LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, LILJENDAL

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2013 1. Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, LILJENDAL"

Transkriptio

1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta AIKA klo 18:30-21:50 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Näri Mikko Jussi varapuheenjohtaja läsnä alk. 17 Bergström Torbjörn Ossian jäsen Björkman-Nystén Nina jäsen läsnä alk. 17 Lindlöf Mona jäsen Niemelä Lenita jäsen Lindell Carl-Henrik jäsen jäävi 21, 22 Lönnfors Torbjörn jäsen Sjögård Carolina jäsen Noroviita Timo jäsen MUUT Vickholm Sam maaseutupäällikkö/ sihteeri POISSA Stenvall Miriam jäsen Liljestrand Tom kh:n puheenjohtaja Fellman Atte kh:n edustaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Johan Björklöf Sam Vickholm KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Loviisassa Carolina Sjögård Mona Lindlöf PÖYTÄKIRJA YLEI- SESTI NÄHTÄVILLÄ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, LILJENDAL Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa Loviisa

2 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 16 Pöytäkirjantarkastajat 4 17 Oikaisupyyntö 5 18 Tukihakemus lannoitesäkkien keräystä varten 6 19 Vuosien henkilöstösuunnitelma 7 20 Vuoden 2014 talousarvio 8 21 Korvausvaatimus pellon parannustöistä 9 22 Anomus vuokrasopimuksen uusimisesta Kaupungin peltomaiden hallinnoiminen Kaupungin peltojen vuokraaminen 13

3 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus ML 15 Lautakunta totesi kokouksen laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Pöytäkirjantarkastajat ML 16 Lautakunta valitsi pöytäkirjan tarkastajiksi jäsenet Carolina Sjögård ja Mona Lindlöf.

5 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Oikaisupyyntö ML 17 Isnäs Gård-Edön tiekunta on jättänyt oikaisupyynnön yksityistiejaoston päätöksestä jättää huomioimatta tiekunnan myöhästyneet kunnossapito- ja perusparannusavustus-hakemukset. Tiekunnalle on myönnetty runsaat 6000 perusparannusavustusta ELY-keskukselta. Tämä tuki ei vaadi kunnallista tukiosuutta, mutta tiekunnan taloudelliset mahdollisuudet toteuttaa hanke huononee selvästi jos kaupungin tukea ei myönnetä. Hakemusaika ja menettelytavasta on ilmoitettu tunnetuille tiekunnille kirjeitse, ilmoitettu paikallislehdissä ja kaupungin verkkosivulla kaupungin normaalien käytäntöjen mukaan. Hakemusten piti olla perillä viimeistään klo Yksikkö sulkee myös normaalisti klo 15.00, heti tämän jälkeen postilaatikot tarkistettiin. Viime vuonna jätettiin huomioimatta kaksi kunnossapitoavustus-hakemusta ja yksi perusparannusavustus-hakemus viivästymisen vuoksi. Maaseutulautakunta hylkäsi myöhemmin yhden tiekunnan oikaisupyynnön. Tänä vuonna jätettiin huomioimatta kolme kunnossapitoavustus-hakemusta ja yhden perusparannusavustus-hakemuksen samasta syystä. Tosiasia, että vuosittain jätetään myöhästyneitä hakemuksia osoittaa selvästi, että tiukkoja hakemusaikoja tarvitaan, jotta järkevä hakemusten käsittely olisi mahdollista. Jos jaosto joissakin tapauksissa luopuu omista säännöistään hakijoita ei kohdella tasapuolisesti. Liitteet 1,2,3,4,5,6,7 Ehdotus: Maaseutulautakunta ei muuta tiejaoston päätöstä Ehdotus hyväksyttiin.

6 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Tukihakemus lannoitesäkkien keräystä varten ML 18 Suomen 4H-yhdistyksillä on tapana kerätä maatiloilta käytettyjä lannoitesäkkejä kierrätystä varten. Maaseutukunnissa on yleensä myönnetty avustusta 1 sentti pienessä säkissä olevaa muovimäärää kohden. Yksikkömaksu on pysynyt samana koko euroajan. Jotta keräys voidaan toteuttaa, yhdistys haluaa etukäteen tietää, onko kaupunki halukas osallistumaan 1 sentillä/säkki. : Ehdotus: Maaseutulautakunta myöntää avustusta 1 sentin kerättyä säkkiä kohden Östnylands 4H-yhdistykselle, kuitenkin yhteensä enintään Maksaminen tapahtuu toimitetun selvityksen perusteella jälkikäteen. Liite 10. Ehdotus hyväksyttiin.

7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Vuosien henkilöstösuunnitelma ML 19 Henkilöstö on kuntien tärkein resurssi, mutta myös suurin kulu. Budjetti-ohjeissa pidetään tärkeänä että henkilöstömäärä ei kokonaisuutena saisi kasvaa, mielellään pienentyä. Siksi on tärkeää, että maaseutulautakunta ottaa kantaa tässä vaiheessa ensi vuoden työvoimaan helpottamaan budjetin esivalmistelua. Yhteinen maaseutuhallinto itäisellä Uudellamaalla aloitti toimintansa vuodenvaihteesta. Loviisan kaupunki toimii isäntäkuntana. Liitteen A:n taulukko 1 näyttää henkilöstöresurssin ennen fuusiota ja tämän vuoden ja ensi vuoden suunnitelma. Työvoimaa on jo aikaisemmin sopeutettu uuteen tilanteeseen. Maaseutuhallinnon kulut jaetaan jäsenkuntien kesken. Nykyinen tiesihteeri jää eläkkeelle Hänen tilalle ei palkata uutta henkilöä. Yksikön toimistosihteeri hoitaa jatkossa tiesihteerin tehtäviä. Tieasioiden ja maaseutuhallinnon työhuiput ovat osittain päällekkäin. Tästä johtuen varataan henkilöstösuunnitelmaan mahdollisuus lisätä tilapäistyövoimaa kolmella kuukaudella. A-liitteen taulukossa 2 kuvaillaan tilannetta toimistohenkilöstön osalta vuositasolla. Projektityöntekijän väheneminen ei vaikuta henkilöstöresurssin eikä talouteen, koska projektihenkilö ei ole osallistunut muuhun työhön ja rahoitus on ollut ulkopuolinen. B-liite on koko kehittämispalvelun henkilöstösuunnitelma. Siinä resursseja esitetään eri lailla. Tämä on virallinen henkilöstösuunnitelma. Liite 11 Ehdotus: Maaseutulautakunta hyväksyy ehdotuksen maaseutuyksikön henkilöstösuunnitelmaksi. Ehdotus hyväksyttiin.

8 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Vuoden 2014 talousarvio ML 20 Liitteenä on yksityiskohtainen talousarvio yksikön eri kustannuspaikoista, sekä lyhyesti yksikön tavoitteet tulevalle vuodelle. Lomitus-toiminnan hyväksytyt kulut kustantaa Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela. Vaikka toiminnalla on suurin liikevaihto, nettotulos on nolla. Lomitus-hallinto saa ennalta määrätyn summan jokaisesta lomitetusta päivästä Melalta. Tämä summa on kattanut kulut siitä asti kun se aloitettiin vuonna 1997, mutta marginaali supistuu. Yhteisen maaseutuhallinnon kulut jaetaan tilojen määrän ja asukasluvun mukaan jäsenkuntien kesken. Ne kustannuspaikat joissa lautakunnalla on eniten vaikuttamismahdollisuuksia ovat metsät ja tieavustukset. Metsiä ajatellen arvioidut tulot ovat lisääntyneet ja metsänhoitokustannukset pienentyneet /vuodessa. Tieavustukset ovat pysyneet muuttumattomina. Lähiruoka-projekti Huoletta Tuoretta päättyy vuodenvaihteessa, mutta se ei aiheuta muutoksia taloudessa, koska projektilla on ollut ulkopuolista rahoitusta. Tavoitteet vuodelle ovat lähinnä toiminnan viimeistelyä ja vakauttamista muutamien vuosien suurten muutosten jälkeen. Uutta tälle vuodelle on vapaaehtoinen metsänsuojeluohjelma Metso tai muita luonnonsuojeluohjelmia. Projekti pitäisi aloittaa koko kaupungin metsien kartoituksella. Liitteet 15,16,17 Ehdotus: Talousarvio-ehdotus hyväksytään Ehdotus hyväksyttiin.

9 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Korvausvaatimus pellon parannustöistä ML 21 Herman Lindell on lähettänyt korvausvaatimuksen joistakin parannustöistä pelloilla. Hän vaatii myös ojan siirtämistä, jos vuokrasopimusta ei jatketa. Korvausvaatimus on perusteltu ja olemme lähettäneet pyynnön muille vuokraviljelijöille ilmaista vastaavia vaatimuksia. Toinen vastaus on tullut. Lindell on vuonna 2009 saanut silloiselta Loviisan kaupungilta luvan putsata ojia lohkolla ja salaojittaa oja lohkojen ja välillä. Korvausvaatimus koskee lähinnä salaojitusta. Maanoikeuslain mukaan Lindellillä on oikeus korvaukseen. Työt on suoritettu vuonna 2009 ja ovat maksaneet 2090,50 ilman alv. Salaojista tehdään poistoja 10% jäännöskustannuksesta vuosittain. Lindellillä on oikeus tehdä poistoja , jäännöskustannus on ,42. Salaojitus on tehty niin että putken päällä on pienempi oja vedenvirtausta varten. Syy vaatimukseen ojan siirtämisestä on että ojan ja kaupungin rajan välillä on n. 15 metrin leveä alue jota Lindell viljelee yhdessä kaupungin lohkon kanssa. Aluetta olisi vaikea viljellä, jos joku muu viljelisi kaupungin peltoa. Kaupunki ei voi estää ojan siirtämistä rajalle eikä síllä ole syytä tehdä sitä. Tarvittava oja on pieni ja kustannukset ojittamaan uusi oja eivät ole suuria, erityisesti kun kustannukset puolitetaan. Kaupunki ei osallistu vanhan ojan täyttämiseen. Liite 8 Ehdotus: Maaseutulautakunta korvaa Herman Lindellille 1234,42 jos viljelijä vaihtuu lohkolla. Kaupunki osallistuu 50% uuden ojan kustannuksiin, jos sovitaan etukäteen ojituksen metrihinnasta ja ojan syvyys on sellainen että salaojitus ei vioitu. Ehdotus hyväksyttiin. Carl-Henrik Lindell ilmoitti olevansa jäävi eikä osallistunut asian käsittelyyn.

10 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Anomus vuokrasopimuksen uusimisesta ML 22 Herman Lindell on lähettänyt anomuksen vuokrasopimuksen pidentämisestä asiamiehensä Vesa Viljasen kautta. Lindell on halukas maksamaan 250 /ha/vuosi vuokraa ja viittaa sopimukseen jota lautakunta neuvotteli uudestaan joulukuussa viime vuonna. Vertailu on harhaanjohtava, koska siinä tapauksessa vuokrasopimus oli voimassa asti, jota kaupunki ei pystynyt yksipuolisesti purkamaan. Sopimus oli tehty ennen kuntafuusiota. Vuokrasopimus piti neuvotella uudestaan, jotta viljelysalueita voitiin yhtenäistää. Tästä seuraten pinta-ala suureni vähän, mutta viljelijä suostui vuokran nostamiseen koko pinta-alalta. Vuokra oli aikaisemmin hyvin alhainen. Lautakunta ei voi tässä vaiheessa hyväksyä anomusta. Liite 9 Ehdotus: Maaseutulautakunta hylkää anomuksen Ehdotus hyväksyttiin. Carl-Henrik Lindell ilmoitti olevansa jäävi eikä osallistunut asian käsittelyyn.

11 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Kaupungin peltomaiden hallinnoiminen ML 23 Loviisan kaupunki omistaa n. 180 ha peltoa. Pellot ovat peräisin fuusiokunnista ja ne ovat olleet vuokrattuna. Vuokrasopimukset ovat nyt yhtenäistetty niin että melkein kaikki loppuvat Tilatuen tukioikeuksien omistus on siirretty kaupungille. Lautakunnan pitäisi nyt ottaa kantaa miten pellot hallinnoidaan tulevaisuudessa. Lyhyellä tähtäimellä on kaksi vaihtoehtoa. Kaupunki voi itse ostopalveluiden kautta hoitaa pellot tai vuokrata ne. Jos pellot ovat kaupungin omassa hallinnassa, on helpompaa toteuttaa erilaisia projekteja tai myydä niitä. Vuokrasopimus sitoo maanomistajan sopimuskaudella. Hallinnoimisen helpottamiseksi ja turvatakseen viljelijän toimintamahdollisuudet sopimuksista pitäisi tehdä mahdollisimman pitkiä. Pitemmät sopimukset sitovat kaupungin pidemmäksi ajaksi. Vuokrasopimus ei estä myymistä mutta sitoo uuden omistajan. Maanvuokralaki sisältää määräyksiä jotka suojelee viljelijää riippumatta yhteisistä sopimuksista. On mahdollista solmia toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia lyhyellä irtisanomisajalla mutta ne voivat olla voimassa enintään 2 vuotta. Talous on epävarmempi, jos kaupunki itse viljelee pellot. Alueella on viljelijöitä jotka pystyisi hoitamaan niitä. Talous riippuu paljon siitä millaisen sopimuksen onnistutaan solmimaan töistä. Vuokraamalla tiedämme vuotuiset tulot kun vuokrasopimus on allekirjoitettu. Molemmat vaihtoehdot sisältävät tukipoliittisia riskejä. On keskusteltu siitä, onko oikein maksaa maataloustukea valtioille, kuningashuoneille ja vauraille ihmisille jne. On olemassa riski, että asetetaan rajoituksia sille miten pieni osa maatalouden tulot saavat olla kokonaistuloista, jotta tuki voidaan maksaa. On myös suunniteltu laskea uudestaan tilatuen tukioikeudet, mitä uudelleenlaskeminen tarkoittaa on epäselvää. Jos se tarkoittaa että oikeudet määritetään viljelijälle, voi olla vaikeaa saada ne takaisin maanomistajalle jos pelto on ollut vuokrattuna. Tämä tarkoittaa että tulevaisuudessa tarjousmenetelmästä tulee vaikea ja vuokrataso jää alhaiseksi. Alkuperäisen aikataulun mukaan tuen uudistus olisi astunut voimaan vuonna Silloin suunnitelmat EU-tasolla olisivat olleet pitemmällä. Nykyisen aikataulun mukaan uudistus toteutetaan Tähän viitaten on myös epäselvää jos solmitaan uusia ympäristö- ja lfa-sitoumuksia ensi keväänä. Aina on voinut solmia uusia sitoumuksia vaikka on uhkailtu vastakohdalla monta kertaa, mutta varmuudella tiedämme siitä niin myöhään että suunnitelmien muutos ei ole mahdollista.

12 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Ilman näitä sitoumuksia taloudesta tulee todella huono. Jos kaupunki pitää pellot itsellään, niin silloin on paremmat mahdollisuudet myydä erilliset pellot tai toteuttaa erilliset ympäristöprojektit. Suurempi taloudellinen ja tukipoliittinen epävarmuus tekee kuitenkin sen, että vuokraaminen on varmempi vaihtoehto. Ehdotus: Maaseutulautakunta päättää vuokrata kaupungin peltomaat. Ehdotus hyväksyttiin.

13 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Maaseutulautakunta Kaupungin peltojen vuokraaminen ML 24 Peltomaiden vuokraaminen ei ole hankintaa. Kaupungin ei tarvitse valita viljelijää tarjousten perusteella. Käytännössä on kuitenkin hyvin vaikeaa määrittää oikea vuokrataso ja valita viljelijä ilman tarjouskierrosta. Peltojen jakaantuminen on hyvin sirpaleinen eikä vastaa tämän päivän vaatimuksia yhtenäisistä viljelyalueista. Liitteenä lista peltomaista ja ehdotus uuteen jakoon. Kokouksessa esitellään alueet ja erityisjärjestelyt jotka vaaditaan joillekin alueille lähemmin. Pellot vuokrataan 5 vuodeksi, jaettuna kahteen jaksoon. Ensimmäinen jakso jos kumpikaan osapuoli ei irtisano sopimusta ennen , sopimus jatkuu automaattisesti samoilla ehdoilla asti. Jako antaa kaupungille mahdollisuuden myydä joitakin alueita. Viljelijällä on mahdollisuus vetäytyä jos maatalouspolitiikan uudistus johtaa siihen, että vuokratasoa on mahdotonta maksaa tai muita sopimusehtoja ei voida täyttää. Tarjoukset annetaan muodossa /ha/vuosi. Tarjoukset vertaillaan pistejärjestelmällä jolloin 1 /ha/vuosi vastaa yhtä pistettä. Pisteenantamisessa välimatka vuokra-alueen ja viljelijän tuotantolaitoksen välillä huomioidaan. Tuotantolaitoksella tarkoitetaan paikkaa mihin sato viedään suoraan pellolta (kuivuri, kaasutiivis siilo jne.) ja jonka viljelijä omistaa tai vuokraa. Jos välimatka on vähemmän kuin 10,0 km pistemäärää nostetaan 20 %, jos välimatka on 10,1-25,0 km pistemäärää nostetaan 10 %. Välimatka lasketaan yleisten teiden tai tietä jota tarjouksenantajalla on lupa käyttää kautta. Sopimukset tehdään alueittain sen tarjouksenantajan kanssa joka on saanut eniten pisteitä. Vuokrataso on alkuperäinen eurotarjous hehtaarilta ja vuodelta. Nykyiset vuokraviljelijät saavat tarjouspyynnön kotiin lähetettynä. Muita tiedotetaan lyhyellä ilmoituksella kaupungin virallisessa mainosvälineessä. Muita yksityiskohtia löytyy kaupungin kotisivulta tai niitä voi tilata maaseututoimesta. Kaupunki pidättää itsellään oikeuden hylätä yksittäisten tuottajien tarjoukset ja pyytää lisätietoja siitä miten viljelmää aiotaan hoitaa. Liitteet 12,13,14 Ehdotus: Lautakunta määrittää periaatteet peltomaiden vuokraamisesta.

14 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Alueet 1-12 vuokrataan 2+3 vuotta alkaen 2014, eniten tarjoavalle. Alueen 11 lohko 2667 hallinta siirretään kun tämänhetkinen vuokrasopimus päättyy. Tarjouksia vertaillaan antamalla pisteitä jossa 1 /ha/vuosi vastaa 1 pistettä. Pisteiden antamisessa otetaan huomioon välimatka vuokratun alueen ja viljelijän tuotantolaitoksen välillä. Tuotantolaitoksella tarkoitetaan paikkaa mihin sato viedään suoraan pellolta (kuivuri, kaasutiivis siilo jne.) ja jonka viljelijä omistaa tai vuokraa. Jos välimatka 0-15,0 km pistemäärää nostetaan 15%. Välimatka lasketaan yleisten teiden kautta tai tietä jota tarjouksenantajalla on oikeus käyttää. Sopimukset tehdään alueittain sen tarjouksenantajan kanssa joka on saanut eniten pisteitä. Vuokrataso on alkuperäinen eurotarjous hehtaarilta ja vuodelta. Alueella 7 vaaditaan että pellot 2049 ja 2050 viljellään luonnonhoitopelloina ja riistapelloina. Alue 20 liitetään alueeseen 4. Alue 14 käsitellään kun nykyinen sopimus loppuu. Alueet 13 ja 19, maaseutupäällikkö neuvottelee nykyisten viljelijöiden kanssa alueen kehittämisestä ja hintatasosta, jos neuvottelutulos ei täytä niitä vaatimuksia joita maaseutulautakunta on antanut maaseutupäällikölle alueet liitetään tarjouskierrokselle. Alueet 15 ja 17, tarjotaan nykyisille viljelijöille 300 /ha/vuosi. Jos tarjousta ei hyväksytä alueet liitetään tarjouskierrokselle. Alue 16 siirretään asuntoyhtiölle Åstrand. Alue 21 vuokrataan pitkäaikaisella sopimuksella nykyisille käyttäjille. Nykyiset vuokra-viljelijät saavat tarjouspyynnön postitse. Muita tiedotetaan lyhyellä ilmoituksella kaupungin virallisessa mainosvälineessä ja kaupungin kotisivulla. Kaupunki pidättää itsellään oikeuden hylätä yksittäisten tuottajien tarjoukset ja pyytää lisätietoja siitä miten viljelmää aiotaan hoitaa.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 26.02.2014 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, Liljendal LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina Lindell

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 30.10.2014 klo 18:30-20:15 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Näri Mikko Jussi varapuheenjohtaja Bergström

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Maaseutulautakunta AIKA 04.02.2015 klo 18:30-19:40 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Bergström Torbjörn

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Maaseutulautakunta AIKA 07.03.2012 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Karlsson Mikael puheenjohtaja Hovi Tapani varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Björkell Jan-Eric

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja Björkell Jan-Eric LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 Yksityistiejaosto AIKA 17.06.2013 klo 19:30-20:45 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Bergström Torbjörn jäsen Kippola

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL. POISSA Mia Heijnsbroek-Wirén kh:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL. POISSA Mia Heijnsbroek-Wirén kh:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Yksityistiejaosto AIKA 23.04.2015 klo 18:30-21:00 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Näri Mikko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, LILJENDAL LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 20.03.2014 klo 18:30-19:10 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Näri Mikko Jussi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAASEUTULAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011. Loviisan maaseutuyksikkö, Bäckaksenkuja 1, Liljendal

MAASEUTULAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011. Loviisan maaseutuyksikkö, Bäckaksenkuja 1, Liljendal MAASEUTULAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Kokousaika 4.10.2011 klo 19.00-20.10 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Loviisan maaseutuyksikkö, Bäckaksenkuja 1, 07880 Liljendal KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 27.09.2012 klo 19:45-20:05 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2010 1 Yksityistiejaosto AIKA 18.11.2010 klo 19:00-19:45 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Hovi Tapani jäsen Kurki Thomas

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 29.02.2012 klo 19:00-19:20 PAIKKA Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Karlsson Mikael

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Yksityistiejaosto AIKA 13.03.2013 klo 18:00-21:00 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Näri Mikko varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tilatuki. 2014 vanhoilla säännöillä 2015 suurten muutosten vuosi Aktiiviviljelijä Tukioikeuksien siirto Ylimääräisten mitätöinti

Tilatuki. 2014 vanhoilla säännöillä 2015 suurten muutosten vuosi Aktiiviviljelijä Tukioikeuksien siirto Ylimääräisten mitätöinti Tilatuki 2014 vanhoilla säännöillä 2015 suurten muutosten vuosi Aktiiviviljelijä Tukioikeuksien siirto Ylimääräisten mitätöinti Tiedot perustuu valmistelun nykyiseen tilanteeseen. 3.10.2014 P Pethman Haikula

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 15.11.2012 klo 18:00-20:00 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Hovi Tapani jäsen Löflund Henrik

Lisätiedot

Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen

Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen MAANVUOKRASOPIMUS Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungi

Lisätiedot

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin Maanvuokra Maatalouslinja / Marica Twerin Maanvuokra Rakennetun viljelmän voi vuokrata (asuin- ja talousrakennukset) enintään 25 vuodeksi. Jos vuokrasopimuksessa ei ole mainittu aikaa, sopimus katsotaan

Lisätiedot

VILJELIJÄTUKIKOULUTUS TUKIOIKEUKSIEN HAKU VARANNOSTA VARANTOON VIENNIT TUKIOIKEUKSIEN SIIRROT

VILJELIJÄTUKIKOULUTUS TUKIOIKEUKSIEN HAKU VARANNOSTA VARANTOON VIENNIT TUKIOIKEUKSIEN SIIRROT VILJELIJÄTUKIKOULUTUS TUKIOIKEUKSIEN HAKU VARANNOSTA VARANTOON VIENNIT TUKIOIKEUKSIEN SIIRROT 05.04.2017 Haku varannosta Viimeinen hakupäivä 15.6.2017 Hakulomake 289, sekä ohjeet osoitteesta: www.suomi.fi/lomakkeet

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal. Löflund Henrik. Stenvall Miriam jäsen 25-28

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal. Löflund Henrik. Stenvall Miriam jäsen 25-28 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Maaseutulautakunta AIKA 06.09.2012 klo 18:30-20:45 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Karlsson Mikael puheenjohtaja Hovi Tapani varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA

KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA KOSKEN TL MAASEUTULAUTAKUNTA Aika: Torstaina 24. helmikuuta 2011 kello 10.00 11.18 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone. Saapuvilla: Paikalla / poissa Puheenjohtaja Timo Vähätalo x

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS (2)

MAANVUOKRASOPIMUS (2) MAANVUOKRASOPIMUS (2) Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

Tilatukioikeudet. 2014 vanhoilla säännöillä 2015 suurten muutosten vuosi Aktiiviviljelijä Tukioikeuksien siirto Ylimääräisten mitätöinti

Tilatukioikeudet. 2014 vanhoilla säännöillä 2015 suurten muutosten vuosi Aktiiviviljelijä Tukioikeuksien siirto Ylimääräisten mitätöinti Tilatukioikeudet 2014 vanhoilla säännöillä 2015 suurten muutosten vuosi Aktiiviviljelijä Tukioikeuksien siirto Ylimääräisten mitätöinti Tiedot perustuu valmistelun nykyiseen tilanteeseen. 28.11.2014 P

Lisätiedot

Mallien mukana on täyttöohjeet, jotka kannattaa lukea ennen sopimuksen tekoa. Pellon vuokraamisesta ja sen ehdoista tulisi aina sopia kirjallisesti.

Mallien mukana on täyttöohjeet, jotka kannattaa lukea ennen sopimuksen tekoa. Pellon vuokraamisesta ja sen ehdoista tulisi aina sopia kirjallisesti. Pellon vuokrasopimuksiin kaksi mallia MTK on laatinut avuksesi pellon vuokrasopimusmallin. Tarjolla on kaksi mallia. Malleissa on otettu huomioon maanvuokralain ja EU:n maatalousuudistuksen vaatimukset

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS (1)

MAANVUOKRASOPIMUS (1) MAANVUOKRASOPIMUS (1) Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Maaseutulautakunta AIKA 27.05.2019 klo 18:30-20:04 PAIKKA Bäckasinkuja 1A 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Turku Roger puheenjohtaja Bergström Torbjörn Ossian jäsen Hollmén Annina

Lisätiedot

PELLON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja Vuokralainen Raision kaupunki y 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Tilatunnus 680 036 583 xxx Vuokrauksen kohde Kylä Tila RN.o pinta-ala xxx xxx xxx xxx Vuokra-alueen ja mahdollisten

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) KOKOUSTIEDOT Aika 28.5.2012 klo 17 19.10 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen Jukka

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 18:00-18:57 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS (1)

MAANVUOKRASOPIMUS (1) MAANVUOKRASOPIMUS (1) Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 27.08.2014 klo 17:30-18:45 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, LILJENDAL

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, LILJENDAL LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Maaseutulautakunta AIKA 18.02.2016 klo 18:30 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Lönnfors Torbjörn puheenjohtaja Bergström Torbjörn Ossian

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Törnroos Ingrid

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Törnroos Ingrid LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 19.03.2013 klo 18:00-19:15 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 28.02.2017 klo 18:00-19:55 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ POISSA Näri Mikko varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 Yksityistiejaosto AIKA 26.09.2013 klo 18:30-20:20 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Björkell Jan-Eric jäsen Bergström

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. Versio 2016/1. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA. Tilatunnus/y-tunnus.

MAANVUOKRASOPIMUS. Versio 2016/1. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA. Tilatunnus/y-tunnus. MAANVUOKRASOPIMUS Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Maaseutulautakunta 26.09.2012 Aika 26.09.2012 klo 19:00-19:45 Paikka Maaseututoimisto, Keskuskatu 51 b Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin

Maanvuokra. Maatalouslinja / Marica Twerin Maanvuokra Maanvuokra Rakennetun viljelmän voi vuokrata (asuin- ja talousrakennukset) enintään 25 vuodeksi. Jos vuokrasopimuksessa ei ole mainittu aikaa, sopimus katsotaan tehdyksi 2 vuodeksi. Sopimus

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS (1)

MAANVUOKRASOPIMUS (1) MAANVUOKRASOPIMUS (1) Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142 Perusturvalautakunta AIKA 19.08.2014 klo 17:30-18:34 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Mainostilan myynti Maijamäen liikuntahalliin 5

Sisällysluettelo. 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta Saatavien poisto 4. 3 Mainostilan myynti Maijamäen liikuntahalliin 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Vapaa-aikalautakunta 01.03.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Vapaa-aikalautakunnan toimintakertomus vuodelta 2015 3 2 Saatavien poisto 4 3 Mainostilan myynti Maijamäen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 14 Elinkeino- ja kehittämisjaosto AIKA 14.03.2013 klo 17:30-21:05 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Karvonen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS (1)

MAANVUOKRASOPIMUS (1) MAANVUOKRASOPIMUS (1) Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.

JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE. Kh Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6. JAKOBSTADS SKYTTEFÖRENING R.F: LAUNISAAREN AMPUMARATA-ALUE Kh 25.6.2012 306 Jakobstads skytteförening r.f:n kirje 19.6.2012: Liite 306 Jakobstads skytteförening r.f. anoo, että kaupunginhallitus valitsee

Lisätiedot

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN VUOKRAUS

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN VUOKRAUS KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN VUOKRAUS Kunnan omistamien peltojen vuokrauksen tarkoituksena on peltojen säilyttäminen viljely- ja tukikelpoisena. Vuokra-aika on 1.4.2018 31.12.2022. Määrätyistä kaava-alueen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN VUOKRAUS

PORNAISTEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN VUOKRAUS PORNAISTEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN VUOKRAUS Kunnan omistamien peltojen vuokrauksen tarkoituksena on peltojen säilyttäminen viljely- ja tukikelpoisena. Vuokra-aika on 1.5.2018 30.4.2023, osassa pelloista

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

PARGAS IDROTTSFÖRENING RF:N ANOMUS PAJBACKAN HIEKKAKENTÄN VUOKRAAMISESTA NS. KYLMÄÄ KEINONURMIKENTTÄÄ VARTEN

PARGAS IDROTTSFÖRENING RF:N ANOMUS PAJBACKAN HIEKKAKENTÄN VUOKRAAMISESTA NS. KYLMÄÄ KEINONURMIKENTTÄÄ VARTEN PARGAS IDROTTSFÖRENING RF:N ANOMUS PAJBACKAN HIEKKAKENTÄN VUOKRAAMISESTA NS. KYLMÄÄ KEINONURMIKENTTÄÄ VARTEN 1551/34.340/2006 KHALL 28.02.2007 79 Liitteet B3-6 Talousjohtaja: Pargas Idrottsförening rf

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 Tekninen jaosto 4.4.2016 AIKA Maanantai 4.4.2016 kello 18.00-21.15 PAIKKA Teknisen toimiston kokoushuone (Kestintie 3, 37370 Narva) KÄSITELLYT ASIAT Otsikko 28 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 40 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 16.06.2015 klo 17:00-19:32 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

LAUSUNTO JA SELVITYS PERHETYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ ULKOISELLA HAULLA

LAUSUNTO JA SELVITYS PERHETYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ ULKOISELLA HAULLA Tarvasjoen kunnanhallitukselle 08.04.2014 LAUSUNTO JA SELVITYS PERHETYÖNTEKIJÄN VAKANSSIN TÄYTTÄMISESTÄ ULKOISELLA HAULLA Tarvasjoen kunnanhallitus on 31.3.2014 89 pyytänyt lausunnon ja selvityksen perhetyöntekijän

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 479

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 479 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2015 476 Kunnanhallitus 23.11.2015 AIKA 23.11.2015 klo 18:20 18.30 PAIKKA Yläaste, auditorio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 265 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (12) Tiejaosto Luomanrannan tiekunnan ja Kehä III liittymän parantaminen

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (12) Tiejaosto Luomanrannan tiekunnan ja Kehä III liittymän parantaminen Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (12) Aika 25.01.2018, klo 17:00-17:30 Paikka Kokoushuone Apila 2. kerros Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 10

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ PAIKKA Tekninen keskus, 3.kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ PAIKKA Tekninen keskus, 3.kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 19.12.2013 klo 17:00-20:03 PAIKKA Tekninen keskus, 3.kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 15.01.2008 klo 17:30-20:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35 Tarkastuslautakunta AIKA 12.05.2015 klo 17:30-21:07 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Hagfors Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 16.06.2015 klo 16:00-19:20 Paikka Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen. ha.

MAANVUOKRASOPIMUS. Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen. ha. MAANVUOKRASOPIMUS Me allekirjoittaneet olemme tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen VUOKRANANTAJA Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRALAINEN Tilatunnus/y-tunnus Osoite VUOKRAUKSEN KOHDE kunnan/kaupungin

Lisätiedot

Kilpailutettavat vuokrapellot 2016-2020

Kilpailutettavat vuokrapellot 2016-2020 Kilpailutettavat vuokrapellot 2016-2020 Tarjousten jättöaika 25.11-16.12.2015 Peltokokonaisuuksia vuokrataan tarjousten perusteella Hämeenlinnan kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi 21 peltokokonaisuutta (yht.

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012. Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh.

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012. Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55. Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Läsnä: Markku Koskela puh. 1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 5/2012 Aika: Torstai 5.7.2012 klo. 18.00-18.55 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Tarja Haapaniemi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:05-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 27.11.2018 kello 10:05-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 116 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen 3 23

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Palvelutuotannon lautakunnan tiejaosto Aika 29.09.2016 klo 17:30-19:25 Paikka Yhdyskuntatekniikan kokoushuone Lumme, Ervastintie 2, Kirkkonummi Läsnäolijat Liuhta

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kokousaika 16.03.2010 klo 18.00 19.01 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tekninen toimisto KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

kunnanhallituksen edustaja

kunnanhallituksen edustaja I TEKNINEN LAUTAKUNTA 4/2010 Aika: Torstaina 02.09.2010 klo 19.00-20.05 Paikka: Karvian kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Läsnä: Markku Koskela puh.johtaja Kari Tuuliniemi varapuheenjohtaja Eija Mahlamäki

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Lukkarin koulun johtokunta 14.01.2016 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Lukkarin koulun oppilashuoltoryhmän toiminnan arviointiraportti lv 2014-2015 2 Lukkarin koulun talousarvion

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 4/2014. Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 23.4.2014 klo 15.40 16.05 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 16.6.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 16.6.2015 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika 16.6..2015 klo 18.00 19.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Mia Heinonen Jukka-Pekka

Lisätiedot

3 Sara Hildénin taidemuseon talousraportointi Ehdotus Sara Hildénin taidemuseon v talousarvioksi

3 Sara Hildénin taidemuseon talousraportointi Ehdotus Sara Hildénin taidemuseon v talousarvioksi Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 26.09.2016, klo 16:00-17:00 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 28.04.2014 3/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 28.04.2014 3/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 28.04.2014 3/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 28.04.2014 1 Aika Maanantaina 28.04.2014 klo 16.00 16.45 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Lakkapää

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 24/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 24/2013. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 SIVU 24/2013 AIKA Perjantai 17.5.2013 klo 9 10.50 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Keskusvaalilautakunta AIKA 11.01.2018 klo 16:00-16:40 PAIKKA Raatihuone, Vanha valtuustosali LÄSNÄ Wilhelmson Bengt puheenjohtaja Laitinen Åke varapuheenjohtaja Bärlund

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali)

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu , kello 19:00 19:40. Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 3 Maaseutulautakunta sivu 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 5.4.2011, kello 19:00 19:40 Virastotalon kokoushuone (vanha käräjäsali) Nikkola Antti,

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ PÖYTÄKIRJA YLEI- Loviisan kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla SESTI NÄHTÄVILLÄ

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ PÖYTÄKIRJA YLEI- Loviisan kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla SESTI NÄHTÄVILLÄ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 Keskusvaalilautakunta AIKA 26.01.2018 klo 19:00-20:00 PAIKKA Raatihuone, Vanha Valtuustonsali LÄSNÄ Wilhelmson Bengt puheenjohtaja Laitinen Åke varapuheenjohtaja Bärlund

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 19 Satamaterminaalin ilmastoinnin ja lämmön talteenottojärjestelmän uusinta Sataman ajankohtaiset asiat 5

Sisällysluettelo. 19 Satamaterminaalin ilmastoinnin ja lämmön talteenottojärjestelmän uusinta Sataman ajankohtaiset asiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 3/2013 1 Satamalautakunta 09.04.2013 Sisällysluettelo Sivu 19 Satamaterminaalin ilmastoinnin ja lämmön talteenottojärjestelmän uusinta 3 20 Sataman ajankohtaiset asiat 5 Naantalin

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot