KYMENLAAKSON OSAKUNTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KYMENLAAKSON OSAKUNTA"

Transkriptio

1 OSAKUNNAN KOKOUS 6/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: to klo Paikka Domus Gaudium Paikalla: 18 kyolaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen kokouksen pöytäkirja kiersi ja hyväksyttiin. 4. Esityslistan hyväksyminen Esityslista hyväksyttiin lisäämällä kohdat 12 ja Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Ester Pentti ja Anni Jokiniemi. 6. Ilmoitusasiat Saapunut posti ja menneet tapahtumat: Saapunut posti: Pyhtään kunnan ilmoitus KyOn avustushakemuksen hylkäämisestä. Iitin kunnan ilmoitus KyOn avustushakemuksen hylkäämisestä. Postikortteja Vårbalen-edustajilta Uppsalasta, Pasi Pykälistöltä Pariisista ja Ankkapurhasta, Heikki Kantolalta Namibiasta ja Sini Leppäseltä sekä Joni Salolta Monacosta. Yliopiston pyyntö osakunnan lipun ja airueiden lähettämisestä yliopiston avajaisiin. Kutsu EMMAn ART CARS-näyttelyn avajaisiin. Kutsu ESOn 107. vuosijuhlaan. Kutsu EPOn Parttenkoliaasiin kahdelle. Kutsu SatOn Satakuntalaiseen Ehtooseen ja Satakuntatalon 60-v. Juhlaan kahdelle. Menneet tapahtumat: Osakunnan toukokuun kokous, 17 osallistujaa Jääkiekkoilta Suomi-Kanada, 4 osallistujaa Yhteissitsien varjositsit, 1 kyolainen.

2 13.5. Flooran päivän juhla Kumtähden kentällä, 2 kyolaista Gourmet-kerhon piknik, 1 kyolainen Emännän kevätretki Laajalahdella, 7 osallistujaa Vårbalen Uppsalassa, 6 kyolaista ja kunniainspehtori Kiipeilyä Kumpulassa, 6 osallistujaa Hallituksen kokous IX, 7 osallistujaa KYOOS:n ja KOOL:n yhteiskokoontuminen Hietaniemessä, 5 kyolaista Suursitsit Senaatintorilla, 850 osallistujaa, 18 kyolaista DGO:n kevätsiivous, 6 kyolaista Itäsuomalaisten kesäjuhlien suunnittelukokous, 2 kyolaista Seniorien kesäretki Tamminiemeen ja Seurasaareen, 4 kyolaista KSO:n kesäkaudenavajaiset, 11 kyolaista KyOn kesävaellus Nuuksiossa, 10 osallistujaa, 9 kyolaista Laulukirjatoimikunnan kokous, 2 osallistujaa HY:n esittelijäverkosto Kulttuurikävelyllä, 1 kyolainen Grand Prix Kansankoti Kruununhaassa, 9 osallistujaa Laulukirjatoimikunnan kokous, 8 osallistujaa Vuosijuhlien kaatajaiset Sörnäisissä, 13 osallistujaa Yhteisosakuntalainen mökki-ilta HO:n mökillä Hausjärvellä, 1 kyolainen KyOn kesäretki Iitin Sitikkalassa, 26 osallistujaa Laulukirjatoimikunnan kokous, 6 osallistujaa Itäsuomalaisten kesäjuhlien suunnittelukokous Bruuverissa, 3 kyolaista KyOn rahastojen hoitokokous, 3 kyolaista Vuosijuhlatoimikunnan kokous, 8 osallistujaa Rekrytointivaliokunnan kokous DGO:lla, 5 osallistujaa Itäsuomalaiset kesäjuhlat Nypolenissa, 16 kyolaista Itäsuomalaisten kesäjuhlien sillis DGO:lla, 6 kyolaista Laulukirjatoimikunnan kokous, 2 osallistujaa Valokuvanäyttelytoimikunnan kokous, 2 osallistujaa Kypsän toimituskokous, 6 osallistujaa Valokuvanäyttelytoimikunnan kokous, 4 osallistujaa ART CARS-näyttelyn avajaiset EMMAssa, 2 kyolaista Liisankadun pyhiinvaellus, 4 kyolaista KyOn ständi Helsingin yliopiston Avajaiskarnevaaleilla, 8 kyolaista NUHA-kokous Bottalla, 2 kyolaista DGO:n Kaudenavajaiset, 13 kyolaista Hallituksen kokous X, 10 osallistujaa KyOn ekskursio Kasvimuseoon, 1 kyolainen Kytköksen kokous, 6 osallistujaa KyOn Rapujuhlat, 48 osallistujaa Uusien ilta I, 23 osallistujaa.

3 18.9. NUHA-kokous HO:lla, 1 kyolainen. Ilmoitusasiat: Emäntä ilmoitti sukunimensä vaihtuneen Ollilaksi ja muistutti tämän vaikutuksesta sähköpostiliikenteeseen. Onniteltiin puheenjohtajaa ja emäntää avioliiton johdosta. Sihteeri ilmoitti Puolustusvoimain itsenäisyyspäivän paraatin olevan tänä vuonna Kouvolassa. Kesän aikana pelattiin jalkapalloa osakuntien kesken ja kyolaisia otti osaa vaihtelevasti Talous Tili avattu käätykeräystä varten ja tiliä käytetään myös uuden laulukirjan sponsorointien keräämiseen. Osakunnan normaaleja menoja on makseltu. Talous on hyvällä mallilla ja jäsenmaksuja on tullut. Kolehti KyOn avustuskohteen hyväksi jatkuu vuoden loppuun. Taloudenhoitaja muistutti osakuntalaisia mahdollisuudesta tarjota kappaleita osakunnan uuteen laulukirjaan, à la 15. NUHA-budjetti on tulossa ja siihen varaudutaan. Sopimus velkojen maksusta KyOn ja WiOn välillä on tulossa. 8. HTK-asiat HTK kaipailee puuttuvia HTK-maksuja tältä vuodelta. HTK:n rahatilanne ei ole enää ylijäämäinen. Keskusteltiin uusista pöydistä, todettiin että muutaman uuden pöydän voisi hankkia, saliin ei paljoa enempää mahdu. HTK-edustaja välittää KyOn toiveen uusien pöytien hankkimisen selvittämisestä HTK:lle. Tuoleja todettiin olevan riittävästi. Kuluja on syntynyt kun viinilaseja on rikkoutunut ja kahvilusikoita on kadonnut. Kahvikuppeja ei osteta lisää, vanhat ovat hyvässä kunnossa. Kadoksissa ollut tukkukortti on löytynyt. Yksi Blanco-lyyra on hukuksissa, sitä kysellään ja tarpeen tullen kortti mitätöidään. Toimistoon ollaan hankkimassa uusi tietokone, jossa on suurempi teho. Tulevaisuudessa koneelle hankitaan taitto-ohjelma osakuntalehtien taittoa varten. HTK muistutti että Hyvien Marttojen edustaja pitää kutsua toiminnanohjaajien kokouksiin joissa käsitellään tilavarauksia. DGO:n sählyvuoron hinta nousee. HTK maksaa sählyvuoron toistaiseksi, mutta jos vuoron hinta edelleen nousee, joutuu HTK nostamaan HTKmaksuja. Keskusteltiin vuoron käytöstä ja tarpeellisuudesta. Singstariin ollaan hankkimassa lisää levyjä. Tätä ei pidetty tarpeellisena. Muistutettiin että Yliopiston johtoa tulee illalliselle DGO:lle ja tutustuu samalla osakuntatiloihin. Pyydettiin pitämään tilat siistinä ja käyttäytymään

4 tuona ajankohtana osakunnalla ollessa siivosti. Osakuntatiloja siivotaan illallisia varten. DGO:n haalarimerkkejä on myynnissä 2,50 /kpl. Toivottiin seinäkellon hankkimista eteiseen. Keskusteltiin HTK:n kassan auki olosta ja siinä olevasta rahamäärästä. Kassaa on käytetty silloinkin kun ei tarpeellista ja päätettiin että KyOn tilaisuuksissa HTK:n kassa ei ole auki vaan kaikki rahaliikenne tapahtuu KyOn isännän kassan kautta. Uudella Ylioppilastalolla tapahtuneiden varkauksien ja murtoyrityksien vuoksi myös Domus Gaudiumin kulunvalvontaa tehostetaan ja muistutettiin etenkin kassojen valvonnasta. 9. HYY-asiat HYYn edustajiston vaalit ovat tulossa jälleen vaalivuosikierron muuttamiseksi. KyOn vaalipäällikkö kannusti kaikkia HYYn jäseninä olevia osakuntalaisia asettumaan ehdolle vaaleissa. Ehdokaskoulutus tulossa Ehdokassitsit Ehdokassitseistä ja valokuvauksesta muistutettiin mahdollisia ehdokkaita. Kaikkia kehotettiin tulemaan Vanhan vaalivalvojaisiin. Tilojen jako nostettiin esiin tärkeänä kysymyksenä KyOlle ja koko DGO:lle. Muistutettiin osakuntalaisia myös syksyn kuntavaaleista, joissa HYYllä on oma linjansa. Night at the Campus-tapahtumassa ollut asuntokontti tulee Valtiotieteellisen tiedekunnan sisäpihalle ja sinne muuttaa asumaan yksi opiskelija. Mahdollinen KyOn ekskursiokohde. 10. Liikuntasihteerin ja HTK-edustajan valinta Valittiin liikuntasihteeriksi Joonas Ollila ja HTK-edustajaksi sekä samalla HTK:n sihteeriksi Hanna-Maria Ollila, molemmat kaudeksi Edustajan valtuuttaminen OYV:n ylimääräiseen kokoukseen OYV:n ylimääräinen kokous alustavasti. KyOn edustajaksi valittiin Maria Rämö ja varaedustajaksi Milja Ahtosalo. 12. Kuraattorin käätymallista äänestäminen Osakunnalle esiteltiin kaksi hopeasepän tekemää suunnitelmaa kuraattorin käädyistä. Mallit olivat nimeltään Laineet ja Musta ja hopea. Suunnitelmat, koepalat ja kuraattorin medaljonki kiersivät osakuntalaisten parissa. Milja Ahtosalo esitteli käätyhanketta ja muistutti osakuntalaisia osallistumaan tilanteensa mukaan käätykeräykseen. Kuraattorien nimet kaiverretaan käädyn ketjupalojen taakse. Samalla kun käädyt tehdään puhdistutetaan hopeasepällä myös kuraattorin medaljonki ja sen vaakunatausta mustataan osakunnan vaakunaa vastaavaksi. Vakuutuksen hankkimista käädyille selvitetään.

5 Osakunta äänesti kuraattorin käädyistä vaihtoehtoina Laineet ja Musta ja hopea. Äänestys suoritettiin suljettuna lippuäänestyksenä. Tyhjiä 1, 3 Laineet ja 10 Musta ja hopea. Osakunta valitsi enemmistöllä käätyjen malliksi suunnitelman Musta ja hopea. Keskusteltiin käätyjen antotilaisuudesta vuosijuhlakokouksen yhteydessä. 13. KyOn 80-v. valokuvanäyttelyn tukeminen rahastoista KyOn 80-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetty valokuvanäyttely ei saanut tukea tai sponsoreita muualta, joten valokuvanäyttelyn kulujen kattamiseksi haetaan rahoitusta osakunnan toiminnanturvarahastosta. Tukea tarvitaan 1200 kulujen kattamiseksi, kulut muodostuvat pääosin tilavuokrista sekä kuvien kehityksestä ja kuljettamisesta. Valokuvanäyttelyn katsottiin olevan merkittävää PR-toimintaa KyOlle kotimaakunnassa ja Helsingissä. Keskusteltiin kuvien mahdollisesta hyötykäytöstä näyttelyn jälkeen, kuvien myyntiä halukkaille pidettiin mahdollisena tai niiden lahjoitusta joihinkin paikkoihin. Kuvien jatkokäyttöä myös osakunnan piirissä pohdittiin. Taloudenhoitaja totesi rahastoilla olevan varallisuutta tuen antamiseen. Muistutettiin että KyOn 60-vuotisjuhlissa 1993 oli myös valokuvanäyttely. Valokuvanäyttely kiertää Kymenlaakson kirjastoissa ja päättyy Helsingin yliopiston Päärakennuksen aulaan. Osakunta kannatti yksimielisesti tuen myöntämistä. 14. Tulevat tapahtumat Rajanylitystoimikunnan kokous KyOn ekskursio Metropolia-teatteriin katsomaan Dorian Grayn muotokuvaa Hallituksen kokous XI Seniorioluet Teerenpelissä, osakuntalaiset tervetulleita mukaan. Lokakuun alussa KyOn ekskursio Kansalliskirjastoon ja samalla tutustuminen KyOn arkistoon Uusien ilta II Ehdokaskoulutus DGO:n fuksiaiset ESOn 107. vuosijuhla Ehdokassitsit KyOn fuksisitsit SatOn Satakuntalainen Ehtoo ja Satakuntatalon 60-v. juhla Osakunnan lokakuun kokous Jäsenrekisterihankkeen esittely osakunnalle OYV:n osakuntasuunnistus ja Rengastusbileet EPOn Parttenkoliaaset Edustajistovaalien ennakkoäänestys KyOn Rajanylitys.

6 4.11. Rajanylityksen sillis Edustajistovaalien äänestys Porthan-juhla Bottalla HO:n 359. vuosijuhla KO:n Praasniekat KyOn Virkailijakokous Böynärit HYYn vuosijuhlat Wiipurin Pamaus Itsenäisyyspäivän soihtukulkue Puolustusvoimain paraati Kouvolassa KyOn 80. vuosijuhla. 15. Muut esille tulevat asiat Keskusteltiin KyOn designistä uudessa T-paidassa ja kangaskassissa. Toivottiin jonkun piirustustaitoisen osakuntalaisen ottavan asian hoitaakseen. Linjauksena että pohjana olisi osakunnan slogan Oot siä mun kaa? ja Herra Lohen kuva jotenkin loikkaamassa tekstistä. Uusi laulukirja etenee, laulukirja julkaistaan vuosijuhlaviikolla ensi helmikuussa. Muistutettiin että lauluja saa tarjota uuteen laulukirjaan. Laulukirjaa myydään 80. vuosijuhlissa. NUHA-hanketta esiteltiin. NUHA:n budjetti suunnitteilla ja tulossa OYV:n ylimääräisen kokouksen hyväksyttäväksi. NUHA on lyhenne sanoista Nationes Universitas Helsingiensis Anno MMXIII. Kyse on koko osakuntalaitoksen juhlavuodesta. NUHA-iltajuhla tulossa syksyllä 2013, joko syyskuussa tai lokakuussa. Iltajuhlan ohessa osakuntien lippukulkue airueineen. NUHA-toimikunnassa suunniteltu tähän mennessä jonkinasteisella varmuudella osakuntien kuorojen yhteiskonserttia, juhlavuoden NUHA-orkesterin kokoamista osakuntien soittajista, yliopistoa käsittelevän kirjan julkaisemista ja joulukuussa 2013 osakuntien laajaa hyväntekeväisyys tempausta kotimaakunnissa, alustavana ehdotuksena keskospeittojen ompelu ja lahjoitus maakuntien keskussairaaloille. NUHAtoimikunta on myös keskustellut mahdollisuudesta järjestää kaikkien osakuntien kevätsitsit yhtä aikaa Uppsalan Vårbalenin tapaan. Matrikkeliin on kirjautunut mennessä 12 fuksia. Civiksiä kannustettiin tulemaan mukaan fuksitapahtumiin uusien osakuntalaisten integroimiseksi KyOon. Fuksiohjaaja kertoi lukiolaisryhmien olevan tulossa syksyllä vierailulle Helsinkiin ja samalla tutustumaan osakuntaan. Osakuntalaisia toivottiin mukaan esittelemään opiskelua Helsingissä ja osakuntaa lukiolaisille. KyO on alustavasti kutsuttu jälleen ensi tammikuussa Kou a Head-messuille esittelemään HY:tä. Kuraattori kannusti osakuntalaisia lähtemään edustamaan KyOta muiden osakuntien tapahtumiin. Muistutettiin KyOn sponsoroivan edustajia kuluissa.

7 Jäsensihteeri ehdotti että vastaisuudessa jäsensihteerin velvollisuuksiin kirjattaisiin että aina joulukuun osakunnan kokouksessa jäsensihteeri ilmottaisi jäsenrekisteristä ja matrikkelista laskemansa KyOn jäsenmäärän ja jäsenmäärä kirjattaisiin pöytäkirjaan. Tämä helpottaisi paitsi historiankirjoitusta niin myös toimintaraporttien kirjoittamista. Tämä päätettiin toteuttaa. Jäsenrekisteri-hanke on ollut käynnissä kesän mittaan ja sen tuloksia esitellään osakuntalaisille ennen lokakuun osakunnan kokousta DGO:lla. Valmistumassa kattava tilasto KyOn jäsenmäärän muutoksista osakunnan 80-vuotisen historian aikana. Samoin varhaiset matrikkelit on nyt siirretty sähköiseen muotoon jäsensihteerin hallintaan. KyOn osakunnan lipun tanko on kulunut ja käynyt vaaralliseksi ja lippu on raskas kantaa. Lipputanko on menossa remonttiin ja tarjouspyyntöjä lähetetään puusepänverstaille tangon korjaamisesta tai sen uusimisesta kevyemmäksi. Matrikkeli V viedään kirjansitojalle restauroitavaksi keväällä 2013 ennen kuin kirja hajoaa kokonaan käsiin. Tarjouspyyntöjä lähetetään kirjansitojille v puolella. Rekrytointivaliokunta pohtii bussikuljetusten järjestämistä Kymenlaaksosta Helsinkiin lukiolaisille ja heidän tutustuttamistaan osakuntaan. Tähän on mahdollisuus hakea HY:n rahoitusta. 16. Kokouksen päättäminen Kokous päätettiin klo Kuraattori Maria Rämö Pöytäkirjantarkastaja Ester Pentti Sihteeri Pasi Pykälistö Pöytäkirjantarkastaja Anni Jokiniemi

8 Päätökset: Kuraattorin käätyjen malliksi valittiin äänestyksessä Musta ja hopea. KyO päätti tukea 80-v. Valokuvanäyttelyä sen anomalla 1200 toiminnanturvarahastosta. Jatkossa jäsensihteerin velvollisuuksiin kuuluu osakunnan jäsenmäärän ilmoittaminen osakunnan joulukuun kokouksessa ja tämä määrä kirjataan pöytäkirjoihin. Valittiin KyOn edustajaksi OYV:n ylimääräiseen kokoukseen Maria Rämö ja varaedustajaksi Milja Ahtosalo. Valittiin jäljellä olevaksi kaudeksi liikuntasihteerin virkaan Joonas Ollila ja HTK-edustajaksi Hanna-Maria Ollila. Päätettiin että jatkossa KyOn tilaisuuksissa rahaliikenne hoidetaan KyOn isännän kassan kautta. Liitteet: Osakunnan syyskuun kokouksen esityslista. Kuraattorin käätyjen äänestysliput kirjekuoressa. KyOn 80-v. valokuvanäyttelyn talousarvio. 80-v. valokuvanäyttelyn kiertueaikataulu. Tukianomus valokuvanäyttelytoimikunnalta Kymenlaakson Osakunnalle. NUHA-julkaisun ideapaperi. HYYn ehdokasilmoitus lomakkeen kopio. Kopio fukseille jaetusta info-lappusesta.

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2012 PÖYTÄKIRJA Aika ma 10.9.2012 klo 17.00 Paikka osakuntahuoneisto, Domus Gaudium. Paikalla 10: Maria Rämö Joonas Ollila Pasi Pykälistö Ester Pentti Pekka Haimi Viivi Haimi Jenni-Maria

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Osakunnan kokous 7/16 Pöytäkirja Aika: 13.10.2016 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudium Läsnä: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 15 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 7/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: to 18.10.2012 klo 18:30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat. Paikalla: 14 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset.

KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset. KyOn Päätösluettelo vuodelta 2012. - Hallituksen kokousten ja osakunnan kokousten päätökset sekä KyOn taloudelliset päätökset. Osakunnan kokoukset: Tammikuun osakunnan kokous 19.1.2012 : - Kiitoskortti

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 8/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: 8.11.2012 klo 18.30. Paikka: Domus Gaudium Paikalla: 12 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.31. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Osakunnan kokous 6/16 Pöytäkirja Aika: 15.9.2016 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudium Läsnä: 13 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.39. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus - Kokous todettiin

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 10/2012 PÖYTÄKIRJA Aika: 13.12.2012 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat Paikalla: 18 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.35. 2. Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Eerika Mankinen ja Elina Lassila valittiin pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi. OSAKUNNAN KOKOUS 9/2016 Pöytäkirja Aika 24.11.2016 klo 18:30 Paikka DGO Läsnä Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Esa-Pekka Helanne 21 muuta osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.59. 2.

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 7/2011 PÖYTÄKIRJA Aika to 20.10.2011 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto Läsnä Maria Rämö, kuraattori. 14 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.40. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 11.4.2014 klo 19.00 Paikka Kokoushuone Seppele, Domus Gaudium Läsnä 7 hallituksen jäsentä, 1 osakuntalainen ja 1 vierailija Jenni-Maria Käki, hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS VII/2013 PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2013 klo 18.30 Paikka: Domus Gaudiumin osakuntatilat. Läsnä: Inspehtori ja 16 osakuntalaista. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin 18.41. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS VI/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: 21.9.2017 kello 18.30 Paikka: Domus Gaudium, osakuntatilat Paikalla: 10 osakuntalaista Kokousvirkailijat: Kuraattori Jenni-Maria Käki Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2015

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2015 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2015 Jokaviikkoiset DGO:n (Domus Gaudiumin osakunnat) yhteiset tapahtumat: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Pasi Pykälistö ja Ester Pentti.

5. Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Pasi Pykälistö ja Ester Pentti. OSAKUNNAN KOKOUS 1/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 24.1.2013 klo 18:30 Paikka: Domus Gaudium Paikalla: 16 osakuntalaista sekä inspehtori. Lisäksi yksi osakuntalainen saapui n. 19:25. 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 8/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 16.10.2014 klo 18.30 Paikka DG osakuntatilat Läsnä 10 osakuntalaista ja 1 alumnijäsen 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.47. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 2/2012 PÖYTÄKIRJA Aika to 23.2.2012 klo 18:30 Paikka Domus Gaudium 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.35. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin lailliseksi

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta. Aika: klo Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä)

Kymenlaakson Osakunta. Aika: klo Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä) HALLITUKSEN KOKOUS XI/2016 Pöytäkirja Aika: 30.8.2016 klo 18.30 Paikka: DGO Läsnä: 7 (Leon Hirvelä ja Olli Ahola eivät olleet läsnä) 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.27. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 1/2012 PÖYTÄKIRJA Aika to 19.1.2012 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto, Domus Gaudium. 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin 18.41. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus - Kokous

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS XIII/2016 ESITYSLISTA Aika: 27.9.2016 klo 18.00 Paikka: DGO Läsnä: 6 (Olli Ahola, Tiina Heikkilä ja Leon Hirvelä eivät olleet läsnä) 1. Kokouksen avaus - Kokous avattiin klo 18.06 2.

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 10/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 12.9.2014 klo 17.00 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 8 hallituksen jäsentä ja 2 osakuntalaista Jenni-Maria Käki, hallituksen puheenjohtaja Joonas Ollila, kuraattori

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 13.1.2014 klo 18:00 Paikka Patolassa, Sinin kotona Läsnä 9 hallituksen jäsentä ja 1 osakuntalainen Jenni-Maria Käki, hallituksen pj Joonas Ollila, kuraattori Tiina

Lisätiedot

4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki.

4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Pasi Pykälistö ja Jenni-Maria Käki. OSAKUNNAN KOKOUS 5/2013 PÖYTÄKIRJA Aika 23.5.2013 klo 17:30 Paikka Accenture, Ruoholahti Läsnä 15 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 19:08. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 5/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 15.5.2014 klo 17.30 Paikka Radiotieteen ja -tekniikan laitos, Otaniemi Läsnä 12 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 17.35. 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKALENTERI 2013 Jokaviikkoiset DGO:n (Domus Gaudiumin osakunnat) yhteiset tapahtumat: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta HALLITUKSEN KOKOUS I/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 12.1.2017 kello 18:00 Paikka DGO Läsnä: 9 hallituksen jäsentä Kokousvirkailijat: Hallituksen puheenjohtaja Esa-Pekka Helanne Sihteeri Olli Ahola 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

KyO talous 2012 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2012-31.12.2012

KyO talous 2012 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2012-31.12.2012 KyO talous 2012 Sivu 1 01.01.2012 Alkusaldo 18787,64 18787,64 1000 Kassa 762,05 1003 Shekkitili 127130-82804 1840,27 1110 Siirtosaamiset 1322,40 1120 Lainasaamiset 14699,52 1200 Tavaravarasto 163,40 2010

Lisätiedot

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja.

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja. Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2013 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS I/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 19.1.2017 kello 18:30 Paikka DGO Läsnä 15 osakuntalaista sekä inspehtori Jari Lavonen Kokousvirkailijat: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja

Lisätiedot

Sivu 1. Päiväkirja 01.01.2011-31.12.2011

Sivu 1. Päiväkirja 01.01.2011-31.12.2011 Sivu 1 01.01.2011 Alkusaldo 54467,56 54467,56 1000 Kassa 979,65 1003 Shekkitili 127130-82804 1791,36 1120 Lainasaamiset 51480,55 1200 Tavaravarasto 216,00 2010 Siirtovelat 3820,60 2980 Ed. vuosien yli-/alijäämä

Lisätiedot

4.4 Muut toimikunnat s. 14 IV Toimialat s. 15 1 Kulttuuri s. 15 2 Osakuntalehti Kypsä s. 15 3 Liikunta s. 16 4 Juhlat s. 16 5 Muut tapahtumat s.

4.4 Muut toimikunnat s. 14 IV Toimialat s. 15 1 Kulttuuri s. 15 2 Osakuntalehti Kypsä s. 15 3 Liikunta s. 16 4 Juhlat s. 16 5 Muut tapahtumat s. Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus 2012 1 Sisällys Sisällysluettelo s. 2 I Yleistä s. 4 II Toiminnan puitteet s. 4 1 Jäsenet s. 4 2 Tilat s. 4 3 Talous s. 5 4 Virkailijat s. 5 4.1 Inspehtori s. 5

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNTA

KYMENLAAKSON OSAKUNTA OSAKUNNAN KOKOUS 2/2011 PÖYTÄKIRJA Aika to 24.2.2011 klo 18.30 Paikka osakuntahuoneisto Läsnä Inspehtori Ritva Serimaa Kuraattori Antti Mänttäri Sihteeri Sini Leppänen 15 muuta osallistujaa 1. Kokouksen

Lisätiedot

Sivu 1. Pääkirja

Sivu 1. Pääkirja Sivu 1 1000 Kassa Alkusaldo 01.01.2011 0,00 0 Alkusaldo 01.01.2011 979,65 979,65 3 Abi-infon matkakulut (Mi... 19.01.2011 11,00 968,65 4 Abi-infon matkakulut (Sin... 20.01.2011 17,10 951,55 5 Isännän velka

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012 Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2012 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri 2011 Kymenlaakson Osakunta

Tapahtumakalenteri 2011 Kymenlaakson Osakunta Tapahtumakalenteri 2011 Kymenlaakson Osakunta Jokaviikkoiset tapahtumat läpi lukuvuoden: Maanantaisin osakuntakuoro WiOL:n harjoitukset osakuntatiloissa 18.00 21.15. Keskiviikkoisin Domus Gaudiumin Osakuntien

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Kymenlaakson Osakunta 2

Sisällysluettelo. Kymenlaakson Osakunta 2 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2013 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta. Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö. 1 Yleissäännöt

Kymenlaakson Osakunta. Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö. 1 Yleissäännöt Kymenlaakson Osakunnan virkailijaohjesääntö 1 Yleissäännöt Jokaisen osakunnan virkailijan tehtävänä on: 1) hoitaa säännöissä ja kokouksissa hänelle määrätyt tehtävät tunnollisesti. 2) hoitaa kuraattorin,

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS 11/2014 PÖYTÄKIRJA Aika 11.12.2014 klo 18.30 Paikka DG osakuntatilat Läsnä 15 osakuntalaista 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.31. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo

KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 Kymenlaakson Osakunta 2 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

Sisällys: Liite 1.: Virkailijaluettelo 2015. 1. Osakunnan tarkoitus

Sisällys: Liite 1.: Virkailijaluettelo 2015. 1. Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2015 Sisällys: 1. Osakunnan tarkoitus 2. Kokoukset 3. Viikoittaiset tapahtumat 4. Kerhot 5. Kulttuuri 6. Liikunta 7. Retket, vierailut ja ekskursiot 8. Juhlat

Lisätiedot

KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2010-31.12.2010

KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2010-31.12.2010 KyO kirjanpito 2010 Sivu 1 01.01.2010 Alkusaldo 54276,02 54276,04 1000 Kassa 467,62 1003 Shekkitili 127130-82804 1897,85 1120 Lainasaamiset 51480,55 1200 Tavaravarasto 430,00 2010 Siirtovelat 3820,60 2920

Lisätiedot

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.14. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja Oikarinen avasi kokouksen kello 18.14. 2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PÖYTÄKIRJA 05.10.2004 35/2004 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 05.10.2004 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Särkiniementie 7 Tatu Oikarinen, puheenjohtaja Kristina Schmidt, sihteeri Laura

Lisätiedot

Päiväkirja

Päiväkirja Sivu 1 1 01.01.2015 1003 Shekkitili 17,97 Nordea pankkipalvelumaksu 4086 Pankkipalvelumaksut 17,97 Nordea pankkipalvelumaksu 2 13.01.2015 1003 Shekkitili 66,85 Kypsän postitus 4030 Jäsenlehden kulut 66,85

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011

Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011 Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2011 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous

Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous Pykälä ry:n Pöytäkirja 1/08 Yleisvaliokunnan kokous Aika: 03.01.2008 Paikka: Pykälä Läsnä: Matilda Merenmies Panu Paajanen Kristiina Lindholm Jesse Järvenpää Johanna Säteri Tiia Ojala Lasse Lievonen Mira

Lisätiedot

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja.

Osakunnan hallitus kokoontuu kaksi kertaa kuussa tai tarpeen mukaan. Hallituksen kutsuu koolle hallituksen puheenjohtaja. Kymenlaakson Osakunnan toimintasuunnitelma 2014 Osakunnan tarkoitus Kymenlaakson Osakunta (KyO) on perustettu vuonna 1933. Kymenlaakson Osakunnan tarkoituksena on yhdistää kymenlaaksolaisia ylioppilaita

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN KOKOUS II/2017 PÖYTÄKIRJA Aika: 23.2.2017 kello 18:30 Paikka: DGO Läsnä: 16 osakuntalaista Kokousvirkailijat: Kuraattori Ester Pentti Sihteeri Olli Ahola Pöytäkirjantarkastaja Salli Ahtiainen

Lisätiedot

Pääkirja

Pääkirja Sivu 1 1000 Kassa 508,80 Alkusaldo 3 14.01.2015 408,80 100,00 Isännänvelka 4 14.01.2015 6,00 106,00 KyO-kassi Ester Pentille 13 30.01.2015 10,00 116,00 Laulukirja, Elina Lassila 14 30.01.2015 2,50 118,50

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 13.7.2009 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta

Kymenlaakson Osakunta Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus 2016 I YLEISTÄ Kymenlaakson Osakunta perustettiin vuonna 1933 yhdistämään Helsingin yliopistossa opiskelevia kymenlaaksolaisia, tukemaan heidän henkisiä ja fyysisiä

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin.

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin. PÖYTÄKIRJA Sampsa ry:n vaalikokous Paikka: Luentosali C1, (Latokartanonkaari 5, 00790 Helsinki) Aika: 23.11.2016 klo 14.00 Läsnä: (piilotettu) 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa 14.09. 2. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 19/2015 Aika: noin klo yleiskokouksen loppumisen jälkeen Paikka: HO / Sillanpää

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 19/2015 Aika: noin klo yleiskokouksen loppumisen jälkeen Paikka: HO / Sillanpää (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 19/2015 Aika: 8.12.2015 noin klo 19.00 yleiskokouksen loppumisen jälkeen Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Taneli

Lisätiedot

3. Työjärjestys Esityslista (liite 1) hyväksyttiin työjärjestykseksi, kun siihen oli lisätty kohta 10. Tilinpäätöksen käsittely.

3. Työjärjestys Esityslista (liite 1) hyväksyttiin työjärjestykseksi, kun siihen oli lisätty kohta 10. Tilinpäätöksen käsittely. PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 9/2014 Aika: 14.5.2014 klo 18:00 Paikka: HO / Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Teemu Laakso, toiminnanohjaaja Laura Kylliäinen, taloudenhoitaja Olga

Lisätiedot

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen

Kokous 4/2013. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen Fokus ry Kokous 6.5.2013 Pöytäkirja Aika: 6.5.2013 klo 18.15 Paikka: Hub Jyväskylän toimitilat Osallistujat: Hallituksen jäsenet: Armi Korhonen, Anna Kettunen, Sanna Heikkinen, Arttu Säynäjäkangas, Miika

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 1.10.2012 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Yhdistyksen kerhohuoneisto Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen

Lisätiedot

4. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin Johan Simola ja Aleksi Kytölä molempiin tehtäviin.

4. Kokouksen pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valittiin Johan Simola ja Aleksi Kytölä molempiin tehtäviin. PÖYTÄKIRJA Sampsa ry:n yleiskokous Paikka: Nordkalk, Tytyrinkatu 7, 08100 Lohja Aika: 9.11.2016 klo 16.00 Läsnä: (piilotettu) 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa 16.23 2. Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 23/2017 Aika: 8. kesäkuuta 2017 klo 8.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011

PÖYTÄKIRJA 2.7.2011 20/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Lauantai 2.7.2011 Paikka: Läsnä: Villamonlahdentie 67, Hämeenlinna Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen Jenna Tirkkonen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS

HALLITUKSEN KOKOUS 1(5) Aika 21.8.2007 kello 18.00 Paikka Läsnä Lakimiesliiton ylähuone Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen, lähti kohdassa 8 Jan Hjelt, hallituksen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN YLIMÄÄRÄISESTÄ KOKOUKSESTA 17/2014

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN YLIMÄÄRÄISESTÄ KOKOUKSESTA 17/2014 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN YLIMÄÄRÄISESTÄ KOKOUKSESTA 17/2014 Aika: 18.11.2014 klo 17:00 Paikka: HO / Paasikivi Läsnä: Olga Penkkilä, varapuheenjohtaja Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2007

PÖYTÄKIRJA /2007 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.4.2007 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Risto Sandvik, puheenjohtaja Liisa Reunanen, sihteeri Susanna Karlsson Tuomas

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.07.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Pääkirja 01.01.2014-31.07.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 1000 Kassa Alkusaldo 01.01.2014 0,00 0 Alkusaldo 01.01.2014 1339,02 1339,02 1 Isännän velka Risto Mont... 07.01.2014 400,00 939,02 4 Kassan tilitys tilille 13.01.2014

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 1/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 2.1.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 1/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 2.1.2006 1(6) Aika 2.1.2006 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja.

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. Tarkastettiin ja hyväksyttiin 2.3.2011 pidetyn hallituksen kokouksen pöytäkirja. 1(5) Kronos r.y. PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 5/2011 Aika: 29.3.2011 kello 18 Paikka: Läsnä: Lingva, Uusi ylioppilastalo Mari Kyllönen (pj), Anna Hyödynmaa, Jenni Jussila, Tero Juutilainen, Aino Kuhmonen,

Lisätiedot

WIIPURILAINEN OSAKUNTA Osakunnan kokous 13/15 1 (6)

WIIPURILAINEN OSAKUNTA Osakunnan kokous 13/15 1 (6) WIIPURILAINEN OSAKUNTA Osakunnan kokous 13/15 1 (6) PAIKKA Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA 24.11.2015 LÄSNÄ 36 jäsentä ja 6 ulkojäsentä (ks. pöytäkirjan LIITE 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta 2

Kymenlaakson Osakunta 2 KYMENLAAKSON OSAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS 2014 Kymenlaakson Osakunta 2 Sisällysluettelo I YLEISTÄ... 4 II TOIMINNAN PUITTEET... 4 1. Jäsenet... 4 2. Tilat... 4 3. Talous... 4 4. Virkailijat... 4 4.1. Inspehtori...

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 5/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 5/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 18.3.2013 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 15.00 Paikka: Armatuurin kiltahuone

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kuraattori totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PAIKKA: Osakuntahuoneisto Alexander, Domus Gaudium AIKA: 19.9.2017 LÄSNÄ: 34 jäsentä, 4 ulkojäsentä (Ks. LIITE 1) 1. KOKOUKSEN AVAUS Kuraattori avasi kokouksen kello 19.30. Emäntä Pihla Pietiläinen kehotti

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Suomen frisbeegolfliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous Sunnuntai 22.10.2017, klo 15 Kuntoutuskeskus Kiipula, auditorio, Kiipulantie 507, 14200 Turenki. Kokouksessa noudatetaan yleistä työjärjestystä.

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin. 19.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 17/2016 19.9.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 AIKA: 19.9.2016, klo 8.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Daria Minashkina

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta

Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta Kristel Pynnönen Apulaispäälakimies Suomen Kiinteistöliitto 1 Kokouksen valmistelu Valmistaudu olemaan rohkeasti esillä Tunne yhtiökokouksen kannalta

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunta 2013 Sivu 1 Päiväkirja

Kymenlaakson Osakunta 2013 Sivu 1 Päiväkirja Kymenlaakson Osakunta 2013 Sivu 1 01.01.2013 Alkusaldo 20160,30 20160,30 1000 Kassa 150,00 1003 Shekkitili 127130-82804 3351,97 1004 Shekkitili 122830-20212 1008,35 1120 Lainasaamiset 14699,52 1200 Tavaravarasto

Lisätiedot

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2014-31.07.2014

Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 Päiväkirja 01.01.2014-31.07.2014 Kymenlaakson Osakunnan talous 2014 Sivu 1 01.01.2014 Alkusaldo 19070,73 19070,73 1000 Kassa 1339,02 1003 Shekkitili FI72 1271 3000 0828 04 1310,44 1004 Shekkitili FI72 1228 3000 0202 12 1,59 1110 Siirtosaamiset

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 10/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 12.10.2006 1(5) Aika 12.10.2006 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli

Lisätiedot

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A

Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Sivu 1/5 Pöytäkirja 10/2017 Aika: 16. maaliskuuta 2017 klo 9.30 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Neuvotteluhuone Rahiala, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Inari Harjuniemi,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN LOKAKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN LOKAKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(6) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN LOKAKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 21.10.2014 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Petri Pellikka, inspehtori Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus. 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 3.

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot