DENSIFIQUE Tuo esiin hiustiheyttä Tuuheutta, massaa, määrää: päivä päivältä hiukset näyttävät selkeästi tiheämmiltä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "DENSIFIQUE Tuo esiin hiustiheyttä Tuuheutta, massaa, määrää: päivä päivältä hiukset näyttävät selkeästi tiheämmiltä."

Transkriptio

1 Lehdistötiedote 6/2013 DENSIFIQUE Tuo esiin hiustiheyttä Tuuheutta, massaa, määrää: päivä päivältä hiukset näyttävät selkeästi tiheämmiltä. Suositeltu kuluttajahinta-arvio Densifique 30 x 6ml ampullia 149 Densifique 10 x 6ml ampullia 57 Saatavilla valtuutetuista Kérastase-kampaamoista Lisätietoja: L'Oréal Finland Oy Professional Products Division Kérastase Jenny Hyvärinen Communication Manager jhyvarinen@fi.loreal.com

2 10 vuoden kantasolututkimuksen tulos. Kérastase Densifique on ensimmäinen kampaamoalan tuote, joka on suunniteltu lisäämään hiusten tiheyttä. Tuote lisää merkittävästi hiustiheyttä sillä se vaikuttaa suoraan hiuspohjaan, joka toimii hiusten kasvun alkulähteenä. Ensimmäistä kertaa, Densifique pyrkii jäljittelemään kantasolujen täydellistä elinympäristöä ja herättämään jopa 1700 uutta hiusta kasvamaan. HIUSTIHEYDEN LÄHTEELLÄ Hiusten synnyn ihme. Ihmisellä on keskimäärin hiusta. Silti vielä yli tuhat lisää voidaan saada uudelleen kasvamaan. Hiustiheyden kartta määräytyy jo kolmannella viikolla ihmisen alkiossa. Yksilöllinen ja muuttumaton määrä hiustuppeja muodostuu hiuspohjaan ja tuottavat myöhemmin hiuksia. L Oréal tutkimuslaboratoriot ovat havainneet, että hiuksen alkulähteen potentiaali voidaan maksimoida pitämällä hiustupen kantasolujen olosuhteet optimaalisina. L Oréal Advanced Research professori Bruno Bernard toteaa: 14 vuoden tutkimus: 930 hiustupen ja 9000 hiuksen elämänkaaren tutkimus antoivat vertaansa vailla olevaa tietoa hiuksen biologisesta toiminnasta. 1. Ylemmät kantasolut Alemmat kantasolut Hiustuppi 1 havainto: Hius ei ole pysyvä vaan ajassa ilmenevä. Niitä tuottavat kehomme yhdet kiehtovimmista elimistä, joilla on ihmiskehon nopein uusiutumiskyky: hiustupet. Niiden biologinen toiminta on dynaamista, ja niiden toimintaa ohjaa vahvat, elintärkeät elementit. Hiuksen kasvu saa alkunsa hiustupen pohjasta. Hiustupessa on kantasoluja, jotka tuottavat kaikki muut solut. Kantasoluja löytyy hiustupessa kahdesta eri varannossa Elämän signaali Hiuksen synty 2 havainto: Yksittäisen hiuksen synty on riippuvainen 3 elementin täydellisestä synergiasta 1. Kaksi kantasolusäiliötä toimivat yhteistyössä 2. Säiliöt viestivät hiuspussin pohjan solujen kanssa 3. Hiuspussi aktivoituu ja tuottaa uutta hiusta 3 havainto: Kun tämä dynaaminen prosessi käynnistyy, se voi pysyä aktiivisena kuukausien ajan. Mikäli kantasolujen toimintaympäristön laatu heikkenee, niiden kyky kommunikoida muuttuu. Hiustuppi pysyy tyhjänä ja sen toiminta keskeytyy. Pinnalla näkyvien hiusten määrä sekä hiusten tiheys vähenee.

3 Lisää merkittävästi hiusten tiheyttä per neliösenttimetri*) STEMOXYDINE lisää hiustiheyttä, vaikutus vastaa jopa 1700 uutta hiusta 3 kuukaudessa Uusi patentoitu molekyyli L Oréal Research-tutkimuslaboratorioilta: yli 10 vuoden tutkimustulos ja 13 julkaisun jälkeen, ainoa molekyyli, joka valittiin kokeista yli 100 molekylin joukosta: Stemoxydine. Optimaalinen Stemoxydine pitoisuus: Esitelty maailman tiedeyhteisölle alan johtavassa European Hair Research Society Meetingseminaarissa vuonna Toiminta on näytetty in vitro tutkimuksissa hiustuppi- ja kantasoluviljelmillä. Stemoxydine molekyyli on valittu ja optimoitu suosimaan tehokasta hiusten kantasolujen toimintaa ja optimoimaan hiusten kasvun elämänkaaria. Tehokkuus hiusten tiheyteen on näytetty in vivo tutkimuksissa ihotautilääkärien valvonnassa: - noin 1700 uudelleen herätettyä hiusta* / vastaa noin 1700 uutta hiusta*. - 33% enemmän aktiivisia hiustuppeja**. Lopputulos STEMOXYDINE 5%: ENSIMMÄINEN MOLEKYYLI L ORÉALILTA, JOKA LISÄÄ HIUSTEN TIHEYTTÄ L Oréal tutkimuslaboratorioiden todellinen molekyyli-innovaatio 10 vuoden tutkimustyö 13 tieteellistä julkaisua Tuottaa suotuisan ympäristön kantasolujen toiminnalle Tehokkuus mitattu in vitro ja in vivo *) Kosmeettis-kliininen testi, 100 henkilöä,(pälvikaljuus tasot III-IV), Stemoxydinen tehokkuus testattu vs, plasebo, päivittäisessä käytössä,3 kuukauden ajan. **) Kosmeettis-kliininen testi, 23 henkilöä,,(pälvikaljuus tasot III-IV), Stemoxydinen tehokkuus testattu vs. plasebo, päivittäisessä käytössä 3 kuukauden ajan.

4 DENSIFIQUE Luksus ja huippututkimus yhdistyvät kampaamossa Optimaalinen koostumus: Yhdessä toimivat aktiiviaineet. Jokainen Densifique ampulli sisältää optimaalisen annoksen hiustiheyttä lisääviä aktiiviainesosia. Jokainen ampulli sisältää tehokkaan pitoisuuden Stemoxydine-ainesosaa. Densifique sisältää ainutlaatuisen vitamiini-yhdistelmän (B6, B5, B3), joka antaa välttämättömiä ravintoaineita uuden hiuksen kasvun alkumetreille. Densifique sisältää myös muotoilevan polymeerin, joka kietoutuu hiuskuidun ympärille, antaen hennoille hiuksille käsiteltävyyttä ja volyymia. Ionirakenteen ansiosta polymeeri sulautuu saumattomasti hiukseen ja luo sen ympärille kevyen kalvon. Harjaaminen ja muotoileminen helpottuvat. Fokus B-vitamiineissa Välttämätön ravintoaine B6-vitamiini on tunnettu sen suotuisista vaikutuksista hiusten kasvulle. Tutkimukset osoittavat sen käyttökelpoisuuden pälvikaljuuden hoidossa ja pälvikaljuuteen liittyvien biologisten toimintojen säätelyssä (1 ja 2). Tutkimukset osoittavat, että yhdessä B6-vitamiinin kanssa, B5-vitamiini auttaa vähentämään hiustenlähtöä (3). Se voi myös auttaa talin tuotannon säätelyssä (3). B3-vitamiini on välttämätön solujen toiminnalle ja onkin valittu koostumukseen sen vahvistavien ominaisuuksien ansiosta. Se on näyttänyt suotuisan vaikutuksensa hiusten mekaanisiin ominaisuuksiin pesemättömän hiuskuidun rasituskokeissa, jonka ansiosta ainesosaa käytetään hiuskuitua vahvistavana ja ravitsevana elementtinä (5). 1 Brzeziska-Wcisło L. Evaluation of vitamin B6 and calcium pantothenate effectiveness on hair growth from clinical and trichographic aspects for treatment of diffuse alopecia in women. Wiad Lek, 2001;54(1-2): Stamatiadis D, Bulteau-Portois MC, Mowszowicz I. Inhibition of 5 alphareductase activity in human skin by zinc and azelaic acid. 3 Brzeziska-Wcisło L. Evaluation of vitamin B6 and calcium pantothenate effectiveness on hair growth from clinical and trichographic aspects for treatment of diffuse alopecia in women. Wiad Lek, 2001;54(1-2): Leung L (1995). "Pantothenic acid deficiency as the pathogenesis of acne vulgaris". Med Hypotheses 44 (6): Benoist JM, Pharmacologie des vitamines, 21: , 2102, 1976.

5 Densifiquen kevyen, tahmaamattoman koostumuksen ansiosta tuote imeytyy nopeasti. Käytännöllinen ja elegantti applikaattori napsautetaan ampulliin kiinni juuri ennen käyttöä, jotta koostumus säilyisi muuttumattomana. Applikaattori on suunniteltu myötäilemään kallon luontaista kaarta sekä levittämään tuote tasaisesti ja tarkasti hiuspohjaan. Kampaamoiden must-have tuote Densifique on suunniteltu täyttämään kampaajien ja heidän asiakkaittensa vaatimukset ja sopii käytettäväksi kaikille hiustyypeille ja kaikkien kampaamopalveluiden yhteydessä. Densifique voidaan käyttää myös herkälle hiuspohjalle eikä sisällä parabeeneja. Densifique levitetään kevyesti painaen ja pyörivin liikkein hieroen. Käytä aamulla tai illalla kosteaan tai kuivaan hiukseen. Yksi ampulli päivittäin kolmen kuukauden ajan. Suosittelemme, että ensimmäinen Densifique-levitys tehdään kampaamossa kampaajan toimesta, joka voi seurata kuurin tuloksia kuukausien aikana. The take away Tuote, joka sopii kaikille. Kérastase Densifique on uusi lähestymistapa hiustenhoitoon, joka sopii kaikille naisille ja miehille. Mikäli kärsii hiustiheyden vähenemisestä tai vain haluaa tuuheamman hiusmassan, Densifique auttaa tuomaan esille hiusten todellisen potentiaalin ja niiden luonnollisen kauneuden. Saatavilla 10 tai 30 ampullin laatikoissa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi, suosittelemme 90 ampullin kuuria 3 kuukauden aikana.

6 KAUNIIDEN HIUSTEN SALAISUUS Tiesitkö tätä? Hiustiheys liittyy yksittäisten hiusten määrään eikä niinkään hiuslaatuun. Myös ohuet hiukset voivat olla tiheät. Suuri määrä hiuksia nähdään yleensä positiivisena asiana, joka usein kompensoi heikompilaatuista hiuskuitua. Kolme kysymystä Laurent Tavernierille, kampaaja, Franck Avogadri Salon* Mitä hiustiheys merkitsee sinulle? Minulle se tarkoittaa vahvoja hiuksia, jotka levittyvät tasaisesti ja runsaina koko hiuspohjan alueelle. Sillä on erittäin symbolinen arvo naisille ja se usein on heidän huolenaan sillä se heijastaa vahvasti heidän omaan itseluottamukseensa ja käsitykseensä sensuellisuudesta. Mitä kauniilla hiusmassalla tarkoitetaan? Kun puhumme kauniista hiusmassasta, tarkoitamme vahvoja, täyteläisiä, terveitä hiuksia. Hiustiheyden tulisi olla runsasta ja tasaista. Mitä ammattimaisia, hiuksia kaunistavia ratkaisuja tarjoat asiakkaillesi? Voimme tarjota useita ratkaisuja asiakkaille, joilla on heikko hiustiheys: Ennen kaikkea on tärkeää käyttää säännöllisesti tuotteita, jotka antavat kiiltoa, joustavuutta ja kosteutta hiuksille. Jokaiselle asiakkaalle räätälöity rutiini, auttaa luomaan terveen pohjan hiuskuitujen uudistumista varten. Värikäsittelyn yhteydessä voidaan käyttää vaaleampia sävyjä korostamaan hiusmassaa ja tummempia sävyjä korostamaan volyymia. Hyvä hiustenleikkaus voi huijata silmää. Esimerkiksi paksut hiukset saavat rakennetta kerrostamalla ja ohentamalla. Vastaavasti ohuet hiukset näyttävät ryhdikkäämmiltä suorissa, runsaissa leikkauksissa. Laineet voivat olla ratkaisu, jolla antaa hiuksille liikkuvuutta ja muotoa. Lisäksi, muotoilussa voi ottaa huomioon ohuen hiusmassan, häivyttäen heikentyneen kohdan esimerkiksi kihartimella. *Salon Franck Avogadri, 29 Rue de Buci Paris

7

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE THE EXTRA ORDINARY OILS ISSUE ÖLJYN IHANA KOOSTUMUS Öljy on aina ollut tärkeä ainesosa kauneudenhoitotuotteissa. Nyt siitä on tehty hiustenhoidon ihmetuote,

Lisätiedot

KÉRASTASE COUTURE STYLING

KÉRASTASE COUTURE STYLING KÉRASTASE COUTURE STYLING Lehdistötiedote 10/14 Fix Fabulous Muotoilu ja kiinnityssuihke samassa Curl Fever Kiharageeli jolla saat kestävät, kauniit kiharat jopa suoriinkin hiuksiin Rakennesarja Suositeltu

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

BC BONACURE TIME RESTORE

BC BONACURE TIME RESTORE BC BONACURE TIME RESTORE BC TIME RESTORE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Elvyttävä Seerumi Shampoo Hoitoaine Tehohoito Elvyttävä Suihke ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus

RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus Lehdistötiedote 4/2015 RÉSISTANCE THÉRAPISTE Anna hiuksillesi toinen mahdollisuus Suositeltu kuluttajahinta-arvio Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste 200 ml 36 Kérastase Résistance Bain Thérapiste

Lisätiedot

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue

L'Oréal Paris -lehdistötiedote. The FILLER issue L'Oréal Paris -lehdistötiedote The FILLER issue MITEN IHO VANHENEE? RYPYT Ensimmäisiä ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ohuita juonteita ja ryppyjä alkaa esiintyä 25 vuoden paikkeilla. Ensimmäiset ohuet

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Wing

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Wing www.lorealparis.fi LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Wing Uusi maskara, joka tekee ripsistäsi näyttävät kuin irtoripset ja upean muotoiset kuin perhosen siivet Ensimmäistä kertaa L'Oréal Paris on luonut epäsymmetrisen

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet

LEHDISTÖTIEDOTE. Nail Care. essie uudet kynsienhoitotuotteet LEHDISTÖTIEDOTE Nail Care essie uudet kynsienhoitotuotteet jokaiselle kynsityypille essien värilakat ovat miljoonien naisten valinta ympäri maailman sekä tunnettuja korkeasta laadustaan. essie ei ole vain

Lisätiedot

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30

Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN suosituskuluttajahinta noin 19,30 Intense Nutrition Erittäin tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva päivävoide Kaupoissa tammikuussa 2010! Age Re-Perfect Intense Nutrition -päivävoide 50ml EAN 3600521674901 suosituskuluttajahinta noin 19,30

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON

www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON www.lorealparis.fi L'ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE KUN BB KOHTAA VALON UUDENLAINEN BB-VOIDE Bb-voide, jollaista Et ole ennen nähnyt Youth Code Luminizer BB Cream -voiteessa yhdistyvät ihonhoidon ja meikin

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE

WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE WWW.LOREALPARIS.FI L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE MATT & MESSY fashion style smart must-have wild TREND SETTING MODERN IRREVERENT Shine FREE FIBERpaste ROUGHED UP Natural look Villi, mystinen ja trendikäs.

Lisätiedot

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus

Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lehdistötiedote huhtikuu 2016 Uusi GRANDIÔSE LINER Innovatiivinen nestemäinen silmänrajaus Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal Luxe Lancôme Arvioitu kuluttajahinta Grandiôse Liner 38,50 Grandiôse Extrême

Lisätiedot

BC BONACURE REPAIR RESCUE

BC BONACURE REPAIR RESCUE BC BONACURE REPAIR RESCUE BC REPAIR RESCUE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Syväkorjaava Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Syväkorjaava Tehohoito Latvasuoja ASK Education

Lisätiedot

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia!

Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! TIE TOA VÄ REIS TÄ Korkean suorituskyvyn hiusväri rasittamatta hiuksia! ELUMEN- superväri on uusi täydellinen ja tehokas hiusväri, joka antaa poikkeuksellisen hyvän kiillon ja hehkuvan värin sekä erityisen

Lisätiedot

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas

BIOLAGE KOULUTUSOPAS. Biolage koulutusopas BIOLAGE KOULUTUSOPAS Biolage koulutusopas LUONNON SALAT TIETEEN PALJASTAMINA MEIDÄN MISSIOMME Vuodesta 1990 asti Biolage on tarjonnut kampaajille yksilöllisen lähestymistavan ammattimaiseen hiustenhoitoon.

Lisätiedot

kampaajan opas Professional Finland

kampaajan opas   Professional Finland kampaajan opas www.schwarzkopf-professional.fi www.facebook.com/schwarzkopf Professional Finland Steve Hogan Creative director Essential Looks, Schwarzkopf Professional Muotinäytöksiä tehdessä hiustuotteilta

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue

FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. the. Shine Caresse. issue WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE the Shine Caresse issue DYNAMIC YOUNG SENSUAL FEMININE CHEEKY INNOCENT SURPRISING SHINY L Oréal Paris esittelee Shine Caressen, uuden

Lisätiedot

STEMOXYDINE, AKTIIVIAINESOSA, JOKA HERÄTTÄÄ LEPOTILASSA OLEVAT HIUKSET JA LISÄÄ HIUSTIHEYTTÄ

STEMOXYDINE, AKTIIVIAINESOSA, JOKA HERÄTTÄÄ LEPOTILASSA OLEVAT HIUKSET JA LISÄÄ HIUSTIHEYTTÄ STEMOXYDINE, AKTIIVIAINESOSA, JOKA HERÄTTÄÄ LEPOTILASSA OLEVAT HIUKSET JA LISÄÄ HIUSTIHEYTTÄ Yli 20. vuoden mittainen aikuisen ihon ja hiusten kantasolujen tutkimus yhteistyössä arvostettujen kansainvälisten

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS. The NEW smoothing Issue

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS. The NEW smoothing Issue LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS The NEW smoothing Issue Sileyden uusi ilme... silkinsileät suortuvat ilman että hiukset näyttävät keinotekoisilta! Oikeasti! Hiusmuotia pitkään hallinneet synteettisen oloinen

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA

IGORA ROYAL. Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA start IGORA ROYAL Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: IGORA ROYAL HAPETE LUONNONSÄVYT VAHVISTETUT NEUTRAALISÄVYT MUOTISÄVYT VAALENNUSVÄRIT 10- SARJA VAALENNUSVÄRIT 12- SARJA LUOVAT PASTELLISÄVYT

Lisätiedot

Valovoimainen kiiltosävyte

Valovoimainen kiiltosävyte Valovoimainen kiiltosävyte Kampaamoalalla vaatimukset kasvavat päivä päivältä ja kampaajan on ylitettävä asiakkaidensa odotukset kerta toisensa jälkeen. Asiakkaat odottavat entistäkin korkealaatuisempaa

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e.

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide. Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e. Lehdistötiedote huhtikuu 2016 MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ Kumouksellinen ihoa tehokkaasti suojaava pohjustusvoide Arvioitu kuluttajahinta: 69,50 e Lisätiedot: L Oréal Finland Oy L Oréal

Lisätiedot

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine

ESSENSITY. Edut. Color & Repair Shampoo. Color & Repair Hoitoaine. Color & Moisture Shampoo. Color & Moisture Hoitoaine ESSENSITY Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Color & Repair Shampoo Color & Repair Hoitoaine Color & Repair Intensiivinen naamio Color & Repair Intensiivinen suojaava seerumi Color

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue

WWW.LOREALPARIS.FI. For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi. the. nail care. issue WWW.LOREALPARIS.FI For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi the nail care issue Todellinen kauneus alkaa kynsistä Naiset rakastavat kynsilakkoja ja kokeilevat rohkeasti kaikkia

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi Ohuille hiuksille tapahtuu nyt suuria asioita

www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi Ohuille hiuksille tapahtuu nyt suuria asioita www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi Ohuille hiuksille tapahtuu nyt suuria asioita O huille hiuksille tapahtuu nyt suuria asioita Tieteellinen prosessi,

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS

LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE L'ORÉAL PARIS Uuden sukupolven kosmetiikkatuote: Colour Correction -voide Mikä on CC-voide? Uuden sukupolven hybridivoide. BB-voiteet olivat ensimmäisiä vastaavanlaisia ihonhoito- ja meikkituotteen

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris.

For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. www.lorealparis.fi For Your Information. Lehdistötiedote L Oréal Paris. Magique Magique L Oréal Paris n uusi meikkivoidekonsepti Täydellisestä nudevaikutelmasta tai kauniisti hohtavasta ihonsävystä mattapintaiseen

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0

meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 meikit Opas kasvotuotteisiin FI 2 9 5 2 0 Väriopas on innovaatio, joka auttaa sinua varmemmin suosittelemaan oikeita sävyjä jokaiselle asiakkaalle. Tulos? Tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän myyntiä sinulle!

Lisätiedot

Tuoteuudistus Bayerilta: Hiusjuurten täsmäravinne Priorin on uudistunut entistä tehokkaammaksi Priorin Extraksi

Tuoteuudistus Bayerilta: Hiusjuurten täsmäravinne Priorin on uudistunut entistä tehokkaammaksi Priorin Extraksi Tiedote Tuoteuudistus Bayerilta: Hiusjuurten täsmäravinne Priorin on uudistunut entistä tehokkaammaksi Priorin Extraksi Lisää kasvuvoimaa hiuksillesi 20.11.2012 Lähes neljäsosa suomalaisista 18 70 -vuotiaista

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10

WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE. revelation. bb cream. anti-ageing revitalift total repair 10 WWW.LOREALPARIS.fi FOR YOUR INFORMATION L ORÉAL PARIS LEHDISTÖTIEDOTE revelation bb cream anti-ageing revitalift total repair 10 REVITALIFT TOTAL REPAIR 10 VUODESTA 2011 1 MONITEHOINEN VOIDE 10 TEHOKASTA

Lisätiedot

METROPOLITAN-syysmeikki 2019

METROPOLITAN-syysmeikki 2019 Lehdistötiedote kesäkuu 2019 METROPOLITAN-syysmeikki 2019 IsaDoran Metropolitan-syysmeikki esittelee meille trenditietoisen, urbaanin fashionistan. Muodin edelläkävijän, joka nauttii suurkaupungin sykkeestä

Lisätiedot

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ!

UUSI ILMAN KOMPROMISSEJA. VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! UUSI VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. www.schwarzkopfpro.com VAALENNA! RAIDOITA! VÄRJÄÄ! ILMAN KOMPROMISSEJA. Vaalennus-, raidoitus- ja värjäyspalvelut ovat jokaisen parturi-kampaamon

Lisätiedot

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa.

Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse määritellä omat vähittäismyyntihintansa. Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse LEHDISTÖTIEDOTE Ilmoitetut hinnat ovat ohjeellisia suositushintoja. Jälleenmyyjällä on oikeus itse L ORÉAL PARIS UUTUUS:

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi

www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi www.lorealparis.fi For Your Information. L Oréal Paris -lehdistötiedote www.lorealparis.fi Pariisilaisuus merkitsee tyyliä ja asennetta... Huulet, värit, ripset kyse on aina yksityiskohdista. Pariisilaisuus

Lisätiedot

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli

Scalp Therapy. Edut. Seerumi. Syväpuhdistava Shampoo. Hilseshampoo. Hilsegeeli Scalp Therapy Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Seerumi Syväpuhdistava Shampoo Herkän Hiuspohjan Shampoo Hilseshampoo Hilsegeeli ASK Education kampaajille, osoittaa kuinka paljon

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Kestoväri Sekoitussuhde 1:1,5. Vaikutusaika 35-40 min. Vaalennusvärit Sekoitussuhde 1:2. Vaikutusaika 35-40 min

Kestoväri Sekoitussuhde 1:1,5. Vaikutusaika 35-40 min. Vaalennusvärit Sekoitussuhde 1:2. Vaikutusaika 35-40 min R O C K H A I R about EMMEDICIOTTO on italialainen innovatiivinen yhtiö joka tarjoaa kampaajille ja kuluttajille täydellisen luksus sarjan. Periaatteenamme onkin: kohtele hiuksiasi kuin ihoasi! Hellävarainen

Lisätiedot

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO

PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO PREMIUM COLLAGEN ESSENCE MASK KUITUKANGASNAAMIO 5 free ilman viittä allergisoivaa ainesosaa Ilman parabeeneja, synteettisiä väriaineita, mineraaliöljyä, Benzophenone, Triethanolamine Silky Cellulose kuitukangas

Lisätiedot

MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Hullua rakkautta: Asian ydin (s )

MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Hullua rakkautta: Asian ydin (s ) MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Hullua rakkautta: Asian ydin (s. 168-179) MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI? Annie Dillard: Tapa, jolla vietämme päivämme, on tapa jolla vietämme elämämme. MIHIN KÄYTÄT ELÄMÄSI?

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS

WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS WWW.LOREALPARIS.FI LEHDISTÖTIEDOTE L ORÉAL PARIS COLOR RICHE QUADS -LUOMIVÄRIT COLOR RICHE QUADS Kokeile kykyjäsi meikkitaiteilijana 4 värillä luot täydellisen silmämeikin L Oréal Paris n värisuunnittelija

Lisätiedot

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME UUTUUS LIFTACTIV SUPREME PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen ON kliinisesti todistettu FAKTA PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen: NAISTEN TUNTEMA tosiasia Vichy Laboratorioiden tekemät tutkimukset ovat

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

ENSIESITTELYSSÄ... MASTER SMOKY

ENSIESITTELYSSÄ... MASTER SMOKY MASTER SMOKY ENSIESITTELYSSÄ... MASTER SMOKY SMOKY EYES -LOOK KÄTEVÄSTI KAHDELLA TUOTTEELLA Kaksikko, joka tekee silmämeikistäsi täydellisen värikylläisen ja intensiivisen. Maybelline New York -silmämeikkikategoria

Lisätiedot

UUSI LÄHESTYMISTAPA VARHAISEN ALZHEIMERIN TAUDIN RAVITSEMUSHOITOON POTILASOPAS

UUSI LÄHESTYMISTAPA VARHAISEN ALZHEIMERIN TAUDIN RAVITSEMUSHOITOON POTILASOPAS UUSI LÄHESTYMISTAPA VARHAISEN ALZHEIMERIN TAUDIN RAVITSEMUSHOITOON POTILASOPAS ALZHEIMERIN TAUDIN OIREET Alzheimerin taudin ensimmäinen oire on yleensä päivittäisten tapahtumien unohtuminen. Usein muistetaan

Lisätiedot

NaturaPura Ibérica Elokuu 10, 2009 Rua das Australias, No. 1 4705-322 Braga Portugali

NaturaPura Ibérica Elokuu 10, 2009 Rua das Australias, No. 1 4705-322 Braga Portugali NaturaPura Ibérica Elokuu 10, 2009 Rua das Australias, No. 1 4705-322 Braga Portugali VIITATEN: IN VITRO IHOÄRSYTTÄVYYSTESTAUSRAPORTTI Oheisena NaturaPuran toimittaman 100% puuvillakangasmateriaalin in

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

VÄRIKÄSITTELY 01 BONDER 02 ENHANCER VAIHE 3 VAIHE 1 VAIHE 4 VAIHE 5 VAIHE 2 KOTIHOITO 03 MAINTAINER. Anna vaikuttaa vähintään 5 min.

VÄRIKÄSITTELY 01 BONDER 02 ENHANCER VAIHE 3 VAIHE 1 VAIHE 4 VAIHE 5 VAIHE 2 KOTIHOITO 03 MAINTAINER. Anna vaikuttaa vähintään 5 min. STEP BY STEP FI Väri + Hapete SEKOITA HYVIN ENNEN BONDERIN LISÄÄMISTÄ. - Valmista värimassa valmistajan ohjeiden mukaisesti. - Sekoita väri ja hapete valmiiksi massaksi ennen Bonderin lisäämistä. 1g/ml

Lisätiedot

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE

DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE DEPEND COSMETIC OY Puh. 02-566700 info@depend.fi TUOTEKUVASTO 2014-2015 AMMATTILAISELLE Mysteerisen pitkät ripset täysin luonnollisesti! BeautyLash Eyelash Growth Booster stimuloi ripsien kasvua luonnollisella

Lisätiedot

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja

ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC HAIR Ammattilaisten ekosertifioitu hiustenhoito ja viimeistelysarja ZENZ ORGANIC OIL Monikäyttöiset hiusten- ja ihon hoitoöljyt ZENZ HAIR COLOUR Hajusteettomat henna kasvivärit ZENZ MINERAL

Lisätiedot

Color Save -käsittelyt

Color Save -käsittelyt Käsittelyt Color Save Värin lukitseminen Pitkäkestoinen, eloisa väri, jolla on syvähoitava vaikutus. Vie hiustesi hemmottelu uusiin ulottuvuuksiin lisäämällä hoitoon infuusiokäsittely. hydrate SP Color

Lisätiedot

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA SMART LUCIA OSAKSI LUONTOA Jokainen Smart Lucia on ainutlaatuinen. Smart Lucia, jossa moderni lasityö ja luonnon estetiikka yhdistyvät, on

Lisätiedot

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1

UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Oy Transmeri Ab Substral-tuotteet 2012 UUTTA: Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 Substral Patch Magic Nurmikonpaikkaaja 3-i-1 on kaljuuntuneen, jääpoltteen tai muuten vahingoittuneen nurmikon

Lisätiedot

Lehdistötiedote L Oréal Paris.

Lehdistötiedote L Oréal Paris. www.lorealparis.fi Lehdistötiedote L Oréal Paris. Valokeilassa Préférence Couture-hiusvärit tarjoaa L Oréal Paris En ihmettele lainkaan, että naiset kaikkialla maailmassa rakastavat Préférencetuotteita.

Lisätiedot

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle.

OSiS Style. Edut. Soft n Straight. Flatliner. Curl Me Soft. Twin Curl. HairBody. Body Me. UpLoad. Grip. Hold Miracle. start OSiS Style Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Soft n Straight Flatliner Curl Me Soft Twin Curl HairBody Body Me UpLoad Grip Hold Miracle Blow & Go Smooth Blow & Go Thick ASK

Lisätiedot

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO

ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Lehdistötiedote kesäkuu 2017 ANNA IHOSI HENGITTÄÄ SKIN OXYGEN -IHONHOITOLINJA HÄIVYTTÄÄ NÄKYVIÄ URBAANIN ELÄMÄN JÄLKIÄ PUHDISTETTU, SILEÄMPI, TASAISEMPI, HELEÄMPI IHO Arvioidut kuluttajahinnat: Skin Oxygen

Lisätiedot

The Pr f renc fa 2012 C lors

The Pr f renc fa 2012 C lors www.lorealparis.fi L ORÉAL PARIS -LEHDISTÖTIEDOTE. The Pr f renc fa 2012 C lors The Pr f renc fa 2012 C lors Preference "Préférence on ollut johtava hiusvärimerkki jo yli 40 vuoden ajan laajan, ammattimaisen

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at Käyttöopas

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

2. Uusiutuvat luonnonvarat: Kalastuksen taloustiede

2. Uusiutuvat luonnonvarat: Kalastuksen taloustiede YLE5 / YET-09 Luonnonvarataloustieteen jatkokurssi. Uusiutuvat luonnonvarat: alastuksen taloustiede Marko Lindroos & Maija Holma Uusiutuvat luonnonvarat alastuksen taloustiede: Luentoteemat.1 Johdanto.

Lisätiedot

Re-Silica Beauty Gel & Caps Ihoni voi moitteettomasti koko raskauden ajan.

Re-Silica Beauty Gel & Caps Ihoni voi moitteettomasti koko raskauden ajan. Re-Silica Beauty Gel & Caps Ihoni voi moitteettomasti koko raskauden ajan. ANNEMETTE VOSS Kirjailija, YouTube-tähti ja bloggaaja Re-Silica Beauty Valintamme, kun haluamme upean ihon, elinvoimaiset hiukset

Lisätiedot

Kérastase Reflection Chromatique Värjättyjen hiusten uusi aikakausi Kérastasella pigmenttihoitoaineet ja uudenajan värihiusten hoitotuotteet.

Kérastase Reflection Chromatique Värjättyjen hiusten uusi aikakausi Kérastasella pigmenttihoitoaineet ja uudenajan värihiusten hoitotuotteet. Kérastase Reflection Chromatique Värjättyjen hiusten uusi aikakausi Kérastasella pigmenttihoitoaineet ja uudenajan värihiusten hoitotuotteet. Hintasuositukset ja pakkauskoot*: Bain Chromatique 250 ml 26,00

Lisätiedot

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa 30 euroa takaisin! Osta nyt mikä tahansa Braun Series 7 -parranajokone ( SH799cc+ccr2, SH799cc, SH790cc, SH765cc, 760cc, SH750cc, SH740sW&D ), niin saat 30 euroa takaisin pankkitilillesi. Braun Series

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa.

Kun olet tyytyväinen ihoosi, hehkut hyvää oloa. Kun haluat lisätietoja Juvéderm-hoidoista ja siitä, miksi Juvéderm-tuotteisiin kannattaa luottaa, tutustu sivustoon www.allerganmedicalaesthetics.com ja kysy neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta. www.allerganmedicalaesthetics.com

Lisätiedot

One click is enough to make the world a better place.

One click is enough to make the world a better place. One click is enough to make the world a better place. MITÄ MUN TUKALLE VOI TEHDÄ.? Mä haluaisin hiustenleikkauksen. Mä haluan värin. Mä haluan kiharat. Mä haluan tasoituksen. Mä haluan kasvattaa mun hiuksia.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection

Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection Tiedote Helmikuu 2011 Limited edition: Diego dalla Palma Summer 2012 Collection Italialaisen Diego dalla Palma - värikosmetiikkasarjan kesän 2012 raikkaat ja heleät trendisävyt luovat jo pelkällä olemassaolollaan

Lisätiedot

GALVANIC PRO SERIES AINUTLAATUISIA AMMATTIMAISIA KAUNEUSTULOKSIA VAATIVILLE YKSITYISASIAKKAILLE

GALVANIC PRO SERIES AINUTLAATUISIA AMMATTIMAISIA KAUNEUSTULOKSIA VAATIVILLE YKSITYISASIAKKAILLE GALVANIC PRO SERIES AINUTLAATUISIA AMMATTIMAISIA KAUNEUSTULOKSIA VAATIVILLE YKSITYISASIAKKAILLE MIKSI TAVALLISET MASKIT EIVÄT TOIMI Vanha ongelma: 0,001 mm! Maskit ovat yleistymässä kosmetiikassa maailmanlaajuisesti.

Lisätiedot

Lataa Ihmiskehon ihmeet - Luann Colombo. Lataa

Lataa Ihmiskehon ihmeet - Luann Colombo. Lataa Lataa Ihmiskehon ihmeet - Luann Colombo Lataa Kirjailija: Luann Colombo ISBN: 9789513156114 Sivumäärä: 16 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 13.59 Mb Kun kehomme voi hyvin, pysymme terveinä. Lue tästä kirjasta,

Lisätiedot

Lisää satoa hiilidioksidin avulla. Lisää satoa hiilidioksidin avulla.

Lisää satoa hiilidioksidin avulla. Lisää satoa hiilidioksidin avulla. Lisää satoa hiilidioksidin avulla Lisää satoa hiilidioksidin avulla. 2 Suojakaasun käsikirja Puhu kasveillesi tai lisää hiilidioksidimäärää. Vanha sanonta, että kasveille tulee puhua, on totta tänäänkin.

Lisätiedot

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic

IdHAIR Black Magic. Valmistele. Blackmagic PERMANENTIT Blackmagic IdHAIR Black Magic IdHAIR Black Magic -permanenttituotteet ovat tarkoitettu hiusalan ammattilaisille, jotka haluavat luotettavat ja helppokäyttöiset tuotteet, joiden kanssa onnistut

Lisätiedot

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE

LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE Lehdistötiedote helmikuu 2016 LA VIE EST BELLE L EAU DE TOILETTE FLORALE [1] Elämän ja iloisuuden filosofia tai universaali ylistys elämän kauneudelle. [2] Eau de Toilette Florale, jonka hurmaavan luonnonraikkaan

Lisätiedot

KURSSITARJOTIN kevät 2013

KURSSITARJOTIN kevät 2013 HIUSTA JA IHOA HOITAVAT, PESEVÄT ja MUOTOILEVAT AINEET sekä PALVELUT RAKENNE-, KIHARRUS- JA SUORITUSKÄSITTELYT VÄRIKÄSITTELYT ASIAKAS SAA REAKTION - allergia & ärsytys, turvallisuus HIUSTA JA IHOA HOITAVAT,

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue

L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi. The Perfect Skin Issue L Oréal Paris - lehdistötiedote www.lorealparis.fi The Perfect Skin Issue NO MORE BAD SKIN DAYS paranna ihosi laatua 20 30-vuotiaana iho on edelleen nuori, mutta se ei aina näytä täydelliseltä hektisessä

Lisätiedot

Dansand. Joint Filling Sand Tuotetietoja, patentoitu täyttöhiekka kiveyksille

Dansand. Joint Filling Sand Tuotetietoja, patentoitu täyttöhiekka kiveyksille Dansand Joint Filling Sand Tuotetietoja, patentoitu täyttöhiekka kiveyksille Ehkäise rikkaruohoja ympäristöystävällisesti ja luonnollisesti Dansand Joint Filling Sand pitää kiveykset puhtaina rikkaruohoista

Lisätiedot

YLE 5 Luonnonvarataloustieteen jatkokurssi Kalastuksen taloustiede

YLE 5 Luonnonvarataloustieteen jatkokurssi Kalastuksen taloustiede YLE 5 Luonnonvarataloustieteen jatkokurssi alastuksen taloustiede Marko Lindroos Luentoteemat I Johdanto II SchäferGordon malli III Säätely IV ansainväliset kalastussopimukset SchäferGordon malli Gordon

Lisätiedot