PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2013"

Transkriptio

1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MAALISKUU Sisältö Kunnanvaltuuston kokous... 1 Kansalaisopiston kursseja huhtikuussa... 1 Kirjastossa tapahtuu... 2 Tervetuloa Jokihelmen opiston kuvataidekoulun kevätnäyttelyyn!... 2 Asuntojen korjaus- ja energia-avustusten hakeminen vuonna Perusturvaosasto tiedottaa... 3 Kyläpäivien suunnittelupalaveri... 4 Tavastkengällä järjestetään kansainvälinen työleiri 4 Historiapiiri jää toistaiseksi tauolle... 4 Pyhäntä mainosvideokilpailu... 4 Auta Pyhäntä- kalenteri 2014 teossa... 5 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 5 Pääsiäiskokko ja trullien kauneuskilpailu... 5 Kokouskutsu... 5 Minna Canthin päivää... 5 Siikaverkko osuuskunnan perustamiskokous...6 Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa... 6 Opiskelija-avustukset haettavana... 6 Siikalatvan urheilijat tiedottaa... 7 Laturetki 2013 lauantaina 16.3 klo Kuutamohiihdon arvonnassa voittaneet:... 8 Avustukset haettavana vuodelle Veteraaniväen lounas Järvihelmessä... 8 Kainuun ihmeet kutsuvat sinua... 9 Maksuton nettisivukoulutus...10 Kunnanvaltuuston kokous Pyhännän kunnanvaltuuston kokous pidetään maanantaina klo Pyhännän kunnantalolla, Metsätietokeskuksen auditoriossa. Luettelo kokouksessa käsiteltävistä asioista on nähtävänä kunnan ilmoitustaululla ja kokouksen tarkistettu pöytäkirja on nähtävänä klo kunnantoimistossa. Kokouskutsu, esityslista ja pöytäkirja julkaistaan myös kunnan www-sivuilla, Pyhännällä Kunnanvaltuuston puheenjohtaja LAURI PAHKALA Kansalaisopiston kursseja huhtikuussa Pihasuunnittelu Opettaja Hyttinen, Saija Kurssimaksu Kevät 18 Hahmottelemme oman pihan käyttöä ja suunnittelemme perennapenkin. Teemme pihasuunnitelman. Ota mukaan pahvia, kuvia paikasta ja kasveista, luettelo olemassa olevista kasveista, puutarhakirjoja ja -lehtiä, paperia, liimaa, sakset ja kyniä. Kesto perjantai 18:30-20: lauantai 10:00-15:00 Pyhännän koulu, yläkoulu - kuvaamataidon luokka Sitova ilmoittautuminen ti klo 13:39 mennessä. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja toimistolta. puh tai PYHÄNNÄN KUNTA puhelin Manuntie 2, PYHÄNTÄ

2 Digikuvauksen perusteet Opettaja Haukia, Reijo Kurssimaksu Kevät 20 Opimme kameran käytön perusteet. Tutustumme myös valokuvailmaisun perusteisiin ja kuvankäsittelyn alkeisiin. Ota mukaan digikamera. Kesto keskiviikko 18:00-21: lauantai 10:00-15:00 Pyhännän koulu, yläkoulu - atk-luokka Sitova ilmoittautuminen ti klo 16:00 mennessä. Tämän jälkeen voit tiedustella vapaita paikkoja toimistolta. puh tai www. jokihelmenopisto.fi Kirjastossa tapahtuu Sunnuntaina vietämme kirjastopyhää. Kirjasto on avoinna klo Tarjolla on myös kirkkokahvit. Tervetuloa! Näyttelytilassa Kadonneet kansallisaarteet näyttely. Esillä Pyhännän koulun lk:n töitä. Tervetuloa katsomaan! Tavastkengän lainausasema on suljettu 28.3, pääkirjasto avoinna klo Tervetuloa Jokihelmen opiston kuvataidekoulun kevätnäyttelyyn! Jokihelmen opiston Pyhännän osaston kuvataidekoululaisten lukuvuoden tuotokset ovat esillä kirjastossa maalis-huhtikuun vaihteessa. Näyttelyssä on esillä sekä 7-12-vuotiaiden kuvataiteen perusopetuksen opiskelijoiden että syventävän työpajan nuorten ja aikuisopiskelijoiden teoksia vuotiaiden värikkäät teokset on toteutettu piirtäen, maalaten, kollaaseina, savesta muotoillen sekä kohopainomenetelmin. Syventävän työpajan teokset koostuvat pääasiassa akryyli- ja öljyvärimaalauksista, akvarelleista sekä pastellimaalauksista. Näyttely on avoinna pääkirjaston näyttelytilassa kirjaston aukioloaikoina. Näyttelyyn on vapaa pääsy - tervetuloa! Asuntojen korjaus- ja energia-avustusten hakeminen vuonna 2013 Korjausavustukset Vanhusväestön, veteraanien ja vammaisten asuntojen korjaukseen sosiaalisin perustein. Avustuksen suuruus 40 % korjauskustannuksista. (veteraanit 70 %) (tulorajat) Tulorajat seuraavat: henkilöluku Tulot (brutto) /kk Korotettu tulo(veter.ja vetr.leski) Muut korjausavustukset: Suunnitelmallisen korjaustoiminnan edistämiseen (kuntoarviot, kuntotutkimukset ja huoltokirjan laatiminen), terveyshaitan poistamiseen (erityisperusteet) ja hissin rakentamiseen tai korjaamiseen sekä muun liikuntaesteen poistamiseen. Avustuksen enimmäisprosentti on suunnitelmallisessa korjaustoiminnassa 50 %. Terveyshaitta-avustuksissa avustuksen suuruus 70 %. Terveyshaitta-avustuksen käsittelee ja myöntää ARA. Hakemus jätetään kuntaan. Ei tulorajoja.

3 3 Energia-avustukset - Avustukset uusiutuvaa energiaa käyttöön ei enää myönnetä vuonna Pientalon tarveharkintaiset energia-avustukset 25 % kustannuksista. (tulorajat) Tulorajat ovat seuraavat: Henkilöluku Tulot (brutto) /kk Muut energia-avustukset (vähint.3 asuinhuoneistoa) Huom! Talousvesijärjestelmien avustuksia ei enää myönnetä vuonna Avustusten hakuaika päättyy Hakemukset tulee jättää määräaikaan mennessä os. Pyhännän kunta, kunnanhallitus, Manuntie 2, Pyhäntä Lomakkeita saa kunnantoimiston neuvonnasta Lea Piipolta, p ja lisätietoja rakennustarkastaja Timo Aitto-ojalta, puh Tietoa avustuksista ja lomakkeita voi hakea myös Valtion Asuntorahaston sivuilta os. Lomakkeet: Vanhusväestön ja vammaisten asuntojen korjausavustushakemuslomake nro 35 Terveyshaitan poistamisen edellyttämä korjaustoimenpide lomake nro 35 Avustus suunnitelmalliseen korjaustoimintaan lomake nro 36a Pientalojen energia-avustukset (enintään 2-asuintoiset) lomake nro 36d Muut energia-avustukset (vähintään 3-asuntoiset) lomake 36b liite korjausavustushakemukseen, selvitys koko ruokakunnan varallisuudesta lomake nro 35/12 Perusturvaosasto tiedottaa Muistihäiriöt ja dementia ovat merkittävä ja lähitulevaisuudessa edelleen kasvava kansanterveydellinen ja sosiaalinen ongelma. Kyse on kustannuksiltaan suuresta ja taloudelliselta merkitykseltään nopeasti kasvavasta potilasryhmästä. Muistihäiriöt johtuvat tavalla tai toisella aivojen toiminnan tilapäisestä tai pysyvästä häiriöstä. On tärkeää, että kaikki muistihäiriöt tutkitaan viivytyksettä, sillä niistä voidaan hoitaa lähes puolet. Ajoissa havaitun sairauden etenemistä voidaan hidastaa. Pyhännän kunnan muistihoitajana toimii lähihoitaja Irma Leiviskä. Muistihoitajan tavoitat puhelimitse numerosta parillisten viikkojen keskiviikkona Palvelukeskus Nestorista iltapäivisin ajanvarauksella. Muistihoitajan tehtäviä ovat mm. seuraava: muisti- ja toimintakyvyn testaaminen tarvittaessa ohjaaminen jatkotutkimuksiin sairastuneen ja omaisen tukeminen puhelinneuvonta tarvittaessa myös kotikäynnit Muistihoitaja tekee yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa.

4 4 Asiakkaat voivat itse varata ajan suoraan muistihoitajalta. Kyläpäivien suunnittelupalaveri sunnuntaina klo 11 alkaen Tavastkengän koululla. Tavastkengällä järjestetään kaikille avoimet kyläpäivät Tule ideoimaan päivän ohjelmaa ja liity mukaan talkooporukkaan. Yhdessä järjestämme ikimuistoiset kyläpäivät! Kaikki nykyiset ja entiset kyläläiset ja muut asiasta kiinnostuneet tervetuloa! Edellisessä palaverissa jaettiin tehtäviä vastuualueittain eri henkiöille: Paikoitus: Matti Konola ja Arto Mikkonen Ensiapu: Eeva Mäki Päiväohjelma: Satu Rimpeläinen, Anja Haataja ja Matti Konola Ruokailu ja kahvitus: Virpi Rimpeläinen ja Seija Kesti Tori: Janne Haataja Iltaohjelma: Tiina Mikkonen, Kaisa Mäkelä ja Matti Juntunen Jos haluat myydä tuotteitasi, esitellä yritystäsi tai yhdistystäsi, esiintyä päivä- tai iltaohjelmassa tai tulla talkooavuksi, voit ilmoittautua suoraan vastuuhenkilöille. Kyläpäivien kokonaisjärjestelyistä vastaa Tavastkengän Maa- ja kotitalousseuran pj. Matti Leiviskä. Tavastkengällä järjestetään kansainvälinen työleiri yhteistyössä KVT Finland ry:n kanssa. Leirille osallistuu henkilöä eri puolilta maailmaa. Haemme leirille 1-2 paikallista nuorta leirinvetäjäksi. Leirinvetäjän tehtäviin kuuluu: - toimia linkkinä KVT:n toimiston, leiriläisten ja leiri-isännän välillä - edustaa KVT:tä leirillä - tulkita suomalaista kulttuuria leiriläisille saunomisesta pullan leipomiseen - rakentaa leirille yhteishenkeä erityisesti leirin alkuvaiheessa - toimia vapaaehtoisena muiden vapaaehtoisten joukossa Leirinvetäjille järjestetään koulutusta touko- ja kesäkuussa Helsingissä. Työstä ei makseta palkkaa, mutta se tarjoaa hienon mahdollisuuden kansainväliseen toimintaan omalla kotiseudulla. Jos työ kiinnostaa, ota yhteyttä Matti Leiviskään, tai matti.leiviska(at)tavastkenka.fi. Lisätietoja leireistä ja leirinvetäjän tehtävistä löytyy osoitteesta: Historiapiiri jää toistaiseksi tauolle vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Suuret kiitokset kaikille tähän mennessä muistilokeroitaan avanneille! Paljon tietoa saatiin jo koottua ja keräämistä jatketaan tästä eteenpäin haastatteluiden kautta. Pyhäntä mainosvideokilpailu Pro Pyhäntä käynnistää Pyhäntä mainosvideokilpailun. Kilpailuaika on Kilpailun säännöt ovat seuraavanlaiset: Kilpailuun voi osallistua yksittäinen henkilö tai työryhmä, esimerkiksi koululuokka. Mainosvideon nimessä pitää esiintyä sana Pyhäntä. Videon tulee esitellä Pyhännän kuntaa totuudenmukaisesti ja sen tarkoituksena on houkutella tänne uusia asukkaita ja/tai matkailijoita. Video on maksimissaan 5 minuuttia pitkä. Mainosvideot julkaistaan Youtubessa, jonne tekijät lataavat ne omatoimisesti.

5 5 Youtubeen lisättävän videon esittelytekstissä on mainittava: Video osallistuu Pyhäntä mainosvideokilpailuun. Tykkää ja äänestä video voittajaksi! Kilpailun voittaa video, joka kerää eniten tykkäyksiä Youtubessa klo mennessä. Voittaja palkitaan Pyhännän Perttulinpäivillä Palkintosumma on vähintään 750 euroa, jonka Pro Pyhäntä maksaa voittajalle. Palkintosummaa voidaan kasvattaa lahjoituksilla. Voit lahjoittaa haluamasi summan kilpailun tukemiseksi Pro Pyhännän tilille FI Laita viestikenttään teksti Mainosvideokilpailu. Mainosvideon tekijöitä ei tarvitse mainita nimeltä Youtubessa, mutta tekijöiden pitää ilmoittaa nimensä ja yhteystietonsa Pro Pyhännälle, jotta palkinto voidaan luovuttaa voittajalle. Ilmoita tiedot Matti Leiviskälle, puh tai matti.leiviska(at)tavastkenka.fi. Auta Pyhäntä- kalenteri 2014 teossa Siikalatvan Urheilijat ja Pro Pyhäntä valmistavat yhteistyössä vuoden 2014 Pyhäntä-kalenterin, jonka aiheena on Siikalatvan Urheilijoiden historia vuodesta 1962 tähän päivään. Pyydämme yleisöltä apua valokuvien ja juttujen muodossa, mikäli teillä sellaisia on arkistossa. Niistä olisi kalenterin teossa hyötyä. Ottakaa yhteyttä joko Siikalatvan Urheilijoiden puheenjohtaja Keijo Makkoseen, puhelin tai Pro Pyhännän sihteeriin Jouko Rissaseen, puhelin MTK-Pyhäntä tiedottaa Yhdistyksen kevätkokous ma klo 19 alkaen Tavastkengän koululla. Kokouksen lopussa tuki-info. Kokouksessa mukana Sirpa Törmikoski Mtk-Pohjois-Suomi. Tervetuloa! Pääsiäiskokko ja trullien kauneuskilpailu lankalauantaina klo 19 alkaen Tavastkengällä Autiomäellä. Tule viettämään kevätiltaa pääsiäiskokon loimussa. Lapsille ja lapsenmielisille järjestetään trullien kauneuskilpailu. Myytävänä kahvia, mehua ja makkaraa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tavastkengän Maa- ja kotitalousseura ja MTK-Pyhäntä. Säävaraus: Tapahtumaa ei voida järjestää liian kovan tuulen aikana tulipalovaaran vuoksi. Kaikkia kyläläisiä toivotaan mukaan kokkotarpeiden kokoamiseen! Voit tuoda risuja ja muuta poltettavaa, naulatonta puutavaraa Autiomäelle merkitylle paikalle ennen tapahtumaa. Kokouskutsu Tervetuloa Ahokylän kyläyhdistyksen yleiseen kevätkokoukseen Puolivälin baarille, Ahokylään klo Esillä kevätkokouksen sääntömääräiset asiat ja kuulumisia Ahvenjärven saunarakennus-hankkeen edistymisestä. Lämpimästi tervetuloa. Kahvitarjoilu. sihteeri Tule viettämään kanssamme Minna Canthin päivää suomalaisten runojen ja musiikin äärelle kirjastolle klo Tuulikki Tuovinen lausunta ja Beata Ervasti viulu. Tilaisuuden lopuksi Pyhännän maa- ja kotitalousseuran esittely ja yleinen kokous. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tarjoilu. Tervetuloa

6 6 SIIKAVERKKO sadan megan huippunopea laajakaista OSUUSKUNNAN PERUSTAMISKOKOUS Kestilän valtuustosalissa klo Tervetuloa! Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa Eläkeliiton Pohjois-Pohjanmaan piirin PM-pilkkikisa Pyhännänjärvellä klo Tarkemmin asiasta kilpailupaikalla, Piklas Oy:n parkkipaikalla Kerho seurakuntatalolla klo Vierailijana Hengitysliitto Helistä, aluesuunnittelija Päivi Suuniittu. Kahvit ja arpajaiset Vuosikokous klo seurakuntatalolla. Esillä sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu! Päiväretki Hirvikoskelle Hinta 30 /hlö, sisältää kuljetukset, lounaan, kahvit ja mukavaa ohjelmaa ja tanssia. Ilmoittautumiset mennessä Laurille tai Aino Matkalle on varattu 40 paikkaa, mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelija-avustukset haettavana Pyhännän kunta maksaa opiskelija-avustuksia Pyhännällä kirjoilla oleville ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville ja/tai lukion jälkeisiä opintoja suorittaville opiskelijoille. Avustuksen maksuperusteena ovat matkakustannukset. Avustuksen määrä on 200 /v ja avustusta tulee hakea mennessä. Tarkempia ohjeita avustuksen hakemiseen saa hakemusohjeista ja hakemuslomakkeesta kunnan kotisivulta osoitteesta Hallinto/Hallinto-osasto/opiskelija-avustukset).

7 7 Koko vuoden avustus maksetaan lukuvuodelta , syksystä kevääseen. Mikäli opiskelu on alkanut tämän vuoden alusta, opiskelijalla on oikeus saada ½ opiskelija-avustuksesta eli 100, mikäli muut myöntämisehdot täyttyvät. Hakemuksen mukana tulee lähettää hakuajan aikana oppilaitoksesta pyydetty opiskelutodistus. Tieto opiskelemaan hyväksymisestä ei ole riittävä. Tilinumeroksi tulee laittaa Sepan mukainen, FI-alkuinen IBANtilinumero. Hakemus tulee lähettää osoitteeseen Pyhännän kunnantalo, Manuntie 2, PYHÄNTÄ tai toimittaa kunnantalon neuvontaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa va. henkilöstö- ja talousjohtaja Juha Tuikkanen, puh sähköposti: juha.tuikkanen(at)pyhanta.fi. Siikalatvan urheilijat tiedottaa TAVASTKENGÄN KYLÄHIIHDOT su klo Sarjat ja matkat: T8 ja P8 900 m, T10, P10, T12, P12, T14 ja P14 1,5 km, N 3 km, M, M45, M55 ja M65 4,5 km. Hiihtotapa vapaa. Ilmoittautumiset koululla Tervetuloa! KEVÄTKOKOUS kunnantalon alakerrassa ti Johtokunta klo ja yleinen klo Esillä sääntöjen määräämät asiat. Laturetki 2013 lauantaina 16.3 klo Hiihtotapa perinteinen ja vapaa Reittivaihtoehdot museo - Pitkäkankaan laavu - museo museo Tavastkenkä-museo museo Soitimenkangas laavu museo Huoltopisteet 19 km 25 km 13 km avantouimareiden sauna Pitkäkankaan laavu Tavastkengän koulu Soitimenkangas laavu Huoltopisteissä mehutarjoilu. Erikseen myynnissä muuta purtavaa, joten varaa hiukan rahaa mukaan. Huoltopisteet ovat avoinna klo Laturetkeen osallistuneiden kesken järjestetään arvonta, esim. 100 lahjakortti urheiluliikkeeseen ja pienempiä tavarapalkintoja ILMOITTAUDU LATURETKEN ARVONTAA VARTEN matti.saaranen@pyhanta.fi, tai saunarannassa 16.3 klo 9.30 alkaen.

8 8 Kuutamohiihdon arvonnassa voittaneet: Kunto& terveys lehden vuosikerta +kirja Simo Haataja, Arttu Kamula, Aili Tuovila Kuutamohiihdon arvontaan osallistui 22 hiihtäjää. Avustukset haettavana vuodelle 2013 Liikunta- ja nuorisotoimen perusavustukset julistetaan torstaihin klo mennessä os. Pyhännän kunta, Vapaa-aikatoimi Koulutie 8A, PYHÄNTÄ. Hakemuksen liitteenä tulee olla toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto sekä selvitys edellisen vuoden avustuksen käytöstä. Lisäksi tulee toimittaa vuoden 2013 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lomakkeita saa vapaa-aikatoimistosta ja kunnan nettisivuilta sivistys/vapaa-aika/lomakkeet Lisätietoja puh vapaa-ajanohjaajalta. Kulttuuritoimen perusavustukset julistetaan haettavaksi torstaihin klo15.00 mennessä os. Pyhännän kunta, Sivistyslautakunta, Manuntie 4, PYHÄNTÄ. Hakemuksen liitteenä tulee olla toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajien lausunto sekä selvitys edellisen vuoden avustuksen käytöstä. Lisäksi tulee toimittaa vuoden 2013 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lomakkeita saa kirjastolta ja kunnan nettisivuilta sivistys/vapaa-aika/lomakkeet Lisätietoja puh kirjastovirkailijat Teija Uusitalo ja Tuula Myllylä Veteraaniväen lounas Järvihelmessä keskiviikkkona klo Tervetuloa veteraaniväki, avustajat ja veteraanikuorolaiset Ilmoittautuminen Marja-Leenalle maanantai mennessä puh

9 9 OHjELMA Perjantai 19.4 Kohtaaminen Kainuussa, jonne yhteiskuljetukset Klo Ruokailu Klo13.00 Nakertaja- Hetteenmäki + kahvit Klo Majoittuminen ja Ruokailu Ryysyrannassa. Iltaohjelmana Ryysyrannan isännän humppatanssit Lauantai 20.4 Klo 8.00 Aamupala Klo 9.00 Lähtö Klo Ruhtinansalmi Klo Ruokailu Klo Lentiira + kahvit Klo Majoittuminen Kalevala hotelliin Klo Ruokailu Kalevala kylässä sekä toiminnan esittely Sunnuntai 21.4 Klo 8.00 Aampupala Klo 9.00 Lähtö Klo Heinämäki Klo Ruokailu Klo Ralfiin Forströmin näyttely Klo Kajaani/ kotimatka alkaa Kainuun ihmeet kutsuvat sinua Seikkailuun! Hei! Lähde mukaan opintoretkelle ottamaan oppia Kainuusta. Tässä hieman lisätietoja kohteistamme. Nakertaja- Hetteenmäen kyläyhdistys on parantanut alueen viihtyisyyttä ja hyvinvointia, lisännyt yhteishenkeä, vaalinut alueen perinteitä, kantanut suuren vastuun vanhuksistaan, satsannut kierrätykseen ja työllistänyt. Ruhtinansalmen kylän Tulevaisuuden älykylä -hanke on palkittu vuonna 2010 parhaana Suomen kehittämishankkeena. Lentiiran kylä tunnetaan aktiivisuudestaan ja kylä on saanut tunnustusta varsinkin matkailun kehittämisen saralta Kuhmon Kalevala kylä on kunnan suosituin matkailukohde. Heinämäen kylä valittiin vuonna 2010 vuoden Kainuulaiseksi kyläksi. Heinämäen kylätalolla järjestetään vuosittain taidenäyttelyitä. Matkat + majoitus (sis. aamupalan) + näyttelyyn tutustuminen maksuttomia. Ruokailut omakustanteiset. HUOM! Ilmoittaudu 2.4 mennessä. mimmi.seppa@keskipisteleader.fi Puh tai nina.kurunlahti@nousevarannikkoseutu.fi Puh YHTEISÖhautomo on 5 leader toimintaryhmän yhteinen hanke, jota toteutetaan 37 kunnan alueella vuosina Hankkeen tavoitteena on kehittää paikallisyhteisöjen toimintaa, lähipalveluita ja viestintää.

10 10

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 Sisältö Eduskuntavaalit 2011... 1 Opiskelija-avustukset haettavana... 2 Palvelu-asunto vuokrattavana... 3 Nuohoustiedote... 3 Jokihelmen opisto... 3 Elokuva

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2016 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Jäteveden ja kaukolämmön hinta nousee 1.4.2016 lähtien!... 1 Tiedoksi kiinteistön omistajan vaihdosta... 1 Asuntojen korjaus- ja energia-avustusten

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ

Veteraaniväen lounas. Kansalaisopiston kurssit. Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla (ENT.KYLÄTOIMIKUNTA) KYLÄTALO JOKIHELMESSÄ 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE SYYSKUU 2013 Sisältö Veteraaniväen lounas... 1 Kansalaisopiston kurssit... 1 Lamujoki-Ojalankylä kyläyhdistyksen 20-vuotisjuhla.. 1 Eläkeliiton Pyhännän yhdistys tiedottaa... 1

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Seuraava kuntatiedote... 1 Lamujoki Ojalankylä Kyläyhdistys tiedottaa... 1 Perinteinen joululauluilta... 1 Tarjouspyyntö siivouksesta...

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2010 SISÄLTÖ Kylissä on voimaa hanke... 1 Asuntojen korjaus- ja energia-avustukset ym.. 2 Kaikki jäte ei kuulu viemäriin... 3 Opiskelija-avustukset haettavana...

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE ELOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE ELOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE ELOKUU 2016 Sisältö: Esi- ja perusopetuksen alkaminen... 1 Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminta... 1 Harkinnanvarainen koulukuljetus... 2 Liikuntasalin käyttövuorot 1.9.2016

Lisätiedot

Siikalatvalla 2012. to 10.5. K-market Eväsreppu, klo 10.30, salaattilounas Apteekilla klo 12-15 terveydenhoitaja tekee diabetesriskitestejä

Siikalatvalla 2012. to 10.5. K-market Eväsreppu, klo 10.30, salaattilounas Apteekilla klo 12-15 terveydenhoitaja tekee diabetesriskitestejä Siikalatvalla 2012 Kestilä: ma 7.5. Kestilän peruskoulu, liikuntasali, Jokihelmen opiston lajiesittelyt: klo 19.00-19.45 Lasten liikunta, Minna Huhmarniemi klo 19.45-20.30 Funktional training, Minna Huhmarniemi

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010 Valtuuston kokouskutsu... 1 Kuulutus Leiviskänkankaan kaavasta... 1 Jätevesiasiaa... 2 Vanhustenviikko 3.-10.10.2010... 2 Hiljaiset taiteilijat Siikalatvalla ja Pyhännällä.. 2 Kirjaston aukioloajat...

Lisätiedot

Vuoden 2014 korjaus- ja energia-avustukset käynnistysavustus. 27.1.2014 Eeva-Liisa Anttila

Vuoden 2014 korjaus- ja energia-avustukset käynnistysavustus. 27.1.2014 Eeva-Liisa Anttila Vuoden 2014 korjaus- ja energia-avustukset käynnistysavustus 27.1.2014 valtion määrärahaosuus/ Tamp.osuus 2011 / 90 milj. / 3.96 milj. 2012 / 56,3 milj. / 1.86 milj. 2013 / 50,5 milj. / 1.38 milj. 2014

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset

Klo 15.30 KARLIN SUKUSEURA RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SUKUKOKOUS Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat Sääntömuutokset KARLIN SUKUSEURA RY KUTSU SUKUJUHLAAN JA SUKUKOKOUKSEEN 16.6.2013 Karlin sukuseura ry:n sukuneuvostolla on ilo kutsua Sinut perheineen yhdistyksen sääntöjen edellyttämään varsinaiseen sukukokoukseen 16.6.2013.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2015

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2015 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2015 Sisältö: Valtuuston kokoukset... 1 Kunnantalon sulkupäivät v. 2015... 1 Uusittu rakennusvalvontataksa... 1 Roska päivässä kampanja 12.5.2015.... 2 Veteraaniväen ruokailu...

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE HUHTIKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE HUHTIKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE HUHTIKUU 2016 Sisältö: Päivä- työtoiminnan myyjäiset... 1 Jokihelmen opiston kevätjuhla ja kevätnäyttely.. 1 Jokihelmen opiston oppilaskonsertti... 1 Mosaiikki kurssi... 1 Elokuvia

Lisätiedot

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki.

1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka on Tampereen kaupunki. Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. Rek.nro 149.234 Ensirek.pvm 13.6.1988 PIRKKA-HÄMEEN MEHILÄISHOITAJAT RY:N SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Pirkka-Hämeen Mehiläishoitajat ry. ja sen kotipaikka

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2015

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2015 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2015 Sisältö: Valtuuston kokous 1 Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen kesätiedote 2015 1 Pyhännän maa- ja kotitalousseura ry tiedottaa3 Kirjasto tiedottaa 3 Pyhäntä-aiheinen

Lisätiedot

NUORISO-, LIIKUNTA-, KULTTUURI- JA KANSALAISTOIMINNAN AVUSTUSOHJEET 1.1.2014 alkaen

NUORISO-, LIIKUNTA-, KULTTUURI- JA KANSALAISTOIMINNAN AVUSTUSOHJEET 1.1.2014 alkaen NUORISO-, LIIKUNTA-, KULTTUURI- JA KANSALAISTOIMINNAN AVUSTUSOHJEET 1.1.2014 alkaen 1. YLEISTÄ Mäntsälässä nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja muuta toimintaa harjoittavien yhdistysten tukemisesta ja avustamisesta

Lisätiedot

NUORISO-, LIIKUNTA-, KULTTUURITOIMEN JA KUNTA-AVUSTUKSEN AVUSTUSOHJEET

NUORISO-, LIIKUNTA-, KULTTUURITOIMEN JA KUNTA-AVUSTUKSEN AVUSTUSOHJEET NUORISO-, LIIKUNTA-, KULTTUURITOIMEN JA KUNTA-AVUSTUKSEN AVUSTUSOHJEET 1. YLEISTÄ Mäntsälässä nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja muuta toimintaa harjoittavien yhdistysten tukemisesta ja avustamisesta vastaa

Lisätiedot

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie 5 a Jämijärvi Vaaleankeltaiset alueet vapaa-aikasihteeri täyttää

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie 5 a Jämijärvi Vaaleankeltaiset alueet vapaa-aikasihteeri täyttää Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie a HAKIJA: Tällä pohjavärillä olevat tiedot, saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) Liikunta Nuoriso Kulttuuri

Lisätiedot

Korjaus- ja energia-avustuksia asuntojen korjauksiin

Korjaus- ja energia-avustuksia asuntojen korjauksiin Ympäristöministeriön tiedote 21.2.2008 Korjaus- ja energia-avustuksia asuntojen korjauksiin Valtioneuvosto on tänään antanut korjaus-, energia- ja terveyshaitta-avustuksia koskevan asetuksen muutoksen.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2014

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2014 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2014 Sisältö Perttulin-palaveri... 1 Hyvinvointiviikko Pyhännällä 5.-11.5.2014... 1 Liikuntasalin avainten palautus:... 1 Liikuntasalin kesävuorot:... 1 Urheilukentän käyttövuorot:...

Lisätiedot

KORJAUS- JA ENERGIA- AVUSTUKSET 2012 Määrärahat nyt ja jatkossa.

KORJAUS- JA ENERGIA- AVUSTUKSET 2012 Määrärahat nyt ja jatkossa. KORJAUS- JA ENERGIA- AVUSTUKSET 2012 Määrärahat nyt ja jatkossa. 7.4.2009 Jorma Lauronen12.10.2007 Tekijän nimi Ylitarkastaja Hanna Koskela ASUMISEN RAHOITUS- JA KEHITTÄMISKESKUS ARA Asumisen rahoitus-

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2011 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2011 Asuntojen korjaus-avustukset... 1 Kunnan uudet nettisivut... 2 Haapaveden-Siikalatvan Omaishoitajat ja läheiset ry tiedottaa... 2 Piirikunnalliset hiihdot...

Lisätiedot

Vuoden 2012 korjaus ja energia avustukset. Eeva Liisa Anttila, asuntotoimi

Vuoden 2012 korjaus ja energia avustukset. Eeva Liisa Anttila, asuntotoimi Vuoden 2012 korjaus ja energia avustukset Eeva Liisa Anttila, asuntotoimi Laki avustuksista 1184/2005, muutokset 1059/2008 JA 1254/2010 Valtionavustuslaki 688/2001 Asetukset 128/2006, muutokset 115/2008,

Lisätiedot

TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Yhdistyksen vuosiavustushakemus 2017 ja avustussääntö. Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset

TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Yhdistyksen vuosiavustushakemus 2017 ja avustussääntö. Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Yhdistyksen vuosiavustushakemus 2017 ja avustussääntö Sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yhdistykset Tuusulan sosiaali- ja terveyslautakunta PL 60 04301 Tuusula

Lisätiedot

VAPAA-AIKA- JA KULTTUURITOIMEN AVUS- TUSSÄÄNTÖ

VAPAA-AIKA- JA KULTTUURITOIMEN AVUS- TUSSÄÄNTÖ VAPAA-AIKA- JA KULTTUURITOIMEN AVUS- TUSSÄÄNTÖ Sivistyslautakunta 29.9.2011 37 SISÄLLYSLUETTELO Vapaa-aika- ja kulttuuritoimen avustusten muodot 1 Hakukelpoisuus avustukseen ja avustuksen määrä 1 Avustuksen

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset

HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET. - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset HYVINVOINTIPALVELUIDEN AVUSTUSMUODOT JA JAKOPERUSTEET - Kouvolan kaupungin yhteisesti sovitut periaatteet - Liikuntajärjestöjen avustukset TOIMIALOJEN AVUSTUSTEN YHTEISET JAKOPERUSTEET Kouvolan kaupunki

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE ELOKUU 2013

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE ELOKUU 2013 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE ELOKUU 2013 1 Sisältö Esi- ja perusopetuksen alkaminen... 1 Pyhännän terveyskeskuksen kuntosaliryhmä 2013... 1 Pyhännän Metsästysyhdistyksen kokous... 2 Liikuntasalin käyttövuorot

Lisätiedot

Kulttuurilautakunnan päätös

Kulttuurilautakunnan päätös IISALMEN KAUPUNGIN KULTTUURITOIMEN AVUSTUSSÄÄNTÖ Kulttuurilautakunnan päätös 20.1.2011 7 1. YLEISPERIAATTEET Kulttuurilautakunta esittää vuosittain kaupungin talousarvioon määrärahan käytettäväksi paikallisten

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Lieksan kaupungin avustusten hakuinfo 2018

Lieksan kaupungin avustusten hakuinfo 2018 avustusten hakuinfo 2018 14.3.2018 Kaupunginhallituksen toiminta-, kohde- ja talkoo Hyvinvointilautakunnan kulttuuri-, liikunta- ja nuorisotoimen sekä sosiaali- ja terveystoiminnan toiminta- ja kohde 15.3.2018

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE Maaliskuu 2019

KUNTATIEDOTE Maaliskuu 2019 1 KUNTATIEDOTE Maaliskuu 2019 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Jätevesilaskutus... 1 Kunnantalo suljettu... 1 Lumiaurauksista... 1 Yrittäjätalo kiinteistö myynnissä... 2 Opiskelija-avustukset...

Lisätiedot

KUNNALLISVAALIT 2017

KUNNALLISVAALIT 2017 Halsuan kuntatiedote vko 12 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % Halsuan kunta ottaa palvelukseensa 16 vuotta täyttäneitä

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 3 / 2015

JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 JÄSENTIEDOTE 3 / 2015 JYTYN TASKUKALENTERI 2016 - TILAUSOHJEET Vuoden 2016 kalenterissa tulee olemaan laadukas, kuten on ollut aikaisemminkin. AIKATAULUT ja MUUTA HUOMIOITAVAA Aikataulut ovat tänä vuonna

Lisätiedot

Sievin vapaa-aikalautakunta 6.5.2014 12 Liite 1 SIEVIN KUNNAN VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ

Sievin vapaa-aikalautakunta 6.5.2014 12 Liite 1 SIEVIN KUNNAN VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ Sievin vapaa-aikalautakunta 6.5.2014 12 Liite 1 SIEVIN KUNNAN VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN AVUSTUSSÄÄNTÖ VA:6/010/2014 AVUSTUKSET YLEISTÄ Kulttuuritoiminnan, nuorisotoiminnan ja liikuntatoiminnan tukemiseksi

Lisätiedot

SELVITYKSIÄ VALTION ASUNTORAHASTO ISSN

SELVITYKSIÄ VALTION ASUNTORAHASTO ISSN SELVITYKSIÄ VALTION ASUNTORAHASTO ISSN 1237-2188 Sirpa Alen 8/2003 Kirsi Laakso Marja Kostiainen Ari Laine 2.9.2003 Korjausavustukset vuonna 2002 Kunnan ja ARAn myöntämien korjausavustusten osuus %-osuus

Lisätiedot

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TAPAAMISIIN!

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA JA TAPAAMISIIN! JÄSENTIEDOTE 3/2015 Kuva: Taina Kaarto 18.9.2015 HYVÄ LUKIJA! Syksy etenee ja olemme saaneet nauttia pitkään lämmöstä sekä kesäkukkien jatkuvasta hehkeästä kukinnasta. Metsän antimet ovat olleet runsaimmillaan

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

SELVITYKSIÄ VALTION ASUNTORAHASTO ISSN

SELVITYKSIÄ VALTION ASUNTORAHASTO ISSN SELVITYKSIÄ VALTION ASUNTORAHASTO ISSN 1237-2188 Sirpa Alen 7/2004 Kirsi Laakso Marja Kostiainen 15.12.2004 Vuonna 2003 myönnetyt korjausavustukset Kunnan ja ARA:n myöntämien korjausavustusten osuus 100

Lisätiedot

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi.

Kannuksen Kotiseutupäivät Kotiseutupäivillä yhdistystä edustivat Ritva Niemikorpi, Martti Määttä ja Leila Keski-Korpi. Jäsentiedote 11.10.2010 Iloiset syksyn toivotukset jäsenistöllemme! Vaikka viimeiset lehdet putoilevatkin jo puista, ei yhdistyksemme siirry talviunille. Porhallamme iloisesti kohti joulua ja syksyn ja

Lisätiedot

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana.

Koska yhdistyksen toiminta jatkuu jälleen normaaliin tapaan, perimme jäsenmaksut kuluvalta vuodelta elokuun aikana. Etelä-Hämeen lihastautiyhdistys ry Jäsenkirje, heinäkuu 2017 Yhdistyksen toiminta jatkuu ALS-vertaistukitapaaminen Lahdessa Kutsu kolmen yhdistyksen kesäpäiville Lihastautiliiton fysioterapeutti Lahdessa

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Avustus asukaslähtöiseen asuntoosuuskuntakokeiluhankkeeseen

Avustus asukaslähtöiseen asuntoosuuskuntakokeiluhankkeeseen Avustus asukaslähtöiseen asuntoosuuskuntakokeiluhankkeeseen 2019 Sisällys 1 Avustuksen tausta... 3 2 Avustuksen hakemiseen oikeutetut... 3 3 Avustuksen kohdentaminen... 3 4 Avustuksen hakeminen vuonna

Lisätiedot

Sirkka. KYLÄTIEDOTE nro 2/2014. Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n. Puheenjohtajan palsta

Sirkka. KYLÄTIEDOTE nro 2/2014. Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n. Puheenjohtajan palsta Mäntyranta-Honkalan kyläyhdistys ry:n KYLÄTIEDOTE nro 2/2014 Puheenjohtajan palsta Jo joutui armas aika ja suvi suloinen... Kevätkauden juhlat on pidetty: lakkiaiset ja ammattiin valmistuneet huomioitu

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Näitä avustuksia myönnetään kylä- tai asukasyhdistyksille ja muille yleishyödyllistä vapaaehtoistyötä tekeville yhdistyksille

Näitä avustuksia myönnetään kylä- tai asukasyhdistyksille ja muille yleishyödyllistä vapaaehtoistyötä tekeville yhdistyksille 10.11.2015 1 Karstulan kunnanvaltuusto varaa vuotuiseen talousarvioon määrärahan harkinnanvaraisia avustuksia varten, joilla tuetaan ja luodaan edellytyksiä paikalliselle kansalais-, liikunta-, nuoriso-,

Lisätiedot

Nurmijärven kunnan kulttuuriavustussääntö

Nurmijärven kunnan kulttuuriavustussääntö Nurmijärven kunnan kulttuuriavustussääntö www.nurmijarvi.fi 2 NURMIJÄRVEN KUNNAN KULTTUURIAVUSTUSSÄÄNTÖ 1.YLEISET PERIAATTEET 2. AVUSTUKSET 2.1 Tuotantotuki 2.2 Yhdistyksen vuokra-avustus 2.3 Työskentelyapuraha

Lisätiedot

LAPSI- JA NUORISOKUORON LEVYN JULKAISUTILAISUUS PYHÄNNÄN KIRKOSSA

LAPSI- JA NUORISOKUORON LEVYN JULKAISUTILAISUUS PYHÄNNÄN KIRKOSSA SISÄLTÖ Valtuuston kokouskutsu... 1 Siisteyskatselmus... 1 Lapsi- ja nuorisokuoron levyn julkistustilaisuus... 1 Perusturvaosaston tiedote... 2 Liiketiloja vuokrattavana... 2 Asunto vuokrattavana... 2

Lisätiedot

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa

Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Keski suomen Parkinson yhdistys järjestää yhteisen KESÄTAPAHTUMAN 27.8. 29.8.2010 Kannonkosken Piispalassa Kauniin Kivijärven rannalla sijaitseva kurssikeskus antaa monipuoliset mahdollisuudet liikkua

Lisätiedot

Khall / 136

Khall / 136 Karstulan kunnanvaltuusto varaa vuotuiseen talousarvioon määrärahan harkinnanvaraisia avustuksia varten, joilla tuetaan ja luodaan edellytyksiä paikalliselle kansalais-, liikunta-, nuoriso-, ja kulttuuritoiminnalle.

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! MAANANTAISIN HARJUMAJALLA KLO 18.00. KOULU ON TARKOITETTU ALLE 12-VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE. HIIHTOKOULU SISÄLTÄÄ HIIHTOHARJOITTELUA JA LEIKKEJÄ. HIIHTOKOULUN PAKKASRAJA

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! MAANANTAISIN HARJUMAJALLA KLO 18.00. KOULU ON TARKOITETTU ALLE 12-VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE. HIIHTOKOULU SISÄLTÄÄ HIIHTOHARJOITTELUA JA LEIKKEJÄ. HIIHTOKOULUN PAKKASRAJA

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry. Nimi ja kotipaikka

SÄÄNNÖT. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry. Nimi ja kotipaikka SÄÄNNÖT Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry ja sitä kutsutaan näissä säännöissä yhdistykseksi.

Lisätiedot

MIKKELIN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUSOHJE

MIKKELIN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUSOHJE MIKKELIN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUSOHJE Nuorisolain mukaan kunnan yhtenä tehtävänä on tukea nuorisojärjestöjä ja nuorten toimintaryhmiä. Laki edellyttää myös kuntia toimimaan yhteistyössä nuorisojärjestöjen

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.2.2014 LIITE 3 LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKO- JA PALKITSEMIS-PERUSTEET

KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.2.2014 LIITE 3 LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKO- JA PALKITSEMIS-PERUSTEET KULTTUURI- JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.2.2014 LIITE 3 LIIKUNTAJÄRJESTÖJEN AVUSTUSMUODOT SEKÄ JAKO- JA PALKITSEMIS-PERUSTEET Kulttuuri-ja vapaa-aikalautakunta AVUSTUSMUODOT 1. Toiminta-avustus 2. Koulutusavustus

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! 1 KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! Hiihtokoulu alkaa Harjumajalla loppiaisen jälkeen ma 10.1.2011 klo 18.00. Kaikki uudet ja vanhat joukolla mukaan! Suunnitelmissa perustaa ainakin 3 ryhmää; alkeisryhmä

Lisätiedot

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki.

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Suomen Hiihtoliitto ry:n, Suomen Ampumahiihtoliitto

Lisätiedot

ARA ja KORJAUSAVUSTUKSET /Hanna Koskela, ARA

ARA ja KORJAUSAVUSTUKSET /Hanna Koskela, ARA ARA ja KORJAUSAVUSTUKSET 04.10.2016/Hanna Koskela, ARA johtaja Jarmo Lindén, Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus 19.11.2009 HE uudeksi korjausavustuslaiksi Valmistelussa laki asuinrakennusten ja asuntojen

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arimo Helmisaari. Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Rastas.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arimo Helmisaari. Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Rastas. Hallituksen kokous Aika: 27.11.2009 klo 18.00 Paikka: Yläneen kirjasto Läsnä: [x] Päivi Erävesi, [x] Arimo Helmisaari [ ] Timo Hämäläinen [x] Elisa Niittymaa [x] Pertti Peltola [x] Tiina Pihajoki [x] Heimo

Lisätiedot

ALUSTAVA LEIRIKYSELY. Kyselyyn vastasi: Yhdistys/yhteisö: Puhelin: Sähköposti: Osoite: 1. Mistä saitte tiedon mahdollisuudesta järjestää työleiri?

ALUSTAVA LEIRIKYSELY. Kyselyyn vastasi: Yhdistys/yhteisö: Puhelin: Sähköposti: Osoite: 1. Mistä saitte tiedon mahdollisuudesta järjestää työleiri? ALUSTAVA LEIRIKYSELY Täytetty kysely palautetaan sähköpostitse osoitteeseen leirit@kvtfinland.org. KVT:n johtokunta käsittelee kyselyn ja tekee päätöksen leirin hyväksymisestä seuraavassa kokouksessaan.

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE Maaliskuu 2018

KUNTATIEDOTE Maaliskuu 2018 1 KUNTATIEDOTE Maaliskuu 2018 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Jäteveden ja kaukolämmön hinta nousee 1.4.2018 lähtien... 1 Opiskelija-avustukset... 1 Liikunta- ja nuorisotoimen

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE

VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 2018, UUSITTU LOMAKE JA TOIMINTAOHJE Jämijärven kunnan uusi kuntastrategia pohjautuun kuntalaisten hyvinvointiin ja liikunnan lisäämiseen. Tämä sama ohjenuora on myös pohjalla avustuksia jaettaessa. VAPAA-AIKALAUTAKUNNAN ALAISTEN KOHDEAVUSTUKSIEN

Lisätiedot

Toma Turlaite, 12, Kevätsunnuntai, Liettua, kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS KEVÄT 2015 OHJELMA

Toma Turlaite, 12, Kevätsunnuntai, Liettua, kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS KEVÄT 2015 OHJELMA Toma Turlaite, 12, Kevätsunnuntai, Liettua, kansainvälinen lasten ja nuorten taiteen arkisto LASTEN JA NUORTEN KULTTUURIKESKUS KEVÄT 2015 OHJELMA Tervetuloa Villa Artun näyttelyihin, työpajoihin ja koko

Lisätiedot

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu

40 Kohdeavustus, Suomenniemen kotiseutuyhdistys ry, suomenniemeläinen -julkaisu Mikkeli Kokouskutsu 1 (13) Aika 11.08.2015, klo 18:00 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsiteltävät asiat 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjan tarkastus 39 Kohdeavustus, Kauriansalmen

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

KAUNIAISLAISEN NUORISOTOIMINNAN AVUSTUSOHJE

KAUNIAISLAISEN NUORISOTOIMINNAN AVUSTUSOHJE 0 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Nuorisolautakunta KAUNIAISLAISEN NUORISOTOIMINNAN AVUSTUSOHJE Nuorisolautakunnan 23.6.1999 31 vahvistama, päivitetty 16.2.2006 14 1 1. JOHDANTO... 2 2. NUORISOTOIMINTA, JOTA NUORISOLAUTAKUNTA

Lisätiedot

Kiuruveden kaupunki Sivistyspalvelukeskus. Avustushakemus Kulttuuri- ja nuorisotoimi. Kulttuuritoimen avustus Nuorisotoimen avustus.

Kiuruveden kaupunki Sivistyspalvelukeskus. Avustushakemus Kulttuuri- ja nuorisotoimi. Kulttuuritoimen avustus Nuorisotoimen avustus. Kiuruveden kaupunki Sivistyspalvelukeskus Avustushakemus Kulttuuri- ja nuorisotoimi Vuosi 20 Kohdeavustus Toiminta-avustus Kulttuuritoimen avustus Nuorisotoimen avustus Saapunut:.. (käsittelijä täyttää)

Lisätiedot

Opioidiriippuvuuden korvaushoito

Opioidiriippuvuuden korvaushoito Päihdelääketieteen päivät 2014 Opioidiriippuvuuden korvaushoito 6.-7.3.2014 Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Ilmoittautuminen+ja+majoitusvaraus:www.paly.fi 31.1.astijäsenille210,ei7jäsenille240

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa

Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Suomen Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppu Lahdessa Ratsastajainliiton kevätkokousviikonloppua vietetään 17. 19.4.2015 Lahdessa. Viikonlopun ohjelma on monipuolinen: Perjantaina kokoustetaan liiton

Lisätiedot

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 3/2008 Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN 3. 10 TALOUDEN TOTEUMA 4. 11

Lisätiedot

Yhdistystiedote 1/2016

Yhdistystiedote 1/2016 Yhdistystiedote 1/2016 Tärkeimmät: Aivoituksen aineistopäivä on pe 29.1. Raha-automaattiyhdistys (RAY) myönsi meille jälleen jäsenjärjestöavustuksen Jäsenmäärä kasvoi 2015 vuonna 12% Ystäväkurssilla vielä

Lisätiedot

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT

SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT SPORTICUS R.Y. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Sporticus ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja valvoa jäsentensä opiskelumahdollisuuksia ja ammatillisia

Lisätiedot

Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö

Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö Vapaa-aikalautakunnan avustussääntö Kurikan vapaa-aikalautakunnan 16.3.2016 hyväksymä Voimaantulo, kun vapaa-aikalautakunnan päätös on lainvoimainen. Vuoden 2016 haettavat avustukset käsitellään hyväksytyn

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNNAN LIIKUNNAN SEKÄ NUORISO- JA KULTTUURITYÖN AVUSTUSTEN JALKOPERUSTEET

SIIKAISTEN KUNNAN LIIKUNNAN SEKÄ NUORISO- JA KULTTUURITYÖN AVUSTUSTEN JALKOPERUSTEET Liite 3/ Siv.ltk 14.3.2017/ 23 SIIKAISTEN KUNNAN LIIKUNNAN SEKÄ NUORISO- JA KULTTUURITYÖN AVUSTUSTEN JALKOPERUSTEET Liikunnan ja urheilun toiminta-avustus Nuorisotoiminnan avustus Kulttuuritoiminnan avustus

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tarkoitus ja toiminta

SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tarkoitus ja toiminta SAARIJÄRVI-SEURA RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Yhdistyksen kotipaikka on ja toimialue on SAARIJÄRVI-SEURA R.Y. Saarijärven kunta Saarijärvi Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Lisätiedot

Halsuan kuntatiedote vko 5/2016 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv.

Halsuan kuntatiedote vko 5/2016 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. Halsuan kuntatiedote vko 5/2016 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. 24 Peli- ja oleskeluilta Yläasteikäisille ja vanhemmille nuorille

Lisätiedot

OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ

OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ OHJE PÖYTYÄN YHTEISÖLLISYYSLAUTAKUNNAN AVUSTUKSISTA JA STIPENDEISTÄ Yhteisöllisyyslautakunta jakaa vuosittain seuraavia avustuksia (Hallintosääntö 33): 1. KULTTUURI-, LIIKUNTA JA NUORISOTOIMEN VUOSIAVUSTUKSET

Lisätiedot

NUORISOPALVELUT AVUSTUSOHJE

NUORISOPALVELUT AVUSTUSOHJE NUORISOPALVELUT AVUSTUSOHJE MIKKELIN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUSOHJE Nuorisolain mukaan nuorisotyö ja -politiikka kuuluvat kunnan tehtäviin. Kunnan tulee paikalliset olosuhteet huomioon ottaen

Lisätiedot

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) vapaa-aikatoimi PAKOLLINEN!!! Yhdistyksille järjestetään kaavakkeen täyttöilta 17.9.2019 HAKIJA: Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2/2010 9 Sivistyslautakunta. 15.2.2010 klo 18.00 19.22. Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 2/2010 9 Sivistyslautakunta. 15.2.2010 klo 18.00 19.22. Kunnanvirasto 1, valtuustosali 2/2010 9 Sivistyslautakunta 15.2.2010 klo 18.00 19.22 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 PÖYTYÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Kehittämistoimikunta 02.03.2016 AIKA 02.03.2016 klo 18:00-19:30 PAIKKA Pöytyän kunnanvirasto, Riihikosken toimipiste ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI JA MUU TOIMINTA Päivitetty 06.07.2015 HEINÄKUU 2015 Avoinna tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 Salla Harteelan taulunäyttely Ti 21.7. Päättyy ilmoittautuminen Pöytyän teatterin esitykseen

Lisätiedot