Valtuustovaalit alkavat osallistu ja vaikuta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valtuustovaalit alkavat osallistu ja vaikuta"

Transkriptio

1 20/ Valtuustovaalit alkavat osallistu ja vaikuta Äänestys valtuuston jäsenten valitsemiseksi alkaa kello 9.00 ja loppuu kello Äänestäminen on tällä aikavälillä mahdollista mihin kellon aikaan tahansa. Äänioikeutettuja ovat yhdistyksen varsinaiset ja lepäävät jäsenet, jotka ovat suorittaneet heille säädetyn jäsenmaksun. Eläkeläisjäsenet eivät yhdistyksen sääntöjen mukaan ole äänioikeutettuja vaaleissa. Vaalin tekninen toteutus hoidetaan Pardian toimistolta käyttämällä Webropol-sovellusta. Äänestys tapahtuu siten, että jäsenen sähköpostiosoitteeseen lähetetään internet-linkki henkilökohtaiseen äänestyslomakkeeseen, jolla kukin äänioikeutettu voi äänestää yhden kerran Älä siis lähetä linkkiä eteenpäin kenellekään toiselle. Äänestyslomakkeelta valitaan sen ehdokkaan nimi, jota halutaan äänestää. Muista painaa myös lähetä -nappulaa. Äänestää voi vain sähköisesti. Äänestyslomake on ns. anonyymilomake, ja Webropol-järjestelmästä tulostuu äänestysajan päättyessä vain ehdokkaiden saamat äänimäärät ja äänestäneiden lukumäärä, joten vaalisalaisuus on taattu. Mitä tehdä, jos äänestyslinkki ei tulekaan sähköpostiisi? Äänestyslinkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka sinulla oli jäsenrekisterissämme maanantaina Jos et muista minkä sähköpostiosoitteen olet tallentanut jäsentietoihimme, voit tarkistaa tietosi Pardian sähköisessä asioinnissa. Kirjautumisohjeet löydät osoitteesta -> jasenyys -> pardian-verkkopalvelut -> miten kirjaudun. Äänestyslinkkien lähettäminen aloitetaan webropol-sovelluksella aamulla , jos et saa linkkiä saman päivän aikana, niin tarkista, että linkki ei ole ohjautunut roskapostiksi. Jos äänestyslinkki ei löydy sieltäkään, niin lähetä viesti osoitteeseen Otsikoi viestisi Valtuustovaalit, kerro nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Vaalien ehdokkaat kahdessa eri vaaliliitossa Valtuustovaaleissa on kaksi eri vaaliliittoa, joiden ehdokkaista sinun tulee valita oma ehdokkaasi. Vaaliliittojen ehdokkaat löydät tiedotteen liitteenä olevista erillisistä vaalimainoksista. Äärirajoille vaaliliitossa ovat ehdokkaat numerovälillä 2 14 ja Avoimessa vaaliliitossa numerovälillä Kelan toimihenkilöt ry Hannele Vartiainen Ratamestarinkatu 11 p Helsinki hannele.vartiainen@pardia.fi

2 - 2 - Vaalitulos Valtuuston jäsenet valitaan vertailulukujen mukaisessa järjestyksessä. Valtuutetuiksi valitaan 32 suurimman vertailuluvun saanutta ehdokasta. Varavaltuutettujen järjestys määräytyy äänimäärän suhteessa. Vaalilautakunta vahvistaa vaalituloksen. Vaalitulos ilmoitetaan klo jälkeen yhdistyksen tiedotteella ja kotisivuilla osoitteessa Lisää tietoa valtuustovaalista: Ei irtisanomisia Kelan uudesta organisaatiorakenteesta Hallinnon ja toiminnan kehittämishankkeen (HAKE) valmistelema ja Kelan johtoryhmässä yksimielisesti hyväksytty esitys Kelan uudeksi organisaatiorakenteeksi on herättänyt paljon keskustelua eri yksiköissä Kelan sisällä. Asiasta kiertäviä erilaisia huhuja ja puhutaan jopa toimihenkilön työpaikan olevan vaarassa. Yhdistys haluaa korostaa, että nyt on syytä rauhassa ensin odottaa Kelan hallituksen kanta organisaatiorakenteeseen. Ja korostamme, että ketään ei olla irtisanomassa uuden organisaatiorakenteen myötä. Uudessa organisaatiorakenteessa asetetaan 2 % vuotuiset säästötavoitteet vuosille Säästöjä haetaan toiminnan keskittämisen tuomista hyödyistä. Henkilöstöön kohdistuvat säästöpaineet voidaan hoitaa ns. luonnollisen poistuman kautta eli eläköitymistä hyödyntäen. Lisäksi säästöpaineisiin tuo helpotusta vuoden 2017 alusta Kelan hoidettavaksi tuleva toimeentulotuen laskenta ja maksatus. Tämän hetkisen arvion mukaan toimeentulotuen tuleminen Kelalle tuo resurssitarvetta 584 henkilötyövuoden verran. Haluan katkaista tässä vaiheessa huhut siltä, että uusi organisaatiorakenne olisi tuomassa Kelaan irtisanomisia. Voimme edelleen katsoa tulevaisuuteen luottavaisin mielin ja todeta, että Kela on edelleen turvallinen ja pysyvä työpaikka, kommentoi yhdistyksen puheenjohtaja Heli Martinmäki vellovia huhuja mahdollisista irtisanomista. Yhdistys tiedottaa lisää uudesta organisaatiorakenteesta ja sen etenemisestä, kun asia on käsitelty Kelan hallituksessa. Esimies, etuusvastaava, kehittäjä, projektin vetäjä! Olet tervetullut mukaan Kelan toimihenkilöt ry:n ESAS-pikkujouluihin (ESimies- ja ASiantuntija) Helsinkiin Hotelli Seurahuoneelle! Esittelemme uuden toimikunnan (kausi ) ja käymme läpi ajankohtaisia asioita, jonka jälkeen nautimme jouluisen buffetin. Päivän päätteeksi osallistumme musiikkitalolla Diandra, Jyrki Anttila & Musiikkitalon juhlaorkesteri -konserttiin. Ilmoittaudu mukaan klo 14 mennessä kalle.lahtinen(at)kela.fi osoitteeseen. Ilmoittautumiseen tarvitaan tiedot: työrooli, jäsennumero, matkustustapa ja erikoisruokavaliot. Mukaan mahtuu 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton, mutta 20 euron pantti otetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joka palautetaan lippujen jaossa panttia ei palauteta, jos perut osallistumisesi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutuksesta aiheutuvat kulut peritään osallistujalta (tilaisuuden arvo 110 euroa). Huomioi, että matkoja korvataan toimikunnan päätöksellä poikkeuksellisesti matkakulujen mukaan, mutta kuitenkin enintään 30 euroa/henkilö.

3 ÄÄRIRAJOILLE SUA VARTEN Me edistämme kaikkien jäsenten asioita ja tasapuolista kohtelua maantieteellisestä sijainnista ja työtehtävistä riippumatta. Käytä ääntäsi valtuustovaaleissa Marketta Eskelinen Olen Marketta Eskelinen Rovaniemen toimistolta. Toimenkuvaani kuuluu työttömyysturvan ratkaisutyö ja palvelupisteen ruokasekä kahvitaukotuuraus. Olen toimistomme yhteyshenkilö. Lapin aluetoimikunnan puheenjohtajana olen ollut vuodesta 2010, niin ikään vuodesta 2010 alkaen olen ollut Lapin yt-valtuutetun 1. varavaltuutettu ja KTH:n valtuuston jäsen toimikauden. 3. Nina Haapanen Asiakassihteeri Rovaniemen toimistosta Toimin päätoimisesti palveluneuvojana asiakaspalvelussa ja teen myös sairaanhoitokorvauksia. Olen toiminut Lapin Yt-valtuutetun 1. tai 2. varana vuosina Tällä hetkellä olen Lapin aluentoimikunnan jäsen.

4 4. Satu Koponen Olen työskennellyt Kelassa viisi vuotta yhteyskeskuksessa. Valtuustossa on nyt harjoiteltu ensimmäinen kausi ja mielelläni haluaisin jatkaa. Toimin myös Kelan toimihenkilöt ry:n Pohjois- Karjalan alueyhdistyksen toimikunnassa. Yhteyskeskuksessa olen ollut yt-valtuutettuna ja nyt varavaltuutettuna. Minulle on tärkeää huolehtia jäsenien edunvalvonnasta, jossa jokainen kelalainen tekee yhtä tärkeää Kelatyötä. Perheeseeni kuuluvat aviopuolisoni ja kaksi nuorta lukiolaista sekä vanha kissarouva. Kesäisin minut löytää Käpälämäestä perheemme kesämökiltä, jossa latailen akkuja talvea varten. 5. Laura Korjula Kelalainen vuodesta 2002 alkaen. Asiakaspalvelussa palveluneuvojana vuodesta 2006 alkaen. Tällä hetkellä työskentelee Hakunilan asiakaspalvelussa, joka on Vantaa-Porvoon vakuutuspiirin toimipiste Itä-Vantaalla, Etelä-Suomessa. Uudenmaan alueen 1. yt-varavaltuutettu, Kelan toimihenkilöyhdistyksen valtuustossa usean kauden, alueyhdistyksen puheenjohtajana monta vuotta, kaudella 2014 sihteerinä ja yhteyshenkilönä. 6. Terhi Laurell Työskentelen vakuutussihteerinä Päijät-Hämeen vakuutuspiirissä Lahdessa tehden yleisen asumistuen ratkaistutyötä. Kelaurani on alkanut 2002 pienen toimiston asiakaspalvelusta. Kelan toimihenkilöyhdistyksessä on toiminut aktiivisesti vuodesta 2007 ja valtuustossa olen ollut vuodesta Yt-varavaltuutettuna Hämeen ja Kymen alueella olen ollut vuodesta 2010 ja jatkan ensi vuonna varsinaisena Ytvaltuutettuna Päijät-Hämeessä. Haluaisin jatkossakin olla edustajanne KTH:n valtuustossa, tehdä pitkäjänteistä edunvalvontatyötä muuttuvassa Kelassa ja edistää työhyvinvointityötä kiinnittäen huomiota kaikkien ikäryhmien työssä jaksamiseen. Yhteisesti sopien, avoimella vuorovaikutuksella ja pitkäjänteisellä työllä voimme vaikuttaa työtämme koskevien asioiden käsittelyyn.

5 7. Marika Mattila 39 v vakuutussihteeri työssä Kelassa Oulun toimistossa 30/9/2002 lähtien etuus/ratkaisutyö: hoito- ja vammaisetuudet, vv kuntoutus Kelan toimihenkilöt ry:n yhdistystoiminnassa: Oulun yt-alueen 1. varavaltuutettu (mukana vuodesta 2010 alkaen) Nuorisotoimikunnan varapuheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen jäsen, Pardian Oulun aluetoimikunnan jäsen Kth:n valtuustossa varajäsen, ollut lähes joka kokouksessa paikalla .marika.mattila@kela.fi p Olen ollut aktiivitoimija yhdistyksessä ja haluan olla mukana jatkossakin. Asiat, joihin haluan olla vaikuttamassa : - Kelan toimihenkilöt ry:n ja Kelan väliseen työehtosopimukseen (TES) ja työntekijöitä koskeviin asioihin - Kelan toimihenkilöyhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen (alueyhdistystoiminta, nuorisotoiminta, yt-toiminta) - jäsenille suunnattaviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä yhteistyöhön esimerkiksi Pardian kanssa - Kth:n talousasioihin (yhdistyksen varojen käyttö, lomaosakkeet) ja toimintasuunnitelmaan - Yhteistyön kehittämiseen jo mukana olevien jäsenten ja uusien yhdistyksen jäsenten kesken Vahvuuteni on erittäin laaja-alainen näkemys, osaaminen ja ymmärrys toimihenkilön näkökulmasta (perhe/elämäntilanne, työaikajoustot, osa-aikatyö, työstä poissaolot, sairaus -työelämä, lomat, palkkaus ) Yhteistyöllä pääsemme parhaimpaan tulokseen! 8. Mirja Mäkitalo Asiakassihteeri Sodankylän toimisto, Kelassa töissä jo 30 vuotta Lapin alueen yt-valtuutettu KTH:n valtuutettuna kaksi kautta YT-neuvottelukunnan jäsen toiminut vuosia Lapin alueyhdistyksessä. "Ääni kuuluviin äärirajoiltakin."

6 9. Irma Paso Tausta: 44-vuotias terveydenhoitaja/tradenomi, puoliso ja kaksi lasta Työskentelen Oulun toimistossa vakuutussihteerinä kuntoutuksen etuusvastaavan roolissa. Kelassa olen työskennellyt vuodesta 2000 lähtien. Valtuustotyöskentelyyn olen osallistunut kolmen valtuustokauden ajan vuodesta 2006 lähtien ja yt-varavaltuutettuna toimin vuosina Toimiston yhteyshenkilönä olen toiminut vuodesta 2005 alkaen ja aluetoimikunnan jäsenenä lähes saman rupeaman. Minulle tärkeitä asioita ovat edunvalvonnan lisäksi ihmisten hyvinvointiin liittyvät. Oikeus hyvinvointiin on jokaisella kaikilla työpaikoilla ja kaikissa tehtävissä. Tämän tulee näkyä kirkkaana ajatuksena myös yhdistystoiminnassa. Sisulla ja periksiantamattomuudella elämässä pärjää aina! 10. Satu Sivonen Paikkakunta: Joensuu Ikä: 34 vuotta Koulutus: Yhteiskuntatieteiden maisteri Työskentelen Kelan Yhteyskeskuksessa Joensuussa ja marraskuussa tulee kuusi vuotta kelalaisena täyteen. Perheeseeni kuuluu teini-iän kynnyksellä oleva tytär, avopuoliso sekä Ulpu-koira. Harrastan monipuolisesti liikuntaa, juoksen, joogaan ja käyn kuntosalilla. Tykkään matkustelusta ja leipomisesta. Toimin vastaavana Ilosaarirockin festivaaliorganisaatiossa ja olen Kelan nuorisotoimikunnan jäsen. Haluan edistää Kelassa erityisesti nuorten toimihenkilöiden asemaa ja tasavertaista kohtelua. Myös alueellinen yhdenvertaisuus on tärkeää, toimintatapojen ja pelisääntöjen tulisi olla paikkakunnasta riippumatta samat kaikkialla. Haluan edistää työnkiertoa Kelassa, henkilöstön urakehitystä ja työhyvinvointia. Henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointiin tulisi kiinnittää entistä enemmän huomiota säästöpaineiden, alati kasvavan kysynnän ja lisääntyvien työtehtävien aikakautena. Työhyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä aina takaisin!

7 11. Åsa Tietäväinen 35-vuotias asiakassihteeri, Vantaa-Porvoon vakuutuspiiristä, Porvoon toimistosta. Kelassa olen ollut jo yli 17 vuotta. Tämän hetkiseen toimenkuvaan kuuluu työttömyysturvan ratkaisutyö. Uudenmaan alueen 2. yt-varavaltuutettu, sekä alueyhdistyksen hallituksen jäsen. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme lasta. Kohti ääretöntä ja sen yli! 12. Terhi Tuovinen 28 vuotta Asuinpaikka: Oulu, kotoisin Rantsilasta (nyk. Siikalatva) Koulutus: oikeustradenomi Työnkuva Kelassa: Asiakaspalvelu, sen rinnalla sairauspäivärahan ja kuntoutusrahan ratkaisutyö. Tullut Kelaan töihin opintoihin kuuluvan harjoittelun myötä syyskuussa Oulun yt-alueen 2. varavaltuutettu alkaen. 13. Ulla Tynkkynen 44-v. kainuulaista syntyperää oleva espoolais-oululainen rouvashenkilö. Koulutus: kuntohoitaja ja sosionomi (AMK) Kelaura: v.2000 aloitus Helsingin vakuutuspiirissä Lauttasaaren toimistossa ja muutto v.2006 Oulun vakuutuspiiriin. Toimenkuvaan on kuulunut laaja kirjo eri etuustyötä, kassanhoitoa ja asiakaspalvelua. Olen ollut mukana myös uuden toimintamallin asiakaspalvelutyössä. Toimenkuva: vammaisetuus- ja työterveyshuoltoratkaisutyö. Oulun ytalueen yt-valtuutettuna alkaen. Mielestäni tarmoa tulee käyttää yhteisten asioiden hoitoon yhdistystyössä siten, että yhteinen hyvä koskettaa mahdollisimman monia. Haluan edistää kaikkien kelalaisten työehtoja ja työoloja ikään, asuinpaikkaan tai työkuvaan katsomatta oikeudenmukaisuus ja yhdenvertaisuus on tärkeää. Vahvuutenani on avoin ihmettely ja kysely. Uskon, että kun ihmettelee ja kyselee ääneen, voi saada aikaan kehittävää keskustelua ja toimintaa, joskus jopa muutoksiakin asioihin.

8 14. Anniina Vähäkuopus Asiakasneuvoja 29 vuotta, yhteisöpedagogi (AMK) Yhteyskeskus, Kemijärvi Yhteyskeskuksen yt-valtuutettu YT-neuvottelukunnan varajäsen KTH:n valtuuston jäsen kaudella KTH:n nuorisotoimikunnan jäsen KTH:n Lapin alueyhdistyksen toimikunnan jäsen Pardian PlusMiinus30-toimintaryhmän jäsen Pardian aluetoimikunnan varajäsen Elämää on Kehä III:n ulkopuolellakin! Puhelinlangat laulaa blogi Kelanetissä.

9 AVOIMEN VAALILIITON VALTUUSTOVAALI EHDOKKAAT 15 Erja Abahassine Vakuutussihteeri, Keski-Suomen vakuutuspiiri, Jyväskylä Elämme mielenkiintoisia muutoksen aikoja. Haluan Kelan toimihenkilöyhdistyksen kautta olla mukana turvaamassa ja kehittämässä meidän työntekijöiden oikeuksia, etuja ja työoloja. Osallistun aktiivisesti Kelan toimihenkilöyhdistyksen toimintaa erityisesti Keski- Suomen alueyhdistyksessä. 16 Ari-Pekka Ahonen Asiakassihteeri, Espoon keskus Olen tällä hetkellä valtuuston jäsen, Etelä- Suomen alueyhdistyksen varapuheenjohtaja ja toimiston yhteyshenkilö. Ensi vuoden alusta lähtien olen Espoon vakuutuspiirin 2. ytvaravaltuutettu. Toimihenkilöyhdistyksessä olen ollut mukana tekemässä monia tärkeitä päätöksiä. Toivottavasti jatkossakin saan teiltä valtuutuksen tehdä päätöksiä kaikkien yhteiseksi hyväksi. 17 Helvi Ahonen Vakuutussihteeri, Janakkala Olen tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n jäsen, Pardian hämeen aluetoimikunnan sekä Etelä-Suomen alueyhdistyksen toimikunnan jäsen.

10 18 Heli Autero Asiakassihteeri, Vantaa Ammattiyhdistystoiminta on minulle sydämen asia. Olen toiminut erilaisissa luottamustehtävissä jo 28 vuoden ajan ja uskon, että yhdistystoimintaan osallistumalla voin vaikuttaa työelämän haasteisiin. Olen tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n hallituksen jäsen ja Uudenmaan yt-alueen yt-valtuutettu. Lisäksi olen mukana joissain yhdistyksen ja Kelan työryhmissä. 19 Kristiina Dammert Tutkimusassistentti, Tutkimusosasto Helsinki Toimin ensimmäistä kautta Tutkimus-, Aktuaari- ja tilasto- sekä Henkilöstöosaston ensimmäisenä yt-varavaltuutettuna. Olen mukana työhöni liittyvissä työryhmissä ja kiinnostunut työhyvinvoinnista monella tavoin. 20 Tuula Grönroos Suunnittelija, ETT-osasto, Pitäjänmäki Tällä hetkellä olen Varsinais-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtaja. Minulla on pitkä monipuolinen työkokemus Kelassa ja yhdistyksessä olen toiminut aktiivisesti. Mielestäni työntekijä ja työnantaja pelaavat samassa joukkueessa yhdessä asiakkaan parhaaksi. Haluan olla mukana kehittämässä tätä joukkuetta.

11 21 Kreetta Haapala-Tuuri Vakuutussihteeri, Seinäjoki Olen Pohjanmaan yt-alueen yt-valtuutettu. Haluan vaikuttaa työelämään liittyviin asioihin. Kelassa olen ollut yli 20 vuotta erilaisissa työtehtävissä. Yhteistyöllä uudistuen mennään eteenpäin. 22 Päivi Hatara Asiakassihteeri, Perintäkeskus, Lappeenranta Olen kiinnostunut Kelan toimihenkilöiden oikeuksista ja työnantajan kanssa tehtyjen sopimusten noudattamisesta. Luottamusmiestyö on toimihenkilön apuna olemista ja työehtosopimusasioiden selvittelyä. Yt-varahenkilönä ja toimihenkilöyhdistyksen valtuuston jäsenenä pääsen tällä hetkellä vaikuttamaan toimihenkilöitä koskeviin asioihin. 23 Mari Hautalampi Asiakassihteeri, Varkaus Olen ollut mukana Kelan ammattiyhdistystoiminnassa vuodesta 2012 alkaen. Tällä hetkellä toimin Savon yt-alueen 2.varavaltuutettuna. Olen kiinnostunut ammattiyhdistystoiminnasta, koska sen avulla voidaan vaikuttaa työelämän kehittämiseen ja kehittymiseen. Toivoisin saavani olla mukana, teidän jäsenien tuella, viemässä ammattiyhdistystämme kohti uusia työelämän tuulia. Yhdessä olemme enemmän!

12 24 Sirkku Helmikoski Asiakasneuvoja, Perintäkeskus, Jyväskylä Valtuustossa olen ollut muutaman kauden. Tällä hetkellä toimin yhteyshenkilönä sekä Keski-Suomen alueyhdistyksen toimikunnan jäsenenä. Ay-toiminta on mielestäni tärkeää yhteistyötä toimihenkilöiden etujen puolesta. Valtuusto on näköalapaikka edunvalvontaamme ja myös kelalaiseen työelämää 25 Marja Heusala-Mäkinen Asiakassihteeri, Iisalmen toimisto Aktiivi ammattiyhdistystoiminnassa koko Kelassa olon ajan. Pitkään YT-toiminnassa, nyt Pohjois-Savon Alueyhdistyksen toimikunnassa. Valtuuston työ on tärkeä kanava vaikuttaa toimihenkilöiden asemaan. 26 Tuula Hällfors-Laaksonen Vakuutussihteeri, Turku Olen tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n varapuheenjohtaja, hallituksen ja työvaliokunnan jäsen sekä Pardian hallituksen varajäsen. Turun yt-alueen yt-valtuutettu (vara v ja varsinainen vuodesta 2007). Palkkausjärjestelmätyöryhmän jäsen ja ytneuvottelukunnan varajäsen. Lisäksi muita luottamustehtäviä.

13 27 Mikko Kapanen Tutkija, Tutkimusosasto Helsinki Aloitin kelailun vuonna 1998 toimiston harjoittelijana Keski-Suomessa. Viimeiset 12 vuotta olen tehnyt Kelan oman toiminnan tutkimusta. Työtehtävistäni lähelläni sydäntäni on ollut erityisesti toimihenkilökysely (Kelabarometri), jonka ansiosta olen saanut hienon tilaisuuden tutustua huipputyyppeihin ympäri Suomea. 28 Mari Karhu-Läntinen Vakuutussihteeri, Kansainvälisten asioiden keskus, Vaasa Tällä hetkellä työskentelen etuusvastaavana kansainvälisten asioiden keskuksessa. Olen työskennellyt Kelan palveluksessa 13 vuotta. Olen mukana KTH:n Etelä-Pohjanmaan aluetoimikunnassa. Olen kiinnostunut valtuustotyöskentelystä, koska sitä kautta saa tietoa Kelassa meneillä olevista hankkeista sekä pystyy vaikuttamaan kaikkia meitä kelalaisia koskeviin työelämään liittyviin asioihin. 29 Ulla Karilainen Asiakassihteeri Espoon Eläkeryhmä Työskentelen pääosin Vuosaaressa. Olen ollut pitkään mukana yhdistys-toiminnassa mm. yhdistyksen hallituksessa kaksi kautta. Olen Helsingin alueyhdistyksen puheenjohtaja ja aloitan Espoon vakuutuspiirin ytvaltuutettuna. Pääkaupunkiseudun asiat ovat lähellä sydäntäni, mutta pyrin toimimaan myös koko henkilöstön etujen turvaamiseksi ja kehittämiseksi.

14 30 Kari Kemppainen Vakuutussihteeri, Tietohallinto-osasto Päätalo Olen tietotukiryhmän yhteishenkilö ja Kelan toimihenkilöt ry:n valtuustossa olen ollut kaksi kautta. Yhteiset asiat ovat aina kiinnostaneet minua ja tahtoisin olla mukana seuraavassakin valtuustossa päättämässä kaikkia kelalaisia koskevia asioita rakentavassa hengessä yhteistyössä. Vaalilauseeni onkin: Kari edelleen asialle. 31 Ritva Kinnunen Palvelupäällikkö, Turun toimisto Oma ammattiliitto on luonteva väylä vaikuttaa työelämään. Monenlaista työkokemusta minulle on karttunut ja ay-toiminnassa koen tärkeänä päästä osallistumaan vuoropuheluun. Nyt olen Kelan toimihenkilöt ry:n hallituksen jäsen. Haluan olla mukana vaikuttamassa työelämämme kehitykseen. 32 Marjo Kokkila Asiakassihteeri, Tampere Olen ollut mukana Kelan toimihenkilöyhdistyksen toiminnassa yli 25 vuotta, ja siitä Pirkanmaan aluetoimikunnan jäsenenä 15 vuotta. Nyt olen ensimmäistä vuotta tämän toimikunnan puheenjohtajana.

15 33 Sari Koljonen Vakuutussihteeri, Kv-keskus, Helsinki Olen myös kv-keskuksen yt-varavaltuutettu ja Helsingin alueyhdistyksen sihteeri. Kela-vuosia on takana jo yli 20 ja yksi kausi valtuustossa. Haluan edelleen olla mukana ajan hermolla ja vaikuttamassa yhteisissä asioissamme. 34 Ilkka Korhonen Asiakasneuvoja, Helsingin Pitäjänmäen toimitalo Toimin tällä hetkellä Vantaan-Porvoon vakuutuspiirissä Porvoon työttömyysturvatiimissä ja olen ollut mukana Kelan toimihenkilöt ry:n valtuuston varajäsenenä v Haluan olla mukana vaikuttamassa työelämää sekä yhdistystä koskevissa asioissa ja sitä kautta varmistaa, että yhdistys toimii jatkossakin entistä vahvempana jäsenistönsä parhaaksi. 35 Monica Korhonen Suunnittelusihteeri, Aktuaari- ja tilasto-osasto, Päätalo Valtuustotyö kiinnostaa, koska uskon yhdessä tekemiseen ja arvostan mahdollisuutta vaikuttaa asioihin. Tällä hetkellä olen 2. ytvaravaltuutettu aktuaari- ja tilasto-, henkilöstö- ja tutkimusosaston yt-alueella sekä yhteyshenkilö AT-osastolla. Mottoni on: Kohti uutta Kelaa yhdessä toimien!

16 36 Janette Korpi Vakuutussihteeri, Pori Haluan antaa valtuustotyöhön ajantasaisen näkemyksen ja kokemuksen ruohonjuuritasolta. Minulla on aiempaa kokemusta YT-toiminnasta varavaltuutettuna ja tällä hetkellä olen mukana Kelan toimihenkilöiden aluetoimikunnassa. Olen vaihtoehtosi, jos haluat toimihenkilön arjen kuuluviin valtuustossa. 37 Pekka Köli Asiantuntija, IT-osasto, Helsinki Jäsentemme edunvalvonta pitää aina olla ensisijalla, kun puhutaan yhdistyksestämme. Itselläni on kokemusta YT-valtuutetun toiminnasta ja KTH:ssa erilaisista luottamustoimista (hallitus, tes-neuvottelija jne). Kelan toimihenkilöiden tulee olla kaikkien kelalaisten asialla ja olla vaikuttamassa muutosten keskellä olevassa työpaikassamme. 38 Juho Köntti Asiakassihteeri, asiakaspalvelu, Helsingin vakuutuspiiri Toimin yt-valtuutettuna Helsingin vakuutuspiirissä sekä palveluneuvojana Hakaniemen palvelutiimissä. Olen ollut aktiivisesti mukana toimihenkilöyhdistyksessä ja alueyhdistystoiminnassa useita vuosia. Tavoitteenani on turvata monipuoliset työtehtävät myös pääkaupunkiseudun vakuutuspiireissä.

17 39 Pirjo Lipponen Vakuutussihteeri, Nilsiän toimisto Olen ollut ammattiyhdistystoiminnassa mukana koko Kela-uran ajan, eli jo 24 vuotta. Ensi vuoden alusta olen Pohjois-Savon vakuutuspiirin YT-2.varavaltuutettu. Toimin myös oman alueyhdistyksen varapuheenjohtajana sekä Pardian alueyhdistyksen jäsenenä. Vaaliteemana: Pyörittääkö muuttuva maailma meitä vai me muuttuvaa maailmaa. 40 Jarkko Malinen Ylikamreeri, Talousosasto, Päätalo Olen ollut talousosastolla eri tehtävissä koko reilun 16-vuotisen Kela-aikani. Nykyisin toimin kirjanpito- ja maksuliikenneryhmän vetäjänä. Minulle tärkeitä ovat työyhteisöasiat, erityisesti toimihenkilöiden ja esimiesten asiat. Näinä taloudellisten haasteiden aikoina, jotka koskettavat Kelaakin, olisi hyvä valtuustossa olla mukana erityistä talousosaamista. 41 Heidi Manninen Vakuutussihteeri, Naantali Olen Kelan toimihenkilöt ry:n nuorisotoimikunnan puheenjohtaja, Varsinais- Suomen alueyhdistyksen jäsen ja toimistomme yhteyshenkilö. Koen yhdistystoiminnan tärkeäksi ja haluan olla mukana vaikuttamassa yhteisiin asioihimme

18 42 Heli Martinmäki Suunnittelija, Kenttäosasto, Päätalo Toimin tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n puheenjohtajana, Kenttä- ja ETT-osastojen ytvaltuutettuna sekä Palkanssajajärjestö Pardian hallituksen varapuheenjohtajana. Lisäksi edustan Kelan henkilöstöä Kelan hallituksessa, yt-neuvottelukunnassa ja monessa muussa eri työryhmässä Kelan sisällä, STTK:ssa ja eri ministeriöissä. Haluan jatkaa työtä yhdistysten jäsenten etujen ajamisen parissa. 43 Pirkko Miettinen Asiakassihteeri, Turku Olen ollut Kelan toimihenkilöyhdistyksen valtuustossa valtuutettuna jo vuodesta 1989 lähtien luvun alussa toimin yhden kauden yt-varavaltuutettuna, Varsinais- Suomen alueyhdistyksen jäsenänä useita vuosia ja sihteerinä viisi vuotta 1990 luvun alkupuolella. Olen pitkäjänteinen puurtaja ja asioita eteenpäin vievä toimeenpanija. Eila Muikku Vakuutussihteeri, Pohjois-Karjalan vakuutuspiiri / Rantakylän toimisto Olen ollut yhdistyksen jäsen jo vuodesta 1970 alkaen ja olen toiminut valtuuston jäsenenä ja 44 kaksikautta puheenjohtajana, yhteensä noin kaksikymmentä vuotta sekä hallituksessa olen toiminut yli kymmenen vuotta. Olen myös mukana alueellisessa toiminnassa (STTK ja Pardia). Yt-valtuutettuna olen toiminut noin 25 vuotta ja sitä ennen kaksi kautta ts-varavaltuutettuna.

19 45 Merja Murto Vakuutussihteeri, Kerava Olen ollut ammattiyhdistystoiminnassa mukana jo pitkään, tällä hetkellä olen toimiston yhteyshenkilö ja Etelä-Suomen alueyhdistyksen puheenjohtaja. 46 Auli Mustikkamaa Vakuutussihteeri, Ylivieska Olen tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n hallituksen jäsen, yt-varavaltuutettuna Oulun vakuutusalueella ja vuoden 2015 alusta varsinaisena yt-valtuutettuna Pohjois- Pohjanmaan vakuutuspiirissä, toimin myös henkilöstön edustajana vakuutuspiirin johtoryhmässä sekä työhyvinvointiryhmässä. Lisäksi useita muita luottamustehtäviä. Markus Mähönen Asiakassihteeri, Perintäyksikkö, Jyväskylä 47

20 48 Katja Mäki-Kantti Suunnittelija, Tietohallinto-osasto/Testaus Olen toiminut tietohallinto-osaston ytvaltuutettuna 2012 vuoden alusta alkaen, jolloin Tietohallinto-osasto erotettiin ITosastosta erilliseksi yt-alueeksi. Lisäksi olen osallistunut jonkin verran Keskushallinnon aluetoimikunnan toimintaan. Olen kiinnostunut toimihenkilöiden hyvinvointiin liittyvistä asioista ja uskon, että valtuuston kautta voin vaikuttaa. Haluan olla omalta osaltani osallistumassa luomaan Kelasta entistä parempaa työpaikkaa. 49 Raimo Mäkinen Vakuutussihteeri, Helsingin vakuutuspiiri Työttömyysturvan tekijä Hakaniemen toimistosta. Pitkäaikainen kokemus valtuustotyöskentelystä, olen valtuuston pitkäaikaisin jäsen. 50 Sirpa Mäkivaara Vakuutussihteeri, Kangasala Olen ollut mukana valtuustotyöskentelyssä kaksi kautta. Lisäksi olen KTH Pirkanmaan toimikunnan varapuheenjohtaja ja Tampereen vakuutusalueen 2. yt-varavaltuutettu. On tärkeää kehittää työolosuhteitamme sekä huolehtia työhyvinvoinnista ja eduistamme.

21 51 Lotta Naukkarinen Asiakassihteeri, Keski-Suomen vakuutuspiiri, Äänekoski Olen aina ollut jossain muodossa luottamustehtävissä mukana; Tällä hetkellä K-S alueyhdistyksen toimikunnan jäsen ja THY:n valtuuston jäsen. Olen mieltynyt erityisesti valtuustotyöskentelyyn, koska asioista saa kokonaiskuvan valtakunnan tasolla. Haluan vaikuttaa koko henkilöstön etuihin, mutta erityisesti pienten toimistojen asioiden ajaminen on sydäntäni lähellä. Motto: Rohkeasti eteenpäin! 52 Hanne Oinonen Vakuutussihteeri, Kangasalan toimisto Olen toiminut valtuustossa, Tampereen alueen yt-valtuutetun varana ja Pirkanmaan aluetoimikunnassa. Olen kiinnostunut vaikuttamaan työhömme liittyviin asioihin. 53 Leena Paavola Asiakassihteeri, Turku Olen tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n valtuuston ja nuorisotoimikunnan jäsen, Varsinais-Suomen alueyhdistyksen varapuheenjohtaja sekä toimiston yhteyshenkilö. Ensi vuoden alussa aloitan Turun vakuutuspiirin yt-alueen 1. ytvaravaltuutettuna. Haluan jatkossakin olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja päättämässä yhteisistä, toimihenkilöille tärkeistä asioista.

22 54 Jouni Pajunen Erikoisasiantuntija, IT-osasto, Pitäjänmäki Haluan tuoda yhdistyksen toimintaan yhdistelmän tuoreita ajatuksia ja vankkaa kokemusta. Olen nyt KTH:n valtuuston varapuheenjohtaja. Lisäksi olen ollut YTvaravaltuutettu noin 10 vuotta ja aiemmin olen ollut KTH:n hallituksessa 6 vuotta ja yhdistyksen edustajana TES-neuvottelijana, tasa-arvotyöryhmässä, palkkausjärjestelmän arviontiryhmässä ym. 55 Kirsi Pentinmäki Asiakassihteeri, Perintäkeskus Tampere Ammattiyhdistystoiminnassa mukana oleminen on minulle tärkeää, koska sen kautta saan olla vaikuttamassa työelämään liittyviin asioihin. Tällä hetkellä olen mukana Kelan toimihenkilöt ry:n hallituksessa, Pardian pirkanmaan aluetoimikunnassa, sekä toimin STTk:n pirkanmaan aluetoimikunnan varapuheenjohtajana. 56 Leena Penttinen Suunnittelija,Terveysosasto, kuntoutusryhmä, Helsinki Olen toiminut terveysosaston yt-valtuutettuna vuodesta 2012 lähtien. Toimihenkilöiden työhyvinvointiin liittyvät asiat ovat minulle tärkeitä ja paljon on tapahtunut jo näin ytvuosina. Uskon, että päätöksentekofoorumissa on entistä enemmän mahdollisuutta vaikuttaa vielä paremmin työhyvinvointiin liittyviin asioihin. Haluan olla mukana rakentamassa parempaa työpaikka meille kaikille.

23 57 Eini Pirinen Asiakasneuvoja, Espoon keskus Olen työskennellyt Kelassa vasta vuoden ja olen erittäin iloinen, kun tulin valituksi Espoon vakuutuspiirin 1.Yt-varavaltuutetuksi vuoden 2015 alusta alkaen. Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista sekä työsuhteissa toimihenkilöiden ja työnantajan välisen yhteistyön sujumisen tärkeydestä sekä onnistumisen mahdollisuuksista. Voittajat eivät ole ihmisiä, jotka selviytyvät kaikesta epäonnistumatta, vaan niitä jotka eivät koskaan luovuta 58 Helena Priha Asiakassihteeri, asiakaspalvelu, Kouvola Toimin yt-valtuutettuna Hämeen ja Kymin ytalueella. Työskentelen myös yhdistyksen hallituksen jäsenenä, tes-neuvottelijana ja työttömyyskassa JATTK:n hallituksen jäsenenä. Haluan jatkaa työtä jäsenten etujen turvaamiseksi ja kehittämiseksi. 59 Aija Puhakka Vakuutussihteeri, Mikkelin toimisto Kelassa olen ollut töissä vuodesta Toimin tällä hetkellä Mikkelin toimistossa pääasiassa palveluneuvojana, mutta osallistun myös ratkaisutyöhön. Ensi vuoden alussa aloitan Etelä-Savon vakuutuspiirin yt-alueen 1. ytvaravaltuutettuna.

24 60 Eija Puurtinen Vakuutussihteeri, Jyväskylä Keski-Suomen alueyhdistyksen toimikunnan jäsen. Kelan toimihenkilöt ry:n valtuuston jäsen v Kentän ääni kuuluviin. 61 Katri Pyykkö Tiedottaja, Hallinto-osasto, Päätalo Minulle on tärkeää se, että jokainen toimihenkilö voisi kokea tulevansa kunnioitetuksi ja arvostetuksi työssään. Työsuojelu ja työsuhdeasioista huolehtiminen kulkevatkin tässä mielessä käsi kädessä. Valtuustotyöskentelystä olen kiinnostunut, koska se auttaa pysymään ajan hermolla ytvaltuutettuna. Kelaa arvostan työnantajana täällä yt-toiminta on aktiivista ja todellista, ytlain hengen mukaista. 62 Tapani Tapsa Pöntinen Erikoissuunnittelija / IT-osasto / Jyväskylä Olen ollut KTH ry:n valtuustossa, hallituksessa ja TES-neuvottelijana yms. Yritetään yhdessä kohti parempaa!

25 63 Anu Rahikainen Vakuutussihteeri, Kela-neuvoja, Mikkeli Uusia haasteita kohti iloisella, rempseällä mielellä, tarmoa ja tekemisen meininkiä täynnä. Toimin alueyhdistyksen puheenjohtajana, Pardian aluetoimikunnan jäsen. 64 Taija Ratava Asiakassihteeri, Kanta-Hämeen vakuutuspiiri, Hämeenlinnan toimisto Kuulun Kanta-Hämeen vakuutuspiirin opintotukitiimiin ja etuuksina minulla on opintotuki ja koulumatkatuki. Kela-uraa minulla on takana 15 vuotta. Olen ollut mukana valtuustossa yhden kauden ja edelleenkin olen kiinnostunut jatkamaan meidän toimihenkilöiden yhteisten asioiden hoitamista valtakunnan tasolla. Olen myös useamman kauden ollut yt-varavaltuutettuna ja nyt tulevana vuonna olen vakuutuspiirimme varsinainen yt-valtuutettu. 65 Aila Rojola Asiakassihteeri, Perintäkeskus Rovaniemi Kelassa alkaen, yhdyshenkilönä Rovaniemen perintäyksikössä. Aikaisemmin Jyty- Haapavesi ry:ssä eri luottamustehtävissä v mm. hallituksen jäsenenä, sihteerinä, työsuojeluvaltuutettuna, puheenjohtajana ja Haapaveden kaupungin varapääluottamusmiehenä. Olen toiminut vapaaehtoisena sovittelijana rikos- ja riitaasioissa ja lähisuhdeväkivalta sovittelussa v Motto: Samasta ja samanarvoisesta työstä sama peruspalkka!

26 66 Tiina Ropponen Toimistosihteeri, Palveluosasto, Päätalo Olen ollut yhdistyksen jäsenenä jo kauan. Toimintaan mukaan lähdin 2000 luvun alussa. Mukavinta on se, että on ollut tervetullut puurtamaan yhteisten asioiden eteen. Ytvaltuutettuna näköpaikka on jo aika hyvä, mutta kovasti kiinnostaa valtuusto päätösfoorumina. Alueyhdistyksen jäsenenä ja nyt pari vuotta puheenjohtajana, on antanut lisää intoa yhteenpuhaltamiselle/tekemiselle. 67 Anne Rusanen Asiakassihteeri, Sotkamo Olen toiminut vasta noin vuoden aktiivijäsenenä ja alueyhdistyksen puheenjohtajana täällä Kainuussa. Vuosi on ollut mukavaa aikaa ja paljon uutta olen oppinut, vaikka pintaraapaisuhan tämä vasta on näihin yhdistysasioihin. Mielelläni olen mukana yhdistystoiminnassa. Tämä on hyvä keino vaikuttaa henkilöstön asioihin ja varsinkin tässä taloustilanteessa pitää henkilöstön puolia ja valvoa etuja. 68 Hanna Saastamoinen Suunnittelija, Terveysosasto, Pitäjänmäki Haluan olla mukana luomassa avoimuutta ja nostaa esiin työelämässä tärkeinä pitämiäni asioita. Pelkät keskustelut eivät paranna työoloja, vaan siihen tarvitaan myös päätöksiä. Vahvuuksiani ovat tiedonhalu, asioiden selvittäminen ja sydämellä toimiminen. Yhteiskunnallisista asioista minulla on kokemusta eri luottamustoimista, ja haluan tuoda ammattiyhdistystoimintaan tuoreita näkemyksiä.

27 69 Tanja Sandholm Vakuutussihteeri, Mynämäen toimisto Äänestä uusi innokas ihminen mukaan ammattiyhdistystoimintaan! Minulla on kokemusta henkilöstön edustajan tehtävästä Varsinais-Suomen vakuutuspiirin johtoryhmässä viiden vuoden ajalta ja kahdessa vakuutuspiirin yhdistämisprojektissa. Jatkan luottamustehtäviä toisena ytvaravaltuutettuna ensi vuonna. Olen luonteeltani maltillinen, mutta jämäkkä. Paneudun asioihin ja olen valmis tarttumaan muutosten tuomiin haasteisiin. 70 Tuija Sarlin Asiakassihteeri, Hämeenkyrö Olen Tampereen alueen yt-valtuutettu. Vaikuttamista työhyvinvoinnin, hyvien työolosuhteiden ja työehtojen puolesta. Yhteistyöllä saamme aikaan parhaat tulokset. 71 Virpi Smura Vakuutussihteeri, Lieksa Toimin nuorisotoimikunnassa ja Pohjois- Karjalan alueyhdistyksen puheenjohtajana. Valtuustotyö vaikuttaa mielenkiintoiselta ja monipuoliselta. Lähdin mukaan vaaleihin, koska haluan olla mukana päättämässä yhdistyksemme tärkeistä asioista.

28 72 Anita Snellman Asiakasneuvoja/kundsekreterare, Pietarsaaren tsto / Jakobstads byrån Olen ollut mukana valtuustossa kaksi toimikautta ja haluan jatkaa, koska ammattiyhdistystoiminta on minulle hyvin tärkeää. Toimin myös Pietarsaaren toimiston yhteys henkilönä. Jag har varit med i Fpa tjänstemän rf. Fullmäktige i två perioder och vill gärna fortsätta eftersom förbundsverksamheten är väldigt viktig för mig. Jag fungerar också som kontaktperson på Fpa byrån i Jakobstad. 73 Anne Tamminen Vakuutussihteeri, Kv-keskus, Pitäjänmäki Toimin Kelan Kansainvälisten asioiden keskuksen yt-valtuutettuna. Yhdistys- ja vapaaehtoistyö on aina ollut minulle tärkeää. Yritän aktiivisesti vaikuttaa asioihin. Tellervo Torkkola Asiakassihteeri, Mäntsälä 74

29 75 Anne Vasko-Välimäki Vakuutussihteeri, Kv-keskus, Vaasa Minut houkutteli KTH:n toimintaan tiedonjano. On mukava tietää asioista vähän pintaa syvemmältä. Lisäksi haluan vaikuttaa työ-ja työskentelyolosuhteisiimme ja ehtoihin. Olen pitkänlinjan KTH:n valtuustolainen, YTtoiminnassa 2000-luvun alusta Pohjanmaalla ja nyt Kv-keskuksessa. Etelä-Pohjanmaan alueyhdistyksen toimikunnan jäsen. 76 Satu Vehkamaa Vakuutussihteeri, Rantakylän toimisto, Joensuu Toimin tällä hetkellä Kelan toimihenkilöt ry:n valtuuston puheenjohtajana, Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen varapuheenjohtajana sekä Karjalan YT-alueen 1. varavaltuutettuna. Ammattiyhdistystoiminta on mielestäni erittäin tärkeää, yhdessä olemme voimakkaampia. 77 Eija Ylioja Tarkastaja, ETT-osasto, työhuone Lahdessa Olen ETT-osaston 1. varavaltuutettu ja Kelan toimihenkilöt ry:n hallituksen varajäsen. Seuraan aktiivisesti työelämän ja Kelan muutoksia. Koen valtuustotyön tärkeänä, sillä valtuuston linjaukset ja päätökset koskettavat meitä kaikkia toimihenkilöitä.

30 Sari Öztas Vakuutussihteeri, Joensuu 78

Valtuustovaalin tulos on ratkennut

Valtuustovaalin tulos on ratkennut Valtuustovaalin tulos on ratkennut 21/2014 13.11.2014 Vaali valtuuston valitsemiseksi toimikaudelle 2015-2017 toimitettiin 6.11.- 12.11.2014 sähköisenä äänestyksenä. Äänestys tapahtui siten, että jäsenen

Lisätiedot

Kelan toimihenkilöt ry:n jäsentiedote 16/2017

Kelan toimihenkilöt ry:n jäsentiedote 16/2017 :n jäsentiedote 16/2017 Valtuustovaalin tulos on ratkennut Vaali valtuuston valitsemiseksi toimikaudelle 2018-2020 toimitettiin 15. 21.11.2017 sähköisenä äänestyksenä. Äänestys tapahtui siten, että jäsenen

Lisätiedot

Valilautakunta / Yt-vaalin tulokset

Valilautakunta / Yt-vaalin tulokset Valilautakunta 14.11.2018 / Yt-vaalin tulokset Yt-vaaleihin 16.10.2018 mennessä ehdolle asettautuneet (x) vars= asettautunut ehdolle yt-valtuutetuksi vara=asettautunut ehdolle yt-varavaltuutetun vaaliin

Lisätiedot

VALTUUSTOVAALIT ALKAVAT

VALTUUSTOVAALIT ALKAVAT VALTUUSTOVAALIT ALKAVAT Tästä tiedostosta löydät Kelan toimihenkilöt ry:n valtuuston vaaliin asettautuneet ehdokkaat esittelyineen samoin kuin vaaliliittojen mainokset. Hallitus vahvisti valtuustovaalin

Lisätiedot

20. HELMIKUUTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2013

20. HELMIKUUTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2013 20. HELMIKUUTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2013 HALLITUS 28.3.2014 Sisällys 1. YLEISTÄ... 2 2. JÄSENISTÖ... 2 3. EDUNVALVONTA... 2 3.1 Työehtosopimus... 2 3.2 Pääsopimuksen mukaiset erimielisyysneuvottelut...

Lisätiedot

OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pa a kaupunkiseudun vaaliliitto

OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pa a kaupunkiseudun vaaliliitto OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pa a kaupunkiseudun vaaliliitto 31 MERVI PIIRAINEN Työsuojeluvaltuutettu, Lastentarhanopettaja, Helsinki Lastentarhanopettajaliiton varapuheenjohtaja OAJ hallituksen

Lisätiedot

Kelan toimihenkilöt tiedottaa

Kelan toimihenkilöt tiedottaa Kelan toimihenkilöt tiedottaa Yt-vaalit 3. 10.12.2015 Kelan yt-vaalit käynnistyvät torstaina 3.12.2105. Vaaleissa valitaan Kelalle yt-valtuutetut 15 yt-alueelle sekä heille henkilökohtaiset I- ja II-varavaltuutetut.

Lisätiedot

20. HELMIKUUTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014

20. HELMIKUUTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 20. HELMIKUUTA 2014 TOIMINTAKERTOMUS 2014 HALLITUS 18.3.2015 VALTUUSTO 28.-59.5.2015 Sisällys 1. YLEISTÄ... 2 2. JÄSENISTÖ... 2 3. EDUNVALVONTA... 2 3.1 Työehtosopimus... 2 3.2 Pääsopimuksen mukaiset erimielisyysneuvottelut...

Lisätiedot

OAJ. Valtuustovaalit 2014. LTOL:n vaalipiiri, Pääkaupunkiseudun vaaliliitto

OAJ. Valtuustovaalit 2014. LTOL:n vaalipiiri, Pääkaupunkiseudun vaaliliitto OAJ Valtuustovaalit 2014 LTOL:n vaalipiiri, Pääkaupunkiseudun vaaliliitto 31 MERVI PIIRAINEN Työsuojeluvaltuutettu, 32 ERJA LEHTONEN Pääluottamusmies, Espoo Lastentarhanopettajaliiton (LTOL) varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Extra Pinna JYTY ESPOON SEUTU RY:N PUHEENJOHTAJA EILA FRISKN KIITOKSET. Kaikki päättyy aikanaan.

Extra Pinna JYTY ESPOON SEUTU RY:N PUHEENJOHTAJA EILA FRISKN KIITOKSET. Kaikki päättyy aikanaan. Osa 1, numero 1 Tiedotteen pvm Jyty E s p o o n Seutu www.jyty-espoo.fi Extra Pinna 4 2017 JYTY ESPOON SEUTU RY:N PUHEENJOHTAJA EILA FRISKN KIITOKSET Kaikki päättyy aikanaan. Minun kauteni Jyty Espoon

Lisätiedot

Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto, Tyhy-verkosto

Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto, Tyhy-verkosto Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto, Tyhy-verkosto Jaana Lerssi-Uskelin 23.4.2015 Verkosto työpaikkojen työhyvinvointitoimijoille toiminnan lähtökohtana on työpaikkojen / yritysten tarve alueellisesti

Lisätiedot

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä!

Lupsakkaa talven aikaa ja hyviä hiihtokelejä! Jyty Varkaus Ry Tammikuu 2015 Jäsentiedote 1 Hallituksen joulukuun kokouksen päätökset 2 Edunvalvontakatsaus 3 Syyskokouksen päätökset 4 Yhdistyksen toimihenkilöt 2015 5 Hallitus 2015 6 Kuntokorttikausi

Lisätiedot

Liite S1. Hankkeeseen osallistuvien tahojen yhteystiedot 1.2.2012. Etelä-Suomen vakuutusalue. Terveydenhuolto

Liite S1. Hankkeeseen osallistuvien tahojen yhteystiedot 1.2.2012. Etelä-Suomen vakuutusalue. Terveydenhuolto Liite S1. Hankkeeseen osallistuvien tahojen yhteystiedot 1.2.2012 Etelä-Suomen vakuutusalue Kirsi Koljonen, kuntoutusylilääkäri, vastuuhenkilö, Espoo kirsi.koljonen@espoo.fi Terttu Linna-Kantor, kuntoutussuunnittelija,

Lisätiedot

Tiina Ahde. Tampereen klassillisen lukion kemian, matematiikan ja fysiikan lehtori

Tiina Ahde. Tampereen klassillisen lukion kemian, matematiikan ja fysiikan lehtori Tiina Ahde Tampereen klassillisen lukion kemian, matematiikan ja fysiikan lehtori Miksi haen luottamusmieheksi? Haluan ennen kaikkea auttaa ihmisiä. Parhaimpia hetkiä luottamusmiesvuosillani edunvalvonnassa

Lisätiedot

edustajistovaalit 2012 Ja Hyvinvointi Lisääntyy

edustajistovaalit 2012 Ja Hyvinvointi Lisääntyy edustajistovaalit 2012 AANESTa Ja Hyvinvointi Lisääntyy edustajistovaalit koko suomessa Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n edustajistovaalit järjestetään 12. - 28.3.2012. Vaaleissa Suomen suurin

Lisätiedot

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta

Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010. Edunvalvonta Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Pohjois-Savo ry TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Edunvalvonta Talentia Pohjois-Savo ry:n hallitus kokoontuu vuonna 2010 vähintään viisi kertaa. Hallitus pyritään muodostamaan

Lisätiedot

Hallinto ja aluetoiminta

Hallinto ja aluetoiminta Hallinto ja aluetoiminta Suomen Reumaliiton hallitus 2018-2020? Liiton puheenjohtajat valittiin edustajakokouksessa 25.11.2017 Helsingissä. Valtuusto valitsi hallituksen jäsenet ja varajäsenet seuraavaksi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011

Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 JHL ry 240. Helsingin kaupungin toimistovirkailijat JHL ry 240. Toimintasuunnitelma 2011 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 0 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat Toimintasuunnitelma 2011 Carita Bardakci 24.11.2010 Helsingin kaupungin toimistovirkailijat 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012

JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 JÄSENTIEDOTE 2/2012 JHL 012 Hyvääsyksynalkuakaikillejäsenillemme! KävimmeelokuunlopussaretkelläPorvoossajaHangossa.Oliupeasääjamuutenkin reissuolionnistunut.kuvassaistunmustionlinnankartanonportaikolla.enollutkäynytsiellä

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA

YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA TORJUNTAVOITTOJA JA BANAANIPOTKUJA ROHKEITA PELINAVAUKSIA JYTY PELAA SUJUVASTI MONILLA PELIKENTILLÄ JA TEKEE ROHKEITA PELINAVAUKSIA JÄSENTENSÄ HYÖDYKSI. ME EMME TYYDY VAIN TURVAAMAAN

Lisätiedot

Koulutus on tarkoitettu henkilöstönedustajalle (lm ja tsv) ja varahenkilölle.

Koulutus on tarkoitettu henkilöstönedustajalle (lm ja tsv) ja varahenkilölle. AMMATTILIITTO PRON KOULUTUKSET 2018 LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUS Koulutus on tarkoitettu henkilöstönedustajalle (lm ja tsv) ja varahenkilölle. Työsuojeluinfo Kohderyhmä: uudet työsuojeluvaltuutetut ja varavaltuutetut

Lisätiedot

Yksityinen sosiaalipalveluala. Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna 2010 26.11.2009 YHTEENVETO ESITYKSEEN SISÄLTYVISTÄ KURSSEISTA

Yksityinen sosiaalipalveluala. Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna 2010 26.11.2009 YHTEENVETO ESITYKSEEN SISÄLTYVISTÄ KURSSEISTA 26.11.2009 Yksityinen sosiaalipalveluala Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna 2010 YHTEENVETO ESITYKSEEN SISÄLTYVISTÄ KURSSEISTA 1. LUOTTAMUSMIESKOULUTUS Peruskurssit, 2 kpl - Luottamusmieskurssi

Lisätiedot

OAJ:n valtuustovaalit 2010

OAJ:n valtuustovaalit 2010 VANTAAN OPETTAJA VAALIEXTRA 8.2.2010 Vantaan opettajien ammattiyhdistys ry Talkootie 7, 01350 Vantaa puh: 09-873 4020, toimisto@voay.fi, www.voay.fi Tiedottaja: Annika Arstila-Aaltonen p. 050-4096 460

Lisätiedot

Yksityisen sosiaalialan palkallisiksi hyväksymät kurssit vuodelle 2015

Yksityisen sosiaalialan palkallisiksi hyväksymät kurssit vuodelle 2015 14.11.2014 Yksityisen sosiaalialan palkallisiksi hyväksymät kurssit vuodelle 2015 Yksityinen sosiaalipalveluala Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna 2015 - JHL YHTEENVETO ESITYKSEEN SISÄLTYVISTÄ

Lisätiedot

Jäsenenä ammattiliitto Prossa

Jäsenenä ammattiliitto Prossa Jäsenenä ammattiliitto Prossa Jäsenyys Pron on toimihenkilötyön ammattilaisten asiantuntijoiden, esimiesten ja toimihenkilöiden oma etujärjestö. Jäseneksi voi liittyä koulutuksesta, ammattinimikkeestä,

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta Annettu Helsingissä 15 päivänä elokuuta 2013

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminta kiinnostaa edelleen! Järjestöbarometrin 2008 kertomaa. Juha Peltosalmi Vapaaehtoistoiminnan seminaari Joensuu 5.12.

Vapaaehtoistoiminta kiinnostaa edelleen! Järjestöbarometrin 2008 kertomaa. Juha Peltosalmi Vapaaehtoistoiminnan seminaari Joensuu 5.12. Vapaaehtoistoiminta kiinnostaa edelleen! Järjestöbarometrin 2008 kertomaa Juha Peltosalmi Vapaaehtoistoiminnan seminaari Joensuu 5.12.2008 JÄRJESTÖBAROMETRI Ajankohtaiskuva sosiaali- ja terveysjärjestöistä

Lisätiedot

Osatyökykyisille tie työelämään OTE -kärkihanke: Hankepäällikkö Päivi Mattila-Wiro Projektipäällikkö Raija Tiainen

Osatyökykyisille tie työelämään OTE -kärkihanke: Hankepäällikkö Päivi Mattila-Wiro Projektipäällikkö Raija Tiainen Osatyökykyisille tie työelämään OTE -kärkihanke: Hankepäällikkö Projektipäällikkö Raija Tiainen OTE - kärkihanke Työkyvyn alenema ei johda kokonaan työelämän ulkopuolelle ja työhön paluu on mahdollista.

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta 2014 517/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Maakunnallisen aluemielikuvakartoituksen tulokset

Maakunnallisen aluemielikuvakartoituksen tulokset Maakunnallisen aluemielikuvakartoituksen tulokset Brändiseminaari 7.11.2012 Hotelli Savonia, Kuopio Mielikuvatutkimus, vaihe 1 Tutkimuksen toteutti Innolink Research Oy. Tavoitteena oli selvittää sekä

Lisätiedot

MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI. Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa

MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI. Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa MUISTILUOTSI LÄHELLÄSI Asiantuntija- ja tukikeskuksista tukea, tietoa ja toimintaa TUKEA, TIETOA JA TOIMINTAA MUISTI- SAIRAILLE JA LÄHEISILLE Tukea ohjausta ja neuvontaa muistiasioissa puhelimitse ja henkilökohtaisesti

Lisätiedot

2.2 Analoginen radiotoiminta: valtakunnallinen toimiluvanvarainen käyttö

2.2 Analoginen radiotoiminta: valtakunnallinen toimiluvanvarainen käyttö N:o 6 27 TAAJUUKSIEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Liite 2.2 Analoginen radiotoiminta: valtakunnallinen toimiluvanvarainen käyttö Taajuuskokonaisuus 1 105,7 Anjalankoski 106,2 Espoo 106,0 Eurajoki 104,1 Haapavesi

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta 2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kuopion kaupungin JHL ry 862 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Tämä on Kuopion kaupungin JHL ry:n (yhdistys 862) 4. toimintavuosi ja haasteet tehokkaalle ja tulokselliselle edunvalvonnalle ovat mittavat.

Lisätiedot

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä!

Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry. Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys Sekreterarföreningen ry Ilo toimia yhdessä! 7.1.2016 Sihteeriyhdistys - Sekreterarföreningen ry Voittoa tavoittelematon ammatillinen yhdistys ja kollegaverkosto. Yhdistyksemme tarkoituksena

Lisätiedot

HEVOSYRITYS HUIPPUKUNTOON KIERTUE 2010-2013

HEVOSYRITYS HUIPPUKUNTOON KIERTUE 2010-2013 ALUEELLINEN KOULUTUSKALENTERI (tilanne 24.6.2010) Teemapäivät on suunnattu toimiville hevosyrityksille; ravi-, ratsastus-, kasvatus-, siittola-, ym. yrittäjille. Aiheet soveltuvat hyvin myös toimintaa

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Hyväksytty liittovaltuustossa (5) JULKIS- JA YKSITYISALOJEN TOIMIHENKILÖLIITTO JYTY RY:N VAALIJÄRJESTYS

Hyväksytty liittovaltuustossa (5) JULKIS- JA YKSITYISALOJEN TOIMIHENKILÖLIITTO JYTY RY:N VAALIJÄRJESTYS Hyväksytty liittovaltuustossa 17. 18.5.2016 1 (5) JULKIS- JA YKSITYISALOJEN :N 1 SOVELTAMISALA Jytyn sääntöjen 18 2 momentissa tarkoitetut liittovaltuuston jäsenet ja heille valittavat yleisvarajäsenet

Lisätiedot

VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ KYLÄTOIMINNAN JA LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW

VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ KYLÄTOIMINNAN JA LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW LEADER-RYHMIEN VALTAKUNNALLISEN OHJELMAN 2008-2013 ROAD SHOW Suomen Kylätoiminta ry, Maaseutuverkostoyksikkö ja Maaseudun Sivistysliitto järjestävät syksyn 2008 aikana Vastuuta ottavan paikallisyhteisö

Lisätiedot

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet Radio 2020-toimilupakierros Taajuuskokonaisuudet Taajuuskokonaisuudet 2020 (M74) Seuraavilla kalvoilla on kuvattu määräysluonnoksen M74 taajuuskokonaisuudet (paikkakunta, taajuus) Kokonaisuuksiin tehdyt

Lisätiedot

Lapin alueellinen verkostotapaaminen Pyhätunturi 14.02.2014 Verkostokuulumisia

Lapin alueellinen verkostotapaaminen Pyhätunturi 14.02.2014 Verkostokuulumisia Lapin alueellinen verkostotapaaminen Pyhätunturi 14.02.2014 Verkostokuulumisia Jaana Lerssi-Uskelin 7.3.2014 Alueelliset verkostot Aluejakona ELY-alueet: 1. Satakunta 2. Etelä-Savo 3. Lappi 4. Pohjanmaa

Lisätiedot

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu - Missä mennään TYP?

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu - Missä mennään TYP? Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu - Missä mennään TYP? Työllisyysseminaari, Kuntamarkkinat 9.9.2015 Erityisasiantuntija Tommi Eskonen Työllistymistä edistävällä monialainen yhteispalvelu

Lisätiedot

Koulutuksella muutokseen - työkykykoordinaattorikoulutus. Osatyökykyisille tie työelämään - OTE

Koulutuksella muutokseen - työkykykoordinaattorikoulutus. Osatyökykyisille tie työelämään - OTE Koulutuksella muutokseen - työkykykoordinaattorikoulutus Osatyökykyisille tie työelämään - OTE Hankepäällikkö Projektipäällikkö Raija Tiainen OTE - kärkihanke, taustaa 1,9 miljoonaa = joku pitkäaikaissairaus

Lisätiedot

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 11 poliisilaitosaluetta Lapin poliisilaitos Oulun poliisilaitos Pohjanmaan poliisilaitos Sisä Suomen poliisilaitos Itä Suomen poliisilaitos

Lisätiedot

Perustoimeentulotuen Kela-siirron toteuttaminen Kelan silmin. Heli Kauhanen Hankepäällikkö Toimeentulotuki 2017 -hanke

Perustoimeentulotuen Kela-siirron toteuttaminen Kelan silmin. Heli Kauhanen Hankepäällikkö Toimeentulotuki 2017 -hanke Perustoimeentulotuen Kela-siirron toteuttaminen Kelan silmin Heli Kauhanen Hankepäällikkö Toimeentulotuki 2017 -hanke Kelan tavoitteet toimeenpanossa Perustoimeentulotukea tarvitsevien asiakkaiden yhdenvertainen

Lisätiedot

etos Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Oulun seutu ry:n sähköinen tiedote 2/2012

etos Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Oulun seutu ry:n sähköinen tiedote 2/2012 etos Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Oulun seutu ry:n sähköinen tiedote 2/2012 Tiedotamme etoksella ajankohtaisista yhdistystapahtumista, tuomme esille ajankohtaisia teemoja ja alueemme sosiaalialaa

Lisätiedot

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL Jyväskylän julkisten ja hyvinvointialojen ammattilaiset JHL ry 103 Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelman pääkohdat Järjestötoiminta JHL 103 edustaa Jyväskylän kaupungilla ja osakeyhtiöissä työskenteleviä,

Lisätiedot

Tehyn hallitus valitaan valtuuston järjestäytymiskokouksessa. Hallitukseen kuuluu 12 jäsentä, Tehyn puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Tehyn hallitus valitaan valtuuston järjestäytymiskokouksessa. Hallitukseen kuuluu 12 jäsentä, Tehyn puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat. TEHYN SITKERYHMÄN TOIMINTAOHJEET 30.5.2016 Toimintaohjeet päivitetään SITKE-ryhmän valtakunnallisessa kokouksessa. 1. TAUSTAA Tehyn päätöksenteko-organisaatio muodostuu valtuustosta ja hallituksesta. VALTUUSTO

Lisätiedot

KÄRÄJÄOIKEUKSIIN SAAPUNEET ASIAT

KÄRÄJÄOIKEUKSIIN SAAPUNEET ASIAT KÄRÄJÄOIKEUKSIIN SAAPUNEET ASIAT 1.1.-31.12.2015 21.1.2016 Alioikeus Rikos- Muut rikos- Pakko- Sakon Maaoikeus- Laajat Erill. turv.- Summaa- Avio- Muut Velka- Yritys- Konk. Ulosotto- Yhasiat oik.asiat

Lisätiedot

Osaaja tekee. Shutterstock. Liity Verovirkailijain Liittoon!

Osaaja tekee. Shutterstock. Liity Verovirkailijain Liittoon! Osaaja tekee. Shutterstock Liity Verovirkailijain Liittoon! Verovirkailijain Liitto tukenasi työelämässä VISIO Verovirkailijain Liitto on Verohallinnon suurin ja vaikuttavin henkilöstöjärjestö, joka neuvottelee

Lisätiedot

JYTYN KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY syksy 2013

JYTYN KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY syksy 2013 JYTYN KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY syksy 2013 KENEEN SINÄ LUOTAT- KAMPANJAKYSELY Lähetettiin syyskuussa kaikille Jytyn jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet olivat jäsenrekisterissä. Vastauksia yhteensä

Lisätiedot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2012 Liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus

Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus Mirja Rautiainen - Mika Siiskonen Hotellin asiakasliikenne ja kannattavuus HARJOITUSTEHTÄVIÄ LUKU 12: YRITYKSEN TUNNUSLUVUT http://charles.savonia.fi/~mas/julkaisut 1. Hotellissa on 120 huonetta, joista

Lisätiedot

Yhteistyöllä vahva liitto

Yhteistyöllä vahva liitto Yhteistyöllä vahva liitto Vaaliohjelma 2012 Yhteistyöllä vahva liitto Metallin yhteistyön vaaliliiton toiminnan perustana ovat työväenliikkeen keskeiset arvot: vapaus, tasa-arvo, solidaarisuus ja suvaitsevaisuus.

Lisätiedot

EK:n Kuntaranking 2015. Keskeiset tulokset

EK:n Kuntaranking 2015. Keskeiset tulokset EK:n Kuntaranking 2 Keskeiset tulokset EK:n Kuntaranking Mittaa seutukunnan vetovoimaisuutta yrittäjien ja yritysten näkökulmasta Hyödyntää kahta aineistoa: 1) Tilastotieto Kuntatalouden lähtökohdat ja

Lisätiedot

Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna JHL

Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna JHL 27.11.2017 Yksityinen sosiaalipalveluala Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna 2018 - JHL YHTEENVETO KURSSEISTA 1. LUOTTAMUSMIESKOULUTUS Peruskurssit, 3 kpl - Uuden luottamusmiehen kurssi, kaikki

Lisätiedot

Kelan TYP-toiminta Ajankohtaiset asiat. Kela/Terveysosasto Etuuspäällikkö Jorma Viitala TYP-johdon foorumi/tupaswilla 19.8.2013

Kelan TYP-toiminta Ajankohtaiset asiat. Kela/Terveysosasto Etuuspäällikkö Jorma Viitala TYP-johdon foorumi/tupaswilla 19.8.2013 Kelan TYP-toiminta Ajankohtaiset asiat Kela/Terveysosasto Etuuspäällikkö Jorma Viitala TYP-johdon foorumi/tupaswilla 19.8.2013 Kelan ajankohtaiset kehittämissuunnat Elämässä mukana muutoksissa tukena Kelan

Lisätiedot

Eduskuntavaaliehdokkaat ja valitut kansanedustajat kunnanvaltuutettuina 2015 Kuntaliiton tiedote 20.4.2015 Tiedotteen liiteosio

Eduskuntavaaliehdokkaat ja valitut kansanedustajat kunnanvaltuutettuina 2015 Kuntaliiton tiedote 20.4.2015 Tiedotteen liiteosio Eduskuntavaaliehdokkaat ja valitut kansanedustajat kunnanvaltuutettuina 2015 Kuntaliiton tiedote 20.4.2015 Tiedotteen liiteosio Marianne Pekola-Sjöblom, tutkimuspäällikkö, p. 050 337 5634 Sirkka-Liisa

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna 2017

Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna 2017 Liite 3 Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna 2017 2.6.2017 Riitta Myllymäki Kuntaliiton valtuuskunta Yhdistyksen ylin toimielin 76 jäsentä ja 76 varajäsentä, joiden tulee olla kuntalaissa tarkoitettuja

Lisätiedot

Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna Riitta Myllymäki

Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna Riitta Myllymäki Kuntaliiton valtuuskunnan valinta vuonna 2017 2.6.2017 Riitta Myllymäki Kuntaliiton valtuuskunta Yhdistyksen ylin toimielin 76 jäsentä ja 76 varajäsentä, joiden tulee olla kuntalaissa tarkoitettuja valtuutettuja

Lisätiedot

Esimiesroolin muutokset. Puheenjohtaja Heli Martinmäki Pääluottamusmies Ritva Timonen Työsuojelun päävaltuutettu Tiina Norppa

Esimiesroolin muutokset. Puheenjohtaja Heli Martinmäki Pääluottamusmies Ritva Timonen Työsuojelun päävaltuutettu Tiina Norppa Esimiesroolin muutokset Puheenjohtaja Heli Martinmäki Pääluottamusmies Ritva Timonen Työsuojelun päävaltuutettu Tiina Norppa HAKE-hanke - Arviolta 70 esimiestä tulee jäämään ilman esimiestehtävää HAKEhankkeen

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo SYYSKOKOUS 2016 Aika Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä ravintola Utran Uittotupa, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta 2011 433/2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Osatyökykyisille tie työelämään

Osatyökykyisille tie työelämään Osatyökykyisille tie työelämään hankepäälikkö Päivi Mattila-Wiro ja projektipäällikkö Raija Tiainen 1 1.11.2017 Osatyökykyisille tie työelämään Osatyökykyisyys koskettaa lähes jokaista suomalaista työuran

Lisätiedot

KT 30.11.2015 Yleiskirjeen 15/2015 liite 5

KT 30.11.2015 Yleiskirjeen 15/2015 liite 5 Luottamusmieskoulutus KoHo/Tehy Vantaa 7.-9.3. Luottamusmiesten perusopinnot 3-jakso (4/15) KoHo/Tehy Helsinki 11.-13.1. Luottamusmiesten perusopinnot 1-jakso (1/16) KoHo/Tehy Helsinki 15.-17.2. Luottamusmiesten

Lisätiedot

AMMATTILIITTO PRON LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2019

AMMATTILIITTO PRON LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2019 AMMATTILIITTO PRON LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2019 Koulutusohjelma on suunniteltu niin, että tietyn nimiset koulutukset ovat sisällöllisesti samanlaisia ja siten toisilleen vaihtoehtoisia. Luottamushenkilöiden

Lisätiedot

Yhdistysluettelo 2018

Yhdistysluettelo 2018 Yhdistysluettelo 2018 Jäsen- ja äänimäärät Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsenyhdistykset Jäsenmäärä 1.1.2018 liiton rekisterin mukaan Äänimäärä ALAJÄRVI-VIMPELIN KVT RY 38 1 ANJALANKOSKEN KVT RY 117

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

jäsenkysely a) maaseutututkija 30,4% 41 b) maaseudun kehittäjä 31,9% 43 c) hallintoviranomainen 15,6% 21 d) opiskelija 3,7% 5

jäsenkysely a) maaseutututkija 30,4% 41 b) maaseudun kehittäjä 31,9% 43 c) hallintoviranomainen 15,6% 21 d) opiskelija 3,7% 5 jäsenkysely 1) Olen tällä hetkellä Kysymykseen vastanneet: 135 (ka: 2,4) a) maaseutututkija 30,4% 41 b) maaseudun kehittäjä 31,9% 43 c) hallintoviranomainen 15,6% 21 d) opiskelija 3,7% 5 e) jokin muu,

Lisätiedot

Yhdistysluettelo 2017

Yhdistysluettelo 2017 Yhdistysluettelo 2017 Jäsen- ja äänimäärät Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n jäsenyhdistykset Jäsenmäärä 1.1.2017 liiton rekisterin mukaan Äänimäärä ALAJÄRVI-VIMPELIN KVT RY 41 1 ALAVIESKAN KVT RY 41 1

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) 4/

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) 4/ Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) 7 Yleisten kirjastojen konsortion ohjausryhmän asettaminen HEL 2013-010767 T 00 01 06 Päätös Kaupunginjohtaja päätti johtajistokäsittelyssä asettaa yleisten

Lisätiedot

Työssä ympäristöalalla - oma tarinani

Työssä ympäristöalalla - oma tarinani Työssä ympäristöalalla - oma tarinani Turun yliopiston työelämäpalvelut 4.4.2017 Ylitarkastaja Anna Laiho, ympäristönsuojeluyksikkö, Varsinais-Suomen ELY-keskus 5.4.2017 Toiminta-ajatus Elinkeino-, liikenne-

Lisätiedot

VÄKILUKU JATKAA TURUSSA KASVUAAN JA SALOSSA LASKUAAN

VÄKILUKU JATKAA TURUSSA KASVUAAN JA SALOSSA LASKUAAN VÄKILUKU JATKAA TURUSSA KASVUAAN JA SALOSSA LASKUAAN Varsinais-Suomen väestökehitys jatkaa vuonna 2013 samansuuntaista kehitystä kuin vuonna 2012. Turun kaupungin väkiluku kasvaa ja Salon kaupungin vähenee

Lisätiedot

Jytyn nuoriso- ja opiskelijavastaavien valinta

Jytyn nuoriso- ja opiskelijavastaavien valinta Jytyn nuoriso- ja opiskelijavastaavien valinta Sinustako alueesi nuoriso- tai opiskelijavastaava?! Jytyn uuden aluetoimintaohjeen mukaan alueen nuoriso- ja opiskelijavastaavat valitaan alueellisella sitovalla

Lisätiedot

Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna JHL

Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna JHL 21.11.2016 tarkistettu ja korjattu Yksityisen sosiaalipalveluala Työnantajan tuen piiriin kuuluva koulutus vuonna 2017 - JHL YHTEENVETO ESITYKSEEN SISÄLTYVISTÄ KURSSEISTA 1. LUOTTAMUSMIESKOULUTUS Peruskurssit,

Lisätiedot

1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta. Paikkakunta Kanavanippu ERP

1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta. Paikkakunta Kanavanippu ERP N:o 453 3591 TAAJUUSALUEIDEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Liite 1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta Paikkakunta Kanavanippu ERP A B C D E Vaasa (kw) Akaa 42 13 Enontekiö 53 58

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2016 1 Kokousaika kello 9:30 11.30 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

KYSELYTUTKIMUS MUISTISAIRAAN PUOLISON MENETTÄNEELLE. Hyvä vastaaja!

KYSELYTUTKIMUS MUISTISAIRAAN PUOLISON MENETTÄNEELLE. Hyvä vastaaja! KYSELYTUTKIMUS MUISTISAIRAAN PUOLISON MENETTÄNEELLE Hyvä vastaaja! Opiskelen Therapeia-säätiön ja Helsingin Psykoterapiayhdistyksen yhteistyössä toteuttamassa 4- vuotisessa psykoanalyyttisen paripsykoterapian

Lisätiedot

Hoitajan urapolku. Sairaanhoitaja Noora, 28v. Allergia- ja astmahoitaja. Perioperatiivinen hoitaja Petri, 39v. Vastaava hoitaja Kristiina, 42v

Hoitajan urapolku. Sairaanhoitaja Noora, 28v. Allergia- ja astmahoitaja. Perioperatiivinen hoitaja Petri, 39v. Vastaava hoitaja Kristiina, 42v Sairaanhoitajaopiskelija Terhi, 21v Sairaanhoitaja Noora, 28v Allergia- ja astmahoitaja Kirsi, 34v Perioperatiivinen hoitaja Petri, 39v Vastaava hoitaja Kristiina, 42v Laatupäällikkö Teija, 50v Yksikönjohtaja

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012 1072/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

JHL 210 ry JÄSENKIRJE 3/2017 YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN. Palvelukeskus-liikelaitos ja Palmia Oy:n. henkilökunta PALVELUKESKUS PALMIA OY:N HELSINGIN

JHL 210 ry JÄSENKIRJE 3/2017 YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN. Palvelukeskus-liikelaitos ja Palmia Oy:n. henkilökunta PALVELUKESKUS PALMIA OY:N HELSINGIN 1 JHL 210 ry Palvelukeskus-liikelaitos ja Palmia Oy:n henkilökunta AVAINTA KVTES PALMIA OY:N HENKILÖKUNTA PALVELUKESKUS HELSINGIN HENKILÖKUNTA YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN 2 Hyvät Jäsenet! Jälleen kukat kukkivat

Lisätiedot

17.12.2010. JÄRJESTÄJÄ AIKA PAIKKA KURSSI LUOTTAMUSMIESKOULUTUS JHL ry 10.01. 14.01. Raasepori Edunvalvonnan ja yhteistoiminnan johdantokurssi, 5 pv

17.12.2010. JÄRJESTÄJÄ AIKA PAIKKA KURSSI LUOTTAMUSMIESKOULUTUS JHL ry 10.01. 14.01. Raasepori Edunvalvonnan ja yhteistoiminnan johdantokurssi, 5 pv 1 JULKISTEN JA HYVINVOINTIALOJEN LIITTO JHL RY AY-KOULUTUSTILAISUUDET VUONNA 2011 KUNTASEKTORIN SOPIMUSKOULUTUS VUONNA 2011 JÄRJESTÄJÄ AIKA PAIKKA KURSSI LUOTTAMUSMIESKOULUTUS 10.01. 14.01. Raasepori Edunvalvonnan

Lisätiedot

Kaupunkiseutujen rooli kunta- ja maakuntauudistuksessa. Konsernijohtaja Juha Metsälä

Kaupunkiseutujen rooli kunta- ja maakuntauudistuksessa. Konsernijohtaja Juha Metsälä Kaupunkiseutujen rooli kunta- ja maakuntauudistuksessa Konsernijohtaja Juha Metsälä 4.11.2016 Suomen väestö ikääntyy, yli 65-vuotiaat suurin ikäryhmä vuodesta 2032 eteenpäin Pohjola Rakennus Oy, konserninjohtaja

Lisätiedot

VETERAANIAVUSTA TYÖELÄMÄÄN - hanke. Keuruun kaupunki 10.1.2013 VETERAANINEUVOTTELU

VETERAANIAVUSTA TYÖELÄMÄÄN - hanke. Keuruun kaupunki 10.1.2013 VETERAANINEUVOTTELU VETERAANIAVUSTA TYÖELÄMÄÄN - hanke Keuruun kaupunki 10.1.2013 VETERAANINEUVOTTELU Hankkeen taustaa Sotainvalidien Veljesliitto on hallinnoinut avustajatoiminnan projektia vuodesta 1998 Sotainvalidien Veljesliiton

Lisätiedot

Kulttuuristen alojen rooli keskisuurissa kaupungeissa.docx

Kulttuuristen alojen rooli keskisuurissa kaupungeissa.docx 1(5) Kulttuuristen alojen rooli keskisuurissa kaupungeissa Keskisuurilla kaupungeilla tarkoitetaan muistiossa kahta asiaa: niiden väkilukua sekä niiden epävirallista asemaa maakunnan keskuksena. Poikkeus

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/ Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 3/2017 1 Kokousaika kello 9:30-11.38 Kokouspaikka Etelä-Savon ELY-keskus, Jääkärinkatu 10, Mikkeli, nh TUPA Asialista: 1 Kokouksen avaus 3 2 Edellisen kokouksen muistion

Lisätiedot

Alueiden vahvuuksilla kestävää kasvua ja hyvinvointia. Itä-Suomen aluehallintovirasto

Alueiden vahvuuksilla kestävää kasvua ja hyvinvointia. Itä-Suomen aluehallintovirasto Itä-Suomen aluehallintovirasto Alueiden vahvuuksilla kestävää kasvua ja hyvinvointia. 1 Ohjaavat ministeriöt Aluehallintovirastot (6) Henkilöstöä noin 1 228 (31.12.2016) Strateginen ohjaus Toiminnallinen

Lisätiedot

Workshop: Verkostot ja niiden merkitys sihteerin/assistentin työssä. 8.2.2010 Paasitorni

Workshop: Verkostot ja niiden merkitys sihteerin/assistentin työssä. 8.2.2010 Paasitorni Workshop: Verkostot ja niiden merkitys sihteerin/assistentin työssä 8.2.2010 Paasitorni Verkostot sihteerin ja assistentin työssä ammatilliset yhdistykset kollegat muissa yrityksissä henkilökohtaiset kontaktit

Lisätiedot

Vaali toimitetaan hallituksen vahvistamien ohjeiden mukaisesti.

Vaali toimitetaan hallituksen vahvistamien ohjeiden mukaisesti. Vaalijärjestys Valtuusto 2.9.2014 VALTUUSTON VAALI 1 VAALITAPA Tässä vaalijärjestyksessä Kelan toimihenkilöt ry:tä kutsutaan yhdistykseksi, jonka valtuuston varsinaiset ja varajäsenet valitaan yhdistyksen

Lisätiedot

Kuvat: Katri Saarela ja Kirkon kuvapankki KCSA Maria Manelius ja Vesa Ranta

Kuvat: Katri Saarela ja Kirkon kuvapankki KCSA Maria Manelius ja Vesa Ranta Kuvat: Katri Saarela ja Kirkon kuvapankki KCSA Maria Manelius ja Vesa Ranta Mihin hyvään sinä uskot? Ehdokkaaksi tarvitaan juuri sinua! Ehdokkaiksi tarvitaan kaikenikäisiä ja eri tavoin ajattelevia seurakuntalaisia,

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 15.05.2017 kello 14 15.31 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan

Puoluekokous äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan Puoluekokous 17. 18.6.2017 - äänivaltaiset edustajat Alla mainittujen lisäksi kukin piirijärjestö saa yhden edustajapaikan Yhdistys Järjestökokonaisuus Edustajia Arabian-Käpylän-Viikin Vihreät Helsinki

Lisätiedot

TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY

TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY Monta hyvää syytä liittyä Jytyyn! Turvasi on taattu lomautus- ja työttömyystilanteissa. Ammatillinen edunvalvonta. Palkka- ja muita työsuhdeasioitasi edistetään

Lisätiedot

Lista: Ehdokas: Äänimäärä: Sijoitus Vertausluku: 87 Yliperttula Marjo (Harju Kirsi) Sippola Elisa (Huttunen

Lista: Ehdokas: Äänimäärä: Sijoitus Vertausluku: 87 Yliperttula Marjo (Harju Kirsi) Sippola Elisa (Huttunen Helsingin yliopisto 27.11.2006 FARMASIAN TIEDEKUNTA FARMASIAN TIEDEKUNNAN tiedekuntaneuvosto Valittavien lukumäärä: 3 (ainakin yhden jäsenen ja varajäsenen tulee olla opettaja ja ainakin yhden jäsenen

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ME TOIMIMME SINUN TYÖPAIKALLASI!

ME TOIMIMME SINUN TYÖPAIKALLASI! ME TOIMIMME SINUN TYÖPAIKALLASI! Tervetuloa joukkoomme! Yhdistykseemme on järjestäytynyt Espoon kaupungin viranhaltijoita ja työntekijöitä kaikilta ammattialoilta ja kattavasti perustehtävistä asiantuntijoihin.

Lisätiedot

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015 Lohko Kenttä Pelattu Impivaara 1 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo 14 27.1.2016 10:00 PieKok Pori 17 27.1.2016 11:00 Tampere Pori 18 27.1.2016 12:00 Espoo PieKok 16 27.1.2016

Lisätiedot