KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2015 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2015 Aika Maanantai 04.05.2015 klo 18.30-21.15 Kokoushuone 1 (khall)"

Transkriptio

1 Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2015 Aika Maanantai klo Paikka Kokoushuone 1 (khall)

2 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2015 ASIA LIITE 63 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 64 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 65 STIPENDIRAHASTOJEN KÄYTTÖ VUONNA LAUSUNTOPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN ISTUNTOPAIKAN LAKKAUTTAMISESTA 67 ERON MYÖNTÄMINEN YRJÖ HAVAKSELLE KUNNAN LUOTTAMUSTOIMISTA 68 RIITTA KARPPASEN LUOTTAMUSTOIMIEN TOTEAMINEN PÄÄTTYNEEKSI 69 MONIALAISEN YHTEISPALVELUVERKOSTOON EDUSTAJAN NIMEÄMINEN SEKÄ TOIMIALUEEN VALINTA 70 MARJATTA LIIMATAISEN KYSYMYS KIVIJÄRVEN VALTUUSTOLLE SIIVOUSPALVELUISTA IKÄIHMISILLE 71 KUNNANVALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO 72 LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT 73 ILMOITUSASIAT 74 TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN OSA-AIKAISEN RYHMÄ- PERHEPÄIVÄHOITAJAN TEHTÄVÄÄN 75 TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN ESIOPETUKSEN OPETTAJAN VAKINAISEEN VIRKAAN Pöytäkirja on nähtävillä: Kunnanvirastolla klo MERK. Erkki Leppänen Kunnanhallituksen puheenjohtaja

3 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / KOKOUSAIKA Maanantaina klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanhallituksen kokoushuone x Leppänen Erkki Hämäläinen Ossi, vj. x Holm Risto Jelonen Sulevi, vj. x Kauppinen Asko Simonen Ari, vj. x Liimatainen Marjatta Urpilainen Hanna, vj. x Möttönen Kirsti Moisio Erja, vj. x Näsi Heikki Haapaniemi Jari, vj. x Sarén Riitta Karstinen Orvokki, vj. MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) x x Tobiasson Eeva-Liisa, kunnanvaltuuston puheenjohtaja Hakkarainen Olavi, kunnanvaltuuston I varapuheenjohtaja x Urpilainen Antti, kunnanvaltuuston II varapuheenjohtaja x Helppikangas Pekka, kunnanjohtaja, esittelijä/pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 63 ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS 64 Puheenjohtaja Pöytäkirjapitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on varustettu nimikirjaimillamme. Erkki Leppänen Tarkastusaika Kunnanvirastolla Allekirjoitukset Pekka Helppikangas PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Risto Holm Paikka ja päivämäärä Kunnanvirastolla Virka-asema Kunnanjohtaja Kirsti Möttönen Allekirjoitus

4 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 63 Kivijärven kunnan hallintosäännön 10.2 mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä mikäli mahdollista siinä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, vähintään neljä (4) päivää ennen kokousta. Kivijärven kunnan hallintosäännön 10.3 mukaan toimielimen jäsenen, joka on estynyt saapumasta kokoukseen, on kutsuttava varajäsen sijaansa. Milloin jäsen on esteellinen käsittelemään jotakin asiaa kokouksessa tai esteen vuoksi ei voi osallistua jonkin asian käsittelyyn, kutsuu hän varajäsenen kokoukseen sitä asiaa käsittelemään. Myös puheenjohtaja tai kokouksen sihteeri voi toimittaa kutsun varajäsenelle. Muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Khall 64 Kivijärven kunnan hallintosäännön mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Puheenjohtajan ja pöytäkirjantarkastajien on allekirjoitettava sekä pöytäkirjan kansilehti että tehtävä jokaiseen pöytäkirjan sivuun tarkastustaan osoittava merkintänsä. valitsee Risto Holmin ja Kirsti Möttösen tarkastamaan tämän kokouksen pöytäkirjan.

6 STIPENDIRAHASTOJEN KÄYTTÖ VUONNA 2014 Sivltk Sivistysosaston hallinnoimia stipendirahastoja on käytetty vuonna 2014 seuraavasti: Opiskelijoiden stipendirahasto Viite: Stipendirahaston säännöt 6 Rahaston pääoma ,46 Hakemusten perusteella lautakunnan myöntämät stipendit vuonna ,00 Tilin korko vuodelta ,90 Lähdevero 0,20 Palvelumaksut vuodelta ,50 Rahaston pääoma : Keski-Suomen Osuuspankki 691,66 Lehtori Helena Ihanaisen stipendirahasto Viite: Opintorahaston säännöt 3 Rahaston pääoma ,97 Matka-avustus Espanjan opintomatkaan 420,00 Kieliopinnoissa hyvin menestyneille oppilaille opettajien myöntämät stipendit korukannet 256,00 Rahaston pääoma : Keski-Suomen Osuuspankki ,97 Saga Forsströmin stipendirahasto Viite: Opintorahaston säännöt 4 Rahaston pääoma ,17 Hakemusten perusteella lautakunnan myöntämät stipendit vuonna ,00 Talletuskorko vuodelta ,20 Rahaston pääoma : Keski-Suomen Osuuspankki ,37 (rehtori Vuokko Hilmola, p , sivistysjohtaja Hanna- Kaisa Pekkarinen ) Sivistysjohtajan päätösehdotus: Sivistyslautakunta merkitsee tiedoksi selvityksen stipendirahastojen käytöstä ja antaa sen edelleen tiedoksi kunnanhallitukselle.

7 Hyväksyttiin yksimielisesti. TOIMEKSI TIEDOKSI Päivi Sagulin Khall 65 merkitsee tiedoksi selvityksen stipendirahastojen käytöstä.

8 LAUSUNTOPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN ISTUNTOPAIKAN LAKKAUTTAMISESTA Khall 66 Liite nro 8. Keski-Suomen käräjäoikeus on esittänyt oikeusministeriölle, että käräjäoikeuden Äänekosken istuntopaikka tulisi lakkauttaa. Muutoksen jälkeen Keski-Suomen käräjäoikeudella olisi kanslia ja istuntopaikka Jyväskylässä. Oikeusministeriön asiaa koskeva kirjelmä on liitteenä 8. Oikeusministeriö pyytää kunnan lausuntoa käräjäoikeuden tekemän esityksen johdosta. Oikeusministeriö pyytää toimittamaan lausunnon viimeistään perjantaina sähköpostitse oikeusministeriön kirjaamoon osoitteeseen word-, open office (odt)- tai rtf -tiedostona. Lausuntoa ei tarvitse erikseen lähettää postitse. Lisätietoja antavat hallitusneuvos Heikki Liljeroos (p ) ja hallitussihteeri Jarkko Mannerhovi (p ). Oikeusministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)om.fi. Kivijärven kunnassa on videoneuvottelulaitteisto ja -yhteydet, mikä mahdollistaa asioinnin Kivijärveltä. Palveluneuvojat ovat virkasuhteessa, mikä puolestaan mahdollistaa viranomaistoimintojen suorittamisen kuten asiakkaan henkilöllisyyden varmentamisen luotettavasti. toteaa lausuntonaan, että oikeudenkäynneissä ja muissa käräjäoikeuden palveluissa tulee hyödyntää täysimääräisesti videoneuvotteluyhteyttä ja muita sähköisiä työkaluja, jotta kuntalaisille asianosaisina tai todistajina käräjäpaikan etäämmälle siirtymisestä aiheutuvat haitat kyetään minimoimaan. Lisäksi kunnanhallitus totesi yksimielisesti, että istuntopaikan tulee ensi sijaisesti säilyä Äänekoskella. Tiedoksi Oikeusministeriö

9 ERON MYÖNTÄMINEN YRJÖ HAVAKSELLE KUNNAN LUOTTAMUSTOIMISTA Khall 67 Yrjö Havas anoo päivätyllä kirjelmällään eroaa kaikista luottamustehtävistään paikkakunnalta muuton vuoksi. Kuntalain 33 (Yleinen vaalikelpoisuus) mukaan vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö, jonka kotikunta kyseinen kunta on. Yrjö Havas on Kokoomuksen varavaltuutettu sekä hänet on valittu keskusvaalilautakunnan varajäseneksi sijaantulonumerolla 5. esittää kunnanvaltuustolle, että Yrjö Havakselle myönnetään ero keskusvaalilautakunnan varajäsenyydestä ja että valtuusto valitsee uuden varajäsenen vaalilautakuntaan sijalle viisi.

10 RIITTA KARPPASEN LUOTTAMUSTOIMIEN TOTEAMINEN PÄÄTTYNEEKSI Khall 68 Sivistyslautakunnan jäsen Sirpa Mannisen henkilökohtainen varajäsen Riitta Karppanen on muuttanut pois paikkakunnalta Kuntalain 33 (Yleinen vaalikelpoisuus) mukaan vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö, jonka kotikunta kyseinen kunta on. 37 (Vaalikelpoisuuden menettäminen) Luottamushenkilön menettäessä vaalikelpoisuutensa on sen toimielimen, jonka valittava luottamushenkilö on, todettava luottamustoimi päättyneeksi. Valtuutetun osalta päätöksen tekee valtuusto. Päätös pannaan täytäntöön heti. esittää valtuustolle sen toteamista, että Riitta Karppasen luottamustoimi sivistyslautakunnan varajäsenenä on päättynyt vaalikelpoisuuden menettämisen vuoksi. esittää valtuustolle, että sivistyslautakunnan jäsen Sirpa Manniselle valitaan uusi henkilökohtainen varajäsen.

11 MONIALAISEN YHTEISPALVELUVERKOSTOON EDUSTAJAN NIMEÄMINEN SEKÄ TOIMIALUEEN VALINTA Khall 69 Keski-Suomen te-toimisto kirjoittaa: Työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun alueellisen toimintamallin rakentamisessa on edetty johtoryhmien nimeämisen vaiheeseen. Keski-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto järjesti alueen kunnille ja Kansaneläkelaitokselle neuvottelutilaisuuden Tilaisuudessa tutustuttiin kuntien antamiin lausuntoihin sekä monialaisen yhteispalvelun tarpeessa olevien asiakkaiden kartoitustietoihin (määriä kunnittain). Tilaisuudessa päädyttiin em. tiedon ja käydyn keskustelun kautta siihen, että Keski-Suomen alueelle perustetaan kaksi työllistymistä edistävää monialaista yhteispalveluverkostoa. Verkoston toimintaa ohjaa työ- ja elinkeinoministeriön nimeämä johtoryhmä. Keski-Suomen TE-toimisto pyytää Keski-Suomen kuntia ilmoittamaan mennessä, kumpaanko verkostoon (pohjoinen vai eteläinen) kunta katsoo tarkoituksenmukaiseksi kuulua. Lisäksi kuntia ja Kansaneläkelaitosta pyydetään samassa yhteydessä nimeämään edustajansa monialaisen yhteispalveluverkoston johtoryhmään. Kuntien niin sopiessa on myös mahdollista, että henkilö edustaa useampaa kuntaa. Yhteispalveluverkoston toiminnan alussa on syytä varata jokaiselle kunnalle edustus johtoryhmään. Toiminnan vakiintuessa voidaan siirtyä menettelyyn, jossa Saarikan alueen kunnilla on edustus Saarikan kautta. Saarikka on esittänyt johtoryhmään edustajakseen Heli Vertasta ja varalle Tiina Mankosta. katsoo, että Kivijärven kunnan tulee kuulua pohjoiseen monialaiseen yhteispalveluverkostoon. valitsee verkoston käynnistyvaiheen edustajansa TYP:iin.

12 toteaa, että toiminnan vakiinnuttua voidaan siirtyä menettelyä, että sote-kuntayhtymä Saarikka edustaa Kivijärveä. hyväksyi esityksen siitä, että Kivijärven kunnan tulee kuulua pohjoiseen monialaiseen yhteispalveluverkostoon. valitsi johtoryhmään edustajakseen Erkki Leppäsen ja varalla Eeva-Liisa Tobiassonin. katsoo, että johtoryhmässä tulee olla pysyvästi Kivijärven kunnan edustus. Tiedoksi Keski-Suomen te-toimisto Erkki Leppänen Eeva-Liisa Tobiasson

13 MARJATTA LIIMATAISEN KYSYMYS KIVIJÄRVEN VALTUUSTOLLE SIIVOUSPALVELUISTA IKÄIHMISILLE Kvalt Vanhusneuvostolle on tullut tietoa akuutista tilanteesta. Vanhusneuvosto pohti tilannetta ja totesi asian tärkeyden ja huolen. Veteraanit joutuvat lopettamaan siivouksen ja sielläkin on kova tarve siivoojasta. Kysynkin, milloin Kivijärven valtuutetut ottavat asian käsittelyyn. Miten voisimme hoitaa ikäihmisille siivouspalveluja kohtuulliseen hintaan? Saarikka lopettaa Hoivarannan ja siirtää jatkossa asiakkaita kotona tapahtuvaan hoitoon. Siellä tarvitaan myös erilaisia palveluja, yksi tärkeimmistä on siivouspalvelut, joihin Saarikka ei osallistu. En tiedä, onko Saarikka kovassa säästöpuuhissa huomioinut tämän asian. Siellä kyllä käydään asiakkaan luona, mutta aika on pieni ja maksut korkeat. Mitenkä jatkossa rahat riittävät näillä ihmisillä, joita hoidetaan kotona? Kysynkin, onko mahdollista tutkia eri työkohteita, olisiko siellä työvajausta ja tarvetta suunnata työtä ikäihmisille siivoukseen. Koulu puolella tarve pienenee, kun siirrytään yhteen kouluun. Samoin ruokahuollossa ruokailijat vähenevät, kun lopetetaan Hoivaranta. Siellä ruokaa on tarjottu joka päivä ympäri vuoden monta kertaa päivässä. Lopetuksen jälkeen työntekijöitä ei tarvita yhtä paljon. Ruokahuollossa on liikaa työntekijöitä, kun ruokailijoita on vähän. Tämä tuli sisäisessä tarkastuksessa julki. Jos työtä ei ole riittävästi, sitä pitäisi suunnata oikein. Onko kunnalla vara maksaa palkkaa, vaikka ei ole työtä? En tarkoita sitä, että ketään pitäisi laittaa pois vaan suunnata työ oikein. Voisiko näistä kohteista saada työntekijä ikäihmisille. Jos yksi työntekijä tekisi siivoustyötä ikäihmisille. Kunta maksaisi palkan edelleen ja vain työnkuva muuttuisi. Tästä työstä käyttäjät maksaisivat kunnalle kohtuullisen maksun (esim. käyntikerta ja kohtuullinen korvaus kunnalle). Näin saadaan työntekijälle työtä ja ikäihmiset siivoukseen. Asia lähetettiin valmisteltavaksi hallinto-osastolle

14 Khall 70 toteaa, että eri toiminnoista saatavat rationalisointisäästöt on kerrytettävä täysimääräisinä kunnan talouden tasapainottamiseksi. Kukin kivijärvinen kotitalous voi verotuksen kotitalousvähennystä hyödyntäen hankkia tarpeellisen määrän siivouspalveluja seutukunnan siivousyrityksiltä, joista on saatavissa luettelo vanhusneuvoston sihteeriltä puh totesi, että Kivijärvelle on tarkoitus saada yksityinen siivousalan yritys, mitä Kehittämisyhtiö Witas voi tukea käytettävissä olevilla keinoillaan. Tiedoksi Marjatta Liimatainen

15 KUNNANVALTUUSTON KOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Khall 71 Kuntalain 23 :n mukaan kunnanhallitus vastaa valtuuston päätösten täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Kuntalain 98 :n mukaan päätös voidaan panna täytäntöön ennen kuin se on saanut lainvoiman. Täytäntöönpanoon ei kuitenkaan saa ryhtyä, jos oikaisuvaatimus tai valitus käy täytäntöönpanon johdosta hyödyttömäksi. Kunnanvaltuuston kokouksen nähtävillä kunnanvirastolla pöytäkirja on ollut toteaa, että kunnanvaltuuston tekemät päätökset eivät ole syntyneet virheellisessä järjestyksessä eivätkä mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä ole muutoinkaan lainvastaisia, joten ne pannaan täytäntöön. Tiedoksi Osastot

16 LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT Khall 72 Kunnanhallitukselle on toimitettu seuraavat pöytäkirjat Tekninen lautakunta 3 / Tekninen lautakunta 4 / Sivistyslautakunta 2 / merkitsee pöytäkirjat tiedokseen ja toteaa, ettei niissä ole sellaisia päätöksiä, joissa kunnanhallitus käyttäisi kuntalain 51 tarkoittamaa otto-oikeutta. Tiedoksi Osastot

17 ILMOITUSASIAT Khall 73 Kivijärven kunnan työttömyysasteet työ- ja elinkeinoministeriön tilastojen mukaan: miehiä ,30% ,90% ,60% ,20% ,30% ,10% ,40% ,40% Saapuneet asiakirjat: naisia Tarkastuslautakunnan pöytäkirja 2 / Kivijärven Vuokratalot Oy:n, Asunto Oy Sompalanpuiston sekä Asunto Oy Tiaisniemen yhtiökokouspöytäkirjat 1/ Ely-Keskus ; Kutsu Pohjoisen Keski-Suomen kunnille kehittämiskeskusteluun Karstulan kunnantalo Keski-Suomen liitto / Maakuntahallituksen esityslista ja kokouspöytäkirja 2/ Ely-Keskus ; Jyväskylän Liikenne Oy:n liikennöintisopimuksen muutos Saarikka/Potilasasiamiehen raportti vuodelta 2014 SoTe kuntayhtymävaltuuston kokouspöytäkirja Seudun johtoryhmän pöytäkirja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymähallituksen kokouspöytäkirja 4/ merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

18 TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN OSA-AIKAISEN RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITAJAN TEHTÄVÄÄN Khall 74 Sivistysjohtaja kirjoittaa: TÄYTTÖLUPA OSA-AIKAISEN RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITAJAN TEHTÄVÄÄN Sivistysosasto hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa osa-aikaiseen (50 %) ryhmäperhepäivähoitajan tehtävään ajalle Henkilöstöresurssia tarvitaan lisää, jotta päivähoitoasetuksen 6 ja 8 : mukainen lapsi-aikuinen suhdeluku toteutuu. Kysessä on sijaisuus, joka aiheutuu siitä, että yhden ryhmäperhepäivähoitajan työsuhde jatkuu edelleen 50 %:na ja koska lastentarhanopettaja/varhaiskasvatusohjaajan sijainen hoitaa myös esiopetuksen ryhmää. Työsuhde on ehdollinen ja päättyy, mikäli vakinainen lastentarhanopettaja palaa työhönsä määräaikaa aikaisemmin tai mikäli lastentarhanopettajan sijaisen työ esiopetuksessa ei jatkuisi. myöntää anotun täyttöluvan. Tiedoksi Sivistysosasto

19 TÄYTTÖLUVAN MYÖNTÄMINEN ESIOPETUKSEN OPETTAJAN VAKINAISEEN VIRKAAN Khall 75 Sivistysjohtaja kirjoittaa: TÄYTTÖLUPA ESIOPETUKSEN OPETTAJAN VAKINAISEEN VIRKAAN Kivijärven kunnan henkilöstöhallinto ja -päätökset ohjeen kohdan 4 mukaisesti avoimen viran/toimen vakinaisen täyttöluvan antaa kunnanhallitus. Sivistysosasto hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa esikoulunopettajan tehtävän vakinaiseen täyttämiseen. Esiopetuksen opettajan tehtävä on tällä hetkellä yhdistetty varhaiskasvatuksenohjaajan tehtävään ja täytetty määräaikaisesti ajalle Määräaikaisuuden perusteena on ollut esiopetuksen osalta tehtävien suunniteltu uudelleen järjestely ja varhaiskasvatusohjaajan osalta sijaisuus. Tehtävien uudelleen järjestelyissä ajatuksena oli hyödyntää hallituksen rakennepoliittiseen ohjelmaan sisältynyttä Opetus- ja kulttuuriministeriön toimenpide-ehdotusta, jossa ehdotettiin, että lastentarhanopettajan kelpoisuusvaatimuksia muutetaan siten, että myös sosionomin tutkintoon sisältyvät varhaiskasvatuksen tai sosiaalipedagogian opinnot tuottavat pätevyyden esiopetukseen. Mikäli kelpoisuusmuutos olisi toteutunut, Kivijärven vakituinen lastentarhanopettajan / varhaiskasvatusohjaajan viranhoitaja olisi ollut kelpoinen hoitamaan tehtävää ja esiopettajan tehtävät olisi ollut mahdollista yhdistää hänen tehtäväkuvaansa. Hallituksen toimeenpanopäätöksen mukaan tätä koskevien lainsäädännön muutosten oli tarkoitus tulla voimaan Esitys ei kuitenkaan ollut enää mukana hallituksen päättäessä rakennepoliittisen ohjelman toimeenpanon vahvistamisesta , eikä sen toteutumisen varaan voida enää laskea. Koska esiopettajan tarve on pysyvä, eikä määräaikaisuudelle enää ole edellä esitettyä perustetta, sivistysosasto pyytää lupaa täyttää esiopettajan tehtävä alkaen vakinaisesti. Lisäksi varhaiskasvatusohjaajalle on sijaistarve saakka, mutta todennäköisesti tarve voidaan täyttää nykyisellä yhdistelmätehtävällä sijaisuuden keston ajaksi. Esiopetuksen järjestämistaho on vaihdellut opetushenkilöstön mukaan varhaiskasvatuksen ja koulun välillä. Varhaiskasvatuksen toimintana esiopetusta antavan opettajan palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja osana koulun toimintaa noudatettavana on OVTES. Tällä hetkellä esiopetus on osa varhaiskasvatuksen kokonaisuutta. Mikäli tehtävään sisältyy varhaiskasvatusohjaajan sijaisuus, on tarkoituksenmukaista, että palvelussuhteen ehdot määräytyvät kaikilta osin KVTES:n mukaan. Kahden erityyppisen sopimuksen niveltäminen yhteen mm. työajan

20 ja vuosilomien suhteen on muutoin ongelmallista. Toiminnallisesti esiopetus tapahtuu silti edelleen koulun tiloissa. Edellä kuvatun perusteella sivistysosasto hakee kunnanhallitukselta täyttölupaa esikoulunopettajan tehtävän vakinaiseen täyttämiseen. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan. myöntää anotun täyttöluvan. Tiedoksi Sivistysosasto

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2015 Aika Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00 17.40 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2015 Aika Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00 17.40 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 15 / 2015 Aika Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00 17.40 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Tiistaina 15.12.2015 klo 17.00-17.40 Kokoushuone 1 (khall) Nro 15 / 2015

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 6 / 2014 Aika Maanantai 24.03.2014 klo 18.30-19.20 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 6 / 2014 Aika Maanantai 24.03.2014 klo 18.30-19.20 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 6 / 2014 Aika Maanantai 24.03.2014 klo 18.30-19.20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 24.03.2014 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 6 / 2014

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 15.06.2015 klo 18.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 7 / 2015 ASIA LIITE 85 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla Esityslista Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai 0 klo 18.30 - Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 0 klo 18.30- Kokoushuone

Lisätiedot

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 5 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 5 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2019 Aika Maanantai 06.05.2019 klo 18.30-21.31 Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 06.05.2019

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 12 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 12 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 12 / 2018 Aika Maanantai klo 18.30-19.53 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 18.30-19.53 Kokoushuone 1 (khall) Nro 12 / 2018 ASIA LIITE 120 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2014 Aika Maanantai 13.01.2014 klo 18.30-20.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 13.01.2014 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1 / 2014

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2014 Aika Maanantai 22.12.2014 klo 15.30-16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 15 / 2014 Aika Maanantai 22.12.2014 klo 15.30-16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 15 / 2014 Aika Maanantai klo 15.30-16.55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 15.30-16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 15 / 2014 ASIA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Pöytäkirja. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai 06.03.2017 klo 18.30-21.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot poistettu kuntalain 140.1 pykälän nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 06.03.2017

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 9 / 2018 Aika Maanantai 0 klo 18.30-19.40 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 0 klo 18.30-19.40 Kokoushuone 1 (khall) Nro 9 / 2018 ASIA LIITE 86 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 4 / 2017 Aika Maanantai 06.03.2017 klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 06.03.2017 klo 18.30- Kokoushuone 1 (khall) Nro 4 / 2017 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai 20.02..2017 klo 18.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 20.02.2017 klo 18.30- Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2017 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 6/2019 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 21.05.19 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 6/2019 ASIA LIITE 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus. Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Kunnanhallitus. Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 18/ 2010 Aika Maanantai 27.09.2010 klo 18.30 19.37 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina 27.09.2010 klo 18.30 18 / 2010 Nro Kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 3/2017 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Tainionmäen koulu Huom! Henkilötiedot poistettu kuntalain 140.1 nojalla. KOKOUSKUTSU 28.03.17 Tainionmäen koulu Nro 3/2017 ASIA LIITE 23 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2015 Aika Maanantai 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 4 / 2015 Aika Maanantai 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 4 / 2015 Aika Maanantai 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 23.03.2015 klo 18.30-20.04 Kokoushuone 1 (khall) Nro 4 / 2015

Lisätiedot

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA

Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA Tainion koulun neuvotteluhuone KOKOUPÖYTÄKIRJA KIVIJÄRVEN KUNTA Sivistystoimenlautakunta KOKOUSKUTSU Perjantaina klo 18.30 - Tainion koulun neuvotteluhuone 2 / 2006 LIITE 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30-21.37 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai 15.6.2015 klo 18.30-21.37 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 7 / 2015 Aika Maanantai klo 18.30-21.37 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 15.06.2015 klo 18.30 21.37 Kokoushuone 1 (khall) Nro 7 / 2015 ASIA LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 6 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 6 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 6 / 2018 Aika Maanantai 14.05.2018 klo 18.30 - Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 14.05.2018

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto Esityslista Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo 12.00 Huom. aika! Paikka Valtuustosali Kokouksen jälkeen klo 14.00 on tarjolla luottamushenkilöiden

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta Yksityistietoimitus. Kokousnumero 4/2008 Aika Ti 08.04.2008 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta Yksityistietoimitus. Kokousnumero 4/2008 Aika Ti 08.04.2008 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 4/2008 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 4/2008 ASIA LIITE 38 KOKOUKSEN AVAUS 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Presidentinvaali 3/2018 Aika SUNNUNTAI klo 19.45-21.41 Paikka Lautakuntien kokoushuone KOKOUSKUTSU Sunnuntaina Lautakuntien kokoushuone Nro 3/2018 ASIA LIITE 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo Huom. aika!

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo Huom. aika! Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantaina klo 12.00 Huom. aika! Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina klo 12.00 13.05 Valtuustosali Nro 5 / 2018 ASIA LIITE 32 13 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2017 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 07.03.17 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2017 ASIA LIITE 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2019 Aika klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 5/2019 ASIA LIITE 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta. Kokousnumero KUNNALLISVAALIT 2 Aika MAANANTAI 24.9.2012 klo 17.00 Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta. Kokousnumero KUNNALLISVAALIT 2 Aika MAANANTAI 24.9.2012 klo 17.00 Kunnanhallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero KUNNALLISVAALIT 2 Aika MAANANTAI klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone HUOM. on päätösvaltainen viisijäsenisenä. Muistathan ilmoittaa, jos et pääse kokoukseen! KOKOUSKUTSU

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 7 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 7 / 2018 Aika Maanantai 04.06.2018 klo 18.30-20.43 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 04.06.2018 klo 18.30-20.43 Kokoushuone 1 (khall) Nro 7 / 2018

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanvaltuusto KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantaina klo 19.00

Esityslista. Kunnanvaltuusto KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantaina klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantaina 08.04.2019 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 08.04.2019 klo 19.00

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2019 Aika Tiistai klo 18.00 Paikka Kirjaston aula KOKOUSKUTSU 16.07.19 Kirjaston aula Nro 8/2019 ASIA LIITE 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 62 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu Kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Henkilötiedot on poistettu Kuntalain :n nojalla. Kunnanvaltuusto Esityslista Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla Kokousnumero 3 / 2018 Aika Maanantaina 0 klo 19.30 HUOM. AIKA! Paikka Valtuustosali KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 0 klo 19.30 Valtuustosali

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2015 Aika Ti klo 19.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 6/2015 ASIA LIITE 43 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 7/2015 Aika Torstai klo 17.30 21.10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 08.10.15 Kunnanhallituksen kokoushuone 7/2015 ASIA LIITE 69 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30-21.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2018 ASIA LIITE 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 09.10.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2018 ASIA LIITE 54 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 10 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 10 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 10 / 2017 Aika Maanantai 30.06.2017 klo 17.00-18.40 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 30.06.2017 klo 17.00-18.40 Kokoushuone 1 (khall) Nro 10 / 2017

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 2 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

Esityslista. Kunnanhallitus KIVIJÄRVEN KUNTA. Kokousnumero 2 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Esityslista Kokousnumero 2 / 2018 Aika Maanantai 05.02.2018 klo 18.30 - Paikka Kokoushuone 1 (khall) Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 05.02.2018

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2017 1 Kokousaika 27.2.2017 kello 18.00 18.35 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi varavaltuutettu Päivi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 7/2014 Aika Ti klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2014 ASIA LIITE 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 3 / 2017 Aika Maanantai 20.02.2017 klo 18.30-19.35 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 20.02.2017 klo 18.30-19.35 Kokoushuone 1 (khall) Nro 3 / 2017

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2010 Aika Maanantai 25.01.2010 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 3 / 2010 Aika Maanantai 25.01.2010 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 3 / 2010 Aika Maanantai 25.01.2010 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina 25.01.2010 klo 18.30 3 / 2010 Nro Kunnanhallituksen kokoushuone ASIA LIITE

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 16.1.2014 klo 17-19 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 28.02.2017 Kokousaika Tiistai 28.02.2017 klo 17.00-17.55. Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8/2019 Aika Tiistai klo 18.00 Paikka Kirjaston aula KOKOUSKUTSU 16.07.19 Kirjaston aula Nro 8/2019 ASIA LIITE 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 62 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai 11.10.2010 klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirja Kokousnumero 19/ 2010 Aika Maanantai klo 18.30 19.40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina klo 18.30 19.40 Kunnanhallituksen kokoushuone 19 / 2010 Nro ASIA LIITE 207 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2019 1

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 1/2019 1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 1/2019 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Suvanto, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 4 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kunnanhallitus 07.01.2019 AIKA 7.1.2019 klo 18.30-19.32 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 14.12.2017 klo 09.00 11.41 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Risto Oinonen varapuheenjohtaja Aira Hakkarainen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51 KOKOUSAIKA Perjantai 19.9.2008 klo 19.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Matkailutila Surkeenjärvi Vanhala Jari A., puheenjohtaja

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 2/2019 Aika klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 2/2019 Aika klo Kunnanhallituksen kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 2/2019 Aika klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla ASIALISTA Tiistaina Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2019 ASIA

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot