i tur G-sarjan maas maasturi jan G-sar

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "i tur G-sarjan maas maasturi jan G-sar"

Transkriptio

1 G-sarjan maasturi

2 Ensimmäinen kaikilla teillä Mitä haasteita edessäsi onkaan, G-sarja on pätevä kumppani, jolla on jo yli 35 vuoden kokemus pioneerityöstä. Se on uskaltautunut maastoon, jota pidetään voittamattomana. Se tunkeutuu jopa suurkaupunkien syvimpiin sokkeloihin. Järkkymättömänä. Suoralinjaisena. Aina etulinjassa. m Seuraa G-sarjaa digitaalisessa maastossa. G-sarja tekee matkaa kaikkialla maailmassa. Luonnollisesti myös verkossa osoitteessa:

3 Kuin ylellisyyden normi: 4 Mercedes-AMG G 63 designo mysticruskea bright, AMG-kevytmetallivanteet 5-kaksoispuolaiset, titaaninharmaat ja kiiltosor vatut, verhous designo-nappanahka posliini/musta, somisteelementit AMG-hiilikuitu 20 Mercedes-Benz G 500 Obsidianmusta metalliväri, AMG-kevytmetallivanteet 5-puolaiset, titaaninharmaat, verhous designonappanahka vaaleanruskea, somiste-elementit designo pianolakka, musta Legendaarisen automallin esitteen sisällysluettelo: 30 Tikapuurunko 32 Tasauspyörästölukot 34 Alusta 35 Moottorit 36 Valmistus Grazin tehtaalla 40 Testirata Schöcklissä 42 Historiasta 46 Mallit 54 Erikoismalli G x Multimediajärjestelmä Comand Online 58 Varustepaketit 64 designo manufaktur 66 Erikoismalli designo manufaktur Edition 68 Erikoismalli Exclusive Edition 70 Vanteet 72 Mercedes me 74 Maastokelpoisuus ja mitat 76 Verhoukset ja värit 79 Tekniset tiedot

4 2 Tervetuloa beton

5 iviidakkoon 3

6 4 High Society on kaupungissa

7 Kun ajat Mercedes-AMG G 63 -autolla, istut korkeammalla. Istut ainutlaatuisella paikalla, jolta maailman metropolit näyttäytyvät kuin jalkojen juuressa. Maasturissa, josta huokuu poikkeuksellisen vahva luonne. 5

8 6

9 7

10 8 Painovoimakenttä muodostuu

11 Se pysähtyy. Sen mahtava hahmo luo varjoja. Kulmikkailla muodoilla, jotka kiinnostavat enemmän kuin näyttävimmätkään rakennukset. Magneetti, joka vetää kaiken puoleensa. Ja tempaisee mukaansa. Mercedes-AMG G 63. 9

12 10

13 Kuin ylellinen klubi 11

14 12 mutta ei tupaten täynnä Ainutlaatuiselle ilmapiirille on ominaista yksi asia: olet itseksesi. Sinua ympäröivät vain huolella valikoidut materiaalit, jotka on työstetty käsityönä erinomaisen mukavuuden varmistamiseksi. Kun kosketat AMG-vaakunalla somistettua valitsinvipua, ainutlaatuisuus muuttuu huipputehoksi.

15 13

16 14

17 15 Terävä-älyistä hevimetallia Vaikutuksen tekevä olemus ei petä. Missä olisit paremmissa käsissä kuin matkalla G-sarjassa? Lisäksi apunasi on Mercedes-Benz Intelligent Drive innovatiivisine ennakoivine turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmineen.

18 16 Mercedes-AMG G 63 -mallin voima on uskomaton. AMG Speedshift Plus 7G-Tronic -automaattivaihteisto, johon sisältyvät ohjauspyörän vaihdevivut, saa tehon hallintaan ja muuntaa sen johdonmukaisesti eteenpäin vieväksi voimaksi. Tämän vaikuttavan näytelmän täydellisestä äänimaisemasta vastaa AMG Sport -pakoputkisto, jossa on kaksi kromattua kaksoispakoputken päätykappaletta.

19 Jo ulkonäkö lupaa moottorin murahduksia 17

20 18 Tervetuloa

21 kotiin 19

22 20 Ei luontaisia vihollisia Tervetuloa maailman äärilaidalle, sinne mistä G-sarjan seikkailu vasta alkaa. Täällä ei tarvita teitä, ei liikennevaloja eikä sääntöjä. Täällä tarvitaan kovuutta. Peräänantamattomuutta. Ja sielunrauhaa. Onko tämä paikka ihan liian kaukana? Paikka on mutta tämä tunne ei.

23 21

24 22 Ravintoketjussa ylimpänä

25 23 G 500 Tie vie yli vuorten rinteiden. Ja uudelle tehotasolle, jota tuskin kukaan saavuttaa niin dynaamisesti ja leikitellen. Vahvasti vääntävä moottori on kuin tehty G 500 -mallille. V8-biturbomoottori, jonka teho on 310 kw (422 hv), ei kaihda minkäänlaisia haasteita. V8-moottorin aito lumo Nm 310 kw Kierrosluku 1/min Vääntömomentti Nm Nm kw Teho kw 1/min

26 24

27 Vuoren rinne putoaa muutaman senttimetrin päässä reitistä pohjattomiin syövereihin. Täydellinen tilaisuus kokeilla käytännössä, mitä hyötyä on tartuntakahvasta. Ja nauttia näköalasta. Istuimilla, jotka osoittavat erityisesti matkalla laaksoon, mihin niistä on. Sitä on G-sarjan huippuluokan mukavuus. 25

28 26

29 Vesiesteitäkään se ei kavahda 27 G-sarja raivaa aina oman tiensä. Sieltä mistä muut kääntyvät takaisin, alkaa sen maaperä. Koska moottorin imuilmanotto, elektroniikka ja pakokaasulaitteisto on sijoitettu erittäin korkealle ja sisätila on tiivistetty parhaalla mahdollisella tavalla, G-sarja ajaa jopa 60 cm syvän veden halki.

30 28 Nousukyky 100 % G-sarja saa vuoretkin hämmästymään. Se selviää jopa 45 jyrkistä ylämäistä. Tämä tarkoittaa 100 prosentin nousukykyä ja sataprosenttista ylivertaisuutta. Yhtä johdonmukainen on vakiovarusteisen maastoalennusvaihteen voima. Kun vaihteisto on vapaalla, Low Range -katkaisimen painamisella moottorin vääntömomentin saa välittymään optimaalisesti. Tuskin mikään saa G-sarjaa pois tasapainosta. Sen kompaktius, maavara ja maasto-ominaisuudet vaativassakin maastossa ovat legendaarisia.

31 Kallistuma 54 % Jos uskallat 29

32 30 Tärkeä rakenneosa: kuin selkäranka G-sarjaa ei saa taipumaan. Perustan muodostaa vääntöjäykkä tikapuurunko, joka valmistetaan 3 4 millimetriä paksusta teräspellistä. Se varmistaa erittäin suuren lujuuden ja kestävyyden. Vankka rakenne suojaa kaikkia laitteistoja esteiden yli ajettaessa. Parhaan mahdollisen korroosiosuojauksen varmistamiseksi runko jauhemaalataan, pintakäsitellään ja maalataan. Kaikki kotelotilat suojataan kuumavahalla, kori maalataan katodisella upotuspohjamaalauksella ja auton pohja saa lisäksi suojaavan muovipinnoitteen. Siten G-sarja ei käytännössä anna vedelle, lumelle, maantiesuolalle tai edes Saharan hiekalle mahdollisuuksia aiheuttaa vaurioita.

33 31

34 32 Aina eteenpäin Maastossa vetävä pyörä roikkuu jo ilmassa. Normaalin tasauspyörästön yhteydessä pyörä, jolla ei ole pitoa, pyörisi tyhjää ja pitävälle pyörälle ei myöskään välittyisi voimaa. Seuraus: auto ei liikkuisi metriäkään eteenpäin. Käsittämätöntä G-sarjalle. Siksi siinä on kolme erikseen kytkettävää 100-prosenttista tasauspyörästölukkoa vaativassa maastossa ajaville ainoa todellinen avustinjärjestelmä.

35 33 Tasauspyörästölukot Keskustasauspyörästön sekä taka- ja etuakselin tasauspyörästölukot voi lukita sähkötoimisesti näppäintä painamalla. Jos kaikki kolme ovat kytkettyinä, kaikilla pyörillä on täsmälleen sama pyörintänopeus. Tällöin jo yhden ainoan pyörän pito riittää G-sarjan liikkumiseen. 1 Keskustasauspyörästön tasauspyörästölukko: kiinteä yhteys etu- ja taka-akselin välillä 2 Taka-akselin tasauspyörästölukko: kiinteä yhteys takapyörien välillä 3 Etu-akselin tasauspyörästölukko: kiinteä yhteys etupyörien välillä

36 34 Mukavuus uudella tasolla G-sarja ei tee myönnytyksiä mutta mukautuu ajopinnan mukaan. Uuden sukupolven ESP -järjestelmä parantaa ajovakautta ja turvallisuutta entisestään. Edelleen kehitetty ASR ja ABS optimoivat lisäksi vetopidon ja lyhentävät jarrutusmatkaa. G 350 d ja G 500 ovat 40 millimetriä suuremman raideleveyden ansiosta vielä tiukemmin kiinni tien pinnassa. Säätyvä iskunvaimennus (tehdaslisävaruste vain malliin G 500) mahdollistaa Sport-tilassa selvästi dynaamisemman ajettavuuden maantiellä ja vähentää maastoautoille tyypillistä kallistelua kaarteissa. Verraton ajomukavuus, joka neliveto-luistonestojärjestelmä 4ETS:n yhteydessä saavuttaa uuden tason.

37 35 Luonnonvoimat Muuttumiskykyinen voi pysyä itselleen uskollisena. Tehokas ja taloudellinen voi samanaikaisesti olla myös suorituskykyisempi. Kuten G-sarjan moottorit. G 350 d -mallin edelleen kehitetyssä 6-sylinterisessä dieselmoottorissa yhdistyvät vahva vääntö ja optimoitu kulutus. Moderni katalysaattoritekniikka vähentää typen oksidien päästöjä jopa 80 prosenttia. G 500 -mallin voimanlähteenä toimii moottori, joka herättää suuria tunteita jokaisessa autoharrastajassa: V8-biturbomoottori. Sen voimantuotto ja tehotaloudellisuus ovat hämmästyttävät ja sen soundi ainutlaatuinen. Varsinainen voimapaketti: Mercedes-AMG G 63 -mallin suuritehoinen 8-sylinterinen AMG-bensiinimoottori. Kaksi pakokaasuahdinta ja välijäähdytys sekä häpeämättömän suuri vääntömomentti sinkauttavat sen toiseen teholuokkaan. Jos se ei jollekulle vielä riitä, tarjolla on Mercedes-AMG G 65 -malli. Moottorivalikoima G 350 d V6, teho 180 kw (245 hv) ja vääntö 600 Nm G 500 V8, teho 310 kw (422 hv) ja vääntö 610 Nm Mercedes-AMG G 63 V8, teho 420 kw (571 hv) ja vääntö 760 Nm Mercedes-AMG G 65 V12, teho 463 kw (630 hv) ja vääntö 1000 Nm

38 36 Me olemme G-sarja Lausahdus, jonka Itävallan Grazissa sijaitsevalla tehtaalla kävijä kuulee usein. G-sarjaa on valmistettu täällä käsityönä jo yli 35 vuoden ajan ja se täyttää jokaisen ylpeydellä. Malliston monipuolisuus edellyttää käsityövalmistusta vain yhtä tuotantolinjaa käyttäen. Kokeneet mekaanikot valitsevat yhteensä yli osasta noin juuri oikeaa osaa kootakseen niistä sitten huolellisesti yhden uuden G-sarjan auton. Vasta yli 100 henkilötyötunnin jälkeen lähes kolme kertaa niin paljon kuin automatisoidussa autonvalmistuksessa G-sarjan auto valmistuu tehtaalta.

39 37

40 38

41 39 Antaumuksella. Käsi sydämellä Kokeneet nahkurimestarit työstävät laadukkaita nahkalajeja huolella. Kouliintuneella katseella he tarkastavat, onko nahkassa virheitä. Sen jälkeen lasketaan optimaalinen leikkauskaava, jotta arvokkaasta materiaalista ei mene mitään hukkaan. Nahkaistuimen valmistukseen käytetään reilusti aikaa. Vain erityisellä huolellisuudella syntyy 1,8 millimetriä paksusta nahkasta nahkaverhous, jolle on ominaista totuttuun tapaan poikkeuksellinen kestävyys ja laadukkuus. Laatu, jonka kokee vasta äärimmäisissä olosuhteissa täysin ja tuntee yhä edelleen hyvin pitkänkin ajan kuluttua.

42 40 Radalla on puolen metrin korkuisia kivenlohkareita. Mahtavat puunjuuret kulkevat tielinjan poikki. Maasto, johon mikä muu tahansa auto vajoaisi. Tervetuloa Schöckliin, G-sarjan testiradalle Itävallassa. G-sarjan täytyy selviytyä useista tuhansista kilometreistä tehtaan omalla testiradalla suoritettavan kehitystyön aikana. Vasta kun akselit, runko, kori, voimansiirtolinja ja laitteistot pitävät pintansa pitempään kuin kuljettajat, myönnämme arvosanan testattu ja valmis sarjatuotantoon. Läpikotaisin tiukasti testattu Tästä on jokaisen G-sarjan auton selvittävä:

43 41

44 42 Helmikuun 1. päivänä 1979 alkoi ainutlaatuinen menestystarina. Silloin alettiin valmistaa autoa, jolle on ominaista oivallinen maastokelpoisuus, suuri vetämisvoima ja keskimääräistä parempi kestävyys. Viimeistään vuonna 1983 G-sarja todisti loistavat ominaisuutensa: tiimi Jacky Ickx ja Claude Brasseur valloitti Saharan ja voitti Pariisi Dakar-rallin.

45 Sen takia G-sarjan rakennetta ei ole tähän päivään mennessä juurikaan muutettu. Tai toisin sanoen: sitä on kiillotettu ja hiottu mutta sen luonnetta ei ole muutettu. 43

46 44 Tour de G Seuraa Ottoa. Tutustu koko tarinaan. Vuonna 1988 Gunther Holtorf lähti matkaan tekemään historiaa aavistamatta sitä. G-sarjan autollaan Otto hän tutki mantereen toisensa jälkeen. Auto oli malliltaan Mercedes-Benz 300 GD, ja siinä oli kolmilitrainen dieselmoottori teholtaan 65 kw (88 hv). Hän ajoi 215 maan, alueen ja territorion halki taivaltaen vajaat kilometriä vain yhdellä moottorilla. Se on maailmanennätys. Otto pääsee edelleen matkoille erilaisten kansainvälisten näyttelyjen näyttelykappa leena ja vuonna 2017 se saa arvoisensa paikan Mercedes-Benz-museossa.

47 45

48 46 Seikkailu alkaa. G 350 d Sinä olet valmis, G-sarja on ollut sitä jo yli 35 vuotta. Mitä parhain varustein jo tehtaalta toimitettaessa. Kuten G 350 d ja sen tehokas dieselmoottori. Se suorastaan odottaa sitä, että se pistetään lujille maastossa ja että se saa jättää jälkensä asvalttiin kaupungin kaduilla.

49 47 Ulkopuolen kohokohdat 5-puolaiset kevytmetallivanteet, hopeanvärisiksi maalatut, renkaat 265/60 R 18 Jäähdyttimen säleikössä 3 lamellia Lokasuojien levikkeet auton väriset LED-huomiovalot Sisätilan kohokohdat Somiste-elementit poppeli, antrasiitti Monitoimiohjauspyörä mustaa nappanahkaa, 4-puolainen, vaihdevivut ja 12 toimintonäppäintä 2-putkinen mittaristo jossa 4,5 tuuman monitoiminäyttö Multimediajärjestelmä Comand Online Kaksialue-ilmastointiautomatiikka Thermatic Kuljettajan ja etumatkustajan istuimien/pääntukien muistitoiminto Kynnyslistat edessä ja takana jaloterästä, Mercedes-Benz-teksti

50 48 Saavuttaa kunnioitusta. Ja huomiota. G 500 Sen määritelmä itsestään: Tinkimättömyys. Sisältää kaiken, mikä tekee G-sarjasta kulttihahmon. Moottori: voimakas V8. Vakiovarusteena: erehtymättömästi tunnistettava moottoriääni, joka saa ihon kananlihalle. Ja kiihdyttää sykettä. Ulkopuolen kohokohdat Ulkopuolen suojalistat joissa koristeet raitaoptiikka antrasiitti Metalliväri 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, hopeanvärisiksi maalatut, renkaat 265/60 R 18 Jäähdyttimen säleikössä 3 lamellia Lokasuojien levikkeet auton väriset

51 49 Sisätilan kohokohdat Somiste-elementit pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä Jalopuu-nahka-ohjauspyörä pähkinäpuu ruskea kiiltävä/nappanahka musta Istuinverhous ja oviverhousten keskiosien yläosat nahkaa Lattiamatot mustaa velouria, etulattiamatoissa V8-logo

52 50 Voiman manifesti. Mercedes-AMG G 63 Ulkopuolen kohokohdat AMG jäähdyttimen säleikkö jossa kromattu kaksoislamelli, musta ritilä ja AMG-teksti AMG Sport -pakoputkisto jossa kaksi kromattua kaksoispakoputken päätykappaletta, molemmilla puolilla sivulla AMG-jarrusatulat edessä ja takana punaisiksi maalatut AMG-suurtehojarrut joissa sisältä jäähdytetyt ja reiʼitetyt jarrulevyt, 375 x 36 mm edessä, 330 x 22 mm takana AMG Styling, sisältää erityisen etuhelman, jossa mustat ilmanottoaukot, ja AMG lokasuojien levikkeet auton värisinä 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 Metalliväri Ulkopuolen jaloteräspaketti Sisätilan kohokohdat Istuinverhous designo-nappanahka ja nahkapäällysteinen kojelauta designo-kattoverhous Dinamica-mikrokuitu musta Kromipaketti AMG Performance -ohjauspyörä 4-puolainen, musta nappanahkaverhoiltu, alaosa suoristettu, hopeanväriset alumiiniset vaihdevivut AMG-kynnyslistat edessä ja takana, valkoinen valaistus, jykevää kiiltävää jaloterästä, AMG-teksti 2-putkinen AMG-mittaristo jossa 4,5 tuuman monitoiminäyttö, sis. AMG-päävalikko

53 Olemus. Ilme. Määrätietoisuus. Mercedes-AMG G 63 kääntää katseita ja selvittää jokaisen ohitustilanteen vahvan tyylikkäästi. AMG Styling ja itsevarmuus, joka on peräisin tehokkaasta 5,5-litraisesta AMG-V8- biturbomoottorista. 51

54 52 G-ohjus. Mercedes-AMG G 65 Se jättää kaiken taakseen. Se on vahvasti läsnä, sen suorituskyky valtava. Mercedes-AMG G 65, jossa on tehokas V12-biturbomoottori, rikkoo rajoja ja määrittää ainutlaatuisuuden tason. Ja juuri sellaiselta se näyttääkin.

55 53 Ulkopuolen kohokohdat AMG jäähdyttimen säleikkö jossa kaksoislamelli ja kromilistat, kromattu kehys, kromiritilä ja AMG-teksti AMG Styling, sisältää erityisen etuhelman, jossa mustat ilmanottoaukot, ja AMG lokasuojien levikkeet auton värisinä AMG Sport -pakoputkisto jossa kaksi kromattua kaksoispakoputken päätykappaletta, molemmilla puolilla sivulla 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 AMG-suurtehojarrut joissa sisältä jäähdytetyt ja reiʼitetyt jarrulevyt, 375 x 36 mm edessä, 330 x 22 mm takana Metalliväri Ulkopuolen jaloteräspaketti Sisätilan kohokohdat Istuinmukavuuspaketti sis. monisäätöistuimet ja istuintuuletus kuljettajalle ja etumatkustajalle, verhous designo-nappanahka, vinoruutukuvio designo Exclusive -paketti designo-kattoverhous Dinamica-mikrokuitu musta Kromipaketti designo-somiste-elementit pianolakka musta, sis. AMG Performance -ohjauspyörä nappanahka musta

56 54

57 Erikoismalli G x Usko vain silmiäsi: huikea 44 senttimetrin maavara, portaaliakselit sekä uskomaton 100 senttimetrin kahluusyvyys varustavat G-sarjan matkalle äärimmäisyyksiin. Ylivoimainen maastossa, mainio maanteillä: nelilitraisen V8-biturbomoottorin, suuremman raideleveyden ja portaaliakseleiden ansiosta G x 4 2 istuu tiukasti asvaltissa. Säätyvän iskunvaimennuksen Sport-tila lisää dynaamisuutta selvästi. Moottoriäänet? Ulkonäköön sopivat. Ulkopuolen kohokohdat Portaaliakselit Sport-pakoputkisto jossa kaksi kaksoispakoputken päätykappaletta Lokasuojien levikkeet, osittain hiilikuitumaiset, kiiltävän mustat Kaksinkertainen pohjapanssari harjattua jaloterästä Kattospoileri edessä, hiilikuitumainen, kiiltävän musta 22-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 325/55 R 22 Ulkoväri kaksivärinen: katto ja Mercedes-tähden kehys jäähdyttimen säleikössä obsidianmustat Sisätilan kohokohdat Sisustus Dinamica-mikrokuitu ja designo-nappanahka musta, valkoiset koristeompeleet Ohjauspyörä Dinamica-mikrokuitu/nappanahka musta Somiste-elementit AMG-hiilikuitu AMG-urheiluistuimet edessä ja 4 x 4 2 -merkki

58 56 Seuraa vaistojasi.

59 57 Tai Comand Onlinea Ajomatka G-sarjassa on seikkailu myös sen takia, että kaukana tunnetuista teistä löydät alkukantaiset vaistosi uudelleen. Mutta jos kuitenkin kadotat suuntavaiston, apunasi on multimediajärjestelmä Comand Online 1. Pystyyn asennettu 8-tuumainen värinäyttö pystyy näyttämään nykyaikaisten yhteyspalvelujen näytöt. 2 Kahden USB-liitännän, tekstiviesti- ja sähköpostitoimintojen sekä Bluetooth -yhteydellä toimivan puhelimen käytön ja musiikin suoratoiston avulla koko digitaalinen maailma on aina ulottuvillasi. Comand Onlinessa on lisäksi turvallisuutta tuova toiminto: varustus sisältää Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmän 2. Se avaa puhelinyhteyden hätäpäivystyskeskukseen ja välittää auton GSP-sijaintitiedot. Tietoviihde ja multimedia Tehdaslisävarusteena saatavan Harman Kardon Logic 7 Surround-Soundsystem -äänentoistojärjestelmän 450-wattinen Harman Kardon DSP-vahvistin ja 12 kaiutinta tuottavat täyteläisen ja upean tilasoinnin. Tehdaslisävarusteinen pysäköintipaketti: auton turvallinen ja helpompi pysäköinti. Autoa hitaasti siirreltäessä pysäköintiavustin Parktronic valvoo aluetta auton edessä ja takana ja varoittaa mahdollisesta törmäysvaarasta. Kun peruutusvaihde kytketään, laajakuvaobjektiivillinen peruutuskamera kytkeytyy automaattisesti toimintaan. Se näyttää Comand Onlinen näytössä näkymän auton takaa. Peruuttaminen ja peruuttaen pysäköiminen sujuvat helpommin ja turvallisemmin. Tehdaslisävarusteena saatava takatilan viihdekeskus tarjoaa viihdettä teknisesti edistyksellistä tekniikkaa käyttäen. Varustus käsittää kaksi etuistuinten pääntukiin kiinnitettyä 7-tuumaista värinäyttöä. Näyttöjä voidaan käyttää toisistaan riippumatta. Lisäksi: kaksi DVD-soitinta, infrapunakauko-ohjain ja -kuulokkeet sekä Aux In- ja USB-liitännät. 1 Käyttökielinä mm. englanti ja ruotsi. 2 Ei saatavilla kaikissa maissa.

60 58 Ulkopuolen jaloteräspaketti Kuin metallista veistetty legenda. Mikä tähän autoon sopisikaan paremmin kuin voima ja kiilto: jaloteräs. Nimensä mukainen lisävarustepaketti vakiona Mercedes-AMGmalleissa viimeistelee auton ulkonäön jaloteräksisillä astinlaudoilla ja jaloteräksisellä varapyörän suojuksella, jossa on kolmiulotteinen Mercedes-tähti. SISÄLLÖN YHTEENVETO Jaloteräksiset astinlaudat Jaloteräksinen varapyörän suojus jossa kolmiulotteinen Mercedes-tähti

61 59 Sport-paketti Voimaa ja dynaamisuutta. Ulkopuolen jaloteräspakettiin pohjautuva tehdaslisävarusteinen Sport-paketti lisää malleihin G 350 d ja G 500 voimaa uhkuvaa näköä. Titaaninhar maat 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, renkaat kokoa 275/55 R 19 ja suojalistat, joissa on antrasiitinväriset raitaoptiikkaiset koristeosat. Ei näy kuvassa, mutta antaa tuhdit soundit: Sport-pakoputkisto malliin G 500. Velourlattiamatot viimeistelevät tämän varustepakettikokonaisuuden auton sisätilassa. SISÄLLÖN YHTEENVETO Ulkopuolen jaloteräspaketti Titaaninharmaat tai lisävarusteena mustat 19-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet Ulkopuolen suojalistat joissa koristeet raitaoptiikka antrasiitti Sport-pakoputkisto (vain malliin G 500) Velourlattiamatot

62 60 Kromipaketti Kuka tätä vuonna 1979 olisi uskonut: G-sarjaa koristaa kromi. Vain he, jotka kromia jo silloin kaipasivat. Tyylikkyyttä, jota tuo jäähdyttimen kolmilamellinen kromattu säleikkö ja sen keskellä Mercedes-tähti. Ja että etuovien kaiuttimia kiertävät kromikehykset. Mercedes-AMGmalleissa vakiona ja vieläkin korostetuimpina: jäähdyttimen AMG-säleikössä on kromattu kaksoislamelli ja AMG-tekstilogo; mallissa Mercedes-AMG G 63 säleikkö on musta ja mallissa Mercedes-AMG G 65 kromattu. Tehdaslisävarusteinen kromipaketti on vakiona Mercedes-AMG-malleissa ja tarjolla kaikille, jotka sillä haluavat autonsa keräävän katseita. Kiiltoa ja loistoa Istuinten säätökatkaisinryhmässä kromikehys Etuovien kaiuttimissa kromikehykset Takapuskurin naarmuuntumissuoja kromattu, koristeena Mercedes-Benztai AMG-tekstilogo Jäähdyttimen säleikössä kromikoristeet

63 61 Exclusive-paketti Exclusive-paketti, joka on saatavissa tehdaslisävarusteena malleihin G 350 d ja G 500, täyttää autonsa tyylikkyydeltä paljon vaativan toiveet. Jopa kynnyslistat ovat valaistut. Kattoverhouksena on designo-kattoverhous mustaa Dinamicamikrokuitua. Tämä tyylikäs ja korkealaatuinen verhoilu viimeistelee sisätilojen hienostuneisuuden. Ylellisyyttä ja nahkaa Istuinmukavuuspaketti (kuljettajalle ja etumatkustajalle monisäätöistuimet ja istuintuuletus) Kojelauta verhoiltu mustalla nahkalla designo-kattoverhous Dinamica-mikrokuitu musta Valaistut kynnyslistat

64 62 designo Exclusive -paketti Kun laatu ratkaisee. Kun käsityötaito ja ylellisyys viedään huippuunsa. Kun materiaalit on valittu pienintä yksityiskohtaa myöten, kun jokainen sauma on ammattitaidon osoitus. Mercedes-AMG-mallien designo Exclusive -paketti on tehdaslisävarusteena saatavilla malliin Mercedes-AMG G 63. Tämä varustepaketti tarjoaa luonnetta ja määrittää yksilöllisyyden täysin uudelleen. Huolella toisiinsa sovitetut varusteyksityiskohdat sekä kuljettajan ja etumatkustajan urheiluistuimet verhoilunaan kaksivärinen designo-nappanahka, josta on tarjolla kuusi väriyhdistelmävaihtoehtoa. Uskalla tarttua poikkeukselliseen tyylikkyyteen: vinoruututikkaus. designo Exclusive -paketti on saatavilla vain istuinmukavuuspaketin yhteyteen (joka on vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG G 65). SISÄLLÖN YHTEENVETO Kohokuviopainetut AMG-vaakunat etuistuinten Neck-Pro-pääntuissa (vain mallissa Mercedes-AMG G 65) AMG-urheiluetuistuimet, selkänojissa AMG-merkit ja verhoiluna kaksivärinen designo-nappanahka Istuinverhousten keskiosissa ja oviverhousten keskiosissa ruututikkaus, värivaihtoehtoina kuusi designo-väriä Kojelauta verhoiltu mustalla nahkalla

65 63 G-sarja maastomatkalla Mitä pitemmälle teitten taakse matka vie, sitä tärkeämpää oikea varustus on: vankalla taakkatelineellä kulkevat mukana varapyörät, teltat ja monet muut kookkaammat tavarat. Perään asennetut tikkaat helpottavat kattokuorman käsittelyä. Hyvänä täydennyksenä: Näyttävänmustat 16-tuumaiset kevytmetallivanteet vankoin All-Terrain-renkain takaavat pidon ja vakauden kaikenlaisilla pinnoilla. Renkaissa on voimakas profiilikuvio, joka yltää renkaiden sivuosiin saakka. Tämä Offroad-varustus kunnioittaa G-sarjan alkuperäistä henkeä ja tekee auton valmiiksi melkein missä tahansa ajettavaksi. Se on autoksi suorastaan ainutlaatuinen. Sekä siten aidosti G-sarja. ESIMERKKEJÄ TEHDASLISÄVARUSTEISTA Taakkateline ja perään asennetut tikkaat, syväntummanharmaiksi maalatut (kantavuus enintään 90 kg) 16-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut, All-Terrain-renkaat kokoa 265/70 R 16 (huippunopeusrajoitus 190 km/h, tälle rengastukselle sovitettu alusta ja ESP ; tämän alustan yhteydessä 19-tuumaiset pyörät eivät ole sallitut)

66 64 Ylellisyyden ja yksilöllisyyden huipulla. designo manufaktur G-sarjan mahdollisuudet ovat rajattomat. designo manufaktur tarjoaa runsaasti uusia varustelumahdollisuuksia, jotka on suunniteltu ainoastaan G-sarjaan. Kauniissa väreissä, upein materiaalein. Ulko- ja sisäpuolella, koristeompeleissa tai mallimerkinnöissä: lähes jokainen yksityiskohta on valmistettu aitona käsityönä. designo manufaktur -valikoimassa on tarjolla useita verhoiluja hienoimmasta nahkasta. Myös värivaihtoehdot metalli- ja mattavärit ovat korkealaatuisia; maalaus tehdään Grazin tehtaalla käsityönä. Monen rankankin maastoreissun jälkeen maalipinta säilyy kauniina. Tutustu monipuoliseen designo manufaktur -maailmaan sen oman esitteen avulla. Mercedes-Benz-jälleenmyyjä auttaa ja neuvoo mielellään. designo manufaktur -konfiguraattori löytyy internet-osoitteesta

67 65 Ulkopuolen (lisävarusteiset) kohokohdat Night-paketti Yhdeksän värivaihtoehtoa enemmän, vakioväreinä, metalliväreinä sekä brighttai magno-väreinä Lisäksi saatavissa mustiksi maalatut kevytmetallivanteet Lisäksi tarjolla mustat koristeosat (malleihin G 350 d ja G 500) ja hiilikuituiset koristeosat (malleihin Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG G 65) Varapyörän suojus (kehys) obsidianmusta tai auton väriseksi maalattu Katto maalattu obsidianmustaksi Sisätilan (lisävarusteiset) kohokohdat Nahkaverhoilussa neljä värivaihtoehtoa enemmän Istuinten, kojelaudan ja keskikonsolin kaksivärinen verhoilu, verhoilun väriin soinnutetut koristeompeleet, lisäksi saatavilla kaksivärinen ohjauspyörä Punaiset designo-turvavyöt Sisätilan Dinamica-paketti (malleihin Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG G 65) Tartuntakahvat kattoverhouksessa verhoiltu mustalla nahkalla

68 66 Erikoismalli designo manufaktur Edition Se on tässä! Yksilöllisyyden huipentuma. Henkeäsalpaava ulkonäkö: hehkuva magmanpunainen, häikäisevä mysticvalkoinen ja syvä obsidianmusta. Väripinnat, jotka vaikuttavat pintaa syvemmälle. Seuranaan ylellisin sisätila vaativaan makuun. Yksi kohokohdista: nappanahkaverhoiltu AMG Performance -ohjauspyörä. Suorituskyky saa tuntua käsissäkin. Ainutlaatuinen erikoismalli designo manufaktur Edition saatavilla kahden eri moottorivaihtoehdon yhteyteen: G 350 d ja G 500. Tyylikkäintä ajamista.

69 67 ULKOPUOLEN KOHOKOHDAT Väri designo manufaktur magmanpunainen, tehdaslisävarusteena: designo mysticvalkoinen bright tai obsidianmusta Jäähdyttimen säleikön kolme lamellia ja ulkopeilit maalattu obsidianmustiksi Sport-paketti jossa 5-puolaiset mustiksi maalatut AMG-kevytmetallivanteet, renkaat 275/55 R 19 Ulkopuolen suojalistat joissa mustat koristeet Varapyörän suojus (kehys) obsidianmusta Ulkopuolen jaloteräspaketti SISÄTILAN KOHOKOHDAT Istuinverhoiluna musta designo-nappanahka punaisin koristeompelein Nappanahkaverhoiltu AMG Performance -ohjauspyörä, kaksivärinen classicpunainen/musta Somiste-elementit designo-pianolakka musta Punaiset designo-turvavyöt Tartuntakahvat kattoverhouksessa verhoiltu mustalla nahkalla punaisin koristeompelein Kromipaketti, Exclusive-paketti designo manufaktur Edition -merkki tuhkakupin kannessa

70 68 Erikoismalli Exclusive Edition Aja nauttien äärimmäisen erilaisesta: G-sarja kaikkein ylellisimmillään. Unelmasta tulee totta. Toteutunut unelma, jonka värivaihtoehdot lähestyvät uskomatonta. Yksi unelmien väri on uusi tehdaslisävarusteena saatava AMG Monza harmaa magno. Jykevää ulkonäköä alleviivaavat 21-tuumaiset kevytmetallivanteet, jaloteräksinen pohjapanssari ja kylkien AMG Sport -raidat. Näin dynaamisuus ja tyylikkyys yhdistyvät kauneimmillaan kauneudeksi, joka jatkuu auton sisätilassa. Siellä odottavat kaksiväriset urheiluistuimet, joiden sivuosat on verhoiltu carbon-nahkalla tai nappa nahkalla. Sisätilojen kruununa ovat somiste-elementit AMG-hiilikuitu tai musta designo-pianolakka sekä kaksiväri nen designo-nappanahkalla verhoiltu kojelauta. Erikoismalli Exclusive Edition on saatavissa malleista Mercedes-AMG G 63 ja G 65. Kun täydellisyys on intohimo.

71 69 Ulkopuolen kohokohdat Jaloteräksinen pohjapanssari Kylkien AMG Sport -raidat (kalvot) Ulkopuolen suojalistat joissa koristeet tumma alumiinioptiikka Varapyörän suojus (kehys) auton väriseksi maalattu 21-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, mattamustat, puolat ja vannereunat kiiltosorvatut, vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG G tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, keraamisesti kiillotetut, vakiovaruste mallissa Mercedes-AMG G tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, mattamustat, vannereunat kiiltosorvatut, lisävarusteena malleihin Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG G 65 SISÄTILAN KOHOKOHDAT Kaksivärinen istuinverhous, istuinten sivuosat ja oviverhousten yläosat carbon-nahkaa, ovien vetokahvat mustaa designo-nappanahkaa (kontrastiompeleet valitun istuinverhousvärin mukaiset), vaihtoehtoisesti designo-nappanahka musta/musta, posliini/musta tai vaaleanruskea/musta tai Kaksivärinen istuinverhous (kontrastiompeleet valitun istuinverhousvärin mukaiset), vaihtoehtoisesti designo-nappanahka hiekka/musta, classicpunainen/musta, satulanruskea/musta, silkkibeige/musta, mokkaruskea/musta tai syvänmerensininen/musta designo Exclusive -paketti (jolloin mallin Mercedes-AMG G 65 pääntuissa kohopainetut vaakunat) AMG somiste-elementit hiilikuitu tai designo somiste-elementit pianolakka musta Istuinmukavuuspaketti

72 70 RP1 RL5 RM0 RL8 RM9 RJ1 Vanteet RP1 16-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut, All-Terrain-renkaat 265/70 R 16 joiden huippunopeusrajoitus 190 km/h, tälle vanne-/rengaskoolle sovitettu alusta ja ESP ; tämä alusta ei ole sallittu 19-tuumaisten vanteiden (tehdaslisävaruste malleihin G 350 d ja G 500) yhteyteen RL8 18-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, hopeanvärisiksi maalatut, renkaat 265/60 R 18 (vakio mallissa G 350 d) RL5 18-tuumaiset 5-puolaiset kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 265/60 R 18 (lisävaruste malleihin G 350 d ja G 500) RM9 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, hopeanvärisiksi maalatut, renkaat 265/60 R 18 (vakio mallissa G 500, lisävaruste malliin G 350 d) RM0 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut, renkaat 265/60 R 18 (lisävaruste malleihin G 350 d ja G 500) RJ1 18-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut, renkaat 265/60 R 18 (lisävaruste malleihin G 350 d ja G 500, sisältyvät lisävarusteiseen Night-pakettiin malleissa G 350 d ja G 500)

73 71 RM6 R10 R11 RK5 RM1 RJ2 RM6 19-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut, renkaat 275/55 R 19 (sisältyvät lisävarusteiseen Sport-pakettiin malleissa G 350 d ja G 500) RK5 19-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, mustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/55 R 19 (lisävaruste lisävarusteiseen Sportpakettiin malleissa G 350 d ja G 500) R10 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 (vakio mallissa Mercedes-AMG G 63; lisävaruste malliin Mercedes-AMG G 65) RM1 20-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, titaaninharmaiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 (vakio mallissa Mercedes-AMG G 65) R11 20-tuumaiset 5-puolaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 (lisävaruste malleihin Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG G 65) RJ2 20-tuumaiset 5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet, mattamustiksi maalatut ja kiiltosorvatut, renkaat 275/50 R 20 (lisävaruste malleihin Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG G 65)

74 72 Elämä verkottuneena voi olla näin hämmästyttävän helppoa Kaikki yhteys- ja liikkuvuuspalvelumme sekä monet muut kiinnostavat tarjoukset yhdessä paikassa ja juuri sinulle. Sellainen on Mercedes me. Kirjaudu vielä tänään maksutta ja tee Mercedes-Benzmaailmasta omasi: pöytäkoneella tai läppärillä, ja matkoilla ollessasi tabletilla, älypuhelimella tai älykellolla. Koska elämäsi muuttuu jatkuvasti, kehitämme jatkuvasti myös palvelujamme. Liity nyt mukaan: Haluatko kokea yksilöllisiä inspiroivia hetkiä muuallakin kuin verkossa? Elämyksellisiä Mercedes me -liikkeitä on eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Pekingissä, Moskovassa ja Hampurissa.

75 73 Mercedes me connect verkottaa sinut autosi kanssa ja autosi koko maailman kanssa. Monipuoliset ja helppo käyttöiset yhteyspalvelut ovat tukenasi autoosi liittyvissä asioissa. Ne lisäävät turvallisuutta ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoavat vielä kiehtovamman ajokokemuksen, mikä on myös tärkeää. Miellyttävä tunne siitä, että sinulla on myös ajon aikana jatkuvasti yhteys muuhun maailmaan. Mercedes me connect -palveluihin sisältyvät peruspalvelut, jotka voivat teknisen vian tai onnettomuuden sattues sa auttaa automaattisesti, sekä Remote Online -palvelut, joilla on mahdollista tehdä auton asetuksia älypuhelimella. Mercedes me inspire tarjoaa automerkkiin liittyviä elämyksiä ja mahdollisuuden inspiroivaan vuoropuheluun. Jaamme ideamme kanssasi ja haluamme tietää, mikä niistä saa sinut innostumaan. Jotta voimme tarjota sinulle aina parhaat ratkaisut. Tätä varten on olemassa esimer kiksi Community-keskustelufoorumi sekä yhä enemmän tarjouksia ja elämyksiä, jotka poikkeavat perinteisistä autoteemoista muun muassa erilaisia tapahtumia, matkoja ja lifestyle-tyyppistä tarjontaa. 1 Palvelu ei ole tällä hetkellä käytössä Suomessa. Mercedes me move1 tarjoaa maasta riippuen pääsyn älyk käisiin liikkuvuusratkaisuihin: car2go on pioneeri ja markkinajohtaja maailmanlaajuisesti autojen yhteiskäytössä (carsharing), jossa autot voidaan ottaa käyttöön mistä tahansa ja jättää lähes mihin tahansa. moovel-sovellukseen on koottu eri yritysten liikkuvuuspalveluita, joten sen avulla paras reitti paikasta A paikkaan B löytyy helposti. Sovelluksella mytaxi voi tilata taksin, seurata sen tuloa ajanta saisesti ja maksaa kätevästi. Mercedes-Benz Rent tarjoaa sinulle vuokra-auton mihin tahansa tilanteeseen lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Blacklane-sovelluksen kautta voit varata limusiinin ja kul jettajan. FlixBus puolestaan mahdollistaa edullisen, mukavan ja ympäristöystävällisen matkustamisen kaukoliikenteen linja-autoilla. Mercedes me assist tekee auton huollattamisen sinulle erittäin helpoksi. Voit hakea kätevästi internetistä lähimmän Mercedes-Benz-huoltopisteen ja varata ajan huoltoon. Voit milloin tahansa katsoa mitä moottoriöljyä ja millaisia renkaita Mercedes-Benz autoosi suosittaa, tai katsoa videovinkkejä autosi eri toiminnoista ja autosi käyttöön liittyen. Mercedes me finance -rahoituspalvelut eivät ole tarjolla Suomessa. Kysy rahoitus- ja leasingratkaisuja jälleenmyyjältäsi.

76 74 Maastokelpoisuus. Oletko valmis? G-sarja kääntää katseita kaupunkien puistokaduilla yhtä hyvin kuin vesiesteitä ylittäessään. Tässä mittoja, jotka vaativat rohkeutta. Ylityskulma 24 (erikoismallissa G x ,4 ). Lähestymiskulma edessä ja jättökulma takana 30 (Mercedes-AMG-malleissa edessä ja takana 27, erikoismallissa G x 4 2 edessä 51,6 ja takana 43,8 ). Nousukyky jopa 100 % (Mercedes-AMG-malleissa jopa 80 %, erikoismallissa G x 4 2 jopa 100 %) pinnan laadusta riippuen. Maavara 23,5 cm (Mercedes-AMG-malleissa 22 cm, erikoismallissa G x ,8 cm). Maksimikahluusyvyys 60 cm (erikoismallissa G x cm). Vakaus säilyy kallistumaan 54 % saakka (erikoismallissa G x % saakka).

77 75 Mitkä legendan mitat ovat? Mallin G 500 arvot Sallitulla kokonaispainolla. Kaikki arvot millimetreinä. Kuvien mitat ovat keskiarvoja. Ne koskevat vakiovarusteista autoa kuormatta

78 76 Verhoukset ja somiste-elementit Kangas 1 designo-nappanahka Verhoukset kangas/nahka Kangas musta 2 Nahka musta 3 Nahka alpakanharmaa Nahka kastanja Verhoukset designo-nappanahka designo-nappanahka musta 4 designo-nappanahka posliini designo-nappanahka hiekka designo-nappanahka vaaleanruskea designo-nappanahka titaaninharmaa pearl designo-nappanahka classicpunainen designo-nappanahka mysticpunainen designo-nappanahka kastanjanruskea Nahka Verhoukset designo-nappanahka kaksivärinen designo-nappanahka posliini/musta designo-nappanahka classicpunainen/musta designo-nappanahka hiekka/musta designo-nappanahka vaaleanruskea/musta designo-nappanahka titaaninharmaa pearl/musta designo-nappanahka musta/musta 5, 6 Somiste-elementit ZI1 Poppeli, antrasiitti 1, 2 V56 Pähkinäpuu, ruskea, kiiltävä 1, 3 ZG6 AMG-hiilikuitu ZT0 designo poppeli, vaaleanruskea, silkkimatta 1 ZG8 designo-pianolakka, samppanjanvalkoinen 1 ZG2 designo-pianolakka, musta1, 4, Kangas/nahka/somiste-elementit eivät saatavissa erikoismalliin G x Vakio mallissa G 350 d. 3 Vakio mallissa G Vakio mallissa Mercedes-AMG G Vakio mallissa Mercedes-AMG G Vain designo Exclusive -paketin yhteydessä. Lisätietoja verhouksista ja somiste-elementeistä löydät hinnastosta

79 designo-nappanahka kaksivärinen 1 Somiste-elementit 77 ZI1 Ulkovärit V56 ZG6 ZT0 ZG8 ZG2 Vakiovärit 040 Musta 149 Polarvalkoinen 127 Electricbeam kiiltävä 1 Metallivärit Magnetiitinmusta 197 Obsidianmusta 300 Periklaasinvihreä 359 Tansaniitinsininen 541 Thuliitinpunainen 755 Tenoriitinharmaa 775 Iridiumhopea 792 Palladiumhopea 796 Sitriininruskea 963 Indiuminharmaa 988 Timantinhopea designo manufaktur -värit designo mokkamusta metalliväri 041 designo grafiitti metalliväri 046 designo platinanmusta metalliväri 032 designo mysticsininen bright 037 designo mysticpunainen bright 052 designo mysticruskea bright 051 designo platina magno designo yönmusta magno 3 Väripaketin värit1, 2, Solarbeam Sunsetbeam Tomatored Aliengreen 171 Galacticbeam Saatavissa erikoismalliin G x Tehdaslisävaruste. 3 Mattaväri. 4 Vain väripaketin (CC1) yhteydessä malleihin Mercedes-AMG G 63 ja Mercedes-AMG G Metalliväri. Lisätietoja muista yksilöllisistä designo-ulkoväreistä saat Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

80 Vakiovärit Metallivärit 2 designo manufaktur -värit 2 Väripaketin värit 1, 2,

81 79 Tekniset tiedot Dieselmoottori Bensiinimoottorit G 350 d G 500 Mercedes-AMG G 63 Mercedes-AMG G 65 Erikoismalli G x 4 2 Sylinterijärjestys ja -luku V6 V8 V8 V12 V8 Iskutilavuus, cm Teho 1, kw (hv) kierrosluvulla 1/min 180 (245)/ (422)/ (571)/ (630)/ (422)/ Vääntö 1, Nm kierrosluvulla 1/min 600/ / / / / Puristussuhde 15,5 10,5 10,0 9,0 10,5 Vaihteisto 7G-Tronic Plus 7G-Tronic Plus AMG Speedshift Plus 7G-Tronic AMG Speedshift Plus 7G-Tronic 7G-Tronic Plus Kiihtyvyys km/h, s 8,8 5,9 5,4 5,3 7,4 Huippunopeus, km/h Rengaskoko edessä, takana 265/60 R /60 R /50 R /50 R /55 R 22 Polttoneste diesel 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini 95 okt. bensiini Polttonesteen kulutus 2, l/100 km Kaupunki Maantie EU-yhdistetty 11,1 9,1 9,9 14,5 11,0 12,3 17,2 11,8 13,8 22,7 13,7 17,0 16,3 12,3 13,8 CO 2 -päästöt 2 yhdistetyt, g/km Päästöluokka 3 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Tankin tilavuus/josta varalla, l 96/14 96/14 96/14 96/14 96/14 Kääntöympyrä, m 13,6 13,6 13,6 13,6 14,3 Omapaino 4 /kantavuus, kg 2612/ / / / /469 Sallittu kokonaispaino, kg Sallittu perävaunupaino jarruton/ jarrullinen [12% nousuihin], kg 750/ / / /3 500 / Parasta moottorille: aidot Mercedes-Benz-moottoriöljyt. 1 Tehoa ja vääntöä koskevat tiedot asetuksen 595/2009/EY ja sen voimassa olevan lisäyksen mukaan. 2 Tässä ilmoitetut polttonesteen kulutuksen ja CO 2-päästöjen arvot on mitattu määräysten (Saksassa 2, numerot 5, 6, 6a Pkw-EnVKV, sen voimassa oleva versio) mukaisessa mittausajossa. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa, vaan ne on tarkoitettu ainoastaan auttamaan eri automallien vertailussa. Arvot vaihtelevat vanteiden/renkaiden mukaan. 3 Tieto koskee vain Euroopan unionin aluetta. Maakohtaiset poikkeamat ovat mahdollisia. 4 Tiedot direktiivin 92/21/EY ja sen lisäyksen mukaan (omapaino auto ajovalmiina, tankki 90 % täynnä, kuljettaja 68 kg ja matkatavarat 7 kg) koskevat vakiovarusteista autoa. Tehdaslisävarusteet ja lisävarusteet nostavat yleensä auton omapainoa ja vähentävät auton kantavuutta painonsa verran. Lisää teknisiä tietoja internetissä osoitteessa

82 Mercedes-Benz on yksi Laureus Sport for Good Foundation -säätiön perustajakumppaneista. Mercedes-Benz on tukenut ja edistänyt säätiön perustamisvuodesta 2000 lähtien tämän globaalin, yleishyödyllisen ohjelman tavoitteita ja arvoja. Ohjelma pyrkii parantamaan vähäosaisten tai sairaiden lasten ja nuorten elämää sosiaalisten urheiluprojektien avulla. Laureus-ohjelmasta on tullut tärkeä osa Mercedes-Benzin yhteiskunnallista vastuuta. Jokainen uusi Mercedes on siten näiden arvojen lähettiläs. Ostamalla Mercedes-auton tuet Laureus Sport for Good Foundation -säätiötä. Tämän esitteen tiedot: Tämän esitteen toimitusajankohdan, , jälkeen tuotteeseen on saattanut tulla muutoksia. Pidätämme itsellemme oikeuden rakenteellisiin ja muotoon liittyviin muutoksiin, värien muutoksiin sekä toimitussisältöjen muutoksiin toimitusajan sisällä sikäli kuin muutosten ja poikkeamien voidaan katsoa olevan asiakkaan kannalta kohtuullisia. Sikäli kuin myyjä tai valmistaja käyttää tilauksen tai ostokohteen yksilöinnissä kirjaimia tai numeroita, nämä eivät yksinomaan riitä oikeudellisten toimien perusteeksi. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. Kuvien värit voivat painoteknisistä syistä poiketa autojen luonnollisista väreistä. Tämä esite on tarkoitettu kansainväliseen levitykseen. Esitteen kuvat ja tekstit eivät kelpaa oikeudellisten vaatimusten perustaksi. Viittaukset lakeihin ja asetuksiin sekä verotusseikkoihin koskevat vain Saksan liittotasavaltaa. Viimeisimmät tiedot autoistamme saat lähimmästä Mercedes-Benz-liikkeestä. Käytetyn auton palautus. Otamme vastaan G-sarjan autosi ja huolehdimme sen ympäristöystävällisestä hävittämisestä Euroopan unionin (EU) käytettyjen autojen direktiivin mukaisesti. Mutta siihen on vielä pitkä aika. Jotta käytetyn auton palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa, käytettävissä on palautuspisteiden ja purkamoiden laaja verkosto. Voit palauttaa autosi kuluitta johonkin näistä yrityksistä. Näin edistät arvokkaalla tavalla kierrätystä ja luonnonvarojen säästeliästä käyttöä. Lisätietoja käytettyjen autojen kierrätyksestä, jälleenkäytöstä sekä takaisinoton ehdoista saat internet-osoitteesta Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart, /0517

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän

Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän S-sarja sedan Nauttii paljosta huomiosta. Antaa sinulle vielä enemmän Mitä voimme antaa matkan varrelle sellaiselle, joka on jo käynyt läpi kaikki tiet? Mikä voi enää yllättää, jos jokainen seuraava tilanne

Lisätiedot

Luopumisen suuri taito

Luopumisen suuri taito E-sarja Cabriolet Taianomainen esitys Pidä varasi, tämä Mercedes tarvitsee vain 20 sekuntia hurmatakseen sinut. Niin nopeasti kuomukatto avautuu, niin nopeasti lumous syntyy. Sillä hetkellä haluat vain

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Olemassaolon uusi keveys Ajan, menestyksen tai kokemuksen myötä määränpäät eivät vähene. Matkasta sen sijaan tulee miellyttävämpi. Riippumattomampi. Turvallisempi. Kaikki tuntuu

Lisätiedot

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Miellyttävän korkea. Mukavan edistyksellinen Koe jokainen matka aivan uudella tasolla: uudella GLC:llä. Uusi-ilmeinen ja urheilullisempi kuin koskaan, samalla

Lisätiedot

Vetää katseita magneetin lailla

Vetää katseita magneetin lailla E-sarja Coupé Seuraava ikoni Tyylikäs timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö ja tehdaslisävarusteena saatavat Multibeam LED -ajovalot loistavat jo kauas. Missään muussa coupéssa matkustaminen ei ole yhtä

Lisätiedot

CLA-sarja. Shooting Brake

CLA-sarja. Shooting Brake CLA-sarja Shooting Brake Designed for urban hunting. Uusi CLA Shooting Brake Elämä suurkaupungissa on seikkailu. Talot ulottuvat pitkälle kohti taivasta. Uusia kortteleita syntyy pikavauhtia. Kaupunki

Lisätiedot

Ihailulla on jälleen uusi kohde

Ihailulla on jälleen uusi kohde SL Roadster Ihailulla on jälleen uusi kohde Ainutlaatuinen ja näyttävä keula herättää roadster-faneissa kauniita muistoja. SL tuskin mikään muu kirjainyhdistelmä saa aikaan yhtä paljon onnen tunnetta.

Lisätiedot

CLS-sarja. Shooting Brake

CLS-sarja. Shooting Brake CLS-sarja. Shooting Brake Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus On olemassa persoonallisuuksia, jotka inspiroivat kokonaista sukupolvea. Koska tekevät asiat toisin. Koska erottuvat joukosta. Sellaisia

Lisätiedot

White Art Edition Hinnasto

White Art Edition Hinnasto White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja B-sarja CLA Coupe CLA Shooting Brake GLA-sarja Veho Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi White Art Edition Hinnasto 5.4.2017 A-sarja

Lisätiedot

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus

Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus CLS-sarja. Coupé Uuden sukupolven CLS. Valovoimainen olemus Vain poikkeuksellisen luovasti ajattelevat ihmiset osasivat aikanaan uneksia coupésta, jossa on neljä ovea ja mukavat istuimet takatilassa:

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

CLA Coupé ja Shooting Brake

CLA Coupé ja Shooting Brake CLA Coupé ja Shooting Brake Rock. Star Esiintymislava on vapaa uuden sukupolven rocktähdille: CLA Shooting Brake ja CLA Coupé. Tuskin kellään on enemmän seuraajia. Ei ihmekään, sillä urheilullista designia

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 8 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Facelift Hinnasto 8.4.2019 2 / 32 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Masterpiece of Intelligence

Masterpiece of Intelligence E-sarja farmari Masterpiece of Intelligence Uusi E-sarjan farmari on valppaana. Joka hetki tarkkaavaisempana kuin mikään sarjatuotantoauto tähän mennessä. Uudet tehdaslisävarusteiset Mercedes-Benz Intelligent

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnasto 1.1.2019 2 / 29 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

S-sarja Cabriolet ja Coupé

S-sarja Cabriolet ja Coupé S-sarja Cabriolet ja Coupé Nopea vilkaisu. Houkutteleva ajatus. Ja jo seuraavana hetkenä jotain on tapahtunut. Onneksi vastaan tulee vielä kohtaamisia, jotka jättävät lähtemättömän jäljen. Kuten esimerkiksi

Lisätiedot

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT. Hinnast (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT Hinnast 9.10.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT Hinnast 9.10.2018 2 / 27 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto * Käyttövoima

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SL-sarja Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SL-sarja Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Kampanjahinnasto. Business Exclusive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2017. Business Exclusive Edition Kampanjamallisto: BMW 3-sarja Sedan, Touring ja Gran Turismo BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

SLC-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz SLC-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 37 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto SLC-sarja

Lisätiedot

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes!

1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! A-sarja 1 katse * *Ja hämmästyt: millainen Mercedes! Joko pidät siitä tai et pidä. Kylmäksi se ei jätä ketään. Ulkoa omaperäinen, sisältä suoranainen tyyli-ikoni. Se karkottaa pitkäveteisyyden kaduiltamme.

Lisätiedot

S Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

S Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) S Cabriolet Facelift Hinnasto 19.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz S Cabriolet Facelift Hinnasto 19.2.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

G-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

G-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) G-sarja Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz G-sarja Hinnasto 1.1.2019 2 / 39 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto G-sarja

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition Uusi BMW 4-sarjan Gran Coupé Voimassa 1.1.2019 alkaen. Rajoitettu erä (NEDC) BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun

Lisätiedot

S Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

S Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) S Coupé Facelift Hinnasto 19.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz S Coupé Facelift Hinnasto 19.2.2019 2 / 49 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 30.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 30.8.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 2.2.2015. Mercedes-AMG GT. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 2.2.2015 (C190) (C190)* Käyttövoima Moottori/ cm³ Teho/ kw(hv) Vääntö/ Nm CO 2 g/km Autoveroton hinta

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

AMG GT 4-ovinen Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 19.2.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz AMG GT 4-ovinen Coupé Hinnasto 19.2.2019 2 / 36 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 28.6.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.1.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 28 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 43 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 1.1.2019 2 / 62 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 1.11.2018 2 / 42 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic =

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 7.8.2019 2 / 50 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Cabriolet Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Cabriolet Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Visio toteutunut. S-sarja

Visio toteutunut. S-sarja S-sarja 40 Seiten Visio toteutunut. S-sarja Keskellä tärkeitä projekteja, samalla luksuksen ympäröimänä. Aamut alkavat asfaltilla, illat päättyvät punaiselle matolle. Nousevasta auringosta voi nauttia

Lisätiedot

G-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

G-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) G-sarja Hinnasto 30.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz G-sarja Hinnasto 30.8.2019 2 / 46 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto G-sarja

Lisätiedot

Mercedes-AMG GT ja GT Roadster

Mercedes-AMG GT ja GT Roadster Mercedes-AMG GT ja GT Roadster 2 Syntynyt moottoriurheilun parissa AMG:n peruskiven muurasivat vuonna 1967 Hans Werner Aufrecht ja Erhard Melcher vakuuttuneina siitä, että voitto on heidän. Yhdessä he

Lisätiedot

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé

GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé GLE Sport Utility Vehicle ja Coupé Hengitä sisään vapautta Dynaamisuus. Päättäväisyys. Kyky ottaa rennosti. Se, jossa nämä ominaisuudet yhdistyvät, säteilee erityistä rauhaa, osaa arvostaa sitä minkä on

Lisätiedot

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja sedan Hinnasto 1.1.2019 2 / 63 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 51 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 10.1.2014. CL-sarja. Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja Veho Group Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 10.1.2014 CL-sarja 2014 CL-sarja (C216)* Moottori/ cm³ Teho/kW (hv) Vääntö/ Nm

Lisätiedot

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

C-sarja Coupé Facelift. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz C-sarja Coupé Facelift Hinnasto 9.8.2018 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 29.3.2019 2 / 52 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. C-sarjan Coupé Viehätys C-sarjan Coupé on tulvillaan tyylikkyyden ja intohimon välistä jännitettä. Se on ulkoa menevä, dynaaminen Coupé, jonka katselusta ei saa kyllikseen. Sisältä se on paikka, jossa

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Kampanjahinnasto. Charged Edition Kampanjahinnasto. BMW 2-sarjan Active Tourer BMW 5-sarjan Sedan Voimassa 1.1.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh: 020 734 5920 (Kotimaanpuhelun hinta kiinteän verkon ja

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja sedan Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja sedan Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 47 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 11.9.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Coupé. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Coupé Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 19.3.2019 2 / 45 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. E-sarjan sedan (W212) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 E-sarjan sedan (W212) Facelift Malliversion jäljessä oleva A =

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 48 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

CLA-sarja. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz CLA-sarja Hinnasto 11.1.2019 2 / 35 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Hinnasto G-sarja (W463) Veho Oy Ab PL Vantaa puh

Hinnasto G-sarja (W463) Veho Oy Ab PL Vantaa puh G-sarja (W463) Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Käyttövoima Moottori cm³ Teho kw (hv) CO 2 (g/km) Autoveroton hinta, sis. alv. Vapaa Arvioitu autovero

Lisätiedot

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC)

E-sarja Cabriolet. Hinnasto (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 (uudistettu mittaustapa - takaisinlaskettu NEDC) Mercedes-Benz E-sarja Cabriolet Hinnasto 9.10.2018 2 / 55 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 22.8.2019 2 / 44 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa. Puh:

Kampanjahinnasto. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b Vantaa.  Puh: Kampanjahinnasto Business Automatic Edition BMW 1-sarjan Hatchback. BMW 2-sarjan Active Tourer. BMW 2-sarjan Gran Tourer. BMW X1. Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi

Lisätiedot

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen.

Viehätys. Esitteen kuvien autoissa on lisävarusteita ja jälkiasennettuja varusteita, jotka eivät kuulu vakiovarustukseen. CL-sarja Viehätys CL on yhtä kuin tyylikkyys ja ylellisyys mutta sen lisäksi se on myös tekninen mestariteos. BlueDirect-tekniikkaa hyödyntävä V8-moottorisukupolvi on esimerkillinen taloudellisuudeltaan

Lisätiedot

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot:

Kuvissa olevat autot: Varustevaihtoehdot: CLA-sarja Kesyttämätön. CLA Unohda totunnaisuudet: CLA rikkoo kaikkia sääntöjä. Lukuun ottamatta hyvän maun sääntöjä. Ylväässä jäähdyttimen säleikössä, energiaa pursuavassa siluetissa ja voimakkaissa jättöreunaspoilereissa

Lisätiedot

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

C-sarja farmari Facelift. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz C-sarja farmari Facelift Hinnasto 11.1.2019 2 / 38 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto

Lisätiedot

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 19.8.2015. CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 VANTAA puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 19.8.2015 CLA Shooting Brake -sarja (X117) Malliversion jäljessä

Lisätiedot

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

E-sarja farmari. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz E-sarja farmari Hinnasto 25.1.2019 2 / 64 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP)

A-sarja sedan. Hinnasto (uusi mittaustapa - WLTP) A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 (uusi mittaustapa - WLTP) Mercedes-Benz A-sarja sedan Hinnasto 8.4.2019 2 / 40 Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto, 4Matic = neliveto ja automaattivaihteisto

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot