HUOMIOI TARKENNUKSET PUUTTUVILTA OSIN ARVIOINTIKRITEEREIHIN!!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HUOMIOI TARKENNUKSET PUUTTUVILTA OSIN ARVIOINTIKRITEEREIHIN!!"

Transkriptio

1 KALAJOKILAAKSON HANKINTARENGAS, SIIVOUSTARVIKERYHMÄ: PUHDISTUSAINEET, -VÄLINEET, JÄTESÄKIT JA HYGIENIAPAPERIT Kysymykset ja vastaukset HUOMIOI TARKENNUKSET PUUTTUVILTA OSIN ARVIOINTIKRITEEREIHIN!! 1. Positio 7 / Jätesäkit: Tällä hetkellä käytössänne olevien rullien pussimäärä rullassa ja rullien määrä laatikossa? - Jätesäkit 200 L, paksuus 0,065, 10kpl/rll - 12rll/ltk - Jätesäkit 150 L, paksuus 0,055,10kpl/rll-12rll/ltk - Jätesäkit 150 L, paksuus 0,065,10kpl/rll-12rll/ltk - Jätesäkit 100 L, 10kpl/rll-24rll/ltk - Jätesäkit 75 L, 20kpl/rll - 10rll/ltk - Jätepussit 30 L, 50kpl/rll - 20rll/ltk - Jätepussit 25 L, 50kpl/rll - 20rll/ltk - Jätepussit 20 L, 50kpl/rll - 20rll/ltk - Biojätesäkki 250 L, 7 kpl/rll - 10rll/ltk - Biojätesäkki 150 L, 5 kpl/rll - 20rll/ltk - Biojätesäkki 75 L, 10kpl/rll - 20rll/ltk - Biojätepussi 30 L, 15kpl/rll - 50rll/ltk - Biojätepussi 20 L, 15 kpl/rll - 30rll/ltk - Biojätepussi 10 L, 15 kpl/rll - 36rll/ltk - Katso myös kysymys 37 vahvuuksien osalta. 2. Voiko tarjouspohjan sivulle 3/ei-volyymituotteet tarjota muita kuin positioiden mukaisia tuotteita lisäämällä rivejä? - Ei voi. Lisärivejä voi tehdä vain positioiden (ei-volyymituotteet, tarjouspohja, s. 3) sisällä tarjottaville tuotteille. Positioihin tarjottujen tuotteiden valikoiman laajuus on yksi arviointikriteereistä (arviointikriteerit, kohta 2 c). - Mikäli halutaan tarjota muita kuin tarjousliitteessä mainittuja tuotteita, ilmoitetaan mahdolliset alennusprosentit ja hinnat erillisellä liitteellä. Tarjouksen liitteenä on oltava kuvallinen tuoteluettelo ja hinnasto, josta alennus lasketaan. Kyseiset hinnat ovat lisätietoja, joita ei käytetä tarjousten vertailutietoina. 3. Onko tarjouslomakkeessa annetut ph:t laimentamattoman tuotteen vai käyttöliuoksen arvoja? - ph:t ovat laimentamattoman tuotteen arvoja.

2 4. pos.1 / Saniteettitilojen puhdistusaine heikosti hapan ph 5-6: Voiko tähän kohtaan tarjota saniteettitiloihin tarkoitetun puhdistusaineen, jonka käyttöominaisuudet samat kuin vaaditulla, mutta ph. heikosti emäksinen? - Ei voi. Tuotteen on oltava heikosti hapan. 5. pos.3 / Ruuan valmistusastioiden liotusaine (neste ): Pitääkö liotusaineen myös valkaista ( sisältää Klooria)? - Kyllä, tuotteen täytyy myös valkaista. (Tuote voi sisältää joko klooria tai happeen perustuvaa valkaisuainetta (natriumperkarbonaattia). 6. Tarjouspyynnössä on pyydetty tekemään koulutussuunnitelma, johon myös mahdollisuus nimetä ammattikouluttaja. Suluissa mainittu sana tutkinto. Mikä tutkinto ammattikouluttajalla tulee olla, jotta tästä kohdasta saa 4 pistettä? - Tutkinto voi olla joko laitoshuoltajan ammattitutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto, siivousteknikon erikoisammattitutkinto tai kotitalousteknikon (opistoasteinen)koulutus. Myös opettajan pedagogisesta pätevyydestä saa 4 pistettä. - Yritysten omista koulutuksista, jotka eivät johda ammatti- tai erikoisammattitutkintoon ei voi saada pisteitä. 7. Tarjouspyyntö kohta 14/ Volyymituotteiden (1+2) yhteenlaskettu summa on tarjoajan hinta: Voiko tarjota vain yhtä koria? - Ei voi. Hintapisteet muodostuvat korien 1 ja 2 yhteenlasketusta summasta. 8. Edelliseen kohtaan jatkoa: Voiko koreihin 1 ja 2 tarjota samat tuotteet? + Voiko tarjotut korit 1 ja 2 olla saman valmistajan tuotteita? - Koreissa täytyy olla eri tuotteet, mutta voivat olla samalta valmistajalta. (Es. 10 universum, yleispuhdistusaine ei voi olla molemmissa koreissa.) 9. Pitääkö ei volyymituotteiden olla eri tuotteet, kuin korit 1 ja 2 tuotteet? - Kyllä, koska tarjoaja määrittelee jo volyymituotteissa hinnan niihin tarjotuille tuotteilleen. Tarjoaja ei voi määritellä kahta eri hintaa samalle tuotteelle.

3 10. Arviointikriteerinä hinta vertaillaan vain kori 1 ja kori 2 perusteella? eli tarkoittaako tämä, että ei-volyymituotteiden hinnoilla ei ole vaikutusta? Voiko Kori 1 ja kori 2 olla samanlaiset? - Ei-volyymituotteiden hinnoilla ei ole vaikutusta hintavertailussa. - Katso kysymys 9 vastaus. 11. Mikä on ei volyymituotteiden osuus vuosikulutusarviossa? Mitä ovat ei volyymituotteet (kori on samanlainen kuin kori 1 ja kori 2). - Tarjouspohjan liitteessä on mainittu sarakeessa E vuosikulutusarviot. Kulutusmäärät ovat arvioita vuoden kulutuksesta, jotka voidaan ylittää tai alittaa sopimuskaudella. - Tuotevalikoima ei ole sama kaikissa Kalajokilaakson Hankintarenkaaseen kuuluvissa jäsentahoissa (ilmoitettu tarjouspyynnössä), joten tässä vaiheessa emme volyymituotteiden tai ei-volyymituotteiden tarkkaa vuosikulutusarviota voi antaa, koska ei ole tiedossa mitä tuotteita tarjoajat tarjoavat tai millaisiin käyttötarkoituksiin kulloinkin Kalajokilaakson hankintarenkaan jäsentahot tuotteita tarvitsevat / tilaavat. Käyttötarkoitus, pintamateriaalit, kohteen luonne, kohteiden laatu- ja ympäristöjärjestelmät yms. seikat vaikuttavat varsinaiseen tuotteiden ostotapahtumaan kohteittain. - Katso kohta 7, 8, 9 ja 10. Ei-volyymituotteet voivat olla hinnaltaan kalliimpia kuin volyymituotteisiin (korit 1 + 2) tarjotut positioiden mukaiset tuotteet. Voisiko hankintarengas selventää miten erottelee ei volyymi tuotteet ja volyymituotteet? Vaikuttaako erotteluun vain käyttömäärä? Eli valikoiko hankintarengas rivikohtaisesti / hankintakokonaisuuksittain kaksi tuotetta: volyymituotteen (halpa) ja ei volyymi tuotteen (ympäristömyönteinen)? Jos näin, niin missä suhteessa näitä käytetään? - Tuotevalikoima ei ole sama kaikissa Kalajokilaakson Hankintarenkaaseen kuuluvissa jäsentahoissa (tarjouspyyntö). Tarjouspohjan liitteessä on mainittu sarakeessa E vuosikulutusarviot. Kulutusmäärät ovat arvioita vuoden kulutuksesta, jotka voidaan ylittää tai alittaa sopimuskaudella. - Ei-volyymituotteet voivat olla hinnaltaan kalliimpia kuin volyymituotteisiin (korit 1 + 2) tarjotut positioiden mukaiset tuotteet. - Kalajokilaakson hankintarengas tekee ostoja sekä volyymituotteisiin että eivolyymituotteisiin tarjotuista tuotteista. Käyttötarkoitus, pintamateriaalit, kohteen luonne, kohteiden laatu- ja ympäristöjärjestelmät yms. seikat vaikuttavat varsinaiseen tuotteiden ostotapahtumaan kohteittain. - Katso myös tämän kysymyksen 11 alkupään vastaus. 12. Onko niin, että volyymituotteiden ympäristömyönteisyydellä ei ole vaikutusta arvioinnissa? Eli voiko päätellä, että Kalajokilaakson hankintarengas käyttää ympäristömyönteisiä tuotteita vain ei volyymina?

4 - Volyymituotteiden osalta ei vertailla ympäristöystävällisyyttä. Vertailussa eivolyymituotteisiin tarjottujen tuotteiden osalta vertaillaan ympäristöystävällisyyttä. (Arviointikriteerit.) - Kalajokilaakson hankintarengas tekee ostoja sekä volyymituotteisiin että eivolyymituotteisiin tarjotuista tuotteista. Käyttötarkoitus, pintamateriaalit, kohteen luonne, kohteiden laatu- ja ympäristöjärjestelmät yms. seikat vaikuttavat varsinaiseen tuotteiden ostotapahtumaan kohteittain. 13. Mitä tarkoittaa lavojen takaisin lunastus? Tarkoittaako se lavojen takaisin noutamista? vai ostamista? vaiko molempia eli takaisin noutamista ja ostamista? Esimerkiksi pehmopaperituotteet toimitetaan usein schep-lavoilla, jotka eivät ole pehmopaperituotteiden valmistajan eikä tukkurin omaisuutta, joten niillä ole mahdollista tehdä kauppaa! - Tässä ei tarkoiteta Chep-tuotteita tai muita vastaavia kuljetusyksiköitä. Tarkoitamme uusia ja käytettyjä es. FIN- ja EUR- ja kertakuormalavoja ja niiden takaisin ostoa (mikäli ovat tilaajalle maksullisia) ja noutamista. (Tavarantoimittajan mahdollinen sopimus es. Encore-kuormalavapalvelun, lavajussin, met ÄS-SÄ Oy:n tai vastaavan yrityksen kanssa, jolloin lavaniput eivät kerry tilaajan takapihoille ja ne voidaan palauttaa kiertoon.) 14. Palvelun ominaisuudet ja kattavuus: Mitä hankintarengas tarkoittaa sähköisellä tilausmahdollisuudella? Tarkoittaako tämä sähköpostia (on kaikilla) vai tarkoitetaanko tässä selainpohjaista tilausjärjestelmää, jonne jokainen asiakas saa omat tunnukset ja tilatessaan poimii tuotteet ostoskoriin voimassa olevin tarjoushinnoin (verkkokauppa)? - Kalajokilaakson hankintarengas tarkoittaa tilausjärjestelmäsovellusta, joka mahdollistaa yrityksen asiakasyrityksille tuotteiden tilaamisen sähköisesti.(tietoturvallinen, tunnuksellinen palvelu, jonka avulla tilaukset saadaan aina samanmuotoisina - ei soittoja tai epäselviä fakseja tai hukkuneita sähköposteja. Mahdollisuus käyttää myös asiakaskohtaisia hinnastoja tai kampanjahinnoittelua.) 15. Mikä tutkinto vaaditaan aloituskoulutuksen pitäjälle ja mikä jatkokoulutuksen pitäjälle? - Katso kohta Miten vertaillaan tekniset ominaisuudet - puhdistusaineet, teho?

5 - Puhdistusteho arvioidaan tuotteen (volyymituotteet) käyttötarkoituksen (es. emäksiset puhdistusaineet irrottavat pinttynyttä likaa, happamat puhdistusaineet irrottavat kalkkija ruostesaostumia jne.) mukaan tuotekortissa ilmoitetun alimman annostuksen antaman puhdistustuloksen mukaan. Kalajokilaakson hankintarenkaalla on käyttökokemusta useiden valmistajien tuotteista, joten se arvioi tuotteiden puhdistustehoa omien käyttökokemustensa perusteella. Mikäli tuotetarjonnan myötä tarjotuksi tulee uusia tuotteita, joista Kalajokilaakson hankintarenkaalla ei ole käyttökokemusta, tuotteet testataan käytännössä. - välineet, onko kaikki lankaosat samanarvoisia? - Välineistä (volyymituotteet) on pyydetty tarjouspyynnössä: - Siivouspyyhe / frotee 50x70 - Yleispyyhe, mikrokuitu, kudottu 40 x 40 cm - Yleispyyhe, mikrokuitu, non-woven 40 x 40 cm - Yleispyyhe - Micropyyhe 50 x 70 cm - Kertakäyttöpyyhe 40 x 60 - Lankaosa, mikrokuitu lyhytnukkainen - Lankaosa, mikrokuitu pitkälankainen - Lankaosa, mikrokuitu pitkälankainen - Lankaosa, kaksipuolinen - Lankaosa, kaksipuolinen - Kuivainmopin lankaosa - Tarjotut tuotteet (volyymituotteet) arvioidaan Kalajokilaakson hankintarenkaan saamien käyttökokemusten mukaan ylläpitosiivouksessa niiltä osin kuin tarjottuja tuotteita on ollut käytössä. Mikäli tuotetarjonnan myötä tulee uusia tuotteita, joista Kalajokilaakson hankintarenkaalla ei ole käyttökokemusta, tuotteet testataan käytännössä. - Kaikki lankaosat vertaillaan samanarvoisina position 6 pyydettyjen tuotteiden rivien mukaisesti. - jätesäkit, kun ainevahvuudet on määritelty? - Jätesäkkien osalta Kalajokilaakson hankintarenkaalla on usean valmistajan osalta käyttökokemuksia. Myös saman ainevahvuuden omaavilla tuotteilla on käytössä todettu laadullisia eroja. Niiltä osin kuin Kalajokilaakson hankintarenkaalla ei ole

6 käyttökokemuksia tarjotuista tuotteista, tuotteet testataan käytännössä (jätesäkkien osalta on pyydetty lähettämään mallikappaleet tuotteiden käytännön testaamista varten tarjouspyynnön kohta 14 a). - Huomioi kysymys 37 vahvuuksien osalta. - paperit, imukykyisyys/käyttöominaisuudet, jos materiaali on sama eri tuotteilla? - Papereiden osalta Kalajokilaakson hankintarenkaalla on myös käyttökokemuksia. Vaikka materiaali onkin sama, tuotteissa on laadullisia eroavaisuuksia (es. ohuus/paksuus/helposti repeävä, imukykyisyys toista tuotetta kuluu käytössä enemmän kuin toista, toista tuotetta on miellyttävämpi käyttää kuin toista). Niiltä osin, kuin Kalajokilaakson hankintarenkaalla on käyttökokemuksia se perustaa arvioinnin näihin kokemuksiin. Mikäli tuotetarjonnassa tulee uusia tuotteita, joista Kalajokilaakson hankintarenkaalla ei ole käyttökokemuksia, uudet tuotteet tullaan testaamaan käytännössä (Käsipyyhepapereista ja wc-papereista on pyydetty lähettämään tarjouksen mukana (volyymituotteet) mallikappaleet vertailua varten tarjouspyyntö kohta 14 a). - Kalajokilaakson hankintarengas vertailee kohdan 2 b) laatu (liite 5), arviointikriteereillä hyvä laatu 3 pistettä, huono laatu 0 pistettä. Saadakseen 3 pistettä, tarjoajan tarjoamien tuotteiden / hankintakokonaisuus (korit yhteenlaskettuna), laadukkaiden tuotteiden määrän täytyy ylittää 50 %. 17. Miten arvioidaan ostoskorit 1 ja 2, jos välineet es. lankaosat ovat eriarvoisia. Onko syytä tarjota vain tuotetta, joka saa parhaat laatupisteet. - Tarjoaja päättää itse mitä tuotteita tarjoaa (volyymituotteet). Parhaaseen tulokseen pääsee kuitenkin tarjoamalla laadukasta tuotetta. 18. Voiko tarjota ostoskoriin 1 ja 2 samoja tuotteita, jos korissa 1 on paremmat laatupisteet kuin mahdollisessa korissa 2 tai jos jätesäkeissä on vain yksi mahdollinen tuote. Vaikuttaako tämä pisteytykseen. - Ostoskorien 1 ja 2 tuotteiden on oltava eri tuotteita. Tuotteet voivat kuitenkin olla saman valmistajan tuotteita. - Tarjoajan on tarjottava molempiin koreihin (volyymituotteet/kori 1 + 2) tuotetta, koska es. hintavertailu suoritetaan ostoskorien yhteenlaskennasta (tarjouspyyntö kohta 14 a).

7 - Osatarjous hyväksytään hankintakokonaisuuksittain, vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä (tarjouspyyntö kohta 1). - Hankinnan kohteena ovat seuraavat hankintakokonaisuudet: 1) puhdistusaineet ja välineet, 2) jätesäkit, 3) hygieniapaperit. Osatarjouksia edellä mainituista hankintakokonaisuuksista ei oteta huomioon (Tyhjä rivi tarjouslomakkeella HUOM! KOREISSA tulkitaan osatarjoukseksi. Ei-volyymituotteiden koriin voi tarjota haluamansa määrän tuotteita tai ei tuotetta ollenkaan). 19. Miten vertaillaan valikoiman laajuus, onko syytä luetella kaikki mahdolliset tuotteet, mikä on riittävä laajuus. - positioihin tarjotut tuotteet lasketaan yhteen - vertailulaskenta seuraavan kaavan mukaan: tarjoajan tarjoamien tuotteiden lukumäärä / max määrän tuotteita tarjonneen lukumäärä x kohdan pisteet - hankintayksikkö ei rajaa tarjottavien ei-volyymituotteiden määrää, vaan jokainen tarjoaja määrittelee oman kapasiteettinsa mukaan tuotetarjontansa 20. Jos lavat ovat veloituksetta, niin tarvitaanko lavojen takaisin lunastamista, mikä olisi silloin lunastamishinta. - Katso kohta Hintojen kiinteä voimassaoloaika: tarkoitetaanko tällä perussopimuskautta? - Kyllä tarkoitetaan. Optiovuosien käytöstä tehdään erillinen päätös (molemmista vuosista omansa) ja mahdollinen sopimus. 22. Hintaliite, Klooripohjainen desinfioiva puhdistusaine, neste: Tuleeko tähän riville tarjota natriumhypokloriittista tuotetta? - Kyllä. 23. Hintaliite, Kloramiini: Tarkoitatteko tällä rivillä nestemäistä klooripohjaista desinfioivaa puhdistusainetta, joka sisältää kloramiini T -desinfioivaa ainetta? - Kyllä. 24. Hintaliite, pos. Pesevä desinfektioaine, sovelluttava tekstiileille: Voisiko hankintayksikkö kuvailla tuotteen olomuotoa ja käyttötarkoitusta tarkemmin.

8 - Es. vetyperoksidia ja peretikkahappoa tai vetyperoksidia, polykarboksylihappoa ja tendinsejä sisältävä desinfektioaine, jota voidaan käyttää pyykinpesuaineen lisäksi (tuotteet saavat sekoittua keskenään) annostelukaukalossa tai joka voidaan lisätä huuhteluveteen. 25. Hintaliite, pos. Kalkinpoistoaine: Tarkoitetaanko tässä kohdassa tuotetta, joka on suurkeittiön tarpeisiin, esim. astianpesukoneen kalkinpoisto, erityisesti kehitetty kalkinpoistoaine? - Kyllä. 26. Hintaliite, pos. Kalkinpoistoaine: Voiko tarjota 5 litran astiaa? - Kyllä voi. Sarakkeen C pakkauskoko on suuntaa antava. 27. Hintaliite, pos. Uuninpuhdistusaine: Tarkoitetaanko tässä kohdassa tuotetta, joka on uuninpuhdistukseen käsimenetelmin käytettäväksi erityisesti kehitetty, ph:ltaan vahvasti emäksinen ja sellaisenaan käytettävä vai itsepeseviin uuneihin automaattiannostelulla käytettävää tuotetta? - Tässä tarkoitetaan itsepesevien uunien pesuainetta. 28. Hintaliite, pos. Uunin huuhteluaine: Voiko tarjota 5 litran astiaa? - Kyllä voi. Sarakkeen C pakkauskoko on suuntaa antava. 29. Hintaliite, pos. Käsien- ja ihonpesuaine (vaahtopesuaine): Tuleeko tuote johonkin tiettyyn valmiina olevaan järjestelmään, johon mahdollisesti ei sovellu kuin yhden valmistajan tuote? - Kalajokilaakson hankintarenkaan jäsentahoissa on käytössä Katrin- ja Gojo- vaahtosaippua annostelijat. - Kalajokilaakson hankintarengas hyväksyy myös muihin annostelijoihin tarjotut tuotteet vaahtopesuaineen osalta, mikäli tilaajalle ei aiheudu lisäkustannuksia annostelijoiden tai asennuksen muodossa. 30. Hintaliite, pos. Käsien- ja ihonpesuaine (muu nestepakkaus - hiukset ja vartalo): Voiko tarjota pakkauksen vaihteluväliltä 1-5 litraa? - Kyllä voi. Sarakkeen C pakkauskoko on suuntaa antava ) Hintaliite, pos. Valkopesuaine: Voiko tarjota 8 kg pakkauksen? - Kyllä voi. Sarakkeen C pakkauskoko on suuntaa antava.

9 32. Liite 5, Arviointikriteerit, Pakkausten kierrätettävyys: Millä tarkemmilla kriteereillä pakkausten kierrätettävyyttä arvioitte? - Tyhjät puhdistusainepakkaukset tai muu tuotteen pakkaus: pakkausmateriaalin mukaan es. keräyskartongin, keräyspahvin tai energiajakeen joukkoon soveltuvat. - 2 pistettä saa, mikäli tarjoamienne tuotteiden pakkauksista yli 50 % on kierrätettäviä. Tästä voitte laittaa maininnan tarjoukseenne. 33. Liite 5, Arviointikriteerit, Tuotteiden tekniset ominaisuudet, Puhdistusteho (aineet ja välineet): Millä tarkemmilla kriteereillä arvioitte tuotteiden puhdistustehoja, ts. miten määrittelette hyvän laadun suhteessa huonoon laatuun? - Katso kohta Liite 5, Arviointikriteerit, Lavojen takaisinlunastus: Mitä tällä konkreettisesti tarjoajalta edellytetään? - Katso kohta Liite 5, Arviointikriteerit, Valikoiman laajuus, ei-volyymituotteet: Koska eivolyymituotetaulukkoon voi lisätä haluamansa määrän rivejä/tuotteita ja laajasta tarjottujen tuotteiden määrästä voi maksimissaan saada vertailuun 5 pistettä, voisiko hankintayksikkö rajata maksimissaan tarjottavien ei-volyymituotteiden määrän tai määritellä tarkemmin, millä laajuudella maksimipisteen (5 pistettä) voi saada. - positioihin tarjotut tuotteet lasketaan yhteen - vertailulaskenta seuraavan kaavan mukaan: tarjoajan tarjoamien tuotteiden lukumäärä / max määrän tuotteita tarjonneen lukumäärä x kohdan pisteet - hankintayksikkö ei rajaa tarjottavien ei-volyymituotteiden määrää, vaan jokainen tarjoaja määrittelee oman kapasiteettinsa mukaan tuotetarjontansa 36. Liitteessä 1 on kolme samanlaista sivua. Kaikilla sivuilla on samat tuotteet ja volyymit. Mikä näiden merkitys/painoarvo on? Miten näihin tulisi tuotteita tarjota? Tuleeko eri sivuille tarjota eri valmistajien tuotteet? - Ostoskorien 1 ja 2 tuotteiden (volyymituotteet/kori 1 + 2) on oltava eri tuotteita. Tuotteet voivat kuitenkin olla saman valmistajan tuotteita. - Tarjoajan on tarjottava molempiin koreihin (volyymituotteet/kori 1 + 2) tuotetta, koska es. hintavertailu suoritetaan ostoskorien yhteenlaskennasta (tarjouspyyntö kohta 14 a). Myös laatua (liite 5 / arviointikriteeri kohta 2 b) arvioidaan volyymituotteiden osalta.

10 - Tarjouspohjan sivulla 3 on ei-volyymituotteet, joihin tarjoaja voi tarjota kapasiteettinsa sallimissa rajoissa haluamansa määrän tuotteita (hankintarengas ei rajoita tarjottavien tuotteiden määrää). Ei-volyymituotteiden osalta arviointia tehdään liitteen 5 mukaisesti. Tarjottavat tuotteet eivät saa olla samoja kuin volyymituotteisiin tarjotut tuotteet, koska tarjoaja on jo volyymituotteissa määritellyt hintansa näille tuotteille. (Tuotteella ei voi olla kuin yksi hinta.) Ei-volyymituotteiden osalta ei ole pakkoa tarjota joka riville. - Lisäksi muista kuin tarjousliitteessä mainituista tuotteista ilmoitetaan mahdolliset alennusprosentit. Tarjouksen liitteenä on oltava kuvallinen tuoteluettelo ja hinnasto, josta alennus lasketaan. Kyseiset hinnat ovat lisätietoja, joita ei käytetä tarjousten vertailutietoina. 37. Liitteessä 1 jätesäkeissä (positio 7, rivit 1-3) pyydetään 150 ja 200 litran säkkejä vahvuudeltaan 0,055 ja 0,065. Käykö näissä vahvuudeksi 0,05 ja 0,06? - Kalajokilaakson hankintarengas hyväksyy myös nämä vahvuudet. 38. Liitteessä 1 papereissa (positio 9, rivi 128) pyydetään rullapyyhettä. Millaista rullapyyhettä haetaan, leveys jne.? Millaiseen annostelijaan? - Tällä hetkellä käytössä on mm. Katrinin sähköisiä annostelijoita, joihin käy es. Katrin Classic System Towel Roll 2, 2-kert. ja Katrin Classic Towel Roll 2, 2-kert. - Kalajokilaakson hankintarengas hyväksyy myös muihin vastaaviin annostelijoihin sopivat paperit rullapyyhkeiden osalta, mikäli tästä ei aiheudu tilaajalle lisäkustannuksia annostelijoiden tai asennuksen muodossa. 39. Desinfektioaineet tuote 4 Pesevä desinfektioaine, mikä on tuotteen tarkempi käyttötarkoitus, voiko tarjota 5L pakkauskoossa? - Es. vetyperoksidia ja peretikkahappoa tai vetyperoksidia, polykarboksylihappoa ja tendinsejä sisältävä desinfektioaine, jota voidaan käyttää pyykinpesuaineen lisäksi (tuotteet saavat sekoittua keskenään) annostelukaukalossa tai joka voidaan lisätä huuhteluveteen. - Pakkauskoko voi olla 5 L. Ilmoitettu pakkauskoko on suuntaa antava. 40. Keittiöhygienia, tuote 4 voiko tarjota 5L pakkauskoossa, tuote 7 voiko tarjota 1,5 kg pakkauskoossa? - Kyllä. Pakkauskoko on suuntaa antava.

11 41. Henkilöhygienia, tuote 3 vaahtopesuaine, voiko tarjota 700 ml pakkauksessa? - Kyllä. Pakkauskoko on suuntaa antava. 42. Tekstiilien pesu, tuote 2 valkopesu, voiko tarjota 8-10 kg pakkauksessa? - Kyllä. Pakkauskoko on suuntaa antava. KIITOKSET KYSYMYKSISTÄSI!

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista.

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. TRE: 7094/02.07.01/2010 TARJOUSPYYNTÖ: SIIVOUSAINEIDEN HANKINTA Lisätieto 4.10.2010 Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. Kysymys 1: Kohta valintaperusteet Tarjouksen

Lisätiedot

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite 37 LIITTEET Liite 1. Teknokemian yhdistys ry:n malli pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliitteeksi. (Teknokemian yhdistys ry.) 1/7 Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite Tätä tarjouspyyntöliitettä

Lisätiedot

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Rev1 1 (5) PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. 1. Hyväksytäänkö osatarjoukset?

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PUHDISTUSAINEISTA, -VÄLINEISTÄ, JÄTESÄKEISTÄ JA HYGIENIAPAPEREISTA

TARJOUSPYYNTÖ PUHDISTUSAINEISTA, -VÄLINEISTÄ, JÄTESÄKEISTÄ JA HYGIENIAPAPEREISTA TARJOUSPYYNTÖ PUHDISTUSAINEISTA, -VÄLINEISTÄ, JÄTESÄKEISTÄ JA HYGIENIAPAPEREISTA Kalajokilaakson hankintarenkaassa on edustettuna Nivalan kaupunki, Ylivieskan kaupunki (+ Jokilaaksojen pelastuslaitos),

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (7) VALMIS- JA PUOLIVALMISRUOKATUOTTEET Tarjouspyyntö 26/2015, 25.11.2015 Kysymys 1 Voiko tarjota seuraavia tuoretuotteena pyydettyjä tuotteita

Lisätiedot

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Määräaikaan mennessä 21.11.2012 klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Korjattuun tarjouspyyntöön on lisätty sopimuskumppani PPSHP ryhmän 2 talous ja pakkaustarvikkeet

Lisätiedot

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Asia ja sen selvitys HAN04/ PORI 1484/02.08.00/2015 KORJAUSILMOITUS: Kuorittu peruna ja juurekset Hankinnan kohde: KORJAUSILMOITUS Korjattu tarjouspyyntöä seuraavasti:

Lisätiedot

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA 1 ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA : Elintarvikehankinnat Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta hankintakaudeksi 1.4.2015 31.3.2017 ja mahdollinen optio 1+1 vuosi Kysymys 1:

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen?

Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen? Siivoustarvikkeet-hankinnan kysymykset ja vastaukset 19.6.2013 Kysymys 1: Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan?

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan? Tarjouspyynnöstä on tehty korjausilmoitus 12.11.2015 koskien liitettä 2. Hinnoittelu- ja vaatimuslomake. Lomakkeella oli virheellisesti suojaus sarakkeessa I (Esimerkkituote). Miksi hintakilpailutatte

Lisätiedot

- Lääkinnällisten laitteiden desinfektiotuotteet laitteita ( kuuluu olla CE -merkittyjä)

- Lääkinnällisten laitteiden desinfektiotuotteet laitteita ( kuuluu olla CE -merkittyjä) LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (18) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 20/2012, 15.8.2012 KYSYMYS 1. Käyttökokemukset hankintarenkaan kohteissa, järjestetäänkö uusille

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat.

Tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnat. Sivu 1 / 5 KEITTIÖLAITEHANKINNAT 1. Hankinnan kohde 2. Tarjoushinnan ilmoittaminen Sotkamon kunta järjestää tarjouskilpailun tuotantokeittiön laite- ja kalustohankinnoista. Pyydämme tarjoustanne oheisten

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 25/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Kemi-Tornion seudun hankintapalvelut 25.11.2015

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 25/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Kemi-Tornion seudun hankintapalvelut 25.11.2015 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 25/2015 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Tervolan

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 9 (1/11)

Kaupunginhallitus liite nro 9 (1/11) 1/11 Kaupunginhallitus 21.8.2017 liite nro 9 (1/11) TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 124991 Dnro 341/02.07.00/2017 / Tekstiilivuokraus- ja pesulapalvelut (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Joensuun kaupunki / Joensuun

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29399 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Hankinta on EU:n kynnysarvon ylittävä tavara- ja palveluhankinta. Hankinnan kokonaisarvo on n. 220.000 euroa.

Hankinta on EU:n kynnysarvon ylittävä tavara- ja palveluhankinta. Hankinnan kokonaisarvo on n. 220.000 euroa. 1 TOIMISTOTARVIKKEET v. 2010-2011 Kajaanin kaupungin keskushallinto / Kainuun hankintarengas järjestää tarjouskilpailun koskien toimistotarvikkeiden hankintaa ajalle1.2.2010 31.12.2011. Hankinnassa ovat

Lisätiedot

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin 1 (5) Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n Proakatemian irtokalusteiden hankinnan tarjouspyynnössä, julkaisupvm 10.6.2015, kysymykset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Sisältö Kuvaus Hankintamenettely Päivämäärät Vähimmäisvaatimukset Arviointikriteerit Tuotteet Asetukset Sivu 2 / 6 Kuvaus Kuvaus Loimaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1(7) TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus pyytää tarjoustanne ilmanvaihtosuodattimien hankinnasta Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan kunnille sopimuskaudeksi 1.9.2014

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö 29185 Päiväys 27.05.2015

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö 29185 Päiväys 27.05.2015 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Nurmeksen kaupunki Asia ja sen selvitys 29185 Nurmeksen kaupungin koulukuljetukset Hankinnan kohde: kilpailutti Nurmeksen kaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

VILJATUOTTEET HANKINTAKAUDELLE 01.02.2016 31.01.2018 JA MAHDOLLISET OPTIOT AJALLE 01.02.2018 31.01.2019 JA 01.02.2019 31.01.2020

VILJATUOTTEET HANKINTAKAUDELLE 01.02.2016 31.01.2018 JA MAHDOLLISET OPTIOT AJALLE 01.02.2018 31.01.2019 JA 01.02.2019 31.01.2020 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 27/2015 1 (5) KEMI-TORNION SEUDUN HANKINTAPALVELUT Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Tervolan

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 8/ (9) Kiinteistölautakunta Geo/ puuttuivat kyseisestä osatarjouksesta.

Helsingin kaupunki Esityslista 8/ (9) Kiinteistölautakunta Geo/ puuttuivat kyseisestä osatarjouksesta. Helsingin kaupunki Esityslista 8/2017 1 (9) 2 Pohjatutkimuspalveluiden puitejärjestely 2017-2019 HEL 2017-000218 T 02 08 02 00 Päätösehdotus A B C D päättää hylätä Geovisor Oy:n osatarjouksen 5 (Kalliotutkimukset),

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 SAIRAALA- JA HOITOKALUSTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde Pyydämme tarjoustanne Janakkalan kunnan terveyskeskussairaalan käyttöön tulevista sairaala- ja hoitokalusteista.

Lisätiedot

Hoitotarvikehankinnat hoitohenkilöstön rooli ja vastuu. www.is-hankinta.fi

Hoitotarvikehankinnat hoitohenkilöstön rooli ja vastuu. www.is-hankinta.fi Hoitotarvikehankinnat hoitohenkilöstön rooli ja vastuu www.is-hankinta.fi Hankintalaki ja sen tarkoitus Valtion ja kuntien viranomaisten sekä muiden hankintayksiköiden on kilpailutettava hankintansa siten

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon:

Hankinta on jaettu neljään osioon: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta; varikko, joka pesettää

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Yleisten töiden lautakunta Ko/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2016 1 (5) 1 Siltojen ja taitorakenteiden asiantuntijapalveluiden puitesopimus 2016 2017, konsulttien valinta HEL 2015-011101 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää hylätä

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU07831 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset:

Kysymykset ja vastaukset: Kysymykset ja vastaukset: Tarjouspyyntö Pos 1. Astianpesuaineet konepesuun, nestemäinen, kova vesi Position kaikissa kohdissa pakkauskoon yksiköksi on määritelty litra (esim n. 10L), mutta sekä hankittava

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 100813 Kuorma-autoilla ja muilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut, Joensuun kaupunki Hankinnan

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ Puisto- ja leikkikenttävälineet 1(5) 12.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Kiinteistölautakunta Geo/ puuttuivat kyseisestä osatarjouksesta. kyseisestä osatarjouksesta.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Kiinteistölautakunta Geo/ puuttuivat kyseisestä osatarjouksesta. kyseisestä osatarjouksesta. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (9) 183 Pohjatutkimuspalveluiden puitejärjestely 2017-2019 HEL 2017-000218 T 02 08 02 00 Päätös A B C D päätti hylätä Geovisor Oy:n osatarjouksen 5 (Kalliotutkimukset),

Lisätiedot

YTHS pyytää kirjallista tarjoustanne suunterveyden tarveaineista.

YTHS pyytää kirjallista tarjoustanne suunterveyden tarveaineista. 29.9.2011 1 (9) TARJOUSPYYNTÖ YTHS:N SUUNTERVEYDEN TARVEAINEISTA YTHS pyytää kirjallista tarjoustanne suunterveyden tarveaineista. I. Hankinnan kuvaus Kyseessä on avointa hankintamenettelyä käyttävä puitejärjestely.

Lisätiedot

Kysymys 2: Kuka/ketkä tuottavat ko. palveluita tällä hetkellä ja mitkä on palveluiden hinnat?

Kysymys 2: Kuka/ketkä tuottavat ko. palveluita tällä hetkellä ja mitkä on palveluiden hinnat? LIEDON KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUIDEN ERIKOISLÄÄKÄRIKONSULTAATIOIDEN YM. SAIRAANHOIDON ERIKOISPALVELUIDEN KILPAILUTUS LISÄKYSYMYKSIIN ANNETUT VASTAUKSET Tarjouspyynnön mukaan lisätietoja tarjouspyynnön

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa. Elina Särmälä 13.2.2014

Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa. Elina Särmälä 13.2.2014 Tuottajatapaaminen Lappeenrannassa Elina Särmälä 13.2.2014 Saimaan Tukipalvelut Oy Saimaan Tukipalvelut Oy aloitti toimintansa vuonna 2010. Yhtiön omistus jakaantuu siten, että Lappeenrannan kaupunki omistaa

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

SODANKYLÄN KUNTA 25.4.2016

SODANKYLÄN KUNTA 25.4.2016 LIHAT JA LIHAJALOSTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Sodankylän kunta pyytää tarjousta liha ja lihajalosteista oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Sodankylän kunta pyytää tarjousta liha ja lihajalosteiden

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013 Tarjouspyyntö 1 (5) Hammashoitotarveaineiden ja käsi-instrumenttien hankinta Pyydämme Teitä tarjoamaan oheisten liitteiden mukaisia hammashoidon tarveaineita sekä käsi-instrumentteja. Tarjouspyyntö koskee

Lisätiedot

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset Lihat ja lihajalosteet 2017-2019 kysymykset ja vastaukset 10.4.2017 Kysymys 1. "Pakastetuotteita ei hyväksytä tarjoukseen." Tuotevalikoimassamme seuraavat tarjouspyynnössä pyydetyt tuotteet ovat pakastetuotteita:

Lisätiedot

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista.

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnat Hankinnan kuvaus Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Tarjouspyynnön liitteessä 1 (hintaliite)

Lisätiedot

Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista

Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista Tarjouspyyntö työterveyshuollon palveluista 1. Hankinnan kohde Tarjouspyyntö koskee Karijoen kunnan (jäljempänä hankintayksikkö tai tilaaja ) henkilökunnan työterveyshuoltopalveluja sekä kunnan järjestämisvastuulla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PUHDISTUSAINEISTA JA VÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ PUHDISTUSAINEISTA JA VÄLINEISTÄ 13.8.2013 TARJOUSPYYNTÖ PUHDISTUSAINEISTA JA VÄLINEISTÄ Oulaisten kaupunki pyytää tarjoustanne ammattikäyttöön tarkoitetuista puhdistusaineista ja välineistä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden sekä

Lisätiedot

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto

Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta Tarjouskilpailuun Maito ja maitotaloustuotteet liittyvien kysymysten ja vastausten yhteenveto 1. Tarjouspyynnössä kysytään Ykkösmaito 10 l novobox. Ykkömaitoa ei ole

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE

OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE JAMSA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) OPPIMISVAIKEUSTUTKIMUKSET PERUSOPETUSIKÄISILLE LAPSILLE Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun oppimisvaikeustutkimusten tekemiseen perusopetusikäisille

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU18330 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU18330 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet Tarjouspyyntö Kauhajoen kaupunki / sivistysosasto (myöhemmin hankintayksikkö) pyytää tarjouksia Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahalliin

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU01965 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU01965 Päiväys 1/8 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hakija/asianosainen Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU28584 Päiväys 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 51H16 / KORJAUSILMOITUS: LVI tarvikkeiden puitejärjestely (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Hankinnan tarjousvastauksen liittymäaineistojen kuvaukset

Hankinnan tarjousvastauksen liittymäaineistojen kuvaukset 17.09.2007 Sivu 1(7) Hankinnan tarjousvastauksen liittymäaineistojen kuvaukset... 1 Tarjouspyyntöaineiston kuvaus... 1 Otsikkotiedot... 2 Otsikkotietojen tietuekuvaus... 2 Nimiketiedot... 3 Nimiketietojen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU45294 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU45294 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Joensuun

Lisätiedot

Tuoteryhmäkohtainen sitoutuneisuus LIITE nro 1 Tarjouspyyntö koskee seuraavien laitosten hankintoja LIITE nro 2

Tuoteryhmäkohtainen sitoutuneisuus LIITE nro 1 Tarjouspyyntö koskee seuraavien laitosten hankintoja LIITE nro 2 TARJOUSPYYNTÖ LEIPOMOTUOTTEET 1.8.2010 31.07.2012 + mahdollinen optio 1v + 1v Kajaanin kaupunki/kajaanin Mamselli liikelaitos pyytää tarjouksia Kainuun kuntien hankintarenkaan puolesta hankittavista tuoreista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot