TALENTUMIN TAMMI-KESÄKUUN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO YLITTIVÄT VIIME VUODEN VASTAAVAN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TALENTUMIN TAMMI-KESÄKUUN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO YLITTIVÄT VIIME VUODEN VASTAAVAN"

Transkriptio

1 TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE KELLO 8.30 TALENTUMIN TAMMI-KESÄKUUN LIIKEVAIHTO JA LIIKEVOITTO YLITTIVÄT VIIME VUODEN VASTAAVAN Talentumin IFRS-strandardien mukainen osavuosikatsaus tammi-kesäkuu Liikevaihto: 62,1 milj. euroa (60,0 milj. euroa) - Liikevoitto: 4,6 milj. euroa (4,1 milj. euroa) - Liiketoiminnan rahavirta: 4,9 milj. euroa (5,1 milj. euroa) - Tulos/osake: 0,06 euroa (0,08 euroa) - Omavaraisuusaste: 35,6 % (42,7 %) Huhti-kesäkuu - Liikevaihto: 32,4 milj. euroa (30,2 milj. euroa) - Liikevoitto: 2,7 milj. euroa (1,7 milj. euroa) Konsernin liikevaihto kasvoi tammi-kesäkuussa edellisvuoteen nähden 3% (5%) ja oli 62,1 milj. euroa (60,0 milj. euroa). Liikevoitto kasvoi 4,6 milj. euroon (4,1 milj. euroa). Raportoitua liikevoittoa heikensivät toisen neljänneksen panostukset liiketoiminnan kehittämiseen, joiden tavoitteena oli selvittää erityisesti kustannustoiminnan kasvumahdollisuuksia Suomessa ja lähialueilla. Kehittämispanostukset näkyvät viime vuodesta kasvaneina konsernikuluina. Merkittävin suotuisa tekijä konsernin kannattavuuden kannalta tammikesäkuussa oli kustannustoiminnan 10 % kasvu ja kannattavuuden selvä paraneminen. Verkkoliiketoiminnan konsultointi kasvoi toisella neljänneksellä 17 % ja liikevoitto kääntyi selvästi positiiviseksi. Myös suoramarkkinoinnin liikevaihto kääntyi toisella neljänneksellä kasvuun ja kannattavuus kehittyi suotuisasti. IAS/IFRS-RAPORTOINTI Talentum siirtyi aiemmin julkistetun mukaisesti kansainvälisten tilinpäätösstandardien (IFRS) mukaiseen raportointiin Tämän raportin vertailutietoina on käytetty vuoden 2004 IFRS:n mukaisia lukuja, joiden tiedot julkistettiin Toimitusjohtaja Harri Roschier: "Talentumin liiketoiminta-alueista kustannustoiminta menestyi erittäin hyvin myös vuoden toisella neljänneksellä. Liikevaihto kasvoi 12 % ja liikevoitto parani 67 %. Suoramarkkinointi kääntyi odotettua aiemmin jälleen kasvuun, neljänneksen liikevaihto ylitti edellisvuoden tason 7 %:lla. Baltiassa toiminta laajenee suunnitellusti asteittain. Tv-sisältötuotannon ja premedian liikevaihdot laskivat muutaman prosentin ja kannattavuus on vain niukasti plussalla. Kannattavuuden parantaminen on kestänyt toivottua pidempään ja vaatii edelleen lisätoimia.

2 Satama Interactiven toisen neljänneksen liikevaihto kasvoi 17 % ja tulos oli 10 % liikevaihdosta." KONSERNIN LIIKEVAIHTO Talentum-konsernin ensimmäisen vuosipuoliskon kasvu oli 3,5 % (5,4 %). Toisen neljänneksen liikevaihto kasvoi 7,2 % (6,8 %) ja oli 32,4 milj. euroa (30,2 milj. euroa). Toisella neljänneksellä oli työpäiviä vuodentakaista enemmän. Kasvu oli vahvinta ensimmäisellä vuosipuoliskolla kustannustoiminnassa 10,2 % (3,2 %). Verkkoliiketoiminnan konsultoinnin kasvu oli 5,8 % (16,6 %). Premedian liikevaihto laski - 3,0 % (+7,1 %), tv-sisällöntuotannon liikevaihto -2,5 % (-0,5 %) ja suoramarkkinoinnin -4,5 % (-1,2 %). Konsernin ensimmäisen vuosipuoliskon liikevaihdosta kustannustoiminnan osuus oli 41 % (41) %. Tv-sisällöntuotannon osuus liikevaihdosta oli 18 % (19 %), premedian osuus oli 18 % (17 %), suoramarkkinoinnin 6 % (6 %) ja verkkoliiketoiminnan konsultoinnin 21 % (20 %). Keskinäisten liiketoimien osuus konsernin liikevaihdosta oli 4 % (3 %). Talentumin lehtien levikkituotot kasvoivat 7 % ja ilmoitustuotot 10 %. Merkittävin tekijä ilmoitustuottojen kasvussa oli toimipaikkailmoittelun yli 30 % kasvu. Ilmoitusmyynnin kehitys on kustannustoiminnan tuloksen kannalta keskeinen muuttuja. Lehdet ja online-toiminta tuovat kustannustoiminnan liikevaihdosta noin 75 %. Ilmoitusmyynnin osuus tästä liikevaihdosta on 60 %. Kirjat ja koulutus tuovat lopun 25 % kustannustoiminnan liikevaihdosta. Talentum on onnistunut yhtenäistämään erillisyhtiöitä toimiviksi liiketoiminta-alueiksi. Jatkossa näiden kasvattamiseen ja jalostamiseen panostetaan entistä enemmän. Konsernin eri medioiden, ja toisaalta sisällöntuotantoyksiköiden ja myyntiorganisaation välisen yhteistyön kautta haetaan strategian mukaisesti kilpailuetua. Liiketoiminta-alueiden välistä synergiaa on haettu ja toteutettu onnistuneesti lehtien, online-toiminnan, kirjojen ja suoramarkkinoinnin kesken. Sisäisen myynnin osuus suoramarkkinoinnissa oli 40 %. Muiden liiketoiminta-alueiden osalta kehitystyöhön tullaan panostamaan, tavoitteena jalostaa liiketoimintaa ja synergiapotentiaalia tavalla, joka tukee Talentumin integrointia. Kehitystyön lopputulema voi olla myös muu kuin liiketoiminta-alueiden täydellinen integrointi. KONSERNIN TULOS Talentum-konsernin ensimmäisen vuosipuoliskon liikevoitto oli 4,6 milj. euroa (4,1 milj. euroa) eli 7,4 % (6,8 %) ja voitto oli 3,0 milj. euroa (3,7 milj. euroa) eli 4,8 % (6,1 %). Toisen vuosineljänneksen liikevoitto kasvoi 2,7 milj. euroon (1,7 milj. euroa) eli 8,3 % liikevaihdosta (5,5 %) ja voitto oli 1,7 milj. euroa (1,6 milj. euroa) eli 5,4 % (5,2 %). Kustannustoiminta ja suoramarkkinointi menestyivät hyvin,

3 verkkoliiketoiminnan konsultointi tyydyttävästi ja premediatoiminta sekä tv-sisällöntuotanto epätyydyttävästi. Valuuttakurssien muutoksilla ei ollut välitöntä vaikutusta Talentumkonsernin liikevaihtoon eikä tulokseen. Tulos/osake oli 0,06 euroa (0,08 euroa) vuoden ensimmäiseltä puoliskolta. KASSAVIRTA, RAHOITUSASEMA JA TASE Liiketoiminnan rahavirta tammi-kesäkuussa oli 4,9 milj. euroa (5,1 milj. euroa) ja huhti-kesäkuussa 3,5 milj. euroa (3,9 milj. euroa). Nettorahoituserät ja verot olivat tammi-kesäkuussa -0,9 milj. euroa (- 0,5 milj. euroa) eli 1,4 % liikevaihdosta (0,8 %). Investoinnit muihin sijoituksiin ovat kasvaneet merkittävästi. Pääasiallinen syy tähän on korkoedun saavuttamiseksi etukäteen maksettujen TELvuosimaksujen osuuden kasvu. Tämän vaikutus kauden rahavirtaan oli - 1,9 milj. euroa (- 1,1 milj. euroa). Taseen loppusumma oli 77,4 milj. euroa (82,1 milj. euroa), joista rahavarat olivat yhteensä 21,0 milj. euroa (31,5 milj. euroa). Konsernin likvidit varat on sijoitettu pääosin rahoitusinstrumentteihin ja pieni määrä osakkeisiin. Rahavarojen muutos tammi-kesäkuussa oli -7,4 milj. euroa (-3,5 milj. euroa). Talentum-konsernin rahoitustilanne oli hyvä ja omavaraisuusaste oli katsauskauden päättyessä 35,6 % (42,7 %). Konsernin oma pääoma per osake oli kesäkuun lopussa 0,44 euroa (0,54 euroa). Konsernin korollinen vieras pääoma katsauskauden lopussa oli 25,7 milj. euroa (21,8 milj. euroa). POISTOT JA ARVONALENTUMISET Konsernin poistot ja arvonalentumiset olivat yhteensä 3,6 % liikevaihdosta (4,3 %), joka on 2,2 milj. euroa (2,6 milj. euroa). INVESTOINNIT Bruttoinvestoinnit käyttöomaisuuteen olivat tammi-kesäkuussa yhteensä 5,7 milj. euroa (3,2 milj. euroa), mikä on 9,2 % (5,3 %) liikevaihdosta. Investoinneista 4,3 milj. euroa (1,7 milj. euroa) kohdistui toimialayhtiöiden osakkeisiin ja liiketoimintakauppoihin. Bruttoinvestoinnit muodostuivat pääasiassa normaaleista korvaus- ja ylläpitoinvestoinneista kuten laite-, ohjelmisto- ja kalustohankinnat. HENKILÖSTÖ Konsernin palveluksessa oli tammi-kesäkuussa keskimäärin henkilöä (1.154 henkilöä). Henkilömäärä kasvoi yritysostojen seurauksena. Henkilöstöstä 16,5 % (16,3 %) työskenteli ulkomailla.

4 Toimialakohtaisesti henkilökunnan määrä keskimäärin jakaantui seuraavasti: Kustannustoiminta 289 Tv-sisällöntuotanto 108 Premedia 215 Suoramarkkinointi 306 Verkkoliiketoiminnan konsultointi 308 Konsernihallinto 16 JOHTO Toisen neljänneksen aikana Talentum Oyj:n tytäryhtiön Varesvuo Partners Oy:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen ilmoitti erostaan. Jukka Valtanen kuului sekä Talentum-konsernin johtoryhmään että johtajistoon. Samoin Talentum-konserniin kuuluvan Suoramarkkinointi Mega Oy:n toimitusjohtaja Jukka Näntö erosi toisen neljänneksen aikana yhtiön palveluksesta. Jukka Näntö kuului konsernin johtajistoon. Hänen seuraajanaan Suoramarkkinointi Megan toimitusjohtajana aloitti huhtikuussa Mikko Saarela. LIIKETOIMINTA-ALUEET Kustannustoiminta Kustannustoiminta menestyi hyvin vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Kustannustoiminnan tammi-kesäkuun liikevaihto oli 25,4 milj. euroa (23,0 milj. euroa) ja liikevoitto oli 4,0 milj. euroa (2,6 milj. euroa) eli 15,6 % liikevaihdosta (11,3 %). Kustannustoiminta kasvoi toisella neljänneksellä 12 % ja liikevoittoprosentti oli 14,9 % (10,0 %). Lehdenkustantamisen liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 20,0 milj. euroa (18,1 milj. euroa) (verkkopalvelujen osuus noin 1,8 milj. euroa (1,6 milj. euroa)), kirjankustantamisen liikevaihto oli 4,5 milj. euroa (4,2 milj. euroa) ja koulutustoiminnan liikevaihto oli 0,8 milj. euroa (0,7 milj. euroa). Kannattavuus parani merkittävästi kaikilla osa-alueilla. Talentumin lehtien levikkituotot kasvoivat 7 % ja ilmoitustuotot 10 %. Merkittävin tekijä ilmoitusmyynnin kasvussa oli edelleen toimipaikkailmoittelun vuoden 2004 jälkipuoliskolta alkaen jatkunut piristyminen. Tv-sisällöntuotanto Tv-sisällöntuotantoon keskittyvän Varesvuo Partners Oy:n tammikesäkuun liikevaihto laski 2,5 % ja oli 11,4 milj. euroa (11,7 milj. euroa). Liikevoitto oli 0,2 milj. euroa (0,3 milj. euroa). Tv-sisällöntuotannossa jatkettiin edelleen panostusta tv-ohjelmien tuotantoon mainoselokuvatuotannon kysynnän laskiessa. Ensimmäisellä vuosipuoliskolla mainoselokuvatuotanto supistui 20 % ja tvohjelmatuotanto kasvoi 9 % edellisvuoteen nähden. Mainoselokuvatuotannon liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 4,2 milj.

5 euroa (5,3 milj. euroa), tv-ohjelmatuotannon liikevaihto oli 5,5 milj. euroa (5,1 milj. euroa) ja muu liikevaihto oli 1,6 milj. euroa (1,3 milj. euroa). Toisen neljänneksen liikevaihto supistui 7 % ja liikevoittoprosentti oli 2,0 % (1,1 %). Premedia Premedia-toimialan tammi-kesäkuun liikevaihto supistui 3,0 % ja oli 10,9 milj. euroa (11,2 milj. euroa). Liikevoitto oli 0,4 milj. euroa (0,6 milj. euroa). Premedian suhteellinen markkina-asema vahvistui 1.4. tehdyn Faktorkaupan myötä, jolla Talentum Premedia Oy osti Faktor Oy:n ja sen tytäryhtiön Faktor Tools Oy:n koko osakekannan. Faktorin liikevaihto vuonna 2004 oli 3,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 36 työntekijää. Vuonna 2003 perustettu Faktor on erikoistunut lehtien sivunvalmistukseen ja tuotantoprosessien tehostamiseen ja Faktor Tools on erikoistunut aineistonhallintaan. Premediatoiminnan liikevaihdon 5,1 % kasvu toisella neljänneksellä jäi tavoitteesta johtuen ensisijaisesti asiakaskohtaisten ostojen euromääräisestä laskusta ja toissijaisesti asiakasvaihtuvuuden kasvusta. Toisen neljänneksen liikevoittoprosentti oli 2,4 % (1,7 %). Suoramarkkinointi Suoramarkkinoinnin tammi-kesäkuun liikevaihto laski 4,5 % ja oli 3,6 milj. euroa (3,8 milj. euroa). Liikevoitto oli 0,6 milj. euroa (0,7 milj. euroa) eli 17,3 % liikevaihdosta (18,5 %). Suoramarkkinoinnin liikevaihto kääntyi toisella neljänneksellä 6,7 % kasvuun, joka heijastui kannattavuuteen. Toisen neljänneksen liikevoittoprosentti oli 18,0 % (15,7 %). Verkkoliiketoiminnan konsultointi Verkkoliiketoiminnan konsultoinnin tammi-kesäkuun liikevaihto oli 13,1 milj. euroa (12,4 milj. euroa), joka on 5,8 % edellisvuotta suurempi. Ensimmäisen vuosipuoliskon liikevoitto oli 0,5 milj. euroa (0,7 milj. euroa). Verkkoliiketoiminnan konsultointi kasvoi toisella neljänneksellä 16,5 % ja liikevoittoprosentti oli 10,3 % (4,6 %). Satama Interactive Oyj julkistaa toiminnastaan oman erillisen katsauksen. Mediamarkkinoiden kausivaihtelu Media- ja mediapalvelumarkkinoilla esiintyy kausivaihtelua ja liiketoiminta on vilkkainta vuoden viimeisen neljänneksen aikana. Talentumin kaikki henkilöresurssit eivät ole käytettävissä kesälomien aikana eivätkä lehdet ja kirjat pääsääntöisesti ilmesty. Asiakkaat tekevät tyypillisesti merkittävän osan hankinnoistaan vuoden viimeisellä neljänneksellä. Näiden alalle ominaisten piirteitten takia Talentumin neljännesvuosittainen liikevaihto ja erityisesti tulos voivat vaihdella voimakkaasti, ja ne ovat muita neljänneksiä suurempia vuoden viimeisellä neljänneksellä ja vastaavasti vuoden kolmannella neljänneksellä alhaisempia kuin ensimmäisellä ja toisella

6 neljänneksellä. Kustannustoiminnan ja erityisesti kirjaliiketoiminnan voimakkaasta kausivaihtelusta johtuen pääosa sen liikevaihdosta ja vielä merkittävämpi osa tuloksesta kertyy vuoden jälkipuoliskolla. Tämä on merkittävin syy siihen, että Talentum tuloksesta pääosa syntyy vuoden jälkipuoliskolla ja tuloksen odotetaan loppuvuonna kehittyvän alkuvuotta paremmin. OSAKKEET JA OSAKEPÄÄOMA Katsauskauden päättyessä Talentum Oyj:n koko osakekanta oli osaketta ja osakepääoma oli ,15 euroa. Talentum Oyj:n ja sen tytäryhtiöiden hallussa oli omia osakkeita kpl, joka edusti 0,4 % Talentumin osakekannasta ja äänimäärästä. Hallituksen ja toimitusjohtajan osakeomistus Hallituksen jäsenten sekä toimitusjohtajan henkilökohtaisesti ja määräysvaltayhtiöidensä kautta omistamien Talentum Oyj:n osakkeiden ja optioiden lukumäärä oli kappaletta, joka edusti yhtiön koko osake- ja äänimäärästä 0,3 %. Hallituksen valtuutukset Varsinainen yhtiökokous valtuutti hallituksen yhden vuoden kuluessa yhtiökokouksesta lukien päättämään yhden tai useamman vaihtovelkakirjalainan ottamisesta ja/tai optio-oikeuksien antamisesta ja/tai päättämään osakepääoman korottamisesta uusmerkinnällä yhdessä tai useammassa erässä siten, että osakepääoman korotusten yhteismäärä voi olla korkeintaan euroa ja uusia osakkeita voidaan merkitä yhteensä enintään kappaletta. Osakepääoman korotuksen enimmäismäärä ja annettavien osakkeiden yhteenlaskettu äänimäärä vastaavat alle 5 % yhtiön rekisteröidystä osakepääomasta ja osakkeiden yhteenlasketusta äänimäärästä. Hallituksella on oikeus päättää merkintähinnasta, merkintähinnan määrittämisperusteista, muista osakemerkinnän ehdoista sekä uusmerkintään, optio-oikeuksien antamiseen tai vaihtovelkakirjalainan ottamiseen liittyvistä muista ehdoista ja seikoista. Valtuutus sisältää oikeuden poiketa osakkeenomistajan merkintäetuoikeudesta. Valtuutusta voidaan käyttää ainoastaan yritysjärjestelyjen rahoittamisessa. Valtuutus oli käyttämättä Varsinainen yhtiökokous valtuutti hallituksen yhden vuoden kuluessa yhtiökokouksesta lukien päättämään yhtiön omien osakkeiden hankkimisesta yhtiön voitonjakokelpoisilla varoilla yhdessä tai useammassa erässä siten, että hankittavien osakkeiden lukumäärä on aiempien hankintavaltuuksien perusteella hankitut osaketta mukaan laskien korkeintaan osaketta, joka määrä vastaa alle 5 % yhtiön rekisteröidystä osakepääomasta ja osakkeiden yhteenlasketusta äänimäärästä. Valtuutus sisältää oikeuden hankkia osakkeita muutoin kuin osakkeenomistajien omistusten suhteessa. Valtuutus oli käyttämättä Varsinaisen yhtiökokous valtuutti hallituksen yhden vuoden kuluessa yhtiökokouksesta lukien päättämään yhtiölle hankittujen yhtiön omien osakkeiden luovuttamisesta yhdessä tai useammassa erässä siten, että luovutettavien osakkeiden lukumäärä on korkeintaan osaketta, joka määrä vastaa alle 5 % yhtiön rekisteröidystä

7 osakepääomasta ja osakkeiden yhteenlasketusta äänimäärästä. Valtuutus sisältää oikeuden luovuttaa osakkeita muutoin kuin siinä suhteessa, missä osakkeenomistajilla on etuoikeus hankkia yhtiön luovuttamia omia osakkeita. Valtuutus oli käyttämättä Suunnattu anti Suomen Arvopaperimediat Oy:n entisille osakkeenomistajille Talentum Oyj hankki Arvopaperi-lehteä kustantavan Suomen Arvopaperimediat Oy:n koko osakekannan allekirjoitetulla osakevaihtosopimuksella. Osakevaihtosopimuksen mukaan Talentum sitoutui suorittamaan Suomen Arvopaperi-mediat Oy:n osakkeenomistajille lisäkauppahinnan, mikäli osakevaihtosopimuksessa määritellyt lisäkauppahintaa koskevat edellytykset täyttyvät. Talentum Oyj ja Suomen Arvopaperimediat Oy:n entiset osakkeenomistajat sopivat , että osakevaihtosopimuksen mukainen lisäkauppahinta maksetaan osakevaihtosopimuksen ehdoista poiketen yhdessä erässä, jonka jälkeen kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Lisäkauppahinnan suorittamiseksi Talentum Oyj:n hallitus päätti yhtiökokouksen tekemän valtuutuspäätöksen nojalla osakepääoman korottamisesta suunnattuna osakeantina toteutettavalla uusmerkinnällä, että suunnatussa osakeannissa yhtiön osakepääomaa voidaan korottaa yhteensä enintään ,17 eurolla tarjoamalla enintään yhtiön uutta osaketta Suomen Arvopaperimediat Oy:n entisten osakkeenomistajien merkittäväksi merkintähintaan 2,95 euroa/osake. Arvopaperimediat Oy:n osakkeenomistajille suuntaamassa osakeannissa merkittiin Talentumin osakkeita kappaletta. Osakepääoman korotus EUR ,17 merkittiin kaupparekisteriin Liputusilmoitukset Suomen Lakimiesliitto - Finlands Juristförbund ry ilmoitti Talentum Oyj:lle, että sen omistusosuus alitti viiden prosentin omistus- ja äänivaltarajan, ja oli 4,938 %. Insinööriliitto IL ry ilmoitti Talentum Oyj:lle, että sen ja sen määräysvallassa olevien lähiyritysten omistus alitti viiden prosentin omistus- ja äänivaltarajan, ja oli 4,71 %. NÄKYMÄT Erityisesti kustannustoiminnassa loppuvuosi on Talentumissa perinteisesti vahva. Talentum toistaa aiemman ennusteensa koko vuodelle Talentumkonsernin liikevaihto kasvaa ja liikevoitto paranee vuonna YLEISLAUSUNTO Tässä esitetyt ennusteet ja arviot perustuvat johdon tämänhetkiseen näkemykseen talouden kehityksestä, ja todelliset tulokset voivat huomattavasti poiketa siitä mitä yhtiöltä nyt odotetaan.

8 TULOSLASKELMA 4-6/ 4-6/ 1-6/ 1-6/ 1-12/ Liikevaihto Liiketoiminnan muut tuotot Liiketoiminnan kulut Poistot ja arvonalentumiset Liikevoitto Rahoitustuotot ja -kulut Osuus osakkuusyhtiöiden tuloksista Voitto ennen veroja Tuloverot Tilikauden voitto Jakautuen: Emoyhtiön osakkeenomistajille Vähemmistöosakkaille Tulos/osake (EUR) 0,03 0,03 0,06 0,08 0,15 TASE VARAT Pitkäaikaiset varat Aineettomat hyödykkeet Liikearvo Aineelliset käyttöomaisuushyödykkeet Osuudet osakkuusyrityksissä Laskennalliset verosaamiset Muut pitkäaikaiset saamiset Pitkäaikaiset varat yhteensä Lyhytaikaiset varat Vaihto-omaisuus Myyntisaamiset ja muut saamiset Rahavarat Lyhytaikaiset varat yhteensä VARAT YHTEENSÄ OMA JA VIERAS PÄÄOMA Emoyhtiön omistajille kuuluva oma pääoma Osakepääoma Ylikurssirahasto Arvonmuutosrahasto ja muut rahastot Kertyneet muuntoerot Kertyneet voittovarat Tilikauden tulos Yhteensä Vähemmistön osuus

9 Oma pääoma yhteensä Pitkäaikainen vieras pääoma Lyhytaikainen vieras pääoma OMA JA VIERAS PÄÄOMA Korollinen vieras pääoma KONSERNIN RAHOITUSLASKELMA 1-6/ / /2004 Tilikauden tulos Oikaisut tilikauden tulokseen Käyttöpääoman muutos Rahoituserät ja verot Liiketoiminnan rahavirta Ostetut konserni- ja osakkuusyritykset Muun käyttöomaisuuden ostot Investoinnit muihin sijoituksiin Muun käyttöomaisuuden myynnit Investointien rahavirta Maksullinen osakeanti Lyhytaikaisten lainojen muutos Pitkäaikaisten lainojen muutos Rahoitusleasingvelkojen takaisinmaksu Maksetut osingot ja muu voitonjako Muut rahoituserät Omien osakkeiden hankkiminen Rahoituksen rahavirta Rahavarojen muutos Rahavarat kauden alussa Rahavarat kauden lopussa Investoinnit 1-6/ / /2004 Bruttoinvestoinnit taseen pysyviin vastaaviin % liikevaihdosta 9,2 5,3 7,5 Henkilöstö (keskimäärin raportointikaudella) Talentum-konserni Lisäksi osa-aikaisia puhelinmyyjiä Yhteensä

10 Konsernin vastuusitoumukset Annetut vakuudet vakuuksia vastaavat velat Vuokravastuut ja muut vastuusitoumukset Leasingvastuut Osakkeiden lukumäärä Osakeantioikaistu, keskimäärin Katsauskauden lopussa Tunnusluvut Tulos/osake, 0,06 0,08 0,15 osakeantioikaistu (euroa) Oma pääoma/osake (euroa) 0,44 0,54 0,54 Omavaraisuusaste, % 35,62 42,69 42,34 Tilikauden voiton 4-6/ / /2004 täsmäytyslaskelma Tilikauden voitto ennen vähemmistäosuutta FAS:n mukaan Tuloverot Vuokrasopimukset Työsuhde-etuudet Optiot Liikearvon poistojen peruutus Tilikauden voitto IFRS:n mukaan Jakautuen: Emoyhtiön osakkeenomistajille Vähemmistöosakkaille Oman pääoman täsmäytyslaskelma Oma pääoma FAS Tuloverot Vuokrasopimukset Työsuhde-etuudet Rahoitusinstrumentit Arvonalentuminen Liikearvon poistojen peruutus Oma pääoma IFRS

11 Laskelma konsernin oman pääoman muutoksesta Osake Ylikur Arvonmuuto Muunt Voitt Vähemm Oma pääoma ssirah s- ja muut o ovara istön pääoma asto rahastot erot t osuus Oma pääoma Myönnetyt optiot Omaan pääomaan suoraan kirjatut nettovoitotja tappiot Tilikauden voitto Osingonjako Uusmerkintä Oma pääoma Oma pääoma Myönnetyt optiot Omaan pääomaan suoraan kirjatut nettovoitotja tappiot Tilikauden voitto Omien osakkeiden hankinta Osingonjako Uusmerkintä Muut muutokset Oma pääoma Talentum-konserni / 4-6/ 4-6/ 1-6/ 1-6/ 1-12/ alasegmentit Liikevaihto Kustannustoiminta Tv-sisällöntuotanto Premedia Suoramarkkinointi

12 Verkkoliiketoiminnan konsultointi Konsernipalvelut ja toimialojen välinen myynti Yhteensä Liikevoitto Kustannustoiminta Tv-sisällöntuotanto Premedia Suoramarkkinointi Verkkoliiketoiminnan konsultointi Emoyhtiö ja konsernierät Yhteensä Henkilöstö keskimäärin Kustannustoiminta Tv-sisällöntuotanto Premedia Suoramarkkinointi Verkkoliiketoiminnan konsultointi Konsernihallinto Yhteensä Osavuosikatsaus on tilintarkastamaton. Talentum Oyj julkistaa kolmannen neljänneksen tuloksen TALENTUM OYJ Harri Roschier toimitusjohtaja LISÄTIEDOT Toimitusjohtaja Harri Roschier, puhelin Talousjohtaja Kai Järvikare, puhelin Tiedotustilaisuus Tiedotusvälineille ja analyytikoille järjestetään tiedotustilaisuus tänään torstaina kello hotelli Radisson SAS Royalissa, osoitteessa Runeberginkatu 2, Helsinki. JAKELU Helsingin Pörssi Keskeiset tiedotusvälineet

TALENTUMIN IFRS-STANDARDIEN MUKAINEN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI- MAALISKUU 2005

TALENTUMIN IFRS-STANDARDIEN MUKAINEN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI- MAALISKUU 2005 TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 27.4.2005 KELLO 8.30 TALENTUMIN IFRS-STANDARDIEN MUKAINEN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI- MAALISKUU 2005 Tammi-maaliskuu 2005 - Liikevaihto: 29,7 milj. euroa (29,8 milj. euroa) - Liikevoitto:

Lisätiedot

TALENTUMIN KANNATTAVUUS PARANTUI TAMMI-SYYSKUUSSA, KASVU 5 %

TALENTUMIN KANNATTAVUUS PARANTUI TAMMI-SYYSKUUSSA, KASVU 5 % TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.10.2004 KELLO 8.30 TALENTUMIN KANNATTAVUUS PARANTUI TAMMI-SYYSKUUSSA, KASVU 5 % Talentum-konsernin osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2004 - Liikevaihto: 84,4 milj. euroa (: 80,1

Lisätiedot

- Talentum-konsernin liikevoitto parani 1,4 milj. euroa vuoden takaisesta, vaikka liikevaihto pieneni 4 % verrattuna viime vuoteen.

- Talentum-konsernin liikevoitto parani 1,4 milj. euroa vuoden takaisesta, vaikka liikevaihto pieneni 4 % verrattuna viime vuoteen. TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 24.10.2003 KELLO 8.00 TALENTUM-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2003 - Liikevaihto: 80,1 milj. euroa (1-9/2002: 83,5 milj. euroa) - Liikevoitto: 0,4 milj. euroa (-1,0

Lisätiedot

TALENTUMIN TAMMI-SYYSKUUN LIIKEVOITTOA KASVATTI SATAMAN OSAKKEIDEN MYYNTIVOITTO

TALENTUMIN TAMMI-SYYSKUUN LIIKEVOITTOA KASVATTI SATAMAN OSAKKEIDEN MYYNTIVOITTO TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.10.2005 KELLO 8.30 TALENTUMIN TAMMI-SYYSKUUN LIIKEVOITTOA KASVATTI SATAMAN OSAKKEIDEN MYYNTIVOITTO Talentumin IFRS-strandardien mukainen osavuosikatsaus tammi-syyskuu 2005

Lisätiedot

KONSERNIN TUNNUSLUVUT

KONSERNIN TUNNUSLUVUT KONSERNIN TUNNUSLUVUT 2011 2010 2009 Liikevaihto milj. euroa 524,8 487,9 407,3 Liikevoitto " 34,4 32,6 15,6 (% liikevaihdosta) % 6,6 6,7 3,8 Rahoitusnetto milj. euroa -4,9-3,1-6,6 (% liikevaihdosta) %

Lisätiedot

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE KELLO (5) TALENTUMIN VUODEN 2008 VERTAILULUVUT TALOUDELLISESSA RAPORTOINNISSA

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE KELLO (5) TALENTUMIN VUODEN 2008 VERTAILULUVUT TALOUDELLISESSA RAPORTOINNISSA TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 17.6.2009 KELLO 11.45 1(5) TALENTUMIN VUODEN VERTAILULUVUT TALOUDELLISESSA RAPORTOINNISSA Talentum Oyj:n ydinliiketoimintaan kuulumattomien liiketoimintojen myyminen vuoden aikana

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 391,2 359,8 1 230,9 1 120,6 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 14,1 15,5 79,7 67,6 89,0 Liikevoittoprosentti 3,6 4,3 6,5 6,0 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

1/8. Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2009

1/8. Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2009 1/8 Tunnusluvut 1-3 1-3 1-12 2009 2008 2008 Liikevaihto, milj. euroa 477,6 452,9 1 952,9 Liikevoitto 19,9 33,3 95,1* Liikevoittoprosentti 4,2 7,4 4,9 * Voitto ennen veroja, milj. euroa -8,1 35,3 46,6 Oman

Lisätiedot

Henkilöstö, keskimäärin Tulos/osake euroa 0,58 0,59 0,71 Oma pääoma/osake " 5,81 5,29 4,77 Osinko/osake " 0,20 *) 0,20 -

Henkilöstö, keskimäärin Tulos/osake euroa 0,58 0,59 0,71 Oma pääoma/osake  5,81 5,29 4,77 Osinko/osake  0,20 *) 0,20 - 2012 2011 2010 KONSERNIN TUNNUSLUVUT Liikevaihto milj. euroa 483,3 519,0 480,8 Liikevoitto milj. euroa 29,4 35,0 32,6 (% liikevaihdosta) % 6,1 6,7 6,8 Rahoitusnetto milj. euroa -5,7-5,5-3,1 (% liikevaihdosta)

Lisätiedot

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN

WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN WULFF-YHTIÖT OYJ OSAVUOSIKATSAUS 12.8.2009, KLO 11.15 KORJAUS WULFF-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. - 30.6.2009 TIETOIHIN Pörssille 11.8.2009 annetussa tiedotteessa oli toisen neljänneksen osakekohtainen

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q1/2008 1/8 Tunnusluvut 1-3 1-3 1-12 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 447,4 431,5 1 688,3 Liikevoitto, milj. euroa 33,3 45,9 101,8 Voitto ennen veroja, milj. euroa 35,3 48,2 109,5 Liikevoittoprosentti 7,4

Lisätiedot

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut

1/8. Suomen Posti -konsernin tunnusluvut 1/8 n tunnusluvut Q1/2007 Q1/2006 Muutos 1-12/2006 % Liikevaihto, milj. euroa 431,5 384,9 12,1 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 45,9 37,6 22,1 89,0 Liikevoittoprosentti 10,6 9,8 5,7 Voitto ennen veroja,

Lisätiedot

Suomen Posti konsernin tunnusluvut

Suomen Posti konsernin tunnusluvut n tunnusluvut 1 3/2006 1 3/2005 Muutos 1 12/2005 % Liikevaihto, milj.euroa 384,9 312,4 23,2 1 348,2 Liikevoitto, milj.euroa 37,7 32,7 15,3 117,3 Liikevoittoprosentti 9,8 10,5 8,7 Oman pääoman tuotto, %

Lisätiedot

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa.

Yleiselektroniikka-konsernin kuuden kuukauden liikevaihto oli 14,9 milj. euroa eli on parantunut edelliseen vuoteen verrattuna 2,1 milj. euroa. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 13.8.2007 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2007 - Liikevaihto 14,9 milj. euroa (12,8 milj. euroa) - Liikevoitto 494 tuhatta euroa

Lisätiedot

Informaatiologistiikka Liikevaihto 53,7 49,4 197,5 186,0 Liikevoitto/tappio -2,0-33,7 1,2-26,7 Liikevoitto-% -3,7 % -68,2 % 0,6 % -14,4 %

Informaatiologistiikka Liikevaihto 53,7 49,4 197,5 186,0 Liikevoitto/tappio -2,0-33,7 1,2-26,7 Liikevoitto-% -3,7 % -68,2 % 0,6 % -14,4 % 1/8 Liiketoimintaryhmien avainluvut miljoonaa euroa 10-12 10-12 1-12 1-12 2006 2005 2006 2005 Viestinvälitys Liikevaihto 236,1 232,3 841,7 825,7 Liikevoitto 36,3 30,3 104,3 106,3 Liikevoitto-% 15,4 % 13,0

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q2/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q2/2008 1/8 Tunnusluvut 4-6 4-6 1-6 1-6 1-12 2008 2007 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 470,6 413,0 923,5 850,9 1 710,6 Liikevoitto, milj. euroa 10,6 19,7 43,9 65,6 101,8 Voitto ennen veroja, milj. euroa

Lisätiedot

Itella Informaatio Liikevaihto 54,1 46,6 201,1 171,3 Liikevoitto/tappio 0,3-3,6 5,4-5,3 Liikevoitto-% 0,6 % -7,7 % 2,7 % -3,1 %

Itella Informaatio Liikevaihto 54,1 46,6 201,1 171,3 Liikevoitto/tappio 0,3-3,6 5,4-5,3 Liikevoitto-% 0,6 % -7,7 % 2,7 % -3,1 % 1/7 Liiketoimintaryhmien avainluvut 10-12 10-12 1-12 1-12 2007 2006 2007 2006 Itella Viestinvälitys Liikevaihto 248,6 243,4 893,8 869,7 Liikevoitto 21,3 28,1 88,9 73,6 Liikevoitto-% 8,6 % 11,5 % 9,9 %

Lisätiedot

Korottomat velat (sis. lask.verovelat) milj. euroa 217,2 222,3 225,6 Sijoitettu pääoma milj. euroa 284,2 355,2 368,6

Korottomat velat (sis. lask.verovelat) milj. euroa 217,2 222,3 225,6 Sijoitettu pääoma milj. euroa 284,2 355,2 368,6 2014 2013 2012 KONSERNIN TUNNUSLUVUT Liikevaihto milj. euroa 426,3 475,8 483,3 Liikevoitto/ -tappio milj. euroa -18,6 0,7 29,3 (% liikevaihdosta) % -4,4 0,1 6,1 Liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä milj.

Lisätiedot

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q3/2008

1/8. Itella-konserni Tunnusluvut. Itella Oyj Osavuosikatsaus Q3/2008 1/8 Tunnusluvut 7-9 7-9 1-9 1-9 1-12 2008 2007 2008 2007 2007 Liikevaihto, milj. euroa 468,0 396,5 1 391,5 1 247,4 1 710,6 Liikevoitto, milj. euroa 24,2 14,1 68,1 79,7 101,8 Voitto ennen veroja, milj.

Lisätiedot

1/8. Tunnusluvut. Itella Oyj Tilinpäätös 2008

1/8. Tunnusluvut. Itella Oyj Tilinpäätös 2008 1/8 Tunnusluvut 10-12 10-12 1-12 1-12 2008 2007 2008 2007 Liikevaihto, milj. euroa 561,4 463,2 1 952,9 1 710,6 Liikevoitto ilman kertal. erää 27,0 22,1 95,1 101,8 Liikevoittoprosentti ilman kertal. erää

Lisätiedot

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen.

Osavuosikatsaus on laadittu EU:ssa sovellettavaksi hyväksyttyjä kansainvälisiä tilinpäätösstandardeja (IFRS) noudattaen. 1/8 Tunnusluvut Liikevaihto, milj. euroa 408,2 376,0 839,7 760,9 1 550,6 Liikevoitto, milj. euroa 19,7 14,4 65,6 52,0 89,0 Liikevoittoprosentti 4,8 3,8 7,8 6,8 5,7 Voitto ennen veroja, milj. euroa 21,4

Lisätiedot

Konsernin laaja tuloslaskelma, IFRS

Konsernin laaja tuloslaskelma, IFRS Konsernin laaja tuloslaskelma, IFRS tuhatta euroa 1.1.-31.12.2010 1.1.-31.12.2009 Liikevaihto 9 862 6 920 Liiketoiminnan muut tuotot 4 3 Aineiden ja tarvikkeiden käyttö ( ) -557-508 Työsuhde-etuuksista

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 13 tuhatta euroa (518 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2014 PÖRSSITIEDOTE 6.5.2014 KLO 8:45 - Liikevaihto 9,9 miljoonaa euroa (9,8 milj. euroa) - Liikevoitto 223 tuhatta euroa (76 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 6.5.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2004 - Yleiselektroniikka Oyj:n toimitusjohtajaksi Jussi Aspiala - Liikevaihto 5,6 milj.

Lisätiedot

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla

TIEDOTE Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2011 Operatiivinen tulos parani Laajennutaan mobiilimaksamiseen Uphill Oy:n osake-enemmistön ostolla Konserni Aina

Lisätiedot

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15

Global Reports LLC. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.15 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 14.8.2003, klo 9.15 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2003 Beltton konserni kasvatti sekä liikevaihtoaan että liikevoittoaan. Konsernin liikevaihto kasvoi

Lisätiedot

Yhtiön taloudelliset tiedot päättyneeltä yhdeksän kuukauden jaksolta LIIKEVAIHTO Liiketoiminnan muut tuotot 0 0

Yhtiön taloudelliset tiedot päättyneeltä yhdeksän kuukauden jaksolta LIIKEVAIHTO Liiketoiminnan muut tuotot 0 0 EFECTE OYJ Yhtiön taloudelliset tiedot 30.9.2017 päättyneeltä yhdeksän kuukauden jaksolta (Luvut euroina, ellei toisin ilmoitettu) Konsernin Tuloslaskelma 1.1.2017 30.9.2017 1.1.2016 30.9.2016 LIIKEVAIHTO

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 17,2 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 10.8.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-6/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2005 oli 11,2 meur (9,5 meur 1-6/2004),

Lisätiedot

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS Liiketoimintakatsaus Loka-joulukuu 2018 22.2.2019 2 / 6 ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS 1.10. 31.12.2018 Loka - joulukuu 2018 lyhyesti Konsernin liiketoiminta kehittyi vuoden neljännen kvartaalin aikana

Lisätiedot

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005 Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.7.2005 klo 13.00 1 (5) ENNAKKOTIETO NORVESTIAN OSAVUOSIKATSAUKSESTA 1.1.-30.6.2005 Norvestian täydellinen osavuosikatsaus julkaistaan 9.8.2005 hallituksen kokouksen jälkeen.

Lisätiedot

KONSERNIN TULOSLASKELMA

KONSERNIN TULOSLASKELMA SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE 2.5.2012 KLO 8.30 SCANFIL EMS OY KONSERNIN VUODEN 2011 LUVUT VERTAILUTIEDOKSI SCANFIL OYJ:LLE Uusi Scanfil Oyj syntyi Sievi Capital Oyj:n 1.1.2012 täytäntöönpannussa osittaisjakautumisessa,

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 4,1 %. Done Solutions Oyj Pörssitiedote 29.4.2005 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N TULOS KÄÄNTYI POSITIIVISEKSI - Liikevaihto katsauskaudella 1-3/2005 oli 5,1 meur (4,9 meur 1-3/2004), jossa kasvua edellisestä

Lisätiedot

Myynti kpl 2006/2007. Arvo EUR /2006 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä

Myynti kpl 2006/2007. Arvo EUR /2006 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2006-30.11.2006 Tämä osavuosikatsaus on laadittu IFRS-standardien kirjaamis- ja arvostusperiaatteita noudattaen. Katsauksen laatimisessa on noudatettu samoja

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 5.8.2004 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2004 - Liikevaihto 11,2 milj. euroa, laskua 2 % - Liiketappio 82 tuhatta euroa, (94 tuhatta

Lisätiedot

Muuntoerot 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0. Tilikauden laaja tulos yhteensä 2,8 2,9 4,2 1,1 11,0

Muuntoerot 0,0 0,0 0,0 0,0 0,0. Tilikauden laaja tulos yhteensä 2,8 2,9 4,2 1,1 11,0 Kamux Oyj Liite pörssitiedotteeseen klo 12:00 HISTORIALLISET TALOUDELLISET TIEDOT 1.1. - 31.12.2016 Tässä liitteessä esitetyt Kamux Oyj:n ( Yhtiö ) historialliset taloudelliset tiedot osavuosijaksoilta

Lisätiedot

Myynti kpl 2007/2008. Arvo EUR /2007 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä

Myynti kpl 2007/2008. Arvo EUR /2007 Syyskuu Varastomyynti Yhteensä TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2007-30.11.2007 Tämä osavuosikatsaus on laadittu IFRS-standardien kirjaamis- ja arvostusperiaatteita noudattaen. Katsauksen laatimisessa on noudatettu samoja

Lisätiedot

TALENTUMIN KASVU 5 % KANNATTAVUUDEN PARANEMINEN JATKUI TALENTUM- KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2004

TALENTUMIN KASVU 5 % KANNATTAVUUDEN PARANEMINEN JATKUI TALENTUM- KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2004 TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 5.8.2004 KELLO 8.00 TALENTUMIN KASVU 5 % KANNATTAVUUDEN PARANEMINEN JATKUI TALENTUM- KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2004 - Liikevaihto: 60,0 milj. euroa (1-6/2003: 57,0

Lisätiedot

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %.

- Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. DONE SOLUTIONS OYJ:N LIIKEVAIHTO JA -TULOS KASVUSSA Osavuosikatsaus 1-9/2005 - Liikevaihto katsauskaudella 1-9/2005 oli 8,4 meur (6,2 meur 1-9/2004), jossa kasvua edellisestä vuodesta oli 34,7 %. - Liiketulos

Lisätiedot

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %.

TIEDOTE Medialiiketoiminnan liikevaihto oli 4,4 (4,3) milj. euroa ja sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22,1 %. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-maaliskuussa 19,8 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS

SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2002 > Liikevaihto oli katsauskaudella 4,2 miljoonaa euroa, jossa laskua 13,7 %. > Liiketulos pysyi edellisen tilikauden vastaavan katsauskauden tasolla ja oli 0,2

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1 6/2015 1 6/2014 1 12/2014 Liikevaihto, 1000 EUR 17 218 10 676 20 427 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 5 205 1 916 3 876 Liikevoitto, % liikevaihdosta 30,2 % 17,9 % 19,0

Lisätiedot

STOCKMANN Oyj Abp, OSAVUOSIKATSAUS Tase, konserni, milj. euroa Liite

STOCKMANN Oyj Abp, OSAVUOSIKATSAUS Tase, konserni, milj. euroa Liite Tase, konserni, milj. euroa Liite 31.12.2008 31.12.2007 VARAT Pitkäaikaiset varat Aineettomat hyödykkeet 1,2 758,5 844,5 Aineelliset käyttöomaisuushyödykkeet 1,2 587,5 476,8 Myytävissä olevat sijoitukset

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6)

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 22.11.2006 klo 08.30 1(6) KESKISUOMALAINEN OYJ:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2006 Keskisuomalainen -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 2006 73,6 Meur, kun se oli

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / elokuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / elokuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-6 / 3. elokuuta TAMMI KESÄKUU Konsernin tammi-kesäkuun liikevaihto oli 67,1 milj. euroa (57,9), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 15,9 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti vuoden

Lisätiedot

ELITE VARAINHOITO OYJ LIITE TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2015

ELITE VARAINHOITO OYJ LIITE TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2015 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT, 1000 EUR 7-12/2015 7-12/2014 1-12/2015 1-12/2014 Liikevaihto, tuhatta euroa 6 554 5 963 15 036 9 918 Liikevoitto, tuhatta euroa 69 614 1 172 485 Liikevoitto, % liikevaihdosta

Lisätiedot

Emoyhtiön osakkeenomistajien oman pääoman osuus 846,3 807,9 850,2 Vähemmistöosuus 0,0 0,0 0,0 OMA PÄÄOMA 846,3 807,9 850,2

Emoyhtiön osakkeenomistajien oman pääoman osuus 846,3 807,9 850,2 Vähemmistöosuus 0,0 0,0 0,0 OMA PÄÄOMA 846,3 807,9 850,2 Tase, konserni, milj. euroa 30.9.2010 30.9.2009 31.12.2009 VARAT PITKÄAIKAISET VARAT Aineettomat hyödykkeet 116,5 109,7 108,3 Liikearvo 768,6 686,8 685,4 Aineelliset hyödykkeet 688,5 577,8 619,5 Pitkäaikaiset

Lisätiedot

Tase, konserni, milj. euroa

Tase, konserni, milj. euroa Tase, konserni, milj. euroa 30.6.2010 30.6.2009 31.12.2009 VARAT PITKÄAIKAISET VARAT Aineettomat hyödykkeet 112,5 105,4 108,3 Liikearvo 737,7 649,9 685,4 Aineelliset hyödykkeet 668,2 618,2 619,5 Pitkäaikaiset

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 9:15

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 9:15 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2012 PÖRSSITIEDOTE 2.11.2012 KLO 9:15 - Liikevaihto 31,7 miljoonaa euroa (28,6 milj. euroa) - Liikevoitto 1,2 miljoona euroa (1,2 miljoonaa euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla.

TIEDOTE 15.8.2011. Medialiiketoiminnan liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan pysyvän edellisvuoden tasolla. 1 (5) Hallinto ja viestintä Katri Pietilä AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-KESÄKUU 2011 Tulos parani Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 41,4 milj. euroa (vuonna 2010 vastaavalla

Lisätiedot

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS

ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS Liiketoimintakatsaus Heinä-syyskuu 2018 29.10.2018 2 / 5 ROPOHOLD OYJ LIIKETOIMINTAKATSAUS 1.7. 30.9.2018 Heinä-syyskuu 2018 lyhyesti Liikevaihto heinä-syyskuussa kasvoi 22 % ja käyttökate 66 % edellisen

Lisätiedot

Q Puolivuosikatsaus

Q Puolivuosikatsaus Q2 1.1. 30.6.2018 Puolivuosikatsaus Avainluvut 4-6/2018 4-6/2017 Muutos% 1-6/2018 1-6/2017 Muutos% 1-12/2017 Liikevaihto, MEUR 217,7 196,0 11,0 % 391,3 352,6 11,0 % 796,5 Vertailukelpoisten myymälöiden

Lisätiedot

Venäjällä presidentin vaalit hidastanevat valtion rahoittamien hankkeiden investointeja.

Venäjällä presidentin vaalit hidastanevat valtion rahoittamien hankkeiden investointeja. OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.09.2011 3.11.2011 KLO 10:00 -Liikevaihto 28,6 miljoonaa euroa (22,8 milj. euroa) -Liikevoitto 1,2 milj. kaksinkertaistui edellisestä vuodesta (0,6 milj. euroa) -Osakekohtainen voitto

Lisätiedot

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2017

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2017 LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2017 KONSERNIN KESKEISET AVAINLUVUT (tilintarkastetut) Privanet Group -konserni 1-12/2017 1-12/2016 Muutos 7-12/2017 7-12/2016 Muutos 12kk 12kk 6 kk

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / huhtikuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-3 / 2012 27. huhtikuuta 2012 TAMMI MAALISKUU 2012 Konsernin tammi-maaliskuun liikevaihto oli 32,0 milj. euroa (27,4), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 16,9 prosenttia. Liikevaihtoa

Lisätiedot

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012

TIEDOTE (5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 1(5) AINA GROUPIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-SYYSKUU 2012 Konserni Aina Group -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 58,9 milj. euroa (vuonna 2011 vastaavalla jaksolla 61,3 milj. euroa). Liiketulos oli

Lisätiedot

Puolivuosikatsaus

Puolivuosikatsaus Puolivuosikatsaus 1.1 30.6. 2017 Avainluvut 4-6/2017 4-6/2016 Muutos% 1-6/2017 1-6/2016 Muutos% 1-12/2016 Liikevaihto, MEUR 196,0 192,4 1,9 % 352,6 350,6 0,6 % 775,8 Vertailukelpoisten myymälöiden liikevaihdon

Lisätiedot

Elecster Oyj, Pörssitiedote

Elecster Oyj, Pörssitiedote ELECSTER OYJ PÖRSSITIEDOTE 15.11.2007 ELECSTER -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2007 YHTEENVETO Tammi-syyskuu: - Liikevaihto 32,8 milj. euroa (1-9/2006: 28,5 milj. euroa) - Liikevoitto 2,8 milj.

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 35 tuhatta euroa (708 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 35 tuhatta euroa (708 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2014 OSAVUOSIKATSAUS 8.8.2014 KLO 8:50 - Liikevaihto 20,0 miljoonaa euroa (20,3 milj. euroa) - Liikevoitto 527 tuhatta euroa (185 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.30

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE , klo 9.30 Julkaistu: 2005-08-10 08:39:48 CEST Wulff - neljännesvuosikatsaus Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 10.8.2005, klo 9.30 Beltton-konsernin liikevaihto pysyi lähes ennallaan ja liiketulos laski edellisvuoden

Lisätiedot

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9.

BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.9. Julkaistu: 2003-11-12 08:00:20 CET Wulff - neljännesvuosikatsaus BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1 Beltton-Yhtiöt Oyj PÖRSSITIEDOTE 12.11.2003, klo 9.00 BELTTON-YHTIÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1.

Lisätiedot

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 25.4.2005 KELLO 16.30 TALENTUM-KONSERNIN IFRS-STANDARDIEN MUKAINEN TALOUDELLINEN INFORMAATIO VUODELTA 2004

TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 25.4.2005 KELLO 16.30 TALENTUM-KONSERNIN IFRS-STANDARDIEN MUKAINEN TALOUDELLINEN INFORMAATIO VUODELTA 2004 TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 25.4.2005 KELLO 16.30 TALENTUM-KONSERNIN IFRS-STANDARDIEN MUKAINEN TALOUDELLINEN INFORMAATIO VUODELTA 2004 Talentum-konserni on 1.1.2005 siirtynyt taloudellisessa raportoinnissaan

Lisätiedot

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 80 tuhatta euroa (866 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja.

Konsernin katsauskauden investoinnit olivat yhteensä 80 tuhatta euroa (866 tuhatta euroa). Investoinnit ovat käyttöomaisuuden korvausinvestointeja. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2014 OSAVUOSIKATSAUS 5.11.2014 KLO 8:50 - Liikevaihto 30,4 miljoonaa euroa (29,9 milj. euroa) - Liikevoitto 1.133 tuhatta euroa (468 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30

ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30 ELECSTER OYJ OSAVUOSIKATSAUS 18.8.2015 KLO 8:30 ELECSTER -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2015 Elecsterillä vakaata kehitystä Yhteenveto luvuista Tammi-kesäkuu: Liikevaihto 22,3 MEUR (1-6/2014: 22,7

Lisätiedot

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003

SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2. Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Julkaistu: 2003-04-24 07:01:11 CEST Solteq Oyj - neljännesvuosikatsaus SOLTEQ OYJ? OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2 Solteq Oyj Pörssitiedote 24.4.2003 klo 9.00 SOLTEQ OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2003 Konsernin

Lisätiedot

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5)

P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) P-K:N KIRJAPAINO -KONSERNI PÖRSSITIEDOTE 12.3.04 klo 15.30 1(5) TILINPÄÄTÖSTIEDOTE TILIKAUDELTA 1.1.-31.12.2003 Konsernin liikevaihto oli 56,1 milj., jossa kasvua edelliseen vuoteen 7,1 milj. (14,4 %).

Lisätiedot

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT

KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT 1 6/2016 1 6/2015 1 12/2015 Liikevaihto, 1000 EUR 10 370 17 218 27 442 Liikevoitto ( tappio), 1000 EUR 647 5 205 6 471 Liikevoitto, % liikevaihdosta 6,2 % 30,2 % 23,6 %

Lisätiedot

RAMIRENT OYJ PÖRSSITIEDOTE OSAVUOSIKATSAUS

RAMIRENT OYJ PÖRSSITIEDOTE OSAVUOSIKATSAUS RAMIRENT OYJ PÖRSSITIEDOTE 7.8.2003 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.2003 30.6.2003 Ramirent-konsernin liikevaihto oli tammi-kesäkuussa 80,7 (34,1) ME, kasvua 137% verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS KLO 10:00

YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS KLO 10:00 YLEISELEKTRONIIKKA OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.09.2010 5.11.2010 KLO 10:00 - Liikevaihto 22,8 miljoonaa euroa (17,1 milj. euroa) - Liikevoitto 634 tuhatta euroa (liiketappio 458 tuhatta euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

OIKAISU PROHA OYJ:N ALUSTAVIIN IFRS-VERTAILUTIETOIHIN VUODELTA 2004 SEKÄ OIKAISU OSAVUOSIKATSAUKSEN TIETOIHIN

OIKAISU PROHA OYJ:N ALUSTAVIIN IFRS-VERTAILUTIETOIHIN VUODELTA 2004 SEKÄ OIKAISU OSAVUOSIKATSAUKSEN TIETOIHIN Proha Oyj Pörssitiedote 11.8.2005 klo 09.15 OIKAISU PROHA OYJ:N ALUSTAVIIN IFRS-VERTAILUTIETOIHIN VUODELTA 2004 SEKÄ OIKAISU OSAVUOSIKATSAUKSEN 1.1. -31.3.2005 TIETOIHIN Proha Oyj julkaisee ensimmäisen

Lisätiedot

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Munksjö Oyj Osavuosikatsaus 1.1. 30.6.20 huhti-kesä tammi-kesä tammi-joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 208,0 154,1 362,5 301,7 607,1 Käyttökate (oik.*) 16,5 11,4 28,0 23,4 42,3 Käyttökateprosentti

Lisätiedot

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-9 / lokakuuta 2012

MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-9 / lokakuuta 2012 MARTELA OSAVUOSIKATSAUS 1-9 / 26. lokakuuta TAMMI SYYSKUU Konsernin tammi-syyskuun liikevaihto oli 101,9 milj. euroa (91,7), jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 11,1 prosenttia. Liikevaihtoa kasvatti vuoden

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 4.11.2004 klo 13.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2004 - Kolmas vuosineljännes tyydyttävä - Liikevaihto 16,8 milj. euroa, laskua 1,0 % -

Lisätiedot

Elite Varainhoito Oyj Liite puolivuotiskatsaus

Elite Varainhoito Oyj Liite puolivuotiskatsaus Liite puolivuotiskatsaus 1.1. 3.6.216 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT, 1 EUR 1 6/216 1 6/215 1 12/215 Liikevaihto, tuhatta euroa Liikevoitto, tuhatta euroa 9 25 8 482 15 36 4 1 14 1 172 Liikevoitto, %

Lisätiedot

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 23.11.2005 klo 09.30 1(7)

Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 23.11.2005 klo 09.30 1(7) Keskisuomalainen Oyj Pörssitiedote 23.11.2005 klo 09.30 1(7) KESKISUOMALAINEN OYJ:n osavuosikatsaus 1.1.-30.9.2005 Keskisuomalainen -konsernin liikevaihto oli tammi-syyskuussa 2005 71,9 Meur, kun se oli

Lisätiedot

INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUULTA 2006: LIIKEVAIHTO KASVOI JA KANNATTAVUUS PARANI

INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUULTA 2006: LIIKEVAIHTO KASVOI JA KANNATTAVUUS PARANI INCAP OYJ PÖRSSITIEDOTE 4.5.2006 klo 8.30 INCAP-KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS TAMMI-MAALISKUULTA 2006: LIIKEVAIHTO KASVOI JA KANNATTAVUUS PARANI tammi-maaliskuun liikevaihto kasvoi 4,1 % edellisvuoden vastaavasta

Lisätiedot

Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013

Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013 HKScan Oyj Pörssitiedote 28.4.2014, klo 11:00 Vertailulukujen oikaisu vuodelle 2013 HKScan on noudattanut 1.1.2014 alkaen uusia IFRS 10 (Konsernitilinpäätös) ja IFRS 11 (Yhteisjärjestelyt) - standardeja.

Lisätiedot

Venäjän vaikea taloudellinen tilanne vaikuttaa myyntiin edelleen. Ruplan kurssimuutokset aiheuttavat valuuttariskin.

Venäjän vaikea taloudellinen tilanne vaikuttaa myyntiin edelleen. Ruplan kurssimuutokset aiheuttavat valuuttariskin. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2015 PÖRSSITIEDOTE 6.11.2015 KLO 8:45 Katsauskauden tulos kasvoi 77%. - Liikevaihto 31,0 miljoonaa euroa (30,4 milj. euroa) - Liikevoitto 1,9 miljoonaa

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus. Varsinainen yhtiökokous 27.1.2010

Toimitusjohtajan katsaus. Varsinainen yhtiökokous 27.1.2010 Toimitusjohtajan katsaus Varsinainen yhtiökokous 27.1.2010 Tilinpäätös 11/2008 10/2009 tiivistelmä 1/2 Liikevaihto 15,41 milj. euroa (18,40 milj. euroa), laskua 16 % Liikevoitto -0,41 milj. euroa (0,74

Lisätiedot

Konsernin liikevaihto oli 149,4 (151,8) miljoonaa euroa. Vuoden viimeisen neljänneksen liikevaihto oli 37,7 (35,8) miljoonaa euroa.

Konsernin liikevaihto oli 149,4 (151,8) miljoonaa euroa. Vuoden viimeisen neljänneksen liikevaihto oli 37,7 (35,8) miljoonaa euroa. GLASTON OYJ ABP Pörssitiedote 8.2.2011 klo 9.00 Glaston: Ennakkotietoja vuoden tuloksesta Saadut tilaukset olivat tammi-joulukuussa 148,3 (151,5) miljoonaa euroa. Neljännen vuosineljänneksen saadut tilaukset

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 8:45. Katsauskauden tulos kaksinkertaistui

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 8:45. Katsauskauden tulos kaksinkertaistui YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2015 PÖRSSITIEDOTE 7.8.2015 KLO 8:45 Katsauskauden tulos kaksinkertaistui - Liikevaihto 20,3 miljoonaa euroa (20,0 milj. euroa) - Liikevoitto 1,1 miljoonaa

Lisätiedot

LEMMINKÄISEN VUODEN 2009 VERTAILUTIEDOT IFRIC 15 -TULKINTAOHJEEN MUKAAN LAADITTUINA

LEMMINKÄISEN VUODEN 2009 VERTAILUTIEDOT IFRIC 15 -TULKINTAOHJEEN MUKAAN LAADITTUINA 1 (22) LEMMINKÄISEN VUODEN 2009 VERTAILUTIEDOT IFRIC 15 -TULKINTAOHJEEN MUKAAN LAADITTUINA Lemminkäinen noudattaa 1.1.2010 alkaen EU:n komission heinäkuussa 2009 vahvistamaa IFRIC 15 - tulkintaohjetta

Lisätiedot

Global Reports LLC. Done Solutions Oyj Pörssitiedote klo DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS)

Global Reports LLC. Done Solutions Oyj Pörssitiedote klo DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS) Done Solutions Oyj Pörssitiedote 9.8.2006 klo 09.00 DONE SOLUTIONS OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1-6/2006 (IFRS) - Liikevaihto katsauskaudella 1-6/2006 oli 7,3 meur (5,8 meur 1-6/2005). Vertailukelpoinen liikevaihto

Lisätiedot

Osavuosikatsaus Tammi maaliskuu

Osavuosikatsaus Tammi maaliskuu Osavuosikatsaus Tammi maaliskuu 29 29.4.29 Tammi maaliskuu 29 Tammi-maaliskuun liikevaihto oli 24, milj. euroa (36,1), jossa oli laskua 33,4 prosenttia. Liikevaihdon laskuun vaikuttavat osaltaan viime

Lisätiedot

Tilinpäätös Tammi joulukuu

Tilinpäätös Tammi joulukuu Tilinpäätös Tammi joulukuu 10.2.2010 Tammi joulukuu Toimistokalustekysyntä laski selvästi viime vuoteen verrattuna. Konsernin tammi-joulukuun liikevaihto oli 95,3 milj. euroa (141,2), jossa oli laskua

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 10:00

OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 10:00 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.06.2011 PÖRSSITIEDOTE 11.8.2011 KLO 10:00 - Liikevaihto 18,8 miljoonaa euroa (14,6 milj. euroa) - Liikevoitto 756 tuhatta euroa (244 tuhatta euroa) - Osakekohtainen tulos 0,22 euroa

Lisätiedot

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2016

LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2016 LIITE PRIVANET GROUP OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEESEEN 2016 KONSERNIN KESKEISET TUNNUSLUVUT Privanet Group -konserni 1-12/2016 1-12/2015 Muutos 7-12/2016 7-12/2015 Muutos 12kk 12kk 6 kk 6 kk Liikevaihto,

Lisätiedot

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot.

Osakekohtainen tulos oli 0,25 (0,20) euroa. Veroina on otettu huomioon konserniyhtiöiden katsauskauden tulosta vastaavat verot. Julkaistu 21.10.2004 *Tulikivi-konsernin voitto ennen satunnaisia eriä parani katsauskaudella selvästi ja oli 3,2 Me (2,5 Me). *Konsernin liikevaihto oli 39,4 (38,3) Me. Tulisijaliiketoiminnan liikevaihto

Lisätiedot

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1.

Arvo EUR 1.000 2004/2005 Syyskuu 968 702 42.398 35.430 Varastomyynti 10 9 217 193 Yhteensä 978 711 42.616 35.624. 1. TURKISTUOTTAJAT OYJ OSAVUOSIKATSAUS KAUDELTA 1.9.2005-30.11.2005 Konsernin kehitys Turkistuottajat-konsernin tilikauden ensimmäinen neljännes on kulupainotteista joulukuussa käynnistyvän myyntikauden valmistelua.

Lisätiedot

Osavuosikatsaus

Osavuosikatsaus Osavuosikatsaus Tammi kesäkuu 2009 5.8.2009 Tammi kesäkuu 2009 Toimistokalustekysyntä laski selvästi viime vuoteen verrattuna. Konsernin tammi-kesäkuun liikevaihto oli 45,3 milj. euroa (69,4), jossa oli

Lisätiedot

Venäjän (ZAO YEInternational) ja Liettuan (UAB YEInternational) liiketoiminta kuluneella katsauskaudella ylitti lievästi asetetut tavoitteet.

Venäjän (ZAO YEInternational) ja Liettuan (UAB YEInternational) liiketoiminta kuluneella katsauskaudella ylitti lievästi asetetut tavoitteet. YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 14.8.2006 klo 11.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2006 - Liikevaihto 12,8 milj. euroa (11,2 milj. euroa) - Liikevoitto 446 tuhatta euroa

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 8:50

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS PÖRSSITIEDOTE KLO 8:50 YLEISELEKTRONIIKKA OYJ OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2016 PÖRSSITIEDOTE 10.11.2016 KLO 8:50 - Liikevaihto 28,3 miljoonaa euroa (31,0 milj. euroa) - Liikevoitto 1,2 miljoonaa euroa (1,9 miljoonaa euroa) - Osakekohtainen

Lisätiedot

SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO SCANFIL OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS

SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO SCANFIL OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS SCANFIL OYJ PÖRSSITIEDOTE 29.07.2005 KLO 08.00 SCANFIL OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 01.01. 30.06.2005 Tammi - kesäkuu - Vuoden 2005 kuuden ensimmäisen kuukauden liikevaihto oli 161,4 milj. euroa ( 153,8 vastaavalla

Lisätiedot

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote klo SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote klo SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS Suomen Helasto Oyj Pörssitiedote 16.6.2004 klo 11.20 SUOMEN HELASTO -KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.11.2003-30.4.2004 - Konsernin liikevaihto kasvoi 6 % ja oli 12,6 milj. euroa (11,9 milj. euroa) - Liikevoitto

Lisätiedot

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS

YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS YLEISELEKTRONIIKKA OYJ Pörssitiedote 7.11.2002 klo 9.00 YLEISELEKTRONIIKKA KONSERNIN OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.9.2002 - Elektroniikka-alan taantuma jatkunut Suomessa - Liikevaihto 17,7 milj. euroa 1-9/02

Lisätiedot

ELECSTER OYJ PUOLIVUOSIKATSAUS KLO 8:30

ELECSTER OYJ PUOLIVUOSIKATSAUS KLO 8:30 ELECSTER OYJ PUOLIVUOSIKATSAUS 18.8.2016 KLO 8:30 ELECSTER -KONSERNIN PUOLIVUOSIKATSAUS 1.1. 30.6.2016 Elecsterillä vahva vuosineljännes Yhteenveto luvuista Tammi-kesäkuu: Liikevaihto 21,8 MEUR (1-6/2015:

Lisätiedot

FINAVIA KONSERNI TASEKIRJA VÄLITILINPÄÄTÖS

FINAVIA KONSERNI TASEKIRJA VÄLITILINPÄÄTÖS FINAVIA KONSERNI TASEKIRJA VÄLITILINPÄÄTÖS 30.9.2010 Tulos ja tase, FAS (Toteuma) Finavia konserni TULOSLASKELMA, FAS EUR 1.1.-30.9.2010 1.1.-30.9.2009 LIIKEVAIHTO 231 834 836,24 241 094 465,00 Valmiiden

Lisätiedot

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 10-12/ /

KEMIRA-KONSERNI. Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 10-12/ / KEMIRA-KONSERNI Luvut ovat tilintarkastamattomia. TULOSLASKELMA Milj. e 10-12/2004 10-12/2003 2004 2003 Liikevaihto 391,0 683,8 2 533,4 2 738,2 Liiketoiminnan muut tuotot 9,3 6,7 89,5 28,0 Kulut -353,0-625,6-2

Lisätiedot

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi-kesäkuu 2015

Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi-kesäkuu 2015 Munksjö Oyj Osavuosikatsaus Tammi-kesäkuu 20 AVAINLUVUT huhti kesä tammi kesä tammi joulu milj. euroa 20 20 20 20 20 Liikevaihto 291,2 292,5 571,4 580,4 1 7,3 Käyttökate (oik.*) 25,0 26,0 51,5 53,4 105,0

Lisätiedot

AVAINLUVUT huhti kesä tammi kesä tammi joulu milj. euroa Muutos, % Muutos, % 2015

AVAINLUVUT huhti kesä tammi kesä tammi joulu milj. euroa Muutos, % Muutos, % 2015 Munksjö Osavuosikatsaus Tammi kesäkuu 2016 AVAINLUVUT huhti kesä tammi kesä tammi joulu milj. euroa 2016 20 Muutos, % 2016 20 Muutos, % 20 Liikevaihto 302,9 291,2 4% 590,9 571,4 3% 1 130,7 Käyttökate (oik.*)

Lisätiedot

KONSERNITULOSLASKELMA

KONSERNITULOSLASKELMA KONSERNITULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2017 1.1.-31.12.2016 LIIKEVAIHTO 5 099 772 4 390 372 Liiketoiminnan muut tuotot 132 300 101 588 Materiaalit ja palvelut Aineet, tarvikkeet ja tavarat Ostot tilikauden aikana

Lisätiedot