KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2017"

Transkriptio

1 Kymenlaakson Osakunta 1 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2017

2 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällys 1. Osakunta Vuoden 2017 tavoitteet Kokoukset Viikoittaiset tapahtumat Kerhot Kulttuuri Liikunta Retket, vierailut ja ekskursiot Juhlat Rekrytointi Muut tapahtumat Tiedotus- ja julkaisutoiminta Suhdetoiminta Hyväntekeväisyys, maakuntatoiminta, ympäristö ja yhdenvertaisuus Liite 1, virkailijaluettelo Osakunta Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna Helsingin yliopiston Kymenlaakson Osakunnan (myöhemmin osakunta ) tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaiset ylioppilaat sekä tukea ja kehittää heidän henkisiä ja fyysisiä harrastuksiaan, akateemista kuntoisuutta ja sosiaalisia olojaan. Osakunta pyrkii lisäksi pitämään osakunnan ja kanta-alueen väliset yhteydet kiinteinä sekä pyrkii edistämään kanta-alueen taloudellisia, sosiaalisia ja kulttuurisia oloja. (Kymenlaakson Osakunnan säännöt, luku 1 1.) Osakunnan varsinaisia jäseniä (myöhemmin jäseniä) ovat ne korkeakouluopiskelijat, jotka ovat maksaneet osakunnan jäsenmaksun ja jotka kuraattori on hyväksynyt osakunnan jäseniksi. Jäseneksi voidaan ottaa myös muu ylioppilas, jonka ottamista osakunnan jäseneksi hallitus on kannattanut ja kuraattori hyväksynyt. Harkitessaan jäseneksi hyväksymistä on kuraattorin otettava huomioon, mitä Helsingin yliopiston osakunnista on säädetty yliopistolaissa (47 ) sekä Helsingin yliopiston hallintojohtosäännössä (88 ). (Kymenlaakson Osakunnan säännöt, luku 3 3.) Osakunnan jäsenluettelon ylläpidosta huolehtii jäsensihteeri.

3 Kymenlaakson Osakunta 3 Osakunta on sijainnut vuodesta 2009 lähtien Domus Gaudiumilla (, Helsinki), jonka esteettömät tilat tarjoavat kaikille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti osakunnan toimintaan. Osakunta toimii yhteisissä tiloissa Karjalaisen Osakunnan (KO) ja Wiipurilaisen Osakunnan (WiO) kanssa, ja näitä kolmea osakuntaa kutsutaan yhdessä Domus Gaudiumin osakunniksi (DGO). Tiloissa toimii myös Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat (WiOL) sekä Hyvät Martat (HyM), ja vuoden 2017 alusta samoissa tiloissa tulee toimimaan myös Akateeminen Olutseura (AOS) sekä Käyttiksen speksi. KyO osallistuu huoneiston ylläpidosta ja yhteisestä toiminnasta aiheutuviin kustannuksiin. Tiloissa on osakuntalaisten käytössä mm. flyygeli, tilava keittiö ja yhteisessä olohuoneessa päivän sanomalehdet, aikakauslehtiä, televisio, pelikonsoli, tietokone sekä runsaasti lautapelejä. Osakunnan toiminta rahoitetaan jäsenmaksuilla sekä ylioppilaskunnalta ja Kymenlaakson kunnilta saaduilla avustuksilla. Varoja hankitaan myös osakuntalaisten vapaaehtoistyöllä. 2. Vuoden 2017 tavoitteet Vuoden 2017 tavoitteina on edellisien vuosien tapaan kasvattaa osakunnan jäsenmäärää, tehdä osakuntaa tutuksi sekä markkinoida Helsinkiä houkuttelevana opiskelukaupunkina kymenlaaksolaisille. Erityisinä tavoitteina on lisätä osakuntalaisille mielekästä jatkuvaa toimintaa osakunnalla, edistää osakuntalaisten työelämävalmiuksia sekä rohkaista jäseniä yhteisosakuntalaiseen toimintaan tapahtumien, yhteistyöelimien sekä muun toiminnan kautta. Lisäksi osallistumme Suomi100 -juhlavuoden ja Osakuntien yhteisvaltuuskunnan (OYV) 50. juhlavuoden juhlintaan, sekä ystävyyssopimuksen allekirjoituksen juhlallisuuksiin virolaisen ylioppilasjärjestö Korp! Sororitas Estoniaen kanssa. Tavoitteita ja keinoja niiden saavuttamiseksi on eritelty myöhemmissä kohdissa tarkemmin. 3. Kokoukset 3.1. Toiminnan kuvaus Osakunnan kokoukset pidetään yliopiston lukukausien aikana kerran kuussa. Hallitus päättää osakunnan kokousajat kevät- ja syyslukukausien ensimmäisissä kokouksissa. Helmikuun kokous on vuosijuhlakokous, jossa kannetaan osakuntanauhaa. Kevään viimeinen kokous järjestetään yritysvierailun yhteydessä muualla kuin osakuntatiloissa. Vuoden lopussa marras-joulukuussa pidetään kokous, jossa valitaan virkailijat seuraavaksi vuodeksi. Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja.

4 Kymenlaakson Osakunta 4 4. Viikoittaiset tapahtumat 4.1. Toiminnan kuvaus Domus Gaudiumin osakunnat järjestävät keskiviikkoisin yhteisen kahvi-illan (keskiviikkokahvit) osakuntatiloissa klo 19 alkaen. Keskiviikkokahvien yhteydessä järjestetään päivystys klo Muina päivinä päivystäjän tehtävät hoidetaan osakuntatiloissa järjestettävien tapahtumien yhteydessä. 5. Kerhot 5.1. Tavoitteet Vuonna 2017 tullaan kerhotoimintaa ja sen mielekkyyttä nykyisessä muodossaan tarkastelemaan. Tavoitteena on kerhotoiminta, joka on tarkoituksenmukaista osakunnan muun toiminnan kannalta ja kannustaisi osakuntalaisia ideoimaan uutta, eikä pitää yllä kerhoperinteitä muodon vuoksi Keinot Toimintavaliokunta kokoustaa kerhotoiminnan tiimoilta, ja tekee ehdotuksen jatkotoimenpiteistä osakunnan hallitukselle Toiminnan kuvaus KyOssa toimii tällä hetkellä naistenkerho Kapiokerho, miestenkerho Kansalaiset, keskustelukerho Kymen Inttäjät, teatterikerho Kytkös sekä olut- ja siiderikerho KyOOS. Lisäksi osakunnalla toimii aktiivisesti esiintyvä Wiipurilaisen Osakunnan Laulajat (WiOL), joka on Domus Gaudiumin osakuntien yhteinen kuoro. Sekä KyOn omat kerhot, että muut DGO:n kerhot, ovat kaikkien kolmen osakunnan kaikille jäsenille avoimia. Kerhot järjestävät toimintaa osakuntalaisten oman kiinnostuksen mukaisesti. Kapiokerho ja Kansalaiset järjestävät vuosittain herrikset sekä böunarit. Kymen Inttäjät kokoontuu keskustelemaan tai väittelemään ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista, ja osallistuu DGO:n debattiin kevättalvella. Teatterikerho Kytkös tuottaa kronikan osakunnan vuosijuhliin. Olut- ja siiderikerho KyOOS tutustuttaa osakuntalaiset erilaisten oluiden ja siidereiden maailmaan maistelemalla ja arvioimalla erilaisia juomia, sekä järjestämällä ekskursioita olutravintoloihin ja panimoihin. Osakuntaan voidaan perustaa uusia kerhoja kysynnän ja aktiivisuuden mukaan.

5 Kymenlaakson Osakunta 5 6. Kulttuuri 6.1. Toiminnan kuvaus Osakunta järjestää jäsenilleen monipuolista kulttuuritoimintaa pääosin erilaisten ekskursioiden muodossa. Tarkoitus on poimia pääkaupunkiseudun sekä maakunnan laajasta tarjonnasta niin maksuttomia kuin maksullisia tapahtumia. Osakunta tukee maksullista kulttuuritoimintaa rahallisesti. Kulttuuritoimintaa ohjaa kulttuurisihteeri, joka ottaa mielellään vastaan vinkkejä toimintaan liittyen. Vuonna 2017 suunnitelmissa on mm. vierailla Helsinki Ink -tatuointifestivaaleilla Kaapelitehtaalla sekä katsoa Hartwall-areenalla Harry Potter ja Viisasten kivi -elokuvaa oikean sinfoniaorkesterin säestyksellä. Lisäksi vieraillaan mielenkiintoisissa pienemmissä näyttelyissä ja konserteissa, Suomi 100 -teemaa silmällä pitäen. 7. Liikunta 7.1. Tavoitteet Liikuntasihteeri järjestää liikuntatoimintaa erityisesti osakuntalaisten toiveiden mukaan ja pyrkii madaltamaan kynnystä osallistua osakunnan liikuntatapahtumiin Keinot Erityyppisiä liikuntatapahtumia järjestetään mahdollisimman monipuolisesti, jotta kaikki löytäisivät jotain, mihin osallistua. Liikuntasihteeri vastaanottaa myös osakuntalaisten liikunnallisia toiveita aktiivisesti mm. toimintavaliokunnan kautta Toiminnan kuvaus Osakunnan lenkkikerho jatkaa toimintaansa vuonna 2017, ja mukaan saavat tulla milloin tahansa kaikki lenkkeilystä kiinnostuneet osakuntalaiset. Suunnitelmissa on pyöritelty myös esimerkiksi mahdollista ekskursiota trampoliinipuisto Rushiin, erilaisia kesäpelejä ja mahdollisuuksien mukaan sekä osallistujien toiveita kuunnellen vaellusretkeä esimerkiksi Repovedelle tai Nuuksioon. Cooperin testi juostaan taas syksyllä 2017 innokkaiden osakuntalaisten voimin. Tarkoitus olisi myös elvyttää perinteinen aprillipäivän keilailu. Myös talvi- sekä penkkiurheilu kuuluvat olennaisena osana kuluvan vuoden liikuntasuunnitelmiin. Kevään ajan osakunta osallistuu DGO:n yhteiselle sählyvuorolle.

6 Kymenlaakson Osakunta 6 8. Retket, vierailut ja ekskursiot Touko-kesäkuussa emäntä järjestää jokavuotisen piknikretken luonnon helmaan. Kesällä maakuntasihteeri järjestää kesäretken Miehikkälään. Perjantaista sunnuntaihin kestävällä retkellä tutustutaan maakuntaan, paikallisiin nähtävyyksiin ja toimijoihin sekä näillä näkymin myös inspehtorin kesämökkiin. Vuoden 2017 työelämäpainotus näkyy myös ekskursioissa. Tavoitteena on järjestää vähintään yksi yritysvierailu vuoden aikana. Osakunnan toukokuun kokous järjestetään yritysvierailun yhteydessä, ja samalla tutustutaan isäntänä toimivan yrityksen toimintaan. Mahdollisuuksien mukaan voidaan tehdä muitakin yritysvierailuja tai ekskursioita. 9. Juhlat 9.1. Tavoitteet Osakunnan juhliin pyritään tuomaan poikkitieteellisyyttä ja yhteisosakuntalaisuutta sekä tutustuttamaan osakuntalaisia uusiin yhteistyötahoihin. Etenkin kynnystä osallistua DGO:n juhliin yli osakuntarajojen pyritään laskemaan Keinot Tapahtumia mainostetaan mahdollisuuksien mukaan myös Kymenlaakson Osakunnan ulkopuolisille tahoille, mm. muille osakunnille, ainejärjestöille ja esimerkiksi XAMK:lle (Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoululle). DGO:n toiminnanohjaajat sopivat yhteisistä käytännöistä juhliin osallistumisen ja niiden markkinoinnin osalta. Juhlia järjestetään myös uusien yhteistyökumppanien kanssa, mm. Helsingin yliopiston kääntäjäopiskelijoiden ainejärjestön (KouKi ry), Satakuntalaisen Osakunnan (SatO) sekä XAMK:n kanssa Toiminnan kuvaus Osakunnalla järjestetään sekä akateemisia perinteitä kunnioittavia pöytäjuhlia, että vapaamuotoisempia juhlia ja tapahtumia. Vuosi alkaa 4.2. järjestettävällä virkailijainvaihtokaronkalla, jonka yhteydessä järjestetään virkailijakoulutus. KyOn vuosijuhlaa vietetään Vuosijuhlaviikolle kuuluu tuttuun tapaan etiketti-ilta ja tanssiharjoitukset keskiviikkona, sekä seppeleenlasku osakunnan ensimmäisen inspehtorin Erik Lönnrothin haudalle vuosijuhlakokouksen yhteydessä torstaina. Vuosijuhlalla on tänä vuonna erityinen merkitys, sillä lauantain vuosijuhlan cocktailtilaisuuden yhteydessä allekirjoitetaan ystävyyssopimus Korp! Sororitas Estoniaen kanssa. Koska tämän vuoksi juhlaan on odotettavissa aiempaa runsaammin ulkomaalaisia vieraita, voidaan perjantaina ennen vuosijuhlaa järjestää vieraille erityistä ohjelmaa,

7 Kymenlaakson Osakunta 7 mahdollisesti yhteistyössä Karjalaisen Osakunnan kanssa. Itse vuosijuhlan vuosijuhlapuhujana on tänä vuonna Kotkan kulttuurijohtaja Antti Karjalainen. Juhlassa jaetaan aktiivisille osakuntalaisille harrastus- ja ansiomerkkejä sekä stipendejä, ja virallinen osuus päättyy perinteisiin akateemisiin tansseihin. Jatkot ja silliaamiainen järjestetään osakuntatiloissa Maaliskuussa Kapiokerho järjestää miehille herrapäivälliset eli herrikset. Herriksillä on vaihtuva teema, jota seurataan tarjoiluissa ja pukeutumisessa. Uutuutena järjestetään maaliskuussa myös DGO:n yhteisbileet, jotka tulevat yhteisosakuntalaisuutta edistääksemme olemaan avoimet kaikkien osakuntien jäsenille. Vuonna 2017 osakunnalle valitaan uusi kuraattori, jonka astumista virkaan juhlitaan kuraattorinvaihtokaronkassa huhti-toukokuussa. Toukokuussa Domus Gaudiumin osakunnat järjestävät yhteistyössä Keskisuomalaisen Osakunnan (KSO) kanssa yhteissitsit, ja tänä vuonna sitseille osallistuu myös SatO. Keväällä on tarkoitus järjestää myös Kouvola-sitsit yhdessä KouKi ry:n kanssa. Elokuun lopulla KyO järjestää yhdessä muiden itäsuomalaisten osakuntien kanssa Itäsuomalaiset kesäjuhlat. Mukana ovat KyOn lisäksi KO, WiO, Savolainen Osakunta (SavO) ja Östra Finlands Nation (ÖFN). Syyskuussa järjestetään muiden kuin kyolaistenkin keskuudessa suuren suosion saavuttaneet rapujuhlat. Lokakuussa järjestettävien fuksisitsien tarkoituksena on toivottaa uudet osakuntalaiset tervetulleeksi osakuntatoimintaan ja tutustuttaa heidät akateemisten pöytäjuhlien saloihin. Rajanylitystä, KyOn kakkosjuhlaa, vietetään pyhäinpäivän tienoilla rajanylitysmestarin valitseman teeman mukaan. Rajanylitykseen kuuluu pöytäjuhla sekä teeman mukainen ohjelma ja pukeutuminen. Juhlaan pyritään kutsumaan jälleen myös XAMK:n Kotkan ja Kouvolan toimipisteen opiskelijoita edistääksemme yhteistyötä maakuntamme korkeakouluopiskelijoiden kanssa. Lokamarraskuussa Kansalaiset järjestää naisille böunarit eli daamipäivälliset, vastineena keväällä pidetyille herriksille. Kuten herriksillä, myös böunareillä on vaihtuva teema. Osakunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa uudet osakuntalaiset saavat osakuntanauhansa, minkä jälkeen osallistumme ylioppilaiden soihtukulkueeseen. Suomi 100 -juhlavuotta juhlistetaan tavallista näyttävämmin yhdessä muiden osakuntien kanssa. Joulukuussa fuksit järjestävät pikkujoulut osakuntalaisille syyskauden päätteeksi. Osakunta lähettää airuita ja edustajia yliopiston avajaisiin sekä muihin akateemisiin juhliin ja tilaisuuksiin, erityisesti Filosofisen tiedekunnan promootioon sekä muiden osakuntien vuosi- ja kakkosjuhliin.

8 Kymenlaakson Osakunta Rekrytointi Tavoitteet Tavoitteena on kasvattaa osakunnan jäsenmäärää entisestään ja tehdä osakuntaa tutuksi kymenlaaksolaisten, varsinkin lukiolaisten, keskuudessa. Rekrytoinnissa panostetaan tänä vuonna erityisesti Pohjois-Kymenlaaksosta kotoisin oleviin opiskelijoihin. Lisäksi pohditaan konkreettisia keinoja uusien jäsenien sitouttamiseen osakuntaan pitkällä aikavälillä Keinot Rekrytointitoimintaan on viime vuosina panostettu rahallisesti aiempaa enemmän, ja tämä jatkuu myös vuonna Osakunta pyrkii näkymään aktiivisemmin uusille opiskelijoille mm. sosiaalisen median sekä erilaisten tapahtumien kautta. Esimerkiksi Kouvola-sitsejä tullaan markkinoimaan voimakkaasti myös osakuntien ulkopuolella. Kymenlaakso sitsaa! -tapahtumalla lisätään osakunnan näkyvyyttä maakunnassa, ja aktiivista yliopistoesittelyä Kymenlaakson abiturienteille jatketaan abikiertueen sekä abipäivän muodossa. Rekrytointivaliokunta tulee kokouksessaan käsittelemään keinoja, millä tavoin uudet jäsenet saisi sitoutumaan osakuntaan entistä paremmin. Aiheen tiimoilta pohditaan myös mahdollisuutta toteuttaa kysely vuoden 2016 fukseille, jolla kartoitettaisiin heidän näkemyksiään osakunnan rekrytointi- ja fuksitoiminnasta Toiminnan kuvaus Osakunta järjestää syksyllä ja keväällä uusien iltoja, joissa uudet osakuntalaiset voivat tulla tutustumaan osakuntatiloihin ja muihin osakuntalaisiin rennon illanvieton merkeissä. Syksyllä osallistumme Helsingin yliopiston lukuvuoden avajaiskarnevaaleille ja mahdollisesti Aaltoyliopiston avajaisiin, joissa esittelemme toimintaamme fukseille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille. Fuksiohjaajat järjestävät syyskuun ajan fuksipäivystyksen kahtena arki-iltana viikossa. Syyskuussa yhdessä KO:n ja WiOn kanssa järjestettävät fuksiaiset tutustuttavat fuksit osakunnan ja Helsingin saloihin. Lisäksi osallistutaan OYV:n järjestämään yhteisosakuntalaiseen rekrytointitoimintaan sekä HYYn Fuksiseikkailuun omalla rastilla DGO:n tiloissa. Rekrytointitoiminnasta tiedotetaan laajalti sosiaalisessa mediassa (mm. Facebook ja Instagram), nettisivuilla ja mainoskampanjoilla kampuksilla. Keväällä järjestettävät Kouvola-sitsit on tarkoitus järjestää yhteistyössä KouKi ry:n kanssa, jonka mainonnalla pyritään rekrytoimaan uusia, erityisesti Kouvolasta kotoisin olevia jäseniä. Osakuntalehti Kypsän vuoden 2016 viimeisen numeron yhteydessä on julkaistu abeille suunnattua tietoa ja markkinointia. Lehteä jaetaan abikiertueella, joka toteutetaan joulu-tammikuussa Kymenlaakson lukioissa. Kiertueesta vastaavat edellisen vuoden fuksiohjaajat yhdessä

9 Kymenlaakson Osakunta 9 rekrytointivaliokunnan ja uusien fuksiohjaajien kanssa. Myös jokakesäistä fuksiasuntomainontaa uusille opiskelijoille jatketaan, joskin keskustelua mainonnan muodosta (maakunnan lehdet/sosiaalinen media) tullaan käymään. Abikiertueen lisäksi jatkamme abipäiväperinnettä, jossa abiturientit saapuvat Helsinkiin tutustumaan osakuntaan ja Helsingin yliopistoon tai Aalto-yliopistoon. Abit kiertävät päivän tutustuen haluamaansa kampukseen ja saapuvat illaksi osakunnalle tutustumaan sitsiperinteeseen. Abipäivä suunnataan vuonna 2017 Kouvolan ja Iitin abiturienteille. 11. Muut tapahtumat Tavoitteet Tavoitteena on lisätä osakunnalla vapaamuotoista ja matalan kynnyksen jatkuvaa toimintaa, sekä edistää yhteistyötä DG:n osakuntien kesken tällä saralla. Lisäksi järjestetään toimintaa, jolla lisätään osakuntalaisten työelämävalmiuksia ja jolla osakunnan toimintaa pystytään markkinoimaan näyttävästi ulospäin. Osakuntalaisia kannustetaan järjestämään ja ideoimaan itse haluamaansa toimintaa Keinot Keskiviikkokahvien toimintaa elävöitetään järjestämällä niiden yhteydessä oheisohjelmaa joka toinen viikko yhdessä KO:n ja WiOn kanssa. Yhtenä ohjelmana on CV- ja työhakemusklinikan järjestäminen osakuntalaisille, ja lisäksi työelämään tutustutaan toukokuun osakunnan kokouksessa sekä mahdollisin yritysekskursioin. DGO:lle perustetaan oma VeriRyhmä ja muutakin yhteistoimintaa, mm. Laskiaisriehan valmistelut, tehdään yhdessä DGO:n kesken. Maakunnassa järjestetään näyttävä Kymenlaakso sitsaa! -toritapahtuma ja myös mm. Kouvola-sitsejä markkinoidaan isosti osakuntien ulkopuolelle. Toimintavaliokunta tulee toimimaan ensisijaisena elimenä toimintaan liittyvien osakuntalaisten toiveiden toteuttamisessa Toiminnan kuvaus Laskiaistiistaina DGO osallistuu Laskiaisriehaan Kaivopuistossa, ja riehan jatkoja vietetään saunaillan merkeissä Kattosauna Sivistyksellä. Tarkoituksena on rakentaa DGO:n tai jopa osakuntien yhteinen mäenlaskuväline riehaan. Kevään toinen saunailta järjestetään ja vuoden kolmas syksyllä. Keväällä KyO osallistuu joukkueellaan DGO:n perinteiseen väittelykilpailuun, debattiin, Karjalaista ja Wiipurilaista Osakuntaa vastaan inspehtorien tuomaroidessa. Vappua juhlitaan akateemisesti DGO:n yhteisetkojen, Mantan lakituksen seuraamisen ja Ullanlinnanmäen piknikin muodossa. Mahdollisuuksien mukaan pyritään järjestämään myös yhteislähtö vappubileisiin. Vaihtoehtoisesti vapuksi pyritään järjestämään mahdollisuus lähteä Tarttoon

10 Kymenlaakson Osakunta 10 ystävyysjärjestöjemme Korp! Fraternitas Tartuensiksen sekä Korp! Sororitas Estoniaen vieraaksi. Toukokuussa järjestetään vapaamuotoisempi hengailuilta DGO:lla, osakuntalaisten toiveiden mukaisesti esimerkiksi Euroviisujen finaalin kisakatsomo tai leffamaraton. Kesäkuussa järjestetään Kymenlaakso sitsaa! -toritapahtuma Kotkassa ja Kouvolassa, joka on hyväksytty viralliseksi Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumaksi. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda saman pöydän ääreen eri-ikäisiä kymenlaaksolaisia tutustumaan osakuntaan ja opiskelijakulttuuriin vapaamuotoisten sitsien muodossa. Tapahtumaa tullaan mainostamaan voimakkaasti maakunnassa ja yhteistyökumppaneita haetaan mm. kaupungilta, maakunnan tiedotusvälineistä sekä XAMK:sta. KyO osallistuu myös OYV:n 50. juhlavuoden juhlintaan tekemällä tästä tapahtumasta yhteisosakuntalaisen. Joulukuussa osakuntalaiset kokoontuvat tapaninpäivän tansseihin maakunnassa. Vuoden aikana järjestetään Liisankadun pyhiinvaellus, jonka tarkoituksena on herätellä muistoja ja tutustuttaa uudet osakuntalaiset entisten Liisankadun osakuntatilojen kirjavaan historiaan. Jatkuvaa toimintaa lisätään järjestämällä keskiviikkokahvien yhteydessä erityistä ohjelmaa joka toinen viikko. Ohjelman sisältönä voi olla esimerkiksi DGO:n kerhojen ideoimaa toimintaa, lautapelejä, kokkailua, väittelyilta, CV-klinikka tai oman alan esittelyilta. Lisäksi DGO:lle perustetaan oma VeriRyhmä, joka käy luovuttamassa verta yhdessä vähintään neljä kertaa vuoden aikana. 12. Tiedotus- ja julkaisutoiminta Tavoitteet Tavoitteena vuodelle 2017 on selkeyttää KyOn brändiä ja kirkastaa visuaalista ilmettä. Sosiaalisen median näkyvyyteen panostetaan ja Kypsää uudistetaan resurssien mukaan Keinot Vuosien 2016 ja 2017 tiedotussihteerien johdolla pidetään brändipalaveri, jossa määritetään suuntaviivat osakunnan visuaaliselle ilmeelle jatkossa. Osakunnalla keskustellaan erityisesti fuksitapahtumien rahallisesta Facebook-markkinoinnista. Kypsän toimituskunta arvioi Kypsän graafista ilmettä sekä sisältöä nykyisellään, mm. lukijakyselyn perusteella, ja tekee tarpeellisiksi katsomiaan muutoksia Toiminnan kuvaus Tiedotussihteeri vastaa osakunnan sisäisestä ja ulkoisesta tiedotuksesta, päivittää nettisivuja ja hallinnoi sähköpostilistoja. Tiedotussihteeri kertoo KyOn toiminnasta ja tapahtumista tarvittaessa myös maakunnan tiedotusvälineille. Osakunta esittäytyy maakunnan mediassa mm. vuosijuhlan ja

11 Kymenlaakson Osakunta 11 kesäretken yhteydessä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös Kymenlaakso sitsaa! -tapahtuman nimissä. Osakuntalaiset sekä muut osakunnan toiminnasta kiinnostuneet saavat tietoa toiminnasta seuraavista kanavista - osakunnan internetsivuilta - osakunnan sähköpostilista kyo-list@helsinki.fi - Facebook-sivu - kaikille avoin Facebook-ryhmä - Instagram ja #kyosakunta - yliopiston päärakennuksen ja osakunnan ilmoitustaulut - WhatsApp -keskusteluryhmä - Slack-kanava #KyO Osakunnan sähköpostilista tavoittaa kaikki jäsenet ja toimiikin osakunnan virallisena tiedotuskanavana, jonne välitetään tieto kaikista osakunnan tapahtumista sekä muista merkittävistä asioista. Osakunta on lanseerannut vuonna 2016 kuukausitiedotteen, jossa kerrataan tapahtumakalenterin lisäksi mm. isoja yliopistolla tai ylioppilaskunnassa tapahtuvia asioita sekä tärkeimpiä osakunnan hallituksen ja osakunnan kokousten päätöksiä. Sosiaalisen median aikakaudella tärkeimmät asiat nostetaan esiin myös Facebookissa, muiden kanavien toimiessa vapaamuotoisempina informaatiokanavina. Osakunnan jäsenlehti Kypsä ilmestyy neljästi vuodessa. Kypsän verkkojulkaisua KypSähköä voi lukea internetissä osakunnan sivuilla. 13. Suhdetoiminta Tavoitteet Yhteistyötä virolaiskorporaatio Korp! Sororitas Estoniaen kanssa syvennetään Keinot Korp! Sororitas Estoniaen kanssa solmitaan ystävyyssopimus helmikuun 2017 aikana Toiminnan kuvaus Helsingin yliopiston ylioppilaskuntaan (HYY) pidetään aktiivisesti yhteyttä ja osallistutaan opiskelijoille järjestettyihin tilaisuuksiin. Osakunnan ja hallituksen kokouksissa raportoidaan omatoimisesti osakuntalaisia koskettavista HYY-asioista.

12 Kymenlaakson Osakunta 12 KyO osallistuu aktiivisesti niin muiden osakuntien vuosijuhliin kuin yhteisosakuntalaiseen toimintaan, kuten osakuntasuunnistukseen. Osakunta vaikuttaa yhteisosakuntalaisiin asioihin OYV:n ja Osakuntalaisen Unionin kautta. Lähetämme edustajan OYV:n syys- ja kevätkokoukseen. Osakunnalla on omat edustajansa Itäsuomalaisessa valtuuskunnassa, sekä kolme edustajaa Domus Gaudiumin osakuntien huoneistotoimikunnassa. Osakunta ylläpitää suhteita niin ulkomaisiin kuin kotimaisiinkin yhteistyöjärjestöihin ja ystävyysosakuntiin, jotka on listattu alla. Näiden järjestöjen edustajille lähetetään kutsut niin vuosijuhlille kuin rajanylitykseenkin. Hallands Nation, Lund (Ruotsi) Kalmar Nation, Uppsala (Ruotsi) Korp! Fraternitas Tartuensis, Tartto (Viro) Korp! Sororitas Estoniae, Tartto (Viro) Wiipurilainen Osakunta, Helsinki Karjalainen Osakunta, Helsinki Savo-Karjalainen Osakunta ry., Turku Vuoden 2017 aikana järjestetään seniorisihteerin johdolla yhteisiä tapahtumia Kymenlaakson Osakunnan Seniorit ry:n kanssa. Osakuntalaiset osallistuvat kutsuttuina myös Kymenlaakson Osakunnan Seniorit ry:n tapahtumiin. Suhteista senioreihin huolehditaan myös osallistumalla Kymen Lohen Veljeskunnan kokouksiin. 14. Hyväntekeväisyys, maakuntatoiminta, ympäristö ja yhdenvertaisuus Tavoitteet Vuonna 2017 yhdistetyn isännistön ja emännistön eli henkilökunnan toiminnassa otetaan huomioon yhdenvertaisuusnäkökulma, ja sukupuolittunutta työnjakoa, joka ei huomioi yksilön henkilökohtaisia preferenssejä, vältetään Keinot Emäntää ja isäntiä ohjeistetaan työnjaon periaatteista, henkilökuntaa kuunnellaan heidän toiveissaan työnjaon suhteen ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa noudatetaan erityisesti tässä asiassa Toiminnan kuvaus

13 Kymenlaakson Osakunta 13 KyO on mukana hyväntekeväisyystoiminnassa keräämällä rahaa kokouksien yhteydessä hyväntekeväisyyskohteeksi valitulle järjestölle. Vuonna 2017 kohteena on Sightsavers -organisaatio, joka kerää varoja hoitaakseen ja ennaltaehkäistäkseen estettävissä olevaa sokeutumista kehitysmaissa sekä parantaakseen sokeiden ja näkövammaisten yhteiskunnallista asemaa. Tavoitteena on kerätä vuoden aikana Sightsaversille vähintään 50e. Suhteita maakuntaan ylläpidetään kesäretkellä, Kymenlaakso sitsaa! -toritapahtumalla ja mahdollisesti muilla tapahtumilla. Maakuntatoimintaa ideoi ja organisoi osakunnan maakuntavaliokunta. Ympäristöasioista huolehtii DGO:n yhteinen huoneistotoimikunta, jossa tänä vuonna ensimmäistä vuotta toimiva ympäristövastaava vastaa yhteisesti kaikkien tilankäyttäjien ympäristöasioista. Vuonna 2015 hyväksyttyä yhdenvertaisuussuunnitelmaa toteutetaan aktiivisesti osakunnan toiminnassa. Tästä vastaa etenkin kurinpitovaliokunta, mutta jokaisen osakuntalaisen yhdenvertaisuustietoutta pyritään lisäämään viittaamalla suunnitelmaan tarpeen mukaan. Yhdenvertaisuutta osakunnalla valvovat kurinpitovaliokunnan lisäksi hallituksen puheenjohtaja ja osakunnan kuraattori. Vuonna 2015 hyväksytyistä turvallisen tilan periaatteista tiedotetaan jäsenistöä. Kymenlaakson Osakunnan puolesta, Sofia Rahikainen Toiminnanohjaaja 2017

14 Kymenlaakson Osakunta 14 Liite 1, virkailijaluettelo 2017 Virkailijat Inspehtori Professori Jari Lavonen (Sippola) Hallituksen puheenjohtaja TK Esa-Pekka Helanne (Kotka) Taloudenhoitaja TK Salli Ahtiainen (Helsinki) Isäntä ELK Tiina Heikkilä (Anjalankoski) TkK Tuukka Mustapää (Kuusankoski) Fuksiohjaaja Fil. yo. Marjut Päkki (Miehikkälä) Fil. yo. Emma Schumilov (Kotka) Maakuntasihteeri Fil. yo. Marjut Päkki (Miehikkälä) Tiedotussihteeri Teol. yo. Sara Tähkäpää (Hamina) Jäsensihteeri HuK Anna-Liisa Koskinen (Kouvola) Liikuntasihteeri Fil. yo. Marjut Päkki (Miehikkälä) Varalaulunjohtaja TK Salli Ahtiainen (Helsinki) Sotat. yo. Eemil Hakala (Kiukainen) Farm. yo. Ilona Raimas (Hamina) Kypsän päätoimittaja Teol. yo. Sara Tähkäpää (Hamina) Kuraattori ( saakka) TkK Ester Pentti (Kotka) Sihteeri Farm. yo. / Elintarviket. yo. Olli Ahola (Virolahti) Toiminnanohjaaja Oikeust. yo. Sofia Rahikainen (Kotka) Emäntä HuK / Valtiot. yo. Aapo Jussila (Hamina) Ulkoasiainsihteeri Lääket. yo. Iina Elfving (Virolahti) Asuntosihteeri Farm. yo. / Elintarviket. yo. Olli Ahola (Virolahti) Seniorisihteeri ELK Tiina Heikkilä (Anjalankoski) Kulttuurisihteeri Fil. yo. Joni Tilli (Kotka) Laulunjohtaja Lääket. yo. Leon Hirvelä (Kotka) Valokuvaaja ELK Tiina Heikkilä (Anjalankoski) HuK Anna-Liisa Koskinen (Kouvola) Fil. yo. Marjut Päkki (Miehikkälä) Arkistonhoitaja HuK Pasi Pykälistö (Anjalankoski)

15 Kymenlaakson Osakunta 15 Hallitus Kuraattori Ester Pentti Puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne Sihteeri Olli Ahola Taloudenhoitaja Salli Ahtiainen Iina Elfving Leon Hirvelä Eerika Mankinen Sofia Rahikainen Sara Tähkäpää Kypsän toimituskunta Salli Ahtiainen Iina Elfving Eemil Hakala Esa-Pekka Helanne Aapo Jussila Anna-Liisa Koskinen Pasi Pykälistö Marjut Päkki Joni Tilli Henkilökunta Olli Ahola Salli Ahtiainen Iina Elfving Eemil Hakala Esa-Pekka Helanne Leon Hirvelä Anna-Liisa Koskinen Krista Kosonen Eerika Mankinen Pasi Pykälistö Marjut Päkki Sofia Rahikainen Ilona Raimas Joni Tilli Sara Tähkäpää Valiokunnat ja lautakunnat Toimintavaliokunta Pj. toiminnanohjaaja Sofia Rahikainen emäntä Aapo Jussila isäntä Tiina Heikkilä isäntä Tuukka Mustapää Leon Hirvelä Aapo Jussila Pasi Pykälistö Marjut Päkki Joni Tilli Rekrytointivaliokunta Pj:t fuksiohjaajat Marjut Päkki ja Emma Schumilov Talousvaliokunta Pj. taloudenhoitaja Salli Ahtiainen Olli Ahola Esa-Pekka Helanne Aapo Jussila Ville Myllylä Pasi Pykälistö Asuntovaliokunta Pj. hallituksen puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne Sihteeri asuntosihteeri Olli Ahola

16 Kymenlaakson Osakunta 16 Leon Hirvelä Sofia Rahikainen Ilona Raimas Sara Tähkäpää Kurinpitovaliokunta Pj. kuraattori Ester Pentti Tiina Heikkilä Esa-Pekka Helanne Pasi Pykälistö Sofia Rahikainen Tiina Heikkilä Leon Hirvelä Marjut Päkki Maakuntavaliokunta Pj. maakuntasihteeri Marjut Päkki Olli Ahola Sini Leppänen Pasi Pykälistö Ilona Raimas Ansiomerkkilautakunta Kuraattori Ester Pentti Milja Ahtosalo-Louhiranta Joonas Ollila Maria Rämö KyOn edustajia muualla DG:n huoneistotoimikunta HTK Varapuheenjohtaja Salli Ahtiainen Klubimestari Esa-Pekka Helanne Apuklubimestari Pasi Pykälistö Rahastojen hoitokunta Rahastojen asiamies Mari Heikkilä Puheenjohtaja inspehtori Jari Lavonen Varapuheenjohtaja kuraattori Ester Pentti Kymen Lohen veljeskunnan edustaja Mirja Hannula Salli Ahtiainen Tiina Heikkilä Aapo Jussila Itäsuomalainen valtuuskunta Kuraattori Ester Pentti Pasi Pykälistö Sofia Rahikainen Osakuntalainen Unioni Hallituksen jäsen Salli Ahtiainen Hallituksen jäsen Aleksi Leppänen Osakuntalainen edustajistoryhmä Edustajiston jäsen Sofia Rahikainen Edustajiston varajäsen Olli Ahola

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi. OSAKUNNAN KOKOUS 9/2016 Pöytäkirja Aika 24.11.2016 klo 18:30 Paikka DGO Läsnä Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 21 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.59. 2.

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta 2. Sisällysluettelo

Kymenlaakson Osakunta 2. Sisällysluettelo KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällysluettelo 1. Osakunnan tarkoitus... 2 2. Kokoukset... 3 3. Viikoittaiset tapahtumat... 3 4. Kerhot... 3 5. Kulttuuri... 4

Lisätiedot

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja.

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja. Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2013 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Sisällys: Liite 1.: Virkailijaluettelo 2015. 1. Osakunnan tarkoitus

Sisällys: Liite 1.: Virkailijaluettelo 2015. 1. Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2015 Sisällys: 1. Osakunnan tarkoitus 2. Kokoukset 3. Viikoittaiset tapahtumat 4. Kerhot 5. Kulttuuri 6. Liikunta 7. Retket, vierailut ja ekskursiot 8. Juhlat

Lisätiedot

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja.

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja. Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2014 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS I/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 19.1.2017 kello 18:30 Paikka DGO Läsnä 15 osakuntalaista sekä inspehtori Jari Lavonen Kokousvirkailijat: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012 Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011 Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS I/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 12.1.2017 kello 18:00 Paikka DGO Läsnä: 9 hallituksen jäsentä Kokousvirkailijat: Hallituksen puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne Sihteeri Olli Ahola 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus 2016 I YLEISTÄ Kymenlaakson Osakunta perustettiin vuonna 1933 yhdistämään Helsingin yliopistossa opiskelevia kymenlaaksolaisia, tukemaan heidän henkisiä ja fyysisiä

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS VI/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: 21.9.2017 kello 18.30 Paikka: Domus Gaudium, osakuntatilat Paikalla: 10 osakuntalaista Kokousvirkailijat: Kuraattori Jenni-Maria Käki Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 Kymenlaakson Osakunta 2 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2015

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2015 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2015 Jokaviikkoiset DGO:n (Domus Gaudiumin osakunnat) yhteiset tapahtumat: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Osakunnan kokous 6/16 Pöytäkirja Aika: 15.9.2016 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudium Läsnä: 13 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.39. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus - Kokous todettiin

Lisätiedot

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Pasi Pykälistö ja Ester Pentti.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Pasi Pykälistö ja Ester Pentti. OSAKUNNAN KOKOUS 1/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 24.1.2013 klo 18:30 Paikka: Domus Gaudium Paikalla: 16 osakuntalaista sekä inspehtori. Lisäksi yksi osakuntalainen saapui n. 19:25. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Osakunnan kokous 7/16 Pöytäkirja Aika: 13.10.2016 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudium Läsnä: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 15 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta. Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö. 1 Yleissäännöt

Kymenlaakson Osakunta. Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö. 1 Yleissäännöt Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö 1 Yleissäännöt Jokaisen osakunnan virkailijan tehtävänä on: 1) hoitaa säännöissä ja kokouksissa hänelle määrätyt tehtävät tunnollisesti. 2) hoitaa kuraattorin,

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS II/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: 23.2.2017 kello 18:30 Paikka: DGO Läsnä: 16 osakuntalaista Kokousvirkailijat: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja Salli Ahtiainen

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta. Aika: klo Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä)

Kymenlaakson Osakunta. Aika: klo Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä) HALLITUKSEN KOKOUS XI/2016 Pöytäkirja Aika: 30.8.2016 klo 18.30 Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä) 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.27. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset.

KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset. KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset. Osakunnan kokoukset: Tammikuun osakunnan kokous 19.1.2012 : - Kiitoskortti

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta 2

Kymenlaakson Osakunta 2 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2014 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 11.4.2014 klo 19.00 Paikka Kokoushuone Seppele, Domus Gaudium Läsnä 7 hallituksen jäsentä, 1 osakuntalainen ja 1 vierailija Jenni-Maria Käki, hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Kymenlaakson Osakunta 2

Sisällysluettelo. Kymenlaakson Osakunta 2 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2013 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 8/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: 8.11.2012 klo 18.30. Paikka: Domus Gaudium Paikalla: 12 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.31. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2013 Jokaviikkoiset DGO:n (Domus Gaudiumin osakunnat) yhteiset tapahtumat: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 1/2012 PÖYTÄKIRJA Aika to 19.1.2012 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto, Domus Gaudium. 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin 18.41. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus - Kokous

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 10/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 12.9.2014 klo 17.00 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 8 hallituksen jäsentä ja 2 osakuntalaista Jenni-Maria Käki, hallituksen puheenjohtaja Joonas Ollila, kuraattori

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus

Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus 2011 1 Sisällysluettelo KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS...1 2011... 1 YLEISTÄ... 3 TOIMINNAN PUITTEET... 3 JÄSENET...3 TILAT...3 TALOUS...3 VIRKAILIJAT...3

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 10/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: 13.12.2012 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat Paikalla: 18 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.35. 2. Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 2/2012 PÖYTÄKIRJA Aika to 23.2.2012 klo 18:30 Paikka Domus Gaudium 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.35. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS XIII/2016 ESITYSLISTA Aika: 27.9.2016 klo 18.00 Paikka: DGO Läsnä: 6 (Olli Ahola, Tiina Heikkilä ja Leon Hirvelä eivät olleet läsnä) 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.06 2.

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 7/2011 PÖYTÄKIRJA Aika to 20.10.2011 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto Läsnä Maria Rämö, kuraattori. 14 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 8/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 16.10.2014 klo 18.30 Paikka DG osakuntatilat Läsnä 10 osakuntalaista ja 1 alumnijäsen 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.47. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2012 PÖYTÄKIRJA Aika ma 10.9.2012 klo 17.00 Paikka osakuntahuoneisto, Domus Gaudium. Paikalla 10: Maria Rämö Joonas Ollila Pasi Pykälistö Ester Pentti Pekka Haimi Viivi Haimi Jenni-Maria

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan yhdenvertaisuussuunnitelma

Kymenlaakson Osakunnan yhdenvertaisuussuunnitelma Kymenlaakson Osakunnan yhdenvertaisuussuunnitelma Yhdenvertaisuussuunnitelman toimeenpano Yhdenvertaisuussuunnitelman toteutumisesta vastaa kollektiivisesti kurinpitovaliokunta. Valiokunnan tehtävänä on

Lisätiedot

4.4 Muut toimikunnat s. 14 IV Toimialat s. 15 1 Kulttuuri s. 15 2 Osakuntalehti Kypsä s. 15 3 Liikunta s. 16 4 Juhlat s. 16 5 Muut tapahtumat s.

4.4 Muut toimikunnat s. 14 IV Toimialat s. 15 1 Kulttuuri s. 15 2 Osakuntalehti Kypsä s. 15 3 Liikunta s. 16 4 Juhlat s. 16 5 Muut tapahtumat s. Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus 2012 1 Sisällys Sisällysluettelo s. 2 I Yleistä s. 4 II Toiminnan puitteet s. 4 1 Jäsenet s. 4 2 Tilat s. 4 3 Talous s. 5 4 Virkailijat s. 5 4.1 Inspehtori s. 5

Lisätiedot

80. vuosijuhla. kutsu. Kymenlaakson Osakunnan. juhlan tukena

80. vuosijuhla. kutsu. Kymenlaakson Osakunnan. juhlan tukena Arvoisa osakuntalainen Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme Kymenlaakson Osakunnan a Torstaina 21. päivä laskemme helmikuun kokouksen jälkeen seppeleen Osakunnan ensimmäisen inspehtorin Erik

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 13.1.2014 klo 18:00 Paikka Patolassa, Sinin kotona Läsnä 9 hallituksen jäsentä ja 1 osakuntalainen Jenni-Maria Käki, hallituksen pj Joonas Ollila, kuraattori Tiina

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS VII/2013 PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2013 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat. Läsnä: Inspehtori ja 16 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin 18.41. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Päiväkirja

Päiväkirja Sivu 1 1 01.01.2015 1003 Shekkitili 17,97 Nordea pankkipalvelumaksu 4086 Pankkipalvelumaksut 17,97 Nordea pankkipalvelumaksu 2 13.01.2015 1003 Shekkitili 66,85 Kypsän postitus 4030 Jäsenlehden kulut 66,85

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 5/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 15.5.2014 klo 17.30 Paikka Radiotieteen ja -tekniikan laitos, Otaniemi Läsnä 12 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 17.35. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 7/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: to 18.10.2012 klo 18:30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat. Paikalla: 14 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KyO talous 2012 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2012-31.12.2012

KyO talous 2012 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2012-31.12.2012 KyO talous 2012 Sivu 1 01.01.2012 Alkusaldo 18787,64 18787,64 1000 Kassa 762,05 1003 Shekkitili 127130-82804 1840,27 1110 Siirtosaamiset 1322,40 1120 Lainasaamiset 14699,52 1200 Tavaravarasto 163,40 2010

Lisätiedot

HELSINGIN YLIOPISTON ETELÄSUOMALAISEN OSAKUNNAN VIRKAILIJA- JA TOIMIKUNTAOHJESÄÄNTÖ. I luku KURAATTORI

HELSINGIN YLIOPISTON ETELÄSUOMALAISEN OSAKUNNAN VIRKAILIJA- JA TOIMIKUNTAOHJESÄÄNTÖ. I luku KURAATTORI HELSINGIN YLIOPISTON ETELÄSUOMALAISEN OSAKUNNAN VIRKAILIJA- JA TOIMIKUNTAOHJESÄÄNTÖ I luku KURAATTORI 1 Kuraattorin tehtävänä on, sen lisäksi mitä osakunnan säännöissä ja muissa ohjesäännöissä on määrätty:

Lisätiedot

Pääkirja

Pääkirja Sivu 1 1000 Kassa 508,80 Alkusaldo 3 14.01.2015 408,80 100,00 Isännänvelka 4 14.01.2015 6,00 106,00 KyO-kassi Ester Pentille 13 30.01.2015 10,00 116,00 Laulukirja, Elina Lassila 14 30.01.2015 2,50 118,50

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri 2011 Kymenlaakson Osakunta

Tapahtumakalenteri 2011 Kymenlaakson Osakunta Tapahtumakalenteri 2011 Kymenlaakson Osakunta Jokaviikkoiset tapahtumat läpi lukuvuoden: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin Domus Gaudiumin Osakuntien

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

Sivu 1. Pääkirja

Sivu 1. Pääkirja Sivu 1 1000 Kassa Alkusaldo 01.01.2011 0,00 0 Alkusaldo 01.01.2011 979,65 979,65 3 Abi-infon matkakulut (Mi... 19.01.2011 11,00 968,65 4 Abi-infon matkakulut (Sin... 20.01.2011 17,10 951,55 5 Isännän velka

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 6/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: to 20.9.2012 klo 18.30 Paikka Domus Gaudium Paikalla: 18 kyolaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous

Lisätiedot

Sivu 1. Päiväkirja 01.01.2011-31.12.2011

Sivu 1. Päiväkirja 01.01.2011-31.12.2011 Sivu 1 01.01.2011 Alkusaldo 54467,56 54467,56 1000 Kassa 979,65 1003 Shekkitili 127130-82804 1791,36 1120 Lainasaamiset 51480,55 1200 Tavaravarasto 216,00 2010 Siirtovelat 3820,60 2980 Ed. vuosien yli-/alijäämä

Lisätiedot

4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki.

4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki. OSAKUNNAN KOKOUS 5/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 23.5.2013 klo 17:30 Paikka Accenture, Ruoholahti Läsnä 15 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 19:08. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.07.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.07.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 1000 Kassa Alkusaldo 01.01.2014 0,00 0 Alkusaldo 01.01.2014 1339,02 1339,02 1 Isännän velka Risto Mont... 07.01.2014 400,00 939,02 4 Kassan tilitys tilille 13.01.2014

Lisätiedot

Virkailijoiden yhteystiedot

Virkailijoiden yhteystiedot 3.1.2018 Virkailijoiden yhteystiedot Keskisuomalainen Osakunta E TU S IV U KU V I A M IKÄ ON OS A KU NTA? YHTE YS TIE DOT L IIT Y JÄ S E NE KS I A S U NNOT YHTE IS T YÖ JÄ S E NIL L E Virkailijoiden yhteystiedot

Lisätiedot

Päiväkirja

Päiväkirja Sivu 1 1 04.01.2016 1003 Shekkitili 62,04 Kypsän postitus 2010 Siirtovelat 62,04 Kypsän postitus 2 07.01.2016 1003 Shekkitili 27,84 Pankkipalvelumaksu 4086 Pankkipalvelumaksut 27,84 Pankkipalvelumaksu

Lisätiedot

Savolaisen osakunnan vuksiopus. Apua osakuntaelämän alkutaipaleelle.

Savolaisen osakunnan vuksiopus. Apua osakuntaelämän alkutaipaleelle. VUKSI- SUSJ Savolaisen osakunnan vuksiopus. Apua osakuntaelämän alkutaipaleelle. Sisältö 2 Vuksimajurin tervehdys 4 Kuraattorin tervehdys 5 Jäsenedut 5 Osakuntaan liittyminen 6 Vuksitoimikunta esittäytyy

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 2/2011 PÖYTÄKIRJA Aika to 24.2.2011 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto Läsnä Inspehtori Ritva Serimaa Kuraattori Antti Mänttäri Sihteeri Sini Leppänen 15 muuta osallistujaa 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta LXXXII annii

Kymenlaakson Osakunta LXXXII annii Vuosijuhlakutsu Arvoisa osakuntalainen Kymenlaakson Osakunta Olet lämpimästi tervetullut viettämään kanssamme Kymenlaakson Osakunnan 82. Torstaina 19. päivä laskemme helmikuun kokouksen jälkeen seppeleen

Lisätiedot

WIIPURILAINEN OSAKUNTA Osakunnan kokous 13/15 1 (6)

WIIPURILAINEN OSAKUNTA Osakunnan kokous 13/15 1 (6) WIIPURILAINEN OSAKUNTA Osakunnan kokous 13/15 1 (6) PAIKKA Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA 24.11.2015 LÄSNÄ 36 jäsentä ja 6 ulkojäsentä (ks. pöytäkirjan LIITE 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori

Lisätiedot

Koonnut Outi Tiainen

Koonnut Outi Tiainen Toimintasuunnitelma 2012 Koonnut Outi Tiainen Karjalainen Osakunta vuonna 2012... 2 1 Hallinto ja taloudenhoito... 4 1.1 Hallintoelimet... 4 1.2 Taloudenhoito... 4 2 Juhlatoiminta... 5 2.1 Vuosijuhla...

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2014-31.07.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2014-31.07.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 01.01.2014 Alkusaldo 19070,73 19070,73 1000 Kassa 1339,02 1003 Shekkitili FI72 1271 3000 0828 04 1310,44 1004 Shekkitili FI72 1228 3000 0202 12 1,59 1110 Siirtosaamiset

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

Karjalainen Osakunta / Helsingin yliopisto. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Manuel Ackermann

Karjalainen Osakunta / Helsingin yliopisto. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016. Manuel Ackermann Karjalainen Osakunta / Helsingin yliopisto Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Manuel Ackermann 11.2.2016 Karjalainen osakunta 1 Toimintasuunnitelma 2016 Sisällys Karjalainen Osakunta vuonna 2016... 2 1

Lisätiedot

Valiokuntien puheenjohtajien ja sihteerien tehtävät määritellään erikseen kunkin valiokunnan ohjesäännössä.

Valiokuntien puheenjohtajien ja sihteerien tehtävät määritellään erikseen kunkin valiokunnan ohjesäännössä. [13.11.2014] ja [25.11.2014] 1(5) HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN VIRKAILIJAOHJESÄÄNTÖ 1 Ohjesäännön tarkoitus Osakunnassa toimii osakunnan sääntöjen 52 mukaisesti virkailijoita. Tässä ohjesäännössä määritetään osakunnan

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 11/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 11.12.2014 klo 18.30 Paikka DG osakuntatilat Läsnä 15 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.31. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 Koonnut: Kirsi Kauppinen 6.2.2018 Sisällys Karjalainen Osakunta vuonna 2018... 3 1 Hallinto ja taloudenhoito... 6 1.1. Hallintoelimet... 6 1.2. Taloudenhoito... 7 2 Juhlatoiminta...

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.12.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.12.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 1000 Kassa Alkusaldo 01.01.2014 0,00 0 Alkusaldo 01.01.2014 1339,02 1339,02 1 Isännän velka Risto Mont... 07.01.2014 400,00 939,02 4 Kassan tilitys tilille 13.01.2014

Lisätiedot

KYPSÄ Kymenlaakson Osakunnan jäsenlehti 3 / 2017

KYPSÄ Kymenlaakson Osakunnan jäsenlehti 3 / 2017 KYPSÄ Kymenlaakson Osakunnan jäsenlehti 3 / 2017 KYPSÄN TÄSSÄ NUMEROSSA 3 4 5 6 Pääkirjoitus 10 Gradu - elämäntyö vai vain yksi pidempi essee? 12 16 Maakunta opiskelijan silmin Vieraskynä 18 20 Rapurallaa

Lisätiedot

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa

www.vaasanteknillinenseura.fi jsa www.vaasanteknillinenseura.fi VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2017 Koonnut: Kirsi Kauppinen 31.1.2017 Sisällys Karjalainen Osakunta vuonna 2017... 3 1 Hallinto ja taloudenhoito... 6 1.1. Hallintoelimet... 6 1.2. Taloudenhoito... 7 2 Juhlatoiminta...

Lisätiedot

VÄRIENKANTO-OIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN

VÄRIENKANTO-OIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN Tervetuloa Kymenlaakson Osakunnan 80-vuotisjuhlan alkumaljoille. Cocktailtilaisuuden aikana jaetaan värienkanto-oikeudet ja stipendit sekä esitetään tervehdykset. VÄRIENKANTO-OIKEUKSIEN MYÖNTÄMINEN Aloitamme

Lisätiedot

Karjalainen Osakunta / Helsingin yliopisto. Toimintasuunnitelma. Vuodelle 2015

Karjalainen Osakunta / Helsingin yliopisto. Toimintasuunnitelma. Vuodelle 2015 Karjalainen Osakunta / Helsingin yliopisto Toimintasuunnitelma Vuodelle 2015 Anna Eronen 10.2.2015 1 Sisällys Karjalaisen osakunta vuonna 2015... 2 1 Hallinto ja taloudenhoito... 6 1.2. Hallintoelimet...

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PAIKKA: Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA: 31.1.2017 LÄSNÄ: 32 jäsentä, 2 ulkojäsentä (Ks. LIITE 1), lisäksi kuraattori 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori avasi kokouksen kello 19.24. 2. KOKOUKSEN

Lisätiedot

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA

NAISAGRONOMIEN VUOSIKOKOUS FAZER KEKSEILLÄ TIISTAINA Naisagronomien jäsenkirje 2/2014 28. lokakuuta 2014 HYVÄ NAISAGRONOMI Syksy on jo pitkällä ja pian on taas vuosikokouksen aika, toivottavasti pääset osallistumaan. Kaipaamme myös ajatuksiasi ja toiveitasi

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PAIKKA: Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA: 19.9.2017 LÄSNÄ: 34 jäsentä, 4 ulkojäsentä (Ks. LIITE 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori avasi kokouksen kello 19.30. Emäntä Pihla Pietiläinen kehotti

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Pörssin Alumnit ry www.porssinalumnit.fi Yleistä Yleistoiminta Jäsenhankinta Kokoukset Opinto ja koulutustoiminta JSBE:n luennot Helsingissä Yritysvierailut/ esittelyt Yhteistoiminta Jyväskylän yliopiston

Lisätiedot

1 Hallinto ja taloudenhoito Hallintoelimet Taloudenhoito... 3

1 Hallinto ja taloudenhoito Hallintoelimet Taloudenhoito... 3 Toimintasuunnitelma 2010 Koonnut: Antti Räty Sisältö Karjalainen Osakunta vuonna 2010 1 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet.......................................... 3 1.2 Taloudenhoito.........................................

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

Karjalainen Osakunta/Helsingin yliopisto. Toimintasuunnitelma. Vuodelle 2014

Karjalainen Osakunta/Helsingin yliopisto. Toimintasuunnitelma. Vuodelle 2014 Karjalainen Osakunta/Helsingin yliopisto Toimintasuunnitelma Vuodelle 2014 Anna Eronen 13.2.2014 Sivu 1 Sisällys Karjalainen osakunta vuonna 2014... 2 1 Hallinto ja taloudenhoito... 6 2 Juhlatoiminta...

Lisätiedot

Sisältö. Karjalainen Osakunta vuonna 2011 1. 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet... 3 1.2 Taloudenhoito... 3

Sisältö. Karjalainen Osakunta vuonna 2011 1. 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet... 3 1.2 Taloudenhoito... 3 Toimintasuunnitelma 2011 Koonnut: Antti Räty Sisältö Karjalainen Osakunta vuonna 2011 1 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet.......................................... 3 1.2 Taloudenhoito.........................................

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2019

Toimintasuunnitelma 2019 Toimintasuunnitelma 2019 17. helmikuuta 2019 Koonnut: Antti Vaaranta Sisältö 1 Hallinto ja taloudenhoito 5 1.1 Hallintoelimet..................................... 5 1.2 Taloudenhoito.....................................

Lisätiedot

ETUSIVU OSAKUNTA TOIMINTA LIITY JÄSENEKSI ASUNNOT YHTEYSTIEDOT KUVIA JÄSENILLE

ETUSIVU OSAKUNTA TOIMINTA LIITY JÄSENEKSI ASUNNOT YHTEYSTIEDOT KUVIA JÄSENILLE 28.8.2017 Keskisuomalainen Osakunta - Virkailit 2016 ETUSIVU OSAKUNTA TOIMINTA LIITY JÄSENEKSI ASUNNOT YHTEYSTIEDOT KUVIA JÄSENILLE OSAKUNNAN YHTEYSTIEDOT VIRKAILIJOIDEN YHTEYSTIEDOT Inspehtori prof. Heikki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

Wiipurilaisen Osakunnan ohjesäännöt

Wiipurilaisen Osakunnan ohjesäännöt Wiipurilaisen Osakunnan ohjesäännöt Hyväksytty 2016 Sisältö: Neuvoston virkojen ohjesäännöt Virkailijoiden ohjesäännöt Toimikuntien ohjesäännöt Muut ohjesäännöt Wiipurilaisen Osakunnan kuraattorin ohjesääntö

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PAIKKA: Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA: 14.2.2017 LÄSNÄ: 25 jäsentä, 2 ulkojäsentä (Ks. LIITE 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori avasi kokouksen kello 19.24. 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011

Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 Uudenmaan yhdistys ry TOIMINTASUUNNITELMA 2011 1 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TAVOITTEET 2 2. HALLITUS JA SEN KOKOONTUMINEN 2 3. JÄSENTOIMINTA 2 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 3 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Liitteet Liite 1. Kumpulan Speksi ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Liite 2. Kumpulan Speksi ry:n talousarvio vuodelle 2017

Liitteet Liite 1. Kumpulan Speksi ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Liite 2. Kumpulan Speksi ry:n talousarvio vuodelle 2017 Hallituksen 2017 kokous 4 Aika: 22.3.2017 klo 21 Paikka: Eläinlääkärinkatu 7 B 55 Läsnä Olga Heino (puheenjohtaja) Nina Miettinen Ainokaisa Tarnanen (sihteeri) Petra Manninen Ville Jantunen Liitteet Liite

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY TOIMINTASUUNNITELMA 2017 EPSILON RY 1 YLEISTÄ Yhdistyksen toiminta tulee jatkumaan vuonna 2015 hyväksyttyjen sääntöjen mukaan. Epsilon ry:n tärkeimpänä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä,

Lisätiedot

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society

Ilmansuojeluyhdistys ry. Luftvårdsföreningen rf. Finnish Air Pollution Prevention Society 1 ILMANSUOJELUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2/2015 Aika: 26.11.2015 klo 15.00 Paikka: THL, Mannerheimintie 168 B ESITYSLISTA: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin sekä kahden pöytäkirjantarkastajan

Lisätiedot

Limes ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Limes ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Limes ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma 2013 1. Yleisosa Limes ry (myöhemmin Limes) on Kumpulan kampuksen järjestö, jonka tavoitteena on: *kustantaa opintomateriaalia *toimia Helsingin

Lisätiedot

Karjalaisen Osakunnan

Karjalaisen Osakunnan Karjalaisen Osakunnan FUKSIPUUKELLO 2011 HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916 Ota! i s a t osis vu u l e pisk o i t r i ilo Tervehdys sinulle uusi korkeakouluopiskelija!

Lisätiedot

KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2010-31.12.2010

KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2010-31.12.2010 KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 01.01.2010 Alkusaldo 54276,02 54276,04 1000 Kassa 467,62 1003 Shekkitili 127130-82804 1897,85 1120 Lainasaamiset 51480,55 1200 Tavaravarasto 430,00 2010 Siirtovelat 3820,60 2920

Lisätiedot

KPYL Toiminnan vuosikello. KPYL toiminnan vuosikello

KPYL Toiminnan vuosikello. KPYL toiminnan vuosikello KPYL Toiminnan vuosikello TAMMIKUU Uusien luottamusjäsenten koulutus Viestintävastaavien päivä Ajankohtaista asiaa nettisivuille HELMIKUU Kesäjuhlajärjestelyt käynnissä Toripaikkavaraukset Pitäjäinfon

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PAIKKA: Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA: 14.3.2017 LÄSNÄ: 31 jäsentä, 1 ulkojäsen (Ks. LIITE 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori avasi kokouksen kello 19.19. 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019

Laukaan Kalevalaiset Naiset ry Toimintasuunnitelma 2019 Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Toiminnan tavoitteet vuonna 2019... 3 3. Toiminta... 3 4. Tiedotus... 4 5. Hallinto... 4 5.1. Vuosikokous... 4 5.2. Hallitus... 4 6. Yhteistyötahot... 5 7. Talous... 5 Liite:

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot