Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Päivi Multisilta ja Pauli Mäkinen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Päivi Multisilta ja Pauli Mäkinen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä."

Transkriptio

1 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Tiistai klo Väinölän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa Korkeaoja, Aila Lamminen, Eero Multisilta, Päivi Mäkinen, Pauli Ratola, Pekka Roininen, Irma Saine, Harri Santavuo, Marjaana poissa Savinen, Sirkka-Liisa Soukki, Raimo saapui klo käsittelyn jälkeen Yli-Kauhaluoma-Nurmi, Päivi Halonen, Erkki varajäsen Puttonen, Pauli varajäsen Willman, Jarkko sihteeri 1 Kokouksen avaus 2 Laulettiin virsi 174, jonka jälkeen puheenjohtaja luki tämän viikon psalmin 105 ja avasi kokouksen. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Päivi Multisilta ja Pauli Mäkinen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä.

2 2 4 Kokouksen työjärjestys ja muut esille tulevat asiat Kokouksen työjärjestykseksi hyväksytään jaettu esityslista. Mikäli halutaan käsiteltäväksi muita kuin esityksessä valmisteltuja asioita, jäsenten tulee tehdä niistä esitys kokouksen alussa ja kokous päättää, katsotaanko ne kiireellisiksi ja otetaanko ne käsiteltäväksi vai lähetetäänkö seuraavaan kokoukseen. 5 Edellisen kokouksen pöytäkirja Merkitään tiedoksi edellisen kokouksen pöytäkirja. 6 Varapuheenjohtajan valinta Seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja tulee valita neuvoston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa (KJ 10:12). Seurakuntaneuvosto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Seurakuntaneuvosto valitsi Aila Korkeaojan varapuheenjohtajaksi. 7 Tiiminvastaavat Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan päättänyt, että Porin Teljän seurakunnassa siirrytään seuraaviin tiimeihin, kun tiimityö on valmiiksi järjestetty: vanutiimi (varhaisnuoriso- ja nuorisotyön tiimi), diakoniatiimi, musiikkitiimi, lapsi- ja perhetyön tiimi, missiotiimi sekä sihteeritiimi. Samassa kokouksessa todettiin tiimien toimivuuden kannalta olevan tarkoituksenmukaista, että tiimeille valitaan tiiminvastaava. Tiiminvastaava valitaan kahden vuoden välein. Tiiminvastaava tai muu tiimin jäsen osallistuu erilaisten projektiryhmien sekä muiden työalaa mahdollisesti koskettavien tiimien työskentelyyn tiimin yhteisellä sopimuksella.

3 3 Tiiminvastaava esittelee johtokunnalle tarvittavat työalaa koskevat talousasiat. Tiimin jäsenten esimiehenä toimii kirkkoherra. Sijaisjärjestelyistä huolehtii tiiminvastaava yhteisvastuullisesti tiimin jäsenten kanssa. Tiiminvastaavat valitaan alkuvuodesta Yhteinen työntekijäkokous on pitänyt tärkeänä, että tiimeille valitaan myös varatiiminvastaava. Seurakuntaneuvosto pyytää seurakunnan eri tiimejä antamaan esityksensä tiiminvastaavista ja varatiiminvastaavista vuosille seurakuntaneuvoston sihteerille mennessä. Mikäli tiimi ei ole yksimielinen ehdotuksessaan, tiimiä pyydetään ilmoittamaan ehdotetut henkilöt ja heidän saamansa kannatus. 8 Lapsityönohjaaja Parkkalin oikaisuvaatimus koskien lapsityönohjaajan virantoimitusvelvollisuutta Lapsityönohjaaja Ritva Parkkali on lähettänyt seurakuntaneuvostolle lakimies Anna- Maria Nummisen laatiman päivätyn oikaisuvaatimuksen (liitteenä) koskien seurakuntaneuvoston päätöstä , jossa seurakuntaneuvosto on käsitellyt lapsityönohjaaja Parkkalin vastinetta kuulemispyyntöön virantoimitusvelvollisuuden väliaikaisesta muuttamisesta ja todennut, että vastine ei anna aihetta muuttaa esitystä sekä päättänyt muuttaa lapsityönohjaaja Ritva Parkkalin virantoimitusvelvollisuutta määräaikaisesti tiimityöselvityksen ajaksi siten, että lapsityönohjaaja ei ole lastenohjaajien esimies. Oikaisuvaatimuksessa todetaan päätöksen syntyneen virheellisessä järjestyksessä sekä päätöksen olevan perustelematon. Lapsityönohjaaja Parkkalia on kuultu erikseen päivätyn kirjeen kuulemispyynnöllä. Lapsityönohjaaja on toimittanut vastineen sekä lisäksi erinäisiä selvityksiä (Teljän seurakunnan lapsityön työnjakokirja Ritva Parkkalin ja Eija Kymäläisen välillä, kopio yhteisen kirkkoneuvoston päätöksestä Porin ev.lut. seurakuntayhtymän virkasäännöstä, kopio yhteisen kirkkovaltuuston päätöksestä neljän lapsityönohjaajan viran perustamisesta vuodelta , Porin ev.lut. seurakuntayhtymän Lapsityön työryhmän loppumietintö, Lapsityönohjaajan ydinosaaminen kuvaus sekä yhtymän seurakuntien päiväkerhotilasto syyskuulta 2012). Seurakuntaneuvosto on tehnyt päätöksen lapsityönohjaajan virantoimitusvelvollisuuden muuttamisesta, koska kirkkoherran esimiesasemassa tehdystä päätöksestä numero 96 ( ) oli epäselvyyttä. Kirkkoherran päätöksessä oli käytetty ilmausta toistaiseksi. Ilmaus toistaiseksi todettiin virheelliseksi. Päätöksessä olisi tullut käyttää ilmausta määräaikaisesti. Seurakuntaneuvosto hyväksyi lapsityönohjaajan oikaisuvaatimuksen kokouksessaan

4 ja teki päätöksen virantoimitusvelvollisuuden määräaikaisesta muuttamisesta tiimityöselvityksen ajaksi, jotta asiassa ei jäisi epäselvyyttä. Virantoimitusvelvollisuutta koskevassa päätöksessä ( 155) on kyseessä juuri sama päätös, kuin kirkkoherran päätöksessä, jossa oli käytetty väärää sanamuotoa toistaiseksi. Näin ollen asia on ollut lapsityönohjaajalla selkeästi tiedossa. Seurakuntaneuvosto päättää olla hyväksymättä oikaisuvaatimusta. 9 Turun hallinto-oikeuden päätös lapsityönohjaaja Parkkalin valituksesta oikaisuvaatimuksen hyväksymisestä koskien kirkkoherran päätöstä Turun hallinto-oikeus on lähettänyt Porin Teljän seurakuntaneuvostolle sekä Porin Teljän seurakunnan kirkkoherralle jäljennöksen sekä Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille tiedoksi päätöksen 13/0002/1, antopäivä (liitteenä). koskee lapsityönohjaaja Ritva Parkkalin/lakimies Anna-Maria Nummisen valitusta seurakuntaneuvoston päätöksestä nro 154 koskien kirkkoherran päätöksen numero 96 peruuttamista. Seurakuntaneuvosto on hyväksynyt oikaisuvaatimuksen. Valituksessa oli vaadittu päätösten kumoamista. Hallinto-oikeus on ratkaissut asian hankkimatta päätöksen tehneen viranomaisen lausuntoa, koska valituksenalaisen päätöksen sisältö ja valitusperusteet huomioon ottaen lausunnon hankkiminen on tarpeetonta. Hallinto-oikeus toteaa ratkaisuna, että hallinto-oikeus ei tutki valitusta. Seurakuntaneuvosto merkitsee hallinto-oikeuden päätöksen tiedoksi. 10 Lapsityönohjaaja Parkkalin oikaisuvaatimus koskien tiimityöhön siirtymistä Lapsityönohjaaja Ritva Parkkali on lähettänyt seurakuntaneuvostolle lakimies Anna- Maria Nummisen laatiman päivätyn oikaisuvaatimuksen (liitteenä)

5 5 koskien seurakuntaneuvoston päätöstä , joka käsittelee tiimeihin siirtymistä Porin Teljän seurakunnassa. Oikaisuvaatimus katsoo päätöksen sisällön rikkovan lapsityönohjaajan virkaan kuuluvia hallinnollisia säännöksiä. Päätöksen katsotaan lisäksi olevan vastoin sitä käytännön työnjakoa, jota seurakunnassa noudatetaan. Lisäksi asian käsittelyssä todetaan olevan lainvastaisuutta. Oikaisuvaatimuksessa kiinnitetään erityistä huomiota tiiminvastaavien tehtäviin, joista seurakuntaneuvosto ei ole tehnyt muuta päätöstä kuin pyytää yhteistä työntekijäkokousta pohtimaan tiiminvastaavan tarkoituksenmukaisia tehtäviä eri tiimeissä. Näin ollen tämä osa oikaisuvaatimuksessa käsitellyistä asioista on vielä valmistelussa olevia asioita. Käytännön työnjako kuuluu muuttuviin työnjohdollisiin tehtäviin, joihin esimiehellä on sekä oikeus että velvollisuus. Oikaisuvaatimuksessa todetaan lisäksi, ettei lapsityönohjaaja Ritva Parkkalia ole kuultu tämän asian käsittelyn yhteydessä. Tiimityöhön siirtymisessä on kysymys koko seurakunnan organisaation uudistamisesta, jossa työkokonaisuudet muuttuvat eri tavoin. Organisaatiomuutos ei kosketa yksinomaan lapsi- ja perhetyötä. Kaikkia seurakunnan viran- ja toimenhaltijoilta on pyydetty lähetetyllä sähköpostilla sekä kokouskutsulla miettimään, mitkä tiimit ovat välttämättömiä ja tärkeitä sekä, kuka tulisi kuulumaan mihinkin tiimiin. Tiimimallia esiteltiin jo kokouksessa , jolloin lapsityönohjaaja Parkkali oli läsnä. Lapsityönohjaaja Parkkali lähetti kirkkoherralle sähköpostin, jossa hän ilmoitti olevansa koulutuksessa ja näin ollen estynyt saapumasta yhteiseen työntekijäkokoukseen Samassa sähköpostissa Ritva Parkkali vastaa kysymykseen tiimeistä seuraavasti: Tiimistä: Tiimiin, johon kuulun ja olen kuulunut tähän seurakuntaan lapsityönohjaajaksi virkaan kun olen tullut valituksi on ollut ja on varhaiskasvatuksen lapsi- ja perhetyöntiimi, tiiminvetäjänä ja esimiehenä lastenohjaajille. Muut työntekijät ilmoittivat kokouksessa näkemyksensä tiimeistä sekä kuulumisestaan tiimeihin. Seurakuntaneuvosto päätti kokouksessaan lapsija perhetyön tiimiin kuuluvista viran- ja toimenhaltijoista sekä tiimin nimestä lapsityönohjaajan, kaikkien lastenohjaajien sekä lapsityön teologin yksimielisen esityksen mukaan. Kuuleminen on näin ollen tapahtunut ja lapsityönohjaajan kirjallinen vastaus on saatu. Seurakuntaneuvosto päättää olla hyväksymättä oikaisuvaatimusta.

6 6 11 Turun hallinto-oikeuden lausuntopyyntö Ritva Parkkalin valituksesta Turun hallinto-oikeus on lähettänyt Porin Teljän seurakuntaneuvostolle lausuntopyynnön (liitteenä) koskien asiaa 2399 'Muu kirkollisasia, valitus'. Valitus koskee asianajaja Lukanderin laskujen korvaamista, muutoksenhaunalainen päätös on Porin Teljän seurakunnan seurakuntaneuvoston päätös , nro 156. Muutoksenhakija on Ritva Parkkali. Hallinto-oikeus pyytää antamaan viimeistään mennessä lausunnon. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Harri Lukanderin kirjettä, jossa tämä tiedustelee seurakunnan kantaa siihen, onko seurakunta valmis korvaamaan Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille aiheutuneet kustannukset, jotka koostuvat avustamisesta poliisikuulustelussa, neuvottelussa ja loppulausunnon laatimisessa. Laskun loppusumma on Helge Rannan osalta 2 941,48 ja Ritva Parkkalin osalta 3 616,20. Lukanderin perusteluna kysymykseen seurakunnan mahdollisesta kustannusten korvaamisesta on se, että Ranta ja Parkkali olivat tuolloin seurakunnan työntekijöinä esimiesasemassa ja rikosta ei näytetty tapahtuneen. Seurakuntaneuvosto päätti olla korvaamatta aiheutuneita kustannuksia Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Ritva Parkkalin oikaisuvaatimusta asianajaja Lukanderin laskujen korvaamatta jättämisestä. Kokouksessa todettiin, että Porin Teljän seurakunta ei ole seurakuntaneuvoston päätöksellä palkannut asianajaja Harri Lukanderia seurakunnan asianajajaksi. Näin ollen seurakunnalla ei ole ollut käytäntönä lakimiehen käyttäminen. Asianajaja Lukanderia on käytetty silloisen kirkkoherran Helge Rannan kutsumana (seurakuntaneuvosto B). Seurakuntaneuvosto päätti olla hyväksymättä oikaisuvaatimusta. Asianajaja Harri Lukander on toiminut lapsityön irtisanomisasioihin liittyvässä prosessissa eri vaiheissa erillisillä valtuutuksilla. Kyseiseen poliisikuulusteluun liittyvien asioiden hoitamiseen ei seurakuntaneuvosto ole antanut asianajaja Lukanderille valtuutusta. Näin ollen lapsityönohjaaja Parkkali on ottanut asianajan uuteen prosessiin seurakuntaneuvostoa kuulematta. Lapsityönohjaaja on myös kysynyt esimieheltään kesällä 2011 oikeutusta käyttää asianajaja Lukanderia henkilökohtaisessa asiassaan, eikä ole saanut tähän valtuutusta. Seurakuntaneuvosto 1. antaa lausuntonaan Turun hallinto-oikeudelle seuraavan: Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Harri Lukanderin kirjettä, jossa tämä tiedustelee seurakunnan kantaa siihen, onko seurakunta valmis korvaamaan Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille aiheutuneet kustannukset, jotka koostuvat avustamisesta poliisikuulustelussa, neuvottelussa ja loppulausunnon laatimisessa. Laskun loppusumma on Helge Rannan osalta 2 941,48 ja Ritva Parkkalin osalta 3 616,20. Lukanderin perusteluna kysymykseen seurakunnan mahdollisesta kustannusten

7 7 korvaamisesta on se, että Ranta ja Parkkali olivat tuolloin seurakunnan työntekijöinä esimiesasemassa ja rikosta ei näytetty tapahtuneen. Seurakuntaneuvosto päätti olla korvaamatta aiheutuneita kustannuksia Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Ritva Parkkalin oikaisuvaatimusta asianajaja Lukanderin laskujen korvaamatta jättämisestä. Kokouksessa todettiin, että Porin Teljän seurakunta ei ole seurakuntaneuvoston päätöksellä palkannut asianajaja Harri Lukanderia seurakunnan asianajajaksi. Näin ollen seurakunnalla ei ole ollut käytäntönä lakimiehen käyttäminen. Asianajaja Lukanderia on käytetty silloisen kirkkoherran Helge Rannan kutsumana (seurakuntaneuvosto B). Seurakuntaneuvosto päätti olla hyväksymättä oikaisuvaatimusta. Asianajaja Harri Lukander on toiminut lapsityön irtisanomisasioiden liittyvässä prosessissa eri vaiheissa erillisillä valtuutuksilla. Kyseiseen poliisikuulusteluun liittyvien asioiden hoitamiseen ei seurakuntaneuvosto ole antanut asianajaja Lukanderille valtuutusta. Näin ollen lapsityönohjaaja Parkkali on ottanut asianajajan uuteen prosessiin seurakuntaneuvostoa kuulematta. Lapsityönohjaaja on myös kysynyt loppukesällä 2011 esimieheltään oikeutusta käyttää asianajaja Lukanderia henkilökohtaisessa asiassaan, eikä ole saanut tähän valtuutusta. 2. toimittaa oheisen lausunnon sekä muut hallinto-oikeuden pyytämät asiakirjat hallinto-oikeudelle Turun hallinto-oikeuden lausuntopyyntö Helge Rannan valituksesta Turun hallinto-oikeus on lähettänyt Porin Teljän seurakuntaneuvostolle lausuntopyynnön (liitteenä) koskien asiaa 2399 'Muu kirkollisasia, valitus'. Valitus koskee asianajaja Lukanderin laskujen korvaamista, muutoksenhaunalainen päätös on Porin Teljän seurakunnan seurakuntaneuvoston päätös , nro 157. Muutoksenhakija on Helge Ranta. Hallinto-oikeus pyytää antamaan viimeistään mennessä lausunnon. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Harri Lukanderin kirjettä, jossa hän tiedustelee seurakunnan kantaa siihen, olisiko seurakunta valmis korvaamaan Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille aiheutuneet kustannukset, jotka koostuvat avustamisesta poliisikuulustelussa, neuvottelussa ja loppulausunnon laatimisessa. Laskun loppusumma on Helge Rannan osalta 2 941,48 ja Ritva Parkkalin osalta 3 616,20. Lukanderin perusteluna kysymykseen seurakunnan mahdollisesta kustannusten korvaamisesta on se, että Ranta ja Parkkali olivat tuolloin seurakunnan työntekijöinä esimiesasemassa ja rikosta ei näytetty tapahtuneen.

8 8 Seurakuntaneuvosto päätti olla korvaamatta aiheutuneita kustannuksia Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt rovasti Helge Rannan oikaisuvaatimusta koskien seurakuntaneuvoston päätöstä olla korvaamatta aiheutuneita kustannuksia, jotka koostuvat avustamisesta poliisikuulustelussa, neuvottelussa ja loppulausunnon laatimisessa väitettyihin työturvallisuusrikoksiin liittyen. Kokouksessa todettiin, ettei Porin Teljän seurakunta ole seurakuntaneuvoston päätöksellä palkannut asianajaja Harri Lukanderia seurakunnan asianajajaksi. Asianajaja Lukanderia ei seurakuntaneuvosto ole myöskään pyytänyt kyseisen väitetyn työturvallisuusrikoksen asianajajaksi. Asianajaja Harri Lukander on toiminut lapsityön irtisanomisasioiden liittyvässä prosessissa eri vaiheissa erillisillä valtuutuksilla. Kyseiseen poliisikuulusteluun liittyvien asioiden hoitamiseen ei seurakuntaneuvosto ole antanut asianajaja Lukanderille erillistä valtuutusta. Rovasti Ranta ei ole ollut Porin Teljän seurakunnan viranhaltija alkaen, eikä hänellä näin ollen ole ollut oikeutta toimia ilman erillistä seurakuntaneuvoston päätöstä valituksessa viittaamallaan tavalla, joka seurakuntaneuvostossa on sovittu, että 'kirkkoherra tuo asianajotoimiston yli tuhannen euron laskut seurakuntaneuvostolle hyväksyttäväksi'. Seurakuntaneuvosto 1. antaa lausuntonaan Turun hallinto-oikeudelle seuraavan: Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt Harri Lukanderin kirjettä, jossa hän tiedustelee seurakunnan kantaa siihen, olisiko seurakunta valmis korvaamaan Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille aiheutuneet kustannukset, jotka koostuvat avustamisesta poliisikuulustelussa, neuvottelussa ja loppulausunnon laatimisessa. Laskun loppusumma on Helge Rannan osalta 2 941,48 ja Ritva Parkkalin osalta 3 616,20. Lukanderin perusteluna kysymykseen seurakunnan mahdollisesta kustannusten korvaamisesta on se, että Ranta ja Parkkali olivat tuolloin seurakunnan työntekijöinä esimiesasemassa ja rikosta ei näytetty tapahtuneen. Seurakuntaneuvosto päätti olla korvaamatta aiheutuneita kustannuksia Helge Rannalle ja Ritva Parkkalille. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan käsitellyt rovasti Helge Rannan oikaisuvaatimusta koskien seurakuntaneuvoston päätöstä olla korvaamatta aiheutuneita kustannuksia, jotka koostuvat avustamisesta poliisikuulustelussa, neuvottelussa ja loppulausunnon laatimisessa väitettyihin työturvallisuusrikoksiin liittyen. Kokouksessa todettiin, ettei Porin Teljän seurakunta ole seurakuntaneuvoston päätöksellä palkannut asianajaja Harri Lukanderia seurakunnan asianajajaksi. Asianajaja Lukanderia ei seurakuntaneuvosto ole myöskään pyytänyt kyseisen väitetyn työturvallisuusrikoksen asianajajaksi. Asianajaja Harri Lukander on toiminut lapsityön irtisanomisasioiden liittyvässä prosessissa eri vaiheissa erillisillä valtuutuksilla. Kyseiseen poliisikuulusteluun liittyvien asioiden hoitamiseen ei seurakuntaneuvosto ole antanut asianajaja Lukanderille erillistä valtuutusta. Rovasti Ranta ei ole ollut Porin Teljän seurakunnan viranhaltija alkaen, eikä hänellä näin ollen ole ollut oikeutta toimia ilman erillistä seurakuntaneuvoston

9 9 päätöstä valituksessa viittaamallaan tavalla, joka seurakuntaneuvostossa on sovittu, että 'kirkkoherra tuo asianajotoimiston yli tuhannen euron laskut seurakuntaneuvostolle hyväksyttäväksi'. 2. toimittaa oheisen lausunnon sekä muut hallinto-oikeuden pyytämät asiakirjat hallinto-oikeudelle Kolehtisuunnitelma Seurakuntaneuvosto vahvistaa oheisen suunnitelman ajalle : 3.2. Yhteisvastuukeräykselle, kaikkein vaikeimmassa asemassa olevien syrjäytyneiden yksinäisten vanhusten auttamiseen Suomessa ja Kambodzassa; Kirkkopalvelujen kautta Länsi-Japanin Ev-Lut Kirkon pienten seurakuntien työn tukemiseen Evankelis-luterilaisen Lähetysyhdistys Kylväjän kautta Väinölä, Yhteisvastuukeräykselle Satelliittitelevisiotyölle, kristillisten televisio-ohjelmien tuottamiseksi Iranissa ja Afganistanissa puhuttavilla kielillä Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien kautta Seurakuntiin tarkoitetun vapaaehtoiskoulutuksen kehittämiseen Hiljaisuuden Ystävien kautta. Kolehtisuunnitelma hyväksyttiin esityksen mukaan. 14 Ilmoitusasiat 1) Kirkkoherran päätösluettelo Tiedoksi päätösluettelo nro /2012 ja 1-3/2013 2) Saapuneet pöytäkirjat Juhlatoimikunta

10 10 3) Yhteisen kirkkoneuvoston ja kirkkovaltuuston päätöksiä Yhteinen kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan vahvistaa Porin ev.lut. seurakuntayhtymän talousarvion vuodeksi 2013 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille ) Suomen Punaisen ristin Porin osaston kirje Suomen Punaisen Ristin Porin osaston puolesta osaston puheenjohtaja Virpi Lindström sekä pakolaisten tukihenkilöryhmän ohjaaja Heimo Nurminen ovat lähettäneet seurakuntaneuvostolle kiitoskirjeen tilasta läksykerholle Väinölän kirkolla. Kirje liitteenä 5) Juurun matka Ensimmäinen vierailu Juurun ystävyysseurakuntaan tehdään Matkalle osallistuvat Kaisa Huhtala, Taina Saine, Jarkko Willman sekä opintovapaalla oleva Anne- Marie Grundstén (kokouksessa jaettiin Juurun seurakuntalehti joulukuulta 2012). 6) Juhlavuoden avaus Juhlavuoden avausmessu oli lämminhenkinen ja hieno, ja suuri joukko erityisesti kutsutuita entisiä työntekijöitä oli saapunut paikalle. Kappalainen Pertti Kymäläisen lähtösaarna liikutti sekä saarnaajaa että seurakuntaa. 7) Väinölän kirkon ulkoportaat Seurakuntaneuvosto sai Raimo Soukilta tietoa kiinteistöpäällikön kanssa käydystä keskustelusta koskien Väinölän kirkon ulkoportaiden korjausta. Korjausta voidaan toivottavasti tehdä jo ennen kirkon laajemman korjauksen toteuttamista. 8) Venäläisen Viktor Sirenkon kirkkotaidenäyttely ja palvelulahja Juhlatoimikunnan puheenjohtaja kertoi 8.1. kokouksessa päätetystä venäläisen Viktor Sirenkon kirkkotaidenäyttelystä ja juhlavuoden palvelulahjoista. Seurakuntaneuvosto merkitsi kohdat 1 8 tiedoksi. 15 Valitusosoitus Annetaan valitusosoitus.

11 11 16 Kokouksen päätös Laulettiin virsi 396 ja puheenjohtaja luki apostolisen siunauksen ja päätti kokouksen klo Kokouksen puolesta Kaisa Huhtala puheenjohtaja Jarkko Willman sihteeri Pöytäkirjan tarkastajat Päivi Multisilta Pauli Mäkinen

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2013 Seurakuntaneuvosto Torstai klo Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2013 Seurakuntaneuvosto Torstai klo Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Torstai 21.3.2013 klo 19.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 11/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 21.10.2013 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.11.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.11.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 10.11.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2014 Aika ja paikka Maanantai 22.9.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.3.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 10.3.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 10.3.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo saapui

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 9/2014 Aika ja paikka Maanantai 13.10.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo poissa Korkeaoja,

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 20.1.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2014. Seurakuntaneuvosto Maanantai 20.1.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 20.1.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) Aika ja paikka: Tiistai 20.6.2017 klo 20.24 Teljän kirkko 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 85 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN

Lisätiedot

79 KAPPALAISEN VIRAN VAALI

79 KAPPALAISEN VIRAN VAALI PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika ja paikka: Tiistai 23.5.2017 klo 19.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 73 KOKOUKSEN AVAUS... 3 74 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 75 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 18.4.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poissa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53

Seurakuntaneuvosto Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53 Porin Teljän SN 9.11.2015 1 / 6 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 9/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53 Huhtala,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla

Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 9/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 23.9.2013 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 25.8.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla

Seurakuntaneuvosto Maanantai 25.8.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2014 Aika ja paikka Maanantai 25.8.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila Lamminen,

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 10.12.2018 klo 17.00 20.07 Teljän kirkko, Koivulasali, Ankkuri-sali KÄSITELLYT ASIAT: 109 KOKOUKSEN AVAUS... 3 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Laulettiin virsi 78. Puheenjohtaja luki psalmista 84 ja avasi kokouksen.

Laulettiin virsi 78. Puheenjohtaja luki psalmista 84 ja avasi kokouksen. 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 11.3.2013 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja, paitsi 44 ajan Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali

Seurakuntaneuvosto Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 12.10.2015 klo 18.00 Teljän kirkon Koivula-sali Huhtala, Kaisa Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2016 Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2016 Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 12.9.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti Ilo,

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 11/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 8.12.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo,

Lisätiedot

Maanantai klo Teljän kirkko

Maanantai klo Teljän kirkko PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 20.3.2017 klo 19.25 20.58 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 24 kokouksen avaus... 3 25 kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 26

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 13.4.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 13.4.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 13.4.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 12/2013 Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 12/2013 Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 12/2013 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 18.11.2013 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo

Lisätiedot

Santala, Osmo Savinen, Sirkka-Liisa Soukki, Raimo poissa Toivanen, Paula Yli-Kauhaluoma-Nurmi, Päivi Willman, Jarkko sihteeri

Santala, Osmo Savinen, Sirkka-Liisa Soukki, Raimo poissa Toivanen, Paula Yli-Kauhaluoma-Nurmi, Päivi Willman, Jarkko sihteeri 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 7.11.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Lauloimme virren 467 ja hiljennyimme äitienpäivän esirukoukseen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

Lauloimme virren 467 ja hiljennyimme äitienpäivän esirukoukseen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2014 Aika ja paikka Maanantai 12.5.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki Honkasalo, Timo poissa Korkeaoja, Aila

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019. Missiotiimi esittäytyi kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia.

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019. Missiotiimi esittäytyi kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia. PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Aika ja paikka: Maanantai 9.9.2019 klo 18.00 Teljän kirkko Missiotiimi esittäytyi kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia. KÄSITELLYT ASIAT: 91 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja luki kynttilänpäivän evankeliumin Luukkaan mukaan. Laulettiin virsi 48. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.11.

Puheenjohtaja luki kynttilänpäivän evankeliumin Luukkaan mukaan. Laulettiin virsi 48. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.11. 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 2/2015 Aika ja paikka Maanantai 9.2.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poistui klo 19.26 pykälän

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.9.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 111 KOKOUKSEN AVAUS... 3 112 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 113

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja laulettiin virsi 332. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus Puheenjohtaja piti alkuhartauden ja laulettiin virsi 332. Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2019 Aika ja paikka tiistaina 22.1.2019 klo 18.00 20.06 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Hietanen Heimo, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) KIRKKONEUVOSTO 2/ 2012 7.3.2012

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) KIRKKONEUVOSTO 2/ 2012 7.3.2012 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) Aika Tiistai 7.3.2012 klo 9.05 9.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Eija Nurminen puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu Hyttinen Riitta

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa. Nevanranta, Erkki varajäsen Willman, Jarkko sihteeri

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa. Nevanranta, Erkki varajäsen Willman, Jarkko sihteeri 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2014 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 7.4.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo

Lisätiedot

A S I A T. 117 Porin Teljän seurakunnan lapsityönohjaajan viran lakkauttaminen

A S I A T. 117 Porin Teljän seurakunnan lapsityönohjaajan viran lakkauttaminen Porin ev.lut. seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston kokous on keskiviikkona 29.5.2013 alkaen kello 16.45 Porin seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa, Itäpuisto 14, 2. kerros. A S I A T 114 Kokouksen

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (11) Aika ja paikka: Maanantai 24.4.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 39 Kokouksen avaus... 3 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 41 Kokouksen

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Seurakuntaneuvosto /2019 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (9) Aika ja paikka: Maanantai 21.1.2019 klo 18.06 20.04 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 1 KOKOUKSEN AVAUS... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 15.10.2018 klo 18.00 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 83 KOKOUKSEN AVAUS... 3 84 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika ja paikka: Maanantai 4.9.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 92 KOKOUKSEN AVAUS... 3 93 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 94 SIHTEERIN

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 Teljän kirkko Porin Teljän SN 7.12.2015 1 / 8 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 10/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2016 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 6/2016 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 20.9.2016 klo 16.30 18.47 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2012 8.5.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 29 ILMOITUSASIAT 2 30 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Aika ja paikka: Maanantai 11.12.2017 klo 19.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 154 KOKOUKSEN AVAUS... 4 155 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 156 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa poissa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa poissa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 10.10.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa poissa Halonen, Erkki Harju, Aulikki

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/2016 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 1.11.2016 klo 18.00-19.00 Läsnä: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013. KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta Maija-Liisa Pulkka Sirkka Rönkkö Kalevi Vidgren 149 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2013 KOKOUSAIKA torstaina 12. päivänä syyskuuta 2013 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

123 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS..3

123 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS..3 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 2.10.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 121 KOKOUKSEN AVAUS...3 122 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 123 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019. Maanantai klo Väinölän kirkko, nuorisotila

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019. Maanantai klo Väinölän kirkko, nuorisotila PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 15.4.2019 klo 18.06 19.37 Väinölän kirkko, nuorisotila Vanutiimi esittäytyy kokouksen alussa; aikaa varattu n. 15 minuuttia. KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Esitys Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Haanpää ja Erkki Halonen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä.

Esitys Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Haanpää ja Erkki Halonen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen päätyttyä. 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 1/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 19.1.2015 klo 19.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 7/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.9.2017 klo 16.30 18.20 Paikka Alavan seurakuntasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen poissa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA/ESITYSLISTA 1 Aika Keskiviikko 5.10.2011 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Koulukatu 10, rippikoulusali Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 18.3.2019 klo 18.00 Teljän kirkko Kasvatuksen kappalainen Noora Tapiainen esittelee ennen kokouksen alkua klo 18.00 katsomuskasvatuksen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo

Puheenjohtaja avasi alkuhartauden jälkeen kokouksen klo 1 Aika Perjantai 10.2.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Jarmo Tuominen jäsen Helinä Ylikännö Anni

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Keskiviikko 18.10.2017 klo 18-19 Paikka: Kokoushuone Seurakuntakoti Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula, varapuheenjohtaja Yrjö Rautiainen Petri Reponen

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 7 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.11.2017 klo 17 17.50 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntasali Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2016. Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2016. Seurakuntaneuvosto Maanantai klo Teljän kirkko 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 4/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 16.5.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2017 1 / 6 AIKA to klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Seurakuntaneuvosto /2019 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (8) Aika ja paikka: Maanantai 18.2.2019 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 23 KOKOUKSEN AVAUS... 3 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 25 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

4 51 Lausuntopyyntö luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelleen työryhmän loppuraportista

4 51 Lausuntopyyntö luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelleen työryhmän loppuraportista JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 15.10.2013 klo 18.00 19.09. Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2018 Aika ja paikka Läsnä: Reposaaren pappila 6.11.2018 klo 18.30-19.08 Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja, pois Mäkinen Anitta

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9/2012 Aika Paikka 11.12.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2015

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2015 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 1/2015 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 27.1.2015 klo 18:00-20.05 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Gustafsson Tarja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla

Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2015. Seurakuntaneuvosto Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 6/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Seurakuntaneuvosto /2017 PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (10) Aika ja paikka: Maanantai 13.11.2017 klo 18.00 Teljän kirkko KÄSITELLYT ASIAT: 135 Kokouksen avaus... 3 136 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 137 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION ALAVAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Keihäskatu 5 B PÖYTÄKIRJA 1/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Torstaina 9.2.2017 klo 16.30-18.30 Paikka Alavan kirkon alasalissa, Keihäskatu 5 Kokoonpano ja läsnäolo Hannu Koskelainen puheenjohtaja läsnä Upi Heinonen jäsen läsnä Sakari Kainulainen jäsen läsnä

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen. Virtanen Markku jäsen, läsnä 87-99 Aika 1.6.2015 klo 16.30 17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen, läsnä 95-103 Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/ 2013. 23.4.2013 klo 18.00 19.04

Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/ 2013. 23.4.2013 klo 18.00 19.04 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan kirkon seurakuntasali 23.4.2013 klo 18.00 19.04 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen, Matti 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 5/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 11.5.2015 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki Ihalainen,

Lisätiedot