotus lähetetään erikseen. Ehdotus: Hyväksytään valmistelun periaatteet.

12 12 13 Sisäinen arviointi Komissio päätti, että toimintasuunnitelman mukainen KUUMA-yhteistyön sisäinen arviointi tehdään osana hallinnon uudistamista. Arviointi toteutetaan liitteenä olevan tarjouspyynnön mukaisesti. Arvioinnin tekijäksi on valittu Efeko. Arviointi toteutetaan tiiviinä ohjattuna prosessina, joka sisältää 1. asiakirjoihin perustuvan lyhyen analyysin tavoitteista ja niiden toteutumisesta 2. kehittämisen kannalta keskeisten kysymysten määrittelyn, kuten o ovatko strategiset tavoitteet oikeat? o onko yhteistyössä päästy vaiheeseen, joka on asetettu tavoitteeksi - palvelujen uudistamisessa? - maankäytön ja liikenteen suunnittelussa? - omistajapolitiikan ja edunvalvonnan toteutuksessa? o missä toimenpiteissä on onnistuttu ja missä ei? o mitkä ovat onnistumisen/epäonnistumisen taustatekijät? o kuntayhteistyön toteuttamisen vaihtoehdot ottaen huomioon toimintaympäristön muutokset? o mitkä ovat päätöksenteon ja valmistelun kehittämistarpeet? 3. kysymysten pohjalta toteutetun ohjatun arviointikeskustelun KUUMAhallituksen ja -komission jäsenten sekä työryhmien puheenjohtajien kesken 4. raportin arvioinnin tuloksista ja ehdotuksen KUUMA-kuntien yhteistyön kehittämiseksi. KUUMA-hallituksen arviointikeskustelu käydään kokouksessa.

13 13 14 Skenaariotyön jatko Komissio Ensimmäisen päivän tulokset, lähetetään erikseen 2. kysely valtuutetuille, opiskelijoille, yrittäjille, työntekijöille 3. Palautetilaisuus klo KUUMA parlamentti Ehdotus: Keskustellaan jatkotyön painotuksista. Päätös: Hyväksyttiin jatkovalmistelu ja sovittiin, että asiaa käsitellään myös hallituksen seminaarissa KUUMA-hallitus Seminaarin yhteenveto on liitteenä. Ehdotus: Merkitään tiedoksi.

14 14 15 Tiedoksi - Ajankohtaiset asiat o Aiesopimuksen kuntapäätökset o Lippujärjestelmän kehittäminen, lausunto YTV:lle o Lausunto seutukokeilun lopettamisesta o Lausunto Kuka vaikuttaa -hankkeen jatkorahoituksesta o Asunnottomuuden ennaltaehkäisy KUUMA kuntien toimenpidesuunnitelma Oikaisuvaatimus Tämän pöytäkirjan päätöksistä voi tehdä oikaisuvaatimuksen KUUMA hallitukselle. Muilta osin päätöksistä ei voi tehdä oikaisuvaatimusta.

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2008. Aika Tiistai klo Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2008. Aika Tiistai klo Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä Pöytäkirja 2/2008 Aika Tiistai 08.04.2008 klo 18.00-20.45 Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 9 Helsingin

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 1/2008

KUUMA-HALLITUS Esityslista 1/2008 Esityslista 1/2008 Aika Tiistai 12.2.2008 klo 18.00 Paikka Mäntsälän kunnantalo, kokoushuone 1-2 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 9/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 9/2007 KUUMA-HALLITUS Esityslista 9/2007 Aika Tiistai 18.12.2007 klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Kerava 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 55 KUUMA ympäristökeskuksen

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 2/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 2/2007 Esityslista 2/2007 Aika Tiistai 3.4.2007 klo 18.00 Paikka Heikkilänmäen kalliosali Tapulikatu 15, Kerava 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 11 Toimintakertomus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 4/2008. Aika Tiistai 12.8.2008 klo 17.00 Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikintie 4, Mäntsälä

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 4/2008. Aika Tiistai 12.8.2008 klo 17.00 Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikintie 4, Mäntsälä Esityslista 4/2008 Aika Tiistai 12.8.2008 klo 17.00 Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikintie 4, Mäntsälä Greater Helsinki Vision Kaupungin/kunnanhallitusten yhteiskokous KUUMA-alueen tavoitteista Klo 18.00

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 4/2008. Aika Tiistai klo Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikintie 4, Mäntsälä

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 4/2008. Aika Tiistai klo Paikka. Mäntsälän kunnantalo, Heikintie 4, Mäntsälä Pöytäkirja 4/2008 Aika Tiistai 12.8.2008 klo 17.00-18.00 Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikintie 4, Mäntsälä Greater Helsinki Vision Kaupungin/kunnanhallitusten yhteiskokous KUUMA-alueen tavoitteista Klo

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 8/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 8/2007 KUUMA-HALLITUS Esityslista 8/2007 Aika Tiistai 6.11.2007 klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Kerava 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 49 Kärkihankkeiden organisointi

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 3/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 3/2007 Esityslista 3/2007 Aika Tiistai 17.4.2007 klo 18.00 Paikka Keravan kaupungintalo kaupunginhallituksen kokoushuone 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 18 KUUMA kuntien

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2011. Aika Tiistai klo Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2011. Aika Tiistai klo Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 6/2011 Aika Tiistai 24.5.2011 klo 18.00 Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 3/2009 Aika Tiistai 10.11.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Juhani Aho -sali, Hallintokatu 4, Järvenpää Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 2/2009. Aika Tiistai , klo Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Hallintokuja 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 2/2009. Aika Tiistai , klo Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Hallintokuja 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Esityslista 2/2009 Aika Tiistai 31.03.2009, klo 17.00 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Hallintokuja 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2010 Aika Tiistai 15.6.2010, klo 17.00 Paikka Hotelli Kiljavanranta, auditoriosali Kotorannantie 49, Kiljava SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 1/2010. Aika Torstai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2010 Aika Torstai 14.1.2010, klo 18.00-19.15 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 6/2009. Aika Tiistai , klo Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 6/2009. Aika Tiistai , klo Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 6/2009 Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00-19.10 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2009. Aika Tiistai , klo Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Hallintokatu 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2009. Aika Tiistai , klo Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Hallintokatu 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 2/2009 Aika Tiistai 31.03.2009, klo 17.00-17.50 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Hallintokatu 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2011. Aika Tiistai klo Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 2/2011. Aika Tiistai klo Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 2/2011 Aika Tiistai 1.3.2011 klo 16.30-17.30 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 10/2011. Aika Perjantai klo Paikka Gustavelund, kokoushuone 8 Kirkkotie 36, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 10/2011. Aika Perjantai klo Paikka Gustavelund, kokoushuone 8 Kirkkotie 36, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 10/2011 Aika Perjantai 16.12.2011 klo 14.00-15.30 Paikka Gustavelund, kokoushuone 8 Kirkkotie 36, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2009. Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2009. Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää KUUMA-HALLITUS Esityslista 6/2009 Aika Tiistai 8.9.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Aino-kabinetti, Hallintokatu 4, Järvenpää 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 2/2009 Aika Tiistai 9.6.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Juhani Aho -sali, Hallintokatu 4, Järvenpää Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 5/2011. Aika Tiistai 19.4.2011 klo 8.00- Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 5/2011. Aika Tiistai 19.4.2011 klo 8.00- Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 5/2011 Aika Tiistai 19.4.2011 klo 8.00- Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 9/2011. Aika Keskiviikko klo Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 9/2011. Aika Keskiviikko klo Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 9/2011 Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00 Paikka Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 5 2

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 8/2008. Aika Tiistai , klo Paikka Mäntsälän kunnantalo, Valtuustosali Heikinkuja 4, Mäntsälä

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 8/2008. Aika Tiistai , klo Paikka Mäntsälän kunnantalo, Valtuustosali Heikinkuja 4, Mäntsälä KUUMA-HALLITUS Esityslista 8/2008 Aika Tiistai 16.12.2008, klo 19.00 Paikka Mäntsälän kunnantalo, Valtuustosali Heikinkuja 4, Mäntsälä 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 3/2008. Aika Tiistai 20.05.2008 klo 18.00- Paikka. Pornaisten kunnantalo, Kirkkotie 176, 07171 Pornainen

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 3/2008. Aika Tiistai 20.05.2008 klo 18.00- Paikka. Pornaisten kunnantalo, Kirkkotie 176, 07171 Pornainen KUUMA-HALLITUS Aika Tiistai 20.05.2008 klo 18.00- Paikka Pornaisten kunnantalo, Kirkkotie 176, 07171 Pornainen 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 18 Tietotekniikan

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 6/2011. Aika Tiistai klo Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 6/2011. Aika Tiistai klo Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 6/2011 Aika Tiistai 24.5.2011 klo 18.00-19.30 Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 4/2011. Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 4/2011. Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00 KUUMA-HALLITUS Esityslista 4/2011 Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, ryhmähuone 331, Aleksanterinkatu 20, Helsinki 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 9/2011. Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00. Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 9/2011. Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00. Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 9/2011 Aika Keskiviikko 23.11.2011 klo 17.30-18.00 Paikka Hyökkälän koulu Kirkkotie 7-9, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 5

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 5/2011. Aika Tiistai 19.4.2011 klo 8.00-9.40. Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 5/2011. Aika Tiistai 19.4.2011 klo 8.00-9.40. Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 5/2011 Aika Tiistai 19.4.2011 klo 8.00-9.40 Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 2/2009 Aika Tiistai 9.6.2009, klo 18.00-20.45 Paikka Järvenpää-talo, Juhani Aho -sali, Hallintokatu 4, Järvenpää Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 4/2011. Aika Perjantai klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 4/2011. Aika Perjantai klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 4/2011 Aika Perjantai 8.4.2011 klo 12.30-14.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, ryhmähuone 331, Aleksanterinkatu 20, Helsinki 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 7/2008. Aika Tiistai 25.11.2008, klo 16.45 Paikka. Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 7/2008. Aika Tiistai 25.11.2008, klo 16.45 Paikka. Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti KUUMA-HALLITUS Esityslista 7/2008 Aika Tiistai 25.11.2008, klo 16.45 Paikka Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Aleksanterinkatu 14, Lahti 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2008. Aika Tiistai 21.10.2008, klo 18.00 Paikka. Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali Heikinkuja 4, Mäntsälä

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2008. Aika Tiistai 21.10.2008, klo 18.00 Paikka. Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali Heikinkuja 4, Mäntsälä KUUMA-HALLITUS Esityslista 6/2008 Aika Tiistai 21.10.2008, klo 18.00 Paikka Mäntsälän kunnantalo, valtuustosali Heikinkuja 4, Mäntsälä 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskiviikko klo PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 73 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 2

Keskiviikko klo PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 73 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 2 KERAVAN KAUPUNKI ESITYSLISTA N:o 7/2016 KUUMA-johtokunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 18.00 Paikka Sipoon Kuntala KÄSITELTÄVÄT ASIAT ASIA NO PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS

HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS 1 LUONNOS 6.4.2005 Asia 1 / Liite 1 HELSINGIN SEUDUN KUNTIEN YHTEISTYÖSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN TARKOITUS JA TAVOITTEET Sopimuskuntien yhteisenä tavoitteena on Helsingin seudun kansainvälisen kilpailukyvyn

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 5/2010. Aika Tiistai , klo 18.00

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 5/2010. Aika Tiistai , klo 18.00 KUUMA-HALLITUS Esityslista 5/2010 Aika Tiistai 28.9.2010, klo 18.00 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 5/2010. Aika Tiistai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 5/2010. Aika Tiistai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 5/2010 Aika Tiistai 28.9.2010, klo 18.00-20.10 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo

Sote-ohjausryhmä. Ote pöytäkirjasta 5/2015. Aika Tiistai klo Sote-ohjausryhmä Ote pöytäkirjasta 5/2015 4 Aika Tiistai 1.12.2015 klo 18.00 20.00 Paikka Helsingin kaupungintalo, Ryhmähuone 331 Aleksanterinkatu 20, 3. krs. 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 9/2009. Aika Tiistai 15.12.2009, klo 17.00-18.00. YLE-keskus, Radiokatu 5, Helsinki Ison Pajan kokoussali

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 9/2009. Aika Tiistai 15.12.2009, klo 17.00-18.00. YLE-keskus, Radiokatu 5, Helsinki Ison Pajan kokoussali KUUMA-HALLITUS Esityslista 9/2009 Aika Tiistai 15.12.2009, klo 17.00-18.00 Paikka YLE-keskus, Radiokatu 5, Helsinki Ison Pajan kokoussali 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 2/2010

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 2/2010 KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 2/2010 Aika Keskiviikko 24.11.2010, klo 18.00 Paikka Hyria koulutus Oy, Auditorio Torikatu 18, Hyvinkää SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 8/2008. Aika Tiistai , klo Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 8/2008. Aika Tiistai , klo Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 8/2008 Aika Tiistai 16.12.2008, klo 19.15 21.00 Paikka Mäntsälän kunnantalo, Heikinkuja 4, Mäntsälä 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 2/2010

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 2/2010 KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 2/2010 Aika Keskiviikko 24.11.2010, klo 18.00 Paikka Hyria koulutus Oy, Auditorio Torikatu 18, Hyvinkää SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 1/2011

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 1/2011 KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Pöytäkirja 1/2011 Aika Keskiviikko 15.6.2011 klo 16.00-17.25 Paikka Kirkonkylän koulu Tuusulantie 131, Tuusula SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 24.3.2015. Helsinki, Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 24.3.2015. Helsinki, Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika kello 17.00 17.55 Kokouspaikka Helsinki, Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali Läsnä Helsinki Espoo Kaupunginhallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 9/2009. Aika Tiistai 15.12.2009, klo 17.00-18.00. YLE-keskus, Radiokatu 5, Helsinki Ison Pajan kokoussali

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 9/2009. Aika Tiistai 15.12.2009, klo 17.00-18.00. YLE-keskus, Radiokatu 5, Helsinki Ison Pajan kokoussali KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 9/2009 Aika Tiistai 15.12.2009, klo 17.00-18.00 Paikka YLE-keskus, Radiokatu 5, Helsinki Ison Pajan kokoussali 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskiviikko klo Järvenpää, Järvenpää-talo 56 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2

Keskiviikko klo Järvenpää, Järvenpää-talo 56 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 KERAVAN KAUPUNKI KUUMA-johtokunta ESITYSLISTA N:o 8/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 29.11.2017 klo 18.00 Paikka Järvenpää, Järvenpää-talo KÄSITELTÄVÄT ASIAT ASIA NO PÖYTÄKIRJAN SIVU 56 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 1/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 1/2007 Esityslista 1/2007 Aika Tiistai 06.02.2007 klo 18.00- Paikka Keravan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Järjestäytyminen 4 2 Sosiaali- ja terveystoimen yhteistoimintasopimus

Lisätiedot

MAL puiteohjelma

MAL puiteohjelma KUUMA-johtokunta 7.2.2017-4 - Liite 4e MAL 2019 -puiteohjelma KUUMA-komissio 20.1.2017 MAL 2019 -puiteohjelman sisältö Puiteohjelman tarkoitus MAL 2019 -puiteohjelmassa on kuvattu Helsingin seudun maankäytön,

Lisätiedot

Lausunnon antaminen Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen väliraportista

Lausunnon antaminen Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen väliraportista Valtuusto 4 10.02.2014 Lausunnon antaminen Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen väliraportista 63/00.04.01/2013 KH 239 Kunnanhallitus 18.6.2013 Valmistelija: kunnanjohtaja Mikael Grannas Taustaa

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2007

KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 1/2007 Pöytäkirja 1/2007 Aika Tiistai 06.02.2007 klo 18.00-19.20 Paikka Keravan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 1 Järjestäytyminen 4 2 Sosiaali- ja terveystoimen

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 7/2010. Aika Keskiviikko klo Sanomatalo, kokoustila (7. krs) Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 7/2010. Aika Keskiviikko klo Sanomatalo, kokoustila (7. krs) Töölönlahdenkatu 2, Helsinki KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 7/2010 Aika Keskiviikko 8.12.2010 klo 18.00-20.10 Paikka Sanomatalo, kokoustila (7. krs) Töölönlahdenkatu 2, Helsinki 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA-seudun yhteistyö painopisteet ja sisältö

KUUMA-seudun yhteistyö painopisteet ja sisältö KUUMA-johtokunta 7.2.2017-6 Liite 6a KUUMA-seudun yhteistyö 2017- painopisteet ja sisältö Komission esitys johtokunnan päätettäväksi rev. 13.9.2016 (29.8.2016) Antti Kuusela KUUMA-yhteistyön filosofia

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Pöytäkirja 7/2013 Aika Torstai 19.12.2013 klo 13.00-16.15 Paikka Kallio-Kuninkala, kokoustila Navetta Ristinummentie 6, 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Esityslista 7/2013 Aika Torstai 19.12.2013 klo 13.00 Paikka Kallio-Kuninkala, kokoustila Navetta Ristinummentie 6, 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 7/2006

KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 7/2006 Pöytäkirja 7/2006 Aika Tiistai 19.9.2006 klo 18.00 Paikka Tuusulan kunnantalo. 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 34 Järjestäytyminen 4 35 KUUMA talouspalvelujen seudullinen toteuttaminen 5 36 KUUMA hankintastrategia

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2011

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2011 KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2011 Aika Keskiviikko 15.6.2011, klo 16.00 Paikka Kirkonkylän koulu Tuusulantie 131, Tuusula SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 4/2010. Aika Keskiviikko , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 4/2010. Aika Keskiviikko , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 4/2010 Aika Keskiviikko 2.6.2010, klo 18.00-19.35 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Pöytäkirja 2/2014 Aika Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.00-20.30 Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 4/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 4/2007 Esityslista 4/2007 Aika Tiistai 29.5.2007 klo 18.00 Paikka Keravan kaupungintalo kaupunginhallituksen kokoushuone 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 22 KUUMA kuntien

Lisätiedot

Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma HLJ Suvi Rihtniemi HSL Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma HLJ Suvi Rihtniemi HSL Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma HLJ 2011 22.4.2010 Suvi Rihtniemi HSL Helsingin seudun liikenne Liikennejärjestelmäsuunnitelmat Neljä Pääkaupunkiseudun liikennejärjestelmäsuunnitelmaa (PLJ

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 1/2012. Aika Keskiviikko klo Hyvinkään kaupungintalo, aula Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 1/2012. Aika Keskiviikko klo Hyvinkään kaupungintalo, aula Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää KUUMA-HALLITUS Esityslista 1/2012 Aika Keskiviikko 15.2.2012 klo 18.00 Paikka Hyvinkään kaupungintalo, aula Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2010. Aika Tiistai 12.10.2010, klo 17.30

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 6/2010. Aika Tiistai 12.10.2010, klo 17.30 KUUMA-HALLITUS Esityslista 6/2010 Aika Tiistai 12.10.2010, klo 17.30 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanvaltuuston kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Keskiviikko klo Järvenpää, Kallio-Kuninkala PÖYTÄKIRJAN SIVU 25 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2

Keskiviikko klo Järvenpää, Kallio-Kuninkala PÖYTÄKIRJAN SIVU 25 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 KERAVAN KAUPUNKI KUUMA-johtokunta ESITYSLISTA N:o 4/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.5.2017 klo 18.00 Paikka Järvenpää, Kallio-Kuninkala KÄSITELTÄVÄT ASIAT ASIA NO PÖYTÄKIRJAN SIVU 25 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Pöytäkirja 6/2013 Aika Keskiviikko 11.12.2013 klo 15.00-17.30 Paikka Taide- ja museokeskus Sinkka Kultasepänkatu 2, Kerava 2 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Pöytäkirja 5/2013 Aika Torstai 21.11.2013 klo 8.30-10.00 Paikka Finlandia-talo kongressisiipi, kokoushuoneet 22-23 Mannerheimintie 13, Helsinki

Lisätiedot

Maankäyttölautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus

Maankäyttölautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Maankäyttölautakunta 143 03.12.2014 Kunnanhallitus 350 15.12.2014 Kunnanhallitus 145 25.05.2015 Ehdotus Mäntsälän kunnan lausunnoksi Helsingin seudun yhteisestä maankäyttösuunnitelma 2050 -luonnoksesta,

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Esityslista 2/2014 Aika Keskiviikko 7.5.2014 klo 18.00- Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Keskiviikko klo PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 73 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3

Keskiviikko klo PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 73 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3 KERAVAN KAUPUNKI KUUMA-johtokunta PÖYTÄKIRJA N:o 7/2016 KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 18.00-19.45 Paikka Sipoon Kuntala KÄSITELTÄVÄT ASIAT ASIA NO PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 2/2010. Aika Tiistai 2.3.2010, klo 19.30. Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 2/2010. Aika Tiistai 2.3.2010, klo 19.30. Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi KUUMA-HALLITUS Esityslista 2/2010 Aika Tiistai 2.3.2010, klo 19.30 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi Asiat Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 7/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 7/2007 Esityslista 7/2007 Aika Tiistai 16.10.2007, klo 18.00 Paikka Keravan kaupungintalo, Kerava 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 43 Kärkihankkeiden organisointi 5

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/ (9) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 14/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 9:00-10:50 Paikka Kuopion Vesi Liikelaitos, Haapaniementie 30 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma

Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelma Liikennetutkimus LITU 2008 Tutkimusalue ja haastattelumäärät Matkaluku asuinalueittain koko tutkimusalueella Matkaa/ hlö/ vrk 3,60 3,00 2,40 1,80 1,20 0,60

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1

HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 HELSINGIN SEUDUN YHTEISTYÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika kello 17.00 18.45 Kokouspaikka Helsinki, Kaupungintalo, juhlasali Läsnä Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen Järvenpää Nurmijärvi Tuusula Kerava Mäntsälä

Lisätiedot

KUUMA -liikelaitoksen johtokunnan tehtävänä on johtaa ja kehittää kuntayhteistyötä.

KUUMA -liikelaitoksen johtokunnan tehtävänä on johtaa ja kehittää kuntayhteistyötä. SISÄLLYSLUETTELO 1. LUKU, LIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA... 2 1 Toimiala... 2 2 Johtokunnan kokoonpano ja toimikausi... 2 3 Johtokunnan tehtävät ja ratkaisuvalta... 3 4 Päätöksenteko johtokunnassa... 3 2. LUKU,

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä

Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Keski-Uudenmaan kaupunki Yhdistymisselvityksen ohjausryhmä Esityslista 5/2015 Aika Keskiviikko 28.10.2015 klo 18.00 Paikka Pornaisten kunnantalo Valtuustosali Kirkkotie 176, Pornainen 2 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 6/2010. Aika Tiistai , klo

KUUMA-HALLITUS. Pöytäkirja 6/2010. Aika Tiistai , klo KUUMA-HALLITUS Pöytäkirja 6/2010 Aika Tiistai 12.10.2010, klo 17.30-18.55 Paikka Nurmijärven kunnantalo, kunnanvaltuuston kokoushuone, Keskustie 2 b, Nurmijärvi 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria.

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria. Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 16:07-18:08 Paikka Kokoustila Martta-Maria Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaaminen 41 Kokouksen läsnäolijat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.9.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 89 Tekninen lautakunta 01.07.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 91 46 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12

Tarkastuslautakunta Sivu 1 / 12 Espoon kaupunki Pöytäkirja Tarkastuslautakunta 28.02.2013 Sivu 1 / 12 Kokoustiedot Aika 28.02.2013 torstai klo 17:30-21:05 tauko klo 19.36-19.46 Paikka Valtuustotalo, kokoomuksen ryhmähuone Saapuvilla

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 3/2011. Aika Tiistai 22.3.2011 klo 18.00. Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula

KUUMA-HALLITUS. Esityslista 3/2011. Aika Tiistai 22.3.2011 klo 18.00. Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula KUUMA-HALLITUS Esityslista 3/2011 Aika Tiistai 22.3.2011 klo 18.00 Paikka Tuusulan kunnantalo, valtuustosali, Hyryläntie 16, Tuusula 2 SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

KUUMA-HALLITUS Esityslista 4/2007

KUUMA-HALLITUS Esityslista 4/2007 Esityslista 4/2007 Aika Tiistai 29.5.2007 klo 18.00-20.10 Paikka Keravan kaupungintalo kaupunginhallituksen kokoushuone 2 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 22 KUUMA

Lisätiedot

KUUMA-seudun yhteistyö

KUUMA-seudun yhteistyö KUUMA-johtokunta 20.9.2017 36 Liite 36 KUUMA-seudun yhteistyö 2017 12.9.2017 Antti Kuusela Yhteistyön historia ja tavoitteet 1(2) Keski-Uudenmaan kunnat, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä ja Nurmijärvi

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2012 Aika: torstaina 23.2.2012 kello 18.00 19.20 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Jutta Kivikallio

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot