SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto"

Transkriptio

1 SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto

2 Suunnittele ja sovella Sovella 3D Planne sovellahome.fi Kokeile helppoa ja hauskaa Sovella 3D Planner -ohjelmaa internetissä ja suunnittele säilytystilasi omalla tyylilläsi! Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi tai varastoksi, josta tavarat löytyvät helposti ja jossa järjestys säilyy. Sovella suostuu mielellään kodin kiintopisteeksi, jossa tavarat ja takit, lapaset ja laukut sekä kengät ja korit löytävät omat paikkansa. Sovellaa eivät kiireiset tulemiset ja menemiset haittaa, se pitää järjestyksen niin arjessa kuin juhlassakin. Sovella tulee toimeen kaikenlaisten käyttäjien kanssa, sillä se on tarpeen mukaan korkea tai matala, leveä tai kapea. Se laajenee, kutistuu ja kasvaa elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan myös hyllyiksi, koreiksi, tangoiksi ja tasoiksi. Muokkaa, kokeile, lisää, poista sekä testaa erilaisia kannattimia, hyllyjä, tankoja ja vetokoreja mielesi mukaan eri levyisinä ja syvyisinä. Hyödynnä kaikki tila tehokkaasti omien tarpeidesi mukaisesti. Kun olet valintasi tehnyt, saat ohjelmasta tarkat hinnat sekä kauppalistan, jonka voit ojentaa kauppiaalle. Kodin järjestyksen ylläpito ei koskaan ole ollut näin helppoa!

3 3 rilla netissä Sisältö Vaatehuone 4-5 Eteinen 6-7 Autotalli 8-9 Varasto Suunnittelu ja toteuttaminen Tuotetiedot 16-19

4 4

5 SUUNNITTELE ITSE sovellahome.fi 5 Viihtyisä vaatehuone Sovella vaatehuoneen tilat käyttöösi tehokkaasti! Varusta vaatehuoneesi Sovellan hyllyillä, koreilla, tangoilla ja naulakoilla ja häästy, miten paljon tavaraa mahtuu pieneen huoneeseen. Ota käyttöösi housunkannattimet, joiden avulla voit kaksinkertaistaa vaatehuoneesi kapasiteetin. Sovella elää ehdoillasi, se muuntuu sellaiseksi kun sinä haluat, aina tarpeesi jopa mielialasi mukaan. Jätä kenkähyllyn alle ainakin 15 cm, jotta sen alta pääsee pyyhkimään lattian. Hyllyt voidaan myös asentaa vinoon, jolloin niitä voi laittaa useampia päällekkäin. Naulakkoon kiinnitettävissä housunkannattimissa housut, hameet ja vaikkapa pöytäliinat säilyvät sileinä ja käyttövalmiina, koska niitä ei tarvitse laskostaa. Kuvan kokoonpano 600,- (sis. ) Hyödynnä kaapin tai huoneen korkeus ja sijoita kaksi vaatetankoa päällekkäin. Näin saat tuplasti lisää tilaa lyhyeille vaatteille.

6 6

7 SUUNNITTELE ITSE sovellahome.fi 7 Elämänmakuiset eteiset Oletko koskaan ajatellut, miten mukavaa on tulla ja mennä, kun eteinen on hyvässä järjestyksessä? Siisti eteinen ilahduttaa, kun tulet kotiin. Se toivottaa mukavaa päivää, kun lähdet. Se elää mukanasi arjen kiireissä, huomaamattomana, niin kuin kaikilla tarpeellisilla ja hyödyllisillä asioilla on tapana. Elämäsi eteinen on helppo hankkia, sillä Sovella muuntuu juuri sellaiseksi kuin sinä sen haluat: kaikille tavaroille on oma paikkansa, pieneenkin tilaan mahtuu paljon, rakenteet kestävät elämää ja niitä voi lisätä ja poistaa tarpeen mukaan. Lankakoreissa vaatteet ja muut tekstiilit säilyvät ilmavina ja raikkaina. Lankakoreja voi käyttää myös kenkähyllyinä. Syvyyssuuntainen vaateripustin on kätevä tilassa, jossa syvyyttä on käytettävissä alle 50 cm. Kuvan kokoonpano 375,- (sis. ) Aikuisten vaatetangon korkeus on cm lattiasta, lasten tanko sijoitetaan aleaksi.

8 8

9 SUUNNITTELE ITSE sovellahome.fi 9 Unelmien autotallit Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai harrastustilasi omien toiveidesi mukaiseksi - juuri sellaiseksi mistä ennen olet tohtinut vain haaveilla. Olethan sinä toki oman valtakuntasi ansainnut! Suunnittele siis omaan talliisi siisti, joustava ja tehokas työtila, jossa viihdyt ja saat aikaan. Voit lisätä teräshyllyjen kantavuutta kaksinkertaiseksi erityisillä tuilla. Näin saat tukevuutta esim. painavien rakennustarvikkeiden varastointiin. Kuvan kokoonpano 995,- (sis. ) Työkalutaulu on työkalusäilytyksen a ja o. Rei itettyyn levyyn on saatavana laaja valikoima erilaisia työkalukoukkuja. Työkalutaulu kiinnitetään säätölistoihin. Kuvan vaunu 1149,- (sis. ) Rengastelineeseen mahtuu helposti 4 rengasta. Telineessä on rei itys kiinnitysreille. Telineen kantavuus on 80 ja leveys 1200.

10 10

11 SUUNNITTELE ITSE sovellahome.fi 11 Vaivattomat varastot Kodin tärkeille tavaroille tarvitaan säilytystilaa. Sovellan ansiosta varastosi muuttuu tilaihmeeksi, jonne mahtuvat niin pyörät, sukset kuin vauvanvaunutkin. Koukut, hyllyt, korit ja kannattimet auttavat järjestyksenpidossa. Oletko muuten huomannut itsessäsi tuunaajan tai nikkaroijan vikaa? -sarjan siirreltävistä ja yhdisteltävistä kalusteista, tasoista ja säilytyskalusteista voit rakentaa itsellesi aattilaistason täydellisen työ- ja nikkarointipisteen. Teräslankakoreissa säilytät isoatkin tavarat. Koriin on saatavilla myös jakaja. Korista tippuva lika on helppo lakaista lattialta. Reikätaustaan asennettavat koukut pitävät puutarhavälineetkin järjestyksessä. Kuvan kokoonpano 604,- (sis. ) Yleistelineessa säilytät kätevästi pideät tavarat, kuten sukset ja sauvat, ja pidät lattiatilan vapaana.

12 12 1 Mittaa seinä ja valitse vaakakiskot Mittaa huolellisesti kalustettavan tilan seinien leveys ja korkeus. Tässä vaiheessa kannattaa ottaa huomioon myös mahdolliset ikkunat, putket ja seinän materiaali. Valitse leveyteen sopivat vaakakiskot. Huomaa, että vaakakiskon voi lyhentää seinän mittaiseksi. 2 Jaksota tila säätölistoilla Jaksota seinä 600 tai 900 jaksoihin sopivan korkuisilla säätölistoilla. Säätölistoja on saatavissa seitsemässä eri korkeudessa ( ), joten voit kalustaa minkä korkuisen tilan tahansa. Varmista, että otat huomioon 40 asennusvaran. Asennusvara tarvitaan, koska hyllyjen mitoitus on säätölistan keskeltä keskelle. 3 Ota huomioon kulmaratkaisuissa Kulmaratkaisun suunnittelussa ota huomioon säätölistan (15 ) ja hyllyn vaatima tila. Esim. 400 syvä hylly vie säätölistaan asennettuna tilaa 415 syvyysuunnassa, joten ensiäinen säätölista voidaan sijoittaa 415 päähän nurkasta. e e e SÄÄTÖLISTA VAAKAKISKO 415 ase u var ev t a 4 0 MUISTATHAN aina valita seinän materiaaliin soveltuvat kiinnitystarvikkeet!

13 Sovella 3D Planner jaksottaa tilan puolestasi ja näyttää suunnitelmasi kolmiulotteisena mallina. Se laatii jopa valmiin kauppalistan. 13 sovellahome.fi 4 Varustele tarpeesi mukaan Ylähyllyksi suosittelee 500 syvää hyllyä, jolloin sinne mahtuu hyvin matkalaukut ym. eneän tilaa vaativat tavarat. Sijoita vaatetangot nurkkiin, niin hyödynnät säilytystilan tehokkaasti. Vetokorit laitetaan aliaisiksi, max 4 kpl päällekkäin: reunan yli on hankala kurkotella, jos se on yli rinnan korkeudella. Vetokorin päälle kannattaa sijoittaa pölysuojaksi umpinainen hylly. Sisäkengille valitaan kenkähyllyt, ulkokengille puolestaan lankakorit, joista lika pääsee tippumaan lattialle. ter h t er h aateta er h aateta a o it er h e h t e h t et o it

14 14 Järjestelmän Kiinnitys vaakakiskoon Vaihtoehto 1 asentaminen 1 Puuseinä Kiinnitys koolauksen kohdalle 4 x 50 uppokantaruuveilla. 2 Betoni- ja tiiliseinät Kiinnitys nailontulpalla ja 4 x 50 uppokantaruuveilla. 3 Harkko- ja Siporex seinät Kiinnitys kevytbetonitulpalla ja 4 x 50 uppokantaruuveilla. 4 Erittäin kevytrakenteiset seinät Kiinnitys levyankkureilla tai läpipulttauksella. Suosittelee suoraan runkoon kiinnittämistä. Vaakakisko helpottaa asentamista ja mahdollistaa järjestelmän kiinnittämisen seinän runkorakenteeseen Vaakakiskoasennuksessa säätölista kiinnitetään paikoilleen helan avulla. Pujota hela paikoilleen ja liu uta se sopivaan kohtaan. 4 Kiinnitä säätölista helaan pakkauksen mukana tulevilla ruuveilla. Muistathan aina valita seinän materiaaliin soveltuvat kiinnitystarvikkeet! TUOTTEIDEN KANTAVUUDET LÖYDÄT SIVUILTA

15 Suora seinäkiinnitys Vaihtoehto 2 Kulman kalustaminen 15 Kiinnitä säätölistat ruuveilla suoraan seinään käyttäen kullekin seinämateriaalille soveltuvia kiinnitystarvikkeita. Kun kalustettavana tilana on kulma, ota mitoituksessa huomioon säätölistojen ja hyllyjen vaatima tila. Aseta säätölistat joko 603 tai 903 etäisyydelle toisistaan. Voit käyttää etäisyyden mittaamisessa apuna esimerkiksi naulakkoa. Määrittele kulmaan asetettavien hyllyjen sijoittelu esimerkiksi kannattimen avulla ennen kuin kiinnität säätölistat lopulliselle paikallensa. Varustele säilytysjärjestelmäsi käyttötarkoituksen mukaan esimerkiksi hyllyillä ja reikätaustoilla, joihin saa kattavan valikoiman erilaisia koukkuja. Aseta hyllyt paikoilleen ja varustele säilytysjärjestelmä haluamillasi tarvikkeilla.

16 Vasen Oikea Vaakakiskot ja säätölistat Hyllyt ja korit VAAKAKISKOT Vaakakisko + 3 kpl heloja * /jm 17, Vaakakisko + 3 kpl heloja * /jm 20, Lisähelat 2 kpl - 5,85 * Sisältää säätölistan kiinnityshelat, ruuvit, peitetulpat ja asennusohjeet. SÄÄTÖLISTAT Säätölista 150 2, Säätölista 500 3, Säätölista , Säätölista , Säätölista , Säätölista , Säätölista ,05 Kannattimet TERÄSHYLLYT Teräshylly x , Teräshylly 600 x , Teräshylly 600 x , Teräshylly 600 x , Teräshylly 600 x , Teräshylly 600 x , Teräshylly, kiinteällä tuella 600 x , Teräshylly 900 x , Teräshylly 900 x , Teräshylly 900 x , Teräshylly 900 x , Teräshylly 900 x , Teräshylly 900 x , Teräshylly, kiinteällä tuella 900 x , Teräshyllyn lisätuki* , Teräshyllyn lisätuki* 900-9,30 * 2-kertaistaa kantavuuden KANNATTIMET Kannatin , Kannatin , Kannatin , Kannatin , Kannatin , Kannatin, vahvistettu , Kannatin, vahvistettu , Kannatin, vahvistettu , Kannatin, vahvistettu , Kannatin, vino , Lasihyllyn kannatinpari , Kannatinrunko, suora/vino , Kannatinrunko, suora/vino , Kannatinrunko, suora , Kannatinrunko, suora ,15 REI ITETYT TERÄSHYLLYT Teräshylly, rei itetty x , Teräshylly, rei itetty 600 x , Teräshylly, rei itetty 900 x , Teräshylly, rei itetty 900 x ,75 JATKOHYLLYT,säätö vaakasuunnassa Jatkohylly, vasen x , Jatkohylly, oikea 900 x , Jatkohylly, vasen 900 x , Jatkohylly, oikea 900 x , Jatkohylly, vasen 900 x , Jatkohylly, oikea 900 x , Jatkohylly, vasen 900 x , Jatkohylly, oikea 900 x ,70

17 Hyllyt ja korit Vaateripustus KENKÄHYLLYT JA KURAKAUKALOT Kenkähylly + kannattimet 600 x , Kenkähylly + kannattimet 900 x , Kurakaukalo 600 x , Kurakaukalo 900 x ,90 VERKKOKORI LANKAKORIT Verkkokori x 400 x 85-18, Verkkokori 500 x 400 x , Verkkokorin kehys x , Lankakori + kannattimet x , Lankakori + kannattimet 900 x ,95 VAATERIPUSTUS Housunkannatin naulakkoon, 4 kpl pss LANKAHYLLYT RST-HYLLYSTÖ (RUOSTUMA- TONTA TERÄSTÄ Lankahylly, lyhennettävä x , Lankahylly, lyhennettävä 900 x , Lankahylly, lyhennettävä 600 x , Lankahylly, lyhennettävä 900 x , Kannatin lankahyllylle , Kannatin lankahyllylle , Säätölista RST , Säätölista RST , Kannatinpari RST , Kannatinpari RST , Hylly RST 600 x , Hylly RST 600 x , Hylly RST 900 x , Hylly RST 900 x ,85 KIRJATUET Hyllynjakajapari x , Hyllynjakajapari 400 x , Kirjatuki, levymalli x 150 5, Kirjatuki, lanka * x 135 6, Kirjatuki, lanka * 250 x 135 6,55 * Kiinnitys säätölistaan , Naulakko, 5 koukkua , Naulakko, 8 koukkua , Vaatetanko , Vaatetanko , Vaatteiden kannatinputki, 25, sinkitty , Putkenkannatin, pääty, sinkitty , Putkenkannatin, keskiosa, sinkitty 23 Ø , Syvyyssuuntainen vaateripustin, ,90 24 hyllyn alle Syvyyssuuntainen vaateripustin, hyllyn alle Lisätarvikkeet ,90 26 Järjestelmän osia saa valkoisena (värikoodi -21) ja hopeanharmaana (värikoodi -38). Laatikkolistat ja ottolaatikot ovat saatavilla ainoastaan valkoisena. 27

18 R1 R2 R19 R29 R30 R R42 R43 R R R21 R37 R24 R10 Tuotteet autotalliin ja varastoon REIKÄTAUSTAT JA -LEVYT Reikätausta 593 x , Reikätausta 593 x , Reikätausta 593 x , Reikätausta 893 x , Reikätausta 893 x , Reikätausta x ,95 Reikätaustan kiinnitys säätölistaan Reikälevy x , Reikälevy 950 x , Reikälevy 949 x , Reikälevy 949 x ,85 Reikälevyn kiinnitys seinään. TYÖKALUKOUKUT JA -PIDIKKEET (KIINNITYS REIKÄLEVYYN) Kpl Työkalukoukku R1 3 5 pituus 30 9, Työkalukoukku R1 5 pituus 50 10, Työkalukoukku R1 5 pituus , Työkalukoukku R1 5 pituus , Työkalukoukku R1 5 pituus , Työkalukoukku R1 5 pituus , Kaksoiskoukku R2, vapaa väli 17 5 pituus 33 15, Kaksoiskoukku R2, vapaa väli pituus 43 19, Kaksoiskoukku R2, vapaa väli 25 5 pituus , Työkalukoukku jousilukituksella R Ø 13 20, Työkalukoukku jousilukituksella R19 5 Ø 19 18, Konekannatin R29 5 Ø 40 19, Konekannatin R29 5 Ø 60 21, Konekannatin R29 5 Ø 80 30, Hylsypidike R pituus 50 10, Hylsypidike R30 5 pituus , Pihtikoukku R35, vapaa väli , Pihtikoukku R35, vapaa väli , Ruuvimeisseliteline R42, 6 paikkaa , Poranteräteline R-43, 32 paikkaa , Letkun/johdonkannatin R Ø ,20 KOUKKUSARJAT Osat kpl R-kannatinsarja 16 22, R-kannatinsarja , R-kannatinsarja , R-kannatinsarja , R-kannatinsarja , R-kannatinsarja ,95 Sarjaan sisältyvät koukut Sarja 1 Sarja 2 Sarja 3 Sarja 4 Sarja 5 R1 ( ) R1 ( ) R1 ( ) 10 R2 ( ) R2 ( ) 5 5 R2 ( ) 5 R10 ( ) 12 5 R10 ( ) 5 R19 ( ) R19 ( ) R19 ( ) 5 5 R21 ( ) R24 ( ) R24 ( ) R29 ( ) 5 5 R30 ( ) R33 ( ) R35 ( ) R35 ( ) 5 R37 ( ) R37 ( ) 1 R42 ( ) R43 ( ) 1 Yhteensä kpl

19 Garage-tuotteet TERÄSLANKAKORIT Teräslankakori x , Teräslankakori 900 x , Korin jakaja x 120-9,90 LAATIKKOLISTAT JA LAATIKOT PIENTAVARALAATIKOSTOT Laatikkolista + laatikot 5 kpl , Laatikkolista + laatikot 8 kpl , Laatikkolista, säätölistakiinnitys , Laatikkolista, säätölistakiinnitys , Laatikkolista, seinäkiinnitys , Ottolaatikko, valkoinen 149 x 250 x 130 6, Ottolaatikko, valkoinen x 300 x 156 9,60 Huom! Laatikkolistat ja ottolaatikot saatavilla ainoastaan valkoisena Kannatinpari pientavaralaatikostolle x ,53 550C-3 Pientavaralaatikosto, 32 laatikkoa x 180 x ,89 290C-3 Pientavaralaatikosto, 16 laatikkoa x 180 x ,17 KAUSITAVARASÄILYTYS Rengas/yleisteline M1200, hopea Kannatinpari harrastevälineille Rengastelinepari, vaakakiskoasennus TAITTOPÖYTÄ x , x 60 19, x 40 36, Taittopöytä M900, hopea x ,80 Sovella työpöytä on erityisen kestävä; sen kantavuus on jopa 500. Korkeussäädettävät jalat takaavat pöydän säädettävyyden käyttäjän mukaan. Jalat voi myös pultata lattiaan kiinni. Työpöytä on helposti jatkettavissa, jos halutaan erittäin leveä työskentelytila. Toimitetaan osina. : 1200 x 750 x : Huoltovaunu on todella kätevä kuljettaa korjattavan kohteen luo. Kaksi kiinteää pyörää (Ø150 ) ja kaksi kääntyvää jarrullista pyörää (Ø100 ) takaavat vaunun liikuteltavuuden täydessä lastissa. Urakumimatto estää esineiden liukumisen työtilan päällä. Huoltovaunun kantavuus on 300. Huoltovaunussa on 2 x 75, 2 x 100, 1 x 250 korkeat laatikot, joissa on erilaisia jakajia. Toimitetaan valmiiksi kasattuna. : 710 x 480 x 875 : Monitoimikaappi vie lattiapinta-alaa vain puoli neliötä. Se sisältää vahvistetun työtason (1000 x 500 ), turvalukituksellisen laatikon poimintarasioineen ja työkalutaulun koukkuineen (R-kannatinsarja 1). Monitoimikaappi on lukollinen. Toimitetaan osina. : 1024 x 500 x 2000 : ovh: 389 EUR ovh:1149 EUR ovh: 985 EUR

20 Sovellahome_FI_ Treston Oy Sorakatu 1, Turku Tel Fax Valmistus Treston Oy Sohlberginkatu 10, JYVÄSKYLÄ on Trestonin tuotemerkki. sovellahome.fi

SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto

SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto Suunnittele ja sovella Sovella 3D Planne sovellahome.fi Kokeile helppoa ja hauskaa Sovella 3D Planner -ohjelmaa internetissä ja suunnittele säilytystilasi omalla tyylilläsi!

Lisätiedot

SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto

SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto Suunnittele ja sovella Sovella Plannerilla sovellahome.fi Kokeile helppoa ja hauskaa Sovella Planner-ohjelmaa internetissä ja suunnittele säilytystilasi omalla tyylilläsi!

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto

SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto SOVELLA-KALUSTEET Suositushinnasto 2 Suunnittele ja sovella...sovella Plannerilla netissä. Kotimainen Sovella on suunniteltu suomalaisten säilytystarpeisiin. Sovella muuntuu sopuisasti eteiseksi, vaatehuoneeksi

Lisätiedot

RT Sovella -säilytysjärjestelmät Treston Oy

RT Sovella -säilytysjärjestelmät Treston Oy tuotetieto kesäkuu 15 1 (8) RT 38683 521.5 Talo 00 615 Talo 90 X76 SfB Sovella säilytysjärjestelmät Treston Oy Sovella hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu kaikenkokoisiin

Lisätiedot

Sovella@home-suositushinnasto alkaen 1.1.2007 (sis. alv. 22 %)

Sovella@home-suositushinnasto alkaen 1.1.2007 (sis. alv. 22 %) Sovella@home-suositushinnasto alkaen..007 (sis. alv. %) SOVELLA-HYLLYSTÖ, osat KEVYT VAAKAKISKO 0 97 Kevyt vaakakisko 50,75 0 98 Kevyt vaakakisko 00 7,65 Sisältävät kiinnityshelaa, ruuvit ja peitetulpat.

Lisätiedot

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X76/615-37764 1 (8) RT 38275 521.4 Talo 2000 615 Talo 90 X76 SfB Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet

Lisätiedot

Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi. harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai

Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi. harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai TUUNAA UNELMIESI AUTOTALLi netissä! www.sovellagarage.fi Sovella@garage -kalustesarja tarjoaa kaiken, mitä unelmiesi harrastustilaan tarvitset. Suunnittele ja varusta autotallisi tai harrastustilasi omien

Lisätiedot

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X76/615-37764 1 (8) RT 38275 521.4 Talo 2000 615 Talo 90 X76 SfB Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet

Lisätiedot

SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy

SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy TARVIKETIETO kesäkuu 2009 voimassa 1.7.2012 asti RT 37764 eripainos Lokakuu 2010 1 (8) SOVELLA -SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se soveltuu

Lisätiedot

Reikälevyt ovat osa hyvää järjestystä

Reikälevyt ovat osa hyvää järjestystä Reikälevyt ovat osa hyvää järjestystä Reikälevyt ovat tehokkaita tilanjakajia työpisteiden välillä ja ne toimivat samalla kätevinä työkalujen ja -välineiden säilytyspaikkoina. Teollisuusseinää voidaan

Lisätiedot

R-kannattimet Kannatinsarjat Työkaluteline Hyllyjärjestelmä. Helsinki 1115

R-kannattimet Kannatinsarjat Työkaluteline Hyllyjärjestelmä. Helsinki 1115 Kannatinsarjat Työkaluteline Hyllyjärjestelmä Helsinki 1115 Sisältö R-kannattimet... 3-7 Kannatinsarjat...8 Työkaluteline...9 Hyllyjärjestelmä...10 Copyright 2015 Koivunen Oy. Emme vastaa luettelossamme

Lisätiedot

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUOMI SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja

Lisätiedot

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään.

OSTOAPU ELVARLI. -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA. TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. OSTOAPU ELVARLI -säilytysjärjestelmä SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson TURVALLISUUS Säädettävät pylväät tulee kiinnittää kattoon. Päätytikkaat tulee kiinnittää seinään. Seinä- ja kattokiinnitystarvikkeet (esim.

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja OSTOAPU SKÅDIS -säilytyssarja Säilytystilaa koko kotiin SKÅDIS-säilytysjärjestelmä voi vastata todella monenlaisiin säilytystarpeisiin kodin eri huoneissa. Käytä sitä kylpyhuoneessa hammasharjojen ja korujen

Lisätiedot

:: Suunnittelu- ja asennusohje. :: Suunnittelu- ja asennusohje

:: Suunnittelu- ja asennusohje. :: Suunnittelu- ja asennusohje :: Suunnittelu- ja asennusohje 1 2 :: Suunnittelu- ja asennusohje Muunto-järjestelmällä voit toteuttaa mitä erilaisimpia säilytysratkaisuja kodin eri tiloihin. Muunto perustuu seinäpanelointiin ja monipuoliseen

Lisätiedot

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja

OSTOAPU SKÅDIS. -säilytyssarja OSTOAPU SKÅDIS -säilytyssarja Säilytystilaa koko kotiin SKÅDIS-säilytysjärjestelmä voi vastata todella monenlaisiin säilytystarpeisiin kodin eri huoneissa. Käytä sitä kylpyhuoneessa hammasharjojen ja korujen

Lisätiedot

Vaunut. Vaunu vapauttaa liikkumaan. Liikkuvuus lisää tuottavuutta

Vaunut. Vaunu vapauttaa liikkumaan. Liikkuvuus lisää tuottavuutta Vaunu vapauttaa liikkumaan Sovella-teollisuusvaunut kattavat sekä kevyen että raskaan teollisuuden ratkaisut. Jokaisen vaunun voi myös muunnella omien tarpeiden mukaan. Lukituksella varustetut pyörät takaavat

Lisätiedot

IVAR. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

IVAR. Tarvitsetko apua? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. IVAR SUOMI HOITO-OHJE Käsittele öljyllä, vahalla, värillä, lakalla tai petsillä kestävän ja helppohoitoisen pinnan aikaansaamiseksi. YMPÄRISTÖTIEDOT Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua). Uusiutuvaa materiaalia

Lisätiedot

Laatikostot. Monikäyttöiset laatikostot. Aina siellä missä työsikin on. Tehokasta varastointia ja valvontaa

Laatikostot. Monikäyttöiset laatikostot. Aina siellä missä työsikin on. Tehokasta varastointia ja valvontaa Monikäyttöiset laatikostot Aina siellä missä työsikin on Koska työskentely ei aina tapahdu samassa paikassa, tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia laatikostoja moniin tarkoituksiin. Voit kiinnittää saman

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Asennusvideo osoitteessa: www. kabinetti.fi/ideat. Asennusvideo

Asennusvideo osoitteessa: www. kabinetti.fi/ideat. Asennusvideo ASENNUSOHJE VAKIO+ Tarkista mukana tulleesta piirustuksesta rungon kokoonpano. Kuvaan on merkitty mittaviivat pääty- ja välisivujen korkeusta (2200 ja 2114), rungon ulko- ja sisärungon syvyydestä (600

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODU PANIPAIKSÜSTEEM. 535,20 (sis. alv 22 %) SOVELLA-HYLLYSTÖ

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODU PANIPAIKSÜSTEEM. 535,20 (sis. alv 22 %) SOVELLA-HYLLYSTÖ Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 Housunkannatin naulakkoon, kpl pss 0 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi

KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi ASENNUSOHJE VAKIO+ KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi www.kabinetti.fi Tarkista mukana tulleesta piirustuksesta rungon kokoonpano. Kuvaan on merkitty mittaviivat pääty- ja välisivujen

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

Seinähyllyt TURVALLISUUS HYVÄ TIETÄÄ Hyllyjä kaikkiin tarpeisiin

Seinähyllyt TURVALLISUUS HYVÄ TIETÄÄ Hyllyjä kaikkiin tarpeisiin OSTOAPU Seinähyllyt TURVALLISUUS Erilaiset seinämateriaalit vaativat erilaiset kiinnikkeet. Käytä omaan seinämateriaaliisi soveltuvia kiinnikkeitä (myydään erikseen). Apua kiinnikkeiden valintaan saat

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

KOMERON ASENNUSOHJE. Tehdas: p

KOMERON ASENNUSOHJE. Tehdas: p KOMERON ASENNUSOHJE Tehdas: p. 020 7562 550 mirror@mirrorline.fi www.mirrorline.fi Luetaan kokonaan ennen asennusta! HUOM! Asennuksessa tarvitaan 2 henkilöä. - Avaa kaikki pakkaukset ja tarkista, että

Lisätiedot

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu

OSTOAPU BROR. säilytysratkaisu OSTOAPU BROR säilytysratkaisu HOITO-OHJE Pyyhitään puhtaaksi mietoon puhdistusaineliuokseen kostutetulla liinalla. Pyyhitään kuivaksi kuivalla liinalla. LAATU BROR-säilytysjärjestelmä on luotu kestämään.

Lisätiedot

KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET

KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET ASENNUSOHJE VAKIO+ KABINETTI LIUKUOVET KABINETTI LIUKUOVET www.kabinetti.fi www.kabinetti.fi S1 S2 H2 S3 S4 H3 Tarkista mukana tulleesta piirustuksesta runko-osien numerot ja ja niiden järjestys asennuksessa.

Lisätiedot

Teräskehäisten liukuovien asennusohje

Teräskehäisten liukuovien asennusohje Teräskehäisten liukuovien asennusohje Asenna yläliukukisko kuvan. osoittamalla tavalla varjoura näkyvään suuntaan päin Aseta alaliukukisko lattialle. Oikea kohta on mm yläliukukiskon etureunasta alaliukukiskon

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

11. TAVARANkÄSITTELY. TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA 11. TAVARANkÄSITTELY TAVARANkÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen

Lisätiedot

OSTOAPU ALGOT. -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

OSTOAPU ALGOT. -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja helppoja

Lisätiedot

OSTOAPU ALGOT. -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

OSTOAPU ALGOT. -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja helppoja

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38

Tuoteluettelo. Smart Storing :: Tuoteluettelo 1. smartstoring_tuoteluettelo_fi_2006.indd 1 11.9.2006 14:04:38 Tuoteluettelo Smart Storing :: Tuoteluettelo 1 smartstoring_tuoteluettelo_fi_6.indd 1 11.9.6 14:04:38 M01 M04 Muunto-paneeli 2 t 3 t 4 Vaatetangot 5 Yleispidikkeet 6 leveys mm syvyys mm leveys mm syvyys

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

suunnittelu_asennusohje_2006.indd :18:33

suunnittelu_asennusohje_2006.indd :18:33 Suunnittelu- ja asennusohje 1 suunnittelu_asennusohje_2006.indd 1 21.11.2006 13:18:33 Muunto-järjestelmällä voit toteuttaa mitä erilaisimpia säilytysratkaisuja kodin eri tiloihin. Muunto perustuu seinäpanelointiin

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin

Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Säilytysjärjestelmä kaikkiin tiloihin ja tarkoituksiin Seisoo omillaan Seinään ei tarvitse porata reikiä ja se on tarpeeksi kestävä kannattelemaan melkein mitä ikinä pitääkin säilyttää. Mahdollisuudet

Lisätiedot

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä OSTOAPU HEJNE -säilytysjärjestelmä SUOMI HYVÄ TIETÄÄ Hyllylevyjen enimmäiskuormitus: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Jos yhteen osioon kiinnitetään enemmän kuin kuusi hyllylevyä, hyllylevyjen kantavuus

Lisätiedot

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU IVAR -säilytysjärjestelmä HOITO Saat kestävän ja helppohoitoisen pinnan, kun käsittelet kalusteet öljyllä, vahalla, petsillä tai kuultomaalilla. YMPÄRISTÖ Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua). Uusiutuvaa

Lisätiedot

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU IVAR -säilytysjärjestelmä HOITO Saat kestävän ja helppohoitoisen pinnan, kun käsittelet kalusteet öljyllä, vahalla, petsillä tai kuultomaalilla. YMPÄRISTÖ Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua). Uusiutuvaa

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä

Autotalliin, kellariin, ullakolle ja ruokakomeroon HEJNEsäilytysjärjestelmä OSTOAPU HEJNE -säilytysjärjestelmä HYVÄ TIETÄÄ Hyllylevyjen enimmäiskuormitus: 77 47 cm: 50 kg 77 28 cm: 35 kg Jos yhteen osioon kiinnitetään enemmän kuin kuusi hyllylevyä, hyllylevyjen kantavuus on pienempi

Lisätiedot

ROMA HYLLYJÄRJESTELMÄ. Suositushinnasto 2017

ROMA HYLLYJÄRJESTELMÄ. Suositushinnasto 2017 ROMA HYLLYJÄRJESTELMÄ 010411 Suositushinnasto 2017 040 523 8452 SISÄLLYS Materiaalit 2 Rakenne 3 ROMA 52 mallit * 4 elementit 5 ROMA 76 45 cm syvät mallit * 6 45 cm syvät elementit 7 35 cm syvät mallit

Lisätiedot

OTTO. naulakkojärjestelmä. Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet

OTTO. naulakkojärjestelmä. Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet OTTO naulakkojärjestelmä Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet OTTO naulakkojärjestelmä Otto-naulakkojärjestelmän muunneltavuuden ansiosta Sinä päätät naulakon käyttötarkoituksesta ja varustelusta. Naulakon

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

Kantokisko, ruuvit ja riippukiskot

Kantokisko, ruuvit ja riippukiskot Asennusvinkkejä Asennusvinkkejä Varo poraamasta sähköjohtoihin, kanaviin, putkiin tai muihin vahingoittuviin osiin. Jos olet epävarma näiden johtojen ja putkien sijainnista, ota yhteyttä sähköasentajaan

Lisätiedot

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE

TASKUKARMIN ASENNUSOHJE TASKUKARMIN ASENNUSOHJE Seinävahvuus 92 mm. Ovilehdille 625, 725, 825, 925X2040 HUOM. Seinään ei saa kiinnittää mitään taskukarmin kohtaan! 1) Tarkista toimitussisältö oheisen osaluettelon mukaan. Karmi

Lisätiedot

Toteuta unelmiesi laituri!

Toteuta unelmiesi laituri! Toteuta unelmiesi laituri! UKM-ponttonit UKM-valmislaituri UK-Muovi Oy www.ukmuovi.fi Kestävä. Vakaa. Kantava. Toimiva. Nopea asentaa. Siisti. Tyylikäs. UKM-laituri Yhdistele laituri vaivattomasti valmiista

Lisätiedot

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja helppoja

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT

MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT MALLISTO SÄILYTYSRATKAISUT Kun kaikki on järjestyksessä, arkikin sujuu helpommin. Nixi-liukuovijärjestelmällä ratkaiset kodin kaikki säilytykseen liittyvät ongelmat tyylillä. Kodin sisustuksen viimeistelevät

Lisätiedot

Piha- ja kiinteistötuotteet rivi- ja kerrostalokohteisiin

Piha- ja kiinteistötuotteet rivi- ja kerrostalokohteisiin Piha- ja kiinteistötuotteet rivi- ja kerrostalokohteisiin Tuoteluettelo 2015 Valmistettu Suomessa Yli 40 vuotta metallituotteita kodeille, pihoille ja katoille KPPR-Steel Oy:llä on yli 40 vuoden kokemus

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab

RT X38-37123 RT/KH 488-37123. JB-LASINHELAT JA -KIINNITYSKAPPALEET JB-RONDO-KAIDEJÄRJESTELMÄ Oy John Berger Ab okakuu 2006 Voimassa marraskuuhun 2009 kiinnityshelat kiinnitystarvikkeet RT X38-37123 1 (8) RT/KH 488-37123 39 Talo 2000 JB-SINHET J -KIINNITYSKPPEET JB-RONDO-KIDEJÄRJESTEMÄ Oy John Berger b JB-lasinhelat

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

- Since MEKANISMIT

- Since MEKANISMIT - Since 1951 - MEKANISMIT 2016 Keittiömekanismit- ja tarvikkeet - Since 1951-2 - Since 1951 - SISÄ LTÖ KEITTIÖ MEKANISMIT 4 LIINAVAATEKORIT 6 ASTIANKUIVAUSHYLLYT 12 JÄ TEVAUNUT JA TARVIKKEET 14 SIIVOUSKOMEROTELINEET

Lisätiedot

Päätystopparit ( malli voi poiketa kuvasta) Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta.

Päätystopparit ( malli voi poiketa kuvasta) Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta. Asennusohje KISKOPAKETILLE Mirror Line Oy @mirrorline Oven pyörästö Kiskon korokeholkki Päätystopparit ( malli voi poiketa kuvasta) Hypynestin Jaa kuvasi tuotteestamme somessa #mirrorline#ladonovi Korokelauta

Lisätiedot

Päätystopparit Hypynestin Korokelauta. Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta.

Päätystopparit Hypynestin Korokelauta. Alaohjurit lattiakiinnitteinen. Lue asennusohje huolellisesti ennen asennusta. Asennusohje Oven pyörästö korokeholkki Päätystopparit Hypynestin Korokelauta seinäkiinnitykseen korokelaudan kanssa Vasen Oikea seinäkiinnitykseen Kisko Vedin Alaohjurit lattiakiinnitteinen Alaohjuri seinäkiinnitteinen

Lisätiedot

SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT ROLLER KORIT KODINHOITOHUONEMEKANISMIT VAATESÄILYTYSMEKANISMIT SOVELLA TUOTTEET PUTKENKANNATTIMET JA PUTKET LIUKUOVIHELAT

SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT ROLLER KORIT KODINHOITOHUONEMEKANISMIT VAATESÄILYTYSMEKANISMIT SOVELLA TUOTTEET PUTKENKANNATTIMET JA PUTKET LIUKUOVIHELAT ROLLER KORIT sivut 181-197 KODINHOITOHUONEMEKANISMIT sivut 198-201 VAATESÄILYTYSMEKANISMIT sivut 202-203 SOVELLA TUOTTEET sivut 204-205 PUTKENKANNATTIMET JA PUTKET sivut 2-207 LIUKUOVIHELAT sivut 208-210

Lisätiedot

KASVAA PERHEEN MUKANA.

KASVAA PERHEEN MUKANA. KASVAA PERHEEN MUKANA KASVAA PERHEEN MUKANA. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja

Lisätiedot

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin

ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin OSTOAPU ALGOT -säilytysjärjestelmä kodin kaikkiin tiloihin SUOMI SUUNNITTELIJA Francis Cayouette LAATU ALGOT sopii kodin kaikkiin tiloihin. ALGOT-hyllylevyt ovat kulutusta kestäviä, tahraantumattomia ja

Lisätiedot

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille.

BOKNÄS SCANDIC. Boknäs Scandic. Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. Boknäs Scandic Moduuleista koottu Boknäs Scandic -kaluste muuntuu ja kasvaa tarpeiden mukaan ylöspäin ja sivuille. VIIMEISTELE YLÄSOKKELILLA Yläsokkelin värin voi valita 7 eri vaihtoehdosta. Jos laitat

Lisätiedot

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS

NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS NOSTO-OVEN ASENNUSOPAS Lue tämä asennusopas kokonaisuudessaan ennen oven asentamisen aloittamista. Noudata turvallisuusohjeita, jotta vältyt aineellisilta- ja henkilövahingoilta. Varmistaaksesi onnistunut

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 003 Keittiövarusteet. Valaisimet. Vetimet. varusteet 99 003 Keittiövarusteet Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Keittiövarusteet

Lisätiedot

KUORMALAVAHYLLY ALFA

KUORMALAVAHYLLY ALFA KUORMALAVAHYLLY ALFA EAB KUORMALAVAHYLLY EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

OSTOAPU NORDLI. -makuuhuonekalusteet. SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista on kiinnitettävä

OSTOAPU NORDLI. -makuuhuonekalusteet. SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista on kiinnitettävä OSTOAPU NORDLI -makuuhuonekalusteet SUUNNITTELIJA Ola Wihlborg PUHDISTUS JA HOITO Puhdistetaan mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivataan puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Osa sarjan kalusteista

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

OSTOAPU LIXHULT. Säilytyskaapit. HOITO-OHJEET Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen

OSTOAPU LIXHULT. Säilytyskaapit. HOITO-OHJEET Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen OSTOAPU LIXHULT Säilytyskaapit HOITO-OHJEET Pyyhi puhtaaksi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Kuivaa puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

-verhokiskojärjestelmä

-verhokiskojärjestelmä OSTOAPU KVARTAL -verhokiskojärjestelmä osat KVARTAL-seinäkiinnike, 14,5 cm KVARTAL-seinäkiinnike, 7 cm KVARTAL-kattokiinnike 1-urainen KVARTAL-verhokisko, 3-urainen KVARTAL-verhokisko, KVARTAL-kulmaosa

Lisätiedot

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT 74 cm - 89 cm Suomi ASENNUSOHJEET KOMPACT KOMPACT - www.arke.ws Ennenkuin ryhdyt asennustyöhön, pura portaiden kaikki osat pakkauksistaan. Aseta kaikki osat tilavalle alustalle ja tarkista osien lukumäärä

Lisätiedot

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä

OSTOAPU IVAR. -säilytysjärjestelmä OSTOAPU IVAR -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO Saat kestävän ja helppohoitoisen pinnan, kun käsittelet kalusteet öljyllä, vahalla, petsillä tai kuultomaalilla. YMPÄRISTÖ Uusiutuvaa materiaalia (puukuitua).

Lisätiedot

Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot

Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot Siirtohyllyt Kiintohyllyt ja -kaapit Laatikostot Siirtohyllyt siirtohyllyt mahdollistavat pieneenkin tilaan toimivan säilytysjärjestelmän. Muuttamalla kiinteät hyllyt siirtohyllyiksi saadaan jopa kaksi

Lisätiedot

Aloituspaketti. alkaen 1995, Heti käyttövalmis. Paketin hinta sis. lattian. Sertifioitu palvelu

Aloituspaketti. alkaen 1995, Heti käyttövalmis. Paketin hinta sis. lattian. Sertifioitu palvelu Aloituspaketti 2018 alkaen 1995, Heti käyttövalmis Paketin hinta lattian Sertifioitu palvelu Aloituspaketti 2018 Bott varion ainutlaatuinen täydennettävyys antaa monipuolisia mahdollisuuksia aloituspaketin

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Ketjukäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, huoltoa tarvitsematon erittäin laadukas ketjutoiminen kierrekaihdinjärjestelmä ihanteellinen niin julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

Lisätiedot

Kestäviä arvoja. Hinnasto (sisältää alv 24%)

Kestäviä arvoja. Hinnasto (sisältää alv 24%) Kestäviä arvoja Hinnasto 1.9.2014 (sisältää alv 24%) 315- Pienen vitriinin yläsokkeli 105 120 Mitat: l. 70 cm, k. 6,6 cm, s. 31 cm 314- Pienen vitriinin kansi 55 64 Mitat: l. 70 cm, k. 1,6 cm, s. 31 cm

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

MaxFloor Komposiittilautojen asennus

MaxFloor Komposiittilautojen asennus MaxFloor Komposiittilautojen asennus Asennusvaihtoehto 1, T - muovikiinnikkeet (vaiht. RST pikakiinnikkeet) Perustus (Runko) 1. Perustuksen pitää olla tasainen ja vakaa, ettei terassiin tule vääntöä tai

Lisätiedot

SPRUTTerikoismallisto

SPRUTTerikoismallisto PH123578 SPRUTTerikoismallisto HELMIKUU 2014 IKEA-LEHDISTÖMATERIAALI HELMIKUU / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA-LEHDISTÖMATERIAALI HELMIKUU / 2 NOTKEAMPI ALKU JOKAISELLE PÄIVÄLLE PH123270 Aamuisin

Lisätiedot

KUORMALAVAHYLLY ALFA

KUORMALAVAHYLLY ALFA KUORMALAVAHYLLY ALFA EAB KUORMALAVAHYLLY EAB:n kuormalavahylly kattaa vakiona laajan valikoiman eri levyisiä, syvyisiä ja korkuisia hyllyjä. Monipuolisilla lisävarusteilla rakennetaan tehokas ja toimiva

Lisätiedot

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9.

STUVA-sarjaan kuuluu myös parvisänky, jonka alla on työpöytä ja säilytystilaa. Lisätietoa löydät sivulta 9. OSTOAPU STUVA Säilytysjärjestelmä SUOMI SUUNNITTELIJA Ebba Strandmark HOITO Pyyhi rungot kostealla liinalla. Kuivaa sen jälkeen kuivalla liinalla. TURVALLISUUS Lapset saattavat toisinaan tehdä asioita,

Lisätiedot

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet

Kalustehelat. 002 Mekanismit. Valaisimet. Vetimet. varusteet 81 002 Mekanismit Tiivistekynnykset Pistorasiat/data/av Atk-varusteet Säilytystilan Liukuoven helat Vetimet Valaisimet Liesikuvut Keittiövarusteet Mekanismit Kalustehelat varusteet Mekanismit GRASS nostomekanismit

Lisätiedot

TERÄSRANGAT H-AUKKO TELESKOOPPI- JÄRJESTELMÄ KARHENNUS KESKIVIIVA RUUVIAUKOT

TERÄSRANGAT H-AUKKO TELESKOOPPI- JÄRJESTELMÄ KARHENNUS KESKIVIIVA RUUVIAUKOT 2015 Tuoteluettelo Profiline-teräsrangat sopivat nopeaan ja helppoon kevytväliseinien, sekä yksitasoisten että portaittaisten kipsilevykattojen, karniisien sekä ullakkokerrosten rakentamiseen. TERÄSRANGAT

Lisätiedot

1608 1 6 m m r a u t a m u s t a. Anja Pesola Oy 1 6 0 8-1

1608 1 6 m m r a u t a m u s t a. Anja Pesola Oy 1 6 0 8-1 1608 1 6 m m r a u t a m u s t a Anja Pesola Oy 1 6 0 8-1 Rautaputki K i i nteävar ti nen, si l eä verhotanko maalattua rautaa. T angon halkaisija 16mm. Tangon metripaino n. 230g. K annatinväli enintään

Lisätiedot

KOMEROT: - Tarkista, että kaikki tarvittavat osat ovat mukana

KOMEROT: - Tarkista, että kaikki tarvittavat osat ovat mukana RUNKOJEN KASAUSOHJE Alakaapit...2 Komerot...3 Yläkaapit...4 Laatikoston runko...5 Rullakiskolaatikoston runkokiskot...6 Rullakiskolaatikon kasaus...8 Rullakiskolaatikon etulevyn asenus...9 Vaimennetun

Lisätiedot

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla

Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Santex Huone 81 kiinteällä Santex-katolla ja näkyvällä vesikourulla Lue koko asennusohje, ennen kuin aloitat asennuksen. Tämä on näkyvällä vesikourulla varustetun Santex-huoneen 81 ohjeellinen asennusohje.

Lisätiedot

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU

KEITTIÖVALAISIMET OSTOAPU OSTOAPU SUOMI KEITTIÖVALAISIMET Ruoanlaitto ja muut keittiöpuuhat sujuvat huomattavasti turvallisemmin ja mukavammin, kun työtasoilla on hyvä ja tasainen valaistus. Seinäkaappien valaisemista ja tavaroiden

Lisätiedot

LK Sekoitusryhmäkaappi VT RF/VT RF-täydellinen (vuotosuojattu)

LK Sekoitusryhmäkaappi VT RF/VT RF-täydellinen (vuotosuojattu) Asennusohjeet LK Sekoitusryhmäkaappi VT RF / VT RF-täydellinen LK Sekoitusryhmäkaappi VT RF/VT RF-täydellinen (vuotosuojattu) Rakenne LK Sekoitusryhmäkaappi VT RF Vuotosuojattu LK Sekoitusryhmäkaappi VT

Lisätiedot

SLH terä skäiteiden äsennusohje

SLH terä skäiteiden äsennusohje SLH terä skäiteiden äsennusohje SLH Teräskaiteet toimitetaan asennusvalmiina kaideosina. Toimitussisältö: Pystytolppa SLH 42 tai SLH 40 - Lattiaan kiinnitettävä pystytolppa - Pystytolpan kiinnityslaipan

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

DOORIT...ja kaikki järjestyy! by Säilytysjärjestelmä HINNASTO 2012 www.masku.com Saranaovikaappien rungot, korkeus 236 cm, syvyys 59 cm Kpl Väri Tuotekoodi Ovh. EUR, alv. 23 % Valkoinen, leveys 50 cm 21300381

Lisätiedot

SAGA 150 KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ

SAGA 150 KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ KORKEALAATUINEN JA TYYLIKÄS LIUKUOVIJÄRJESTELMÄ 150 kg Kotimaista viimeisteltyä ja kestävää muotoilua raskaille oville SAGA pyörästössä ja kiskossa yhdistyy toiminallisuus ja selkeä, virtaviivainen ulkonäkö.

Lisätiedot

Neutraaliyksikkö - silta-asennus

Neutraaliyksikkö - silta-asennus Electroluxin itsepalvelulinjasto ja sen laitteet on kehitetty kokemuksella, joka on saatu kaupallisista keittiöistä ja itsepalveluratkaisuista ympäri maailmaa. Sarja on toiminnallinen ja muuteltavissa

Lisätiedot