NÄYTTELYINFO 1/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NÄYTTELYINFO 1/2009 13.2.2009"

Transkriptio

1 Sivu 1 NÄYTTELYINFO 1/ Classic Motorshown näytteilleasettajille lähetetään tärkeää näyttelyjärjestelyihin liittyvää tietoa ja toimintaohjeita Näyttelyinfo-kirjein. Tämä on ensimmäinen näyttelyinfo ja sen tiedot täydentyvät ja tarkentuvat seuraavissa kirjeissä. Mikäli haluatte tulostaa kirjeen paperille saatte parhaan version tästä linkistä pdf-muodossa. CLASSIC MOTORSHOW AIKATAULU Perjantai Näyttelyn rakentaminen (sisään rakentajakorteilla) Lauantai Näytteilleasettajien sisäänpääsy (näytteilleasettajarannekkeella) Näyttely avoinna yleisölle (kutsukorteilla, ennakkolipuilla, lippukassan kautta) Sunnuntai Näytteilleasettajien sisäänpääsy (näytteilleasettajarannekkeella) Näyttely avoinna yleisölle (kutsukorteilla, ennakkolipuilla, lippukassan kautta) Näyttelyn purku (rakentajakorteilla) Hallien on oltava tyhjänä klo mennessä. UUTISOITAVAA KAIVATAAN - AJONEUVOT JA TARINAT OSASTOILLANNE? Näyttelyä edeltävät viikot ovat näyttelyn markkinoinnin ja viestinnän kannalta ratkaisevaa aikaa. Julkaisemme näyttelyyn liittyviä tietoja kevättä kohti tihenevään tahtiin ja sisältöä varten tarvitsemme tietoja Teiltä. Pyydämmekin kaikkia näytteilleasettajia toimittamaan meille osastoille tulevien ajoneuvojen tietoja sekä mielellään myös niihin liittyviä taustoja ja tarinoita. Kynnys ei ole korkea, lähestykää meitä rohkeasti! Ottakaa asiassa yhteyttä Terhi Heloahoon numerossa Voitte lähestyä myös sähköpostitse: terhi.heloaho@rloevents.fi

2 Sivu 2 MOBILISTIN MESSULEHTI - TIEDOT VIIMEISTÄÄN Näyttelyn pääyhteistyökumppani Mobilisti julkaisee Classic Motorshown messulehden numeronsa 3/2009 yhteydessä. Messulehdessä on mm. näyttelyn teemoihin liittyviä artikkeleita ja näytteilleasettajien luettelo. Valmistautukaa jo nyt kokoamaan tietoa osastostanne. Tulemme toimittamaan teille lomakkeen, jolla voitte koota tiedot meille niin että ne tulevat olemaan kaikkien osastojen kohdalta yhdenmukaiset. Palaamme tähän asiaan lähiaikoina. NYT JULISTEET JA ILMOITUKSET HELPOSTI SAATAVILLA - MATERIAALIPANKKI VERKOSSA Classic Motorshown internet-sivuilla on avattu materiaalipankki, josta voitte helposti ladata käyttöönne näyttelyn ilmoituksen useammassa koossa: A6, A5, A4 ja A3. Valittavissa on myös joko väri- tai mustavalkoversio ja kaksi erilaista kuva-aihetta. Materiaalipankista löytyy myös näyttelyn logo sekä painotuotteisiin sopivana että internetkäyttöön. Materiaalipankki löytyy internet-sivujen päävalikosta. Mikäli teillä on tarpeita saada materiaaleja painettuna esimerkiksi joihinkin tilaisuuksiinne jaettavaksi, lähetämme niitä mahdollisuuksien mukaan mielellämme. Lähettäkää materiaalitiedustelunne Terhi Heloaholle osoitteeseen: terhi.heloaho@rloevents.fi NÄYTTEILLEASETTAJARANNEKKEET - YLEISÖRANNEKKEESTA POIKKEAVA Näytteilleasettajien sisäänpääsyn näyttelyssä takaa oma erillinen rannekkeensa. Yksi ja sama ranneke on viime vuodesta poiketen voimassa sekä lauantain että sunnuntain. Toimitamme teille osastovaraukseenne kuuluvan rannekemäärän automaattisesti. Teille kuuluva määrä on mainittu varausvahvistuksessanne. Mikäli kuitenkin tarvitsette rannekkeita enemmän, voitte tilata niitä hintaan 15 /kpl. Viimeinen lisätilauspäivä on , jonka jälkeen postitamme ne teille viikolla 17. Tulemme lähettämään teille erikseen lomakkeen lisätilauksia varten. NÄYTTEILLEASETTAJIEN KUTSUKORTIT - LASKUTUS KÄYTÖN MUKAAN Näytteilleasettajilla on mahdollisuus tilata käyttöönsä kutsukortteja, jotka voitte lähettää vieraillenne. Kutsukortit vaihdetaan näyttelyyn saavuttaessa kutsuvieraiden sisäänkäynnillä rannekkeeseen. Kutsukorttiin printataan kutsujaorganisaation nimi ja VAIN KÄYTETYT kortit laskutetaan tilaajalta näyttelyn jälkeen. Kutsukortin hinta on 15 ja vieraanne voi valita kumpana päivänä hän haluaa kortin käyttää: sillä tarjotaan kertasisäänpääsy kumpana näyttelypäivänä tahansa. Kutsukortit tilataan viimeistään ja tulemme lähettämään teille lomakkeen tilausta varten.

3 Sivu 3 PÄÄSYLIPUT ENNAKKKOON LIPPUPALVELUSTA Näyttelyn pääsylippuja on myynnissä ennakkoon Lippupalvelussa. Ostomahdollisuudet ovat monipuoliset: - Voitte ostaa liput suoraan kaikista Lippupalvelun lippukaupoista. - Voitte ostaa ja maksaa liput suoraan internetissä ja ne toimitetaan teille postitse kotiin 6 toimitusmaksulla/varaus. - Voitte varata liput joko internetistä tai soittamalla ja noutaa liput 1,50-3,00 toimitusmaksulla/lippu lähimmältä R-kioskilta. Ennakkoon ostettu lippu vaihdetaan rannekkeeseen näyttelyyn saavuttaessa. Ennakkolipun ostaneille on näyttelyssä oma sisäänkäynti. Maksimi ryhmäkoko internetvarauksissa on 20. Yli 20 lipun tilaukset voitte tehdä Lippupalvelun puhelinpalvelusta tai lippukaupoista. Yli 50 henkilön ryhmille: Yli 50 lipun varauksista voitte olla yhteyksissä suoraan järjestäjään. Tässä asiassa teitä palvelee Niina Anonen, GSM , niina.anonen@rloevents.fi RAKENTAMISOHJEITA - TEHDÄÄN VIIHTYISÄ NÄYTTELY Voitte tiedustella näyttelyn rakentamiseen liittyvää tekniikkaa (matotukset, seinärakenteet ym.) suoraan Lahden Messuilta. Kokoustilat mahdollisia kevätkokouksia ym. varten löytyvät myös helposti Lahden Messujen kautta. Lahden Messut, Jyri Behm jyri.behm@lahdenmessut.fi Puhelin (03) GSM Classic Motorshown ainutlaatuinen tunnelma syntyi viime vuonna näytteilleasettajien mainioista ideoista osastoillaan. Somistukseen käytettiin runsaasti mielikuvitusta ja oikeanlaisen, tiettyyn aikakauteen kuuluvan rekvisiitan hankkimiseen oli selvästi nähty vaivaa. Upea osasto ei mitä ilmeisimmin synny suurella rahalla vaan näytteilleasettajien aktiivisuudella ja kekseliäisyydellä. Rohkaisemme vastaaviin tänäkin vuonna. Tarkempia rakentamisohjeita on tulossa vielä kevään aikana. PARAS KERHO-OSASTO 2009 Paras kerho-osasto palkitaan tuntuvalla palkinnolla: 2000 riihikuivaa rahaa. Tällä kertaa parasta osastoa ei äänestä kuitenkaan yleisö, vaan erityinen raati joka koostuu klassikkoajoneuvoalan asiantuntijoista.

4 Sivu 4 NÄYTTEILLEASETTAJILLE TARJOUS NEXT HOTELLI SALPAUKSESSA Muistattehan edullisen majoitustarjouksen yhteistyöhotellissamme, Next Hotelli Salpauksessa. Varatkaa edullinen majoitus ajoissa! Lisätietoja ja sopimushinnat saatte hotellilta ja löydätte ne myös sivuiltamme osoitteesta: Varaukset: Next Hotelli Salpaus Vesijärvenkatu Lahti (03) salpaus@nexthotels.fi 1952 OLYMPIALAISET JA SUOMEN AUTOISTUMINEN C-halliin kootaan tänä vuonna teemaosasto, joka esittelee Helsingin Olympialaisten vaikutusta Suomen autoistumiseen. Tuolloin saatiin lisenssejä tuoda maahan ajan mittapuun mukaan laaja autovalikoima, jotta Suomi näyttäytyisi edistyksellisenä Olympiavieraiden silmin. Vuodelta 1952 peräisin olevaa ajokalustoa on maassa yhä runsaasti. Teemahalliin rakennettavan näyttelyn halutaan heijastelevan koko vuoden 1952 tunnelmia, keskeisimmässä asemassa ajoneuvot ja Helsinki. Toivomme, että henkilöt joilla on hallussaan vuoteen 1952 liittyvää mobilismihenkistä esineistöä, kuten autoja, valokuvia tms. ottaisivat yhteyttä niiden mahdollisesta näytteillepanosta. Voitte ilmoittaa asiasta sähköpostitse osoitteeseen: info@classicmotorshow.fi tai puhelimitse Jukka Heikkilälle GSM MERKKIPÄIVIÄ JUHLITAAN - MM. 50-VUOTIAS SA-HK ISOLLA JUHLAOSASTOLLA LAHTI- HALLISSA SA-HK ry:llä on C-halliin varattu suuri tila jolla kaikki seuran alueyhdistykset tulevat esittelemään toimintaansa. SA-HKin juhlinnan lisäksi useat ajoneuvomerkit viettävät näyttelyssä vuosipäiviään. Tällaisia ovat ainakin seuraavat merkit: Mini - 50 vuotta Audi vuotta Abarth - 60 vuotta Jawa - 80 vuotta Mikäli teillä on vielä muita merkkivuosia tiedossa niin otattehan niistä meihin yhteyttä osoitteeseen info@classicmotorshow.fi.

5 Sivu 5 CLASSIC MOTORSHOW ORGANISAATIO - JÄRJESTÄJÄ RLO Events Classic Motorshown järjestelyistä vastaava Risto Laine Organisaatio Oy on ottanut tapahtumajärjestämisen aputoiminimekseen RLO Events. Uusi nimi tulee jatkossa näkymään Classic Motorshown järjestäjätahona ja samalla sähköpostiosoitteemme vaihtuivat muotoon etunimi.sukunimi@rloevents.fi. Näyttelyä rakennetaan tänä vuonna pitkälti samalla henkilöstöllä kuin viimeksikin. Alla on lyhyesti jokaisen tehtäväkenttä. Risto Laine tapahtuman johto, näyttelyjärjestelyt GSM , risto.laine@rloevents.fi Niina Anonen näytteilleasettajayhteydet GSM , niina.anonen@rloevents.fi Petri Niemenmaa yritysmyynti ja yhteistyökumppanit GSM , petri.niemenmaa@rloevents.fi Terhi Heloaho materiaalit ja mainonta GSM , terhi.heloaho@rloevents.fi Esa Illoinen tiedotus GSM , proviz@elisanet.fi Jukka Heikkilä Helsinki osaston koordinointi GSM , jukkaeheikkila@gmail.com YHTEISTYÖKUMPPANIT 2009 Jokaisen yleisötapahtuman on onnistuakseen saatava mukaan oikeanlaiset yhteistyökumppanit. Classic Motorshown toteutusta tukee neljä vankkaa kivijalkaa. Mobilisti-lehdelle päätös yhteistyöhön ryhtymisestä oli helppo. Kolmekymmentä vuotta sitten perustetussa alan kotimaisessa pioneerijulkaisussa oli tiedostettu Classic Motorshown kaltaisen valtakunnallisen tapahtuman puute, ja kun sellainen vihdoin pantiin pystyyn, tarjosi se myös Mobilistille tilaisuuden vahvistaa omaa läsnäoloaan harrastekentässä. Suomalaisista vakuutusyhtiöistä on juuri Tapiola varsin johdonmukainen kumppani Classic Motorshowlle. Tapiola on ottanut selkeästi ajoneuvoharrastajat omaksi kohderyhmäkseen onhan se näyttelyssä ainoa yhtiö, jonka tuotevalikoimasta löytyy nimenomaan näihin tarpeisiin räätälöity harrasteajoneuvovakuutus. Edellä mainittujen tavoin on Autoglym ollut mukana tapahtumassa alusta asti. Se näkee ajoneuvoharrastajat keskeisenä kohderyhmänä autonhoitotuotteilleen. Näillä tyypillisesti on hoivaa vaativaa kalustoa keskimääräistä enemmän, kun arkiajokin lisäksi on huolehdittava myös vähintään yhdestä harrasteajoneuvosta. Sitä paitsi harrastajat yleensä hoitavat itse autojaan, jolloin viesti laadukkaista tuotteista kohtaa suoraan niiden käyttäjän.

6 Sivu 6 Mobilia oli ensimmäisessä Classic Motorshowssa paikalla näytteilleasettajana varsin näyttävällä osastolla. Siitä saadut kokemukset rohkaisivat tieliikenteen valtakunnallisen erikoismuseon tapahtuman kanssa laajempaan yhteistyöhön, jonka synergiaedut osapuolille ovat ilmeiset. Mobilia levittää näin viestiä paitsi museotoiminnasta, myös erilaisista paveluistaan, ja Classic Motorshow pääsee hyötymään sen alan tuntemuksesta sekä taustalla olevasta vahvasta verkostosta. Mainittujen neljän pääyhteistyökumppanin lisäksi Classic Motorshow on toiminnallisessa yhteistyössä myös ajoneuvokirjallisuuteen erikoistuneen Alfamerin sekä Lahden keskustassa sijaitsevan Best Western Next Hotelli Salpauksen kanssa.

Classic Motorshown näytteilleasettajille lähetetään tärkeää näyttelyjärjestelyihin liittyvää tietoa ja toimintaohjeita Näyttelyinfo-kirjein.

Classic Motorshown näytteilleasettajille lähetetään tärkeää näyttelyjärjestelyihin liittyvää tietoa ja toimintaohjeita Näyttelyinfo-kirjein. Sivu 1 NÄYTTELYINFO 2/2009 Classic Motorshown näytteilleasettajille lähetetään tärkeää näyttelyjärjestelyihin liittyvää tietoa ja toimintaohjeita Näyttelyinfo-kirjein. Tämä on toinen näyttelyinfo ja siinä

Lisätiedot

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy 30.4.2010 NÄYTTELYINFO 3/2010 OHJELMA erjantai 7.5. klo 08:00 klo 20:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy Lauantai 8.5. klo 09:00 klo 09:00 klo

Lisätiedot

Olemme koonneet tähän Näyttelyinfo 2:n ajankohtaista tietoa näytteilleasettajille.

Olemme koonneet tähän Näyttelyinfo 2:n ajankohtaista tietoa näytteilleasettajille. 1(4) 18.2.2015 NÄYTTELYINFO 2/2015 Olemme koonneet tähän Näyttelyinfo 2:n ajankohtaista tietoa näytteilleasettajille. Ohessa olevasta pohjakartasta löydätte osastonne sijainnin ja numeron. Näyttelyn nettisivuille

Lisätiedot

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi

Terveisin Mäntsälän Messut 2014-tiimi Mäntsälän Messut 2014 PL 2O 04601 Mäntsälä Irma Pesonen Puh 045 2090700 irma.peso@gmail.com Mäntsälän Messut 2014 järjestetään elokuussa Mäntsälän Suurlavalla. Messut tarjoavat yrittäjille, yhdistyksille

Lisätiedot

VOIMISTELUN SM 2015 - LIPUNMYYNTI

VOIMISTELUN SM 2015 - LIPUNMYYNTI VOIMISTELUN SM 2015 - LIPUNMYYNTI Lippuna toimii ranneke (värikoodit seuraavalla sivulla) Asiakas voi itse laittaa rannekkeen käteensä Lipuilla pääsee paikkanumeroimattomille paikoille kaikkiin kolmeen

Lisätiedot

Tervetuloa Expokeskukseen. Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna

Tervetuloa Expokeskukseen. Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna Tervetuloa Expokeskukseen Virtuaalitapahtumat netissä 24/7 - aina avoinna WWW.NETEXPO.CENTER aukeaa lokakuussa 2015 Netexpo näkyy ja kuuluu 15.10 alkaen Virtuaalisen Expokeskuksen maailma kutsuu vierailijaa

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2015 messuille. Porin Rakennus- ja LVI-messut järjestetään tänä vuonna (21.-22.03.2015) 42. kerran paikkanaan tuttu Porin Karhuhalli. Messut ovat kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijaprojekteista ja kävijämääräkin

Lisätiedot

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille

Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Lahjan Päivä 2006: Lahjoita iloa kaikille aisteille Kerro kokemuksia ja mielipiteitä Lahjan Päivästä. Tänä vuonna kampanjaa vietetään uudella konseptilla ja senkin vuoksi on tärkeää kuulla sinun mielipiteesi

Lisätiedot

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC

TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC TAPAHTUMAN TUOTTAMISEN ABC 2 5. 1 0. 2 0 1 6 Tiina Salonen Ohjelmapäällikkö, Kotkan kaupunki kulttuurituottaja (YAMK) MIKÄ ON TAPAHTUMA? = Tapahtumien avulla ihmiset kootaan yhteen jotain tarkoitusta varten

Lisätiedot

Hyvä mobiilikortin käyttäjä!

Hyvä mobiilikortin käyttäjä! Hyvä mobiilikortin käyttäjä! AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on tänä vuonna Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille

Lisätiedot

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen.

Turnaustoimisto aukeaa viim. 30min ennen päivän ensimmäisiä pelejä ja sulkeutuu viimeisten pelien jälkeen. Tallink Floorball 2017 INFO 19-21.5.2017 TÄRKEÄÄ TIETOA TURNAUKSESTA Ottelupaikka: Tallink Tennisekeskus, Osmussaare 7 Turnaustoimisto: Turnaustoimisto sijaitsee ottelupaikalla Tallink Tennisekeskus, 2

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere

50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere 50-vuotisjuhla 22. 23.5.2012 Hakametsän jäähalli, Tampere Ohjelmaryhmien vetäjät tutustumassa esiintymisareenaan! Tapahtumatiedote 2/2012 20.3.2012 Sisältö: 1. Tapahtumarannekkeiden ja ruokailujen tilaamisella

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 8-10.2.2013 MEDIAKORTTI 2013 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja 2013 - Messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

klo 08:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa Ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 klo 20:00 Näyttelyn rakentaminen päättyy

klo 08:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa Ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 klo 20:00 Näyttelyn rakentaminen päättyy NÄYTTELYINFO 2009 AIKATAULU erjantai 1.5. klo 08:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa Ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 klo 20:00 Näyttelyn rakentaminen päättyy Lauantai 2.5. klo 09:00 Näytteilleasettajat pääsevät

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa

Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa 30.-31.8.2018 Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa Lasten ja nuorten harrastemessut järjestetään 3. kertaa Lahdessa Tavoite järjestää joka 2. vuosi. Järjestetty 2014 ja 2016. Tuottajana Lahden kaupunki,

Lisätiedot

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo

Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012. Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa 10.-12.2.2012 MEDIAKORTTI 2012 Messulehti Messuopas Tuotekassi TuoteTalo Asta Rakentaja -messulehti: Painosmäärä 140.000 Lehti jaetaan Aamulehden liitteenä pirkanmaalaisiin

Lisätiedot

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. MUSEOT ja KOULUT. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. MUSEOT ja KOULUT. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi . MUSEOT ja KOULUT . Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 25/8 2012 Suomen Urheiluautoilijat kutsuu Suomen urheiluauto- ja klassikkoautoharrastajia, -kerhoja, -yhtiöitä ja muita asiaan liittyviä tahoja viettämään

Lisätiedot

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy

Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy 26.4.2011 NÄYTTELYINFO 3/2011 OHJELMA erjantai 6.5. klo 10:00 klo 22:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa, ovet A1, A2, B1, B4, C1, C4, C5 Näyttelyn rakentaminen päättyy Lauantai 7.5. klo 09:00 klo 09:00 klo

Lisätiedot

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää tiedottamisessa ja markkinoinnissa monipuolisesti. Somen avulla tieto tapahtumastanne voi

Lisätiedot

Kävijäkysely 6.-7.9.2007. Helsingin Messukeskus

Kävijäkysely 6.-7.9.2007. Helsingin Messukeskus Kävijäkysely 6.-7.9.2007 Liikelahjat-messut t Helsingin Messukeskus Business to Business Mediat Oy Kävijäkysely Liikelahjat-messut 6.-7.9.2007, Helsingin Messukeskus Vastaajia 242 Tutkimus toteutettiin

Lisätiedot

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram

Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille. Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalisen median ohjeistus järjestäjille Facebook, Twitter & Instagram Sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää tiedottamisessa ja markkinoinnissa monipuolisesti. Somen avulla tieto tapahtumastanne voi

Lisätiedot

Eväitä hankkeesta tiedottamiselle. Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015

Eväitä hankkeesta tiedottamiselle. Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015 Eväitä hankkeesta tiedottamiselle Kenelle, mitä, miksi ja miten? Aino Kivelä / CIMO 2015 Miksi tiedottaa (median kautta)? Tulosten levittäminen on osa hanketta Hankkeen tulokset saadaan nopeasti ja tasapuolisesti

Lisätiedot

Purotie 1, 00380 Helsinki Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere OHJEISTUS KUMPPANEILLE. we design stories

Purotie 1, 00380 Helsinki Pinninkatu 55 A, 33100 Tampere OHJEISTUS KUMPPANEILLE. we design stories OHJEISTUS KUMPPANEILLE Kumppanipisteeseen liittyvät ohjeet Finlanda-talo, Verandan pohjakartta Kumppanipisteiden sijainnit Luentosalit Kumppanipisteen rakenne ja graafinen ohje (HUOM. Paikkojen 13-15 korkeus

Lisätiedot

Inspiraatiota hankeviestintään! Helsinki Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO

Inspiraatiota hankeviestintään! Helsinki Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Inspiraatiota hankeviestintään! Helsinki 15.9.2016 Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Miksi tiedottaa? Tulosten levittäminen on osa hanketta Hankkeen tulokset saadaan nopeasti ja tasapuolisesti

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi

Mobiilijäsenkortti. Mobiilikortin aktivointi Mobiilijäsenkortti AKK-Motorsport ry:n jäsenkortti on Lompakossa oleva mobiilikortti. Mobiilikortti toimii puhelimeen ladattavana Lompakko-sovelluksena, joka toimitetaan kaikille Jäsenmaksunsa maksaneille

Lisätiedot

Hautaako Facebook tahallaan sivun ylläpitäjien julkaisut? 13.2.2013

Hautaako Facebook tahallaan sivun ylläpitäjien julkaisut? 13.2.2013 Hautaako Facebook tahallaan sivun ylläpitäjien julkaisut? 13.2.2013 Tilaisuuden järjestäjä FBO Facebook-opas Facebook-markkinoinnin käsikirja ja valmennusohjelma verkossa http://facebook-opas.akatemia.fi

Lisätiedot

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko Perjantai 13.03.2009 Ympäristöystävällinen autotekniikka koulutuspäivä: Koulutuskeskus Salpaus Auditorio, Vipusenkatu 5 A, 15230 Lahti Kurssin hinta SATL:n jäsenille 150 euroa ja muille 180 euroa (alv

Lisätiedot

Meeting Plannerin käyttöohje

Meeting Plannerin käyttöohje Meeting Plannerin käyttöohje Näytteilleasettaja & Yhteistyökumppani Sisällysluettelo Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit... 2 Sisään kirjautuminen... 2 Järjestelmän etusivu... 2 Peruskäyttäjien näkymät...

Lisätiedot

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT

MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT MESSUKESKUKSESSA 31.10 2.11.2014 TAPAHTUMAINFO JA HINNAT PARASTA TUOTTOA YLI 60 000 MESSUVIERAASTA! TUTKITTUA TIETOA: Messuilla kävijät ovat vaivautuneet paikalle, koska ovat aidosti kiinnostuneet tarjoamastasi.

Lisätiedot

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet

Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämyksiä tarjolla Hartwall Areenan ja Gatorade Centerin aitioissa! Aitioiden esittely ja vuokrausohjeet Elämysten areena asiakkaillesi? Matsilippuja tarjotaan usein, mutta aitioon kutsutaan harvemmin.

Lisätiedot

R-kioski osaksi Lippupisteen myyntipisteketjua

R-kioski osaksi Lippupisteen myyntipisteketjua R-kioski osaksi Lippupisteen myyntipisteketjua toimintaohje v1.4 17.9.2008 SISÄLLYSLUETTELO 1. VERSIOHISTORIA... 3 2. LIPPUJEN... 3 3. LUNASTUS R-KIOSKILLA... 7 4. PALKKIO R-KIOSKILLA... 9 5. MAKSUTAVAT

Lisätiedot

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut.

Kilpailusuoritukset 70-99. Kilpailujen arvioitu päättymisaika klo 20.00. Lauantaina katselmussarja, 10-12v sekä muiden sarjojen alkukilpailut. TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailut sekä avoimet kilpailut yli 12- vuotiaiden kilpa- ja mestaruussarjoissa 2.- 3.5.2015 Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa kilpailemaan Kotkaan!

Lisätiedot

Hyvä yrityksen päättäjä!

Hyvä yrityksen päättäjä! 03.09.2013 Espoo Hyvä yrityksen päättäjä! Nyt Teillä on erinomainen tilaisuus osallistua näkyvästi, sillä me tuotantotalouden opiskelijat Metropolia Ammattikorkeakoulusta, tarjoamme yrityksellenne mainostilaa

Lisätiedot

MATKA 2010 tilastotietoa

MATKA 2010 tilastotietoa MATKA 2011 MATKA 2010 tilastotietoa 11,249 m² näyttelypinta-alaa 1,202 näytteilleasettajayritystä 366 päänäytteilleasettajayritystä 836 alanäytteilleasettajayritystä 72 maata edustettuna lisäksi messuilla

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tietoa yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa ovat liittokokouskutsu

Lisätiedot

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU

Power Weekend SpeedParty. SpeedConcept ry PL168 FI JOENSUU Power Weekend 2016 SpeedParty SpeedConcept ry PL168 FI-80101 JOENSUU SpeedConcept ry SpeedConcept on suomalainen autokerho, joka on autoharrastajien yhdysside ja toimii lähinnä Suomen alueella kotipaikkanaan

Lisätiedot

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. Kerhot. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi

Finnish Sports Car Drivers ry. Suomen UrheiluAutoilijat. Kerhot. Finnish Sports Car Drivers ry. www.sua.fi Kerhot Urheiluautoilijat Vanajanlinnassa 25/8 2012 Finnish Sports Car Drivers ry Suomen Urheiluautoilijat kutsuu Suomen urheiluauto- ja klassikkoautoharrastajia, -kerhoja, -yhtiöitä ja muita asiaan liittyviä

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013

Jalkapallojaoston tiedote 5/2013 1) Ensilä Akatemia (Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu) Taito-, kyky- ja maalivahtikoulu palaa jälleen normaaliin päiväjärjestykseen kesän ohjelman jälkeen. Viikoittain järjestävät tapahtumat tukevat seuramme

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA 1/4. 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2014 ja maksatusasiat

POLVIJÄRVEN KUNTA 1/4. 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2014 ja maksatusasiat POLVIJÄRVEN KUNTA 1/4 HYVÄ YRITTÄJÄ AJANKOHTAISTA ELINKEINOTOIMESTA 05.03.2014 1. Kunnan elinkeinojen kehittämismäärärahan käyttöperusteet vuodelle 2014 ja maksatusasiat Polvijärven kunnan vuoden 2014

Lisätiedot

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta Järjestäjän opas Kuvaus Mitä? Tervetuloa meille -viikko on osa Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa. Tavoitteena on innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

Uusimaa-viikko. Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto

Uusimaa-viikko. Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto Uusimaa-viikko Uusmaalaisten oma toukokuinen tapahtumakimara, jota koordinoi Uudenmaan liitto Nostaa esille maakunnan hyväksi tehtävää työtä ja tekijöitä Yhdistää uusmaalaisia toimijoita vuosittain vaihtuvan

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu 12.10.1957 Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 15.1.2014 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

NÄYTTELYINFO 3 / 2014

NÄYTTELYINFO 3 / 2014 16.4.2014 NÄYTTELYINFO 3 / 2014 OHJELMA Perjantai 2.5. Klo 10:00 Klo 22:00 Näyttelyn rakentaminen alkaa, huolto-ovet A1, B1, C1, C2, D2, E1 ja E2 Näyttelyn rakentaminen päättyy Lauantai 3.5. Klo 08:00

Lisätiedot

Näkymä kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään ja sen ajanvarausnäkymässä

Näkymä kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään ja sen ajanvarausnäkymässä Näkymä kun olet kirjautuneena ajanvarausjärjestelmään ja sen ajanvarausnäkymässä Omat sivut painikkeesta pääset muokkaamaan omia tietojasi ja asetuksia (esim. sähköpostiluvat ja sen haluatko varauksistasi

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tieto yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa: Liittokokouskutsu,

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014

JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014 1/5 JYVÄSKYLÄN SEUDUN RYHMÄMATKAESITE 2013 2014 SOPIMUS ILMOITUSTILASTA Jyväskylän Seudun Matkailu toteuttaa jälleen keväällä 2013 ryhmämatkojen järjestäjille suunnatun esitteen. Esite toimii yhtenä päämarkkinointivälineistä

Lisätiedot

Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi

Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi Tässä raportissani visualisoin koko Perhekurssiprosessin kulun kurssin suunnittelusta jälkimarkkinointiin Kurssin suunnittelu ja kalenterointi Perhe On

Lisätiedot

Näytteilleasettajille

Näytteilleasettajille Näytteilleasettajille Päivitetty 24.9.2014 TAPAHTUMAN PERUSTIEDOT Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli Aika: 8. 9.11.2014 klo 10 17 Liput: ennakkoon ostettuna 4 hengen kimppalippu 20, ovelta 10 /kpl.

Lisätiedot

GO! 3-2-1. 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena. rekrytointitapahtuma. www.urastartti.fi. Kuvauta itsestäsi video-cv!

GO! 3-2-1. 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena. rekrytointitapahtuma. www.urastartti.fi. Kuvauta itsestäsi video-cv! 3-2-1 GO! 4.2.2015 klo 9-15 Kivikylän areena Kuvauta itsestäsi video-cv! rekrytointitapahtuma www.urastartti.fi KOHTAUSPAIKKA TYÖNHAKIJOILLE, OPISKELIJOILLE JA YRITYKSILLE! HYVÄ URASTARTTI 2015-MESSUJEN

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 19-21.10.2012, HELSINKI

Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 19-21.10.2012, HELSINKI Helsingin Luistelijat www.hl.fi KILPAILUKUTSU 19.9.2012 Yksinluistelun ja jäätanssin SM-seniorien ja SM-juniorien sekä jäätanssin SM-noviisien 1. valintakilpailu 19-21.10.2012, HELSINKI Helsingin Luistelijat

Lisätiedot

Räjäytetään taidemarkkinat! Seminaaritehtävien avainlöydökset: esimerkkejä ja yhteenvetoa keskusteluista

Räjäytetään taidemarkkinat! Seminaaritehtävien avainlöydökset: esimerkkejä ja yhteenvetoa keskusteluista Räjäytetään taidemarkkinat! Seminaaritehtävien avainlöydökset: esimerkkejä ja yhteenvetoa keskusteluista ? Miten saada tavalliset suomalaiset ostamaan arvokkaampia teoksia kuin nykyään? Kerro entistä paremmin

Lisätiedot

Toimituksen laskuttaminen erissä

Toimituksen laskuttaminen erissä 1 Toimituksen laskuttaminen erissä Johdanto Laskutus voidaan toimitusprojekteissa sopia monella eri tavalla: Ennakkoon maksetut toimitukset ( esim. nettikauppa), Ennakkomaksu ( käsiraha), ja loppusumma

Lisätiedot

KIRJASTO & MARKKINOINTI Kito 2015 24.8.2015

KIRJASTO & MARKKINOINTI Kito 2015 24.8.2015 KIRJASTO & MARKKINOINTI Kito 2015 24.8.2015 Helsingin kaupunginkirjasto 27.8.2015 OHJELMA & TAVOITE Lyhyt esittely - mitä markkinointi on Miten markkinointi eroaa viestinnästä? Esimerkkejä kirjastomarkkinoinnista

Lisätiedot

BioNordika Webshop Pikaohjeet

BioNordika Webshop Pikaohjeet BioNordika Webshop Pikaohjeet Tervetuloa BioNordika WebShopin käyttäjäksi! Tässä pikaohjeessa on yhteenkoottuna ohjeistus nettikaupan käyttöön ja tuotteiden tilaamiseen. Rekisteröityminen Nettikaupan käyttäminen

Lisätiedot

VAHVASTI VERTAISTUKEA. koulutus- ja kohtaamispäivät 14. 15.6.2013

VAHVASTI VERTAISTUKEA. koulutus- ja kohtaamispäivät 14. 15.6.2013 VAHVASTI VERTAISTUKEA koulutus- ja kohtaamispäivät 14. 15.6.2013 Jyväskylä, Kansalaistoiminnan keskus Matara www.matara.fi Virtaako voimaa vertaistoiminnasta? Voiko potilas itse olla terveydenhuollon kumppani?

Lisätiedot

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE

OTTIISIMOVES 11.-15.6.2014 TAMPERE TAMMERFORS TANSSIN RIEMUA DANS GLÄDJE SOTTIISIMOVES 2014 ILMOITTAUTUMISOHJEET Tapahtumaan ilmoittaudutaan nettilinkin kautta. http://ilmoittautuminen.sottiisi.net/ilmoittaudu/index Olemme koonneet tähän ohjeistusta ilmoittautumiseen liittyen.

Lisätiedot

Sitova ilmoittautumiskaavake...

Sitova ilmoittautumiskaavake... Sitova ilmoittautumiskaavake... Palautettava järjestäjälle Osallistumismaksut ja osallistujapassit Yhteisön nimi: Yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköposti): Osallistumismaksu tapahtumaan on 10

Lisätiedot

Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta. SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto

Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta. SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto SATL Kesäpäivät ja HATY 80 -vuotisjuhlan ohje Kesäpäivähinnoittelu

Lisätiedot

Verkkolehdessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia, henkilöhaastatteluja, otteluraportteja ja -ennakoita, kolumneja sekä kuvakoosteita.

Verkkolehdessä julkaistaan ajankohtaisia uutisia, henkilöhaastatteluja, otteluraportteja ja -ennakoita, kolumneja sekä kuvakoosteita. JATKOAIKA.COM Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä verkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen luetuimmista verkkolehdistä. Sivuston julkaisijana toimii voittoa tavoittelematon

Lisätiedot

Käyttöohje SAS TPC varaukset e-travelissa

Käyttöohje SAS TPC varaukset e-travelissa SAS TPC varaukset e-travelissa Carlson Wagonlit Travel Online Helpdesk Puhelin: +358 (0)205 615 531 Sähköposti: Copyright 2007-2013 CWT SISÄLLYSLUETTELO 1 Mikä on SAS TPC... 3 2 CWT profiilin päivittäminen...

Lisätiedot

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje

Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje Turvapaketti Omahallinta.fi ka ytto ohje 05/2015 Vaihda tämän ohjeen mukaisesti VSP Nettiturva TURVAPAKETTI-palveluun 14.6.2015 mennessä, jotta tietoturvapalvelusi säilyy voimassa! Kirjautuminen Palveluun

Lisätiedot

StarT-projektien ja hyvien käytänteiden ilmoittaminen verkkolomakkeella

StarT-projektien ja hyvien käytänteiden ilmoittaminen verkkolomakkeella StarT-projektien ja hyvien käytänteiden ilmoittaminen verkkolomakkeella Luethan nämä ohjeet huolella ennen lomakkeen täyttämistä. Sisällysluettelo: yleistietoa lomakkeen täyttäminen videoiden linkittäminen

Lisätiedot

LÄTKÄ&SÄBÄ-EXPO 2011 MESSUKESKUKSESSA 4.-6.11.2011

LÄTKÄ&SÄBÄ-EXPO 2011 MESSUKESKUKSESSA 4.-6.11.2011 LÄTKÄ&SÄBÄ-EXPO 2011 MESSUKESKUKSESSA 4.-6.11.2011 EXPO 2010 - SUURMENESTYS Kävijöitä virpoi yhteensä lähes 67 000. Aiemmat ennätykset rikottiin + 35 %! Ei huono, kun posse oli enimmäkseen tyytyväinenkin.

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009

Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Pielisjärven Ignatiusten Sukuseura r.y. Tiedote nro 1/-09 Sukuneuvosto 12.5.2009 Hyvät sukuseuran jäsenet ja muut sukuun kuuluvat! Lähestymme TEITÄ näin ensimmäisellä sukuseuratiedotteella. Tiedotteessa

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS

NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS NÄYTTEILLEASETTAJAOPAS Opas onnistuneeseen osallistumiseen Suunnittele! Toteuta! Seuraa! Arvioi! = Paras ikinä saatu tulos! easyfairs.com easyfairs työkalupakki Tervetuloa näytteilleasettajaksi easyfairs

Lisätiedot

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO 2 HANAA EXPO

NÄYTTEILLEASETTAJAINFO 2 HANAA EXPO 1(3) 12.11.2018 NÄYTTEILLEASETTAJAINFO 2 HANAA EXPO 1.12.2018 Arvoisa näytteilleasettaja, Olemme koonneet tähän Näytteilleasettajainfo 2:seen ajankohtaista tietoa Hanaa Expon näytteilleasettajille. Tapahtuman

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE

HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE HAKUOHJEET RINGETEN NAISTEN MM2015 JA NUORTEN U19 MM2015 JÄRJESTÄJILLE AJANKOHTA 28.12.2015 3.1.2016 1. Naisten finaalipeli perjantaina 2. Naisten finaalipeli lauantaina 3. Naisten finaalipeli (tarvittaessa)

Lisätiedot

Inspiraatiota hankeviestintään! Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO

Inspiraatiota hankeviestintään! Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Inspiraatiota hankeviestintään! Viestinnän suunnittelija Aino Kivelä / CIMO Sopimukselliset velvoitteet velvoite tiedottaa hankkeesta ja sen saamasta rahoituksesta tarkoituksenmukaisesti, avoimesti ja

Lisätiedot

Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta

Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta Rallin Perustoimitsijakoulutus, AT-toiminta AT toiminnat AT toiminnassa täytettäviä lomakkeita ovat: Pöytäkirja, aikakortti, ja kilpailijoiden seurantalomake / lähtöluettelo. AT:lla tarvittavia välineitä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX

KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX KILPAILUKUTSU JUNIOREIDEN SUURKILPAILUT XXIX Sinä 7 20 -vuotias nuori, oletko miekkailija? Tule mukaan perinteiseen Suomen suurimpaan juniorimiekkailun huipputapahtumaan. Junioreiden Suurkilpailut XXIX

Lisätiedot

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti - Testaa

Lisätiedot

Näyttelypaikka «Koko totuus Suomesta» Baltian merifestivaalilla

Näyttelypaikka «Koko totuus Suomesta» Baltian merifestivaalilla Näyttelypaikka «Koko totuus Suomesta» Baltian merifestivaalilla Baltian merifestivaali 2012 31.5.-3.6.2012, Pietari, Lenexpo-messukeskus 1 Kutsumme teidät osallistumaan Baltian merifestivaalille ja otamme

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita C2 SmartLight Oy:n verkkokaupasta Kuvaus C2 SmartLight Oy on avannut oman verkkokaupan minkä kautta voit ostaa tuotteitamme ja kumppaneidemme tuotteita helposti. Verkkokaupan kautta

Lisätiedot

Brändiohjeisto. Nenäpäivä-säätiö

Brändiohjeisto. Nenäpäivä-säätiö Brändiohjeisto Nenäpäivä-säätiö Logo Nenäpäivä-logon kanssa voi leikkiä ja käyttää mielikuvitusta. Tunnukselle saa löytää uusia mitä merkityksellisempiä paikkoja ja sen avulla saa yllättää. Nenäpäivän

Lisätiedot

Mainonnan kenttä Venäjällä

Mainonnan kenttä Venäjällä Mainonnan kenttä Venäjällä Mainonnan historia nykyvenäjällä 15 vuotta siitä kun se alkoi Viimeisen 10 vuoden aikana isoimmat ketjut ovat rantautunet Venäjälle Koulutus, osaaminen, ja yleinen tietotaito

Lisätiedot

Luovia valokuvia pohjoismaisella kuvakielellä. 3 minuutin esittely

Luovia valokuvia pohjoismaisella kuvakielellä. 3 minuutin esittely Luovia valokuvia pohjoismaisella kuvakielellä 3 minuutin esittely Tietoa - Ruotsissa perustettu pohjoismainen kuvatoimisto, joka keskittyy ensisijaisesti pohjoismaisiin aiheisiin ja ympäristöihin - Arkistossamme

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 20.9.2014 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT C-JUNIORIEN KILPAILUT

Lisätiedot

Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK

Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK Vuoden aurinkoisin kilpailu tulee jälleen! SUMMER CHEER CUP - POWERPARK 8.-11.6.2018 Cheerleaderit valtaavat jälleen Huvivaltio Powerparkin kesäkuun alussa! Kisaviikonloppuun sisältyy kilpailun lisäksi

Lisätiedot

ViLLE Mobile Käyttöohje

ViLLE Mobile Käyttöohje ViLLE Mobile Käyttöohje -TEKSTI- JUHANI VÄÄTÄJÄ -TAITTO- TOMMY JOHANSSON Verkossa http://ville.utu.fi http://villeteam.fi villeteam@utu.fi 2013 2015. ViLLE Team. Tämän kirjan kopiointi muuttamattomana

Lisätiedot

PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI. Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä

PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI. Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä PROJEKTIPÄIVIEN KUMPPANIOSASTOT MEDIAKORTTI Osastojen ilme, sisältö ja sijainti sekä tärkeitä päivämääriä TÄRKEITÄ AIKATAULUJA! Aineiston toimitusaikataulu: Viimeinen aineiston toimituspäivä on perjantai

Lisätiedot

Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi

Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi Jatkoajassa mainostamalla tavoitat parhaimmillaan puoli miljoonaa potentiaalista asiakastasi Jatkoaika.com on vuonna 2001 perustettu jääkiekkoon keskittyvä verkkolehti. Jatkoaika on noussut yhdeksi Suomen

Lisätiedot

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi

Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi Palvelun tuottavat yhteistyössä oikeusministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Nuorten vaikuttamispalvelu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2017 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2017 Aika: Lauantai 1.4.2017 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu

Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España. Perustettu Suomi-Espanja Seura ry Sociedad Finlandia España Perustettu 12.10.1957 SES 15.10.2013 Seuran tunnus Seura järjesti suunnittelukilpailun 25-vuotisjuhlavuonna 1982 Kilpailun voitti Matti Larres ehdotuksella,

Lisätiedot