TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2005 Yhteinen kirkkovaltuusto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2005 Yhteinen kirkkovaltuusto 7.4.2005 45"

Transkriptio

1 Yhteinen kirkkovaltuusto YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai klo Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A liite 1, liitetään erikseen pöytäkirjaan Kokouksen aluksi kirkkoherra Eero Sepponen piti alkuhartauden. 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS Kv todennee kokouksen laillisuuden. Kuulutus kirkkovaltuuston kokouksesta on pöytäkirjan liitteenä 1, 43. Todettiin. 44 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Ennen päätösvaltaisuuden toteamista suoritetaan nimenhuuto, hyväksytään ilmoitetut esteet ja todetaan varajäsenet. Kv hyväksynee ilmoitetut esteet ja todennee varajäsenet sekä kokouksen päätösvaltaisuuden. Liite 1, 44. Kirkkovaltuusto hyväksyi ilmoitetut esteet ja totesi varajäsenet. Nimenhuudossa todettiin, että läsnä oli 50 varsinaista jäsentä ja 6 varajäsentä eli yhteensä 56/61. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 45 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN JA ÄÄNTENLASKIJOIDEN VALITSEMINEN Kv valinnee pöytäkirjan tarkistajat, jotka samalla toiminevat ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Reino Pispanen ja Stig-Eyrik Björkqvist.

2 Yhteinen kirkkovaltuusto KOKOUKSEN SIHTEERIN VALINTA Käsittely Puheenjohtaja ilmoitti, että kirkkovaltuuston sihteeri, hallintojohtaja Pekka Soini on vuosilomalla ja ilmoitti, että hän on kutsunut sihteeriksi talous- ja suunnittelujohtaja Aapo Kaistin. Kirkkovaltuusto totesi, että kokouksen sihteerinä toimii talous- ja suunnittelujohtaja Aapo Kaisti. 47 ILMOITUSASIOITA Varajäsenen nimeäminen kirkkoneuvoston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle kirkkovaltuustoon Kirkkojärjestyksen 8. luvun 7 :n mukaan kirkkoneuvoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tai heidän molempien ollessa estyneenä kirkkoneuvoston määräämän jäsenen on oltava saapuvilla kirkkovaltuuston kokouksessa. Heidän poissaolonsa ei kuitenkaan estä asioiden päättämistä. Kn on nimennyt kirkkoneuvoston jäsen Leena Winterin kirkkovaltuustoon kirkkojärjestyksen 8. luvun 7 :n tarkoittamaksi edustajaksi, joka on saapuvilla valtuuston kokouksessa, jos kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ovat estyneitä Kirkkovaltuuston varajäsen Eine Pulju-Helistön vaalikelpoisuuden menetys Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvoston varajäsen Eine Pulju-Helistö on ilmoittanut muuttaneensa pois Henrikinseurakunnan alueelta. Samalla Eine Pulju-Helistö on menettänyt oikeutensa toimia kirkkovaltuuston jäsenenä. Tieto on tarkistettu väestörekisteristä. Hän on muuttanut Rovaniemelle Kv toteaa Henrikinseurakunnan kirkkovaltuuston IV listan toisen varajäsenen Eine Pulju-Helistön menettäneen vaalikelpoisuutensa toimia kirkkovaltuuston jäsenenä Kirkkovaltuuston ylimääräinen kokous klo Kirkkovaltuuston puheenjohtaja on päättänyt kutsua kirkkovaltuuston ylimääräiseen kokoukseen klo Kokouksessa on tarkoitus käsitellä ainakin hallintojohtajan viran täyttöä koskeva asia. Merkitään.

3 Yhteinen kirkkovaltuusto Ei muutoksenhakuoikeutta. Merkittiin tiedoksi. 48 KIRKKOVALTUUTETTU PENTTI HUOVISEN ALOITE Aloite kuuluu seuraavasti: Liite 1, 48 Ensimmäinen laajempi yhteisötutkimus tehtiin seurakuntayhtymässä 1990, jolloin Turun yliopiston sosiologian laitoksen kanssa tehtiin yhteistyössä tutkimus Seurakunta työyhteisönä. Tutkimusta vetivät Turun yliopistosta professori Erkki Asp ja maisteri Heikki Uhmavaara. Samana vuonna tehtiin myös tutkimus Seurakunta jäsenten silmin, jossa oli kaksi näkemystä: seurakuntalaisten ja luottamushenkilöiden. Tutkimukset olivat laajoja. Työyhteisötutkimuksen raportissa oli 138 sivua sekä liitteet. Tutkimus oli ja on mielenkiintoinen, mutta liian laaja jatkuvaan toistoon saatiin päätökseen koko yhtymää koskeva koulutusprojekti, joka sisälsi 1. johtoryhmän koulutuksen 2. johtavien viranhaltijoiden koulutuksen 3. koko henkilöstön kattaneen koulutuksen, ns. SYKE-koulutuksen. Ennen ja jälkeen SYKE-koulutusta tehtiin ns. Työyhteisötimanttitutkimus, jonka kuvaaja on seuraava: Liite 2, 48 Lyhyesti kerrottuna tulos oli seuraava: Kaikkien vastanneiden tulosyhdistelmässä koko seurakuntayhtymän tulokset asettuvat lukuarvojen 5,8 ja 7,6 välille. Hyvään tasoon yltää summamuuttuja Varmuus tulevaisuudesta 7,6 (7,1). Muut työilmapiirin kuvaajat ovat tasoltaan tyydyttäviä: Visio 6,7 (6,4), Tiedonkulku 6,4 (6,1), Työilmapiiri 6,4 (6,1), Organisaation toimivuus 6,3 (5,8), Tavoitteen selvyys 6,0 (5,7), Yhteistyön sujuminen 5,8 (5,3). Kokonaisuutena tulostasoa voidaan pitää tyydyttävänä, mutta verrattuna kahden vuoden takaiseen tulokseen on kaikilla tutkituilla ulottuvuuksilla saatu aikaan edistystä. Erityisesti kohdissa Varmuus tulevaisuudesta, Organisaation toimivuus ja Yhteistyön sujuminen saavutettu kehitys on merkittävää. Tämän jälkeen työyhteisökoulutus olipa se minkä laatuista tahansa hajotettiin työyksiköille, jotka omien koulutusvarojen turvin jatkoivat koulutusta.

4 Yhteinen kirkkovaltuusto Keväällä 2005 järjestettiin Kinopalatsissa koko henkilökunnalle yhteinen kokoontuminen työyhteisöpäivän merkeissä, joka sai hyvän palautteen. Jatkossa on suunniteltu säännöllisesti toistuvia yhteisiä koulutustilaisuuksia kuukausittain ajankohtaisista aiheista työyhteisökoulutuksena. On mahdollista järjestää seurantatutkimus. Aloitteen tekijän suullisesta esittelystä kirkkovaltuustossa kävi ilmi, että siellä seuranta on ollut yksikkökohtaista, joka huomattavasti helpottaa seurannan laatimista. Myös tulokset ovat silloin helpommin tulkittavissa. Talous- ja suunnittelujohtaja Aapo Kaisti ja lakimies Mia Fager ovat valmistelemassa uutta kyselytutkimusta, jonka tulisi nojautua aikaisempiin tuloksiin. Tutkimusta varten on talousarviossa euron määräraha. Kirkkoneuvoston tarkoituksena on harkita aloitteessa tarkoitettua seurantaa ja päätti ottaa asian esille kirkkovaltuuston edellisessä kokouksessa Samalla kirkkoneuvosto antoi Kaistin ja Fagerin valmisteltavaksi toimikunnan asettamisen valmistelemaan ja seuraamaan tutkimusta. Asia oli esillä kirkkovaltuuston edellisessä kokouksessa ja on siten tullut käsitellyksi. Ei muutoksenhakuoikeutta. Aloite merkitään käsitellyksi. Käsittely Käydyssä keskustelussa valtuutettu Kaija Raninen tiedusteli, minkälaisella lomakkeella työhyvinvointitutkimus on tarkoitus tehdä. Talous- ja suunnittelujohtaja kertoi, että parhaillaan ollaan lomaketta suunnittelemassa ja työryhmää kokoamassa. Valtuutettu Raninen toivoi, että käytetty tiedustelulomake sekä tutkimustulos kokonaisuudessaan aikanaan saatetaan kirkkovaltuuston tietoon. Valtuutettu Stig-Eyrik Björkqvist totesi, että listan liitteenä oleva työyhteisötimantti ei ilman selitystä kerro juurikaan asiasta. Hän piti esittelyä tältä osin vajavaisena, jopa huonona. Talous- ja suunnittelujohtaja kertoi eri aikoina tehdyistä tutkimuksista ja totesi, että tutkimusten raportit ovat olleet laajoja asiakirjoja, minkä johdosta niitä ei ole nyt otettu listan liitteiksi. Aikanaan näistä on informoitu kirkkovaltuustoa. Aloite merkittiin käsitellyksi.

5 Yhteinen kirkkovaltuusto TURUN ORTODOKSISEN SEURAKUNNAN AVUSTUSANOMUS Turun ortodoksisen seurakunnan kirkkoherra Petri Ratilainen on seurakunnan puolesta esittänyt alttaritaulun konservointia koskevan avustusanomuksen. Avustusanomukseen on liitetty kustannusarvio ja konservointisuunnitelma sekä jäljennös konservointilaitoksen arkistokortista. Kirjelmä liitteineen on seuraava: Liite 1, 49 Pyhän Aleksandran kirkko, Turun ortodoksinen kirkko täyttää 160 vuotta syyskuun alussa Kirkkoa konservoidaan sisäpuolelta, missä yhteydessä on todettu myös alttaritaulun huono kunto. Alttaritaulun konservointi tulee maksamaan euroa, mihin tulevat vielä kuljetuskustannukset ja vakuutukset. Alttaritaulu on Berndt Godenhjelmin maalaama. Ortodoksisella kirkolla on samanlainen verotusoikeus kuin luterilaisella kirkolla. Avustuksen antaminen toiselle kirkkokunnalle ei ole mikään itsestäänselvyys. Toisaalta hyvät ystävyyssuhteet ja normaali yhteistyö antavat mahdollisuuden seurakunnan juhlan huomioimiseen. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä voisi muistaa Turun ortodoksisen seurakunnan 160-vuotisjuhlaa osallistumalla euron osuudella kirkon alttaritaulun korjauskustannuksiin. Asiasta on päätetty tehdä kirkkovaltuustolle, jotta se myöntäisi lahjan käyttövaroistaan. Valokuvat alttaritaulusta ovat nähtävissä kirkkovaltuuston kokouksessa. Kv päättää myöntää käyttömäärärahoistaan euron avustuksen Turun ortodoksiselle seurakunnalle Pyhän Aleksandran kirkon 160-vuotisjuhlan kunniaksi käytettäväksi kirkon arvokkaan alttaritaulun konservointiin. On muutoksenhakuoikeus. Kirkkovaltuusto päätti myöntää käyttömäärärahoistaan euron avustuksen Turun ortodoksiselle seurakunnalle Pyhän Aleksandran kirkon 160-vuotisjuhlan kunniaksi käytettäväksi kirkon arvokkaan alttaritaulun konservointiin. 50 OMAKOTITALON VUOKRAAMINEN KAARINAN LITTOISISTA Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymällä on vapaa omakotitontti Littoisissa osoitteessa Kampakatu 4 (kiinteistötunnus ).

6 Yhteinen kirkkovaltuusto Tontilla on voimassa oleva asemakaava kaavamerkinnältään AO eli omakotirakennusten korttelialue. Tontin koko on m² ja tontin rakennusoikeus on 231 m². Karttaliite kuuluu seuraavasti: Liite 1, 50 Yhteinen kirkkovaltuusto on hyväksynyt Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän maankäyttösuunnitelman. Tämän suunnitelman mukaan pyritään saamaan tuottavaan käyttöön myös ne alueet, joita ei tarvita seurakunnan ydintoimintaan. Lisäksi maanluovutusperiaatteena on maan vuokraaminen ja vuosivuokran määrä tulisi olla 5 % maan arvosta. Alueella olevien omakotitonttien hintataso on euroa/tonttineliö, josta 5 %:n tuotolla vuosivuokra on euroa/vuosi. Kiinteistötoimiston näkemyksen mukaan vuosivuokran tulisi olla euroa/vuosi. Tontin vuokrasopimusluonnos kuuluu seuraavasti: Liite 2, 50 Kyseinen Kampakadun tontti on tarkoitettu omakotirakentamiseen ja sitä ei tarvita seurakunnalliseen käyttöön. Kun tontti rakentuu, laskee myös seurakuntayhtymän siitä maksama kiinteistövero kymmenesosaan nykyisestä. Kiinteistötoimisto ilmoitti tontin vuokrauksesta alueen lehdissä ja määräaikaan saapui 19 hakemusta. Koska hakijoita oli useita, suoritettiin arvonta hakijoiden kesken Kaarinan kihlakunnan poliisilaitoksen toimesta. Arvonnan tuloksen mukaan tontin vuokrauksen voitti Hiltu Rantasalo. Varalle arvottiin kolme kappaletta hakijoita järjestyksessä Minna Korhonen ja Lari Vähäsalo, Olli ja Päivi Arvola sekä Jouni ja Päivi Ruohomäki. KL 14 luvun 4 2 mom mukaan kirkon maan ja seurakunnan kiinteän omaisuuden vuokraamista koskeva on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi, jos vuokra-aika on yli kymmenen vuotta. Kv päättää omalta osaltaan hyväksyä Kaarinan Littoisissa Kampakadulla sijaitsevan omakotitontin (kiinteistötunnus ) vuokraamisen Hiltu Rantasalolle 50 vuodeksi hintaan euroa/vuosi. Mikäli Hiltu Rantasalo ei vuokraa tonttia, oikeutetaan kirkkoneuvosto vuokraamaan se varalle arvotussa järjestyksessä Minna Korhoselle ja Lari Vähäsalolle, Olli ja Päivi Arvolalle tai Jouni ja Päivi Ruohomäelle. alistetaan tuomiokapitulin vahvistettavaksi.

7 Yhteinen kirkkovaltuusto On muutoksenhakuoikeus. Käsittely Puheenjohtaja Pentti Korhonen ilmoitti, että otsikosta puuttuu sana tontin. Sen tähden otsikko korjattiin muotoon: Omakotitalon tontin vuokraaminen Kaarinan Littoisista. Kirkkovaltuusto päätti hyväksyä Kaarinan Littoisissa Kampakadulla sijaitsevan omakotitontin (kiinteistötunnus ) vuokraamisen Hiltu Rantasalolle 50 vuodeksi hintaan euroa/vuosi. Mikäli Hiltu Rantasalo ei vuokraa tonttia, oikeutettiin kirkkoneuvosto vuokraamaan se varalle arvotussa järjestyksessä Minna Korhoselle ja Lari Vähäsalolle, Olli ja Päivi Arvolalle tai Jouni ja Päivi Ruohomäelle. alistettiin tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Päätöksestä on muutoksenhakuoikeus valituksin tuomiokapitulille. 51 TURUN HAUTAUSMAAN KORTTELIN U.11.9 KAAVAN JA KÄYTTÖSUUNNITELMAN MUUTOS Tuomiokapituli vahvisti Turun hautausmaan kerta-arkkuhautakorttelin U.11.9 muutetun hautausmaakaavan ja käyttösuunnitelman. Käytännön töihin ryhdyttiin heti. Entiset muistomerkit poistettiin ja halukkaille annettiin lupa lunastaa S-hauta rivistä 1 ja siirtää muistomerkki sinne. Uurnahautaukset aloitettiin suku-uurnarivissä 3. Jäljelle jäänyt arkkuhauta-alue kaavoitettiin K-haudoiksi. Korttelin sijainti Turun hautausmaalla on seuraava: Liite 1, 51 Tuomiokapitulin 1998 vahvistama kaava on seuraava: Liite 2, 51 Arkkuhautauksia ei kortteliin kuitenkaan aloitettu, koska uuden hautaustoimilain tuomat muutokset alkoivat jo olla tiedossa. Useimmat seurakunnat luopuivat kertahaudoista (K-haudoista) jo nykyisen kirkkolain ja kirkkojärjestyksen astuessa voimaan. K-hauta on luovutettu seurakunnan jäsenille ilmaiseksi ja siihen on sisältynyt ilmainen 20 vuoden nurmenhoito. Mikäli käytäntöä olisi haluttu jatkaa, olisi K-hauta pitänyt voimaan astuneen hautaustoimilain hengen mukaisesti luovuttaa ilmaiseksi myös niille turkulaisille ja kaarinalaisille, jotka eivät kuollessaan olleet seurakunnan jäseniä. Maksujen samantasaisuuden periaatteen vuoksi myös ilmaisuus olisi kuulunut kaikille, joilla on lakiin perus-

8 Yhteinen kirkkovaltuusto tuva oikeus tulla haudatuksi Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautausmaihin. Jaosta K-hautoihin ja S-hautoihin päätettiin luopua vuoden 2004 alusta lukien. Nyt luovutetaan vain hautoja. Luovutusehdot ovat käytännössä samat kuin entisillä S-haudoilla. Edellä kerrotusta johtuen U.11.9 korttelin K-hautakaava on muutettava. Kartoittaja Terttu Juonolainen on laatinut alueelle uuden päivätyn kaavan ja käyttösuunnitelman, joka on seuraava: Liite 3, 51 Kaavaa on väljennetty. Aikaisemmassa suunnitelmassa alueella oli S-arkkuhautoja 185 kpl, S-uurnahautoja 80 kpl ja K-arkkuhautoja 450 kpl. Uudessa suunnitelmassa alueella on 564 arkkuhautaa ja 40 uurnahautaa. Kysymyksessä on hautausmaakaavan ja käyttösuunnitelman muutos, jonka tuomiokapituli vahvistaa KJ 17:5 mukaisesti. KJ 17 luvun 5 1 mom kuuluu seuraavasti: Kirkkovaltuuston on hyväksyttävä hautaustoimen ohjesääntö sekä jokaista hautausmaata varten hautausmaakaava ja käyttösuunnitelma. Nämä päätökset on alistettava tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Tällä kertaa päätös ei koske ohjesääntöä. Kiinteistölautakunta käsitteli asiaa kokouksessaan ja päätti puoltaa Turun hautausmaan korttelin U.11.9 kaavan ja käyttösuunnitelman muuttamista edellä esitetysti. Kirkkoneuvosto hyväksyi ehdotuksen Kv päättää hyväksyä Turun hautausmaan korttelin U.11.9 kaavan ja käyttösuunnitelman muuttamisen edellä esitetyn mukaisesti. alistetaan tuomiokapitulin vahvistettavaksi. On muutoksenhakuoikeus. Kirkkovaltuusto päätti hyväksyä Turun hautausmaan korttelin U.11.9 kaavan ja käyttösuunnitelman muuttamisen listalla esitetyn mukaisesti. alistettiin tuomiokapitulin vahvistettavaksi. Päätöksestä on muutoksenhakuoikeus valituksin tuomiokapitulille. 52 KIRKKOVALTUUTETTU VIRVE VÄLIMÄEN ALOITE MUISTOPAIKAN HAUTAUSMAILLE Puheenjohtaja Pentti Korhonen totesi, että otsikosta puuttuu sana saamiseksi hautausmaille.

9 Yhteinen kirkkovaltuusto Lisäksi puheenjohtaja ilmoitti, että kirkkoneuvosto oli asiaa käsitellyt ja päättänyt pyytää ehdotuksesta seurakuntaneuvostojen lausunnot. Asia tulee myöhemmin kirkkovaltuuston käsittelyyn. Koska asia oli poistettu listalta, ei sitä käsitelty. 53 LISÄMÄÄRÄRAHAN MYÖNTÄMINEN KUNSTENNIEMEN LEIRIKIRKON RAKENTAMISEEN Kirkkovaltuusto hyväksyi kokouksessaan Kunstenniemen leirikirkon suunnitelmat ja rakentamisen sekä myönsi hankkeelle tarvittavat määrärahat euroa vuodelle Kuten kokouksessa todettiin, perustuivat leirikirkon rakennuskustannukset kustannusarvioon, joka oli tehty vuodenvaihteessa. Tarjoukset urakoitsijoilta saatiin vasta Kustannusarvion mukaan määrärahaa olisi tarvittu vuodelle euroa. Saatujen urakkatarjousten mukaan leirikirkon rakentamiseksi tarvitaan kuitenkin euroa eli lisämäärärahan tarve on euroa. Kustannusarvioon verrattuna rakennusurakka ylittyi reilusti ja LVIS-urakat taas hieman alittuivat. Syynä kustannusten nousuun on voimakas rakentamispaineen kasvu Turun talousalueella ja se näkyi mm. siinä, että jotkut yrityksistä, jotka alunperin halusivat laskea urakkakohteen, eivät jättäneet edes tarjousta. Kv myöntää Kunstenniemen leirikirkon rakentamiselle lisämäärärahaa euroa vuodelle 2005 tilille eli yhteensä määrärahaa euroa vuodelle Kirkkovaltuusto myönsi Kunstenniemen leirikirkon rakentamiselle lisämäärärahaa euroa vuodelle 2005 tilille eli yhteensä määrärahaa euroa vuodelle On muutoksenhakuoikeus. 54 VALTUUTETTU PÄR LANDORIN ALOITE KIRKKONEUVOSTON ESITYSLISTASTA Puheenvuoron saatuaan valtuutettu Pär Landor ehdotti, että yhteisen kirkkoneuvoston listat liitteineen sekä kirkkovaltuuston listojen liitteet viipymättä julkaistaan seurakuntayhtymän internetsivuilla.

10 Yhteinen kirkkovaltuusto Pär Landor luovutti aloitteen kirjallisena sihteerille pöytäkirjaan liitettäväksi. Aloite on seuraava: Liite 1, 54 Aloite päätettiin lähettää kirkkoneuvostolle asianmukaisesti valmisteltavaksi. 55 VALTUUTETTU PÄR LANDORIN ALOITE KIRKOSTA EROAMISEN TUTKIMISESTA Puheenvuoron saatuaan valtuutettu Pär Landor esitti, että kirkkoneuvosto ryhtyy valmistelemaan laajaa ja laadullista tutkimusta kirkosta eroamisen syistä. Pär Landor luovutti kirjallisen aloitteen pöytäkirjaan liitettäväksi. Aloite on seuraava: Liite 1, 55 Aloite päätettiin lähettää kirkkoneuvostolle asianmukaisesti valmisteltavaksi. 56 KIRKKOVALTUUSTON SEURAAVA KOKOUS Puheenjohtaja Pentti Korhonen ilmoitti, että kirkkovaltuusto kutsutaan kokoukseen torstaina 28. päivänä huhtikuuta 2005 alkaen klo kirkkovaltuuston kokoussaliin. Kokouksessa on tarkoitus käsitellä uuden hallintojohtajan valinta. Kokouspäivä merkittiin tiedoksi. 57 MIKAEL AGRICOLAN MUISTOPÄIVÄ Tuomiorovasti Rauno Heikola kertoi, että Mikael Agricolan muistopäivänä lauantaina järjestetään Turun tuomiokirkon edustalla muistohetki alkaen klo Tähän tapahtumaan ja sitä seuraavaan tilaisuuteen kirkossa ovat kaikki tervetulleita. Merkittiin tiedoksi. 58 SELVITYS KV:N KÄYTTÖVAROISTA Kirkkovaltuusto käyttövaraus; Budj Tot. Jälj/Ylitys myönnetään erikseen osoitettaviin

11 Yhteinen kirkkovaltuusto kohteisiin; kp , ,00 varaus Oopperayhd ,00 varaus KUA/P Marian urut , ,00 Kirkkovaltuuston käyttövarat; kp , , ,84 59 MUUTOKSENHAKU Liite 1, 59. Pentti Korhonen puheenjohtaja Aapo Kaisti sihteeri Pöytäkirja tarkistettu ja hyväksytty Turussa Reino Pispanen Stig-Eyrik Björkqvist Tämä pöytäkirja on ollut nähtävänä kirkkoneuvoston kokoushuoneessa klo , josta on ilmoitettu kirkkoherranvirastojen ilmoitustaululla Pekka Soini kirkkovaltuuston sihteeri

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous aloitettiin raamatunluvulla.

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous aloitettiin raamatunluvulla. Yhteinen kirkkovaltuusto 4.3.2004 10 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 4.3.2004 klo 18.00-20.50 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous aloitettiin raamatunluvulla.

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto Kokous aloitettiin raamatunluvulla. Yhteinen kirkkovaltuusto 30.9.2004 42 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 30.9.2004 klo 18.00-18.53 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2005 Yhteinen kirkkovaltuusto

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2005 Yhteinen kirkkovaltuusto Yhteinen kirkkovaltuusto 19.5.2005 71 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 19.5.2005 klo 18.00-21.40 Paikka Mikaelin seurakuntakoti, Puistokatu 13 Osallistujat liite 1, liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 3/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 3/2016 Kokousaika Tiistai 13.12.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 28 Toimintasuunnitelma ja talousarvio

Lisätiedot

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ

POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ POHJOIS-LAPIN SEURAKUNTAYHTYMÄN YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Pohjois-Lapin seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa kuuta 2018 päivänä Vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 31 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 18.00 18.35 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18.9. 2013 Kirkkovaltuusto 4/2013 47-58/2013

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18.9. 2013 Kirkkovaltuusto 4/2013 47-58/2013 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 18.9.2013 klo 18.05-19.05 Paikka Seurakuntakeskus Leipomo (Vanhatie 7, 21290 RUSKO) Kirkkovaltuusto 2011-2014: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Tuominen Mauri varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 1.6.2017 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 27

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 17.3.2014 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2006 Yhteinen kirkkovaltuusto 20.4.2006 41

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2006 Yhteinen kirkkovaltuusto 20.4.2006 41 Yhteinen kirkkovaltuusto 20.4.2006 41 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 20.4.2006 klo 18.00-19.10 Paikka Toimitalon juhlasali Eerikinkatu 3 Osallistujat (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kirkkoneuvosto /7. MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö, sihteeri 1/7 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 18.12.2014 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Mäki Kaija Lindholm Minna Isotalo Timo MUUT Tarja Ihamäki, talouspäällikkö,

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 20.01.2017 aika torstaina 26.01.2017 kirkkovaltuuston kokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA 2 / 2017

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 29.1.2013 klo 18.30-18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Heikkinen Anne, varaj. Helenius Mikko, varaj. Lintumäki Aki Elo Veijo Mattila

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 12.3.2015 Sivu 21 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 17.00 17.25 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2015 03 1 / 6 7.5.2015

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2015 03 1 / 6 7.5.2015 1 / 6 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 - Paikka Pytynlahden kesäkoti (HUOM. PAIKKA) Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, p. 040 591 8415 läsnä

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 N:o 03/2017 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite)

4 48 Lausunto luottamushenkilöorganisaatiota tarkastelevan työryhmän loppuraportista (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 11.10.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Neulaskodilla, Pihkatie 4, Keljonkangas Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2016 Kokousaika Maanantai 14.11.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat Pöytäkirjan nähtävänä pito

Lisätiedot

Varajäsen Jaakko Weuro maallikkovarajäsen

Varajäsen Jaakko Weuro maallikkovarajäsen Pöytäkirjanote 11/2017 1 Tuomiokapitulin istunto Kokousaika Kokouspaikka klo 12:00 Tuomiokapituli Osallistujat Irja Askola piispa, puheenjohtaja Matti Poutiainen tuomiorovasti, vpj., ei osallistunut Helsingin

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen)

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKONEUVOSTO (12) klo kokous (kahvit alkaen) KIRKKONEUVOSTO 10.1.2019 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 10.1.2019 klo 16.30 kokous (kahvit 16.00 alkaen) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa /36

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa /36 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa 13.9.2006/36 Vahvistettu Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulissa 15.11.2006 1 LUKU Kokoonpano 1 Yhteiseen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 54 Kirkkoneuvosto 5/2010 11.10.2010

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 54 Kirkkoneuvosto 5/2010 11.10.2010 54 52 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 11.10.2010 52 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteinen kirkkovaltuusto 29.3.2007 43. (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2007 Yhteinen kirkkovaltuusto 29.3.2007 43. (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan Yhteinen kirkkovaltuusto 29.3.2007 43 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 29.3.2007 klo 18.00 19.00 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu 8, Kyröskoski KUTSUTUT Arhenius Päivi Hakala Pekka Hildén Ulla Ilottu Ari Immonen Anna-Kaisa Järvenpää Keijo Katajisto Erkki Korhonen Kirsti

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1/2018

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1/2018 RUSK SEURAKUNTA 01.03.2018 KIRKKOVALTUUST KOKOUS Aika Torstaina 01.03.2018 klo 18.00 19.07 Paikka Vahdon seurakuntatalo (Kanttorilantie 1 Vahto) Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri

MUUT KUTSUTUT Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Kalle S. Norri, talouspäällikkö, sihteeri 1/9 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 16.05.2016 klo 18.00 Paikka Virastotalon kokoushuone Paikalla: JÄSEN HENKILÖKOHTAINEN VARAJÄSEN Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén Jarmo Arvola Arvo Laakso Taina Mäkinen Seija

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat

Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto 9.2.2016. Aika 9.2.2016 klo 18:00- Siivikkalan seurakuntatalo. Käsiteltävät asiat Pöytäkirja 1/2016 1 (7) Aika klo 18:00- Paikka Siivikkalan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Säynätsalon alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 12.9.2018 klo 18.00 PAIKKA Sivu / Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 14.6.2012. Aika: 14.6.2012 klo 18.00-18.45. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 14.6.2012. Aika: 14.6.2012 klo 18.00-18.45. Osallistujat Päätöksen tekijät Aika: 14.6.2012 klo 18.00-18.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Kivistö Pekka Eronen Heikki Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale Jalle

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016

KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika Tiistaina 9. helmikuuta 2016 kello 19.10 19.45 Paikka Savonlinnan seurakuntakeskus, pikkusali, Kirkkokatu 17, 57100

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot