OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Maanantaina klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA. Aika: Maanantaina klo"

Transkriptio

1 OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ Aika: Maanantaina klo PÖYTÄKIRJA Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi, puheenjohtaja x Ritva Aarras-Saari x Mirkka Ali-Laurila x Merja Alitalo x Helena Dahl Carola Friberg x Madeleine Karlsson x Antero Kilpinen x Jaana Kuusisto x Harri Laukkanen x Pirkko Kuhmonen x Mia Peltomäki x Marjut Polviander x Anne Porkka x Tuija Mäntsälä x Heidi Tammero Tomi Törrönen Kristina Lindgren Marita Savonmäki Miika Huhtinen x Piia Laaksonen Annika Norrgård Klaus Rytöhonka Tero Anttila Laura Lehtonen Mika Hakala Katja Koski Juha Lindström Katariina Haavisto Jaana Tomppo Suvi Viitaniemi-Merimaa x Mervi Taure n x Riina Virtanen Virpi Kangas-Oksanen x Jorma Uoti, alueasiamies Muut kutsutut: Varsinaissuomalaiset OAJ:n valtuutetut Jari Hauninen, YT-yhteyshenkilö Johanna Laurila, SOOLin edustaja

2 ESITYSLISTA: 1-15 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Sirpa Suomi avaa OAJ Varsinais-Suomen hallituksen kokouksen klo Puheenjohtaja avasi kokouksen klo LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS OAJ Varsinais-Suomen hallituksen kokous todetaan yhdistyksen sääntöjen mukaan sekä laillisesti koolle kutsutuksi että päätösvaltaiseksi. Todettiin EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN Sihteeri on siirtänyt edellisen kokouksen pöytäkirjan hallituksen luettavaksi ja kommentoitavaksi verkkoon. Pöytäkirjaan ei ole tehty muutosesityksiä. Hallitus hyväksyy OAJ Varsinais-Suomen hallituksen edellisen kokouksen pöytäkirjan, , hallitukselle esitetyssä muodossa. Hyväksyttiin TALOUSASIAT Käydään läpi taloustilanne Taloudenhoitaja Mervi Tauren esittelee taloussuunnitelman toteumista. OAJ:n järjestötoimikunnan ja hallituksen suunnitelma uudistaa paikallisyhdistysten ja alueyhdistysten rahoitusmallia tulee seuraavaan OAJ:n hallituksen kokoukseen. Mervi Tauren esitteli tämän hetken taloudellisen tilanteen. Todettiin, että kulut ovat kokoisuudessaan hieman budjetoitua suuremmat. Todettiin, että talous on tiukka ja syksyn toiminta tulee suunnitella sen mukaisesti. Päätettiin, että työvaliokunta käsittelee erityisesti talousasioita kokouksessaan Ritva Aarras-Saari esitteli OAJ:n kaavailuja uudeksi alueyhdistyksen rahoitusmalliksi. Malleja on kolme. Alueyhdistys kannattaa mallia B, jolloin perusrahoituksen osuus on 7,59 /jäsen.

3 5 19 KUULUMISET ALUEYHDISTYKSEN KESÄTAPAHTUMISTA Kuullaan palaute kesätapahtumista. 5.1 Viking Line -piknikristeily SuomiAreena -tapahtuma Porissa 5.3 Alueyhdistyksen Herätyspäivät Saarenmaalla Todettiin kaikkien kesätapahtumien sujuneen hyvin. Todettiin, että SuomiAreenaan 2018 osallistuvat työvaliokunnan edustajat, jolloin tapahtuma toimii samalla työvaliokunnan kesäkokouksena VIESTINTÄRYHMÄN KOKOUKSEN TERVEISET Viestintäryhmä kävi läpi Herätyspäivillä saatua ohjeistusta ja palautetta sekä esittää yhtenäistä ohjeistusta alueyhdistyksen viestinnän kehittämiseksi. Viestintäryhmä päätti, että alueyhdistyksen viestintä ei tarvitse Instagramia viestintävälineenä. Pirkko Kuhmonen esittelee. Pirkko Kuhmonen esitteli alueyhdistyksen viestinnän linjauksia, viestintäohjetta ja Facebook -sivujen nykytilannetta. Hyväksyttiin viestintäohje esityksen mukaisesti. Ohje liitetään kotisivujen materiaaleihin. Todettiin, että viestintäryhmä laatii jäsenistölle kyselyn, jonka tavoite on lisätä alueyhdistyksen tunnettavuutta ja saada palautetta viestinnästä LIIKUNTA- JA KULTUURITAPAHTUMAT Todetaan liikunta ja kulttuuritapahtumat. 7.1 OpeOpen MOP-juhla Linnateatterissa, Terapian tarpeessa Teatteriesitys, Seitsemän veljestä Todettiin syyskauden liikunta- ja kulttuuritapahtumat. Jaana Kuusisto kertoi kuulumiset OpeOpen tapahtumasta, joka onnistui odotetusti. Mirkka Ali-Laurila esitteli MOP 2017 tilannetta. Päätettiin, että omavastuu nostetaan kustannussyistä 25 euroon. Todettiin, että Seitsemän veljestä esitykseen on varattu 200 lippua.

4 8 22 SYKSYN KOULUTUKSIA JA TAPAHTUMIA Todetaan seuraavat koulutukset ja tapahtumat. Tehdään tarvittavat päätökset. 8.1 KIKY koulutus, kohderyhmänä kaikki jäsenet - keskustellaan koulutuksen tavoitteista ja tarpeellisuudesta 8.2 Kansanedustajatapaaminen Eläke-info Minulleko vuosityöaika? , kohderyhmänä kaikki jäsenet 8.5 Alueellisen yhteistoiminnan neuvottelupäivät Varsinais-Suomi ja Satakunta Porissa, kohderyhmänä luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut 8.6 SOME-koulutus, kohderyhmänä hallituksen varsinaiset ja varajäsenet 8.7 Työrauhakoulutus , kohderyhmänä kaikki jäsenet 8.8 Educamessut ja OAJ:n risteily Hallituksen jäsenten osallistuminen Educa-tapahtumaan Alueyhdistyksen hallituksen varsinaiset jäsenet osallistuvat Educa-messuille perjantaina ja lauantaina. Menomatkan järjestelyistä jokainen vastaa itse. Perjantaina järjestetään koko ryhmälle yhteinen illallinen Holiday Innistä klo Minna Reilamo hoitaa majoitus- ja illallisjärjestelyt Jos varsinainen hallituksen jäsen ei osallistu Educa-messuille alueyhdistyksen maksamana, varajäsen on oikeutettu osallistumaan messuille. Hallituksen ja jaostojen osallistuminen OAJ:n risteilyyn Alueyhdistys maksaa hallituksen varsinaisten jäsenten ja kullekin jaostolle kaksi edustajaa risteilylle. Minnan Reilamo selvittää hallituksen jäsenten risteilylle osallistumisen. Paikallisyhdistys risteilypaikkojen varaus OAJ:n risteilyn osalta Minna Reilamo lähettää paikallisyhdistysten puheenjohtajille tiedustelun OAJ:n risteilypaikkojen varauksesta. Paikallisyhdistykset voivat varata paikkoja rajoituksetta ja yhdistyksinä sitoutua varaamiinsa paikkoihin sekä vastata mahdollista peruutusmaksuista. Minna Reilamo hoitaa varaukset. Risteilykuljetukset Päätetään risteilyjärjestelyjen ja kuljetusten järjestämisestä yhteistyössä Turun paikallisyhdistyksen kanssa. Alueyhdistyksen sihteeri hoitaa risteilyn paluukuljetukset kaikille alueyhdistyksen kautta risteilypaikan varanneille Länsi- Satamasta Uuteenkaupunkiin. Educa-kuljetukset Paikallisyhdistykset voivat järjestää Educa-tapahtumaan paikallisyhdistysten omia kuljetuksia. Alueyhdistys maksaa 30 % kuljetuskuluista. Keskusteltiin KIKY-koulutuksen tavoitteista ja todettiin, että käytännöt vaihtelevat kunnittain. Todettiin myös, että koulutus on tarpeellista sekä koulutusta tulee suunnata johtajille ja rehtoreille. Lisäksi todettiin, että tapahtumaan tulee osallistua asiantuntijoina erityisesti luottamusmiehiä eri kouluasteilta. Päätettiin muut järjestettävät koulutukset ja tapahtumat sekä niihin osallistuminen esityksen mukaisesti. Päätettiin, että Some koulutus siirretään järjestettäväksi vuoden 2018 alussa.

5 9 23 JAOSTOJEN KUULUMISET JA ALUEASIAMIEHEN AJANKOHTAISET ASIAT Kuulumiset ja ajankohtaiset asiat lähetetään sihteerille kirjallisesti. 9.1 Alueasiamies Jorma Uoti esitteli tulevia tapahtumia: Herätyspäivät Tartossa Yleissivistävien luottamusmiespäivät Puheenjohtajien ja sihteerien koulutus Yhdistysten taloudenhoitajien koulutusta Alueellisen yhteistoiminnan neuvottelupäivät Varsinais-Suomi ja Satakunta, Turussa LTO Kansanedustajatapaaminen on Paimiossa Eliisa Gylén, Carola Friberg ja Jorma Uoti suunnittelevat ohjelman. Aluksi kansanedustajat saavat tutustua lyhyesti päiväkotiin, jonka jälkeen kaupungintalolla keskustelemme lastentarhanopettajan työstä, sen vaativuudesta ja lastentarhan opettajien resurssien riittämättömyydestä uuden Varhaiskasvatussuunnitelman toteutumisen näkökulmasta. Opetusministeriön varhaiskasvatuksen kehittämisen tiekartta on Opetus- ja kulttuuriministeriön suuntaviiva varhaiskasvatuksen osallistumisasteen nostamiseen sekä päiväkotien henkilöstön osaamiseen, henkilöstörakenteen ja koulutuksen kehittämiseen (OMK ) Etäyhteys kokouksiin otettiin ilolla vastaan. Näe minut valokuvanäyttely kiertää Varsinais-Suomea ja on saanut hyvän vastaanoton. 9.3 OAO OAO-jaoston järjestäytymiskokous pidettiin Puheenjohtajaksi valittiin Marjut Polviander, 1. varapuheenjohtajaksi Pirkko Kuhmonen ja 2. varapuheenjohtajaksi Ari Johansson. Sihteeriksi valittiin Tuija Mäntsälä. Koulutusvastaavaksi Sirpa Suomi ja hänen varahenkilökseen Jaana Tomppo. Kulttuuri- ja urheiluvastaavaksi valittiin Tomi Suoja. Todettiin, että jaoston budjetti on tiukka, eikä kaikkia suunniteltuja tapahtumia voida toteuttaa ilman lisämäärärahaa.

6 Ammatillisissa oppilaitoksissa on ole tiedossa lomautuksia. 9.4 YSI Turku Turun ysi-jaoston kokous oli ja kävimme läpi kesän OAJ-tapahtumia. Pääluottamusmieheltä tulee yhdistystiedote jäsenille, jossa mm. KIKYn vaikutuksia, tutoropettajista ja YS-ajan suunnitelmallisuudesta. Työsuojeluvaalit on syksyllä Kokouksessa käsiteltiin myös mm. oppivelvollisuuden pidentämistä 9.5 YSI V-S YSI V-S:n suunnittelukokous pidettiin YLL MOP-tapahtuman järjestelyt ovat vieneet aikaa MUUT MAHDOLLISET ASIAT 10.1 Keskustellaan opettajan professiosta 10.2 Minna Reilamon OAJ:n jäsenyys Minna Reilamon OAJ:n jäsensivujen tunnukset olivat menneet inactive-tilaan, koska hän ei ole OAJ:n jäsen. Tilanne tulee säännöllisin väliajoin toistumaan niin kauan kuin hänelle saadaan virallinen jäsenyys. Kannattaa kysyä hallituksessa, voiko joku Varsinais-Suomen paikallisyhdistyksistä ottaa Minnan tekniseksi jäseneksi, jolloin vältytään tältä toistuvalta ongelmalta. Hänelle voidaan silloin laittaa maksuvapautus voimaan, eikä laskuja tule, mutta tunnukset toimisivat ongelmitta. Ohje on saatu OAJ:n jäsentietosihteeri Jaakko Mattilalta. Keskusteltiin opettajan professiosta. Todettiin, että Minna Reilamo voi liittyä Raision paikallisyhdistyksen jäseneksi ja hänelle myönnetään tekninen jäsenyys ilman jäsenmaksuvelvoitetta TIEDOTUSASIAT 11.1 Akava järjestää tänä syksynä oppilaitoksiin kohdistuvan PopUp -kiertueen. Akavan PopUp- kiertue on Turussa klo 9 14, Turun yliopistolla, Educarium ja Turun ammattikorkeakoulussa, ICT-talo, Sosiaali- ja terveysalan yksikkö. OAJ:n osallistumisesta on sovittu, että mennään matalalla profiililla; johtuen aikataulujen päällekkäisyyksistä esim. OAJ On The Road -kiertueen kanssa. On sovittu, että SOOL hoitaa oppilaitospaikat omien resurssiensa puitteissa ja OAJ:n alueelliset toimijat osallistuvat vain kaupunkipisteisiin, joita tällä kertaa kerralla on Tampereella ja Helsingissä.

7 11.2 Islam uskontona ja kulttuurina, 5 op. Lisätietoja Ilmoittautuminen kurssille klo mennessä. Tarkka aikataulu luennoille kotosivuilla #kannustusryhmä jatkaa Isosti yhdessä! hanketta Keskustelu ja toiminta siirtyy kiusaamisesta kannustamiseen, kun OAJ:n Isosti yhdessä! Kukaan ei ole nolla -kampanja jatkuu osana tasavallan presidentin käynnistämää #kannustusryhmä-hanketta. Kannustustoimintaan haastetaan nyt mukaan mahdollisimman laajoja joukkoja. Tarkoitus on ehkäistä ja estää kiusaamista uusin keinoin ja muistaa, että yksikin kannustus voi kantaa läpi elämän. Tarinoita voi jättää Valtuustovaalit 2018 vaalipäivät Seuraavien valtuustovaalien vaalipäivät ovat hallituksen päätöksen mukaisesti Sähköisen ennakkoäänestyksen ja uurnavaalit valinneilla vaalipiireillä on (ennakkoäänestys) ja (uurnavaali). Kokonaan sähköisen vaalin valinneilla vaalipiireillä on äänestys Vaalisivusto avataan syyskuun lopulla, jolloin myös ehdokasasettelu alkaa SYKSYN SOVITTU KOKOUSAIKATAULU työvaliokunta klo hallitus klo työvaliokunta klo hallitus klo työvaliokunta klo hallitus klo KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen Sirpa Suomi Tuija Mäntsälä

8 Puheenjohtaja Sihteeri

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous TK:n Liite 2.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous TK:n Liite 2. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2018 Vuosikokous 24.4.2019 TK:n Liite 2. Ajankohta Paikka Tilaisuus Kohderyhmä Kouluttaja/vastuuhenkilö Budjetti Määrä TAMMIKUU Hinta/ henkilö

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2016 Toimintakertomukseen, Liite 2.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tapahtumakalenteri 2016 Toimintakertomukseen, Liite 2. Ajankohta 2016 TAMMIKUU Paikka Tilaisuus Kohderyhmä Kouluttaja/vastuuhenkilö henkilö lkm 11. Alvarium Joku Roti! Kaikki ryhmät Visa Pohjola ja 81 14. Aurakatu Some -koulutus Heikki Pölönen ja 14 25. Aurakatu

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo

HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo HALLITUKSEN JA VALTUUTETTUJEN KOKOUKSEN ESITYSLISTA 10/2016 2015 2017 Aika: Torstaina 10.11.2016 klo 17.05 19.25 PÖYTÄKIRJA Paikka: Scandic Hotel Julia, Å-sali (alakerta), Eerikinkatu 4, 20100 Turku Läsnä:

Lisätiedot

Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet. x Tomi Törrönen. Muut kutsutut: x Jorma Uoti. Mervi Taurén. Johanna Mannström, Jari Hauninen.

Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet. x Tomi Törrönen. Muut kutsutut: x Jorma Uoti. Mervi Taurén. Johanna Mannström, Jari Hauninen. OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 12/2017-2019 Aika: Tiistaina 12.2.2019 klo 19.40 21.35 Paikka: Aurakatu 20 E, 20100 Turku Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Harri

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/ PÖYTÄKIRJA OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Maanantaina 29.5.2017 klo 16.00 Paikka: Alvarium, Puutarhakatu 8 Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Tiistaina 30.1.2018 klo 16.30 19.00 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/ Aika: Maanantai klo

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/ Aika: Maanantai klo HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/2016 2015 2017 Aika: Maanantai 14.9.2016 klo 16.00-19.20 Paikka: Alueyhdistyksen toimitila osoitteessa Aurakatu 20 E-, 20100 Turku Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/ PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina klo OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 4/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina 14.12.2017 klo 17.00 19.25 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/ PÖYTÄKIRJA

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/ PÖYTÄKIRJA OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017-2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstaina 26.10.2017 klo 17.00 19.20 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 11/2017 2019 Aika: Tiistai 22.1.2019 klo 16.34-18.53 Paikka: Aurakatu 20 E, OAJ Varsinais- Suomen kokoustila Läsnä: Varsinaiset jäsenet

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 8/2017-2019 Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 16.35 19.04 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet X Harri

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 10.12.2018 klo 17.00 18.47 PÖYTÄKIRJA 10/2017-2019 Paikka: Ravintola Tammikellarin kabinetti, Naantalin Kylpylä, Matkailijantie

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/ Aika: Keskiviikkona klo OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E

HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/ Aika: Keskiviikkona klo OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E HALLITUKSEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2017 2015 2017 Aika: Keskiviikkona 27.3.2017 klo 16.00 18.55 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi, puheenjohtaja

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 15/2011-2012 Toimitila, Aurakatu 20 E Turku 270213 Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja Marita Savonmäki X Veli-Pekka Virtanen

Lisätiedot

Tuija Mäntsälä, sihteeri

Tuija Mäntsälä, sihteeri OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 13/2017-2019 Aika: Torstaina 4.4.2019 klo 16.35 Paikka: Aurakatu 20 E, Alueyhdistyksen kokoustila Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta

LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta LIITE 3. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry Hallituksen kertomus vuoden 2017 toiminnasta Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa 18.4.2018 1 1. YLEISTÄ OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. koostuu yliopistonlehtoreista

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry.

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 160311 RAVINTOLA OLÉ, VERITAS-STADION, TURKU HALLITUKSEN KOKOUS 2 /2011 2012 SIHTEERI Marita Savonmäki Puheenjohtaja Virve Jordman, sihteeri Marita Savonmäki

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS OAJ Varsinais-Suomi

TOIMINTAKERTOMUS OAJ Varsinais-Suomi TOIMINTAKERTOMUS 1.1. 31.12.2018 24.4.2019 OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys OAJ Varsinais-Suomi Y-tunnus: 1075162-5 1. YLEISTÄ Vuosi 2018 oli OAJ Varsinais-Suomen kahdeksas toimintavuosi. OAJ:n Varsinais-Suomen

Lisätiedot

Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasuunnitelma 2013

Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasuunnitelma 2013 Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Toimintasuunnitelma 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Alueyhdistyksen tarkoituksena on sääntöjensä mukaan eri opettajaryhmien yhteiskunnallisen aseman, kasvatus- ja opetustyön

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2015 1 AIKA 17.12.2015 klo 16.30-17.08 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 90 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta. Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta. Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry Hallituksen kertomus vuoden 2016 toiminnasta Hyväksyttäväksi vuosikokouksessa 25.4.2017 1 1. YLEISTÄ OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry. koostuu yliopistonlehtoreista

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 OAJ:N RAUMAN PAIKALLISYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika: Tiistaina 14.1.2014 Paikka: Oaj:n toimisto, Syväraumankatu 5 B 32, 26100 Rauma Läsnä: Aalto Mari Autio Juha-Pekka Eerola-Leino

Lisätiedot

OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2013 (päivitetty 6.2.2013)

OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2013 (päivitetty 6.2.2013) OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2013 (päivitetty 6.2.2013) Yhdistystietokoulutus (OAJ Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Pirkanmaa) Kohderyhmä: Kaikki ryhmät, yhdistysten uudet puheenjohtajat

Lisätiedot

Merta-Kaisjoki Niina jäsen Nordberg Mea puheenjohtaja Salminen Minna jäsen Sydänheimo Merja jäsen Jumppainen Päivi pääluottamusmies

Merta-Kaisjoki Niina jäsen Nordberg Mea puheenjohtaja Salminen Minna jäsen Sydänheimo Merja jäsen Jumppainen Päivi pääluottamusmies OAJ:N RAUMAN PAIKALLISYHDISTYS HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 10/2016 Aika Perjantaina 9.12.2016 klo 18.00. Paikka: Ravintola Goto, Kuninkaankatu 17, Rauma Läsnä: Aalto Mari jäsen Autio Juha-Pekka jäsen

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Maanantai 28.5.2018 klo 16.30 19.20 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet X Sirpa Suomi,

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 16/2011-2012 Toimitila, Aurakatu 20 E Turku 260313 Sihteeri Mervi Taurén Läsnä Puheenjohtaja Marita Savonmäki X Jäsen Veli-Pekka Virtanen

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 17.30 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017

Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Perussuomalaiset ry. Syyskokous 2017 Forssan Seudun Pöytäkirja 1 / 5 Paikka: Hotelli Koskenniska, Turuntie 1 Forssa Aika: 17.10.2016 klo 19 Paikalla: Jari Kantelus,, Matti Luostarinen,, Tommi Holopainen, Aila Lahtinen, Lisäksi paikalla olivat

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1 AIKA 27.4.2017 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä klo 19.26. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 14 Kokouksen

Lisätiedot

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/

OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/ OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS 5/2017-2019 Aika: Maanantai 19.3.2018 klo 16.30 18.50 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet x Sirpa Suomi,

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2015 1 AIKA 8.10.2015 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 70

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 14.4.2016 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 28 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (7) A S I A L U E T T E L O: 17 Kokouksen avaus 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Ääntenlaskijoiden valinta 21 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 AIKA 8.6.2017 klo 16.30 - PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

YLEISSIVISTÄVÄN JAOSTON TOIMINTA 2013 JA SUUNNITELMA VUODELLE Kari Sutinen, pj

YLEISSIVISTÄVÄN JAOSTON TOIMINTA 2013 JA SUUNNITELMA VUODELLE Kari Sutinen, pj YLEISSIVISTÄVÄN JAOSTON TOIMINTA 2013 JA SUUNNITELMA VUODELLE 2014 Kari Sutinen, pj TOIMINNAN OSA-ALUEET KOKOUSTOIMINTA KOULUTUS/EDUNVALVONTA, AKTIIVIT, JÄSENISTÖ EDUNVALVONTA JA VAIKUTTAMINEN, AKTIIVIT/JÄSENISTÖ/TYÖNANTAJAT

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1 AIKA 14.4.2016 klo 16.30 alkavan iltakoulun päätyttyä. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 28 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 OAJ Pääkaupunkiseutu

1 OAJ Pääkaupunkiseutu 1 OAJ Pääkaupunkiseutu TOIMINTASUUNNITELMAESITYS Johdanto OAJ:n Pääkaupunkiseudun alueyhdistys edustaa pääkaupunkiseudun kaikkia niin suomenkuin ruotsinkielisiä opettajaryhmiä eli lastentarhanopettajia

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 1/2018 1 06.02.2018 Aika 06.02.2018, 10:00-13:55 Paikka Kuopion kampus, Medistudia luentosali MS306, Yliopistonranta 1 A Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai

Lisätiedot

varajäsen Toni Jälkön tilalla

varajäsen Toni Jälkön tilalla PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 VAALILAUTAKUNTA Aika 27.6.2018 klo 18 Paikka Pöytyän kirkkoherranvirasto Läsnä Matti Kaipainen puheenjohtaja Aarno Toivonen jäsen Reijo Hartikka jäsen Päivi Kössi jäsen

Lisätiedot

Esitys Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Esitys Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. HELSINGIN AMMATILLISET 1 (8) KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA HALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika Ti klo 17.00 19.00 Paikka Akava-talo, HOAY:n kokoushuone (7. krs) Läsnä Olin Venla, puheenjohtaja Hurme Timo Kettunen

Lisätiedot

4 50 Henkilöstösuunnitelman lausunto Keltinmäen alueneuvostolta (liite)

4 50 Henkilöstösuunnitelman lausunto Keltinmäen alueneuvostolta (liite) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2017 1 AIKA 5.10.2017 klo 16.30 17.20 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 AIKA 13.9.2018 klo 16.30 18.26 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki

Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, Helsinki Pöytäkirja 1 (5) Aika: Maanantai klo 16.00 19.00 Paikka: Luokka 3012, Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki Läsnä: Seppo Kinkki puheenjohtaja Juha Nurmonen sihteeri Kristiina Huff Maria Ruohtula

Lisätiedot

.loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/

.loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/ .loc OAJ:n VARSINAIS-SUOMEN ALUEYHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 9/2017-2019 Aika: Tiistai 30.10.2018 klo 16.30 19.15 Paikka: OAJ:n toimisto, Aurakatu 20 E Läsnä: Varsinaiset jäsenet Varajäsenet

Lisätiedot

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat

4 57 Keltinmäen alueseurakunnan ennakkoäänestyspaikat JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2014 1 AIKA 28.8.2014 klo 16.30 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS Helsinki Congress Paasitorni. Pöytäkirja

PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS Helsinki Congress Paasitorni. Pöytäkirja PAMIN VALTUUSTON YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS 11.12.2018 Pöytäkirja 2016 PALVELUALOJEN AMMATTILIITTO PAM ry 1(7) Sisällysluettelo Pöytäkirja... 2 Osallistujaluettelo... 5 Esityslista... 7 PALVELUALOJEN AMMATTILIITTO

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2018 1 06.11.2018 Aika 06.11.2018, 10:00-14:50 Paikka Kuopion kampus, Medistudia MS303 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen 1-6 Rouvinen

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2018 1 13.03.2018 Aika 13.03.2018, 10:00-14:20 Paikka Joensuun kampus, Metria M301 Osallistujat Nimi Tehtävä Läsnäolo Kaarniranta Kai professori, jäsen poissa Rouvinen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15.

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. Paikka: Läsnä: K-rakennus, Visamäki Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 7.5.2012 Paikka: Läsnä: Asianajotoimisto Krogerus Oy Unioninkatu 22 Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen Mikko Murto

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/ Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 5/2017 1 26.10.2017 Aika 26.10.2017, 13:00-13:40 Paikka Videoneuvotteluna Joensuun kampus AU300, Kuopion kampus Sn102 ja Savonlinnan kampus A130 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 25.4.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

KOKOUKSESSA KÄSITELTIIN MM.

KOKOUKSESSA KÄSITELTIIN MM. OAJ Pääkaupunkiseutu Tiivistelmä 5/2018 1 (5) KOKOUKSESSA KÄSITELTIIN MM. TALOUSASIAT Yhdistyksen talous Merkittiin tiedoksi tuloslaskelma ja tase. JAOSTOT Edunvalvonta- ja koulutusavustusanomukset Päätettiin

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 24.10.2018 klo 17.00 19.51 Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:40 Paikka Vehmersalmen asukastupa, Satamarannantie 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Taina Maria Worster,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sivu 1/5 Pöytäkirja 1/2017 Aika: 15. joulukuuta 2016 klo 10.45 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Ali Benkherouf Inari Harjuniemi

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2014

OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2014 OAJ PIRKANMAAN KOULUTUKSET JA EDUNVALVONNANTILAISUUDET VUONNA 2014 (päivitetty 2.4.2014) Menneet tapahtumat 2014 Kehyskuntien + Tampereen pääluottamusmiesten ja puheenjohtajien koulutustilaisuus seuturakenneselvityksestä

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Tiimitila Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KOKOUSAIKA 9.4.2019 klo 9:00 15.15 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja 9:00 15.15 Niemi Pauli, varapuheenjohtaja 9:00 15.15 Puurula Merja, jäsen 9:00 15.15 Paasovaara

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kulttuuritoimikunta 11.01.2019 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 4 Keskustelu kulttuuritoimikunnan

Lisätiedot

esityslista Turunen Hannele professori, jäsen Laukkanen Tommi professori, varajäsen Laitinen Mikko professori, varapuheenjohtaja

esityslista Turunen Hannele professori, jäsen Laukkanen Tommi professori, varajäsen Laitinen Mikko professori, varapuheenjohtaja 6/2018 1 Aika, 09:00 Paikka Joensuun kampus, Aurora AU206 Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Kaarniranta Kai professori, jäsen Rouvinen Juha professori, varajäsen Honkakoski Paavo professori, jäsen Elorinne

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 7/2016 Aika: 18. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen.

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. SYYSKOKOUS Aika 23.11.2016 klo. 18.00 20.35 Paikka, Tarja Halonen - sali Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. Liite:1 1 Kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Kenneth

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 8.5.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A 1 Kokouksen avaus Esitys: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa 17.20. 2

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot