Merenkulkulaitos 6/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Merenkulkulaitos 6/"

Transkriptio

1 Merenkulkulaitoksen TIEDOTULEHTI Merenkulkulaitos 6/ KANAVIEN JA AVATTAVIEN ILTOJEN LIIKENNEKAUDET JA AUKIOLOAJAT Merenkulkulaitos on tekemällään päätöksellä uudistanut määräykset valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekausista ja aukioloajoista. fl Uudet määräykset tulevat voimaan ja niillä kumotaan 3.5,2006 annetut vastaavat määräykset (Dnro 723/610/2006). Uudet määräykset ovat oheisena. Asetus kanavien ja avattavien siltojen liikennesäännöstä (512/1991) ja Merenkulkulaitoksen antamat määräykset aluksille ja puutavaralautoille asetettavista vaatimuksista valtion sulku- ja avokanavilla sekä avattavilla silloilla (Dnro 724/30/2006) on julkaistu ajantasaisina Merenkulkulaitoksen tiedotuslehdessä nro 6/ Laki kanavamaksuista (404/1965) ja asetus kanavamaksuista (515/1991) on julkaistu ajantasaisina tiedotuslehdessä nro 15/ Apu lai sjohtaj a Väylänpidon johtajan sijainen Diplomi-insinööri Risto Lang 011i Holm Asiaa koskevat tiedustelut: Väylänpito, väylätekninen yksikkö Järvi-uomen väyläyksikkö Tämä tiedotuslehti korvaa tiedotuslehden: 6/ osittain Dnro 863/610/2007 IN Tilaukset Merenkulkulaitos Kayntiosoite Postiosoite Puhelin Faksi ja myynti: Kirjaamo Porkkalankatu 5 PL kirjaamo@fma.fi Helsinki Helsinki

2 MEREN KULKULAITO MÄÄRÄY Antopäivä: Dnro: 863/610/2007 isältöalue: ulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekaudet ja aukioloajat äädösperusta: Vesiliikennelaki (463/1996) 26 Asetus kanavien ja avattavien siltojen liikennesäännöstä ja 36 (512/1991) 15, 21 Voimassaoloaika: Kumoaa määräyksen: toistaiseksi Merenkulkulaitoksen määräykset valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen lilkennekausista ja aukioloajoista Dnro 723/610/2006 MERENKULKULAITOKEN MÄÄRÄYKET VALTION ULKU- JA AVOKANAVIEN EKÄ AVATTAVIEN ILTOJEN LIIKENNEKAUITA JA AUKIOLOAJOITA Annettu Helsingissä 24 päivänä huhtikuuta 2007 Merenkulkulaitos on päättänyt 20 päivänä kesäkuuta 1996 annetun vesillikennelain sekä kanavien ja avattavien siltojen liikennesäännöstä 8 päivänä maa- (463/1996) 26 :n liskuuta 1991 annetun asetuksen (512/1991) 15, 21 ja 36 :n nojalla: Yleisiä määräyksiä o veltamisala Nämä määräykset koskevat valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekausia ja aukioloalkoja.. aimaan kanava 2g Liikennekausi Lilkennekauden pituudesta aimaan kanavalla sovitaan kunakin vuonna jääolosuhteet huomioon ottaen aimaan kanavan uomen ja Venäjän valtuutettujen kesken. Merenkuikulaitos kuuluttaa kanavan avaamisesta ja sulkemisesta Helsingissä ja Lappeenrannassa ilmestyvissä sanomalehdissä tai ilmoittaa siitä muulla tavalla. Avaamisesta kuulutetaan tai ilmoitetaan vähintään vuorokausi ennen avaamispäivää ja sulkemisesta vähintään seitsemän vuorokautta ennen sulkemispäivää.

3 3 3 Aukioloajat Liikennekauden aikana aimaan kanava pidetään avoinna liikenteelle kaikkina vuorokauden aikoina. Merenkulkulaitos voi välttämättömiksi katsomiensa korjaustöiden ajaksi tai muusta erityisestä syystä, kuultuaan mandollisuuksien mukaan liikennöitsijöitä ja uittajia, keskeyttää vesiliikenteen kanavassa tai sen osassa tai antaa kanavan aukioloa ja liikennettä koskevia rajoittavia määräyksiä. Keskeytyksestä tai rajoituksesta kuulutetaan Helsingissä ja Lappeenrannassa ilmestyvissä sanomalehdissä tai ilmoitetaan muulla tavalla. Muut kanavat ja avattavat sihat 4 Liikennekausi Kanavat ja avattavat sillat pidetään kunakin vuonna avoinna vesililkenteelle jääolosuhteiden salliessa siten kuin 5 ja 6 :ssä tarkemmin määrätään. Kanavien ja avattavien siltojen avaamisesta ja sulkemisesta kuulutetaan etukäteen paikallisissa sanomalehdissä tai ilmoitetaan muulla tavalla. Merenkulkulaitos voi välttämättömiksi katsomiensa korjaustölden ajaksi tai muusta erityisestä syystä, kuultuaan mandollisuuksien mukaan liikennöitsijöitä ja uittajia, keskeyttää vesiliikenteen tai rajoittaa liikennekauden pituutta. Keskeytyksestä tai rajoituksesta kuulutetaan paikallisissa sanomalehdissä tai ilmoitetaan muulla tavalla. 5 ulku kana v/en aukioloajat Keiteleen kanava Vaajakoski Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Kuhankoski Kuusa Paatelan palvelusulku on käytössä Kapeenkoski klo (itsepalvelusulkuja) Paatela Itsepalvelusulut ovat käytössä klo (palvelusulku) Paatelan palvelusulku on käytössä klo Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Paatelan palvelusulku on käytössä klo Itsepalvelusulut ovat käytössä ke - su klo Paatelan palvelusulku on käytössä tilauksesta ke - su klo Tilaus on tehtävä edellisenä arkipäivänä klo mennessä. Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkulaitoksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina kaukokäyttöisesti Paatelan sululta kaikilla Keiteleen kanavan suluilla.

4 Rautalammen reitti Kerkonkoski ulut ovat käytössä klo Kiesimä Neituri Kolu ulut ovat käytössä klo (itsepalvelusulkuja) ulut ovat käytössä klo ulut ovat käytössä ke - su klo Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkula toksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina palvelusulutuksin. Kaikkinen ja Vääksy Kalkkinen Kalkkisten itsepalvelusulku on käytössä (itsepalvelusulku) klo Vääksy Vääksyn palvelusulku on käytössä (palvelusulku) klo Kalkkisten itsepalvelusulku on käytössä klo Vääksyn palvelusulku on käytössä klo Kaikkisten ja Vääksyn sulut ovat käytössä juhannusviikolla torstaina, perjantaina ja lauantaina klo Kalkkisten itsepalvelusulku on käytössä klo Vääksyn palvelusu Iku on käytössä klo r L Kalkkisten itsepalvelusulku on käytössä ke - su klo Vääksyn palvelusulku on käytössä tilauksesta ke - su klo Tilaus on tehtävä edellisenä arkipäivänä klo mennessä. Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkulaitoksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina palvelusulutuksin.

5 . rkokemaenjoen vesistöalue Valkeakoski Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Lem pää lä (itsepalvelusulkuja) Muroleen palvelusulku on käytössä klo Murole (palvelusulku) Herraskoski (itsepalvelusulku) Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Muroleen palvelusulku on käytössä klo Muroleen, Lempäälän ja Valkeakosken sulut ovat käytössä juhannusviikolla torstaina ja perjantaina klo Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Muroleen palvelusulku on käytössä klo Perjantaisin sulku on käytössä kuitenkin klo saakka Itsepalvelusulut ovat käytössä ke - su klo Muroleen palvelusu I ku on käytössä tilauksesta ke - su klo Tilaus on tehtävä edellisenä arkipäivänä klo mennessä. Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkulaitoksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina palvelusulutuksin.

6 Iisalmen reitti ja avon museokanavat Nerkoo Nerkoon ja Ahkionlanden sulut ovat käytössä Ahkionlahti klo (itsepalvelusulkuja) Kuivataipaleen ja aarikosken sulut ovat käytössä Museokanavat: avovesikaudella ympäri vuorokauden. Kuivataipale - aarikoski (itsepalvelusulkuja) Kuivataipaleen ja aarikosken sulut ovat käytössä avovesikaudella ympäri vuorokauden Nerkoon ja Ahkionlanden sulut ovat käytössä klo Kuivataipaleen ja aarikosken sulut ovat käytössä avovesikaudella ympäri vuorokauden Nerkoon ja Ahkionlanden sulut ovat käytössä ke - su klo Kuivataipaleen ja aarikosken sulut ovat käytössä avovesikaudella ympäri vuorokauden. Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkulaitoksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina palvelusulutuksin. Kuivataipaleen ja aarikosken suluilla ei järjestetä palvelusulutuksia. Pielisen reitti Joensuu ulut ovat käytössä Joensuun sululta Kaltimo klo Kuu rna (kaukokäyttösul kuja) ulut ovat käytössä Joensuun sululta klo ulut ovat käytössä Joensuun sululta klo ulut ovat käytössä Joensuun sululta klo Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkulaitoksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloalkoina kaukokäyttöisesti Joensuun sululta.

7 Heinäveden reitti ja Tahkonreitti Pilppa Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Vihovuonne Kerma Varistaipaleen ja Taivallanden palvelusulut ovat Karvio käytössä klo (itsepalvelusulkuja) Varistaipale Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Taivallahti (palvelusulkuja) Varistaipaleen ja Taivallanden palvelusulut ovat käytössä klo Karjalankoski Juankoski Pilpan, Vihovuonteen, Kerman ja Karvion Lastukoski (itsepalvelusulkuja) itsepalvelusulut ovat käytössä juhannusviikon torstaista seuraavan viikon tilstaihin ympäri vuorokauden. fl Itsepalvelusulut ovat käytössä klo Varistaipaleen ja Taivallanden palvelusu lut ovat käytössä klo Itsepalvelusulut ovat käytössä ke - su klo Varistaipaleen ja Taivallanden palvelusulut ovat käytössä tilauksesta ke - su klo Tilaus on tehtävä edellisenä arkipäivänä klo mennessä. Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkula toksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina palvelusulutuksin. Taipale ja Konnus Taipale aimaan kanavan ulut ovat käytössä Taipaleen sululta ympäri Konnus liikennekauden aikana vuorokauden. (kau kokäyttösulkuja) Konnuksen sulku on käytettävissä vapaa-ajan liikenteelle myös itsepalvelulla ympäri vuorokauden. Taipaleen sulun maantiesiltaa ei avata yksinomaan vapaa-ajan liikenteelle ma - pe klo ja aimaan kanavan liikennekauden ulkopuolella ulut ovat käytössä ympäri vuorokauden. ulutus on tilattava edellisenä arkipäivänä klo Merenkulkulaitoksen antamien ohjeiden mukaan. Ammattiliikennettä (ennakkotilaus) ja Merenkulkulaitoksen ennakkoon hyväksymän aikataulun mukaan kulkevaa matkustajaliikennettä palvellaan edellä mainittuina aukioloaikoina palvelusulutuksin.

8 ulkukanavien avaamispäivämäärät vesillikennekauden alussa ovat ohjeellisia. ulkukanavat avataan jääolosuhteiden salliessa. Merenkulkulaitos tiedottaa vuosittain avaamispäivämäärät. ulkukanavien kautta kulkeminen on mandollista ilmoitetun aukioloajan jälkeen ma - pe klo , jos jääolosuhteet sen sallivat, eivätkä huoltotoimenpiteet ole sulunkäytölle esteenä. Aluksen on etukäteen varmistettava Merenkulkulaitoksesta, onko sulkukanavan kautta kulkeminen mandollista. Aluksen on tilattava sulutus etukäteen edellisen työpäivän aikana noudattaen sululla olevalla ilmoitustaululla annettuja ohjeita. Ammattiliikennettä palvellaan myös muina kuin tässä pykälässä mainittuina kellonaikoina. ulutus on tilattava etukäteen edellisen työpäivän aikana ja kustakin aluksesta tai puutavaralautasta on maksettava sulutuksen suorittavalle henkilölle kanavamaksuista annetussa asetuksessa (515/1991) säädetty palkkio. Alusyhdistelmissä proomu ja kuljetusjärjestelmään kuuluva hinaaja tai työntäjä muodostavat yhden maksuyksikön, kun yhdistelmä sulutetaan yhdellä kertaa. Vastaavasti puutavaralautta ja sen liikutteluun tarvittava aluskalusto muodostavat yhden maksuyksikön, kun kokonaisuus sulutetaan yhdellä kertaa. outu-, moottori- ja purjeveneliikennettä sekä muuta vapaa-ajan viettoon liittyvää liikennettä ei palvella tässä pykälässä mainittujen kellonaikojen ulkopuolella. Itsepalvelukanavat eivät ole soutu-, moottorivene- ja purjeveneliikenteen eikä muun vapaa-ajan viettoon liittyvän liikenteen käytettävissä tässä pykälässä mainittujen aukiolo - aikojen ulkopuolella. Joensuun sulku on käytettävissä itsepalvelulla vain ilmoitettuna aukioloaikana niille aluksille, jotka voivat auttaa sillan sulun ollessa alavedessä. ilta ei avaudu itsepalvelulla. Jos kanavan tai sulun uusimis- tai korjaustyöt tai muut erityiset syyt niin vaativat, Me - renkulkulaitos voi rajoittaa tässä pykälässä mainittuja päivittäisiä aukioloaikoja tai keskeyttää kanavallikenteen väliaikaisesti. Merenkulkulaitos voi tarpeen vaatiessa myös pidentää mainittuja päivittäisiä aukioloaikoja, kuitenkin enintään liikennekaudeksi. Muutoksista kuulutetaan paikallisissa sanomalehdissä tai ilmoitetaan muulla tavalla.

9 . 6 A vokanavien ja er//listen a vatta ylen siltojen aukioloajat Avokanavat ovat avoinna vesiliikenteelle avovesikauden aikana kaikkina vuorokauden aikoina. illat avataan vesiliikenteelle seuraavasti: Jännevirran silta aimaan syväväylien illat avataan vain tilauksesta. illan avaus on Kyrönsalmen sillat purjehduskauden tilattava puhelimitse tai VHF-radiopuhelimella Vihtakannan silta aikana noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla, kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. Jännevirran siltaa ei avata yksinomaan vapaaajan liikenteelle ma - pe klo ja Kyrönsalmen maantiesilta avataan vapaa-ajan Ilikenteelle tarvittaessa ma - pe klo 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, ja sekä klo ja siitä eteenpäin tasatunnein klo 6.00 saakka. La - su sitta avataan vapaa-ajan liikenteelle tarvittaessa tasatunnein. illat ovat miehittämättömiä. Peltosalmen silta Avovesikauden aikana illat avataan vain tilauksesta. illan avaus on Pirtinvirran silta tilattava puhelimitse tai VHF-radiopuhelimella Reposaaren silta noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla, kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. illat ovat miehittämättömiä. Kaltimon silta Avovesikauden aikana illat avataan vain tilauksesta. illan avaus on Pielisjoen rautatiesilta tilattava puhelimitse tai VHF-radiopuhelimella uvantosilta noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla, Uimasalmen gillat kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. illat ovat miehittämättömiä ja ne avataan kaukokäyttöisesti Joensuun sululta. Kellosalmen silta Virtasalmen silta Avovesikauden aikana illat voidaan avata vesiliikenteelle ympäri vuorokauden. illat ovat itsepalvelusiltoja. Lillholmin silta Avovesikauden aikana ilta avataan päivittäin klo puolen tunnin välein edellyttäen, että tilaus sillan avauksesta on tehty itsepalvelulaitteelta ennen haluttua avausaikaa. ilta on itsepalvelusilta.

10 lo Päivärannan silta ilta avataan ma - su klo ilta avataan tarvittaessa vapaa-ajan I iikenteelle ma - pe klo 6.00, 9.00, 10.00, 11.00, 13.00, sekä klo ja siitä eteenpäin tasatunnein klo saakka. La - su silta avataan vapaa-ajan liikenteelle tarvittaessa tasatunnein klo ja illan avaus on tilattava etukäteen puhelimitse 30 minuuttia ennen sillan avausta noudattaen sillan ilmoitustaululla, kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. illan avaamispäivämäärä vesiliikennekauden alussa on ohjeellinen. ilta avataan jääolosuhteiden salliessa. Merenkulkulaitos tiedottaa vuosittain avaamispäivämäärän. illan kautta kulkeminen on mandollista ilmoitetun aukioloajan jälkeen ma - pe klo , jos jääolosuhteet sen sallivat. illan avaus on tilattava etukäteen noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla annettuja ohjeita.. ma - pe Pohjan silta jääolo- ilta avataan vain tilauksesta. suhteiden salliessa iltaa ei avata yksinomaan vapaa-ajan liikenteelle klo ja trömman silta ilta avataan ammattiliikenteelle ympäri vuorokauden. illan avaus tilataan Tiehallinnon liikennekeskuksesta puh Tilaus tulee tehdä vähintään 15 minuuttia ennen sillan avausta. ilta avataan vapaa-ajan lii kenteelle seuraavasti: ilta avataan ma - su klo ilta avataan ma - su klo ilta avataan ma - su klo illan avaamispäivämäärä vesiliikennekauden alussa on ohjeellinen. ilta avataan jääolosuhteiden salliessa. Merenkulkulaitos tiedottaa vuosittain avaamispäivämäärän. illan kautta kulkeminen on mandollista ilmoitetun aukioloajan jälkeen ma - pe klo , jos jääolosuhteet sen sallivat. illan avaus on tilattava etukäteen noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla annettuja ohjeita.

11 11 Hevossalmen silta ilta avataan ma - su klo ilta avataan päivittäin puolen tunnin välein, aina 15 minuuttia yli ja 15 minuuttia vaille tasatunnin ilta avataan ma - su klo ilta avataan päivittäin puolen tunnin välein, aina 15 minuuttia yli ja 15 minuuttia vaille tasatunnin. illan avaamispäivämäärä vesiliikennekauden alussa on ohjeellinen. ilta avataan jääolosuhteiden salliessa. Merenkulkulaitos tiedottaa vuosittain avaamispäivämäärät. illan kautta kulkeminen on mandollista ilmoitetun aukioloajan jälkeen ma - pe klo , jos jääolosuhteet sen sallivat. illan avaus on tilattava etukäteen noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla annettuja ohjeita. Visuveden silta ilta avataan ma - su klo ilta avataan vapaa-ajan liikenteelle vain tasatunnein, ei kuitenkaan klo illan avaus on tilattava puhelimitse noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla, kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. ilta avataan tasatunnein aikaisintaan tunnin kuluttua tilauksesta ilta avataan ma - su klo ilta avataan vapaa-ajan liikenteelle vain tilauksesta. illan avaus on tilattava puhelimitse noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla, kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. ilta avataan tunnin kuluttua tilauksesta ilta avataan ma - su klo ilta avataan vapaa-ajan liikenteelle vain tilauksesta. sillan avaus on tilattava puhelimitse noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla, kuulutuksella tai muulla tavalla annettuja ohjeita. ilta avataan tunnin kuluttua tilauksesta. illan avaamispäivämäärä vesiliikennekauden alussa on ohjeellinen. ilta avataan jääolosuhteiden salliessa. Merenkulkulaitos tiedottaa vuosittain avaamispäivämäärän. illan kautta kulkeminen on mandollista ilmoitetun aukioloajan jälkeen ma - pe klo , jos jääolosuhteet sen sallivat. illan avaus on tilattava etukäteen noudattaen sillan luona olevalla ilmoitustaululla annettuja ohjeita.

12 -ja 12 Avattavan sillan kautta kulkeminen on ammattiliikenteelle mandollista myös muina kuin tässä pykälässä mainittuina kellonaikoina. illan avaus on tilattava etukäteen edellisen työpäivän aikana ja kustakin aluksesta ja puutavaralautasta on maksettava sillan avauksen suorittaneelle henkilölle kanavamaksuista annetussa asetuksessa (515/1991) säädetty paikkio. Alusyhdistelmien ja puutavaralauttojen maksuyksiköiden määrittelyssä noudatetaan samaa periaatetta kuin 5 :ssä on esitetty sulutusten osalta. outu-, moottori- ja purjeveneliikennettä sekä muuta vapaa-ajan viettoon liittyvää liikennettä ei palvella tässä pykälässä mainittujen kellonaikojen ulkopuolella. Jos kanavan tai avattavan sillan uusimis- tai korjaustyöt tai muut erityiset syyt niin vaativat, Merenkulkulaitos voi rajoittaa tässä pykälässä mainittuja päivittäisiä aukioloaiko tai keskeyttää liikenteen väliaikaisesti. Merenkulkulaitos voi tarpeen vaatiessa myös pidentää mainittuja päivittäisiä aukioloaikoja, kuitenkin enintään liikennekaudeksi. Muutoksista kuulutetaan paikallisissa sanomalehdissä tai ilmoitetaan muulla tavalla. Rautatiesiltoja koskevat lisäksi Ratahallintokeskuksen määräykset rautatiesiltojen avaamisesta vesiliikenteelle. Erinäisiä määräyksiä 7 Voimaan tulo Nämä määräykset tulevat voimaan 1 päivänä toukokuuta Näillä määräyksillä kumotaan valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekausista ja aukioloajoista 3 päivänä toukokuuta 2006 annetut Merenkulkulaitoksen määräykset (Dnro 723/610/2006). Helsingissä 24 päivänä huhtikuuta 2007 Pääjohtaja Markku Mylly Apulaisjohtaja Väylänpidon johtajan sijainen Risto Lng

Valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekaudet

Valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekaudet 1 (12) Antopäivä: 12.7.2019 Voimaantulopäivä: 15.7.2019 Säädösperusta: Vesiliikennelaki (463/1996), 26 :n 2 momentti Voimassa: toistaiseksi Täytäntöönpantava EU-lainsäädäntö: Muutostiedot: Tällä määräyksellä

Lisätiedot

Keskushallinto, väylätekninen yksikkö Järvi-Suomen merenkulkupiiri

Keskushallinto, väylätekninen yksikkö Järvi-Suomen merenkulkupiiri -,.-: -I- W. Merenkulkulaitos Merenkulkulaitoksen TIEDOTULEHTI 4/20.4.2005 KANAVALIIKENNEMÄÄRÄYKET Merenkulkulaitos on 18.4.2005 tekemällaan päätöksellä uudistanut määräykset valtion sulkuja avokanavien

Lisätiedot

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 10/ KANAVIEN AUKIOLOAJAT

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 10/ KANAVIEN AUKIOLOAJAT Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 10/8.4.1998 KANAVIEN AUKIOLOAJAT Merenkulkulaitos on 2.4.1998 tekemällään päätöksellä muuttanut valtion sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekausista

Lisätiedot

Liikennevirasto MÄÄRÄYS Antopäivä: 30.4.2013 Dnro: 2220/100/2013

Liikennevirasto MÄÄRÄYS Antopäivä: 30.4.2013 Dnro: 2220/100/2013 Liikennevirasto MÄÄRÄYS Antopäivä: 30.4.2013 Dnro: 2220/100/2013 Sisältöalue: Sulku- ja avokanavien sekä avattavien siltojen liikennekaudet ja aukioloajat Säädösperusta: Vesiliikennelaki (463/1996) 26

Lisätiedot

KANAVALIIKENNEMÄÄRÄYKSET

KANAVALIIKENNEMÄÄRÄYKSET Määräyskirje 1 (1) 19.4.2010 Dnro 2371/1003/2010 KANAVALIIKENNEMÄÄRÄYKSET Korvaa tiedotuslehdet 3/14.4.2008 ja 6/8.5.2006 ISSN 1455-9048 Asiaa koskevat tiedustelut: Vesiväylätekninen yksikkö Liikennevirasto

Lisätiedot

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 10/

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 10/ Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 10/20.6.2000 LUOTSAUSOHJEET S Merenkulkulaitos on 14.6.2000 antanut luotsauslain (90/1998) 14 :nja luotsausasetuksen (92/1998) 10 :n nojalla uudet luotsausohjeet. Ohjeet

Lisätiedot

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 11/ ERÄIDEN HENGENPELASTUSLAITTEIDEN MAARAAIKAISHUOLTO

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 11/ ERÄIDEN HENGENPELASTUSLAITTEIDEN MAARAAIKAISHUOLTO Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 11/18.6.1999 ERÄIDEN HENGENPELASTUSLAITTEIDEN MAARAAIKAISHUOLTO Merenkulkulaitos on 16.6.1999 antanut päätöksen eräiden hengenpelastuslaitteiden määräaikaishuollosta.

Lisätiedot

Merenkulkulaitos 4/

Merenkulkulaitos 4/ ja Merenkulkulaitoksen TIEDOTUSLEHTI Merenkulkulaitos 4/2.4.2007 HYVÄKSYTTYJEN LUOKITUSLAITOSTEN ANTAM LUOKITUSMERKINTÖJÄ VASTAAVAT SUOMALAISET JÄÄLUOKAT JA ALUKSEN JÄÄLUOKAN VAHVISTAMISTA VARTEN TARVITTAVAT

Lisätiedot

Kimolan kanavahanke. Tilannekatsaus Edunvalvontapäällikkö Petteri Portaankorva

Kimolan kanavahanke. Tilannekatsaus Edunvalvontapäällikkö Petteri Portaankorva Kimolan kanavahanke Tilannekatsaus Kimolan kanava 50 vuotta Kimolan uittokanava on vuodesta 1966 lähtien yhdistänyt Konniveden kaakkoisosassa sijaitsevan Pohjanlahden ja Pyhäjärven luoteisosassa sijaitsevan

Lisätiedot

Esa Sirkiä, dipl.ins. / MKL Väylänpito Itä-Hämeen liiton vesiliikenneseminaari 2008 Heinola

Esa Sirkiä, dipl.ins. / MKL Väylänpito Itä-Hämeen liiton vesiliikenneseminaari 2008 Heinola Sisävesiliikenne ja väylät näkymät ja mahdollisuudet Esa Sirkiä, dipl.ins. / MKL Väylänpito Itä-Hämeen liiton vesiliikenneseminaari 2008 Heinola 6.5.2008 Sisältö Sisävesi-infrastruktuuri Liikenne sisävesillä

Lisätiedot

15.5.2015. Saimaa VTS Master s Guide

15.5.2015. Saimaa VTS Master s Guide 15.5.2015 Saimaa VTS Master s Guide 2 Sisällysluettelo 1 ALUSLIIKENNEPALVELUUN OSALLISTUMINEN... 3 2 VTS-ALUE... 3 3 LIIKENNEILMOITUKSET... 3 3.1 Vaadittavat ilmoitukset... 3 3.2 Avatattavat sillat...

Lisätiedot

TIEDOTUSLEHTI nro 16/

TIEDOTUSLEHTI nro 16/ TIEDOTUSLEHTI nro 16/27112002 SUOMALAIS-RUOTSALAISTEN JÄÄLUOKKIEN JA LUOKITUSLAITOSTEN JÄÄLUOKKIEN VÄLINEN VASTAAVUUS Merenkulkulaitos on väylämaksulain (708/2002) 12 :n 3 momentin nojalla vahvistanut

Lisätiedot

ja vesirakennushallituksessa ore parhaillaaruvireillä kaksi erillistä "museohanketta", tiemuseo ja kanava.museo...

ja vesirakennushallituksessa ore parhaillaaruvireillä kaksi erillistä museohanketta, tiemuseo ja kanava.museo... KERT0~US VIRKAMATKASTA ITÄ-SUOl\'fEN. KANAVILLE 4-5/2 978 T~e- / ja vesirakennushallituksessa ore parhaillaaruvireillä kaksi erillistä "museohanketta", tiemuseo ja kanava.museo... ~älkimmäistä suunnittelemaan

Lisätiedot

Merenkulkulautos 16/

Merenkulkulautos 16/ Meren kulku laitoksen TIEDOTUSLEHTI Merenkulkulautos 16/30122005 LAKI ALUSTEN JÄÄLUOKISTA JA JÄÄNMURTAJA-AVUSTUKSESTA Alusten jääluokista ja jäänmurtaja-avustuksesta 22122005 annettu laki (1121/2005) tulee

Lisätiedot

Jarmo Solja. Kommodorin mietteitä

Jarmo Solja. Kommodorin mietteitä Jarmo Solja Kommodorin mietteitä Hohoo! Ei enää takanurkkapaikkaa vaan ihan Puuskan ja vieläpä SuperPuuskan paalupaikalle. Yksi viiva bucket list :aan lisää. Eli toisinsanoen allekirjoittaneelle suotiin

Lisätiedot

I I I I I I I I I I I I I I [1 I I I I

I I I I I I I I I I I I I I [1 I I I I on [1 KE TELEEN-PÄJÄNT EEN KANAVA Selostus yleissuunnitelmasta ja siihen liittyvistä vaihtoehdoi sta YLESTÄ Keiteleen-Päijänteen kanavan yleissuunnitelrnaan sisältyy vielä vaihtoehtoja välillä Paatela-Kuusa..

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkirjasto 15/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kaupunginkirjasto 15/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 20 Kirjastojen ja yleisöpalveluyksiköiden aukioloajat syksyllä 2014 ja kirjastoauton pysähdyspaikat 1.1.2015 alkaen HEL 2014-012412 T 12 02 02 02 Päätös Päätöksen perustelut

Lisätiedot

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 4/ MERENKULKUHALLINTO. Merenkulkuhallintoa koskevia säädöksiä on uudistettu lukien seuraavasti:

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 4/ MERENKULKUHALLINTO. Merenkulkuhallintoa koskevia säädöksiä on uudistettu lukien seuraavasti: Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 4/30.1.1998 MERENKULKUHALLINTO Merenkulkuhallintoa koskevia säädöksiä on uudistettu 1.1.1998 lukien seuraavasti: 1) Merenkulkulaitoksesta annettua lakia (13/1990) on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveystoimiala Terveys- ja päihdepalvelut -palvelukokonaisuus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveystoimiala Terveys- ja päihdepalvelut -palvelukokonaisuus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Kallion ja Vuosaaren terveysasemien väliaikainen sulkeminen HEL 2017-008474 T 06 00 00 Päätös päätti, että alla mainituilla terveysasemilla ei ole avoterveydenhuollon

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus (ns. ANTTILA)

Valtioneuvoston asetus (ns. ANTTILA) Annettu Helsingissä 28 päivänä maaliskuuta 2008 Valtioneuvoston asetus (ns. ANTTILA) lohenkalastuksen rajoituksista Pohjanlahdella ja Simojoessa Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty maa-

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 16.04.2019, klo 17:00-17:12 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Henkilö- ja tavarakuljetukset Saimaalla

Henkilö- ja tavarakuljetukset Saimaalla Henkilö- ja tavarakuljetukset Saimaalla Itä-Suomen liikennejärjestelmäpäivät 2016 26.10.2016 Vienti Saimaalta: kohdesatamat 26.10.2016 Tero Sikiö 2 Tuonti Saimaalle: lähtösatamat 26.10.2016 Tero Sikiö

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

5/ SOLAS-yleissopimuksen III luvun muutokset tulivat kansainvälisesti voimaan

5/ SOLAS-yleissopimuksen III luvun muutokset tulivat kansainvälisesti voimaan Merenkulkulautos Merenkulkulaitoksen TIEDOTUSLEHTI 5/20.4.2007 MUUTOKSIA SOLAS-YLEISSOPIMUKSEN III LUKUUN Kansainvälinen merenkulkujärjestö (IMO) on hyväksynyt 20.5.2004 antamallaan päätöslauselmalla MSC.152(78)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto 23/2014 Terveys- ja päihdepalvelut 05.05.2014 Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto 23/2014 Terveys- ja päihdepalvelut 05.05.2014 Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 38 Korjaus eräiden terveysasemien väliaikaiset sulkemiset - päätökseen Laajasalon terveysaseman osalta HEL 2014-002990 T 06 00 00 Päätös Päätöksen perustelut on todennut

Lisätiedot

MERITURVALLISUUS- MÄÄRÄYS

MERITURVALLISUUS- MÄÄRÄYS Antopäivä: 23.11.2010 Liikenteen turvallisuusvirasto TRAFI/31299/03.04.01.00/2010 MERITURVALLISUUS- MÄÄRÄYS Voimassaoloaika: 1.12.2010 - toistaiseksi Säädösperusta: Laki alusten jääluokista ja jäänmurtaja-avustuksesta

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Kuusamo Keskuskuja 6 93600 Kuusamo KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan päättymiseen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 04.03.2019, klo 17:01-17:22 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Ulvila Loukkurantie 1 28450 Vanha-Ulvila KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan

Lisätiedot

VARAUSOIKEUTTA KOSKEVASSA PÄÄTÖKSESSÄ OLEVAN ASIAVIRHEEN KORJAAMINEN

VARAUSOIKEUTTA KOSKEVASSA PÄÄTÖKSESSÄ OLEVAN ASIAVIRHEEN KORJAAMINEN Päätös Annettu julkipanon jälkeen 13.6.2012 1 (5) Lupatunnus Arctex Oy c/o Citco Finland Oy Mannerheimintie 16 A 3 00100 HELSINKI VARAUSOIKEUTTA KOSKEVASSA PÄÄTÖKSESSÄ OLEVAN ASIAVIRHEEN KORJAAMINEN Turvallisuus-

Lisätiedot

Naiset nipunlaskussa Varistaipaleen kanavalla

Naiset nipunlaskussa Varistaipaleen kanavalla Naiset nipunlaskussa Varistaipaleen kanavalla Varistaipaleen kyläyhdistys päätti 2006 keväällä, että heinäkuussa 2007 järjestetään Varistaipaleen kanavalla järjestyksessään toinen Naiset nipunlaskussa-tapahtuma.

Lisätiedot

VARSANHÄNNÄN Asemakaavan muutos. kaava nro 489 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA

VARSANHÄNNÄN Asemakaavan muutos. kaava nro 489 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA 16.11.2015 VARSANHÄNNÄN Asemakaavan muutos kaava nro 489 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTI- SUUNNITELMA V a l k e a k o s k e n k a u p u n k i K a u p u n k i s u u n n i t t e l u S ä ä k s m ä e n t i e 2

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Keitele PL 14 72601 KEITELE KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan päättymiseen

Lisätiedot

Työneuvoston lausunto TN 1348-98 (33/97)

Työneuvoston lausunto TN 1348-98 (33/97) 1 (5) Työneuvoston lausunto TN 1348-98 (33/97) Työneuvoston lausunto työaikalain (605/1996) vuorotyön määritelmästä. Annettu valtiovarainministeriön henkilöstöosaston pyynnöstä 22 päivänä huhtikuuta 1998.

Lisätiedot

Määräys TELELIIKENTEEN ESTOLUOKISTA. Annettu Helsingissä 5 päivänä huhtikuuta 2005

Määräys TELELIIKENTEEN ESTOLUOKISTA. Annettu Helsingissä 5 päivänä huhtikuuta 2005 1 (8) Määräys TELELIIKENTEEN ESTOLUOKISTA Annettu Helsingissä 5 päivänä huhtikuuta 2005 Viestintävirasto on määrännyt 23 päivänä toukokuuta 2003 annetun viestintämarkkinalain (393/2003) 79 :n nojalla:

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 2/2011/2 Dnro ISAVI/170/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 5.1.2011

PÄÄTÖS Nro 2/2011/2 Dnro ISAVI/170/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 5.1.2011 Itä-Suomi Ympäristölupavastuualue PÄÄTÖS Nro 2/2011/2 Dnro ISAVI/170/04.09/2010 Annettu julkipanon jälkeen 5.1.2011 HAKIJA Savon Voima Verkko Oy ASIA Kaapelin rakentaminen Kallaveteen välille Säyneensalo

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Toimitilapäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Toimitilapäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 49 Asiakirjapyyntö Hietalahden kauppahallin myyntiä koskevista valmisteluasiakirjoista HEL 2015-012837 T 07 01 02 Päätös Päätöksen perustelut Tilakeskuksen toimitilapäällikkö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Asiakaspäällikkö/Yrityspalvelut

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Asiakaspäällikkö/Yrityspalvelut Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 180 Globe Hope Oy, liiketilan vuokraus osoitteessa Mannerheimintie 22-24 HEL 2016-008073 T 10 01 03 Päätös Päätöksen perustelut Yrityspalveluiden asiakaspäällikkö päätti,

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 18/2012/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen

PÄÄTÖS Nro 18/2012/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen Itä-Suomi PÄÄTÖS Nro 18/2012/2 Dnro ISAVI/96/04.09/2011 Annettu julkipanon jälkeen 6.3.2012 HAKIJA Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ASIA Itä-Suomen ympäristölupaviraston päätöksessä

Lisätiedot

Luotsattavat väylät ja luotsipaikat

Luotsattavat väylät ja luotsipaikat 1 (37) Antopäivä: 6.3.2018 Voimaantulopäivä: 15.3.2018 Säädösperusta: Luotsauslaki (940/2003) 21 :n 3 momentti Voimassa: toistaiseksi Muutostiedot: Kumoaa Liikenteen turvallisuusviraston määräyksen luotsattavista

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Opetusvirasto 5/2015 Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Apulaisrehtori, Hyte

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Opetusvirasto 5/2015 Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Apulaisrehtori, Hyte Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 17 Vs. lehtori, yhteiset aineet (matemaattis-luononnontieteellinen osaaminen) viransijaisuus HEL 2015-008988 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Stadin ammattiopiston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kilon koulun päärakennus, opettajien huone

PÖYTÄKIRJA Kilon koulun päärakennus, opettajien huone PÖYTÄKIRJA 1 Kilon koulu 10.5.2017 KILON KOULU Johtokunnan kokous 0217 Aika 10.5.2017 klo 17.00-18.48 Paikka Läsnä Kilon koulun päärakennus, opettajien huone Sahi Markku, puheenjohtaja Kupila Pauliina,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Kokousaika 16:00-16:08 Kokouspaikka Aulakabinetti 4, Kaupungintalo Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti Monaco, Pia puheenjohtaja

Lisätiedot

Järvipolku Asemakaavan muutos kaava nro 503

Järvipolku Asemakaavan muutos kaava nro 503 17.9.2018 Järvipolku Asemakaavan muutos kaava nro 503 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Arkkitehtitoimisto Kaarlo Rohola Oy Apiankatu 1 / 37600 Valkeakoski OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMAN (OAS)

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Hartola Kuninkaantie 16 19600 Hartola KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Alavus Kuulantie 6 63300 Alavus KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan päättymiseen

Lisätiedot

Päätös. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2017:0070.

Päätös. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2017:0070. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 18.10.2017 1 (5) Lupatunnus Mineral Exploration Network (Suomi) Oy Koskenniskantie 5 82750 JOENSUU VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 18.4.2018 Lupatunnus Suomussalmi Kauppakatu 20 89600 Suomussalmi KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Iisalmi PL 10 74101 IISALMI KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan päättymiseen

Lisätiedot

KUULUTUS 1 (1) Kuulutus. Lupatunnus: VA2019:0035

KUULUTUS 1 (1) Kuulutus. Lupatunnus: VA2019:0035 Kuulutus 7.6.2019 1 (1) Lupatunnus KUULUTUS Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on kaivoslain (621/2011) perusteella 7.6.2019 hyväksynyt seuraavan varausilmoituksen: Varaaja: Lupatunnus: Varausalueen

Lisätiedot

Päätös. Varausalueen sijainti: Juankoski, Kaavi. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2015:0031.

Päätös. Varausalueen sijainti: Juankoski, Kaavi. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2015:0031. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 7.10.2015 1 (5) Lupatunnus Boliden Kylylahti Oy Kaivostie 9 83700 Polvijärvi VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 10.8.2015 kaivoslain

Lisätiedot

Kimolan kanavahanke. Harri Liikanen, Liikennevirasto

Kimolan kanavahanke. Harri Liikanen, Liikennevirasto Kimolan kanavahanke Harri Liikanen, Liikennevirasto 19.9.2017 Vastaamme osaltamme Suomen liikennejärjestelmästä Vastaamme Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 31 Vammaistyön perhehoitajien palkkioiden ja korvausten tarkistus vuonna 2016 HEL 2016-000454 T 01 02 00 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti, että vammaistyön perhehoitajille

Lisätiedot

Saimaan kanavan ja muiden sulkukanavien liikennetilasto 2009

Saimaan kanavan ja muiden sulkukanavien liikennetilasto 2009 1 2010 Liikenneviraston tilastoja Statistik från Trafikverket Statistics from the Finnish Transport Agency Saimaan kanavan ja muiden sulkukanavien liikennetilasto 2009 Statistik över trafiken genom Saima

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev Kehittämisjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Saalem-Lähetys ry:lle myönnettävä lisäavustus perusopetuslain mukaiseen koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuoden 2016 2017 kevätlukukaudelle HEL 2016-005485 T 02

Lisätiedot

Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, kiinteistölautakunta Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, kiinteistölautakunta Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 52 Helsingin Leijona Oy, autohallipaikan vuokraus osoitteessa Pohjoisesplanadi 19/Unioninkatu 28 HEL 2016-000787 T 10 01 03 Päätös Päätöksen perustelut n Tilakeskuksen

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 17.11.2017 Lupatunnus Muhos Asematie 14 91500 MUHOS KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava

Lisätiedot

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTON YLEISOHJEET JÄLKI-ILMOITUKSEN TEKE- MISESTÄ VUODEN 2011 EDUSKUNTAVAALEISSA

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTON YLEISOHJEET JÄLKI-ILMOITUKSEN TEKE- MISESTÄ VUODEN 2011 EDUSKUNTAVAALEISSA Valtiontalouden tarkastusvirasto OHJE 1 (4) Dnro 394/40/2011 20.12.2011 Voimaantulo- ja voimassaoloaika: 1.1.2012 toistaiseksi. Sovelletaan 17.4.2011 pidettyjen eduskuntavaalien jälki-ilmoituksen tekemiseen

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 7.4.2017 Lupatunnus Rautalampi Kuopiontie 11 77700 Rautalampi KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen

Lisätiedot

Merenkulkulaitos 1/

Merenkulkulaitos 1/ L Merenkulkulaitoksen TIEDOTUSLEHTI Merenkulkulaitos 1/1212007 LAKI LAIVAVÄEN LUETTELOINNISTA Laivaväen luetteloinnista 22122006 annettu laki (1360/2006) tuli voimaan 112007 (1005/1986) siihen myöhemmin

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 8.8.2019 Lupatunnus Kittilä Valtatie 15 99100 Kittilä KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava

Lisätiedot

PÄÄTÖS Nro 42/04/2 Dnro Psy-2004-y-12 Annettu julkipanon jälkeen ASIA HAKIJA

PÄÄTÖS Nro 42/04/2 Dnro Psy-2004-y-12 Annettu julkipanon jälkeen ASIA HAKIJA PÄÄTÖS Nro 42/04/2 Dnro Psy-2004-y-12 Annettu julkipanon jälkeen 10.6.2004 1 ASIA HAKIJA Siikajoen yhteistarkkailuohjelman vahvistaminen Uljuan tekoaltaan rakentamisen ja Siikajoen säännöstelyyn liittyvän

Lisätiedot

- palveluliikennettä kaikille. Leppävirran alueen taksibussilinjat ja PALI-auto koulupäivinä

- palveluliikennettä kaikille. Leppävirran alueen taksibussilinjat ja PALI-auto koulupäivinä - palveluliikennettä kaikille Leppävirran alueen taksibussilinjat ja PALI-auto koulupäivinä Aikataulu voimassa 10.8.2017 1.6.2018 Keskustan tilausliikenne liikennöi oheisen aikataulun mukaan tilausten

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) Ähtäri Ostolantie 17 63700 ÄHTÄRI KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan päättymiseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Tietotekniikka- ja viestintäosasto Tietotekniikka- ja viestintäjohtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Tietotekniikka- ja viestintäosasto Tietotekniikka- ja viestintäjohtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 33 Asukaslehti Helsinki-infon jakelun tilaaminen vuodeksi 2017 HEL 2016-013780 T 02 08 02 01 Päätös Päätöksen perustelut Va. tietotekniikka- ja viestintäjohtaja päätti,

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 7.2.2019 Lupatunnus Parikkala Harjukatu 6 59100 Parikkala KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on

Lisätiedot

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi VALITUSOSOITUS Kunnanvaltuuston pöytäkirjan pykälien 83, 85-92 kohdalla tehdyistä päätöksistä saa tehdä kirjallisen kunnallisvalituksen sillä perusteella, että päätös on syntynyt virheellisessä järjes

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 15.11.2018 VA2017:0081 Iisalmi Pohjolankatu 14 74101 Iisalmi KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen

Lisätiedot

MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ. Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti

MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ. Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti MAA- JA METSÄTALOUSMINISTERIÖ ASETUS nro 28/EEO/2006 Päivämäärä Dnro 31.5.2006 2484/01/2006 Voimaantulo- ja voimassaoloaika 15.6.2006 - toistaiseksi Muuttaa Afrikkalaisen hevosruton vastustamisesta 3 päivänä

Lisätiedot

Päätös. Varausalueen sijainti: Alajärvi, Perho, Vimpeli Varauksen nimi: Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2012:0101.

Päätös. Varausalueen sijainti: Alajärvi, Perho, Vimpeli Varauksen nimi: Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2012:0101. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 11.3.2013 1 (5) Lupatunnus Pyhäsalmi Mine Oy PL 51 86801 Pyhäsalmi VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 2.7.2012 kaivoslain (621/2011)

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 16.11.2015 Lupatunnus Joutsa PL 20 19651 Joutsa KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 12.9.2017 Lupatunnus Kuusamo PL 9 93601 KUUSAMO KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä

Lisätiedot

VARAUSOIKEUTTA KOSKEVASSA PÄÄTÖKSESSÄ OLEVAN ASIAVIRHEEN KORJAAMINEN

VARAUSOIKEUTTA KOSKEVASSA PÄÄTÖKSESSÄ OLEVAN ASIAVIRHEEN KORJAAMINEN Päätös Annettu julkipanon jälkeen 7.1.2013 1 (5) Lupatunnus Mineral Exploration Network (Suomi) Oy Koskenniskantie 5 82750 Öllölä VARAUSOIKEUTTA KOSKEVASSA PÄÄTÖKSESSÄ OLEVAN ASIAVIRHEEN KORJAAMINEN Turvallisuus-

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 12.9.2017 Lupatunnus Suomussalmi Kauppakatu 20 89600 SUOMUSSALMI KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen

Lisätiedot

Päätös. (Suomi) Oy Varausalueen sijainti: Ilomantsi Varauksen nimi: Purola 2 Varausalueen koko: Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2018:0041.

Päätös. (Suomi) Oy Varausalueen sijainti: Ilomantsi Varauksen nimi: Purola 2 Varausalueen koko: Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2018:0041. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 30.10.2018 1 (5) Lupatunnus Mineral Exploration Network (Suomi) Oy Koskenniskantie 5 82750 Joensuu VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut

Lisätiedot

ASIA HAKIJA. YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 18/2005/1 Dnro LSY-2005-Y-179. jälkeen

ASIA HAKIJA. YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Nro 18/2005/1 Dnro LSY-2005-Y-179. jälkeen 1 LÄNSI-SUOMEN YMPÄRISTÖLUPAVIRASTO Helsinki PÄÄTÖS Nro 18/2005/1 Dnro LSY-2005-Y-179 Annettu julkipanon jälkeen 5.8.2005 ASIA HAKIJA Yksityiskohtaiselle suunnitelmalle jäte- ym. vesien käsittelyssä toteutettavista

Lisätiedot

Voimassa: toistaiseksi LUONNOS

Voimassa: toistaiseksi LUONNOS 1 (49) Antopäivä: xx.x.2016 Voimaantulopäivä: 1.10.2016 Säädösperusta: Luotsauslaki (940/2003) 21 :n 3 momentti Voimassa: toistaiseksi Täytäntöönpantava EU-lainsäädäntö: - Kumoaa määräyksen: Luotsattavat

Lisätiedot

Päätös. Varausalueen sijainti: Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Pihtipudas, Pyhäjärvi. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2014:0033.

Päätös. Varausalueen sijainti: Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Pihtipudas, Pyhäjärvi. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2014:0033. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 28.05.2014 1 (5) Lupatunnus Magnus Minerals Oy Knuutinlaakso 7 02400 Kirkkonummi VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 9.5.2014 kaivoslain

Lisätiedot

SUOMI. Lippujen hinnat

SUOMI. Lippujen hinnat SUOMI Lippujen hinnat Kausiliput HSL-kuntien asukkaille HSL-sovelluksella liput aikuisille ja opiskelijoille B B C D B C C D B C D B C D 30 vrk kertaosto 59,70 107,50 98,00 115,80 156,40 30 vrk jatkuva

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Liikuntavirasto Merelliset palvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Liikuntavirasto Merelliset palvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 32 Aluspaikan vuokraus Jätkäsaarenlaiturista Hietalahdenrannassa HEL 2016-012328 T 10 01 01 03 Päätös päätti vuokrata ********** 19 metrin laituripaikan Hietalahden

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 19.9.2018 Joensuun kaupunki PL 59 80101 JOENSUU KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena malminetsintäluvan kokonaan raukeamista koskevan päätöksen kuulutusasiakirjat. Kuulutus on

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 24 n tietotekniikka- ja viestintäosaston viestinnän päälliköiden sijaiset 1.6.2017 alkaen HEL 2017-007117 T 00 01 00 Päätös Va. tietotekniikka- ja viestintäjohtaja päätti,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Hankesuunnittelupäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tilakeskus Asiakkuudet Hankesuunnittelupäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 71 Sosiaali- ja terveysvirasto, Kivikon arkistotilan vuokraus sosiaalihuollon arkistolle HEL 2016-012296 T 10 01 02 Päätös päätti vuokrata osoitteesta, Kivikonkuja 4,

Lisätiedot

Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut kullanhuuhdontaluvan siirtoa koskeva hakemus. Sodankylä, Tankajoen länsipuoli

Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut kullanhuuhdontaluvan siirtoa koskeva hakemus. Sodankylä, Tankajoen länsipuoli Päätös 1 (4) Annettu julkipanon jälkeen 18.10.2017 Lupatunnus HL2014:0039 Rautio Heikki KAIVOSOIKEUDEN SIIRTOA KOSKEVA PÄÄTÖS Hakemus Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 12.9.2017 kullanhuuhdontaluvan

Lisätiedot

Päätös. Varausalueen sijainti: Ilomantsi. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2012:0118.

Päätös. Varausalueen sijainti: Ilomantsi. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2012:0118. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 8.4.2013 1 (5) Lupatunnus Endomines Oy Hatuntie 385 82967 Hattu VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 25.7.2012 kaivoslain (621/2011) mukainen

Lisätiedot

Päätös. Varausalueen sijainti: Salo Varauksen nimi: - Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2011:0049.

Päätös. Varausalueen sijainti: Salo Varauksen nimi: - Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2011:0049. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 30.5.2012 1 (4) Lupatunnus Terho Kääriäinen VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 10.11.2011 kaivoslain (621/2011) mukainen varausilmoitus:

Lisätiedot

Päätös. Geologian tutkimuskeskus Varausalueen sijainti: Veteli, Perho Varauksen nimi: Leppäniemi 1

Päätös. Geologian tutkimuskeskus Varausalueen sijainti: Veteli, Perho Varauksen nimi: Leppäniemi 1 Päätös Annettu julkipanon jälkeen 24.8.2017 1 (5) Lupatunnus Geologian tutkimuskeskus PL 77 96101 Rovaniemi VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 27.4.2017 kaivoslain (621/2011)

Lisätiedot

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTON MÄÄRÄYS

VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTON MÄÄRÄYS Valtiontalouden tarkastusvirasto MÄÄRÄYS 1 (3) Dnro 361/41/2010 10.12.2010 Valtiontalouden tarkastusviraston määräyskokoelma 2/2010 Voimaantulo- ja voimassaoloaika: 1.1.2011 toistaiseksi. tostiedot: -

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 1 (1) 16.8.2018 Lupatunnus Ylitornio Alkkulanraitti 55 95600 Ylitornio KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen

Lisätiedot

Päätös. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2015:0005.

Päätös. Varausilmoitukselle on annettu lupatunnus VA2015:0005. Päätös Annettu julkipanon jälkeen 19.3.2015 1 (4) Lupatunnus Mawson Oy Lantontie 34 95680 LOHIJÄRVI VARAUSPÄÄTÖS Turvallisuus- ja kemikaalivirastoon (Tukes) on saapunut 6.2.2015 ja 13.2.2015 täydennetty

Lisätiedot

Merenkulkulaitoksen, Luotsiliitto ry:n ja Suomen Laivanpäällystöliitto ry:n välinen työehtosopimus

Merenkulkulaitoksen, Luotsiliitto ry:n ja Suomen Laivanpäällystöliitto ry:n välinen työehtosopimus 3 TES: 313013 PL: 01 Merenkulkulaitoksen, Luotsiliitto ry:n ja Suomen Laivanpäällystöliitto ry:n välinen työehtosopimus Tämän työehtosopimuksen osana noudatetaan valtiovarainministeriön sekä Akava-JS ry:n,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 17, psykiatria- ja päihdepalvelujen yksiköiden lyhytaikaiset sulkemiset HEL 2017-000611 T 06 00 00 Päätös Terveys- ja päihdepalvelujen osastopäällikkö päätti seuraavista

Lisätiedot

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi

1. Päätös on lähetetty asianosaiselle kirjeitse ja annettu postin kuljetettavaksi VALITUSOSOITUS Kunnanvaltuuston pöytäkirjan pykälien 99, 100, 102, 103, 105, 106, 107 kohdalla tehdyistä päätöksistä saa tehdä kirjallisen kunnallisvalituksen sillä perusteella, että päätös on syntynyt

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Kruunupyy PL 22 68501 Kruunupyy KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava nähtävillä kunnan ilmoitustaululla valitusajan päättymiseen

Lisätiedot

SASTAMALAN NUORISOPALVELUJEN ESITYS VASTAAVAN NUORISOTYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ 2012 ALKAEN VAKITUISESTI

SASTAMALAN NUORISOPALVELUJEN ESITYS VASTAAVAN NUORISOTYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ 2012 ALKAEN VAKITUISESTI SASTAMALAN NUORISOPALVELUJEN ESITYS VASTAAVAN NUORISOTYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ 2012 ALKAEN VAKITUISESTI Sisältää selvityksen henkilöstöresursseista, henkilöstön työnkuvaukset, vaihtoehdot mikäli

Lisätiedot

Määräys PUHELINNUMERON SIIRRETTÄVYYDESTÄ. Annettu Helsingissä 23 päivänä tammikuuta 2006

Määräys PUHELINNUMERON SIIRRETTÄVYYDESTÄ. Annettu Helsingissä 23 päivänä tammikuuta 2006 1 (6) Määräys PUHELINNUMERON SIIRRETTÄVYYDESTÄ Annettu Helsingissä 23 päivänä tammikuuta 2006 Viestintävirasto on määrännyt 23 päivänä toukokuuta 2003 annetun viestintämarkkinalain (393/2003) 52 ja 129

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 13 Etelän palvelualueen toimipisteiden tilapäiset sulkemiset ja toiminnan supistamiset kesällä 2017 HEL 2017-002262 T 06 00 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti etelän

Lisätiedot

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 16/

Merenkulkulaitos TIEDOTUSLEHTI NRO 16/ Merenkulkulaitos TIEDOTULEHTI NRO 16/28.12.2000 LUOTAULAKI JA -AETU Luotsauslakim (90/1998) on lisätty 17.11.2000 annetulla lailla (965/2000) uusi 13 a, jonka mukaan Merenkulkulaitos voi yksittäistapauksessa

Lisätiedot

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO

KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO 29.3.2018 ML2017:0030 Kalajoki Kalajoentie 5 85100 Kalajoki KUULUTTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄOLO Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimittaa oheisena päätöstä koskevan kuulutuksen. Kuulutuksen on oltava

Lisätiedot

Merenkulkuhallitus TIEDOTUSLEHTI NRO 2/ MERENKULKULAITOKSEN MAKSULLISET SUORITTEET

Merenkulkuhallitus TIEDOTUSLEHTI NRO 2/ MERENKULKULAITOKSEN MAKSULLISET SUORITTEET Merenkulkuhallitus TIEDOTUSLEHTI NRO 2/1.1.1993 MERENKULKULAITOKSEN MAKSULLISET SUORITTEET Liikenneministeriö on 23.12.1992 antanut merenkulkulaitoksen maksullisista suoritteista päätöksen (1512/92), joka

Lisätiedot